Šišák - bezlihová tinktura (61186)

Produkt Šišák - bezlihová tinktura (61186) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Šišák - bezlihová tinktura (61186) upraviť a produkt hľadať znova.

Šišák - bezlihová tinktura (61186)

Šišák - bezlihová tinktura (61186)
Detail

Doplněk stravy Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přípravek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. (alza.cz)

Podobné produkty ako Šišák - bezlihová tinktura (61186) , Topvet spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Srdečník - bezlihová tinktura (61189)

Srdečník - bezlihová tinktura (61189)
Detail

Doplněk stravy Srdečník obecný udržuje normální funkci kardiovaskulárního systému a krevní tlak. Doporučujeme použít pro předmenstruační komfort. Podporuje normální funkce dýchacího systému a nervové soustavy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Srdečník - bezlihová tinktura (61189) , Topvet kopřiva tinktura 50 ml

Spánek - bezlihová tinktura (61188)

Spánek - bezlihová tinktura (61188)
Detail

Doplněk stravy Bylinný komplex slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života. Bylinný komplex slouží ke zklidnění a relaxaci, k dosažení kvalitního spánku a pro navození pozitivní nálady. (alza.cz)

Podobné produkty ako Spánek - bezlihová tinktura (61188) , Topvet tinktura na padání vlasů, 50 ml

Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)

Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)
Detail

Doplněk stravy Přípravek přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lichořeřišnice - bezlihová tinktura (61180)

Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)

Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)
Detail

Cordyceps Cordyceps sinensis (Housenici čínskou) řadíme mezi nejcennější houby čínské medicíny. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cordyceps - bezlihová tinktura (61190)

Kozlík - bezlihová tinktura (61182)

Kozlík - bezlihová tinktura (61182)
Detail

Doplněk stravy Kozlík přispívá ke klidnému a spokojenému spánku a k normální činnosti nervové soustavy (kognitivní funkce). Doporučuje se užívat k relaxaci v případě neklidu, úzkosti a nervozity. Podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, upravuje krevní tlak. Podporuje normální trávení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kozlík - bezlihová tinktura (61182)

Echinacea - bezlihová tinktura (61183)

Echinacea - bezlihová tinktura (61183)
Detail

Doplněk stravy Třapatka nachová – Echinacea Purpurea: tato indiánská léčivka obsahuje nejvíce aktivních látek v kořeni. Podporuje přirozenou obranyschopnost. Podporuje správnou funkci dýchacího systému a močových cest. Jedná se o silný antioxidant. (alza.cz)

Podobné produkty ako Echinacea - bezlihová tinktura (61183)

Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)

Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)
Detail

Doplněk stravy Ostropestřec mariánský obsahuje velké množství aktivních látek (zejména silymarinu), které se s úspěchem používají jako prostředek pro podporu normální činnost jaterní tkáně a trávení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ostropestřec - bezlihová tinktura (61181)

Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)

Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)
Detail

Doplněk stravy Aktivní látky vrbovky příznivě ovlivňují normální funkce prostaty. Zajišťuje předmenstruační a menopauzální komfort. Užívá se pro normální pohyblivost kloubů, pro normální funkce močové soustavy, jako podpora přirozené obranyschopnosti a pro duševní a fyzickou pohodu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vrbovka - bezlihová tinktura (61187)

Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)

Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)
Detail

Doplněk stravy Tribulus obsahuje vysoké množství fytosterolů, které jsou přírodním stimulantem testosteronu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kotvičník zemní - bezlihová tinktura (61185)

Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)

Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)
Detail

Doplněk stravy Grapefruitová semena podporují mikrobiologickou rovnováhu těla. Doporučují se pro normální činnost střev. Podporují přirozenou obranyschopnost těla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Grapefruit jádra - bezlihová tinktura (61184)

Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml
Detail

Bylinný komplex slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku, k uklidnění i relaxaci a k navození pozitivní nálady. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života. Složení: Glycerin, voda, Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) standardizovaný extrakt z kořene (Kyselina valerenová 0,8 %), Šišák bajkalský (Scutelaria baicalensis) standardizovaný extrakt z kořene (baicalin 95 %), Žen-šen (Panax ginseng) standardizovaný extrakt z kořene (ginsenosidy 25 %), Meduňka lékařská (Melissa officinalis) standardizovaný extrakt z květu (5:1), Mučenka (Passiflora sp.) standardizovaný extrakt z květu (rozmarýnová kyselina 2 %), Chmel otáčivý (Humulus lupulus) standardizovaný extrakt z šištice (Flavony 5 %).Doporučené dávkování: 2–4 ml (30–60 kapek) přibližně 30 minut před spánkem.Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích.Účinnost přípravku a zajištění kvality nejsou při schvalování doplňků stravy posuzovány. Nicméně výrobce nesmí deklarovat nepravdivá tvrzení o účinku přípravku (zákaz klamání spotřebitele). Deklarované účinky musí být schopen kdykoliv doložit. Doplňky stravy musí splňovat veškeré platné normy kladené na potraviny. Jejich dodržování kontroluje Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI).Doplňky stravy nesmějí být na obalu označeny léčebnou indikací (ani nesmějí vyléčení či prevenci chorob naznačovat), což je vyhrazeno pouze pro léčiva. Smějí být ale uváděny příznivé účinky na zdravotní stav uživatele - tzv. zdravotní tvrzení. Totéž platí i pro reklamu.Rovněž se nesmí uvádět ani naznačovat, že vyvážená a různorodá strava nemůže poskytnout dostatečné množství živin. (4home.cz)

Podobné produkty ako Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml

Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura obsahuje extrakt z kotvičníku, latinsky tribulusu, který podporuje hormonální aktivitu a funkci reprodukčního i močového systému. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Kotvičník zemní bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt ze semen ostropestřce, který podporuje dobré trávení, funkci jater a pročištění organismu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Ostropestřec mariánský bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt ze semen grapefruitu, která podporují mikrobiologickou rovnováhu těla a přirozenou obranyschopnost. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Grapefruit jádra bezlihová tinktura 100 ml

Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura 100 ml

Detail

Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura obsahuje standardizovaný extrakt z lichořeřišnice neboli řeřichy, oblíbené pro krásu i v lidovém léčitelství. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Lichořeřišnice větší bezlihová tinktura 100 ml

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml
Detail

Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura, 50 ml, Podrážděná pokožka a svědění unisex, Lokální péče Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura se postará o problematická místa pleti. Zároveň zklidňuje podráždění a podporuje přirozenou regeneraci. Vlastnosti: lokálně ošetřuje projevy problematické pleti viditelně zlepšuje stav pleti zklidňuje podráždění pleti Jak používat: Malé množství aplikujte lokálně na postižené místo a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Lapacho bezalkoholová tinktura bezlihová tinktura proti podráždění a svědění pokožky 50 ml

TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml

TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml
Detail

Maca bezlihová tinktura - doplněk stravy Maca peruánská (Lepidium Meyenii) pochází z peruánských And. Kořen macy peruánské příznivě působí na psychické a fyzické zdraví, podporuje plodnost a seuxalitu, napomáhá při vyčerpání a únavě, je přírodním fytoestrogenem, je tedy vhodný pro ženy v menopauze. Znáte i další formy Macy peruánské? V naší nabídce naleznete například ADIEL maca negra forte 90 kapslí ve formě extraktu v poměru 4:1. Jedná se o tmavou odrůdu macy peuránské, jejíchž technologické zpracování zachová všechny aktivní látky z rostliny. Dále můžete u nás nalézt macu v sypké formě. ADIEL maca 100% pure prášek 400g je tak zvaná gelatinizovaná maca, při jejímž zpracování dochází ke zbavení škrobu, lépe se rozpouští ve vodě a je lépe vstřebatelná. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16.května 2012, platné od 14.12 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Co podporuje bylinka maca peruánská? * povolené účinky dle platné legislativy Maca peruánská: přispívá k normální rovnováze hormonální systému, podporuje plodnost a sexualitu pozitivně působí na fyzické a duševní zdraví mužů a žen působí při vyčerpání a únavě, podporuje fyzickou vitalitu je přírodním zdrojem fytoestrogenu, je řazena mezi superpotravina Dávkování a způsob užití Složení: Glycerin, voda, Řeřicha peruánská (Lepidium Meyenii) standardizovaný extrakt z kořene (10:1). 1 dávka ( 1-2ml) denní dávka (2-3xdenně) %RHP ref. hodnota příjmu Maca kořen (Lepidium Meyenii) standard. extrakt 100 - 200 mg 400 - 600 mg není stanoveno Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých 3 x denně 15 - 30 kapek, tinkturu je možné přidat do studeného nápoje. Maximálních účinků je dosaženo při dlouhodobém užívání. Nepřekračujte doporučenou denní dávku Upozornění Maca peruánská bezlihová tinktura není vhodná pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Důležité informace Balení: Skleněná dóza s uzávěrem. Obsah 100 ml Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci, nevystavujte mrazu. Vyrobeno v České republice, Výrobce: Green Idea s r.o., (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako TOPVET Green Idea Maca bezlihová tinktura 100 ml

Šišák bylinný extrakt (883)

Šišák bylinný extrakt (883)
Detail

Doplněk stravy Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přípravek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. (alza.cz)

Podobné produkty ako Šišák bylinný extrakt (883)

Topvet Šišák extrakt 100 ml

Topvet Šišák extrakt 100 ml
Detail

Topvet Šišák extrakt 100 ml Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy. Chrání před oxidativním stresem. Přispívá k normální psychické činnosti. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Topvet Šišák extrakt 100 ml

Natural Medicaments Šišák superextrakt 90 kapslí

Natural Medicaments Šišák superextrakt 90 kapslí
Detail

Natural Medicaments Šišák superextrakt obsahuje výtažek z kořene šišáku bajkalského, který má příznivý vliv na stav kloubů a svalů. 85 % flavonoidu baikalinu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Natural Medicaments Šišák superextrakt 90 kapslí

Allnature Šišák bylinný extrakt 60 kapslí

Allnature Šišák bylinný extrakt 60 kapslí
Detail

Allnature Šišák bylinný extrakt 60 kapslí Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Allnature Šišák bylinný extrakt 60 kapslí

Epigemic Šišák bajkalský kořen 120 kapslí

Epigemic Šišák bajkalský kořen 120 kapslí
Detail

Epigemic Šišák bajkalský kořen 120 kapslí Doplněk stravy, který pomáhá udržet normální stav kloubů a svalů. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Epigemic Šišák bajkalský kořen 120 kapslí

Topvet Šišák Bajkalský PLUS 60 tobolek

Topvet Šišák Bajkalský PLUS 60 tobolek
Detail

Topvet Šišák Bajkalský PLUS 60 tobolek Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy. Chrání před oxidativním stresem. Přispívá k normální psychické činnosti. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Topvet Šišák Bajkalský PLUS 60 tobolek

Grešík Šišák bylinné kapky 50 ml

Grešík Šišák bylinné kapky 50 ml
Detail

Doplněk stravy Šišák má uklidňující účinky. Dávkování: 3 x 20 kapek denně mezi jídly či nalačno, nejlépe do sklenky vody Složení: 10% výtažek z natě šišáku bajkalského ve 40% lihu Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno k používání jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovejte mimo dosah dětí. Nevystavovat přímému slunci. Případný zákal není na závadu. (panalfred.cz)

Podobné produkty ako Grešík Šišák bylinné kapky 50 ml

Topvet Šišák bajkalský extrakt 100 ml

Topvet Šišák bajkalský extrakt 100 ml
Detail

Šišák bajkalský je hojně užívaný v tradiční čínské medicíně. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Topvet Šišák bajkalský extrakt 100 ml

Epigemic Šišák bajkalský kořen 120 kapslí

Epigemic Šišák bajkalský kořen 120 kapslí
Detail

Přípravek Šišák bajkalský kořen Epigemic je vyrobený z extraktu kořene šišáku bajkalského . (prozdravi.cz)

Podobné produkty ako Epigemic Šišák bajkalský kořen 120 kapslí

Natural Medicaments Šišák superextrakt 90 kapslí

Natural Medicaments Šišák superextrakt 90 kapslí
Detail

Šišák superextrakt obsahuje šišák bajkalský , který patří mezi základní byliny tradiční čínské medicíny . (prozdravi.cz)

Podobné produkty ako Natural Medicaments Šišák superextrakt 90 kapslí

Šišák - bylinný lihový extrakt 50ml (728)

Šišák - bylinný lihový extrakt 50ml (728)
Detail

Doplněk stravy Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přípravek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. (alza.cz)

Podobné produkty ako Šišák - bylinný lihový extrakt 50ml (728)

Šišák - bylinný lihový extrakt 100ml (839)

Šišák - bylinný lihový extrakt 100ml (839)
Detail

Doplněk stravy Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přípravek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. (alza.cz)

Podobné produkty ako Šišák - bylinný lihový extrakt 100ml (839)

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 BLU (řetízek, přívěsek)

Detail

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 BLU (řetízek, přívěsek) (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 BLU (řetízek, přívěsek)

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 ROS (řetízek, přívěsek)

Detail

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 ROS (řetízek, přívěsek) (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 ROS (řetízek, přívěsek)

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 ROS (řetízek, přívěsek)

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 BLU (řetízek, přívěsek)

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 MIN (řetízek, přívěsek)

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 WHI (řetízek, přívěsek)

Detail

Šperk je dodáván v originálním balení. (sperky.cz)

Podobné produkty ako Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 WHI (řetízek, přívěsek)

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 WHI (řetízek, přívěsek)

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 WHI (řetízek, přívěsek)
Detail

Šperk je dodáván v originálním balení. (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 WHI (řetízek, přívěsek)

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 MIN (řetízek, přívěsek)

Detail

Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 MIN (řetízek, přívěsek) (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Oliver Weber Půvabný stříbrný náhrdelník Smooth 61186 MIN (řetízek, přívěsek)

PM Šišák bajkalský + Kudzu komplex 90 kapslí

PM Šišák bajkalský + Kudzu komplex 90 kapslí
Detail

PM Šišák bajkalský + Kudzu komplex obsahuje extrakt z kořene šišáku s 95 % baicalinu. Šišák přispívá k normálnímu stavu svalů a kloubů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako PM Šišák bajkalský + Kudzu komplex 90 kapslí

Green idea Šišák Bajkalský PLUS 60 tobolek

Detail

Green idea Šišák Bajkalský PLUS obsahuje extrakt z kořene šišáku + vitamin C, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti a ke snížení míry únavy a vyčerpání. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Šišák Bajkalský PLUS 60 tobolek

Šišák bajkalský extrakt - 80 tablet - Elit Pharm

Šišák bajkalský extrakt - 80 tablet - Elit Pharm
Detail

Podpora zdraví a psychické odolnosti s Extraktem Scutellaria Baicalensis a vitamínem C. Máte dny, kdy se cítíte podráždění, vystresovaní, jste pod příliš velkým tlakem na to, abyste si zachovali vnitřní klid? V hlavě vám víří kopec myšlenek, které ne a ne zastavit a jak by toho nebylo dost, navíc vás trápí i nespavost či vysoký tlak? Existuje několik způsobů, jak tento stav zvrátit, většina z nich vyžaduje trvalé úsilí a časovou investici. No nezoufejte, protože máme pro vás přírodní řešení, které vám může pomoci získat zpět zdraví a pohodu. Je jím Extrakt Scutellaria Baicalensis - přírodní a účinný výživový doplněk, který obsahuje vysokou koncentraci extraktu z kořenů šišáku bajkalského, vzácné rostliny s dlouhou historií používání v tradiční čínské a tibetské medicíně. Šišák bajkalský je bohatý na flavonoidy (baicalin, scutellarin, wagonin), glykosidy, steroidní saponiny, silice, alkaloidy, škrob, třísloviny a pryskyřice, které mají silné antioxidační, protizánětlivé, uklidňující a omlazující účinky. Nejvíce účinných látek obsahují zejména kořeny této léčivé byliny. Šišák bajkalský má díky nim několik příznivých účinků v rámci podpůrné terapie při zdravotních problémech jako jsou například vysoký tlak (hypertenze), tachykardie, neurózy, nespavost, alergie, křeče, ateroskleróza a dokonce i rakovina. Navíc je to přírodní adaptogen, který podporuje vaši odolnost vůči stresu a zvyšuje vaši výkonnost. Tajemství této rostliny spočívá v tom, že extrakt z jejích kořenů je směsí mnoha látek, které při vzájemném působení zabraňují oxidaci účinných látek – bajkalinu a scutelatrinu a tak si velmi dlouho zachovávají svůj pozitivní účinek na výkonnost člověka. Kromě toho jsou to přírodní adaptogeny, které člověku neškodí. Tento doplněk je netoxický a nemá žádné vedlejší účinky. Uživatelé tohoto výživového doplňku zaznamenali při pravidelném užívání několik pozitivní změny na organismus. Mezi ty nejvýznamnější patří: - pozitivní vliv při revmatických zánětech-zmírnění bolesti - zmírnění projevů alergií a astmatu (snížení tvorby histaminu) - zklidnění centrálního nervového systému, při epilepsii, srdečních poruchách - prostředek uklidňující kašel při zápalu plic, bronchitidě, černém kašli Kombinace extraktu Scutellaria Baicalensis a kyseliny askorbové v tomto produktu zvyšuje účinnost biologicky aktivních látek Scutellaria Baicalensis. Vitamin C, obsažený v kyselině askorbové, je důležitým faktorem při úspěšném zvládání emocionálního a fyzického stresu a hraje roli silného antioxidantu. Způsob užívání a doporučené dávkování: Dospělým se doporučuje užívat 2 tablety 3x denně během jídla. Tabletky nekousejte a zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doba užívání: 10-14 dní. Další užívání je třeba dohodnout s lékařem. Rovněž před užíváním se doporučuje konzultace s lékařem. Obsah jednotlivých aktivních složek: Účinná látka 1 tableta v doporučené denní dávce (6 tablet) Scutellaria Baicalensis Extrakt 0,2g 1,2g Kyselina askorbová 0,01g 0,06g Zdravotní upozornění: Nepřekračujte předepsanou doporučenou dávku. Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada rozmanité stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte při individuální nesnášenlivosti či přecitlivělosti na některou ze složek. Užívání není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladování: Skladujte na tmavém místě, mimo dosah dětí, při teplotě do 25 ºC. Obsah balení/Objem: 80 tablet Země původu: Ukrajina NÁŠ TIP: Hledáte přirozené způsoby, jak zlepšit vaše zdraví, porazit únavu nebo získat vitalitu? Prohlédněte si i naše další alternativní přípravky s přírodním složením, které vám dodají energii – mumio, rakytník, čaga, ostropestřec. Vyberte si produkt, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Zbavte se toxinů a vyzkoušejte naši detoxikační kúru či skvělého pomocníka v boji s histaminovou intolerancí - histamin blocker. (herbatica.cz)

Podobné produkty ako Šišák bajkalský extrakt - 80 tablet - Elit Pharm

Dr. Popov Šišák bajkalský bylinné kapky 50 ml

Dr. Popov Šišák bajkalský bylinné kapky 50 ml
Detail

Šišák bajkalský patří mezi tradiční byliny, které udržují normální stav kloubů a svalů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr. Popov Šišák bajkalský bylinné kapky 50 ml

Epigemic® Šišák bajkalský kořen - 120 kapslí - Epigemic®

Epigemic® Šišák bajkalský kořen - 120 kapslí - Epigemic®
Detail

Tento doplněk stravy obsahuje kvalitní extrakt z bajkalského šišáku s vysokým podílem účinných látek baikalínu, baikaleinu a wogoninu. V kořeni šišáka se skrývá mimořádná síla s potenciálem harmonizovat množství důležitých procesů v organismu. Jedná se o jednu z klíčových bylin tradiční čínské medicíny a dalších tradičních asijských léčebných systémů. Extrakt z bajkalského šišáka vyhledávají lidé, kteří chtějí udržet normální stav svých kloubů a svalů. Benefity: Pomáhá udržovat normální stav kloubů a svalů Dávkování: Doporučené dávkování je 1-2 kapsle 1x denně. Složení: Jedna kapsle obsahuje 130 mg extrakt z kořene šišáku bajkalského (Scutellaria baicalensis) min. 85 % baikalin, 141 mg mikrokrystalická celulóza (plnidlo), 141 mg mikrokrystalická celulóza (plnidlo), 96 mg rostlinná kapsle HPMC. Obsah: 120 kapslí (po 367 mg) Hmotnost: 44,04 g Země původu: Čína Upozornění: Skladujte v suchu a chladu. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 18 let. Ukládat mimo dosah dětí! Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Zaměření: Klouby, Svaly Tip: Kombinovat můžete např. s Resveratrolem nebo Rosmarinic acid. Zajímá vás víc? Připravili jsme pro vás přehlednou tabulku doplňků stravy v kombinaci se zdravotním problémem. Naleznete ji zde. (herbatica.cz)

Podobné produkty ako Epigemic® Šišák bajkalský kořen - 120 kapslí - Epigemic®

Hřebíčkovec tinktura (60605)

Hřebíčkovec tinktura (60605)
Detail

Doplněk stravy Hřebíček je v přírodní medicíně velice ceněnou bylinou. Účinnou složkou hřebíčku je eugenol. Používá se pro normální činnost kardiovaskulárního systému, krevní oběh a prokrvení. Podporuje normální trávení a chuť k jídlu. Jedná se o přírodní antioxidant. Zvyšuje libido. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hřebíčkovec tinktura (60605)

Swanson Full Spectrum Chinese Skullcap (Šišák bajkalský), 400mg, 90 kapslí (87614111285)

Swanson Full Spectrum Chinese Skullcap (Šišák bajkalský), 400mg, 90 kapslí (87614111285)
Detail

Doplněk stravy - obsahuje šišák bajkalský, v balení 90 kapslí Chinese Skullcap neboli Šišák bajkalský se používá nejméně 2 000 let v tradičním čínském bylinářství. Kořen této byliny obsahuje čtyři hlavní flavonoidy, z nichž jeden je baicalin. V balení doplňku stravy Swanson Full Spectrum Chinese Skullcap najdete 90 kapslí. Každá tobolka obsahuje 400 mg šišáku bajkalského.Doporučené dávkování:Jako doplněk stravy užijte 1 tobolku 2krát až 3krát denně s vodou.Aktivní látky v 1 kapsli / % RPH*:Šišák Bajkalský (Scutellaria baicalensis) (kořen) (koncentrát 4:1) - 400 mg / není stanoveno*denní referenční hodnota příjmuUpozornění:Neužívejte tento přípravek, pokud jste těhotná nebo kojíte. Pokud užíváte nějaké léky na předpis, poraďte se před použitím se svým lékařem. (alza.cz)

Podobné produkty ako Swanson Full Spectrum Chinese Skullcap (Šišák bajkalský), 400mg, 90 kapslí (87614111285)

Allivictus tinktura 3x25 ml

Allivictus tinktura 3x25 ml
Detail

Allivictus je unikátní přírodní komplex sirných sloučenin. Vyrobeno z českých a slovenských odrůd česneku. Česnek přispívá k přirozené obranyschopnosti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allivictus tinktura 3x25 ml

Allivictus tinktura 25 ml

Allivictus tinktura 25 ml
Detail

Allivictus je unikátní přírodní komplex sirných sloučenin. Vyrobeno z českých a slovenských odrůd česneku. Česnek přispívá k přirozené obranyschopnosti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allivictus tinktura 25 ml

Jinanová tinktura — 50 ml

Jinanová tinktura — 50 ml
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Podpořte vaši paměť a schopnost soustředění. O blahodárném vlivu jinanu dvoulaločného na lidský mozek se ví už odjakživa. Účinné látky jinanu napomáhají mikrocirkulaci krve v organizmu. Je proto doporučován při zapomnětlivosti, závratích a úzkostných stavech. Vedle toho podporuje také prokrvení končetin.Dávkujte 2x denně 20 kapek po dobu 3 týdnů, poté udělejte pauzu v užívání v délce 1 týdne. Denní dávka obsahuje 40 mg sušiny extraktu. Kapky můžete užívat i v nápoji. Tinktura není určena pro děti a těhotné nebo kojící ženy. Není také vhodná pro osoby užívající léky a nenahrazuje pestrou stravu. Při jejím užívání nepřekračujte doporučené dávkování.Složení: Potravinářský alkohol (60%);jinan dvoulaločný. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Jinanová tinktura — 50 ml

Domácí likéry a tinktury

Domácí likéry a tinktury
Detail

Výroba domácích likérů a tinktur vyžaduje hodně trpělivosti a spoustu času. Pokud ale vytrváte, odmění se vám vaše úsilí lahodnými nápoji, v nichž se snoubí chuť ovoce, bylin, medu či koření. Ta je následována neobvyklými vůněmi či barvou. Recepty v této knize nabízí kromě klasických likérů také návody na přípravu léčivých likérů a tinktur, které vám pomohou od různých zdravotních problémů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Domácí likéry a tinktury

Propolisová tinktura - 25ml - HealthNA

Propolisová tinktura - 25ml - HealthNA
Detail

Propolis - přírodní ochrana proti virům a bakteriím. Propolis je odpadním produktem včel. Včely ho používají na pokrytí stěn úlů, zpevnění plástů a ochranu včelího úlu před bakteriemi a viry a pod. Je to hustá nebo lepkavá hmota tmavě hnědé nebo nazelenalé barvy s šedým odstínem, specifickou vůní, a nahořklou chutí. Propolis je téměř nerozpustný ve vodě, ale je rozpustný v alkoholu. Propolisová tinktura je extrakt z propolisu v alkoholu nebo v jiném rozpouštědle. V lidovém léčitelství se propolis používá k odstraňování kuřích ok, bradavic, při léčbě ran a popálenin (například ve formě masti), k výplachům při zánětlivých onemocněních úst a hrdla (ředěný lihový/alkoholový roztok, sprej) a pod. Jsou prokázány účinky propolisu i při léčbě některých kožních a plísňových onemocnění (pyodermie, ekzémy). V jakých dalších případech je vhodné použít propolisovou tinkturu - indikace: - povrchové poškození kůže a jejích sliznic - zánět středního ucha - faryngitida, tonzilitida - sinusitida - paradentóza a bolesti zubů Kontraindikace: Přecitlivělost na propolis nebo individuální intolerance zejména u lidí s onemocněním jater a ledvin, ekzémy, alergické reakce (zejména na včelí produkty), krvácení z poškozených oblastí kůže a sliznic. Způsob použití a dávkování: Před prvním použitím doporučujeme provést test snášenlivosti: tinkturu aplikujte vatovým tamponem na pokožku předloktí nebo na pokožku patra a pozorujte cca 30 minut. Objeví-li se pocit silného pálení nebo puchýře, v tom případě je použití kontraindikováno. V případě pozitivního tolerančního testu přípravek nepoužívejte dále a podle doporučení vašeho ošetřujícího lékaře, je-li to nezbytné, užijte antihistaminika. Další použití propolisu - návody: Propolisová tinktura se aplikuje lokálně dospělým a dětem od 3 let formou výplachů nebo i inhalací. Při ošetření pokožky aplikujte propolisovou tinkturu za použití tamponu na postižené místo 1-3x denně. Při toaletě zvukovodu vložte do ucha tampon namočený v propolisové tinktuře (2-3x denně na 1-2 minuty) nebo kápněte 1-2 kapky propolisové tinktury 3-4x za den. Při chronické tonsilitidě aplikujte na sliznici 1-2krát denně po dobu 8-15 dnů. K přípravě inhalačního roztoku použijte tinkturu a vodu v poměru 1:20. Proveďte 1-2 inhalace denně, průběh léčby je 7-10 dní. Výplachy - při chronické sinusitidě vyplachujte čelistní dutiny roztokem připraveným z propolisové tinktury a 0,9% roztoku chloridu sodného (v poměru 1:10) 2krát denně po dobu 2 týdnů. V případě onemocnění parodontu a při bolesti zubů se propolisová tinktura aplikuje na parodontální váčky po dobu 5 minut. Při povrchových lézích ústní sliznice vyplachujte 4-5x denně po dobu 3-4 dnů roztokem připraveným z 15 ml propolisové tinktury v ½ šálku teplé vody. Zdravotní upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte při individuální nesnášenlivosti či přecitlivělosti na některou ze složek. Užívání není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladování: Skladujte na tmavém místě, mimo dosah dětí, při teplotě do 25 ºC. Obsah balení/Objem: 25 ml Země původu: Ukrajina Náš TIP: V naší nabídce naleznete mnoho produktů s obsahem propolisu. Doporučujeme vám vyzkoušet naše propolisové spreje na ochranu dýchacích cest, bonbóny s propolisem, zubní pasty s medem a propolisem nebo kapky do nosu, které jsou skvělé pro prevenci vůči nachlazení nebo chřipky. Zajímá vás, jaké další přírodní prostředky můžete použít při bolestech v krku či nachlazení? Přečtěte si zajímavý článek na našem blogu, kde naleznete více informací a také pár našich tipů. (herbatica.cz)

Podobné produkty ako Propolisová tinktura - 25ml - HealthNA
Topvet Spánek bezlihová tinktura, 100 ml, Topvet Kopřiva tinktura 50 ml, Topvet Tinktura na padání vlasů, 50 ml