Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Podívejte se také Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2)
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Podívejte se také albatros harry potter 5 fenixuv rad 2 vydani
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Podívejte se také albatros harry potter 2 tajemna komnata 5 vydani
Podívejte se také
- Hegerová Hana: Recital (SU5721-2)
- Hana (978-80-749-1940-4)
- Hana (978-80-7491-940-4)
- Hana ()
- Zagorová Hana: Vyznání - CD (SU6259-2)
- Bílá Lucie: Hana - CD (SU6266-2)
- Technologie renovace budov (80-8076-000-4)
- Zagorová Hana: O Lásce - CD (SU6352-2)
- Hegerová Hana: Lásko prokletá - CD (SU5725-2)
- Zagorová Hana: Zloděj duší - CD (310705-2)
- Janků Hana: Operní recitál - CD (CR0878-2)
- Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1)
- Rezek Petr, Zagorová Hana: Spolu - CD (310851-2)
- Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave - CD (310227-2)
- Zagorová Hana: Maluj zase obrázky - CD (310359-2)
- Blažíková Hana, Král Tomáš,: Ukolébavky - CD (SU4253-2)
- Zagorová Hana: Já nemám strach - CD (SU6539-2)
- Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
- Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave (komplet 1+2) - CD (310922-2)
- Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání - Hana Zemanová
Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami. V roce 2016 vyšla kompletně přepracovaná kniha Nová biokuchařka Hanky Zemanové. V září 2019 vychází její aktualizované, již druhé vydání. Celkem se prodalo přes 45 000 ks! Vše podstatné v tomto osvědčeném a krásném bestselleru zůstalo, aktualizovaly se však informace o tom, kde se dají nakoupit biopotraviny, přibyly informace o tom, jak se posunul prodej bezobalu a o nových bezobalových projektech, jemné aktualizace rozhovorů se zajímavými osobnostmi a informace o ochraně přírodní biodiverzity či zdravém školním stravování. Hančin přístup ukazuje, jak jíst i žít přirozeně zdravě a v souladu se selským rozumem. Díky tomu vám pak zdravé vaření bude připadat jednoduché a snadné. Z knihy se dozvíte, jak obohatit jídelníček a začít používat opomíjené, přitom však skvělé potraviny, jako jsou luštěniny, hlavně cizrna, fazole, červená čočka, loupané mungo, plnohodnotné obiloviny, jako jsou jáhly, čirok, jednozrnka, špalda, pohanka, či netradiční, na českém trhu nové a bezlepkové mouky, jako například mouku z červené čočky či žlutého hrachu. V knize najdete přes 80 receptů. Mnoho receptů je bezlepkových, vegetariánských i veganských, ale nevyhýbají se ani kvalitnímu masu. Vyzkoušejte letní cuketovo-jahelnou koprovku, boršč s cizrnou, čočkový burger, placky z hrachové mouky, bezlepkové cookies, ječné lívance, nebo třeba biokuře na kurkumě podle výborného šéfkuchaře a nutričního terapeuta Davida Šaška (je členem Aliance výživových poradců), který s Hankou na některých, zejména masových receptech spolupracoval. Kniha je určena jak pro začátečníky v oblasti zdravého vaření, tak pro pokročilé. Celou knihu recenzovala Margit Slimáková, specialistka na zdravotní prevenci a výživu.
Objev podobné jako Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání - Hana Zemanová
To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
Objev podobné jako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Rozumíme účetní závěrce podnikatelů - 4. vydání - Hana Březinová - e-kniha
eBook: K účetní závěrce je v publikaci přistoupeno způsobem, jenž umožnil její plné přiblížení čtenáři, který nemusí být znalý účtování. Je seznámen s podstatou účetních výkazů, které jsou podloženy účetními zásadami a vytvořeny na základě aplikace účetních metod. Čtenáři se dostane informace o přístupech v USA, v Evropské unii, u účetních jednotek, jejich cenné papíry jsou kotované na mezinárodních kapitálových trzích (IAS/IFRS). Podrobně je seznámen s koncepcí, strukturou, analýzou všech účetních výkazů, které se používají v České republice, tj. rozvaha, výkaz zisku a ztráty, přehled o peněžních tocích a přehled o změnách vlastního kapitálu, a to včetně informací, jež účetní výkaz komentují a doplňují v příloze.Kniha je napsaná způsobem, který přinese zásadní poznatky jak neúčetním zájemcům o informace z účetní závěrky, tak účetním profesionálům. Finančním analytikům nabízí systematický přehled přístupů a základních ukazatelů, které při svojí práci mohou využít, včetně návodu, jak přistoupit k porozumění vypočítaných výsledků. Právní stav publikace je k 1. 8. 2020.
Objev podobné jako Rozumíme účetní závěrce podnikatelů - 4. vydání - Hana Březinová - e-kniha
E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání - autorů - e-kniha
eBook: Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy využívání technologií. Z recenzního posudku: Na knize nejvíce oceňuji kapitolu pojednávající o online nástrojích včetně účelu jejich využití v učení (se) a jejich potencionálních výhodách a nevýhodách. Tuto část ocení zejména odborníci z praxe.
Objev podobné jako E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání - autorů - e-kniha
Služka (filmové vydání) - Hana Lasicová - e-kniha
eBook: Příběh inspirovaný osudem chůvy sester Vášáryových Třetí kniha Hany Lasicové vypráví příběh nemanželské Anny z Banské Šťiavnice, která odešla jako dvanáctiletá do Vídně, aby tam pracovala jako služka v jedné vysoce postavené rodině. Nezkušená dívka, vlastně ještě dítě, se musí vyrovnat nejen se spoustou povinností, těžkou otrockou prací bez volných dní či odpočinku, ale také se zájmem mladého pána. Sama ví, jaké to je být „bastard“, ale dokáže odolat naléhání mladého muže a touze svého srdce?
Objev podobné jako Služka (filmové vydání) - Hana Lasicová - e-kniha
BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks
Kelímky značky BabyOno na mateřské mléko, džusy a jiné pokrmy jsou určeny k opakovanému použití či zmrazování pokrmů. Přídavné víčko s náustkem umožňuje okamžité podání pokrmu dítěti. Před i po každém použití je nutné produkt důkladně omýt v teplé vodě. Nevyvařujte, myjte produkt v teplé vodě s čistícími prostředky pro děti, opakovaně oplachujte. Nepoužívejte jiné chemikálie. Kelímky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu určeného pro styk s potravinami, který neobsahuje bisfenol A. Vlastnosti: Nádoby jsou určeny pro opakované použití a zmrazení potravin. Lze uchovávat v ledničce i mrazničce. Sada obsahuje 4 ks včetně víček s náustkem. Obsah: 200 ml. Přídavné víko s náustkem umožňuje přímé jídlo pro dítě. Pro jejich výrobu byl použit speciální plast určený pro styk s potravinami. Neobsahují bisfenol A.
Objev podobné jako BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks
E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání (978-80-7676-175-9)
Elektronická kniha - autor autorů kolektiv a Více autorů, 332 stran, česky Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy využívání technologií. Z recenzního...
Objev podobné jako E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání (978-80-7676-175-9)
Obrazy z novějších českých dějin 5 (nové vydání) - Hana Rezutková
Nové, přepracované vydání učebnice se zabývá především moderními dějinami naší země. Titul, který navazuje na Obrazy ze starších českých dějin, zachycuje sled událostí od osvícenství v Rakousko-Uhersku až po současnost České republiky. Hlavně však působí jako průvodce překotnými změnami v 19. století a zejména historickými zvraty ve 20. století. Učebnice kromě dějin akcentuje i tzv. rodinnou paměť a podněcuje žáky k tomu, aby se stali dobrými pozorovateli, kteří dokážou formulovat vlastní názor.
Objev podobné jako Obrazy z novějších českých dějin 5 (nové vydání) - Hana Rezutková
Rozumíme účetní závěrce podnikatelů, 5. vydání - Hana Březinová - e-kniha
eBook: K účetní závěrce je v publikaci přistoupeno způsobem, jenž umožnil její plné přiblížení čtenáři, který nemusí být znalý účtování. Je seznámen s podstatou účetních výkazů, které jsou podloženy účetními zásadami a vytvořeny na základě aplikace účetních metod. Čtenáři se dostane informace o přístupech v USA, v Evropské unii, u účetních jednotek, jejichž cenné papíry jsou kotované na mezinárodních kapitálových trzích (IAS/IFRS). Podrobně je seznámen s koncepcí, strukturou, analýzou všech účetních výkazů, které se používají v České republice, tj. rozvaha, výkaz zisku a ztráty, přehled o peněžních tocích a přehled o změnách vlastního kapitálu, a to včetně informací, jež účetní výkaz komentují a doplňují v příloze. Kniha je napsaná způsobem, který přinese zásadní poznatky jak neúčetním zájemcům o informace z účetní závěrky, tak účetním profesionálům. Finančním analytikům nabízí systematický přehled přístupů a základních ukazatelů, které při svojí práci mohou využít, včetně návodu, jak přistoupit k porozumění vypočítaných výsledků. 5., aktualizované vydání
Objev podobné jako Rozumíme účetní závěrce podnikatelů, 5. vydání - Hana Březinová - e-kniha
E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-7676-175-9)
Kniha - autor Jiří Zounek; Libor Juhaňák; Hana Staudková, 332 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy...
Objev podobné jako E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-7676-175-9)
Rozmanitost přírody 4/2 (původní vydání) - Aleš Novotný
Pracovní učebnice obsahuje mnoho pokusů. V kapitolách o živé přírodě budou žáci vycházet zejména z vlastního pozorování; učivo o vlastnostech látek a o neživé přírodě se opírá o závěry realizovaných pokusů. Závěrečné kapitoly jsou věnovány výchově ke zdraví. Samostatným doplňkem učebnice jsou Pracovní listy (kód 092129).
Objev podobné jako Rozmanitost přírody 4/2 (původní vydání) - Aleš Novotný
Rhodos - 2. vydání (978-80-750-8253-4)
Elektronická kniha , 144 stran, česky Průvodce vás provede po zajímavých místech, která jsou spjata s antickou i pozdější historií ostrova, a nabídne vám přehled těch nejkrásnějších zákoutí k odpočinku i ke kulturnímu vyžití. Naleznete zde řadu praktických informací týkajících se místních zvyků, dopravy, ubytování. Ke snažší orientaci poslouží mapa ostrova a plánek města Rhodos, k základnímu dorozumění zase stručný slovníček nejčastějších frází.
Objev podobné jako Rhodos - 2. vydání (978-80-750-8253-4)
Dubaj - 2. vydání (978-80-750-8183-4)
Elektronická kniha , 144 stran, česky Druhé aktualizované vydání průvodce po Dubaji vás nejprve seznámí s kulturou a historií města a poté vás provede po těch nejzajímavějších místech, která určitě stojí za zhlédnutí, ať už se jedná o historickou část, nebo o futuristické centrum plné moderních mrakodrapů. V knize najdete také informace týkající se ubytování a stravování, tipy na výlety do okolí a praktické mapky.
Objev podobné jako Dubaj - 2. vydání (978-80-750-8183-4)
Kurikulum informatiky a digitálních technologií z pohledu učitelů 2. stupně základních škol - Hana Bučková, Jiří Dostál - e-kniha
eBook: Smyslem naší badatelské činnosti bylo rozšířit teorii didaktiky informatiky a digitálních technologií a realizovat empirické výzkumné šetření, které by poskytlo informace významné pro kurikulární plánování. V jejím rámci byla provedena kritická a komparativní analýza aktuálních teoretických poznatků i výzkumných závěrů publikovaných domácími a zahraničními autory, kteří se danou problematikou zabývali. Zvláštní zřetel byl kladen na realizaci deskripce procesů spojených se zaváděním inovací v rámci kurikula informatiky a digitálních technologií. V rovině empirické publikace na výzkumném základě řeší otázku důležitosti jednotlivých témat učiva z pohledu učitelů informatiky a digitálních technologií.
Objev podobné jako Kurikulum informatiky a digitálních technologií z pohledu učitelů 2. stupně základních škol - Hana Bučková, Jiří Dostál - e-kniha
Alergologie do kapsy: 2. přepracované a doplněné vydání (978-80-908638-4-2)
Kniha - autor Ondřej Rybníček; Petr Čáp, 288 stran, česky Monografie našich předních specialistů v oboru AKI podává stručnou a přehlednou formou podstatné a potřebné informace o diagnostice a léčbě alergických a imunologických onemocnění. Zařazeny jsou alergie respirační a kožní, dle etiologie alergie potravinové i lékové, nechybí rhinokonjunktivitida a astma. Zvláštní pozornost je věnována anafylaxi, tedy život ohrožujícím stavům, urtikám a angioedémům. Dle posledních poznatků a doporučených postupů je zpracována problematika alergenové imunoterapie, čtenář jistě ocení i praktické informace o pylové informační službě, zmíněna je též komplementární role herbální medicíny. Závěrem autoři komentují nejčastější chyby a omyly v dané oblasti, nabídnou užitečné webové adresy a statistické údaje v aktuálních číslech. Všechny texty v tomto novém vydání knihy byly aktualizovány a doplněny o nejnovější poznatky v oboru.
Objev podobné jako Alergologie do kapsy: 2. přepracované a doplněné vydání (978-80-908638-4-2)
Akupresura v praxi: Překlad 2. vydání (978-80-271-0105-4)
Kniha - autor Christiana Mildt, 312 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Tato jednoduchá, pro praktickou potřebu a výuku dobře strukturovaná publikace je skvěle obrazově dokumentována. Mezi četnými indikacemi léčby (zejména u funkčních poruch) lze vyjmenovat například: některé dýchací potíže (lze zkoušet při alergii, astmatu, nachlazení, bolesti v krku…), dále některé kardiovaskulární potíže (u některých typů prekolapsových stavů, u stavů se špatným prokrvením končetin, u závratí…), vybrané gastrointestinální potíže (u některých potíží se žaludkem, u pálení žáhy, u zácpy…), dále bolesti hlavy, poruchy spánku a mnohé další. Publikaci doporučují naši přední odborníci – MUDr. Doris Danielová a prof. MUDr. Richard Rokyta, DrSc., který také napsal předmluvu k českému vydání. Knihu lze doporučit lékařům všech odborností (zejména praktikům a internistům), dále fyziatrům, i studentům těchto oborů.
Objev podobné jako Akupresura v praxi: Překlad 2. vydání (978-80-271-0105-4)
Přírodověda 4 – pracovní sešit, Čtení s porozuměním (2. vydání) - Thea Vieweghová
Pracovní sešit doplňuje učebnici Přírodověda 4. Všechny učebnice a pracovní sešity z edice Čtení s porozuměním jsou moderní výukové materiály zpracované podle nejnovějších trendů a v souladu s RVP ZV, ve kterých je kladen důraz na rozvoj čtenářské gramotnosti. Pracovní sešit slouží k procvičování a upevňování učiva probraného v učebnici prostřednictvím pozorování a pokusů, které jsou doplněny návodnými ilustracemi. Najdete zde také doplňovačky, osmisměrky, ukázky z krásné literatury, eko témata a náměty na výpravy a aktivity v přírodě v daném ročním období. K rozpoznání a určení rostlinných a živočišných zástupců jednotlivých ekosystémů slouží celostránkové ilustrace. Pracovní sešit obsahuje cyklická opakování, během kterých žáci sbírají body v podobě symbolů. Závěrečné opakování má podobu hry. ČASOVÝ PLÁN ke stažení zde. Předmět: Přírodověda Formát: A4 Počet stran: 56
Objev podobné jako Přírodověda 4 – pracovní sešit, Čtení s porozuměním (2. vydání) - Thea Vieweghová
Glosy k právní argumentaci - 2. vydání (978-80-759-8803-4)
Elektronická kniha - autor Libor Hanuš, 88 stran, česky Publikace pojednává prostřednictvím tematicky sevřených a osobitě pojatých argumentačních úvah o napětí mezi spravedlnostním hodnocením a mezemi plynoucími z rámce právní úpravy, popisuje nezbytnost zohlednění teleologického hlediska (smyslu a účelu právní úpravy) při interpretaci a aplikaci práva, podává strukturální výklad o komponentech a náležitém užití argumentace a fortiori, předkládá myslitelná kritéria morální argumentace v právu pod aspektem hodnot demokratického právního státu a zabývá se otázkou myslitelného rozlišení rovin etické úvahy. Předkládané úvahy jsou specifickou a v mnoha ohledech rovněž neobvyklou vědeckou analýzou v oboru teorie práva a právní argumentace. Jejich jednotícími prvky jsou úcta a respekt k druhému člověku, teleologický akcent při používání práva, přístup zdůrazňující racionální právní argumentaci a především humanitní étos. Tímto...
Objev podobné jako Glosy k právní argumentaci - 2. vydání (978-80-759-8803-4)
Lexikon společenského chování - 5. vydání - Vladimír Smejkal, Hana Bachrachová
Již páté vydání velmi úspěšné a oblíbené publikace o etiketě opět poučí a pobaví všechny, kteří chtějí získat jistotu ve společenském styku a v nejrůznějších společenských situacích. Nové vydání je zcela přepracované a zmodernizované. Zkušení autoři v knížce čtivě a prakticky radí, jak se chovat ve standardních společenských situacích, jako je zdravení, představování, vystupování v zaměstnání, na návštěvě nebo v restauraci, ale i při méně častých příležitostech, např. na firemních večírcích či při pobytu na pláži. Poučíte se o prvních kontaktech mezi lidmi, tykání a vykání, o chování na ulici a v dopravních prostředcích, o pravidlech v oblékání, při cestování a ve volném čase. Dozvíte se prakticky vše o významných rodinných příležitostech, o stolničení, chování při tanci, na recepcích, při kulturních událostech a o ideálním společenském vystupování v mnoha dalších situacích. Kniha je osvědčenou pomůckou při výuce společenského chování a pro mládež, ale především osobním čtivým rádcem pro čtenáře každého věku. Text doplňují vtipné i naučené ilustrace Romana Kliského. Když vstoupit do života, pak s touto knihou v ruce!
Objev podobné jako Lexikon společenského chování - 5. vydání - Vladimír Smejkal, Hana Bachrachová
KČT 57 Haná-Olomoucko 1:50 000, 5. vydání
Turistická mapa KČT, zelená edice 1:50 000, nejnovější vydání (2018).
Objev podobné jako KČT 57 Haná-Olomoucko 1:50 000, 5. vydání
Matematika pro 4. ročník - 2.díl - Hana Mikulenková
Matematika pro 4. ročník je první učebnicí pro 2. vzdělávací období 1. stupně ZŠ dle RVP. Učebnice splňuje základní požadavek RVP na to, aby učivo pro děti nebylo odtažitým abstraktním modelem, ale aby umožnilo přímou praktickou aplikaci. Teprve ta dětem dovolí pochopit základní matematické vztahy ve světě kolem nás a rozvíjet je a smysluplně a účelně využívat v běžném životě. Učebnice k tomu žáky vede jednak promyšlenou sestavou praktických úkolů – jsou ve funkčním spojení s výkladem, který je často spíše doplňuje a děti tak mnohé pochopí samy ještě dříve, než se to dozvědí z výkladu. Jednak je v tomto směru velmi vstřícná graficky – přehlednost a názorné ilustrace dají žákům mnohé pochopit a zároveň jim nabízejí neotřelé úkoly k řešení.
Objev podobné jako Matematika pro 4. ročník - 2.díl - Hana Mikulenková
Matematické minutovky pro 4. ročník/ 2. díl - 4. ročník - Hana Mikulenková
Přepracované pracovní sešity, které původně vznikly na základě přímého požadavku učitelů na ZŠ, obsahují 64 cvičení sloužících k docvičení pamětného počítání žáků v 5. ročníku ZŠ.Sešity mají žákům dopomoci k potřebné jistotě a zběhlosti v pamětném počítání, která jim umožní sebejistěji a s volnou myslí přijímat složitější učivo vyšších ročníků.
Objev podobné jako Matematické minutovky pro 4. ročník/ 2. díl - 4. ročník - Hana Mikulenková
Procvičujeme češtinu 4. ročník pracovní sešit 2 - 4. ročník - Hana Mikulenková
Prvních 32 stran doplňujících jazykových cvičení korespondujících s učebnicí aktivizuje děti a motivuje je k další práci s jazykem, napomáhá osvojení očekávaných výstupů a rozvoji klíčových kompetencí.
Objev podobné jako Procvičujeme češtinu 4. ročník pracovní sešit 2 - 4. ročník - Hana Mikulenková
Zbrojní průkaz. Průvodce testovými otázkami - 2. vydání (978-80-7676-138-4)
Elektronická kniha - autor Jan Dvořák, 200 stran, česky Druhé, aktualizované vydání příručky obsahuje aktualizovaný soubor testových otázek zveřejněných ministerstvem vnitra a platných od 30. ledna 2021. Příručka opět obsahuje kompletní znění otázek vždy s vyznačenou správnou odpovědí (tučně v šedém poli). Otázky jsou proloženy poznámkami a komentáři, které mají čtenářům pomoci s orientací v právních předpisech, z nichž dané otázky vycházejí, případně s pochopením, jaké znalosti vlastně mají dané otázky prokázat. Jde o praktickou pomůcku, jejímž cílem je stát se v souladu se svým názvem skutečně průvodcem, který čtenářům průběh přípravy na teoretickou část zkoušky zpřehlední a v ideálním případě usnadní.
Objev podobné jako Zbrojní průkaz. Průvodce testovými otázkami - 2. vydání (978-80-7676-138-4)
Nejčastější chyby a omyly účetních - 2. vydání (999-00-018-5490-4)
Elektronická kniha - autor Lenka Dvořáková, 212 stran, česky Publikace je užitečnou praktickou pomůckou každého účetního. Nabízí přehled nejčastějších případů účetních chyb spolu s návodem na jejich odstranění a uvedením správného řešení. Pro snadnou orientaci je publikace rozdělena do jednotlivých kapitol podle účetních oblastí. Nejedná se o výkladovou učebnici, ale praktickou pomůcku, která by se měla stát součástí pracovního stolu účetního. Druhé vydání je aktualizováno k právnímu stavu 1. 4. 2019. Lenka Dvořáková je daňovou poradkyní a certifikovanou účetní, členkou Komory daňových poradců ČR, členkou Komory certifikovaných účetních, členkou Sekce účetnictví a Sekce daně z příjmů právnických osob Komory daňových poradců ČR. Vystudovala ekonomickou vysokou školu se zaměřením na účetnictví a finanční řízení podniku, dále absolvovala právní vzdělání pro daňové poradenství. V oblasti účetnictví se pohybuje od roku 1995, vede vlastní účetní a daňovou...
Objev podobné jako Nejčastější chyby a omyly účetních - 2. vydání (999-00-018-5490-4)
Pojišťovací právo: 2. přepracované vydání (978-80-7502-271-4)
Kniha - autor Marie Karfíková; Vladimír Přikryl; Roman Vybíral, 440 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace poskytuje základní přehled právní úpravy soukromého pojištění. Výklad problematiky je podán nejen z pohledu naší právní úpravy, ale i v kontextu unijního práva. Publikace popisuje základní podmínky provozování pojišťovací a zajišťovací činnosti, včetně tvorby technických rezerv, finančního umístění a solventnosti. Další část publikace je věnována problematice dohledu v pojišťovnictví, zejména jeho předmětu, rozsahu, zvláštnostem finančního dohledu a dohledu ve skupině. Významnou část pojistného trhu tvoří i pojišťovací zprostředkovatelé. Právní úpravě této činnosti je věnována kapitola popisující základní podmínky přístupu k této činnosti a její výkon, to vše v rámci procesu implementace nové unijní úpravy. Další kapitola se zabývá právní úpravou pojištění, které vzniká na základě pojistné smlouvy. Jde zejména o problematiku vzniku,...
Objev podobné jako Pojišťovací právo: 2. přepracované vydání (978-80-7502-271-4)
E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi - Jiří Zounek, Hana Staudková, Libor Juhaňák
Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy využívání technologií. Z recenzního posudku: Na knize nejvíce oceňuji kapitolu pojednávající o online nástrojích včetně účelu jejich využití v učení (se) a jejich potencionálních výhodách a nevýhodách. Tuto část ocení zejména odborníci z praxe. Ing. David Pačes e-learning & Moodle specialista
Objev podobné jako E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi - Jiří Zounek, Hana Staudková, Libor Juhaňák
Pracovní sešit k Českému jazyku 4, 2. díl - Hana Staudková, Miroslava Horáčková
Dvojdílný pracovní sešit obsahuje aplikační cvičení, která podněcují k přemýšlení, k zformulování a zapsání řešení, k zdůvodňování zvoleného postupu apod. Úkoly tvoří metodický celek s učebnicí Český jazyk 4 ALTER.
Objev podobné jako Pracovní sešit k Českému jazyku 4, 2. díl - Hana Staudková, Miroslava Horáčková
Český jazyk pro 4. ročník - 2.díl - Hana Mikulenková
Na formální výhody učebnice si děti navykly již ve 2. a 3. ročníku. Je pro ně přitažlivá hned z několika důvodů. Učebnice je pojata jako pracovní – výklad se přirozeně prolíná s tvůrčími úkoly a procvičovacími pasážemi, děti mají vše pohromadě, snadno se orientují a mohou přímo pracovat se všemi složkami. Učebnice tedy nepotřebuje doplnění pracovním sešitem a pro snadnější manipulaci při práci je rozdělena do dvou tenčích sešitů. Výklad i procvičování jsou vedeny na tématech, která děti učí nové věci z jiných oblastí (Člověk a jeho svět) nebo je vedou k přemýšlení a objevování nových skutečností (rozvoj klíčových kompetencí, průřezová témata). Ve cvičebních textech se objevují také literární ukázky – básničky i krátké prózy – blízké dětskému vnímání ve 4. ročníku. Do češtiny se tak přirozeně vnášejí témata, která u dětí rozvíjejí komunikativní kompetence a zároveň vedou k upevňování, opakování a rozvíjení poznatků z oblasti Člověk a jeho svět (Na křižovatce, Jak se kde mluví, vyplňování dokladů). V učebnicích tak dochází k přirozené integraci učiva, zároveň to umožňuje posílit komunikativní složku učebnice, témata slouží k ústnímu i písemnému projevu dětí a úkoly podporují také komunikační spolupráci ve dvojicích či skupinkách. Celkově se těmito tématy otevírá přístup pro mezioborové souvislosti i průřezová témata.
Objev podobné jako Český jazyk pro 4. ročník - 2.díl - Hana Mikulenková
Po vlastní ose 2 - Jolana Sedláčková - e-kniha
eBook: Jolana Sedláčková ráda cestuje na neobvyklá místa, miluje divokou přírodu a svobodu, kterou jí dává cestování autem po vlastní ose. Na svých cestách urazila přes 300 tisíc kilometrů a navštívila více než 60 zemí na čtyřech kontinentech. V roce 2017 se vypravila na svoji dosud největší a nejdelší cestu. V prvním díle jste s ní mohli putovat po Hedvábné stezce Turkmenistánem, Uzbekistánem a Tádžikistánem. V Tádžikistánu projela pohoří Pamír, kterému se také někdy přezdívá Střecha světa. Tady její vyprávění pokračuje. Nasedněte spolu s ní a jejím parťákem Luďou do jejich terénní Toyoty Land Cruiser a nahlédněte do světa kočovných pastevců v Kyrgyzstánu, objevujte neuvěřitelné divy přírody východního Kazachstánu a nechte se okouzlit divokou krajinou Sibiře. Čekají vás svérázná setkání s místními lidmi, dobrodružná jízda k ledovci v ruském Altaji a také spousty dlouhých večerů u praskajícího ohně. Zažijete atmosféru dálek, absolutní volnost, a hlavně okusíte, jaké je to žít na cestě.
Objev podobné jako Po vlastní ose 2 - Jolana Sedláčková - e-kniha
Základy realistické kresby - 2., rozšířené vydání (978-80-271-3120-4)
Elektronická kniha - autor Jana Petrásková, 192 stran, česky Tato kniha vás provede neobyčejným dobrodružstvím. Naučíte se podle ní kreslit. Především se však naučíte vnímat svět jiným způsobem. Odložte i vy své zábrany a vydejte se na dobrodružnou cestu objevování sebe sama a svých utajených dovedností. Hlavní část nového vydání knihy uvádí postupy, jak zvládnout základní prvky výtvarného jazyka – čáru, plochu, světlo a stín. Čtenář se dozví i si vyzkouší, jakým způsobem vnímají svět výtvarníci, a naučí se tyto dovednosti používat. Kniha je doplněna kapitolou o dalších možnostech kresby a volné tvorby. Na příkladech ukazuje různé kresebné styly a různé náměty. Pro barevnou přílohu poskytli nové ilustrace mladí výtvarníci.
Objev podobné jako Základy realistické kresby - 2., rozšířené vydání (978-80-271-3120-4)
TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)
Formičky pro tvarování pokrmů, prvotřídní nerezavějící ocel Rádi si vyhrajete s jídlem a chcete, aby vypadalo na talíři krásně? S formičkami Tescoma pro tvarování pokrmů svoje dílo vyšperkujete k dokonalosti. Sada obsahuje 4 ks formiček z prvotřídní nerezavějící oceli. Tescoma formičky jsou dvě kulaté, jedna čtvercová a jedna trojúhelníková. Využijete je při vykrajování těsta, smažení sázených vajec na pánvi, tvarování dezertů, aspiků, bramborové kaše a podobně. Všechny formičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vhodné do myčky na nádobí. Klíčové vlastnosti formiček pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF, 4 ksFormičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceliVyšperkujete s nimi vaše jídlo k dokonalostiSada obsahuje 4 ks formiček, z toho 2 ks kulatých, 1 ks čtvercové a 1 ks trojúhelníkovéTescoma formičky využijete při tvarování různých druhů pokrmů, vykrajování těsta i smažení sázených vajec...
Objev podobné jako TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)
Ruština (nejen) pro samouky: nové 4. vydání (978-80-7335-840-2)
Kniha - autor Anastasia Vasiljeva; I. Camutaliová; Věra Nekolová, 624 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová, moderní učebnice přináší základní znalosti ruské mluvnice, slovní zásoby (v rozsahu přes 2000 slov a slovních spojení), frazeologie a výslovnosti. Učebnice umožňuje osvojení ruského jazyka od azbuky po samostatný písemný či mluvený projev. Důraz je kladen na aktivní užívání ruštiny, pochopení podobností i odlišnosti češtiny a ruštiny, schopnost dorozumět se v nejčastějších situacích a pohotové vyjadřování. Výběr témat z nejrůznějších oblastí běžného života vede k porozumění mluveného i čteného jazykového projevu, k nácviku vlastní aktivní konverzace i písemného vyjadřování. Součástí učebnice je brožura obsahující klíč ke cvičením a rusko-český slovník a soubory ve formátu mp3 s více než čtyřmi hodinami nahrávek úvodních textů a většiny cvičení. Nahrávka je přístupná ke stažení na této stránce. Učebnice je určena jak pro samostatné...
Objev podobné jako Ruština (nejen) pro samouky: nové 4. vydání (978-80-7335-840-2)
Základy zeměpisných znalostí: 2. rozšířené a upravené vydání (80-86034-67-4)
Kniha - autor Josef Herink; Stanislav Tlach, 120 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Příručka k sestavení učebních osnov a ověřovací sbírka úloh pro vyučovací předmět Zeměpis ve školních vzdělávacích programech pro základní vzdělávání.
Objev podobné jako Základy zeměpisných znalostí: 2. rozšířené a upravené vydání (80-86034-67-4)
Finanční gramotnost Učebnice žáka: Aktualizované 4.vydání (978-80-7402-409-2)
Kniha - autor Jaroslav Zlámal; Michal Jiříček; Petra Navrátilová, 104 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice se věnuje problematice vývoje peněz a funkcím, které jako platidlo plní, formám peněz a druhům plateb, bankami které finance spravují a nabízí finanční služby. Podstatná část učiva je věnována hospodaření domácnosti, jejím příjmům, výdajům a finančnímu plánování. Podrobně se také věnuje druhům a využití finančních produktů, jejich výnosnosti a rizikům, které jejich neuvážené čerpání přináší. Publikace je celobarevná, výukové statě jsou proložené množstvím modelových příkladů a cvičení k samostatnému vypracování. Nosné učivo je doplněno praktickými příklady a postřehy z oblasti nakládání s financemi, názornými ukázkami, schématy a obrázky. Tematické celky: Peníze (Co jsou vlastně peníze / Bankovky a mince České republiky / Ochranné prvky na českých bankovkách / Co dělat s poškozenými bankovkami / Z čeho se bankovky vyrábějí; atd.)...
Objev podobné jako Finanční gramotnost Učebnice žáka: Aktualizované 4.vydání (978-80-7402-409-2)
Canpol babies Zásobníky k uchovávání pokrmů s víčkem 4 ks
Praktické kelímky s objemovou stupnicí a s těsnícím víčkem k uchovávání mateřského mléka, kojeneckých polévek a dalších zeleninových či ovocných příkrmů.
Objev podobné jako Canpol babies Zásobníky k uchovávání pokrmů s víčkem 4 ks
Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Kniha - autor Jaroslav Runštuk, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je...
Objev podobné jako Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Matematika a její aplikace pro 4. ročník 2. díl - 4. ročník - Josef Molnár, Hana Mikulenková
Nový třídílný titul Matematika a její aplikace 4 vám v mnoha směrech nebude neznámý, jeho jednotlivé části však jsou cele prakticky zaměřeny k naplňování očekávaných výstupů tak, aby vám pomohly u dětí co nejlépe rozvíjet klíčové kompetence dle požadavků RVP.
Objev podobné jako Matematika a její aplikace pro 4. ročník 2. díl - 4. ročník - Josef Molnár, Hana Mikulenková
Lili a Vili 2 - Ve světě matematiky - Jaroslava Jiro Sedláčková
Učebnice pro 2. ročník ZŠ
Objev podobné jako Lili a Vili 2 - Ve světě matematiky - Jaroslava Jiro Sedláčková
Podívejte se také
- Zagorová Hana: Duety se slavnými muži - CD (310797-2)
- Hegerová Hana: Všechno nejlepší (2x CD) - CD (SU5726-2)
- Technologie v diabetologii 2010 (978-80-7262-689-2)
- Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)
- nocni kosilka hana bila
- Fellowes HANA černý (FELFERGSTANDMONHANN)
- Fellowes HANA bílý (FELFERGDOCUHOLDHANBL)
- Fellowes HANA černý (FELFERGDOCUHOLDHANN)
- Fellowes HANA bílý (8064401)
- Zagorová Hana: Maluj zase obrázky (2x CD) - CD (310931-2)
- Techniky a technologie v chirurgických oborech (978-80-247-3815-4)
- Zagorová Hana, Hložek Standa, Kotvald Petr: Můj čas - CD (310670-2)
- Hegerová Hana: Zlatá kolekce 1957-2010 (3x CD) - CD (SU6050-2)
- Zagorová Hana: S úctou - Zlatá kolekce (4x CD) - CD (SU5688-2)
- Technologie II: Pro 2. ročník UO Kadeřník (978-80-7333-082-8)
- Klarstein Studio Loft 2, elektrický krb, 1900 W, LED technologie, dálkové ovládání
- Dřevostavby z vrstvených masivních panelů: Technologie CLT (978-80-271-0055-2)
- Kolekce Hana Vítová (4DVD) - DVD (FHV7072)
- Ahome Plecháček se jménem Hana (23254)
- Zagorová Hana: Vzpomínání - DVD (SU7086-9)
- Hana (978-80-7577-424-8)
- Regatta Hana 200 Duch(Stripe) (5059404152483)