Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
Podívejte se také Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2)
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Podívejte se také albatros harry potter 5 fenixuv rad 2 vydani
Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Podívejte se také albatros harry potter 2 tajemna komnata 5 vydani
Podívejte se také
- Hegerová Hana: Recital (SU5721-2)
- Hana (978-80-749-1940-4)
- Hana (978-80-7491-940-4)
- Hana ()
- Zagorová Hana: Vyznání - CD (SU6259-2)
- Bílá Lucie: Hana - CD (SU6266-2)
- Technologie renovace budov (80-8076-000-4)
- Zagorová Hana: O Lásce - CD (SU6352-2)
- Hegerová Hana: Lásko prokletá - CD (SU5725-2)
- Zagorová Hana: Zloděj duší - CD (310705-2)
- Janků Hana: Operní recitál - CD (CR0878-2)
- Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1)
- Rezek Petr, Zagorová Hana: Spolu - CD (310851-2)
- Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave - CD (310227-2)
- Zagorová Hana: Maluj zase obrázky - CD (310359-2)
- Blažíková Hana, Král Tomáš,: Ukolébavky - CD (SU4253-2)
- Zagorová Hana: Já nemám strach - CD (SU6539-2)
- Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
- Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave (komplet 1+2) - CD (310922-2)
- Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
Objev podobné jako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Cagaster 4 (2. vydání) - Hashimoto Kachou
E-05 je pod útokem a jeho obyvatelé svádějí nelítostný boj o přežití. Armáda velitele Adhama, která měla město chránit, nyní stojí s tanky proti obchodníkům a domobraně. Ilie byla unesena. Kidou má jedinou možnost, jak ji zachránit. Prostřílet se skrz vojáky a vydat se do doupěte hmyzu. Do dávno ztraceného města E-07, které skrývá nejedno tajemství.
Objev podobné jako Cagaster 4 (2. vydání) - Hashimoto Kachou
E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání (978-80-7676-175-9)
Elektronická kniha - autor autorů kolektiv a Více autorů, 332 stran, česky Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy využívání technologií. Z recenzního...
Objev podobné jako E-learning, Učení (se) s digitálními technologiemi - 2., aktualizované vydání (978-80-7676-175-9)
BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks
Kelímky značky BabyOno na mateřské mléko, džusy a jiné pokrmy jsou určeny k opakovanému použití či zmrazování pokrmů. Přídavné víčko s náustkem umožňuje okamžité podání pokrmu dítěti. Před i po každém použití je nutné produkt důkladně omýt v teplé vodě. Nevyvařujte, myjte produkt v teplé vodě s čistícími prostředky pro děti, opakovaně oplachujte. Nepoužívejte jiné chemikálie. Kelímky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu určeného pro styk s potravinami, který neobsahuje bisfenol A. Vlastnosti: Nádoby jsou určeny pro opakované použití a zmrazení potravin. Lze uchovávat v ledničce i mrazničce. Sada obsahuje 4 ks včetně víček s náustkem. Obsah: 200 ml. Přídavné víko s náustkem umožňuje přímé jídlo pro dítě. Pro jejich výrobu byl použit speciální plast určený pro styk s potravinami. Neobsahují bisfenol A. Odstraňte všechny bezpečnostní prvky, které by mohly být nebezpečné pro dítě. Výrobek by měl být zkontrolován před každým použitím. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení jej zlikvidujte. Mléko určené k zmrazení by nemělo naplnit nádobu zcela. Nechte přibližně 20 % volného prostoru. Doporučujeme uchovat obal pro informaci. Obal by měl být skladován mimo dosah dětí. Před prvním použitím vypláchněte výrobek horkou vodou (nevařte!) a osušte. Pokud výrobek myjete v myčce nádobí, vyjměte jej ihned po dokončení programu a osušte. Ponechání výrobku v myčce po umytí může způsobit deformace. Adresa dodavatele: Babyono sp. z o.o., Kowalewicka 13, 60–002 Poznań, Poland. +48 61 83 90 520, info@babyono.pl, www.babyono.com
Objev podobné jako BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks
Obrazy z novějších českých dějin 5 (nové vydání) - Hana Rezutková
Nové, přepracované vydání učebnice se zabývá především moderními dějinami naší země. Titul, který navazuje na Obrazy ze starších českých dějin, zachycuje sled událostí od osvícenství v Rakousko-Uhersku až po současnost České republiky. Hlavně však působí jako průvodce překotnými změnami v 19. století a zejména historickými zvraty ve 20. století. Učebnice kromě dějin akcentuje i tzv. rodinnou paměť a podněcuje žáky k tomu, aby se stali dobrými pozorovateli, kteří dokážou formulovat vlastní názor.
Objev podobné jako Obrazy z novějších českých dějin 5 (nové vydání) - Hana Rezutková
E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-7676-175-9)
Kniha - autor Jiří Zounek; Libor Juhaňák; Hana Staudková, 332 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha je určena všem čtenářům, kteří se setkávají při učení či výuce s digitálními technologiemi, tedy studentům, učitelům, vzdělavatelům dospělých, výzkumníkům i široké veřejnosti. Publikace přináší řadu informací také odborníkům v oblasti školské/vzdělávací politiky. Kniha vychází nejen z teoretického studia a výzkumu autorů, ale i z jejich vlastní učitelské a lektorské praxe. Cílem knihy je ukázat některé možné cesty a postupy v oblasti učení (se) s digitálními technologiemi. Kniha reflektuje současné pedagogické i technologické trendy, zároveň je kritická k nerealistickým očekáváním a představám, které jsou s implementací technologií často spojeny. Kniha může čtenářům přinést inspiraci a otevřít nové perspektivy i způsoby učení (se) s digitálními technologiemi. Ocení ji především ti, kteří preferují moderní, avšak promyšlené didaktické postupy...
Objev podobné jako E-learning Učení (se) s digitálními technologiemi: 2., aktualizované a rozšířené vydání (978-80-7676-175-9)
Rhodos - 2. vydání (978-80-750-8253-4)
Elektronická kniha , 144 stran, česky Průvodce vás provede po zajímavých místech, která jsou spjata s antickou i pozdější historií ostrova, a nabídne vám přehled těch nejkrásnějších zákoutí k odpočinku i ke kulturnímu vyžití. Naleznete zde řadu praktických informací týkajících se místních zvyků, dopravy, ubytování. Ke snažší orientaci poslouží mapa ostrova a plánek města Rhodos, k základnímu dorozumění zase stručný slovníček nejčastějších frází.
Objev podobné jako Rhodos - 2. vydání (978-80-750-8253-4)
Dubaj - 2. vydání (978-80-750-8183-4)
Elektronická kniha , 144 stran, česky Druhé aktualizované vydání průvodce po Dubaji vás nejprve seznámí s kulturou a historií města a poté vás provede po těch nejzajímavějších místech, která určitě stojí za zhlédnutí, ať už se jedná o historickou část, nebo o futuristické centrum plné moderních mrakodrapů. V knize najdete také informace týkající se ubytování a stravování, tipy na výlety do okolí a praktické mapky.
Objev podobné jako Dubaj - 2. vydání (978-80-750-8183-4)
Alergologie do kapsy: 2. přepracované a doplněné vydání (978-80-908638-4-2)
Kniha - autor Ondřej Rybníček; Petr Čáp, 288 stran, česky Monografie našich předních specialistů v oboru AKI podává stručnou a přehlednou formou podstatné a potřebné informace o diagnostice a léčbě alergických a imunologických onemocnění. Zařazeny jsou alergie respirační a kožní, dle etiologie alergie potravinové i lékové, nechybí rhinokonjunktivitida a astma. Zvláštní pozornost je věnována anafylaxi, tedy život ohrožujícím stavům, urtikám a angioedémům. Dle posledních poznatků a doporučených postupů je zpracována problematika alergenové imunoterapie, čtenář jistě ocení i praktické informace o pylové informační službě, zmíněna je též komplementární role herbální medicíny. Závěrem autoři komentují nejčastější chyby a omyly v dané oblasti, nabídnou užitečné webové adresy a statistické údaje v aktuálních číslech. Všechny texty v tomto novém vydání knihy byly aktualizovány a doplněny o nejnovější poznatky v oboru.
Objev podobné jako Alergologie do kapsy: 2. přepracované a doplněné vydání (978-80-908638-4-2)
KČT 57 Haná-Olomoucko 1:50 000, 5. vydání
Turistická mapa KČT, zelená edice 1:50 000, nejnovější vydání (2018).
Objev podobné jako KČT 57 Haná-Olomoucko 1:50 000, 5. vydání
Akupresura v praxi: Překlad 2. vydání (978-80-271-0105-4)
Kniha - autor Christiana Mildt, 312 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Tato jednoduchá, pro praktickou potřebu a výuku dobře strukturovaná publikace je skvěle obrazově dokumentována. Mezi četnými indikacemi léčby (zejména u funkčních poruch) lze vyjmenovat například: některé dýchací potíže (lze zkoušet při alergii, astmatu, nachlazení, bolesti v krku…), dále některé kardiovaskulární potíže (u některých typů prekolapsových stavů, u stavů se špatným prokrvením končetin, u závratí…), vybrané gastrointestinální potíže (u některých potíží se žaludkem, u pálení žáhy, u zácpy…), dále bolesti hlavy, poruchy spánku a mnohé další. Publikaci doporučují naši přední odborníci – MUDr. Doris Danielová a prof. MUDr. Richard Rokyta, DrSc., který také napsal předmluvu k českému vydání. Knihu lze doporučit lékařům všech odborností (zejména praktikům a internistům), dále fyziatrům, i studentům těchto oborů.
Objev podobné jako Akupresura v praxi: Překlad 2. vydání (978-80-271-0105-4)
Glosy k právní argumentaci - 2. vydání (978-80-759-8803-4)
Elektronická kniha - autor Libor Hanuš, 88 stran, česky Publikace pojednává prostřednictvím tematicky sevřených a osobitě pojatých argumentačních úvah o napětí mezi spravedlnostním hodnocením a mezemi plynoucími z rámce právní úpravy, popisuje nezbytnost zohlednění teleologického hlediska (smyslu a účelu právní úpravy) při interpretaci a aplikaci práva, podává strukturální výklad o komponentech a náležitém užití argumentace a fortiori, předkládá myslitelná kritéria morální argumentace v právu pod aspektem hodnot demokratického právního státu a zabývá se otázkou myslitelného rozlišení rovin etické úvahy. Předkládané úvahy jsou specifickou a v mnoha ohledech rovněž neobvyklou vědeckou analýzou v oboru teorie práva a právní argumentace. Jejich jednotícími prvky jsou úcta a respekt k druhému člověku, teleologický akcent při používání práva, přístup zdůrazňující racionální právní argumentaci a především humanitní étos. Tímto...
Objev podobné jako Glosy k právní argumentaci - 2. vydání (978-80-759-8803-4)
Pracovní sešit k Českému jazyku 4, 2. díl - Hana Staudková, Miroslava Horáčková
Dvojdílný pracovní sešit obsahuje aplikační cvičení, která podněcují k přemýšlení, k zformulování a zapsání řešení, k zdůvodňování zvoleného postupu apod. Úkoly tvoří metodický celek s učebnicí Český jazyk 4 ALTER.
Objev podobné jako Pracovní sešit k Českému jazyku 4, 2. díl - Hana Staudková, Miroslava Horáčková
Zbrojní průkaz. Průvodce testovými otázkami - 2. vydání (978-80-7676-138-4)
Elektronická kniha - autor Jan Dvořák, 200 stran, česky Druhé, aktualizované vydání příručky obsahuje aktualizovaný soubor testových otázek zveřejněných ministerstvem vnitra a platných od 30. ledna 2021. Příručka opět obsahuje kompletní znění otázek vždy s vyznačenou správnou odpovědí (tučně v šedém poli). Otázky jsou proloženy poznámkami a komentáři, které mají čtenářům pomoci s orientací v právních předpisech, z nichž dané otázky vycházejí, případně s pochopením, jaké znalosti vlastně mají dané otázky prokázat. Jde o praktickou pomůcku, jejímž cílem je stát se v souladu se svým názvem skutečně průvodcem, který čtenářům průběh přípravy na teoretickou část zkoušky zpřehlední a v ideálním případě usnadní.
Objev podobné jako Zbrojní průkaz. Průvodce testovými otázkami - 2. vydání (978-80-7676-138-4)
Nejčastější chyby a omyly účetních - 2. vydání (999-00-018-5490-4)
Elektronická kniha - autor Lenka Dvořáková, 212 stran, česky Publikace je užitečnou praktickou pomůckou každého účetního. Nabízí přehled nejčastějších případů účetních chyb spolu s návodem na jejich odstranění a uvedením správného řešení. Pro snadnou orientaci je publikace rozdělena do jednotlivých kapitol podle účetních oblastí. Nejedná se o výkladovou učebnici, ale praktickou pomůcku, která by se měla stát součástí pracovního stolu účetního. Druhé vydání je aktualizováno k právnímu stavu 1. 4. 2019. Lenka Dvořáková je daňovou poradkyní a certifikovanou účetní, členkou Komory daňových poradců ČR, členkou Komory certifikovaných účetních, členkou Sekce účetnictví a Sekce daně z příjmů právnických osob Komory daňových poradců ČR. Vystudovala ekonomickou vysokou školu se zaměřením na účetnictví a finanční řízení podniku, dále absolvovala právní vzdělání pro daňové poradenství. V oblasti účetnictví se pohybuje od roku 1995, vede vlastní účetní a daňovou...
Objev podobné jako Nejčastější chyby a omyly účetních - 2. vydání (999-00-018-5490-4)
Pojišťovací právo: 2. přepracované vydání (978-80-7502-271-4)
Kniha - autor Marie Karfíková; Vladimír Přikryl; Roman Vybíral, 440 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace poskytuje základní přehled právní úpravy soukromého pojištění. Výklad problematiky je podán nejen z pohledu naší právní úpravy, ale i v kontextu unijního práva. Publikace popisuje základní podmínky provozování pojišťovací a zajišťovací činnosti, včetně tvorby technických rezerv, finančního umístění a solventnosti. Další část publikace je věnována problematice dohledu v pojišťovnictví, zejména jeho předmětu, rozsahu, zvláštnostem finančního dohledu a dohledu ve skupině. Významnou část pojistného trhu tvoří i pojišťovací zprostředkovatelé. Právní úpravě této činnosti je věnována kapitola popisující základní podmínky přístupu k této činnosti a její výkon, to vše v rámci procesu implementace nové unijní úpravy. Další kapitola se zabývá právní úpravou pojištění, které vzniká na základě pojistné smlouvy. Jde zejména o problematiku vzniku,...
Objev podobné jako Pojišťovací právo: 2. přepracované vydání (978-80-7502-271-4)
Naprosto nezbytná Hana Zagorová 1946-2022 (rozšířené vzpomínkové vydání) - Petr Macek
Devítinásobná Zlatá slavice a jedna z nejúspěšnějších zpěvaček v historii české pop-music, ale i textařka, moderátorka a herečka – to vše byla Hana Zagorová. V rámci oslav 75. narozenin, které připadly na září 2021, se ve spolupráci se spisovatelem a publicistou Petrem Mackem vrátila k nejdůležitějším okamžikům svého života i kariéry.Tato kniha měla být oslavou jejího života, a zůstává jí i navzdory smutnému faktu, že Hanka nedlouho po jejím dokončení – v srpnu 2022 – zemřela. Na knižní cestě vlastními vzpomínkami ji doprovázely klíčové osobnosti z její rodiny a nejbližšího okolí, v čele s manželem Štefanem Margitou.O Hance tak v knize hovoří Karel Vágner, Standa Hložek, Petr Kotvald, Vlastimil Harapes, Lucie Borhyová, Monika Absolonová, Blanka Matragi a mnozí další, z jejichž srdcí nikdy nezmizí.
Objev podobné jako Naprosto nezbytná Hana Zagorová 1946-2022 (rozšířené vzpomínkové vydání) - Petr Macek
Základy realistické kresby - 2., rozšířené vydání (978-80-271-3120-4)
Elektronická kniha - autor Jana Petrásková, 192 stran, česky Tato kniha vás provede neobyčejným dobrodružstvím. Naučíte se podle ní kreslit. Především se však naučíte vnímat svět jiným způsobem. Odložte i vy své zábrany a vydejte se na dobrodružnou cestu objevování sebe sama a svých utajených dovedností. Hlavní část nového vydání knihy uvádí postupy, jak zvládnout základní prvky výtvarného jazyka – čáru, plochu, světlo a stín. Čtenář se dozví i si vyzkouší, jakým způsobem vnímají svět výtvarníci, a naučí se tyto dovednosti používat. Kniha je doplněna kapitolou o dalších možnostech kresby a volné tvorby. Na příkladech ukazuje různé kresebné styly a různé náměty. Pro barevnou přílohu poskytli nové ilustrace mladí výtvarníci.
Objev podobné jako Základy realistické kresby - 2., rozšířené vydání (978-80-271-3120-4)
TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)
Formičky pro tvarování pokrmů, prvotřídní nerezavějící ocel Rádi si vyhrajete s jídlem a chcete, aby vypadalo na talíři krásně? S formičkami Tescoma pro tvarování pokrmů svoje dílo vyšperkujete k dokonalosti. Sada obsahuje 4 ks formiček z prvotřídní nerezavějící oceli. Tescoma formičky jsou dvě kulaté, jedna čtvercová a jedna trojúhelníková. Využijete je při vykrajování těsta, smažení sázených vajec na pánvi, tvarování dezertů, aspiků, bramborové kaše a podobně. Všechny formičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vhodné do myčky na nádobí. Klíčové vlastnosti formiček pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF, 4 ksFormičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceliVyšperkujete s nimi vaše jídlo k dokonalostiSada obsahuje 4 ks formiček, z toho 2 ks kulatých, 1 ks čtvercové a 1 ks trojúhelníkovéTescoma formičky využijete při tvarování různých druhů pokrmů, vykrajování těsta i smažení sázených vajec...
Objev podobné jako TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)
Finanční gramotnost Učebnice žáka: Aktualizované 4.vydání (978-80-7402-409-2)
Kniha - autor Jaroslav Zlámal; Michal Jiříček; Petra Navrátilová, 104 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice se věnuje problematice vývoje peněz a funkcím, které jako platidlo plní, formám peněz a druhům plateb, bankami které finance spravují a nabízí finanční služby. Podstatná část učiva je věnována hospodaření domácnosti, jejím příjmům, výdajům a finančnímu plánování. Podrobně se také věnuje druhům a využití finančních produktů, jejich výnosnosti a rizikům, které jejich neuvážené čerpání přináší. Publikace je celobarevná, výukové statě jsou proložené množstvím modelových příkladů a cvičení k samostatnému vypracování. Nosné učivo je doplněno praktickými příklady a postřehy z oblasti nakládání s financemi, názornými ukázkami, schématy a obrázky. Tematické celky: Peníze (Co jsou vlastně peníze / Bankovky a mince České republiky / Ochranné prvky na českých bankovkách / Co dělat s poškozenými bankovkami / Z čeho se bankovky vyrábějí; atd.)...
Objev podobné jako Finanční gramotnost Učebnice žáka: Aktualizované 4.vydání (978-80-7402-409-2)
Základy zeměpisných znalostí: 2. rozšířené a upravené vydání (80-86034-67-4)
Kniha - autor Josef Herink; Stanislav Tlach, 120 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Příručka k sestavení učebních osnov a ověřovací sbírka úloh pro vyučovací předmět Zeměpis ve školních vzdělávacích programech pro základní vzdělávání.
Objev podobné jako Základy zeměpisných znalostí: 2. rozšířené a upravené vydání (80-86034-67-4)
Ruština (nejen) pro samouky: nové 4. vydání (978-80-7335-840-2)
Kniha - autor Anastasia Vasiljeva; I. Camutaliová; Věra Nekolová, 624 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová, moderní učebnice přináší základní znalosti ruské mluvnice, slovní zásoby (v rozsahu přes 2000 slov a slovních spojení), frazeologie a výslovnosti. Učebnice umožňuje osvojení ruského jazyka od azbuky po samostatný písemný či mluvený projev. Důraz je kladen na aktivní užívání ruštiny, pochopení podobností i odlišnosti češtiny a ruštiny, schopnost dorozumět se v nejčastějších situacích a pohotové vyjadřování. Výběr témat z nejrůznějších oblastí běžného života vede k porozumění mluveného i čteného jazykového projevu, k nácviku vlastní aktivní konverzace i písemného vyjadřování. Součástí učebnice je brožura obsahující klíč ke cvičením a rusko-český slovník a soubory ve formátu mp3 s více než čtyřmi hodinami nahrávek úvodních textů a většiny cvičení. Nahrávka je přístupná ke stažení na této stránce. Učebnice je určena jak pro samostatné...
Objev podobné jako Ruština (nejen) pro samouky: nové 4. vydání (978-80-7335-840-2)
Canpol babies Zásobníky k uchovávání pokrmů s víčkem 4 ks
Praktické kelímky s objemovou stupnicí a s těsnícím víčkem k uchovávání mateřského mléka, kojeneckých polévek a dalších zeleninových či ovocných příkrmů.
Objev podobné jako Canpol babies Zásobníky k uchovávání pokrmů s víčkem 4 ks
Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Kniha - autor Jaroslav Runštuk, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je...
Objev podobné jako Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Strojírenská technologie 3, 2.díl
Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a také zařízení pro tepelné zpracování. Seznamuje se zásadami volby typu tepelného zpracování, uvádí vzorová technologická cvičení a seznam platných ČSN a norem E
Objev podobné jako Strojírenská technologie 3, 2.díl
Technologie renovace budov (80-8076-000-4)
Kniha - autor Oto Makýš, 272 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá
Objev podobné jako Technologie renovace budov (80-8076-000-4)
Léčba pooperační bolesti: 4. přepracované a doplňené vydání (978-80-7345-696-2)
Kniha - autor Jiří Málek; Pavel Ševčík, 196 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Čtvrté aktualizované a doplněné vydání úspěšné monografie podává základní přehled problematiky pro všechny zdravotníky, kteří přicházejí do kontaktu s pacientem v perioperačním období. Autoři zde předkládají doporučení pro léčbu pacientů rozdělená podle předpokládané intenzity pooperační bolesti a rovněž i nezbytná základní teoretická východiska. Nechybějí ani kapitoly týkající se specifik pooperační analgezie u dětí, kojících matek, osob s chronickou bolestí, geriatrických a ambulantních pacientů. Závěrečná kapitola se zabývá organizací léčby pooperační bolesti ve zdravotnických zařízeních v podmínkách ČR. Uvedená doporučení jsou koncipována jako možné návody řešení pro určité modelové situace. Konkrétní postupy zůstávají v zodpovědnosti ošetřujícího lékaře. Se vzrůstajícím vzděláním zdravotních sester je nepochybné, že budou mít stále větší a významnější úlohu ve sledování a...
Objev podobné jako Léčba pooperační bolesti: 4. přepracované a doplňené vydání (978-80-7345-696-2)
Jak sbalit ženu 2.0: Praktická příručka technologie lovu - aktualizované a doplněné vydání s cvičebn (978-80-87270-05-9)
Kniha – autor Tomáš Baránek, 360 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jste nešťastně zamilovaní? Chcete se konečně seznámit s dívkou? Chcete se zbavit nesmělosti? Chcete získat ženu, která vás ignoruje (anebo nazpět tu, která vás opustila)? Nové, masivně přepracované a o 144 stran rozšířené vydání českého bestselleru, vám změní život. Autor se po vydání první verze příručky věnoval pět let poradenství a sbírání nových poznatků o mužských stereotypech, chybách a slabinách v předvztahové komunikaci, aby vše zapracoval do jedinečné, 360stránkové bible nesmělých naplněné novými fintami, koncepty, cvičeními a ilustracemi. Jak sbalit ženu 2.0 je nejlepší kniha pro všechny muže, kteří mají potíže s navazováním a rozvíjením partnerských vztahů.
Objev podobné jako Jak sbalit ženu 2.0: Praktická příručka technologie lovu - aktualizované a doplněné vydání s cvičebn (978-80-87270-05-9)
Londýn - Víkend, 2. vydání
Aktuální průvodce pro milovníky zážitků vás provede Londýnem.
Objev podobné jako Londýn - Víkend, 2. vydání
Neonové experimenty - 2 vydání
Schovejte se v temné místnosti a vyzkoušejte si reakce neonových pigmentů pod UV světýlkem. Dejte průchod své fantazii a vyrobte si neonové svítící mouchy. V sadě naleznete experimenty světélkující ve tmě a zajímavosti o fluorescenci okolo nás. Ideální zábava pro jednotlivce i skupinu. Ponořte se do tajů chemie, fyziky i biologie. Sada Neonové experimenty obsahuje: 1 zkumavka a stojánek, 1 odměrka, 1 UV svítilna, 1 lahvička růžového neonového barviva, 1 lahvička žlutého neonového barviva, 1 sáček se sádrou (24 g), 1 forma na hmyz, 1 míchací tyčinka, 2 pipety, 5 vatových tyčinek, 2 pěnové lepicí pásky, 2 černé knoflíky
Objev podobné jako Neonové experimenty - 2 vydání
Němčina slovníček, 2. vydání
Cenově výhodný slovník s dostatečně velkým heslářem do kapsy i do kabelky, na dovolenou i ke studiu.
Objev podobné jako Němčina slovníček, 2. vydání
Krakov - Poznejte, 2. vydání
16 nejlepších prohlídkových tras, na kterých poznáte Krakov a okolí.
Objev podobné jako Krakov - Poznejte, 2. vydání
Paříž - Víkend, 2. vydání
Druhé vydání průvodce s rozkládací mapou vám umožní zažít v Paříži víkend, na který se nezapomíná.
Objev podobné jako Paříž - Víkend, 2. vydání
Řím - Víkend, 2. vydání
Druhé vydání zážitkového průvodce s mapou vás zláká magickou atmosférou Říma.
Objev podobné jako Řím - Víkend, 2. vydání
Vídeň - Víkend, 2. vydání
Druhé vydání zeleného průvodce pro opravdové romantiky vás provede po Vídni.
Objev podobné jako Vídeň - Víkend, 2. vydání
Hana Zagorová - Perly Hany Zagorové (2 CD)
CD album Hana Zagorová - Perly Hany Zagorové, 20 písní ve speciálním vydání CD alba od populární zpěvačky Hany Zagorové. Hana Zagorová - Perly Hany Zagorové (2 CD): CD 1 1.Studánko stříbrná 2.Je naprosto nezbytné 3.Rybičko zlatá, přeju si 4.Krev a šroubky 5.Biograf láska 6.Maluj zase obrázky 7.Zůstaň tady léto 8.Zásnuby 9.Modrá čajovna 10.Kdyby se vrátil čas 11.Co stalo se, stalo 12.Hej mistře basů 13.Moře samoty 14.Duhová víla 15.Hany 16.Nešlap, nelámej 17.Usnul nám, spí 18.Jako starý strom 19.Kapky 20.Smůlu máš 21.Rozhovorv tichu CD 2 1.Nápad 2.Mys dobrých nadějí 3.Navěky zůstane čas 4.Zpráva všem holubům 5.Gvendolína 6.Sloky trochu smutné lásky 7.Já se vznáším 8.Dopis na rozloučenou 9.Zdá se 10.Cesta ke štěstí 11.Jízda 12.Žena za tvými zády 13.Stíny 14.Je tu doba dešťů 15.Nebylo by, kdyby 16.Tanečnice 17.Ahoj léto 18.Blahovolně 19.Málokdo ví 20.Lásko vítej
Objev podobné jako Hana Zagorová - Perly Hany Zagorové (2 CD)
Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2)
Hudební CD - Výtečné debutové album z roku 1966! Padesát let po původním vydání se objevuje nová CD/LP reedice nahrávek, jež patří v repertoáru Hany Hegerové mezi zásadní. Výtečné debutové album z roku 1966! Padesát let po původním vydání se objevuje nová CD/LP reedice nahrávek, jež patří v repertoáru Hany Hegerové mezi zásadní. V replice historicky prvního obalu (foto Josef Koudelka, grafická úprava Zdeněk Seydl, sleeve-note Leo Jehne) najdete dvanáct písní s oprávněným přívlastkem legendární. Osudy tohoto alba jsou vskutku pestré. Zajímavostí je už hledání jeho názvu. Titulní strana si vystačila se jménem zpěvačky. Na zadní straně obalu bylo napsáno Zpívá Hana Hegerová. Etiketa na elpíčku pak nabídla variantu Šansony s Hanou Hegerovou. Co je ale mimo všechny pochybnosti, to je kvalita písní. Kombinace hitového semaforského repertoáru, světových standardů, židovských balad, prvních slavných písní Petra Hapky či šansonu Mon Dieu ve francouzském originálu je...
Objev podobné jako Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2)
Začínáme programovat v jazyku Python: 2., přepracované a rozšířené vydání (978-80-271-3609-4)
Kniha - autor Rudolf Pecinovský, 320 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Python vznikl jako jazyk, který má laikům usnadnit vstup do světa programování. Jeho obliba a s ní související oblast použití se postupně neustále rozšiřují a podle většiny ukazatelů je dnes nejpoužívanějším programovacím jazykem vůbec. Předkládaná příručka seznámí čtenáře s tímto jazykem a postupně ho naučí používat Python pro tvorbu stále dokonalejších programů. První část představí základy jazyka, v druhé se naučíte vytvářet jednoduché programy, třetí vás připraví pro tvorbu větších aplikací a ve čtvrté části se na příkladu tvorby jednoduché, nicméně netriviální aplikace seznámíte se základními pravidly vytváření komplexnějších programů. Při vývoji aplikace si současně osvojíte zásady moderního programování a naučíte se je naplňovat v praxi. Tato kniha se od běžných učebnic a kurzů odlišuje: neomezuje se na výklad toho, jak navržený program zakódovat v jazyku Python, ale...
Objev podobné jako Začínáme programovat v jazyku Python: 2., přepracované a rozšířené vydání (978-80-271-3609-4)
Právo mezinárodního obchodu. Včetně problematiky mezinárodního rozhodčího řízení. 4. vydání (978-80-7676-046-2)
Elektronická kniha - autor autorů kolektiv a Více autorů, 524 stran, česky Tato publikace je čtvrtým, přepracovaným a rozšířeným vydáním knihy Právo mezinárodního obchodu. Sestává se ze čtyř základních částí: problematika spadající do oblasti mezinárodního ekonomického práva,problematika dříve spadající do tzv. práva zahraničního obchodu, dnes tvořící součást evropského práva,otázky týkajících se obsahu a regulace mezinárodních obchodních transakcí aotázky z problematiky mezinárodního rozhodčího řízení jako způsobu řešení sporu, který je vlastní oblasti mezinárodního obchodu. Stejně jako předchozí vydání i toto je určeno primárně jako učebnice, ale sloužit může také i jak pro praktického právníka zabývajícího se ošetřením obchodní transakce, tak pro právníka, který je ve fázi sporu a jeho řešení. Tomu je také přizpůsoben výklad obsahující odkazy na řadu materiálů, které nejsou běžně k dispozici či běžné veřejnosti známy. Součástí informačních částí jsou i...
Objev podobné jako Právo mezinárodního obchodu. Včetně problematiky mezinárodního rozhodčího řízení. 4. vydání (978-80-7676-046-2)
Podívejte se také
- Zagorová Hana: Duety se slavnými muži - CD (310797-2)
- Hegerová Hana: Všechno nejlepší (2x CD) - CD (SU5726-2)
- Technologie v diabetologii 2010 (978-80-7262-689-2)
- Digitální technologie ve výuce 1 (978-80-7402-012-4)
- nocni kosilka hana bila
- Fellowes HANA černý (FELFERGSTANDMONHANN)
- Fellowes HANA bílý (FELFERGDOCUHOLDHANBL)
- Fellowes HANA černý (FELFERGDOCUHOLDHANN)
- Fellowes HANA bílý (8064401)
- Zagorová Hana: Maluj zase obrázky (2x CD) - CD (310931-2)
- Techniky a technologie v chirurgických oborech (978-80-247-3815-4)
- Zagorová Hana, Hložek Standa, Kotvald Petr: Můj čas - CD (310670-2)
- Hegerová Hana: Zlatá kolekce 1957-2010 (3x CD) - CD (SU6050-2)
- Zagorová Hana: S úctou - Zlatá kolekce (4x CD) - CD (SU5688-2)
- Technologie II: Pro 2. ročník UO Kadeřník (978-80-7333-082-8)
- Klarstein Studio Loft 2, elektrický krb, 1900 W, LED technologie, dálkové ovládání
- Dřevostavby z vrstvených masivních panelů: Technologie CLT (978-80-271-0055-2)
- Kolekce Hana Vítová (4DVD) - DVD (FHV7072)
- Ahome Plecháček se jménem Hana (23254)
- Zagorová Hana: Vzpomínání - DVD (SU7086-9)
- Hana (978-80-7577-424-8)
- Regatta Hana 200 Duch(Stripe) (5059404152483)