Příprava pokrmů ii. - marádová eva

Produkt Příprava pokrmů ii. - marádová eva sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Příprava pokrmů ii. - marádová eva upraviť a produkt hľadať znova.

Příprava pokrmů II. - Marádová Eva

Příprava pokrmů II. - Marádová Eva
Detail

Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. nápadité přípravy do hodin včetně metodických pokynů rozvoj soběstačnosti pracovní listy a další kopírovatelné materiály pro žáky (patro.cz)

Podobné produkty ako Příprava pokrmů II. - Marádová Eva , Praktické činnosti příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)

Praktické činnosti Příprava pokrmů - Marádová Eva

Praktické činnosti Příprava pokrmů - Marádová Eva
Detail

Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Praktické činnosti Příprava pokrmů - Marádová Eva , Příprava a provoz stavby ii (978-80-7333-091-0)

Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)

Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)
Detail

Kniha - autor Eva Marádová; Jitka Vodáková, 110 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. nápadité přípravy do hodin včetně metodických pokynů rozvoj soběstačnosti pracovní listy a další kopírovatelné materiály pro žáky (alza.cz)

Podobné produkty ako Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1) , Eva karimatka

Zdravý životní styl - Výchova ke zdraví - Marádová Eva

Zdravý životní styl - Výchova ke zdraví - Marádová Eva
Detail

Pracovní sešit poskytuje konkrétní náměty pro netradiční metody a formy výuky. Učitelé v něm naleznou inspiraci pro zefektivnění výchovy ke zdravému životnímu stylu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zdravý životní styl - Výchova ke zdraví - Marádová Eva , Karimatka eva

Rodinná výchova Zdravý životní styl 2 - Marádová Eva

Rodinná výchova Zdravý životní styl 2 - Marádová Eva
Detail

Druhá ze dvou učebnic, jejichž cílem je vést žáky ke zdravému životnímu stylu, k odpovědnému partnerství i rodičovství a pomáhat jim projít snadněji dospíváním. Druhý díl je určen pro 8. a 9. ročník ZŠ. (patro.cz)

Podobné produkty ako Rodinná výchova Zdravý životní styl 2 - Marádová Eva , Podvazek enjoy eva

Zdravý životní styl Výchova ke zdraví Autorská řešení - Marádová Eva

Zdravý životní styl  Výchova ke zdraví  Autorská řešení - Marádová Eva
Detail

Pracovní sešit obsahuje úlohy a náměty pro práci žáků ve výuce zaměřené na výchovu k podpoře zdraví. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zdravý životní styl Výchova ke zdraví Autorská řešení - Marádová Eva , Hama eva (84113)

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II. (978-80-903820-8-4)

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II. (978-80-903820-8-4)
Detail

Kniha - autor Jana Dostálová, 54 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky? (alza.cz)

Podobné produkty ako Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II. (978-80-903820-8-4) , Porkert eva (7011900)

Ochrana člověka za mimořádných událostí Sebeochrana a vzájemná pomoc - Marádová Eva

Ochrana člověka za mimořádných událostí Sebeochrana a vzájemná pomoc - Marádová Eva
Detail

Učebnice poskytuje informace k získání znalostí a dovedností potřebných při ochraně člověka v případě mimořádných událostí a je určena do hodin občanské a rodinné výchovy na druhém stupni základních škol. (patro.cz)

Podobné produkty ako Ochrana člověka za mimořádných událostí Sebeochrana a vzájemná pomoc - Marádová Eva , Eva tropí hlouposti

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková , Karimatka eva 20mm

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková , Urbanová eva: best of eva urbanová - cd (su3935-2)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková , Yoga eva roller (sptmsgv015nad)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Eva cerny kozesinovy kabat

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana , Přehoz na postel eva

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana , Diktaty eva vyjmenovana slova

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana , Příprava pro prvňáčky (8595593820422)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana , Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Zep klasické eva born (0109_0027)

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková , Příprava rohovky pro transplantaci (9788024624754)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Detail

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal , Tescoma formičky pro tvarování pokrmů grandchef, 4 ks (8595028484021)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1) , Cougar ranger eva růžové (3mrapink.0001)

Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)

Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)
Detail

Kniha - autor Jitka Vodáková; Eva Marádová, 64 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5) , Eva (978-80-89666-68-3)

Zdravý životní styl 2 - Rodinná výchova - Eva Marádová

Zdravý životní styl 2 - Rodinná výchova - Eva Marádová
Detail

Druhá ze dvou učebnic, jejichž cílem je vést žáky ke zdravému životnímu stylu, k odpovědnému partnerství i rodičovství a pomáhat jim projít snadněji dospíváním. První díl je určen pro 6. a 7. ročník ZŠ, druhý pro 8. a 9. r. ZŠ. K dvoudílné řadě učebnic lze využít pracovní sešit Zdravý životní styl a k němu připravená autorská řešení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zdravý životní styl 2 - Rodinná výchova - Eva Marádová , Eva solo kvetinac na orchideje cerny

Zdravý životní styl 1 - Rodinná výchova - Eva Marádová

Zdravý životní styl 1 - Rodinná výchova - Eva Marádová
Detail

První ze dvou učebnic, jejichž cílem je vést žáky ke zdravému životnímu stylu, k odpovědnému partnerství i rodičovství a pomáhat jim projít snadněji dospíváním. První díl je určen pro 6. a 7. ročník ZŠ, druhý pro 8. a 9. r. ZŠ. K dvoudílné řadě učebnic lze využít pracovní sešit Zdravý životní styl a k němu připravená autorská řešení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zdravý životní styl 1 - Rodinná výchova - Eva Marádová , Yate eva classic wide antracit (8595053912124)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4) , Emingerová eva: smile - cd (cr1129-2)

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Dostálová Jana

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Dostálová Jana
Detail

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky? (patro.cz)

Podobné produkty ako Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Dostálová Jana , Pilarová eva: proměny - dvd (su7102-9)

Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl - pracovní sešit - Eva Marádová

Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl - pracovní sešit - Eva Marádová
Detail

Pracovní sešit poskytuje konkrétní náměty pro netradiční metody a formy výuky. Učitelé v něm naleznou inspiraci pro zefektivnění výchovy ke zdravému životnímu stylu (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl - pracovní sešit - Eva Marádová , Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl, autorská řešení - Eva Marádová

Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl, autorská řešení - Eva Marádová
Detail

Řešení k pracovnímu sešitu, který poskytuje konkrétní náměty pro netradiční metody a formy výuky. Učitelé v něm naleznou inspiraci pro zefektivnění výchovy ke zdravému životnímu stylu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl, autorská řešení - Eva Marádová , Urbanová eva: české vánoce - cd (su3525-2)

Souhrnné texty z chemie pro přípravu k přijímacím zkouškám II. - Eva Streblová - e-kniha

Souhrnné texty z chemie pro přípravu k přijímacím zkouškám II. - Eva Streblová - e-kniha
Detail

eBook:,Druhý díl souhrnných textů z chemie je určen zahraničním i českým studentům, kteří se připravují na studium lékařství, farmacie, veterinárního lékařství a přírodovědných oborů, kde chemie není hlavním předmětem studia. Kniha shrnuje základní poznatky z obecné, anorganické a organické chemie. Kapitoly jsou doplněny otázkami k opakování učiva a příklady k důkladnému procvičení probrané látky. Počáteční kapitoly jsou přizpůsobeny jazykovým znalostem zahraničních studentů. E-kniha odpovídá aktuálnímu tištěnému vydání publikace. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Souhrnné texty z chemie pro přípravu k přijímacím zkouškám II. - Eva Streblová - e-kniha , Eva spí (978-80-276-0491-3)

Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)
Detail

Kniha - autor Miroslav Légl, 416 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8) , Bodové svítidlo eva 3xe27/60w/230v (70876)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Příprava a provoz stavby II

Příprava a provoz stavby II
Detail

Učebnice seznamuje studenty s technicko-ekonomickými procesy spojenými s přípravou a realizací staveb. Věnuje se zásadám přípravy a realizace stavby, zejména časovému plánování, zařízení staveniště, projektu organizace výstavby, dále též otázkám bezpečnosti a ochrany zdraví a požární ochrany. Zmiňuje software využívané ve stavebnictví. (patro.cz)

Podobné produkty ako Příprava a provoz stavby II

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)
Detail

Kniha - autor Miroslav Légl, 364 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Vzdělávací oblast Člověk a zdraví v současné škole - Eva Marádová, Ludmila Fialová, Libor Flemr, Vladislav Mužík - e-kniha

Vzdělávací oblast Člověk a zdraví v současné škole - Eva Marádová, Ludmila Fialová, Libor Flemr, Vladislav Mužík - e-kniha
Detail

eBook:,Tato monografie si klade za cíl poskytnout orientaci v teoretických východiscích pro tělesnou výchovu a výchovu ke zdraví a současně i v aktuálním stavu vzdělávací oblasti Člověk a zdraví v českých školách. Jednotlivé kapitoly (proměny školního vzdělávání v posledním čtvrtstoletí, tvorba kurikula i standardů, výzkum ve školní praxi, podmínky pro výuku oborů Tělesná výchova a Výchova ke zdraví) přinášejí informace o úskalích a výzvách, které bude třeba v následující etapě reformy českého školství řešit. Předložené návrhy a doporučení se opírají o výzkumné výsledky a kritickou analýzu současné situace. Autoři chtějí podnítit odbornou diskuzi, která by zvýšila prestiž a kvalitu vzdělávání v oblasti Člověk a zdraví. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vzdělávací oblast Člověk a zdraví v současné škole - Eva Marádová, Ludmila Fialová, Libor Flemr, Vladislav Mužík - e-kniha

Příprava na přijímací zkoušky na střední školy Matematika - Eva Břicháčková

Příprava na přijímací zkoušky na střední školy Matematika - Eva Břicháčková
Detail

Milé žákyně, milí žáci, připravili jsme pro Vás publikaci Příprava na přijímací zkoušky z matematiky pro žáky 9. tříd, která Vám pomůže s přípravou na jednotné přijímací zkoušky. Publikace je rozdělena do čtyř kapitol. V první části se seznámíte s jednotlivými druhy úkolů a se způsoby zápisu správných odpovědí do záznamového archu. Součástí je i několik rad, jak postupovat při řešení různých druhů úkolů. Druhá kapitola obsahuje procvičovací úlohy, které jsou rozděleny do čtrnácti tematických celků, a to: 1. Číselné výrazy, 2. Algebraické výrazy, 3. Lineární rovnice, 4. Procenta, 5. Slovní úlohy, 6. Poměr, 7. Závislosti, vztahy a práce s daty, 8. Pravoúhlý trojúhelník, 9. Úhly, 10. Jednotky, 11. Rovinné útvary, 12. Tělesa, 13. Konstrukční úlohy, 14. Nestandardní aplikační úlohy. Možné postupy řešení těchto úloh najdete na webu www.novaskoladuha.cz. Ve třetí kapitole je zahrnuto 10 cvičných didaktických testů, které jsou koncipovány tak, aby odpovídaly didaktickým testům používaným u přijímacích zkoušek. Ve čtvrté části publikace je zařazen klíč s řešením všech úloh. Důležitou pomocí Vám budou možné postupy řešení přípravných úloh z II . kapitoly, které najdete na www.novaskoladuha.cz. Záznamové archy k jednotlivým didaktickým testům (1–10) jsou zdarma ke stažení rovněž na www.novaskoladuha.cz. Při práci s našimi testy doporučujeme, abyste si učivo nejprve zopakovali a seznámili se s jednotlivými druhy úkolů v přípravné kapitole a teprve potom se věnovali samotným didaktickým testům. Každý test by se měl řešit v celku (70 minut), ne po částech. Zvýšenou pozornost je třeba věnovat zápisu řešení do záznamového archu. DŮLE ŽIT É RADY • Než půjdete k přijímacím zkouškám, vyzkoušejte si nějaký test, který byl připraven pro přijímací zkoušky v minulých letech. Určitě si vytiskněte zadání (testový sešit) i záznamový arch. Věnujte pozornost informacím na přední straně testového sešitu, jsou zde instrukce k vyplňování testu. Těmto informacím věnujte zvýšenou pozornost i u samotných přijímacích zkoušek. • Nezapomeňte na správné psací potřeby, určitě si s sebou vezměte i náhradní. Je potřeba, aby se propisovací tužka nepropíjela. Nepoužívejte gumovací pera! • Soustřeďte se jen na konkrétní úkol, pokud si s ním nevíte rady, pokračujte dalším úkolem. Chybějící úkol si viditelně (nejlépe zvýrazňovačem) označte do testového sešitu, abyste se k němu mohli vrátit. Zaznačte si dílčí závěry. • Hlídejte si čas a nechejte si dostatečnou rezervu na přepsání správných odpovědí do záznamového archu. Zbývá-li Vám čas, vraťte se k úkolům, které jste nevyřešili. Zkuste řešení alespoň tipnout (netýká se otevřených úkolů). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Příprava na přijímací zkoušky na střední školy Matematika - Eva Břicháčková

Solární baroni II. - Příprava mé vraždy - Alena Vitásková

Solární baroni II. - Příprava mé vraždy - Alena Vitásková
Detail

Solární baroni - Příprava mé vraždy, je volné pokračování Organizovaného zločinu, který musí být překrýt ještě větším zločinem, aby skuteční aktéři nebyli potrestání a naopak mohli pokračovat v tunelování veřejných financí. Druhá část trilogie popisuje způsoby likvidace nepohodlných osob, které se novodobé mafii připletou do cesty. Kamila se nejen připletla, ale začala s ní bojovat v nerovném boji. Jak takový boj vypadá, najdete v příběhu plným zvratů a humoru. Hlavní představitelka knihy pozvedla pomyslný prapor boje proti tunelářům, mafii, která mafií vlastně ani není. Je to jakési seskupení politicko-lobbistických chudáků, kteří nemají k vraždě daleko. Zrcadlo společnosti, ve které lidský život nic neznamená. Příběh Kamily a její vraždy je plný napětí a nečekaných zápletek. Je ze života, ale nehledejte podobu osob. Mějte jen na mysli, že o našich činech se ví toho víc, než si jen dokážeme představit. Je to román a každý život i ten Váš je námět na román. Celý děj je protkán humorem, který k životu určitě patří a který je autorce vlastní. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Solární baroni II. - Příprava mé vraždy - Alena Vitásková

Příprava na státní maturitu – Matematika - Dana Blahunková, Eva Řídká, Petr Chára

Příprava na státní maturitu – Matematika - Dana Blahunková, Eva Řídká, Petr Chára
Detail

Připravte se spolehlivě a efektivně na státní maturitu!V publikaci najdete: - kompletní přehled středoškolské matematiky - vzorové úlohy s řešeními - testové otázky k prověření znalostí - taktické rady, jak se připravit, abyste u zkoušky obstáli (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Příprava na státní maturitu – Matematika - Dana Blahunková, Eva Řídká, Petr Chára

Příprava na státní maturitu – Matematika - Dana Blahunková, Eva Řídká, Petr Chára

Příprava na státní maturitu – Matematika - Dana Blahunková, Eva Řídká, Petr Chára
Detail

Připravte se spolehlivě a efektivně na státní maturitu! V publikaci najdete: - kompletní přehled středoškolské matematiky - vzorové úlohy s řešeními - testové otázky k prověření znalostí - taktické rady, jak se připravit, abyste u zkoušky obstáli (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Příprava na státní maturitu – Matematika - Dana Blahunková, Eva Řídká, Petr Chára

Oxford Maturita Excellence Z Příprava K Maturitě Základní Úrovně - Eva Paulerová

Oxford Maturita Excellence Z Příprava K Maturitě Základní Úrovně - Eva Paulerová
Detail

Příprava k maturitě základní úrovně Oxford Maturita Excellence je kompletní výukový kurz pro studenty středních škol, kteří se připravují na základní úroveň maturity z angličtiny. Je vhodný pro školní výuku i pro samostudium. Oxford Maturita Excellence obsahuje: - 12 tematicky zaměřených kapitol (Units) pokrývajících všechna klíčová témata ke zkoušce: Rodina (Unit 1) Mezilidské vztahy (Unit 1+2) Každodenní život (Unit 1+12) Osobní charakteristika (Unit 2) Společnost (Unit 2+12) Nakupování, Služby (Unit 3) Domov a bydlení (Unit 4) Zeměpis a příroda (Unit 5) Vzdělávání (Unit 6) Práce a povolání (Unit 7) Zdraví a hygiena, Stravování (Unit 8) Volný čas a zábava (Unit 9+10) Cestování a doprava (Unit 11) - samostatné barevně odlišené sekce Reading (čtení), Listening (poslech), Use of English (jazyková kompetence), Writing (psaní) a Speaking (mluvení) - rozšiřující oddíl PLUS v každé sekci - NOVĚ - velký důraz na rozšíření slovní zásoby - 2 strany cvičení na slovní zásobu v každé kapitole - tipy ke zkoušce a strategie pro její úspěšné zvládnutí Systematická příprava ke zkoušce Study Diary: stránky pro plánování a sledování pokroků ve studiu - V ČEŠTINĚ How to study: nápady na procvičení látky ke zkoušce - V ČEŠTINĚ Exam Tips: na co si dát pozor při vypracovávání zkouškových úkolů - V ČEŠTINĚ Smart Key: "chytrý" klíč rozšířený o vysvětlení, proč je daná odpověď správná - V ČEŠTINĚ Podpora rozvoje jazykových dovedností Speaking Bank: užitečné fráze pro sekci "mluvení" - S ČESKÝMI PŘEKLADY Writing Bank: vzorové texty, užitečné fráze a tipy pro úspěšné zvládnutí části "psaní" - S ČESKÝMI PŘEKLADY Word Bank: klíčová slovní zásoba pro všechna témata zkoušky - strukturovaná podle předmětných oblastí - S ČESKÝMI PŘEKLADY Nahrávky k poslechovým cvičením, včetně přepisu nahrávek najdete na www.oup.com/elt/maturitaexcellence zde Flexibilita lze použít jako samostatný intenzivní výukový kurz nebo jako doplněk kteréhokoli kurzu všeobecné angličtiny (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Oxford Maturita Excellence Z Příprava K Maturitě Základní Úrovně - Eva Paulerová

Příprava a provoz stavby II (978-80-7333-091-0)

Příprava a provoz stavby II (978-80-7333-091-0)
Detail

Kniha - 70 stran, česky, brožovaná s přebalem lesklá Učebnice seznamuje studenty s technicko-ekonomickými procesy spojenými s přípravou a realizací staveb. Věnuje se zásadám přípravy a realizace stavby, zejména časovému plánování, zařízení staveniště, projektu organizace výstavby, dále též otázkám bezpečnosti a ochrany zdraví a požární ochrany. Zmiňuje software využívané ve stavebnictví. (alza.cz)

Podobné produkty ako Příprava a provoz stavby II (978-80-7333-091-0)

Planimetrie II. - Pomykalová Eva

Planimetrie II. - Pomykalová Eva
Detail

Nová čtrnáctidílná řada učebnic matematiky tematicky pokrývající středoškolské učivo potřebné ke složení povinné maturitní zkoušky z matematiky navíc s online procvičováním ZDARMA. (patro.cz)

Podobné produkty ako Planimetrie II. - Pomykalová Eva

PRO-II EVO DUCATI

PRO-II EVO DUCATI
Detail

Elektrická koloběžka Ducati Pro-II Evo PN DU-MO-210009 Komfortní a plně vybavená Tělo ze slitiny hořčíku Odpružené zadní i přední kolo Bluetooth konektivita 4 rychlostní režimy – 6, 15, 20 a 25 km/h Velký 3,5" LCD displej Duální brzda – přední motorová elektrická / zadní mechanická kotoučová 120 mm s KERS Tempomat s možností deaktivace Ducati Urban e-Mobility Bluetooth aplikace – pro propojení s mobilním telefonem Apple/Android Přední a zadní LED osvětlení Stupeň krytí IPX4 Provozní teploty 0 °C / 45 °C Nosnost 100 kg Výkon motoru 350 W (peak 515 W) Stoupání 20% Pneumatiky 10" bezdušové Baterie 36 V / 10,4 Ah – 374 Wh Dojezd až 40 km Doba nabíjení 7 hodin Celková délka 119,5 cm Výška a šířka řídítek 116,9 / 48 cm Délka a šířka nášlapu 60 / 14,5 cm Výška nášlapu 16 cm Hmotnost 16,7 kg (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PRO-II EVO DUCATI

Ducati PRO-II EVO

Detail

Elektrická koloběžka perfektní pro rychlou přepravu po městě. Ducati PRO-II EVO váží 16,7 kg, má skládácí kontrukci ze slitiny hořčíku pro snadnou manipulaci, dosahuje rychlosti 25 km/h a na jedno nabití ujede až 40 km. Má velké 10" bezdušové pneumatiky s odpruženým zadním i předním kolem, přední elektronickou a zadní kotoučovou mechanickou brzdu, přední a zadní LED osvětlení. Maximální nosnost 100 kg, tempomat, kvalitní 3,5" LCD displej. Výkonný 350 W motor, tři jízdní režimy, doba kompletního nabití 7 hodin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Ducati PRO-II EVO

Souhrnné texty z chemie pro přípravu k přijímacím zkouškám I. - Eva Streblová - e-kniha

Souhrnné texty z chemie pro přípravu k přijímacím zkouškám I. - Eva Streblová - e-kniha
Detail

eBook:,První díl učebního textu z chemie je určen zahraničním i českým studentům, kteří se připravují na studium lékařství, farmacie, veterinárního lékařství a přírodovědných oborů, kde chemie není hlavním předmětem studia. Kniha shrnuje základní poznatky z obecné, anorganické a organické chemie. Kapitoly jsou doplněny otázkami k opakování učiva a příklady k důkladnému procvičení probrané látky. Počáteční kapitoly jsou přizpůsobeny jazykovým znalostem zahraničních studentů. E-kniha odpovídá aktuálnímu tištěnému vydání publikace. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Souhrnné texty z chemie pro přípravu k přijímacím zkouškám I. - Eva Streblová - e-kniha

Ducati PRO-II EVO - použité

Detail

Elektrická koloběžka perfektní pro rychlou přepravu po městě. Ducati PRO-II EVO váží 16,7 kg, má skládácí kontrukci ze slitiny hořčíku pro snadnou manipulaci, dosahuje rychlosti 25 km/h a na jedno nabití ujede až 40 km. Má velké 10" bezdušové pneumatiky s odpruženým zadním i předním kolem, přední elektronickou a zadní kotoučovou mechanickou brzdu, přední a zadní LED osvětlení. Maximální nosnost 100 kg, tempomat, kvalitní 3,5" LCD displej. Výkonný 350 W motor, tři jízdní režimy, doba kompletního nabití 7 hodin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Ducati PRO-II EVO - použité

Ashdown RM-500-EVO-II

Ashdown RM-500-EVO-II
Detail

Baskytarový tranzistorový zesilovač Ashdown RM-500 EVO II je tranzistorový zesilovač charakteristický svou neuvěřitelnou váhou – pouhých 2,1 kilogramů. Přitom si však zachovává poctivou sílu těžších aparátů a v kombinaci se správnými reproduktory podrží i na větších pódiích. Zároveň se díky zabudovanému preampu pro sluchátka hodí i k tichému domácímu cvičení, takže se jedná o skutečně praktický produkt. K dispozici je jak aktivní, tak pasivní vstup a k tomu VU metr, pomocí kterého si pohlídáte vstupní úroveň a můžete se tak soustředit na nastavení toho nejlepšího zvuku. Ovládacích prvků k tomuto účelu dostanete víc než dost. Bonusem je pak tlačítko mute. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Ashdown RM-500-EVO-II

Autel EVO II Pro V2 (AUTEVO2PC2)

Autel EVO II Pro V2 (AUTEVO2PC2)
Detail

Dron - 6K (6144 × 3160) kamera, dosah přenosu 9000 m, doba provozu 40 min, max. rychlost 72 km/h, GPS, detekce překážek, stabilizace obrazu, autonomní let a sledování objektů, 8 GB vnitřní paměť , maximální velikost SD karty 256 GB, hmotnost 1174 g, součástí balení dálkový ovladač, baterie, nabíjecí adaptér, sada náhradních vrtulí, rc kabel micro-usb, rc kabel usb-c, rc nabíjecí kabel a kufr Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Dron Autel EVO II Pro V2 nabídne skvělou 6K kameru a dosah až 9 kmDron Autel EVO II Pro V2 je dron určený pro profesionály. Autel EVO II Pro V2 váží pouhých 1 191 g a je vybaven špičkovou kamerou s nastavitelnou clonou f/2,8 až f/11, tříosým gimbalem, přenosem živého obrazu 2,7K/30fps a záznamem v rozlišení až 6K/30p s letovým dosahem 9 km. Bezpečné a dlouhé lety zajišťují antikolizní systém se stereoskopickými obrazovými čidly a baterie s letovým časem až 40 minut. Dron Autel EVO II Pro V2 tak patří mezi absolutní špičku ve své... (alza.cz)

Podobné produkty ako Autel EVO II Pro V2 (AUTEVO2PC2)
Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5), Příprava a provoz stavby II (978-80-7333-091-0), eva karimatka, karimatka eva, podvazek enjoy eva, Hama EVA (84113), PORKERT Eva (7011900), Eva tropí hlouposti, karimatka eva 20mm, Urbanová Eva: Best of Eva Urbanová - CD (SU3935-2), Yoga EVA Roller (SPTmsgv015nad), eva cerny kozesinovy kabat, Přehoz na postel Eva, diktaty eva vyjmenovana slova, Příprava pro prvňáčky (8595593820422), Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5), Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), ZEP klasické Eva Born (0109_0027), Příprava rohovky pro transplantaci (9788024624754), TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021), Cougar Ranger Eva růžové (3MRAPINK.0001), Eva (978-80-89666-68-3), eva solo kvetinac na orchideje cerny, YATE EVA Classic Wide antracit (8595053912124), Emingerová Eva: Smile - CD (CR1129-2), Pilarová Eva: Proměny - DVD (SU7102-9), Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7), Urbanová Eva: České vánoce - CD (SU3525-2), Eva spí (978-80-276-0491-3), Bodové svítidlo EVA 3xE27/60W/230V (70876)