Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Podívejte se také albatros harry potter 5 fenixuv rad 2 vydani
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Podívejte se také albatros harry potter 2 tajemna komnata 5 vydani
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Podívejte se také Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2)
Podívejte se také
- Hegerová Hana: Recital (SU5721-2)
- Hana ()
- Zagorová Hana: Vyznání - CD (SU6259-2)
- Bílá Lucie: Hana - CD (SU6266-2)
- Zagorová Hana: O Lásce - CD (SU6352-2)
- Hegerová Hana: Lásko prokletá - CD (SU5725-2)
- Zagorová Hana: Zloděj duší - CD (310705-2)
- Janků Hana: Operní recitál - CD (CR0878-2)
- Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1)
- Strojírenská technologie v příkladech (80-86686-51-5)
- Rezek Petr, Zagorová Hana: Spolu - CD (310851-2)
- Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave - CD (310227-2)
- Zagorová Hana: Maluj zase obrázky - CD (310359-2)
- Blažíková Hana, Král Tomáš,: Ukolébavky - CD (SU4253-2)
- Zagorová Hana: Já nemám strach - CD (SU6539-2)
- Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
- Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave (komplet 1+2) - CD (310922-2)
- Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
- Zagorová Hana: Duety se slavnými muži - CD (310797-2)
- Hegerová Hana: Všechno nejlepší (2x CD) - CD (SU5726-2)
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání - Hana Zemanová
Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami. V roce 2016 vyšla kompletně přepracovaná kniha Nová biokuchařka Hanky Zemanové. V září 2019 vychází její aktualizované, již druhé vydání. Celkem se prodalo přes 45 000 ks! Vše podstatné v tomto osvědčeném a krásném bestselleru zůstalo, aktualizovaly se však informace o tom, kde se dají nakoupit biopotraviny, přibyly informace o tom, jak se posunul prodej bezobalu a o nových bezobalových projektech, jemné aktualizace rozhovorů se zajímavými osobnostmi a informace o ochraně přírodní biodiverzity či zdravém školním stravování. Hančin přístup ukazuje, jak jíst i žít přirozeně zdravě a v souladu se selským rozumem. Díky tomu vám pak zdravé vaření bude připadat jednoduché a snadné. Z knihy se dozvíte, jak obohatit jídelníček a začít používat opomíjené, přitom však skvělé potraviny, jako jsou luštěniny, hlavně cizrna, fazole, červená čočka, loupané mungo, plnohodnotné obiloviny, jako jsou jáhly, čirok, jednozrnka, špalda, pohanka, či netradiční, na českém trhu nové a bezlepkové mouky, jako například mouku z červené čočky či žlutého hrachu. V knize najdete přes 80 receptů. Mnoho receptů je bezlepkových, vegetariánských i veganských, ale nevyhýbají se ani kvalitnímu masu. Vyzkoušejte letní cuketovo-jahelnou koprovku, boršč s cizrnou, čočkový burger, placky z hrachové mouky, bezlepkové cookies, ječné lívance, nebo třeba biokuře na kurkumě podle výborného šéfkuchaře a nutričního terapeuta Davida Šaška (je členem Aliance výživových poradců), který s Hankou na některých, zejména masových receptech spolupracoval. Kniha je určena jak pro začátečníky v oblasti zdravého vaření, tak pro pokročilé. Celou knihu recenzovala Margit Slimáková, specialistka na zdravotní prevenci a výživu.
Objev podobné jako Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání - Hana Zemanová
To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
Objev podobné jako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Obrazy z novějších českých dějin 5 (nové vydání) - Hana Rezutková
Nové, přepracované vydání učebnice se zabývá především moderními dějinami naší země. Titul, který navazuje na Obrazy ze starších českých dějin, zachycuje sled událostí od osvícenství v Rakousko-Uhersku až po současnost České republiky. Hlavně však působí jako průvodce překotnými změnami v 19. století a zejména historickými zvraty ve 20. století. Učebnice kromě dějin akcentuje i tzv. rodinnou paměť a podněcuje žáky k tomu, aby se stali dobrými pozorovateli, kteří dokážou formulovat vlastní názor.
Objev podobné jako Obrazy z novějších českých dějin 5 (nové vydání) - Hana Rezutková
Rozumíme účetní závěrce podnikatelů, 5. vydání - Hana Březinová - e-kniha
eBook: K účetní závěrce je v publikaci přistoupeno způsobem, jenž umožnil její plné přiblížení čtenáři, který nemusí být znalý účtování. Je seznámen s podstatou účetních výkazů, které jsou podloženy účetními zásadami a vytvořeny na základě aplikace účetních metod. Čtenáři se dostane informace o přístupech v USA, v Evropské unii, u účetních jednotek, jejichž cenné papíry jsou kotované na mezinárodních kapitálových trzích (IAS/IFRS). Podrobně je seznámen s koncepcí, strukturou, analýzou všech účetních výkazů, které se používají v České republice, tj. rozvaha, výkaz zisku a ztráty, přehled o peněžních tocích a přehled o změnách vlastního kapitálu, a to včetně informací, jež účetní výkaz komentují a doplňují v příloze. Kniha je napsaná způsobem, který přinese zásadní poznatky jak neúčetním zájemcům o informace z účetní závěrky, tak účetním profesionálům. Finančním analytikům nabízí systematický přehled přístupů a základních ukazatelů, které při svojí práci mohou využít, včetně návodu, jak přistoupit k porozumění vypočítaných výsledků. 5., aktualizované vydání
Objev podobné jako Rozumíme účetní závěrce podnikatelů, 5. vydání - Hana Březinová - e-kniha
Lexikon společenského chování - 5. vydání - Vladimír Smejkal, Hana Bachrachová
Již páté vydání velmi úspěšné a oblíbené publikace o etiketě opět poučí a pobaví všechny, kteří chtějí získat jistotu ve společenském styku a v nejrůznějších společenských situacích. Nové vydání je zcela přepracované a zmodernizované. Zkušení autoři v knížce čtivě a prakticky radí, jak se chovat ve standardních společenských situacích, jako je zdravení, představování, vystupování v zaměstnání, na návštěvě nebo v restauraci, ale i při méně častých příležitostech, např. na firemních večírcích či při pobytu na pláži. Poučíte se o prvních kontaktech mezi lidmi, tykání a vykání, o chování na ulici a v dopravních prostředcích, o pravidlech v oblékání, při cestování a ve volném čase. Dozvíte se prakticky vše o významných rodinných příležitostech, o stolničení, chování při tanci, na recepcích, při kulturních událostech a o ideálním společenském vystupování v mnoha dalších situacích. Kniha je osvědčenou pomůckou při výuce společenského chování a pro mládež, ale především osobním čtivým rádcem pro čtenáře každého věku. Text doplňují vtipné i naučené ilustrace Romana Kliského. Když vstoupit do života, pak s touto knihou v ruce!
Objev podobné jako Lexikon společenského chování - 5. vydání - Vladimír Smejkal, Hana Bachrachová
KČT 57 Haná-Olomoucko 1:50 000, 5. vydání
Turistická mapa KČT, zelená edice 1:50 000, nejnovější vydání (2018).
Objev podobné jako KČT 57 Haná-Olomoucko 1:50 000, 5. vydání
E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání - autorů - e-kniha
eBook: Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy využívání technologií. Z recenzního posudku: Na knize nejvíce oceňuji kapitolu pojednávající o online nástrojích včetně účelu jejich využití v učení (se) a jejich potencionálních výhodách a nevýhodách. Tuto část ocení zejména odborníci z praxe.
Objev podobné jako E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání - autorů - e-kniha
Služka (filmové vydání) - Hana Lasicová - e-kniha
eBook: Příběh inspirovaný osudem chůvy sester Vášáryových Třetí kniha Hany Lasicové vypráví příběh nemanželské Anny z Banské Šťiavnice, která odešla jako dvanáctiletá do Vídně, aby tam pracovala jako služka v jedné vysoce postavené rodině. Nezkušená dívka, vlastně ještě dítě, se musí vyrovnat nejen se spoustou povinností, těžkou otrockou prací bez volných dní či odpočinku, ale také se zájmem mladého pána. Sama ví, jaké to je být „bastard“, ale dokáže odolat naléhání mladého muže a touze svého srdce?
Objev podobné jako Služka (filmové vydání) - Hana Lasicová - e-kniha
E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání (978-80-7676-175-9)
Elektronická kniha - autor autorů kolektiv a Více autorů, 332 stran, česky Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy využívání technologií. Z recenzního...
Objev podobné jako E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání (978-80-7676-175-9)
Rozumíme účetní závěrce podnikatelů - 4. vydání - Hana Březinová - e-kniha
eBook: K účetní závěrce je v publikaci přistoupeno způsobem, jenž umožnil její plné přiblížení čtenáři, který nemusí být znalý účtování. Je seznámen s podstatou účetních výkazů, které jsou podloženy účetními zásadami a vytvořeny na základě aplikace účetních metod. Čtenáři se dostane informace o přístupech v USA, v Evropské unii, u účetních jednotek, jejich cenné papíry jsou kotované na mezinárodních kapitálových trzích (IAS/IFRS). Podrobně je seznámen s koncepcí, strukturou, analýzou všech účetních výkazů, které se používají v České republice, tj. rozvaha, výkaz zisku a ztráty, přehled o peněžních tocích a přehled o změnách vlastního kapitálu, a to včetně informací, jež účetní výkaz komentují a doplňují v příloze.Kniha je napsaná způsobem, který přinese zásadní poznatky jak neúčetním zájemcům o informace z účetní závěrky, tak účetním profesionálům. Finančním analytikům nabízí systematický přehled přístupů a základních ukazatelů, které při svojí práci mohou využít, včetně návodu, jak přistoupit k porozumění vypočítaných výsledků. Právní stav publikace je k 1. 8. 2020.
Objev podobné jako Rozumíme účetní závěrce podnikatelů - 4. vydání - Hana Březinová - e-kniha
E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-7676-175-9)
Kniha - autor Jiří Zounek; Libor Juhaňák; Hana Staudková, 332 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy...
Objev podobné jako E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-7676-175-9)
Kurikulum informatiky a digitálních technologií z pohledu učitelů 2. stupně základních škol - Hana Bučková, Jiří Dostál - e-kniha
eBook: Smyslem naší badatelské činnosti bylo rozšířit teorii didaktiky informatiky a digitálních technologií a realizovat empirické výzkumné šetření, které by poskytlo informace významné pro kurikulární plánování. V jejím rámci byla provedena kritická a komparativní analýza aktuálních teoretických poznatků i výzkumných závěrů publikovaných domácími a zahraničními autory, kteří se danou problematikou zabývali. Zvláštní zřetel byl kladen na realizaci deskripce procesů spojených se zaváděním inovací v rámci kurikula informatiky a digitálních technologií. V rovině empirické publikace na výzkumném základě řeší otázku důležitosti jednotlivých témat učiva z pohledu učitelů informatiky a digitálních technologií.
Objev podobné jako Kurikulum informatiky a digitálních technologií z pohledu učitelů 2. stupně základních škol - Hana Bučková, Jiří Dostál - e-kniha
Angličtina Business English, 2. vydání (978-80-271-1297-5)
Elektronická kniha - autor Zuzana Hlavičková, 160 stran, česky Chcete umět profesionálně komunikovat v anglickém jazyce? Napsat správně e-mail či dopis a bez problémů telefonovat? Přesvědčivě vyjednávat, vést prezentace a aktivně se účastnit porad? S touto knížkou to snadno zvládnete! V příručce najdete fráze a slovní spojení běžně užívané v nejčastějších pracovních, obchodních i společenských situacích – od navazování pracovních kontaktů a telefonování přes formulování obchodních dopisů a e-mailů až po vyjednávání, porady a prezentace. Fráze jsou pro přehlednost uspořádány do dvojjazyčných sloupečků a doplněny užitečnými a jazykovými tipy a slovíčky. Knížka je určena pro manažery, obchodníky, asistentky i studenty, kteří potřebují zvládnout základy obchodní komunikace, a je vhodná i jako doplňkový materiál v kurzech obchodní angličtiny.
Objev podobné jako Angličtina Business English, 2. vydání (978-80-271-1297-5)
Shrnutí předpisů o advokacii. 2. vydání (978-80-7676-256-5)
Elektronická kniha Přinášíme druhé, doplněné a aktualizované vydání příručky Shrnutí předpisů o advokacii. K sepsání této publikace autora kdysi motivovala vlastní zkušenost z doby přípravy na advokátní zkoušky a chybějící ucelený praktický materiál zabývající se právní úpravou výkonu advokacie a poskytování právních služeb. Další vydání je důkazem, že přehledné a stručné shrnutí této problematiky našlo své místo a čtenáře. Celý text je přehledně rozčleněn do sedmi částí podle předpisů upravujících jednotlivé aspekty poskytování právních služeb ze strany advokáta. Cílem je poskytnout přehledný a stručný výklad jednotlivých předpisů upravujících advokacii, a to jednak advokátním koncipientům připravujícím se na advokátní zkoušky, jednak i již praktikujícím advokátům, kteří si přejí se v dané právní úpravě v rychlosti zorientovat.
Objev podobné jako Shrnutí předpisů o advokacii. 2. vydání (978-80-7676-256-5)
Matematické minutovky pro 5. ročník/ 2. díl - 5. ročník - Hana Mikulenková
Přepracované pracovní sešity, které původně vznikly na základě přímého požadavku učitelů na ZŠ, obsahují 64 cvičení sloužících k docvičení pamětného počítání žáků v 5. ročníku ZŠ.Sešity mají žákům dopomoci k potřebné jistotě a zběhlosti v pamětném počítání, která jim umožní sebejistěji a s volnou myslí přijímat složitější učivo vyšších ročníků.Zvlášť zajímavé jsou tyto sešity pro žáky, kteří se připravují ke zkouškám na víceletá gymnázia.
Objev podobné jako Matematické minutovky pro 5. ročník/ 2. díl - 5. ročník - Hana Mikulenková
Procvičujeme češtinu 5. ročník pracovní sešit 2 - 5. ročník - Hana Mikulenková
Prvních 32 stran doplňujících jazykových cvičení korespondujících s učebnicí aktivizuje děti a motivuje je k další práci s jazykem, napomáhá osvojení očekávaných výstupů a rozvoji klíčových kompetencí.
Objev podobné jako Procvičujeme češtinu 5. ročník pracovní sešit 2 - 5. ročník - Hana Mikulenková
Účetní manuál pro podnikatelské subjekty - 2. vydání (978-80-271-2245-5)
Elektronická kniha - autor Vladimír Hruška, 640 stran, česky Znáte ten nepříjemný pocit, když řešíte problém, jehož „řešení jste už někde viděli...“, jen si nemůžete rychle uvědomit kde, ve kterém ustanovení příslušné legislativní normy byste to našli? Každý účetní se často dostává do situace, kdy si má vzpomenout na přesné a správné vymezení nějakého účtu či konkrétní souvztažnosti pro účetní operaci. Právě pro překlenutí těchto stresových situací byl zpracován tento manuál účetního!
Objev podobné jako Účetní manuál pro podnikatelské subjekty - 2. vydání (978-80-271-2245-5)
Přestupkové právo: 2. aktualizované vydání (978-80-7502-612-5)
Kniha - autor Helena Prášková, 572 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace přináší podrobný teoretický a praktický rozbor právní úpravy obecné části hmotného přestupkového práva a řízení o přestupcích. Druhé vydání publikace reaguje na změny právní úpravy přestupkového zákona i jeho právního okolí. Publikace upozorňuje na změněné nebo nové právní instituty a provádí jejich výklad. Během účinnosti přestupkového zákona vyvstala řada teoretických i aplikačních problémů a sporných otázek, na které se snaží druhé vydání publikace najít odpovědi a nabídnout řešení. Vychází přitom z poměrně bohaté judikatury správních soudů a Ústavního soudu. Pro úzkou návaznost přestupkového práva na trestní právo hmotné i procesní je uváděna též trestní judikatura a trestní doktrína. Rozbor jednotlivých hmotněprávních i procesních institutů je doplněn o příklady, které plynou z aplikační praxe správních orgánů. Rozpracovány jsou například otázky ukládání...
Objev podobné jako Přestupkové právo: 2. aktualizované vydání (978-80-7502-612-5)
Finanční analýza – 5. aktualizované vydání (978-80-247-5534-2)
Elektronická kniha - autor Petra Růčková, 160 stran Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy - rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash flow — při zpracovávání finanční analýzy. Osvojte si metody výborně využitelné v podnikatelské praxi. Součástí je komplexní příklad, upozorňující také na možná úskalí při interpretaci výsledků.
Objev podobné jako Finanční analýza – 5. aktualizované vydání (978-80-247-5534-2)
Pracovní sešit k Českému jazyku 5, 2. díl - Hana Staudková, Miroslava Horáčková
Dvojdílný pracovní sešit přináší řadu aplikačních cvičení vázaných na texty učebnice Český jazyk 5 ALTER a další úkoly. Formulace otázek i grafická úprava zohledňuje věk žáků a připravuje je na přechod na 2. stupeň ZŠ a na víceletá gymnázia. Oba díly obsahují kartonovou přílohu s přehledy učiva.
Objev podobné jako Pracovní sešit k Českému jazyku 5, 2. díl - Hana Staudková, Miroslava Horáčková
Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
Kniha - autor Jaroslav Runštuk, 812 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize.
Objev podobné jako Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi - Jiří Zounek, Hana Staudková, Libor Juhaňák
Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy využívání technologií. Z recenzního posudku: Na knize nejvíce oceňuji kapitolu pojednávající o online nástrojích včetně účelu jejich využití v učení (se) a jejich potencionálních výhodách a nevýhodách. Tuto část ocení zejména odborníci z praxe. Ing. David Pačes e-learning & Moodle specialista
Objev podobné jako E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi - Jiří Zounek, Hana Staudková, Libor Juhaňák
Po vlastní ose 2 - Jolana Sedláčková - e-kniha
eBook: Jolana Sedláčková ráda cestuje na neobvyklá místa, miluje divokou přírodu a svobodu, kterou jí dává cestování autem po vlastní ose. Na svých cestách urazila přes 300 tisíc kilometrů a navštívila více než 60 zemí na čtyřech kontinentech. V roce 2017 se vypravila na svoji dosud největší a nejdelší cestu. V prvním díle jste s ní mohli putovat po Hedvábné stezce Turkmenistánem, Uzbekistánem a Tádžikistánem. V Tádžikistánu projela pohoří Pamír, kterému se také někdy přezdívá Střecha světa. Tady její vyprávění pokračuje. Nasedněte spolu s ní a jejím parťákem Luďou do jejich terénní Toyoty Land Cruiser a nahlédněte do světa kočovných pastevců v Kyrgyzstánu, objevujte neuvěřitelné divy přírody východního Kazachstánu a nechte se okouzlit divokou krajinou Sibiře. Čekají vás svérázná setkání s místními lidmi, dobrodružná jízda k ledovci v ruském Altaji a také spousty dlouhých večerů u praskajícího ohně. Zažijete atmosféru dálek, absolutní volnost, a hlavně okusíte, jaké je to žít na cestě.
Objev podobné jako Po vlastní ose 2 - Jolana Sedláčková - e-kniha
Matematika a její aplikace pro 5. ročník 2. díl - 5. ročník - Hana Mikulenková
V souladu s RVP jsme pro vás vydali v rámci Modré řady Matematika a její aplikace 1–5 publikaci Matematika a její aplikace 5, která zachovává vše originální z původních učebnic Prodosu. Celá Modrá řada Matematika a její aplikace pro 1. stupeň ZŠ vychází vstříc požadavkům RVP, vede k očekávaným výstupům a rozvoji klíčových kompetencí. Akcentovány jsou mezioborové souvislosti, především s českým jazykem a literaturou a tematickými okruhy kompletu Člověk a jeho svět.Třídílný titul Matematika a její aplikace 5 vám v mnoha směrech nebude neznámý, jeho jednotlivé části jsou však cele prakticky zaměřeny k naplňování očekávaných výstupů tak, aby vám pomohly u dětí co nejlépe rozvíjet klíčové kompetence dle požadavků RVP.Učivo nebude pro děti odtažitým abstraktním modelem, ale umožní jim přímou praktickou aplikaci. Teprve ta dětem dovolí pochopit základní matematické vztahy ve světě kolem nás a rozvíjet je a smysluplně a účelně využívat v běžném životě. Učebnice k tomu žáky vede jednak promyšlenou sestavou praktických úkolů – jsou ve funkčním spojení s výkladem, který je často spíše doplňuje, a děti tak mnohé pochopí samy ještě dříve, než se to dozvědí z výkladu. Jednak je v tomto směru velmi vstřícná graficky – přehlednost a názorné ilustrace dají žákům mnohé pochopit a zároveň jim nabízejí neotřelé úkoly k řešení.Pracovní učebnice matematiky prošly úpravami dle nových požadavků RVP. Pokud máte učebnice s rokem vydání 2012 (a dříve), můžete si stáhnout nově zařazené kapitoly ve formě PDF souborů.ZlomkyDesetinná číslaCelá čísla
Objev podobné jako Matematika a její aplikace pro 5. ročník 2. díl - 5. ročník - Hana Mikulenková
Leasing v praxi, 5. aktualizované vydání (978-80-247-4081-2)
Elektronická kniha - autor Petr Valouch, 120 stran Leasing je vysvětlen z pohledu nájemce i pronajímatele, z hlediska právního, účetního i daňového. Čtenář si může porovnat výhody úvěrového a leasingového financování, dozví se podle jakých kritérií si má vybrat leasingovou společnost, jaké náležitosti má obsahovat leasingová smlouva i předčasné ukončení leasingu. Vysvětleny jsou základní pojmy — akontace, časové rozlišení splátek, splátkový kalendář, tuzemský pronájem a pronájem přes hranice, nepeněžní plnění nájemného apod. Na konkrétních příkladech je znázorněn způsob účtování základních leasingových operací v podvojném účetnictví i při vedení daňové evidence (např. při změně osoby nájemce nebo pronajímatele, při předčasném ukončení smlouvy s následnou koupí a při užití předmětu zčásti pro podnikání a zčásti pro osobní účely). Publikace je praktickou příručkou, kterou oceňují nejen zaměstnanci leasingových společností a účetní, ale i každý, kdo si již nějaký...
Objev podobné jako Leasing v praxi, 5. aktualizované vydání (978-80-247-4081-2)
Výchova ke zdraví: 2., aktualizované vydání (978-80-247-5351-5)
Kniha - autor Jitka Machová; Dagmar Kubátová, 312 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Zdraví člověka je v současném pojetí chápáno jako vyvážený stav tělesné, duševní a sociální pohody. Je utvářeno a ovlivňováno mnoha činiteli a je předpokladem pro aktivní a spokojený život i pro dobrou pracovní výkonnost. Proto je také výchova ke zdraví jednou z priorit základního vzdělávání a promítá se do celého života školy. Kniha kolektivu renomovaných českých autorů zprostředkovává obsahovou stránku výchovy ke zdraví s důrazem na prevenci a přináší aktuální informace týkající se zdraví a zdravého životního stylu. Velký důraz se klade na odpovědnost každého člověka za své zdraví. Kniha je určena jak vyučujícím daného předmětu, tak studentům pedagogických fakult. Pomůže jim vést žáky v několika základních směrech: žáci si upevňují hygienické, stravovací, pracovní a jiné zdravotně preventivní návyky rozvíjejí dovednost odmítat škodlivé látky učí se, jak...
Objev podobné jako Výchova ke zdraví: 2., aktualizované vydání (978-80-247-5351-5)
Glosář výrazů a zkratek rozhodčího řízení a ADR - 2. vydání (978-80-759-8679-5)
Elektronická kniha - autor Vojtěch Trapl, 60 stran, česky Slovník výrazů, pojmů a institucí nejčastěji používaných v mezinárodní obchodní arbitráži, s nimiž se rozhodci a advokáti setkávají denně, ať už ve vlastní praxi, nebo při studiu významných zahraničních rozhodčích nálezů. Glosář nabízí vedle potřebného sjednocení překladové terminologie také stručné vysvětlivky k daným pojmům.
Objev podobné jako Glosář výrazů a zkratek rozhodčího řízení a ADR - 2. vydání (978-80-759-8679-5)
Dětská alergologie: 2. přepracované a doplněné vydání (978-80-7345-666-5)
Kniha - autor Vít Petrů, 452 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha, která vychází v druhé edici (1. vydání v roce 2012), reflektuje pokrok, ke kterému došlo v průběhu posledních 9 let v problematice alergických onemocnění dětského věku. Původní autorský kolektiv, tvořený předními odborníky z českých a moravských pracovišť pediatrické alergologie a klinické imunologie, byl ochuzen o zakladatele dětské alergologie u nás, prof. MUDr. Václava Špičáka, CSc., který ve věku 90 let v roce 2019 zemřel. Jím původně zpracované kapitoly aktualizovali doc. MUDr. Vít Petrů, CSc., a prim. MUDr. Irena Krčmová, Ph.D. Autoři této reedice předkládají čtenáři komplexní a recentní pohled na etiopatogenezi, diagnostiku, léčbu, prevenci i prognózu imunopatologických stavů vzniklých na alergickém podkladě. Monografie je rozdělena na dvě části - obecnou a speciální. Obecná část podává přehledné informace o prevalenci, genetice, imunopatologii, etiopatogenezi, diagnostice,...
Objev podobné jako Dětská alergologie: 2. přepracované a doplněné vydání (978-80-7345-666-5)
Lili a Vili 2 - Ve světě matematiky - Jaroslava Jiro Sedláčková
Učebnice pro 2. ročník ZŠ
Objev podobné jako Lili a Vili 2 - Ve světě matematiky - Jaroslava Jiro Sedláčková
Tenerife - 2. vydání
Tenerife je největší ze sedmi ostrovů kanárského souostroví. Za jasného dne jsou všechny ostrovy vidět z vrcholu tenerifské sopky El Teide, která je se svými 3 718 m nejvyšší horou Španělska. Vládne zde celoročně příjemné klima a právě díky němu se Tenerife stal jednou z nejoblíbenějších prázdninových destinací. Na ostrově se vyskytuje celá řada unikátních rostlin a živočichů, svou jedinečností se může přirovnat ke Galapágám. Většina zahraničních turistů míří do megaletovisek, vyhlášených akčními zájezdovými balíčky a noční zábavou. V posledních letech je však návštěvníky stále více vyhledáván zelenější, klidnější a tradičnější sever Tenerife. Zdejší nové hotely, mnohdy ve venkovském nebo tradičním kanárském stylu, se zaměřují na návštěvníky, kteří chtějí zažít něco nového. Ostrov se snaží změnit svou pověst laciné prázdninové destinace. K tomu mají pomoci butikové a luxusní hotely, golfová hřiště, gurmánské restaurace a atraktivní nabídka outdoorových aktivit včetně cykloturistiky, pěší turistiky a pozorování velryb. Náš průvodce představuje to nejzajímavější. Najdete v něm také praktické turistické tipy a mapku Tenerife. Naleznete v něm také stručný slovníček, který vám usnadní výběr z jídelního lístku. Publikace nabízí mnoho tipů k návštěvě zajímavých míst: Severovýchod ostrova: Santa Cruz de Tenerife, San Cristóbal de La Laguna, Pohoří Anaga Severní pobřeží: Puerto de la Cruz, La Orotava, Vinařství v Tacoronte, na západ od Puerta de la Cruz El Teide: Kaldera Las Cañadas, Do nitra parku, Lanovka a parador Severozápad ostrova: Garachico, Na západ od Garachika, Masca, El Tanque, Los Gigantes a San Juan Jih ostrova: Velká letoviska, Los Cristianos,Podél jižního pobřeží, Granadilla de Abona a Güímar, Starobylé chrámy, Candelaria
Objev podobné jako Tenerife - 2. vydání
Nemoci končetinových cév: 2., přepracované a doplněné vydání (978-80-7345-707-5)
Kniha - autor Karel Roztočil; Jan Piťha, 400 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Druhé revidované vydání monografie našich špičkových odborníků podává přehled současného stavu poznatků týkajících se anatomie a patofyziologie končetinových cév, diagnostických a terapeutických přístupů, ale i příčin a následků jednotlivých klinických stavů, postihujících tepennou, žilní nebo lymfatickou část cirkulace na dolních a horních končetinách. Kniha reaguje na současný rozvoj oboru angiologie, kde postižení končetinových cév představují hlavní čast každodenní činnosti angiologických pracovišť. Je aktualizována o nové poznatky a doplněna o závěry recentně publikovaných doporučenýc postupů. Je určena lékařům nebo studentům zabývajícím se problematikou cévních onemocnění, s cílem poskytnout souhrn informací potřebných pro rozhodování o diagnostických a terapeutických postupech v klinické praxi.
Objev podobné jako Nemoci končetinových cév: 2., přepracované a doplněné vydání (978-80-7345-707-5)
Kompendium Stomatologie II: 2., upravené a doplněné vydání (978-80-7684-006-5)
Kniha - autor Jiří Šedý, 1240 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Druhé, aktualizované a rozšířené vydání druhého dílu oborové monografie podává komplexní přehled teoretických i praktických informací z jednotlivých oborů ambulantní stomatologie. Detailně se zabývá obory preventivní stomatologie, konzervační stomatologie, endodoncie a reendodoncie, fixní i snímatelnou protetickou stomatologií, estetickou stomatologií, parodontologií, onemocněními ústních sliznic včetně vybraných dermatologických onemocnění orofaciální oblasti, ortodoncií, dětskou stomatologií a základy evoluční teorie a ekonomie. Navazuje tak na teoretické základy stomatologie, prezentované v I. dílu, které dále rozšiřuje. V celé monografii je stomatologie vnímána jako obor zabývající se integrální součástí celého lidského těla, proto jsou detailně probrána i onemocnění orofaciální oblasti, která mohou ovlivňovat jiné systémy těla, stejně jako onemocnění jiných systémů, jež se naopak mohou...
Objev podobné jako Kompendium Stomatologie II: 2., upravené a doplněné vydání (978-80-7684-006-5)
Učebnice obecné psychologie: 2., doplněné, aktualizované a přepracované vydání (978-80-200-3347-5)
Kniha - autor Alena Plháková, 648 stran, česky Druhé, přepracované a rozšířené vydání úspěšné monografie obsahuje vedle kapitol zaměřených na tradiční témata obecné psychologie, kterými jsou poznávací, motivační a emoční procesy, také rozsáhlé sekvence o vědomí a nevědomí. Autorka do nich nově začlenila poznatky o řízení lidské psychiky a exekutivních funkcích. Poměrně důkladně rozšířené jsou také kapitoly o spánku, snění a lidském myšlení. Téma motivace je obohaceno o modely explicitních motivů. Problematiku emocí autorka doplnila souhrny vlivných soudobých teorií. Úplně nová je závěrečná kapitola o lidské agresi. Autorka v novém vydání knihy maximálně čerpá z primárních pramenů, kterými nahradila mnohé původní citace ze sekundárních zdrojů. Všechny poznatky jsou prezentovány velmi přehledně a čtivě. Publikace je určena především studentům psychologie a jiných humanitních oborů.
Objev podobné jako Učebnice obecné psychologie: 2., doplněné, aktualizované a přepracované vydání (978-80-200-3347-5)
Svítící hopsík - 2 vydání
Vyrobte si svítící hopsíky dle své fantazie. Jednoduše a rychle!_x000D_ vložte kuličku do formy, nasypte směs a ponořte do vody_x000D_ za 30 minut je hotovo!_x000D_ bliká a poskakuje_x000D_
Objev podobné jako Svítící hopsík - 2 vydání
Neonové experimenty - 2 vydání
Schovejte se v temné místnosti a vyzkoušejte si reakce neonových pigmentů pod UV světýlkem. Dejte průchod své fantazii a vyrobte si neonové svítící mouchy._x000D_ V sadě naleznete experimenty světélkující ve tmě a zajímavosti o fluorescenci okolo nás._x000D_ Ideální zábava
Objev podobné jako Neonové experimenty - 2 vydání
Zářivé pokusy - 2 vydání
Objevte kouzlo chemiluminiscence. Zhasněte, vyrobte si zářící tekutinu a prozařte tmu chemickými pokusy._x000D_ V sadě naleznete experimenty světélkující ve tmě a zajímavosti o světélkování v přírodě._x000D_ Ideální zábava pro jednotlivce i skupinu. _x000D_
Objev podobné jako Zářivé pokusy - 2 vydání
Krakov - Poznejte 2. vydání
16 prohlídkových tras, které vás dokonale seznámí s Krakovem. Objevte to nejlepší z tohoto historického města: středověké památky, židovské ghetto, secesní architekturu i pás městských parků a zahrad. Díky naším praktickým radám můžete poznat místní kuchyni a dozvědět se, kam vyrazit na nákupy, zábavou i oddechem. Vyzkoušejte pečlivě vybrané restaurace, bary a hotely. Při svých cestách za poznáním jistě oceníte podrobnou rozkládací mapu.
Objev podobné jako Krakov - Poznejte 2. vydání
Zářivé pokusy - 2 vydání
Objevte kouzlo chemiluminiscence. Zhasněte, vyrobte si zářící tekutinu a prozařte tmu chemickými pokusy. V sadě naleznete experimenty světélkující ve tmě a zajímavosti o světélkování v přírodě. Ideální zábava pro jednotlivce i skupinu. Sada Zářivé pokusy obsahuje: 1 lahvičku Luminolu, 1 sáček uhličitanu sodného (soda na praní), 1 sáček hexakyanidoželezitanu draselného, 1 sáček s lahvičkou peroxidu vodíku, 1 malá fialová lžička, 1 fialová a 1 modrá lžíce, 2 pipety, 2 míchací tyčinky, 2 odměrky, 1 petriho miska.
Objev podobné jako Zářivé pokusy - 2 vydání
Neonové experimenty - 2 vydání
Schovejte se v temné místnosti a vyzkoušejte si reakce neonových pigmentů pod UV světýlkem. Dejte průchod své fantazii a vyrobte si neonové svítící mouchy. V sadě naleznete experimenty světélkující ve tmě a zajímavosti o fluorescenci okolo nás. Ideální zábava pro jednotlivce i skupinu. Ponořte se do tajů chemie, fyziky i biologie. Sada Neonové experimenty obsahuje: 1 zkumavka a stojánek, 1 odměrka, 1 UV svítilna, 1 lahvička růžového neonového barviva, 1 lahvička žlutého neonového barviva, 1 sáček se sádrou (24 g), 1 forma na hmyz, 1 míchací tyčinka, 2 pipety, 5 vatových tyčinek, 2 pěnové lepicí pásky, 2 černé knoflíky
Objev podobné jako Neonové experimenty - 2 vydání
Podívejte se také
- Technologie v diabetologii 2010 (978-80-7262-689-2)
- nocni kosilka hana bila
- Fellowes HANA černý (FELFERGSTANDMONHANN)
- Fellowes HANA bílý (FELFERGDOCUHOLDHANBL)
- Fellowes HANA černý (FELFERGDOCUHOLDHANN)
- Fellowes HANA bílý (8064401)
- Zagorová Hana: Maluj zase obrázky (2x CD) - CD (310931-2)
- Zagorová Hana, Hložek Standa, Kotvald Petr: Můj čas - CD (310670-2)
- Hegerová Hana: Zlatá kolekce 1957-2010 (3x CD) - CD (SU6050-2)
- Zagorová Hana: S úctou - Zlatá kolekce (4x CD) - CD (SU5688-2)
- Technologie II: Pro 2. ročník UO Kadeřník (978-80-7333-082-8)
- Klarstein Studio Loft 2, elektrický krb, 1900 W, LED technologie, dálkové ovládání
- Dřevostavby z vrstvených masivních panelů: Technologie CLT (978-80-271-0055-2)
- Kolekce Hana Vítová (4DVD) - DVD (FHV7072)
- Ahome Plecháček se jménem Hana (23254)
- Hana (978-80-749-1940-4)
- Zagorová Hana: Vzpomínání - DVD (SU7086-9)
- Hana (978-80-7577-424-8)
- Hana (978-80-7491-940-4)
- Regatta Hana 200 Duch(Stripe) (5059404152483)
- Hegerová Hana, Horníček Miroslav: Recital Hegerová & Horníček 1966 (2x CD) - CD (SU6491-2)
- Zagorová Hana: Zítra se zvedne vítr - Zlatá kolekce (3x CD) - CD (SU6046-2)