Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)

Kniha - autor Eva Marádová; Jitka Vodáková, 110 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. nápadité přípravy do hodin včetně metodických pokynů rozvoj soběstačnosti pracovní listy a další kopírovatelné materiály pro žáky

Podívejte se také priprava kvasu a vyroba slivovice

cena 279.0 Kč
Detail

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II. (978-80-903820-8-4)

Kniha - autor Jana Dostálová, 54 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?

Podívejte se také karimatka eva

cena 120.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Podívejte se také eva karimatka

cena 190.0 Kč
Detail

Tommee Tippee Sada na přípravu pokrmů GoPrep

Podrobnosti o produktu: Čerstvá dětská výživa: použijte termosku k uchovávání vroucí vody a chladicí láhev k uvedení láhve na ideální teplotu během pouhých dvou minut*, když jste na cestách. Snadno čitelný indikátor Digital : Hvězdička na horní straně láhve ukazuje, zda je mléko uvnitř příliš horké. Když hvězdička zmodrá, je dětská výživa připravena. Podle doporučení: GoPrep připravuje mléčnou výživu podle pokynů Světové zdravotnické organizace (WHO). Převařením vody se zničí bakterie a teprve poté se pokrm zchladí na ideální teplotu Snadno se čistí: Lahvičky lze sterilizovat a mýt v myčce nádobí, digital e víčko je bezpečné pro sterilizaci UV zářením a studenou vodou. Bez BPA: Pro naprostou bezpečnost a klid duše jsou naše láhve GoPrep a dávkovače sušeného mléka zcela bez BPA. Sada GoPrep je jako malý společník k přístroji Tommee Tippee Perfect Prep Machine a představuje vaši přenosnou výrobnu kojeneckých lahví na cestách. Součástí balení jsou dva dávkovače sušeného mléka, z nichž každý pojme až osm dávek sušeného mléka a dokonale se vejde do hrdla jakékoli 260ml nebo 150ml láhve Tommee Tippee Closer to Nature . *Založeno na přípravě 120 ml pokrmu vroucí vodou a ochlazení na 40 °C.

Objev podobné jako Tommee Tippee Sada na přípravu pokrmů GoPrep

cena 1527.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

cena 169.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková

cena 180.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

cena 180.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

cena 180.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.

Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

cena 180.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková

cena 190.0 Kč
Detail

Zdravý životní styl 2 - Rodinná výchova - Eva Marádová

Druhá ze dvou učebnic, jejichž cílem je vést žáky ke zdravému životnímu stylu, k odpovědnému partnerství i rodičovství a pomáhat jim projít snadněji dospíváním. První díl je určen pro 6. a 7. ročník ZŠ, druhý pro 8. a 9. r. ZŠ. K dvoudílné řadě učebnic lze využít pracovní sešit Zdravý životní styl a k němu připravená autorská řešení.

Objev podobné jako Zdravý životní styl 2 - Rodinná výchova - Eva Marádová

cena 133.0 Kč
Detail

Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)

Kniha - autor Jitka Vodáková; Eva Marádová, 64 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy.

Objev podobné jako Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)

cena 108.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

cena 176.0 Kč
Detail

Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl, autorská řešení - Eva Marádová

Řešení k pracovnímu sešitu, který poskytuje konkrétní náměty pro netradiční metody a formy výuky. Učitelé v něm naleznou inspiraci pro zefektivnění výchovy ke zdravému životnímu stylu. 1. vydání

Objev podobné jako Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl, autorská řešení - Eva Marádová

cena 56.0 Kč
Detail

Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl - pracovní sešit - Eva Marádová

Pracovní sešit poskytuje konkrétní náměty pro netradiční metody a formy výuky. Učitelé v něm naleznou inspiraci pro zefektivnění výchovy ke zdravému životnímu stylu

Objev podobné jako Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl - pracovní sešit - Eva Marádová

cena 94.0 Kč
Detail

Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl, pracovní sešit - Eva Marádová

Pracovní sešit poskytuje konkrétní náměty pro netradiční metody a formy výuky. Učitelé v něm naleznou inspiraci pro zefektivnění výchovy ke zdravému životnímu stylu.

Objev podobné jako Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl, pracovní sešit - Eva Marádová

cena 94.0 Kč
Detail

Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů - Légl Miroslav

Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podávázpůsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli – včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech – novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života.

Objev podobné jako Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů - Légl Miroslav

cena 357.0 Kč
Detail

Asijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)

Kniha - autor Emily Calderová, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a korejskou. Díky zeměpisným a historickým vlivům se některé pokrmy objevují mírně pozměněné v různých částech této oblasti. Užijte si kouzlo Asie u vás doma s recepty na dobroty od malých chuťovek, přes polévky po syté jídlo z misky a lákavé větší pokrmy či dezerty. Nechte se inspirovat. Vyzkoušejte třeba čínské smažené taštičky, sašimi z tuňáka a lososa, asijská karamelová křidélka, polévku pho s hovězím masem a pepřem, singapurské nudle, kuřecí pad thai, thajské zelené květákové karí, asijské dušené hovězí s pak čoi, lososa s ořechovou krustou, křupavou pečenou kachnu s asijským salátem nebo hongkongské vaječné koláčky.

Objev podobné jako Asijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)

cena 399.0 Kč
Detail

Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Kniha - autor Miroslav Légl, 416 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových...

Objev podobné jako Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

cena 311.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

cena 169.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

cena 169.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

cena 174.0 Kč
Detail

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Kniha - autor Miroslav Légl, 364 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena...

Objev podobné jako Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

cena 303.0 Kč
Detail

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

cena 169.0 Kč
Detail

Vzdělávací oblast Člověk a zdraví v současné škole - Eva Marádová, Ludmila Fialová, Libor Flemr, Vladislav Mužík - e-kniha

eBook: Tato monografie si klade za cíl poskytnout orientaci v teoretických východiscích pro tělesnou výchovu a výchovu ke zdraví a současně i v aktuálním stavu vzdělávací oblasti Člověk a zdraví v českých školách. Jednotlivé kapitoly (proměny školního vzdělávání v posledním čtvrtstoletí, tvorba kurikula i standardů, výzkum ve školní praxi, podmínky pro výuku oborů Tělesná výchova a Výchova ke zdraví) přinášejí informace o úskalích a výzvách, které bude třeba v následující etapě reformy českého školství řešit. Předložené návrhy a doporučení se opírají o výzkumné výsledky a kritickou analýzu současné situace. Autoři chtějí podnítit odbornou diskuzi, která by zvýšila prestiž a kvalitu vzdělávání v oblasti Člověk a zdraví.

Objev podobné jako Vzdělávací oblast Člověk a zdraví v současné škole - Eva Marádová, Ludmila Fialová, Libor Flemr, Vladislav Mužík - e-kniha

cena 180.0 Kč
Detail

Solární baroni II. - Příprava mé vraždy - Alena Vitásková

Solární baroni - Příprava mé vraždy, je volné pokračování Organizovaného zločinu, který musí být překrýt ještě větším zločinem, aby skuteční aktéři nebyli potrestání a naopak mohli pokračovat v tunelování veřejných financí. Druhá část trilogie popisuje způsoby likvidace nepohodlných osob, které se novodobé mafii připletou do cesty. Kamila se nejen připletla, ale začala s ní bojovat v nerovném boji. Jak takový boj vypadá, najdete v příběhu plným zvratů a humoru. Hlavní představitelka knihy pozvedla pomyslný prapor boje proti tunelářům, mafii, která mafií vlastně ani není. Je to jakési seskupení politicko-lobbistických chudáků, kteří nemají k vraždě daleko. Zrcadlo společnosti, ve které lidský život nic neznamená. Příběh Kamily a její vraždy je plný napětí a nečekaných zápletek. Je ze života, ale nehledejte podobu osob. Mějte jen na mysli, že o našich činech se ví toho víc, než si jen dokážeme představit. Je to román a každý život i ten Váš je námět na román. Celý děj je protkán humorem, který k životu určitě patří a který je autorce vlastní.

Objev podobné jako Solární baroni II. - Příprava mé vraždy - Alena Vitásková

cena 268.0 Kč
Detail

Příprava na státní maturitu Matematika - Dana Blahunková, Eva Řídká, Petr Chára

Připravte se spolehlivě a efektivně na státní maturitu!V publikaci najdete:- kompletní přehled středoškolské matematiky- vzorové úlohy s řešeními- testové otázky k prověření znalostí- taktické rady, jak se připravit, abyste u zkoušky obstáli

Objev podobné jako Příprava na státní maturitu Matematika - Dana Blahunková, Eva Řídká, Petr Chára

cena 189.0 Kč
Detail

Příprava a provoz stavby II (978-80-7333-091-0)

Kniha - 70 stran, česky, brožovaná s přebalem lesklá Učebnice seznamuje studenty s technicko-ekonomickými procesy spojenými s přípravou a realizací staveb. Věnuje se zásadám přípravy a realizace stavby, zejména časovému plánování, zařízení staveniště, projektu organizace výstavby, dále též otázkám bezpečnosti a ochrany zdraví a požární ochrany. Zmiňuje software využívané ve stavebnictví.

Objev podobné jako Příprava a provoz stavby II (978-80-7333-091-0)

cena 233.0 Kč
Detail

Ashdown RM-500-EVO-II

Baskytarový tranzistorový zesilovač Ashdown RM-500 EVO II je tranzistorový zesilovač charakteristický svou neuvěřitelnou hmotností – pouhých 2,1 kilogramu. Přitom si však zachovává poctivou sílu těžších aparátů a v kombinaci se správnými reproduktory podrží i na větších pódiích. Zároveň se díky zabudovanému preampu pro sluchátka hodí i k tichému domácímu cvičení, takže se jedná o skutečně praktický produkt. K dispozici je jak aktivní, tak pasivní vstup a k tomu VU metr, pomocí kterého si pohlídáte vstupní úroveň a můžete se tak soustředit na nastavení toho nejlepšího zvuku. Ovládacích prvků k tomuto účelu dostanete víc než dost. Bonusem je pak tlačítko mute.

Objev podobné jako Ashdown RM-500-EVO-II

cena 16190.0 Kč
Detail

Ashdown RM-115T-EVO II

reprobox pro baskytaru, 15" reproduktor + horna, 300W/8 Ohmů, řada Rootmaster EVO, rozměry 490 x 470 x 335 mm, hmotnost 14.8 kg

Objev podobné jako Ashdown RM-115T-EVO II

cena 8490.0 Kč
Detail

Ashdown RM-610T-EVO II

reprobox pro baskytaru, 6x 10" reproduktory + horna, 900W/4 Ohmů, řada Rootmaster EVO, rozměry 882 x 610 x 420 mm, hmotnost 56 kg

Objev podobné jako Ashdown RM-610T-EVO II

cena 23790.0 Kč
Detail

Ashdown RM-800-EVO II

zesilovač pro baskytaru, 800W, frekvenční rozsah 17Hz - 30kHz, rozměry 86 x 314 x 235 mm, hmotnost 2.6 kg

Objev podobné jako Ashdown RM-800-EVO II

cena 18190.0 Kč
Detail

Ashdown RM-210T-EVO II

reprobox pro baskytaru, 2x 10" reproduktory + horna, 300W/8 Ohmů, rozměry 490 x 470 x 335 mm, hmotnost 15.5 kg

Objev podobné jako Ashdown RM-210T-EVO II

cena 10590.0 Kč
Detail

Oxford Maturita Excellence Z Příprava K Maturitě Základní Úrovně - Jana Pernicová, Eva Paulerová, Danica Gondová, Hana Musílková

Příprava k maturitě základní úrovně Oxford Maturita Excellence je kompletní výukový kurz pro studenty středních škol, kteří se připravují na základní úroveň maturity z angličtiny. Je vhodný pro školní výuku i pro samostudium. Oxford Maturita Excellence obsahuje: - 12 tematicky zaměřených kapitol (Units) pokrývajících všechna klíčová témata ke zkoušce: Rodina (Unit 1) Mezilidské vztahy (Unit 1+2) Každodenní život (Unit 1+12) Osobní charakteristika (Unit 2) Společnost (Unit 2+12) Nakupování, Služby (Unit 3) Domov a bydlení (Unit 4) Zeměpis a příroda (Unit 5) Vzdělávání (Unit 6) Práce a povolání (Unit 7) Zdraví a hygiena, Stravování (Unit 8) Volný čas a zábava (Unit 9+10) Cestování a doprava (Unit 11) - samostatné barevně odlišené sekce Reading (čtení), Listening (poslech), Use of English (jazyková kompetence), Writing (psaní) a Speaking (mluvení) - rozšiřující oddíl PLUS v každé sekci - NOVĚ - velký důraz na rozšíření slovní zásoby - 2 strany cvičení na slovní zásobu v každé kapitole - tipy ke zkoušce a strategie pro její úspěšné zvládnutí Systematická příprava ke zkoušce Study Diary: stránky pro plánování a sledování pokroků ve studiu - V ČEŠTINĚ How to study: nápady na procvičení látky ke zkoušce - V ČEŠTINĚ Exam Tips: na co si dát pozor při vypracovávání zkouškových úkolů - V ČEŠTINĚ Smart Key: "chytrý" klíč rozšířený o vysvětlení, proč je daná odpověď správná - V ČEŠTINĚ Podpora rozvoje jazykových dovedností Speaking Bank: užitečné fráze pro sekci "mluvení" - S ČESKÝMI PŘEKLADY Writing Bank: vzorové texty, užitečné fráze a tipy pro úspěšné zvládnutí části "psaní" - S ČESKÝMI PŘEKLADY Word Bank: klíčová slovní zásoba pro všechna témata zkoušky - strukturovaná podle předmětných oblastí - S ČESKÝMI PŘEKLADY Nahrávky k poslechovým cvičením, včetně přepisu nahrávek najdete na www.oup.com/elt/maturitaexcellence zde Flexibilita lze použít jako samostatný intenzivní výukový kurz nebo jako doplněk kteréhokoli kurzu všeobecné angličtiny

Objev podobné jako Oxford Maturita Excellence Z Příprava K Maturitě Základní Úrovně - Jana Pernicová, Eva Paulerová, Danica Gondová, Hana Musílková

cena 471.0 Kč
Detail

Příprava a provoz stavby II pro SPŠ a SOŠ stavební - Dana Měšťanová, Jaroslava Tománková

Věnuje se zásadám přípravy a realizace stavby, zejména časového plánování, zařízení staveniště, projektu organizace výstavby, dále také otázkám bezpečnosti a ochrany zdraví a požární ochrany. Zmiňuje software využívané ve stavebnictví.

Objev podobné jako Příprava a provoz stavby II pro SPŠ a SOŠ stavební - Dana Měšťanová, Jaroslava Tománková

cena 233.0 Kč
Detail

Autel EVO II Pro V2 (AUTEVO2PC2)

Dron - 6K (6144 × 3160) kamera, dosah přenosu 9000 m, doba provozu 40 min, max. rychlost 72 km/h, GPS, detekce překážek, stabilizace obrazu, autonomní let a sledování objektů, 8 GB vnitřní paměť , maximální velikost SD karty 256 GB, hmotnost 1174 g, součástí balení baterie, dálkový ovladač, kufr, nabíjecí adaptér, rc kabel micro-usb, rc kabel usb-c, rc nabíjecí kabel a sada náhradních vrtulí Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Dron Autel EVO II Pro V2 nabídne skvělou 6K kameru a dosah až 9 kmDron Autel EVO II Pro V2 je dron určený pro profesionály. Autel EVO II Pro V2 váží pouhých 1 191 g a je vybaven špičkovou kamerou s nastavitelnou clonou f/2,8 až f/11, tříosým gimbalem, přenosem živého obrazu 2,7K/30fps a záznamem v rozlišení až 6K/30p s letovým dosahem 9 km. Bezpečné a dlouhé lety zajišťují antikolizní systém se stereoskopickými obrazovými čidly a baterie s letovým časem až 40 minut. Dron Autel EVO II Pro V2 tak patří mezi absolutní špičku ve své...

Objev podobné jako Autel EVO II Pro V2 (AUTEVO2PC2)

cena 54990.0 Kč
Detail

Oxford Maturita Excellence Z Příprava K Maturitě Základní Úrovně (Defekt) - Jana Pernicová, Eva Paulerová, Danica Gondová, Hana Musílková

Příprava k maturitě základní úrovně Oxford Maturita Excellence je kompletní výukový kurz pro studenty středních škol, kteří se připravují na základní úroveň maturity z angličtiny. Je vhodný pro školní výuku i pro samostudium. Oxford Maturita Excellence obsahuje: - 12 tematicky zaměřených kapitol (Units) pokrývajících všechna klíčová témata ke zkoušce: Rodina (Unit 1) Mezilidské vztahy (Unit 1+2) Každodenní život (Unit 1+12) Osobní charakteristika (Unit 2) Společnost (Unit 2+12) Nakupování, Služby (Unit 3) Domov a bydlení (Unit 4) Zeměpis a příroda (Unit 5) Vzdělávání (Unit 6) Práce a povolání (Unit 7) Zdraví a hygiena, Stravování (Unit 8) Volný čas a zábava (Unit 9+10) Cestování a doprava (Unit 11) - samostatné barevně odlišené sekce Reading (čtení), Listening (poslech), Use of English (jazyková kompetence), Writing (psaní) a Speaking (mluvení) - rozšiřující oddíl PLUS v každé sekci - NOVĚ - velký důraz na rozšíření slovní zásoby - 2 strany cvičení na slovní zásobu v každé kapitole - tipy ke zkoušce a strategie pro její úspěšné zvládnutí Systematická příprava ke zkoušce Study Diary: stránky pro plánování a sledování pokroků ve studiu - V ČEŠTINĚ How to study: nápady na procvičení látky ke zkoušce - V ČEŠTINĚ Exam Tips: na co si dát pozor při vypracovávání zkouškových úkolů - V ČEŠTINĚ Smart Key: "chytrý" klíč rozšířený o vysvětlení, proč je daná odpověď správná - V ČEŠTINĚ Podpora rozvoje jazykových dovedností Speaking Bank: užitečné fráze pro sekci "mluvení" - S ČESKÝMI PŘEKLADY Writing Bank: vzorové texty, užitečné fráze a tipy pro úspěšné zvládnutí části "psaní" - S ČESKÝMI PŘEKLADY Word Bank: klíčová slovní zásoba pro všechna témata zkoušky - strukturovaná podle předmětných oblastí - S ČESKÝMI PŘEKLADY Nahrávky k poslechovým cvičením, včetně přepisu nahrávek najdete na www.oup.com/elt/maturitaexcellence zde Flexibilita lze použít jako samostatný intenzivní výukový kurz nebo jako doplněk kteréhokoli kurzu všeobecné angličtiny

Objev podobné jako Oxford Maturita Excellence Z Příprava K Maturitě Základní Úrovně (Defekt) - Jana Pernicová, Eva Paulerová, Danica Gondová, Hana Musílková

cena 149.0 Kč
Detail

Bible dětských pokrmů - Annabel Karmelová

Kniha obsahuje recepty pro první fázi odstavování, druhou fázi odstavování, pro období devíti až dvanácti měsíců a pro batolata. Nejlepší kuchařka v oblasti dětské stravy. Může být skvělým dárkem pro čerstvé rodiče nebo dobrým pomocníkem pro každého, kdo hledá inspiraci na nové pokrmy nebo kdo potřebuje překonat stresující začátky prvních jídel se svými dětmi. Tato kniha nabízí stejně snadné recepty jako předchozí tituly Annabel Karmel - ideální pro ty z nás, kdo bojujeme s časem, ale přesto chtějí poskytnout dětem výživné jídlo.

Objev podobné jako Bible dětských pokrmů - Annabel Karmelová

cena 321.0 Kč
Detail

Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk

Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcích.

Objev podobné jako Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk

cena 470.0 Kč
Detail

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk

Aktuální 9. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.

Objev podobné jako Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk

cena 595.0 Kč
Detail

Ducati Pro-II Evo (DU-MO-210009)

Elektrická koloběžka s výkonem 350 W, maximální rychlost 25 km/h, dojezd až 40 km, kapacita baterie 10,4 Ah, skládací konstrukce, nosnost 100 kg, hmotnost 16,7 kg Ducati Pro-II Evo je elektrická koloběžka koncipovaná pro dospělé. Ideální výška jezdce bude okolo 200 cm. Elektrickou koloběžku DUCATI lze rychle složit, nebude vám tak doma zabírat moc místa. Hmotnost jezdce by neměla překročit 100 kg. Tento model se řadí mezi městské elektrické koloběžky. Rám elektrokoloběžky je vyroben z hliníku. Materiálem koleček je pak pneu. Během jízdy se budete moci spolehnout na kvalitní ložiska typu Průmyslová. Klíčové parametry elektrokoloběžky Ducati Pro-II Evo Elektrická koloběžka DUCATI s nosností 100 kg Skládací konstrukce dovoluje snadné uskladnění Brzdný systém: kotoučová brzda Vhodné od 14 let Madla elektrokoloběžky: tpe Řídítka mají výšku 116,9 cm Délka elektrokoloběžky: 119,5 cm Barva: černá a šedá Hlavové složení: bezzávitové Maximální výška jezdce by měla být...

Objev podobné jako Ducati Pro-II Evo (DU-MO-210009)

cena 17990.0 Kč
Detail

Jídlo jako pokrm duše - Maureen Whitehouse

Pokud respektujeme svou duši a jsme s ní spojeni, můžeme získat naprosto odlišný přístup ke stravě. Smíme jíst cokoli, co chceme, kdykoli to chceme, pokud to opravdu podporuje naše spojení s naším božstvím. To je základ všeho. V této knize najdete spoustu velmi užitečných informací, rad a tipů, včetně seznamu bio-prodejen v Čechách i na Slovensku.Preklad: Hana Kneblová

Objev podobné jako Jídlo jako pokrm duše - Maureen Whitehouse

cena 401.0 Kč
Detail

Tescoma Souprava pro obalování pokrmů PRESTO

Souprava pro snadné a rychlé obalování masa, ryb, sýrů, hub a zeleniny v trojobalu nebo těstíčku. V této míse s vyjímatelným sítem PRESTO lze neporcované pokrmy snadno a rychle obalit moukou, vejci nebo strouhankou. Stačí protřepat. Díky praktickému víku pracovní plocha a ruce zůstanou vždy čisté.Souprava je vyrobená z odolného recyklovatelného plastu. Lze ji mýt v myčce nádobí. Prodloužená záruka 3 roky.

Objev podobné jako Tescoma Souprava pro obalování pokrmů PRESTO

cena 222.0 Kč
Detail

Laudabile Carmen – část II - Eva Kuťáková - e-kniha

eBook: Druhá část učebního textu (Laudabile Carmen) je pojata jako uvedení do četby římské poezie a první seznámení s myšlením o literatuře a rétorice v antickém Římě; je proto zaměřena především na dva okruhy – výklad výrazových prostředků a antologie textů vztahujících se k literární kultuře starověkého Říma. Výklad termínů ve slovníku figur a tropů vychází z definic a názorů římských teoretiků řečnictví a jednotlivá hesla jsou vybavena příklady z děl známých básníků – všechny latinské příklady i další citace jsou uvedeny i v českém překladu. Cílem výboru textů římských autorů, básníků i prozaiků, je doložit, že literární a poetologický diskurz byl v Římě živý, a to od samých počátků římské literatury až do 2. stol. n. l., kdy se římská „pohanská“ literatura už postupně, ale trvale začala z kulturního horizontu vytrácet. Ukázky jsou vybrány z děl, jejichž český překlad je nedostupný či velmi zastaralý, anebo z děl dosud nepřeložených (Rétorika pro Herennia, některé spisy Ciceronovy, Gellius); z textů dobře dostupných jsou zde pouze pasáže, které v kontextu díla zaměřeného na jiné oblasti snadno uniknou pozornosti (Velleius Paterculus, Petronius). V české odborné literatuře jde o první publikaci, která se problematikou římské literatury a rétoriky takto zabývá. Vzhledem ke způsobu zpracování je přístupná nejen studentům klasických jazyků, ale i zájemcům z dalších oborů a širší veřejnosti.

Objev podobné jako Laudabile Carmen – část II - Eva Kuťáková - e-kniha

cena 180.0 Kč
Detail

Ošetřovatelské postupy pro zdravotnické záchranáře II - Eva Veverková

Publikace je určena především studentům prvního ročníku oboru Zdravotnický záchranář. Její hlavním účelem bylo sjednotit témata a postupy specifické pro tento obor. Po novelizaci zákona č. 96/2004 může zdravotnický záchranář vykonávat činnosti bez odborného dohledu až po jednom roce výkonu povolání při poskytování akutní lůžkové péče. Ošetřovatelské postupy jsou specifikovány a přiblíženy pracovním podmínkám oddělení jednotek intenzivní péče. Autorky kladou důraz na bezpečnou, efektivní a kvalitně poskytovanou ošetřovatelskou péči se zaměřením na zachování postupů lege artis, komunikaci a především lidskost. Při výběru témat vycházely z aktuálně platných kompetencí zdravotnických záchranářů. Obsahem jsou též fotografické postupy, které studenti v praxi dobře vnímají.

Objev podobné jako Ošetřovatelské postupy pro zdravotnické záchranáře II - Eva Veverková

cena 268.0 Kč
Detail

BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks

Kelímky značky BabyOno na mateřské mléko, džusy a jiné pokrmy jsou určeny k opakovanému použití či zmrazování pokrmů. Přídavné víčko s náustkem umožňuje okamžité podání pokrmu dítěti. Před i po každém použití je nutné produkt důkladně omýt v teplé vodě. Nevyvařujte, myjte produkt v teplé vodě s čistícími prostředky pro děti, opakovaně oplachujte. Nepoužívejte jiné chemikálie. Kelímky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu určeného pro styk s potravinami, který neobsahuje bisfenol A. Vlastnosti: Nádoby jsou určeny pro opakované použití a zmrazení potravin. Lze uchovávat v ledničce i mrazničce. Sada obsahuje 4 ks včetně víček s náustkem. Obsah: 200 ml. Přídavné víko s náustkem umožňuje přímé jídlo pro dítě. Pro jejich výrobu byl použit speciální plast určený pro styk s potravinami. Neobsahují bisfenol A.

Objev podobné jako BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks

cena 159.0 Kč
Detail

Ošetřovatelské postupy pro zdravotnické záchranáře II - Eva Veverková - e-kniha

eBook: Publikace je určena především studentům prvního ročníku oboru Zdravotnický záchranář. Její hlavním účelem bylo sjednotit témata a postupy specifické pro tento obor. Po novelizaci zákona č. 96/2004 může zdravotnický záchranář vykonávat činnosti bez odborného dohledu až po jednom roce výkonu povolání při poskytování akutní lůžkové péče. Ošetřovatelské postupy jsou specifikovány a přiblíženy pracovním podmínkám oddělení jednotek intenzivní péče. Autorky kladou důraz na bezpečnou, efektivní a kvalitně poskytovanou ošetřovatelskou péči se zaměřením na zachování postupů lege artis, komunikaci a především lidskost. Při výběru témat vycházely z aktuálně platných kompetencí zdravotnických záchranářů. Obsahem jsou též fotografické postupy, které studenti v praxi dobře vnímají.

Objev podobné jako Ošetřovatelské postupy pro zdravotnické záchranáře II - Eva Veverková - e-kniha

cena 254.0 Kč
Detail

Doba císaře Rudolfa II. (16. a 17. století) - Eva Semotanová

Sedmý svazek edice určené do škol i pro veřejnost je věnován slavné osobnosti českých dějin, melancholickému císaři a králi Rudolfovi II. Formou vyprávění historika na penzi dvěma dětem od sousedů se dozvíte historická fakta, klípky z jeho života, života rodinných příslušníků i dobových postav. V řadě deseti sešitů jsou zpracovány jednotlivé etapy českých dějin netradiční formou téměř detektivního vyprávění historika dvěma dětem různého věku. Jejich všetečné otázky umožňují konfrontovat současné smýšlení mládeže s historickými fakty, srovnávat současnost s minulostí v různých aspektech lidské činnosti (bydlení, oblékání, stravování, diplomacie atd.). Každý ze sešitů přibližuje jedno období českých dějin na konkrétní osobě panovníka, který je vylíčen se všemi lidskými vlastnostmi, příbuzenskými vztahy i kladnými a zápornými činy. Kapitoly jsou obohaceny barevnými a často humornými ilustracemi, které však vždy vycházejí z historických předloh. Časová přímka pomůže čtenáři orientovat se ve sledu událostí a kvíz na konci sešitu má veselou formou ověřit právě získané znalosti. Celá edice má za cíl podat často nezáživná fakta dějepisného učiva veselou a zábavnou formou.

Objev podobné jako Doba císaře Rudolfa II. (16. a 17. století) - Eva Semotanová

cena 70.0 Kč
Detail

Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

Kniha - autor Jaroslav Runštuk, 812 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize.

Objev podobné jako Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

cena 369.0 Kč
Detail

NUK Mrazicí forma na pokrmy silikonová 1 ks

Mrazicí silikonová forma na pokrmy je ideální k zamrazení a skladování čerstvě uvařených dětských příkrmů. Praktická forma obsahuje 9 dávek o objemu 60 ml.

Objev podobné jako NUK Mrazicí forma na pokrmy silikonová 1 ks

cena 249.0 Kč
Detail

Podívejte se také