Echinacea - bezlihová tinktura (61183)

Produkt Echinacea - bezlihová tinktura (61183) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Echinacea - bezlihová tinktura (61183) upraviť a produkt hľadať znova.

Echinacea - bezlihová tinktura (61183)

Echinacea - bezlihová tinktura (61183)
Detail

Doplněk stravy Třapatka nachová – Echinacea Purpurea: tato indiánská léčivka obsahuje nejvíce aktivních látek v kořeni. Podporuje přirozenou obranyschopnost. Podporuje správnou funkci dýchacího systému a močových cest. Jedná se o silný antioxidant. (alza.cz)

Podobné produkty ako Echinacea - bezlihová tinktura (61183) , Topvet spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Srdečník - bezlihová tinktura (61189)

Srdečník - bezlihová tinktura (61189)
Detail

Doplněk stravy Srdečník obecný udržuje normální funkci kardiovaskulárního systému a krevní tlak. Doporučujeme použít pro předmenstruační komfort. Podporuje normální funkce dýchacího systému a nervové soustavy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Srdečník - bezlihová tinktura (61189) , Topvet kopřiva tinktura 50 ml

Šišák - bezlihová tinktura (61186)

Šišák - bezlihová tinktura (61186)
Detail

Doplněk stravy Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přípravek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. (alza.cz)

Podobné produkty ako Šišák - bezlihová tinktura (61186) , Topvet tinktura na padání vlasů, 50 ml

Spánek - bezlihová tinktura (61188)

Spánek - bezlihová tinktura (61188)
Detail

Doplněk stravy Bylinný komplex slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života. Bylinný komplex slouží ke zklidnění a relaxaci, k dosažení kvalitního spánku a pro navození pozitivní nálady. (alza.cz)

Podobné produkty ako Spánek - bezlihová tinktura (61188) , Topvet echinacea sirup třtinový, 250 ml

Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)

Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)
Detail

Doplněk stravy Přípravek přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180) , Apotheke sirup echinacea s rakytnikem 320g

Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)

Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)
Detail

Cordyceps Cordyceps sinensis (Housenici čínskou) řadíme mezi nejcennější houby čínské medicíny. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cordyceps - bezlihová tinktura (61190) , Allnature čaj echinacea nať 50 g (8595674624529)

Kozlík - bezlihová tinktura (61182)

Kozlík - bezlihová tinktura (61182)
Detail

Doplněk stravy Kozlík přispívá ke klidnému a spokojenému spánku a k normální činnosti nervové soustavy (kognitivní funkce). Doporučuje se užívat k relaxaci v případě neklidu, úzkosti a nervozity. Podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, upravuje krevní tlak. Podporuje normální trávení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kozlík - bezlihová tinktura (61182) , Galmed echinacea forte 600mg + vit.c+zinek galmed 100 tablet (8594058230264 )

Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)

Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)
Detail

Doplněk stravy Ostropestřec mariánský obsahuje velké množství aktivních látek (zejména silymarinu), které se s úspěchem používají jako prostředek pro podporu normální činnost jaterní tkáně a trávení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181) , Lavera complete care organic mint & echinacea bez fluoridu 400 ml (4021457651207)

Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)

Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)
Detail

Doplněk stravy Aktivní látky vrbovky příznivě ovlivňují normální funkce prostaty. Zajišťuje předmenstruační a menopauzální komfort. Užívá se pro normální pohyblivost kloubů, pro normální funkce močové soustavy, jako podpora přirozené obranyschopnosti a pro duševní a fyzickou pohodu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)

Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)

Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)
Detail

Doplněk stravy Tribulus obsahuje vysoké množství fytosterolů, které jsou přírodním stimulantem testosteronu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)

Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)

Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)
Detail

Doplněk stravy Grapefruitová semena podporují mikrobiologickou rovnováhu těla. Doporučují se pro normální činnost střev. Podporují přirozenou obranyschopnost těla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)

Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml
Detail

Bylinný komplex slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku, k uklidnění i relaxaci a k navození pozitivní nálady. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života. Složení: Glycerin, voda, Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) standardizovaný extrakt z kořene (Kyselina valerenová 0,8 %), Šišák bajkalský (Scutelaria baicalensis) standardizovaný extrakt z kořene (baicalin 95 %), Žen-šen (Panax ginseng) standardizovaný extrakt z kořene (ginsenosidy 25 %), Meduňka lékařská (Melissa officinalis) standardizovaný extrakt z květu (5:1), Mučenka (Passiflora sp.) standardizovaný extrakt z květu (rozmarýnová kyselina 2 %), Chmel otáčivý (Humulus lupulus) standardizovaný extrakt z šištice (Flavony 5 %).Doporučené dávkování: 2–4 ml (30–60 kapek) přibližně 30 minut před spánkem.Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích.Účinnost přípravku a zajištění kvality nejsou při schvalování doplňků stravy posuzovány. Nicméně výrobce nesmí deklarovat nepravdivá tvrzení o účinku přípravku (zákaz klamání spotřebitele). Deklarované účinky musí být schopen kdykoliv doložit. Doplňky stravy musí splňovat veškeré platné normy kladené na potraviny. Jejich dodržování kontroluje Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI).Doplňky stravy nesmějí být na obalu označeny léčebnou indikací (ani nesmějí vyléčení či prevenci chorob naznačovat), což je vyhrazeno pouze pro léčiva. Smějí být ale uváděny příznivé účinky na zdravotní stav uživatele - tzv. zdravotní tvrzení. Totéž platí i pro reklamu.Rovněž se nesmí uvádět ani naznačovat, že vyvážená a různorodá strava nemůže poskytnout dostatečné množství živin. (4home.cz)

Podobné produkty ako Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura obsahuje extrakt z kotvičníku, latinsky tribulusu, který podporuje hormonální aktivitu a funkci reprodukčního i močového systému. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt ze semen ostropestřce, který podporuje dobré trávení, funkci jater a pročištění organismu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt ze semen grapefruitu, která podporují mikrobiologickou rovnováhu těla a přirozenou obranyschopnost. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt z lichořeřišnice neboli řeřichy, oblíbené pro krásu i v lidovém léčitelství. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura 100 ml

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml
Detail

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura, 50 ml, Podrážděná pokožka a svědění unisex, Lokální péče Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura se postará o problematická místa pleti. Zároveň zklidňuje podráždění a podporuje přirozenou regeneraci. Vlastnosti: lokálně ošetřuje projevy problematické pleti viditelně zlepšuje stav pleti zklidňuje podráždění pleti Jak používat: Malé množství aplikujte lokálně na postižené místo a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml

TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml

TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml
Detail

Maca bezlihová tinktura - doplněk stravy Maca peruánská (Lepidium Meyenii) pochází z peruánských And. Kořen macy peruánské příznivě působí na psychické a fyzické zdraví, podporuje plodnost a seuxalitu, napomáhá při vyčerpání a únavě, je přírodním fytoestrogenem, je tedy vhodný pro ženy v menopauze. Znáte i další formy Macy peruánské? V naší nabídce naleznete například ADIEL maca negra forte 90 kapslí ve formě extraktu v poměru 4:1. Jedná se o tmavou odrůdu macy peuránské, jejíchž technologické zpracování zachová všechny aktivní látky z rostliny. Dále můžete u nás nalézt macu v sypké formě. ADIEL maca 100% pure prášek 400g je tak zvaná gelatinizovaná maca, při jejímž zpracování dochází ke zbavení škrobu, lépe se rozpouští ve vodě a je lépe vstřebatelná. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16.května 2012, platné od 14.12 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Co podporuje bylinka maca peruánská? * povolené účinky dle platné legislativy Maca peruánská: přispívá k normální rovnováze hormonální systému, podporuje plodnost a sexualitu pozitivně působí na fyzické a duševní zdraví mužů a žen působí při vyčerpání a únavě, podporuje fyzickou vitalitu je přírodním zdrojem fytoestrogenu, je řazena mezi superpotravina Dávkování a způsob užití Složení: Glycerin, voda, Řeřicha peruánská (Lepidium Meyenii) standardizovaný extrakt z kořene (10:1). 1 dávka ( 1-2ml) denní dávka (2-3xdenně) %RHP ref. hodnota příjmu Maca kořen (Lepidium Meyenii) standard. extrakt 100 - 200 mg 400 - 600 mg není stanoveno Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých 3 x denně 15 - 30 kapek, tinkturu je možné přidat do studeného nápoje. Maximálních účinků je dosaženo při dlouhodobém užívání. Nepřekračujte doporučenou denní dávku Upozornění Maca peruánská bezlihová tinktura není vhodná pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Důležité informace Balení: Skleněná dóza s uzávěrem. Obsah 100 ml Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci, nevystavujte mrazu. Vyrobeno v České republice, Výrobce: Green Idea s r.o., (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml

Tinktura z bylin - Echinacea Serafin

Tinktura z bylin - Echinacea Serafin
Detail

Vysoce kvalitní bylinný výtažek vyrobený z čerstvých bylin speciálním homeopatickým postupem výroby, potencovaný D3. Podporuje imunitu, kůži, vlasy a nehty. Složení: výtažek z Třapatky nachové 40% alkohol, ředění D3 Pro zvýšení účinku je možné kombinovat s odpovídajícím bylinným čajem Serafin. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Tinktura z bylin - Echinacea Serafin

Serafin Echinacea - tinktura z bylin 50 ml

Serafin Echinacea - tinktura z bylin 50 ml
Detail

Serafin Echinacea - tinktura z bylin 50 ml Vysoce kvalitní bylinný výtažek vyrobený z čerstvých bylin speciálním homeopatickým postupem výroby, potencovaný D3. Podporuje imunitu, kůži, vlasy a nehty. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Serafin Echinacea - tinktura z bylin 50 ml

Salvia Paradise Echinacea - třapatka nachová AF tinktura 50 ml

Salvia Paradise Echinacea - třapatka nachová AF tinktura 50 ml
Detail

Salvia Paradise Echinacea - třapatka nachová AF tinktura 50 ml Třapatka podporuje imunitní systém, má vliv na přirozenou obranyschopnost organismu. Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Echinacea - třapatka nachová AF tinktura 50 ml

61183 H0 Roco geoLINE (s uložením) koncový pražec

Detail

Jasná systémová rastru·Lepší konektorový spoj (conrad.cz)

Podobné produkty ako 61183 H0 Roco geoLINE (s uložením) koncový pražec

Oliver Weber Nadčasový stříbrný náhrdelník s krystaly Genuine Oval 61183 (řetízek, přívěsek)

Oliver Weber Nadčasový stříbrný náhrdelník s krystaly Genuine Oval 61183 (řetízek, přívěsek)

Oliver Weber Nadčasový stříbrný náhrdelník s krystaly Genuine Oval 61183 (řetízek, přívěsek)
Detail

Oliver Weber Nadčasový stříbrný náhrdelník s krystaly Genuine Oval 61183 (řetízek, přívěsek) (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Oliver Weber Nadčasový stříbrný náhrdelník s krystaly Genuine Oval 61183 (řetízek, přívěsek)

Swanson Elderberry/ Agaricus/ Echinacea Immune Support (Bezinka, pečárka, echinacea, podpora imunity (87614110448)

Swanson Elderberry/ Agaricus/ Echinacea Immune Support (Bezinka, pečárka, echinacea, podpora imunity (87614110448)
Detail

Doplněk stravy - obsahuje kombinaci 3 rostlinných složek - bezinku, pečárku a echinaceu, podpora imunitního systému, v balení 120 kapslí Doplněk stravy Swanson Elderberry/ Agaricus/ Echinacea Immune Support kombinuje tři rostlinné složky (bezinku, pečárku a echinaceu), které podporují imunitní systém.Hlavní benefity:Účinná kombinace rostlin pro podporu imunitního systémuSilný antioxidantVylučování vody z organismuDoporučené dávkování:Užívejte dvě kapsle dvakrát až třikrát denně, zapijte dostatečným množstvím vody.Upozornění: Neužívejte tento produkt, pokud jste těhotná nebo kojíte. Pokud máte autoimunitní onemocnění, poraďte se před jeho užíváním s lékařem. (alza.cz)

Podobné produkty ako Swanson Elderberry/ Agaricus/ Echinacea Immune Support (Bezinka, pečárka, echinacea, podpora imunity (87614110448)

Echinacea 60 kapslí

Echinacea 60 kapslí
Detail

ECHINACEA Doplněk stravy. - Kořen třapatky nachové a třapatky úzkolisté- Podpora obranného štítu- 200 mg třapatky nachové, 200 mg třapatky úzkolisté / kapsle Echinacea neboli Třapatka je rostlinka obsahující velké množství přírodních látek s celou škálou účinků. Doplněk Viridian obsahuje kořen třapatky nachové a třapatky úzkolisté. (Viz - S čím vším dokáže pomoci Echinacea)Produkty značky Viridian Nutrition obsahují pouze čistou směs bioaktivních složek = 100% aktivních látek a 0% balastních aditiv a pojiv. Viridian Nutrition garantuje špičkovou kvalitu a čistotu svých produktů důslednou kontrolou celého výrobního procesu. A to od semínka až po finální produkt = spolupracuje s lokálními producenty a pěstiteli zaměřenými na nejvyšší kvalitu. Z etických důvodů nepoužívá značka Viridian Nutrition ve svých produktech žádný palmový tuk a netestuje své produkty na zvířatech. Všechny obaly produktů jsou 100% ekologické.ETICKÝ DOPLNĚK STRAVYCo to vůbec znamená – etický doplněk stravy? Znamená to, že doplňky značky Viridian jsou vyrobené výhradně z kvalitních složek a nenajdete v nich absolutně žádné balastní příměsi. Také pochází z ekologického pěstitelství a nejsou testované na zvířatech. Důležité rovněž je, že značka Viridian je v rodinném vlastnictví, a není součástí žádné farmaceutické ani jiné korporace. Viridian si zakládá na etickém přístupu k zákazníkům i obchodním partnerům, a vždy se snaží o ekologickou nezávadnost svých produktů.Královská pečeť kvalityZnačka Viridian Nutrition je držitelem prestižní Královské pečeti kvality. The King's Awards for Enterprise dříve známá jako The Queen's Awards for Enterprise existuje už 57 let a je nejprestižnějším britským oceněním a pečetí pro nejlepší společnosti v oboru garantující maximální možné standardy. Ocenění je stvrzením cíle, který si rodinná firma Viridian vytyčila v roce 1999, kdy vznikla - nabízet nejlepší možné, efektivní, etické a čisté doplňky stravy. V současné době jich ve svém portfoliu má už více než 220, přičemž má spokojené zákazníky od Islandu až po Jižní Afriku.Všechny složky jsou 100% bioaktivníMůže to znít jako samozřejmá věc. Pravda je ale taková, že mnoho běžně dostupných produktů obsahuje z velké části syntetické složky, navíc s vysokým podílem balastních aditiv, stabilizátorů, pojiv a umělých sladidel. Podpora lokálních pěstitelůJednou z klíčových zásad Viridianu je podpora místních farmářů a lokálních výrobců surovin (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt, a zároveň naplňuje svoji filozofii etických vitamínůPřirozená a funkční forma vitamínů využitelná pro těloOny mají vitamíny a minerály nějaké formy? A proč by neměly být všechny pro tělo využitelné stejně? Je tomu tak. Můžeme si to ukázat na železe, jednom z nejpotřebnějších minerálů. V obyčejných doplňcích se vyskytuje např. ve formě oxidu. Tato forma je pro tělo málo využitelná a důvodem, proč je v běžných doplňcích používána, je opět nízká cena. Viridian např. ve svém doplňku Liquid Iron užívá přímý extrakt z listů rostliny Murraya koenigii, který poskytuje železo ve 100% přírodní formě.Pouze kapsle rostlinného původu, žádné tabletyTablety s pojivy jsou levnější než kapsle, obsahují však vysoký podíl balastních pojiv a lepidel, které mohou tvořit až 70 % tablety. Pokud užíváte doplňky stravy v tabletách, lze takto za rok zkonzumovat až kilogram lepidel a dalšího balastu.A pozor – i mnohé kapsle obsahují stearát hořečnatý, který se do nich přidává kvůli nepřilnavosti kapsle k výrobní lince. Kapsle Viridian jsou výhradně z přírodních složek.Žádné GMO složkyGeneticky modifikované plodiny jsou nepřirozené. Vznikají primárně s cílem zvýšit výnos a jsou produktem agrochemického průmyslu. V produktech Viridian nikdy žádné GMO složky nenajdete.Žádné ozařované složkyOzařování potravin probíhá ionizujícím zářením (alfa, beta, gamma, rentgenovými paprsky,…) – tedy radioaktivním zářením za účelem deaktivace obsažených enzymů a živých biokultur, což prodlužuje trvanlivost. Bez živočišných složekŽivočišné složky nemusí být vždy na škodu, Viridian se však snaží mít co největší část svých produktů vhodných i pro vegany.Bez umělých sladidelUmělá sladidla mají být vhodnější alternativou cukru, ve skutečnosti se jedná o umělé (syntetické) molekulární kombinace, které jsou pro naše tělo a životní prostředí nepřirozené. Proč konzumovat něco co do našeho těla a životního prostředí nepatří?Bez umělých barviv a konzervantůŽádná umělá barviva, žádné konzervanty. V produktech Viridian nenajdete tyto ani žádná jiná umělá aditiva.Bez stearanu hořečnatého, oxidu titaničitého a šelakuOxid titaničitý neboli titanová běloba se používá jako barvivo. Najdete ho v mnoha farmaceutických produktech, běžných doplňcích stravy, průmyslově zpracovaných potravinách, na tenisových kurtech, kde se tvoří bílé čáry kolem hřiště a také na raketě Saturn V, kde vypomohl jako venkovní nátěr. Stearan hořečnatý se používá jako lubrikant - zabraňuje zachytávání kapslí na výrobní lince. V kombinaci s vodou a mýdlem tvoří nerozpustnou látku, z níž se tvoří např. typické neodstranitelné prstence na vanách. Šelak je pryskyřice vylučovaná samičkou červce lakového, hmyzu žijícího v Indii. Pláty této pryskyřice se rozpouští v ethylalkoholu a vytváří tekutý šelak, který se používá jako lak a glazura. Tyto látky se běžně používají v doplňcích stravy, lécích a potravinách. V doplňcích Viridian je nenajdete.Ekologické lahvičkyViridian používá skleněné lahvičky z takzvaného amber glass, které chrání obsah pře světlem a teplem. Zároveň je lze recyklovat nebo použít znova. Lze je také vrátit na našich prodejnách výměnou za slevu na další nákup. Víčko na lahvičkách je z recyklovatelného hliníku a pečeť na víčku z kukuřičného škrobu – Viridian nepoužívá žádné plasty.Žádný palmový tukViridian je první značkou na světě certifikovanou programem POFCAP – The Palm Oil Free Accreditation Programme. Ten garantuje, že značka nepoužívá palmový olej ve svých výrobcích ani při výrobě. Balení: 60 kapslí (29,8 g) Dávkování: Děti od 12 let a dospělí 1 kapsli denně s jídlem. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu mimo dosah dětí. Nevhodné pro osoby s alergií na čeledi Asteraceae/ Compositae. Vhodné pro vegany. Výživové údaje v jedné vegetariánské kapsli: Kořen třapatky nachové (Echinacea purpurea) 200 mg Kořen třapatky úzkolisté (Echinacea angustifolia) 200 mg Složení v 1 vegetariánské kapsli: Kořen třapatky nachové (Echinacea purpurea), kořen třapatky úzkolisté (Echinacea angustifolia), vegetariánská kapsle (hydroxypropylmethylceluóza). (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Echinacea 60 kapslí

Hřebíčkovec tinktura (60605)

Hřebíčkovec tinktura (60605)
Detail

Doplněk stravy Hřebíček je v přírodní medicíně velice ceněnou bylinou. Účinnou složkou hřebíčku je eugenol. Používá se pro normální činnost kardiovaskulárního systému, krevní oběh a prokrvení. Podporuje normální trávení a chuť k jídlu. Jedná se o přírodní antioxidant. Zvyšuje libido. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hřebíčkovec tinktura (60605)

Echinacea 90 kaps. - GymBeam

Echinacea 90 kaps. - GymBeam
Detail

Echinacea obsahuje extrakt z kořene echinacey v podobě veganských kapslí. V dávce se nachází 1200 mg extraktu, ze kterého 4% představují polyfenoly. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Echinacea 90 kaps. - GymBeam

Zinek + selen s echinaceou

Zinek + selen s echinaceou
Detail

Zinek obsažený v dýňových semínkách a selen původem z kvasnic vynikají dobrou vstřebatelností, přispívají ke správné funkci imunitního systému, jsou důležité pro udržení normálního stavu vlasů a nehtů. Echinacea a schizandra pomáhají podporovat normální funkci dýchacího systému. Sibiřský ženšen podporuje fyzické a duševní zdraví. (terezia.eu)

Podobné produkty ako Zinek + selen s echinaceou

Solgar Echinacea 100 tobolek

Detail

Doplněk stravy Solgar Echinacea 520 mg obsahuje bylinný extrakt a prášek z třapatky nachové, která podporuje imunitu i normální funkce dýchacího systému. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Solgar Echinacea 100 tobolek

Allivictus tinktura 3x25 ml

Allivictus tinktura 3x25 ml
Detail

Allivictus je unikátní přírodní komplex sirných sloučenin. Vyrobeno z českých a slovenských odrůd česneku. Česnek přispívá k přirozené obranyschopnosti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allivictus tinktura 3x25 ml

Allivictus tinktura 25 ml

Allivictus tinktura 25 ml
Detail

Allivictus je unikátní přírodní komplex sirných sloučenin. Vyrobeno z českých a slovenských odrůd česneku. Česnek přispívá k přirozené obranyschopnosti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allivictus tinktura 25 ml

Jinanová tinktura — 50 ml

Jinanová tinktura — 50 ml
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Podpořte vaši paměť a schopnost soustředění. O blahodárném vlivu jinanu dvoulaločného na lidský mozek se ví už odjakživa. Účinné látky jinanu napomáhají mikrocirkulaci krve v organizmu. Je proto doporučován při zapomnětlivosti, závratích a úzkostných stavech. Vedle toho podporuje také prokrvení končetin.Dávkujte 2x denně 20 kapek po dobu 3 týdnů, poté udělejte pauzu v užívání v délce 1 týdne. Denní dávka obsahuje 40 mg sušiny extraktu. Kapky můžete užívat i v nápoji. Tinktura není určena pro děti a těhotné nebo kojící ženy. Není také vhodná pro osoby užívající léky a nenahrazuje pestrou stravu. Při jejím užívání nepřekračujte doporučené dávkování.Složení: Potravinářský alkohol (60%);jinan dvoulaločný. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Jinanová tinktura — 50 ml

Domácí likéry a tinktury

Domácí likéry a tinktury
Detail

Výroba domácích likérů a tinktur vyžaduje hodně trpělivosti a spoustu času. Pokud ale vytrváte, odmění se vám vaše úsilí lahodnými nápoji, v nichž se snoubí chuť ovoce, bylin, medu či koření. Ta je následována neobvyklými vůněmi či barvou. Recepty v této knize nabízí kromě klasických likérů také návody na přípravu léčivých likérů a tinktur, které vám pomohou od různých zdravotních problémů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Domácí likéry a tinktury

Propolisová tinktura - 25ml - HealthNA

Propolisová tinktura - 25ml - HealthNA
Detail

Propolis - přírodní ochrana proti virům a bakteriím. Propolis je odpadním produktem včel. Včely ho používají na pokrytí stěn úlů, zpevnění plástů a ochranu včelího úlu před bakteriemi a viry a pod. Je to hustá nebo lepkavá hmota tmavě hnědé nebo nazelenalé barvy s šedým odstínem, specifickou vůní, a nahořklou chutí. Propolis je téměř nerozpustný ve vodě, ale je rozpustný v alkoholu. Propolisová tinktura je extrakt z propolisu v alkoholu nebo v jiném rozpouštědle. V lidovém léčitelství se propolis používá k odstraňování kuřích ok, bradavic, při léčbě ran a popálenin (například ve formě masti), k výplachům při zánětlivých onemocněních úst a hrdla (ředěný lihový/alkoholový roztok, sprej) a pod. Jsou prokázány účinky propolisu i při léčbě některých kožních a plísňových onemocnění (pyodermie, ekzémy). V jakých dalších případech je vhodné použít propolisovou tinkturu - indikace: - povrchové poškození kůže a jejích sliznic - zánět středního ucha - faryngitida, tonzilitida - sinusitida - paradentóza a bolesti zubů Kontraindikace: Přecitlivělost na propolis nebo individuální intolerance zejména u lidí s onemocněním jater a ledvin, ekzémy, alergické reakce (zejména na včelí produkty), krvácení z poškozených oblastí kůže a sliznic. Způsob použití a dávkování: Před prvním použitím doporučujeme provést test snášenlivosti: tinkturu aplikujte vatovým tamponem na pokožku předloktí nebo na pokožku patra a pozorujte cca 30 minut. Objeví-li se pocit silného pálení nebo puchýře, v tom případě je použití kontraindikováno. V případě pozitivního tolerančního testu přípravek nepoužívejte dále a podle doporučení vašeho ošetřujícího lékaře, je-li to nezbytné, užijte antihistaminika. Další použití propolisu - návody: Propolisová tinktura se aplikuje lokálně dospělým a dětem od 3 let formou výplachů nebo i inhalací. Při ošetření pokožky aplikujte propolisovou tinkturu za použití tamponu na postižené místo 1-3x denně. Při toaletě zvukovodu vložte do ucha tampon namočený v propolisové tinktuře (2-3x denně na 1-2 minuty) nebo kápněte 1-2 kapky propolisové tinktury 3-4x za den. Při chronické tonsilitidě aplikujte na sliznici 1-2krát denně po dobu 8-15 dnů. K přípravě inhalačního roztoku použijte tinkturu a vodu v poměru 1:20. Proveďte 1-2 inhalace denně, průběh léčby je 7-10 dní. Výplachy - při chronické sinusitidě vyplachujte čelistní dutiny roztokem připraveným z propolisové tinktury a 0,9% roztoku chloridu sodného (v poměru 1:10) 2krát denně po dobu 2 týdnů. V případě onemocnění parodontu a při bolesti zubů se propolisová tinktura aplikuje na parodontální váčky po dobu 5 minut. Při povrchových lézích ústní sliznice vyplachujte 4-5x denně po dobu 3-4 dnů roztokem připraveným z 15 ml propolisové tinktury v ½ šálku teplé vody. Zdravotní upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte při individuální nesnášenlivosti či přecitlivělosti na některou ze složek. Užívání není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladování: Skladujte na tmavém místě, mimo dosah dětí, při teplotě do 25 ºC. Obsah balení/Objem: 25 ml Země původu: Ukrajina Náš TIP: V naší nabídce naleznete mnoho produktů s obsahem propolisu. Doporučujeme vám vyzkoušet naše propolisové spreje na ochranu dýchacích cest, bonbóny s propolisem, zubní pasty s medem a propolisem nebo kapky do nosu, které jsou skvělé pro prevenci vůči nachlazení nebo chřipky. Zajímá vás, jaké další přírodní prostředky můžete použít při bolestech v krku či nachlazení? Přečtěte si zajímavý článek na našem blogu, kde naleznete více informací a také pár našich tipů. (herbatica.cz)

Podobné produkty ako Propolisová tinktura - 25ml - HealthNA

Domácí likéry a tinktury

Domácí likéry a tinktury
Detail

Výroba domácích likérů a tinktur vyžaduje hodně trpělivosti a spoustu času. Pokud ale vytrváte, odmění se vám vaše úsilí lahodnými nápoji, v nichž se snoubí chuť ovoce, bylin, medu či koření. Ta je následována neobvyklými vůněmi či barvou. Recepty v této knize nabízí kromě klasických likérů také návody na přípravu léčivých likérů a tinktur, které vám pomohou od různých zdravotních problémů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Domácí likéry a tinktury

Lichořeřišnicová tinktura — 50 ml

Lichořeřišnicová tinktura — 50 ml
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Předcházejte běžným zdravotním obtížím harmonizací těla a posílením jeho přirozené obranyschopnosti. Právě k tomu se extrakt ze semen lichořeřišnice výtečně hodí. Je podpůrným prostředkem pro posílení odolnosti celého organizmu proti zánětům, zejména dýchacího a močového systému. Zároveň dodává tělu potřebnou energii.Dávkujte 2x denně 20 kapek po dobu 3 týdnů, poté udělejte pauzu v užívání v délce 1 týdne. Denní dávka obsahuje 10 mg sušiny extraktu. Kapky můžete užívat i v nápoji. Tinktura není vhodná pro těhotné a kojící ženy. Není určena pro děti. Není také vhodná pro osoby užívající léky a nenahrazuje pestrou stravu.Složení: Potravinářský alkohol (40%);lichořeřišnice větší. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lichořeřišnicová tinktura — 50 ml

Tinktura proti zarůstání nehtů

Tinktura proti zarůstání nehtů
Detail

Jak na zarostlý nehet? Pomuže vám tato ozdravující tinktura. Zarůstání nehtů na nohou je velmi nepříjemná a bolestivá záležitost. Tato tinktura zarůstání nehtů u nohou zabraňuje. Klinicky testováno! Obsah: 10 ml. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Tinktura proti zarůstání nehtů

Propolis tinktura 100ml (842)

Propolis tinktura 100ml (842)
Detail

Doplněk stravy Propolis je směs pryskyřičných látek, včelího vosku, balzámů, éterických olejů a flavonoidů a přispívá ke zmírnění bolesti v krku. Propolis si vytváří včely jako ochranu před bakteriemi, viry a plísněmi. (alza.cz)

Podobné produkty ako Propolis tinktura 100ml (842)

Propolis tinktura 50ml (849)

Propolis tinktura 50ml (849)
Detail

Doplněk stravy Propolis je směs pryskyřičných látek, včelího vosku, balzámů, éterických olejů a flavonoidů a přispívá ke zmírnění bolesti v krku. Propolis si vytváří včely jako ochranu před bakteriemi, viry a plísněmi. (alza.cz)

Podobné produkty ako Propolis tinktura 50ml (849)

Grešík kapky Echinacea 50 ml

Grešík kapky Echinacea 50 ml
Detail

Grešík kapky Echinacea 50 ml Echinacea zlepšuje obranyschopnost organismu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Grešík kapky Echinacea 50 ml

GreenFood Nutrition Echinacea 60 kapslí

GreenFood Nutrition Echinacea 60 kapslí
Detail

GreenFood Nutrition Echinacea 60 kapslí Echinacea "indiánské slunce" neboli Třapatka je rostlina obsahující množství přírodních látek s širokou škálou účinků. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako GreenFood Nutrition Echinacea 60 kapslí

Dr.Theiss Echinacea kapky 50 ml

Dr.Theiss Echinacea kapky 50 ml
Detail

Dr.Theiss Echinacea kapky 50 ml Dr.Theiss Echinacea kapky přispívají k normální funkci imunitního systému a udržení zdraví horních cest dýchacích. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Dr.Theiss Echinacea kapky 50 ml

Blendea Power Echinacea 60 kapslí

Detail

Blendea Power Echinacea obsahuje výtažek z třapatky, která podporuje imunitu a normální funkci dýchacího systému. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Blendea Power Echinacea 60 kapslí

Echinacea Extract - GymBeam 90 kaps.

Echinacea Extract - GymBeam 90 kaps.
Detail

Extrakt z koreňa rastliny Echinacea obsahujúci 4 % polyfenolov v kapsulovej forme. (protein.cz)

Podobné produkty ako Echinacea Extract - GymBeam 90 kaps.

Echinacea - Essence Nutrition 120 tbl.

Echinacea - Essence Nutrition 120 tbl.
Detail

Doplnok stravy vo forme tabliet s obsahom extraktu z Echinacey purpurovej. (protein.cz)

Podobné produkty ako Echinacea - Essence Nutrition 120 tbl.

Naturprodukt Echinacea kapky 50 ml

Naturprodukt Echinacea kapky 50 ml
Detail

Extrakt z natě a kořene rostliny Echinacea purpurea, která napomáhá přirozené obranyschopnosti organismu. Vhodné pro dospělé a děti od 12 let. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Naturprodukt Echinacea kapky 50 ml

Marťánci Gummy Echinacea 50 ks

Marťánci Gummy Echinacea 50 ks
Detail

Chutné želatinové tablety, které obsahují doporučené denní dávky důležitých vitamínů pro správný fyziologický růst a vývoj dítěte. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Marťánci Gummy Echinacea 50 ks

Medpharma Echinacea gel 50 ml

Medpharma Echinacea gel 50 ml
Detail

Zklidňující a regenerační gel Medpharma Echinacea je vhodný pro jemnou a problematickou pleť. Posiluje přirozenou kožní bariéru. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Medpharma Echinacea gel 50 ml

Leros Echinacea Imunita 20x1,5 g

Leros Echinacea Imunita 20x1,5 g
Detail

Leros Echinacea Imunita je bylinná směs s echinaceou a šípkem pro podporu přirozené obranyschopnosti organismu. V nálevových sáčcích. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Leros Echinacea Imunita 20x1,5 g
Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml, Topvet Kopřiva tinktura 50 ml, Topvet Tinktura na padání vlasů, 50 ml, Topvet Echinacea sirup třtinový, 250 ml, apotheke sirup echinacea s rakytnikem 320g, Allnature Čaj Echinacea nať 50 g (8595674624529), Galmed Echinacea forte 600mg + Vit.C+Zinek Galmed 100 tablet (8594058230264 ), LAVERA Complete Care Organic Mint & Echinacea bez fluoridu 400 ml (4021457651207)