Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 4: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 3: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 5: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana , Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana , Hegerová hana: hana hegerová - cd (su6322-2)Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková , Hegerová hana: recital (su5721-2)Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana SedláčkováPátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková , Zagorová hana: hanka - cd (310535-2)První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal , Hegerová hana: merci! - cd (su6742-2)Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) , Zagorová hana: vyznání - cd (su6259-2)Kniha - autor Hana ()Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) , Bílá lucie: hana - cd (su6266-2)Kniha - autor Hana ()Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2) , Janků hana: operní recitál - cd (cr0878-2)Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6) , Zagorová hana: zloděj duší - cd (310705-2)Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (alza.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0) , Hegerová hana: lásko prokletá - cd (su5725-2)Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1) , Zagorová hana: o lásce - cd (su6352-2)Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (patro.cz)
Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana , Hegerová hana: hana hegerová - lp (su6322-1)Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (patro.cz)
Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana , Zagorová hana: maluj zase obrázky 2 - cd (310283-2)Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková , Zagorová hana: já nemám strach - cd (su6539-2)Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková , Zagorová hana: maluj zase obrázky - cd (310359-2)Tommee Tippee Explora, 2x110 ml, Svačinové boxy pro děti, Vlastnosti: vhodný do myčky nádobí (notino.cz)
Podobné produkty ako Tommee Tippee Explora zásobníky k uchovávání pokrmů 2 ks 2x110 ml , Blažíková hana, král tomáš,: ukolébavky - cd (su4253-2)Učebnice pro 2. ročník ZŠ (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Lili a Vili 2 - Ve světě matematiky - Sedláčková Jaroslava , Dvořáková hana: česká klavírní hudba - cd (va0010-2)S formičkami GrandCHEF připravíte nejenom chutné, ale i oku skvěle lahodící pokrmy. V čem formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF vynikají? Kulaté nerezové formičky jsou vynikající pro tvarování rýže, bramborových a zeleninových příloh při podávání pokrmů. Hodí se perfektně i pro tvarování krémových dezertů, aspiků a v troubě pečených pokrmů, přípravu sázených vajec na pánvi i vykrajování těsta. Jaké mají formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF další výhody? kuchyňské nářadí GrandCHEF vyniká špičkovým provedením a vysokou odolností přináší vynikající poměr „prodejní cena/užitná hodnota“. Materiál: prvotřídní nerezavějící ocel. Údržba: vhodné do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)
Podobné produkty ako Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 2 ks , Rezek petr, zagorová hana: spolu - cd (310851-2)Učebnice probírá druhy koroze, jejich hodnocení zejména vzhledem k hospodářským ztrátám vlivem koroze a způsoby protikorozní ochrany. Vysvětluje teoretické základy obrábění - např. geometrii břitu nástroje, tvoření třísky, výpočet řezných a upínacích sil, hospodárný úběr, trvanlivost, volbu řezných podmínek. Ve výrobních postupech jsou popsány hlavní zásady a pokyny pro jejich vypracování. Poznatky jsou procvičovány na praktických příkladech. Kniha je určena studujícím středních odborných škol i středních odborných učilišť a všem, kteří se zajímají o základní otázky technologie strojírenské výroby (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Strojírenská technologie 2, 2.díl - Miroslav Hluchý , Zagorová hana, margita štefan: ave - cd (310227-2)Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a také zařízení pro tepelné zpracování. Seznamuje se zásadami volby typu tepelného zpracování, uvádí vzorová technologická cvičení a seznam platných ČSN a norem E (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Strojírenská technologie 3, 2.díl , Zagorová hana, margita štefan: ave (komplet 1+2) - cd (310922-2)Čítanka 2 navazuje na nový Slabikář. Narativní metoda použitá v učebnicích českého jazyka Modré řady se skvěle uplatnila i při tvorbě Čítanek pro 2. a 3. ročník, které jsou členěny tematicky. Dle současných požadavků na vzdělávání v RVP vede k osvojování očekávaných výstupů v 1. vzdělávacím období a k přirozenému rozvoji klíčových kompetencí. (patro.cz)
Podobné produkty ako Čítanka 2 - 2. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý - Mikulenková Hana , Hegerová hana: všechno nejlepší (2x cd) - cd (su5726-2)CD album Hana ()Zagorová - Perly Hany Zagorové, 20 písní ve speciálním vydání CD alba od populární zpěvačky Hany Zagorové. Hana Zagorová - Perly Hany Zagorové (2 CD): CD 1 1.Studánko stříbrná 2.Je naprosto nezbytné 3.Rybičko zlatá, přeju si 4.Krev a šroubky 5.Biograf láska 6.Maluj zase obrázky 7.Zůstaň tady léto 8.Zásnuby 9.Modrá čajovna 10.Kdyby se vrátil čas 11.Co stalo se, stalo 12.Hej mistře basů 13.Moře samoty 14.Duhová víla 15.Hany 16.Nešlap, nelámej 17.Usnul nám, spí 18.Jako starý strom 19.Kapky 20.Smůlu máš 21.Rozhovorv tichu CD 2 1.Nápad 2.Mys dobrých nadějí 3.Navěky zůstane čas 4.Zpráva všem holubům 5.Gvendolína 6.Sloky trochu smutné lásky 7.Já se vznáším 8.Dopis na rozloučenou 9.Zdá se 10.Cesta ke štěstí 11.Jízda 12.Žena za tvými zády 13.Stíny 14.Je tu doba dešťů 15.Nebylo by, kdyby 16.Tanečnice 17.Ahoj léto 18.Blahovolně 19.Málokdo ví 20.Lásko vítej (dvd-premiery.cz)
Podobné produkty ako Hana Zagorová - Perly Hany Zagorové (2 CD) , Zagorová hana: duety se slavnými muži - cd (310797-2)Hudební CD - Výtečné debutové album z roku 1966! Padesát let po původním vydání se objevuje nová CD/LP reedice nahrávek, jež patří v repertoáru Hany Hegerové mezi zásadní. Výtečné debutové album z roku 1966! Padesát let po původním vydání se objevuje nová CD/LP reedice nahrávek, jež patří v repertoáru Hany Hegerové mezi zásadní. V replice historicky prvního obalu (foto Josef Koudelka, grafická úprava Zdeněk Seydl, sleeve-note Leo Jehne) najdete dvanáct písní s oprávněným přívlastkem legendární. Osudy tohoto alba jsou vskutku pestré. Zajímavostí je už hledání jeho názvu. Titulní strana si vystačila se jménem zpěvačky. Na zadní straně obalu bylo napsáno Zpívá Hana ()Hegerová. Etiketa na elpíčku pak nabídla variantu Šansony s Hanou Hegerovou. Co je ale mimo všechny pochybnosti, to je kvalita písní. Kombinace hitového semaforského repertoáru, světových standardů, židovských balad, prvních slavných písní Petra Hapky či šansonu Mon Dieu ve francouzském originálu je... (alza.cz)
Podobné produkty ako Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2) , Technologie v diabetologii 2010 (978-80-7262-689-2)METALOGRAFIE A TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍUčebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a také zařízení pro tepelné zpracování. Seznamuje se zásadami volby typu tepelného zpracování, uvádí vzorová technologická cvičení a seznam platných ČSN a norem EU. Potřebným doplňkem je čtyřjazyčný slovník vybraných odborných pojmů. Kniha je určena studujícím středních odborných škol i středních odborných učilišť a všem, kteří se zajímají o základní otázky technologie strojírenské výroby. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Strojírenská technologie 1, 2.díl - Miroslav HluchýUčebnice shrnuje poznatky o polotovarech pro strojírenskou výrobu. Výklad polotovarů je zaměřen na jejich navrhování, technologii výroby a hodnocení technologičnosti jejich konstrukce. Teoretické poznatky jsou procvičovány na praktických příkladech a technologických cvičeních. Uvádí seznam ČSN, EN a ISO. Kniha je určena studujícím středních odborných škol i středních odborných učilišť a všem, kteří se zajímají o základní otázky technologie strojírenské výroby. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Strojírenská technologie 2, 1.díl - Miroslav HluchýBoj a bojovníci provázejí člověka už od nepaměti. Začalo to v dávném pravěku, přes všechny nejrůznější války a končí třeba rvačkou na hřišti. Jak a čím se v jednotlivých etapách dějin bojovalo? Co všechno museli bojovníci umět, dokázat a které vlastnosti kromě odvahy, udatnosti a síly pro ně byly nepostradatelné? Odpověď ze života profesionálních práčů, rváčů, vojáků, žoldnéřů i „obyčejných“ lovců mamutů najdeš na stránkách, které jsou doslova po zuby ozbrojené. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Bojovníci - Jana SedláčkováBoj a bojovníci provázejí člověka už od nepaměti. Začalo to v dávném pravěku, přes všechny nejrůznější války a končí třeba rvačkou na hřišti. Jak a čím se v jednotlivých etapách dějin bojovalo? Co všechno museli bojovníci umět, dokázat a které vlastnosti kromě odvahy, udatnosti a síly pro ně byly nepostradatelné? Odpověď ze života profesionálních práčů, rváčů, vojáků, žoldnéřů i „obyčejných“ lovců mamutů najdeš na stránkách, které jsou doslova po zuby ozbrojené. (patro.cz)
Podobné produkty ako Bojovníci - Sedláčková JanaPracovní sešit je volnou součástí Čítanky 2, ale tvoří s ní organický celek. Podporuje dosahování očekávaných výstupů a rozvoj klíčových kompetencí pomocí úkolů a cvičení různého typu pro zdatné i méně zkušené čtenáře. Prostřednictvím zadání úkolů i jejich řešení a díky „radám knihomola Emila“ se děti dozvídají více o tom, co znamená čtení a literatura. Sešit nastiňuje různé možnosti, jak pracovat s ukázkami z učebnice, ať jde o procvičování čtení obtížných slov nebo nácvik správného a plynulého čtení a nebo, a to především, o čtení s porozuměním. (patro.cz)
Podobné produkty ako Čítanka 2 pracovní sešit - 2. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý - Mikulenková HanaNa základě přímého požadavku učitelů na ZŠ vznikly tyto sešity o dvakrát 64 cvičeních, které slouží k docvičení matematického učiva žáků vždy v konkrétním ročníku ZŠ. Sešity mají žákům dopomoci k potřebné jistotě a zběhlosti, která jim umožní sebejistěji a s volnou myslí přijímat složitější učivo vyšších ročníků. (patro.cz)
Podobné produkty ako Matematické minutovky pro 2. ročník/ 2. díl - 2. ročník - Josef Molnár, Hana Mikulenková - Mikulenková HanaTéměř 80 stran pracovního sešitu Český jazyk 2 představuje pro děti pestré úkoly různého stupně náročnosti, které sledují jednotlivé očekávané výstupy a společně rozvíjejí klíčové kompetence: od klasických doplňovacích cvičení přes hádanky a křížovky k tvoření rýmů, opravování chyb a návodům na hry. Nezapomíná se ani na podněty k vlastním slohovým projevům (pohlednice, popis, líčení...). Zadání i řešení se často váží k postavám z imaginární školy v Morávce (sova Emílie, školník Dědeček...), a tak jsou děti i při opakování a procvičování odměňovány novými informacemi o svých známých z učebnice. (patro.cz)
Podobné produkty ako Český jazyk 2 pracovní sešit - 2. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý - Mikulenková HanaDocela všední obyčejný den ve městě a v cukrárně je zase plno. Aby ne, pracuje zde šikovná slečna cukrářka, jejíž dorty jsou vyhlášené po celém městě. Paní učitelka svolává děti k obědu. Kuchař mezitím připravuje chutnou pečínku… Cukrářka, učitelka, kuchař – kým chceš jednou být? Poznej tato i mnohá jiná povolání. Zjisti, co ke své práci potřebuje detektiv, baletka, automechanik nebo švadlena. Obrázky podněcují v malém čtenáři představivost a pomáhají mu rozvíjet slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Čím budu? - Jana SedláčkováDocela všední obyčejný den ve městě a v cukrárně je zase plno. Aby ne, pracuje zde šikovná slečna cukrářka, jejíž dorty jsou vyhlášené po celém městě. Paní učitelka svolává děti k obědu. Kuchař mezitím připravuje chutnou pečínku… Cukrářka, učitelka, kuchař – kým chceš jednou být? Poznej tato i mnohá jiná povolání. Zjisti, co ke své práci potřebuje detektiv, baletka, automechanik nebo švadlena. Obrázky podněcují v malém čtenáři představivost a pomáhají mu rozvíjet slovní zásobu. (patro.cz)
Podobné produkty ako Čím budu? - Sedláčková JanaPojem neuroendokrinní nádory zahrnuje heterogenní skupinu nádorů pocházejících ze sekrečních buněk neuroendokrinního systému. Nejčastěji jsou tyto neoplazie lokalizovány v pankreatu, plicích, v tenkém střevě či v apendixu, mohou však vznikat ve velkém počtu dalších orgánů. Historicky nejznámějším neuroendokrinním tumorem je karcinoid, dnes však tento pojem zahrnuje velký počet dalších nádorů. Unikátní a přitom velmi praktická monografie velkého autorského kolektivu vedeného prim. MUDr. Evou Sedláčkovou, MBA (VFN Praha) a prim. MUDr. Vierou Bajčiovou, CSc., (FN Brno) seznamuje čtenáře – onkology i lékaře dalších odborností – s aktuálním stavem diagnostiky a terapie těchto nádorů, které – vzhledem k rychle se zvyšující incidenci – již dávno nelze považovat za vzácné. Kniha je věnována nestorovi české endokrinologie, prof. MUDr. Josefu Markovi, DrSc. (patro.cz)
Podobné produkty ako Neuroendokrinní nádory - Sedláčková EvaKniha - 282 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná Sborník Technologie v diabetologii 2010 nabízí dvacet příspěvků našich předních specialistů v oboru diabetologie připravených pro tradiční stejnojmenný kongres. Ten je v letošním roce pořádán již po čtrnácté. Jednotlivé kapitoly knihy na sebe přímo nenavazují a nemají jednotný charakter, jde o pracovní materiál, který zahrnuje nejen osobní zkušenosti autorů, ale i přehled nejnovější literatury z tohoto oboru. (alza.cz)
Podobné produkty ako Technologie v diabetologii 2010 (978-80-7262-689-2)Hudební CD - Známé a oblíbené písně Hany Zagorové vyšly na tomto dvojalbu v nových, modernějších verzích, natočených v polovině 90. let. Známé a oblíbené písně Hany Zagorové (Studánko stříbrná, Maluj zase obrázky, Duhová víla, Gvendolína, Já se vznáším, Málokdo ví) vyšly na tomto dvojalbu v nových, modernějších verzích, natočených v polovině 90. let. Z téže doby tu najdeme i novější hity Je naprosto nezbytné nebo Na věky zůstane čas. Album Perly Hany Zagorové vyšlo u přiležitosti šedesátých narozenin v roce 2006 a je osobním dárkem dlouholetého kapelníka její doprovodné skupiny Karla Vágnera, který do věnování v bookletu napsal: „Jako jeden z gratulantů k Tvým narozeninám přicházím s výběrem písniček, který jsem nesestavoval chronologicky, ale protože jsem člověk poměrně ovládaný pocity, vybíral jsem ty, při kterých mi, když jsi je zpívala, běhal mráz po zádech.” Seznam stop CD1 Studánko stříbrná / Je naprosto nezbytné / Rybičko zlatá, přeju si / Krev a... (alza.cz)
Podobné produkty ako Zagorová Hana: Perly Hany Zagorové (2x CD) - CD (310700-2)Pracovní sešit obsahuje numeraci, sčítání a odčítání čísel v oboru do 10 a jednoduché slovní úlohy. Dále seznamuje s některými geometrickými tvary. Součástí sešitu je kartonová příloha s čísly a tvary. (patro.cz)
Podobné produkty ako Matematika 2 - Staudková HanaČítanka 2 navazuje na nový Slabikář. Narativní metoda použitá v učebnicích českého jazyka Modré řady se skvěle uplatnila i při tvorbě Čítanek pro 2. a 3. ročník, které jsou členěny tematicky. Dle současných požadavků na vzdělávání v RVP vede k osvojování očekávaných výstupů v 1. vzdělávacím období a k přirozenému rozvoji klíčových kompetencí. (patro.cz)
Podobné produkty ako Čítanka 2 - Mikulenková HanaKartáčková hlava Oral-B CrossAction má dokonale zkosená vlákna pod úhlem 16 stupňů, která odstraňují až o 100 % více zubního plaku než běžný manuální zubní kartáček. (drmax.cz)
Podobné produkty ako Oral-B EB 50-2 CrossAction náhradní hlavice s technologií CleanMaximiser 2 ksSvazek č.68 Na 19 stranách procházka místem a jeho minulostí, 8 fotografií, 2 kresby s podobou v minulosti, příběhy, jež se k hradu váží, půdorys, situace s popisky a seznam držitelů hradu a později území, kde stával. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Purkhybl - Přemysl Špráchal, Božena SedláčkováHudební CD - Paní Hana ()se vrátila do Supraphonu! Řada reedic pěti jejích skvostných titulů, už navždy pevné součásti historie naší hudby, právem řečené populární, je tu! Paní Hana se vrátila do Supraphonu! Řada reedic pěti jejích skvostných titulů, už navždy pevné součásti historie naší hudby, právem řečené populární, je tu! Recital 2 je dnes už kultovní záležitostí s datem vzniku 1974: Penzión na předměstí, Maestro tango, Váňa, Buď to ty, anebo já, Surabaya Johnny, Rozvod... Krásná ohlédnutí s dokonalým zvukem! Obsah: Penzión na předměstí Tak to na tom světě chodí Svatební píseň Maestro Tango (Mister Giorgina) Rámusy Blues Váňa /Smutný příběh Váni/ (Vanka Morozov) Bože můj, já chci zpět (Ma jeunesse fout l'camp) Rýmování o životě (It Hurts To Say Good Bye) Rozvod (alza.cz)
Podobné produkty ako Hegerová Hana: Recital 2 - CD (SU5722-2)Barva: černá Střih: rovný Délka: krátká Výstřih: lodičkový Rukáv: tříčtvrteční Zapínání: bez zapínání Materiál: 60% bavlna, 40% polyester Modelka měří: 176 cm Modelka má na sobě velikost: S (bibloo.cz)
Podobné produkty ako ZOOT.lab Hana 2 Šaty ČernáBarva: světle růžová Střih: rovný Délka: krátká Rukáv: tříčtvrteční Materiál: 60% bavlna, 40% polyester Modelka měří: 169 cm Modelka má na sobě velikost: S (bibloo.cz)
Podobné produkty ako ZOOT.lab Hana 2 Šaty OranžováPísanka k přepracovaným učebnicím nese schvalovací doložku MŠMT k výuce dle RVP. Obsahuje tvořivé podněty pro malé písaře – nevede již děti k opisování podle vzoru, ale pracuje s nimi komunikačním způsobem. Děti odpovídají na otázky, dotvářejí texty, popisují obrázky apod. – pracují živě, jsou nuceny před psaním i během něj přemýšlet. K dispozici mají dostatek volných řádků se vzory i bez nich pro tříbení vlastního rukopisu. Motivační říkanky a obrázky jsou samozřejmou součástí všech písanek z nakladatelství Prodos. (patro.cz)
Podobné produkty ako Moje písanka 2 - Mikulenková Hana