Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Produkt Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8) upraviť a produkt hľadať znova.

Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)
Detail

Kniha - autor Miroslav Légl, 416 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8) , Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)
Detail

Kniha - autor Miroslav Légl, 364 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4) , Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Vaříme bez soli - Légl Miroslav

Vaříme bez soli - Légl Miroslav
Detail

Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech - novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vaříme bez soli - Légl Miroslav , Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Vaříme bez soli - Légl Miroslav

Vaříme bez soli - Légl Miroslav
Detail

Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech - novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vaříme bez soli - Légl Miroslav , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Vědomé zdraví: Praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5)

Vědomé zdraví: Praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5)
Detail

Kniha - 184 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha nabízí originální komplexní návod na sebeuzdravení. Obsahuje diagnostické metody, podle kterých zjistíte vaše aktuálně slabé místo. Nabízí také terapeutické postupy vycházející z reflexní terapie a akupresury a najdete v ní i nejmodernější pojetí ve formě kvantového přístupu, který výrazně urychluje procesy hojení a sebeuzdravení. Kromě toho publikace vysvětluje psychosomatické souvislosti a nabízí doporučené pohybové aktivity i systém stravování. Knihu nemusíte číst systematicky, a když vás trápí konkrétní zdravotní problém, můžete jej vyhledat a jednoduše najít rady a návody ke znovunastolení zdraví. Pokud vás ale téma sebeléčení a sebeuzdravování zaujme hlouběji, je ideální prostudovat ji celou, pochopit souvislosti mezi jednotlivými potížemi a problémy, příliš neřešit příznaky, ale najít a odstranit příčinu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vědomé zdraví: Praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5) , Moje nejlepší recepty (978-80-7281-482-4)

Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Detail

Kniha - autor Jaroslav Runštuk, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7) , Vědomé zdraví: praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5)

Strategie a postupy v sociální práci (978-80-262-1952-1)

Strategie a postupy v sociální práci (978-80-262-1952-1)
Detail

Kniha - autor Oldřich Matoušek, 528 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha přináší ucelený přehled oborových přístupů užívaných v současné sociální práci. Jejich praktická aplikace je pak dokumentována na názorných kazuistikách, jednotlivá hesla jsou logicky členěna do tematických oddílů. Jedinečnost publikace spočívá i v rozsáhlé autorské základně, díky níž se na jednom místě potkávají texty předních teoretiků i praktiků sociální práce, čímž vzniká původní dílo na rozhraní teorie a praxe. Důležitým impulzem pro vznik knihy byl výzkum, který proběhl v letech 2018–2021 pod názvem „Profesionalizace sociální práce“ a jehož výstupem byl i soubor profesiogramů obsahující činnosti, které sociální pracovníci vykonávají na jednotlivých typech pracovních pozic. Použité členění strategií a postupů používaných v sociální práci chce s tímto přehledem faktických činností českých sociálních pracovníků korespondovat. Kniha je proto určena jak akademikům a výzkumníkům,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Strategie a postupy v sociální práci (978-80-262-1952-1) , Technologie přípravy pokrmů 4: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Základní principy a postupy v účetnictví (978-80-7598-928-4)

Základní principy a postupy v účetnictví (978-80-7598-928-4)
Detail

Kniha - autor Miroslava Vlčková, 156 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Cílem publikace „Základní principy a postupy v účetnictví“ je poskytnout čtenářům komplexní pohled na problematiku účetnictví z hlediska zákona o účetnictví, vyhlášky č. 500/2002 Sb. a Českých účetních standardů pro podnikatele. Předkládaná publikace se nesnaží pouze o strohý popis účetních metod, zásad, principů a postupů, ale i o vysvětlení jejich obsahu, vypovídací schopnosti účetních výkazů i celého účetního systému. Účetnictví jako celek totiž v praxi neznamená pouhé zaúčtování účetních případů na správné účty a správné strany účtů, ale především pochopení vzájemných vazeb a dopadů hospodářských operací do celého účetního systému. Ing. Miroslava Vlčková, Ph.D. působí na Katedře účetnictví a financí na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. Vede zde kurzy Základy účetnictví, Manažerské účetnictví a Účetnictví obchodu, a to jak v českém, tak v anglickém jazyce. Praxi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Základní principy a postupy v účetnictví (978-80-7598-928-4) , Technologie přípravy pokrmů 3: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Moje nejlepší recepty (978-80-7281-482-4)

Moje nejlepší recepty (978-80-7281-482-4)
Detail

Kniha - autor Lenka H. Kořínková, 312 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Slavná herečka a oblíbená autorka změnila díky svému originálnímu stravovacímu systému životy tisícům lidí a její dieta se stala pojmem... Nyní přichází s novou knihou svých nejlepších receptů vybraných ze všech jejích kuchařských knih - a že jich nebylo málo. V knize najdete rovněž manuál metody stravování podle Lenky Kořínkové S.P.L.K. ve zkratce a sestavená menu. „Mnozí lidé si stále myslí, že udržet si štíhlost a zdraví a přitom jíst hodně a chutně „není přece tak jednoduché. Ale věci jsou zcela jednoduché, to jen my lidé si je často komplikujeme, mnohdy úplně zbytečně. Užijte si všechny dobroty v této knize nabízené stejně tak, jako si je užívám já, a chcete-li, buďte zdraví a štíhlí ale hlavně – mějte se rádi, ať už jste jacíkoliv. Protože umět se mít opravdu rád je v životě to nejpodstatnější.“ S láskou Lenka Holas Kořínková Můžete jíst, kolik chcete! Můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Moje nejlepší recepty (978-80-7281-482-4) , Technologie přípravy pokrmů 5: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Ájurvédské recepty pro zdraví (978-80-7281-402-2)

Ájurvédské recepty pro zdraví (978-80-7281-402-2)
Detail

Kniha - autor David Frej, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Harmonická strava, vytvářená vhodnou kombinací potravin a koření, je základem návratu k rovnováze organismu. V této kuchařce najdete originální recepty kombinující principy vaření podle ájurvédské medicíny a středomořské stravy. Chutné pokrmy jsou natolik jednoduché, že je rychle zvládnou i kuchaři-začátečníci, a pokročilí v nich najdou inspiraci k obohacení svého kuchařského umění. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ájurvédské recepty pro zdraví (978-80-7281-402-2) , Vaříme bez lepku (978-80-87867-23-5)

Řízení lidských zdrojů: Moderní pojetí a postupy, 13. vydání (978-80-247-5258-7)

Řízení lidských zdrojů: Moderní pojetí a postupy, 13. vydání (978-80-247-5258-7)
Detail

Kniha - autor Michael Armstrong; Stephen Taylor, 928 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Třinácté vydání světového bestselleru představuje moderní pojetí a postupy v oblasti řízení lidských zdrojů. V porovnání s desátým vydáním, které mnozí čeští čtenáři dobře znají, je třinácté vydání knihy výrazně přepracované a aktualizované. Michael Armstrong, který je světově uznávanou kapacitou v oblasti řízení lidských zdrojů, připravil tuto knihu společně se Stephenem Taylorem s cílem ukázat, jak může řízení lidských zdrojů přispívat k úspěšnosti různých organizací od výrobních podniků přes obchodní společnosti až po veřejné instituce. Přitom vycházejí z výsledků mnoha výzkumných projektů, které se zabývaly dopady rozmanitých strategií, politik a postupů v řízení lidských zdrojů na jednotlivce, týmy i organizace, a tyto dopady demonstrují s využitím řady případových studií z prostředí mnoha významných a úspěšných organizací. Výhodou knihy je, že zpracovává... (alza.cz)

Podobné produkty ako Řízení lidských zdrojů: Moderní pojetí a postupy, 13. vydání (978-80-247-5258-7) , Vaříme bez plýtvání (978-80-264-2777-3)

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk
Detail

Aktuální 8. přepracované vydání souboru „Receptury teplých pokrmů“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu „NOVÉ RECEPTURY“, která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení – konvektomatů.Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče.Své zájemce jistě nalezne i rubrika „Receptury v moderní úpravě“, která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk , Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Receptury teplých pokrmů - Runštuk Jaroslav

Receptury teplých pokrmů - Runštuk Jaroslav
Detail

Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka. (patro.cz)

Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů - Runštuk Jaroslav , Vaříme bez hladových potravin (978-80-264-2979-1)

Domáci chlieb: Recepty na voňavý chrumkavý chlieb s fotografiami prípravy (978-80-556-1112-9)

Domáci chlieb: Recepty na voňavý chrumkavý chlieb s fotografiami prípravy (978-80-556-1112-9)
Detail

Kniha - Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov, vďaka ktorým zistíte, aká neuveriteľne ľahká je vlastnoručná príprava chleba. Obsahuje podrobné návody na chlieb s droždím, kváskom, so sódou bikarbónou, ako aj recepty na drobné pečivo či sladké dobroty. Vyskúšajte viaczrnný chlieb so semienkami, syrovo-bylinkový kváskový chlieb, focacciu, pita chlieb, bezlepkový kukuričný chlieb, croissanty či osie hniezda! (alza.cz)

Podobné produkty ako Domáci chlieb: Recepty na voňavý chrumkavý chlieb s fotografiami prípravy (978-80-556-1112-9) , Tučné superpotraviny a oleje (978-80-7281-512-8)

Občanská výchova 7 učebnice (978-80-7489-471-8)

Občanská výchova 7 učebnice (978-80-7489-471-8)
Detail

Kniha - česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nové vydání učebnice s aktualizacemi, které byly provedeny tak, aby byly informace v souladu s NOZ. Dále bylo rozšířeno učivo k šikaně o nové formy (kyberšikanu, zneužití sociálních sítí) a doporučení, jak se bránit a také o nové pojmy jako hoax či fakenews. Nové informace se objevují také v kapitole věnované rodině a škole. (alza.cz)

Podobné produkty ako Občanská výchova 7 učebnice (978-80-7489-471-8) , Babicovy fotbalové dobroty: recepty pro všechny fanynky a fanoušky (978-80-7281-446-6)

Tělo 3.0: sv. 19 (978-80-7465-471-8)

Tělo 3.0: sv. 19 (978-80-7465-471-8)
Detail

Kniha - autor Martin Soukup, 248 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Publikace Tělo 3.0 navazuje na tři předcházející tituly vydané nakladatelstvím Pavel Mervart. Podobně jako ony představuje témata spojená s lidským tělem a tělesností. Autoři se věnují otázkám ukazujícím lidské tělo a jeho vnímání v důsledku kulturních podmínek, psychického rozpoložení lidí i jejich vrozených dispozic. Jednotlivé kapitoly zkoumají dopady narušených rodinných i společenských vztahů na vnímání těla a tělesnosti; ukazují důsledky změněných stavů vědomí na tělesné vnímání; ptají se na tělesné nedostatky v souvislosti se snahou o dosažení společenského dobra. Tělo 3.0 se zaměřuje na zotročená, zmizelá, zubožená, změněná, nepřijatelná těla a jejich duše. (alza.cz)

Podobné produkty ako Tělo 3.0: sv. 19 (978-80-7465-471-8) , Život bez zánětu: superpotraviny, koření a byliny (978-80-7281-545-6)

Zoner Photo Studio – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3260-5)

Zoner Photo Studio – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3260-5)
Detail

Elektronická kniha - autor Pavel Kristián, 192 stran Nestačí dobře fotografovat, digitální snímky se musí i zpracovat – a obojí se musí udělat dobře. Zoner Photo Studio představuje mimořádný, kvalitní a komplexní program, který uspokojí naprostou většinu požadavků fotografů na správu, zpracování, publikování a sdílení fotografií. Kniha, která by měla popsat celý tento program vyčerpávajícím způsobem, by musela čítat mnoho stovek stránek – a i v tom případě by nemusela uspokojit potřeby všech uživatelů. Tato publikace se zaměřuje pouze na několik vybraných témat: v první části obsahuje příklad základního workflow, tj. celkového postupu od stažení přes organizaci a správu snímků včetně vytvoření bezpečné zálohy. Další část je věnována vybraným ukázkám praktických postupů úprav snímků – od jednoduchého srovnání horizontu přes použití nástrojů, jako jsou Úrovně nebo Křivky pro tonální a barevné úpravy, ať již celého snímku nebo pouze jeho části, až po různé... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zoner Photo Studio – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3260-5) , Fit recepty bez lepku: výber 100 najlepších fit receptov bez lepku (978-80-974299-2-8)

Zoner Photo Studio 17 – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3296-4)

Zoner Photo Studio 17 – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3296-4)
Detail

Elektronická kniha - autor Pavel Kristián, 200 stran Aktualizované vydání publikace pro nové Zoner Photo Studio 17. Zoner Photo Studio představuje mimořádný, kvalitní a komplexní program, který uspokojí naprostou většinu požadavků fotografů na správu, zpracování,publikování a sdílení fotografií. Kniha, která by měla popsat celý tento program vyčerpávajícím způsobem, by musela čítat mnoho stovek stránek – a i v tom případě by nemusela uspokojit potřeby všech uživatelů. Tato publikace se zaměřuje pouze na několik vybraných témat: v první části obsahuje příklad základního workflow, tj. celkového postupu od stažení přes organizaci a správu snímků včetně vytvoření bezpečné zálohy. Další část je věnována vybraným ukázkám praktických postupů úprav snímků – od jednoduchého srovnání horizontu přes použití nástrojů, jako jsou Úrovně nebo Křivky pro tonální a barevné úpravy až po různé možnosti skládání fotografií pro vytváření panoramat nebo HDR snímků. Prostor je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zoner Photo Studio 17 – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3296-4) , Občanská výchova 7 učebnice (978-80-7489-471-8)

Lekárnička s esenciálnymi olejmi: Stratégie a postupy pre pokročilých: chronické ochorenia a problém (978-80-222-1351-6)

Lekárnička s esenciálnymi olejmi: Stratégie a postupy pre pokročilých: chronické ochorenia a problém (978-80-222-1351-6)
Detail

Kniha - autor Eric Zielinski; Sarina Ann Zielinsku, slovensky, pevná s přebalem lesklá Esenciálne oleje nie sú žiadnou novinkou. Už tisícky rokov tvoria základ prírodnej medicíny. V súčasnosti pomáhajú pacientom trpiacim chronickými ochoreniami, ako sú migrény, nespavosť, vysoký tlak, cukrovka, depresia, chronická obštrukčná choroba pľúc alebo problémy s libidom. Dr. Eric Zielinski, autor bestselleru Liečivá sila esenciálnych olejov, spolu so svojou manželkou Sabrinou ponúkajú vyše 150 vedecky overených receptov na boj proti základným príčinám všetkých ochorení, ako sú stres, úzkosť a zápal. Okrem toho sú spomínané oleje vhodné na liečenie a zmiernenie symptómov 25 chronických ochorení napríklad nespavosť, problémy s libidom, fibromyalgiu, chronickú obštrukčnú chorobu pľúc, úzkosť, depresiu, cukrovku, demenciu a mnohé iné. Na ich výrobu sa užíva viac ako 70 aromatických rastlín od copaiby a cintrónovej trávy až po kukrumu a ylang ylang. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lekárnička s esenciálnymi olejmi: Stratégie a postupy pre pokročilých: chronické ochorenia a problém (978-80-222-1351-6) , Tělo 3.0: sv. 19 (978-80-7465-471-8)

Kuchařka pro zdravé střevo: 112 receptů pro ozdravení mikroflóry (978-80-7281-555-5)

Kuchařka pro zdravé střevo: 112 receptů pro ozdravení mikroflóry (978-80-7281-555-5)
Detail

Kniha - autor David Frej; Kateřina Weinerová, 152 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Trápí vás únava, zažívací obtíže, poruchy stolice, kožní vyrážky, páchnoucí pot, bolesti, omezení pohybu či výkyvy nálad? Už starověcí lékaři věděli, že nemoci začínají ve střevech a že léčba musí začínat právě tam. Moderní věda jejich myšlenky rozvinula. Tato kniha vysvětluje, jak je možné pomocí zdravé střevní mikroflóry stimulovat imunitu, zlepšit zdravotní stav, podpořit tvorbu vitaminů a prospěšných mastných kyselin a předcházet nemocem, jako jsou alergie, astma, cukrovka, migrény, nespavost, obezita, psychické poruchy, nemoci srdce, demence a rakovina, nebo snížit jejich riziko. Zmíněná onemocnění mají svůj počátek v propustném střevu a také v dysbióze, nerovnováze ve složení střevní flóry. Nejjednodušším způsobem, jak problémům předejít, je přizpůsobit stravu. Zdravá střevní sliznice totiž nepropouští toxické látky, a tak rozvoji těchto nemocí brání. Ve zdravém... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kuchařka pro zdravé střevo: 112 receptů pro ozdravení mikroflóry (978-80-7281-555-5) , Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů (978-80-7322-192-8)

Babicovy fotbalové dobroty: Recepty pro všechny fanynky a fanoušky (978-80-7281-446-6)

Babicovy fotbalové dobroty: Recepty pro všechny fanynky a fanoušky (978-80-7281-446-6)
Detail

Kniha - autor Jiří Babica, 132 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Novinková kuchařka Babicovy fotbalové dobroty vychází u příležitosti fotbalového Mistrovství Evropy 2012. Kniha přináší spoustu receptů, které oceníte, až budete chtít v pohodě sledovat zápasy doma u televize. Každý recept má zvláštní název spojený s fotbalovou tematikou. Autor, velký fanoušek kopané, přizval ke spolupráci i naše fotbalisty (např. Vladimír Šmicer, Antonín Panenka nebo Jan Berger), takže kuchařka obsahuje i jejich recepty. Všechny kuchařské tipy, které v knize najdete, využijete samozřejmě i při jiných příležitostech - mohou se vám hodit například při různých domácích oslavách. (alza.cz)

Podobné produkty ako Babicovy fotbalové dobroty: Recepty pro všechny fanynky a fanoušky (978-80-7281-446-6) , Psychologie tradingu: klíčové postupy a nejlepší procesy (978-80-908274-4-8)

Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů (80-247-1103-6)

Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů (80-247-1103-6)
Detail

Elektronická kniha - autor Ivan Vrana, Karel Richta, 188 stran Kniha popisuje zásady při budování podnikového informačního systému (IS) a kritické faktory rozhodující o úspěchu či selhání projektu IS. Autoři dávají praktický návod pro postup v jednotlivých fázích zavádění IS. Součástí knihy jsou vzory smluv a dokumentů i základy modelovacího jazyka UML pro snazší komunikaci tvůrců a uživatelů IS. (alza.cz)

Podobné produkty ako Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů (80-247-1103-6) , Vegan recepty – chutně a snadno (978-80-264-4426-8)

Vaříme bez plýtvání: 40 receptů. Chutně a úsporně do posledního drobečku (978-80-264-2777-3)

Vaříme bez plýtvání: 40 receptů. Chutně a úsporně do posledního drobečku (978-80-264-2777-3)
Detail

Kniha - autor Judith Clavel, 112 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Jak si dobře pochutnat a zároveň zužitkovat zbytky a ušetřit! V této knize najdete 40 nápaditých receptů pro labužníky, v nichž využijete zbytky jídla: předkrmy, polévky, zapékaná jídla, galetky, zavařeniny, sirupy… Snadné, rychlé a chutné recepty, v nichž využijete potraviny do posledního drobečku! (alza.cz)

Podobné produkty ako Vaříme bez plýtvání: 40 receptů. Chutně a úsporně do posledního drobečku (978-80-264-2777-3) , Kuchařka bujónka: vaříme s bujónkou lehké i tradiční recepty (978-80-11-00097-4)

Receptář baroní apatyky U svaté Alžběty: Moderní recepty inspirované barokem (978-80-7281-533-3)

Receptář baroní apatyky U svaté Alžběty: Moderní recepty inspirované barokem (978-80-7281-533-3)
Detail

Kniha - autor Vladislava Mlada Jirásková, 96 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Objevení barokní apatyky v původním inventáři se starými šuplíky a nezaměnitelným typickým aroma Vladislavu Jiráskovou okouzlilo a inspirovalo k napsání knihy, ve které přináší nová propojení se starými magickými časy. Autorka prozkoumala vše čím se lidé kdysi léčili a zamýšlela se nad životem a myšlením tehdejších lidí a tím, jak při léčení postupovali, jak dané látky používali a jak je užíváme my dnes. Takže vznikl zcela moderní barokní receptář s návody na přípravu mastí, obkladů, koupelí, vín, sirupů, likéru a elixírů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Receptář baroní apatyky U svaté Alžběty: Moderní recepty inspirované barokem (978-80-7281-533-3) , Kouzelná beruška a černý kocour vaříme s beruškou (978-80-252-5303-8)

Vinnetou naší doby (978-80-7281-525-8)

Vinnetou naší doby (978-80-7281-525-8)
Detail

Kniha - autor Barbora Hrzánová; Richard Erml, 224 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Vinnetou naší doby není herecká monografie ani teatrologická studie. Nejde ani o běžný herecký rozhovor. Nejpřesněji můžeme mluvit o reportážním záznamu rozhovorů, které spolu vedli dva generační kamarádi. Seznámili se před dávnými časy v amatérském divadle, pak se jejich cesty rozešly. Z Báry Hrzánové se stala jedna z nejzajímavějších hereckých osobností, Richard Erml tomu z pozice redaktora Divadelních novin přihlížel. V knížce, která je i otiskem doby, vystupují další postavy. Dejme slovo Vladimíru Procházkovi, řediteli Činoherního klubu, který vzpomínal také na tatínka Báry. O ní samotné říká: "Hrála u nás v Misantropovi a v Návratu do pouště a v obou inscenacích byla mimořádně dobrá. Samozřejmě má ono hrzánovský komediantství, ale jak si vzpomínám, imponovala mně především tím, jak uměla role analyzovat. Bářina maminka do své dcery patrně vložila ještě jiné geny, které... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vinnetou naší doby (978-80-7281-525-8) , Vinnetou naší doby (978-80-7281-525-8)

Tahini bez soli 650 g BIO HORIZON

Tahini bez soli 650 g BIO HORIZON
Detail

Tradiční pasta z pražených sezamových semínek. Neobsahuje přidanou sůl, lze ji využít naslano i nasladko. Vhodná do různých pomazánek, koktejlů, krémů, zeleninových směsí, asijských jídel a jako dip. Vyzkoušejte jedno z nejoblíbenějších semínkových másel v biokvalitě. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Tahini bez soli 650 g BIO HORIZON , Vaříme pro vegetariány: zeleninový zážitek bez hranic (978-80-7541-076-4)

Horizon Tahini bez soli Bio 350 g

Horizon Tahini bez soli Bio 350 g
Detail

Tradiční sezamová pasta Tahini z pražených sezamových semínek. Neobsahuje přidanou sůl, lze ji využít naslano i nasladko. Využijete ji do receptů na pomazánky, koktejly, krémy, zeleninovéch směsí, asijská jídla i jako dip. Sezamová pasta Tahini je v biokvalitě. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Horizon Tahini bez soli Bio 350 g , Recepty dětem (978-80-264-1740-8)

Horizon Tahini bez soli BIO 350 g

Horizon Tahini bez soli BIO 350 g
Detail

Horizon Tahini bez soli BIO 350 g Sezamový krém Tahini bez soli, je vyroben z čerstvě opražených a rozemletých sezamových semínek. Je tradiční součástí středozemní pomazánky - hummusu, v jídelníčku plnohodnotně nahrazuje máslo. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Horizon Tahini bez soli BIO 350 g , Pozor, sůl!: proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můž.dělat (978-80-7281-504-3)

Tučné superpotraviny a oleje (978-80-7281-512-8)

Tučné superpotraviny a oleje (978-80-7281-512-8)
Detail

Kniha - autor David Frej, 304 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu. Kvalitní a zdravé tuky jsou přitom nejdůležitější živinou v naší stravě. MUDr. David Frej přesvědčivě dokazuje, že epidemii cukrovky, obezity, nemocí srdce a dalších civilizačních nemocí způsobila propagovaná nízkotučná strava s převahou nezdravých tuků, rafinovaných rostlinných olejů a margarínů provázená nadbytkem sacharidů a rafinovaných cukrů. Přináší výsledky studií, které ukazují, že cukry spolu s nedostatkem tuků a také nízký cholesterol zkracují život a zvyšují riziko nemocí. Prvním a nejdůležitějším principem je proto zařadit do stravy více zdravých tuků v kvalitním mase, másle a vejcích. Velice důležité jsou pro nás vejce, kakao a rostlinné oleje, například lněný, sezamový,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tučné superpotraviny a oleje (978-80-7281-512-8) , Vaříme bez plýtvání: 40 receptů. chutně a úsporně do posledního drobečku (978-80-264-2777-3)

Babicovy dobroty: 78 receptů, triků a vychytávek, které v televizi určitě neuvidíte (978-80-7281-430-5)

Babicovy dobroty: 78 receptů, triků a vychytávek, které v televizi určitě neuvidíte (978-80-7281-430-5)
Detail

Kniha - autor Jiří Babica, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Oblíbený protagonista cooking show Babicovy dobroty zařadil do své třetí kuchařky pouze jídla, která v televizi nevařil, a mezi nimi i několik skvělých novinek. Patří mezi ně například recepty pro naše ratolesti, "protože děti jsou kořením života a něm toho my kuchaři trochu víme…" a také řada jeho speciál, o kterých říká, že začnou vznikat až ve chvíli, kdy zapne sporák. Ozdobou této knihy jsou bezesporu polévky, k nimž se nechal inspirovat během svých kuchařských výprav po celém světě, a také recepty ke grilování: "Nádhera, vůně dřeva nebo dřevěného uhlí, spousta masa, zeleniny, sýry, omáčky....jaro, léto, podzim ... pohoda, dobrý pití a dobrý kamarádi, rodina, děti, kytara... Úsměvy a dobrá nálada jsou podle mě mnohem důležitější než vymakaný marinády, do kterých někteří ustaraně nakládají maso několik hodin dopředu." Masové speciality, ovšem také recepty se zeleninou, zejména rajčaty,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Babicovy dobroty: 78 receptů, triků a vychytávek, které v televizi určitě neuvidíte (978-80-7281-430-5) , Plasmon bezlepkový masový s obilím kuřecí bez škrobu a soli 2× 80 g, 4m+ (8001040016541)

Jídlo jako pokrm duše (978-80-8100-104-8)

Jídlo jako pokrm duše (978-80-8100-104-8)
Detail

Kniha - autor Maureen Whitehouse, 340 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jsme-li ve spojení se svou duší, můžeme jíst, co chceme, pokud to podporuje naše spojení s božstvem. V této knize naleznete spoustu velmi užitečných informací a rad ohledně toho, jak se stravovat zdravě. Nachází se zde také seznam prodejních biopotravin na Slovensku. (alza.cz)

Podobné produkty ako Jídlo jako pokrm duše (978-80-8100-104-8)

Koření VEGA bez soli 150 g DNM COMPANY

Koření VEGA bez soli 150 g DNM COMPANY
Detail

(countrylife.cz)

Podobné produkty ako Koření VEGA bez soli 150 g DNM COMPANY

Čtyři roční období na talíři (978-80-7281-509-8)

Čtyři roční období na talíři (978-80-7281-509-8)
Detail

Kniha - autor Jaroslav Sapík; Jiří Babica, 200 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil.“ Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. „Vždycky jsem chtěl, aby si moje recepty zvládnul připravit každý doma sám a měl z vaření radost.“... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čtyři roční období na talíři (978-80-7281-509-8)

K.O. sexu: Jak blaho vymýtit (978-80-7281-541-8)

K.O. sexu: Jak blaho vymýtit (978-80-7281-541-8)
Detail

Kniha - česky (alza.cz)

Podobné produkty ako K.O. sexu: Jak blaho vymýtit (978-80-7281-541-8)

Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči: Rastlinné recepty s liečivou energiou (978-80-999022-2-1)

Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči: Rastlinné recepty s liečivou energiou (978-80-999022-2-1)
Detail

Kniha - autor Michaela Melichová, 224 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Kniha, ktorá vás navedie, ako si byť lekárom a nezakázať si pri tom obľúbené chute a jedlá. Stačí si vybrať liečivé potraviny a správne ich nakombinovať. Získajte späť zdravie, vitalitu a chuť do života. Kniha Varíme v súlade s prírodou, alebo keď jedlo lieči, obsahuje okrem 78 receptov i návod a vysvetlenie ako a prečo začať jest trochu inak a pritom sa nevzdať svojich obľúbených jedál. Zdravé a chutné recepty s trochou logiky a filozofie. (alza.cz)

Podobné produkty ako Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči: Rastlinné recepty s liečivou energiou (978-80-999022-2-1)

Základní principy a postupy v účetnictví - Vlčková Miroslava

Základní principy a postupy v účetnictví - Vlčková Miroslava
Detail

Cílem publikace „Základní principy a postupy v účetnictví“ je poskytnout čtenářům komplexní pohled na problematiku účetnictví z hlediska zákona o účetnictví, vyhlášky č. 500/2002 Sb. a Českých účetních standardů pro podnikatele. Předkládaná publikace se nesnaží pouze o strohý popis účetních metod, zásad, principů a postupů, ale i o vysvětlení jejich obsahu, vypovídací schopnosti účetních výkazů i celého účetního systému. Účetnictví jako celek totiž v praxi neznamená pouhé zaúčtování účetních případů na správné účty a správné strany účtů, ale především pochopení vzájemných vazeb a dopadů hospodářských operací do celého účetního systému. Ing. Miroslava Vlčková, Ph.D. působí na Katedře účetnictví a financí na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. Vede zde kurzy Základy účetnictví, Manažerské účetnictví a Účetnictví obchodu, a to jak v českém, tak v anglickém jazyce. Praxi získala na pozici hlavní účetní v auditované výrobní společnosti. Je autorkou i spoluautorkou odborných a vědeckých publikací především z oblasti účetnictví. Absolvovala několik odborných zahraničních stáží v Evropě, USA i Austrálii, působila na zahraničních univerzitách a dlouhodobě spolupracuje s Armstrong State University v Savannah, USA. Je členkou České společnosti ekonomické. (patro.cz)

Podobné produkty ako Základní principy a postupy v účetnictví - Vlčková Miroslava

Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)

Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)
Detail

Kniha - autor Alena Doležalová, 208 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Že je krabičková dieta fenoménem současné doby, to potvrdil velký úspěch publikace Domácí krabičková dieta. Další díl této publikace Domácí krabičková dieta II přináší mnoho praktických kuchařských rad, zaměřuje se hlavně na to, jak nestrávit zbytečně mnoho času přípravou krabičkových pokrmů, jak hospodařit s nakoupenými surovinami, či jak si jednoduše vytvořit vlastní jídelníček. Obsahuje odpovědi na nejčastější otázky „krabičkářek“ a „krabičkářů“. Najdete zde i 300 nových rychlých a chutných receptů připravovaných z dostupných surovin a 70 nových jídelníčků. (alza.cz)

Podobné produkty ako Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)

Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
Detail

Kniha - autor Jaroslav Runštuk, 812 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize. (alza.cz)

Podobné produkty ako Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

Jiří Babica na cestách: Recepty z celého světa, které zvládnete uvařit i doma (978-80-7281-452-7)

Jiří Babica na cestách: Recepty z celého světa, které zvládnete uvařit i doma (978-80-7281-452-7)
Detail

Kniha - autor Jiří Babica, 204 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá "Tam, kde mi chutná, se mi taky líbí," je zlaté cestovatelské pravidlo Jiřího Babicy. Oblíbený protagonista cookingshow Babicovy dobroty přibližuje ve svojí cestovatelské kuchařce zážitky a zkušenosti, které nasbíral za posledních dvacet let. Během nich projel všechny kontinenty kromě Antarktidy, jedl a nechával se zaměstnávat v nejrůznějších restauracích a to nejlepší ze světa vám nabízí v této skvělé knize v podobě neméně skvělých receptů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Jiří Babica na cestách: Recepty z celého světa, které zvládnete uvařit i doma (978-80-7281-452-7)

Pozor, sůl!: Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můž.dělat (978-80-7281-504-3)

Pozor, sůl!: Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můž.dělat (978-80-7281-504-3)
Detail

Kniha - autor Josef Jonáš; Miroslav Légl; Jiří Kuchař, 288 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Ze všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská. Pokud hledáte důvod, budete překvapeni, kolik skryté soli zkonzumujete, aniž to tušíte. Tato kniha je určena lidem, kteří - se chtějí začít vážně starat o to, kolik soli resp. sodíku ve své každodenní stravě snědí - mají z jakéhokoli důvodu, zejména zdravotního, potřebu se odsolit - hledají změnu a jídelníček, který by je přivedl na optimální denní spotřebu soli Publikace nepřináší žádná stravovací dogmata. Vedle varování obsahuje mnoho důležitých informací, možností řešení a hlavních zásad změny. Ocení ji proto zejména: matky s dětmi pacienti s vysokým krevním tlakem, s oběhovými a imunitními problémy lidé v aktivním věku trpící poškozením kloubů nebo se sklonem k nadváze diabetici a ekzematici senioři lidé s trávicími, močovými a očními... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pozor, sůl!: Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můž.dělat (978-80-7281-504-3)

Ateliér života: Tak pravil Vladimír Kafka (978-80-7281-538-8)

Ateliér života: Tak pravil Vladimír Kafka (978-80-7281-538-8)
Detail

Kniha - autor Irena Nováková Kafková, 288 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Za vznikem knihy stála řada různorodých nebo stále se opakujících otázek, které se na Vladimíra Kafku snesly po vydání knihy Život naživo a jež nebylo možné při sebevětší vůli zodpovědět. Kniha je pamětí rozhovorů o podstatě bytí a vnímání životních okolností, které s ním vedla Irena Nováková Kafková. Mísí se v nich hravost Vladimírova dětství s nelehkou životní výzvou ve formě hrozící smrti, kterou už jako malý dokázal přetvořit do podoby Moudré průvodkyně poskytující oporu nejen jemu, ale později i nemocným lidem během konzultací. Provází několika ateliéry - obdobími jeho života, v nichž se seznámíte se schopností vidět auru, potkáte s lidmi, kteří ho ovlivnili, vizionářskou tetičkou, Pátou dámou z Karnaku nebo peruánským šamanem, a seznámíte se s názory na dějiny, život a jeho smysl. Poznáte i jeho "životní přítelkyně" cukrovku a smrt a pochopíte, proč nabádal k tomu, že na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ateliér života: Tak pravil Vladimír Kafka (978-80-7281-538-8)

Nakrájej, zabal a upeč!: Geniálně jednoduché pokrmy z trouby se šablonami receptů (978-80-88213-82-6)

Nakrájej, zabal a upeč!: Geniálně jednoduché pokrmy z trouby se šablonami receptů (978-80-88213-82-6)
Detail

Kniha - autor Stephanie Hiekmannová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nejjednodušší vaření, které jste kdy vyzkoušeli. Zkuste novou metodu a netravte v kuchyni zbytečné hodiny. S našimi extra jednoduchými, lehkými a zdravými recepty už nebudete chtít vařit jinak. Stačí si na knihu připravit pečicí papír, naskládat na něj suroviny a pak celý balíček upéct v troubě. Naučte vařit třeba i své děti. Jednoduše a zábavnou formou. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nakrájej, zabal a upeč!: Geniálně jednoduché pokrmy z trouby se šablonami receptů (978-80-88213-82-6)

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav
Detail

Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena především těm, kdo z nějakého důvodu musejí nebo chtějí používání soli a průmyslové chemie výrazně omezit nebo z jídelníčku zcela vyloučit. Stejně užitečná bude i pro ty, na jejichž dovednosti závisí zdravotní stav a kvalita budoucího života nejmladší generace. Zároveň je vhodná pro zájemce o zdravý životní styl, kteří s kuchařským uměním teprve začínají. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav
Detail

Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena především těm, kdo z nějakého důvodu musejí nebo chtějí používání soli a průmyslové chemie výrazně omezit nebo z jídelníčku zcela vyloučit. Stejně užitečná bude i pro ty, na jejichž dovednosti závisí zdravotní stav a kvalita budoucího života nejmladší generace. Zároveň je vhodná pro zájemce o zdravý životní styl, kteří s kuchařským uměním teprve začínají. (patro.cz)

Podobné produkty ako Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav

Vaříme pro kojence a batolata: 200 receptů na rychlé, snadné a zdravé pokrmy (978-80-7263-977-9)

Vaříme pro kojence a batolata: 200 receptů na rychlé, snadné a zdravé pokrmy (978-80-7263-977-9)
Detail

Kniha - autor Annabel Karmel, 246 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Moderní a ucelená příručka pro moderní maminku – kuchařka, ve které autorka představuje recepty na výživné a chutné pokrmy pro miminka a batolata, vyšla poprvé v roce 1991. Od té doby se z ní stal vzor pro všechny maminky na celém světě. Naprostý bestseller mezi kuchařkami pro děti Řada doporučení, nadšené, dobře nakrmené a spokojené děti a pozitivní hodnocení vás jistě přesvědčí o tom, že tato kniha zůstává mezi dětskými kuchařkami bestsellerem číslo jedna. Annabel v ní představuje kolekci svých ověřených lákavých receptů. Kromě toho vám předvede tipy, jak při přípravě jídla pro vaše nejmenší ušetřit čas. Nově v tomto vydání V přepracovaném vydání naleznete mimo jiné 29 nových receptů a rovněž nejnovější odborné informace týkající se dětské výživy. Bestseller mezi kuchařkami pro děti je nyní ještě lepší než předtím. Skvělou pomůckou může být i velký plakát s přehledným schématem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vaříme pro kojence a batolata: 200 receptů na rychlé, snadné a zdravé pokrmy (978-80-7263-977-9)

Marketingový výzkum: Postupy, metody, trendy (978-80-271-0206-8)

Marketingový výzkum: Postupy, metody, trendy (978-80-271-0206-8)
Detail

Kniha - autor Radek Tahal, 264 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nová kniha o marketingovém výzkumu, kterou připravilo deset uznávaných expertů z oboru, nemá svou praktičností a aktuálností poznatků na trhu konkurenci. Publikace je určena všem, kdo marketingový výzkum využívají – od pracovníků marketingu firem a jiných organizací přes realizátory výzkumných projektů až po vysokoškolské studenty. Autoři v knize reflektují moderní technologie a postupy, jednotlivá témata pojímají prakticky s ohledem na české podmínky i mezinárodní trh. Seznámíte se s úlohou marketingového výzkumu, se zásadami správných formulací při zadávání výzkumných projektů a s konkrétními metodami a technikami kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Velká pozornost je zaměřena na moderní metody výzkumu, např. neuromarketing, eye-tracking, conjoint analýzu a další inovativní metody. Zvláštní část je věnována měření médií a mediálním výzkumům. Kniha přináší také řadu praktických... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marketingový výzkum: Postupy, metody, trendy (978-80-271-0206-8)

KuliFerdík a Filipka: Pracovní sešit pro malé děti od 3 do 5 let (978-80-7496-471-8)

KuliFerdík a Filipka: Pracovní sešit pro malé děti od 3 do 5 let (978-80-7496-471-8)
Detail

Kniha - autor Hana Nádvorníková; Jana Pechancová; Silvie Holečková, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pracovní sešit KuliFerdík a Filipka je určen pro celoroční práci s dětmi ve věku 3–5 let. Vychází ze situací a námětů, které jsou dětem blízké, pomáhá jim orientovat se ve světě kolem nich. Proto je vhodný jak pro práci v mateřských školách, dětských skupinách, tak pro společné tvoření rodičů s dětmi. Ilustrace i navazující aktivity podněcují děti k chuti dozvídat se nové věci, přemýšlet a povídat si o nich i řešit různorodé úkoly, které jsou zde zadány. Pro pedagogy MŠ je pracovní sešit KuliFerdík a Filipka přínosný zejména: integrovaným pojetím pracovních listů, které podporuje rozvoj dětí současně v několika oblastech (jsou zde vyznačeny přehlednými symboly), návazností na cíle předškolního vzdělávání obsažené v RVP PV, nabízí dvě úrovně náročnosti aktivit spojených s pracovními listy, poskytuje učitelkám metodickou podporu -... (alza.cz)

Podobné produkty ako KuliFerdík a Filipka: Pracovní sešit pro malé děti od 3 do 5 let (978-80-7496-471-8)

Grilovací koření BEZ SOLI Country BBQ 100 g Mistr grilu

Grilovací koření BEZ SOLI Country BBQ 100 g Mistr grilu
Detail

Kořenící směs Mistr grilu Country BBQ bez soli se skvěle hodí k dochucení kuřecího masa a žebírekSměs obsahuje: třtinový cukr, uzená paprika, cibule, česnek, kvasničný extrakt, kmín, černý pepř, koriandr, petrželový list, muškátový ořech, nové koření, oregano, šalvěj, hřebíček, celer, kořen přírodně identické kouřové aromaKořenící směs Country BBQ neobsahuje přidaný glutaman sodný ani sůl (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Grilovací koření BEZ SOLI Country BBQ 100 g Mistr grilu

Recepty dětem (978-80-264-1740-8)

Recepty dětem (978-80-264-1740-8)
Detail

Elektronická kniha - autor Gabriela Bartošovská, 176 stran Dlouho jsem si lámala hlavu nad tím, jak celou kuchařku pojmout a co bude všechny recepty spojovat. Často se stává, že hledáme zbytečně daleko od sebe a nedíváme se na to, co máme přímo před očima. To stejné se stalo i mně. Není třeba trávit v kuchyni dvojnásobek času. Vařte jídla pro děti tak, aby chutnala i vám. Přesně toto je to, co vystihuje moje recepty na blogu a teď i zde v kuchařce. Recepty skládám tak, aby buď vyhovovaly celé rodině, nebo aby šla v určité fázi receptu jednoduše oddělit porce pro děti a zbylá část dochutit pro dospělé. Díky tomu, že u nás v rodině nikdo netrpí žádnou potravinovou intolerancí, je tato kuchařka zaměřena zeširoka. Sestavila jsem si navíc vlastní rovnici, která přesně vystihuje styl našeho stolování: kvalitní + sezónní + lokální + láska + zdravý rozum = náš směr stravování. Proto tedy sami vždy uvažte, zda jsou pro vás dané suroviny vhodné. A nezapomeňte! - pokrmy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Recepty dětem (978-80-264-1740-8)

Vědomé zdraví - Praktické rady, návody, prostředky a postupy - Miroslav Dub

Vědomé zdraví - Praktické rady, návody, prostředky a postupy - Miroslav Dub
Detail

Kniha nabízí originální komplexní návod na sebeuzdravení. Obsahuje diagnostické metody, podle kterých zjistíte vaše aktuálně slabé místo. Nabízí také terapeutické postupy vycházející z reflexní terapie a akupresury a najdete v ní i nejmodernější pojetí ve formě kvantového přístupu, který výrazně urychluje procesy hojení a sebeuzdravení. Kromě toho publikace vysvětluje psychosomatické souvislosti a nabízí doporučené pohybové aktivity i systém stravování. Knihu nemusíte číst systematicky, a když vás trápí konkrétní zdravotní problém, můžete jej vyhledat a jednoduše najít rady a návody ke znovunastolení zdraví. Pokud vás ale téma sebeléčení a sebeuzdravování zaujme hlouběji, je ideální prostudovat ji celou, pochopit souvislosti mezi jednotlivými potížemi a problémy, příliš neřešit příznaky, ale najít a odstranit příčinu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vědomé zdraví - Praktické rady, návody, prostředky a postupy - Miroslav Dub
Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8), Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4), Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7), Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), Moje nejlepší recepty (978-80-7281-482-4), Vědomé zdraví: Praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5), Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6), Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1), Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0), Vaříme bez lepku (978-80-87867-23-5), Vaříme bez plýtvání (978-80-264-2777-3), Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2), Vaříme bez hladových potravin (978-80-264-2979-1), Tučné superpotraviny a oleje (978-80-7281-512-8), Babicovy fotbalové dobroty: Recepty pro všechny fanynky a fanoušky (978-80-7281-446-6), Život bez zánětu: Superpotraviny, koření a byliny (978-80-7281-545-6), Fit recepty Bez lepku: Výber 100 najlepších fit receptov bez lepku (978-80-974299-2-8), Občanská výchova 7 učebnice (978-80-7489-471-8), Tělo 3.0: sv. 19 (978-80-7465-471-8), Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů (978-80-7322-192-8), Psychologie tradingu: Klíčové postupy a nejlepší procesy (978-80-908274-4-8), Vegan recepty – chutně a snadno (978-80-264-4426-8), Kuchařka Bujónka: Vaříme s Bujónkou lehké i tradiční recepty (978-80-11-00097-4), Kouzelná Beruška a Černý Kocour Vaříme s Beruškou (978-80-252-5303-8), Vinnetou naší doby (978-80-7281-525-8), Vaříme pro vegetariány: zeleninový zážitek bez hranic (978-80-7541-076-4), Recepty dětem (978-80-264-1740-8), Pozor, sůl!: Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můž.dělat (978-80-7281-504-3), Vaříme bez plýtvání: 40 receptů. Chutně a úsporně do posledního drobečku (978-80-264-2777-3), PLASMON bezlepkový masový s obilím kuřecí bez škrobu a soli 2× 80 g, 4m+ (8001040016541)