Receptury studených pokrmů - jaroslav runštuk

Produkt Receptury studených pokrmů - jaroslav runštuk sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Receptury studených pokrmů - jaroslav runštuk upraviť a produkt hľadať znova.

Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk

Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk
Detail

Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcích. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk , Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

Receptury studených pokrmů - Runštuk Jaroslav

Receptury studených pokrmů - Runštuk Jaroslav
Detail

Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize. (patro.cz)

Podobné produkty ako Receptury studených pokrmů - Runštuk Jaroslav , Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk
Detail

Aktuální 8. přepracované vydání souboru „Receptury teplých pokrmů“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu „NOVÉ RECEPTURY“, která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení – konvektomatů.Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče.Své zájemce jistě nalezne i rubrika „Receptury v moderní úpravě“, která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk , Jaroslav frey

Receptury teplých pokrmů - Runštuk Jaroslav

Receptury teplých pokrmů - Runštuk Jaroslav
Detail

Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka. (patro.cz)

Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů - Runštuk Jaroslav , Jaroslav hašek - povídky

Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)

Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
Detail

Kniha - autor Jaroslav Runštuk, 812 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize. (alza.cz)

Podobné produkty ako Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5) , Louny na starych pohlednicich martin vostrel havrlant jaroslav rychtarik jaroslav

Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)

Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Detail

Kniha - autor Jaroslav Runštuk, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7) , Zapadli vlastenci miller jaroslav

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová
Detail

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová , Zahada hlavolamu jaroslav foglar audiokniha

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová
Detail

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová , Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová
Detail

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová , Tescoma formičky pro tvarování pokrmů grandchef, 4 ks (8595028484021)

Magistraliter receptura v dermatologii - Sklenář Zbyněk

Magistraliter receptura v dermatologii - Sklenář Zbyněk
Detail

Předkládaná publikace je pojatá systematicky - od historie magistraliter receptur, legislativy pro IVLP, zásad zevní léčby, přehledu vehikul až po těžiště publikace, tj. Receptář magistraliter extern. Receptář je rozdělen do skupin dle mechanismu účinku hlavních účinných látek. Každá položka je přehledně rozčleněna na podkapitoly, uvádějící složení, charakteristiku, indikace, kontraindikace, nežádoucí účinky, interakce, vlastní rozpis receptury, postup přípravy, upozornění, pokyny pro uchovávání a doporučenou použitelnost. V závěru knihy je seznam meziproduktů používaných v magistraliter přípravě, u každé položky doplněný o složení, charakteristiku, inkompatibility, pokyny pro přípravu a další praktické a technologické informace. Na něj pak navazuje přehled léčivých a pomocných látek s charakteristikou, informacemi o rozpustnosti, účincích a použití, dále pak výčet nejdůležitějších inkompatibilit, slovníček latinských zkratek a číslovek a slovníček synonym léčivých a pomocných látek používaných v magistraliter preskripci. I když MS preskripce v současnosti poněkud ustupuje hromadně vyráběným externům (HVLP), stále má své místo. Především tam, kde je zapotřebí individuální lokální léčba, tedy i individuální receptura. Individualizace je v současné medicíně velmi zdůrazňovaným pojmem - v diagnostice, léčbě a v přístupu k pacientovi. A tak i když individualizovaná lokální léčba vychází z historických kořenů, má vysoce aktuální význam. (patro.cz)

Podobné produkty ako Magistraliter receptura v dermatologii - Sklenář Zbyněk , Ahome plecháček se jménem jaroslav (23193)

1001 receptur cocktailů - Miloš Tretter - e-kniha

1001 receptur cocktailů - Miloš Tretter - e-kniha
Detail

eBook:,Velmi zajímavá publikace pro profesionální barmany, ale i laiky, slouží jako praktický manuál. Jde o přehledně řazenou příručku coctailů, kterou by měl mít po ruce každý barman. Zaujme především obsahem, jednoduchostí ve vyhledávání jednotlivých receptur a přípravy míchaných drinků. Název, ingredience a pomocí piktogramů ztvárněné způsoby přípravy a vhodné sklo. Jak jednoduché a přitom jde o jednu z prvních knih, která se barmanskému řemeslu věnuje podobným způsobem. Kniha se, díky svým přednostem a oblibě získané ve světě, dočkala již druhého vydání během krátké doby. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1001 receptur cocktailů - Miloš Tretter - e-kniha , Jarni romance jaroslav vrchlicky martin wels

Neutrogena Norská receptura CICA maska na chodidla

Neutrogena Norská receptura CICA maska na chodidla
Detail

Neutrogena Norská receptura CICA maska na chodidla První intenzivní CICA maska na chodidla od značky Neutrogena® poskytuje okamžitou úlevu pro suchá chodidla a popraskané paty od prvního použití. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Neutrogena Norská receptura CICA maska na chodidla , Ked stichne nasa krv reznik jaroslav

1001 receptur cocktailů (978-80-871-0582-5)

1001 receptur cocktailů (978-80-871-0582-5)
Detail

Elektronická kniha - autor Miloš Tretter, 231 stran Velmi zajímavá publikace pro profesionální barmany, ale i laiky, slouží jako praktický manuál. Jde o přehledně řazenou příručku coctailů, kterou by měl mít po ruce každý barman. Zaujme především obsahem, jednoduchostí ve vyhledávání jednotlivých receptur a přípravy míchaných drinků. Název, ingredience a pomocí piktogramů ztvárněné způsoby přípravy a vhodné sklo. Jak jednoduché a přitom jde o jednu z prvních knih, která se barmanskému řemeslu věnuje podobným způsobem. Kniha se, díky svým přednostem a oblibě získané ve světě, dočkala již druhého vydání během krátké doby. (alza.cz)

Podobné produkty ako 1001 receptur cocktailů (978-80-871-0582-5) , Krček jaroslav: instrumentální skladby - cd (up0201-2)

Bible dětských pokrmů - Annabel Karmelová

Bible dětských pokrmů - Annabel Karmelová
Detail

Kniha obsahuje recepty pro první fázi odstavování, druhou fázi odstavování, pro období devíti až dvanácti měsíců a pro batolata. Nejlepší kuchařka v oblasti dětské stravy. Může být skvělým dárkem pro čerstvé rodiče nebo dobrým pomocníkem pro každého, kdo hledá inspiraci na nové pokrmy nebo kdo potřebuje překonat stresující začátky prvních jídel se svými dětmi. Tato kniha nabízí stejně snadné recepty jako předchozí tituly Annabel Karmel - ideální pro ty z nás, kdo bojujeme s časem, ale přesto chtějí poskytnout dětem výživné jídlo. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bible dětských pokrmů - Annabel Karmelová , Jaroslav uhlir zdenek sverak operky cd dvd

Příprava pokrmů II. - Marádová Eva

Příprava pokrmů II. - Marádová Eva
Detail

Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. nápadité přípravy do hodin včetně metodických pokynů rozvoj soběstačnosti pracovní listy a další kopírovatelné materiály pro žáky (patro.cz)

Podobné produkty ako Příprava pokrmů II. - Marádová Eva , Svěcený jaroslav: houslové koncerty - cd (cq0001-2)

Neutrogena Krém na ruce parfémovaný Norská receptura 75 ml

Neutrogena Krém na ruce parfémovaný Norská receptura 75 ml
Detail

Neutrogena Krém na ruce parfémovaný Norská receptura 75 ml Krém na ruce Neutrogena Hand Care okamžitě hydratuje pokožku rukou, kterou zanechává jemnou a vláčnou. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Neutrogena Krém na ruce parfémovaný Norská receptura 75 ml , Jaroslav valečka (978-80-7641-023-7)

Magistraliter receptura v dermatologii (978-80-7492-395-1)

Magistraliter receptura v dermatologii (978-80-7492-395-1)
Detail

Kniha - autor Zbyněk Sklenář, 442 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Předkládaná publikace je pojatá systematicky - od historie magistraliter receptur, legislativy pro IVLP, zásad zevní léčby, přehledu vehikul až po těžiště publikace, tj. Receptář magistraliter extern. Receptář je rozdělen do skupin dle mechanismu účinku hlavních účinných látek. Každá položka je přehledně rozčleněna na podkapitoly, uvádějící složení, charakteristiku, indikace, kontraindikace, nežádoucí účinky, interakce, vlastní rozpis receptury, postup přípravy, upozornění, pokyny pro uchovávání a doporučenou použitelnost. V závěru knihy je seznam meziproduktů používaných v magistraliter přípravě, u každé položky doplněný o složení, charakteristiku, inkompatibility, pokyny pro přípravu a další praktické a technologické informace. Na něj pak navazuje přehled léčivých a pomocných látek s charakteristikou, informacemi o rozpustnosti, účincích a použití, dále pak výčet nejdůležitějších... (alza.cz)

Podobné produkty ako Magistraliter receptura v dermatologii (978-80-7492-395-1) , Jaroslav samson lenk: srdcem - cd (ju-038)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková , To nejlepsi ze svejka jaroslav hasek audiokniha

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková , Zdenek sverak jaroslav uhlir hity a skorohity cd

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková , Q vox, krček jaroslav: slyšte slyšte ....- cd (up0249)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Jaroslav joe hübl (978-80-87445-07-5)

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková Hana , Hutka jaroslav: tango o praze - cd (bp0114-2)

Praktické činnosti Příprava pokrmů - Marádová Eva

Praktické činnosti Příprava pokrmů - Marádová Eva
Detail

Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Praktické činnosti Příprava pokrmů - Marádová Eva , Milan lasica jaroslav filip stahovavi vtaci vinyl lp

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana , Akuku jednorázové sterilní sáčky pro skladování pokrmů 150 ml, 30 ks (5907644000111)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana , Akuku sáčky pro skladování pokrmů opakovaně použitelné 150 ml, 5 ks (5907644000562)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana , Lasica milan, jaroslav filip: sťahovaví vtáci - lp (912208-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana , Ježek, jaroslav: tři strážníci / 1 klavír 6 rukou (bm079)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
Detail

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání) , Metr svinovací jaroslav ce, 3 m, bílý, festa (113506)

Neutrogena Norská receptura CICA Intenzivní regenerační tělové mléko 400 ml

Neutrogena Norská receptura CICA Intenzivní regenerační tělové mléko 400 ml
Detail

Neutrogena Norská receptura CICA Intenzivní regenerační tělové mléko 400 ml Intenzivní regenerační tělové mléko působí jako ošetřující „zábal“, který pomáhá regenerovat velmi suchou a podrážděnou pokožku již po 1 použití. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Neutrogena Norská receptura CICA Intenzivní regenerační tělové mléko 400 ml , Musica bohemica jaroslav krcek brixi jidas iskariotsky oratorium cd

Neutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 150 ml

Neutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 150 ml
Detail

Neutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 150 ml Okamžitě dodává hydrataci pokožce vašich rukou a obnovuje její hebkost a pružnost. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Neutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 150 ml , Musica bohemica,jaroslav krček: michna : loutna česká (su3657-2)

Neutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 75 ml

Neutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 75 ml
Detail

Neutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 75 ml Okamžitě dodává hydrataci pokožce vašich rukou a obnovuje její hebkost a pružnost. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Neutrogena Rychle se vstřebávající krém na ruce Norská receptura 75 ml

Babybio CROISSANCE 3 Tekuté kojenecké bio mléko nová receptura 1 l

Babybio CROISSANCE 3 Tekuté kojenecké bio mléko nová receptura 1 l
Detail

Babybio CROISSANCE 3 Tekuté kojenecké bio mléko nová receptura 1 l Tekuté kojenecké BIO mléko s obsahem omega 3 a 6 mastných kyselin DHA a ARA. Bez palmového oleje, bez rybího tuku, bez přidaného cukru, bez GMO. Produkt ekologického zemědělství. Vyrobeno ve Francii z farmářského mléka. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Babybio CROISSANCE 3 Tekuté kojenecké bio mléko nová receptura 1 l

Neutrogena Norská receptura Hloubkově hydratační tělové mléko s olejem 400 ml

Neutrogena Norská receptura Hloubkově hydratační tělové mléko s olejem 400 ml
Detail

Neutrogena Norská receptura Hloubkově hydratační tělové mléko s olejem 400 ml Lehké složení tohoto tělového mléka je kombinací intenzivní a dlouho trvající hydratace, kterou poskytuje tělové mléko, se sametově hebkým dotykem, který přináší olej. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Neutrogena Norská receptura Hloubkově hydratační tělové mléko s olejem 400 ml

Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů

Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů
Detail

V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Detail

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks

Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks
Detail

S formičkami GrandCHEF připravíte nejenom chutné, ale i oku skvěle lahodící pokrmy.    V čem formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF vynikají?   Kulaté, čtvercové a trojůhelníkové nerezové formičky jsou vynikající pro tvarování rýže, bramborových a zeleninových příloh při podávání pokrmů. Hodí se perfektně i pro tvarování krémových dezertů, aspiků a v troubě pečených pokrmů, přípravu sázených vajec na pánvi i vykrajování těsta.   Jaké mají formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF další výhody?   kuchyňské nářadí GrandCHEF vyniká špičkovým provedením a vysokou odolností   přináší vynikající poměr „prodejní cena/užitná hodnota“.   Materiál: prvotřídní nerezavějící ocel. Údržba: vhodné do myčky. Záruka: 3 roky.  (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks

Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 2 ks

Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 2 ks
Detail

S formičkami GrandCHEF připravíte nejenom chutné, ale i oku skvěle lahodící pokrmy.    V čem formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF vynikají?   Kulaté nerezové formičky jsou vynikající pro tvarování rýže, bramborových a zeleninových příloh při podávání pokrmů. Hodí se perfektně i pro tvarování krémových dezertů, aspiků a v troubě pečených pokrmů, přípravu sázených vajec na pánvi i vykrajování těsta.   Jaké mají formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF další výhody?   kuchyňské nářadí GrandCHEF vyniká špičkovým provedením a vysokou odolností   přináší vynikající poměr „prodejní cena/užitná hodnota“.   Materiál: prvotřídní nerezavějící ocel. Údržba: vhodné do myčky. Záruka: 3 roky.  (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 2 ks

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Detail

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Tescoma Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks

Detail

Kulaté, čtvercové a trojůhelníkové nerezové formičky jsou vynikající pro tvarování rýže, bramborových a zeleninových příloh při podávání pokrmů. S formičkami GrandCHEF připravíte nejenom chutné, ale i oku skvěle lahodící pokrmy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Neutrogena Norská receptura Hloubkově hydratační tělové mléko pro citlivou pokožku 400 ml

Neutrogena Norská receptura Hloubkově hydratační tělové mléko pro citlivou pokožku 400 ml
Detail

Neutrogena Norská receptura Hloubkově hydratační tělové mléko pro citlivou pokožku 400 ml Dermatologicky testované pro použití na suchou a citlivou pokožku. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Neutrogena Norská receptura Hloubkově hydratační tělové mléko pro citlivou pokožku 400 ml

Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks růžová

Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks růžová
Detail

Udrží stálou teplotu pokrmu po dobu až 4 hodin. Vnitřní plášť z nerezové oceli neabsorbuje chutě ani zápach. Použitý materiál je vhodný pro děti od narození. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks růžová

Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks modrá

Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks modrá
Detail

Udrží stálou teplotu pokrmu po dobu až 4 hodin. Vnitřní plášť z nerezové oceli neabsorbuje chutě ani zápach. Použitý materiál je vhodný pro děti od narození. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Suavinex Termoska na pokrmy 350 ml 1 ks modrá

Philips Avent VIA zásobníky k uchovávání pokrmů 10x180 ml

Philips Avent VIA zásobníky k uchovávání pokrmů 10x180 ml
Detail

Philips Avent VIA, 10x180 ml, Uchování mateřského mléka pro ženy, Uchovejte si odsáté mateřské mléko bezpečně na později. Pomůže vám s tím produkt Philips Avent VIA . Zajistí, že budete mít mléko po ruce ve chvílích, kdy jej budete potřebovat, Vlastnosti: pro snadné skladování mléka v mrazničce nebo chladničce bezpečný uzávěr pro okamžité použití možnost sterilizovat vhodné do mikrovlnné trouby Jak používat: Odstříkané mateřské mléko skladujte v nádobě buď v lednici nebo v mrazáku. Pro ohřátí mateřského mléka můžete vložit nádobu do mikrovlnné trouby. (notino.cz)

Podobné produkty ako Philips Avent VIA zásobníky k uchovávání pokrmů 10x180 ml

BabyOno sáčky na úschovu pokrmu a mateřského mléka (20ks)

Detail

Sáčky na úschovu pokrmu značky BABY ONO ocení každá maminka. Sáčky umožní jednoduché skladování pokrmů i mateřského mléka a vy si tak vytvoříte dostatečnou zásobu. Praktický indikátor tepla označuje optimální teplotu pro podávání pokrmu. (mall.cz)

Podobné produkty ako BabyOno sáčky na úschovu pokrmu a mateřského mléka (20ks)

Tefal Ingenio sada 3 vík pro uchování pokrmu L9019222

Detail

Sada tří plastových vík značky Tefal pro nádobí Ingenio o rozměrech 16, 18, 20 cm. Tato sada je sadná na údržbu a velice praktická pro uchovávání pokrmů v chladničce (mall.cz)

Podobné produkty ako Tefal Ingenio sada 3 vík pro uchování pokrmu L9019222

TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)

TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)
Detail

Formičky pro tvarování pokrmů, prvotřídní nerezavějící ocel Rádi si vyhrajete s jídlem a chcete, aby vypadalo na talíři krásně? S formičkami Tescoma pro tvarování pokrmů svoje dílo vyšperkujete k dokonalosti. Sada obsahuje 4 ks formiček z prvotřídní nerezavějící oceli. Tescoma formičky jsou dvě kulaté, jedna čtvercová a jedna trojúhelníková. Využijete je při vykrajování těsta, smažení sázených vajec na pánvi, tvarování dezertů, aspiků, bramborové kaše a podobně. Všechny formičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vhodné do myčky na nádobí. Klíčové vlastnosti formiček pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF, 4 ksFormičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceliVyšperkujete s nimi vaše jídlo k dokonalostiSada obsahuje 4 ks formiček, z toho 2 ks kulatých, 1 ks čtvercové a 1 ks trojúhelníkovéTescoma formičky využijete při tvarování různých druhů pokrmů, vykrajování těsta i smažení sázených vajec... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Jídlo jako pokrm duše (978-80-8100-104-8)

Jídlo jako pokrm duše (978-80-8100-104-8)
Detail

Kniha - autor Maureen Whitehouse, 340 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jsme-li ve spojení se svou duší, můžeme jíst, co chceme, pokud to podporuje naše spojení s božstvem. V této knize naleznete spoustu velmi užitečných informací a rad ohledně toho, jak se stravovat zdravě. Nachází se zde také seznam prodejních biopotravin na Slovensku. (alza.cz)

Podobné produkty ako Jídlo jako pokrm duše (978-80-8100-104-8)
Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5), Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7), jaroslav frey, Jaroslav Hašek - Povídky, louny na starych pohlednicich martin vostrel havrlant jaroslav rychtarik jaroslav, zapadli vlastenci miller jaroslav, zahada hlavolamu jaroslav foglar audiokniha, Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1), TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021), Ahome Plecháček se jménem Jaroslav (23193), jarni romance jaroslav vrchlicky martin wels, ked stichne nasa krv reznik jaroslav, Krček Jaroslav: Instrumentální skladby - CD (UP0201-2), jaroslav uhlir zdenek sverak operky cd dvd, Svěcený Jaroslav: Houslové koncerty - CD (CQ0001-2), Jaroslav Valečka (978-80-7641-023-7), Jaroslav Samson Lenk: Srdcem - CD (JU-038), to nejlepsi ze svejka jaroslav hasek audiokniha, zdenek sverak jaroslav uhlir hity a skorohity cd, Q VOX, Krček Jaroslav: Slyšte Slyšte ....- CD (UP0249), Jaroslav Joe Hübl (978-80-87445-07-5), Hutka Jaroslav: Tango o Praze - CD (BP0114-2), milan lasica jaroslav filip stahovavi vtaci vinyl lp, AKUKU jednorázové sterilní sáčky pro skladování pokrmů 150 ml, 30 ks (5907644000111), AKUKU sáčky pro skladování pokrmů opakovaně použitelné 150 ml, 5 ks (5907644000562), Lasica Milan, Jaroslav Filip: Sťahovaví vtáci - LP (912208-1), Ježek, Jaroslav: Tři strážníci / 1 klavír 6 rukou (BM079), Metr svinovací JAROSLAV CE, 3 m, bílý, FESTA (113506), musica bohemica jaroslav krcek brixi jidas iskariotsky oratorium cd, Musica Bohemica,Jaroslav Krček: Michna : Loutna česká (SU3657-2)