Il-2 sturmovik: cliffs of dover blitz edition (pc) digital (404655)

Produkt Il-2 sturmovik: cliffs of dover blitz edition (pc) digital (404655) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Il-2 sturmovik: cliffs of dover blitz edition (pc) digital (404655) upraviť a produkt hľadať znova.

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Edition (PC) DIGITAL (404655)

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Edition (PC) DIGITAL (404655)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: simulátor, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Na co se můžete těšit ve hře PC IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz EditionStanete se klíčovým aktérem v letecké bitvě o BritániiZalétáte si v celkem 47 detailně zpracovaných letounechKromě grafiky a fyzicky se významně posunulo ovládání, což oceníte jako milovník realistických leteckých simulátorůHerní mapa sahá kromě Británie také na území Francie a BelgiePořádnou rež slibuje hlavně multiplayer, kde se můžete střetnout s více než stovkou hráčůZábavnou offline kampaň si prodloužíte díky editoru misí Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Editions se stanete jedním z klíčových aktérů v letecké bitvě o Británii. Usedněte do... (alza.cz)

Podobné produkty ako IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Edition (PC) DIGITAL (404655) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Sacra Terra 2: Kiss of Death Collector's Edition (PC) DIGITAL (371412)

Sacra Terra 2: Kiss of Death Collector's Edition (PC) DIGITAL (371412)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a logická, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vžijte se do role odvážné ženy, jež se vydává na záchranu svého snoubence z okovů nadpřirozené síly, která se sytí utrpením lidských duší. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Procházejte strhující tajemné dimenze. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zachraňte lidstvo Pomozte k opětovnému shledání i dalším zamilovaným párům a jednou provždy oslabte vliv zlovolného stvoření. Není vyplněn... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sacra Terra 2: Kiss of Death Collector's Edition (PC) DIGITAL (371412) , State of decay 2: juggernaut edition - xbox digital (g7q-00103)

Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin Deluxe Edition - PC DIGITAL (1720192)

Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin Deluxe Edition - PC DIGITAL (1720192)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Pokračování úspěšné hryMonster Hunter Stories 2 Wings of Ruin PC přináší druhé pokračování strhující RPG série. Ochočte si Monsties, kteří vám pomohou v bojích proti nepřátelům. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Staňte se jezdcemNaučte se na nich jezdit a prožívejte nevídaný epický příběh Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin PC. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vaším osudem je stát se legendouZahrajete si za vnuka legendárního jezdce Reda. V Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin PC se setkáte s wyverianskou dívkou Enou. Ta vlastní vejce, ze kterého se vylíhne Rathalos s obrovskou ničivou sílou. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Monster Hunter... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin Deluxe Edition - PC DIGITAL (1720192) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Song of Horror: Complete Edition - PC DIGITAL (1176448)

Song of Horror: Complete Edition - PC DIGITAL (1176448)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, - Slavný spisovatel Sebastian P. Husher se ztratil i s celou svou rodinou. Jeho znepokojený editor vyslal do jeho domu pomocníka, aby situaci prověřil – ale ten už se nevrátil. Tato zmizení zažehnou sérii událostí, které brzy odhalí cosi strašlivého. Obsahuje speciální balení, průvodce s mapou a příručku k postavám. Jak již název vypovídá hra Song of Horror je survival hra s hororovými prvky z pohledu pevné kamery třetí osoby. Pokud máte rádi strach, zde si užijete tajemných bytostí, před kterými musíte být stále ve střehu. Zatracená místa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Song of Horror: Complete Edition - PC DIGITAL (1176448) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Tales Of Vesperia Definitive Edition (PC) DIGITAL (669048)

Tales Of Vesperia Definitive Edition (PC) DIGITAL (669048)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, 80% Oslavte 10. výročí oslavovaného JRPG s novými plně hratelnými postavami, příběhy a dalším obsahem, který nikdy neopustil hranice Japonska. Nádherný remaster dostal novou grafiku s vyšším rozlišením. Boj o moc ve světě, kde je vše závislé na starodávné technologii, kterou ovládá Císařství, přivádí osudy několika hrdinů na cestu za dobrodružstvím a záchranou světa. Příběh, který vás nadchne Prožijte příběh Yuriho Lowella – bývalého imperiálního rytíře, který se napříč světem Terca Lumireis seznámí s celou řadou postav a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tales Of Vesperia Definitive Edition (PC) DIGITAL (669048) , Tales of vesperia: definitive edition - xbox digital (g3q-00546)

Tribes of Midgard Deluxe Edition - PC DIGITAL (1734358)

Tribes of Midgard Deluxe Edition - PC DIGITAL (1734358)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Nastal čas opustit ValhalluMidgard je v obležení nevítaných návštěvníků. Mýtické bytosti, strašidelní duchové, obrovské bestie a řada dalších stvůr, mají v plánu přivodit svými činy konec světa. V Tribes of Midgard Deluxe Edition PC vám nezbývá nic jiného než opustit hodovní síně Valhally a vydat se opět do své domoviny, která potřebuje, aby někdo nastolil pořádek. Poznejte taje MidgarduObjevujte rozsáhlý herní svět Tribes of Midgard Deluxe Edition PC. Zavítejte do temných kobek. Lovte smrtící monstra. Hledejte poklady nebo se prostě toulejte krajinou. Jak v tomto místě budete trávit svůj čas, je pouze na vás. Shromážděte své přáteleV základu je možné Tribes of Midgard Deluxe Edition PC hrát bez ostatních hráčů. Ideální cestou je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tribes of Midgard Deluxe Edition - PC DIGITAL (1734358) , Age of empires ii: definitive edition - digital (2wu-00011)

Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL (1246270)

Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL (1246270)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Vypnuto Ke 14 civilizacím Evropy, obou Amerik a Asii přibyly dvě nové civilizace Švédů a Inků. Vypnuto Při hraní bude dotvářet atmosféru plně remasterovaný soundtrack. Vypnuto Nikdy nekončící zábava Vrhněte se do bitvy s ostatními hráči s vylepšeným online multiplayerem napříč všemi platformami. Hra obsahuje také Spectator mód a podporu uživatelských modifikací. Vypnuto Kultovní strategie v moderním kabátkuAge of Empires III: Definitive... (alza.cz)

Podobné produkty ako Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL (1246270) , Age of empires iv: anniversary edition - windows digital (2wu-00040)

Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition (PC) DIGITAL (445480)

Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition (PC) DIGITAL (445480)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Akční adventura vás přenese do světa, ve kterém vládnou temné a zlovolné síly tajemných Pánů stínu a kde duše zemřelých bloudí kdesi mezi život a smrtní, aniž by mohly v poklidu spočinout. Hlavním hrdinou je Gabriel. Příslušník elitního vojenského řádu bratrstva světla, jehož manželka byla silami temnoty brutálně zavražděna. Sama nemohouc spočinout, provádí Gabriela strastiplnou cestou s cílem opět v jejich světě nastolit rovnováhu. Klíčové vlastnosti Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate EditionAkční adventuraEpický příběhNadpřirozené bytostiFantasy světUrčeno pro PC (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition (PC) DIGITAL (445480) , Borderlands: game of the year edition - xbox digital (g3q-00702)

Omerta: City of Gangsters Gold Edition - PC DIGITAL (692878)

Omerta: City of Gangsters Gold Edition - PC DIGITAL (692878)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Omerta: City of Gangsters PC se řadí mezi simulační hry s taktickým tahovým bojem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vžijte se do role čerstvého imigranta z lodi, který má velké sny o životě. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kriminální hierarchie Propracujte se od malých prací a rozšiřujte své impérium tím, že zabíráte území jiných gangsterů. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Omerta: City of Gangsters Gold Edition - PC DIGITAL (692878) , Tom clancy's the division 2: warlords of new york edition - xbox digital (g3q-00896)

Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979)

Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a střílečky, Zažijte skutečný lovAbsolvujte autentický lovecký zážitek. Vytvořte si v Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL svého loveckého avatara a vydejte se s ním na lov zvířat v otevřeném světě. Vychutnávejte si herní příběh, nebo se prostě jen dejte do prostého střílení zvěře. Optimalizujte v Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL svou výbavuLovte jako profesionál díky pestré škále vybavení. Naučte se pracovat se svou zbraní. Nastavte si jí podle potřeby a následně eliminujte ta nejvzácnější zvířata USA a Evropy. Získávejte z nich trofeje a následně si je vystavte ve své síni slávy. Kooperujte s přáteliV Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL nemusíte být na lov zvířat sami. Přítomná je tu také kooperace, v jejímž... (alza.cz)

Podobné produkty ako Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 75% Fantastická hra s více než konkurenční grafikou. Zatímco se lehce opakuje, je to bezpochyby příjemné. Čím více spoluhráčů, tím více zábavy ve hře bude. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ponořte se do kontinentální Evropy, kde se nezdařený experiment vymkl kontrole. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Lidé z Evropy, kteří dokázali se štěstím přežít, se nyní schovávají před hrůzami každodenního světa. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Režim pro 6 hráčů Braňte se před hordami mutantů v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508)

Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 68% Solidní stand-alone datadisk v netradičním prostředí, který je určen zejména pro zkušené fanoušky série. Vypnuto Hlavním kampaň se silným příběhem. Vypnuto Přítomnost helikoptér, což je jedna z výsad této hry. Vypnuto Vlastní osobnost Hlavní kampaň, obsahující celkem deset misí, se soustředí na tým speciálních vojáků, kteří však nejsou pouhými loutkami - každý z nich má vlastní osobnost.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508) , Tom clancy's the division 2: warlords of new york ultimate edition - xbox digital (g3q-00895)

State of Decay: Year One Survival Edition (PC) DIGITAL (419673)

State of Decay: Year One Survival Edition (PC) DIGITAL (419673)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a simulátor, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. - V postapokalyptické hře State Of Decay máte jen jeden úkol. Přežít. Pokud jste zdatní, postupně se dostáváte mezi komunitu a můžete vylepšovat své zbraně... Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Původní verze State of Decay je doplněna lepšími texturami, extra zbraněmi a novými úkoly. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Prozkoumávejte trosky a čelte nekončícím vlnám nemrtvých. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nové... (alza.cz)

Podobné produkty ako State of Decay: Year One Survival Edition (PC) DIGITAL (419673) , The king of fighters xv deluxe edition - xbox digital (g3q-01264)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, PC NieR: Automata Hra spojuje úžasné scenérie a lokace bez nutnosti nahrávání. Nier je vytvořena k rychlému boji v 60 fps a zpestřuje hratelnost velkým množstvím vedlejších úkolů. Vypořádejte se s invazí Mechanoidů na vaší zničené domovské planetěVe hře NieR: Automata PC invaze mimozemských robotů zahnala lidskou civilizaci na Měsíc. Androidi jsou lidmi vysíláni do opuštěných míst na zdevastovanou planetu Zemi za účelem nastolit pořádek a zničit nepřátelské Mechanoidy. YoRHa 2B, nejvyspělejší model pěchotního androida, má za těžký úkol - vyčistit planetu Zemi od mimozemských narušitelů. Výtečné grafické zpracování. Skvělé akční JRPG, které kombinuje originální a chytlavý příběh s velice propracovaným soubojovým systémem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044) , Project cars game of the year edition - xbox digital (g3q-00124)

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748)

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 80% Tahle hra předčí první díl svým vylepšeným Nemesis systémem, upravenou mechanikou soubojů a hlavně naprosto epickým příběhem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Na co se můžete těšit ve hře Middle-earth: Shadow of WarNa cestě k dobytí Mordoru budete obsazovat pevnosti a stavět vojsko, které bude schopné postavit se Temnému PánuUpravený systém Nemesis vás nutí skřetí žoldáky před zrekrutováním nejdříve porazitVe stromu dovedností narazíte na schopnosti jako osedlání draka anebo vyvolání jedovatých pavoukůHerní svět je opět o kus otevřenější, což vám dovolí ho lépe zkoumat Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V této hře navážete na příběh Middle-Earth: Shadow of Mordor, ve kterém se Talion a Celebrimbor pokoušeli se svojí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748) , Shadow of the tomb raider: definitive edition - xbox digital (g3q-00840)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITAL (432920)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITAL (432920)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, 88% Obsidian Entertainment se povedlo vytvořit opravdu vynikající RPG disponující rozsáhlým herním světem, poutavým příběhem, perfektně napsanými dialogy a dynamickým soubojovým systémem. Pillars of Eternity 2: Deadfire je velmi očekávaným izometrickým RPG, které navazuje na ohromný úspěch prvního dílu. Vydejte se na honbu za zlotřilým bohem po moři i souši. Ponořte se do hry naplno Vývojáři slibují parádní RPG zážitek. Deadfire staví na pevných základech předchozího titulu a zásadně vylepšuje grafickou stránku,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITAL (432920) , Age of empires 3: definitive edition - windows 10 digital (2wu-00035)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, 91% Vytvořte si postavu dle svých představ a pusťte se do boje o přežití v postapokalyptickém světě Fallout 3 Game Of The Year Edition. Každá minuta ve hře bude krutým a nesnadným bojem o přežití. Fallout 3 Game Of The Year Edition obsahuje všech 5 doplňkových balíčků. Operation: Anchorage V tomto díle budete bojovat na Aljašce, abyste ji ochránil před nadvládou čínských komunistických útočníků. The Pitt (alza.cz)

Podobné produkty ako Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818) , Rage 2: deluxe edition - xbox digital (g3q-00689)

Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381858)

Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381858)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 81% Taktická hra z pohledu první osoby ve válce ve Vietnamu. Povedený design a hratelnost Skvělý hudební doprovod i grafické zpracování. Válka ve Vietnamu V této hře se proměníte ve vojáka, který má za úkol přežít a zničit nepřítele. Využít můžete vrtulníků, tunelů a dalších objektů k taktickému boji. Skvělý multiplayerMultiplayerové servery se mohou naplnit najednou až 64 hráči, vždy máte záruku, že se s někým budete muset utkat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381858) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Men of War: Assault Squad 2 Deluxe Edition Upgrade (PC) DIGITAL (195505)

Men of War: Assault Squad 2 Deluxe Edition Upgrade (PC) DIGITAL (195505)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vylepšená verze Men of War: Assault Squad 2 přináší renovovaný multiplayer, pokročilejší umělou inteligenci a spoustu bonusů od vývojářů. 68% Tohle zkrátka není mainstreamová akce prosycená pocitem neohroženosti. Naopak, tohle je opravdová válka, kde se kvůli vteřině nepozornosti nebo taktické chybě může všechno obrátit proti vám. Vypnuto Men of War: Assault Squad 2 obsahuje nové skirmish módy v singleplayerovém stylu, které provedou hráče od extrémních tankových soubojů po tajné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War: Assault Squad 2 Deluxe Edition Upgrade (PC) DIGITAL (195505) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Injustice 2 Legendary Edition (PC) DIGITAL (426522)

Injustice 2 Legendary Edition (PC) DIGITAL (426522)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, Injustice 2 představuje super nabité pokračování k oblíbené hře Injustice: Gods Among Us, které hráčům umožní si zahrát za jejich oblíbené DC hrdiny. Epický příběh jako ze stříbrného plátna: Injustice 2 je pokračováním příběhu ze hry Injustice: Gods Among Us, kde se Batman a jeho spojenci pokoušejí o nastolení klidu ve společnosti. Zaručená kvalita Vytvořeno studiem NetherRealm, tvůrci best selleru a mnohokrát oceněného Mortal Kombat.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Injustice 2 Legendary Edition (PC) DIGITAL (426522) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Magicka 2 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471189)

Magicka 2 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471189)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a dobrodružná, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve hře Magicka 2 zjistíte, že kouzelníci byli téměř vymazáni ze světa. A těch pár, co zůstalo jsou extrémně nebezpeční. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Spojte dohromady až čtyři čaroděje a spolu s průvodcem Vladem projděte Midgardem v dynamickém kouzelnickém systému. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Poison Kouzelnické prvky z původní hry jsou stále zde. Navíc se k nim připojí zcela nový Poison. S ním vytvoříte spoustu nových kouzel jak na nepřátelé, tak... (alza.cz)

Podobné produkty ako Magicka 2 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471189) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Stronghold 2: Steam Edition (PC) DIGITAL (383784)

Stronghold 2: Steam Edition (PC) DIGITAL (383784)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 63% Hra Stronghold 2: Steam Edition umožňuje hráčům zažít skutečný život ve světě hradů. Zažijte skutečný život ve světě hradů. Bavte své poddané nebo vládněte železnou pěstí. Omezte práva Omezte práva přepracovaným a podvyživeným rolníkům. Zastavte ambice mocnýchZastavte ambice mocných baronů, kteří chtějí jen hromadit bohatství. (alza.cz)

Podobné produkty ako Stronghold 2: Steam Edition (PC) DIGITAL (383784) , Stranger of paradise final fantasy origin: deluxe edition - xbox digital (g3q-01341)

House of 1000 Doors: Family Secrets Collector's Edition (PC) DIGITAL (214859)

House of 1000 Doors: Family Secrets Collector's Edition (PC) DIGITAL (214859)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Pomozte najít mrtvým svůj klid a rozlouskněte veškerá tajemství záhadného domu, kde se pravidelně koná vyvolávání duchů.Baví vás hlavolamy a různé hádanky? Právě pro vás mám k dispozici hru House of 1000 Doors. Jedná se o adventuru doplněnou o celou řadu logických hříček. Musíte vstoupit do záhadného domu a hledat odpovědi na dávná tajemství. Drama protkané tajemnou atmosférou spirituálních seancí a nadpřirozena na vás čeká.Klíčové vlastnostiZábavná adventura s hromadou logických hádanekRozsáhlý a působivý příběh (alza.cz)

Podobné produkty ako House of 1000 Doors: Family Secrets Collector's Edition (PC) DIGITAL (214859) , Various: il catalogo - cd (va0071-2)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC přichází v remasterované verziKromě veškerých vylepšení přináší Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC také 4 nové mapy Challenge - Crime Alley, Scarecrow Nightmare, Totally Insane a Nocturnal Hunter. Jedinečný bojový systémBatman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC dostala do vínku bojový systém FreeFlow, ve kterém můžete neomezeně řetězit komba a bojovat tak s obrovskými skupinami Jokerových přisluhovačů. Hrajte za BatmanaNejvětší světový detektiv Batman přichází řešit hádanky pomocí nejmodernější forenzní technologie včetně rentgenového scaneru, čtečky otisků prstů nebo spreje Amido Black. V Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC budete čelit největším padouchům Gothamu včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234) , Risk of rain 2 - xbox digital (g3q-00838)

Resident Evil 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (444676)

Resident Evil 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (444676)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 90% Nejde o žádný remaster nebo nějaký polovičatý remake, ale o kompletní předělávku původní hry od základů. Předělávat se bude do takové míry, že se můžete rozloučit například s původním systémem statických kamer. Původní hra Resident Evil 2 vyšla už v roce 1998. V roce 2019 se dočkáte nálože strachu znova, ale v mnohem uvěřitelnější podobě. Zcela nové grafické zpracování Na výběr budete mít ze 4K rozlišení při 30 snímcích za vteřinu, nebo 60 FPS a blíže nespecifikovaného nižšího rozlišení, kterým ale pravděpodobně bude... (alza.cz)

Podobné produkty ako Resident Evil 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (444676) , Resident evil 2: deluxe edition - xbox digital (g3q-00659)

Hunting Simulator 2: Elite Edition - PC DIGITAL (1604386)

Hunting Simulator 2: Elite Edition - PC DIGITAL (1604386)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie, sportovní, simulátor a dobrodružná, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Váš psí parťák bude velkou pomocí pro chycení kořisti. Na výběr máte z několika ras s unikátními loveckými vlastnostmi. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nechte se uchvátit dechberoucím vizuálem při procházce v detailně zpracovaném prostředí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Působivý arzenál V úspěšném lovu vám pomůže až 160 zbraní a nejrůznější příslušenství, včetně lovecké výstroje od renomovaných značek.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hunting Simulator 2: Elite Edition - PC DIGITAL (1604386) , The surge 2: premium edition - xbox digital (g3q-00868)

Warhammer: Vermintide 2 - Collector's Edition (PC) DIGITAL (407445)

Warhammer: Vermintide 2 - Collector's Edition (PC) DIGITAL (407445)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 82% Pokračování kriticky uznávaného Vermintide je vizuálně ohromující a průkopnická melee akční hra, která posouvá hranice žánru co-op první osoby. Sběratelská ediceSběratelská edice hry obsahuje:Hru Warhammer: Vermintide 2Oficiální soundtrackTapety na plochuHeraldické skiny HelgmartRámeček na portrétDigitální mapuExkluzivní dekorace pro pevnost Zažijte unikátní scénáře a hutné zkoušky díky novému systému hrdinských skutků. Jedná se o jednorázové úkoly, které povedou k dramatické změně složení nepřítele, nastavení úrovní, využití zbraní a úkolů. Zvyšujte úroveň svých hrdinů a postupujte v talentovém stromě zvolené... (alza.cz)

Podobné produkty ako Warhammer: Vermintide 2 - Collector's Edition (PC) DIGITAL (407445) , Il decamerone ()

Defense Grid 2 Special Edition - PC DIGITAL (920704)

Defense Grid 2 Special Edition - PC DIGITAL (920704)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Defense Grid 2 PC přináší nové světa a hrozby, které otestují vaše strategické rozmístění věží. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Jsou přidány nové herní režimy hráč proti hráči nebo kooperativní multiplayer. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nová příběhová kampaň S Defense Grid 2 PC získáte příběhovou kampaň s 21 mapami, dynamickým pohybem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! (alza.cz)

Podobné produkty ako Defense Grid 2 Special Edition - PC DIGITAL (920704) , Gears of war 4: standard edition - xbox one/win 10 digital (g7q-00027)

New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134)

New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, % New York Mysteries: Secrets of the Mafia je podmanivé detektivní dobrodružství s prvky mystiky o unesených dětech a mafiánských bosech. New York Mysteries: Secrets of the Mafia se odehrává v roce 1955. Město New York již není bezpečné. Začala jej ovládat mafie. Další nebezpečí Nejen mafie byste se měli bát. Je zde ještě něco horšího. V poslední době se totiž začali ztrácet mafiánští bosové. Mizí nejen mafiániNa místě... (alza.cz)

Podobné produkty ako New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Resident Evil Revelations 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404355)

Resident Evil Revelations 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404355)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 73% Deluxe edice hororové survival hry Resident Evil Revelations 2 obsahuje přes dvacet dodatků. Skvělé grafické zpracování. Napínavý příběh s poutavými zápletkami. Hlavní hrdinka Claire Hlavní hrdinku Claire, kterou znáte již z předchozí série, zde pokračuje ve svém dobrodružství. Deluxe ediceTato edice obsahuje mimo samotnou hru těchto 21 DLC: DLC Barrys Commandant Costume, DLC Claires Rodeo Costume, DLC Moiras Urban Ninja... (alza.cz)

Podobné produkty ako Resident Evil Revelations 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404355) , Il boemo (978-80-760-1543-2)

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275)

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Rockstar Launcher, žánr: akční, - Amerika, 1899. Konec éry divokého západu začal a muži zákona loví poslední zbývající psanecké gangy. Ti, kteří se nevzdají nebo nepodlehnou, jsou zabiti. Red Dead Redemption 2 od tvůrců Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption je epický příběh o životě v Americe za úsvitu moderní doby. 93% Red Dead Redemption 2 je pokračování úspěšné westernové akce, která vyšla už v roce 2010. Vývojáři z Rockstar Games jsou zárukou vynikajícího herního zážitku. Popadněte klobouk, osedlejte svého koně a vydejte se na nové dobrodružství. Ostré přestřelky jsou typickým obrázkem divokého západu. Hlavní hrdina Arthur Morgan Red Dead Redemption 2 od tvůrců Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption je epický příběh o životě v Americe za úsvitu moderní doby. (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275)

Tennis World Tour 2 - Ace Edition - PC DIGITAL (1188016)

Tennis World Tour 2 - Ace Edition - PC DIGITAL (1188016)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní a simulátor, Realismus úderůPřepracovaný systém úderů a podání vám zprostředkuje realistický zážitek z kurtů celého světa v Tennis World Tour 2 PC. Veďte svého svěřence celou sezónu Tennis World Tour 2 PC, absolvujte turnaje a dostaňte se na vrchol tenisových žebříčků. Zaskočte soupeře střídáním typů úderů a nečekanou taktikou, abyste jej porazili v online zápasech. Ikony bílého sportu Získávejte vavříny slávy s nejlepšími hráči současnosti Rafaelem Nadalem a Rogerem Federerem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tennis World Tour 2 - Ace Edition - PC DIGITAL (1188016)

Hunting Simulator 2 Bear Hunter Edition - PC DIGITAL (1193950)

Hunting Simulator 2 Bear Hunter Edition - PC DIGITAL (1193950)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, Váš psí parťák bude velkou pomocí pro chytán kořisti v Hunting Simulator 2 PC. Na výběr máte z několika ras s unikátními loveckými vlastnostmi. Nechte se uchvátit dechberoucím vizuálem při procházce v detailně zpracovaném prostředí. Působivý arzenál V úspěšném lovu vám pomůže až 160 zbraní a nejrůznější příslušenství, včetně lovecké výstroje od renomovaných značek. Virtuální lov nikdy nevypadal lépeHunting Simulator 2 PC je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hunting Simulator 2 Bear Hunter Edition - PC DIGITAL (1193950)

LEGO Marvel Super Heroes 2 - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (366786)

LEGO Marvel Super Heroes 2 - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (366786)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, arkády a dětská, Już CZAS! Kup Edycję Deluxe teraz, a otrzymasz dostęp do głównej gry oraz przepustki Season Pass. Dołącz do ulubionych superbohaterów oraz superzłoczyńców z różnych epok i rzeczywistości w całkowicie nowej przygodzie – LEGO® Marvel Super Heroes 2! (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes 2 - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (366786)

MY HERO ONE'S JUSTICE 2 Deluxe Edition - PC DIGITAL (893221)

MY HERO ONE'S JUSTICE 2 Deluxe Edition - PC DIGITAL (893221)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 68% MY HERO ONE'S JUSTICE 2 Deluxe Edition obsahuje základní hru a seasson pass. Vybrat si můžete z rozsáhlé škály známých hrdinů. Údery nabíjíte svůj PLUS ULTRA metr, který vám umožní aktivovat mocná komba. Deku a jeho spolužáci jsou zpět! Boj za spravedlnost bude nyní větší, lepší a hrdinštější. V My Hero’s Justice 2 se proti sobě postaví všichni známí hrdinové a padouši z anime/mangy. 3D bitevní arényVyzkoušejte si všechny... (alza.cz)

Podobné produkty ako MY HERO ONE'S JUSTICE 2 Deluxe Edition - PC DIGITAL (893221)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Zastavte LilithZlovolné organizaci Hydra se v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL podařilo oživit vládkyni démonů Lilith. Svět je v ohrožení. Vezměte partu kultovních superhrdinů a vrhněte jejich speciální schopnosti proti armádám temnoty a jejich mocným vojevůdcům. Buďte v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL jedineční Vžijte se do kůže Huntera. Úplně prvního formovatelného superhrdiny. Vybírejte jeho schopnosti. Získávejte unikátní kosmetické úpravy a s pomocí ostatních postav Marvelu porazte zlo ohrožující Zemi. KombinujteKaždý ze superhrdinů má v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL po ruce vlastní škálu dovedností. Kombinujte schopnosti jednotlivých postav. Vytvářejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)

Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Empire: Total War Game of the Year Edition PC vás zavede do Napoleonských válek. Vládněte 18. století na moři i na souši. Empire je už pátý díl v sérii Total War od studia The Creative Assembly. Elitní armáda Tento epický titul, nejkomplexnější strategická hra, která kdy byla vytvořena, poprvé představuje tu největší žádanou samostatnou novinku v sérii námořních bitev. 18. století bylo obdobím budování říší a revolucí. Podmaňte si svět (alza.cz)

Podobné produkty ako Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 62% Náhodně vytvořený svět zajistí, že vaše zkušenosti s hrou We Happy Few jsou při každém hraní odlišné a jedinečné. Wellington Wells nikdy nezůstane takové, jak jste si ho pamatovali. Výhodná Deluxe ediceS koupí Deluxe edice získáte hru We Happy Few a navíc také Season Pass a exkluzivní Jolly Brolly zbraň. Díky Season Passu získáte veškerý v budoucnu vydaný obsah navíc. Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Celé ostrovy Wellington Wells byly zničeny válkou a znovuvybudovány na základě deziluzí a utopie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Kompletní kontrola Ujměte se velení své ručně vybrané, ale nezkušené posádky a veďte je hvězdným systémem zahaleným tajemstvím a nebezpečím.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 68% V této rytmické plošinovce, kde každá činnost musí probíhat přesně v rytmu hudby, ještě jednou oživte hudbu electro, dub a disco. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Probuďte svou kreativitu, bav se hudbou a osvoboďte váš skrytý talent. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve svých činnostech, pohybech či v jamování si můžete libovolně vybírat a mixovat skladby tak, jak chcete. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Různé variace Každá úroveň hry přináší různé variace na electro, disco nebo dub.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, simulátor a arkády, Prověřte své dovednosti na nejznámějších hřištích USA v PGA TOUR 2K21 PC. Během kariéry vyzvete 11 profesionálních hráčů okruhu PGA včetně Justina Thomase. Tvorba golfisty na míru Vytvořte si vlastního hráče, zvolte jeho oblečení a vyberte mu profesionální výbavu z nabídky světových golfových značek. Golf pro každéhoV PGA TOUR 2K21 PC si užijí golf všichni bez ohledu na jejich zkušenosti. Začátečníky provede podrobný... (alza.cz)

Podobné produkty ako PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)

PAC-MAN Championship Edition 2 (PC) DIGITAL (263889)

PAC-MAN Championship Edition 2 (PC) DIGITAL (263889)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, závodní a arkády, Nejnovější verze klasické hry, která přichází s 3D grafikou a osobitou vizualizací, ze kterých vám polezou oči z důlků.Pac-Man Championship Edition 2 je nejnovější verze kultovní herní série, jejíž historie sahá až do roku 1980. Očekávejte příjemnou 3D grafiku stylizovanou do nápaditých barev. Nechybí ani nové herní režimy, které se zaslouží o poměrně dlouhou trvanlivost této zážitkové hry.Klíčové vlastnostiNávrat legendární značkyNápadité herní režimyPosouvá honičky v bludištích na novou herní úroveňHodnocení na metacritic.com: 78 % (alza.cz)

Podobné produkty ako PAC-MAN Championship Edition 2 (PC) DIGITAL (263889)

Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942)

Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: akční, Hordy obcych pustoszą Nowy Jork. Nadrzędnym celem ich inwazji jest całkowita zagłada rodzaju ludzkiego (alza.cz)

Podobné produkty ako Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942)

Men of War: Vietnam Special Edition Upgrade Pack (PC) DIGITAL Steam (195516)

Men of War: Vietnam Special Edition Upgrade Pack (PC) DIGITAL Steam (195516)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra 68% Solidní stand-alone datadisk v netradičním prostředí, který je určen zejména pro zkušené fanoušky série. Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hlavním kampaň se silným příběhem. Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Přítomnost helikoptér, což je jedna z výsad této hry. VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii! Vlastní osobnost Hlavní kampaň, obsahující celkem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War: Vietnam Special Edition Upgrade Pack (PC) DIGITAL Steam (195516)

Redout: Enhanced Edition (PC) DIGITAL (375330)

Redout: Enhanced Edition (PC) DIGITAL (375330)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a závodní, - Opční podpora VR – Oculus Rift, HTC Vive nebo OSVR. S novým, zářivým výhledem z kokpitu! 81% Redout vzdává hold starým závodním klasikám a snaží se pokračovat v jejich šlépějích. Zažijte rychlost světla na vlastní kůži a otestujte své schopnosti. Hra je designovaná tak, aby byla nekompromisní, extrémně rychlá a velmi obtížná. Inspirace legendami Vývojáři chtěli vzdát hold legendám závodního žánru jako jsou F-Zero, WipeOut, Rollcage, nebo POD. Proto je ve hře nespočet prvků inspirováno právě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Redout: Enhanced Edition (PC) DIGITAL (375330)

Redout - Complete Edition (PC) DIGITAL (376149)

Redout - Complete Edition (PC) DIGITAL (376149)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a závodní, - Opční podpora VR – Oculus Rift, HTC Vive nebo OSVR. S novým, zářivým výhledem z kokpitu! 81% Redout vzdává hold starým závodním klasikám a snaží se pokračovat v jejich šlépějích. Zažijte rychlost světla na vlastní kůži a otestujte své schopnosti. Hra je designovaná tak, aby byla nekompromisní, extrémně rychlá a velmi obtížná. Inspirace legendami Vývojáři chtěli vzdát hold legendám závodního žánru jako jsou F-Zero, WipeOut, Rollcage, nebo POD. Proto je ve hře nespočet prvků inspirováno právě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Redout - Complete Edition (PC) DIGITAL (376149)

ARMA: Gold Edition - PC DIGITAL (1469767)

ARMA: Gold Edition - PC DIGITAL (1469767)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie a simulátor, ARMA patří k taktickým vojenským střílečkám z pohledu první osoby. V této hře objevíte prvky realizmu a simulace. Nakupujte a prodávejte zbraně. Seznamte se s překupníky. Vojenský konflikt Dostanete se doprostřed válečného konfliktu, s podmanivým a neustále se rozvíjejícím příběhem. Budete bojovat proti agresivním a chytrým nepřátelům. Postavíte se této výzvě? Rozsáhlý arzenál pro pěchotuPro pěší vojsko budete mít na... (alza.cz)

Podobné produkty ako ARMA: Gold Edition - PC DIGITAL (1469767)

Gunspell - Steam Edition (PC) DIGITAL (83953)

Gunspell - Steam Edition (PC) DIGITAL (83953)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a logická, Hledáte logický rychlík, který vám pomůže k odreagování? Právě pro vás je určená hra Gunspell. Její základní premisou je klasické spojování 3 a více stejnobarevných diamantů. Za jejich úspěšnou likvidací získáváte body a mnohá další vylepšení. Hra Gunspell je totiž doslova protkána RPG prvky. Díky tomu se z časem jednotvárné hry stane neustále zábavný titul. Navíc v efektně pojatém grafickém kabátku. Klíčové vlastnosti hry GunspellLogická hra s mnoha prvky RPGTypický zástupce herního žánru spoj 3K dispozici celá řada ničivých kouzel a předmětů (alza.cz)

Podobné produkty ako Gunspell - Steam Edition (PC) DIGITAL (83953)

Nioh: Complete Edition - PC DIGITAL (417687)

Nioh: Complete Edition - PC DIGITAL (417687)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Připraveni na smrt?Nejnovější titul od vývojářů z Team NINJA je tu. Nioh: Complete Edition PC je drsnou hrou odehrávající se v éře samurajů. V kůži osamělého válečníka tu putujete zemí a bojujete se vším, co se vám odváží postavit do cesty. Nepodceňujte v Nioh: Complete Edition své sokyNa svých cestách herním světem musíte počítat s všemožnými hrozbami. Krom obyčejných válečníků s vámi zkříží meč také éterické bytosti a démoni, jejichž sílu není nikdy radno podceňovat. Nikdy totiž nevíte, jakým způsobem na vás zaútočí. S kamarády to jde lépeProsekávat se zástupy monster lze sólo. Nikdo vám však v Nioh: Complete Edition PC nebrání v tom si přizvat k boji s hrozbami své přátele. Ti mohou představovat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nioh: Complete Edition - PC DIGITAL (417687)

Overcooked: Gourmet Edition (PC) DIGITAL (286122)

Overcooked: Gourmet Edition (PC) DIGITAL (286122)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Overcooked je chaotická hra o vaření, která je primárně určena pro gaučový multiplayer až ve čtyřech hráčích. Váš tým kuchařů musí připravit, uvařit a naservírovat celou škálu chutných jídel, než hosté rozezleně opustí restauraci. Nabruste si nože, oprašte rondon a dejte se do vaření. 81% Skvělý arkádový zážitek pro více hráčů. Musíte totiž navařit všechna požadovaná jídla v časovém limitu. Netradiční zasazení je klíčem k úspěchu. Overcooked nabídne 28 úrovní, které půjde odehrát buď sólo nebo v lokální kooperaci pro 2 - 4 hráče. Nástrahy prostředí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Overcooked: Gourmet Edition (PC) DIGITAL (286122)
Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), State of Decay 2: Juggernaut Edition - Xbox Digital (G7Q-00103), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Tales of Vesperia: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00546), Age Of Empires II: Definitive Edition - Digital (2WU-00011), Age of Empires IV: Anniversary Edition - Windows Digital (2WU-00040), Borderlands: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00702), Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Edition - Xbox Digital (G3Q-00896), Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00895), The King of Fighters XV Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01264), Project CARS Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00124), Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00840), Age of Empires 3: Definitive Edition - Windows 10 Digital (2WU-00035), Rage 2: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00689), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01341), Various: Il Catalogo - CD (VA0071-2), Risk of Rain 2 - Xbox Digital (G3Q-00838), Resident Evil 2: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00659), The Surge 2: Premium Edition - Xbox Digital (G3Q-00868), Il Decamerone (), Gears of War 4: Standard Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Il Boemo (978-80-760-1543-2)