Technologie přípravy pokrmů 6 - hana sedláčková

Produkt Technologie přípravy pokrmů 6 - hana sedláčková sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Technologie přípravy pokrmů 6 - hana sedláčková upraviť a produkt hľadať znova.

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 4: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková , Technologie přípravy pokrmů 3: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 5: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana , Vaříme bez soli: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana , Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana , Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Hegerová hana: hana hegerová - lp (su6322-1)

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Hegerová hana: hana hegerová - cd (su6322-2)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Detail

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal , Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) , Stavební technologie iii. pro sou (978-80-86817-15-6)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) , Svatební přípravy (978-80-86907-85-7)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6) , Fellowes hana bílý (8064401)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2) , Fellowes hana černý (felfergdocuholdhann)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0) , Nocni kosilka hana bila

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Detail

Kniha - autor Hana ()Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1) , Fellowes hana bílý (felfergdocuholdhanbl)

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková
Detail

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková , Fellowes hana černý (felfergstandmonhann)

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková , Praktické činnosti příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (patro.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana , Přípravy na všechno (978-80-7521-169-9)

To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana

To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana
Detail

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke? (patro.cz)

Podobné produkty ako To najlepšie z hydiny - Sedláčková Hana , Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)
Detail

Kniha - autor Alena Půlpánová,, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6) , Hegerová hana: recital (su5721-2)

Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)

Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)
Detail

Kniha - autor Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek, 152 stran, česky Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie v kostce (978-80-904093-6-1) , Základy gymnastické přípravy dětí (978-80-271-1284-5)

Oral-B EB 50-6 CrossAction náhradní hlavice s technologií CleanMaximiser 6 ks

Oral-B EB 50-6 CrossAction náhradní hlavice s technologií CleanMaximiser 6 ks
Detail

Kartáčková hlava Oral-B CrossAction má dokonale zkosená vlákna pod úhlem 16 stupňů, která odstraňují až o 100 % více zubního plaku než běžný manuální zubní kartáček. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Oral-B EB 50-6 CrossAction náhradní hlavice s technologií CleanMaximiser 6 ks , Orava hm-03 gr hotdogovač s možností přípravy vajec

Monique & Lucy s.r.o. 6 - Hana Militká - e-kniha

Monique & Lucy s.r.o. 6 - Hana Militká - e-kniha
Detail

eBook:,Šesté pokračování série MONIQUE & LUCY s podtitulem Vysoká hra přináší napětí a vzrušení. Budete svědky loupeže klenotů, velké lásky a nečekaných komplikací. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Monique & Lucy s.r.o. 6 - Hana Militká - e-kniha , Tescoma formičky pro tvarování pokrmů grandchef, 4 ks (8595028484021)

Bojovníci - Jana Sedláčková

Bojovníci - Jana Sedláčková
Detail

Boj a bojovníci provázejí člověka už od nepaměti. Začalo to v dávném pravěku, přes všechny nejrůznější války a končí třeba rvačkou na hřišti. Jak a čím se v jednotlivých etapách dějin bojovalo? Co všechno museli bojovníci umět, dokázat a které vlastnosti kromě odvahy, udatnosti a síly pro ně byly nepostradatelné? Odpověď ze života profesionálních práčů, rváčů, vojáků, žoldnéřů i „obyčejných“ lovců mamutů najdeš na stránkách, které jsou doslova po zuby ozbrojené. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bojovníci - Jana Sedláčková , Regatta hana 200 duch(stripe) (5059404152483)

Bojovníci - Sedláčková Jana

Bojovníci - Sedláčková Jana
Detail

Boj a bojovníci provázejí člověka už od nepaměti. Začalo to v dávném pravěku, přes všechny nejrůznější války a končí třeba rvačkou na hřišti. Jak a čím se v jednotlivých etapách dějin bojovalo? Co všechno museli bojovníci umět, dokázat a které vlastnosti kromě odvahy, udatnosti a síly pro ně byly nepostradatelné? Odpověď ze života profesionálních práčů, rváčů, vojáků, žoldnéřů i „obyčejných“ lovců mamutů najdeš na stránkách, které jsou doslova po zuby ozbrojené. (patro.cz)

Podobné produkty ako Bojovníci - Sedláčková Jana , Zagorová hana: hanka - cd (310535-2)

Stavební technologie III. pro SOU (978-80-86817-15-6)

Stavební technologie III. pro SOU (978-80-86817-15-6)
Detail

Kniha - česky Učebnice je určena pro žáky 3. ročníku SOU a obsahuje jednak práce patřící do pracovní náplně zedníka (schodiště a rampy), jednak práce, které nejsou součástí jeho náplně, ale s nimiž se musí žák seznámit pro návaznost na zednickou činnost. Pozornost je věnována dokončovacím pracím, vývoji stavebních slohů a dalšímu učivu rozšiřujícímu všeobecné vzdělání. Oproti předchozímu vydání z roku 1994 je učebnice výrazně aktualizována a rozšířena o seznámení s některými novými materiály a technologiemi, uplatňujícícmi se v našem stavebnictví. (alza.cz)

Podobné produkty ako Stavební technologie III. pro SOU (978-80-86817-15-6) , Hana (978-80-7577-424-8)

Oral-B EB 20-6 Precision clean náhradní hlavice s technologií CleanMaximiser 6 ks

Oral-B EB 20-6 Precision clean náhradní hlavice s technologií CleanMaximiser 6 ks
Detail

Oral-B Precision clean je náhradní hlavice určená pro všechny typy elektrických zubních kartáčků Oral-B (kromě Pulsonic & iO). (drmax.cz)

Podobné produkty ako Oral-B EB 20-6 Precision clean náhradní hlavice s technologií CleanMaximiser 6 ks , Hana (978-80-7491-940-4)

Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)

Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)
Detail

Kniha - autor Jitka Vodáková; Eva Marádová, 64 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)

Aktualizácia V/6 2022 – štátna služba, informačné technológie verejnej správy (9772730035089)

Aktualizácia V/6 2022 – štátna služba, informačné technológie verejnej správy (9772730035089)
Detail

Kniha - 104 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Cieľom novely zákona je reflektovať niektoré otázky aplikačnej praxe a upraviť vzťahy v súlade s identifikovanými potrebami adresátov právnej úpravy. Návrh zákona ruší inštitút integrovaných obslužných miest, keďže v zásadnej časti činností nenašiel predpokladané uplatnenie. Časť činnosti, ktorá sa týka vydávania výpisov z verejných evidencií bude zachovaná, pričom táto činnosť bude realizovaná cez príslušné inštitúty zákona o informačných technológiách vo verejnej správe... (alza.cz)

Podobné produkty ako Aktualizácia V/6 2022 – štátna služba, informačné technológie verejnej správy (9772730035089)

Čím budu? - Jana Sedláčková

Čím budu? - Jana Sedláčková
Detail

Docela všední obyčejný den ve městě a v cukrárně je zase plno. Aby ne, pracuje zde šikovná slečna cukrářka, jejíž dorty jsou vyhlášené po celém městě. Paní učitelka svolává děti k obědu. Kuchař mezitím připravuje chutnou pečínku… Cukrářka, učitelka, kuchař – kým chceš jednou být? Poznej tato i mnohá jiná povolání. Zjisti, co ke své práci potřebuje detektiv, baletka, automechanik nebo švadlena. Obrázky podněcují v malém čtenáři představivost a pomáhají mu rozvíjet slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čím budu? - Jana Sedláčková

Čím budu? - Sedláčková Jana

Čím budu? - Sedláčková Jana
Detail

Docela všední obyčejný den ve městě a v cukrárně je zase plno. Aby ne, pracuje zde šikovná slečna cukrářka, jejíž dorty jsou vyhlášené po celém městě. Paní učitelka svolává děti k obědu. Kuchař mezitím připravuje chutnou pečínku… Cukrářka, učitelka, kuchař – kým chceš jednou být? Poznej tato i mnohá jiná povolání. Zjisti, co ke své práci potřebuje detektiv, baletka, automechanik nebo švadlena. Obrázky podněcují v malém čtenáři představivost a pomáhají mu rozvíjet slovní zásobu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Čím budu? - Sedláčková Jana

Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva

Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva
Detail

Pojem neuroendokrinní nádory zahrnuje heterogenní skupinu nádorů pocházejících ze sekrečních buněk neuroendokrinního systému. Nejčastěji jsou tyto neoplazie lokalizovány v pankreatu, plicích, v tenkém střevě či v apendixu, mohou však vznikat ve velkém počtu dalších orgánů. Historicky nejznámějším neuroendokrinním tumorem je karcinoid, dnes však tento pojem zahrnuje velký počet dalších nádorů. Unikátní a přitom velmi praktická monografie velkého autorského kolektivu vedeného prim. MUDr. Evou Sedláčkovou, MBA (VFN Praha) a prim. MUDr. Vierou Bajčiovou, CSc., (FN Brno) seznamuje čtenáře – onkology i lékaře dalších odborností – s aktuálním stavem diagnostiky a terapie těchto nádorů, které – vzhledem k rychle se zvyšující incidenci – již dávno nelze považovat za vzácné. Kniha je věnována nestorovi české endokrinologie, prof. MUDr. Josefu Markovi, DrSc. (patro.cz)

Podobné produkty ako Neuroendokrinní nádory - Sedláčková Eva

Česká biokuchařka: Recepty na pokrmy ze špaldy, pohanky, prosa a cizrny ... (80-86179-79-6)

Česká biokuchařka: Recepty na pokrmy ze špaldy, pohanky, prosa a cizrny ... (80-86179-79-6)
Detail

Kniha - autor Anna Michalová; Milena Valušková, 170 stran, česky, pevná bez přebalu matná Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek.......buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách... .......jen namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou náplní, provensálská směs s jahelnými knedlíčky,barevné ovesné rizoto s kuřecími prsíčky,ječný šumajzl,perník z žitné mouky, telecí řízek plněný špaldovým bulgurem s přílohou špaldové rýže, trhankové kuličky se švestkami,hrách na italský způsob, cizrna s mletým masem, jarní salát z naklíčené dvouzrnky, meruňkové pyré s naklíčeným žitem......a mnoho dalšího... (alza.cz)

Podobné produkty ako Česká biokuchařka: Recepty na pokrmy ze špaldy, pohanky, prosa a cizrny ... (80-86179-79-6)

Český jazyk 6 II.díl Komunikační a slohová výchova Hana Hrdličková; Eva Beránko - Hrdličková Hana

Český jazyk 6 II.díl Komunikační a slohová výchova Hana Hrdličková; Eva Beránko - Hrdličková Hana
Detail

Cílem učebnice je kultivovat komunikační dovednosti žáků. Obsahuje kapitoly: Informujeme, Píšeme dopisy, Popis, Vypravování aj. Nabízí mnoho motivačních prvků a zadání pro samostatnou práci. (patro.cz)

Podobné produkty ako Český jazyk 6 II.díl Komunikační a slohová výchova Hana Hrdličková; Eva Beránko - Hrdličková Hana

Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)

Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)
Detail

Kniha - autor Alena Doležalová, 208 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Že je krabičková dieta fenoménem současné doby, to potvrdil velký úspěch publikace Domácí krabičková dieta. Další díl této publikace Domácí krabičková dieta II přináší mnoho praktických kuchařských rad, zaměřuje se hlavně na to, jak nestrávit zbytečně mnoho času přípravou krabičkových pokrmů, jak hospodařit s nakoupenými surovinami, či jak si jednoduše vytvořit vlastní jídelníček. Obsahuje odpovědi na nejčastější otázky „krabičkářek“ a „krabičkářů“. Najdete zde i 300 nových rychlých a chutných receptů připravovaných z dostupných surovin a 70 nových jídelníčků. (alza.cz)

Podobné produkty ako Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)

Purkhybl - Přemysl Špráchal, Božena Sedláčková

Purkhybl - Přemysl Špráchal, Božena Sedláčková
Detail

Svazek č.68 Na 19 stranách procházka místem a jeho minulostí, 8 fotografií, 2 kresby s podobou v minulosti, příběhy, jež se k hradu váží, půdorys, situace s popisky a seznam držitelů hradu a později území, kde stával. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Purkhybl - Přemysl Špráchal, Božena Sedláčková

Oral-B Precision Clean Kartáčková Hlava S Technologií CleanMaximiser, Balení 6 ks (4210201371540)

Oral-B Precision Clean Kartáčková Hlava S Technologií CleanMaximiser, Balení 6 ks (4210201371540)
Detail

Náhradní hlavice - pro Oral-B Precision Clean, rotační typ Náhradní hlavice Oral-B Precision Clean s technologií CleanMaximiser vyčistí zuby i na špatně dostupných místech, redukuje nežádoucí zbarvení a skvrny na zubech. Tvar kartáčkové hlavy umožní vláknům dokonale obklopit každý zub a precizně jej vyčistit. Hlavice Oral-B Precision Clean disponuje technologií Precision CleanMaximiser, díky které zelená vlákna postupně zežloutnou, čímž vás upozorní na výměnu hlavice. Oral-B Precision Clean hlavice je vhodná do všech elektrických zubních kartáčků Oral-B, s výjimkou modelů Pulsonic & iO. V balení naleznete 6 kusů.Klíčové vlastnosti náhradní hlavice Oral-B Precision Clean s technologií CleanMaximiserNáhradní hlavice Oral-B Precision Clean redukuje nežádoucí zbarvení zubůOdstraňuje skvrny na zubech Technologie CleanMaximiser upozorní, kdy je čas hlavici vyměnitTvar hlavice umožní vláknům dokonale obejmout zub (alza.cz)

Podobné produkty ako Oral-B Precision Clean Kartáčková Hlava S Technologií CleanMaximiser, Balení 6 ks (4210201371540)

Nakrájej, zabal a upeč!: Geniálně jednoduché pokrmy z trouby se šablonami receptů (978-80-88213-82-6)

Nakrájej, zabal a upeč!: Geniálně jednoduché pokrmy z trouby se šablonami receptů (978-80-88213-82-6)
Detail

Kniha - autor Stephanie Hiekmannová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nejjednodušší vaření, které jste kdy vyzkoušeli. Zkuste novou metodu a netravte v kuchyni zbytečné hodiny. S našimi extra jednoduchými, lehkými a zdravými recepty už nebudete chtít vařit jinak. Stačí si na knihu připravit pečicí papír, naskládat na něj suroviny a pak celý balíček upéct v troubě. Naučte vařit třeba i své děti. Jednoduše a zábavnou formou. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nakrájej, zabal a upeč!: Geniálně jednoduché pokrmy z trouby se šablonami receptů (978-80-88213-82-6)

HANAMI Sada dezertních talířků set 6 ks - šedá

HANAMI Sada dezertních talířků set 6 ks - šedá
Detail

vhodné do myčky nádobí vhodné do mikrovlnné trouby balení 6 ks V jemných pastelových odstínech a s východoasijským šarmem je tento šedý talíř z kameniny zářným kouskem pro Váš jídelní či kávový stolek. Tento malý talířek vhodný na dezerty, předkrmy nebo saláty z řady HANAMI je opravdu efektním dílem série a podtrhne Váš styl svým jednoduchým a elegantním dojmem, stejně jej můžete kombinovat i ostatními díly této sady. Coby talířek na koláč a dezerty zajisté sklidí na Vašem prostřeném stole ten největší aplaus. Takto svým pamlskům zajistíte zasloužený obdiv a zároveň využijete i dekorační schopnosti barevného talířku. Balení 6 ks. (butlers.cz)

Podobné produkty ako HANAMI Sada dezertních talířků set 6 ks - šedá

Český jazyk 6 Máme rádi češtinu - Hrdličková Hana

Český jazyk 6 Máme rádi češtinu - Hrdličková Hana
Detail

Učebnice Český jazyk – učivo o jazyce pro 6. ročník (Máme rádi češtinu) je první z upravené řady učebnic českého jazyka ALTER pro 2. stupeň ZŠ a příslušné ročníky víceletých gymnázií. Tato učebnice byla upravena tak, aby odpovídala nejenom RVP ZV, ale také novému návrhu osnov (MŠMT, 2011). První díly učebnic Český jazyk – Máme rádi češtinu/učivo o jazyce byly zestručněny, zpřehledněny a změnila se i struktura textu. Ve výkladu a ve shrnutích byly odstraněny původní vynechávky, takže text učebnice obsahuje všechny potřebné informace v úplné podobě, která odpovídá požadavkům RVP a doporučeným osnovám. K této učebnici náleží Český jazyk 6 – Komunikační a slohová výchova (kód 092910) a Český jazyk 6 – Pracovní sešit (kód 092911) spolu s Klíčem (kód 092976). (patro.cz)

Podobné produkty ako Český jazyk 6 Máme rádi češtinu - Hrdličková Hana

HAN Design Koule 6 cm malovaná (SZ.1.4343.6)

HAN Design Koule 6 cm malovaná (SZ.1.4343.6)
Detail

Vánoční ozdoby ve tvaru koule - lesklá struktura rozzáří váš dům a vytvoří vánoční atmosféru. Zlaté barvy jsou sázkou na jistotu. (alza.cz)

Podobné produkty ako HAN Design Koule 6 cm malovaná (SZ.1.4343.6)

Malovaná příroda Barvy krajiny - Sedláčková Jana

Malovaná příroda Barvy krajiny - Sedláčková Jana
Detail

Každou krajinu v celém široširém světě vymalovala příroda jedinečnou paletou barev. Mrazivá polární země se třpytí modrobílými tóny, džungle divoce tančí v barvách tropického ovoce a travnatá savana se tiše halí do béžové a khaki. Vydejte se s námi na procházku dalekými kraji a poznávejte barvy, které jsou s nimi spojené. A po procházce, až budete chtít, můžete se naučit sladit barvy dohromady stejně harmonicky, jako to umí sama příroda. (patro.cz)

Podobné produkty ako Malovaná příroda Barvy krajiny - Sedláčková Jana

Atlas psů pro děti - Sedláčková Jana

Atlas psů pro děti - Sedláčková Jana
Detail

Tlapku na srdce – že neuhodneš, kolik je na světě druhů psů? Ale neboj, ukážeme ti je od nejmenší čivavy až po nejchlupatějšího komondora. Dozvíš se nejen, jak všichni vypadají, ale i kteří psi patří k těm nejoddanějším, nejstatečnějším nebo taky nejuslintanějším. A aby toho nebylo málo, můžeš se začíst do psích novin, které celý atlas doprovázejí. Najdeš v nich spoustu příběhů, rozhovorů a reportáží ze života známých i neznámých psích hrdinů! (patro.cz)

Podobné produkty ako Atlas psů pro děti - Sedláčková Jana

Zvířecí sporty - Helena Haraštová, Jana Sedláčková

Zvířecí sporty - Helena Haraštová, Jana Sedláčková
Detail

Připravit ke startu, pozor, teď! Milí diváci, vítáme vás na přehlídce známých i neobvyklých zvířecích sportů. Mezi soutěžícími se vám představí hlemýžď Rychlonožka – horký kandidát na výhru ve šnečích závodech. Dále se na vás těší králičice Sněženka, která vám předvede, jak se skáče králičí hop. A oslík BonBon vám zase vysvětlí, jak probíhá oslí maraton. Nenechte si ujít ani další závodníky! A kdyby vás při čtení bolelo za krkem, můžete si zacvičit s nimi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zvířecí sporty - Helena Haraštová, Jana Sedláčková

Maminko mě bolí bříško - Sedláčková Miloše

Maminko mě bolí bříško - Sedláčková Miloše
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Maminko mě bolí bříško - Sedláčková Miloše

Dívčí tričko Pepe Jeans HANA GLITTER L/S 6

Dívčí tričko  Pepe Jeans HANA GLITTER L/S  6
Detail

Složení: 95% bavlna + 5% elastan (jeans-store.cz)

Podobné produkty ako Dívčí tričko Pepe Jeans HANA GLITTER L/S 6

Dívčí tričko Pepe Jeans HANA GLITTER L/S 6

Dívčí tričko  Pepe Jeans HANA GLITTER L/S  6
Detail

Složení: 95% bavlna + 5% elastan (jeans-store.cz)

Podobné produkty ako Dívčí tričko Pepe Jeans HANA GLITTER L/S 6
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6), Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2), Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1), Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0), Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8), Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4), Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6), Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1), Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2), Technologie v kostce (978-80-904093-6-1), Stavební technologie III. pro SOU (978-80-86817-15-6), Svatební přípravy (978-80-86907-85-7), Fellowes HANA bílý (8064401), Fellowes HANA černý (FELFERGDOCUHOLDHANN), nocni kosilka hana bila, Fellowes HANA bílý (FELFERGDOCUHOLDHANBL), Fellowes HANA černý (FELFERGSTANDMONHANN), Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5), Přípravy na všechno (978-80-7521-169-9), Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5), Hegerová Hana: Recital (SU5721-2), Základy gymnastické přípravy dětí (978-80-271-1284-5), Orava HM-03 GR hotdogovač s možností přípravy vajec, TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021), Regatta Hana 200 Duch(Stripe) (5059404152483), Zagorová Hana: Hanka - CD (310535-2), Hana (978-80-7577-424-8), Hana (978-80-7491-940-4)