Technologie přípravy pokrmů 1 - sedláčková hana

Produkt Technologie přípravy pokrmů 1 - sedláčková hana sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Technologie přípravy pokrmů 1 - sedláčková hana upraviť a produkt hľadať znova.

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Detail

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal , Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 3: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 4: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 5: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana , Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana , Hegerová hana: hana hegerová - lp (su6322-1)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková , Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková , Hana vítová (978-80-722-9102-1)

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Hegerová hana: hana hegerová - cd (su6322-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2) , Hegerová hana: merci! (2x lp) - lp (su6742-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) , Technologie, loutky, magie (978-80-7437-370-1)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) , Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1) , Technologie v diabetologii (978-80-7345-479-1)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0) , Homepoint mikrovlákno hana 1 ks 30 × 30 cm (6931795516008)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6) , Angličtina pro informační technologie (978-80-7333-135-1)

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (patro.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana , Ulrychovi hana a petr: nikola šuhaj loupežník - lp (su6556-1)

To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana

To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana
Detail

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (patro.cz)

Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana , Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková
Detail

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková , Svatební přípravy (978-80-86907-85-7)

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková , Technologie pro 1. ročník sou oboru zpracování dřeva (978-80-85920-74-1)

E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi - Jiří Zounek, Hana Staudková, Libor Juhaňák

Detail

Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy využívání technologií. Z recenzního posudku: Na knize nejvíce oceňuji kapitolu pojednávající o online nástrojích včetně účelu jejich využití v učení (se) a jejich potencionálních výhodách a nevýhodách. Tuto část ocení zejména odborníci z praxe. Ing. David Pačes e-learning & Moodle specialista (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi - Jiří Zounek, Hana Staudková, Libor Juhaňák , Fellowes hana bílý (8064401)

NUK Mrazicí forma na pokrmy silikonová 1 ks

Detail

Mrazicí silikonová forma na pokrmy je ideální k zamrazení a skladování čerstvě uvařených dětských příkrmů. Praktická forma obsahuje 9 dávek o objemu 60 ml. (drmax.cz)

Podobné produkty ako NUK Mrazicí forma na pokrmy silikonová 1 ks , Fellowes hana černý (felfergdocuholdhann)

Strojírenská technologie 1, 1.díl - Miroslav Hluchý

Strojírenská technologie 1, 1.díl - Miroslav Hluchý
Detail

1.díl - Nauka o materiálu (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Strojírenská technologie 1, 1.díl - Miroslav Hluchý , Nocni kosilka hana bila

Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks růžová

Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks růžová
Detail

Udrží stálou teplotu pokrmu po dobu až 4 hodin. Vnitřní plášť z nerezové oceli neabsorbuje chutě ani zápach. Použitý materiál je vhodný pro děti od narození. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks růžová , Fellowes hana bílý (felfergdocuholdhanbl)

Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks modrá

Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks modrá
Detail

Udrží stálou teplotu pokrmu po dobu až 4 hodin. Vnitřní plášť z nerezové oceli neabsorbuje chutě ani zápach. Použitý materiál je vhodný pro děti od narození. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks modrá , Fellowes hana černý (felfergstandmonhann)

Kurikulum informatiky a digitálních technologií z pohledu učitelů 2. stupně základních škol - Hana Bučková, Jiří Dostál - e-kniha

Detail

eBook: Smyslem naší badatelské činnosti bylo rozšířit teorii didaktiky informatiky a digitálních technologií a realizovat empirické výzkumné šetření, které by poskytlo informace významné pro kurikulární plánování. V jejím rámci byla provedena kritická a komparativní analýza aktuálních teoretických poznatků i výzkumných závěrů publikovaných domácími a zahraničními autory, kteří se danou problematikou zabývali. Zvláštní zřetel byl kladen na realizaci deskripce procesů spojených se zaváděním inovací v rámci kurikula informatiky a digitálních technologií. V rovině empirické publikace na výzkumném základě řeší otázku důležitosti jednotlivých témat učiva z pohledu učitelů informatiky a digitálních technologií. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kurikulum informatiky a digitálních technologií z pohledu učitelů 2. stupně základních škol - Hana Bučková, Jiří Dostál - e-kniha , Zagorová hana, margita štefan: ave (komplet 1+2) - cd (310922-2)

Bojovníci - Jana Sedláčková

Bojovníci - Jana Sedláčková
Detail

Boj a bojovníci provázejí člověka už od nepaměti. Začalo to v dávném pravěku, přes všechny nejrůznější války a končí třeba rvačkou na hřišti. Jak a čím se v jednotlivých etapách dějin bojovalo? Co všechno museli bojovníci umět, dokázat a které vlastnosti kromě odvahy, udatnosti a síly pro ně byly nepostradatelné? Odpověď ze života profesionálních práčů, rváčů, vojáků, žoldnéřů i „obyčejných“ lovců mamutů najdeš na stránkách, které jsou doslova po zuby ozbrojené. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bojovníci - Jana Sedláčková , Strojírenská technologie iv pro strojírenské učební obory (80-85920-30-1)

Bojovníci - Sedláčková Jana

Bojovníci - Sedláčková Jana
Detail

Boj a bojovníci provázejí člověka už od nepaměti. Začalo to v dávném pravěku, přes všechny nejrůznější války a končí třeba rvačkou na hřišti. Jak a čím se v jednotlivých etapách dějin bojovalo? Co všechno museli bojovníci umět, dokázat a které vlastnosti kromě odvahy, udatnosti a síly pro ně byly nepostradatelné? Odpověď ze života profesionálních práčů, rváčů, vojáků, žoldnéřů i „obyčejných“ lovců mamutů najdeš na stránkách, které jsou doslova po zuby ozbrojené. (patro.cz)

Podobné produkty ako Bojovníci - Sedláčková Jana , Přípravy na všechno (978-80-7521-169-9)

Toyen - Andrea Sedláčková

Detail

Toyen je dodnes jednou z nejznámějších a nejuznávanějších avantgardních umělkyň na světě. Biografie této svobodomyslné malířky a výrazné osobnosti meziválečné umělecké avantgardy, která sama o sobě šířila mnoho mýtů, odkrývá dosud neznámá fakta a zachycuje historii mnoha obrazů. Spisovatelka a filmová režisérka Andrea Sedláčková prošla desítky archivů, policejních záznamů a dosud nepublikovaných deníků, aby objevila skutečnou Toyen. Strhujícím způsobem líčí její milostný život a dění mezi českými a francouzskými surrealisty a levicovými intelektuály. Dopřává nám setkání s Vítězslavem Nezvalem, Karlem Teigem, Jindřichem Heislerem, André Bretonem, Benjaminem Péretem, Paulem Eluardem a samozřejmě s Jindřichem Štyrským. Půvabné líčí pražské a pařížské galerie, kavárny, kabarety a nevěstince i atmosféru míst, kde malířka a její souputníci pobývali a tvořili. Současně nás seznamuje s historií mnoha Toyeniných obrazů.Text doprovází přes dvě stě reprodukcí a dokumentárních černobílých i barevných fotografií. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Toyen - Andrea Sedláčková

Digitální technologie ve výuce 1 - Pokorný Martin

Digitální technologie ve výuce 1 - Pokorný Martin
Detail

Moderní učebnice zaměřená na seznámení s informatikou a výpočetní technikou a moderními digitálními technologiemi. Rozsah dvoudílné edice začíná u teorie informatiky, seznámení se s osobním počítačem, operačními systémy a kancelářskými aplikacemi. Další témata se věnují práci s grafikou, digitální fotografií a zvukem. Kniha rovněž objasňuje základy internetu a jeho služby, využití mobilních technologií, on-line komunikaci v praktickém životě, ale opomenuta není ani bezpečnost a ochrana dat. Učebnice je dvoudílná. Text je doplněn množstvím názorné grafiky a schémat, náměty k procvičení, zajímavostmi a tipy z oblasti informatiky a světa výpočetní techniky. Učebnici lze použít jak na základních školách (ideálně například v 8. a 9. ročníku pro vzdělávací oblast Člověk a svět práce - „Využití digitálních technologií“), tak i víceletých gymnáziích či v prvních ročnících středních škol. Knihy je možné zvolit i jako nosné tituly informatiky a výpočetní techniky. (patro.cz)

Podobné produkty ako Digitální technologie ve výuce 1 - Pokorný Martin

Strojírenská technologie 1, 2.díl - Miroslav Hluchý

Strojírenská technologie 1, 2.díl - Miroslav Hluchý
Detail

METALOGRAFIE A TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍUčebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a také zařízení pro tepelné zpracování. Seznamuje se zásadami volby typu tepelného zpracování, uvádí vzorová technologická cvičení a seznam platných ČSN a norem EU. Potřebným doplňkem je čtyřjazyčný slovník vybraných odborných pojmů. Kniha je určena studujícím středních odborných škol i středních odborných učilišť a všem, kteří se zajímají o základní otázky technologie strojírenské výroby. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Strojírenská technologie 1, 2.díl - Miroslav Hluchý

Strojírenská technologie 2, 1.díl - Miroslav Hluchý

Strojírenská technologie 2, 1.díl - Miroslav Hluchý
Detail

Učebnice shrnuje poznatky o polotovarech pro strojírenskou výrobu. Výklad polotovarů je zaměřen na jejich navrhování, technologii výroby a hodnocení technologičnosti jejich konstrukce. Teoretické poznatky jsou procvičovány na praktických příkladech a technologických cvičeních. Uvádí seznam ČSN, EN a ISO. Kniha je určena studujícím středních odborných škol i středních odborných učilišť a všem, kteří se zajímají o základní otázky technologie strojírenské výroby. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Strojírenská technologie 2, 1.díl - Miroslav Hluchý

Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)
Detail

Kniha - autor Alena Půlpánová,, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Čím budu? - Sedláčková Jana

Čím budu? - Sedláčková Jana
Detail

Docela všední obyčejný den ve městě a v cukrárně je zase plno. Aby ne, pracuje zde šikovná slečna cukrářka, jejíž dorty jsou vyhlášené po celém městě. Paní učitelka svolává děti k obědu. Kuchař mezitím připravuje chutnou pečínku… Cukrářka, učitelka, kuchař – kým chceš jednou být? Poznej tato i mnohá jiná povolání. Zjisti, co ke své práci potřebuje detektiv, baletka, automechanik nebo švadlena. Obrázky podněcují v malém čtenáři představivost a pomáhají mu rozvíjet slovní zásobu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Čím budu? - Sedláčková Jana

Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva

Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva
Detail

Pojem neuroendokrinní nádory zahrnuje heterogenní skupinu nádorů pocházejících ze sekrečních buněk neuroendokrinního systému. Nejčastěji jsou tyto neoplazie lokalizovány v pankreatu, plicích, v tenkém střevě či v apendixu, mohou však vznikat ve velkém počtu dalších orgánů. Historicky nejznámějším neuroendokrinním tumorem je karcinoid, dnes však tento pojem zahrnuje velký počet dalších nádorů. Unikátní a přitom velmi praktická monografie velkého autorského kolektivu vedeného prim. MUDr. Evou Sedláčkovou, MBA (VFN Praha) a prim. MUDr. Vierou Bajčiovou, CSc., (FN Brno) seznamuje čtenáře – onkology i lékaře dalších odborností – s aktuálním stavem diagnostiky a terapie těchto nádorů, které – vzhledem k rychle se zvyšující incidenci – již dávno nelze považovat za vzácné. Kniha je věnována nestorovi české endokrinologie, prof. MUDr. Josefu Markovi, DrSc. (patro.cz)

Podobné produkty ako Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva

Čím budu? - Jana Sedláčková

Čím budu? - Jana Sedláčková
Detail

Docela všední obyčejný den ve městě a v cukrárně je zase plno. Aby ne, pracuje zde šikovná slečna cukrářka, jejíž dorty jsou vyhlášené po celém městě. Paní učitelka svolává děti k obědu. Kuchař mezitím připravuje chutnou pečínku… Cukrářka, učitelka, kuchař – kým chceš jednou být? Poznej tato i mnohá jiná povolání. Zjisti, co ke své práci potřebuje detektiv, baletka, automechanik nebo švadlena. Obrázky podněcují v malém čtenáři představivost a pomáhají mu rozvíjet slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čím budu? - Jana Sedláčková

Malovaná města - Jana Sedláčková

Detail

Vydejte se na cestu kolem světa! Deštivý Londýn, rozkvetlé Kjóto i rozpálenou Káhiru budete mít jako na dlani. Projeďte se červeným doubledeckerem, kličkujte davem v tuk-tuku nebo vyrazte se psím spřežením na zasněžený sever. Brouzdejte uličkami, obdivujte starobylé památky i moderní architekturu a ochutnávejte místní dobroty. Odkud pochází slavné croissanty? Ve kterém městě ušili první džíny? A kde spatřila světlo světa první žvýkačka nebo Nobelova cena? Vše se dozvíte v tomto bohatě ilustrovaném průvodci. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Malovaná města - Jana Sedláčková

Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1)

Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1)
Detail

LP vinyl - Výtečné debutové album z roku 1966! Padesát let po původním vydání se objevuje nová CD/LP reedice nahrávek, jež patří v repertoáru Hany Hegerové mezi zásadní. Výtečné debutové album z roku 1966! Padesát let po původním vydání se objevuje nová CD/LP reedice nahrávek, jež patří v repertoáru Hany Hegerové mezi zásadní. V replice historicky prvního obalu (foto Josef Koudelka, grafická úprava Zdeněk Seydl, sleeve-note Leo Jehne) najdete dvanáct písní s oprávněným přívlastkem legendární. Osudy tohoto alba jsou vskutku pestré. Zajímavostí je už hledání jeho názvu. Titulní strana si vystačila se jménem zpěvačky. Na zadní straně obalu bylo napsáno Zpívá Hana ()Hegerová. Etiketa na elpíčku pak nabídla variantu Šansony s Hanou Hegerovou. Co je ale mimo všechny pochybnosti, to je kvalita písní. Kombinace hitového semaforského repertoáru, světových standardů, židovských balad, prvních slavných písní Petra Hapky či šansonu Mon Dieu ve francouzském originálu je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1)

Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)

Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)
Detail

Kniha - autor Eva Marádová; Jitka Vodáková, 110 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. nápadité přípravy do hodin včetně metodických pokynů rozvoj soběstačnosti pracovní listy a další kopírovatelné materiály pro žáky (alza.cz)

Podobné produkty ako Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)

Digitální technologie ve výuce 1. díl - Martin Pokorný

Digitální technologie ve výuce 1. díl - Martin Pokorný
Detail

Využití digitálních technologií patří do vzdělávací oblasti Člověk a svět, jež je závazná pro 8. a 9. ročník základních škol. Computer Media s.r.o. nyní přináší pro tuto oblast přímo cílené učebnice, které však lze použít i jako další alternativu pro výuku předmětu informatika a výpočetní technika na základních školách. Knihy pokrývají veškerou potřebnou látku od základních pojmů informatiky přes operační systémy, internet či až po využití digitálních přístrojů a technologií v praxi. V učebnicích nechybí ani procvičování, poznámky, zajímavosti či informace „navíc“. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Digitální technologie ve výuce 1. díl - Martin Pokorný

Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)

Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)
Detail

Kniha - autor Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek, 152 stran, česky Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)

Technologie v diabetologii (978-80-7345-479-1)

Technologie v diabetologii (978-80-7345-479-1)
Detail

Kniha - autor Kateřina Štechová, 168 stran, česky Rozvoj technologií v diabetologii je tak rychlý, že většina lékařů se v dané oblasti nedokáže dostatečně orientovat, ke zjevné škodě svých pacientů. Kniha autorského kolektivu vedeného doc. MUDr. Kateřinou Štechovou, Ph.D., (FN Motol) je zasvěceným a prakticky orientovaným průvodcem pro všechny diabetology a internisty. Kniha kromě „běžných“ prostředků (glukometrů) a inzulinových pump seznamuje čtenáře s kontinuálním monitorováním glykemie v reálném čase, konstrukcí uzavřeného okruhu, dále s perspektivami náhrady endokrinní funkce pankreatu prostředky čistě technickými vs. biologickými (kmenové buňky). Publikace je doplněna o poznatky týkající se data miningu v diabetologii, zpracování obrazu a o problematiku nejmodernějších databázových systémů, které mají pacientům například usnadnit správné určení složení jídla. Důraz je kladen na praktické příklady a není opominut ani psychologický aspekt stále... (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie v diabetologii (978-80-7345-479-1)

Technologie, loutky, magie (978-80-7437-370-1)

Technologie, loutky, magie (978-80-7437-370-1)
Detail

Kniha - autor Jan Bažant, 304 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Tato monografie vychází z potřeby definovat a ohledat území, ve kterém se nachází loutka a loutkové divadlo ve vztahu k současnému postmediálnímu diskursu. V následujících kapitolách se setkávají přístupy teoretické i praktické v záměru představit co nejširší úhel pohledu na současný vztah technologie, loutky, magie k našemu světu. Příspěvky od jednotlivých autorů jsou prokládány vybranými pasážemi z přepisů diskusí na tematických seminářích, které probíhaly online v pandemických letech 2020–2021. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie, loutky, magie (978-80-7437-370-1)

Purkhybl - Přemysl Špráchal, Božena Sedláčková

Purkhybl - Přemysl Špráchal, Božena Sedláčková
Detail

Svazek č.68 Na 19 stranách procházka místem a jeho minulostí, 8 fotografií, 2 kresby s podobou v minulosti, příběhy, jež se k hradu váží, půdorys, situace s popisky a seznam držitelů hradu a později území, kde stával. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Purkhybl - Přemysl Špráchal, Božena Sedláčková

Moje pařížská revoluce - Andrea Sedláčková

Detail

Září 1989. V Polsku, Maďarsku pukají ledy, desetitisíce východních Němců prchají ze země, z perestrojkového Sovětského svazu přichází jedna nepředstavitelná zpráva za druhou, vše je v pohybu - jen v Československu se jako by nic neděje. Dva měsíce před listopadem 89 se mladá žena, studentka FAMU, rozhoduje k riskantnímu a osudovému kroku. Zůstává v Paříži! Následují týdny a měsíce plné dramatických situací, nejistot a zklamání, ale i okouzlení novým prostředím, krásným městem, ve kterém stojí za to žít, svobodou, kterou stojí za to dýchat. Hrdinka poznává, jak je nečekaně těžké ocitnout se sama, bez domova, ve světě sice lákavém, ale přece jen cizím a chladném. Přichází první nárazy s realitou, ale i nová přátelství, zážitky, lásky... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Moje pařížská revoluce - Andrea Sedláčková

Téměř nesmrtelná láska - Andrea Sedláčková

Detail

Příběh lásky dvou lidí, kterým se vztah pod rukama proměnil v milostný zápas. Tomáš, šarmantní a uznávaný pražský intelektuál, se seznámí s režisérkou Martinou, která žije a pracuje zároveň v Paříži i Praze a píše scénář dokumentárního filmu o Milanu Kunderovi. Vášnivá láska netrvá příliš dlouho, Martina postupně objevuje, že s partnerem není ve vztahu sama, až se z ní stane neúnavná rozkrývačka Tomášových dalších a dalších nevěr, přičemž Tomášovy milenky se postupně stávají jejími spiklenkami. Práce na filmu o Milanu Kunderovi zavede Martinu na místa spojená se spisovatelovým životem i s jeho romány, do Prahy, Vídně, Paříže. V Martininých přípravách i fiktivních scénách z připravovaného snímku se objevují základní témata Kunderových románů: láska, sex, nevěra, kruté žerty osudu i život intelektuála zapleteného v osidlech velkých dějin. To vše v kontrastu s bídou policejního špiclování a zasahování do životů druhých. Upachtěné i sofistikované slídění agentů StB v Kunderově soukromí se Martině nečekaně protne s jejím vlastním osudem. Ona však může využít modernějších metod než někdejší tajná policie - internetu, facebooku a mobilního telefonu. Martinu masochistické hledání pravdy přivede téměř na pokraj sebezničení. Práce na filmu ji však naplňuje a autorka prostřednictvím své hrdinky Martiny přináší čtenáři nečekaně zajímavé detaily a souvislosti z Kunderova díla i života. Jelikož někdejší emigrantka Martina tráví velkou část svého života v Paříži, jejím příběhem se prolínají i události posledních let, jakými byly uprchlická krize, problematika islamizace Francie, vraždění v redakci časopisu Charlie Hebdo nebo v klubu Bataclan či nástup Marine Le Penové a Emmanuela Macrona. Líčení francouzských reálií a zarputilé debaty "progresistky" Martiny a "strážce tradičních hodnot" Tomáše tvoří další poutavou linku tohoto napínavého milostného románu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Téměř nesmrtelná láska - Andrea Sedláčková

Po vlastní ose - Jolana Sedláčková

Detail

Všechno, co budete následujících sedm měsíců potřebovat, si vezete s sebou. Před vámi jsou tisíce kilometrů v poušti, horách, ve městech i v úrodných údolích. S pohodlím hotelů nemůžete počítat. Spolehnout se můžete jen na svého spolucestujícího. Čeká vás nespoutaný kout světa, kde život plyne svým vlastním tempem. Region, který nemá zrovna pověst nejbezpečnějšího místa na naší planetě. Čeká vás dobrodružství vašeho života! Co byste takové výpravě řekli? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Po vlastní ose - Jolana Sedláčková

Každý něco tají - Andrea Sedláčková

Detail

Známá filmová režisérka (mj. Musím tě svést, Fair Play) vstupuje podruhé na pole literatury. Po úspěšném „románu ze svého života“ Moje pařížská revoluce (2014) nyní přichází s „románem ze společnosti“ Každý něco tají. Příběh z prostředí filmových herců a jejich všedních i svátečních dní nabízí nejen poutavé a napínavé čtení, ale klade také otázky, v jaké společnosti žijeme a jaké etické mantinely jsme schopni svému jednání klást. Čtenář bude vtažen do děje, kde se dobrá vůle náhle obrátí v pomluvu, kde ochota pro někoho něco udělat může být lehce zneužita. Známá herečka Lucie musí sehrát svůj osobní zápas nejen s bulvárem, jehož se stane obětí, ale i s nedůvěrou svého okolí a nakonec hlavně sama se sebou. Andrea Sedláčková znovu dokazuje, že se stejným citem a bravurou, s jakou točí filmy, je schopna napsat příběh, od něhož se nebudete moci odtrhnout. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Každý něco tají - Andrea Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2), Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1), Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6), Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0), Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8), Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1), Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4), Hana Vítová (978-80-722-9102-1), Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6), Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2), Hegerová Hana: Merci! (2x LP) - LP (SU6742-1), Technologie, loutky, magie (978-80-7437-370-1), Technologie v kostce (978-80-904093-6-1), Technologie v diabetologii (978-80-7345-479-1), HOMEPOINT Mikrovlákno Hana 1 ks 30 × 30 cm (6931795516008), Angličtina pro Informační technologie (978-80-7333-135-1), Ulrychovi Hana a Petr: Nikola Šuhaj loupežník - LP (SU6556-1), Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4), Svatební přípravy (978-80-86907-85-7), Technologie pro 1. ročník SOU oboru zpracování dřeva (978-80-85920-74-1), Fellowes HANA bílý (8064401), Fellowes HANA černý (FELFERGDOCUHOLDHANN), nocni kosilka hana bila, Fellowes HANA bílý (FELFERGDOCUHOLDHANBL), Fellowes HANA černý (FELFERGSTANDMONHANN), Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave (komplet 1+2) - CD (310922-2), Strojírenská technologie IV pro strojírenské učební obory (80-85920-30-1), Přípravy na všechno (978-80-7521-169-9)