Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - hana sedláčková

Produkt Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - hana sedláčková sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - hana sedláčková upraviť a produkt hľadať znova.

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 4: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 3: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 5: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková , Hegerová hana: hana hegerová - cd (su6322-2)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Hegerová hana: recital (su5721-2)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana , Zagorová hana: hanka - cd (310535-2)

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana , Hegerová hana: merci! - cd (su6742-2)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana , Zagorová hana: vyznání - cd (su6259-2)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana , Bílá lucie: hana - cd (su6266-2)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Detail

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal , Zagorová hana: maluj zase obrázky 2 - cd (310283-2)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) , Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2) , Janků hana: operní recitál - cd (cr0878-2)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) , Zagorová hana: zloděj duší - cd (310705-2)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6) , Hegerová hana: lásko prokletá - cd (su5725-2)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0) , Zagorová hana: o lásce - cd (su6352-2)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1) , Bajky: 2. vydání (978-80-7151-275-2)

Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání - Hana Zemanová

Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání - Hana Zemanová
Detail

Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami. V roce 2016 vyšla kompletně přepracovaná kniha Nová biokuchařka Hanky Zemanové. V září 2019 vychází její aktualizované, již druhé vydání. Celkem se prodalo přes 45 000 ks! Vše podstatné v tomto osvědčeném a krásném bestselleru zůstalo, aktualizovaly se však informace o tom, kde se dají nakoupit biopotraviny, přibyly informace o tom, jak se posunul prodej bezobalu a o nových bezobalových projektech, jemné aktualizace rozhovorů se zajímavými osobnostmi a informace o ochraně přírodní biodiverzity či zdravém školním stravování. Hančin přístup ukazuje, jak jíst i žít přirozeně zdravě a v souladu se selským rozumem. Díky tomu vám pak zdravé vaření bude připadat jednoduché a snadné. Z knihy se dozvíte, jak obohatit jídelníček a začít používat opomíjené, přitom však skvělé potraviny, jako jsou luštěniny, hlavně cizrna, fazole, červená čočka, loupané mungo, plnohodnotné obiloviny, jako jsou jáhly, čirok, jednozrnka, špalda, pohanka, či netradiční, na českém trhu nové a bezlepkové mouky, jako například mouku z červené čočky či žlutého hrachu. V knize najdete přes 80 receptů. Mnoho receptů je bezlepkových, vegetariánských i veganských, ale nevyhýbají se ani kvalitnímu masu. Vyzkoušejte letní cuketovo-jahelnou koprovku, boršč s cizrnou, čočkový burger, placky z hrachové mouky, bezlepkové cookies, ječné lívance, nebo třeba biokuře na kurkumě podle výborného šéfkuchaře a nutričního terapeuta Davida Šaška (je členem Aliance výživových poradců), který s Hankou na některých, zejména masových receptech spolupracoval. Kniha je určena jak pro začátečníky v oblasti zdravého vaření, tak pro pokročilé. Celou knihu recenzovala Margit Slimáková, specialistka na zdravotní prevenci a výživu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání - Hana Zemanová , Dublin - 2. vydání (978-80-750-8257-2)

BioAbecedář Hanky Zemanové - 2., aktualizované vydání - Hana Zemanová

BioAbecedář Hanky Zemanové - 2., aktualizované vydání - Hana Zemanová
Detail

Po 7 letech úspěšného prodeje BioAbecedáře připravila autorka Hanka Zemanová nové vydání, které je kompletně aktualizované a zohledňuje rozšiřující se sortiment biopotravin i aktuální poznatky z oblasti zdravé výživy. BioAbecedář je přehledný a kompletní průvodce světem zdravých potravin, nazývaný „biobible“. Kniha vás naučí zdravé potraviny rozpoznat a hlavně je skutečně denně vařit. Obsahuje nejen informace, ale také 60 oblíbených receptů z opomíjených surovin, nabízí srovnání pohledů západní i čínské dietetiky, názory ajurvédy i makrobiotiky, vždy v souladu s přirozeným selským rozumem. Knihu tvoří čtyři části: 1. Praktický průvodce nakupováním obsahuje obecná pravidla, jak rozpoznat kvalitní potraviny, a odpovědi na důležitá témata, která souvisí s jejich výběrem i používáním.2. Encyklopedická část obsahuje přehled vybraných biopotravin, vysvětlení jejich nutričních a zdravotních přínosů, doporučení, pro koho jsou obzvlášť vhodné a kdo by je případně měl jíst s mírou. Cílem je také naučit se, jak jich využívat častěji při vaření. K tomu pomáhá i široká škála autorčiných tipů a osvědčených postupů. Součástí jsou i konkrétní tipy na určité výrobky a možnosti, kde je nakoupit, a jak s nimi vařit.3. Praktická receptová část obsahuje přes 60 skvělých receptů, které patří i mezi nejoblíbenější u Hanky doma. Polévky, hlavní jídla, pomazánky, saláty, dezerty i výživné nápoje – všechny vynikající, dostupné a prověřené, s využitím nejrůznějších surovin, včetně těch opomíjených. Jsou zahrnuty také varianty veganské či bezlepkové.4. Závěrem knihy je samostatná informační příloha, obsahující užitečný přehled, důležité kontakty, tipy na zajímavé knihy, informační zdroje, odkazy na výzkumy apod., související s biopotravinami a s ekologičtějším a zdravějším způsobem života. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako BioAbecedář Hanky Zemanové - 2., aktualizované vydání - Hana Zemanová , Zagorová hana, margita štefan: ave (komplet 1+2) - cd (310922-2)

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková
Detail

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková , Zagorová hana: já nemám strach - cd (su6539-2)

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková , Zagorová hana: maluj zase obrázky - cd (310359-2)

E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání (978-80-7676-175-9)

E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání (978-80-7676-175-9)
Detail

Elektronická kniha - autor autorů kolektiv a Více autorů, 332 stran, česky Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy využívání technologií. Z recenzního... (alza.cz)

Podobné produkty ako E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání (978-80-7676-175-9) , Blažíková hana, král tomáš,: ukolébavky - cd (su4253-2)

E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-7676-175-9)

E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-7676-175-9)
Detail

Kniha - autor Jiří Zounek; Libor Juhaňák; Hana Staudková, 332 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy... (alza.cz)

Podobné produkty ako E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-7676-175-9) , Dvořáková hana: česká klavírní hudba - cd (va0010-2)

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (patro.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana , Rezek petr, zagorová hana: spolu - cd (310851-2)

To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana

To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana
Detail

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (patro.cz)

Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana , Zagorová hana, margita štefan: ave - cd (310227-2)

Tommee Tippee Explora zásobníky k uchovávání pokrmů 2 ks 2x110 ml

Tommee Tippee Explora zásobníky k uchovávání pokrmů 2 ks 2x110 ml
Detail

Tommee Tippee Explora, 2x110 ml, Svačinové boxy pro děti, Vlastnosti: vhodný do myčky nádobí (notino.cz)

Podobné produkty ako Tommee Tippee Explora zásobníky k uchovávání pokrmů 2 ks 2x110 ml , Dvojčata, 2. rozšířené vydání (978-80-264-1346-2)

Strojírenská technologie 2, 2.díl - Miroslav Hluchý

Strojírenská technologie 2, 2.díl - Miroslav Hluchý
Detail

Učebnice probírá druhy koroze, jejich hodnocení zejména vzhledem k hospodářským ztrátám vlivem koroze a způsoby protikorozní ochrany. Vysvětluje teoretické základy obrábění - např. geometrii břitu nástroje, tvoření třísky, výpočet řezných a upínacích sil, hospodárný úběr, trvanlivost, volbu řezných podmínek. Ve výrobních postupech jsou popsány hlavní zásady a pokyny pro jejich vypracování. Poznatky jsou procvičovány na praktických příkladech. Kniha je určena studujícím středních odborných škol i středních odborných učilišť a všem, kteří se zajímají o základní otázky technologie strojírenské výroby (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Strojírenská technologie 2, 2.díl - Miroslav Hluchý , Pracovnělékařské služby - 2. vydání (999-00-017-8069-2)

Jih proti Severu 2 - 2. vydání - Margaret Mitchellová

Jih proti Severu 2 - 2. vydání - Margaret Mitchellová
Detail

Dramatický milostný příběh Scarlett O Harové a Rhetta Butlera vyšel poprvé 12. června 1936 a okamžitě se stal americkým i světovým bestsellerem. Dojímal i provokoval celé generace čtenářů a dodnes si udržuje přízeň širokého publika. Miliony lidí stále oslovuje filozofie víry a naděje v další den, jež pomáhá přežít těm, kteří přišli o všechno. V českém jazyce vždy vycházel tento román ve dvou svazcích. Nové vydání zavedenou tradici dodržuje. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jih proti Severu 2 - 2. vydání - Margaret Mitchellová , Atlas svalů - anatomie, 2. aktualizované vydání

Čítanka 2 - 2. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý - Mikulenková Hana

Čítanka 2 - 2. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý - Mikulenková Hana
Detail

Čítanka 2 navazuje na nový Slabikář. Narativní metoda použitá v učebnicích českého jazyka Modré řady se skvěle uplatnila i při tvorbě Čítanek pro 2. a 3. ročník, které jsou členěny tematicky. Dle současných požadavků na vzdělávání v RVP vede k osvojování očekávaných výstupů v 1. vzdělávacím období a k přirozenému rozvoji klíčových kompetencí. (patro.cz)

Podobné produkty ako Čítanka 2 - 2. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý - Mikulenková Hana , Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Krakov - Poznejte 2. vydání

Krakov - Poznejte 2. vydání
Detail

16 prohlídkových tras, které vás dokonale seznámí s Krakovem. Objevte to nejlepší z tohoto historického města: středověké památky, židovské ghetto, secesní architekturu i pás městských parků a zahrad. Díky naším praktickým radám můžete poznat místní kuchyni a dozvědět se, kam vyrazit na nákupy, zábavou i oddechem. Vyzkoušejte pečlivě vybrané restaurace, bary a hotely. Při svých cestách za poznáním jistě oceníte podrobnou rozkládací mapu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krakov - Poznejte 2. vydání

Rozhľadne 1 (2 vydání)

Rozhľadne 1 (2 vydání)
Detail

Prvý diel knižného titulu Rozhľadne obsahuje na 208 stranách 65 lokalít s rozhľadňami v rámci celého Slovenska. Popis jednotlivých rozhľadní zoradených od západu na východ Slovenska obsahuje krátku históriu výstavby, technickú špecifikáciu, prístupové trasy, výhľady a zaujímavosti v okolí. Text je doplnený množstvom farebných fotografií. 65 lokalít s rozhľadňami na 208 stranách• história výstavby rozhľadní• technická špecifikácia• prístupové trasy• výhľady• zaujímavosti v okolí• 250 farebných fotografií í (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rozhľadne 1 (2 vydání)

Albi Betlém 2. vydání

Albi Betlém 2. vydání
Detail

Hudební nauka Dotvořte si vánoční atmosféru tradičním Betlémem z Kouzelného čtení, který k Vánocům neodmyslitelně patří. S pomocí Albi tužky z edice Kouzelné čtení si můžete přehrát 12 tradičních koled. Dozvíte se, k čemu se používají jesličky, co je to kadidlo, kdy se začaly zdobit vánoční stromečky nebo jak to je se třemi králi. S Betlémem od Albi si můžete v zábavných kvízech ověřit, kolik toho o narození Ježíška víte. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Albi Betlém 2. vydání

Lili a Vili 2 - Ve světě matematiky - Sedláčková Jaroslava

Lili a Vili 2 - Ve světě matematiky - Sedláčková Jaroslava
Detail

Učebnice pro 2. ročník ZŠ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lili a Vili 2 - Ve světě matematiky - Sedláčková Jaroslava

Strojírenská technologie 3, 2.díl

Strojírenská technologie 3, 2.díl
Detail

Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a také zařízení pro tepelné zpracování. Seznamuje se zásadami volby typu tepelného zpracování, uvádí vzorová technologická cvičení a seznam platných ČSN a norem E (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Strojírenská technologie 3, 2.díl

Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 2 ks

Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 2 ks
Detail

S formičkami GrandCHEF připravíte nejenom chutné, ale i oku skvěle lahodící pokrmy.    V čem formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF vynikají?   Kulaté nerezové formičky jsou vynikající pro tvarování rýže, bramborových a zeleninových příloh při podávání pokrmů. Hodí se perfektně i pro tvarování krémových dezertů, aspiků a v troubě pečených pokrmů, přípravu sázených vajec na pánvi i vykrajování těsta.   Jaké mají formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF další výhody?   kuchyňské nářadí GrandCHEF vyniká špičkovým provedením a vysokou odolností   přináší vynikající poměr „prodejní cena/užitná hodnota“.   Materiál: prvotřídní nerezavějící ocel. Údržba: vhodné do myčky. Záruka: 3 roky.  (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 2 ks

Dublin - 2. vydání (978-80-750-8257-2)

Dublin - 2. vydání (978-80-750-8257-2)
Detail

Elektronická kniha , 144 stran, česky Nové vydání průvodce na cesty. Dublin je uspěchané moderní město plné veselých hospůdek, zároveň je však stále ponořené do své bohaté historie. Dnes patří k předním evropským centrům umění, designu a hudby. Díky praktickým informacím a doporučením vám nic zajímavého ve městě neunikne. Součástí publikace je mapa Dublinu a okolí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dublin - 2. vydání (978-80-750-8257-2)

Bajky: 2. vydání (978-80-7151-275-2)

Bajky: 2. vydání (978-80-7151-275-2)
Detail

Kniha - autor Jean de La Fontaine, 88 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Po mnoha letech vychází druhé české upravené vydání známých bajek francouzského básníka, prosaika a dramatika období klasicismu. Bajky se vyznačují kritickým pohledem na společnost, založenou na podvádění, pokrytectví, lžích a intrikách, poukazují na směšnost a někdy i tragiku některých situací, vyplývající ze vzájemných vztahů mezi utiskovanými a utlačovateli, jak se s nimi setkáváme v každodenním životě. Většinou jsou zakončeny morálním ponaučením. Mezi nejznámější bajky patří: Lišák a hrozny, Mladá vdova, Dva kohouti, Liška a čáp, Havran a liška, Švec a magnát ap. (alza.cz)

Podobné produkty ako Bajky: 2. vydání (978-80-7151-275-2)

Fototechnika 2.vydání - Miroslav Pinďák

Fototechnika 2.vydání - Miroslav Pinďák
Detail

Kniha pro všechny zájemce o fotografii přináší: aktuální a ucelený přehled fotografických systémů, komplexní poznatky o funkci fotoaparátu, praktické rady při fotografování, návody na vyvolání filmů a fotografií, fotografický slovník, přehled opraven fotopřístrojů, informace usnadňující orientaci v oboru. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Fototechnika 2.vydání - Miroslav Pinďák

Fototechnika 2.vydání - Pinďák Miroslav

Fototechnika 2.vydání - Pinďák Miroslav
Detail

Kniha pro všechny zájemce o fotografii přináší: aktuální a ucelený přehled fotografických systémů, komplexní poznatky o funkci fotoaparátu, praktické rady při fotografování, návody na vyvolání filmů a fotografií, fotografický slovník, přehled opraven fotopřístrojů, informace usnadňující orientaci v oboru. (patro.cz)

Podobné produkty ako Fototechnika 2.vydání - Pinďák Miroslav

Vzpomínky chirurga - 2.vydání (9788024639475)

Vzpomínky chirurga - 2.vydání (9788024639475)
Detail

Elektronická kniha - autor Vladimír Nahodil, 120 stran, česky Autor se po šedesátileté zkušenosti v oboru zamýšlí nad tím, jak byl vývoj chirurgie v našich zemích ovlivněn jednotlivými osobnostmi, technickým pokrokem i společenskými a politickými změnami. Vzpomíná na vážné i humorné situace ze svého působení na pražských chirurgických klinikách na Vinohradech, v Motole a Pod Petřínem a připojuje své názory na aktuální otázky současnosti. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vzpomínky chirurga - 2.vydání (9788024639475)

Matematické minutovky pro 2. ročník/ 2. díl - 2. ročník - Josef Molnár, Hana Mikulenková - Mikulenková Hana

Matematické minutovky pro 2. ročník/ 2. díl - 2. ročník - Josef Molnár, Hana Mikulenková - Mikulenková Hana
Detail

Na základě přímého požadavku učitelů na ZŠ vznikly tyto sešity o dvakrát 64 cvičeních, které slouží k docvičení matematického učiva žáků vždy v konkrétním ročníku ZŠ. Sešity mají žákům dopomoci k potřebné jistotě a zběhlosti, která jim umožní sebejistěji a s volnou myslí přijímat složitější učivo vyšších ročníků. (patro.cz)

Podobné produkty ako Matematické minutovky pro 2. ročník/ 2. díl - 2. ročník - Josef Molnár, Hana Mikulenková - Mikulenková Hana

Pracovnělékařské služby - 2. vydání (999-00-017-8069-2)

Pracovnělékařské služby - 2. vydání (999-00-017-8069-2)
Detail

Elektronická kniha - autor Jakub Tomšej, 164 stran Toto druhé, podstatně aktualizované vydání publikace reflektuje novelizace pracovnělékařských předpisů, ke kterým došlo v listopadu a prosinci 2017. Ochrana zdraví při práci představuje jeden z nejdůležitějších cílů pracovního práva. Právní úprava proto ukládá zaměstnavatelům řadu povinností v souvislosti se zajišťováním pracovnělékařských služeb. Nesplnění těchto povinností je v některých případech trestáno přísnými sankcemi. Tato publikace detailně mapuje problematiku pracovnělékařských služeb a všech jejich pracovněprávních souvislostí, včetně úpravy skončení pracovního poměru. Publikace se zabývá i dalšími relevantními tématy, jako je např. odpovědnost poskytovatele pracovnělékařských služeb, ochrana osobních údajů a oblast GDPR. Kniha obsahuje praktický výklad, který upozorňuje na slabá místa právní úpravy i oblasti, v nichž zaměstnavatelé a poskytovatelé pracovnělékařských služeb... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pracovnělékařské služby - 2. vydání (999-00-017-8069-2)

Rozumíme účetní závěrce podnikatelů - 4. vydání - Hana Březinová - e-kniha

Rozumíme účetní závěrce podnikatelů - 4. vydání - Hana Březinová - e-kniha
Detail

eBook:,K účetní závěrce je v publikaci přistoupeno způsobem, jenž umožnil její plné přiblížení čtenáři, který nemusí být znalý účtování. Je seznámen s podstatou účetních výkazů, které jsou podloženy účetními zásadami a vytvořeny na základě aplikace účetních metod. Čtenáři se dostane informace o přístupech v USA, v Evropské unii, u účetních jednotek, jejich cenné papíry jsou kotované na mezinárodních kapitálových trzích (IAS/IFRS). Podrobně je seznámen s koncepcí, strukturou, analýzou všech účetních výkazů, které se používají v České republice, tj. rozvaha, výkaz zisku a ztráty, přehled o peněžních tocích a přehled o změnách vlastního kapitálu, a to včetně informací, jež účetní výkaz komentují a doplňují v příloze.Kniha je napsaná způsobem, který přinese zásadní poznatky jak neúčetním zájemcům o informace z účetní závěrky, tak účetním profesionálům. Finančním analytikům nabízí systematický přehled přístupů a základních ukazatelů, které při svojí práci mohou využít, včetně návodu, jak přistoupit k porozumění vypočítaných výsledků. Právní stav publikace je k 1. 8. 2020. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rozumíme účetní závěrce podnikatelů - 4. vydání - Hana Březinová - e-kniha

Rozumíme účetní závěrce podnikatelů - 3. vydání - Hana Březinová - e-kniha

Rozumíme účetní závěrce podnikatelů - 3. vydání - Hana Březinová - e-kniha
Detail

eBook:,K účetní závěrce je v publikaci přistoupeno způsobem, jenž umožnil její plné přiblížení čtenáři, který nemusí být znalý účtování. Je seznámen s podstatou účetních výkazů, které jsou podloženy účetními zásadami a vytvořeny na základě aplikace účetních metod. Čtenáři se dostane informace o přístupech v USA, v Evropské unii, u účetních jednotek, jejichž cenné papíry jsou kotované na mezinárodních kapitálových trzích (IAS/IFRS). Podrobně je seznámen s koncepcí, strukturou, analýzou všech účetních výkazů, které se používají v České republice, tj. rozvaha, výkaz zisku a ztráty, přehled o peněžních tocích a přehled o změnách vlastního kapitálu, a to včetně informací, jež účetní výkazy komentují a doplňují v příloze. Kniha je napsaná způsobem, který přinese zásadní poznatky jak neúčetním zájemcům o informace z účetní závěrky, tak účetním profesionálům. Finančním analytikům nabízí systematický přehled přístupů a základních ukazatelů, které při svojí práci mohou využít, včetně návodu, jak přistoupit k porozumění vypočítaných výsledků. Ze změn zahrnutých v publikaci vybíráme: nový přístup k výzkumu a vývoji, právo volby účetní jednotky při vykazování časového rozlišování, úprava vykazování výsledku hospodaření za minulá účetní období, změna v odpisování goodwillu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rozumíme účetní závěrce podnikatelů - 3. vydání - Hana Březinová - e-kniha

Tenis - Kopp - 2. vydání - Scholl Peter

Tenis - Kopp - 2. vydání - Scholl Peter
Detail

V současné době pochopitelně stoupá poptávka po prvotřídních učebních pomůckách. Tato kniha si dělá ambice patřit mezi ně.Je jasné, že ani dobrá kniha o tenisu nemůže nahradit zkušeného trenéra, avšak nejeden trenér by určitě ocenil, kdyby si jeho žáci osvojovali některé údery i metodou samostudia. K tomu by měla přispět i tato kniha, kterou Peter Scholl napsal na základě svých věcných znalostí i dlouholetých zkušeností vrcholového sportovce (hráč Davisova poháru) a trénera. Peter Scholl je první trenér tenisu, který byl v roce 1995 oceněn Německým svazem tenistů cenou „Hannes-Nüsslein-Pokal“(trenér roku). Kniha obsahuje desítky barevných obrázků, které znázorňují jednotlivé fáze technicky správného provedení základních úderů a umožňují si je snadno a bez námahy osvojit. To pomůže všem, kteří se chtějí tenis dobře od základů naučit i těm, kteří se v něm chtějí zlepšit.Navíc jsou zde podrobně popsány a vysvětleny speciální údery, u nichž se úmyslně přenáší rotace na míček a které neodmyslitelně patří k vrcholovému tenisu - údery topspin, čop, podání i údery od základní čáry. V této knize může získat užitečné tipy i profesionální tenista. Týká se to především kapitol „Využití techniky“ a „Taktika v praxi“, v nichž vědomě není vytyčená hranice mezi technikou resp. taktikou pro začátečníky a pokročilé. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tenis - Kopp - 2. vydání - Scholl Peter

Poruchy polykání, 2. vydání - Miroslav Tedla

Poruchy polykání, 2. vydání - Miroslav Tedla
Detail

Porucha prehĺtania (dysfágia) je problém, s ktorým sa viac či menej pravidelne stretávame v ORL ambulanciách a na oddeleniach. V mnohých krajinách sveta sa diagnostika a liečba dysfágie stáva prepracovanou medicínskou disciplínou, vyžaduje spoluprácu mnohých špecializácií, typicky pod vedením otorinolaryngológa a klinického logopéda. Dysfágia môže byť spojená s množstvom chorobných stavov, ktoré vedú k organickým zmenám alebo poruchám nervovo svalových funkcií v ústnej dutine, hltane, hrtane, pažeráku a centrálnom nervovom systéme. Vyskytuje sa v každom veku, s vyššou prevalenciou u starších ľudí. Predpokladá sa, že zvyšovaním priemerného veku populácie bude počet pacientov s poruchou prehĺtania narastať.Napriek tomu, že autorský kolektív pracoval pod vedením špecialistov pre ORL a chirurgiu hlavy a krku, naším cieľom bolo podať multidisciplinárny pohľad na túto problematiku, ktorá v našich krajinách doteraz nebola komplexne spracovaná.Monografia vychádza v českom nakladateľstve, kapitoly sú typicky ponechané v jazyku autora tej ktorej kapitoly, teda v slovenčine či češtine.Je zpracována autory řady klinických oborů, kteří se podílejí na diagnostice, léčbě, logopedické a ošetřovatelské péči. Motorem autorského kolektivu je bratislavská ORL klinika a tím se edice Medicíny hlavy a krku stala opravdovou česko-slovenskou edicí. Její knihy jsou právě určeny pro čtenáře a autory – lékaře a zdravotní sestry České i Slovenské republiky.Otorinolaryngologům, foniatrům a logopedům je nabídnuta klíčová úloha v nové moderní rozsáhlé diagnosticko-terapeutické oblasti, s cílem vybudovat v jednotlivých zdravotnických zařízeních „Týmy pro poruchy polykání“.Publikace je členěna do následujících oddílů:I Definícia základných pojmov a epidemiológia porúch prehĺtaniaII. ANATÓMIA, FYZIOLÓGIA A PATOFYZIOLÓGIAIII. DIAGNOSTIKA PORÚCH PREHĹTANIAIV. LIEČBA PACIENTA S PORUCHOU PREHĹTANIAV. DÔSLEDKY PORÚCH PREHĹTANIAVI. DYSFÁGIA V ŠPECIÁLNYCH SITUÁCIÁCHVII. OŠETROVATELSKÁ PÉČEVIII. Poučenie pre prax (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Poruchy polykání, 2. vydání - Miroslav Tedla

Angličtina - školní kurz gramatiky 2. vydání

Angličtina - školní kurz gramatiky 2. vydání
Detail

Kniha je určena pro žáky 2. stupně ZŠ, studenty středních škol, posluchače kurzů a samouky. Obsahuje systematický výklad jednotlivých gramatických kategorií, příklady použití a upozorňuje na obvyklé chyby. Druhá čast každé lekce obsahuje cvičení probrané látky s klíčem. Umožňuje snadné dohánění nedostatků, doplnění látky a rychlé opakování. Je rozdělena na 3 úrovně pokročilosti: začátečníci, středně pokročilí a pokročilí. Součástí jsou vypracované testy pro každou úroveň. Navíc - výběr cvičení pro maturitní zkoušky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Angličtina - školní kurz gramatiky 2. vydání

Paříž - 2. vydání - Lingea - e-kniha

Paříž - 2. vydání - Lingea - e-kniha
Detail

eBook:,Nové vydání kapesního průvodce Paříží nabízí stručný přehled historie Francie, popisuje nejzajímavější místa, která byste při návštěvě metropole neměli opomenout. Obdivujte vybrané památky, ochutnejte vyhlášenou kuchyni, navštivte slavné obchodní domy nebo poznejte vzrušující noční život. Určitě oceníte i praktické informace o kulturních akcích, dopravě a ubytování. Kniha obsahuje také mapu centra Paříže a blízkého okolí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Paříž - 2. vydání - Lingea - e-kniha

Londýn - 2. vydání - Lingea - e-kniha

Londýn - 2. vydání - Lingea - e-kniha
Detail

eBook:,Průvodce po Londýně vás nejprve seznámí s historií tohoto multikulturního města a poté nabídne rozsáhlý přehled míst, která stojí za návštěvu, ať už se jedná o historické památky, či moderní tvář Londýna. To nejzajímavější najdete v Top 10 nabídce. Kniha obsahuje také tipy pro volný čas, praktické rady na cesty a malý slovníček. Užijte si svůj pobyt v Londýně za každého počasí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Londýn - 2. vydání - Lingea - e-kniha
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2), Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6), Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1), Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0), Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2), Hegerová Hana: Recital (SU5721-2), Zagorová Hana: Hanka - CD (310535-2), Hegerová Hana: Merci! - CD (SU6742-2), Zagorová Hana: Vyznání - CD (SU6259-2), Bílá Lucie: Hana - CD (SU6266-2), Zagorová Hana: Maluj zase obrázky 2 - CD (310283-2), Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8), Janků Hana: Operní recitál - CD (CR0878-2), Zagorová Hana: Zloděj duší - CD (310705-2), Hegerová Hana: Lásko prokletá - CD (SU5725-2), Zagorová Hana: O Lásce - CD (SU6352-2), Bajky: 2. vydání (978-80-7151-275-2), Dublin - 2. vydání (978-80-750-8257-2), Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave (komplet 1+2) - CD (310922-2), Zagorová Hana: Já nemám strach - CD (SU6539-2), Zagorová Hana: Maluj zase obrázky - CD (310359-2), Blažíková Hana, Král Tomáš,: Ukolébavky - CD (SU4253-2), Dvořáková Hana: Česká klavírní hudba - CD (VA0010-2), Rezek Petr, Zagorová Hana: Spolu - CD (310851-2), Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave - CD (310227-2), Dvojčata, 2. rozšířené vydání (978-80-264-1346-2), Pracovnělékařské služby - 2. vydání (999-00-017-8069-2), Atlas svalů - anatomie, 2. aktualizované vydání, Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)