Technologie přípravy pokrmů 4 - hana sedláčková

Produkt Technologie přípravy pokrmů 4 - hana sedláčková sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Technologie přípravy pokrmů 4 - hana sedláčková upraviť a produkt hľadať znova.

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 4: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 3: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 5: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana , Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana , Hana (978-80-7491-940-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana , Hana (978-80-89873-10-4)

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Hana (978-80-749-1940-4)

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Detail

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal , Tescoma formičky pro tvarování pokrmů grandchef, 4 ks (8595028484021)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6) , Technologie renovace budov (80-8076-000-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) , Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) , Hegerová hana: hana hegerová - lp (su6322-1)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2) , Hegerová hana: hana hegerová - cd (su6322-2)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0) , Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1) , Svatební přípravy (978-80-86907-85-7)

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková
Detail

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková , Fellowes hana bílý (8064401)

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková , Fellowes hana černý (felfergdocuholdhann)

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (patro.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana , Nocni kosilka hana bila

To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana

To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana
Detail

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (patro.cz)

Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana , Fellowes hana bílý (felfergdocuholdhanbl)

BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks

Detail

Kelímky značky BabyOno na mateřské mléko, džusy a jiné pokrmy jsou určeny k opakovanému použití či zmrazování pokrmů. Přídavné víčko s náustkem umožňuje okamžité podání pokrmu dítěti. Před i po každém použití je nutné produkt důkladně omýt v teplé vodě. Nevyvařujte, myjte produkt v teplé vodě s čistícími prostředky pro děti, opakovaně oplachujte. Nepoužívejte jiné chemikálie. Kelímky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu určeného pro styk s potravinami, který neobsahuje bisfenol A. Vlastnosti: Nádoby jsou určeny pro opakované použití a zmrazení potravin. Lze uchovávat v ledničce i mrazničce. Sada obsahuje 4 ks včetně víček s náustkem. Obsah: 200 ml. Přídavné víko s náustkem umožňuje přímé jídlo pro dítě. Pro jejich výrobu byl použit speciální plast určený pro styk s potravinami. Neobsahují bisfenol A. (feedo.cz)

Podobné produkty ako BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks , Fellowes hana černý (felfergstandmonhann)

BabyOno Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks

BabyOno Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks
Detail

MALL.CZ Dny – Sleva 15 % na vybrané bryndáky, lahvičky a pomůcky pro miminka a maminky značky BabyOno s kódem 24MDL4CZ30 (platí od 15. 4. do 28. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob)! Kelímky na mateřské mléko, džusy a jiné pokrmy k opakovanému požití či k zmrazování pokrmů. BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks obsahují přídavné víčko s náústkem, které umožňuje okamžité podání pokrmu dítěti. Vyrobeno ze speciálního plastu určeného pro styk s potravinami. (mall.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks , Techniky a technologie v chirurgických oborech (978-80-247-3815-4)

BabyOno Get Ready zásobníky k uchovávání pokrmů 4 ks 4x200 ml

BabyOno Get Ready zásobníky k uchovávání pokrmů 4 ks 4x200 ml
Detail

BabyOno Get Ready, 4x200 ml, Uchování mateřského mléka pro ženy, Uchovejte si odsáté mateřské mléko bezpečně na později. Pomůže vám s tím produkt BabyOno Get Ready . Zajistí, že budete mít mléko po ruce ve chvílích, kdy jej budete potřebovat, Vlastnosti: pro snadné skladování mléka v mrazničce nebo chladničce bezpečný uzávěr (notino.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Get Ready zásobníky k uchovávání pokrmů 4 ks 4x200 ml , Přípravy na všechno (978-80-7521-169-9)

E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi - Jiří Zounek, Hana Staudková, Libor Juhaňák

Detail

Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy využívání technologií. Z recenzního posudku: Na knize nejvíce oceňuji kapitolu pojednávající o online nástrojích včetně účelu jejich využití v učení (se) a jejich potencionálních výhodách a nevýhodách. Tuto část ocení zejména odborníci z praxe. Ing. David Pačes e-learning & Moodle specialista (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi - Jiří Zounek, Hana Staudková, Libor Juhaňák , Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks

Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks
Detail

S formičkami GrandCHEF připravíte nejenom chutné, ale i oku skvěle lahodící pokrmy.    V čem formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF vynikají?   Kulaté, čtvercové a trojůhelníkové nerezové formičky jsou vynikající pro tvarování rýže, bramborových a zeleninových příloh při podávání pokrmů. Hodí se perfektně i pro tvarování krémových dezertů, aspiků a v troubě pečených pokrmů, přípravu sázených vajec na pánvi i vykrajování těsta.   Jaké mají formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF další výhody?   kuchyňské nářadí GrandCHEF vyniká špičkovým provedením a vysokou odolností   přináší vynikající poměr „prodejní cena/užitná hodnota“.   Materiál: prvotřídní nerezavějící ocel. Údržba: vhodné do myčky. Záruka: 3 roky.  (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks , Hegerová hana: recital (su5721-2)

Tescoma Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks

Detail

Kulaté, čtvercové a trojůhelníkové nerezové formičky jsou vynikající pro tvarování rýže, bramborových a zeleninových příloh při podávání pokrmů. S formičkami GrandCHEF připravíte nejenom chutné, ale i oku skvěle lahodící pokrmy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks , Základy gymnastické přípravy dětí (978-80-271-1284-5)

TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)

TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)
Detail

Formičky pro tvarování pokrmů, prvotřídní nerezavějící ocel Rádi si vyhrajete s jídlem a chcete, aby vypadalo na talíři krásně? S formičkami Tescoma pro tvarování pokrmů svoje dílo vyšperkujete k dokonalosti. Sada obsahuje 4 ks formiček z prvotřídní nerezavějící oceli. Tescoma formičky jsou dvě kulaté, jedna čtvercová a jedna trojúhelníková. Využijete je při vykrajování těsta, smažení sázených vajec na pánvi, tvarování dezertů, aspiků, bramborové kaše a podobně. Všechny formičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vhodné do myčky na nádobí. Klíčové vlastnosti formiček pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF, 4 ksFormičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceliVyšperkujete s nimi vaše jídlo k dokonalostiSada obsahuje 4 ks formiček, z toho 2 ks kulatých, 1 ks čtvercové a 1 ks trojúhelníkovéTescoma formičky využijete při tvarování různých druhů pokrmů, vykrajování těsta i smažení sázených vajec... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021) , Orava hm-03 gr hotdogovač s možností přípravy vajec

Nové technologie války 4: Námořnictvo (DVD)

Nové technologie války 4: Námořnictvo (DVD)
Detail

Nejmodernější zbraně, extrémní věda a futuristické vynálezy - přesně taková je armáda 21. století. Jelikož oceány pokrývají 70 % naší planety, je pro vojenský úspěch stále rozhodující námořnictvo. Stejně jako ostatní složky ozbrojených sil prochází i námořnictvo dramatickou proměnou, aby bylo schopné čelit nově se objevujícím hrozbám budoucnosti. V dokumentu uvidíte nové a vyvíjené technologie, které umožňují vojenskému námořnictvu a námořní pěchotě plně integrovat námořní operace s pozemními, vzdušnými, vesmírnými i kyberprostorovými operacemi pomocí nejrychlejších počítačů a vyspělých strategií. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Nové technologie války 4: Námořnictvo (DVD) , Regatta hana 200 duch(stripe) (5059404152483)

Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Detail

Kniha - autor Jaroslav Runštuk, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Canpol babies Zásobníky k uchovávání pokrmů s víčkem 4 ks

Canpol babies Zásobníky k uchovávání pokrmů s víčkem 4 ks
Detail

Praktické kelímky s objemovou stupnicí a s těsnícím víčkem k uchovávání mateřského mléka, kojeneckých polévek a dalších zeleninových či ovocných příkrmů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Canpol babies Zásobníky k uchovávání pokrmů s víčkem 4 ks

Technologie renovace budov (80-8076-000-4)

Technologie renovace budov (80-8076-000-4)
Detail

Kniha - autor Oto Makýš, 272 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie renovace budov (80-8076-000-4)

Kurikulum informatiky a digitálních technologií z pohledu učitelů 2. stupně základních škol - Hana Bučková, Jiří Dostál - e-kniha

Detail

eBook: Smyslem naší badatelské činnosti bylo rozšířit teorii didaktiky informatiky a digitálních technologií a realizovat empirické výzkumné šetření, které by poskytlo informace významné pro kurikulární plánování. V jejím rámci byla provedena kritická a komparativní analýza aktuálních teoretických poznatků i výzkumných závěrů publikovaných domácími a zahraničními autory, kteří se danou problematikou zabývali. Zvláštní zřetel byl kladen na realizaci deskripce procesů spojených se zaváděním inovací v rámci kurikula informatiky a digitálních technologií. V rovině empirické publikace na výzkumném základě řeší otázku důležitosti jednotlivých témat učiva z pohledu učitelů informatiky a digitálních technologií. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kurikulum informatiky a digitálních technologií z pohledu učitelů 2. stupně základních škol - Hana Bučková, Jiří Dostál - e-kniha

Právo informačních technologií (999-00-017-9589-4)

Právo informačních technologií (999-00-017-9589-4)
Detail

Elektronická kniha - autor Michaela Kaslová, 656 stran Kniha se věnuje nejdůležitějším tématům současného práva informačních technologií. S výjimkou první kapitoly věnované pojmu a metodě práva informačních technologií, se příliš nezaměřuje na obecné otázky, ale naopak cílí na konkrétní problémy. To odpovídá nynějšímu stavu vývoje této stále ještě poměrně nové právnické disciplíny. Původní věda práva informačních technologií se totiž z počátku věnovala převážně základním axiomům tohoto oboru, nicméně nyní mají spíše navrch na sobě na první pohled nezávislé specializované problémy. Kniha se tedy postupně zaměřuje kromě metody práva informačních technologií na místní působnost práva na internetu, odpovědnost poskytovatelů služeb informační společnosti, práva k datům a softwaru, elektronické dokumenty, doménová jména, data veřejného sektoru, ochranu soukromí a osobních údajů, regulaci elektronických komunikací a v závěru také na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Právo informačních technologií (999-00-017-9589-4)

Asijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)

Asijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)
Detail

Kniha - autor Emily Calderová, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a korejskou. Díky zeměpisným a historickým vlivům se některé pokrmy objevují mírně pozměněné v různých částech této oblasti. Užijte si kouzlo Asie u vás doma s recepty na dobroty od malých chuťovek, přes polévky po syté jídlo z misky a lákavé větší pokrmy či dezerty. Nechte se inspirovat. Vyzkoušejte třeba čínské smažené taštičky, sašimi z tuňáka a lososa, asijská karamelová křidélka, polévku pho s hovězím masem a pepřem, singapurské nudle, kuřecí pad thai, thajské zelené květákové karí, asijské dušené hovězí s pak čoi, lososa s ořechovou krustou, křupavou pečenou kachnu s asijským salátem nebo hongkongské vaječné koláčky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Asijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)

Bojovníci - Jana Sedláčková

Bojovníci - Jana Sedláčková
Detail

Boj a bojovníci provázejí člověka už od nepaměti. Začalo to v dávném pravěku, přes všechny nejrůznější války a končí třeba rvačkou na hřišti. Jak a čím se v jednotlivých etapách dějin bojovalo? Co všechno museli bojovníci umět, dokázat a které vlastnosti kromě odvahy, udatnosti a síly pro ně byly nepostradatelné? Odpověď ze života profesionálních práčů, rváčů, vojáků, žoldnéřů i „obyčejných“ lovců mamutů najdeš na stránkách, které jsou doslova po zuby ozbrojené. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bojovníci - Jana Sedláčková

Bojovníci - Sedláčková Jana

Bojovníci - Sedláčková Jana
Detail

Boj a bojovníci provázejí člověka už od nepaměti. Začalo to v dávném pravěku, přes všechny nejrůznější války a končí třeba rvačkou na hřišti. Jak a čím se v jednotlivých etapách dějin bojovalo? Co všechno museli bojovníci umět, dokázat a které vlastnosti kromě odvahy, udatnosti a síly pro ně byly nepostradatelné? Odpověď ze života profesionálních práčů, rváčů, vojáků, žoldnéřů i „obyčejných“ lovců mamutů najdeš na stránkách, které jsou doslova po zuby ozbrojené. (patro.cz)

Podobné produkty ako Bojovníci - Sedláčková Jana

Toyen - Andrea Sedláčková

Detail

Toyen je dodnes jednou z nejznámějších a nejuznávanějších avantgardních umělkyň na světě. Biografie této svobodomyslné malířky a výrazné osobnosti meziválečné umělecké avantgardy, která sama o sobě šířila mnoho mýtů, odkrývá dosud neznámá fakta a zachycuje historii mnoha obrazů. Spisovatelka a filmová režisérka Andrea Sedláčková prošla desítky archivů, policejních záznamů a dosud nepublikovaných deníků, aby objevila skutečnou Toyen. Strhujícím způsobem líčí její milostný život a dění mezi českými a francouzskými surrealisty a levicovými intelektuály. Dopřává nám setkání s Vítězslavem Nezvalem, Karlem Teigem, Jindřichem Heislerem, André Bretonem, Benjaminem Péretem, Paulem Eluardem a samozřejmě s Jindřichem Štyrským. Půvabné líčí pražské a pařížské galerie, kavárny, kabarety a nevěstince i atmosféru míst, kde malířka a její souputníci pobývali a tvořili. Současně nás seznamuje s historií mnoha Toyeniných obrazů.Text doprovází přes dvě stě reprodukcí a dokumentárních černobílých i barevných fotografií. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Toyen - Andrea Sedláčková

Průmyslová elektronika a informační technologie (80-86706-04-4)

Průmyslová elektronika a informační technologie (80-86706-04-4)
Detail

Kniha - autor Heinz Häberle, 720 stran, česky, pevná bez přebalu matná Český překlad oblíbené odborné příručky, která v Německu vyšla už v 8. vydáních. Základem knihy je osm na sebe navazujících tematických celků: základy elektrotechniky a elektroniky, aplikace elektrotechniky a elektroniky, základy číslicové techniky, zpracování dat, měření, řízení a regulace, silnoproudá elektronika, ochrana životního prostředí v oblasti elektrotechnické výroby a hospodářské procesy. Text vhodně doplňuje velké množství barevných obrázků, schémat a tabulek. Příručka je určena pro odborné vzdělání v elektrotechnických oborech a pokrývá tematicky i elektrotechnickou část výuky v oborech informačních technologií. Kromě studujících na příslušných SOU, ISŠ a SPŠ bude dobrou pomůckou i odborníkům v praxi a studentům technických vysokých škol. (alza.cz)

Podobné produkty ako Průmyslová elektronika a informační technologie (80-86706-04-4)

Oral-B EB 50-4 CrossAction náhradní hlavice s Technologií CleanMaximiser 4 ks

Oral-B EB 50-4 CrossAction náhradní hlavice s Technologií CleanMaximiser 4 ks
Detail

Oral-B CrossAction je náhradní kartáček určený pro všechny typy elektrických zubních kartáčků Oral-B (kromě CrossAction Power). (drmax.cz)

Podobné produkty ako Oral-B EB 50-4 CrossAction náhradní hlavice s Technologií CleanMaximiser 4 ks

Oral-B EB18-4 3D White náhradní hlavice s Technologií CleanMaximiser 4 ks

Oral-B EB18-4 3D White náhradní hlavice s Technologií CleanMaximiser 4 ks
Detail

Oral-B EB18-4 3D White náhradní hlavice na elektrický kartáček obsahuje speciální koncovku pro bělení a leštění zubů. Bělí zuby už od 1. dne tím, že z nich odstraňuje povrchové skvrny. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Oral-B EB18-4 3D White náhradní hlavice s Technologií CleanMaximiser 4 ks

Do hrnku a misky: Dehydrované pokrmy zdravě a chutně (978-80-264-3504-4)

Do hrnku a misky: Dehydrované pokrmy zdravě a chutně (978-80-264-3504-4)
Detail

Kniha - autor Kamila Procházková, 104 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pokud jste si oblíbili průmyslově vyráběné dehydrované pokrmy pro jejich rychlou přípravu, snadnou dostupnost či nízkou hmotnost, ale vadí vám umělá barviva či dochucovací látky v nich obsažené, pusťte se s pomocí této jedinečné kuchařky do přípravy jídel vlastních, která budou nejen sestavena dle vašich osobních stravovacích potřeb, ale navíc vás překvapí svou lahodnou chutí! Obsahuje recepty na polévky, hlavní jídla a dezerty. Včetně receptů bez lepku, mléka, veganských a vegetariánských. (alza.cz)

Podobné produkty ako Do hrnku a misky: Dehydrované pokrmy zdravě a chutně (978-80-264-3504-4)

Český jazyk 4 - 4. ročník - Hana Mikulenková

Český jazyk 4 - 4. ročník - Hana Mikulenková
Detail

Učebnice Český jazyk 4 navazuje na učebnici pro 3. ročník tematicky i metodologicky. Jako v předchozích ročnících tvoří osu publikace narativní (vyprávěcí) linie, která propojuje jednotlivé oddíly a kapitoly do příběhového celku. Kromě úzké propojenosti s literární výchovou (především v oblasti očekávaných výstupů) podporuje učebnice mezioborové souvislosti s dalšími vzdělávacímu obory. Celá Modrá řada Český jazyk a literatura pro 1. stupeň ZŠ vychází vstříc požadavkům RVP, vede k očekávaným výstupům a rozvoji klíčových kompetencí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Český jazyk 4 - 4. ročník - Hana Mikulenková

Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)

Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)
Detail

Kniha - autor Martin Pokorný, 80 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Moderní učebnice zaměřená na seznámení s informatikou a výpočetní technikou a moderními digitálními technologiemi. Rozsah dvoudílné edice začíná u teorie informatiky, seznámení se s osobním počítačem, operačními systémy a kancelářskými aplikacemi. Další témata se věnují práci s grafikou, digitální fotografií a zvukem. Kniha rovněž objasňuje základy internetu a jeho služby, využití mobilních technologií, on-line komunikaci v praktickém životě, ale opomenuta není ani bezpečnost a ochrana dat. Učebnice je dvoudílná. Text je doplněn množstvím názorné grafiky a schémat, náměty k procvičení, zajímavostmi a tipy z oblasti informatiky a světa výpočetní techniky. Učebnici lze použít jak na základních školách (ideálně například v 8. a 9. ročníku pro vzdělávací oblast Člověk a svět práce - „Využití digitálních technologií“), tak i víceletých gymnáziích či v prvních ročnících středních škol.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)

Čím budu? - Sedláčková Jana

Čím budu? - Sedláčková Jana
Detail

Docela všední obyčejný den ve městě a v cukrárně je zase plno. Aby ne, pracuje zde šikovná slečna cukrářka, jejíž dorty jsou vyhlášené po celém městě. Paní učitelka svolává děti k obědu. Kuchař mezitím připravuje chutnou pečínku… Cukrářka, učitelka, kuchař – kým chceš jednou být? Poznej tato i mnohá jiná povolání. Zjisti, co ke své práci potřebuje detektiv, baletka, automechanik nebo švadlena. Obrázky podněcují v malém čtenáři představivost a pomáhají mu rozvíjet slovní zásobu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Čím budu? - Sedláčková Jana

Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva

Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva
Detail

Pojem neuroendokrinní nádory zahrnuje heterogenní skupinu nádorů pocházejících ze sekrečních buněk neuroendokrinního systému. Nejčastěji jsou tyto neoplazie lokalizovány v pankreatu, plicích, v tenkém střevě či v apendixu, mohou však vznikat ve velkém počtu dalších orgánů. Historicky nejznámějším neuroendokrinním tumorem je karcinoid, dnes však tento pojem zahrnuje velký počet dalších nádorů. Unikátní a přitom velmi praktická monografie velkého autorského kolektivu vedeného prim. MUDr. Evou Sedláčkovou, MBA (VFN Praha) a prim. MUDr. Vierou Bajčiovou, CSc., (FN Brno) seznamuje čtenáře – onkology i lékaře dalších odborností – s aktuálním stavem diagnostiky a terapie těchto nádorů, které – vzhledem k rychle se zvyšující incidenci – již dávno nelze považovat za vzácné. Kniha je věnována nestorovi české endokrinologie, prof. MUDr. Josefu Markovi, DrSc. (patro.cz)

Podobné produkty ako Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva

Čím budu? - Jana Sedláčková

Čím budu? - Jana Sedláčková
Detail

Docela všední obyčejný den ve městě a v cukrárně je zase plno. Aby ne, pracuje zde šikovná slečna cukrářka, jejíž dorty jsou vyhlášené po celém městě. Paní učitelka svolává děti k obědu. Kuchař mezitím připravuje chutnou pečínku… Cukrářka, učitelka, kuchař – kým chceš jednou být? Poznej tato i mnohá jiná povolání. Zjisti, co ke své práci potřebuje detektiv, baletka, automechanik nebo švadlena. Obrázky podněcují v malém čtenáři představivost a pomáhají mu rozvíjet slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čím budu? - Jana Sedláčková

Malovaná města - Jana Sedláčková

Detail

Vydejte se na cestu kolem světa! Deštivý Londýn, rozkvetlé Kjóto i rozpálenou Káhiru budete mít jako na dlani. Projeďte se červeným doubledeckerem, kličkujte davem v tuk-tuku nebo vyrazte se psím spřežením na zasněžený sever. Brouzdejte uličkami, obdivujte starobylé památky i moderní architekturu a ochutnávejte místní dobroty. Odkud pochází slavné croissanty? Ve kterém městě ušili první džíny? A kde spatřila světlo světa první žvýkačka nebo Nobelova cena? Vše se dozvíte v tomto bohatě ilustrovaném průvodci. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Malovaná města - Jana Sedláčková

Cellularline Multipower 4 s technologií Smartphone Detect 4 x USB port 42W černá (ACHUSB442WK)

Cellularline Multipower 4 s technologií Smartphone Detect 4 x USB port 42W černá  (ACHUSB442WK)
Detail

Nabíječka do sítě - celkový výkon 42 W, výstup USB-A, přepěťová ochrana, podpěťová ochrana Síťová nabíječka se 4 USB výstupyKompaktní nabíjecí síťový adaptér Cellularline Multipower 4 umožňuje dobíjet až 4 zařízení současně s celkovým výkonem 42 W. Díky chytré technologii Smartphone Detect 1.0 bude mobilní zařízení dobito tím nejlepším možným způsobem. Po připojení telefonu či tabletu nabíječka automaticky rozpozná zařízení a zvolí optimální nabíjecí proud až do 12 W.Klíčové vlastnosti nabíječky Cellularline Multipower 44 USB výstupyCelkový výstup: 42 W (USB 12W + USB 18W)Chytrá technologie Smartphone Detect 1.0Ochrana proti podpětí a přepětíAutomatický adaptér pro 110 V/240 V zásuvkyNabíjecí proud: 2,4 ABezpečný provozPro maximálně bezpečný provoz disponuje nabíječka Cellularline Multipower 4 integrovanou ochranou proti zkratu a přepólování. Díky kompaktní velikosti a nízké hmotnosti je Cellularline Multipower 4 ideální i pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cellularline Multipower 4 s technologií Smartphone Detect 4 x USB port 42W černá (ACHUSB442WK)
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6), Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2), Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1), Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0), Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4), Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8), Hana (978-80-7491-940-4), Hana (978-80-89873-10-4), Hana (978-80-749-1940-4), TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021), Technologie renovace budov (80-8076-000-4), Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7), Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1), Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2), Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4), Svatební přípravy (978-80-86907-85-7), Fellowes HANA bílý (8064401), Fellowes HANA černý (FELFERGDOCUHOLDHANN), nocni kosilka hana bila, Fellowes HANA bílý (FELFERGDOCUHOLDHANBL), Fellowes HANA černý (FELFERGSTANDMONHANN), Techniky a technologie v chirurgických oborech (978-80-247-3815-4), Přípravy na všechno (978-80-7521-169-9), Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5), Hegerová Hana: Recital (SU5721-2), Základy gymnastické přípravy dětí (978-80-271-1284-5), Orava HM-03 GR hotdogovač s možností přípravy vajec, Regatta Hana 200 Duch(Stripe) (5059404152483)