We happy few digital deluxe edition (pc) digital (188224)

Produkt We happy few digital deluxe edition (pc) digital (188224) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu We happy few digital deluxe edition (pc) digital (188224) upraviť a produkt hľadať znova.

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 62% Náhodně vytvořený svět zajistí, že vaše zkušenosti s hrou We Happy Few jsou při každém hraní odlišné a jedinečné. Wellington Wells nikdy nezůstane takové, jak jste si ho pamatovali. Výhodná Deluxe ediceS koupí Deluxe edice získáte hru We Happy Few a navíc také Season Pass a exkluzivní Jolly Brolly zbraň. Díky Season Passu získáte veškerý v budoucnu vydaný obsah navíc. Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Celé ostrovy Wellington Wells byly zničeny válkou a znovuvybudovány na základě deziluzí a utopie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224) , We happy few: deluxe edition - xbox digital (g3q-00567)

We Happy Few: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00567)

We Happy Few: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00567)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 65% Náhodně vytvořený svět zajistí, že vaše zkušenosti s hrou We Happy Few jsou při každém hraní odlišné a jedinečné. Wellington Wells nikdy nezůstane takové, jak jste si ho pamatovali. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Výhodná Deluxe ediceS koupí Deluxe edice získáte hru We Happy Few a navíc také Season Pass a exkluzivní Jolly Brolly zbraň. Díky Season Passu získáte veškerý v budoucnu vydaný obsah navíc. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Není vyplněn Alternativní... (alza.cz)

Podobné produkty ako We Happy Few: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00567) , We happy few - ps4 (850942007182)

We Happy Few (PC) DIGITAL (277968)

We Happy Few (PC) DIGITAL (277968)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 62% Náhodně vytvořený svět zajistí, že vaše zkušenosti s hrou We Happy Few jsou při každém hraní odlišné a jedinečné. Wellington Wells nikdy nezůstane takové, jak jste si ho pamatovali. Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Celé ostrovy Wellington Wells byly zničeny válkou a znovuvybudovány na základě deziluzí a utopie. Štěstí a blahobyt Vše se na první svět zdá být radostné, cesty, lidi, dokonce i televizní celebrity. Celý tento velký a idylický svět je ovšem na pokraji... (alza.cz)

Podobné produkty ako We Happy Few (PC) DIGITAL (277968) , Deus ex mankind divided: digital deluxe edition digital (g3q-00192)

We Happy Few - Xbox Digital (G3Q-00481)

We Happy Few - Xbox Digital (G3Q-00481)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 65% Náhodně vytvořený svět zajistí, že vaše zkušenosti s hrou We Happy Few jsou při každém hraní odlišné a jedinečné. Wellington Wells nikdy nezůstane takové, jak jste si ho pamatovali. Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Celé ostrovy Wellington Wells byly zničeny válkou a znovuvybudovány na základě deziluzí a utopie. Štěstí a blahobyt Vše se na první svět zdá být radostné, cesty, lidi, dokonce i televizní... (alza.cz)

Podobné produkty ako We Happy Few - Xbox Digital (G3Q-00481) , Earthfall: deluxe edition - xbox digital (g3q-00499)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 75% Fantastická hra s více než konkurenční grafikou. Zatímco se lehce opakuje, je to bezpochyby příjemné. Čím více spoluhráčů, tím více zábavy ve hře bude. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ponořte se do kontinentální Evropy, kde se nezdařený experiment vymkl kontrole. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Lidé z Evropy, kteří dokázali se štěstím přežít, se nyní schovávají před hrůzami každodenního světa. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Režim pro 6 hráčů Braňte se před hordami mutantů v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840) , Extinction: deluxe edition - xbox digital (g3q-00482)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Kompletní kontrola Ujměte se velení své ručně vybrané, ale nezkušené posádky a veďte je hvězdným systémem zahaleným tajemstvím a nebezpečím.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559) , Prey: deluxe edition - xbox digital (g3q-00541)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 68% V této rytmické plošinovce, kde každá činnost musí probíhat přesně v rytmu hudby, ještě jednou oživte hudbu electro, dub a disco. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Probuďte svou kreativitu, bav se hudbou a osvoboďte váš skrytý talent. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve svých činnostech, pohybech či v jamování si můžete libovolně vybírat a mixovat skladby tak, jak chcete. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Různé variace Každá úroveň hry přináší různé variace na electro, disco nebo dub.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556) , Monster hunter world: iceborne digital deluxe edition - xbox digital (7d4-00370)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, simulátor a arkády, Prověřte své dovednosti na nejznámějších hřištích USA v PGA TOUR 2K21 PC. Během kariéry vyzvete 11 profesionálních hráčů okruhu PGA včetně Justina Thomase. Tvorba golfisty na míru Vytvořte si vlastního hráče, zvolte jeho oblečení a vyberte mu profesionální výbavu z nabídky světových golfových značek. Golf pro každéhoV PGA TOUR 2K21 PC si užijí golf všichni bez ohledu na jejich zkušenosti. Začátečníky provede podrobný... (alza.cz)

Podobné produkty ako PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050) , Devil may cry 5: digital deluxe edition - xbox digital (g3q-00666)

Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381858)

Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381858)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 81% Taktická hra z pohledu první osoby ve válce ve Vietnamu. Povedený design a hratelnost Skvělý hudební doprovod i grafické zpracování. Válka ve Vietnamu V této hře se proměníte ve vojáka, který má za úkol přežít a zničit nepřítele. Využít můžete vrtulníků, tunelů a dalších objektů k taktickému boji. Skvělý multiplayerMultiplayerové servery se mohou naplnit najednou až 64 hráči, vždy máte záruku, že se s někým budete muset utkat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381858) , Monster hunter world: iceborne master edition digital deluxe - xbox digital (g3q-00770)

Shiny Deluxe Edition (PC) DIGITAL (262383)

Shiny Deluxe Edition (PC) DIGITAL (262383)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, Malý robot Kramer má před sebou nelehkou úlohu. Musí proskákat napříč dvacítkou úrovní a posbírat maximum možné energie pro své robotické přátele.Shiny patří do soudku originálně pojatých 3D plošinovek, kde hrají hlavní roli rychlé prsty a vytříbený postřeh. Robot Kramer 227 musí najít způsob, jak posbírat energii a zachránit své robotické přátele předtím, než se s planetou srazí vlastní slunce. Bude muset vyskočit na každou platformu v každém koutu 20 velkých úrovní, aby mohl najít všechny své přátele.Klíčové vlastnostiDeluxe edice navíc obsahuje artbook a soundtrack v digitální podoběDobře hratelná 3D plošinovka20 velkých úrovníVýzva v podobě překonání náročných překážekHodnocení na metacritic.com: 51 % (alza.cz)

Podobné produkty ako Shiny Deluxe Edition (PC) DIGITAL (262383) , Ufc 3: deluxe edition - xbox digital (g3q-00419)

WRC 8 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1175164)

WRC 8 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1175164)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, Čeká vás nejobtížnější nepředvídatelná motoristická soutěž na světě WRC 8 PC. Jezdci i mechanici musí být připraveni na všechny povrchy i počasí v různých koutech světa. Dynamický meteorologický systém Tento systém byl vyvinut speciálně pro WRC 8 PC. Obsahuje déšť, sníh i krupobití. Všechny tyto povětrnostní podmínky mají velký dopad na hru a ta se tak stává mnohem realističtější. Na taktice záležíKaždá etapa závodu WRC 8 PC má svá... (alza.cz)

Podobné produkty ako WRC 8 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1175164) , Insurgency: sandstorm - deluxe edition - xbox digital (g3q-01248)

Worms Rumble - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1212448)

Worms Rumble - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1212448)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Zahrajte si oblíbené Wormsy tak jako nikdy dříve! Intenzivní real-time arénová akce až pro 32 hráčů. Worms Rumble Deluxe Edition PC si pro vás připravili intenzivní boje pro 32 hráčů v reálném čase. K dispozici jsou režimy Deathmatch a Last Worm Standing. Nechybí oblíbené zbraně Jako zbraň využijete bazuku nebo brokovnici. Ovšem ve zbrojnici najdete spoustu nových přírůstků. Získávejte XP ve Worms Rumble Deluxe Edition PC Zahrát... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1212448) , Darksiders iii: deluxe edition - xbox digital (g3q-00631)

Scarlet Nexus: Deluxe Edition - PC DIGITAL (1509868)

Scarlet Nexus: Deluxe Edition - PC DIGITAL (1509868)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Temnota číhá za horizontemLidstvo vstupuje do nové vývojové éry a v tu chvíli začali z nebe padat nepříčetní mutanti, později známí jako Others (ti druzí). Jejich jedinou touhou je lidský mozek. Jsou vysoce odolní vůči konvenčním zbraním, takže bylo třeba učinit extrémní opatření k odvrácení hrozby a zachování lidstva. Bojujte pomocí své mysliDíky psycho-kinetickým dovednostem se tou nejlepší zbraní stává prostředí kolem vás. Zvedejte, ničte a vrhejte různé objekty na nepřítele a zlepšujte své bojové schopnosti za pomocí řady bitevních komb. Užijte si frenetické akční souboje a hluboký příběh, jenž mají na svědomí tvůrci ikonického RPG Tales of Vesperia. Deluxe Edition obsahuje:Plná hraSada Brain Punk Bundle (Battle Attire Set -Red-,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Scarlet Nexus: Deluxe Edition - PC DIGITAL (1509868) , Minecraft legends: deluxe edition - windows digital (2wu-00046)

The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110)

The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Probouzíte se uprostřed tajemného domu, ze kterého zdánlivě není úniku. Musíte podstoupit sérii úkolů a hledat cestu z labyrintu chodeb a místností.Vítejte ve světě hororové adventury, jejíž příběh se točí okolo úniku z tajemného domu. Rychle se uvědomíte, že se jedná o sérii napínavých výzev. Nikdy navíc nevíte, co přesně se ukrývá za dalšími dveřmi. Klíčové vlastnostiTajemná psychologická adventuraHororové prvkyNěkolik rozdílných konců (alza.cz)

Podobné produkty ako The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110) , Wwe 2k22 - deluxe edition - xbox digital (g3q-01346)

Soulcalibur VI Deluxe Edition (PC) DIGITAL (448218)

Soulcalibur VI Deluxe Edition (PC) DIGITAL (448218)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 80% Hra SOULCALIBUR 6 nikdy nevypadala takto dynamicky a dramaticky. Byla vydána pro PC, PlayStation 4 a Xbox One v roce 2018. Na co se můžete těšit ve hře SoulCalibur 6 (PC)Populární bojovka rozvíjí příběhy známých postav z předchozích dílů i nových bojovníkůZahrát si budete moci za postavu Geralta z Rivie, známého ze série ZaklínačVe hře narazíte i na Geraltovu domovskou pevnost Kaer MorhenSoulCalibur 6 běží na Unreal Enginu, čemuž odpovídá ohromující grafické zpracováníBojový mechanismus Reversal Edge vám umožní se lépe bránit před útoky protivníka a ve vhodnou chvíli provést rychlý protiútok Návrat legendární hry, která před dvěma dekádami definovala 3D bojové hry typu jeden na jednoho se zbraněmi.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Soulcalibur VI Deluxe Edition (PC) DIGITAL (448218) , Minecraft legends: deluxe edition - xbox digital (g7q-00140)

Independence War Deluxe Edition (PC) DIGITAL (255448)

Independence War Deluxe Edition (PC) DIGITAL (255448)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Vydejte se na průzkum neznámých končin vesmíru, kde na každém kroku číhá nebezpečí. Naučte se ovládat svoji loď a seznamte se s posádkou. Díky realistické fyzice pak zažijete skvělé vesmírné bitvy.Independence War je ukázková vesmírná strategie, která vás vrhne do víru mezigalaktických bitev. Díky tomu, že hra pochází už z roku 1999, tak jde simulace veškerých prvků do skutečné hloubky, což je velký rozdíl proti hrám dnešní doby. Budete ovládat celou hvězdnou loď i její posádku. V neznámém vesmíru se pak rozehrávají různé příběhy, kterých se musíte zúčastnit.Klíčové vlastnostiVesmírný strategický simulátorVelmi realistické pojetí ovládání palubních systému a posádkyObsahuje základní hru Independence War i její dodatek Defiance (alza.cz)

Podobné produkty ako Independence War Deluxe Edition (PC) DIGITAL (255448) , Tekken 7: deluxe edition - xbox digital (g3q-00291)

Magicka 2 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471189)

Magicka 2 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471189)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a dobrodružná, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve hře Magicka 2 zjistíte, že kouzelníci byli téměř vymazáni ze světa. A těch pár, co zůstalo jsou extrémně nebezpeční. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Spojte dohromady až čtyři čaroděje a spolu s průvodcem Vladem projděte Midgardem v dynamickém kouzelnickém systému. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Poison Kouzelnické prvky z původní hry jsou stále zde. Navíc se k nim připojí zcela nový Poison. S ním vytvoříte spoustu nových kouzel jak na nepřátelé, tak... (alza.cz)

Podobné produkty ako Magicka 2 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471189) , Doom eternal: deluxe edition - xbox digital (g7q-00159)

WWE 2K22 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1903837)

WWE 2K22 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1903837)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a sportovní, Rozdávejte rányNaskočte do kariéry zápasníka v ringu. Bojujte na malém prostoru a rozdávejte v WWE 2K22 Deluxe Edition PC velké rány. Skákejte, kopejte a zasazujte ve velkém údery až do okamžiku, než pošlete svého protivníka některou z nich k zemi. Vytvořte v WWE 2K22 Deluxe Edition PC svůj týmVždy jste chtěli vidět, jak vypadá práce manažéra WWE? Zde dostanete příležitost si to vyzkoušet na vlastní kůži. Spravujte svou stáj zápasníků. Posílejte je proti soupeřům a budujte tak místo, kam se bude chtít kvůli jeho bojovníkům podívat každý. Nandejte to kámošůmVydejte se do kolbiště v kůži vámi vytvořené postavy. Stvořte si v WWE 2K22 Deluxe Edition PC bojovnici, nebo bojovníka. Vskočte do arény a bojujte v ní proti AI, nebo se... (alza.cz)

Podobné produkty ako WWE 2K22 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1903837) , Desperados iii - deluxe edition - xbox digital (g3q-00944)

WRC 9 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1168411)

WRC 9 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1168411)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: závodní, WRC 9 PC je pokračováním oblíbeného rally simulátoru. Staňte se profesionálním závodníkem skutečného šampionátu WRC 2020. Oficiální FIA licence Stejně jako předchozí díly má i WRC 9 PC oficiální licenci FIA World Rally Championship, takže hra plně odpovídá letošnímu skutečnému šampionátu. Projeďte se na totožných tratích jako profesionální závodníci, v reálných vozech a proti skutečným jezdcům. Staňte se profesionálním jezdcem a... (alza.cz)

Podobné produkty ako WRC 9 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1168411) , Hitman 3: deluxe edition - xbox digital (6jn-00185)

Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2086438)

Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2086438)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Bradavice volají.Hogwarts Legacy: Deluxe Edition PC DIGITAL je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Objevujte v Hogwarts Legacy: Deluxe Edition PC DIGITAL svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený svět plný tajemných zákoutí. Objevujte skrytá místa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2086438) , Rage 2: deluxe edition - xbox digital (g3q-00689)

The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119)

The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Divoká noc začínáThe Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL představuje duchovního nástupce temného hororu Until Dawn. Ujměte se devíti mladých lidí, kteří tráví noc na letním táboře. Prožijte s nimi noční hodiny a zjistěte, kdo z nich se dočká rána. The Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL vás postaví před náročná rozhodnutíCelý příběh má opět stát na vašich volbách. Do jisté míry bude tím pádem pouze na vás, zda někdo přežije, či naopak zemře hrůznou smrtí. Riskování má mít fatální následky. Někdo se ale jistě bude muset obětovat pro většinu. Budete to vy? Vsadíte na přátelství?Vyprávění The Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL nemusíte absolvovat sami. Přítomna tu bude také kooperace pro 8 hráčů. Chybět nemá ani lokální kooperace, takže se... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119) , Battlefield v: deluxe edition - xbox digital (g3q-00519)

Gotham Knights Deluxe Edition - PC DIGITAL (2021521)

Gotham Knights Deluxe Edition - PC DIGITAL (2021521)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Gotham potřebuje své hrdinyTemný rytíř to má za sebou. Zločin však nikdy nespí. Transformujte se v Gotham Knights Deluxe Edition PC DIGITAL do duchovních nástupců Batmana. Hrajte za ně a postavte se proti zločincům, kteří zaplavují ulice. Změňte se v Gotham Knights Deluxe Edition PC DIGITAL v bojovníka se zločinemVypravte se do Gothamu. Otevřeného herního světa, který je místem, kde na vás čekají tuny zábavy. Pohybujte se po střechách temné metropole. Vrhejte se z nich do ulic a poznávejte neobjevená městská zákoutí v kůži Robina, Batgirl, Nightwinga, nebo Red Hooda. V partě to jde lípVyčistěte pět městských částí Gothamu sami, nebo si k této náročné práci pozvěte kamaráda. Bojujte společně proti silám zla. Užívejte v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gotham Knights Deluxe Edition - PC DIGITAL (2021521) , Wolfenstein: youngblood: deluxe edition - xbox digital (g3q-00703)

Cities Skylines - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471117)

Cities Skylines - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471117)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Neskutečně zábavný simulátor budování města. Absolutní volnost a intuitivní ovládání s přepracovaným uživatelským prostředím pro PC. Cities: Skylines PC Cities: Skylines je výborná budovatelská strategie s úžasnou grafikou a skvělou hratelností. Stavění města je zábavné a lehce mu propadnete. Cities se tím stává povinností pro každého fanouška žánru. Staňte se starostou ve svém městěZákladem Cities: Skylines PC je navrhnout funkční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cities Skylines - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471117) , Code vein: deluxe edition - xbox digital (g3q-00540)

Assassins Creed: Brotherhood Deluxe Edition - PC DIGITAL (947134)

Assassins Creed: Brotherhood Deluxe Edition - PC DIGITAL (947134)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: akční a dobrodružná, V tomto díle se Ezio přesune do Říma, kde bude muset se svou skupinou hašašínů zaůtočit na představitele zkorumpovaných Templářů. K jejich porážce však bude zapotřebí nejen síly, ale i vůdcovství. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. V Assassin's Creed: Brotherhood Deluxe Edition PC budete moci využívat rozmanitého arzenálu zbraní. Připraven je rovněž multiplayer, jenž celý zážitek ještě umocní. Legendární mentor Vžijte se do kůže legendárního renesančního asasína, jenž... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed: Brotherhood Deluxe Edition - PC DIGITAL (947134) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Borderlands 3 Super Deluxe Edition - PC DIGITAL (917686)

Borderlands 3 Super Deluxe Edition - PC DIGITAL (917686)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zkoumejte zbrusu nový svět Borderlands 3 PC za hranicemi Pandory a nové nepřátele. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postavte se světu jako jeden ze 4 nových Vault Hunters. Každý má své schopnosti, svůj strom dovedností, dohromady jste nezastavitelní. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Solo nebo s přáteli Můžete světem Borderlands 3 PC procházet sám nebo si na obzvlášť nebezpečné mise pozvěte přátelé a zvětšete tak svou kořist.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3 Super Deluxe Edition - PC DIGITAL (917686) , Dead space: digital deluxe edition upgrade - xbox series x|s digital (7d4-00650)

Resident Evil 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (444676)

Resident Evil 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (444676)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 90% Nejde o žádný remaster nebo nějaký polovičatý remake, ale o kompletní předělávku původní hry od základů. Předělávat se bude do takové míry, že se můžete rozloučit například s původním systémem statických kamer. Původní hra Resident Evil 2 vyšla už v roce 1998. V roce 2019 se dočkáte nálože strachu znova, ale v mnohem uvěřitelnější podobě. Zcela nové grafické zpracování Na výběr budete mít ze 4K rozlišení při 30 snímcích za vteřinu, nebo 60 FPS a blíže nespecifikovaného nižšího rozlišení, kterým ale pravděpodobně bude... (alza.cz)

Podobné produkty ako Resident Evil 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (444676) , Resident evil 2: deluxe edition - xbox digital (g3q-00659)

Assassins Creed Origins - Deluxe Edition - PC DIGITAL (946993)

Assassins Creed Origins - Deluxe Edition - PC DIGITAL (946993)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: akční, Pokračování herní série Assassin's creed nás zavede do starého Egypta přímo ke vzniku bratrstva zabijáků. Rozhodně je na co se těšit, hra má nabídnout spoustu novinek, skvělé grafické zpracování a hlavně výborný příběh. V Assassins Creed Origins - Deluxe Edition PC sledujte pouť Bayeka, jednoho z prvních assassínů. Krásy rozlehlého Egypta Podle vývojářů půjde o nejrozsáhlejší, ale především o nejživější prostředí, které dosud vytvořili. Za zmínku stojí také dechberoucí grafické zpracování.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed Origins - Deluxe Edition - PC DIGITAL (946993) , Battlefield v: deluxe edition upgrade - xbox digital (7d4-00307)

Assassins Creed Rogue Deluxe Edition - PC DIGITAL (946981)

Assassins Creed Rogue Deluxe Edition - PC DIGITAL (946981)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: akční, RPG a dobrodružná, Starý známý Assassins Creed Rogue PC v moderním kabátkuRemaster jednoho z dílů oblíbené série Assassin's Creed, zobrazuje jednu z temných kapitol franchisy v dosud neviděných detailech v super vysokém rozlišení 4K s vylepšenými stíny a osvětlením se spousty ostatních grafických vylepšení. Kromě dobře nabroušených šavlí si vyzkoušíte i střelné zbraně, do kterých lze využít hned několik druhů nábojů. Zdokonalení doznal i orlí zrak pro vaši ochranu před nepřáteli, kteří nepozorovaně splynuli s davem, či detekci těch schovaných v různých zajímavých úkrytech.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed Rogue Deluxe Edition - PC DIGITAL (946981) , Assassin's creed origins: deluxe edition - xbox digital (g3q-00345)

Jurassic World Evolution Deluxe Edition - PC DIGITAL (702256)

Jurassic World Evolution Deluxe Edition - PC DIGITAL (702256)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Filmový Jurský park obdržel i svoji herní odnož. Získáte tak možnost vymyslet a provozovat dinopark s celou řadou výzev, ale i zábavy. Nechybí ikonický Tyranosaurus Rex a plno dalších druhů dinosaurů. Grafika celého herní prostředí Jurassic World Evolution PC vypadá perfektně. Autentické zpracování Fanoušci filmové ságy si přijdou na své. Na každém kroku totiž bude poznat příbuznost včetně přítomnosti známých herců (Jeff Goldblum).... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jurassic World Evolution Deluxe Edition - PC DIGITAL (702256) , Soul calibur vi: deluxe edition - xbox digital (g3q-00544)

Project CARS 3 Deluxe Edition - PC DIGITAL (1180477)

Project CARS 3 Deluxe Edition - PC DIGITAL (1180477)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Project Cars 3 PC je pokračování cenami ověnčené závodní série od Slightly Mad Studios. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Projeďte se na reálných i smyšlených tratích včetně přesné kopie brněnského Masarykova okruhu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Upravte výkon i vzhled svých vozů Za vyhrané peníze si nejen zvýšíte výkon svých plechových miláčků, ale také si je budete moci upravit k obrazu svému díky propracovanému vizuálnímu tuningu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Project CARS 3 Deluxe Edition - PC DIGITAL (1180477) , Dead rising 4: deluxe edition - xbox digital (tx7-00003)

PGA Tour 2K23 Deluxe Edition - PC DIGITAL (2083306)

PGA Tour 2K23 Deluxe Edition - PC DIGITAL (2083306)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní a arkády, - Hra oslavuje Tiger Woodsův odkaz tím, že ho představuje jako hratelného herního profesionála a výkonného ředitele, který radí týmu. Vrací se také přední návrhář kurzů, který hráčům nabízí možnost postavit si svá vysněná hřiště a sdílet je s globální online komunitou. Pokořte svět golfuFedExCup čeká na nejlepšího golfistu světa. Dejte se v PGA Tour 2K23 Deluxe Edition PC DIGITAL do hraní golfu na profesionální úrovni. Zamiřte na hřiště. Pracujte s prostředím a dostaňte svůj míček vždy do jamky. Zvolte si v PGA Tour 2K23 Deluxe Edition PC DIGITAL svého profíkaVůbec poprvé v historii této série si můžete vybrat šampiona dle své volby. Projděte si výpisku. Najděte si svého oblíbence, nebo to vyzkoušejte za někoho, komu soutěže moc nejdou a stvořte tak těžko... (alza.cz)

Podobné produkty ako PGA Tour 2K23 Deluxe Edition - PC DIGITAL (2083306)

Tribes of Midgard Deluxe Edition - PC DIGITAL (1734358)

Tribes of Midgard Deluxe Edition - PC DIGITAL (1734358)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Nastal čas opustit ValhalluMidgard je v obležení nevítaných návštěvníků. Mýtické bytosti, strašidelní duchové, obrovské bestie a řada dalších stvůr, mají v plánu přivodit svými činy konec světa. V Tribes of Midgard Deluxe Edition PC vám nezbývá nic jiného než opustit hodovní síně Valhally a vydat se opět do své domoviny, která potřebuje, aby někdo nastolil pořádek. Poznejte taje MidgarduObjevujte rozsáhlý herní svět Tribes of Midgard Deluxe Edition PC. Zavítejte do temných kobek. Lovte smrtící monstra. Hledejte poklady nebo se prostě toulejte krajinou. Jak v tomto místě budete trávit svůj čas, je pouze na vás. Shromážděte své přáteleV základu je možné Tribes of Midgard Deluxe Edition PC hrát bez ostatních hráčů. Ideální cestou je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tribes of Midgard Deluxe Edition - PC DIGITAL (1734358)

One Piece Odyssey: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2094142)

One Piece Odyssey: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2094142)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Dostaňte se z ostrovaOne Piece Odyssey: Deluxe Edition PC DIGITAL je akční adventura, která vás společně s partou vašich přátel nechala vyplavit na tajemném ostrovu Waford. Dejte se do pořádku, spojte se spolu s ostatními a dejte se do poutě tímto fascinujícím místem. Střetněte se v One Piece Odyssey: Deluxe Edition PC DIGITAL? s protivníkyCestujte po rozsáhlém světě. Svádějte boje s nepřáteli a sledujte vývoj vašich hrdinů, s jedinečnými bojovými schopnostmi. Zamiřte s nimi do uzavřených dungeonů a absolvujte tam pro RPG typické momenty. Zahrajte si za všechnyVezměte v One Piece Odyssey: Deluxe Edition PC DIGITAL? do rukou některou z řady dostupných postav. Hrát nemusíte pouze za sympatického... (alza.cz)

Podobné produkty ako One Piece Odyssey: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2094142)

Street Fighter 6 Deluxe Edition - PC DIGITAL (2116186)

Street Fighter 6 Deluxe Edition - PC DIGITAL (2116186)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, (alza.cz)

Podobné produkty ako Street Fighter 6 Deluxe Edition - PC DIGITAL (2116186)

LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition (PC) DIGITAL (451678)

LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition (PC) DIGITAL (451678)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 76% Lego hry se za uplynulých šest let příliš nezměnily. To ovšem titulu Lego DC Super Villains vůbec neškodí. Na co se můžete těšit ve hře Lego DC Super VillainsHrát budete za jednoho ze známých padouchů z Injustice League anebo si můžete vytvořit svého vlastního, zbrusu nového záporákaZábavný příběh se odehrává v Gotham City A Metropolis, zabrousíte ale i do Watchtoweru nebo do SmallvilluSpeciální obsah Deluxe EdiceSeason PassEarly-Acess k doplňkovému balíčku DC Super-Villains: TV Series DLC Character PackExkluzivní figurku Lex Luthor Superman Vydejte se za dobrodružstvím s postavami, které dobře znáte. Ve... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition (PC) DIGITAL (451678)

Resident Evil Revelations 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404355)

Resident Evil Revelations 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404355)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 73% Deluxe edice hororové survival hry Resident Evil Revelations 2 obsahuje přes dvacet dodatků. Skvělé grafické zpracování. Napínavý příběh s poutavými zápletkami. Hlavní hrdinka Claire Hlavní hrdinku Claire, kterou znáte již z předchozí série, zde pokračuje ve svém dobrodružství. Deluxe ediceTato edice obsahuje mimo samotnou hru těchto 21 DLC: DLC Barrys Commandant Costume, DLC Claires Rodeo Costume, DLC Moiras Urban Ninja... (alza.cz)

Podobné produkty ako Resident Evil Revelations 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404355)

Marvel vs Capcom Infinite Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404292)

Marvel vs Capcom Infinite Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404292)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 69% Zahrajte si za Iron Mana, Thora, Hawkeye, Ryu, Mega Mana či Chrise Redfielda a postavte se společnému nepříteli, který vzešel mutací z obou světů. Deluxe EdiceTato edice nabídne několik nových hratelných charakterů a kostýmů, včetně Sigmy. Hra obsahuje spoustu ikonických hrdinů z obou vesmírů. Vyberte si jeden z kamenů nekonečna z MCU a ovlivněte tak významně průběh celé bitvy. Kolize světů Hrdinové Marvelu a Capcomu se musí spojit, aby společně čelili novému nepříteli.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marvel vs Capcom Infinite Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404292)

Mystery Masters: Psycho Train Deluxe Edition (PC) DIGITAL (214875)

Mystery Masters: Psycho Train Deluxe Edition (PC) DIGITAL (214875)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Jen opravdoví hrdinové mohou čelit nejstrašnějšímu lotrovi v historii. Nastupte do tajemného vlaku a ukažte svoji odvahu i logické myšlení.Hra Mystery Masters: Psycho Train vás posadí na sedačku bláznivého vlaku, po kterém se pohybuje psychopatický duch. Musíte se vydat na opatrný průzkum vlaku a hledat veškeré dostupné indicie. Zároveň vyzkoušíte svoji odvahu a schopnost řešit problémy s neskutečně obtížnými hádankami. Klíčové vlastnosti2D klikací adventuraProzkoumejte tajemný vlak i zříceninu vlakové staniceChytlavý příběh a řada nápaditých miniher (alza.cz)

Podobné produkty ako Mystery Masters: Psycho Train Deluxe Edition (PC) DIGITAL (214875)

Small Town Terrors: Livingston Deluxe Edition (PC) DIGITAL (214888)

Small Town Terrors: Livingston Deluxe Edition (PC) DIGITAL (214888)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Small Town Terrors: Livingston Deluxe Edition je klikací 2D adventura, jejíž příběh se točí kolem hledání ztracené rodiny. Velkou komplikací však představuje právě probíhající zombie apokalypsa.Naše hlavní hrdinka se probouzí z dlouhého kómatu a čeká na ni velké překvapení v podobě postapokalyptického světa. Hlavní roli zde mají krvelačné zombie. Musíte se vydat na nebezpečnou cestu, jejímž cílem je nalezení ztracené rodiny. Také je potřeba zjistit příčinu zla dřív, než bude příliš pozdě.Klíčové vlastnosti2D klikací adventuraProzkoumejte město pod vládou krvelačných zombíkůAtmosférický soundtrack v digitální podobě (alza.cz)

Podobné produkty ako Small Town Terrors: Livingston Deluxe Edition (PC) DIGITAL (214888)

NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER Deluxe Edition (PC) DIGITAL (443318)

NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER Deluxe Edition (PC) DIGITAL (443318)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 66% Vytvořte si vlastní postavu, staňte se mistrem Jutsu a ukažte v epických onlinových bitvách, kdo je nejlepším Shinobi ve vesnici. Dopřejte si kompletní zážitekKupte si Naruto to Boruto: Shinobi Striker Deluxe Edition a získejte ten nejkompletnější zážitek ze hry. Tato edice obsahuje kompletní hru Naruto to Boruto: Shinobi Striker a veškerý dodatečný obsah, který je součástí Season Passu. Zahrajte si akční rubačku ze světa Naruta a objevujte svět legendárních Schinobi. Každá postava je originální a má své vlastní schopnosti a dovednosti, které vám pomohou k vítězství.... (alza.cz)

Podobné produkty ako NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER Deluxe Edition (PC) DIGITAL (443318)

Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)

Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Využijte jakoukoli zbraň, která se vám dostane do rukou, včetně těch určených na boj z blízka. Odemkněte nové zbraně a dále je upravujte podle svých preferencí. Ďábelský Horde Mode Hitlerovy hordy jsou zpět. Zombie Army 4: Dead War je střílečka z pohledu třetí osoby. Likvidujte zástupy nemrtvých v co-op režimu pro až 4 hráče. Armáda nemrtvých je zpětHitlerova nemrtvá armáda je zpět a silnější než kdykoli předtím. V příběhu alternativní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 Deluxe Edition - PC DIGITAL (930559)

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 Deluxe Edition - PC DIGITAL (930559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 76% Ve hře One Piece: Pirate Warriors 4 se setkáte jak s populární anime ONE PIECE sérií, tak s napínavou akcí ze série WARRIORS. One Piece: Pirate Warriors 4 přináší novou grafiku, propracovaná bitevní pole a vířící oblaka prachu. Nechte se plně pohltit světem One Piece. Vylepšení ve všech směrech Čeká vás explozivnější příběh, rozmanitější lokace a ještě šílenější útoky. Vydejte se přes různorodé ostrovy za nalezením proslulého pokladu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 Deluxe Edition - PC DIGITAL (930559)

One Piece: Unlimited World Red - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (375219)

One Piece: Unlimited World Red - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (375219)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a dobrodružná, % One Piece: Unlimited World Red hráče vrací v čase a představuje jim starší titul přepracovaný do novějšího kabátku. Zavzpomínejte na staré dobré časy a zahrajte si titul, který již pravděpodobně znáte. Zakoukejte se do přepracovaného grafického kabátku. Originální příběh Herní příběh je založen na dílu spisovatele Eichiira Oda. Během hry se můžete setkat s těmi nejslavnějšími protivníky a postupně se dopracovat až do kapitoly Dressrosa. Během vašich dobrodružství si budete moci zahrát... (alza.cz)

Podobné produkty ako One Piece: Unlimited World Red - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (375219)

LEGO Marvel Super Heroes 2 - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (366786)

LEGO Marvel Super Heroes 2 - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (366786)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, arkády a dětská, Już CZAS! Kup Edycję Deluxe teraz, a otrzymasz dostęp do głównej gry oraz przepustki Season Pass. Dołącz do ulubionych superbohaterów oraz superzłoczyńców z różnych epok i rzeczywistości w całkowicie nowej przygodzie – LEGO® Marvel Super Heroes 2! (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes 2 - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (366786)

MY HERO ONE'S JUSTICE 2 Deluxe Edition - PC DIGITAL (893221)

MY HERO ONE'S JUSTICE 2 Deluxe Edition - PC DIGITAL (893221)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 68% MY HERO ONE'S JUSTICE 2 Deluxe Edition obsahuje základní hru a seasson pass. Vybrat si můžete z rozsáhlé škály známých hrdinů. Údery nabíjíte svůj PLUS ULTRA metr, který vám umožní aktivovat mocná komba. Deku a jeho spolužáci jsou zpět! Boj za spravedlnost bude nyní větší, lepší a hrdinštější. V My Hero’s Justice 2 se proti sobě postaví všichni známí hrdinové a padouši z anime/mangy. 3D bitevní arényVyzkoušejte si všechny... (alza.cz)

Podobné produkty ako MY HERO ONE'S JUSTICE 2 Deluxe Edition - PC DIGITAL (893221)

Shadows: Price For Our Sins Deluxe Edition (PC) DIGITAL (214883)

Shadows: Price For Our Sins Deluxe Edition (PC) DIGITAL (214883)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Děsuplná soudná noc působí na nerozvážné hosty, kteří se rozhodnou uspořádat Halloween party v domě na opuštěné farmě.Halloweenská noc je ideální příležitost k uspořádání party pro staré přátele z dětství. Na staré farmě se však zábava vymkne z ruky a dojde k otevření brány ze světa temnot. Musíte zachránit všechny své přátele a bránu opět uzavřít. Hra se žánrově řadí mezi 2D klikací adventury a je vybavena docela hezkým grafickým kabátkem.Obsah Deluxe ediceTapety pro plochu na PCDigitální soundtrack (alza.cz)

Podobné produkty ako Shadows: Price For Our Sins Deluxe Edition (PC) DIGITAL (214883)

Umbrella Corps / Biohazard Umbrella Corps - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404124)

Umbrella Corps / Biohazard Umbrella Corps - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404124)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 36% Multiplayer střílečka ze známého světa Resident Evil. Světové korporace posílají žoldnéře, aby z laboratoří dostali vzácná data. Vzrušující střety se zbraněmi krátkého a středního dolstřelu s analogovými zaměřovači a systémem clon. Výběr z množství zbraní různých modelů. V místech zamořených zombiemi se odehrávají multiplayer souboje při střetu dvou skupin žoldáků. Vylepšená verze Deluxe EditionKlasická střílečka s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Umbrella Corps / Biohazard Umbrella Corps - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (404124)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2085244)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2085244)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: akční, - Postavte se proti nemilosrdným korporátním vládcům v tomto příběhovém dobrodružství! V věčně válkou zmítané metropoli Promethea budete Anu, Octavio a Fran ovládat v nejhorší den jejich života. Pomozte těmto třem poraženým při jejich snaze změnit svět (a možná ho i zachránit)! Prožijte další velkolepé dobrodružstvíNew Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL je příběhová adventura, která vypráví další kapitolu z oblíbeného vesmíru střílečky Borderlands. Svět hlavních hrdinů tohoto vyprávění je zasažen válkou a jen vy jste je schopni zachránit před smrtí. Čelte v New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL náročným volbám Postaveno je před vás vyprávění plné náročných momentů. Postavena je před vás divoká Fran, vědkyně Ana... (alza.cz)

Podobné produkty ako New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2085244)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2084167)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2084167)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Postavte se proti nemilosrdným korporátním vládcům v tomto příběhovém dobrodružství! V věčně válkou zmítané metropoli Promethea budete Anu, Octavio a Fran ovládat v nejhorší den jejich života. Pomozte těmto třem poraženým při jejich snaze změnit svět (a možná ho i zachránit)! Prožijte další velkolepé dobrodružstvíNew Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL je příběhová adventura, která vypráví další kapitolu z oblíbeného vesmíru střílečky Borderlands. Svět hlavních hrdinů tohoto vyprávění je zasažen válkou a jen vy jste je schopni zachránit před smrtí. Čelte v New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL náročným volbám Postaveno je před vás vyprávění plné náročných momentů. Postavena je před vás divoká Fran, vědkyně... (alza.cz)

Podobné produkty ako New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2084167)

Extinction: Deluxe Edition (PC) Steam DIGITAL (782428)

Extinction: Deluxe Edition (PC)  Steam DIGITAL (782428)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, 51% Lehce nadprůměrná akční adventura, která sází především na zábavné souboje s obřími protivníky (Zing.cz). Deluxe ediceZakoupením Extinction: Deluxe Edition pro Xbox One obdržíte kromě základní hry také season pass Days of Dolorum. Chraňte lidskou populaci před vyhynutím v propracované příběhové kampani, osvoboďte co nejvíce civilistů a zničte brutálního nepřítele. Dokončete rozmanité vedlejší mise, abyste získali vylepšení, které vám pomohou v kampani. Boj založený na vašich dovednostech... (alza.cz)

Podobné produkty ako Extinction: Deluxe Edition (PC) Steam DIGITAL (782428)
We Happy Few: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00567), We Happy Few - PS4 (850942007182), Deus Ex Mankind Divided: Digital Deluxe Edition DIGITAL (G3Q-00192), Earthfall: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00499), Extinction: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00482), Prey: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00541), Monster Hunter World: Iceborne Digital Deluxe Edition - Xbox Digital (7D4-00370), Devil May Cry 5: Digital Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00666), Monster Hunter World: Iceborne Master Edition Digital Deluxe - Xbox Digital (G3Q-00770), UFC 3: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00419), Insurgency: Sandstorm - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01248), Darksiders III: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00631), Minecraft Legends: Deluxe Edition - Windows Digital (2WU-00046), WWE 2K22 - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01346), Minecraft Legends: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00140), Tekken 7: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00291), Doom Eternal: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00159), Desperados III - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00944), Hitman 3: Deluxe Edition - Xbox Digital (6JN-00185), Rage 2: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00689), Battlefield V: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00519), Wolfenstein: Youngblood: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00703), Code Vein: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00540), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Dead Space: Digital Deluxe Edition Upgrade - Xbox Series X|S Digital (7D4-00650), Resident Evil 2: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00659), Battlefield V: Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (7D4-00307), Assassin's Creed Origins: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00345), Soul Calibur VI: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00544), Dead Rising 4: Deluxe Edition - Xbox Digital (TX7-00003)