Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů - Légl Miroslav
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podávázpůsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli – včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech – novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života.
Podívejte se také soli do koupele
Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)
Kniha - autor Miroslav Légl, 416 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových...
Podívejte se také Jan Werich a Miroslav Horníček na Kampě
Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)
Kniha - autor Miroslav Légl, 364 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena...
Podívejte se také SentoSphere výroba koupelové soli (3373910014304)
Podívejte se také
- Kuchařka bez mléka a vajec: Recepty pro každodenní vaření a pečení (978-80-7322-191-1)
- Miroslav Horníček na obrazovce
- Dobře odtajněný Miroslav Horníček ()
- Donutil Miroslav: Baví vás... Miroslav Donutil (4x CD) - CD (310917-2)
- Žbirka Miroslav Meky: Roky a dni - CD (911447-2)
- Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
- Máma mele vločky: Recepty bez lepku a masa pro celou rodinu (978-80-906434-5-1)
- Fit recepty Bez lepku: Výběr 100 nejlepších fit receptů bez lepku (978-80-974299-3-5)
- Fit recepty Bez lepku: Výber 100 najlepších fit receptov bez lepku (978-80-974299-2-8)
- Ryby v soli (978-80-905523-9-5)
- Případ ukradené soli (978-80-279-0472-3)
- Schüsslerovy minerální soli (978-80-7651-107-1)
- Super jednoduše bez masa: Super jídla, jednoduché recepty (978-80-88440-03-1)
- Paleček Miroslav: Ježkárny - CD (SU6286-2)
- Miroslav Horníček Hýbu se, tedy jsem
- Ahome Plecháček se jménem Miroslav (23210)
- recepty remoska
- pečenka recepty
- sogo recepty
- Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů (80-247-1103-6)
Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav.Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena především těm, kdo z nějakého důvodu musejí nebo chtějí používání soli a průmyslové chemie výrazně omezit nebo z jídelníčku zcela vyloučit. Stejně užitečná bude i pro ty, na jejichž dovednosti závisí zdravotní stav a kvalita budoucího života nejmladší generace. Zároveň je vhodná pro zájemce o zdravý životní styl, kteří s kuchařským uměním teprve začínají.
Objev podobné jako Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav
Vědomé zdraví - Praktické rady, návody, prostředky a postupy - Miroslav Dub
Kniha nabízí originální komplexní návod na sebeuzdravení. Obsahuje diagnostické metody, podle kterých zjistíte vaše aktuálně slabé místo. Nabízí také terapeutické postupy vycházející z reflexní terapie a akupresury a najdete v ní i nejmodernější pojetí ve formě kvantového přístupu, který výrazně urychluje procesy hojení a sebeuzdravení. Kromě toho publikace vysvětluje psychosomatické souvislosti a nabízí doporučené pohybové aktivity i systém stravování. Knihu nemusíte číst systematicky, a když vás trápí konkrétní zdravotní problém, můžete jej vyhledat a jednoduše najít rady a návody ke znovunastolení zdraví. Pokud vás ale téma sebeléčení a sebeuzdravování zaujme hlouběji, je ideální prostudovat ji celou, pochopit souvislosti mezi jednotlivými potížemi a problémy, příliš neřešit příznaky, ale najít a odstranit příčinu.
Objev podobné jako Vědomé zdraví - Praktické rady, návody, prostředky a postupy - Miroslav Dub
Pozor, Sůl! - Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můžeme dělat - Josef Jonáš, Jiří Kuchař, Légl Miroslav
Ze všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská. Pokud hledáte důvod, budete překvapeni, kolik skryté soli zkonzumujete, aniž to tušíte. Tato kniha je určena lidem, kteří- se chtějí začít vážně starat o to, kolik soli resp. sodíku ve své každodenní stravě snědí- mají z jakéhokoli důvodu, zejména zdravotního, potřebu se odsolit- hledají změnu a jídelníček, který by je přivedl na optimální denní spotřebu soliPublikace nepřináší žádná stravovací dogmata. Vedle varování obsahuje mnoho důležitých informací, možností řešení a hlavních zásad změny.Ocení ji proto zejména- matky s dětmi- pacienti s vysokým krevním tlakem, s oběhovými a imunitními problémy- lidé v aktivním věku trpící poškozením kloubů nebo se sklonem k nadváze- diabetici a ekzematici- senioři- lidé s trávicími, močovými a očními problémy, zejména šedým zákalem
Objev podobné jako Pozor, Sůl! - Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můžeme dělat - Josef Jonáš, Jiří Kuchař, Légl Miroslav
Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk
Aktuální 9. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.
Objev podobné jako Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk
Záchranářské techniky a postupy - Danka Boguská
Kniha je zaměřena na mapování oborové legislativy s následnou prezentací používání technik a postupů, které na sebe logicky navazují při poskytování neodkladné zdravotní péče.
Objev podobné jako Záchranářské techniky a postupy - Danka Boguská
Tahini bez soli 650 g BIO HORIZON
Tradiční pasta z pražených sezamových semínek. Neobsahuje přidanou sůl, lze ji využít naslano i nasladko. Vhodná do různých pomazánek, koktejlů, krémů, zeleninových směsí, asijských jídel a jako dip. Vyzkoušejte jedno z nejoblíbenějších semínkových másel v biokvalitě.
Objev podobné jako Tahini bez soli 650 g BIO HORIZON
Horizon Tahini bez soli BIO 350 g
Horizon Tahini bez soli můžete využít naslano i nasladko, ať už do různých pomazánek, koktejlů, krémů, zeleninových směsí, asijských pokrmů či jako dip.
Objev podobné jako Horizon Tahini bez soli BIO 350 g
Horizon Tahini bez soli Bio 350 g
Tradiční sezamová pasta Tahini z pražených sezamových semínek. Neobsahuje přidanou sůl, lze ji využít naslano i nasladko. Využijete ji do receptů na pomazánky, koktejly, krémy, zeleninovéch směsí, asijská jídla i jako dip. Sezamová pasta Tahini je v biokvalitě.
Objev podobné jako Horizon Tahini bez soli Bio 350 g
Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Kniha - autor Jaroslav Runštuk, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je...
Objev podobné jako Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Strategie a postupy v sociální práci - Oldřich Matoušek
Kniha přináší ucelený přehled oborových přístupů užívaných v současné sociální práci. Jejich praktická aplikace je pak dokumentována na názorných kazuistikách, jednotlivá hesla jsou logicky členěna do tematických oddílů. Jedinečnost publikace spočívá i v rozsáhlé autorské základně, díky níž se na jednom místě potkávají texty předních teoretiků i praktiků sociální práce, čímž vzniká původní dílo na rozhraní teorie a praxe. Důležitým impulzem pro vznik knihy byl výzkum, který proběhl v letech 2018–2021 pod názvem „Profesionalizace sociální práce“ a jehož výstupem byl i soubor profesiogramů obsahující činnosti, které sociální pracovníci vykonávají na jednotlivých typech pracovních pozic. Použité členění strategií a postupů používaných v sociální práci chce s tímto přehledem faktických činností českých sociálních pracovníků korespondovat. Kniha je proto určena jak akademikům a výzkumníkům, tak praktikům i studentům. Doc. PhDr. Oldřich Matoušek učí na katedře sociální práce FF UK v Praze. Má za sebou dlouholetou praxi klinického psychologa a psychoterapeuta. Je autorem řady odborných publikací, v posledních letech zejména z oblasti sociální práce. PhDr. Kateřina Šámalová, Ph.D., působí jako vedoucí Katedry sociální práce FF UK, kde vyučuje sociální právo, sociální politiku a sociální správu. Je garantem předmětu Lidská práva v kontextu sociální práce. PhDr. Jaroslava Šťastná, Ph.D., působí jako odborná asistentka na Katedře sociální práce FFUK. Přednáší též vybranou problematiku oboru sociální práce na ETF UK. PhDr. Petr Vojtíšek, Ph.D., působí jako odborný asistent na Katedře sociální práce FFUK.
Objev podobné jako Strategie a postupy v sociální práci - Oldřich Matoušek
Grilovací koření BEZ SOLI Steak America 100 g Mistr grilu
Kořenící směs Mistr grilu Steak America bez soli je jako dělaná k dochucování hovězích steaků a hovězího obecně, hodí se ale i k vepřovému masu nebo můžete směs použít při výrobě ochuceného máslaSložení: mořská sůl (16,8 %), cibule, třtinový cukr, zelený pepř, slunečnicový olej, rajčatový prášek, bazalka, paprikové floky, chilli floky, tymián, nové koření, oregano, kouřové aroma, regulátor kyselosti-kyselina citronováKořenící směs Steak America neobsahuje přidaný glutaman sodný
Objev podobné jako Grilovací koření BEZ SOLI Steak America 100 g Mistr grilu
Grilovací koření BEZ SOLI Country BBQ 100 g Mistr grilu
Kořenící směs Mistr grilu Country BBQ bez soli se skvěle hodí k dochucení kuřecího masa a žebírekSměs obsahuje: třtinový cukr, uzená paprika, cibule, česnek, kvasničný extrakt, kmín, černý pepř, koriandr, petrželový list, muškátový ořech, nové koření, oregano, šalvěj, hřebíček, celer, kořen přírodně identické kouřové aromaKořenící směs Country BBQ neobsahuje přidaný glutaman sodný ani sůl
Objev podobné jako Grilovací koření BEZ SOLI Country BBQ 100 g Mistr grilu
Grilovací koření BEZ SOLI Gaucho Argentina 100 g Mistr grilu
Pikantní kořenící směs Mistr Grilu Gaucho Argentina bez soli, která se hodí zejména na hovězí mas, dále také na vepřové jehněčí či kuřecí, stejně tak jej můžete použít na grilovanou zeleninu nebo pří výrobě ochuceného máslaSložení: česnek, oregano, cibule, hořčičné semínko, pepř černý, kvasničný extrakt, chilli, paprikové floky, koriandr, třtinový cukr, tymiánKořenící směs Gaucho Argentina neobsahuje přidaný glutaman sodný
Objev podobné jako Grilovací koření BEZ SOLI Gaucho Argentina 100 g Mistr grilu
Záchranářské techniky a postupy - kolektiv autorů, Danka Boguská - e-kniha
eBook: Kniha přináší podrobný přehled o materiálně-technickém vybavení vozidel zdravotnických záchranných služeb v SR a ČR v souladu s platnými legislativními normami. Podrobně vysvětluje vybavení záchranářů medicínskou technikou s podrobným popisem jejího používání a nastavení u jednotlivých klinických stavů. Publikace provází čtenáře záchranářskými technikami krok za krokem nejen textovou formou, ale také prostřednictvím přehledné, profesionálně zpracované fotodokumentace. Čtenář získává odborné a prakticky orientované znalosti o komplexním používání medicínského vybavení včetně indikace nasazení při algoritmickém vypořádání akutního stavu pacienta. Publikace je určena pro studenty oboru urgentní zdravotní péče, zdravotnické záchranáře v praxi i lékaře, kteří se specializují na urgentní medicínu a předkládané záchranářské techniky a technologie používají při výkonu svého povolání. Knihu mohou využívat i zdravotničtí pracovníci na urgentních příjmech, kde s popisovaným materiálně-technickým vybavením pracují. Obsah knihy je zaměřen na mapování oborové legislativy s následnou prezentací používání technik a postupů, které na sebe logicky navazují při poskytování neodkladné zdravotní péče. Příklad: ABCDE – Airway, Breathing, Circulation, Disability, Exposure. Čtenář plynule prochází procesem primárního ošetření pacienta za použití záchranářských technik a postupů přes diagnostiku a transport až po předání v cílovém zdravotnickém zařízení za použití materiálně-technického vybavení, které je ve vozidlech záchranné služby k dispozici.
Objev podobné jako Záchranářské techniky a postupy - kolektiv autorů, Danka Boguská - e-kniha
Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů (80-247-1103-6)
Elektronická kniha - autor Ivan Vrana, Karel Richta, 188 stran Kniha popisuje zásady při budování podnikového informačního systému (IS) a kritické faktory rozhodující o úspěchu či selhání projektu IS. Autoři dávají praktický návod pro postup v jednotlivých fázích zavádění IS. Součástí knihy jsou vzory smluv a dokumentů i základy modelovacího jazyka UML pro snazší komunikaci tvůrců a uživatelů IS.
Objev podobné jako Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů (80-247-1103-6)
Strategie a postupy v sociální práci (978-80-262-1952-1)
Kniha - autor Oldřich Matoušek, 528 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha přináší ucelený přehled oborových přístupů užívaných v současné sociální práci. Jejich praktická aplikace je pak dokumentována na názorných kazuistikách, jednotlivá hesla jsou logicky členěna do tematických oddílů. Jedinečnost publikace spočívá i v rozsáhlé autorské základně, díky níž se na jednom místě potkávají texty předních teoretiků i praktiků sociální práce, čímž vzniká původní dílo na rozhraní teorie a praxe. Důležitým impulzem pro vznik knihy byl výzkum, který proběhl v letech 2018–2021 pod názvem „Profesionalizace sociální práce“ a jehož výstupem byl i soubor profesiogramů obsahující činnosti, které sociální pracovníci vykonávají na jednotlivých typech pracovních pozic. Použité členění strategií a postupů používaných v sociální práci chce s tímto přehledem faktických činností českých sociálních pracovníků korespondovat. Kniha je proto určena jak akademikům a výzkumníkům,...
Objev podobné jako Strategie a postupy v sociální práci (978-80-262-1952-1)
Základní principy a postupy v účetnictví (978-80-7598-928-4)
Kniha - autor Miroslava Vlčková, 156 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Cílem publikace „Základní principy a postupy v účetnictví“ je poskytnout čtenářům komplexní pohled na problematiku účetnictví z hlediska zákona o účetnictví, vyhlášky č. 500/2002 Sb. a Českých účetních standardů pro podnikatele. Předkládaná publikace se nesnaží pouze o strohý popis účetních metod, zásad, principů a postupů, ale i o vysvětlení jejich obsahu, vypovídací schopnosti účetních výkazů i celého účetního systému. Účetnictví jako celek totiž v praxi neznamená pouhé zaúčtování účetních případů na správné účty a správné strany účtů, ale především pochopení vzájemných vazeb a dopadů hospodářských operací do celého účetního systému. Ing. Miroslava Vlčková, Ph.D. působí na Katedře účetnictví a financí na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. Vede zde kurzy Základy účetnictví, Manažerské účetnictví a Účetnictví obchodu, a to jak v českém, tak v anglickém jazyce. Praxi...
Objev podobné jako Základní principy a postupy v účetnictví (978-80-7598-928-4)
Řízení lidských zdrojů - Moderní pojetí a postupy - Michael Armstrong, Stephen Taylor
Třinácté vydání světového bestselleru představuje moderní pojetí a postupy v oblasti řízení lidských zdrojů. V porovnání s desátým vydáním, které mnozí čeští čtenáři dobře znají, je třinácté vydání knihy výrazně přepracované a aktualizované. Michael Armstrong, který je světově uznávanou kapacitou v oblasti řízení lidských zdrojů, připravil tuto knihu společně se Stephenem Taylorem s cílem ukázat, jak může řízení lidských zdrojů přispívat k úspěšnosti různých organizací od výrobních podniků přes obchodní společnosti až po veřejné instituce. Přitom vycházejí z výsledků mnoha výzkumných projektů, které se zabývaly dopady rozmanitých strategií, politik a postupů v řízení lidských zdrojů na jednotlivce, týmy i organizace, a tyto dopady demonstrují s využitím řady případových studií z prostředí mnoha významných a úspěšných organizací. Výhodou knihy je, že zpracovává problematiku řízení lidských zdrojů opravdu komplexně. Zabývá se všemi činnostmi personalistů a manažerů v oblasti řízení lidských zdrojů – od vytváření a rozvoje organizace přes motivaci, oddanost a angažovanost zaměstnanců, zabezpečování lidských zdrojů, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců, řízení pracovního výkonu a odměňování zaměstnanců, zaměstnanecké vztahy, zabezpečování pohody zaměstnanců, bezpečnost a ochranu zdraví při práci, mezinárodní řízení lidských zdrojů, personální informační systém nebo právní úpravu zaměstnávání lidí až po dovednosti personalistů a nástroje k řízení lidských zdrojů. Vysvětluje, proč a jak je třeba lidské zdroje řídit strategicky, aby řízení lidských zdrojů podporovalo dosahování strategických cílů organizace a uspokojovalo potřeby zainteresovaných stran. Kniha spojuje prvky odborné knihy, praktické příručky i studijního textu a bude zaručeným přínosem pro všechny, kteří se řízením lidských zdrojů nějak zabývají, od akademiků přes praktiky až po studenty vysokých škol a jiných vzdělávacích institucí. Dílo přeložil Ing. Martin Šikýř, Ph.D., autor několika publikací z oblasti řízení lidských zdrojů a žák dlouholetého překladatele této knihy prof. Josefa Koubka.
Objev podobné jako Řízení lidských zdrojů - Moderní pojetí a postupy - Michael Armstrong, Stephen Taylor
Vědomé zdraví: Praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5)
Kniha - 184 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha nabízí originální komplexní návod na sebeuzdravení. Obsahuje diagnostické metody, podle kterých zjistíte vaše aktuálně slabé místo. Nabízí také terapeutické postupy vycházející z reflexní terapie a akupresury a najdete v ní i nejmodernější pojetí ve formě kvantového přístupu, který výrazně urychluje procesy hojení a sebeuzdravení. Kromě toho publikace vysvětluje psychosomatické souvislosti a nabízí doporučené pohybové aktivity i systém stravování. Knihu nemusíte číst systematicky, a když vás trápí konkrétní zdravotní problém, můžete jej vyhledat a jednoduše najít rady a návody ke znovunastolení zdraví. Pokud vás ale téma sebeléčení a sebeuzdravování zaujme hlouběji, je ideální prostudovat ji celou, pochopit souvislosti mezi jednotlivými potížemi a problémy, příliš neřešit příznaky, ale najít a odstranit příčinu.
Objev podobné jako Vědomé zdraví: Praktické rady, návody, prostředky a postupy (978-80-7281-539-5)
Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů - Ivan Vrana, Karel Richta - e-kniha
eBook: Kniha popisuje zásady při budování podnikového informačního systému (IS) a kritické faktory rozhodující o úspěchu či selhání projektu IS. Autoři dávají praktický návod pro postup v jednotlivých fázích zavádění IS. Součástí knihy jsou vzory smluv a dokumentů i základy modelovacího jazyka UML pro snazší komunikaci tvůrců a uživatelů IS.
Objev podobné jako Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů - Ivan Vrana, Karel Richta - e-kniha
Řízení lidských zdrojů: Moderní pojetí a postupy, 13. vydání (978-80-247-5258-7)
Kniha - autor Michael Armstrong; Stephen Taylor, 928 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Třinácté vydání světového bestselleru představuje moderní pojetí a postupy v oblasti řízení lidských zdrojů. V porovnání s desátým vydáním, které mnozí čeští čtenáři dobře znají, je třinácté vydání knihy výrazně přepracované a aktualizované. Michael Armstrong, který je světově uznávanou kapacitou v oblasti řízení lidských zdrojů, připravil tuto knihu společně se Stephenem Taylorem s cílem ukázat, jak může řízení lidských zdrojů přispívat k úspěšnosti různých organizací od výrobních podniků přes obchodní společnosti až po veřejné instituce. Přitom vycházejí z výsledků mnoha výzkumných projektů, které se zabývaly dopady rozmanitých strategií, politik a postupů v řízení lidských zdrojů na jednotlivce, týmy i organizace, a tyto dopady demonstrují s využitím řady případových studií z prostředí mnoha významných a úspěšných organizací. Výhodou knihy je, že zpracovává...
Objev podobné jako Řízení lidských zdrojů: Moderní pojetí a postupy, 13. vydání (978-80-247-5258-7)
Domáci chlieb: Recepty na voňavý chrumkavý chlieb s fotografiami prípravy (978-80-556-1112-9)
Kniha – autor Emmanuel Hadjiandreou, 176 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov, vďaka ktorým zistíte, aká neuveriteľne ľahká je vlastnoručná príprava chleba. Obsahuje podrobné návody na chlieb s droždím, kváskom, so sódou bikarbónou, ako aj recepty na drobné pečivo či sladké dobroty. Vyskúšajte viaczrnný chlieb so semienkami, syrovo-bylinkový kváskový chlieb, focacciu, pita chlieb, bezlepkový kukuričný chlieb, croissanty či osie hniezda!
Objev podobné jako Domáci chlieb: Recepty na voňavý chrumkavý chlieb s fotografiami prípravy (978-80-556-1112-9)
Zoner Photo Studio – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3260-5)
Elektronická kniha - autor Pavel Kristián, 192 stran Nestačí dobře fotografovat, digitální snímky se musí i zpracovat – a obojí se musí udělat dobře. Zoner Photo Studio představuje mimořádný, kvalitní a komplexní program, který uspokojí naprostou většinu požadavků fotografů na správu, zpracování, publikování a sdílení fotografií. Kniha, která by měla popsat celý tento program vyčerpávajícím způsobem, by musela čítat mnoho stovek stránek – a i v tom případě by nemusela uspokojit potřeby všech uživatelů. Tato publikace se zaměřuje pouze na několik vybraných témat: v první části obsahuje příklad základního workflow, tj. celkového postupu od stažení přes organizaci a správu snímků včetně vytvoření bezpečné zálohy. Další část je věnována vybraným ukázkám praktických postupů úprav snímků – od jednoduchého srovnání horizontu přes použití nástrojů, jako jsou Úrovně nebo Křivky pro tonální a barevné úpravy, ať již celého snímku nebo pouze jeho části, až po různé...
Objev podobné jako Zoner Photo Studio – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3260-5)
Zoner Photo Studio 17 – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele - Pavel Kristián - e-kniha
eBook: Aktualizované vydání publikace pro nové Zoner Photo Studio 17. Zoner Photo Studio představuje mimořádný, kvalitní a komplexní program, který uspokojí naprostou většinu požadavků fotografů na správu, zpracování, publikování a sdílení fotografií. Kniha, která by měla popsat celý tento program vyčerpávajícím způsobem, by musela čítat mnoho stovek stránek – a i v tom případě by nemusela uspokojit potřeby všech uživatelů. Tato publikace se zaměřuje pouze na několik vybraných témat: v první části obsahuje příklad základního workflow, tj. celkového postupu od stažení přes organizaci a správu snímků včetně vytvoření bezpečné zálohy. Další část je věnována vybraným ukázkám praktických postupů úprav snímků – od jednoduchého srovnání horizontu přes použití nástrojů, jako jsou Úrovně nebo Křivky pro tonální a barevné úpravy až po různé možnosti skládání fotografií pro vytváření panoramat nebo HDR snímků. Prostor je věnován zpracování souborů RAW: na několika konkrétních příkladech se ukazují možnosti úprav snímků ve formátu RAW včetně závěrečné konverze do některého ze standardních formátů JPEG nebo TIF. Pro dosažení maximální efektivity dovoluje ZPS zpracovávat celou skupinu snímků RAW hromadně, aplikovat na ně jednotné nastavení s možností je u jednotlivých snímků ještě individuálně upravit. Celou skupinu snímků je možné převádět do formátu JPEG nebo TIF až ve vhodném čase, kdy se budete na počítači věnovat jiné činnosti nebo u něj ani nemusíte být. V poslední části jsou uvedeny některé vybrané popisné a vysvětlující informace, např. vysvětlení histogramu, použití Úrovní a Křivek, které představují univerzální a účinné nástroje pro provádění velkého množství různých úprav snímků. Zařazeny jsou i ukázky prolnutí pracovní vrstvy, ať už s vloženým obrázkem nebo snímkem upraveným pomocí filtru. Publikace je zakončena popisem možností uživatelského nastavení prostředí a vlastností aplikace ZPS.
Objev podobné jako Zoner Photo Studio 17 – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele - Pavel Kristián - e-kniha
Lekárnička s esenciálnymi olejmi: Stratégie a postupy pre pokročilých: chronické ochorenia a problém (978-80-222-1351-6)
Kniha - autor Eric Zielinski; Sarina Ann Zielinsku, slovensky, pevná s přebalem lesklá Esenciálne oleje nie sú žiadnou novinkou. Už tisícky rokov tvoria základ prírodnej medicíny. V súčasnosti pomáhajú pacientom trpiacim chronickými ochoreniami, ako sú migrény, nespavosť, vysoký tlak, cukrovka, depresia, chronická obštrukčná choroba pľúc alebo problémy s libidom. Dr. Eric Zielinski, autor bestselleru Liečivá sila esenciálnych olejov, spolu so svojou manželkou Sabrinou ponúkajú vyše 150 vedecky overených receptov na boj proti základným príčinám všetkých ochorení, ako sú stres, úzkosť a zápal. Okrem toho sú spomínané oleje vhodné na liečenie a zmiernenie symptómov 25 chronických ochorení napríklad nespavosť, problémy s libidom, fibromyalgiu, chronickú obštrukčnú chorobu pľúc, úzkosť, depresiu, cukrovku, demenciu a mnohé iné. Na ich výrobu sa užíva viac ako 70 aromatických rastlín od copaiby a cintrónovej trávy až po kukrumu a ylang ylang.
Objev podobné jako Lekárnička s esenciálnymi olejmi: Stratégie a postupy pre pokročilých: chronické ochorenia a problém (978-80-222-1351-6)
Zoner Photo Studio 17 – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3296-4)
Elektronická kniha - autor Pavel Kristián, 200 stran Aktualizované vydání publikace pro nové Zoner Photo Studio 17. Zoner Photo Studio představuje mimořádný, kvalitní a komplexní program, který uspokojí naprostou většinu požadavků fotografů na správu, zpracování,publikování a sdílení fotografií. Kniha, která by měla popsat celý tento program vyčerpávajícím způsobem, by musela čítat mnoho stovek stránek – a i v tom případě by nemusela uspokojit potřeby všech uživatelů. Tato publikace se zaměřuje pouze na několik vybraných témat: v první části obsahuje příklad základního workflow, tj. celkového postupu od stažení přes organizaci a správu snímků včetně vytvoření bezpečné zálohy. Další část je věnována vybraným ukázkám praktických postupů úprav snímků – od jednoduchého srovnání horizontu přes použití nástrojů, jako jsou Úrovně nebo Křivky pro tonální a barevné úpravy až po různé možnosti skládání fotografií pro vytváření panoramat nebo HDR snímků. Prostor je...
Objev podobné jako Zoner Photo Studio 17 – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele (978-80-741-3296-4)
Postupy v ošetřovatelské péči 4 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová
Publikace čtenáře informuje o režimech hygieny na odděleních, hygienické péči na lůžku, o ošetření kůže po hygieně, o možnostech práce s pacientem podle konceptu Bazální stimulace v rámci hygieny. Zabývá se převlékáním, mytím vlasů, péčí o zuby/dutinu ústní, péčí o oči, nehty, o režim pacienta atd. Jsou zmíněny typy lůžek, jejich úprava, převlékání a zejména polohování pacienta.Publikace má sloužit studentům a pedagogům a nelékařským zdravotnickým pracovníkům, kteří se dané problematice věnují.
Objev podobné jako Postupy v ošetřovatelské péči 4 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová
Postupy v ošetřovatelské péči 2 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová
Kniha s tématem bariérové ošetřovatelské péče je další ze série, která má sloužit studentům a pedagogům a nelékařským zdravotnickým pracovníkům, kteří se dané problematice věnují. Jde o sérii tzv. „sešitků", které si mohou čtenáři vybírat dle aktuálních potřeb.V této publikaci se čtenáři mohou informovat o infekcích spojených s pobytem ve zdravotnickém zařízení, jejich rozdělení, cestách přenosu, o bariérové ošetřovatelské péči, tzn. o dezinfekci, sterilizaci, hygieně rukou, oblékání, jednorázových pomůckách, individualizaci pomůcek atp.), dále o péči o pacienta v rámci bariérové péče, např. o pacienta s vyšším hygienickým režimem, o pacienta v intezivní péči apod.
Objev podobné jako Postupy v ošetřovatelské péči 2 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová
Postupy v ošetřovatelské péči 1 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová
Postupy v ošetřovatelské péči stručně, jasně, přehledně. Poslech, pohmat, pohled, poklep; vědomí, puls, dech, tlak, tělesná teplota. Indikace, příprava pacienta, pomůcky, provedení, sledování, vyhodnocení. Novinky, doporučení, možné komplikace a užitečné rady.
Objev podobné jako Postupy v ošetřovatelské péči 1 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová
Postupy v ošetřovatelské péči 3 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová
Třetí publikace z řady o poskytování ošetřovatelské péče, která se vyučuje na školách se zdravotnickým zaměřením. První publikace se zabývala základním fyzikálním vyšetřením sestrou, druhá bariérovou ošetřovatelskou péčí. Tématem čtvrté pak bude hygienická péče, péče o lůžko a polohování pacienta. Jednotlivé publikace jsou zaměřeny vždy na konkrétní téma poskytované péče všeobecnou sestrou (praktickou sestrou, porodní asistentkou, zdravotnickým záchranářem a pracovníky dalších nelékařských oborů). Publikace zahrnují obecné informace i konkrétní ošetřovatelské činnosti. V této publikaci naleznou čtenáři témata: definice, zhodnocení výživového stavu pacienta – škály (MNA, BMI…), dietní systém, alternativní přístupy stravování, indikace k enterální výživě, příprava pacienta, pomůcky, provedení (včetně aplikace výživy do NSG, PEG/PEJ), sledování účinku, zhodnocení.Publikace má sloužit studentům a pedagogům a nelékařským zdravotnickým pracovníkům, kteří se dané problematice věnují.
Objev podobné jako Postupy v ošetřovatelské péči 3 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová
PaM 2/2024 Změny pravidel pro agentury práce - Průměrná mzda a postupy ve zdravotním pojištění od 1. ledna 2024
Změny pravidel pro agentury práce – Novela zákona o zaměstnanosti, jak jak je uvedena v legislativním návrhu, přináší zásadní změny při posuzování právního postavení a činnosti agentur práce. Změny se týkají především pracovních a mzdových podmínek, odstranění nevýhod pro zaměstnance, ztráty povolení ke zprostředkování, přísnějších podmínek pro povolení, předčasného ukončení dočasného přidělení, omezení agenturního zaměstnávání.
Objev podobné jako PaM 2/2024 Změny pravidel pro agentury práce - Průměrná mzda a postupy ve zdravotním pojištění od 1. ledna 2024
Asijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)
Kniha - autor Emily Calderová, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a korejskou. Díky zeměpisným a historickým vlivům se některé pokrmy objevují mírně pozměněné v různých částech této oblasti. Užijte si kouzlo Asie u vás doma s recepty na dobroty od malých chuťovek, přes polévky po syté jídlo z misky a lákavé větší pokrmy či dezerty. Nechte se inspirovat. Vyzkoušejte třeba čínské smažené taštičky, sašimi z tuňáka a lososa, asijská karamelová křidélka, polévku pho s hovězím masem a pepřem, singapurské nudle, kuřecí pad thai, thajské zelené květákové karí, asijské dušené hovězí s pak čoi, lososa s ořechovou krustou, křupavou pečenou kachnu s asijským salátem nebo hongkongské vaječné koláčky.
Objev podobné jako Asijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)
Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)
Nová kuchařka z edice Apetit sezona přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepší, co máte ve spíži a co nabízejí zimní trhy i supermarkety! Ve čtvrtém dílu sezonní řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na mrazivé měsíce prosinec, leden a únor. Napečte a navařte si s námi na svátky, zahřejte se sytými polévkami, pokrmy z luštěnin a obilnin i teplými saláty ze zimní zeleniny. Nezapomněli jsme ani na to, že zima je sezona vepřových hodů. Díky našim receptům vám bude ZIMA za kamny i na lyžích pěkně ubíhat! V kuchařce Zima najdete tyto kapitoly: Prosinec – prosincové svátky Leden – lednové střízlivění Únor – únorové radosti
Objev podobné jako Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)
Recepty starých mistrů: aneb malířské postupy středověku (978-80-264-1598-5)
Kniha – autor Barbora A. Hřebíčková, 172 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá - autor Barbora A. Hřebíčková, 172 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha historických malířských receptů je určena malířům, restaurátorům, historikům a milovníkům umění. Je tvořena výběrem nejzajímavějších malířských receptů od starověku do období baroka, které dokumentují dobovou uměleckou praxi a jsou dodnes prakticky použitelné. Výběr byl proveden z několika stovek receptů a návodů obsažených v dobových rukopisech. Recepty jsou rozděleny do kapitol a opatřeny bibliografickým úvodem.
Objev podobné jako Recepty starých mistrů: aneb malířské postupy středověku (978-80-264-1598-5)
Postupy v ošetřovatelské péči 2 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová - e-kniha
eBook: Kniha s tématem bariérové ošetřovatelské péče je další ze série, která má sloužit studentům a pedagogům a nelékařským zdravotnickým pracovníkům, kteří se dané problematice věnují. Jde o sérii tzv. „sešitků", které si mohou čtenáři vybírat dle aktuálních potřeb. V této publikaci se čtenáři mohou informovat o infekcích spojených s pobytem ve zdravotnickém zařízení, jejich rozdělení, cestách přenosu, o bariérové ošetřovatelské péči, tzn. o dezinfekci, sterilizaci, hygieně rukou, oblékání, jednorázových pomůckách, individualizaci pomůcek atp.), dále o péči o pacienta v rámci bariérové péče, např. o pacienta s vyšším hygienickým režimem, o pacienta v intezivní péči apod.
Objev podobné jako Postupy v ošetřovatelské péči 2 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová - e-kniha
Postupy v ošetřovatelské péči 1 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová - e-kniha
eBook: První ze série publikací zabývajících se poskytováním ošetřovatelské péče v rámci témat vyučovaných na školách se zdravotnickým zaměřením. Jednotlivé samostatné monografie budou cílit vždy na konkrétní téma péče poskytované všeobecnou sestrou, praktickou sestrou, porodní asistentkou, zdravotnickým záchranářem či zástupci dalších nelékařských odborností. Budou členěny od úvodní vstupní části až po konkrétní ošetřovatelské činnosti. Knihy z této série poslouží studentům, pedagogům a nelékařským zdravotnickým pracovníkům, kteří se dané problematice věnují. V této knize se čtenáři mohou informovat o tématech poslech, pohmat, pohled, poklep; vědomí, puls, dech, tlak, tělesná teplota, a to ve struktuře: definice, faktory, hodnocení stavu, indikace, příprava pacienta, pomůcky, provedení, sledování, vyhodnocení.
Objev podobné jako Postupy v ošetřovatelské péči 1 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová - e-kniha
Postupy v ošetřovatelské péči 4 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová - e-kniha
eBook: Publikace čtenáře informuje o režimech hygieny na odděleních, hygienické péči na lůžku, o ošetření kůže po hygieně, o možnostech práce s pacientem podle konceptu Bazální stimulace v rámci hygieny. Zabývá se převlékáním, mytím vlasů, péčí o zuby/dutinu ústní, péčí o oči, nehty, o režim pacienta atd. Jsou zmíněny typy lůžek, jejich úprava, převlékání a zejména polohování pacienta. Publikace má sloužit studentům a pedagogům a nelékařským zdravotnickým pracovníkům, kteří se dané problematice věnují.
Objev podobné jako Postupy v ošetřovatelské péči 4 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová - e-kniha
Postupy v ošetřovatelské péči 3 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová - e-kniha
eBook: Třetí publikace z řady o poskytování ošetřovatelské péče, která se vyučuje na školách se zdravotnickým zaměřením. První publikace se zabývala základním fyzikálním vyšetřením sestrou, druhá bariérovou ošetřovatelskou péčí. Tématem čtvrté pak bude hygienická péče, péče o lůžko a polohování pacienta. Jednotlivé publikace jsou zaměřeny vždy na konkrétní téma poskytované péče všeobecnou sestrou (praktickou sestrou, porodní asistentkou, zdravotnickým záchranářem a pracovníky dalších nelékařských oborů). Publikace zahrnují obecné informace i konkrétní ošetřovatelské činnosti. V této publikaci naleznou čtenáři témata: definice, zhodnocení výživového stavu pacienta – škály (MNA, BMI…), dietní systém, alternativní přístupy stravování, indikace k enterální výživě, příprava pacienta, pomůcky, provedení (včetně aplikace výživy do NSG, PEG/PEJ), sledování účinku, zhodnocení. Publikace má sloužit studentům a pedagogům a nelékařským zdravotnickým pracovníkům, kteří se dané problematice věnují.
Objev podobné jako Postupy v ošetřovatelské péči 3 - Ilona Plevová, Miroslava Kachlová - e-kniha
Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči: Rastlinné recepty s liečivou energiou (978-80-999022-2-1)
Kniha - autor Michaela Melichová, 224 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Kniha, ktorá vás navedie, ako si byť lekárom a nezakázať si pri tom obľúbené chute a jedlá. Stačí si vybrať liečivé potraviny a správne ich nakombinovať. Získajte späť zdravie, vitalitu a chuť do života. Kniha Varíme v súlade s prírodou, alebo keď jedlo lieči, obsahuje okrem 78 receptov i návod a vysvetlenie ako a prečo začať jest trochu inak a pritom sa nevzdať svojich obľúbených jedál. Zdravé a chutné recepty s trochou logiky a filozofie.
Objev podobné jako Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči: Rastlinné recepty s liečivou energiou (978-80-999022-2-1)
Česká biokuchařka: Recepty na pokrmy ze špaldy, pohanky, prosa a cizrny ... (80-86179-79-6)
Kniha - autor Anna Michalová; Milena Valušková, 170 stran, česky, pevná bez přebalu matná Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek.......buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách... .......jen namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou náplní, provensálská směs s jahelnými knedlíčky,barevné ovesné rizoto s kuřecími prsíčky,ječný šumajzl,perník z žitné mouky, telecí řízek plněný špaldovým bulgurem s přílohou špaldové rýže, trhankové kuličky se švestkami,hrách na italský způsob, cizrna s mletým masem, jarní salát z naklíčené dvouzrnky, meruňkové pyré s naklíčeným žitem......a mnoho dalšího...
Objev podobné jako Česká biokuchařka: Recepty na pokrmy ze špaldy, pohanky, prosa a cizrny ... (80-86179-79-6)
Fitness guru recepty II. - Dominika Strašiftáková, Miroslav Kelij
Příbory cinkají, ve vzduchu je vůně zdravého jídla, sbíhají se vám sliny a už se nemůžete dočkat, až popadnete příbor a plně si vychutnáte zasloužené vynikající jídlo.Věříme, že stravování není jen pouhou nutností. Pro nás je jídlo skutečnou událostí, kterou si naplno užíváme. Těší nás, že se s vámi o svoji radost z něj můžeme podělit v našich receptech.Věříme, že každý z nás má velkou zodpovědnost za to, co vloží do svých úst, a proto naše recepty tvoříme vždy svědomitě a s cílem „dát dohromady“ to nejzdravější s využitím plnohodnotných a vyvážených surovin.S hrdostí vám podáváme to nejlepší z naší kuchyně, knihu, která se „vařila“ více než půl roku a kterou jsme „dochutili“ zkušenostmi z prvního vydání a vašimi skvělými nápady.Dopřejte si další stovku těch nejoriginálnějších receptů a přidejte se ke skoro 100 000 našich zdravých a sytých fanoušků. Dobrou chuť! :)
Objev podobné jako Fitness guru recepty II. - Dominika Strašiftáková, Miroslav Kelij
Fitness guru recepty III. - Dominika Strašiftáková, Miroslav Kelij
Jíte pořád to samé a už vás to nebaví?Nás také ne! Proto vám přinášíme další stovku vybraných chutí a vůní! Čeká na vás to nejchutnější zdravé jídlo, ze kterého si vyberou i příznivci receptů bez lepku, bez laktózy a milovníci veganské, raw nebo paleo stravy.Neustále sledujeme trendy v oblasti zdravé výživy a přinášíme vám je v podobě knihy s vyspělým designem, ve které se snadno zorientuje i začátečník. Pokusy a omyly v kuchyni nechte nám a užijte si se svou rodinou skvělé zdravé recepty hned na první pokus! Podrobné postupy a množství tipů z vás udělá opěvovaného šéfkuchaře ve vaší rodině, u vašich známých i kolegů!Recepty pro vás s radostí vymýšlíme ve vlastní kuchyni už třetí rok, proto se připravte na skutečnou originalitu, kterou se denně inspirují největší slovenské stránky s fitness recepty, cvičením, ale i mnohé restaurace a fitnesscentra!Vaří s námi už 100 000 mlsných jazýčků. Nemáte také chuť?
Objev podobné jako Fitness guru recepty III. - Dominika Strašiftáková, Miroslav Kelij
Fitness Guru Recepty 1 - Dominika Strašiftáková, Miroslav Kelij
Prvá kniha s výberom Vašich najobľúbenejších receptov v novom dizajne! Viac ako stovka receptov je prehľadne rozdelených do 11 kategórií. Na vybraných ukážkach môžete vidieť, že sme pre Vás doplnili energetické hodnoty receptov a tiež informácie o bezlepkových, bezlaktózových ale aj vegan, raw a paleo receptoch. Veríme, že sa Vám kniha bude páčiť a pomôže Vám na ceste za lepším zdravím a životom! :)Mnohí z nás by sa chceli chutne a dobre najesť, najradšej v priebehu pár minút. Nie každý ale môže v kuchyni tráviť hodiny času a preto sú naše recepty jednoduché, rýchle, chutné a hlavne poriadne výživné!V tejto knihe nájdete vyše 100 pestrých fitness receptov aj s fotkami a podrobným návodom, ktoré vás, na rozdiel od nezmyselných diét, prirodzene nasmerujú k zdravému životnému štýlu. Pomôžeme vám vytvárať zdravé alternatívy raňajok, hlavných jedál, dezertov, ako aj zdravý domáci chlieb. Nebojte sa, nájdete tu tiež sladkosti a dobroty vhodné aj na večer! :)Každým receptom potvrdzujeme myšlienku, že zdravá strava je zábava plná nových chutí a zážitkov. Neraz vôňa šíriaca sa z kuchyne priláka mlsné jazýčky ešte predtým, ako stihnete elegantne naaranžovanú delikatesu vystaviť na stôl v plnej kráse.“Sme to, čo jeme.” a “V zdravom tele zdravý duch!” nie sú iba výmyslami - už naši predkovia si dobre uvedomovali dôležitosť kvalitnej stravy. Spomeňte si na babičku, ako vás vykrmovala. :)Je čas zamávať fastfoodom a polotovarom na rozlúčku a zoznámiť sa s reálnym plnohodnotným jedlom. Nával životnej energie, dobrá nálada a uvoľnenosť sú iba malým poďakovaním vášho tela za znížené riziko chorôb a dlhší, kvalitnejší život.Nepotrebujete sa kŕmiť diétnymi šalátmi a mrkvou bez chuti, aby ste boli zdraví. Chce to len trochu odvahy skúsiť niečo nové!Pozdravte výživné chutné jedlo. Pozdravte peknú postavu. Pozdravte život plný energie!
Objev podobné jako Fitness Guru Recepty 1 - Dominika Strašiftáková, Miroslav Kelij
Fitness Guru Recepty 2 - Dominika Strašiftáková, Miroslav Kelij
Originálne pokračovanie tých najlepších fitness receptov pre Vás je konečne tu! Moderný, čistý dizajn, prehľadná organizácia receptov a energetické hodnoty dochucujú pôžitok z ďalšej stovky receptov, ktoré Vám ľahko pomôžu na ceste ku zdraviu. Knihu sme robili pre Vás a preto sú na základe Vašich návrhov jednotlivé recepty označené ako bezlepkové, bezlaktózové a tiež vhodné na večeru. Typy receptov sú vyberané rovnomerne, aby si každý prišiel na svoje. Pestrá strava je dôležitá! :)Príbory štrngocú, vôňa zdravého jedla je vo vzduchu, slinky sa zbiehajú a vy sa už neviete dočkať, kedy schytíte príbor do ruky a naplno si vychutnáte zaslúžené vynikajúce jedlo.My veríme, že stravovanie nie je iba nutnosťou. Pre nás je chvíľa jedenia hotová udalosť, ktorú si užívame naplno a teší nás, že sa o ňu môžeme podeliť s vami pomocou našich receptov.Vieme, že je veľkou zodpovednosťou každého z nás vybrať, čo vloží do úst, a preto naše recepty tvoríme vždy svedomito, s úmyslom “dať to dokopy” čo najzdravšie, s využitím plnohodnotných a vyvážených surovín.Hrdo vám servírujeme to najlepšie z našej kuchyne, knihu ”varenú” viac ako pol roka, “dochutenú” skúsenosťami z prvého vydania a vašimi skvelými návrhmi.Doprajte si ďalšiu stovku tých najoriginálnejších receptov a pridajte sa k desaťtisícom našich zdravých a sýtych fanúšikov.
Objev podobné jako Fitness Guru Recepty 2 - Dominika Strašiftáková, Miroslav Kelij
Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)
Kniha - autor Alena Doležalová, 208 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Že je krabičková dieta fenoménem současné doby, to potvrdil velký úspěch publikace Domácí krabičková dieta. Další díl této publikace Domácí krabičková dieta II přináší mnoho praktických kuchařských rad, zaměřuje se hlavně na to, jak nestrávit zbytečně mnoho času přípravou krabičkových pokrmů, jak hospodařit s nakoupenými surovinami, či jak si jednoduše vytvořit vlastní jídelníček. Obsahuje odpovědi na nejčastější otázky „krabičkářek“ a „krabičkářů“. Najdete zde i 300 nových rychlých a chutných receptů připravovaných z dostupných surovin a 70 nových jídelníčků.
Objev podobné jako Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)
Domácí konopné recepty - Jak si vyrobit domácí konopné masti, tělová mléka, masážní oleje, koupelové soli, koktejly a mnoho dalších receptů - Sandra H
První kniha, ve které se naučíte vyrábět si domácí konopné masti, konopnou kosmetiku, čisticí prostředky, koupelové soli, esenciální vody, konopné nápoje a řadu dalších léčivých a zkrášlujících přípravků z konopí.V této knize najdete více než 75 receptů na konopné přípravky určené k péči o tělo, které neobsahují žádné konzervační látky ani nejčastější alergeny a které si můžete snadno vyrobit sami doma z přírodních surovin.Používání konopí v péči o tělo není ničím novým, neboť konopí se zevně využívá již celá tisíciletí v tradičních léčebných postupech východních kultur. V oblastech, ve kterých je povoleno užívání konopí k léčebným účelům, lidé znovu objevují konopné masti, kosmetiku, obklady a koupele jako zdravou a účinnou alternativu zvládání bolesti, zklidňování podrážděné pokožky a prohloubení léčebných koupelí.V této knize se také dozvíte, které recepty působí zevně a které mohou ve vyšším množství vyvolávat euforické stavy.
Objev podobné jako Domácí konopné recepty - Jak si vyrobit domácí konopné masti, tělová mléka, masážní oleje, koupelové soli, koktejly a mnoho dalších receptů - Sandra H
Nakrájej, zabal a upeč!: Geniálně jednoduché pokrmy z trouby se šablonami receptů (978-80-88213-82-6)
Kniha - autor Stephanie Hiekmannová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nejjednodušší vaření, které jste kdy vyzkoušeli. Zkuste novou metodu a netravte v kuchyni zbytečné hodiny. S našimi extra jednoduchými, lehkými a zdravými recepty už nebudete chtít vařit jinak. Stačí si na knihu připravit pečicí papír, naskládat na něj suroviny a pak celý balíček upéct v troubě. Naučte vařit třeba i své děti. Jednoduše a zábavnou formou.
Objev podobné jako Nakrájej, zabal a upeč!: Geniálně jednoduché pokrmy z trouby se šablonami receptů (978-80-88213-82-6)
Sicilská kuchyně - Recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás - Petr Šámal
Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, rozdělených dle druhu pokrmů, popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice.
Objev podobné jako Sicilská kuchyně - Recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás - Petr Šámal
Podívejte se také
- Ozdravné postupy a řešení krize bank (978-80-7502-614-9)
- Sladký život bez lepku: Osvědčené recepty pro domácí koláče, dorty, dezerty a slané pečivo (978-80-7391-226-0)
- Gizka a Peter spolu v kuchyni: Retro recepty známej svokry a moderné recepty obľúbeného šéfkuchára (978-80-573-0266-7)
- Žbirka Miroslav Meky: K.O. - CD (912313-2)
- cd miroslav donutil cte povidky oty pavla
- Žbirka Meky Miroslav: Posledné veci - CD (4581932)
- Miroslav Šašek (978-80-242-7362-4)
- Ultrazvuk ruky a horní končetiny: Praktické postupy (978-80-247-3449-1)
- Košíkaření z papíru nové postupy a nápady (978-80-264-0501-6)
- Miroslav Singer Jak shodit kila a oslabit korunu (978-80-87034-52-1)
- multifunkcni hrnec recepty
- recepty pro diabetiky
- recepty friteza tefal
- dietni redukcni recepty
- zapisnik na recepty
- pomaly hrnec recepty
- tesla k70 recepty
- eta pečenka recepty
- odšťavňovací hrnec recepty
- lauben rýžovar recepty
- rýžovar lauben recepty
- tesla hrnec recepty