Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)

Produkt Vrbovka - bezlihová tinktura (61187) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Vrbovka - bezlihová tinktura (61187) upraviť a produkt hľadať znova.

Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)

Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)
Detail

Doplněk stravy Aktivní látky vrbovky příznivě ovlivňují normální funkce prostaty. Zajišťuje předmenstruační a menopauzální komfort. Užívá se pro normální pohyblivost kloubů, pro normální funkce močové soustavy, jako podpora přirozené obranyschopnosti a pro duševní a fyzickou pohodu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vrbovka - bezlihová tinktura (61187) , Topvet spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Srdečník - bezlihová tinktura (61189)

Srdečník - bezlihová tinktura (61189)
Detail

Doplněk stravy Srdečník obecný udržuje normální funkci kardiovaskulárního systému a krevní tlak. Doporučujeme použít pro předmenstruační komfort. Podporuje normální funkce dýchacího systému a nervové soustavy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Srdečník - bezlihová tinktura (61189) , Topvet kopřiva tinktura 50 ml

Šišák - bezlihová tinktura (61186)

Šišák - bezlihová tinktura (61186)
Detail

Doplněk stravy Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přípravek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. (alza.cz)

Podobné produkty ako Šišák - bezlihová tinktura (61186) , Dr max caj vrbovka n s 20x1 5g

Spánek - bezlihová tinktura (61188)

Spánek - bezlihová tinktura (61188)
Detail

Doplněk stravy Bylinný komplex slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života. Bylinný komplex slouží ke zklidnění a relaxaci, k dosažení kvalitního spánku a pro navození pozitivní nálady. (alza.cz)

Podobné produkty ako Spánek - bezlihová tinktura (61188) , Topvet tinktura na padání vlasů, 50 ml

Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)

Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)
Detail

Doplněk stravy Přípravek přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)

Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)

Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)
Detail

Cordyceps Cordyceps sinensis (Housenici čínskou) řadíme mezi nejcennější houby čínské medicíny. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)

Kozlík - bezlihová tinktura (61182)

Kozlík - bezlihová tinktura (61182)
Detail

Doplněk stravy Kozlík přispívá ke klidnému a spokojenému spánku a k normální činnosti nervové soustavy (kognitivní funkce). Doporučuje se užívat k relaxaci v případě neklidu, úzkosti a nervozity. Podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, upravuje krevní tlak. Podporuje normální trávení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kozlík - bezlihová tinktura (61182)

Echinacea - bezlihová tinktura (61183)

Echinacea - bezlihová tinktura (61183)
Detail

Doplněk stravy Třapatka nachová – Echinacea Purpurea: tato indiánská léčivka obsahuje nejvíce aktivních látek v kořeni. Podporuje přirozenou obranyschopnost. Podporuje správnou funkci dýchacího systému a močových cest. Jedná se o silný antioxidant. (alza.cz)

Podobné produkty ako Echinacea - bezlihová tinktura (61183)

Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)

Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)
Detail

Doplněk stravy Ostropestřec mariánský obsahuje velké množství aktivních látek (zejména silymarinu), které se s úspěchem používají jako prostředek pro podporu normální činnost jaterní tkáně a trávení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)

Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)

Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)
Detail

Doplněk stravy Tribulus obsahuje vysoké množství fytosterolů, které jsou přírodním stimulantem testosteronu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)

Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)

Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)
Detail

Doplněk stravy Grapefruitová semena podporují mikrobiologickou rovnováhu těla. Doporučují se pro normální činnost střev. Podporují přirozenou obranyschopnost těla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)

Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml
Detail

Bylinný komplex slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku, k uklidnění i relaxaci a k navození pozitivní nálady. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života. Složení: Glycerin, voda, Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) standardizovaný extrakt z kořene (Kyselina valerenová 0,8 %), Šišák bajkalský (Scutelaria baicalensis) standardizovaný extrakt z kořene (baicalin 95 %), Žen-šen (Panax ginseng) standardizovaný extrakt z kořene (ginsenosidy 25 %), Meduňka lékařská (Melissa officinalis) standardizovaný extrakt z květu (5:1), Mučenka (Passiflora sp.) standardizovaný extrakt z květu (rozmarýnová kyselina 2 %), Chmel otáčivý (Humulus lupulus) standardizovaný extrakt z šištice (Flavony 5 %).Doporučené dávkování: 2–4 ml (30–60 kapek) přibližně 30 minut před spánkem.Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích.Účinnost přípravku a zajištění kvality nejsou při schvalování doplňků stravy posuzovány. Nicméně výrobce nesmí deklarovat nepravdivá tvrzení o účinku přípravku (zákaz klamání spotřebitele). Deklarované účinky musí být schopen kdykoliv doložit. Doplňky stravy musí splňovat veškeré platné normy kladené na potraviny. Jejich dodržování kontroluje Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI).Doplňky stravy nesmějí být na obalu označeny léčebnou indikací (ani nesmějí vyléčení či prevenci chorob naznačovat), což je vyhrazeno pouze pro léčiva. Smějí být ale uváděny příznivé účinky na zdravotní stav uživatele - tzv. zdravotní tvrzení. Totéž platí i pro reklamu.Rovněž se nesmí uvádět ani naznačovat, že vyvážená a různorodá strava nemůže poskytnout dostatečné množství živin. (4home.cz)

Podobné produkty ako Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura obsahuje extrakt z kotvičníku, latinsky tribulusu, který podporuje hormonální aktivitu a funkci reprodukčního i močového systému. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt ze semen ostropestřce, který podporuje dobré trávení, funkci jater a pročištění organismu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt ze semen grapefruitu, která podporují mikrobiologickou rovnováhu těla a přirozenou obranyschopnost. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt z lichořeřišnice neboli řeřichy, oblíbené pro krásu i v lidovém léčitelství. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura 100 ml

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml
Detail

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura, 50 ml, Podrážděná pokožka a svědění unisex, Lokální péče Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura se postará o problematická místa pleti. Zároveň zklidňuje podráždění a podporuje přirozenou regeneraci. Vlastnosti: lokálně ošetřuje projevy problematické pleti viditelně zlepšuje stav pleti zklidňuje podráždění pleti Jak používat: Malé množství aplikujte lokálně na postižené místo a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml

TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml

TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml
Detail

Maca bezlihová tinktura - doplněk stravy Maca peruánská (Lepidium Meyenii) pochází z peruánských And. Kořen macy peruánské příznivě působí na psychické a fyzické zdraví, podporuje plodnost a seuxalitu, napomáhá při vyčerpání a únavě, je přírodním fytoestrogenem, je tedy vhodný pro ženy v menopauze. Znáte i další formy Macy peruánské? V naší nabídce naleznete například ADIEL maca negra forte 90 kapslí ve formě extraktu v poměru 4:1. Jedná se o tmavou odrůdu macy peuránské, jejíchž technologické zpracování zachová všechny aktivní látky z rostliny. Dále můžete u nás nalézt macu v sypké formě. ADIEL maca 100% pure prášek 400g je tak zvaná gelatinizovaná maca, při jejímž zpracování dochází ke zbavení škrobu, lépe se rozpouští ve vodě a je lépe vstřebatelná. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16.května 2012, platné od 14.12 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Co podporuje bylinka maca peruánská? * povolené účinky dle platné legislativy Maca peruánská: přispívá k normální rovnováze hormonální systému, podporuje plodnost a sexualitu pozitivně působí na fyzické a duševní zdraví mužů a žen působí při vyčerpání a únavě, podporuje fyzickou vitalitu je přírodním zdrojem fytoestrogenu, je řazena mezi superpotravina Dávkování a způsob užití Složení: Glycerin, voda, Řeřicha peruánská (Lepidium Meyenii) standardizovaný extrakt z kořene (10:1). 1 dávka ( 1-2ml) denní dávka (2-3xdenně) %RHP ref. hodnota příjmu Maca kořen (Lepidium Meyenii) standard. extrakt 100 - 200 mg 400 - 600 mg není stanoveno Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých 3 x denně 15 - 30 kapek, tinkturu je možné přidat do studeného nápoje. Maximálních účinků je dosaženo při dlouhodobém užívání. Nepřekračujte doporučenou denní dávku Upozornění Maca peruánská bezlihová tinktura není vhodná pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Důležité informace Balení: Skleněná dóza s uzávěrem. Obsah 100 ml Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci, nevystavujte mrazu. Vyrobeno v České republice, Výrobce: Green Idea s r.o., (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml

Serafin Vrbovka - tinktura z bylin 50 ml

Serafin Vrbovka - tinktura z bylin 50 ml
Detail

Serafin Vrbovka - tinktura z bylin 50 ml Vysoce kvalitní bylinný výtažek vyrobený z čerstvých bylin speciálním homeopatickým postupem výroby, potencovaný D3. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Serafin Vrbovka - tinktura z bylin 50 ml

Salvia Paradise Vrbovka malokvětá AF tinktura 50 ml

Detail

Salvia Paradise Vrbovka malokvětá AF tinktura 50 ml Vrbovka je zdrojem prospěšných antioxidantů pro fungování naší prostaty, přirozený průběh menstruace i menopauzy. Působí též příznivě na udržení si zdravých dolních močových cest. Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Vrbovka malokvětá AF tinktura 50 ml

Oliver Weber Elegantní stříbrný náhrdelník Water 61187 (řetížek, přívěsek)

Detail

Oliver Weber Elegantní stříbrný náhrdelník Water 61187 (řetížek, přívěsek) (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Oliver Weber Elegantní stříbrný náhrdelník Water 61187 (řetížek, přívěsek)

Oliver Weber Elegantní stříbrný náhrdelník Water 61187 (řetížek, přívěsek)

Fytopharma Vrbovka 20x1,25 g

Fytopharma Vrbovka 20x1,25 g
Detail

Porcovaný čaj obsahuje vrbovku malokvětou, která přispívá ke správnému fungování močového ústrojí a prostaty a pomáhá udržovat pohyblivost a ohebnost kloubů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Fytopharma Vrbovka 20x1,25 g

Vrbovka bylinný extrakt (882)

Vrbovka bylinný extrakt (882)
Detail

Doplněk stravy Aktivní látky vrbovky udržují normální funkci prostaty a močových cest. Přispívá k relaxaci, duševní a fyzické pohodě. Chrání buňky a tkáně před oxidativním poškozením. Pro normální funkce trávení a močové soustavy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vrbovka bylinný extrakt (882)

Topvet Vrbovka extrakt 100 ml

Topvet Vrbovka extrakt 100 ml
Detail

Přípravek TOPVET Vrbovka obsahuje extrakt z vrbovky malokvěté doplněný vitaminem C. Vrbovka příznivě ovlivňuje správnou funkci prostaty a dolních močových cest. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Topvet Vrbovka extrakt 100 ml

Megafyt Bylinková lékárna Vrbovka 20x1,5g

Megafyt Bylinková lékárna Vrbovka 20x1,5g
Detail

Megafyt Bylinková lékárna Vrbovka je bylinkový čaj příjemné chuti obsahující sušenou nať vrbovky. Vrbovka napomáhá normální funkci dolních močových cest. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Megafyt Bylinková lékárna Vrbovka 20x1,5g

Green idea Vrbovka 60 tobolek

Green idea Vrbovka 60 tobolek
Detail

Bylinné tobolky s obsahem vrbovky, která příznivě působí na správnou funkci prostaty a dolních močových cest. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Vrbovka 60 tobolek

Allnature Vrbovka nať 50 g

Allnature Vrbovka nať 50 g
Detail

Allnature Vrbovka nať 50 g Vrbovka přispívá k normální funkci prostaty, podporuje fungování dolních močových cest a působí antioxidačně. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Allnature Vrbovka nať 50 g

Dr.Max Vrbovka bylinný čaj 20x1,5 g

Dr.Max Vrbovka bylinný čaj 20x1,5 g
Detail

Bylinný čaj s vrbovkou malokvětou, která příznivě ovlivňuje správnou funkci prostaty a přispívá k normální funkci dolních močových cest. V nálevových sáčcích. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr.Max Vrbovka bylinný čaj 20x1,5 g

Salvia Paradise Vrbovka malokvětá 120 kapslí

Salvia Paradise Vrbovka malokvětá 120 kapslí
Detail

Salvia Paradise Vrbovka malokvětá 120 kapslí Vrbovka je zdrojem prospěšných antioxidantů pro fungování naší prostaty, přirozený průběh menstruace i menopauzy. Působí též příznivě na udržení si zdravých dolních močových cest. Kapsle umožňují okamžité užívání. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Vrbovka malokvětá 120 kapslí

Grešík kapky Vrbovka malokvětá 50 ml

Grešík kapky Vrbovka malokvětá 50 ml
Detail

Grešík kapky Vrbovka malokvětá 50 ml Vrbovka má příznivý účinek na činnost prostaty a močových cest. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Grešík kapky Vrbovka malokvětá 50 ml

COLFARM Vrbovka malokvětá forte 60 tablet

Detail

Doplněk stravy COLFARM Vrbovka malokvětá obsahuje extrakt ze stejnojmenné byliny doplněný o saw palmetto, které společně podporují správnou funkci prostaty a močového systému. (drmax.cz)

Podobné produkty ako COLFARM Vrbovka malokvětá forte 60 tablet

Vrbovka - bylinný lihový extrakt 100ml (840)

Vrbovka - bylinný lihový extrakt 100ml (840)
Detail

Doplněk stravy Vrbovka má vysoký obsah biologicky aktivních látek. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vrbovka - bylinný lihový extrakt 100ml (840)

Vrbovka - bylinný lihový extrakt 50ml (824)

Vrbovka - bylinný lihový extrakt 50ml (824)
Detail

Doplněk stravy Vrbovka má vysoký obsah biologicky aktivních látek. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vrbovka - bylinný lihový extrakt 50ml (824)

Allnature Čaj Vrbovka nať 50 g (8595674624543)

Allnature Čaj Vrbovka nať 50 g (8595674624543)
Detail

Čaj - bylinný, sypaný, 50 g – vhodný k podpoře normální funkce dolních močových cest, podpoře trávení, pomáhá během kontroly tělesné hmotnosti, přispívá k normální funkci prostaty Vrbovka je známá především pro svou funkci udržovat a zlepšovat funkci prostaty. Dále významně přispívá k udržení normální funkce dolních močových cest. V neposlední řadě podporuje trávení, čímž pomáhá během redukce tělesné hmotnosti. Podporuje duševní zdraví, pomáhá lépe relaxovat a zlepšovat kvalitu spánku. Účinek- podporuje normální funkci dolních močových cest - podporuje trávení- pomáhá během kontroly tělesné hmotnosti- podporuje duševní zdraví, pomáhá relaxovat a zlepšuje kvalitu spánku- přispívá k normální funkci prostaty působí antioxidačně UpozorněníPůsobí jako antioxidant. (alza.cz)

Podobné produkty ako Allnature Čaj Vrbovka nať 50 g (8595674624543)

Dr.Popov Kotvičník pozemní s vrbovkou 50 ml

Dr.Popov Kotvičník pozemní s vrbovkou 50 ml
Detail

Dr.Popov Kotvičník pozemní s vrbovkou 50 ml Kotvičník pozemní s vrbovkou, 50 ml, originální bylinné kapky. Doplněk stravy. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Dr.Popov Kotvičník pozemní s vrbovkou 50 ml

Grešík Vrbovka malokvětá bylinné kapky 50 ml

Grešík Vrbovka malokvětá bylinné kapky 50 ml
Detail

Doplněk stravy Vrbovka má příznivý vliv na činnost prostaty a močových cest. Dávkování: 2 x 20 kapek denně mezi jídly či nalačno, nejlépe do sklenky vody Složení: 10% výtažek z natě vrbovky malokvěté ve 40% lihu Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno k používání jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovejte mimo dosah dětí. Nevystavovat přímému slunci. Případný zákal není na závadu. (panalfred.cz)

Podobné produkty ako Grešík Vrbovka malokvětá bylinné kapky 50 ml

Green idea Vrbovka bezlihový extrakt 100 ml

Green idea Vrbovka bezlihový extrakt 100 ml
Detail

Green idea Vrbovka bezlihový extrakt 100 ml obsahuje výtažek z vrbovky, která působí příznivě na močové cesty i na normální funkci prostaty. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Vrbovka bezlihový extrakt 100 ml

Dr. Max Vrbovka bylinný čaj 20x1,5 g

Detail

Bylinný čaj s vrbovkou malokvětou, která příznivě ovlivňuje správnou funkci prostaty a přispívá k normální funkci dolních močových cest. V nálevových sáčcích. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr. Max Vrbovka bylinný čaj 20x1,5 g

Apotheke Vrbovka malokvětá nať - sypaný čaj 75 g

Apotheke Vrbovka malokvětá nať - sypaný čaj 75 g
Detail

Apotheke Vrbovka malokvětá nať - sypaný čaj 75 g Vrbovka nať je lahodná bylinná směs. Čaj z vrbovky působí protizánětlivě a močopudně. Příznivě ovlivňuje činnost prostaty. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Apotheke Vrbovka malokvětá nať - sypaný čaj 75 g

Herbatica Ivan čaj sypaný - vrbovka úzkolistá - sypaný - 60g

Herbatica Ivan čaj sypaný - vrbovka úzkolistá - sypaný - 60g
Detail

Detailní popis produktu Ivan čaj je vlastně sušený list vrbovky úzkolisté (lat. Epilobium angustifolium), ve kterém mohou být přimíchány květiny této byliny, která roste v mírném pásmu severní polokoule. Koncem července rozkvete nádhernými bledě květy a její velké skupiny jsou ozdobou lesních mýtina, luk nebo řídkých lesíků. Bývá vysoká od 50 do 150 cm. Listy jsou světle zelené, kopinaté, ukončené jemnou špičkou. Tolik z moudrých herbářů. Proč se vlastně vrbovka jmenuje IVAN-ČAJ? Vysvětlení mají různé zdroje připraveny několik, mě zaujaly tyto: Listy vrbovky připomínají tak tří listy vrby a rusky se vrba řekne "ívá" odtud je jen krok ke IVAN-ČAJ Ivan - typické ruské jméno, které nosili bohatýři, udatní, silní, krásní, mladí, přitažliví - tedy jedním slovem mužní. Když v minulosti zkušeností lidé ověřili, že pití odvaru z vrbovky má podpůrný vliv na potenci tak se z této rostlinky stal IVAN-ČAJ V jedné vesnici žil Ivan - miloval louky, lesy a rozuměl rostlinám tak, jako málokdo. Nosil oblečenou červenou košili a vždy, když se na zelené louce cosi zarudlých, lidé říkali: To je IVAN, ČAJ hledá. Nač je neprávem pozapomenutý IVAN-ČAJ dobrý? Budu vycházet ze složení vrbovky: třísloviny, sliz, celulóza, vitamin C, železo, měď, mangan, draslík, vápník, titan, molybden, taniny a silice. Výsledky podrobného výzkumu přinášejí širší seznam látek, které jsou užitečné, ale zde uvedené jsou nejpodstatnější, protože díky nim IVAN-ČAJ: působí protizánětlivě (vitamin C) má hojící účinky na podrážděnou sliznici žaludku a střeva (pomáhá při vředové chorobě žaludku a dvanáctníku) díky obsahu některých prvků pomáhá při onemocněních prostaty a také problémech s potencí (není náhradou klasické léčby takových onemocnění) působí jako jemné sedativum při rozrušení, je vhodný pro lidi nadměrně podrážděných, zklidňuje a zlepšuje náladu migrény a bolesti hlavy nedostatek železa A na závěr: jak si připravit voňavý šálek: Do nahřátého šálku vložit 1 sáček, zalít vroucí vodou a nechat louhovat cca 10-15 minut. Lze dochutit medem (nebo cukrem). Jeho výhodou je, že se dá popíjet i studený a může stát v šálku i 24 hodin, aniž ztratil cosi ze svých účinků. Způsob použití: Zalijte 1-2 čajové lžičky 500ml horké vody - ne více než 80-90℃. Čaj louhujte 5-7minut. Upozornění: Doporučené dávkování se nesmí překračovat. Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nekonzumovat při individuální intoleranci na jednotlivé složky. Skladujte na suchém a chladném místě s relativní vlhkostí vzduchu nejvýše 70 %. Objem: 60 g Země původu: Rusko (herbatica.cz)

Podobné produkty ako Herbatica Ivan čaj sypaný - vrbovka úzkolistá - sypaný - 60g

Apotheke Vrbovka malokvětá čaj 20 x 1.5 g

Apotheke Vrbovka malokvětá čaj 20 x 1.5 g
Detail

Apotheke Vrbovka malokvětá čaj 20 x 1.5 g Vrbovka čaj je doplněk stravy, který obsahuje Vrbovku malokvětou - nať (Herba epilobiae). Vrbovka je užitečná pro ochranu před volnými radikály, které způsobují poškození buněk a tkání. Přispívá k udržení zdravé prostaty. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Apotheke Vrbovka malokvětá čaj 20 x 1.5 g

Green idea Vrbovka bylinný lihový extrakt 100 ml

Detail

Green idea Vrbovka bylinný lihový extrakt obsahuje výtažek z vrbovky malokvěté doplněný vitaminem C. Vrbovka působí příznivě na močové cesty i na normální funkci prostaty. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Vrbovka bylinný lihový extrakt 100 ml

Apotheke Vrbovka malokvětá čaj nálevové sáčky 20x1,5 g

Apotheke Vrbovka malokvětá čaj nálevové sáčky 20x1,5 g
Detail

Vrbovka má antioxidační vlastnosti. Přispívá k udržení zdravé prostaty a dolních močových cest. Pozitivně ovlivňuje premenstruační komfort a menopauzu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Apotheke Vrbovka malokvětá čaj nálevové sáčky 20x1,5 g

Megafyt Bylinková lékárna Vrbovka sáčky 20 x 1.5 g

Megafyt Bylinková lékárna Vrbovka sáčky 20 x 1.5 g
Detail

Megafyt Bylinková lékárna Vrbovka sáčky 20 x 1.5 g Megafyt Bylinková lékárna Vrbovka nálevové sáčky 20 kusů v balení po 1,5 g. Obsahuje nať vrbovky. Podává se jeden šálek několikrát denně. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Megafyt Bylinková lékárna Vrbovka sáčky 20 x 1.5 g

TIANDE Bylinná směs Nať vrbovky 30 čaj. sáčků (4650061390679)

TIANDE Bylinná směs Nať vrbovky 30 čaj. sáčků (4650061390679)
Detail

Čaj - bylinný, sáčky, 30 ks v balení, 45 g - bylinný, výrazně posiluje imunitu, uklidňuje, snižuje úzkost a stres, 30 sáčků v balení - 5,53 Kč/1 g Zamilovali jste si pití čaje a s požitkem jej vychutnáváte v klidu domova? Pak vás zajisté zaujme čaj TianDe. Bylinné čaje se vařily od jakživa. Babičky vždy věděly, která bylinka kolem roste a jaký lahodný nápoj z ní lze vykouzlit. Byliny se vyznačují jedinečnou vůní a chutí. I vy si zaručeně najdete tu, která pro vás bude ta pravá. Je balený v tradičních čajových sáčcích. Čaj TianDe je dodáván v balení po 30 kusech s celkovou hmotností 45 g. Hlavní vlastnosti čaje TIANDE Bylinná směs Nať vrbovky 30 čaj. sáčků Udělejte si pohodlí se šálkem svého oblíbeného čaje Bylinné čaje s dlouholetou tradicí, jedinečnou vůní i chutí Zabalený v čajových sáčcích, které zalijete vodou V balení je 30 ks čaje TianDe Balení je o objemu 45 ml a hmotnosti 45 g (alza.cz)

Podobné produkty ako TIANDE Bylinná směs Nať vrbovky 30 čaj. sáčků (4650061390679)

Hřebíčkovec tinktura (60605)

Hřebíčkovec tinktura (60605)
Detail

Doplněk stravy Hřebíček je v přírodní medicíně velice ceněnou bylinou. Účinnou složkou hřebíčku je eugenol. Používá se pro normální činnost kardiovaskulárního systému, krevní oběh a prokrvení. Podporuje normální trávení a chuť k jídlu. Jedná se o přírodní antioxidant. Zvyšuje libido. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hřebíčkovec tinktura (60605)

Dr. Popov Kotvičník pozemní s vrbovkou bylinné kapky 50 ml

Dr. Popov Kotvičník pozemní s vrbovkou bylinné kapky 50 ml
Detail

Kotvičník udržuje normální hormonální aktivitu a přispívá k funkci močového a reprodukčního systému. Vrbovka podporuje zdravou funkci prostaty. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr. Popov Kotvičník pozemní s vrbovkou bylinné kapky 50 ml

Allivictus tinktura 3x25 ml

Allivictus tinktura 3x25 ml
Detail

Allivictus je unikátní přírodní komplex sirných sloučenin. Vyrobeno z českých a slovenských odrůd česneku. Česnek přispívá k přirozené obranyschopnosti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allivictus tinktura 3x25 ml

Allivictus tinktura 25 ml

Allivictus tinktura 25 ml
Detail

Allivictus je unikátní přírodní komplex sirných sloučenin. Vyrobeno z českých a slovenských odrůd česneku. Česnek přispívá k přirozené obranyschopnosti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allivictus tinktura 25 ml
Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml, Topvet Kopřiva tinktura 50 ml, dr max caj vrbovka n s 20x1 5g, Topvet Tinktura na padání vlasů, 50 ml