Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)

Produkt Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185) upraviť a produkt hľadať znova.

Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)

Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)
Detail

Doplněk stravy Tribulus obsahuje vysoké množství fytosterolů, které jsou přírodním stimulantem testosteronu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185) , Topvet spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura obsahuje extrakt z kotvičníku, latinsky tribulusu, který podporuje hormonální aktivitu a funkci reprodukčního i močového systému. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura 100 ml , Zerex kotvičník zemní 1000 mg, 90% saponinů, 100 kapslí (8588007981123)

Srdečník - bezlihová tinktura (61189)

Srdečník - bezlihová tinktura (61189)
Detail

Doplněk stravy Srdečník obecný udržuje normální funkci kardiovaskulárního systému a krevní tlak. Doporučujeme použít pro předmenstruační komfort. Podporuje normální funkce dýchacího systému a nervové soustavy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Srdečník - bezlihová tinktura (61189) , Vrut zemní

Šišák - bezlihová tinktura (61186)

Šišák - bezlihová tinktura (61186)
Detail

Doplněk stravy Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přípravek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. (alza.cz)

Podobné produkty ako Šišák - bezlihová tinktura (61186) , Topvet kopřiva tinktura 50 ml

Spánek - bezlihová tinktura (61188)

Spánek - bezlihová tinktura (61188)
Detail

Doplněk stravy Bylinný komplex slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života. Bylinný komplex slouží ke zklidnění a relaxaci, k dosažení kvalitního spánku a pro navození pozitivní nálady. (alza.cz)

Podobné produkty ako Spánek - bezlihová tinktura (61188) , Allnature kotvičník nať 250 g (13445v)

Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)

Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)
Detail

Doplněk stravy Přípravek přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180) , Dr.lab kotvičník 100% 60 kapslí (725)

Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)

Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)
Detail

Cordyceps Cordyceps sinensis (Housenici čínskou) řadíme mezi nejcennější houby čínské medicíny. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cordyceps - bezlihová tinktura (61190) , Topvet tinktura na padání vlasů, 50 ml

Kozlík - bezlihová tinktura (61182)

Kozlík - bezlihová tinktura (61182)
Detail

Doplněk stravy Kozlík přispívá ke klidnému a spokojenému spánku a k normální činnosti nervové soustavy (kognitivní funkce). Doporučuje se užívat k relaxaci v případě neklidu, úzkosti a nervozity. Podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, upravuje krevní tlak. Podporuje normální trávení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kozlík - bezlihová tinktura (61182) , Allnature čaj kotvičník nať 40 g (8595674624383)

Echinacea - bezlihová tinktura (61183)

Echinacea - bezlihová tinktura (61183)
Detail

Doplněk stravy Třapatka nachová – Echinacea Purpurea: tato indiánská léčivka obsahuje nejvíce aktivních látek v kořeni. Podporuje přirozenou obranyschopnost. Podporuje správnou funkci dýchacího systému a močových cest. Jedná se o silný antioxidant. (alza.cz)

Podobné produkty ako Echinacea - bezlihová tinktura (61183) , Ma.t. vrut zemní kotevní "u" 110x60x100mm/4mm (579967)

Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)

Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)
Detail

Doplněk stravy Ostropestřec mariánský obsahuje velké množství aktivních látek (zejména silymarinu), které se s úspěchem používají jako prostředek pro podporu normální činnost jaterní tkáně a trávení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181) , Příběh zemního plynu: jak honzík zjistil, k čemu slouží zemní plyn (978-80-266-1107-3)

Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)

Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)
Detail

Doplněk stravy Aktivní látky vrbovky příznivě ovlivňují normální funkce prostaty. Zajišťuje předmenstruační a menopauzální komfort. Užívá se pro normální pohyblivost kloubů, pro normální funkce močové soustavy, jako podpora přirozené obranyschopnosti a pro duševní a fyzickou pohodu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vrbovka - bezlihová tinktura (61187) , Klarstein firetale, plynová varná deska, 2 hořáky, hliníkové hořáky, zemní plyn/propan, včetně hadice a redukčního ventilu

Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)

Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)
Detail

Doplněk stravy Grapefruitová semena podporují mikrobiologickou rovnováhu těla. Doporučují se pro normální činnost střev. Podporují přirozenou obranyschopnost těla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)

Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml
Detail

Bylinný komplex slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku, k uklidnění i relaxaci a k navození pozitivní nálady. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života. Složení: Glycerin, voda, Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) standardizovaný extrakt z kořene (Kyselina valerenová 0,8 %), Šišák bajkalský (Scutelaria baicalensis) standardizovaný extrakt z kořene (baicalin 95 %), Žen-šen (Panax ginseng) standardizovaný extrakt z kořene (ginsenosidy 25 %), Meduňka lékařská (Melissa officinalis) standardizovaný extrakt z květu (5:1), Mučenka (Passiflora sp.) standardizovaný extrakt z květu (rozmarýnová kyselina 2 %), Chmel otáčivý (Humulus lupulus) standardizovaný extrakt z šištice (Flavony 5 %).Doporučené dávkování: 2–4 ml (30–60 kapek) přibližně 30 minut před spánkem.Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích.Účinnost přípravku a zajištění kvality nejsou při schvalování doplňků stravy posuzovány. Nicméně výrobce nesmí deklarovat nepravdivá tvrzení o účinku přípravku (zákaz klamání spotřebitele). Deklarované účinky musí být schopen kdykoliv doložit. Doplňky stravy musí splňovat veškeré platné normy kladené na potraviny. Jejich dodržování kontroluje Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI).Doplňky stravy nesmějí být na obalu označeny léčebnou indikací (ani nesmějí vyléčení či prevenci chorob naznačovat), což je vyhrazeno pouze pro léčiva. Smějí být ale uváděny příznivé účinky na zdravotní stav uživatele - tzv. zdravotní tvrzení. Totéž platí i pro reklamu.Rovněž se nesmí uvádět ani naznačovat, že vyvážená a různorodá strava nemůže poskytnout dostatečné množství živin. (4home.cz)

Podobné produkty ako Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt ze semen ostropestřce, který podporuje dobré trávení, funkci jater a pročištění organismu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt ze semen grapefruitu, která podporují mikrobiologickou rovnováhu těla a přirozenou obranyschopnost. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt z lichořeřišnice neboli řeřichy, oblíbené pro krásu i v lidovém léčitelství. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura 100 ml

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml
Detail

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura, 50 ml, Podrážděná pokožka a svědění unisex, Lokální péče Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura se postará o problematická místa pleti. Zároveň zklidňuje podráždění a podporuje přirozenou regeneraci. Vlastnosti: lokálně ošetřuje projevy problematické pleti viditelně zlepšuje stav pleti zklidňuje podráždění pleti Jak používat: Malé množství aplikujte lokálně na postižené místo a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml

TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml

TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml
Detail

Maca bezlihová tinktura - doplněk stravy Maca peruánská (Lepidium Meyenii) pochází z peruánských And. Kořen macy peruánské příznivě působí na psychické a fyzické zdraví, podporuje plodnost a seuxalitu, napomáhá při vyčerpání a únavě, je přírodním fytoestrogenem, je tedy vhodný pro ženy v menopauze. Znáte i další formy Macy peruánské? V naší nabídce naleznete například ADIEL maca negra forte 90 kapslí ve formě extraktu v poměru 4:1. Jedná se o tmavou odrůdu macy peuránské, jejíchž technologické zpracování zachová všechny aktivní látky z rostliny. Dále můžete u nás nalézt macu v sypké formě. ADIEL maca 100% pure prášek 400g je tak zvaná gelatinizovaná maca, při jejímž zpracování dochází ke zbavení škrobu, lépe se rozpouští ve vodě a je lépe vstřebatelná. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16.května 2012, platné od 14.12 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Co podporuje bylinka maca peruánská? * povolené účinky dle platné legislativy Maca peruánská: přispívá k normální rovnováze hormonální systému, podporuje plodnost a sexualitu pozitivně působí na fyzické a duševní zdraví mužů a žen působí při vyčerpání a únavě, podporuje fyzickou vitalitu je přírodním zdrojem fytoestrogenu, je řazena mezi superpotravina Dávkování a způsob užití Složení: Glycerin, voda, Řeřicha peruánská (Lepidium Meyenii) standardizovaný extrakt z kořene (10:1). 1 dávka ( 1-2ml) denní dávka (2-3xdenně) %RHP ref. hodnota příjmu Maca kořen (Lepidium Meyenii) standard. extrakt 100 - 200 mg 400 - 600 mg není stanoveno Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých 3 x denně 15 - 30 kapek, tinkturu je možné přidat do studeného nápoje. Maximálních účinků je dosaženo při dlouhodobém užívání. Nepřekračujte doporučenou denní dávku Upozornění Maca peruánská bezlihová tinktura není vhodná pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Důležité informace Balení: Skleněná dóza s uzávěrem. Obsah 100 ml Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci, nevystavujte mrazu. Vyrobeno v České republice, Výrobce: Green Idea s r.o., (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml

HillVital | Kotvičník zemní - 60 kapslí

HillVital | Kotvičník zemní - 60 kapslí
Detail

Přírodní cesta ke zdravé prostatě - kotvičník zemní Kotvičník zemní (Tribulus Terrestris), oblíbený ve fytoterapii, vás snadno a bez zátěže organismu přesvědčí o svých účincích. Příznivě působí na celý organismus ale mimořádně oblíbený je zejména při problémech s prostatou, kdy se používá jako doplňková podpora při zvětšené prostatě. Na jeho účinky spoléhají i terapie na: Zvýšení sexuálního libida a potence Podpora zdraví močového systému Podpora zdraví při zvětšené prostatě Pozitivní vliv na krevní oběh Pomoc při trávicích a vylučovacích problémech Od častých až po nejintimnější příznaky prostaty Zvětšená prostata sebou přináší typické příznaky jako časté nucení na močení, slabé nebo přerušované močení, v dalším stádiu i problém se zahájením močení. Ty vstupují do života postupně a nenápadně. Na charakteristické nepříjemnosti se zvětšenou prostatou se mohou nabalovat další. K těm nejintimnějším patří porucha erekce a snížení kvality sexuálního života. Všechny tyto potíže můžete zmírnit vlivem blahodárného kotvičníku zemního. Bohaté zázemí bioaktivních látek přináší účinky pouze díky síle přírody, bez zatěžujících látek. Při problémech se zvětšenou prostatou : zapracovat na psychické pohodě a zbavit se stresu, vyhýbat se těžké fyzické zátěži, vyhýbat se alkoholu, kouření, omezit kofein. Dodržovat principy zdravého životního stylu a zdravé životosprávy. Příznivý účinek i na hormonální systém žen a mužů Kotvičník používá také mnoho žen, které procházejí obdobím menapauzy. Proč? Protože zvyšuje hladinu estrogenu, čímž dobře funguje i při zmírnění klimakterických obtíží. O kotvičníku se ví, že má schopnost zvyšovat hladinu testosteronu. Díky tomu dokáže zlepšit výdrž a sílu. Sportovci oceňují i jeho schopnost pomáhat rychlému nárůstu svalové hmoty a k regeneraci svalstva. Zahoďte starosti s prostatou! Objednejte ještě dnes Kotvičník zemní a poštovné máte ZDARMA! HillVital tip: Při budování zdravého životního stylu začněte s detoxikaci. Zelený ječmen v sobě skrývá vydatné množství výživných látek, které váš organismus ocení. Ječmen obsahuje téměř 40 vitamínů a minerálů, vysokou koncentraci proteinů, enzymů a aminokyselin. Nezapomeňte ani na výživové doplňky, se kterými zůstane fit dlouhodobě. Ani na krok bez vitamínu C. Nelze zapomenout ani na řadu vitamínů B, které se starají o množství biologických procesů v organismu. Kotvičník zemní - 60 kapslí - výživový doplněk Složení Složení: Tribulus Terrestris, kapsle vyrobena ze želatiny a vody. Výživové hodnoty: v 1 kapsli: % RVH* Tribulus Terrestris (extrakt z rostliny) 450 mg ** * Referenční výživová hodnota ** Referenční výživová hodnota není stanovená Dávkování a skladování Dávkování: Užívejte jednu kapsli denně spolu s jídlem. Nepřekračujte uvedenou denní dávku. Skladování: Ukládejte mimo dosah malých dětí. Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě. Hmotnost: 34 g. Upozornění Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Výrobce Natural s.r.o. (hillvitalshop.cz)

Podobné produkty ako HillVital | Kotvičník zemní - 60 kapslí

Zerex Kotvičník zemní 100 kapslí

Detail

Zerex Kotvičník zemní je doplněk stravy pro muže i ženy. Kotvičník neboli tribulus příznivě ovlivňuje hormonální aktivitu a činnost pohlavních orgánů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Zerex Kotvičník zemní 100 kapslí

Wolfberry Kotvičník zemní 120 kapslí

Wolfberry Kotvičník zemní 120 kapslí
Detail

Kotvičník zemní je účinným prostředkem pro přirozenou harmonizaci hladiny hormonů v organismu, zvláště u mužů a žen starších 40 let. Podporuje tonus a energii. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Wolfberry Kotvičník zemní 120 kapslí

Apotheke Kotvičník zemní nálevové sáčky 20x1,5 g

Apotheke Kotvičník zemní nálevové sáčky 20x1,5 g
Detail

Bylinný čaj s obsahem natě kotvičníku zemního, který je zdrojem tělesné energie a příznivě působí na hormonální aktivitu a pohlavní orgány. V nálevových sáčcích. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Apotheke Kotvičník zemní nálevové sáčky 20x1,5 g

Adiel Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí
Detail

Adiel Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí Tento kotvičník není namletá bylina, ale koncentrát z této rostliny v poměru 4:1. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Adiel Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí
Detail

Koncentrát kotvičníku zemního v kapslích. Kotvičník pozitivně působí na hormonální aktivitu a pohlavní orgány. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Adiel Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí

Dr.Popov Kapky bylinné Kotvičník zemní 50 ml

Dr.Popov Kapky bylinné Kotvičník zemní 50 ml
Detail

Dr.Popov Kapky bylinné Kotvičník zemní 50 ml Kotvičník zemní Dr. Popova přispívá k normální činnosti pohlavních orgánů a podporuje hormonální aktivitu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Dr.Popov Kapky bylinné Kotvičník zemní 50 ml

Kotvičník zemní - bylinný lihový extrakt 50ml (524)

Kotvičník zemní - bylinný lihový extrakt 50ml (524)
Detail

Doplněk stravy Tribulus obsahuje vysoké množství fytosterolů, které jsou přírodním stimulantem testosteronu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kotvičník zemní - bylinný lihový extrakt 50ml (524)

Kotvičník zemní - bylinný lihový extrakt 100ml (60603)

Kotvičník zemní - bylinný lihový extrakt 100ml (60603)
Detail

Doplněk stravy Tribulus obsahuje vysoké množství fytosterolů, které jsou přírodním stimulantem testosteronu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kotvičník zemní - bylinný lihový extrakt 100ml (60603)

Apotheke Kotvičník zemní nať sypaný čaj 75 g

Apotheke Kotvičník zemní nať sypaný čaj 75 g
Detail

Sypaný bylinný čaj s obsahem natě kotvičníku zemního, který je zdrojem tělesné energie a příznivě působí na hormonální aktivitu a pohlavní orgány. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Apotheke Kotvičník zemní nať sypaný čaj 75 g

Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus BIO 120 kapslí

Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus BIO 120 kapslí
Detail

Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus BIO 120 kapslí Mnoho mužů již objevilo přínos BIO kotvičníku. Vyzkoušejte ho a staňte se jedním z nich. Jednoletá bylina pochází pravděpodobně z Číny a Indie. Kvůli svým blahodárným účinkům je v současnosti jednou z nejoblíbenějším bylin i u nás. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus BIO 120 kapslí

Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus nať 100 g

Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus nať 100 g
Detail

Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus nať 100 g Mnoho mužů již objevilo přínos kotvičníku. Vyzkoušejte ho a staňte se jedním z nich. Kotvičník (Herba tribulister) je jednoletá bylina pocházející pravděpodobně z Číny a Indie. Kvůli svým blahodárným účinkům je v současnosti jednou z nejoblíbenějších bylin i u nás. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus nať 100 g

Golden Nature Kotvičník zemní 90 % saponinů 100 kapslí

Golden Nature Kotvičník zemní 90 % saponinů 100 kapslí
Detail

Golden Nature Kotvičník zemní 90 % saponinů 100 kapslí Kotvičník zemní (latinsky Tribulus terrestris) je bylina příznivě působící na mužskou hormonální aktivitu a pohlavní orgány. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Golden Nature Kotvičník zemní 90 % saponinů 100 kapslí

Apotheke Kotvičník zemní nať sypaný čaj 75 g

Apotheke Kotvičník zemní nať sypaný čaj 75 g
Detail

Apotheke Kotvičník zemní nať sypaný čaj 75 g Kotvičník působí na pohlavní orgány, podporuje hormonální aktivitu a tělesnou energii. Přispívá k normální funkci močové soustavy. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Apotheke Kotvičník zemní nať sypaný čaj 75 g

Dr. Popov Kotvičník zemní bylinné kapky 100 ml

Detail

Bylinné kapky Dr. Popov obsahují kotvičník zemní, který podporuje hormonální aktivitu, činnost pohlavních orgánů, povzbuzuje imunitní systém, vitalitu a dodává pocit energie. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr. Popov Kotvičník zemní bylinné kapky 100 ml

Dr. Popov Kotvičník zemní bylinné kapky 50 ml

Dr. Popov Kotvičník zemní bylinné kapky 50 ml
Detail

Dr.Popov Kapky bylinné Kotvičník zemní jsou originální bylinné kapky. Kotvičník podporuje normální činnost pohlavních orgánů a hormonální aktivitu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr. Popov Kotvičník zemní bylinné kapky 50 ml

Adiel Adiel Kotvičník zemní tribulus terrestris 90 pilulek

Adiel Adiel Kotvičník zemní tribulus terrestris 90 pilulek
Detail

Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) působí na hormonální aktivitu a pohlavní orgány. Mělo by dojít i ke zvýšení produkce folikuly stimulujícího hormonu (FSH) a estradiolu u žen, což působí na ovulaci . Tento kotvičník není namletá bylina, ale koncentrát z této rostliny v poměru 4:1. To je nejvyšší koncentrace účinné látky na trhu. Způsob užívání Kotvičníku zemního 90 kapslí Bylinné prostředky začnou působit na vaše tělo asi za 2-4 týdny. Proto je nutné užívat přírodní doplňky stravy dlouhodobě a pravidelně. (prozdravi.cz)

Podobné produkty ako Adiel Adiel Kotvičník zemní tribulus terrestris 90 pilulek

Adiel Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 kapslí
Detail

Adiel Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 kapslí Kotvičník zemní s vitamínem E je vysoce účinný koncentrát z byliny v poměru 4:1, což je nejvíce účinný kotvičník na trhu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Adiel Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 kapslí
Detail

Vysoce účinný koncentrát kotvičníku zemního obohacený o vitamin E v kapslích. Kotvičník pozitivně působí na hormonální aktivitu a pohlavní orgány. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Adiel Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 pilulek

Adiel Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 pilulek
Detail

Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) s vitamínem E je vysoce účinný koncentrát z byliny v poměru 4:1. Kotvičník působí na hladiny pohlavních hormonů, podporuje tvorbu spermií a růst hladiny testosteronu u mužů a FSH i estradiolu u žen . Vyšší hladiny pohlavních hormonů pak stimulují sexuální aktivitu a libido. U žen přispívají k dozrávání vajíček, pomáhá řešit problémy v klimakteriu, menstruační problémy a problémy s neplodností. (prozdravi.cz)

Podobné produkty ako Adiel Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 pilulek

Wolfberry Kotvičník zemní-kapsle 120ks/56g 1 x 120 kapslí

Wolfberry Kotvičník zemní-kapsle 120ks/56g 1 x 120 kapslí
Detail

Wolfberry Kotvičník zemní-kapsle 120ks/56g 1 x 120 kapslí Doplněk stravy s extraktem z kotvičníku, známého také pod latinským označením Tribulus trestris. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Wolfberry Kotvičník zemní-kapsle 120ks/56g 1 x 120 kapslí

Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus sáčky 20 x 2 g

Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus sáčky 20 x 2 g
Detail

Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus sáčky 20 x 2 g Nať kotvičníku zemního porcovaná v nálevových sáčcích, které vám usnadní přípravu vašeho oblíbeného čaje. Kotvičník zemní je jednoletá bylina pocházející z Číny a Indie. Kvůli svým blahodárným účinkům je v současnosti jednou z nejoblíbenějších bylin u nás. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Kotvičník zemní - Tribulus sáčky 20 x 2 g

Zerex Kotvičník zemní 1000 mg, 90% saponinů, 100 kapslí (8588007981123)

Zerex Kotvičník zemní 1000 mg, 90% saponinů, 100 kapslí (8588007981123)
Detail

Anabolizér - Tribulus, k celodennímu užití, bez příchuti Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Zerex Kotvičník zemní 100 kapslí Zerex Kotvičník zemní jsou kapsle určené pro muže sportovce i příznivce zdravého životního stylu. V 1 denní dávce je přítomno 800 mg extraktu z plodů kotvičníku. Užívají se 2 kapsle denně, takže při tomto dávkování vydrží balení na 50 dní užívání. Klíčové vlastnosti anabolizéru Zerex Kotvičník zemní Zerex Kotvičník zemníVe formě kapslíUžívají se 2 kapsle denně V 1 dávce je 800 mg extraktu z plodů kotvičníkuBalení se 100 kapslemi vydrží 50 dníUrčený pro sportovce i příznivce zdravého životního stylu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zerex Kotvičník zemní 1000 mg, 90% saponinů, 100 kapslí (8588007981123)

Golden Nature Exclusive Kotvičník zemní 90%+ Zinek + Selen 100 kapslí

Golden Nature Exclusive Kotvičník zemní 90%+ Zinek + Selen 100 kapslí
Detail

Golden Nature Exclusive Kotvičník zemní 90%+ Zinek + Selen 100 kapslí Golden Nature Exclusive Kotvičník zemní s deklarovaným podílem saponinů 90% s přidaným zinkem v chelatové vazbě a patentovanou formou selenu Lalmin. Dále obsahuje například zinek v té nejlépe využitelné organické formě bysglycinátu zinečnatého tzv. chelatové vazbě. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Golden Nature Exclusive Kotvičník zemní 90%+ Zinek + Selen 100 kapslí

Tinktura z pupenů - Kotvičník Serafin

Tinktura z pupenů - Kotvičník Serafin
Detail

Vysoce účinný bylinný výtažek vyrobený z poupat rostliny pěstované na poli v režimu BIO kvality. Podporuje močové a pohlavní ústrojí, imunitu, přirozenou obranyschopnost, svaly a svalový tonus. Složení: výtažek z pupenů Kotvičníku pozemního, 48% lihoglycerin Dávkování: 1 kapka na 1 kg váhy a den, rozdělit do 2-3 dávek. Jedno balení obsahuje 1100 kapek. Pro zvýšení účinku je možné kombinovat s odpovídajícím bylinným čajem Serafin. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Tinktura z pupenů - Kotvičník Serafin

ADIEL Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí 1 balení: 1x90 kapslí

ADIEL Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí 1 balení: 1x90 kapslí
Detail

Kotvičník zemní - doplněk stravy ADIEL Kotvičník zemní extrakt 90 kapslí. Jedná se o koncentrát z kotvičníku zemního (Tribulus terrestris) v poměru 4:1 nikoli o namletou bylinu. Výhodou extraktu z kotvičníku při jeho zpracování je, že jsou zachovány všechny účinné látky z celé rostliny tribulusu. Koncentrovaný extrakt vzniká luhováním samotné byliny kotvičníku zemního v luhovacím médiu, kterým je nejčastěji voda. Silný výluh z rostliny je speciální technologií nasušen na jemný prášek. Vysušený extrakt kotvičníku je poté nadávkován do celulózových kapslí. Celulózové kapsle se snadno polykají, rychleji se vstřebávají do těla, jsou vhodné pro vegetariány a vegany. Hledáte ty správné vitamíny pro muže? Vyzkoušejte vitamínový doplněk stravy Yarilo man v sáčcích. Věděli jste, jaké další vlivy mohou ovlivnit plodnost muže? Připravili jsme pro vás článek na téma - Správná teplota varlat ovlivňuje pohyblivost sperma. Zvyšte svoje šance na početí s lubrikačním gelem Conceive plus 75ml nebo vyzkoušejte lubrikační gel v aplikátorech pro snadnější užití. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jaké účinky má Kotvičník zemní? * povolené účinky dle platné legislativy pohlavní orgány a hormonální aktivitu správnou funkci reprodukčního systému a močové soustavy tělový a svalový tonus tj. napětí svalů, energii normální činnost nervové soustavy a dýchacího systému přirozenou obranyschopnost tj. celkový imunitní systém správnou funkci kardiovaskulárního systému (čištění a srážení krve) podporuje zdraví úst, dásní a pokožky Dávkování a způsob užití Složení: Obsah 1 celulózové kapsle (400mg) 384 mg(96%) kotvičník extrakt (Tribulus terrestris) 16 mg(4%) stearan hořečnatý Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých Užívejte 2 - 3 kapsle denně (maximálně 2000mg kotvičníku denně) Užívejte ideálně před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody Neužívejte večer, může mírně stimulovat Nepřekračujte tuto doporučenou denní dávku Balení 90 kapslí představuje užívání přibližně na 1 měsíc. Upozornění Kotvičník zemní není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Kotvičník je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Důležité informace ADIEL KOTVIČNÍK ZEMNÍ je registrovaným přípravkem na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk. Balení: 90 celulózových kapslí á 400mg, celé balení 36g. Baleno v plastové nádobě s hygienickým uzávěrem. Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě (15-25 °C). Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost: Výrobek má trvanlivost 36 měsíců od data výroby. Datum trvanlivosti je na obalu vyznačeno MM/YY (měsíc/rok). Vyrobeno v České republice, Serafin-byliny, s.r.o., www.serafinbyliny.cz Informace pro lékárny Tento výrobek si můžete objednat i ve své lékárně. Pokud lékárny nemají produkt skladem, lze vyžádat objednání. Lékárny mohou tento produkt objednávat přes lékárenský velkoobchod Phoenix s.r.o., pod následujícími kódy. Ceny v lékárnách se mohou lišit od cen výrobků v e-shopu. APA kód: 3372274 PDK kód: 3372274 (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako ADIEL Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí 1 balení: 1x90 kapslí

ADIEL Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí 2 balení: 2x90 kapslí

ADIEL Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí 2 balení: 2x90 kapslí
Detail

Kotvičník zemní - doplněk stravy ADIEL Kotvičník zemní extrakt 90 kapslí. Jedná se o koncentrát z kotvičníku zemního (Tribulus terrestris) v poměru 4:1 nikoli o namletou bylinu. Výhodou extraktu z kotvičníku při jeho zpracování je, že jsou zachovány všechny účinné látky z celé rostliny tribulusu. Koncentrovaný extrakt vzniká luhováním samotné byliny kotvičníku zemního v luhovacím médiu, kterým je nejčastěji voda. Silný výluh z rostliny je speciální technologií nasušen na jemný prášek. Vysušený extrakt kotvičníku je poté nadávkován do celulózových kapslí. Celulózové kapsle se snadno polykají, rychleji se vstřebávají do těla, jsou vhodné pro vegetariány a vegany. Hledáte ty správné vitamíny pro muže? Vyzkoušejte vitamínový doplněk stravy Yarilo man v sáčcích. Věděli jste, jaké další vlivy mohou ovlivnit plodnost muže? Připravili jsme pro vás článek na téma - Správná teplota varlat ovlivňuje pohyblivost sperma. Zvyšte svoje šance na početí s lubrikačním gelem Conceive plus 75ml nebo vyzkoušejte lubrikační gel v aplikátorech pro snadnější užití. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jaké účinky má Kotvičník zemní? * povolené účinky dle platné legislativy pohlavní orgány a hormonální aktivitu správnou funkci reprodukčního systému a močové soustavy tělový a svalový tonus tj. napětí svalů, energii normální činnost nervové soustavy a dýchacího systému přirozenou obranyschopnost tj. celkový imunitní systém správnou funkci kardiovaskulárního systému (čištění a srážení krve) podporuje zdraví úst, dásní a pokožky Dávkování a způsob užití Složení: Obsah 1 celulózové kapsle (400mg) 384 mg(96%) kotvičník extrakt (Tribulus terrestris) 16 mg(4%) stearan hořečnatý Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých Užívejte 2 - 3 kapsle denně (maximálně 2000mg kotvičníku denně) Užívejte ideálně před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody Neužívejte večer, může mírně stimulovat Nepřekračujte tuto doporučenou denní dávku Balení 90 kapslí představuje užívání přibližně na 1 měsíc. Upozornění Kotvičník zemní není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Kotvičník je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Důležité informace ADIEL KOTVIČNÍK ZEMNÍ je registrovaným přípravkem na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk. Balení: 90 celulózových kapslí á 400mg, celé balení 36g. Baleno v plastové nádobě s hygienickým uzávěrem. Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě (15-25 °C). Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost: Výrobek má trvanlivost 36 měsíců od data výroby. Datum trvanlivosti je na obalu vyznačeno MM/YY (měsíc/rok). Vyrobeno v České republice, Serafin-byliny, s.r.o., www.serafinbyliny.cz Informace pro lékárny Tento výrobek si můžete objednat i ve své lékárně. Pokud lékárny nemají produkt skladem, lze vyžádat objednání. Lékárny mohou tento produkt objednávat přes lékárenský velkoobchod Phoenix s.r.o., pod následujícími kódy. Ceny v lékárnách se mohou lišit od cen výrobků v e-shopu. APA kód: 3372274 PDK kód: 3372274 (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako ADIEL Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí 2 balení: 2x90 kapslí

ADIEL Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí 3 balení: 3x90 kapslí

ADIEL Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí 3 balení: 3x90 kapslí
Detail

Kotvičník zemní - doplněk stravy ADIEL Kotvičník zemní extrakt 90 kapslí. Jedná se o koncentrát z kotvičníku zemního (Tribulus terrestris) v poměru 4:1 nikoli o namletou bylinu. Výhodou extraktu z kotvičníku při jeho zpracování je, že jsou zachovány všechny účinné látky z celé rostliny tribulusu. Koncentrovaný extrakt vzniká luhováním samotné byliny kotvičníku zemního v luhovacím médiu, kterým je nejčastěji voda. Silný výluh z rostliny je speciální technologií nasušen na jemný prášek. Vysušený extrakt kotvičníku je poté nadávkován do celulózových kapslí. Celulózové kapsle se snadno polykají, rychleji se vstřebávají do těla, jsou vhodné pro vegetariány a vegany. Hledáte ty správné vitamíny pro muže? Vyzkoušejte vitamínový doplněk stravy Yarilo man v sáčcích. Věděli jste, jaké další vlivy mohou ovlivnit plodnost muže? Připravili jsme pro vás článek na téma - Správná teplota varlat ovlivňuje pohyblivost sperma. Zvyšte svoje šance na početí s lubrikačním gelem Conceive plus 75ml nebo vyzkoušejte lubrikační gel v aplikátorech pro snadnější užití. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jaké účinky má Kotvičník zemní? * povolené účinky dle platné legislativy pohlavní orgány a hormonální aktivitu správnou funkci reprodukčního systému a močové soustavy tělový a svalový tonus tj. napětí svalů, energii normální činnost nervové soustavy a dýchacího systému přirozenou obranyschopnost tj. celkový imunitní systém správnou funkci kardiovaskulárního systému (čištění a srážení krve) podporuje zdraví úst, dásní a pokožky Dávkování a způsob užití Složení: Obsah 1 celulózové kapsle (400mg) 384 mg(96%) kotvičník extrakt (Tribulus terrestris) 16 mg(4%) stearan hořečnatý Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých Užívejte 2 - 3 kapsle denně (maximálně 2000mg kotvičníku denně) Užívejte ideálně před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody Neužívejte večer, může mírně stimulovat Nepřekračujte tuto doporučenou denní dávku Balení 90 kapslí představuje užívání přibližně na 1 měsíc. Upozornění Kotvičník zemní není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Kotvičník je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Důležité informace ADIEL KOTVIČNÍK ZEMNÍ je registrovaným přípravkem na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk. Balení: 90 celulózových kapslí á 400mg, celé balení 36g. Baleno v plastové nádobě s hygienickým uzávěrem. Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě (15-25 °C). Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost: Výrobek má trvanlivost 36 měsíců od data výroby. Datum trvanlivosti je na obalu vyznačeno MM/YY (měsíc/rok). Vyrobeno v České republice, Serafin-byliny, s.r.o., www.serafinbyliny.cz Informace pro lékárny Tento výrobek si můžete objednat i ve své lékárně. Pokud lékárny nemají produkt skladem, lze vyžádat objednání. Lékárny mohou tento produkt objednávat přes lékárenský velkoobchod Phoenix s.r.o., pod následujícími kódy. Ceny v lékárnách se mohou lišit od cen výrobků v e-shopu. APA kód: 3372274 PDK kód: 3372274 (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako ADIEL Kotvičník zemní Tribulus terrestris 90 kapslí 3 balení: 3x90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní Forte s vitamínem E 90 cps. 1 balení: 1x90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní Forte s vitamínem E 90 cps. 1 balení: 1x90 kapslí
Detail

Kotvičník zemní (tribulus terrestris) Doplněk stravy ADIEL Kotvičník zemní forte s vitamínem E obsahuje známou bylinu Kotvičník zemní (Tribulus terrestris), která podporuje pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže, přispívá ke správné funkci močové soustavy, podporuje zdraví úst, dásní a pokožky. Vhodné pro sportovce. Nejste si jisti svou plodností? Zjistěte svou plodnost pomocí testů plodnosti z pohodlí vašeho domova. Podpořte svou hormonální aktivu a plodnost se známou superpotravinou macou peruánskou v prášku. Jak vzniká extrakt Kotvičník zemní forte? Jedná se o koncentrovaný extrakt z celé byliny kotvičníku zemního (Tribulus terrestris) s vitamínem E v poměru 4:1 nikoli o namletou bylinu. Výhoda extraktu z kotvičníku spočívá v jeho zpracování, které zachovává všechny účinné látky z rostliny. Extrakt vzniká luhováním samotné byliny kotvičníku zemního v luhovacím médiu, kterým je nejčastěji voda. Silný výluh z rostliny je speciální technologií nasušen na jemný prášek, poté je do extraktu přimíchán vitamín E a následně nadávkován do celulózových kapslí. Celulózové kapsle se snadno polykají, rychleji se vstřebávají do těla, jsou vhodné pro vegetariány a vegany. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jaké účinky má Tribulus terrestris? * povolené účinky dle platné legislativy Kotvičník zemní - podporuje pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže, přispívá ke správné funkci močové soustavy, podporuje zdraví úst, dásní a pokožky Vitamín E - chrání buňky před volnými radikály Dávkování a způsob užití Složení: Obsah 1 celulózové kapsle (400mg) 364 mg(91%) kotvičník extrakt (Tribulus terrestris) 20 mg(5%) vitamín E 16 mg(4%) stearan hořečnatý Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých Užívejte 2 - 3 kapsle denně (maximálně 2000mg kotvičníku denně) Užívejte ideálně po jídle, zapijte dostatečným množstvím vody Neužívejte večer, mírně stimuluje Nepřekračujte tuto doporučenou denní dávku ADIEL Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 kapslí odpovídá užívání přibližně na 1 měsíc. Upozornění Kotvičník zemní forte není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Kotvičník je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Důležité informace ADIEL KOTVIČNÍK ZEMNÍ FORTE S VITAMÍNEM E je registrovaným přípravkem na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk. Balení: 90 celulózových kapslí á 400mg, celé balení 36g. Baleno v plastové nádobě s hygienickým uzávěrem. Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě (15-25 °C). Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost: Výrobek má trvanlivost 36 měsíců od data výroby. Datum trvanlivosti je na obalu vyznačeno MM/YY (měsíc/rok). Vyrobeno v České republice, Serafin-byliny, s.r.o., www.serafinbyliny.cz Informace pro lékárny Tento výrobek si můžete objednat i ve své lékárně. Pokud lékárny nemají produkt skladem, lze vyžádat objednání. Lékárny mohou tento produkt objednávat přes lékárenský velkoobchod Phoenix s.r.o., pod následujícími kódy. Ceny v lékárnách se mohou lišit od cen výrobků v e-shopu.Informace pro lékárny. APA kód: 3372282 PDK kód: 3372282 EAN kód: 8594189994042 (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako Adiel Kotvičník zemní Forte s vitamínem E 90 cps. 1 balení: 1x90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní Forte s vitamínem E 90 cps. 2 balení: 2x90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní Forte s vitamínem E 90 cps. 2 balení: 2x90 kapslí
Detail

Kotvičník zemní (tribulus terrestris) Doplněk stravy ADIEL Kotvičník zemní forte s vitamínem E obsahuje známou bylinu Kotvičník zemní (Tribulus terrestris), která podporuje pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže, přispívá ke správné funkci močové soustavy, podporuje zdraví úst, dásní a pokožky. Vhodné pro sportovce. Nejste si jisti svou plodností? Zjistěte svou plodnost pomocí testů plodnosti z pohodlí vašeho domova. Podpořte svou hormonální aktivu a plodnost se známou superpotravinou macou peruánskou v prášku. Jak vzniká extrakt Kotvičník zemní forte? Jedná se o koncentrovaný extrakt z celé byliny kotvičníku zemního (Tribulus terrestris) s vitamínem E v poměru 4:1 nikoli o namletou bylinu. Výhoda extraktu z kotvičníku spočívá v jeho zpracování, které zachovává všechny účinné látky z rostliny. Extrakt vzniká luhováním samotné byliny kotvičníku zemního v luhovacím médiu, kterým je nejčastěji voda. Silný výluh z rostliny je speciální technologií nasušen na jemný prášek, poté je do extraktu přimíchán vitamín E a následně nadávkován do celulózových kapslí. Celulózové kapsle se snadno polykají, rychleji se vstřebávají do těla, jsou vhodné pro vegetariány a vegany. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jaké účinky má Tribulus terrestris? * povolené účinky dle platné legislativy Kotvičník zemní - podporuje pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže, přispívá ke správné funkci močové soustavy, podporuje zdraví úst, dásní a pokožky Vitamín E - chrání buňky před volnými radikály Dávkování a způsob užití Složení: Obsah 1 celulózové kapsle (400mg) 364 mg(91%) kotvičník extrakt (Tribulus terrestris) 20 mg(5%) vitamín E 16 mg(4%) stearan hořečnatý Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých Užívejte 2 - 3 kapsle denně (maximálně 2000mg kotvičníku denně) Užívejte ideálně po jídle, zapijte dostatečným množstvím vody Neužívejte večer, mírně stimuluje Nepřekračujte tuto doporučenou denní dávku ADIEL Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 kapslí odpovídá užívání přibližně na 1 měsíc. Upozornění Kotvičník zemní forte není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Kotvičník je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Důležité informace ADIEL KOTVIČNÍK ZEMNÍ FORTE S VITAMÍNEM E je registrovaným přípravkem na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk. Balení: 90 celulózových kapslí á 400mg, celé balení 36g. Baleno v plastové nádobě s hygienickým uzávěrem. Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě (15-25 °C). Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost: Výrobek má trvanlivost 36 měsíců od data výroby. Datum trvanlivosti je na obalu vyznačeno MM/YY (měsíc/rok). Vyrobeno v České republice, Serafin-byliny, s.r.o., www.serafinbyliny.cz Informace pro lékárny Tento výrobek si můžete objednat i ve své lékárně. Pokud lékárny nemají produkt skladem, lze vyžádat objednání. Lékárny mohou tento produkt objednávat přes lékárenský velkoobchod Phoenix s.r.o., pod následujícími kódy. Ceny v lékárnách se mohou lišit od cen výrobků v e-shopu.Informace pro lékárny. APA kód: 3372282 PDK kód: 3372282 EAN kód: 8594189994042 (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako Adiel Kotvičník zemní Forte s vitamínem E 90 cps. 2 balení: 2x90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní Forte s vitamínem E 90 cps. 3 balení: 3x90 kapslí

Adiel Kotvičník zemní Forte s vitamínem E 90 cps. 3 balení: 3x90 kapslí
Detail

Kotvičník zemní (tribulus terrestris) Doplněk stravy ADIEL Kotvičník zemní forte s vitamínem E obsahuje známou bylinu Kotvičník zemní (Tribulus terrestris), která podporuje pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže, přispívá ke správné funkci močové soustavy, podporuje zdraví úst, dásní a pokožky. Vhodné pro sportovce. Nejste si jisti svou plodností? Zjistěte svou plodnost pomocí testů plodnosti z pohodlí vašeho domova. Podpořte svou hormonální aktivu a plodnost se známou superpotravinou macou peruánskou v prášku. Jak vzniká extrakt Kotvičník zemní forte? Jedná se o koncentrovaný extrakt z celé byliny kotvičníku zemního (Tribulus terrestris) s vitamínem E v poměru 4:1 nikoli o namletou bylinu. Výhoda extraktu z kotvičníku spočívá v jeho zpracování, které zachovává všechny účinné látky z rostliny. Extrakt vzniká luhováním samotné byliny kotvičníku zemního v luhovacím médiu, kterým je nejčastěji voda. Silný výluh z rostliny je speciální technologií nasušen na jemný prášek, poté je do extraktu přimíchán vitamín E a následně nadávkován do celulózových kapslí. Celulózové kapsle se snadno polykají, rychleji se vstřebávají do těla, jsou vhodné pro vegetariány a vegany. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jaké účinky má Tribulus terrestris? * povolené účinky dle platné legislativy Kotvičník zemní - podporuje pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže, přispívá ke správné funkci močové soustavy, podporuje zdraví úst, dásní a pokožky Vitamín E - chrání buňky před volnými radikály Dávkování a způsob užití Složení: Obsah 1 celulózové kapsle (400mg) 364 mg(91%) kotvičník extrakt (Tribulus terrestris) 20 mg(5%) vitamín E 16 mg(4%) stearan hořečnatý Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých Užívejte 2 - 3 kapsle denně (maximálně 2000mg kotvičníku denně) Užívejte ideálně po jídle, zapijte dostatečným množstvím vody Neužívejte večer, mírně stimuluje Nepřekračujte tuto doporučenou denní dávku ADIEL Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 kapslí odpovídá užívání přibližně na 1 měsíc. Upozornění Kotvičník zemní forte není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Kotvičník je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Důležité informace ADIEL KOTVIČNÍK ZEMNÍ FORTE S VITAMÍNEM E je registrovaným přípravkem na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk. Balení: 90 celulózových kapslí á 400mg, celé balení 36g. Baleno v plastové nádobě s hygienickým uzávěrem. Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě (15-25 °C). Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost: Výrobek má trvanlivost 36 měsíců od data výroby. Datum trvanlivosti je na obalu vyznačeno MM/YY (měsíc/rok). Vyrobeno v České republice, Serafin-byliny, s.r.o., www.serafinbyliny.cz Informace pro lékárny Tento výrobek si můžete objednat i ve své lékárně. Pokud lékárny nemají produkt skladem, lze vyžádat objednání. Lékárny mohou tento produkt objednávat přes lékárenský velkoobchod Phoenix s.r.o., pod následujícími kódy. Ceny v lékárnách se mohou lišit od cen výrobků v e-shopu.Informace pro lékárny. APA kód: 3372282 PDK kód: 3372282 EAN kód: 8594189994042 (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako Adiel Kotvičník zemní Forte s vitamínem E 90 cps. 3 balení: 3x90 kapslí

Serafin Kotvičník - tinktura z pupenů 50 ml

Serafin Kotvičník - tinktura z pupenů 50 ml
Detail

Serafin Kotvičník - tinktura z pupenů 50 ml Vysoce účinný bylinný výtažek vyrobený z pupenů, poupat a mladých výhonů rostlin. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Serafin Kotvičník - tinktura z pupenů 50 ml
Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml, Zerex Kotvičník zemní 1000 mg, 90% saponinů, 100 kapslí (8588007981123), Vrut zemní, Topvet Kopřiva tinktura 50 ml, Allnature Kotvičník nať 250 g (13445V), DR.LAB KOTVIČNÍK 100% 60 KAPSLÍ (725), Topvet Tinktura na padání vlasů, 50 ml, Allnature Čaj Kotvičník nať 40 g (8595674624383), MA.T. vrut zemní kotevní "U" 110x60x100mm/4mm (579967), Příběh zemního plynu: Jak Honzík zjistil, k čemu slouží zemní plyn (978-80-266-1107-3), Klarstein Firetale, plynová varná deska, 2 hořáky, hliníkové hořáky, zemní plyn/propan, včetně hadice a redukčního ventilu