Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Produkt Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) upraviť a produkt hľadať znova.

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2) , Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 3: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 4: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 5: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Detail

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal , Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Praktické činnosti příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) , Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková , Příběhy fotbalového albionu (978-80-7268-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková , Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková , Technologie, loutky, magie (978-80-7437-370-1)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana , Technologie v diabetologii (978-80-7345-479-1)

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana , Angličtina pro informační technologie (978-80-7333-135-1)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana , O léčivých bylinách a rostlinných božstvech (978-80-7336-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1) , Technológia i pre 1. ročník stolár (978-80-8091-952-8)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6) , Český jazyk pro 3.ročník základní školy: 1.část (80-7168-716-2)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0) , Český jazyk pro 2.ročník základní školy: 1.část (80-7168-664-6)

Stolničení: Jak podávat pokrmy a nápoje ... (80-7168-752-9)

Stolničení: Jak podávat pokrmy a nápoje ... (80-7168-752-9)
Detail

Kniha - autor Gustav Salač, 224 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. Jak podávat pokrmy a nápoje Jak vybírat nápoje k pokrmům Jak upravovat jídelní stoly Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party (alza.cz)

Podobné produkty ako Stolničení: Jak podávat pokrmy a nápoje ... (80-7168-752-9) , Logika pro střední školy (80-7168-201-2)

Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)

Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)
Detail

Kniha - autor Jitka Vodáková; Eva Marádová, 64 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5) , Biologie živočichů: pro gymnázia (80-7168-909-2)

Příběhy fotbalového Albionu (978-80-7268-952-1)

Příběhy fotbalového Albionu (978-80-7268-952-1)
Detail

Kniha - autor Martin Vymyslický, 258 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha Příběhy fotbalového Albionu, jejíž autorem je Martin Vymyslický, mapuje dějiny ligového fotbalu v Anglii. Příběh začíná 17. dubna 1888, kdy byla oficiálně založena Football league, a končí ročníkem 2011-2012. V knize se čtenář dozví spoustu informací z fotbalového zákulisí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Příběhy fotbalového Albionu (978-80-7268-952-1) , Svatební přípravy (978-80-86907-85-7)

O léčivých bylinách a rostlinných božstvech (978-80-7336-952-1)

O léčivých bylinách a rostlinných božstvech (978-80-7336-952-1)
Detail

Kniha - česky, brožovaná bez přebalu lesklá Rostliny jako léčitelé, jako zdroj obživy, jako dobrodinci, jako bohové a démoni - tato kniha nás seznamuje se všemi těmito aspekty a učí nás respektovat je a přijmout, že rostliny mají duši, vlastní povahu, a také osobnost, která nás může ovlivnit mnohem víc, než jsme ochotni vnímat. Čtenář se mimo jiné také dozví, jak přicházíme do kontaktu s dušemi rostlin, a může se znovu naučit intuitivně vnímat jejich kouzelnou moc. (alza.cz)

Podobné produkty ako O léčivých bylinách a rostlinných božstvech (978-80-7336-952-1) , Technologie v diabetologii 2010 (978-80-7262-689-2)

Malý čmeliak Cyril chce vedieť, čo je láska (978-80-8142-952-1)

Malý čmeliak Cyril chce vedieť, čo je láska (978-80-8142-952-1)
Detail

Kniha - autor Maite Kelly; Britta Sabbag, 32 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Čo znamená mať rád? Čo je vlastne láska? húta malý čmeliak Cyril, keď vidí, ako sa všetci okolo neho majú radi. Rozhodne sa, že na tieto otázky stoj čo stoj nájde odpoveď. Čoskoro si však uvedomí, že je to veru náročná úloha, veď láska má toľko podôb! Podarí sa mu splniť svoj cieľ? (alza.cz)

Podobné produkty ako Malý čmeliak Cyril chce vedieť, čo je láska (978-80-8142-952-1) , Základy chemie 1: pracovní sešit (80-7168-785-5)

Český jazyk pro 2.ročník základní školy: 1.část (80-7168-664-6)

Český jazyk pro 2.ročník základní školy: 1.část (80-7168-664-6)
Detail

Kniha - autor Ludmila Konopková; Věra Tenčlová,, česky Učebnice je součástí řady, ve které autorky vycházejí z klasických metod výkladu a používají přitom moderní prvky – hádanky, křížovky apod. Je bohatě barevně ilustrovaná. Předností řady je propojenost výkladu gramatiky a slohu, což vede k rozvíjení komunikativních dovedností žáků a k zdokonalování mluveného i psaného projevu. Z obsahu učiva: Věta, Slovo, Slabika, Hláska a písmeno. (alza.cz)

Podobné produkty ako Český jazyk pro 2.ročník základní školy: 1.část (80-7168-664-6) , Slovník základních pojmů z filosofie (80-7168-627-1)

Český jazyk pro 3.ročník základní školy: 1.část (80-7168-716-2)

Český jazyk pro 3.ročník základní školy: 1.část (80-7168-716-2)
Detail

Kniha - autor Ludmila Konopková, 126 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Český jazyk pro 3.ročník základní školy: 1.část (80-7168-716-2) , Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)

Metodická příručka k výuce českého jazyka: v 1.ročníku základní školy (80-7168-957-2)

Metodická příručka k výuce českého jazyka: v 1.ročníku základní školy (80-7168-957-2)
Detail

Kniha - autor Miroslava Čížková, 46 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učitelé zde najdou vysvětlení použité metody čtení, tedy analyticko-syntetické metody bez tvorby slabik, a také správné postupy výuky čtení touto metodou. Kromě toho se mohou inspirovat konkrétními nápaditě rozpracovanými návody pro práci s určitými částmi celého souboru. (alza.cz)

Podobné produkty ako Metodická příručka k výuce českého jazyka: v 1.ročníku základní školy (80-7168-957-2) , Slovník základních pojmů z práva (80-7168-991-2)

Ekologie: pro gymnázia (80-7168-828-2)

Ekologie: pro gymnázia (80-7168-828-2)
Detail

Kniha - autor Jiří Šlégl, 160 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá V první části učebnice se autoři zaměřili na vysvětlení klasických i nových ekologických termínů. Druhá část se zabývá vlivem člověka na životní prostředí. Učebnice obsahuje i vlastní názory autorů na řešení problémů životního prostředí. V závěru pak autoři uvádějí příklady chráněných oblastí světa i České republiky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ekologie: pro gymnázia (80-7168-828-2) , Základy chemie 2: pracovní sešit (80-7168-906-8)

Biologie živočichů: pro gymnázia (80-7168-909-2)

Biologie živočichů: pro gymnázia (80-7168-909-2)
Detail

Kniha - autor Jaroslav Smrž, 208 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice představuje přehled biologie živočichů a heterotrofních prvoků, vychází z jejich srovnávací a funkční anatomie, fyziologie, biologie, ekologie a etologie. Jsou nastíněny i aspekty fylogenetické. (alza.cz)

Podobné produkty ako Biologie živočichů: pro gymnázia (80-7168-909-2) , Technologie pro 1. ročník sou oboru zpracování dřeva (978-80-85920-74-1)

Logika pro střední školy (80-7168-201-2)

Logika pro střední školy (80-7168-201-2)
Detail

Kniha - autor Oldřich Selucký, 240 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice obsahuje základní pojmy a metody klasické (aristotelské) logiky i moderní (matematické) logiky. Důraz klade na praktické logické myšlení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Logika pro střední školy (80-7168-201-2) , Gulliverovy cesty (978-80-7567-952-9)

Přehledné dějiny literatury II (80-7168-781-2)

Přehledné dějiny literatury II (80-7168-781-2)
Detail

Kniha - autor Bohuš Balajka, 200 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná Poutavě, přístupně a podrobně zpracované dějiny české a světové literatury jsou určeny pro studenty středních škol všech typů, pro učitele literatury i pro širokou veřejnost. Druhý díl je věnován literatuře meziválečné. (alza.cz)

Podobné produkty ako Přehledné dějiny literatury II (80-7168-781-2) , Preventivní restrukturalizace (978-80-7553-952-6)

Slovník základních pojmů z filosofie (80-7168-627-1)

Slovník základních pojmů z filosofie (80-7168-627-1)
Detail

Kniha - autor Petr Nesvadba, 152 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jde o oborový slovník, který si klade za cíl seznámit především studenty středních škol s nejdůležitějšími termíny dané odbornosti. (alza.cz)

Podobné produkty ako Slovník základních pojmů z filosofie (80-7168-627-1)

Základy chemie 1: Pracovní sešit (80-7168-785-5)

Základy chemie 1: Pracovní sešit (80-7168-785-5)
Detail

Kniha - autor Pavel Beneš, 40 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pracovní sešit je plný rozmanitých úkolů a pomáhá žákům k ověřování a upevňování učiva. (alza.cz)

Podobné produkty ako Základy chemie 1: Pracovní sešit (80-7168-785-5)

Slovník základních pojmů z práva (80-7168-991-2)

Slovník základních pojmů z práva (80-7168-991-2)
Detail

Kniha - autor Radovan Ryska, 72 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Slovník základních pojmů z práva je určen pro střední školy a veřejnost. Obsahuje vysvětlení více než 360 termínů z právní oblasti. Řazení hesel je abecední. Víceslovné pojmy jsou zpravidla umístěny podle klíčového slova (podstatného jména) tak, aby vytvářely hnízda termínů; v dalších případech pak abecedně podle prvního slova víceslovného pojmu tam, kde čtenář bude termín s největší pravděpodobností hledat. K jednotlivým pojmům jsou uvedeny odpovídající odborné termíny v anglickém jazyce. Pro snadnou orientaci je publikace v závěru doplněna česko-anglickým slovníkem a přehledem zařazených pojmů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Slovník základních pojmů z práva (80-7168-991-2)

Základy chemie 2: Pracovní sešit (80-7168-906-8)

Základy chemie 2: Pracovní sešit (80-7168-906-8)
Detail

Kniha - autor Pavel Beneš, 48 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pracovní sešit je plný a rozmanitých úkolů a pomáhá žákům k ověřování a upevňování učiva. (alza.cz)

Podobné produkty ako Základy chemie 2: Pracovní sešit (80-7168-906-8)

Němčina pro 5.ročník základní školy (80-7168-692-1)

Němčina pro 5.ročník základní školy (80-7168-692-1)
Detail

Kniha - Učebnice pro 5. r. ZŠ je druhou částí řady učebnic němčiny, která vznikla ve spolupráci zkušené metodičky výuky němčiny s progresivním mladým autorem. Obsah i metoda výkladu korespondují s cíli výuky uváděnými v RVP ZV. (alza.cz)

Podobné produkty ako Němčina pro 5.ročník základní školy (80-7168-692-1)

Strojírenská technologie 1, 2.díl - Miroslav Hluchý

Strojírenská technologie 1, 2.díl - Miroslav Hluchý
Detail

METALOGRAFIE A TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍUčebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a také zařízení pro tepelné zpracování. Seznamuje se zásadami volby typu tepelného zpracování, uvádí vzorová technologická cvičení a seznam platných ČSN a norem EU. Potřebným doplňkem je čtyřjazyčný slovník vybraných odborných pojmů. Kniha je určena studujícím středních odborných škol i středních odborných učilišť a všem, kteří se zajímají o základní otázky technologie strojírenské výroby. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Strojírenská technologie 1, 2.díl - Miroslav Hluchý

Strojírenská technologie 2, 1.díl - Miroslav Hluchý

Strojírenská technologie 2, 1.díl - Miroslav Hluchý
Detail

Učebnice shrnuje poznatky o polotovarech pro strojírenskou výrobu. Výklad polotovarů je zaměřen na jejich navrhování, technologii výroby a hodnocení technologičnosti jejich konstrukce. Teoretické poznatky jsou procvičovány na praktických příkladech a technologických cvičeních. Uvádí seznam ČSN, EN a ISO. Kniha je určena studujícím středních odborných škol i středních odborných učilišť a všem, kteří se zajímají o základní otázky technologie strojírenské výroby. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Strojírenská technologie 2, 1.díl - Miroslav Hluchý

Technológia I pre 1. ročník stolár (978-80-8091-952-8)

Technológia I pre 1. ročník stolár (978-80-8091-952-8)
Detail

Kniha - autor Mária Panáčková, 152 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Pri výučbe technológie sa využívajú vedomosti z ostatných odborných predmetov, najmä materiálov a strojového zariadenia, ako aj prírodovedných predmetov zo všeobecnovzdelávacej zložky s tým, že vedomosti získané v teoretickej príprave sa budú využíva v odbornom výcviku. Úlohou predmetu technológia je vytvoriť základy teoretických vedomostí pre odborný výcvik. Pri výučbe tohto odborného predmetu sa študenti oboznámia nielen so základnými pojmami z oblasti delenia dreva, výberu materiálu, ako aj pracovnými pomôckami, nástrojmi a spôsobmi ručného opracovania dreva, ale získajú aj prehľad o konštrukčnom spájaní dreva a základných spojoch dreva. Poznatky z technologickej prípravy dreva a ochrany dreva získané v prvom ročníku sa budú v druhom ročníku rozvíja o technológie strojového opracovania dreva a materiálov na báze dreva (preglejky, latovky, drevotrieskové a drevo ? vláknité... (alza.cz)

Podobné produkty ako Technológia I pre 1. ročník stolár (978-80-8091-952-8)

Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)
Detail

Kniha - autor Alena Půlpánová,, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Základy chemie Klíč k úspěšnému studiu + CD (80-7168-983-1)

Základy chemie Klíč k úspěšnému studiu + CD (80-7168-983-1)
Detail

Kniha - česky Učebnice by měla být přívětivým pomocníkem pro výuku volitelného předmětu na základní škole. Tento předmět může obsahovat jen učivo chemie nebo chemie může být jeho součástí. Učebnice může pomoci i při samostudiu v přípravě k úspěšnému startu v dalším studiu. První část „Jak být úspěšný při řešení testů“ žáky postupně uvádí do tajů různých možností zadávání testových úloh a do strategie jejich řešení. Druhá část má šest kapitol, které přehledně navazují na výklad učiva v povinné výuce. Výkladová část je zúžena na přehled pojmů, které žáci již většinou znají. Řada nových poznatků je dále vyložena v úvodu většiny úloh. Závěrečná část je věnována sebehodnocení. Součástí učebnice je CD, jehož obsah znázorňuje obrázek na první straně obálky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Základy chemie Klíč k úspěšnému studiu + CD (80-7168-983-1)

Český jazyk pro 2.ročník základní školy: 2.část (80-7168-685-9)

Český jazyk pro 2.ročník základní školy: 2.část (80-7168-685-9)
Detail

Kniha - autor Ludmila Konopková; Věra Tenčlová,, česky Učebnice je součástí řady, ve které autorky vycházejí z klasických metod výkladu a používají přitom moderní prvky – hádanky, křížovky apod. Je bohatě barevně ilustrovaná. Předností řady je propojenost výkladu gramatiky a slohu, což vede k rozvíjení komunikativních dovedností žáků a k zdokonalování mluveného i psaného projevu. Z obsahu učiva: Kde se píše ě?, Spojujeme slova a věty, Třídíme souhlásky, Poznáváme a třídíme další slova, Párové souhlásky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Český jazyk pro 2.ročník základní školy: 2.část (80-7168-685-9)

Přijímací zkoušky z práva na vysoké školy (80-7168-960-2)

Přijímací zkoušky z práva na vysoké školy (80-7168-960-2)
Detail

Kniha - autor Radovan Ryska, 120 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Tato knížka je určena především zájemcům o vysokoškolské právnické studium. Může však posloužit i k přípravě na maturitní zkoušky a užitečné poznatky z ní nečerpá každý, kdo s její pomocí prověří úroveň svého právního vědomí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Přijímací zkoušky z práva na vysoké školy (80-7168-960-2)

Technologie v diabetologii (978-80-7345-479-1)

Technologie v diabetologii (978-80-7345-479-1)
Detail

Kniha - autor Kateřina Štechová, 168 stran, česky Rozvoj technologií v diabetologii je tak rychlý, že většina lékařů se v dané oblasti nedokáže dostatečně orientovat, ke zjevné škodě svých pacientů. Kniha autorského kolektivu vedeného doc. MUDr. Kateřinou Štechovou, Ph.D., (FN Motol) je zasvěceným a prakticky orientovaným průvodcem pro všechny diabetology a internisty. Kniha kromě „běžných“ prostředků (glukometrů) a inzulinových pump seznamuje čtenáře s kontinuálním monitorováním glykemie v reálném čase, konstrukcí uzavřeného okruhu, dále s perspektivami náhrady endokrinní funkce pankreatu prostředky čistě technickými vs. biologickými (kmenové buňky). Publikace je doplněna o poznatky týkající se data miningu v diabetologii, zpracování obrazu a o problematiku nejmodernějších databázových systémů, které mají pacientům například usnadnit správné určení složení jídla. Důraz je kladen na praktické příklady a není opominut ani psychologický aspekt stále... (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie v diabetologii (978-80-7345-479-1)

Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)

Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)
Detail

Kniha - autor Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek, 152 stran, česky Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)

Technologie, loutky, magie (978-80-7437-370-1)

Technologie, loutky, magie (978-80-7437-370-1)
Detail

Kniha - autor Jan Bažant, 304 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Tato monografie vychází z potřeby definovat a ohledat území, ve kterém se nachází loutka a loutkové divadlo ve vztahu k současnému postmediálnímu diskursu. V následujících kapitolách se setkávají přístupy teoretické i praktické v záměru představit co nejširší úhel pohledu na současný vztah technologie, loutky, magie k našemu světu. Příspěvky od jednotlivých autorů jsou prokládány vybranými pasážemi z přepisů diskusí na tematických seminářích, které probíhaly online v pandemických letech 2020–2021. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie, loutky, magie (978-80-7437-370-1)

Praktické činnosti: pro 1.-5.ročník základních škol (80-7168-441-4)

Praktické činnosti: pro 1.-5.ročník základních škol (80-7168-441-4)
Detail

Kniha - autor Ludmila Kociánová, 168 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice pomáhá naplňovat očekávané výstupy oboru Člověk a svět práce v rámci těchto tematických okruhů: Práce s drobným materiálem, Konstrukční činnosti, Pěstitelské práce, Příprava pokrmů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Praktické činnosti: pro 1.-5.ročník základních škol (80-7168-441-4)

Český jazyk pro 4.ročník základní školy: II.část (80-7168-420-1)

Český jazyk pro 4.ročník základní školy: II.část (80-7168-420-1)
Detail

Kniha - autor Ludmila Konopková; Věra Tenčlová, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice je součástí řady, ve které autorky vycházejí z klasických metod výkladu a používají přitom moderní prvky – hádanky, křížovky apod. Je bohatě barevně ilustrovaná. Předností řady je propojenost výkladu gramatiky a slohu, což vede k rozvíjení komunikativních dovedností žáků a k zdokonalování mluveného i psaného projevu. Z obsahu učiva: Pád, číslo a rod podstatných jmen, Skloňování podstatných jmen, Slovesný způsob, druhy vět, Přísudek a podmět, Skladební skupina, shoda přísudku s podmětem, O větě jednoduché a souvětí, Přímá řeč, uvozovací věta. (alza.cz)

Podobné produkty ako Český jazyk pro 4.ročník základní školy: II.část (80-7168-420-1)

Němčina pro 7. ročník základní školy: Pracovní sešit (80-7168-725-1)

Němčina pro 7. ročník základní školy: Pracovní sešit (80-7168-725-1)
Detail

Kniha - česky (alza.cz)

Podobné produkty ako Němčina pro 7. ročník základní školy: Pracovní sešit (80-7168-725-1)

Počítáme do dvaceti: Pracovní sešit k matematice pro 1.ročník ZŠ II (80-7168-756-1)

Počítáme do dvaceti: Pracovní sešit k matematice pro 1.ročník ZŠ II (80-7168-756-1)
Detail

Kniha - autor Věra Kárová; Jana Svobodová, 64 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Osvědčený pracovní sešit k matematice pro 1. ročník základní školy. Je bohatě barevně ilustrovaný a plný rozmanitých a hravých úkolů. Pomáhá prvňáčkům procvičit si počítání do dvaceti. (alza.cz)

Podobné produkty ako Počítáme do dvaceti: Pracovní sešit k matematice pro 1.ročník ZŠ II (80-7168-756-1)

Základy praktické chemie 1: pro 8. ročník základní školy (80-7168-879-7)

Základy praktické chemie 1: pro 8. ročník základní školy (80-7168-879-7)
Detail

Kniha - autor Pavel Beneš, 80 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Základy praktické chemie 1: pro 8. ročník základní školy (80-7168-879-7)
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2), Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1), Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6), Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0), Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8), Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5), Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4), Příběhy fotbalového Albionu (978-80-7268-952-1), Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6), Technologie, loutky, magie (978-80-7437-370-1), Technologie v kostce (978-80-904093-6-1), Technologie v diabetologii (978-80-7345-479-1), Angličtina pro Informační technologie (978-80-7333-135-1), O léčivých bylinách a rostlinných božstvech (978-80-7336-952-1), Technológia I pre 1. ročník stolár (978-80-8091-952-8), Český jazyk pro 3.ročník základní školy: 1.část (80-7168-716-2), Český jazyk pro 2.ročník základní školy: 1.část (80-7168-664-6), Logika pro střední školy (80-7168-201-2), Biologie živočichů: pro gymnázia (80-7168-909-2), Svatební přípravy (978-80-86907-85-7), Technologie v diabetologii 2010 (978-80-7262-689-2), Základy chemie 1: Pracovní sešit (80-7168-785-5), Slovník základních pojmů z filosofie (80-7168-627-1), Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4), Slovník základních pojmů z práva (80-7168-991-2), Základy chemie 2: Pracovní sešit (80-7168-906-8), Technologie pro 1. ročník SOU oboru zpracování dřeva (978-80-85920-74-1), Gulliverovy cesty (978-80-7567-952-9), Preventivní restrukturalizace (978-80-7553-952-6)