Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Produkt Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) upraviť a produkt hľadať znova.

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) , Technologie přípravy pokrmů 4: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6) , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 3: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 5: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0) , Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1) , Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková , Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana , Štvanice (978-80-7579-114-6)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) , Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková , Naboso (978-80-8202-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana , Hlas země (978-80-7364-114-6)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana , Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana , Základy biologie a ekologie (978-80-7373-178-6)

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Simpsonovi komiksový odvaz (978-80-7449-114-6)

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Čtení 1 pro prvňáčky (978-80-7373-156-4)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Detail

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal , Biologie člověka: pro gymnázia (978-80-7373-169-4)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2) , Svatební přípravy (978-80-86907-85-7)

Praktické činnosti Elektrotechnika kolem nás: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-031-4)

Praktické činnosti Elektrotechnika kolem nás: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-031-4)
Detail

Kniha - autor Milan Křenek, 120 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice byla napsána se záměrem probudit zájem o elektrotechniku a seznámit s praktickými elektrotechnickými zařízeními, která jsou součástí našich domácností. V textu nenajdete složité vzorce a výpočty, ale velké množství návodných obrázků. Pozornost je věnována elektrotechnickým schématům, zapojování obvodů, zkoušení a zkoušečkám a hledání chyb, vždy s ohledem na bezpečnost práce. Jedná se sice o učebnici opatřenou schvalovací doložkou MŠMT, ale vhodná je také pro všechny zájemce o elektrotechniku i mimo školu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Praktické činnosti Elektrotechnika kolem nás: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-031-4) , Matematika 6: pro 6.ročník základní školy (978-80-7373-144-1)

Naboso (978-80-8202-114-4)

Naboso (978-80-8202-114-4)
Detail

Kniha - autor Miroslav Daniš; Miroslav Cipár, 80 stran, slovensky, pevná s přebalem lesklá Po výbere z poézie Krehké z kameňa (Vydavateľstvo Spolku slovenských spisovateľov, 2016) sa Miroslav Daniš tentoraz prezentuje básnickou zbierkou Naboso, ktorá zachytáva veci a situácie emóciami. Prebúdzajú sa v priam nevysloviteľnom poznaní a poetickej subjektivite. Aj táto zbierka dokumentuje, že poézia má silu spájať ľudí s rôznymi životnými osudmi. Práve prostredníctvom umeleckého slova zistíme, že so svojimi problémami či radosťou nie sme sami, ale aj s druhými... Zbierku ilustroval akad. maliar Miroslav Cipár. (alza.cz)

Podobné produkty ako Naboso (978-80-8202-114-4) , Stavební technologie iii. pro sou (978-80-86817-15-6)

Čtení 2 pro prvňáčky (978-80-7373-008-6)

Čtení 2 pro prvňáčky (978-80-7373-008-6)
Detail

Kniha - autor Miroslava Čížková, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čtení 2 pro prvňáčky (978-80-7373-008-6) , Technologie renovace budov (80-8076-000-4)

Základy biologie a ekologie (978-80-7373-178-6)

Základy biologie a ekologie (978-80-7373-178-6)
Detail

Kniha - autor Danuše Kvasničková, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice je určena pro využití na základních školách a navazuje na ucelenou řadu učebnic ekologického přírodopisu pro 6.–9. ročník. Uplatnění nalezne ve školách, které zdůrazňují ekologický aspekt výuky nejen v rámci výuky přírodopisu. Zejména je však určena školám středním, jejichž náplní je i biologické a ekologické vzdělávání. Tato tematika může být vyučována jako předmět samostatný, v rámci předmětu jiného, podle ŠVP konkrétní školy. Učebnice klade důraz na praktické a dobře využitelné znalosti a dovednosti v životě každého žáka. Je rozšířena o základní informace z biologie člověka, věnuje se také ochraně zdraví jednotlivce, vztahům člověka k životnímu prostředí i tomu, jak lidé svými činnostmi toto prostředí ovlivňují. Zdůrazňuje důležitost péče o životní prostředí, jehož jsme všichni součástí. Text je na mnoha místech výrazně aktualizován a je rovněž doplněn bohatým... (alza.cz)

Podobné produkty ako Základy biologie a ekologie (978-80-7373-178-6) , S láskou tvůj santa (978-80-7661-114-6)

Krádež diamantov (978-80-8103-114-4)

Krádež diamantov (978-80-8103-114-4)
Detail

Kniha - autor Charlotte Link, 128 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Prázdniny na Sovom hrade! Pre Angie, Dianu a ich priateľov je tento idylický jazdecký dvor tým najkrajším miestom na svete: dlhé jazdy po rozľahlých lúkach, plávanie v mori, strašidelné polnočné párty - a množstvo dobrodružstiev. Angie, Diana, Pat a Kathrin sem vlastne prišli preto, aby cez zimné prázdniny trénovali na jazdecké skúšky. Lenže pokoj netrvá dlho: uprostred noci niekto vyrušuje kone, prehľadáva skrine a plieni izby. A keď sa navyše jedno z dievčat stane obeťou únosu, záhadné udalosti naberú rýchly spád... (alza.cz)

Podobné produkty ako Krádež diamantov (978-80-8103-114-4) , Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)

Matematika 6: pro 6.ročník základní školy (978-80-7373-144-1)

Matematika 6: pro 6.ročník základní školy (978-80-7373-144-1)
Detail

Kniha - autor Jana Coufalová, 216 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá V učebnici pro 6. ročník najdete tato témata: desetinná čísla, úhel, osová souměrnost, dělitelnost přirozených čísel, trojúhelník, tělesa. (alza.cz)

Podobné produkty ako Matematika 6: pro 6.ročník základní školy (978-80-7373-144-1) , Přípravy na všechno (978-80-7521-169-9)

Čtení 1 pro prvňáčky, 978-80-7373-156-4

Čtení 1 pro prvňáčky, 978-80-7373-156-4
Detail

Učebnice čtení a psaní metodou bez tvorby slabik. Cílem výuky čtení v prvním ročníku je naučit žáky základům čtení s porozuměním a probudit v nich zájem o knihu. Metoda uplatněná v této učebnici (analyticko-syntetická metoda bez tvorby slabik) svou jednoduchostí a rychlým čtenářským postupem tento cíl podporuje ve všech požadavcích. Od analyticko-syntetické metody hláskovací (mezi učiteli známé jako slabikovací metoda) se liší zejména tím, že vynechává tvorbu slabik, které nemají významový obsah. Žáci se učí číst nejprve velká tiskací písmena, která skládají rovnou do smysluplných slov. Pomáhá jim přitom trénink sluchové a zrakové syntézy a analýzy, pro nějž je v učebnici připraveno mnoho podnětů. Teprve, když žáci umí číst všechna velká tiskací písmena, přechází ke čtení písmen malých. Tato metoda je založená na jednoduchosti, aktivitě, rozvoji myšlení a diferencovaném přístupu k žákům. (patro.cz)

Podobné produkty ako Čtení 1 pro prvňáčky, 978-80-7373-156-4 , Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

Biologie člověka: pro gymnázia (978-80-7373-169-4)

Biologie člověka: pro gymnázia (978-80-7373-169-4)
Detail

Kniha - Učebnice pojednává o anatomii a fyziologii člověka. Vysvětluje nejen základní fyziologické funkce, jak je vykonávají jednotlivé orgány, ale i další životně důležité mechanismy, jako jsou mechanismy homeostatické, obranné imunitní a ochranné protistresové. Učebnice biologie pro gymnázia i jiné typy středních škol. Do 6., upraveného vydání byla přidána modrá barva. Učebnice se tak stala přehlednější. (alza.cz)

Podobné produkty ako Biologie člověka: pro gymnázia (978-80-7373-169-4) , Praktické činnosti elektrotechnika kolem nás: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-031-4)

Čtení 1 pro prvňáčky (978-80-7373-156-4)

Čtení 1 pro prvňáčky (978-80-7373-156-4)
Detail

Kniha - autor Miroslava Čížková, 104 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice čtení a psaní metodou bez tvorby slabik. Cílem výuky čtení v prvním ročníku je naučit žáky základům čtení s porozuměním a probudit v nich zájem o knihu. Metoda uplatněná v této učebnici (analyticko-syntetická metoda bez tvorby slabik) svou jednoduchostí a rychlým čtenářským postupem tento cíl podporuje ve všech požadavcích. Od analyticko-syntetické metody hláskovací (mezi učiteli známé jako slabikovací metoda) se liší zejména tím, že vynechává tvorbu slabik, které nemají významový obsah. Žáci se učí číst nejprve velká tiskací písmena, která skládají rovnou do smysluplných slov. Pomáhá jim přitom trénink sluchové a zrakové syntézy a analýzy, pro nějž je v učebnici připraveno mnoho podnětů. Teprve, když žáci umí číst všechna velká tiskací písmena, přechází ke čtení písmen malých. Tato metoda je založená na jednoduchosti, aktivitě, rozvoji myšlení a diferencovaném přístupu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čtení 1 pro prvňáčky (978-80-7373-156-4) , Techniky a technologie v chirurgických oborech (978-80-247-3815-4)

Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)
Detail

Kniha - autor Alena Půlpánová,, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6) , Swingeři.cz (978-80-878-7373-1)

Štvanice (978-80-7579-114-6)

Štvanice (978-80-7579-114-6)
Detail

Elektronická kniha - autor Saša Filipenko, 192 stran, česky Napínavý román Štvanice nabízí čtenáři velmi aktuální téma, jímž je manipulace veřejným míněním. Jeho hrdinou je novinář Anton Pjatyj, který v rámci své investigativní práce poukazuje na špinavé praktiky jednoho ruského oligarchy, zosobňujícího spojení kriminálního živlu s politickou a ekonomickou mocí. Ten si proto najme PR-agenturu, a dá jí úkol znepříjemňovat život nepohodlnému novináři tak dlouho, dokud se nepřestane šťourat v oligarchových záležitostech, anebo alespoň natrvalo nezmizí někde v zahraničí. A agentura se pustí do práce a zahájí štvanici, která zasáhne Antona samotného, celou jeho rodinu, a nakonec se vymkne veškeré kontrole.Štvanice může působit jako antiutopický román. Avšak v realitě současného Ruska je spojení žalobce a soudce v jedněch rukách, stejně jako propojení politiků a bezpečnostních složek s kriminálními živly bohužel utopií jen zdánlivou. Svou naléhavost má Filipenkova... (alza.cz)

Podobné produkty ako Štvanice (978-80-7579-114-6) , Management (978-80-7373-111-3)

Štvanice (978-80-7579-114-6)

Štvanice (978-80-7579-114-6)
Detail

Kniha - autor Saša Filipenko, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Napínavý román Štvanice nabízí čtenáři velmi aktuální téma, jímž je manipulace veřejným míněním. Jeho hrdinou je novinář Anton Pjatyj, který v rámci své investigativní práce poukazuje na špinavé praktiky jednoho ruského oligarchy, zosobňujícího spojení kriminálního živlu s politickou a ekonomickou mocí. Ten si proto najme PR-agenturu, jíž zadá úkol znepříjemňovat život nepohodlnému novináři tak dlouho, dokud se nepřestane šťourat v oligarchových záležitostech, anebo alespoň natrvalo nezmizí někde v zahraničí. A agentura se pustí do špinavé práce a zahájí štvanici, která zasáhne Antona samotného, celou jeho rodinu, a nakonec se vymkne veškeré kontrole. Štvanice může být označena za román antiutopický. V realitě současného Rusku je však spojení žalobce a soudce v jedněch rukách, stejně jako propojení politiků a bezpečnostních složek s kriminálními živly bohužel utopií jen zdánlivou. Svou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Štvanice (978-80-7579-114-6) , Technológia pre 4. ročník operátor (978-80-8280-114-2)

Ekologický přírodopis pro 6.ročník základní školy (978-80-7373-056-7)

Ekologický přírodopis pro 6.ročník základní školy (978-80-7373-056-7)
Detail

Kniha - autor Danuše Kvasničková, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá S využitím přístupných metod aktivního poznávání uvádí autoři žáky do hlavních ekosystémů naší přírody – do lesa, k rybníku, na louky a pole. Seznamují je s organismy, které v nich žijí (od nejjednodušších až po složitější v souladu s jejich systematickým zařazením), a zároveň s jejich vztahy, které umožňují věčný oběh látek v přírodě. Ukazují vlivy člověka na přírodu, zdůrazňují nezbytnost ochrany biodiverzity i význam správného hospodaření. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ekologický přírodopis pro 6.ročník základní školy (978-80-7373-056-7)

Ekologický přírodopis Pracovní sešit 6: pro 6.ročník základní školy (978-80-7373-067-3)

Ekologický přírodopis Pracovní sešit 6: pro 6.ročník základní školy (978-80-7373-067-3)
Detail

Kniha - autor Danuše Kvasničková, 32 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pracovní sešity k ekologickému přírodopisu jsou připraveny s důrazem na aktivitu žáků.Má schvalovací doložku MŠMT. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ekologický přírodopis Pracovní sešit 6: pro 6.ročník základní školy (978-80-7373-067-3)

Matematika 9: pro 9.ročník základní školy (978-80-7373-143-4)

Matematika 9: pro 9.ročník základní školy (978-80-7373-143-4)
Detail

Kniha - autor Jana Coufalová, 224 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jde o čtvrtou učebnici z ucelené řady matematiky pro 2. stupeň ZŠ opatřené schvalovací doložkou MŠMT. Pojetí učebnic klade důraz na rozvoj klíčových kompetencí žáka. Třetí vydání této řady bylo upraveno na základě připomínek lektorů a učitelů, kteří učebnice již používali, a na základě nových poznatků vyplývajících z Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání – některé pasáže byly vypuštěny, některé učivo bylo přesunuto z učiva základního do rozšiřujícího a naopak, tak aby plně odpovídalo cílům RVP ZV. K přednostem této řady učebnic patří: promyšlené zařazení motivačních úloh odrážejících každodenní životní realitu, systematičnost, cykličnost a přehlednost výkladu, oddělení učiva základního od rozšiřujícího, promyšlené zařazování úloh různého stupně obtížnosti, přehledná grafická úprava s použitím barvy a velkého množství názorných obrázků. (alza.cz)

Podobné produkty ako Matematika 9: pro 9.ročník základní školy (978-80-7373-143-4)

Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)

Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)
Detail

Kniha - autor Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek, 152 stran, česky Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)

Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Detail

Kniha - autor Jaroslav Runštuk, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Cestovní ruch: pro vyšší odborné a vysoké školy (978-80-7373-107-6)

Cestovní ruch: pro vyšší odborné a vysoké školy (978-80-7373-107-6)
Detail

Kniha – autor Marie Hesková, 0 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace nabízí souhrn informací z oblasti cestovního ruchu. Důraz je kladen na pochopení cestovního ruchu v širším pohledu hospodářských oborů a v mezinárodním kontextu. Výklad sleduje vývoj poznání od klasické teorie až k novým směrům v daném oboru. Jednou z nových disciplín, které působí na rozvoj cestovního ruchu v regionech, je destinační management a marketing. Metodika zpracování jednotlivých kapitol je vedena snahou o dobrou orientaci čtenáře pomocí strukturovaného textu. Publikace je určena pro výuku základů cestovního ruchu a ekonomiky cestovního ruchu na vyšších odborných školách, bakalářském a magisterském stupni studia, dále pro všechny typy celoživotního vzdělávání pracovníků cestovního ruchu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cestovní ruch: pro vyšší odborné a vysoké školy (978-80-7373-107-6)

Hlas Země (978-80-7364-114-6)

Hlas Země (978-80-7364-114-6)
Detail

Kniha - autor Jana Margaret Šaňáková, 48 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kniha poetických pohádek o přírodních cyklech, které ovlivňují svět. V každém cyklu je skrytý živel a v každém živlu jedna malá víla. "Kéž by se alespoň jedno dětské srdce rozhořelo láskou k přírodě a krásné literatuře!" Příběhy Hlas Země vznikly díky louce, po které běhala malá modrooká kudrnatá holka, často špinavá, ale šťastná ve chvílích, kdy si povídala s mravenci nebo honila barevné motýly. Bylo jich tolik! Často zpívala s větrem a hladila stromy, pečovala o zahradu se svým dědou a milovala déšť. Z malé holky se stala dívka a z dívky žena, která na dlouhý čas zapomněla hladit stromy a zpívat větru. Její život posmutněl. Až jednou jí do pokoje vletěl motýl a ona se usmála jako tenkrát a napsala mu báseň. Znovu vyšla na pole a zpívala větru a hladila stromy. Začala znovu cítit přírodu tak jako tenkrát. Všimla si, že na loukách již nejsou pestrobarevní motýli a stromy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hlas Země (978-80-7364-114-6)

Diktáty a pravopisná cvičení pro 4. ročník ZŠ (978-80-7373-159-5)

Diktáty a pravopisná cvičení pro 4. ročník ZŠ (978-80-7373-159-5)
Detail

Kniha - autor Ludmila Konopková, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá První ze čtyř dílů řady procvičovacích diktátů a pravopisných cvičení klade důraz na hravost a formou zajímavých cvičení vybízí žáky k aktivitě. Obsahuje úryvky textů známých spisovatelů a básníků pro děti. Každá publikace obsahuje klíč. Zaměřuje se: doplňování předpon, cvičení na i/í a y/ý po obojetných souhláskách, tvary podstatných a přídavných jmen ve všech rodech, shoda přísudku s podmětem, přímá řeč. (alza.cz)

Podobné produkty ako Diktáty a pravopisná cvičení pro 4. ročník ZŠ (978-80-7373-159-5)

Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-060-4)

Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-060-4)
Detail

Kniha - autor Irena Králová, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Tento díl ucelené řady učebnic vysvětluje podstatu a význam finančního řízení hotelového provozu. Objasňuje zdroje financování podnikových činností a s tím související podnikatelský záměr, zakladatelský rozpočet a hodnocení efektivnosti investic. Dále seznamuje s finanční analýzou, zejména s výpočty poměrových ukazatelů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-060-4)

Praktické činnosti Pěstitelství: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-135-9)

Praktické činnosti Pěstitelství: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-135-9)
Detail

Kniha - autor Radmila Dytrtová, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice má pomoci rozšířit poznatky spojené s pěstováním pokojových rostlin a zeleniny, seznámit s aranžováním rostlin, s pěstováním léčivých rostlin, se základy ovocnářství a také s ochranou životního prostředí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Praktické činnosti Pěstitelství: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-135-9)

Simpsonovi Komiksový odvaz (978-80-7449-114-6)

Simpsonovi Komiksový odvaz (978-80-7449-114-6)
Detail

Kniha - 288 stran, česky Do Springfieldu vtrhne poezie a nebere zajatce. Poteče krev... zvláště, když do básnického ringu vstoupí Líza. Ale ani ostatní se neflákají. Profesor Frink stvoří alternativní realitu, ve které je Marge městskou starostkou a Milhous všemi obdivovaný školní sígr. Montgomery Burns se zase rozhodne uspořádat olympiádu... a když komise neuzná masivní oslavu jeho osoby jako dostatečný dobrý důvod, aby se do Springfieldu sjel celý svět, založí si vlastní sportovní monstrakci. Což věští problémy – asi stejně velké, jako když se Homer rozhodne, že chce dostat dárek, nebo když celá rodina Simpsonových vyrazí na dovolenou. (alza.cz)

Podobné produkty ako Simpsonovi Komiksový odvaz (978-80-7449-114-6)

Ekologický přírodopis pro 7. ročník základní školy první část (978-80-7373-057-4)

Ekologický přírodopis pro 7. ročník základní školy první část (978-80-7373-057-4)
Detail

Kniha - autor Danuše Kvasničková, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá První část učebnice se věnuje organismům žijícím v ekosystémech lidmi intenzivně využívaných a vytvářených, tedy v zahradách, uvnitř našich obydlí i v jejich nejbližším okolí. Ukazuje, jak základní principy vztahů organismů platí i pro cizokrajné ekosystémy na souši i v moři, uvádí systematický přehled organismů a zdůrazňuje odpovědnost člověka za ochranu rozmanitosti přírody (alza.cz)

Podobné produkty ako Ekologický přírodopis pro 7. ročník základní školy první část (978-80-7373-057-4)

Nástin dějin evropského umění 2: období renesance a baroka (978-80-7373-086-4)

Nástin dějin evropského umění 2: období renesance a baroka (978-80-7373-086-4)
Detail

Kniha - autor Jiří Tušl, 216 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V návaznosti na první díl pokračuje tato publikace v mapování vývoje výtvarného umění, literatury, divadla a hudby na evropském kontinentu v období od poloviny 14. století do roku 1750. Každá kapitola začíná obecně historickým úvodem, včetně geopolitického přehledu zachycujícího podobu a geografické rozdělení tehdejší Evropy. Vzhledem k tomu, že jde o "nástin", zahrnuje text pouze nejdůležitější vývojové tendence a jména vybraných tvůrců, jejichž dílo mělo v historickém kontextu zásadní význam. Publikaci obohacuje množství barevných ilustrací, které dávají sdělovaným informacím plasticitu i další rozměr, a přispívají tak k jejich snazšímu pochopení. Snahou autorského kolektivu bylo zdůraznit odlišnosti jednotlivých estetických kultur Evropy, které se ve zkoumaném období projevují výrazně už jako kultury národní, a zároveň prvky, které jsou jim společné a vzájemně je propojují. Text je členěn... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástin dějin evropského umění 2: období renesance a baroka (978-80-7373-086-4)

Finanční gramotnost pro první stupeň základní školy: Pracovní sešit (978-80-7373-172-4)

Finanční gramotnost pro první stupeň základní školy: Pracovní sešit (978-80-7373-172-4)
Detail

Kniha - autor Petr Jakeš, 48 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pracovní sešit vhodným způsobem doplňuje učebnici Finanční gramotnost pro 1. stupeň základní školy. K jednotlivým tématům zpracovaným v učebnici se vztahuje řada příkladů, samostatných úkolů, doplňovaček, kvízů, testů a dalších úkolů. Pracovní sešit je přehledný, hravý a nutí žáky samostatně přemýšlet nad problémy a hledat jejich řešení. Úkoly byly ověřeny v pilotní výuce na několika základních školách a na základě zpětné vazby upraveny do současné podoby. (alza.cz)

Podobné produkty ako Finanční gramotnost pro první stupeň základní školy: Pracovní sešit (978-80-7373-172-4)

Angličtina pro jazykové školy III.: nové upravené vydání s klíčem (978-80-7373-082-6)

Angličtina pro jazykové školy III.: nové upravené vydání s klíčem (978-80-7373-082-6)
Detail

Kniha - autor Stella Nangonová; Jaroslav Peprník; Christopher Hopkinson, 392 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Třetí díl je závěrečnou částí přepracovaného souboru učebnic pro jazykové školy. Je určen středně pokročilým studentům a svou koncepcí je opět vhodný i pro samouky. Text učebnice je rozdělen do 15 lekcí a všechny lekce, kromě tří opakovacích, se skládají ze čtyř částí, stejně jako v předchozích dílech: první část obsahuje základní texty pojednávající o běžném životě, druhá dialogy, které navazují na základní texty. V těchto částech lekcí najdeme i vysvětlení a procvičení mluvnice. Třetí část rozvíjí slovní zásobu a čtvrtá jazykové dovednosti. Klíč je součástí učebnice. Autoři kladou velký důraz na rovnoměrné rozvíjení všech jazykových dovedností, na rozšíření slovní zásoby, ale i na procvičení a systematické opakování mluvnice. Slovní zásoba je vybraná tak, aby si uživatelé učebnice osvojili slovíčka a vazby potřebné v běžných životních... (alza.cz)

Podobné produkty ako Angličtina pro jazykové školy III.: nové upravené vydání s klíčem (978-80-7373-082-6)

Stavební technologie III. pro SOU (978-80-86817-15-6)

Stavební technologie III. pro SOU (978-80-86817-15-6)
Detail

Kniha - česky Učebnice je určena pro žáky 3. ročníku SOU a obsahuje jednak práce patřící do pracovní náplně zedníka (schodiště a rampy), jednak práce, které nejsou součástí jeho náplně, ale s nimiž se musí žák seznámit pro návaznost na zednickou činnost. Pozornost je věnována dokončovacím pracím, vývoji stavebních slohů a dalšímu učivu rozšiřujícímu všeobecné vzdělání. Oproti předchozímu vydání z roku 1994 je učebnice výrazně aktualizována a rozšířena o seznámení s některými novými materiály a technologiemi, uplatňujícícmi se v našem stavebnictví. (alza.cz)

Podobné produkty ako Stavební technologie III. pro SOU (978-80-86817-15-6)

Škoda Fabia II. od 4/07: Údržba a opravy automobilů č.114 (978-80-7232-415-6)

Škoda Fabia II. od 4/07: Údržba a opravy automobilů č.114 (978-80-7232-415-6)
Detail

Kniha - autor Hans-Rüdiger Etzold, 296 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá ŠKODA FABIA II . od 4//07 . Jak na to? č. 114 Kniha patří do řady automobilových příruček nazvané "Jak na to?". Příručka popisuje údržbu a opravy automobilů ŠKODA FABIA II a je vhodná pro profesionály i amatéry. Publikace obsahuje přibližně 800 obrázků, 50 tabulek a elektrických schémat. (alza.cz)

Podobné produkty ako Škoda Fabia II. od 4/07: Údržba a opravy automobilů č.114 (978-80-7232-415-6)

S láskou tvůj Santa (978-80-7661-114-6)

S láskou tvůj Santa (978-80-7661-114-6)
Detail

Kniha - autor S. A. Domingová, 240 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Už jsou skoro Vánoce, ale Angel neslaví – má moc práce se školou, a navíc ještě organizuje benefiční akci na pomoc místnímu hospici. Parťákem při plánování se ji stane Caspar – kreativní, zábavný a pohledný spolužák, který je ale naprosto nespolehlivý. Díky bohu za tajného Santu, který jí posílá dárečky včetně ručně vyráběného adventního kalendáře! Angel by dala cokoli za to, aby zjistila, kdo je její tajný obdivovatel. Adventní kalendář ji vyzývá, aby riskovala a otevřela své srdce. Dokáže to? (alza.cz)

Podobné produkty ako S láskou tvůj Santa (978-80-7661-114-6)

Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)

Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)
Detail

Kniha - autor Martin Pokorný, 80 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Moderní učebnice zaměřená na seznámení s informatikou a výpočetní technikou a moderními digitálními technologiemi. Rozsah dvoudílné edice začíná u teorie informatiky, seznámení se s osobním počítačem, operačními systémy a kancelářskými aplikacemi. Další témata se věnují práci s grafikou, digitální fotografií a zvukem. Kniha rovněž objasňuje základy internetu a jeho služby, využití mobilních technologií, on-line komunikaci v praktickém životě, ale opomenuta není ani bezpečnost a ochrana dat. Učebnice je dvoudílná. Text je doplněn množstvím názorné grafiky a schémat, náměty k procvičení, zajímavostmi a tipy z oblasti informatiky a světa výpočetní techniky. Učebnici lze použít jak na základních školách (ideálně například v 8. a 9. ročníku pro vzdělávací oblast Člověk a svět práce - „Využití digitálních technologií“), tak i víceletých gymnáziích či v prvních ročnících středních škol.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)

Ekologický přírodopis pro 6.ročník základní školy - Danuše Kvasničková a kol., 978-80-7373-102-1

Ekologický přírodopis pro 6.ročník základní školy - Danuše Kvasničková a kol., 978-80-7373-102-1
Detail

Metodická příručka na tomto CD doplňuje učebnici Ekologického přírodopisu pro 6. ročník základní školy. Obsahuje teoretickou část pojednávající o výuce ekologického přírodopisu, v níž autorka přibližuje cíle a význam ekologického přírodopisu, koncepci a strukturu učiva, doporučené metody a formy výuky, věnuje se i rozboru učiva ekologického přírodopisu v daném ročníku. CD dále zahrnuje vzorové odpovědi na otázky a úkoly z učebnice i z pracovního sešitu, připojeno je rovněž Systematické zařazení organismů probraných v 6. ročníku a Vyhláška o ochraně přírody a krajiny. Součástí metodické příručky je powerpointová prezentace obrázků a schémat, která umožňuje využití výpočetní techniky při výuce, čímž ji značně obohacuje a zpestřuje. Prezentace může sloužit jak učitelům, tak žákům (pomáhá při výkladu, opakování i procvičování). Je rozdělena do pěti částí, z nichž čtyři korespondují s hlavními tematickými celky v učebnici, poslední část je uspořádána podle systému. Odkazy na příslušné prezentace lze nalézt rovněž v rozboru učiva. (patro.cz)

Podobné produkty ako Ekologický přírodopis pro 6.ročník základní školy - Danuše Kvasničková a kol., 978-80-7373-102-1
Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6), Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1), Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0), Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2), Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8), Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4), Štvanice (978-80-7579-114-6), Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6), Naboso (978-80-8202-114-4), Technologie v kostce (978-80-904093-6-1), Hlas Země (978-80-7364-114-6), Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7), Základy biologie a ekologie (978-80-7373-178-6), Simpsonovi Komiksový odvaz (978-80-7449-114-6), Čtení 1 pro prvňáčky (978-80-7373-156-4), Biologie člověka: pro gymnázia (978-80-7373-169-4), Svatební přípravy (978-80-86907-85-7), Matematika 6: pro 6.ročník základní školy (978-80-7373-144-1), Stavební technologie III. pro SOU (978-80-86817-15-6), Technologie renovace budov (80-8076-000-4), S láskou tvůj Santa (978-80-7661-114-6), Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4), Přípravy na všechno (978-80-7521-169-9), Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5), Praktické činnosti Elektrotechnika kolem nás: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-031-4), Techniky a technologie v chirurgických oborech (978-80-247-3815-4), swingeři.cz (978-80-878-7373-1), Management (978-80-7373-111-3), Technológia pre 4. ročník operátor (978-80-8280-114-2)