Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
Podívejte se také albatros harry potter 5 fenixuv rad 2 vydani
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Podívejte se také albatros harry potter 2 tajemna komnata 5 vydani
Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Podívejte se také Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2)
Podívejte se také
- Hegerová Hana: Recital (SU5721-2)
- Hana ()
- Zagorová Hana: Vyznání - CD (SU6259-2)
- Bílá Lucie: Hana - CD (SU6266-2)
- Zagorová Hana: O Lásce - CD (SU6352-2)
- Hegerová Hana: Lásko prokletá - CD (SU5725-2)
- Zagorová Hana: Zloděj duší - CD (310705-2)
- Janků Hana: Operní recitál - CD (CR0878-2)
- Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1)
- Strojírenská technologie v příkladech (80-86686-51-5)
- Rezek Petr, Zagorová Hana: Spolu - CD (310851-2)
- Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave - CD (310227-2)
- Zagorová Hana: Maluj zase obrázky - CD (310359-2)
- Blažíková Hana, Král Tomáš,: Ukolébavky - CD (SU4253-2)
- Zagorová Hana: Já nemám strach - CD (SU6539-2)
- Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
- Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave (komplet 1+2) - CD (310922-2)
- Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
- Zagorová Hana: Duety se slavnými muži - CD (310797-2)
- Hegerová Hana: Všechno nejlepší (2x CD) - CD (SU5726-2)
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
Objev podobné jako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Obrazy z novějších českých dějin 5 (nové vydání) - Hana Rezutková
Nové, přepracované vydání učebnice se zabývá především moderními dějinami naší země. Titul, který navazuje na Obrazy ze starších českých dějin, zachycuje sled událostí od osvícenství v Rakousko-Uhersku až po současnost České republiky. Hlavně však působí jako průvodce překotnými změnami v 19. století a zejména historickými zvraty ve 20. století. Učebnice kromě dějin akcentuje i tzv. rodinnou paměť a podněcuje žáky k tomu, aby se stali dobrými pozorovateli, kteří dokážou formulovat vlastní názor.
Objev podobné jako Obrazy z novějších českých dějin 5 (nové vydání) - Hana Rezutková
KČT 57 Haná-Olomoucko 1:50 000, 5. vydání
Turistická mapa KČT, zelená edice 1:50 000, nejnovější vydání (2018).
Objev podobné jako KČT 57 Haná-Olomoucko 1:50 000, 5. vydání
E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání (978-80-7676-175-9)
Elektronická kniha - autor autorů kolektiv a Více autorů, 332 stran, česky Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy využívání technologií. Z recenzního...
Objev podobné jako E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání (978-80-7676-175-9)
E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-7676-175-9)
Kniha - autor Jiří Zounek; Libor Juhaňák; Hana Staudková, 332 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy...
Objev podobné jako E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-7676-175-9)
Angličtina Business English, 2. vydání (978-80-271-1297-5)
Elektronická kniha - autor Zuzana Hlavičková, 160 stran, česky Chcete umět profesionálně komunikovat v anglickém jazyce? Napsat správně e-mail či dopis a bez problémů telefonovat? Přesvědčivě vyjednávat, vést prezentace a aktivně se účastnit porad? S touto knížkou to snadno zvládnete! V příručce najdete fráze a slovní spojení běžně užívané v nejčastějších pracovních, obchodních i společenských situacích – od navazování pracovních kontaktů a telefonování přes formulování obchodních dopisů a e-mailů až po vyjednávání, porady a prezentace. Fráze jsou pro přehlednost uspořádány do dvojjazyčných sloupečků a doplněny užitečnými a jazykovými tipy a slovíčky. Knížka je určena pro manažery, obchodníky, asistentky i studenty, kteří potřebují zvládnout základy obchodní komunikace, a je vhodná i jako doplňkový materiál v kurzech obchodní angličtiny.
Objev podobné jako Angličtina Business English, 2. vydání (978-80-271-1297-5)
Shrnutí předpisů o advokacii. 2. vydání (978-80-7676-256-5)
Elektronická kniha Přinášíme druhé, doplněné a aktualizované vydání příručky Shrnutí předpisů o advokacii. K sepsání této publikace autora kdysi motivovala vlastní zkušenost z doby přípravy na advokátní zkoušky a chybějící ucelený praktický materiál zabývající se právní úpravou výkonu advokacie a poskytování právních služeb. Další vydání je důkazem, že přehledné a stručné shrnutí této problematiky našlo své místo a čtenáře. Celý text je přehledně rozčleněn do sedmi částí podle předpisů upravujících jednotlivé aspekty poskytování právních služeb ze strany advokáta. Cílem je poskytnout přehledný a stručný výklad jednotlivých předpisů upravujících advokacii, a to jednak advokátním koncipientům připravujícím se na advokátní zkoušky, jednak i již praktikujícím advokátům, kteří si přejí se v dané právní úpravě v rychlosti zorientovat.
Objev podobné jako Shrnutí předpisů o advokacii. 2. vydání (978-80-7676-256-5)
Účetní manuál pro podnikatelské subjekty - 2. vydání (978-80-271-2245-5)
Elektronická kniha - autor Vladimír Hruška, 640 stran, česky Znáte ten nepříjemný pocit, když řešíte problém, jehož „řešení jste už někde viděli...“, jen si nemůžete rychle uvědomit kde, ve kterém ustanovení příslušné legislativní normy byste to našli? Každý účetní se často dostává do situace, kdy si má vzpomenout na přesné a správné vymezení nějakého účtu či konkrétní souvztažnosti pro účetní operaci. Právě pro překlenutí těchto stresových situací byl zpracován tento manuál účetního!
Objev podobné jako Účetní manuál pro podnikatelské subjekty - 2. vydání (978-80-271-2245-5)
Přestupkové právo: 2. aktualizované vydání (978-80-7502-612-5)
Kniha - autor Helena Prášková, 572 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace přináší podrobný teoretický a praktický rozbor právní úpravy obecné části hmotného přestupkového práva a řízení o přestupcích. Druhé vydání publikace reaguje na změny právní úpravy přestupkového zákona i jeho právního okolí. Publikace upozorňuje na změněné nebo nové právní instituty a provádí jejich výklad. Během účinnosti přestupkového zákona vyvstala řada teoretických i aplikačních problémů a sporných otázek, na které se snaží druhé vydání publikace najít odpovědi a nabídnout řešení. Vychází přitom z poměrně bohaté judikatury správních soudů a Ústavního soudu. Pro úzkou návaznost přestupkového práva na trestní právo hmotné i procesní je uváděna též trestní judikatura a trestní doktrína. Rozbor jednotlivých hmotněprávních i procesních institutů je doplněn o příklady, které plynou z aplikační praxe správních orgánů. Rozpracovány jsou například otázky ukládání...
Objev podobné jako Přestupkové právo: 2. aktualizované vydání (978-80-7502-612-5)
Finanční analýza – 5. aktualizované vydání (978-80-247-5534-2)
Elektronická kniha - autor Petra Růčková, 160 stran Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy - rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash flow — při zpracovávání finanční analýzy. Osvojte si metody výborně využitelné v podnikatelské praxi. Součástí je komplexní příklad, upozorňující také na možná úskalí při interpretaci výsledků.
Objev podobné jako Finanční analýza – 5. aktualizované vydání (978-80-247-5534-2)
Pracovní sešit k Českému jazyku 5, 2. díl - Hana Staudková, Miroslava Horáčková
Dvojdílný pracovní sešit přináší řadu aplikačních cvičení vázaných na texty učebnice Český jazyk 5 ALTER a další úkoly. Formulace otázek i grafická úprava zohledňuje věk žáků a připravuje je na přechod na 2. stupeň ZŠ a na víceletá gymnázia. Oba díly obsahují kartonovou přílohu s přehledy učiva.
Objev podobné jako Pracovní sešit k Českému jazyku 5, 2. díl - Hana Staudková, Miroslava Horáčková
Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
Kniha - autor Jaroslav Runštuk, 812 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize.
Objev podobné jako Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
Leasing v praxi, 5. aktualizované vydání (978-80-247-4081-2)
Elektronická kniha - autor Petr Valouch, 120 stran Leasing je vysvětlen z pohledu nájemce i pronajímatele, z hlediska právního, účetního i daňového. Čtenář si může porovnat výhody úvěrového a leasingového financování, dozví se podle jakých kritérií si má vybrat leasingovou společnost, jaké náležitosti má obsahovat leasingová smlouva i předčasné ukončení leasingu. Vysvětleny jsou základní pojmy — akontace, časové rozlišení splátek, splátkový kalendář, tuzemský pronájem a pronájem přes hranice, nepeněžní plnění nájemného apod. Na konkrétních příkladech je znázorněn způsob účtování základních leasingových operací v podvojném účetnictví i při vedení daňové evidence (např. při změně osoby nájemce nebo pronajímatele, při předčasném ukončení smlouvy s následnou koupí a při užití předmětu zčásti pro podnikání a zčásti pro osobní účely). Publikace je praktickou příručkou, kterou oceňují nejen zaměstnanci leasingových společností a účetní, ale i každý, kdo si již nějaký...
Objev podobné jako Leasing v praxi, 5. aktualizované vydání (978-80-247-4081-2)
Výchova ke zdraví: 2., aktualizované vydání (978-80-247-5351-5)
Kniha - autor Jitka Machová; Dagmar Kubátová, 312 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Zdraví člověka je v současném pojetí chápáno jako vyvážený stav tělesné, duševní a sociální pohody. Je utvářeno a ovlivňováno mnoha činiteli a je předpokladem pro aktivní a spokojený život i pro dobrou pracovní výkonnost. Proto je také výchova ke zdraví jednou z priorit základního vzdělávání a promítá se do celého života školy. Kniha kolektivu renomovaných českých autorů zprostředkovává obsahovou stránku výchovy ke zdraví s důrazem na prevenci a přináší aktuální informace týkající se zdraví a zdravého životního stylu. Velký důraz se klade na odpovědnost každého člověka za své zdraví. Kniha je určena jak vyučujícím daného předmětu, tak studentům pedagogických fakult. Pomůže jim vést žáky v několika základních směrech: žáci si upevňují hygienické, stravovací, pracovní a jiné zdravotně preventivní návyky rozvíjejí dovednost odmítat škodlivé látky učí se, jak...
Objev podobné jako Výchova ke zdraví: 2., aktualizované vydání (978-80-247-5351-5)
Glosář výrazů a zkratek rozhodčího řízení a ADR - 2. vydání (978-80-759-8679-5)
Elektronická kniha - autor Vojtěch Trapl, 60 stran, česky Slovník výrazů, pojmů a institucí nejčastěji používaných v mezinárodní obchodní arbitráži, s nimiž se rozhodci a advokáti setkávají denně, ať už ve vlastní praxi, nebo při studiu významných zahraničních rozhodčích nálezů. Glosář nabízí vedle potřebného sjednocení překladové terminologie také stručné vysvětlivky k daným pojmům.
Objev podobné jako Glosář výrazů a zkratek rozhodčího řízení a ADR - 2. vydání (978-80-759-8679-5)
Dětská alergologie: 2. přepracované a doplněné vydání (978-80-7345-666-5)
Kniha - autor Vít Petrů, 452 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha, která vychází v druhé edici (1. vydání v roce 2012), reflektuje pokrok, ke kterému došlo v průběhu posledních 9 let v problematice alergických onemocnění dětského věku. Původní autorský kolektiv, tvořený předními odborníky z českých a moravských pracovišť pediatrické alergologie a klinické imunologie, byl ochuzen o zakladatele dětské alergologie u nás, prof. MUDr. Václava Špičáka, CSc., který ve věku 90 let v roce 2019 zemřel. Jím původně zpracované kapitoly aktualizovali doc. MUDr. Vít Petrů, CSc., a prim. MUDr. Irena Krčmová, Ph.D. Autoři této reedice předkládají čtenáři komplexní a recentní pohled na etiopatogenezi, diagnostiku, léčbu, prevenci i prognózu imunopatologických stavů vzniklých na alergickém podkladě. Monografie je rozdělena na dvě části - obecnou a speciální. Obecná část podává přehledné informace o prevalenci, genetice, imunopatologii, etiopatogenezi, diagnostice,...
Objev podobné jako Dětská alergologie: 2. přepracované a doplněné vydání (978-80-7345-666-5)
Naprosto nezbytná Hana Zagorová 1946-2022 (rozšířené vzpomínkové vydání) - Petr Macek
Devítinásobná Zlatá slavice a jedna z nejúspěšnějších zpěvaček v historii české pop-music, ale i textařka, moderátorka a herečka – to vše byla Hana Zagorová. V rámci oslav 75. narozenin, které připadly na září 2021, se ve spolupráci se spisovatelem a publicistou Petrem Mackem vrátila k nejdůležitějším okamžikům svého života i kariéry.Tato kniha měla být oslavou jejího života, a zůstává jí i navzdory smutnému faktu, že Hanka nedlouho po jejím dokončení – v srpnu 2022 – zemřela. Na knižní cestě vlastními vzpomínkami ji doprovázely klíčové osobnosti z její rodiny a nejbližšího okolí, v čele s manželem Štefanem Margitou.O Hance tak v knize hovoří Karel Vágner, Standa Hložek, Petr Kotvald, Vlastimil Harapes, Lucie Borhyová, Monika Absolonová, Blanka Matragi a mnozí další, z jejichž srdcí nikdy nezmizí.
Objev podobné jako Naprosto nezbytná Hana Zagorová 1946-2022 (rozšířené vzpomínkové vydání) - Petr Macek
Nemoci končetinových cév: 2., přepracované a doplněné vydání (978-80-7345-707-5)
Kniha - autor Karel Roztočil; Jan Piťha, 400 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Druhé revidované vydání monografie našich špičkových odborníků podává přehled současného stavu poznatků týkajících se anatomie a patofyziologie končetinových cév, diagnostických a terapeutických přístupů, ale i příčin a následků jednotlivých klinických stavů, postihujících tepennou, žilní nebo lymfatickou část cirkulace na dolních a horních končetinách. Kniha reaguje na současný rozvoj oboru angiologie, kde postižení končetinových cév představují hlavní čast každodenní činnosti angiologických pracovišť. Je aktualizována o nové poznatky a doplněna o závěry recentně publikovaných doporučenýc postupů. Je určena lékařům nebo studentům zabývajícím se problematikou cévních onemocnění, s cílem poskytnout souhrn informací potřebných pro rozhodování o diagnostických a terapeutických postupech v klinické praxi.
Objev podobné jako Nemoci končetinových cév: 2., přepracované a doplněné vydání (978-80-7345-707-5)
Kompendium Stomatologie II: 2., upravené a doplněné vydání (978-80-7684-006-5)
Kniha - autor Jiří Šedý, 1240 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Druhé, aktualizované a rozšířené vydání druhého dílu oborové monografie podává komplexní přehled teoretických i praktických informací z jednotlivých oborů ambulantní stomatologie. Detailně se zabývá obory preventivní stomatologie, konzervační stomatologie, endodoncie a reendodoncie, fixní i snímatelnou protetickou stomatologií, estetickou stomatologií, parodontologií, onemocněními ústních sliznic včetně vybraných dermatologických onemocnění orofaciální oblasti, ortodoncií, dětskou stomatologií a základy evoluční teorie a ekonomie. Navazuje tak na teoretické základy stomatologie, prezentované v I. dílu, které dále rozšiřuje. V celé monografii je stomatologie vnímána jako obor zabývající se integrální součástí celého lidského těla, proto jsou detailně probrána i onemocnění orofaciální oblasti, která mohou ovlivňovat jiné systémy těla, stejně jako onemocnění jiných systémů, jež se naopak mohou...
Objev podobné jako Kompendium Stomatologie II: 2., upravené a doplněné vydání (978-80-7684-006-5)
Strojírenská technologie 3, 2.díl
Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a také zařízení pro tepelné zpracování. Seznamuje se zásadami volby typu tepelného zpracování, uvádí vzorová technologická cvičení a seznam platných ČSN a norem E
Objev podobné jako Strojírenská technologie 3, 2.díl
Učebnice obecné psychologie: 2., doplněné, aktualizované a přepracované vydání (978-80-200-3347-5)
Kniha - autor Alena Plháková, 648 stran, česky Druhé, přepracované a rozšířené vydání úspěšné monografie obsahuje vedle kapitol zaměřených na tradiční témata obecné psychologie, kterými jsou poznávací, motivační a emoční procesy, také rozsáhlé sekvence o vědomí a nevědomí. Autorka do nich nově začlenila poznatky o řízení lidské psychiky a exekutivních funkcích. Poměrně důkladně rozšířené jsou také kapitoly o spánku, snění a lidském myšlení. Téma motivace je obohaceno o modely explicitních motivů. Problematiku emocí autorka doplnila souhrny vlivných soudobých teorií. Úplně nová je závěrečná kapitola o lidské agresi. Autorka v novém vydání knihy maximálně čerpá z primárních pramenů, kterými nahradila mnohé původní citace ze sekundárních zdrojů. Všechny poznatky jsou prezentovány velmi přehledně a čtivě. Publikace je určena především studentům psychologie a jiných humanitních oborů.
Objev podobné jako Učebnice obecné psychologie: 2., doplněné, aktualizované a přepracované vydání (978-80-200-3347-5)
Londýn - Víkend, 2. vydání
Aktuální průvodce pro milovníky zážitků vás provede Londýnem.
Objev podobné jako Londýn - Víkend, 2. vydání
Neonové experimenty - 2 vydání
Schovejte se v temné místnosti a vyzkoušejte si reakce neonových pigmentů pod UV světýlkem. Dejte průchod své fantazii a vyrobte si neonové svítící mouchy. V sadě naleznete experimenty světélkující ve tmě a zajímavosti o fluorescenci okolo nás. Ideální zábava pro jednotlivce i skupinu. Ponořte se do tajů chemie, fyziky i biologie. Sada Neonové experimenty obsahuje: 1 zkumavka a stojánek, 1 odměrka, 1 UV svítilna, 1 lahvička růžového neonového barviva, 1 lahvička žlutého neonového barviva, 1 sáček se sádrou (24 g), 1 forma na hmyz, 1 míchací tyčinka, 2 pipety, 5 vatových tyčinek, 2 pěnové lepicí pásky, 2 černé knoflíky
Objev podobné jako Neonové experimenty - 2 vydání
Němčina slovníček, 2. vydání
Cenově výhodný slovník s dostatečně velkým heslářem do kapsy i do kabelky, na dovolenou i ke studiu.
Objev podobné jako Němčina slovníček, 2. vydání
Krakov - Poznejte, 2. vydání
16 nejlepších prohlídkových tras, na kterých poznáte Krakov a okolí.
Objev podobné jako Krakov - Poznejte, 2. vydání
Paříž - Víkend, 2. vydání
Druhé vydání průvodce s rozkládací mapou vám umožní zažít v Paříži víkend, na který se nezapomíná.
Objev podobné jako Paříž - Víkend, 2. vydání
Řím - Víkend, 2. vydání
Druhé vydání zážitkového průvodce s mapou vás zláká magickou atmosférou Říma.
Objev podobné jako Řím - Víkend, 2. vydání
Vídeň - Víkend, 2. vydání
Druhé vydání zeleného průvodce pro opravdové romantiky vás provede po Vídni.
Objev podobné jako Vídeň - Víkend, 2. vydání
Strojírenská technologie v příkladech (80-86686-51-5)
Kniha - autor Jiří Šmejkal, 108 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Cvičebnice určená především pro střední průmyslové školy strojírenské. Obsahuje cca 100 příkladů z oblasti strojírenské technologie. Průřez tématy byl volen tak, aby pokrývala v podstatě veškerou látku strojírenské technologie v rozsahu středních průmyslových škol. Témata příkladů zahrnují následující oblasti: - přípravky - rondel - přístřih, tažení - rozvinutá délka polotovaru - dělicí přístroje - diferenciální - kotoučový nůž - lícování - lisotechnika - multiplikátor - řezné podmínky - strojní časy - trvanlivost břitu - výstředník - vačka - využití materiálu - rentabilita přípravku - soustružení kuželů - řezání závitů na soustruhu - protahovací nástroj - hmotnost součásti - rovnovážný diagram
Objev podobné jako Strojírenská technologie v příkladech (80-86686-51-5)
AKUKU sáčky pro skladování pokrmů opakovaně použitelné 150 ml, 5 ks (5907644000562)
Plnitelná kapsička pro skladování jídla, ideální na doma, na procházku nebo na cesty, dvojitý uzávěr na zip umožňuje snadné otevírání a zajištění bezpečnosti skladovaných potravin a současně ochranu proti pronikání pachů, snadno se plní, myjí a skladují Připravujete děťátku pokrmy a potřebujete si je vzít s sebou na cesty? Opakovatelně použitelné sáčky AKUKU jsou skvělým řešením na výlet či procházku, ale samozřejmě také na příkrmy pro dítě na doma. Plnitelné kapsičky AKUKU mají dvojitý uzávěr na zip pro snadné otevírání a zajištění bezpečnosti pokrmu uvnitř. Současně také chrání proti pronikání pachu dovnitř sáčku. Opakovatelně použitelné sáčky AKUKU se jednoduše plní, myjí i skladují. Klíčové vlastnosti opakovaně použitelných sáčků pro skladování pokrmů AKUKUOpakovaně použitelné kapsičky na jídlo AKUKU jsou ideálním řešením na cestySkvělé řešení pro připravené příkrmy pro děťátko i na domaDíky dvojitému uzávěru na zip se sáčky jednoduše...
Objev podobné jako AKUKU sáčky pro skladování pokrmů opakovaně použitelné 150 ml, 5 ks (5907644000562)
Pracovní sešit k Matematice pro 5. ročník, 2. díl - Hana Justová, Jaroslava Justová
Druhý díl pracovního sešitu pokrývá svým obsahem zhruba 2. pololetí 5. ročníku ZŠ, obsahuje úkoly k procvičování učiva daného RVP ZV. Svým grafickým i metodickým stylem odpovídá 1. dílu pracovního sešitu. Na prázdné liché strany byly doplněny úkoly pro nácvik způsobů řešení testových úloh. Do tohoto sešitu mohou žáci zapisovat i řešení úloh z učebnice. Nebudou muset používat další sešity nebo volné listy.
Objev podobné jako Pracovní sešit k Matematice pro 5. ročník, 2. díl - Hana Justová, Jaroslava Justová
Jak úspěšně studovat cizí jazyky: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-247-4387-5)
Kniha - autor Ivan Kupka, 176 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Chcete se výrazně zlepšit ve studiu cizích jazyků? Chcete dokonce patřit mezi zhruba 10 procent lidí, kteří dosahují při studiu cizích jazyků výjimečně dobrých výsledků? Tato ojedinělá knížka vám v tom významně pomůže. Autor srozumitelně a čtivě odhaluje tajemství úspěchu známých polyglotů (lidí, kteří ovládají několik jazyků). Nedává falešnou naději, že výsledků dosáhnete bez námahy, ale ukáže vám, jak vaše úsilí velmi efektivně vynaložit. Nové vydání navíc přináší rady, jak na těžké jazykové oříšky, například japonské a čínské znaky. Dozvíte se, jaké možnosti a pomůcky při studiu cizích jazyků dnes nabízejí moderní technologie, např. o programech typu SRS (Spaced repetition software), které usnadní zapamatování nových údajů v krátkém čase, a získáte i užitečné odkazy na internetové zdroje, s nimiž se při studiu vyplatí pracovat.
Objev podobné jako Jak úspěšně studovat cizí jazyky: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-247-4387-5)
Vzpomínky chirurga - 2.vydání (9788024639475)
Elektronická kniha - autor Vladimír Nahodil, 120 stran, česky Autor se po šedesátileté zkušenosti v oboru zamýšlí nad tím, jak byl vývoj chirurgie v našich zemích ovlivněn jednotlivými osobnostmi, technickým pokrokem i společenskými a politickými změnami. Vzpomíná na vážné i humorné situace ze svého působení na pražských chirurgických klinikách na Vinohradech, v Motole a Pod Petřínem a připojuje své názory na aktuální otázky současnosti.
Objev podobné jako Vzpomínky chirurga - 2.vydání (9788024639475)
Gramatika současné ruštiny, 2. vydání
Průvodce ruštinou s tipy ze současného jazyka a seznamem nepravidelných sloves.
Objev podobné jako Gramatika současné ruštiny, 2. vydání
Gramatika současné italštiny, 2. vydání
Italská gramatika s jednoduchými pravidly a příklady pro snadné uchopení.
Objev podobné jako Gramatika současné italštiny, 2. vydání
Gramatika současné ukrajinštiny, 2. vydání
Průvodce ukrajinskou gramatikou s pravidly, praktickými příklady i seznamem zrádných slov.
Objev podobné jako Gramatika současné ukrajinštiny, 2. vydání
Kanárské ostrovy - Víkend, 2. vydání
Prozkoumejte ostrovy Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera a El Hierro.
Objev podobné jako Kanárské ostrovy - Víkend, 2. vydání
Slovník současné češtiny, 2. vydání
Podrobný výkladový slovník popisuje aktuální českou slovní zásobu, pravopis, výslovnost, tvarosloví a další.
Objev podobné jako Slovník současné češtiny, 2. vydání
Gramatika současné francouzštiny, 2. vydání
Francouzská gramatika s důrazem na odlišnosti od češtiny, s tabulkami a příklady.
Objev podobné jako Gramatika současné francouzštiny, 2. vydání
Podívejte se také
- Technologie v diabetologii 2010 (978-80-7262-689-2)
- nocni kosilka hana bila
- Fellowes HANA černý (FELFERGSTANDMONHANN)
- Fellowes HANA bílý (FELFERGDOCUHOLDHANBL)
- Fellowes HANA černý (FELFERGDOCUHOLDHANN)
- Fellowes HANA bílý (8064401)
- Zagorová Hana: Maluj zase obrázky (2x CD) - CD (310931-2)
- Zagorová Hana, Hložek Standa, Kotvald Petr: Můj čas - CD (310670-2)
- Hegerová Hana: Zlatá kolekce 1957-2010 (3x CD) - CD (SU6050-2)
- Zagorová Hana: S úctou - Zlatá kolekce (4x CD) - CD (SU5688-2)
- Technologie II: Pro 2. ročník UO Kadeřník (978-80-7333-082-8)
- Klarstein Studio Loft 2, elektrický krb, 1900 W, LED technologie, dálkové ovládání
- Dřevostavby z vrstvených masivních panelů: Technologie CLT (978-80-271-0055-2)
- Kolekce Hana Vítová (4DVD) - DVD (FHV7072)
- Ahome Plecháček se jménem Hana (23254)
- Hana (978-80-749-1940-4)
- Zagorová Hana: Vzpomínání - DVD (SU7086-9)
- Hana (978-80-7577-424-8)
- Hana (978-80-7491-940-4)
- Regatta Hana 200 Duch(Stripe) (5059404152483)
- Hegerová Hana, Horníček Miroslav: Recital Hegerová & Horníček 1966 (2x CD) - CD (SU6491-2)
- Zagorová Hana: Zítra se zvedne vítr - Zlatá kolekce (3x CD) - CD (SU6046-2)