Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)

Produkt Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180) upraviť a produkt hľadať znova.

Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)

Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)
Detail

Doplněk stravy Přípravek přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180) , Topvet spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt z lichořeřišnice neboli řeřichy, oblíbené pro krásu i v lidovém léčitelství. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura 100 ml , Topq xiaomi poco m3 knížkové bílé s přezkou 61180 (sun-61180)

Srdečník - bezlihová tinktura (61189)

Srdečník - bezlihová tinktura (61189)
Detail

Doplněk stravy Srdečník obecný udržuje normální funkci kardiovaskulárního systému a krevní tlak. Doporučujeme použít pro předmenstruační komfort. Podporuje normální funkce dýchacího systému a nervové soustavy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Srdečník - bezlihová tinktura (61189) , Topvet kopřiva tinktura 50 ml

Šišák - bezlihová tinktura (61186)

Šišák - bezlihová tinktura (61186)
Detail

Doplněk stravy Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přípravek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. (alza.cz)

Podobné produkty ako Šišák - bezlihová tinktura (61186) , Topvet tinktura na padání vlasů, 50 ml

Spánek - bezlihová tinktura (61188)

Spánek - bezlihová tinktura (61188)
Detail

Doplněk stravy Bylinný komplex slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života. Bylinný komplex slouží ke zklidnění a relaxaci, k dosažení kvalitního spánku a pro navození pozitivní nálady. (alza.cz)

Podobné produkty ako Spánek - bezlihová tinktura (61188)

Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)

Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)
Detail

Cordyceps Cordyceps sinensis (Housenici čínskou) řadíme mezi nejcennější houby čínské medicíny. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)

Kozlík - bezlihová tinktura (61182)

Kozlík - bezlihová tinktura (61182)
Detail

Doplněk stravy Kozlík přispívá ke klidnému a spokojenému spánku a k normální činnosti nervové soustavy (kognitivní funkce). Doporučuje se užívat k relaxaci v případě neklidu, úzkosti a nervozity. Podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, upravuje krevní tlak. Podporuje normální trávení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kozlík - bezlihová tinktura (61182)

Echinacea - bezlihová tinktura (61183)

Echinacea - bezlihová tinktura (61183)
Detail

Doplněk stravy Třapatka nachová – Echinacea Purpurea: tato indiánská léčivka obsahuje nejvíce aktivních látek v kořeni. Podporuje přirozenou obranyschopnost. Podporuje správnou funkci dýchacího systému a močových cest. Jedná se o silný antioxidant. (alza.cz)

Podobné produkty ako Echinacea - bezlihová tinktura (61183)

Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)

Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)
Detail

Doplněk stravy Ostropestřec mariánský obsahuje velké množství aktivních látek (zejména silymarinu), které se s úspěchem používají jako prostředek pro podporu normální činnost jaterní tkáně a trávení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)

Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)

Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)
Detail

Doplněk stravy Aktivní látky vrbovky příznivě ovlivňují normální funkce prostaty. Zajišťuje předmenstruační a menopauzální komfort. Užívá se pro normální pohyblivost kloubů, pro normální funkce močové soustavy, jako podpora přirozené obranyschopnosti a pro duševní a fyzickou pohodu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)

Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)

Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)
Detail

Doplněk stravy Tribulus obsahuje vysoké množství fytosterolů, které jsou přírodním stimulantem testosteronu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)

Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)

Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)
Detail

Doplněk stravy Grapefruitová semena podporují mikrobiologickou rovnováhu těla. Doporučují se pro normální činnost střev. Podporují přirozenou obranyschopnost těla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)

Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml
Detail

Bylinný komplex slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku, k uklidnění i relaxaci a k navození pozitivní nálady. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života. Složení: Glycerin, voda, Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) standardizovaný extrakt z kořene (Kyselina valerenová 0,8 %), Šišák bajkalský (Scutelaria baicalensis) standardizovaný extrakt z kořene (baicalin 95 %), Žen-šen (Panax ginseng) standardizovaný extrakt z kořene (ginsenosidy 25 %), Meduňka lékařská (Melissa officinalis) standardizovaný extrakt z květu (5:1), Mučenka (Passiflora sp.) standardizovaný extrakt z květu (rozmarýnová kyselina 2 %), Chmel otáčivý (Humulus lupulus) standardizovaný extrakt z šištice (Flavony 5 %).Doporučené dávkování: 2–4 ml (30–60 kapek) přibližně 30 minut před spánkem.Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích.Účinnost přípravku a zajištění kvality nejsou při schvalování doplňků stravy posuzovány. Nicméně výrobce nesmí deklarovat nepravdivá tvrzení o účinku přípravku (zákaz klamání spotřebitele). Deklarované účinky musí být schopen kdykoliv doložit. Doplňky stravy musí splňovat veškeré platné normy kladené na potraviny. Jejich dodržování kontroluje Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI).Doplňky stravy nesmějí být na obalu označeny léčebnou indikací (ani nesmějí vyléčení či prevenci chorob naznačovat), což je vyhrazeno pouze pro léčiva. Smějí být ale uváděny příznivé účinky na zdravotní stav uživatele - tzv. zdravotní tvrzení. Totéž platí i pro reklamu.Rovněž se nesmí uvádět ani naznačovat, že vyvážená a různorodá strava nemůže poskytnout dostatečné množství živin. (4home.cz)

Podobné produkty ako Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura obsahuje extrakt z kotvičníku, latinsky tribulusu, který podporuje hormonální aktivitu a funkci reprodukčního i močového systému. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt ze semen ostropestřce, který podporuje dobré trávení, funkci jater a pročištění organismu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt ze semen grapefruitu, která podporují mikrobiologickou rovnováhu těla a přirozenou obranyschopnost. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura 100 ml

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml
Detail

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura, 50 ml, Podrážděná pokožka a svědění unisex, Lokální péče Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura se postará o problematická místa pleti. Zároveň zklidňuje podráždění a podporuje přirozenou regeneraci. Vlastnosti: lokálně ošetřuje projevy problematické pleti viditelně zlepšuje stav pleti zklidňuje podráždění pleti Jak používat: Malé množství aplikujte lokálně na postižené místo a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml

TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml

TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml
Detail

Maca bezlihová tinktura - doplněk stravy Maca peruánská (Lepidium Meyenii) pochází z peruánských And. Kořen macy peruánské příznivě působí na psychické a fyzické zdraví, podporuje plodnost a seuxalitu, napomáhá při vyčerpání a únavě, je přírodním fytoestrogenem, je tedy vhodný pro ženy v menopauze. Znáte i další formy Macy peruánské? V naší nabídce naleznete například ADIEL maca negra forte 90 kapslí ve formě extraktu v poměru 4:1. Jedná se o tmavou odrůdu macy peuránské, jejíchž technologické zpracování zachová všechny aktivní látky z rostliny. Dále můžete u nás nalézt macu v sypké formě. ADIEL maca 100% pure prášek 400g je tak zvaná gelatinizovaná maca, při jejímž zpracování dochází ke zbavení škrobu, lépe se rozpouští ve vodě a je lépe vstřebatelná. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16.května 2012, platné od 14.12 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Co podporuje bylinka maca peruánská? * povolené účinky dle platné legislativy Maca peruánská: přispívá k normální rovnováze hormonální systému, podporuje plodnost a sexualitu pozitivně působí na fyzické a duševní zdraví mužů a žen působí při vyčerpání a únavě, podporuje fyzickou vitalitu je přírodním zdrojem fytoestrogenu, je řazena mezi superpotravina Dávkování a způsob užití Složení: Glycerin, voda, Řeřicha peruánská (Lepidium Meyenii) standardizovaný extrakt z kořene (10:1). 1 dávka ( 1-2ml) denní dávka (2-3xdenně) %RHP ref. hodnota příjmu Maca kořen (Lepidium Meyenii) standard. extrakt 100 - 200 mg 400 - 600 mg není stanoveno Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých 3 x denně 15 - 30 kapek, tinkturu je možné přidat do studeného nápoje. Maximálních účinků je dosaženo při dlouhodobém užívání. Nepřekračujte doporučenou denní dávku Upozornění Maca peruánská bezlihová tinktura není vhodná pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Důležité informace Balení: Skleněná dóza s uzávěrem. Obsah 100 ml Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci, nevystavujte mrazu. Vyrobeno v České republice, Výrobce: Green Idea s r.o., (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml

Tinktura z pupenů - Lichořeřišnice Serafin

Tinktura z pupenů - Lichořeřišnice Serafin
Detail

Vysoce účinný bylinný výtažek vyrobený z pupenů, poupat a mladých výhonů rostlin. Složení: výtažek z pupenů Lichořeřišnice větší, 48% lihoglycerin Dávkování: 1 kapka na 1 kg váhy a den, rozdělit do 2-3 dávek. Jedno balení obsahuje 1100 kapek. Pro zvýšení účinku je možné kombinovat s odpovídajícím bylinným čajem Serafin. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Tinktura z pupenů - Lichořeřišnice Serafin

Dr.Popov Lichořeřišnice větší tinktura 100 ml

Dr.Popov Lichořeřišnice větší tinktura 100 ml
Detail

Dr.Popov Lichořeřišnice větší tinktura 100 ml Pro normální stav močového měchýře a močových cest. Doplněk stravy. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Dr.Popov Lichořeřišnice větší tinktura 100 ml

Serafin Lichořeřišnice - tinktura z pupenů 50 ml

Serafin Lichořeřišnice - tinktura z pupenů 50 ml
Detail

Serafin Lichořeřišnice - tinktura z pupenů 50 ml Vysoce účinný bylinný výtažek vyrobený z pupenů, poupat a mladých výhonů rostlin. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Serafin Lichořeřišnice - tinktura z pupenů 50 ml

Salvia Paradise Lichořeřišnice větší AF tinktura 50 ml

Salvia Paradise Lichořeřišnice větší AF tinktura 50 ml
Detail

Salvia Paradise Lichořeřišnice větší AF tinktura 50 ml Lichořeřišnice je unikátní rostlina původem z Jižní Ameriky, dovezená jako okrasná květina. Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla! (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Lichořeřišnice větší AF tinktura 50 ml

TopQ Xiaomi Poco M3 knížkové bílé s přezkou 61180 (Sun-61180)

TopQ Xiaomi Poco M3 knížkové bílé s přezkou 61180 (Sun-61180)
Detail

Pouzdro na mobil - pro Xiaomi Poco M3, flipové, materiál plast, ochrana displeje proti poškrábání, prostor pro kreditní kartu, integrovaný stojánek, otvor na poutko a výřezy pro konektory a tlačítka Tvrdé flipové pouzdro na mobilní telefon nabízí solidní ochranu vůči poškrábání, odření nebo prasknutí. Plast dodává pouzdru TopQ Xiaomi Poco M3 knížkové bílé s přezkou 61180 značnou odolnost a dokonce je zároveň velmi lehký. Nezbytností jsou výřezy věnované nejdůležitějším ovládacím prvkům telefonu, bez kterých by provoz nebyl plnohodnotný. Nápaditou výhodou je přihrádka, do které se vejde platební či jiná karta. Pouzdru na mobil TopQ přidal výrobce mimo jiné i stojánek pro polohávání při sledování obsahu. Vyrábí se tak, aby poskytoval ochranu displeji před poškrábáním. Pouzdro na mobil na Xiaomi Poco M3 bez problémů ochrání váš telefon. Nejdůležitější rysy flipového pouzdra na mobilní telefon TopQ Xiaomi Poco M3 knížkové bílé s přezkou 61180 Vyklápěcí provedení... (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Xiaomi Poco M3 knížkové bílé s přezkou 61180 (Sun-61180)

Lichořeřišnice bylinný extrakt (881)

Lichořeřišnice bylinný extrakt (881)
Detail

Doplněk stravy Přípravek přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lichořeřišnice bylinný extrakt (881)

Topvet Lichořeřišnice extrakt 100 ml

Topvet Lichořeřišnice extrakt 100 ml
Detail

Topvet Lichořeřišnice extrakt 100 ml Jedná se o podpůrný přípravek k posílení správné činnosti močového aparátu. V herbářích se o lichořeřišnici se hovoří jako o „rostlinném antibiotiku“, používaném zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. O dalších účincích není možné vzhledem k legislativě EU podat informace. Více o účincích byliny naleznete v herbářích a lékopisech. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Topvet Lichořeřišnice extrakt 100 ml

VitaHarmony Lichořeřišnice + přeslička 60 kapslí

VitaHarmony Lichořeřišnice + přeslička 60 kapslí
Detail

VitaHarmony Lichořeřišnice + přeslička 60 kapslí Lichořeřišnice větší je rostlina, která se využívala již v tradičním bylinářství. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako VitaHarmony Lichořeřišnice + přeslička 60 kapslí

Sanct Bernhard Lichořeřišnice 180 tablet

Sanct Bernhard Lichořeřišnice 180 tablet
Detail

Sanct Bernhard Lichořeřišnice 180 tablet Síla přírody ukrytá v doplňcích stravy s obsahem lichořeřišnice a hořčíku. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Sanct Bernhard Lichořeřišnice 180 tablet

Wolfberry Lichořeřišnice extrakt 120 kapslí

Detail

Wolfberry Lichořeřišnice je doplněk stravy s extraktem z lichořeřišnice větší, která vyniká obsahem vitamínů, minerálů, flavonoidů, beta karotenu a luteinu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Wolfberry Lichořeřišnice extrakt 120 kapslí

Sanct Bernhard Lichořeřišnice 180 tablet

Sanct Bernhard Lichořeřišnice 180 tablet
Detail

Potřebujete podpořit organismus v období zvýšené psychické a fyzické zátěže? Síla přírody ukrytá v doplňcích stravy s obsahem lichořeřišnice a hořčíku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Sanct Bernhard Lichořeřišnice 180 tablet

Edenpharma Lichořeřišnice roztok 100 ml

Edenpharma Lichořeřišnice roztok 100 ml
Detail

Doplněk stravy obsahuje lichořeřišnici, která blahodárně pečuje o celé tělo. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Edenpharma Lichořeřišnice roztok 100 ml

Topvet Lichořeřišnice větší extrakt 50 ml

Topvet Lichořeřišnice větší extrakt 50 ml
Detail

Přípravek Topvet Lichořeřišnice obsahuje extrakt z lichořeřišnice větší, která je hojně používaná v lidovém léčitelství. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Topvet Lichořeřišnice větší extrakt 50 ml

Salvia Paradise Lichořeřišnice větší 120 kapslí

Salvia Paradise Lichořeřišnice větší 120 kapslí
Detail

Salvia Paradise Lichořeřišnice větší 120 kapslí Lichořeřišnice větší je rostlina pocházející z Jižní Ameriky, která byla dovezena původně jako okrasná květina. Lichořeřišnice ve formě kapslí pro snadné užití! (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Lichořeřišnice větší 120 kapslí

Allnature Lichořeřišnice bylinný extrakt 60 kapslí

Allnature Lichořeřišnice bylinný extrakt 60 kapslí
Detail

Kapsle s extraktem z lichořeřišnice větší, která je hojně používaná v lidovém léčitelství, obohacené vitaminem C pro podporu imunitního systému. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Lichořeřišnice bylinný extrakt 60 kapslí

Edenpharma Lichořeřišnice větší 90+10 tablet

Edenpharma Lichořeřišnice větší 90+10 tablet
Detail

Doplněk stravy s obsahem inulinu a lichořeřišnice, jejíž extrakt je ve velmi malých částečkách přizpůsoben k pronikání přes tenké střevo do celého těla. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Edenpharma Lichořeřišnice větší 90+10 tablet

Liftea Dýně a lichořeřišnice 30 tobolek

Liftea Dýně a lichořeřišnice 30 tobolek
Detail

Doplněk stravy Liftea s obsahem lecitinu a inulinu je směsí lichořeřišnice a extraktu ze semen štýrské dýně, která přispívá k normální funkci dolních močových cest. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Liftea Dýně a lichořeřišnice 30 tobolek

Topvet Lichořeřišnice větší extrakt 100 ml

Topvet Lichořeřišnice větší extrakt 100 ml
Detail

TOPVET Lichořeřišnice je bylinný extrakt z Lichořeřišnice větší, která napomáhá k normální činnosti močového ústrojí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Topvet Lichořeřišnice větší extrakt 100 ml

Dr.Max Lichořeřišnice bylinné kapky 100 ml

Dr.Max Lichořeřišnice bylinné kapky 100 ml
Detail

Dr.Max Lichořeřišnice je doplněk stravy ve formě bylinných kapek s obsahem natě lichořeřišnice větší, která je hojně užívaná v lidovém léčitelství. Přirozeně se vyskytuje na severu Jižní Ameriky. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr.Max Lichořeřišnice bylinné kapky 100 ml

Lichořeřišnice - bylinný lihový extrakt 50ml (823)

Lichořeřišnice - bylinný lihový extrakt 50ml (823)
Detail

Doplněk stravy Přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lichořeřišnice - bylinný lihový extrakt 50ml (823)

Lichořeřišnice - bylinný lihový extrakt 100ml (831)

Lichořeřišnice - bylinný lihový extrakt 100ml (831)
Detail

Doplněk stravy Přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lichořeřišnice - bylinný lihový extrakt 100ml (831)

Lichořeřišnice - Bylinářství u Chytré Horákyně - 100 tablet

Detail

Lichořeřišnice (původně jihoamerická rostlina) je bylina s příznivými účinky na organismus. Napomáhá k posílení přirozené obranyschopnosti a přispívá k udržování zdravých močových cest. Lichořeřišnice větší je rostlina, která disponuje silnými protizánětlivými, antibakteriálními a antivirovými účinky - tudíž se jedná o přirodní antibiotikum. Určitě znáte ten pocit, když vám doktor předepíše hned antibiotika, ale je vám to mírně proti srsti. Tak proč nesáhnout po něčem, co nám dává Matka příroda? Lichořeřišnice větší se tradičně používá v boji proti: zánětům močových cest horních cest dýchacích - astma zmírňuje kašel - uvolňuje hlen, dezinfikuje dýchací cesty chřipce, nachlazení, bolestech v krku obecně posiluje imunitu napomáhá v boji proti čemukoliv nežádoucímu používá se při vypadávání vlasů kožním problémům - vylepšuje kvalitu pokožky a vlasů poradí si s kdejakým tím kokem Použití: 2x denně 1 tabletku zapijeme dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Přípravek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Ukládat mimo dosah dětí. Uchovávejte v původním neporušeném obalu. Složení: Lichořeřišnice větší (Tropaeolum Majus) – extrakt 10:1 – 50 mg/1 tbl. Pomocné látky: plnidlo - mikrokrystalická celulóza, plnidlo - maltodextrin, protispékává látka. Obsah balení: 100 tablet Země původu: Česká republika (herbatica.cz)

Podobné produkty ako Lichořeřišnice - Bylinářství u Chytré Horákyně - 100 tablet

Edenpharma Lichořeřišnice větší Akut Forte 20 tablet

Edenpharma Lichořeřišnice větší Akut Forte 20 tablet
Detail

Doplněk stravy obsahuje lichořeřišnici, kanadskou brusinku a D-manosu. Je určen pro osoby trpící problémy s močovou soustavou. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Edenpharma Lichořeřišnice větší Akut Forte 20 tablet

Green idea Lichořeřišnice bezlihový extrakt 100 ml

Green idea Lichořeřišnice bezlihový extrakt 100 ml
Detail

Green idea Lichořeřišnice bezlihový extrakt je doplněk stravy s obsahem standardizovaného výtažku z lichořeřišnice větší, která je hojně využívaná v lidovém léčitelství. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Lichořeřišnice bezlihový extrakt 100 ml

Green idea Lichořeřišnice větší PLUS 60 tobolek

Green idea Lichořeřišnice větší PLUS 60 tobolek
Detail

Green idea Lichořeřišnice větší PLUS obsahuje vitamin C a standardizovaný extrakt lichořeřišnice, která přispívá ke správné činnosti močového ústrojí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Lichořeřišnice větší PLUS 60 tobolek

Salvia Paradise Lichořeřišnice větší kapsle 120 ks

Salvia Paradise Lichořeřišnice větší kapsle 120 ks
Detail

100% čistá Lichořeřišnice větší plod v kapslích , která je unikátní rostlinou v přírodním užívání. (prozdravi.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Lichořeřišnice větší kapsle 120 ks

Salvia Paradise Lichořeřišnice větší plod mletý 75 g

Salvia Paradise Lichořeřišnice větší plod mletý 75 g
Detail

Salvia Paradise Lichořeřišnice větší plod mletý 75 g Lichořeřišnice je unikátní rostlina pocházející z Jižní Ameriky, která byla dovezena původně jako okrasná květina. Je pro ni charakteristická plazivá poléhavá lodyha, která dosahuje délky až 3 metrů. Květenství je pětičetné, atraktivní oranžové barvy. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Lichořeřišnice větší plod mletý 75 g

Dr. Popov Lichořeřišnice větší bylinné kapky 100 ml

Detail

Dr. Popov Bylinné kapky s obsahem lichořeřišnice větší se vyrábí generacemi prověřenou metodou extrakce aktivních látek – macerací bylin za studena. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr. Popov Lichořeřišnice větší bylinné kapky 100 ml

Green idea Lichořeřišnice bylinný lihový extrakt 100 ml

Detail

Green idea Lichořeřišnice lihový extrakt je doplněk stravy s obsahem standardizovaného výtažku z lichořeřišnice větší, která je hojně využívaná v lidovém léčitelství. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Lichořeřišnice bylinný lihový extrakt 100 ml

Green idea Lichořeřišnice bylinný lihový extrakt 50 ml

Detail

Green idea Lichořeřišnice lihový extrakt je doplněk stravy s obsahem standardizovaného výtažku z lichořeřišnice větší, která je hojně využívaná v lidovém léčitelství. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Lichořeřišnice bylinný lihový extrakt 50 ml

Dr. Popov Lichořeřišnice větší bylinné kapky 50 ml

Dr. Popov Lichořeřišnice větší bylinné kapky 50 ml
Detail

Bylinné kapky s obsahem lichořeřišnice větší. Tinkturu je možno nakapat i do nápoje, např. vody, čaje. Před použitím protřepat, lehký zákal není na závadu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr. Popov Lichořeřišnice větší bylinné kapky 50 ml

Hřebíčkovec tinktura (60605)

Hřebíčkovec tinktura (60605)
Detail

Doplněk stravy Hřebíček je v přírodní medicíně velice ceněnou bylinou. Účinnou složkou hřebíčku je eugenol. Používá se pro normální činnost kardiovaskulárního systému, krevní oběh a prokrvení. Podporuje normální trávení a chuť k jídlu. Jedná se o přírodní antioxidant. Zvyšuje libido. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hřebíčkovec tinktura (60605)
Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml, TopQ Xiaomi Poco M3 knížkové bílé s přezkou 61180 (Sun-61180), Topvet Kopřiva tinktura 50 ml, Topvet Tinktura na padání vlasů, 50 ml