Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Produkt Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4) upraviť a produkt hľadať znova.

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)
Detail

Kniha - autor Miroslav Légl, 364 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4) , Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)
Detail

Kniha - autor Miroslav Légl, 416 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8) , Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav
Detail

Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena především těm, kdo z nějakého důvodu musejí nebo chtějí používání soli a průmyslové chemie výrazně omezit nebo z jídelníčku zcela vyloučit. Stejně užitečná bude i pro ty, na jejichž dovednosti závisí zdravotní stav a kvalita budoucího života nejmladší generace. Zároveň je vhodná pro zájemce o zdravý životní styl, kteří s kuchařským uměním teprve začínají. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav , Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav
Detail

Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena především těm, kdo z nějakého důvodu musejí nebo chtějí používání soli a průmyslové chemie výrazně omezit nebo z jídelníčku zcela vyloučit. Stejně užitečná bude i pro ty, na jejichž dovednosti závisí zdravotní stav a kvalita budoucího života nejmladší generace. Zároveň je vhodná pro zájemce o zdravý životní styl, kteří s kuchařským uměním teprve začínají. (patro.cz)

Podobné produkty ako Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Vědomé zdraví: Praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5)

Vědomé zdraví: Praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5)
Detail

Kniha - 184 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha nabízí originální komplexní návod na sebeuzdravení. Obsahuje diagnostické metody, podle kterých zjistíte vaše aktuálně slabé místo. Nabízí také terapeutické postupy vycházející z reflexní terapie a akupresury a najdete v ní i nejmodernější pojetí ve formě kvantového přístupu, který výrazně urychluje procesy hojení a sebeuzdravení. Kromě toho publikace vysvětluje psychosomatické souvislosti a nabízí doporučené pohybové aktivity i systém stravování. Knihu nemusíte číst systematicky, a když vás trápí konkrétní zdravotní problém, můžete jej vyhledat a jednoduše najít rady a návody ke znovunastolení zdraví. Pokud vás ale téma sebeléčení a sebeuzdravování zaujme hlouběji, je ideální prostudovat ji celou, pochopit souvislosti mezi jednotlivými potížemi a problémy, příliš neřešit příznaky, ale najít a odstranit příčinu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vědomé zdraví: Praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5) , Technologie přípravy pokrmů 4: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Detail

Kniha - autor Jaroslav Runštuk, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7) , Moje nejlepší recepty (978-80-7281-482-4)

Základní principy a postupy v účetnictví (978-80-7598-928-4)

Základní principy a postupy v účetnictví (978-80-7598-928-4)
Detail

Kniha - autor Miroslava Vlčková, 156 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Cílem publikace „Základní principy a postupy v účetnictví“ je poskytnout čtenářům komplexní pohled na problematiku účetnictví z hlediska zákona o účetnictví, vyhlášky č. 500/2002 Sb. a Českých účetních standardů pro podnikatele. Předkládaná publikace se nesnaží pouze o strohý popis účetních metod, zásad, principů a postupů, ale i o vysvětlení jejich obsahu, vypovídací schopnosti účetních výkazů i celého účetního systému. Účetnictví jako celek totiž v praxi neznamená pouhé zaúčtování účetních případů na správné účty a správné strany účtů, ale především pochopení vzájemných vazeb a dopadů hospodářských operací do celého účetního systému. Ing. Miroslava Vlčková, Ph.D. působí na Katedře účetnictví a financí na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. Vede zde kurzy Základy účetnictví, Manažerské účetnictví a Účetnictví obchodu, a to jak v českém, tak v anglickém jazyce. Praxi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Základní principy a postupy v účetnictví (978-80-7598-928-4) , Vědomé zdraví: praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5)

Moje nejlepší recepty (978-80-7281-482-4)

Moje nejlepší recepty (978-80-7281-482-4)
Detail

Kniha - autor Lenka H. Kořínková, 312 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Slavná herečka a oblíbená autorka změnila díky svému originálnímu stravovacímu systému životy tisícům lidí a její dieta se stala pojmem... Nyní přichází s novou knihou svých nejlepších receptů vybraných ze všech jejích kuchařských knih - a že jich nebylo málo. V knize najdete rovněž manuál metody stravování podle Lenky Kořínkové S.P.L.K. ve zkratce a sestavená menu. „Mnozí lidé si stále myslí, že udržet si štíhlost a zdraví a přitom jíst hodně a chutně „není přece tak jednoduché. Ale věci jsou zcela jednoduché, to jen my lidé si je často komplikujeme, mnohdy úplně zbytečně. Užijte si všechny dobroty v této knize nabízené stejně tak, jako si je užívám já, a chcete-li, buďte zdraví a štíhlí ale hlavně – mějte se rádi, ať už jste jacíkoliv. Protože umět se mít opravdu rád je v životě to nejpodstatnější.“ S láskou Lenka Holas Kořínková Můžete jíst, kolik chcete! Můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Moje nejlepší recepty (978-80-7281-482-4) , Technologie přípravy pokrmů 3: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Strategie a postupy v sociální práci (978-80-262-1952-1)

Strategie a postupy v sociální práci (978-80-262-1952-1)
Detail

Kniha - autor Oldřich Matoušek, 528 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha přináší ucelený přehled oborových přístupů užívaných v současné sociální práci. Jejich praktická aplikace je pak dokumentována na názorných kazuistikách, jednotlivá hesla jsou logicky členěna do tematických oddílů. Jedinečnost publikace spočívá i v rozsáhlé autorské základně, díky níž se na jednom místě potkávají texty předních teoretiků i praktiků sociální práce, čímž vzniká původní dílo na rozhraní teorie a praxe. Důležitým impulzem pro vznik knihy byl výzkum, který proběhl v letech 2018–2021 pod názvem „Profesionalizace sociální práce“ a jehož výstupem byl i soubor profesiogramů obsahující činnosti, které sociální pracovníci vykonávají na jednotlivých typech pracovních pozic. Použité členění strategií a postupů používaných v sociální práci chce s tímto přehledem faktických činností českých sociálních pracovníků korespondovat. Kniha je proto určena jak akademikům a výzkumníkům,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Strategie a postupy v sociální práci (978-80-262-1952-1) , Technologie přípravy pokrmů 5: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Zoner Photo Studio 17 – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3296-4)

Zoner Photo Studio 17 – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3296-4)
Detail

Elektronická kniha - autor Pavel Kristián, 200 stran Aktualizované vydání publikace pro nové Zoner Photo Studio 17. Zoner Photo Studio představuje mimořádný, kvalitní a komplexní program, který uspokojí naprostou většinu požadavků fotografů na správu, zpracování,publikování a sdílení fotografií. Kniha, která by měla popsat celý tento program vyčerpávajícím způsobem, by musela čítat mnoho stovek stránek – a i v tom případě by nemusela uspokojit potřeby všech uživatelů. Tato publikace se zaměřuje pouze na několik vybraných témat: v první části obsahuje příklad základního workflow, tj. celkového postupu od stažení přes organizaci a správu snímků včetně vytvoření bezpečné zálohy. Další část je věnována vybraným ukázkám praktických postupů úprav snímků – od jednoduchého srovnání horizontu přes použití nástrojů, jako jsou Úrovně nebo Křivky pro tonální a barevné úpravy až po různé možnosti skládání fotografií pro vytváření panoramat nebo HDR snímků. Prostor je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zoner Photo Studio 17 – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3296-4) , Lehká kuchyně: vyladěné recepty pro zdraví a energii (978-80-87575-84-0)

Sicilská kuchyně: Recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás (978-80-7557-006-2)

Sicilská kuchyně: Recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás (978-80-7557-006-2)
Detail

Kniha - autor Petr Šámal, 216 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, rozdělených dle druhu pokrmů, popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice. Autor v knize přiblíží čtenářům prostřednictvím jídla a zážitků s ním spojených tuto zemi až do kuchyně a zároveň se dozvíte, že Sicílie není Itálie – je jiná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sicilská kuchyně: Recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás (978-80-7557-006-2) , Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Ájurvédské recepty pro zdraví (978-80-7281-402-2)

Ájurvédské recepty pro zdraví (978-80-7281-402-2)
Detail

Kniha - autor David Frej, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Harmonická strava, vytvářená vhodnou kombinací potravin a koření, je základem návratu k rovnováze organismu. V této kuchařce najdete originální recepty kombinující principy vaření podle ájurvédské medicíny a středomořské stravy. Chutné pokrmy jsou natolik jednoduché, že je rychle zvládnou i kuchaři-začátečníci, a pokročilí v nich najdou inspiraci k obohacení svého kuchařského umění. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ájurvédské recepty pro zdraví (978-80-7281-402-2) , Jak na domácnost bez chemie a jedů (978-80-271-2051-2)

Afrodiziaká v slovenskej kuchyni: Recepty pre zamilovaných (978-80-8142-964-4)

Afrodiziaká v slovenskej kuchyni: Recepty pre zamilovaných (978-80-8142-964-4)
Detail

Kniha - autor Katarína Nádaská, 192 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Ako prežívame zaľúbenosť? Milujeme srdcom alebo na-ozaj ide láska cez žalúdok? Znamená pre nás láska aj dobré jedlo, keď ho doma pripravíme pre svojho milého či milú? Prečo sa súčasťou jedál oddávna stali afrodiziaká? Na tieto otázky nájdete odpovede v knihe, ktorú držíte v ruke. Ponúkame vám niekoľko desiatok receptov, ktoré napísali zaľúbenci na Slovensku pre vyvolených svojho srdca. Naozaj ide o jednoduché, pritom chutné a na lásku účinné recepty. Aj keby mal niekto obe ruky ľavé, v stave zaľúbenosti vykúzli podľa nich famózny pokrm, na ktorý jeho partner či partnerka nikdy nezabudne. (alza.cz)

Podobné produkty ako Afrodiziaká v slovenskej kuchyni: Recepty pre zamilovaných (978-80-8142-964-4) , Biozahrada: zahrada bez chemie a plná života (978-80-271-0498-7)

Řízení lidských zdrojů: Moderní pojetí a postupy, 13. vydání (978-80-247-5258-7)

Řízení lidských zdrojů: Moderní pojetí a postupy, 13. vydání (978-80-247-5258-7)
Detail

Kniha - autor Michael Armstrong; Stephen Taylor, 928 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Třinácté vydání světového bestselleru představuje moderní pojetí a postupy v oblasti řízení lidských zdrojů. V porovnání s desátým vydáním, které mnozí čeští čtenáři dobře znají, je třinácté vydání knihy výrazně přepracované a aktualizované. Michael Armstrong, který je světově uznávanou kapacitou v oblasti řízení lidských zdrojů, připravil tuto knihu společně se Stephenem Taylorem s cílem ukázat, jak může řízení lidských zdrojů přispívat k úspěšnosti různých organizací od výrobních podniků přes obchodní společnosti až po veřejné instituce. Přitom vycházejí z výsledků mnoha výzkumných projektů, které se zabývaly dopady rozmanitých strategií, politik a postupů v řízení lidských zdrojů na jednotlivce, týmy i organizace, a tyto dopady demonstrují s využitím řady případových studií z prostředí mnoha významných a úspěšných organizací. Výhodou knihy je, že zpracovává... (alza.cz)

Podobné produkty ako Řízení lidských zdrojů: Moderní pojetí a postupy, 13. vydání (978-80-247-5258-7) , Utrpení a jiné žánry (978-80-7227-879-4)

Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni: Prevence a terapie pomocí domácích prostředků (978-80-7281-552-4)

Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni: Prevence a terapie pomocí domácích prostředků (978-80-7281-552-4)
Detail

Kniha - autor Jiří Kuchař; Josef Jonáš, 224 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami. Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali... (alza.cz)

Podobné produkty ako Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni: Prevence a terapie pomocí domácích prostředků (978-80-7281-552-4) , Život bez zánětu: superpotraviny, koření a byliny (978-80-7281-545-6)

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk
Detail

Aktuální 8. přepracované vydání souboru „Receptury teplých pokrmů“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu „NOVÉ RECEPTURY“, která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení – konvektomatů.Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče.Své zájemce jistě nalezne i rubrika „Receptury v moderní úpravě“, která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk , Babicovy fotbalové dobroty: recepty pro všechny fanynky a fanoušky (978-80-7281-446-6)

Receptury teplých pokrmů - Runštuk Jaroslav

Receptury teplých pokrmů - Runštuk Jaroslav
Detail

Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka. (patro.cz)

Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů - Runštuk Jaroslav , Strážce stromů: a jiné povídky (978-80-242-7388-4)

Domáci chlieb: Recepty na voňavý chrumkavý chlieb s fotografiami prípravy (978-80-556-1112-9)

Domáci chlieb: Recepty na voňavý chrumkavý chlieb s fotografiami prípravy (978-80-556-1112-9)
Detail

Kniha - Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov, vďaka ktorým zistíte, aká neuveriteľne ľahká je vlastnoručná príprava chleba. Obsahuje podrobné návody na chlieb s droždím, kváskom, so sódou bikarbónou, ako aj recepty na drobné pečivo či sladké dobroty. Vyskúšajte viaczrnný chlieb so semienkami, syrovo-bylinkový kváskový chlieb, focacciu, pita chlieb, bezlepkový kukuričný chlieb, croissanty či osie hniezda! (alza.cz)

Podobné produkty ako Domáci chlieb: Recepty na voňavý chrumkavý chlieb s fotografiami prípravy (978-80-556-1112-9) , Operace ořech a jiné dědkoviny (978-80-7529-410-4)

Planimetrie II. (978-80-7489-495-4)

Planimetrie II. (978-80-7489-495-4)
Detail

Kniha - autor Eva Pomykalová, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Planimetrie II. (978-80-7489-495-4) , Konec bedny a jiné příběhy (978-80-247-5738-4)

Trestní příkaz (978-80-7502-495-4)

Trestní příkaz (978-80-7502-495-4)
Detail

Kniha - autor Petr Novák, 140 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Monografie pojednává o nejčastějším druhu rozhodnutí v trestních věcech, kterým je trestní příkaz. Autor rozebírá právní úpravu tohoto právního institutu, zejména podmínky pro jeho vydání, druhy trestů, které jím mohou být uloženy, či vztah k základním zásadám trestního řízení. Problematiku institutu trestního příkazu zasazuje do historického a mezinárodního kontextu, aby čtenář chápal dynamiku jeho vývoje odrážející vývoj společnosti směrem k vládě práva a právního státu. Autor porovnává institut trestního příkazu s odklony a s jinými druhy rozhodnutí a meziodvětvově porovnává příkazní řízení. Ze shromážděných poznatků se pak snaží předpovědět další vývoj tohoto institutu. Monografie je určena nejen pro praktikující právníky - soudce, státní zástupce, advokáty, ale i pro studenty právnických fakult, kteří pomýšlí na kariéru v oboru trestního práva. (alza.cz)

Podobné produkty ako Trestní příkaz (978-80-7502-495-4) , Brány mrazu a jiné prózy (978-80-7470-035-4)

Zoner Photo Studio – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3260-5)

Zoner Photo Studio – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3260-5)
Detail

Elektronická kniha - autor Pavel Kristián, 192 stran Nestačí dobře fotografovat, digitální snímky se musí i zpracovat – a obojí se musí udělat dobře. Zoner Photo Studio představuje mimořádný, kvalitní a komplexní program, který uspokojí naprostou většinu požadavků fotografů na správu, zpracování, publikování a sdílení fotografií. Kniha, která by měla popsat celý tento program vyčerpávajícím způsobem, by musela čítat mnoho stovek stránek – a i v tom případě by nemusela uspokojit potřeby všech uživatelů. Tato publikace se zaměřuje pouze na několik vybraných témat: v první části obsahuje příklad základního workflow, tj. celkového postupu od stažení přes organizaci a správu snímků včetně vytvoření bezpečné zálohy. Další část je věnována vybraným ukázkám praktických postupů úprav snímků – od jednoduchého srovnání horizontu přes použití nástrojů, jako jsou Úrovně nebo Křivky pro tonální a barevné úpravy, ať již celého snímku nebo pouze jeho části, až po různé... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zoner Photo Studio – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3260-5) , Krysí ostrov a jiné povídky (978-80-766-2364-4)

Ptáci Hradce Králové (978-80-7465-495-4)

Ptáci Hradce Králové (978-80-7465-495-4)
Detail

Kniha - 432 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Kniha o ptácích Hradce Králové je prvním souborným zpracováním informací o ptactvu města. V letech 1985?1989 a opět v letech 2009?2015 zde byl prováděn kolektivní ornitologický výzkum mapování hnízdního rozšíření ptáků. Získaný jedinečný soubor dat umožňuje zdokumentovat vývoj avifauny na území města za poslední zhruba čtvrtstoletí, kdy také samo město prošlo velkou proměnou. Každý pozorovaný ptačí druh je v knize samostatně zpracován, autoři shrnuli historické i současné zprávy o jeho výskytu, přidali mapky rozšíření a fotografie obývaného prostředí v Hradci Králové. V dalších kapitolách je popisována biologie ptáků v městském prostředí, historie ornitologie, ochrana ptáků a vývoj prostředí v Hradci Králové, úplná ornitologická bibliografie, seznam všech pozorovaných druhů ptáků a řada dalších doprovodných údajů. Kniha je určena mnoha různým čtenářům: milovníkům přírody, kteří se zajímají o život ptáků,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ptáci Hradce Králové (978-80-7465-495-4) , Brány mrazu a jiné prózy (978-80-747-0035-4)

Vaříme bez soli - Légl Miroslav

Vaříme bez soli - Légl Miroslav
Detail

Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech - novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vaříme bez soli - Légl Miroslav , Moc bezmocných a jiné eseje (978-80-88417-06-4)

Vaříme bez soli - Légl Miroslav

Vaříme bez soli - Légl Miroslav
Detail

Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech - novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vaříme bez soli - Légl Miroslav , Gwilanina harfa a jiné povídky (978-80-88299-13-4)

Lekárnička s esenciálnymi olejmi: Stratégie a postupy pre pokročilých: chronické ochorenia a problém (978-80-222-1351-6)

Lekárnička s esenciálnymi olejmi: Stratégie a postupy pre pokročilých: chronické ochorenia a problém (978-80-222-1351-6)
Detail

Kniha - autor Eric Zielinski; Sarina Ann Zielinsku, slovensky, pevná s přebalem lesklá Esenciálne oleje nie sú žiadnou novinkou. Už tisícky rokov tvoria základ prírodnej medicíny. V súčasnosti pomáhajú pacientom trpiacim chronickými ochoreniami, ako sú migrény, nespavosť, vysoký tlak, cukrovka, depresia, chronická obštrukčná choroba pľúc alebo problémy s libidom. Dr. Eric Zielinski, autor bestselleru Liečivá sila esenciálnych olejov, spolu so svojou manželkou Sabrinou ponúkajú vyše 150 vedecky overených receptov na boj proti základným príčinám všetkých ochorení, ako sú stres, úzkosť a zápal. Okrem toho sú spomínané oleje vhodné na liečenie a zmiernenie symptómov 25 chronických ochorení napríklad nespavosť, problémy s libidom, fibromyalgiu, chronickú obštrukčnú chorobu pľúc, úzkosť, depresiu, cukrovku, demenciu a mnohé iné. Na ich výrobu sa užíva viac ako 70 aromatických rastlín od copaiby a cintrónovej trávy až po kukrumu a ylang ylang. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lekárnička s esenciálnymi olejmi: Stratégie a postupy pre pokročilých: chronické ochorenia a problém (978-80-222-1351-6) , Krysí ostrov a jiné povídky (978-80-7662-364-4)

Ryzce: v lese, v kuchyni a s léčivými účinky (978-80-7281-494-7)

Ryzce: v lese, v kuchyni a s léčivými účinky (978-80-7281-494-7)
Detail

Kniha – autor Radomír Socha; Jiří Hák; J. Kovač; A. Vít, 280 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Pokud si chcete pochutnat na vynikajících lahůdkách z ryzců, držíte v ruce správnou knihu. Naučí vás poznávat jedlé a také léčivé druhy ryzců, které u nás můžete v průběhu houbařské sezony najít. Vedle zasvěceného textu vám k tomu pomohou barevné fotografie šedesáti druhů a základní informace o dalších dvaceti u nás běžně rostoucích druzích ryzců. Součástí knihy je kuchařka s mnoha fotografiemi, osvědčenými recepty a odbornými radami, jak z nasbíraných ryzců připravit pro vás i vaše přátele výtečné kulinářské speciality. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ryzce: v lese, v kuchyni a s léčivými účinky (978-80-7281-494-7) , Hlupák gimpl a jiné povídky (978-80-257-0497-4)

Kuchařka pro zdravé střevo: 112 receptů pro ozdravení mikroflóry (978-80-7281-555-5)

Kuchařka pro zdravé střevo: 112 receptů pro ozdravení mikroflóry (978-80-7281-555-5)
Detail

Kniha - autor David Frej; Kateřina Weinerová, 152 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Trápí vás únava, zažívací obtíže, poruchy stolice, kožní vyrážky, páchnoucí pot, bolesti, omezení pohybu či výkyvy nálad? Už starověcí lékaři věděli, že nemoci začínají ve střevech a že léčba musí začínat právě tam. Moderní věda jejich myšlenky rozvinula. Tato kniha vysvětluje, jak je možné pomocí zdravé střevní mikroflóry stimulovat imunitu, zlepšit zdravotní stav, podpořit tvorbu vitaminů a prospěšných mastných kyselin a předcházet nemocem, jako jsou alergie, astma, cukrovka, migrény, nespavost, obezita, psychické poruchy, nemoci srdce, demence a rakovina, nebo snížit jejich riziko. Zmíněná onemocnění mají svůj počátek v propustném střevu a také v dysbióze, nerovnováze ve složení střevní flóry. Nejjednodušším způsobem, jak problémům předejít, je přizpůsobit stravu. Zdravá střevní sliznice totiž nepropouští toxické látky, a tak rozvoji těchto nemocí brání. Ve zdravém... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kuchařka pro zdravé střevo: 112 receptů pro ozdravení mikroflóry (978-80-7281-555-5) , Psychologie tradingu: klíčové postupy a nejlepší procesy (978-80-908274-4-8)

Babicovy fotbalové dobroty: Recepty pro všechny fanynky a fanoušky (978-80-7281-446-6)

Babicovy fotbalové dobroty: Recepty pro všechny fanynky a fanoušky (978-80-7281-446-6)
Detail

Kniha - autor Jiří Babica, 132 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Novinková kuchařka Babicovy fotbalové dobroty vychází u příležitosti fotbalového Mistrovství Evropy 2012. Kniha přináší spoustu receptů, které oceníte, až budete chtít v pohodě sledovat zápasy doma u televize. Každý recept má zvláštní název spojený s fotbalovou tematikou. Autor, velký fanoušek kopané, přizval ke spolupráci i naše fotbalisty (např. Vladimír Šmicer, Antonín Panenka nebo Jan Berger), takže kuchařka obsahuje i jejich recepty. Všechny kuchařské tipy, které v knize najdete, využijete samozřejmě i při jiných příležitostech - mohou se vám hodit například při různých domácích oslavách. (alza.cz)

Podobné produkty ako Babicovy fotbalové dobroty: Recepty pro všechny fanynky a fanoušky (978-80-7281-446-6) , Panker a já v hustym ladaku (978-80-7281-411-4)

Hranolky: mezinárodní recepty, dipy a omáčky (978-80-7541-320-8)

Hranolky: mezinárodní recepty, dipy a omáčky (978-80-7541-320-8)
Detail

Kniha - 80 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Každý je zná – a snad každý je miluje! Tato kuchařka ukazuje, že výroba a příprava domácích hranolek je jednoduchá – a přitom kreativní. Ty tam jsou mražené hranolky ze samoobsluhy! Mnohem lepší jsou domácí hranolky – ať už klasické, nebo belgické, zeleninové nebo kulaté, hubené či nekonečné. A co omáčky? Zcela jistě se neomezíme jen na „červeno-bílou“ variantu: zapomeňte na obyčejný kečup a tatarku! V této kuchařce najdete spoustu receptů na chutné dipy a omáčky, které hranolky pozvednou na novou úroveň. Díky našim receptům vykouzlíte z hranolků kvalitní jídla pro celou rodinu. Hranolky nemusejí být jen nudnou přílohou! Vyzkoušejte zapečené hranolky, plněnou pitu nebo hranolky s chilli con carne. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hranolky: mezinárodní recepty, dipy a omáčky (978-80-7541-320-8) , Maminčiny recepty hravě a zdravě (978-80-7346-257-4)

Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů (80-247-1103-6)

Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů (80-247-1103-6)
Detail

Elektronická kniha - autor Ivan Vrana, Karel Richta, 188 stran Kniha popisuje zásady při budování podnikového informačního systému (IS) a kritické faktory rozhodující o úspěchu či selhání projektu IS. Autoři dávají praktický návod pro postup v jednotlivých fázích zavádění IS. Součástí knihy jsou vzory smluv a dokumentů i základy modelovacího jazyka UML pro snazší komunikaci tvůrců a uživatelů IS. (alza.cz)

Podobné produkty ako Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů (80-247-1103-6) , Sladkosti a slanosti: maminčiny recepty (978-80-7346-231-4)

Křížovky do kuchyně babiččiny recepty (978-80-7541-193-8)

Křížovky do kuchyně babiččiny recepty (978-80-7541-193-8)
Detail

Kniha - 288 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Křížovky do kuchyně babiččiny recepty (978-80-7541-193-8)

Receptář baroní apatyky U svaté Alžběty: Moderní recepty inspirované barokem (978-80-7281-533-3)

Receptář baroní apatyky U svaté Alžběty: Moderní recepty inspirované barokem (978-80-7281-533-3)
Detail

Kniha - autor Vladislava Mlada Jirásková, 96 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Objevení barokní apatyky v původním inventáři se starými šuplíky a nezaměnitelným typickým aroma Vladislavu Jiráskovou okouzlilo a inspirovalo k napsání knihy, ve které přináší nová propojení se starými magickými časy. Autorka prozkoumala vše čím se lidé kdysi léčili a zamýšlela se nad životem a myšlením tehdejších lidí a tím, jak při léčení postupovali, jak dané látky používali a jak je užíváme my dnes. Takže vznikl zcela moderní barokní receptář s návody na přípravu mastí, obkladů, koupelí, vín, sirupů, likéru a elixírů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Receptář baroní apatyky U svaté Alžběty: Moderní recepty inspirované barokem (978-80-7281-533-3)

Tahini bez soli 650 g BIO HORIZON

Tahini bez soli 650 g BIO HORIZON
Detail

Tradiční pasta z pražených sezamových semínek. Neobsahuje přidanou sůl, lze ji využít naslano i nasladko. Vhodná do různých pomazánek, koktejlů, krémů, zeleninových směsí, asijských jídel a jako dip. Vyzkoušejte jedno z nejoblíbenějších semínkových másel v biokvalitě. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Tahini bez soli 650 g BIO HORIZON

Horizon Tahini bez soli Bio 350 g

Horizon Tahini bez soli Bio 350 g
Detail

Tradiční sezamová pasta Tahini z pražených sezamových semínek. Neobsahuje přidanou sůl, lze ji využít naslano i nasladko. Využijete ji do receptů na pomazánky, koktejly, krémy, zeleninovéch směsí, asijská jídla i jako dip. Sezamová pasta Tahini je v biokvalitě. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Horizon Tahini bez soli Bio 350 g

Horizon Tahini bez soli BIO 350 g

Horizon Tahini bez soli BIO 350 g
Detail

Horizon Tahini bez soli BIO 350 g Sezamový krém Tahini bez soli, je vyroben z čerstvě opražených a rozemletých sezamových semínek. Je tradiční součástí středozemní pomazánky - hummusu, v jídelníčku plnohodnotně nahrazuje máslo. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Horizon Tahini bez soli BIO 350 g

Návrat žítkovských bohyní (978-80-7281-565-4)

Návrat žítkovských bohyní (978-80-7281-565-4)
Detail

Kniha - autor Vlastimil Hela, 288 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V současném světě se stále víc projevuje zájem o to, co přesahuje naši fyzickou existenci. Fenomén, spjatý s mým rodným krajem, jsem popsal v knize Tajemství bohyní na Žítkové. Tato kniha je o vědoucích lidech, kteří byli odedávna součástí životů obyvatel krajiny kolem nás. Vypravil jsem se za nimi nejen na Moravské Kopanice, ale i na slovenské Poloniny a do polského Podlesí. Je svědectvím o setkáních s vědmami, šeptuchami, s bohyněmi, většinou překvapivě prostými, pokornými lidmi. Moje putování bylo vyvoláno snahou přispět k pochopení jejich příběhů a skrze ně i našich současných životů. Byla to pro mě nesmírně objevná setkání a věřím, že obohatí i váš život. Že do něj vnese poznání a poselství, které jsem vyslechnul a zaznamenal já sám. (alza.cz)

Podobné produkty ako Návrat žítkovských bohyní (978-80-7281-565-4)

Babicovy dobroty: 78 receptů, triků a vychytávek, které v televizi určitě neuvidíte (978-80-7281-430-5)

Babicovy dobroty: 78 receptů, triků a vychytávek, které v televizi určitě neuvidíte (978-80-7281-430-5)
Detail

Kniha - autor Jiří Babica, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Oblíbený protagonista cooking show Babicovy dobroty zařadil do své třetí kuchařky pouze jídla, která v televizi nevařil, a mezi nimi i několik skvělých novinek. Patří mezi ně například recepty pro naše ratolesti, "protože děti jsou kořením života a něm toho my kuchaři trochu víme…" a také řada jeho speciál, o kterých říká, že začnou vznikat až ve chvíli, kdy zapne sporák. Ozdobou této knihy jsou bezesporu polévky, k nimž se nechal inspirovat během svých kuchařských výprav po celém světě, a také recepty ke grilování: "Nádhera, vůně dřeva nebo dřevěného uhlí, spousta masa, zeleniny, sýry, omáčky....jaro, léto, podzim ... pohoda, dobrý pití a dobrý kamarádi, rodina, děti, kytara... Úsměvy a dobrá nálada jsou podle mě mnohem důležitější než vymakaný marinády, do kterých někteří ustaraně nakládají maso několik hodin dopředu." Masové speciality, ovšem také recepty se zeleninou, zejména rajčaty,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Babicovy dobroty: 78 receptů, triků a vychytávek, které v televizi určitě neuvidíte (978-80-7281-430-5)

Herbář léčivých rostlin (4) (978-80-7281-378-0)

Herbář léčivých rostlin (4) (978-80-7281-378-0)
Detail

Kniha - autor Josef A. Zentrich; Jiří Janča, 290 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Čtvrtý díl nejucelenějšího herbářového díla v historii českých zemí přináší byliny zařazené pod písmeny P až Š. Barevné ilustrace Magdalena Martínková. (alza.cz)

Podobné produkty ako Herbář léčivých rostlin (4) (978-80-7281-378-0)

Léčení zázrak v nás (978-80-7281-383-4)

Léčení zázrak v nás (978-80-7281-383-4)
Detail

Kniha - autor Clemens Kuby, 248 stran, česky, pevná s přebalem matná Tato kniha vás krok za krokem dovede ke své vnitřní samoléčebné síle. Během její četby a prožívání jejího obsahu odhalíte netušený léčebný potenciál. Pochopíte, že vyléčení leží v nitru každého člověka – a tedy i ve vašem. Všechny zkušenosti, které v procesu samoléčení získáte, budou vaše vlastní. Dodají vám odvahu a důvěru, propůjčí vám sílu a svobodu. Můžete začít, třeba hned teď. (alza.cz)

Podobné produkty ako Léčení zázrak v nás (978-80-7281-383-4)

Zpráva o stavu civilizace (978-80-7281-549-4)

Zpráva o stavu civilizace (978-80-7281-549-4)
Detail

Kniha - autor Benjamin Kuras, 280 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Série Kurasových "civilizačních" knih, sledujících pokračující destrukci západní civilizace zevnitř i zvenčí, vstoupila do české literatury. Začala ji publikace Soumrak bílého muže, následovaly bestsellery Jak zabít civilizaci a Pohřbívání svobody a završila Poslední naděje civilizace. S obvyklým, ač stále víc šibeničním humorem, autor komentuje současné absurdity a varuje před blížícím se kolapsem - pokud se včas neprobereme z letargie k jeho zastavení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Zpráva o stavu civilizace (978-80-7281-549-4)

Koření VEGA bez soli 150 g DNM COMPANY

Koření VEGA bez soli 150 g DNM COMPANY
Detail

(countrylife.cz)

Podobné produkty ako Koření VEGA bez soli 150 g DNM COMPANY

Základní principy a postupy v účetnictví - Vlčková Miroslava

Základní principy a postupy v účetnictví - Vlčková Miroslava
Detail

Cílem publikace „Základní principy a postupy v účetnictví“ je poskytnout čtenářům komplexní pohled na problematiku účetnictví z hlediska zákona o účetnictví, vyhlášky č. 500/2002 Sb. a Českých účetních standardů pro podnikatele. Předkládaná publikace se nesnaží pouze o strohý popis účetních metod, zásad, principů a postupů, ale i o vysvětlení jejich obsahu, vypovídací schopnosti účetních výkazů i celého účetního systému. Účetnictví jako celek totiž v praxi neznamená pouhé zaúčtování účetních případů na správné účty a správné strany účtů, ale především pochopení vzájemných vazeb a dopadů hospodářských operací do celého účetního systému. Ing. Miroslava Vlčková, Ph.D. působí na Katedře účetnictví a financí na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. Vede zde kurzy Základy účetnictví, Manažerské účetnictví a Účetnictví obchodu, a to jak v českém, tak v anglickém jazyce. Praxi získala na pozici hlavní účetní v auditované výrobní společnosti. Je autorkou i spoluautorkou odborných a vědeckých publikací především z oblasti účetnictví. Absolvovala několik odborných zahraničních stáží v Evropě, USA i Austrálii, působila na zahraničních univerzitách a dlouhodobě spolupracuje s Armstrong State University v Savannah, USA. Je členkou České společnosti ekonomické. (patro.cz)

Podobné produkty ako Základní principy a postupy v účetnictví - Vlčková Miroslava

Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)

Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)
Detail

Kniha - autor Alena Doležalová, 208 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Že je krabičková dieta fenoménem současné doby, to potvrdil velký úspěch publikace Domácí krabičková dieta. Další díl této publikace Domácí krabičková dieta II přináší mnoho praktických kuchařských rad, zaměřuje se hlavně na to, jak nestrávit zbytečně mnoho času přípravou krabičkových pokrmů, jak hospodařit s nakoupenými surovinami, či jak si jednoduše vytvořit vlastní jídelníček. Obsahuje odpovědi na nejčastější otázky „krabičkářek“ a „krabičkářů“. Najdete zde i 300 nových rychlých a chutných receptů připravovaných z dostupných surovin a 70 nových jídelníčků. (alza.cz)

Podobné produkty ako Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)

Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
Detail

Kniha - autor Jaroslav Runštuk, 812 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize. (alza.cz)

Podobné produkty ako Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

Jiří Babica na cestách: Recepty z celého světa, které zvládnete uvařit i doma (978-80-7281-452-7)

Jiří Babica na cestách: Recepty z celého světa, které zvládnete uvařit i doma (978-80-7281-452-7)
Detail

Kniha - autor Jiří Babica, 204 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá "Tam, kde mi chutná, se mi taky líbí," je zlaté cestovatelské pravidlo Jiřího Babicy. Oblíbený protagonista cookingshow Babicovy dobroty přibližuje ve svojí cestovatelské kuchařce zážitky a zkušenosti, které nasbíral za posledních dvacet let. Během nich projel všechny kontinenty kromě Antarktidy, jedl a nechával se zaměstnávat v nejrůznějších restauracích a to nejlepší ze světa vám nabízí v této skvělé knize v podobě neméně skvělých receptů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Jiří Babica na cestách: Recepty z celého světa, které zvládnete uvařit i doma (978-80-7281-452-7)

Mezinárodní marketing (978-80-7400-441-4)

Mezinárodní marketing (978-80-7400-441-4)
Detail

Kniha - 320 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Mezinárodní marketing v klasickém pojetí připomíná středoškolskou matematiku a pracuje s jednoduchými, přehledně strukturovanými modely a pojmy. Jejich součástí je zejména rozhodování o tom, na který zahraniční trh vstoupit a jakým způsobem, rozhodování o marketingovém programu či organizaci mezinárodního marketingu. Analyzovány musí být ale i další procesy či faktory, ať už jde o legislativu země, kam chceme vyvážet, vliv lobbingu, dominanci tuzemských výrobců či sociálně kulturní odlišnosti, problémy při výzkumu trhu a mnohé další. Reálná skutečnost je ale v současnosti ještě mnohem složitější. Probíhající proces globalizace s mnoha destabilizačními komponentami a megaintegrace limitují možnosti aplikace klasických modelů v mezinárodním marketingu. Kniha přibližuje mezinárodní marketing komplexně, v širších souvislostech, a poukazuje na nové trendy v této oblasti. Pozornost je věnována například otázce... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mezinárodní marketing (978-80-7400-441-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Pozor, sůl!: Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můž.dělat (978-80-7281-504-3)

Pozor, sůl!: Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můž.dělat (978-80-7281-504-3)
Detail

Kniha - autor Josef Jonáš; Miroslav Légl; Jiří Kuchař, 288 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Ze všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská. Pokud hledáte důvod, budete překvapeni, kolik skryté soli zkonzumujete, aniž to tušíte. Tato kniha je určena lidem, kteří - se chtějí začít vážně starat o to, kolik soli resp. sodíku ve své každodenní stravě snědí - mají z jakéhokoli důvodu, zejména zdravotního, potřebu se odsolit - hledají změnu a jídelníček, který by je přivedl na optimální denní spotřebu soli Publikace nepřináší žádná stravovací dogmata. Vedle varování obsahuje mnoho důležitých informací, možností řešení a hlavních zásad změny. Ocení ji proto zejména: matky s dětmi pacienti s vysokým krevním tlakem, s oběhovými a imunitními problémy lidé v aktivním věku trpící poškozením kloubů nebo se sklonem k nadváze diabetici a ekzematici senioři lidé s trávicími, močovými a očními... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pozor, sůl!: Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můž.dělat (978-80-7281-504-3)

Souboj znamení: Astrologicko - karetní průvodce (978-80-7281-536-4)

Souboj znamení: Astrologicko - karetní průvodce (978-80-7281-536-4)
Detail

Kniha - autor Dagmar Kludská, česky, Pevná s přebalem lesklá - autor Dagmar Kludská, česky, pevná s přebalem lesklá Kniha slavné pražské kartomantky vysvětluje přednosti a slabé stránky jednotlivých znamení zvěrokruhu a jejich vzájemných vztahy. Jestli jste dosud nechápali, proč jsou vám někteří lidé sympatičtí a jiní méně, pochopíte to možná právě po přečtění této svěže napsané knihy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Souboj znamení: Astrologicko - karetní průvodce (978-80-7281-536-4)

Lahodná drůbež: Vynikající recepty z tradiční české kuchyně (978-80-7669-008-0)

Lahodná drůbež: Vynikající recepty z tradiční české kuchyně (978-80-7669-008-0)
Detail

Kniha - česky, brožovaná s přebalem matná Drůbeží maso je velice oblíbené a vyhledávané. Dokonale se snoubí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodný a jemný med či smetanu. V naší nové kuchařce objevíte recepty, podle nichž připravíte rychlou teplou večeři i slavnostní oběd. Najdete v ní inspiraci na celou řadu nápaditých a přitom jednoduchých pokrmů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje "obyčejné" kuře, ale i recepty na skutečné gurmánské lahůdky z kachního či husího masa. Kuchařka je plná rychlých jídel pro každý den, ale i slavnostních pečínek, masových rolád a exotických lahůdek. Nechybí ani recepty na chutné přílohy a paštiky a praktické rady a tipy, které oceníte nejen při samotné přípravě jídla, ale i při výběru surovin. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lahodná drůbež: Vynikající recepty z tradiční české kuchyně (978-80-7669-008-0)
Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4), Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8), Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7), Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6), Moje nejlepší recepty (978-80-7281-482-4), Vědomé zdraví: Praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5), Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1), Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0), Lehká kuchyně: Vyladěné recepty pro zdraví a energii (978-80-87575-84-0), Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2), Jak na domácnost bez chemie a jedů (978-80-271-2051-2), Biozahrada: zahrada bez chemie a plná života (978-80-271-0498-7), Utrpení a jiné žánry (978-80-7227-879-4), Život bez zánětu: Superpotraviny, koření a byliny (978-80-7281-545-6), Babicovy fotbalové dobroty: Recepty pro všechny fanynky a fanoušky (978-80-7281-446-6), Strážce stromů: A jiné povídky (978-80-242-7388-4), Operace Ořech a jiné dědkoviny (978-80-7529-410-4), Konec Bedny a jiné příběhy (978-80-247-5738-4), Brány mrazu a jiné prózy (978-80-7470-035-4), Krysí ostrov a jiné povídky (978-80-766-2364-4), Brány mrazu a jiné prózy (978-80-747-0035-4), Moc bezmocných a jiné eseje (978-80-88417-06-4), Gwilanina harfa a jiné povídky (978-80-88299-13-4), Krysí ostrov a jiné povídky (978-80-7662-364-4), Hlupák Gimpl a jiné povídky (978-80-257-0497-4), Psychologie tradingu: Klíčové postupy a nejlepší procesy (978-80-908274-4-8), Panker a já v hustym Ladaku (978-80-7281-411-4), Maminčiny recepty Hravě a zdravě (978-80-7346-257-4), Sladkosti a slanosti: Maminčiny recepty (978-80-7346-231-4)