Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize. (patro.cz)
Podobné produkty ako Receptury studených pokrmů - Runštuk Jaroslav , Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcích. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk , Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka. (patro.cz)
Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů - Runštuk Jaroslav , Jaroslav freyAktuální 8. přepracované vydání souboru „Receptury teplých pokrmů“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu „NOVÉ RECEPTURY“, která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení – konvektomatů.Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče.Své zájemce jistě nalezne i rubrika „Receptury v moderní úpravě“, která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk , Jaroslav hašek - povídkyKniha - autor Jaroslav Runštuk, 812 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize. (alza.cz)
Podobné produkty ako Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5) , Louny na starych pohlednicich martin vostrel havrlant jaroslav rychtarik jaroslavKniha - autor Jaroslav Runštuk, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je... (alza.cz)
Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7) , Zapadli vlastenci miller jaroslavNová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová , Zahada hlavolamu jaroslav foglar audioknihaNová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová , Tescoma formičky pro tvarování pokrmů grandchef, 4 ks (8595028484021)Tato oceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionálním barmanům, tak i ostatním, jako praktický manuál, který zaujme především formátem, obsahem, jednoduchostí ve vyhledávání jednotlivých receptur a přípravy míchaných drinků. Kniha se, díky svým přednostem a oblibě získané ve světě, dočkala již druhého vydání během krátké doby. Autor Miloš Tretter je majitelem 1.ČESKÉ BARMANSKÉ AKADEMIE /více než 40.000 absolventů/ od roku 1990, která pořádá barmanské kurzy přímo za barovým pultem v TRETTERS COCKTAILS BARU v Praze. 1001 Cocktail-Rezepte Die äußerst interessante Publikation für professionelle Barkeeper sowie für Laien dient als praktische Anleitung. Es handelt sich um ein übersichtlich gestaltetes Cocktail-Handbuch, das jeder Barkeeper zur Hand haben sollte. Das Buch besticht vor allem durch den Inhalt, die einfache Suche nach den einzelnen Rezepten und der Zubereitung von Cocktails. Sie finden die Namen der Cocktails, die Zutaten, die mithilfe von Piktogrammen dargestellte Zubereitung und das passende Glas. Wie schlicht und einfach, und dabei handelt es sich um eines der ersten Bücher, das sich dem Barkeeper-Beruf auf diese Art und Weise widmet. Das Buch erscheint dank seiner Vorzüge und der weltweiten Beliebtheit in kürzester Zeit bereits in der zweiten Auflage. Der Autor Miloš Tretter ist Inhaber der 1. TSCHECHISCHEN BARKEEPER-AKADEMIE mit mehr als 40 000 Absolventen seit 1990, die Kurse für Barkeeper direkt hinter der Theke in der TRETTERS COCKTAIL BAR in Prag abhält. Das Buch ist dem Andenken an den Nestor der tschechischen Barkeeper, Bohumil Pavlíček, gewidmet. 1001 Cocktail Recipes A very interesting book for professional bartenders as well as the general public that can serve as a practical manual. It is a well arranged guide to cocktails that every bartender should have at hand. It will capture your interest primarily by its contents, and the simplicity of recipe searching and drink mixing. Names; ingredients; pictograms used to show ways of mixing and suitable glasses. How simple, nevertheless it is one of the first books which address the bartender's art in this way. The book is, thanks to its qualities and world-wide popularity, entering its second edition in a very short time. The author, Miloš Tretter, is the owner of the 1st CZECH BARTENDER ACADEMY (more than 40,000 graduates) since 1990, which organizes bartender courses directly behind the bar in TRETTER'S COCKTAIL BAR in Prague. He dedicated the book to Bohumil Pavlíček, the doyen of Czech bartending. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako 1001 receptur cocktailů - Miloš Tretter , Ahome plecháček se jménem jaroslav (23193)Předkládaná publikace je pojatá systematicky - od historie magistraliter receptur, legislativy pro IVLP, zásad zevní léčby, přehledu vehikul až po těžiště publikace, tj. Receptář magistraliter extern. Receptář je rozdělen do skupin dle mechanismu účinku hlavních účinných látek. Každá položka je přehledně rozčleněna na podkapitoly, uvádějící složení, charakteristiku, indikace, kontraindikace, nežádoucí účinky, interakce, vlastní rozpis receptury, postup přípravy, upozornění, pokyny pro uchovávání a doporučenou použitelnost. V závěru knihy je seznam meziproduktů používaných v magistraliter přípravě, u každé položky doplněný o složení, charakteristiku, inkompatibility, pokyny pro přípravu a další praktické a technologické informace. Na něj pak navazuje přehled léčivých a pomocných látek s charakteristikou, informacemi o rozpustnosti, účincích a použití, dále pak výčet nejdůležitějších inkompatibilit, slovníček latinských zkratek a číslovek a slovníček synonym léčivých a pomocných látek používaných v magistraliter preskripci. I když MS preskripce v současnosti poněkud ustupuje hromadně vyráběným externům (HVLP), stále má své místo. Především tam, kde je zapotřebí individuální lokální léčba, tedy i individuální receptura. Individualizace je v současné medicíně velmi zdůrazňovaným pojmem - v diagnostice, léčbě a v přístupu k pacientovi. A tak i když individualizovaná lokální léčba vychází z historických kořenů, má vysoce aktuální význam. (patro.cz)
Podobné produkty ako Magistraliter receptura v dermatologii - Sklenář Zbyněk , Jarni romance jaroslav vrchlicky martin welsPředkládaná publikace je pojatá systematicky - od historie magistraliter receptur, legislativy pro IVLP, zásad zevní léčby, přehledu vehikul až po těžiště publikace, tj. Receptář magistraliter extern. Receptář je rozdělen do skupin dle mechanismu účinku hlavních účinných látek. Každá položka je přehledně rozčleněna na podkapitoly, uvádějící složení, charakteristiku, indikace, kontraindikace, nežádoucí účinky, interakce, vlastní rozpis receptury, postup přípravy, upozornění, pokyny pro uchovávání a doporučenou použitelnost. V závěru knihy je seznam meziproduktů používaných v magistraliter přípravě, u každé položky doplněný o složení, charakteristiku, inkompatibility, pokyny pro přípravu a další praktické a technologické informace. Na něj pak navazuje přehled léčivých a pomocných látek s charakteristikou, informacemi o rozpustnosti, účincích a použití, dále pak výčet nejdůležitějších inkompatibilit, slovníček latinských zkratek a číslovek a slovníček synonym léčivých a pomocných látek používaných v magistraliter preskripci. I když MS preskripce v současnosti poněkud ustupuje hromadně vyráběným externům (HVLP), stále má své místo. Především tam, kde je zapotřebí individuální lokální léčba, tedy i individuální receptura. Individualizace je v současné medicíně velmi zdůrazňovaným pojmem - v diagnostice, léčbě a v přístupu k pacientovi. A tak i když individualizovaná lokální léčba vychází z historických kořenů, má vysoce aktuální význam. OBSAH: Předmluva * 1. Úvod * 2. Historie individuální přípravy * 3. Legislativa související s individuálně připravovanými léčivými přípravky * 4. Zásady předepisování individuálně připravovaných léčivých přípravků * 5. Vybrané zásady při přípravě dermatologických extern * 6. Dermatologické základy a dermatologická externa * 7. Receptář magistraliter * 8. Léčivé přípravky v receptáři magistraliter * 9. Léčivé a pomocné látky použité v receptáři magistraliter * 10. Přehled nejdůležitějších inkompatibilit * 11. Přehled používaných recepturních zkratek, latinské číslovky * 12. Přehled nejdůležitějších synonym * 13. Seznam zkratek a použitých symbolů* 14. Použitá a doporučená literatura * Curriculum vitae * Rejstřík (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Magistraliter receptura v dermatologii - Zbyněk Sklenář , Ked stichne nasa krv reznik jaroslavDon Papa je prémiový rum, který je malosériově vyráběn na ostrově Negros na Filipínách. Je to rum inspirovaný revolucionářem Dionisem Magbuelasem, známým rovněž pod přezdívkou Don Papa, který vedl boj proti španělské nadvládě na Filipínách. Šťávy z jedné z nejskvělejších cukrových třtin na světě jsou fermentovány, destilovány a následně uloženy do sudů z amerických bílých dubů ve skladech na úbočí pohoří Mount Kanlaon. Vybrané rumy jsou následně mistrovsky blendovány k dokonalosti. Rum má výjimečný chuťový profil s tóny vanilky, medu a kandovaného ovoce. Don Papa posbíral několik světových cen pro unikátní design láhve a etikety. (panalfred.cz)
Podobné produkty ako Don Papa 40% 0,7l (stará receptura) , Krček jaroslav: instrumentální skladby - cd (up0201-2)eBook:,Velmi zajímavá publikace pro profesionální barmany, ale i laiky, slouží jako praktický manuál. Jde o přehledně řazenou příručku coctailů, kterou by měl mít po ruce každý barman. Zaujme především obsahem, jednoduchostí ve vyhledávání jednotlivých receptur a přípravy míchaných drinků. Název, ingredience a pomocí piktogramů ztvárněné způsoby přípravy a vhodné sklo. Jak jednoduché a přitom jde o jednu z prvních knih, která se barmanskému řemeslu věnuje podobným způsobem. Kniha se, díky svým přednostem a oblibě získané ve světě, dočkala již druhého vydání během krátké doby. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako 1001 receptur cocktailů - Miloš Tretter - e-kniha , Jaroslav uhlir zdenek sverak operky cd dvdNeutrogena Norská receptura CICA maska na chodidla První intenzivní CICA maska na chodidla od značky Neutrogena® poskytuje okamžitou úlevu pro suchá chodidla a popraskané paty od prvního použití. (pilulka.cz)
Podobné produkty ako Neutrogena Norská receptura CICA maska na chodidla , Svěcený jaroslav: houslové koncerty - cd (cq0001-2)Přírodní bioinformační doplněk stravy s obsahem sépiové kosti, která je zásobárnou biologicky dostupných minerálů - vápníku, hořčíku a dalších pro kosti, klouby, vazy, zuby, nehty i vlasy . (prozdravi.cz)
Podobné produkty ako Diochi Diocel Supracid nová receptura 60 kapslí , Jaroslav valečka (978-80-7641-023-7)Elektronická kniha - autor Miloš Tretter, 231 stran Velmi zajímavá publikace pro profesionální barmany, ale i laiky, slouží jako praktický manuál. Jde o přehledně řazenou příručku coctailů, kterou by měl mít po ruce každý barman. Zaujme především obsahem, jednoduchostí ve vyhledávání jednotlivých receptur a přípravy míchaných drinků. Název, ingredience a pomocí piktogramů ztvárněné způsoby přípravy a vhodné sklo. Jak jednoduché a přitom jde o jednu z prvních knih, která se barmanskému řemeslu věnuje podobným způsobem. Kniha se, díky svým přednostem a oblibě získané ve světě, dočkala již druhého vydání během krátké doby. (alza.cz)
Podobné produkty ako 1001 receptur cocktailů (978-80-871-0582-5) , Jaroslav samson lenk: srdcem - cd (ju-038)Rum Don Papa se vyrábí z melasy na filipínském ostrově Negros, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě. Don Papa oslavuje vášeň a nadšení Dionisia Magbuelase, přezdívaného Papa Isio, revolucionáře a šamana z ostrova Negros, který bojoval za nezávislost Filipín. Don Papa přichází v nové receptuře, která nabízí výrazně „rumovější“ zážitek. Nadchne milovníky rumů, kteří preferují sušší chuť, a zároveň si zachovává charakteristickou vůni a chuťové tóny, pro které je Don Papa tak oblíben. Rum zraje na úpatí pohoří Mount Kanlaon nejdříve v sudech po bourbonu a následně v sudech po víně rioja, jejichž intenzivní charakter dodává další vrstvu chuti. Bohatá chuť překypuje tóny zralého ovoce a krémového vanilkového pudinku. Jedná se o dokonale vyvážený rum se závěrečným dotekem suchého, opáleného dubu. Na zdraví! (panalfred.cz)
Podobné produkty ako Don Papa 40% 0,7l v tubě (nová receptura) , To nejlepsi ze svejka jaroslav hasek audioknihaNová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. nápadité přípravy do hodin včetně metodických pokynů rozvoj soběstačnosti pracovní listy a další kopírovatelné materiály pro žáky (patro.cz)
Podobné produkty ako Příprava pokrmů II. - Marádová Eva , Zdenek sverak jaroslav uhlir hity a skorohity cdKniha obsahuje recepty pro první fázi odstavování, druhou fázi odstavování, pro období devíti až dvanácti měsíců a pro batolata. Nejlepší kuchařka v oblasti dětské stravy. Může být skvělým dárkem pro čerstvé rodiče nebo dobrým pomocníkem pro každého, kdo hledá inspiraci na nové pokrmy nebo kdo potřebuje překonat stresující začátky prvních jídel se svými dětmi. Tato kniha nabízí stejně snadné recepty jako předchozí tituly Annabel Karmel - ideální pro ty z nás, kdo bojujeme s časem, ale přesto chtějí poskytnout dětem výživné jídlo. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Bible dětských pokrmů - Annabel Karmelová , Q vox, krček jaroslav: slyšte slyšte ....- cd (up0249)Neutrogena Krém na ruce parfémovaný Norská receptura 75 ml Krém na ruce Neutrogena Hand Care okamžitě hydratuje pokožku rukou, kterou zanechává jemnou a vláčnou. (pilulka.cz)
Podobné produkty ako Neutrogena Krém na ruce parfémovaný Norská receptura 75 ml , Jaroslav joe hübl (978-80-87445-07-5)Kniha - autor Zbyněk Sklenář, 442 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Předkládaná publikace je pojatá systematicky - od historie magistraliter receptur, legislativy pro IVLP, zásad zevní léčby, přehledu vehikul až po těžiště publikace, tj. Receptář magistraliter extern. Receptář je rozdělen do skupin dle mechanismu účinku hlavních účinných látek. Každá položka je přehledně rozčleněna na podkapitoly, uvádějící složení, charakteristiku, indikace, kontraindikace, nežádoucí účinky, interakce, vlastní rozpis receptury, postup přípravy, upozornění, pokyny pro uchovávání a doporučenou použitelnost. V závěru knihy je seznam meziproduktů používaných v magistraliter přípravě, u každé položky doplněný o složení, charakteristiku, inkompatibility, pokyny pro přípravu a další praktické a technologické informace. Na něj pak navazuje přehled léčivých a pomocných látek s charakteristikou, informacemi o rozpustnosti, účincích a použití, dále pak výčet nejdůležitějších... (alza.cz)
Podobné produkty ako Magistraliter receptura v dermatologii (978-80-7492-395-1) , Hutka jaroslav: tango o praze - cd (bp0114-2)Neutrogena Norská receptura®, 4,8 g, Balzámy na rty pro ženy, Jemná kůže rtů je každý den vystavována nejrůznějším zátěžím, od častého kontaktu s jídlem až po nepříznivé počasí. I proto si zaslouží speciální péči. Balzám na rty Neutrogena Norská receptura® je nezbytným pomocníkem pro každodenní péči o citlivou pleť rtů ve všech ročních obdobích. Dodává jim vše, co potřebují, aby zůstaly hydratované, jemné a chráněné před vysušením i popraskáním. Vlastnosti: poskytuje suchým rtům okamžitou úlevu napravuje popraskané rty zajišťuje rtům ochranu před vnějšími vlivy Jak používat: Naneste na rty kdykoli během dne dle potřeby. (notino.cz)
Podobné produkty ako Neutrogena Norská receptura® balzám na rty 4,8 g , Milan lasica jaroslav filip stahovavi vtaci vinyl lpDon Papa Rum 40% 0,7l (nová receptura) s hracími kartami O produktu: Don Papa Rum je prémiový rum z Filipín, vyrobený z melasy z cukrové třtiny pěstované na úpatí sopky Mount Kanlaon. Zraje v sudech po bourbonu a sherry po dobu minimálně 7 let, čímž získává bohatou a komplexní chuť s tóny vanilky, karamelu, ovoce a koření. Don Papa Rum 40% (nová receptura) je vylepšená verze s hlubším a komplexnějším chuťovým profilem, která potěší i ty nejnáročnější milovníky rumu. Láhev obsahuje balíček hracích karet s motivem Don Papa. Vůně: Don Papa Rum 40% (nová receptura) se otevírá bohatou a komplexní vůní s tóny vanilky, karamelu, sušeného ovoce, citrusů, koření a dřeva. Nechybí ani lehké květinové a bylinné tóny, které dodávají rumu komplexnost a eleganci. Chuť: Na patře je Don Papa Rum 40% (nová receptura) hladký a plný s tóny vanilky, karamelu, sušených švestek, rozinek, pomerančové kůry, hřebíčku, skořice a dubu. Závěr je dlouhý a hřejivý s tóny čokolády a vanilky. Doporučené servírování: Don Papa Rum 40% (nová receptura) si nejlépe vychutnáte čistý, s ledem nebo v jednoduchých koktejlech, kde vynikne jeho komplexní chuť. Zkuste ho například v Daiquiri, Old Fashioned nebo Mojito. Zajímavosti: Don Papa Rum 40% (nová receptura) zraje v sudech po bourbonu a sherry po dobu minimálně 7 let. Rum se vyrábí z melasy z cukrové třtiny pěstované na úpatí sopky Mount Kanlaon. Láhev s hracími kartami obsahuje balíček 52 karet s motivem Don Papa. Don Papa Rum 40% (nová receptura) je výjimečný rum, který potěší i ty nejnáročnější milovníky rumu. Svou bohatou a komplexní chutí, tóny vanilky, karamelu, ovoce a koření a láhev s hracími kartami je ideální volbou pro ty, kteří hledají něco prémiového a zábavného. O značce Don Papa Rum Don Papa Rum je relativně nová značka, která byla založena v roce 2012. Zakladatelem značky je Yorker Blumberg, který se inspiroval příběhem Dona Pabla, filipínského revolucionáře z 19. století. Rum se vyrábí v palírně na Negros Occidental na Filipínách a klade velký důraz na kvalitu a udržitelnost. Don Papa Rum získal řadu ocenění za své produkty a je stále populárnější mezi milovníky rumu po celém světě. (panalfred.cz)
Podobné produkty ako Don Papa 40% 0,7l (nová receptura) s hracími kartami , Akuku jednorázové sterilní sáčky pro skladování pokrmů 150 ml, 30 ks (5907644000111)Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana , Akuku sáčky pro skladování pokrmů opakovaně použitelné 150 ml, 5 ks (5907644000562)Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana , Lasica milan, jaroslav filip: sťahovaví vtáci - lp (912208-1)Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Ježek, jaroslav: tři strážníci / 1 klavír 6 rukou (bm079)Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana , Metr svinovací jaroslav ce, 3 m, bílý, festa (113506)Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy. (patro.cz)
Podobné produkty ako Praktické činnosti Příprava pokrmů - Marádová Eva , Musica bohemica jaroslav krcek brixi jidas iskariotsky oratorium cdPětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana , Musica bohemica,jaroslav krček: michna : loutna česká (su3657-2)Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková HanaPátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana SedláčkováPětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana SedláčkováŠestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana SedláčkováPokud respektujeme svou duši a jsme s ní spojeni, můžeme získat naprosto odlišný přístup ke stravě. Smíme jíst cokoli, co chceme, kdykoli to chceme, pokud to opravdu podporuje naše spojení s naším božstvím. To je základ všeho. V této knize najdete spoustu velmi užitečných informací, rad a tipů, včetně seznamu bio-prodejen v Čechách i na Slovensku.Preklad: Hana Kneblová (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Jídlo jako pokrm duše - Maureen WhitehouseSouprava pro snadné a rychlé obalování masa, ryb, sýrů, hub a zeleniny v trojobalu nebo těstíčku. V této míse s vyjímatelným sítem PRESTO lze neporcované pokrmy snadno a rychle obalit moukou, vejci nebo strouhankou. Stačí protřepat. Díky praktickému víku pracovní plocha a ruce zůstanou vždy čisté.Souprava je vyrobená z odolného recyklovatelného plastu. Lze ji mýt v myčce nádobí. Prodloužená záruka 3 roky. (4home.cz)
Podobné produkty ako Tescoma Souprava pro obalování pokrmů PRESTONová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)Neutrogena Norská receptura®, 300 ml, Tělové krémy pro ženy, Tělový krém Neutrogena Norská receptura® pečuje o vaši pokožku a dodává jí potřebnou výživu a dlouhodobou hydrataci. Vlastnosti: hloubkově hydratuje pokožku intenzivně vyživuje a zvláčňuje zlepšuje pružnost pokožky a její elasticitu navrací pokožce komfort a vitalitu dobře se nanáší, lehce se vstřebává a nelepí Jak používat: Tělový krém aplikujte rozetřením na omytou a osušenou pokožku a nechte vstřebat. (notino.cz)
Podobné produkty ako Neutrogena Norská receptura® hydratační balzám na tělo 300 mlNeutrogena Norská receptura CICA Intenzivní regenerační tělové mléko 400 ml Intenzivní regenerační tělové mléko působí jako ošetřující „zábal“, který pomáhá regenerovat velmi suchou a podrážděnou pokožku již po 1 použití. (pilulka.cz)
Podobné produkty ako Neutrogena Norská receptura CICA Intenzivní regenerační tělové mléko 400 mlKelímky značky BabyOno na mateřské mléko, džusy a jiné pokrmy jsou určeny k opakovanému použití či zmrazování pokrmů. Přídavné víčko s náustkem umožňuje okamžité podání pokrmu dítěti. Před i po každém použití je nutné produkt důkladně omýt v teplé vodě. Nevyvařujte, myjte produkt v teplé vodě s čistícími prostředky pro děti, opakovaně oplachujte. Nepoužívejte jiné chemikálie. Kelímky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu určeného pro styk s potravinami, který neobsahuje bisfenol A. Vlastnosti: Nádoby jsou určeny pro opakované použití a zmrazení potravin. Lze uchovávat v ledničce i mrazničce. Sada obsahuje 4 ks včetně víček s náustkem. Obsah: 200 ml. Přídavné víko s náustkem umožňuje přímé jídlo pro dítě. Pro jejich výrobu byl použit speciální plast určený pro styk s potravinami. Neobsahují bisfenol A. (feedo.cz)
Podobné produkty ako BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ksMALL.CZ Dny – Sleva 15 % na vybrané bryndáky, lahvičky a pomůcky pro miminka a maminky značky BabyOno s kódem 24MDL4CZ30 (platí od 15. 4. do 28. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob)! Kelímky na mateřské mléko, džusy a jiné pokrmy k opakovanému požití či k zmrazování pokrmů. BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks obsahují přídavné víčko s náústkem, které umožňuje okamžité podání pokrmu dítěti. Vyrobeno ze speciálního plastu určeného pro styk s potravinami. (mall.cz)
Podobné produkty ako BabyOno Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ksPodrobnosti o produktu: Čerstvá dětská výživa: použijte termosku k uchovávání vroucí vody a chladicí láhev k uvedení láhve na ideální teplotu během pouhých dvou minut*, když jste na cestách. Snadno čitelný indikátor Digital : Hvězdička na horní straně láhve ukazuje, zda je mléko uvnitř příliš horké. Když hvězdička zmodrá, je dětská výživa připravena. Podle doporučení: GoPrep připravuje mléčnou výživu podle pokynů Světové zdravotnické organizace (WHO). Převařením vody se zničí bakterie a teprve poté se pokrm zchladí na ideální teplotu Snadno se čistí: Lahvičky lze sterilizovat a mýt v myčce nádobí, digital e víčko je bezpečné pro sterilizaci UV zářením a studenou vodou. Bez BPA: Pro naprostou bezpečnost a klid duše jsou naše láhve GoPrep a dávkovače sušeného mléka zcela bez BPA. Sada GoPrep je jako malý společník k přístroji Tommee Tippee Perfect Prep Machine a představuje vaši přenosnou výrobnu kojeneckých lahví na cestách. Součástí balení jsou dva dávkovače sušeného mléka, z nichž každý pojme až osm dávek sušeného mléka a dokonale se vejde do hrdla jakékoli 260ml nebo 150ml láhve Tommee Tippee Closer to Nature . *Založeno na přípravě 120 ml pokrmu vroucí vodou a ochlazení na 40 °C. (pinkorblue.cz)
Podobné produkty ako Tommee Tippee Sada na přípravu pokrmů GoPrepBabybio CROISSANCE 3 Tekuté kojenecké bio mléko nová receptura 1 l Tekuté kojenecké BIO mléko s obsahem omega 3 a 6 mastných kyselin DHA a ARA. Bez palmového oleje, bez rybího tuku, bez přidaného cukru, bez GMO. Produkt ekologického zemědělství. Vyrobeno ve Francii z farmářského mléka. (pilulka.cz)
Podobné produkty ako Babybio CROISSANCE 3 Tekuté kojenecké bio mléko nová receptura 1 lNeutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 75 ml Okamžitě dodává hydrataci pokožce vašich rukou a obnovuje její hebkost a pružnost. (pilulka.cz)
Podobné produkty ako Neutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 75 mlNeutrogena Norská receptura Hloubkově hydratační tělové mléko s olejem 400 ml Lehké složení tohoto tělového mléka je kombinací intenzivní a dlouho trvající hydratace, kterou poskytuje tělové mléko, se sametově hebkým dotykem, který přináší olej. (pilulka.cz)
Podobné produkty ako Neutrogena Norská receptura Hloubkově hydratační tělové mléko s olejem 400 mlNeutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 150 ml Okamžitě dodává hydrataci pokožce vašich rukou a obnovuje její hebkost a pružnost. (pilulka.cz)
Podobné produkty ako Neutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 150 mlAlpina COCKTAIL SHAKER 480ml ze skla a nerezové oceli - Profesionální kvalita - 3 díly - Víko se silikonovým těsněním, integrovaným sítkem a uzávěrem - se stupnicí v ml - Materiál: šejkr ze skla, víčko z nerezové oceli - Kapacita: cca 480 ml - Rozměry: průměr cca 8,8 cm, celková výška cca 21,5 cm - Barva: skleněná nádoba - průhledná, víko - zlatá - Hmotnost: 475 g - 6 klasických koktejlových receptů v angličtině na skle: Pina Colada, Mojito, Margarita, Caipirinha , Cosmopolitan, Sex na pláži (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako ALPINA Shaker na koktejly s recepturami sklo / nerez 480 mlED-249588V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmůPětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana SedláčkováPětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková