Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)
Kniha - autor Jitka Vodáková; Eva Marádová, 64 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy.
Podívejte se také prakticke nadoby
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Podívejte se také priprava kvasu a vyroba slivovice
Tommee Tippee Sada na přípravu pokrmů GoPrep
Podrobnosti o produktu: Čerstvá dětská výživa: použijte termosku k uchovávání vroucí vody a chladicí láhev k uvedení láhve na ideální teplotu během pouhých dvou minut*, když jste na cestách. Snadno čitelný indikátor Digital : Hvězdička na horní straně láhve ukazuje, zda je mléko uvnitř příliš horké. Když hvězdička zmodrá, je dětská výživa připravena. Podle doporučení: GoPrep připravuje mléčnou výživu podle pokynů Světové zdravotnické organizace (WHO). Převařením vody se zničí bakterie a teprve poté se pokrm zchladí na ideální teplotu Snadno se čistí: Lahvičky lze sterilizovat a mýt v myčce nádobí, digital e víčko je bezpečné pro sterilizaci UV zářením a studenou vodou. Bez BPA: Pro naprostou bezpečnost a klid duše jsou naše láhve GoPrep a dávkovače sušeného mléka zcela bez BPA. Sada GoPrep je jako malý společník k přístroji Tommee Tippee Perfect Prep Machine a představuje vaši přenosnou výrobnu kojeneckých lahví na cestách. Součástí balení jsou dva dávkovače sušeného mléka, z nichž každý pojme až osm dávek sušeného mléka a dokonale se vejde do hrdla jakékoli 260ml nebo 150ml láhve Tommee Tippee Closer to Nature . *Založeno na přípravě 120 ml pokrmu vroucí vodou a ochlazení na 40 °C.
Podívejte se také karimatka eva
Podívejte se také
- eva karimatka
- podvazek enjoy eva
- karimatka eva 20mm
- PORKERT Eva (7011900)
- Hama EVA (84113)
- Eva tropí hlouposti
- Urbanová Eva: Best of Eva Urbanová - CD (SU3935-2)
- Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
- eva cerny kozesinovy kabat
- diktaty eva vyjmenovana slova
- Přehoz na postel Eva
- ZEP klasické Eva Born (0109_0027)
- Pilarová Eva: Proměny - DVD (SU7102-9)
- eva solo kvetinac na orchideje cerny
- Emingerová Eva: Smile - CD (CR1129-2)
- YATE EVA Classic Wide antracit (8595053912124)
- Cougar Ranger Eva růžové (3MRAPINK.0001)
- eva solo zavesne sklenene krmitko pro ptacky
- ALDOSRO Dřevěná lavička Eva se stolkem uprostřed
- Pilarová Eva: Pilarka a přátelé - CD (JV012018)
Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)
Kniha - autor Eva Marádová; Jitka Vodáková, 110 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. nápadité přípravy do hodin včetně metodických pokynů rozvoj soběstačnosti pracovní listy a další kopírovatelné materiály pro žáky
Objev podobné jako Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Zdravý životní styl 2 - Rodinná výchova - Eva Marádová
Druhá ze dvou učebnic, jejichž cílem je vést žáky ke zdravému životnímu stylu, k odpovědnému partnerství i rodičovství a pomáhat jim projít snadněji dospíváním. První díl je určen pro 6. a 7. ročník ZŠ, druhý pro 8. a 9. r. ZŠ. K dvoudílné řadě učebnic lze využít pracovní sešit Zdravý životní styl a k němu připravená autorská řešení.
Objev podobné jako Zdravý životní styl 2 - Rodinná výchova - Eva Marádová
Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl, autorská řešení - Eva Marádová
Řešení k pracovnímu sešitu, který poskytuje konkrétní náměty pro netradiční metody a formy výuky. Učitelé v něm naleznou inspiraci pro zefektivnění výchovy ke zdravému životnímu stylu. 1. vydání
Objev podobné jako Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl, autorská řešení - Eva Marádová
Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl - pracovní sešit - Eva Marádová
Pracovní sešit poskytuje konkrétní náměty pro netradiční metody a formy výuky. Učitelé v něm naleznou inspiraci pro zefektivnění výchovy ke zdravému životnímu stylu
Objev podobné jako Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl - pracovní sešit - Eva Marádová
Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl, pracovní sešit - Eva Marádová
Pracovní sešit poskytuje konkrétní náměty pro netradiční metody a formy výuky. Učitelé v něm naleznou inspiraci pro zefektivnění výchovy ke zdravému životnímu stylu.
Objev podobné jako Výchova ke zdraví, Zdravý životní styl, pracovní sešit - Eva Marádová
Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů - Légl Miroslav
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podávázpůsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli – včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech – novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života.
Objev podobné jako Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů - Légl Miroslav
Asijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)
Kniha - autor Emily Calderová, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a korejskou. Díky zeměpisným a historickým vlivům se některé pokrmy objevují mírně pozměněné v různých částech této oblasti. Užijte si kouzlo Asie u vás doma s recepty na dobroty od malých chuťovek, přes polévky po syté jídlo z misky a lákavé větší pokrmy či dezerty. Nechte se inspirovat. Vyzkoušejte třeba čínské smažené taštičky, sašimi z tuňáka a lososa, asijská karamelová křidélka, polévku pho s hovězím masem a pepřem, singapurské nudle, kuřecí pad thai, thajské zelené květákové karí, asijské dušené hovězí s pak čoi, lososa s ořechovou krustou, křupavou pečenou kachnu s asijským salátem nebo hongkongské vaječné koláčky.
Objev podobné jako Asijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)
Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)
Kniha - autor Miroslav Légl, 416 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových...
Objev podobné jako Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II. (978-80-903820-8-4)
Kniha - autor Jana Dostálová, 54 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?
Objev podobné jako Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II. (978-80-903820-8-4)
Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)
Kniha - autor Miroslav Légl, 364 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena...
Objev podobné jako Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)
Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Vzdělávací oblast Člověk a zdraví v současné škole - Eva Marádová, Ludmila Fialová, Libor Flemr, Vladislav Mužík - e-kniha
eBook: Tato monografie si klade za cíl poskytnout orientaci v teoretických východiscích pro tělesnou výchovu a výchovu ke zdraví a současně i v aktuálním stavu vzdělávací oblasti Člověk a zdraví v českých školách. Jednotlivé kapitoly (proměny školního vzdělávání v posledním čtvrtstoletí, tvorba kurikula i standardů, výzkum ve školní praxi, podmínky pro výuku oborů Tělesná výchova a Výchova ke zdraví) přinášejí informace o úskalích a výzvách, které bude třeba v následující etapě reformy českého školství řešit. Předložené návrhy a doporučení se opírají o výzkumné výsledky a kritickou analýzu současné situace. Autoři chtějí podnítit odbornou diskuzi, která by zvýšila prestiž a kvalitu vzdělávání v oblasti Člověk a zdraví.
Objev podobné jako Vzdělávací oblast Člověk a zdraví v současné škole - Eva Marádová, Ludmila Fialová, Libor Flemr, Vladislav Mužík - e-kniha
Příprava na státní maturitu Matematika - Dana Blahunková, Eva Řídká, Petr Chára
Připravte se spolehlivě a efektivně na státní maturitu!V publikaci najdete:- kompletní přehled středoškolské matematiky- vzorové úlohy s řešeními- testové otázky k prověření znalostí- taktické rady, jak se připravit, abyste u zkoušky obstáli
Objev podobné jako Příprava na státní maturitu Matematika - Dana Blahunková, Eva Řídká, Petr Chára
Oxford Maturita Excellence Z Příprava K Maturitě Základní Úrovně - Jana Pernicová, Eva Paulerová, Danica Gondová, Hana Musílková
Příprava k maturitě základní úrovně Oxford Maturita Excellence je kompletní výukový kurz pro studenty středních škol, kteří se připravují na základní úroveň maturity z angličtiny. Je vhodný pro školní výuku i pro samostudium. Oxford Maturita Excellence obsahuje: - 12 tematicky zaměřených kapitol (Units) pokrývajících všechna klíčová témata ke zkoušce: Rodina (Unit 1) Mezilidské vztahy (Unit 1+2) Každodenní život (Unit 1+12) Osobní charakteristika (Unit 2) Společnost (Unit 2+12) Nakupování, Služby (Unit 3) Domov a bydlení (Unit 4) Zeměpis a příroda (Unit 5) Vzdělávání (Unit 6) Práce a povolání (Unit 7) Zdraví a hygiena, Stravování (Unit 8) Volný čas a zábava (Unit 9+10) Cestování a doprava (Unit 11) - samostatné barevně odlišené sekce Reading (čtení), Listening (poslech), Use of English (jazyková kompetence), Writing (psaní) a Speaking (mluvení) - rozšiřující oddíl PLUS v každé sekci - NOVĚ - velký důraz na rozšíření slovní zásoby - 2 strany cvičení na slovní zásobu v každé kapitole - tipy ke zkoušce a strategie pro její úspěšné zvládnutí Systematická příprava ke zkoušce Study Diary: stránky pro plánování a sledování pokroků ve studiu - V ČEŠTINĚ How to study: nápady na procvičení látky ke zkoušce - V ČEŠTINĚ Exam Tips: na co si dát pozor při vypracovávání zkouškových úkolů - V ČEŠTINĚ Smart Key: "chytrý" klíč rozšířený o vysvětlení, proč je daná odpověď správná - V ČEŠTINĚ Podpora rozvoje jazykových dovedností Speaking Bank: užitečné fráze pro sekci "mluvení" - S ČESKÝMI PŘEKLADY Writing Bank: vzorové texty, užitečné fráze a tipy pro úspěšné zvládnutí části "psaní" - S ČESKÝMI PŘEKLADY Word Bank: klíčová slovní zásoba pro všechna témata zkoušky - strukturovaná podle předmětných oblastí - S ČESKÝMI PŘEKLADY Nahrávky k poslechovým cvičením, včetně přepisu nahrávek najdete na www.oup.com/elt/maturitaexcellence zde Flexibilita lze použít jako samostatný intenzivní výukový kurz nebo jako doplněk kteréhokoli kurzu všeobecné angličtiny
Objev podobné jako Oxford Maturita Excellence Z Příprava K Maturitě Základní Úrovně - Jana Pernicová, Eva Paulerová, Danica Gondová, Hana Musílková
Oxford Maturita Excellence Z Příprava K Maturitě Základní Úrovně (Defekt) - Jana Pernicová, Eva Paulerová, Danica Gondová, Hana Musílková
Příprava k maturitě základní úrovně Oxford Maturita Excellence je kompletní výukový kurz pro studenty středních škol, kteří se připravují na základní úroveň maturity z angličtiny. Je vhodný pro školní výuku i pro samostudium. Oxford Maturita Excellence obsahuje: - 12 tematicky zaměřených kapitol (Units) pokrývajících všechna klíčová témata ke zkoušce: Rodina (Unit 1) Mezilidské vztahy (Unit 1+2) Každodenní život (Unit 1+12) Osobní charakteristika (Unit 2) Společnost (Unit 2+12) Nakupování, Služby (Unit 3) Domov a bydlení (Unit 4) Zeměpis a příroda (Unit 5) Vzdělávání (Unit 6) Práce a povolání (Unit 7) Zdraví a hygiena, Stravování (Unit 8) Volný čas a zábava (Unit 9+10) Cestování a doprava (Unit 11) - samostatné barevně odlišené sekce Reading (čtení), Listening (poslech), Use of English (jazyková kompetence), Writing (psaní) a Speaking (mluvení) - rozšiřující oddíl PLUS v každé sekci - NOVĚ - velký důraz na rozšíření slovní zásoby - 2 strany cvičení na slovní zásobu v každé kapitole - tipy ke zkoušce a strategie pro její úspěšné zvládnutí Systematická příprava ke zkoušce Study Diary: stránky pro plánování a sledování pokroků ve studiu - V ČEŠTINĚ How to study: nápady na procvičení látky ke zkoušce - V ČEŠTINĚ Exam Tips: na co si dát pozor při vypracovávání zkouškových úkolů - V ČEŠTINĚ Smart Key: "chytrý" klíč rozšířený o vysvětlení, proč je daná odpověď správná - V ČEŠTINĚ Podpora rozvoje jazykových dovedností Speaking Bank: užitečné fráze pro sekci "mluvení" - S ČESKÝMI PŘEKLADY Writing Bank: vzorové texty, užitečné fráze a tipy pro úspěšné zvládnutí části "psaní" - S ČESKÝMI PŘEKLADY Word Bank: klíčová slovní zásoba pro všechna témata zkoušky - strukturovaná podle předmětných oblastí - S ČESKÝMI PŘEKLADY Nahrávky k poslechovým cvičením, včetně přepisu nahrávek najdete na www.oup.com/elt/maturitaexcellence zde Flexibilita lze použít jako samostatný intenzivní výukový kurz nebo jako doplněk kteréhokoli kurzu všeobecné angličtiny
Objev podobné jako Oxford Maturita Excellence Z Příprava K Maturitě Základní Úrovně (Defekt) - Jana Pernicová, Eva Paulerová, Danica Gondová, Hana Musílková
Pěstitelství pro 6. – 9. r. ZŠ - Praktické činnosti - Radmila Dytrtová
Učebnice má pomoci rozšířit poznatky spojené s pěstováním pokojových rostlin a zeleniny, seznámit s aranžováním rostlin, s pěstováním léčivých rostlin, se základy ovocnářství a také s ochranou životního prostředí.
Objev podobné jako Pěstitelství pro 6. – 9. r. ZŠ - Praktické činnosti - Radmila Dytrtová
Bible dětských pokrmů - Annabel Karmelová
Kniha obsahuje recepty pro první fázi odstavování, druhou fázi odstavování, pro období devíti až dvanácti měsíců a pro batolata. Nejlepší kuchařka v oblasti dětské stravy. Může být skvělým dárkem pro čerstvé rodiče nebo dobrým pomocníkem pro každého, kdo hledá inspiraci na nové pokrmy nebo kdo potřebuje překonat stresující začátky prvních jídel se svými dětmi. Tato kniha nabízí stejně snadné recepty jako předchozí tituly Annabel Karmel - ideální pro ty z nás, kdo bojujeme s časem, ale přesto chtějí poskytnout dětem výživné jídlo.
Objev podobné jako Bible dětských pokrmů - Annabel Karmelová
Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk
Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcích.
Objev podobné jako Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk
Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk
Aktuální 9. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.
Objev podobné jako Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk
Praktické činnosti Člověk a svět práce (978-80-7373-129-8)
Kniha - autor Jiří Strádal, 80 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Povinností ředitelů škol je zajistit, aby žáci posledních ročníků základních škol byli zasvěceni do problematiky volby povolání a trhu práce. K tomuto účelu může velice dobře posloužit uvedená učebnice, opatřená schvalovací doložkou MŠMT. Ve třetím, upraveném vydání byly doplněny potřebné nové informace (např. informace o Evropské službě zaměstnanosti – EURES).
Objev podobné jako Praktické činnosti Člověk a svět práce (978-80-7373-129-8)
Jídlo jako pokrm duše - Maureen Whitehouse
Pokud respektujeme svou duši a jsme s ní spojeni, můžeme získat naprosto odlišný přístup ke stravě. Smíme jíst cokoli, co chceme, kdykoli to chceme, pokud to opravdu podporuje naše spojení s naším božstvím. To je základ všeho. V této knize najdete spoustu velmi užitečných informací, rad a tipů, včetně seznamu bio-prodejen v Čechách i na Slovensku.Preklad: Hana Kneblová
Objev podobné jako Jídlo jako pokrm duše - Maureen Whitehouse
Tescoma Souprava pro obalování pokrmů PRESTO
Souprava pro snadné a rychlé obalování masa, ryb, sýrů, hub a zeleniny v trojobalu nebo těstíčku. V této míse s vyjímatelným sítem PRESTO lze neporcované pokrmy snadno a rychle obalit moukou, vejci nebo strouhankou. Stačí protřepat. Díky praktickému víku pracovní plocha a ruce zůstanou vždy čisté.Souprava je vyrobená z odolného recyklovatelného plastu. Lze ji mýt v myčce nádobí. Prodloužená záruka 3 roky.
Objev podobné jako Tescoma Souprava pro obalování pokrmů PRESTO
Praktické činnosti: pro 1.-5.ročník základních škol (80-7168-441-4)
Kniha - autor Ludmila Kociánová, 168 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice pomáhá naplňovat očekávané výstupy oboru Člověk a svět práce v rámci těchto tematických okruhů: Práce s drobným materiálem, Konstrukční činnosti, Pěstitelské práce, Příprava pokrmů.
Objev podobné jako Praktické činnosti: pro 1.-5.ročník základních škol (80-7168-441-4)
BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks
Kelímky značky BabyOno na mateřské mléko, džusy a jiné pokrmy jsou určeny k opakovanému použití či zmrazování pokrmů. Přídavné víčko s náustkem umožňuje okamžité podání pokrmu dítěti. Před i po každém použití je nutné produkt důkladně omýt v teplé vodě. Nevyvařujte, myjte produkt v teplé vodě s čistícími prostředky pro děti, opakovaně oplachujte. Nepoužívejte jiné chemikálie. Kelímky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu určeného pro styk s potravinami, který neobsahuje bisfenol A. Vlastnosti: Nádoby jsou určeny pro opakované použití a zmrazení potravin. Lze uchovávat v ledničce i mrazničce. Sada obsahuje 4 ks včetně víček s náustkem. Obsah: 200 ml. Přídavné víko s náustkem umožňuje přímé jídlo pro dítě. Pro jejich výrobu byl použit speciální plast určený pro styk s potravinami. Neobsahují bisfenol A.
Objev podobné jako BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks
Praktické činnosti pro 6.–9. r. ZŠ, Člověk a svět práce - Jiří Strádal
Povinností ředitelů škol je zajistit, aby žáci posledních ročníků základních škol byli zasvěceni do problematiky volby povolání a trhu práce. K tomuto účelu může velice dobře posloužit uvedená učebnice, opatřená schvalovací doložkou MŠMT. Ve druhém, upraveném vydání byly doplněny potřebné nové informace (např. informace o Evropské službě zaměstnanosti – EURES).
Objev podobné jako Praktické činnosti pro 6.–9. r. ZŠ, Člověk a svět práce - Jiří Strádal
Praktické činnosti pro 6.–9. r. ZŠ, Provoz a údržba domácnosti - František Mošna
Učebnice seznamuje s funkčností a ekonomikou provozu domácnosti, s udržováním jejího chodu a úklidem, s údržbou oděvů a textilií a s drobnou domácí údržbou. Věnuje se i ekologii oblasti bydlení. 2. vydání
Objev podobné jako Praktické činnosti pro 6.–9. r. ZŠ, Provoz a údržba domácnosti - František Mošna
Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
Kniha - autor Jaroslav Runštuk, 812 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize.
Objev podobné jako Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
NUK Mrazicí forma na pokrmy silikonová 1 ks
Mrazicí silikonová forma na pokrmy je ideální k zamrazení a skladování čerstvě uvařených dětských příkrmů. Praktická forma obsahuje 9 dávek o objemu 60 ml.
Objev podobné jako NUK Mrazicí forma na pokrmy silikonová 1 ks
Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů
V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele.
Objev podobné jako Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů
Praktické činnosti Pěstitelství: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-135-9)
Kniha - autor Radmila Dytrtová, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice má pomoci rozšířit poznatky spojené s pěstováním pokojových rostlin a zeleniny, seznámit s aranžováním rostlin, s pěstováním léčivých rostlin, se základy ovocnářství a také s ochranou životního prostředí.
Objev podobné jako Praktické činnosti Pěstitelství: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-135-9)
Jídlo jako pokrm duše (978-80-8100-104-8)
Kniha - autor Maureen Whitehouse, 340 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jsme-li ve spojení se svou duší, můžeme jíst, co chceme, pokud to podporuje naše spojení s božstvem. V této knize naleznete spoustu velmi užitečných informací a rad ohledně toho, jak se stravovat zdravě. Nachází se zde také seznam prodejních biopotravin na Slovensku.
Objev podobné jako Jídlo jako pokrm duše (978-80-8100-104-8)
TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)
Formičky pro tvarování pokrmů, prvotřídní nerezavějící ocel Rádi si vyhrajete s jídlem a chcete, aby vypadalo na talíři krásně? S formičkami Tescoma pro tvarování pokrmů svoje dílo vyšperkujete k dokonalosti. Sada obsahuje 4 ks formiček z prvotřídní nerezavějící oceli. Tescoma formičky jsou dvě kulaté, jedna čtvercová a jedna trojúhelníková. Využijete je při vykrajování těsta, smažení sázených vajec na pánvi, tvarování dezertů, aspiků, bramborové kaše a podobně. Všechny formičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vhodné do myčky na nádobí. Klíčové vlastnosti formiček pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF, 4 ksFormičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceliVyšperkujete s nimi vaše jídlo k dokonalostiSada obsahuje 4 ks formiček, z toho 2 ks kulatých, 1 ks čtvercové a 1 ks trojúhelníkovéTescoma formičky využijete při tvarování různých druhů pokrmů, vykrajování těsta i smažení sázených vajec...
Objev podobné jako TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)
Bezpečnostní příprava
Kolektiv autorů se v publikaci zaměřuje na výklad činnosti bezpečnostních sborů, jejich charakteristiku, postavení, organizaci, řízení a právní úpravu jejich činnosti. Velký prostor je věnovaný problematice Policie České republiky, jejímu právnímu zakotvení (zákon č. 273/2008 Sb., o Policii ČR), postavení, organizaci, řízení a činnosti mimo jiné na úseku dopravy, veřejného pořádku, zbraní a bezpečnostního materiálu a dalších. V příslušné kapitoly jsou věnovány obecní policii (zákon č. 553/1991 Sb., o obecní policii) a soukromým bezpečnostním službám. V kapitolách, které se zabývají regulací bezpečnostních sborů, je nejdříve tučným písmem vyznačeno zákonné ustanovené a poté následuje srozumitelný výklad. Text je doplněn množstvím barevných obrázků a fotografií.
Objev podobné jako Bezpečnostní příprava
Praktické činnosti Práce s technickými materiály: pro 6. - 9.ročník základních škol (80-7168-755-3)
Kniha - autor František Mošna, 104 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá
Objev podobné jako Praktické činnosti Práce s technickými materiály: pro 6. - 9.ročník základních škol (80-7168-755-3)
Praktické činnosti Elektrotechnika kolem nás: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-031-4)
Kniha - autor Milan Křenek, 120 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice byla napsána se záměrem probudit zájem o elektrotechniku a seznámit s praktickými elektrotechnickými zařízeními, která jsou součástí našich domácností. V textu nenajdete složité vzorce a výpočty, ale velké množství návodných obrázků. Pozornost je věnována elektrotechnickým schématům, zapojování obvodů, zkoušení a zkoušečkám a hledání chyb, vždy s ohledem na bezpečnost práce. Jedná se sice o učebnici opatřenou schvalovací doložkou MŠMT, ale vhodná je také pro všechny zájemce o elektrotechniku i mimo školu.
Objev podobné jako Praktické činnosti Elektrotechnika kolem nás: pro 6.-9.ročník základních škol (978-80-7373-031-4)
Praktické činnosti Práce s počítačem 2: pro 6.-9.ročník základních škol (80-7168-874-6)
Kniha - autor Vladimír Rambousek, 192 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Je uzpůsobena tak, aby s ní mohli pracovat žáci různého věku a v různém rozsahu. Základní text je psán tučně a důležité pojmy, názvy a jména jsou vyznačeny barevně. Má široké uplatnění. Lze ji doporučit na ZŠ, SŠ i pro veřejnost. Učebnice je rozdělena do dvou dílů a má schvalovací doložku MŠMT. Publikace není cvičebnicí ani příručkou k obsluze a neobsahuje přesné návody pro ovládání počítače a jednotlivých programů. Snaží se přiblížit svět počítačů komplexněji a obecněji, v jeho mnohosti a souvislostech.
Objev podobné jako Praktické činnosti Práce s počítačem 2: pro 6.-9.ročník základních škol (80-7168-874-6)
Praktické činnosti Provoz a údržba domácnosti: pro 6. - 9.ročník základních škol (80-7168-895-9)
Kniha - autor František Mošna, 64 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice seznamuje s funkčností a ekonomikou provozu domácnosti, s udržováním jejího chodu a úklidem, s údržbou oděvů a textilií a s drobnou domácí údržbou. Věnuje se i ekologii oblasti bydlení.
Objev podobné jako Praktické činnosti Provoz a údržba domácnosti: pro 6. - 9.ročník základních škol (80-7168-895-9)
Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
Poklice Sada 3 vík pro uchování pokrmu, materiál plast, pro rozměry 16, 18, 20 cm Tato sada vík značky TEFAL je praktickým a nepostradatelným pomocníkem do vaší kuchyně! Víka nejlépe pasují na hrnce Tefal Ingenio. Tato sada vík značky TEFAL je praktickým a nepostradatelným pomocníkem do vaší kuchyně! Víka nejlépe pasují na hrnce Tefal Ingenio. Jsou ideální pro snadné a rychlé uskladnění právě uvařených pokrmů. Jídlo pak lze jednoduše uložit do lednice. Sada obsahuje 3 plastová víka o průměru 16, 18 a 20 cm.
Objev podobné jako Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
Podívejte se také
- Bodové svítidlo EVA 3xE27/60W/230V (70876)
- Eva spí (978-80-276-0491-3)
- Urbanová Eva: České vánoce - CD (SU3525-2)
- Hodinová manželka Eva (999-00-015-9609-5)
- Dóza UH zásobnice EVA čirá+víčko 1 l
- Dóza UH zásobnice EVA čirá+víčko 0,55 l
- eva solo digitalni venkovni teplomer 8 cm cerny
- ENJOY Puzzle Adam a Eva 1000 dílků (1850)
- Eva Romanová Vzpomínky (978-80-242-7207-8)
- Kostolányiová Eva: Poď so mnou - LP (912906-1)
- Eva a Evička (978-80-7268-578-3)
- YATE EVA Comfort s obalem 50 antracit (8595053914173)
- Pilarová Eva: Proměny (3x CD) - CD (SU5978-2)
- cinnosti ke svatkum a tradicim v predskolnim vzdelavani od jara do leta 978 80 7496 347 6
- Clay-Eva volá Londýn... (978-80-7667-012-9)
- Heydrich, Geli a Eva (978-80-243-8308-8)
- Svobodová Eva: Du Meydele, Du Sheyns - CD (310425-2)
- Burešová Eva: ZOO (Písně ze seriálu) - CD (669274-2)
- Olmerová Eva: Blues samotářky - Songy a osudy - DVD (SU7100-9)
- ORION Dóza UH zásobnice EVA čirá+víčko 0,55 l (127137)
- Adam a Eva v práci (978-80-270-0608-3)
- Kostolányiová Eva: Opus 1969-1975 (3x CD) - CD (912880-2)