Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
Podívejte se také Hana ()
Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Podívejte se také Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Podívejte se také Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)
Podívejte se také
- Hegerová Hana: Hana Hegerová - LP (SU6322-1)
- Hegerová Hana: Hana Hegerová - CD (SU6322-2)
- Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
- Stavební technologie III. pro SOU (978-80-86817-15-6)
- nocni kosilka hana bila
- Fellowes HANA černý (FELFERGSTANDMONHANN)
- Fellowes HANA bílý (FELFERGDOCUHOLDHANBL)
- Fellowes HANA černý (FELFERGDOCUHOLDHANN)
- Fellowes HANA bílý (8064401)
- Hegerová Hana: Recital (SU5721-2)
- Kolekce Hana Vítová (4DVD) - DVD (FHV7072)
- Zagorová Hana: Vyznání - CD (SU6259-2)
- Ahome Plecháček se jménem Hana (23254)
- Hana (978-80-749-1940-4)
- Bílá Lucie: Hana - CD (SU6266-2)
- Zagorová Hana: Vzpomínání - DVD (SU7086-9)
- Hana (978-80-7577-424-8)
- Hana (978-80-7491-940-4)
- Regatta Hana 200 Duch(Stripe) (5059404152483)
- Zagorová Hana: O Lásce - CD (SU6352-2)
Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Objev podobné jako Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
Objev podobné jako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)
Kniha - autor Alena Půlpánová,, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.
Objev podobné jako Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)
Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)
Kniha - autor Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek, 152 stran, česky Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.
Objev podobné jako Technologie v kostce (978-80-904093-6-1)
Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)
Kniha - autor Jitka Vodáková; Eva Marádová, 64 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy.
Objev podobné jako Praktické činnosti Příprava pokrmů: pro 6. - 9. ročník základních škol (80-7168-849-5)
Stavební technologie III. pro SOU (978-80-86817-15-6)
Kniha - česky Učebnice je určena pro žáky 3. ročníku SOU a obsahuje jednak práce patřící do pracovní náplně zedníka (schodiště a rampy), jednak práce, které nejsou součástí jeho náplně, ale s nimiž se musí žák seznámit pro návaznost na zednickou činnost. Pozornost je věnována dokončovacím pracím, vývoji stavebních slohů a dalšímu učivu rozšiřujícímu všeobecné vzdělání. Oproti předchozímu vydání z roku 1994 je učebnice výrazně aktualizována a rozšířena o seznámení s některými novými materiály a technologiemi, uplatňujícícmi se v našem stavebnictví.
Objev podobné jako Stavební technologie III. pro SOU (978-80-86817-15-6)
Malovaná města - Jana Sedláčková
Vydejte se na cestu kolem světa! Deštivý Londýn, rozkvetlé Kjóto i rozpálenou Káhiru budete mít jako na dlani. Projeďte se červeným doubledeckerem, kličkujte davem v tuk-tuku nebo vyrazte se psím spřežením na zasněžený sever. Brouzdejte uličkami, obdivujte starobylé památky i moderní architekturu a ochutnávejte místní dobroty. Odkud pochází slavné croissanty? Ve kterém městě ušili první džíny? A kde spatřila světlo světa první žvýkačka nebo Nobelova cena? Vše se dozvíte v tomto bohatě ilustrovaném průvodci.
Objev podobné jako Malovaná města - Jana Sedláčková
Malované země - Jana Sedláčková
Vydejte se na cestu kolem světa šedesáti i zeměmi. Projděte se levandulovou Francií, chilli papričkami rozpáleným Mexikem třeba až do Nepálu, kde sněžní levharti dávají dobrou noc. Prohlédněte si známé památky, pokochejte se překrásnou přírodou a společně s místními ochutnávejte jejich oblíbené pokrmy. Na nic nečekejte, takováhle příležitost je jen jednou za život!
Objev podobné jako Malované země - Jana Sedláčková
Česká biokuchařka: Recepty na pokrmy ze špaldy, pohanky, prosa a cizrny ... (80-86179-79-6)
Kniha - autor Anna Michalová; Milena Valušková, 170 stran, česky, pevná bez přebalu matná Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek.......buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách... .......jen namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou náplní, provensálská směs s jahelnými knedlíčky,barevné ovesné rizoto s kuřecími prsíčky,ječný šumajzl,perník z žitné mouky, telecí řízek plněný špaldovým bulgurem s přílohou špaldové rýže, trhankové kuličky se švestkami,hrách na italský způsob, cizrna s mletým masem, jarní salát z naklíčené dvouzrnky, meruňkové pyré s naklíčeným žitem......a mnoho dalšího...
Objev podobné jako Česká biokuchařka: Recepty na pokrmy ze špaldy, pohanky, prosa a cizrny ... (80-86179-79-6)
Aktualizácia V/6 2022 – štátna služba, informačné technológie verejnej správy (9772730035089)
Kniha - 104 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Cieľom novely zákona je reflektovať niektoré otázky aplikačnej praxe a upraviť vzťahy v súlade s identifikovanými potrebami adresátov právnej úpravy. Návrh zákona ruší inštitút integrovaných obslužných miest, keďže v zásadnej časti činností nenašiel predpokladané uplatnenie. Časť činnosti, ktorá sa týka vydávania výpisov z verejných evidencií bude zachovaná, pričom táto činnosť bude realizovaná cez príslušné inštitúty zákona o informačných technológiách vo verejnej správe...
Objev podobné jako Aktualizácia V/6 2022 – štátna služba, informačné technológie verejnej správy (9772730035089)
Matematika, sešit č. 6 - Hana Staudková, Marie Eichlerová, Ondřej Vlček
Obsahuje sčítání a odčítání dvouciferných čísel s přechodem přes desítku v oboru čísel do 100. Hravou formou seznamuje žáky se základy násobení a dělení 2, 3, 4. Součástí sešitu je kartonová příloha pro znázornění násobení.
Objev podobné jako Matematika, sešit č. 6 - Hana Staudková, Marie Eichlerová, Ondřej Vlček
13 povídek pro Klub knihomolů 6 - Hana Militká - e-kniha
eBook: Autorka celé řady detektivních románů Hana Militká přináší již šestou sbírku povídek, které v průběhu roku psala pro Klub knihomolů.Předmluvu vytvořila Dagmar Gerlingerová.
Objev podobné jako 13 povídek pro Klub knihomolů 6 - Hana Militká - e-kniha
Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)
Kniha - autor Alena Doležalová, 208 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Že je krabičková dieta fenoménem současné doby, to potvrdil velký úspěch publikace Domácí krabičková dieta. Další díl této publikace Domácí krabičková dieta II přináší mnoho praktických kuchařských rad, zaměřuje se hlavně na to, jak nestrávit zbytečně mnoho času přípravou krabičkových pokrmů, jak hospodařit s nakoupenými surovinami, či jak si jednoduše vytvořit vlastní jídelníček. Obsahuje odpovědi na nejčastější otázky „krabičkářek“ a „krabičkářů“. Najdete zde i 300 nových rychlých a chutných receptů připravovaných z dostupných surovin a 70 nových jídelníčků.
Objev podobné jako Domácí krabičková dieta 2: 300 vyzkoušených jednoduchých receptů na dietní pokrmy (978-80-7322-154-6)
Tomy a přátelé - Kateřina Sedláčková
Vítejte v podmořské škole! Malý delfín Tomy vplouvá s nadšením do první třídy a spolu se svými spolužáky se těší na skvělé zážitky. Má to ale háček. Kromě hodin rychloplavby, maskování nebo lovu se musí vypořádat také se svým strachem a příšerným barakuďákem Bakym. Naštěstí i pod hladinou platí, že opravdoví přátelé jsou nad zlato. Vplujte i vy do laskavého příběhu, díky kterému můžete se svými dětmi prozkoumat celý oceán, seznámit se s jeho obyvateli a pomoci jim překonat třeba i jejich strach.
Objev podobné jako Tomy a přátelé - Kateřina Sedláčková
Nakrájej, zabal a upeč!: Geniálně jednoduché pokrmy z trouby se šablonami receptů (978-80-88213-82-6)
Kniha - autor Stephanie Hiekmannová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nejjednodušší vaření, které jste kdy vyzkoušeli. Zkuste novou metodu a netravte v kuchyni zbytečné hodiny. S našimi extra jednoduchými, lehkými a zdravými recepty už nebudete chtít vařit jinak. Stačí si na knihu připravit pečicí papír, naskládat na něj suroviny a pak celý balíček upéct v troubě. Naučte vařit třeba i své děti. Jednoduše a zábavnou formou.
Objev podobné jako Nakrájej, zabal a upeč!: Geniálně jednoduché pokrmy z trouby se šablonami receptů (978-80-88213-82-6)
HAN Design Koule 6 cm malovaná (SZ.1.4343.6)
Vánoční ozdoby ve tvaru koule - lesklá struktura rozzáří váš dům a vytvoří vánoční atmosféru. Zlaté barvy jsou sázkou na jistotu.
Objev podobné jako HAN Design Koule 6 cm malovaná (SZ.1.4343.6)
Hypersenzitivní reakce na léky - Lenka Sedláčková
Nežádoucí reakce na léky jsou časté. Z toho hypersenzitivní reakce se vyskytují u 1–15 % hospitalizovaných pacientů. Klinický průběh je pestrý, od mírných až po život ohrožující reakce. Volba náhradní medikace může být obtížná pro možnou zkříženou reaktivitu nebo pro mnohočetné polékové reakce. Pacienti označení nesprávnou diagnózou hypersenzitivní reakce na léky jsou zbytečně léčeni náhradní medikací, která nemusí být nejúčinnější. Tato kniha poskytuje přehled o epidemiologii, imunopatologii, klinických projevech, diagnostických postupech a léčbě včetně indukce dočasné lékové tolerance (tzv. desenzitizace) u indikovaných pacientů. Ve speciální části jsou probrány nejčastější lékové skupiny, u kterých se hypersenzitivní reakce objevují (antibiotika, nesteroidní antirevmatika včetně kyseliny acetylsalicylové, lokální anestetika, nízkomolekulární hepariny, biologická léčba, cytostatika a perioperační medikace). Z vyšetřovacích látek je pozornost věnována kontrastním látkám. Také jsou probrána specifika hypersenzitivní reakce v dětském věku, v graviditě, u autoimunitních a nádorových onemocnění. Výsledkem alergologického a imunologického vyšetření je vydání průkazu alergika s jednoznačným uvedením léků zakázaných a náhradní medikace.Kniha je určena širokému spektru lékařů (praktičtí lékaři, specialisté) a má charakter postgraduálního vzdělávání. Pro specialisty z oboru alergologie a klinická imunologie jsou v knize uvedeny podrobné návody k diagnostice a léčbě včetně desenzitizačních protokolů pro jednotlivé lékové skupiny.
Objev podobné jako Hypersenzitivní reakce na léky - Lenka Sedláčková
Hana Zagorová - 100 + 20 písní, 1968-2020 (6 CD)
CD Hana Zagorová - 100 + 20 písní, 1968-2020 - Připomínka jubilea hvězdné zpěvačky v podobě 6 CD kompletu.
Objev podobné jako Hana Zagorová - 100 + 20 písní, 1968-2020 (6 CD)
Tomy a přátelé - Kateřina Sedláčková - e-kniha
eBook: Vítejte v podmořské škole! Malý delfín Tomy vplouvá s nadšením do první třídy a spolu se svými spolužáky se těší na skvělé zážitky. Má to ale háček. Kromě hodin rychloplavby, maskování nebo lovu se musí vypořádat také se svým strachem a příšerným barakuďákem Bakym. Naštěstí i pod hladinou platí, že opravdoví přátelé jsou nad zlato. Vplujte i vy do laskavého příběhu, díky kterému můžete se svými dětmi prozkoumat celý oceán, seznámit se s jeho obyvateli a pomoci jim překonat třeba i jejich strach.
Objev podobné jako Tomy a přátelé - Kateřina Sedláčková - e-kniha
Bible dětských pokrmů - Annabel Karmelová
Kniha obsahuje recepty pro první fázi odstavování, druhou fázi odstavování, pro období devíti až dvanácti měsíců a pro batolata. Nejlepší kuchařka v oblasti dětské stravy. Může být skvělým dárkem pro čerstvé rodiče nebo dobrým pomocníkem pro každého, kdo hledá inspiraci na nové pokrmy nebo kdo potřebuje překonat stresující začátky prvních jídel se svými dětmi. Tato kniha nabízí stejně snadné recepty jako předchozí tituly Annabel Karmel - ideální pro ty z nás, kdo bojujeme s časem, ale přesto chtějí poskytnout dětem výživné jídlo.
Objev podobné jako Bible dětských pokrmů - Annabel Karmelová
Ottova rodinná kuchařka - Hana Sedláčková
Vyše 2000 receptov teplej a studenej kuchyne, vyskúšané a osvedčené návody a spôsoby na prípravu pokrmov v novej bohato ilustrovanej kuchárke.
Objev podobné jako Ottova rodinná kuchařka - Hana Sedláčková
Tescoma Souprava pro obalování pokrmů PRESTO
Souprava pro snadné a rychlé obalování masa, ryb, sýrů, hub a zeleniny v trojobalu nebo těstíčku. V této míse s vyjímatelným sítem PRESTO lze neporcované pokrmy snadno a rychle obalit moukou, vejci nebo strouhankou. Stačí protřepat. Díky praktickému víku pracovní plocha a ruce zůstanou vždy čisté.Souprava je vyrobená z odolného recyklovatelného plastu. Lze ji mýt v myčce nádobí. Prodloužená záruka 3 roky.
Objev podobné jako Tescoma Souprava pro obalování pokrmů PRESTO
L’oeuvre mobile de Michel Butor - Kateřina Sedláčková - e-kniha
eBook: Práce definuje tvůrčí principy méně známých textů Michela Butora založených na experimentu, poetizaci a výtvarném umění. Stovky textů a výtvarných zdrojů zde analyzovaných mají své těžiště v pětidílném cyklu Illustrations, v němž se zřetelně profilují dva postupy: intertextový a intermediální. První pracuje novátorským způsobem s citacemi a přepisováním (rewriting) nejen cizích, ale především vlastních textů. Druhý, intermediální, stojí na interakci výtvarného umění a literatury, přičemž Butor usiluje o transpozici estetického účinku vyvolaného výtvarným dílem do básnického jazyka, z něhož vytváří textový ekvivalent barev a tvarů zdůrazněním fyzické složky jazyka v návaznosti na Mallarméovskou tradici. Analýzy a teoretická pojednání jsou zasazeny do širokého kontextu Butorova díla se zdůrazněním teoretických východisek a kontinuity postupů napříč celou tvorbou.
Objev podobné jako L’oeuvre mobile de Michel Butor - Kateřina Sedláčková - e-kniha
Tajemný život lesa - Jana Sedláčková, Klára Holíková, Iveta Šedová
Co je to vlastně les? Jsou to jen stromy? Anebo se mezi všemi těmi tajuplnými, propletenými větvičkami a kořeny skrývá ještě něco víc? Život stromů je totiž opravdu pozoruhodný… Stejně jako my lidé dovedou dýchat, občas je trápí hlad nebo žízeň a neustále si spolu povídají. Zakládají rodiny, chrání své malé semenáčky a mají přátele, se kterými si vzájemně pomáhají. Prozkoumejte s námi tuto neviditelnou lesní harmonii…
Objev podobné jako Tajemný život lesa - Jana Sedláčková, Klára Holíková, Iveta Šedová
BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks
Kelímky značky BabyOno na mateřské mléko, džusy a jiné pokrmy jsou určeny k opakovanému použití či zmrazování pokrmů. Přídavné víčko s náustkem umožňuje okamžité podání pokrmu dítěti. Před i po každém použití je nutné produkt důkladně omýt v teplé vodě. Nevyvařujte, myjte produkt v teplé vodě s čistícími prostředky pro děti, opakovaně oplachujte. Nepoužívejte jiné chemikálie. Kelímky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu určeného pro styk s potravinami, který neobsahuje bisfenol A. Vlastnosti: Nádoby jsou určeny pro opakované použití a zmrazení potravin. Lze uchovávat v ledničce i mrazničce. Sada obsahuje 4 ks včetně víček s náustkem. Obsah: 200 ml. Přídavné víko s náustkem umožňuje přímé jídlo pro dítě. Pro jejich výrobu byl použit speciální plast určený pro styk s potravinami. Neobsahují bisfenol A. Odstraňte všechny bezpečnostní prvky, které by mohly být nebezpečné pro dítě. Výrobek by měl být zkontrolován před každým použitím. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení jej zlikvidujte. Mléko určené k zmrazení by nemělo naplnit nádobu zcela. Nechte přibližně 20 % volného prostoru. Doporučujeme uchovat obal pro informaci. Obal by měl být skladován mimo dosah dětí. Před prvním použitím vypláchněte výrobek horkou vodou (nevařte!) a osušte. Pokud výrobek myjete v myčce nádobí, vyjměte jej ihned po dokončení programu a osušte. Ponechání výrobku v myčce po umytí může způsobit deformace. Adresa dodavatele: Babyono sp. z o.o., Kowalewicka 13, 60–002 Poznań, Poland. +48 61 83 90 520, info@babyono.pl, www.babyono.com
Objev podobné jako BABYONO Kelímky pro úschovu pokrmů 4 ks
Tommee Tippee Sada na přípravu pokrmů GoPrep
Podrobnosti o produktu: Čerstvá dětská výživa: použijte termosku k uchovávání vroucí vody a chladicí láhev k uvedení láhve na ideální teplotu během pouhých dvou minut*, když jste na cestách. Snadno čitelný indikátor Digital : Hvězdička na horní straně láhve ukazuje, zda je mléko uvnitř příliš horké. Když hvězdička zmodrá, je dětská výživa připravena. Podle doporučení: GoPrep připravuje mléčnou výživu podle pokynů Světové zdravotnické organizace (WHO). Převařením vody se zničí bakterie a teprve poté se pokrm zchladí na ideální teplotu Snadno se čistí: Lahvičky lze sterilizovat a mýt v myčce nádobí, digital e víčko je bezpečné pro sterilizaci UV zářením a studenou vodou. Bez BPA: Pro naprostou bezpečnost a klid duše jsou naše láhve GoPrep a dávkovače sušeného mléka zcela bez BPA. Sada GoPrep je jako malý společník k přístroji Tommee Tippee Perfect Prep Machine a představuje vaši přenosnou výrobnu kojeneckých lahví na cestách. Součástí balení jsou dva dávkovače sušeného mléka, z nichž každý pojme až osm dávek sušeného mléka a dokonale se vejde do hrdla jakékoli 260ml nebo 150ml láhve Tommee Tippee Closer to Nature . *Založeno na přípravě 120 ml pokrmu vroucí vodou a ochlazení na 40 °C.
Objev podobné jako Tommee Tippee Sada na přípravu pokrmů GoPrep
Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů
V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele.
Objev podobné jako Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů
NUK Mrazicí forma na pokrmy silikonová 1 ks
Mrazicí silikonová forma na pokrmy je ideální k zamrazení a skladování čerstvě uvařených dětských příkrmů. Praktická forma obsahuje 9 dávek o objemu 60 ml.
Objev podobné jako NUK Mrazicí forma na pokrmy silikonová 1 ks
Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
Kniha - autor Jaroslav Runštuk, 812 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize.
Objev podobné jako Receptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
Domáci chlieb: Recepty na voňavý chrumkavý chlieb s fotografiami prípravy (978-80-556-1112-9)
Kniha – autor Emmanuel Hadjiandreou, 176 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov, vďaka ktorým zistíte, aká neuveriteľne ľahká je vlastnoručná príprava chleba. Obsahuje podrobné návody na chlieb s droždím, kváskom, so sódou bikarbónou, ako aj recepty na drobné pečivo či sladké dobroty. Vyskúšajte viaczrnný chlieb so semienkami, syrovo-bylinkový kváskový chlieb, focacciu, pita chlieb, bezlepkový kukuričný chlieb, croissanty či osie hniezda!
Objev podobné jako Domáci chlieb: Recepty na voňavý chrumkavý chlieb s fotografiami prípravy (978-80-556-1112-9)
Jídlo jako pokrm duše (978-80-8100-104-8)
Kniha - autor Maureen Whitehouse, 340 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jsme-li ve spojení se svou duší, můžeme jíst, co chceme, pokud to podporuje naše spojení s božstvem. V této knize naleznete spoustu velmi užitečných informací a rad ohledně toho, jak se stravovat zdravě. Nachází se zde také seznam prodejních biopotravin na Slovensku.
Objev podobné jako Jídlo jako pokrm duše (978-80-8100-104-8)
TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)
Formičky pro tvarování pokrmů, prvotřídní nerezavějící ocel Rádi si vyhrajete s jídlem a chcete, aby vypadalo na talíři krásně? S formičkami Tescoma pro tvarování pokrmů svoje dílo vyšperkujete k dokonalosti. Sada obsahuje 4 ks formiček z prvotřídní nerezavějící oceli. Tescoma formičky jsou dvě kulaté, jedna čtvercová a jedna trojúhelníková. Využijete je při vykrajování těsta, smažení sázených vajec na pánvi, tvarování dezertů, aspiků, bramborové kaše a podobně. Všechny formičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vhodné do myčky na nádobí. Klíčové vlastnosti formiček pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF, 4 ksFormičky pro tvarování pokrmů Tescoma GrandCHEF jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceliVyšperkujete s nimi vaše jídlo k dokonalostiSada obsahuje 4 ks formiček, z toho 2 ks kulatých, 1 ks čtvercové a 1 ks trojúhelníkovéTescoma formičky využijete při tvarování různých druhů pokrmů, vykrajování těsta i smažení sázených vajec...
Objev podobné jako TESCOMA Formičky pro tvarování pokrmů GrandCHEF, 4 ks (8595028484021)
Tommee Tippee Pop-ups zásobníky k uchovávání pokrmů 2x110 ml
Tommee Tippee Pop-ups, 2x110 ml, Svačinové boxy pro děti, Vlastnosti: vhodný do myčky nádobí
Objev podobné jako Tommee Tippee Pop-ups zásobníky k uchovávání pokrmů 2x110 ml
Canpol babies Zásobníky k uchovávání pokrmů s víčkem 4 ks
Praktické kelímky s objemovou stupnicí a s těsnícím víčkem k uchovávání mateřského mléka, kojeneckých polévek a dalších zeleninových či ovocných příkrmů.
Objev podobné jako Canpol babies Zásobníky k uchovávání pokrmů s víčkem 4 ks
Hotový pokrm – kuskus se zeleninou 220 g BIO JARDIN BIO
Objev podobné jako Hotový pokrm – kuskus se zeleninou 220 g BIO JARDIN BIO
Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
Poklice Sada 3 vík pro uchování pokrmu, materiál plast, pro rozměry 16, 18, 20 cm Tato sada vík značky TEFAL je praktickým a nepostradatelným pomocníkem do vaší kuchyně! Víka nejlépe pasují na hrnce Tefal Ingenio. Tato sada vík značky TEFAL je praktickým a nepostradatelným pomocníkem do vaší kuchyně! Víka nejlépe pasují na hrnce Tefal Ingenio. Jsou ideální pro snadné a rychlé uskladnění právě uvařených pokrmů. Jídlo pak lze jednoduše uložit do lednice. Sada obsahuje 3 plastová víka o průměru 16, 18 a 20 cm.
Objev podobné jako Tefal Sada 3 vík pro uchování pokrmu Ingenio L9849253 (L9849253)
Stolničení: Jak podávat pokrmy a nápoje ... (80-7168-752-9)
Kniha - autor Gustav Salač, 224 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. Jak podávat pokrmy a nápoje Jak vybírat nápoje k pokrmům Jak upravovat jídelní stoly Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party
Objev podobné jako Stolničení: Jak podávat pokrmy a nápoje ... (80-7168-752-9)
Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Kniha - autor Jaroslav Runštuk, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je...
Objev podobné jako Receptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
LEGO® Ninjago Mistryně technologií
Od té doby, co Sora zjistila, že je Mistryní technologií, ušla dlouhou cestu. A s pomocí ostatních nindžů, svého kamaráda Arina a dráčka Riyu se učí také síle přátelství. Zjisti o Soře víc prostřednictvím různých úkolů a přečti si o ní komiksy a příběhy. Sora a její přátelé už na tebe čekají – připoj se k jejich úchvatnému dobrodružství!
Objev podobné jako LEGO® Ninjago Mistryně technologií
Strojírenská technologie 3, 2.díl
Učebnice probírá základy metalografie a tepelného zpracování kovových materiálů. Vysvětluje vnitřní stavbu kovů a slitin, základy podvojných slitin a uvádí jejich rovnovážné diagramy. Popisuje teoretické základy tepelného zpracování kovů, jeho základní způsoby, například žíhání, kalení a popouštění ocelí, patentování, povrchové tvrzení a také zařízení pro tepelné zpracování. Seznamuje se zásadami volby typu tepelného zpracování, uvádí vzorová technologická cvičení a seznam platných ČSN a norem E
Objev podobné jako Strojírenská technologie 3, 2.díl
Podívejte se také
- Hegerová Hana: Lásko prokletá - CD (SU5725-2)
- Zagorová Hana: Zloděj duší - CD (310705-2)
- Janků Hana: Operní recitál - CD (CR0878-2)
- Technologie renovace budov (80-8076-000-4)
- Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie (9788024645827)
- XML technologie (978-80-247-2725-7)
- Speciální praktická cvičení z farmaceutické technologie (9788024642758)
- Technologie obrábění (978-80-271-2883-9)
- Hegerová Hana: Merci! (2x LP) - LP (SU6742-1)
- Rezek Petr, Zagorová Hana: Spolu - CD (310851-2)
- Zagorová Hana, Margita Štefan: Ave - CD (310227-2)
- Zagorová Hana: Maluj zase obrázky - CD (310359-2)
- Blažíková Hana, Král Tomáš,: Ukolébavky - CD (SU4253-2)
- Zagorová Hana: Já nemám strach - CD (SU6539-2)
- Strojírenská technologie v příkladech (80-86686-51-5)
- Technologie v diabetologii (978-80-7345-479-1)
- Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
- Qman Neomezené nápady 4803 Mechanická technologie 3v1 (6955265612236)
- Hegerová Hana: Recital 70 live (2x CD) - CD (8590233006501)
- Hegerová Hana: Omrvinky 1959-2001 (2x CD) - CD (8594189130228)
- Zagorová Hana: Duety se slavnými muži - CD (310797-2)
- HOMEPOINT Mikrovlákno Hana 1 ks 30 × 30 cm (6931795516008)