Příprava pokrmů ii.: praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)

Produkt Příprava pokrmů ii.: praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Příprava pokrmů ii.: praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1) upraviť a produkt hľadať znova.

Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)

Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)
Detail

Kniha - autor Eva Marádová; Jitka Vodáková, 110 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. nápadité přípravy do hodin včetně metodických pokynů rozvoj soběstačnosti pracovní listy a další kopírovatelné materiály pro žáky (alza.cz)

Podobné produkty ako Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1) , Práce s laboratorní technikou ve fyzice: praktické náměty pro výuku (978-80-7496-198-4)

Práce s laboratorní technikou ve fyzice: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-198-4)

Práce s laboratorní technikou ve fyzice: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-198-4)
Detail

Kniha - autor Ladislav Rudolf; Čestmír Serafín, 80 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová publikace Práce s laboratorní technikou ve fyzice je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Práce s laboratorní technikou. Kniha žáky seznamuje s měřením základních fyzikálních veličin, jako jsou elektrický proud a odpor, nicméně se zabývá také jevy, jakými jsou Kirchhoffovy zákony, indukčnost cívek a kapacita kondenzátorů. V každém článku Vám přípravu usnadní jak metodická část pro učitele, tak pracovní listy pro žáky. nápadité přípravy do hodin včetně metodických pokynů rozvoj manuální zručnosti a přírodovědného myšlení pracovní listy a další kopírovatelné materiály pro žáky (alza.cz)

Podobné produkty ako Práce s laboratorní technikou ve fyzice: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-198-4) , Bohatství naší země: praktické tipy a náměty pro 1. stupeň zš (978-80-7496-188-5)

Mezilidské vztahy pro 2. stupeň ZŠ: Praktické náměty pro výuku (978-80-86307-65-7)

Mezilidské vztahy pro 2. stupeň ZŠ: Praktické náměty pro výuku (978-80-86307-65-7)
Detail

Kniha - 76 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Čtvrtý díl s názvem Mezilidské vztahy obsahuje aktivity, které rozvíjejí mezilidské vztahy žáků v rodině, s kamarády a prvními láskami. Můžete žákům názorně předvést, jak postupovat při řešení konfliktních situací (alza.cz)

Podobné produkty ako Mezilidské vztahy pro 2. stupeň ZŠ: Praktické náměty pro výuku (978-80-86307-65-7) , Mezilidské vztahy pro 2. stupeň zš: praktické náměty pro výuku (978-80-86307-65-7)

Dnešní společnost pro 2. stupeň ZŠ: Praktické náměty pro výuku (978-80-86307-64-0)

Dnešní společnost pro 2. stupeň ZŠ: Praktické náměty pro výuku (978-80-86307-64-0)
Detail

Kniha - 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl s názvem Dnešní společnost se věnuje aktuálním tématům ve společnosti, například problematice návykových látek, manipulaci s lidským myšlením a hospodaření s penězi. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dnešní společnost pro 2. stupeň ZŠ: Praktické náměty pro výuku (978-80-86307-64-0) , Člověk a jeho svět na 1. stupni zš: praktické náměty pro výuku vlastivědy (978-80-86307-80-0)

Tak trochu jiné cestování pro 2. stupěň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-70-1)

Svět médií pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-72-5)

Svět médií pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-72-5)
Detail

Kniha - 92 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace obsahuje náměty, jak žáky seznámit s multimediálním světem. Svým žákům na konkrétních příkladech ukážete, jakým způsobem média ovlivňují život člověka. Vytvoříte si redakci, vyzkoušíte si vydávání školního časopisu a zjistíte, jak se liší informace z televize a z novin. (alza.cz)

Podobné produkty ako Svět médií pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-72-5) , Adiktologie pro všeobecné praktické lékaře (978-80-7496-410-7)

Dnešní svět pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-71-8)

Dnešní svět pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-71-8)
Detail

Kniha - 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace obsahuje náměty přibližující žákům podobu dnešního světa. Příspěvky Vám mohou sloužit jako inspirace pro charakteristiku největších světových velmocí a jejich hlavních měst. Seznámíte žáky se systémem světového zemědělství a formou projektu se společně vypravíte do Afriky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dnešní svět pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-71-8) , Genetika pro všeobecné praktické lékaře (978-80-7496-447-3)

Život člověka pro 2. stupěň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-69-5)

Život člověka pro 2. stupěň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-69-5)
Detail

Kniha – 78 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace obsahuje náměty přibližující žákům zátěžové situace, se kterými se mohou ve svém životě setkat. S Vaší pomocí si budou moci sestavit svůj vlastní žebříček hodnot. Zamyslí se nad svým postavením ve společnosti, nad rozdíly mezi mužem a ženou a zaujmou stanovisko, jak se správně chovat ke starým lidem. (alza.cz)

Podobné produkty ako Život člověka pro 2. stupěň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-69-5) , Paliativní medicína pro všeobecné praktické lékaře (978-80-7496-448-0)

Člověk a jeho svět na 1. stupni ZŠ: Praktické náměty pro výuku vlastivědy (978-80-86307-80-0)

Člověk a jeho svět na 1. stupni ZŠ: Praktické náměty pro výuku vlastivědy (978-80-86307-80-0)
Detail

Kniha - 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá V publikaci naleznete náměty ze vzdělávací oblasti Člověk a jeho svět. Příspěvky jsou přehledně uspořádány tak, aby se daly bez další přípravy použít v hodině. Žáci se díky nim seznámí s osobností Karla IV., s událostmi, které předcházely bitvě na Bílé hoře, i s bitvou samotnou, poznají lidová řemesla a tradice a naučí se poznávat své okolí z různých pohledů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Člověk a jeho svět na 1. stupni ZŠ: Praktické náměty pro výuku vlastivědy (978-80-86307-80-0) , Pracovní lékařství pro všeobecké praktické lékaře (978-80-7496-457-2)

Příprava pokrmů II. - Marádová Eva

Příprava pokrmů II. - Marádová Eva
Detail

Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. nápadité přípravy do hodin včetně metodických pokynů rozvoj soběstačnosti pracovní listy a další kopírovatelné materiály pro žáky (patro.cz)

Podobné produkty ako Příprava pokrmů II. - Marádová Eva , Život člověka pro 2. stupěň zš: tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-69-5)

Bohatství naší země: Praktické tipy a náměty pro 1. stupeň ZŠ (978-80-7496-188-5)

Bohatství naší země: Praktické tipy a náměty pro 1. stupeň ZŠ (978-80-7496-188-5)
Detail

Kniha - autor Radek Machatý, 110 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Novinka v ediční řadě! V publikaci naleznete náměty k výuce vlastivědy a přírodovědy zejména pro 4. a 5. ročník ZŠ. Součástí všech příspěvků jsou metodické pokyny pro učitele, přílohy a hotové pracovní listy pro žáky. Příspěvky jsou přehledně uspořádané a určené k okamžitému použití v hodině. Žáci se díky nim seznámí s přírodními zajímavostmi, významnými osobnostmi i historickými památkami České republiky. Publikace vychází v říjnu 2015! (alza.cz)

Podobné produkty ako Bohatství naší země: Praktické tipy a náměty pro 1. stupeň ZŠ (978-80-7496-188-5) , Dnešní svět pro 2. stupeň zš: tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-71-8)

Výchova demokratického občana pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku průřezových témat (978-80-87553-17-6)

Výchova demokratického občana pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku průřezových témat (978-80-87553-17-6)
Detail

Kniha - 84 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace obsahuje materiály, které Vám pomohou nalézt odpovědi na otázky: „Jsou si žáci dostatečně vědomi svých práv a povinností.“ „Je možné vést žáky k tomu, aby plnění povinností chápali jako samozřejmost, a ne jako nutnost?“ Naleznete zde způsob, jak uchopit výuku finanční gramotnosti. (alza.cz)

Podobné produkty ako Výchova demokratického občana pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku průřezových témat (978-80-87553-17-6) , Svět médií pro 2. stupeň zš: tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-72-5)

KuliFerda jde do školy 1.: Příprava na zápis do 1. třídy (978-80-7496-434-3)

KuliFerda jde do školy 1.: Příprava na zápis do 1. třídy (978-80-7496-434-3)
Detail

Kniha - 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pracovní sešity v edici KuliFerda jde do školy jsou praktickou a hravou pomůckou pro ověření a upevnění dovedností, schopností a znalostí dítěte před vstupem do základní školy. Aktivity podporují u dětí rozvoj školní zralosti, pomáhají s přípravou na zápis a podílejí se na úspěšném vstupu do 1. třídy ZŠ. Pracovní listy jsou zpracovány v souladu s Desaterem pro rodiče dětí předškolního věku vydaným MŠMT. (alza.cz)

Podobné produkty ako KuliFerda jde do školy 1.: Příprava na zápis do 1. třídy (978-80-7496-434-3) , Předškolák školákem příprava na čtení (978-80-7496-465-7)

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II. (978-80-903820-8-4)

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II. (978-80-903820-8-4)
Detail

Kniha - autor Jana Dostálová, 54 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky? (alza.cz)

Podobné produkty ako Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II. (978-80-903820-8-4) , Předškolák školákem příprava na počítání (978-80-7496-466-4)

O hladové housence: Inspirace a náměty pro mateřské školy (978-80-7496-372-8)

O hladové housence: Inspirace a náměty pro mateřské školy (978-80-7496-372-8)
Detail

Kniha - autor Stanislava Kociánová; Lucie Víchová, 116 stran, česky V knize určené především pedagogům mateřských škol naleznou čtenáři celkem čtyři tematické bloky zaměřené především na vytváření pozitivního vztahu k literatuře a posilování schopnosti spolupráce. Hlavním cílem je výchova k toleranci k odlišnostem a správný postoj k sobě samému. Všechny aktivity vedou děti ke spolupráci, vzájemnému respektování a vytvářejí dostatečný prostor pro vyjadřování vlastních nápadů a pocitů. (alza.cz)

Podobné produkty ako O hladové housence: Inspirace a náměty pro mateřské školy (978-80-7496-372-8) , Kuliferda jde do školy 1.: příprava na zápis do 1. třídy (978-80-7496-434-3)

Předškolák školákem Příprava na počítání (978-80-7496-466-4)

Předškolák školákem Příprava na počítání (978-80-7496-466-4)
Detail

Kniha - autor Kristýna Krejčová; Hana Nádvorníková; Jana Pechancová, 72 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Aktivity a činnosti v pracovním sešitě Předškolák školákem - Příprava na počítání rozvíjejí předmatematické schopnosti dítěte v předškolním a mladším školním věku, které jsou základem pro získání dovedností, jako je počítání. 72 hravých pracovních listů bude Vaše dítě motivovat k rozvoji předmatematického myšlení. Pracovní listy jsou využitelné k nácviku i docvičování, ke skupinové i individuální práci v mateřské škole a první třídě ZŠ, ale i pro nácvik v domácím prostředí pod vedením rodičů. Pracovní sešit je určen dětem předškolního věku a pro prvňáčky. Pracovní sešit je určen dětem od 4 do 7 let. (alza.cz)

Podobné produkty ako Předškolák školákem Příprava na počítání (978-80-7496-466-4) , Klinická imunologie a alergologie pro všeobecné praktické lékaře (978-80-7496-423-7)

Předškolák školákem Příprava na čtení (978-80-7496-465-7)

Předškolák školákem Příprava na čtení (978-80-7496-465-7)
Detail

Kniha - autor Jana Rohová, 72 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Aktivity a činnosti v pracovním sešitě Předškolák školákem - Příprava na čtení rozvíjejí předčtenářské schopnosti dítěte v předškolním a mladším školním věku, jako je pozornost, schopnost diferenciace, zrakové a sluchové vnímání, které jsou základem pro zvládnutí techniky čtení. 72 hravých pracovních listů rozvíjí dovednosti, které umožní dětem zvládnout bez obtíží prvopočáteční čtení. Pracovní listy jsou využitelné k nácviku i docvičování, ke skupinové i individuální práci v mateřské škole a první třídě ZŠ, ale i pro nácvik v domácím prostředí pod vedením rodičů. Pracovní sešit je určen dětem předškolního věku a pro prvňáčky. Pracovní sešit je určen dětem od 4 do 7 let. (alza.cz)

Podobné produkty ako Předškolák školákem Příprava na čtení (978-80-7496-465-7) , Moiry (978-80-8202-201-1)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) , Výchova demokratického občana pro 2. stupeň zš: tvořivé náměty pro výuku průřezových témat (978-80-87553-17-6)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) , Předškolák školákem grafomotorika a příprava na psaní (978-80-7496-464-0)

Předškolák školákem Grafomotorika a příprava na psaní (978-80-7496-464-0)

Předškolák školákem Grafomotorika a příprava na psaní (978-80-7496-464-0)
Detail

Kniha - autor Věra Gošová; Kristýna Krejčová; Hana Nádvorníková; Jana Pechancová, 72 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Aktivity a činnosti v pracovním sešitě Předškolák školákem - Grafomotorika a příprava na psaní rozvíjejí grafomotorické dovednosti dítěte v předškolním a mladším školním věku, které je jedním z předpokladů úspěšného zvládnutí psaní písmen, slabik, slov a číslic. 72 hravých pracovních listů nabídne Vašemu dítěti přípravu na výuku psaní. Pracovní listy jsou využitelné k nácviku i docvičování, ke skupinové i individuální práci v mateřské škole a první třídě ZŠ, ale i pro nácvik v domácím prostředí pod vedením rodičů. Pracovní sešit je určen dětem předškolního věku a pro prvňáčky. Pracovní sešit je určen dětem od 4 do 7 let. (alza.cz)

Podobné produkty ako Předškolák školákem Grafomotorika a příprava na psaní (978-80-7496-464-0) , Člověk a jeho svět spu pro 1. stupeň zš: praktické materiály pro výuku žáků se spu (978-80-87553-05-3)

Kniha Výchova demokratického občana II.: Průřezová témata na 1. stupni ZŠ II (978-80-7496-095-6)

Kniha Výchova demokratického občana II.: Průřezová témata na 1. stupni ZŠ II (978-80-7496-095-6)
Detail

Kniha - autor Blanka Staňková; Michal Kosina; Jiří Kocourek, 80 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Zkušení autoři v metodice přinášejí náměty na výuku PT Výchova demokratického občana na 1. stupni ZŠ. Aktivity a projekty ukazují, jak vést své žáky k pocitu odpovědnosti, k hledání řešení problémů, k respektu vůči druhým i sobě. Naučí se, jak si vážit svých nápadů a jak je dokázat uplatnit v běžném životě třídy a školy. Uvědomění si – právo, povinnost, tolerance, svoboda volby Pojmy – portfolio, sebehodnocení, pravidla, kritéria, třídní vláda, školní parlament Metody – komunitní kruh, divadelní představení, autorské psaní, expertní skupiny Tato publikace Vám pomůže vést žáky k odpovědnosti za své činy s respektem k druhým a s ohledem na zájem celku. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kniha Výchova demokratického občana II.: Průřezová témata na 1. stupni ZŠ II (978-80-7496-095-6) , Žalmy i. (978-80-7601-201-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1) , Princ jůtůber (978-80-7304-201-1)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana , Český jazyk (978-80-7496-272-1)

Sbírka matematických úloh s rostoucí náročností: Úlohy pro diferencovanou výuku (978-80-266-1466-1)

Sbírka matematických úloh s rostoucí náročností: Úlohy pro diferencovanou výuku (978-80-266-1466-1)
Detail

Kniha - autor Irena Budínová; Růžena Blažková, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Sbírka je určena především rodičům a učitelům, kteří dětem chtějí umožnit řešit matematické úlohy 4. ročníku podle jejich možností. Úlohy jsou rozděleny do tří úrovní podle náročnosti. Dítě si volí úroveň podle toho, jaké jsou jeho aktuální schopnosti. Po splnění nižší úrovně může pokračovat úlohami s vyšší obtížností. To mu umožňuje dosahovat v matematice úspěchu a přirozeně si zvyšovat sebevědomí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Sbírka matematických úloh s rostoucí náročností: Úlohy pro diferencovanou výuku (978-80-266-1466-1) , Příprava a provoz stavby ii (978-80-7333-091-0)

Moiry (978-80-8202-201-1)

Moiry (978-80-8202-201-1)
Detail

Kniha - autor Klaudia Dočekalová; Jana Mišeková; Nikola Kozmová, 129 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Zbierka poézie Moiry nesie názov podľa troch sudičiek z antickej mytológie, ktoré ovládali metaforickú niť osudu. Autorky zbierky spojila lyrická tvorba v básnickej skupine Spoetika. Každá z nich svojimi textami dotvára sieť vlastného osudu a ich svety sú zároveň prepletené metaforickou niťou poézie. Tri autorky, tri súbory textov. Každý z nich je iný, všetky však ukazujú preciťovanie a vnímanie každodenného života mladej ženy, ktorá svoje vnútorne dianie prekladá do básnickej reči. Knihu dopĺňajú na mieru vytvorené fotografie a ilustrácie štyroch rôznych umelcov. Vizuálne vyobrazenie dotvára náladu sveta zachyteného v básňach a zbierka tak ponúka celkom sedem rôznych uhlov pohľadu na metaforickosť všedného života. (alza.cz)

Podobné produkty ako Moiry (978-80-8202-201-1) , Svlékněte se, prosím! (978-80-7557-201-1)

Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)
Detail

Kniha - autor Miroslav Légl, 416 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8) , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Český jazyk (978-80-7496-272-1)

Český jazyk (978-80-7496-272-1)
Detail

Kniha - česky Příručka Český jazyk z edice Vzděláváme žáky se speciálními vzdělávacími potřebami na 2. stupni ZŠ, si klade za cíl ukázat vyučujícím českého jazyka možnosti, jak pracovat s žáky se speciálními vzdělávacími potřebami v hodinách. Přináší jak teorii, tak praktické ukázky pracovních listů, které by měly být zdrojem inspirace pro učitele, asistenty pedagoga, ale i rodiče. (alza.cz)

Podobné produkty ako Český jazyk (978-80-7496-272-1) , O jedné louži (978-80-7496-371-1)

Žalmy I. (978-80-7601-201-1)

Žalmy I. (978-80-7601-201-1)
Detail

Kniha - 152 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Žalmy, písně pocházející z prostředí starověkého Izraele, pro svou vysokou poetickou hodnotu nepochybně patří ke světovému kulturnímu dědictví. V první polovině 2. století před naším letopočtem vznikl mezi řecky mluvícími Židy překlad těchto textů z hebrejštiny do řečtiny. Český komentovaný překlad septuagintního žaltáře se pokouší zachytit způsob, jakým překladatelé z hebrejštiny do řečtiny postupovali. (alza.cz)

Podobné produkty ako Žalmy I. (978-80-7601-201-1) , Francouzština maturitní příprava 1.díl: metodika pro učitele (978-80-7240-723-1)

Princ Jůtůber (978-80-7304-201-1)

Princ Jůtůber (978-80-7304-201-1)
Detail

Kniha - autor Oto Linhart, 56 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá I v dnešním rychlém online světě platí věčné pravdy, že láska je dar a odvaha ctnost a že hra fér se vyplácí. V knížce Oty Linharta, známého svérázným humorem románů pro dospělé, jsou princezny i princové zcela dnešní, vybavení internetem, tablety a mobily, zároveň však jsou věční ve svých touhách po lásce, dobru a lidském pochopení. Knížka s humorem hledá to, co se často z pohádek vytrácí, neměnné hodnoty jako jsou čest, věrnost a odvaha. Sem tam se přitom objeví i internetový princ, princezna a kouzelné předměty. Pohádky ilustrovala Jitka Petrová, oceněná za svou tvorbu již několika cenami (Zlatá stuha IBBY, NČKR apod.) (alza.cz)

Podobné produkty ako Princ Jůtůber (978-80-7304-201-1) , Praktické účetní případy 2012 (978-80-247-4257-1)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Detail

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal , Praktické účetní případy 2014 (978-80-247-5122-1)

O jedné louži (978-80-7496-371-1)

O jedné louži (978-80-7496-371-1)
Detail

Kniha - autor Lucie Víchová, 114 stran, česky Publikace Vám přináší čtyři tematické bloky zaměřené na vytváření základních sociálních dovedností, postojů a poznatků, které napomáhají tvorbě sociálních vazeb a vztahů. Všechny tematické bloky jsou postaveny na práci s příběhem. Pomocí technik dramatické výchovy se děti učí především spolupráci ve skupině, respektování názoru druhých a upevňují svůj hodnotový žebříček. Obsah O jedné louži O pyšné housence O zmrzlém králi Zvědavý listonoš (alza.cz)

Podobné produkty ako O jedné louži (978-80-7496-371-1)

Snění na polštáři (978-80-7496-384-1)

Snění na polštáři (978-80-7496-384-1)
Detail

Kniha - 120 stran, česky Publikace je zaměřena na oblast tvořivé dramatiky, která jako prostředku využívá především dramatické, výtvarné, hudební, pohybové a literární hry a aktivity. Děti se učí najít v literatuře příklady prosociálního jednání a dokázat je aplikovat do některých situací z jejich života. V publikaci najdete činnosti s netradičními materiály, které rozvíjí zejména fantazii a tvořivost dětí a rozvíjí verbální a neverbální komunikaci. Obsah: Tam a zpátky do pohádky aneb Krabicové království Zapadaný domeček Snění na polštáři –1. část Snění na polštáři –2. část Perníkové pohlazení Ediční řada Ediční řada Náměty na tvořivé a dramatické činnosti podporuje děti v jejich emočním a prosociálním rozvoji prostřednictvím zábavných činností a metod dramatizace. Teprve když rozumíme sobě a druhým, můžeme objevovat svět. Hry s pohádkovou a přírodní tematikou, pantomimické, námětové, rolové, simulační, seznamovací,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Snění na polštáři (978-80-7496-384-1)

Svlékněte se, prosím! (978-80-7557-201-1)

Svlékněte se, prosím! (978-80-7557-201-1)
Detail

Kniha - autor Jiří Noha; Jiří Winter Neprakta, 120 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Nahlédnout za dveře ordinace se jen tak někomu nepovolanému nepovede. Zvědavců se jistě najde dost, obzvlášť nalézá-li se za nimi krásná žena. Leč pohledu voyera je tato příležitost přísně zapovězena, leda že by si takový zážitek nechal zprostředkovat. Mistr Neprakta je určitě jedním z těch, který nás často nechal do toho intimního prostředí nahlédnout. A spisovatel Jiří Noha, jinak pan doktor Švejnoha, nám k tomu na lékaře leccos prozradil. (alza.cz)

Podobné produkty ako Svlékněte se, prosím! (978-80-7557-201-1)

Praktické činnosti Příprava pokrmů - Marádová Eva

Praktické činnosti Příprava pokrmů - Marádová Eva
Detail

Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Praktické činnosti Příprava pokrmů - Marádová Eva

KuliFerda Násobení a dělení (978-80-7496-508-1)

KuliFerda Násobení a dělení (978-80-7496-508-1)
Detail

Kniha - 52 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pracovní sešit KuliFerda – Násobení a dělení obsahuje soubor cvičení a úloh učiva matematiky 1. stupně ZŠ. Pracovní sešit je zaměřený na procvičování násobení a dělení v oboru malé násobilky 0-10 i mimo obor malé násobilky, porovnávání čísel, slovní úlohy, posloupnost čísel a logické řady, finanční gramotnost a na práci s daty, grafem a tabulkou. Prostřednictvím zajímavých úkolů dítě rozvíjí své matematické a logické uvažování i finanční gramotnost. Ve slovních úlohách řeší problémové situace z reálného života. Pracovní listy jsou vhodné ke skupinové i individuální práci ve škole, ale i pro nácvik v domácím prostředí s rodiči. Pracovní sešit je sestaven tak, aby s ním dítě mohlo pracovat samostatně – rodič by měl motivovat, být oporou, povzbuzovat! Pracovní sešit je určen žákům 1. stupně ZŠ od 8 do 10 let. Pracovní sešit je vhodný pro druháky až čtvrťáky. Co najdete uvnitř pracovního sešitu:... (alza.cz)

Podobné produkty ako KuliFerda Násobení a dělení (978-80-7496-508-1)

Vývoj pozornosti a exekutivních funkcí (978-80-7496-441-1)

Vývoj pozornosti a exekutivních funkcí (978-80-7496-441-1)
Detail

Kniha - autor Marie Vágnerová, 260 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha je věnována vývoji pozornosti a exekutivních funkcí od raného věku do dospělosti. Exekutivní funkce slouží k řízení vlastního chování, tj. k seberegulaci i ke zvládání různých činností, zejména pokud je nutné odolávat něčemu lákavějšímu. Tyto funkce se významně rozvíjejí v předškolním věku a bez dosažení jejich přijatelné úrovně by dítě jen těžko zvládlo nástup do školy. Jejich deficit se projevuje i u dětí s ADHD poruchou. Publikace přináší přehled řady metod měření pozornosti a jednotlivých exekutivních funkcí, včetně názorných ukázek. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vývoj pozornosti a exekutivních funkcí (978-80-7496-441-1)

Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání (978-80-7496-467-1)

Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání (978-80-7496-467-1)
Detail

Kniha - autor Hana Nádvorníková, 194 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání je metodickou příručkou, která se věnuje rozvíjení poznávacích (kognitivních) procesů a řeči u dětí předškolního věku. Důraz klade na rozvoj smyslů, jako základu poznávání předškolních dětí, přináší však i mnohé podněty pro rozvoj dalších oblastí - pozornosti, paměti, fantazie, myšlení a řeči. Vychází ze současného integrovaného pojetí práce s dětmi předškolního věku v souladu s RVP PV. Pojednává o jednotlivých psychických procesech a jejich vývoji v předškolním věku. Publikace nabízí příklady aktivit, her, činností a metodických řad pro rozvíjení jednotlivých poznávacích (kognitivních) procesů dětí. Příklady námětů jsou jak ze spontánně vzniklých situací, tak záměrně zvolené a plánované hry a činnosti. V první části publikace najde čtenář konkrétní příklady vhodných metod i základní principy, jak si dítě utváří poznatky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání (978-80-7496-467-1)

Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)

Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)
Detail

Kniha - autor Jitka Vodáková; Eva Marádová, 64 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)

Cvičebnice výslovnosti češtiny nejen pro školní výuku (978-80-7489-389-6)

Cvičebnice výslovnosti češtiny nejen pro školní výuku (978-80-7489-389-6)
Detail

Kniha - autor Stanislav Štěpáník; Jana Vlčková-Mejvaldová, česky Publikace určená zejména učitelům českého jazyka na všech stupních škol, cizincům učícím se česky, lektorům a posluchačům rétorických kursů či studentům bohemistiky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cvičebnice výslovnosti češtiny nejen pro školní výuku (978-80-7489-389-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)
Detail

Kniha - autor Miroslav Légl, 364 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Líný učitel Vše o školním hodnocení (978-80-7496-511-1)

Líný učitel Vše o školním hodnocení (978-80-7496-511-1)
Detail

Kniha - autor Robert Čapek, 198 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Hodnocení je velmi důležitou součástí práce učitele a jenom kvalitní hodnocení může ve třídě vytvořit dobré klima. Čtvrtý díl série Líný učitel představuje podporující hodnocení, které je formativní, optimistické a individualizované. Text se věnuje všem způsobům hodnocení, které se používají v českých školách: od klasifikace přes slovní hodnocení až k portfoliu. Ukáže mnoho hodnotících metod a způsobů sebehodnocení a vzájemného hodnocení žáků s praktickými příklady. Jednotlivé kapitoly se týkají palčivých problémů školního hodnocení, jako je průměrování známek, práce s váhami známek, testování, kriteriálního hodnocení a mnoha dalších. Kniha obsahuje více než sto obrázků s ukázkami té nejlepší i té nejhorší školní praxe. Svou filozofií a zaměřeností na každodenní praxi doplňuje předchozí publikace o vzdělávací strategii Líného učitele. (alza.cz)

Podobné produkty ako Líný učitel Vše o školním hodnocení (978-80-7496-511-1)

Úsměv a smích u pomáhajících profesí (978-80-7496-470-1)

Úsměv a smích u pomáhajících profesí (978-80-7496-470-1)
Detail

Kniha - autor Karel Nešpor, 156 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Hlavním tématem publikace je úsměv a smích nazíraný z různých úhlů pohledu. V úvodu se čtenář dozví, jak smích obecně působí na člověka. V dalších částech knihy autor představuje úsměv a smích jako na nástroj komunikace, věnuje se využívání smíchu a úsměvu při péči o pacienty či klienty. Neponechává stranou ani roli smíchu a humoru coby prevence profesionálního stresu u pomáhajících profesí. Text této knihy provází řada cvičení, autor doporučuje všechny vyzkoušet. I když jsou některá z nich méně obvyklá, mohou se hodit v soukromí nebo pro pobavení přátel. Čtenář tak navíc překoná zábrany smát se, bude se častěji usmívat a život jej bude více bavit. Kniha obohatí nejen pracovníky pomáhajících profesí, ale může být zajímavou inspirací všem, kdo chtějí vést veselejší život. (alza.cz)

Podobné produkty ako Úsměv a smích u pomáhajících profesí (978-80-7496-470-1)

Němčina 100 tipů a nápadů pro atraktivní výuku (978-80-247-2007-4)

Němčina 100 tipů a nápadů pro atraktivní výuku (978-80-247-2007-4)
Detail

Kniha - autor Iva Michňová, 192 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Skvělý pomocník pro všechny učitele, suplující učitele, lektory i samostudium! Kniha obsahuje pracovní listy k okopírování! V knize najdete tipy pro oživení výuky, náměty na hry, možnosti vizualizace gramatiky či slovní zásoby a mnemotechnické pomůcky. Získáte také konkrétní internetové adresy a zdroje, které můžete v hodinách využít. V knize nechybí ani řada testů s řešeními. V závěru knihy pak naleznete řadu materiálů k okopírování a využití rovnou na hodině. Autorkou publikace je zkušená lektorka a učitelka německého jazyka, autorka jazykových učebnic a překladatelka. Co vše v knize naleznete: seznamovací hry pro první hodinu netradiční úkoly do dvojic, trojic i skupin jazykové zajímavosti lexikální materiály tipy pro oživení hodiny praktické internetové odkazy tipy na efektivní učení slovíček možnosti vizualizace gramatiky testy s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Němčina 100 tipů a nápadů pro atraktivní výuku (978-80-247-2007-4)

Němčina - 100 tipů a nápadů pro atraktivní výuku (978-80-247-2007-4)

Němčina - 100 tipů a nápadů pro atraktivní výuku (978-80-247-2007-4)
Detail

Elektronická kniha - autor Iva Michňová, 192 stran, česky Skvělý pomocník pro všechny učitele, suplující učitele, lektory i samostudium! Kniha obsahuje pracovní listy k okopírování! V knize najdete tipy pro oživení výuky, náměty na hry, možnosti vizualizace gramatiky či slovní zásoby a mnemotechnické pomůcky. Získáte také konkrétní internetové adresy a zdroje, které můžete v hodinách využít. V knize nechybí ani řada testů s řešeními. V závěru knihy pak naleznete řadu materiálů k okopírování a využití rovnou na hodině. Autorkou publikace je zkušená lektorka a učitelka německého jazyka, autorka jazykových učebnic a překladatelka. Co vše v knize naleznete: - seznamovací hry pro první hodinu - netradiční úkoly do dvojic, trojic i skupin - jazykové zajímavosti - lexikální materiály - tipy pro oživení hodiny - praktické internetové odkazy - tipy na efektivní učení slovíček - možnosti vizualizace gramatiky - testy s řešeními - překvapivé aktivity... (alza.cz)

Podobné produkty ako Němčina - 100 tipů a nápadů pro atraktivní výuku (978-80-247-2007-4)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Dvouleté děti v předškolním vzdělávání II: Od jara do léta (978-80-7496-316-2)

Dvouleté děti v předškolním vzdělávání II: Od jara do léta (978-80-7496-316-2)
Detail

Kniha - autor Jana Kropáčková, 170 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Ve druhém pokračování publikace Dvouleté děti v předškolním vzdělávání s podtitulem Od jara do léta doplňujeme téma vzdělávání dvouletých dětí o další aspekty. Zaměřili jsme se například na podmínky vzdělávání, tvorbu školního vzdělávacího programu a další pedagogická východiska (specifika věkové homogenní a heterogenní skupiny, pedagogickou diagnostiku a další). Samostatnou kapitolu jsme věnovali platným právním předpisům. V metodické části jsou uvedeny další pojmy v akronymech i ukázky z praxe. Metodika pomůže učitelkám a ředitelkám mateřských škol zorientovat se v aktuálních otázkách předškolního vzdělávání, konkrétně v oblasti vytvoření optimálních podmínek pro vzdělávání dvouletých dětí v mateřské škole. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dvouleté děti v předškolním vzdělávání II: Od jara do léta (978-80-7496-316-2)

Léčebná rehabilitace ve vybraných oborech 1. díl (978-80-7496-494-7)

Léčebná rehabilitace ve vybraných oborech 1. díl (978-80-7496-494-7)
Detail

Kniha - autor Vítězslav Hradil; Jan Kálal; Tomáš Křížek; Tereza Knoppová; Michaela Havlíčková, 234 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Sedmý díl s názvem Léčebná rehabilitace ve vybraných oborech – 1. díl se věnuje vybraným problémům, které souvisí s rehabilitační a fyzikální terapií. Obsah: Onkologie Rehabilitace amputovaných na dolních končetinách Popáleniny Fyzioterapie u pacientů s hemofilií Rehabilitace v gynekologii Rehabilitace u dysfunkce svalů pánevního dna Ediční řada Rehabilitační a fyzikální terapie přináší komplexní přehled problematiky rehabilitační medicíny. Je určena nejen pro rehabilitační pracovníky, fyzioterapeuty, ale také pro lékaře dalších odborností, včetně všeobecných praktických lékařů. Kvalitu informací garantuje vysoce odborný autorský kolektiv. Osmidílná řada čítá téměř celkově 1500 stran a pokrývá celou šíři problematiky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Léčebná rehabilitace ve vybraných oborech 1. díl (978-80-7496-494-7)

Příprava a provoz stavby II (978-80-7333-091-0)

Příprava a provoz stavby II (978-80-7333-091-0)
Detail

Kniha - 70 stran, česky, brožovaná s přebalem lesklá Učebnice seznamuje studenty s technicko-ekonomickými procesy spojenými s přípravou a realizací staveb. Věnuje se zásadám přípravy a realizace stavby, zejména časovému plánování, zařízení staveniště, projektu organizace výstavby, dále též otázkám bezpečnosti a ochrany zdraví a požární ochrany. Zmiňuje software využívané ve stavebnictví. (alza.cz)

Podobné produkty ako Příprava a provoz stavby II (978-80-7333-091-0)
Práce s laboratorní technikou ve fyzice: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-198-4), Bohatství naší země: Praktické tipy a náměty pro 1. stupeň ZŠ (978-80-7496-188-5), Mezilidské vztahy pro 2. stupeň ZŠ: Praktické náměty pro výuku (978-80-86307-65-7), Člověk a jeho svět na 1. stupni ZŠ: Praktické náměty pro výuku vlastivědy (978-80-86307-80-0), Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5), Adiktologie pro všeobecné praktické lékaře (978-80-7496-410-7), Genetika pro všeobecné praktické lékaře (978-80-7496-447-3), Paliativní medicína pro všeobecné praktické lékaře (978-80-7496-448-0), Pracovní lékařství pro všeobecké praktické lékaře (978-80-7496-457-2), Život člověka pro 2. stupěň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-69-5), Dnešní svět pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-71-8), Svět médií pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku (978-80-86307-72-5), Předškolák školákem Příprava na čtení (978-80-7496-465-7), Předškolák školákem Příprava na počítání (978-80-7496-466-4), KuliFerda jde do školy 1.: Příprava na zápis do 1. třídy (978-80-7496-434-3), Klinická imunologie a alergologie pro všeobecné praktické lékaře (978-80-7496-423-7), Moiry (978-80-8202-201-1), Výchova demokratického občana pro 2. stupeň ZŠ: Tvořivé náměty pro výuku průřezových témat (978-80-87553-17-6), Předškolák školákem Grafomotorika a příprava na psaní (978-80-7496-464-0), Člověk a jeho svět SPU pro 1. stupeň ZŠ: Praktické materiály pro výuku žáků se SPU (978-80-87553-05-3), Žalmy I. (978-80-7601-201-1), Princ Jůtůber (978-80-7304-201-1), Český jazyk (978-80-7496-272-1), Příprava a provoz stavby II (978-80-7333-091-0), Svlékněte se, prosím! (978-80-7557-201-1), Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), O jedné louži (978-80-7496-371-1), Francouzština maturitní příprava 1.díl: Metodika pro učitele (978-80-7240-723-1), Praktické účetní případy 2012 (978-80-247-4257-1), Praktické účetní případy 2014 (978-80-247-5122-1)