Technologie přípravy pokrmů 3 - sedláčková hana

Produkt Technologie přípravy pokrmů 3 - sedláčková hana sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Technologie přípravy pokrmů 3 - sedláčková hana upraviť a produkt hľadať znova.

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 3: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 4: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 5: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana , Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana , Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková , Hegerová hana: hana hegerová - lp (su6322-1)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková , Hegerová hana: hana hegerová - cd (su6322-2)

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Víno: analýza - technologie - gastronomie (978-80-86380-77-3)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Detail

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal , Technologie iii: pro 3 ročník uo kadeřník (978-80-7333-087-3)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1) , Svatební přípravy (978-80-86907-85-7)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) , Fellowes hana bílý (8064401)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) , Fellowes hana černý (felfergdocuholdhann)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2) , Nocni kosilka hana bila

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6) , Fellowes hana bílý (felfergdocuholdhanbl)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0) , Fellowes hana černý (felfergstandmonhann)

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (patro.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana , Technologie iii: pro studijní obor nábytkářství (978-80-7333-016-3)

To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana

To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana
Detail

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (patro.cz)

Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana , Přípravy na všechno (978-80-7521-169-9)

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková
Detail

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková , Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková , Hegerová hana: recital (su5721-2)

Strojírenská technologie 3, 2.díl

Strojírenská technologie 3, 2.díl
Detail

Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a také zařízení pro tepelné zpracování. Seznamuje se zásadami volby typu tepelného zpracování, uvádí vzorová technologická cvičení a seznam platných ČSN a norem E (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Strojírenská technologie 3, 2.díl , Strojírenská technologie iii pro strojírenské učební obory (978-80-85920-67-3)

Sada 3 plastových vík pro uchování pokrmu INGENIO L9019222 Tefal 3 ks

Sada 3 plastových vík pro uchování pokrmu INGENIO L9019222 Tefal 3 ks
Detail

Hlavní výhody: umožňují skladování pokrmů v chladničce vhodné i do mrazáku stohovatelné V sadě: 1x víko o průměru 16 cm 1x víko o průměru 18 cm 1x víko o průměru 22 cm Dodatečné informace: svými rozměry jsou vhodné pro rendlíky, vysoké pánve a pánve wok INGENIO (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada 3 plastových vík pro uchování pokrmu INGENIO L9019222 Tefal 3 ks , Základy gymnastické přípravy dětí (978-80-271-1284-5)

Sada 3 plastových vík pro uchování pokrmu INGENIO L9019222 Tefal 3 ks

Sada 3 plastových vík pro uchování pokrmu INGENIO L9019222 Tefal 3 ks
Detail

Hlavní výhody: umožňují skladování pokrmů v chladničce vhodné i do mrazáku stohovatelné V sadě: 1x víko o průměru 16 cm 1x víko o průměru 18 cm 1x víko o průměru 22 cm Dodatečné informace: svými rozměry jsou vhodné pro rendlíky, vysoké pánve a pánve wok INGENIO (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada 3 plastových vík pro uchování pokrmu INGENIO L9019222 Tefal 3 ks , Orava hm-03 gr hotdogovač s možností přípravy vajec

Tefal Ingenio sada 3 vík pro uchování pokrmu L9019222

Detail

Sada tří plastových vík značky Tefal pro nádobí Ingenio o rozměrech 16, 18, 20 cm. Tato sada je sadná na údržbu a velice praktická pro uchovávání pokrmů v chladničce (mall.cz)

Podobné produkty ako Tefal Ingenio sada 3 vík pro uchování pokrmu L9019222 , Tescoma formičky pro tvarování pokrmů grandchef, 4 ks (8595028484021)

Tescoma formičky pro tvarování pokrmů PRESTO FoodStyle, kolečka, 3 ks

Tescoma formičky pro tvarování pokrmů PRESTO FoodStyle, kolečka, 3 ks
Detail

Vynikající pro tvarování pokrmů a snadnou přípravu vrstvených předkrmů, příloh a dezertů. Souprava obsahuje 3 formičky se stupnicí pro rovnoměrné vrstvení, univerzální pěchovadlo a víčko pro skladování. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. Návod k použití s recepty uvnitř balení. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma formičky pro tvarování pokrmů PRESTO FoodStyle, kolečka, 3 ks , Regatta hana 200 duch(stripe) (5059404152483)

Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)

Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
Detail

Poklice Sada 3 vík pro uchování pokrmu, materiál plast, pro rozměry 16, 18, 20 cm Tato sada vík značky TEFAL je praktickým a nepostradatelným pomocníkem do vaší kuchyně! Víka nejlépe pasují na hrnce Tefal Ingenio. Tato sada vík značky TEFAL je praktickým a nepostradatelným pomocníkem do vaší kuchyně! Víka nejlépe pasují na hrnce Tefal Ingenio. Jsou ideální pro snadné a rychlé uskladnění právě uvařených pokrmů. Jídlo pak lze jednoduše uložit do lednice. Sada obsahuje 3 plastová víka o průměru 16, 18 a 20 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253) , Zagorová hana: hanka - cd (310535-2)

Tesařská technologie pro 3. ročník SOU - L. Kuběna

Tesařská technologie pro 3. ročník SOU - L. Kuběna
Detail

Učebnice seznamuje žáky s tesařskými výrobky pro výplně otvorů, s tesařskými pracemi při zabezpečování výkopů, stavbě lešení a bednění pro betonářské a železobetonářské konstrukce. Těžištěm jsou tesařské práce se zastřešováním objektů sklonitými střechami, pojednáno je i o dřevěných stěnách a příčkách, schodech, úpravách povrchů obložením, podpíracích pracích a rekonstrukcích. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tesařská technologie pro 3. ročník SOU - L. Kuběna , Hana (978-80-7577-424-8)

Bojovníci - Jana Sedláčková

Bojovníci - Jana Sedláčková
Detail

Boj a bojovníci provázejí člověka už od nepaměti. Začalo to v dávném pravěku, přes všechny nejrůznější války a končí třeba rvačkou na hřišti. Jak a čím se v jednotlivých etapách dějin bojovalo? Co všechno museli bojovníci umět, dokázat a které vlastnosti kromě odvahy, udatnosti a síly pro ně byly nepostradatelné? Odpověď ze života profesionálních práčů, rváčů, vojáků, žoldnéřů i „obyčejných“ lovců mamutů najdeš na stránkách, které jsou doslova po zuby ozbrojené. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bojovníci - Jana Sedláčková , Hana (978-80-7491-940-4)

Bojovníci - Sedláčková Jana

Bojovníci - Sedláčková Jana
Detail

Boj a bojovníci provázejí člověka už od nepaměti. Začalo to v dávném pravěku, přes všechny nejrůznější války a končí třeba rvačkou na hřišti. Jak a čím se v jednotlivých etapách dějin bojovalo? Co všechno museli bojovníci umět, dokázat a které vlastnosti kromě odvahy, udatnosti a síly pro ně byly nepostradatelné? Odpověď ze života profesionálních práčů, rváčů, vojáků, žoldnéřů i „obyčejných“ lovců mamutů najdeš na stránkách, které jsou doslova po zuby ozbrojené. (patro.cz)

Podobné produkty ako Bojovníci - Sedláčková Jana

Technologie III: Pro 3 ročník UO Kadeřník (978-80-7333-087-3)

Technologie III: Pro 3 ročník UO Kadeřník (978-80-7333-087-3)
Detail

Kniha - autor Ladislav Polívka; Helena Komendová, 172 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Dějiny vývoje účesů, náročná účesová tvorba, současná účesová tvorba, ošetřování různých typů vlasů, barvení, pěstění a regenerace vlasů. Zásady kosmetické péče o pleť a vlásenkářství, prodlužování a zahušťování. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie III: Pro 3 ročník UO Kadeřník (978-80-7333-087-3)

Technologie III pro 3. ročník UO Kadeřník - Ladislav Polívka

Technologie III pro 3. ročník UO Kadeřník - Ladislav Polívka
Detail

Dějiny vývoje účesů, náročná účesová tvorba, barvení a regenerace vlasů, péče o pleť, vlásenkářství, prodlužování a zahušťování vlasů atd. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie III pro 3. ročník UO Kadeřník - Ladislav Polívka

Strojírenská technologie 3, 1.díl - Jaroslav Řasa, Gabriel Vladimír

Strojírenská technologie 3, 1.díl - Jaroslav Řasa, Gabriel Vladimír
Detail

1. díl: Metody, stroje a nástroje pro obrábění (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Strojírenská technologie 3, 1.díl - Jaroslav Řasa, Gabriel Vladimír

Víno: Analýza - Technologie - Gastronomie (978-80-86380-77-3)

Víno: Analýza - Technologie - Gastronomie (978-80-86380-77-3)
Detail

Kniha - autor Vlastimil Fic, 316 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Víno: Analýza - Technologie - Gastronomie (978-80-86380-77-3)

Čítanka 3 - Mikulenková Hana

Čítanka 3 - Mikulenková Hana
Detail

Čítanka 3 navazuje na titul pro 2. ročník. Narativní metoda použitá v učebnicích českého jazyka Modré řady se skvěle uplatnila i při tvorbě Čítanek pro 2. a 3. ročník, které jsou členěny tematicky. Dle současných požadavků na vzdělávání v RVP vede k osvojování očekávaných výstupů v 1. vzdělávacím období a k přirozenému rozvoji klíčových kompetencí. (patro.cz)

Podobné produkty ako Čítanka 3 - Mikulenková Hana

Matematika 3 - Vlasta Landová, Hana Staudková, Věra Tůmová - Staudková Hana

Matematika 3 - Vlasta Landová, Hana Staudková, Věra Tůmová - Staudková Hana
Detail

Pracovní sešit obsahující numeraci, sčítání a odčítání bez přechodu desítky v oboru čísel do 20 a jednoduché slovní úlohy. Dále obsahuje vztahy o x méně a o x více a výklad některých jednotek (metr, litr, kilogram) a prostorová tělesa. (patro.cz)

Podobné produkty ako Matematika 3 - Vlasta Landová, Hana Staudková, Věra Tůmová - Staudková Hana

Špetka chuti: Pokrmy, po kterých nepřiberete ani gram (978-80-242-6535-3)

Špetka chuti: Pokrmy, po kterých nepřiberete ani gram (978-80-242-6535-3)
Detail

Kniha - autor Kate Allinson; Kay Featherstone, 272 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá - autor Kate Allinson; Kay Featherstone, 272 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Dietní jídlo, které nikdy nechutnalo tak dobře; kuchařka receptů z nejnavštěvovanějšího britského blogu, kterou musíte mít doma! Kate Allinsonová a Kay Featherstoneová na blogu pinchofnom.com sdílí s početnou komunitou lahodné recepty, které pomáhají milionům lidí dobře vařit, dobře jíst a přitom hubnout. Kuchařka z těchto receptů umožní kuchařům začátečníkům i těm zkušenějším vychutnat si výborné a syté pokrmy plné chutí. Zároveň to jsou jídla, která přispívají k hubnutí, jsou přístupná každému, protože nenutí k počítání žádných bodů a odpírání některých surovin, ale recepty vyhovují populárním dietním programům. Kuchařka obsahuje rovnou stovku skvělých receptů, třicet tři z nich je vegetariánských. Každý recept je vyzkoušený a otestovaný dvaceti členy komunity Pinch of Nom, kteří potvrdí,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Špetka chuti: Pokrmy, po kterých nepřiberete ani gram (978-80-242-6535-3)

Čím budu? - Jana Sedláčková

Čím budu? - Jana Sedláčková
Detail

Docela všední obyčejný den ve městě a v cukrárně je zase plno. Aby ne, pracuje zde šikovná slečna cukrářka, jejíž dorty jsou vyhlášené po celém městě. Paní učitelka svolává děti k obědu. Kuchař mezitím připravuje chutnou pečínku… Cukrářka, učitelka, kuchař – kým chceš jednou být? Poznej tato i mnohá jiná povolání. Zjisti, co ke své práci potřebuje detektiv, baletka, automechanik nebo švadlena. Obrázky podněcují v malém čtenáři představivost a pomáhají mu rozvíjet slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čím budu? - Jana Sedláčková

Čím budu? - Sedláčková Jana

Čím budu? - Sedláčková Jana
Detail

Docela všední obyčejný den ve městě a v cukrárně je zase plno. Aby ne, pracuje zde šikovná slečna cukrářka, jejíž dorty jsou vyhlášené po celém městě. Paní učitelka svolává děti k obědu. Kuchař mezitím připravuje chutnou pečínku… Cukrářka, učitelka, kuchař – kým chceš jednou být? Poznej tato i mnohá jiná povolání. Zjisti, co ke své práci potřebuje detektiv, baletka, automechanik nebo švadlena. Obrázky podněcují v malém čtenáři představivost a pomáhají mu rozvíjet slovní zásobu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Čím budu? - Sedláčková Jana

Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva

Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva
Detail

Pojem neuroendokrinní nádory zahrnuje heterogenní skupinu nádorů pocházejících ze sekrečních buněk neuroendokrinního systému. Nejčastěji jsou tyto neoplazie lokalizovány v pankreatu, plicích, v tenkém střevě či v apendixu, mohou však vznikat ve velkém počtu dalších orgánů. Historicky nejznámějším neuroendokrinním tumorem je karcinoid, dnes však tento pojem zahrnuje velký počet dalších nádorů. Unikátní a přitom velmi praktická monografie velkého autorského kolektivu vedeného prim. MUDr. Evou Sedláčkovou, MBA (VFN Praha) a prim. MUDr. Vierou Bajčiovou, CSc., (FN Brno) seznamuje čtenáře – onkology i lékaře dalších odborností – s aktuálním stavem diagnostiky a terapie těchto nádorů, které – vzhledem k rychle se zvyšující incidenci – již dávno nelze považovat za vzácné. Kniha je věnována nestorovi české endokrinologie, prof. MUDr. Josefu Markovi, DrSc. (patro.cz)

Podobné produkty ako Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva

Informačné technológie v cestovnom ruchu (978-80-8168-587-3)

Informačné technológie v cestovnom ruchu (978-80-8168-587-3)
Detail

Kniha - autor Tomáš Gajdošík; Zuzana Gajdošíková; Radka Marčeková, 208 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Cieľom publikácie je systematicky a komplexne prezentovať poznatky o informačných technológiách v cestovnom ruchu z pohľadu ponuky aj dopytu. Publikácia zohľadňuje najnovšie trendy vo výučbe informačných technológií a je členená podľa nákupného správania spotrebiteľa, ktoré zohľadňuje hľadanie informácií a rezervovanie v cestovnom ruchu, cestovanie, pobyt v cieľovom mieste a aktivity po návrate. V desiatich kapitolách je prezentovaný význam informačných technológií v cestovnom ruchu, využitie internetu a sociálnych médií v cestovnom ruchu, systémy rezervovania a informačné technológie v cestovných kanceláriách. Zameriava sa na využívanie informačných technológií v doprave, hotelierstve, pohostinstve a cieľových miestach cestovného ruchu. Zohľadňuje využívanie mobilných technológií v cestovnom ruchu, ako aj využívanie informačných technológií po... (alza.cz)

Podobné produkty ako Informačné technológie v cestovnom ruchu (978-80-8168-587-3)

Zima: Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (978-80-87575-83-3)

Zima: Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (978-80-87575-83-3)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejleps?i?, co ma?te ve spi?z?i a co nabi?zeji? zimni? trhy i supermarkety! Ve c?tvrte?m di?lu sezonni? r?ady kuchar?ek z kuchyne? c?asopisu Apetit najdete vi?ce nez? 100 receptu? na mrazive? me?si?ce prosinec, leden a u?nor. Napec?te a navar?te si s na?mi na sva?tky, zahr?ejte se syty?mi pole?vkami, pokrmy z lus?te?nin a obilnin i teply?mi sala?ty ze zimni? zeleniny. Nezapomne?li jsme ani na to, z?e zima je sezona vepr?ovy?ch hodu?. Di?ky nas?im receptu?m va?m bude ZIMA za kamny i na lyz?i?ch pe?kne? ubi?hat! V kuchařce Zima najdete tyto kapitoly: " Prosinec - prosincové svátky " Leden - lednové střízlivění " Únor - únorové radosti (alza.cz)

Podobné produkty ako Zima: Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (978-80-87575-83-3)

Rychlé keto pokrmy za 30 minut nebo ještě míň (978-80-7617-770-3)

Rychlé keto pokrmy za 30 minut nebo ještě míň (978-80-7617-770-3)
Detail

Kniha - autor Martina Slajerova, 192 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kuchařka se stovkou lahodných pokrmů plných zdravých tuků ke snídani, obědu, večeři a dokonce i ke svačinám, rychlé, snadné, obměnitelné a lahodné. Ketodieta se považuje za nejběžnější stravovací plán pro hubnutí, udržení stabilní hladiny krevního cukru, nebo prostě k zachování si zdraví. Úprava pokrmů tak, aby se mohly označit za keto, ale většinou znamená delší dobu vaření, přípravy a často i obtížně dostupné suroviny – s tím vším se těžko poperete, když potřebujete po náročném dni mít rychle večeři na stole. A dokonce ani skalní vyznavači ketodiety nemůžou žít jen z avokáda a slaniny. Ale nemusíte přípravou jídla strávit dvě hodiny. Všechny recepty v této knížce připravíte nejdéle za půl hodiny a můžete si je připravit na víc dní najednou. Navíc všechny suroviny jsou snadno dostupné, nemusíte pro ně jezdit do specializovaných prodejen. (alza.cz)

Podobné produkty ako Rychlé keto pokrmy za 30 minut nebo ještě míň (978-80-7617-770-3)

Matematika 3. ročník - Mikulenková Hana

Matematika 3. ročník - Mikulenková Hana
Detail

Poslední učebnice řady završuje výuku dle RVP pro 1. vzdělávací období 1. stupně na ZŠ. Učebnice splňuje základní požadavek RVP na to, aby učivo pro děti nebylo odtažitým abstraktním modelem, ale dovolilo přímou praktickou aplikaci. Teprve ta dětem umožní pochopit základní matematické vztahy ve světě kolem nás a rozvíjet je a smysluplně a účelně využívat v běžném životě. Učebnice k tomu žáky vede jednak promyšlenou sestavou praktických úkolů – jsou ve funkčním spojení s výkladem, který je spíše doplňuje a děti tak mnohé pochopí samy ještě dříve, než se to dozvědí z výkladu. Jednak je v tomto směru velmi vstřícná graficky – přehlednost a názorné ilustrace dají žákům mnohé pochopit a zároveň jim nabízejí neotřelé úkoly k řešení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Matematika 3. ročník - Mikulenková Hana

Čítanka 3 - 3. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý

Čítanka 3 - 3. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý
Detail

Čítanka 3 navazuje na titul pro 2. ročník. Narativní metoda použitá v učebnicích českého jazyka Modré řady se skvěle uplatnila i při tvorbě Čítanek pro 2. a 3. ročník, které jsou členěny tematicky. Dle současných požadavků na vzdělávání v RVP vede k osvojování očekávaných výstupů v 1. vzdělávacím období a k přirozenému rozvoji klíčových kompetencí (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čítanka 3 - 3. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý

Purkhybl - Přemysl Špráchal, Božena Sedláčková

Purkhybl - Přemysl Špráchal, Božena Sedláčková
Detail

Svazek č.68 Na 19 stranách procházka místem a jeho minulostí, 8 fotografií, 2 kresby s podobou v minulosti, příběhy, jež se k hradu váží, půdorys, situace s popisky a seznam držitelů hradu a později území, kde stával. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Purkhybl - Přemysl Špráchal, Božena Sedláčková

Technologie III: Pro studijní obor Nábytkářství (978-80-7333-016-3)

Technologie III: Pro studijní obor Nábytkářství (978-80-7333-016-3)
Detail

Kniha - česky (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie III: Pro studijní obor Nábytkářství (978-80-7333-016-3)

Český jazyk 3 - 3. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý

Český jazyk 3 - 3. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý
Detail

Učebnice Český jazyk 3 navazuje na učebnici pro 2. ročník tematicky i metodologicky. Jako v předchozích ročnících tvoří osu publikace narativní (vyprávěcí) linie, která propojuje jednotlivé oddíly a kapitoly do příběhového celku. Kromě úzké propojenosti s literární výchovou (především v oblasti očekávaných výstupů) podporuje učebnice mezioborové souvislosti s dalšími vzdělávacímu obory. Celá Modrá řada Český jazyk a literatura pro 1. stupeň ZŠ vychází vstříc požadavkům RVP, vede k očekávaným výstupům a rozvoji klíčových kompetencí (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Český jazyk 3 - 3. ročník - Hana Mikulenková, Radek Malý

Matematika 3. ročník - 3.díl - Josef Molnár, Hana Mikulenková

Matematika 3. ročník - 3.díl - Josef Molnár, Hana Mikulenková
Detail

Poslední učebnice řady završuje výuku dle RVP pro 1. vzdělávací období 1. stupně na ZŠ. Učebnice splňuje základní požadavek RVP na to, aby učivo pro děti nebylo odtažitým abstraktním modelem, ale dovolilo přímou praktickou aplikaci. Teprve ta dětem umožní pochopit základní matematické vztahy ve světě kolem nás a rozvíjet je a smysluplně a účelně využívat v běžném životě. Učebnice k tomu žáky vede jednak promyšlenou sestavou praktických úkolů – jsou ve funkčním spojení s výkladem, který je spíše doplňuje a děti tak mnohé pochopí samy ještě dříve, než se to dozvědí z výkladu. Jednak je v tomto směru velmi vstřícná graficky – přehlednost a názorné ilustrace dají žákům mnohé pochopit a zároveň jim nabízejí neotřelé úkoly k řešení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Matematika 3. ročník - 3.díl - Josef Molnár, Hana Mikulenková
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1), Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2), Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6), Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0), Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8), Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4), Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1), Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2), Víno: Analýza - Technologie - Gastronomie (978-80-86380-77-3), Technologie III: Pro 3 ročník UO Kadeřník (978-80-7333-087-3), Svatební přípravy (978-80-86907-85-7), Fellowes HANA bílý (8064401), Fellowes HANA černý (FELFERGDOCUHOLDHANN), nocni kosilka hana bila, Fellowes HANA bílý (FELFERGDOCUHOLDHANBL), Fellowes HANA černý (FELFERGSTANDMONHANN), Technologie III: Pro studijní obor Nábytkářství (978-80-7333-016-3), Přípravy na všechno (978-80-7521-169-9), Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5), Hegerová Hana: Recital (SU5721-2), Strojírenská technologie III pro strojírenské učební obory (978-80-85920-67-3), Základy gymnastické přípravy dětí (978-80-271-1284-5), Orava HM-03 GR hotdogovač s možností přípravy vajec, TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021), Regatta Hana 200 Duch(Stripe) (5059404152483), Zagorová Hana: Hanka - CD (310535-2), Hana (978-80-7577-424-8), Hana (978-80-7491-940-4)