Castlevania: lords of shadow - ultimate edition (pc) digital (445480)

Produkt Castlevania: lords of shadow - ultimate edition (pc) digital (445480) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Castlevania: lords of shadow - ultimate edition (pc) digital (445480) upraviť a produkt hľadať znova.

Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition (PC) DIGITAL (445480)

Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition (PC) DIGITAL (445480)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Akční adventura vás přenese do světa, ve kterém vládnou temné a zlovolné síly tajemných Pánů stínu a kde duše zemřelých bloudí kdesi mezi život a smrtní, aniž by mohly v poklidu spočinout. Hlavním hrdinou je Gabriel. Příslušník elitního vojenského řádu bratrstva světla, jehož manželka byla silami temnoty brutálně zavražděna. Sama nemohouc spočinout, provádí Gabriela strastiplnou cestou s cílem opět v jejich světě nastolit rovnováhu. Klíčové vlastnosti Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate EditionAkční adventuraEpický příběhNadpřirozené bytostiFantasy světUrčeno pro PC (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition (PC) DIGITAL (445480) , Shadow of the tomb raider: definitive edition - xbox digital (g3q-00840)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Digital Bundle (PC) DIGITAL (445338)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Digital Bundle (PC) DIGITAL (445338)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, Toto rozsáhlé epické dobrodružství vás přenese do obrovského světa obdařeného úžasně propracovanými gotickými kulisami a tak trochu oplývajícím ponurým životem. Dracula se totiž po dlouhých letech, slabý a bez svých sil, vrací ze světa mrtvých, aby se znovu připomněl. Hra je uzpůsobena moderním hráčským požadavkům a disponuje zcela přepracovanou grafikou. Unikátní jsou meziprostorové výlety v ději hry, které se staví proti smyslu časové linky, čímž hru ještě více ozvláštňují. Klíčové vlastnosti Castlevania: Lords of Shadow 2 Digital Bundle (PC)Propracovaný epický světModerní a detailní grafikaDěj nabitý akcíUrčeno pro PC (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow 2 Digital Bundle (PC) DIGITAL (445338) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Revelations DLC (PC) DIGITAL (445334)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Revelations DLC (PC) DIGITAL (445334)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Toto rozšíření dále rozvíjí příběh o rozsáhlém epickém dobrodružství, jenž vás přenese do obrovského světa obdařeného úžasně propracovanými gotickými kulisami a tak trochu oplývajícím ponurým životem. Dracula se totiž po dlouhých letech, slabý a bez svých sil, vrací ze světa mrtvých, aby se znovu připomněl. Hra je uzpůsobena moderním hráčským požadavkům a disponuje zcela přepracovanou grafikou. Unikátní jsou meziprostorové výlety v ději hry, které se staví proti smyslu časové linky, čímž hru ještě více ozvláštňují. Revelations přináší nové mise, nové hádanky a nová odhalení. Klíčové vlastnosti Castlevania: Lords of Shadow 2 RevelationsRozšíření pro základní hruPřidává mnoho misí, hádanek a odhaleníPropracovaný epický světModerní a detailní grafikaDěj nabitý akcíUrčeno pro PCVyžaduje základní hru (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow 2 Revelations DLC (PC) DIGITAL (445334) , Minecraft dungeons: ultimate edition - xbox digital (g7q-00123)

Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD (PC) DIGITAL (445336)

Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD (PC) DIGITAL (445336)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 70% Přímý port bez extra příkras, ale v novém HD provedení klasické a epické 3DS kultovní akce dobrodružné hry. Původní 2D handheldovka dostala nový 3D kabátek. Gabriel, nyní známý jako Drákula, vyhlásil válku Bratrstvu, což vedlo k kataklyzmické prozřetelnosti mezi Otcem a Synem. Herní variabilita Prozkoumejte Drákulův hrad a objevte tajná tajemství, hrajte s různými postavami, zvládněte 30 různých bojových pohybů, magické a sekundární zbraně.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD (PC) DIGITAL (445336) , Battlefield 2042: ultimate edition - xbox digital (g3q-01197)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Relic Rune Pack (PC) DIGITAL (445466)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Relic Rune Pack (PC) DIGITAL (445466)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vyberte si svou runuTento balíček vám dává exkluzivní transmutační runu, která vám umožní absorbovat některou z herních relikvií a přeměnit ji na jednu podle vašeho výběru. Transmutační runa vám umožní mít vždy k dispozici to nejlepší pro danou situaci. Pro aktivaci je zapotřebí vlastnit základní hru Castlevania: Lords of Shadow 2 Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow 2 Relic Rune Pack (PC) DIGITAL (445466) , Shadow of the tomb raider: definitive edition - ps4 (5021290085879)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Dark Dracula Costume (PC) DIGITAL (445330)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Dark Dracula Costume (PC) DIGITAL (445330)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Dodejte Drákulovi nový vzhledPořiďte si alternativní zbarvení pro Drákulův ikonický kostým z Castlevania: Lords of Shadow 2. Kostým obsahuje klasické bílé vlasy a vousy pro Prince Temnot. Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow 2 Dark Dracula Costume (PC) DIGITAL (445330) , Tom clancy's the division 2: warlords of new york ultimate edition - xbox digital (g3q-00895)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Armored Dracula Costume (PC) DIGITAL (445322)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Armored Dracula Costume (PC) DIGITAL (445322)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Dodejte Pánu temnoty nový vzhledNový, vysoce detailní kostým pro slavného Pána temnoty Drákuly do hry Castlevania: Lords of Shadow 2 dodá postavě stylovější vzhled. Doplněk obsahuje kožený texturovaný kabát s novými filigránovými vzory a kompletně přepracovaný centrální pás brnění. Drákula s oblekem získá i nový styl vousů, aby lépe ladil s novým oblekem. Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow 2 Armored Dracula Costume (PC) DIGITAL (445322) , Far cry 6: ultimate edition - xbox digital (g3q-01048)

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748)

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 80% Tahle hra předčí první díl svým vylepšeným Nemesis systémem, upravenou mechanikou soubojů a hlavně naprosto epickým příběhem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Na co se můžete těšit ve hře Middle-earth: Shadow of WarNa cestě k dobytí Mordoru budete obsazovat pevnosti a stavět vojsko, které bude schopné postavit se Temnému PánuUpravený systém Nemesis vás nutí skřetí žoldáky před zrekrutováním nejdříve porazitVe stromu dovedností narazíte na schopnosti jako osedlání draka anebo vyvolání jedovatých pavoukůHerní svět je opět o kus otevřenější, což vám dovolí ho lépe zkoumat Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V této hře navážete na příběh Middle-Earth: Shadow of Mordor, ve kterém se Talion a Celebrimbor pokoušeli se svojí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748) , Minecraft dungeons: ultimate edition - windows 10 digital (2wu-00037)

Anno 2205 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (416877)

Anno 2205 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (416877)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: strategie, 72% Nádherně vypadající budovatelská strategie, která dělá čest jménu série a žánru budovatelských strategií celkově. Postavte se své prosperující město, ve kterém obyvatelé budou šťastni a budou se cítit v bezpečí. Ve hře budete budete muset přežít v mnoha nehostinných krajinách. Hned zkraje hry vás vývojáři vysadí v mrazivé arktické zóně. Vesmírná expanze Anno 2205 bere solidní základy série a budovatelských městských strategii a posouvá se o planetu dále. Příběhová kampaň vás totiž vezme na Měsíc.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Anno 2205 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (416877) , Back 4 blood: ultimate edition - xbox digital (g3q-01253)

King's Bounty: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (185887)

King's Bounty: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (185887)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a strategie, % Kolekce her od studia Katauri Interactive, King’s Bounty: Ultimate Edition, jsou tahové a strategické RPG, které vydává společnost 1C Entertainment. Vyzkoušejte si „duchovního nástupce“ tahových strategií Heroes of Might and Magic. Vydejte se do světa plného magie, příšer a dobrodružství, vychutnejte si až 250 hodin zábavy napříč všemi doposud vydanými hrami King’s Bounty. Legenda začíná Ultimátní edice začíná hrou King’s Bounty: The Legend. V té se vžijete do role zvláštního lovce pokladů, jenž pracuje pro samotného... (alza.cz)

Podobné produkty ako King's Bounty: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (185887) , Watch dogs legion ultimate edition - xbox digital (g3q-00937)

Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240348)

Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240348)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: akční, RPG a střílečky, Vypnuto Zkoumejte zbrusu nový svět Borderlands 3 PC za hranicemi Pandory a nové nepřátele. Vypnuto Postavte se světu jako jeden ze 4 nových Vault Hunters. Každý má své schopnosti, svůj strom dovedností, dohromady jste nezastavitelní. Vypnuto Solo nebo s přáteli Můžete světem Borderlands 3 PC procházet sám nebo si na obzvlášť nebezpečné mise pozvěte přátelé a zvětšete tak svou kořist. Vypnuto A Mayhem-Fueled Thrill... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240348) , Shadow of the tomb raider: definitive edition - xbox one (5021290085978)

Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240342)

Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240342)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, Zkoumejte zbrusu nový svět Borderlands 3 PC za hranicemi Pandory a nové nepřátele. Postavte se světu jako jeden ze 4 nových Vault Hunters. Každý má své schopnosti, svůj strom dovedností, dohromady jste nezastavitelní. Solo nebo s přáteli Můžete světem Borderlands 3 PC procházet sám nebo si na obzvlášť nebezpečné mise pozvěte přátelé a zvětšete tak svou kořist. A Mayhem-Fueled Thrill Ride Zabraňte fanatickým dvojčatům... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240342) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Anno 2205 - Ultimate Edition - PC DIGITAL (1595740)

Anno 2205 - Ultimate Edition - PC DIGITAL (1595740)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: strategie, PC Anno 2205 Ultimate Edition užijte si budování se všemi dodatky s Ultimate edicí. Nový herní engine nabízí skutečně nádherný dojem velkoleposti a přináší nebývalou úroveň detailů. Budujte budoucnostOblíbená budovatelská strategie putuje hlouběji do budoucnosti, kde se již lidé prohání v létajících autech a budují města na Měsíci. A přesně to bude také váš úkol. Osídlit Měsíc! V Anno 2205 Ultimate Edition PC se připojíte k budování lepší budoucnosti. Užijte si budování se všemi dodatky s Ultimate edicí - Tundra, Orbit a Frontiers. Nový herní engine nabízí skutečně nádherný dojem velkoleposti a přináší nebývalou úroveň... (alza.cz)

Podobné produkty ako Anno 2205 - Ultimate Edition - PC DIGITAL (1595740) , Lords of black: alchemy of souls part ii. - cd (8024391115824)

V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (450186)

V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (450186)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, % Extrémní zážitek v náročné simulaci. Zažijete rallye, rallycross, drifty, bugin i jízdy do kopce. Prozkoumáte všechny kontinenty při náročném dobrodružství. V Rallye Crossu zažijete napínavé závody pro 8 jezdců v terénu i na asfaltu. Rychlost, adrenalin a rychlé reflexy Dokážete při zvýšeném adrenalinu zlepšit své reflexy? Zdolávejte nejtěžší trasy v co nejvyšší rychlosti. Užijte si legendární offroadové vozidla a nádherné prostředí. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (450186) , Red dead redemption 2 - ultimate edition - xbox digital (g3q-00555)

Assassins Creed Odyssey Ultimate Edition - PC DIGITAL (817645)

Assassins Creed Odyssey Ultimate Edition - PC DIGITAL (817645)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, české titulky, žánr: akční a RPG, Napište svůj vlastní příběh ve tvrdém světě Assassins Creed Odyssey Ultimate Edition PC, který neodpouští žádné špatné rozhodnutí. Staňte se legendárním řeckým hrdinou a bojujte stejně dobře na souši i na moři. Řecko, země mýtů a legend Setkejte se s nejslavnějšími osobnostmi antického Řecka a jednejte s nimi během zásadních historických okamžiků, které vytvářely západní civilizaci. Bojujte v epických bitvách v Assassins Creed... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed Odyssey Ultimate Edition - PC DIGITAL (817645) , Dragon ball z: kakarot - ultimate edition - xbox digital (g3q-00861)

Street Fighter 6 Ultimate Edition - PC DIGITAL (2116192)

Street Fighter 6 Ultimate Edition - PC DIGITAL (2116192)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, (alza.cz)

Podobné produkty ako Street Fighter 6 Ultimate Edition - PC DIGITAL (2116192) , House of lords: saints and sinners - cd (8024391125427)

Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690)

Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 85% Nadprůměrná, zábavná a vyladěná do posledního detailu. Takhle by měly vypadat všechny hry (nejen ty bojové.) Na co se můžete těšit ve hře Dragon Ball FighterZ (PC) DigitalJedna z mála vtahujících bojovek, u kterých doopravdy vypneteV bojovém zápalu vám čas bude protékat mezi prstyBarvami a vizuální pestrostí anime grafika rozhodně nešetříPokud jste soutěživí, skvěle se zabavíte u kooperativního & online móduJako solitér oceníte příběhový módSpeciální obsah Ultimate ediceFighterZ Pass (doplněk pro zpřístupnění 8 nových bojovníků - více informací najdete zde.)Anime Music PackCommentator Voice Pack Chytlavost propracované mlátičky Dragon Ball FighterZ, vás vtáhne natolik, že na všední realitu úplně zapomenete.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690) , Pc klavesnice yenkee shadow ykb 3200 herni

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275)

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Rockstar Launcher, žánr: akční, - Amerika, 1899. Konec éry divokého západu začal a muži zákona loví poslední zbývající psanecké gangy. Ti, kteří se nevzdají nebo nepodlehnou, jsou zabiti. Red Dead Redemption 2 od tvůrců Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption je epický příběh o životě v Americe za úsvitu moderní doby. 93% Red Dead Redemption 2 je pokračování úspěšné westernové akce, která vyšla už v roce 2010. Vývojáři z Rockstar Games jsou zárukou vynikajícího herního zážitku. Popadněte klobouk, osedlejte svého koně a vydejte se na nové dobrodružství. Ostré přestřelky jsou typickým obrázkem divokého západu. Hlavní hrdina Arthur Morgan Red Dead Redemption 2 od tvůrců Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption je epický příběh o životě v Americe za úsvitu moderní doby. (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275) , Tales of vesperia: definitive edition - xbox digital (g3q-00546)

ACE COMBAT 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Ultimate Edition - PC DIGITAL (2037013)

ACE COMBAT 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Ultimate Edition - PC DIGITAL (2037013)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Příběhem vás provede mechanička Avril Mead, tajemný Dr. Schroeder, ale setkáte se i s mnoha dalšími postavami. Ovšem hlavním hrdinou je pilot, jemuž nikdo neřekne jinak než Trigger. Staňte se elitním pilotem Ve hře Ace Combat 7: Skies Unknown PC budete jako hlavní hrdina vzlétat i přistávat na ranvej či dokonce tankovat během letu. Ve hře se setkáte s reálnými letadly jako např. MiG či Gripen. Narazíte také i celou řadu fiktivních letadel. Můžete tak usednout za knipl více než 40 letadel.... (alza.cz)

Podobné produkty ako ACE COMBAT 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Ultimate Edition - PC DIGITAL (2037013) , Age of empires ii: definitive edition - digital (2wu-00011)

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716)

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 65% Staňte se součástí hvězdných válek. V nové edici Star Wars jsou krásně prezentovány všechny postavy, vše se odehrává v identickém prostředí a herní atmosféra vás zkrátka pohltí. Naučte se využívat všech magických sil. V soubojích na vás nebudou čekat pouze vám rovní protivníci. Identické grafické zpracování Hra Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition skvěle imituje stejnojmenný film. Pokud patříte mezi fanoušky hvězdných válek. Herní zpracování vám umožní stát se jejich součástí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716) , State of decay 2: juggernaut edition - xbox digital (g7q-00103)

Song of Horror: Complete Edition - PC DIGITAL (1176448)

Song of Horror: Complete Edition - PC DIGITAL (1176448)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, - Slavný spisovatel Sebastian P. Husher se ztratil i s celou svou rodinou. Jeho znepokojený editor vyslal do jeho domu pomocníka, aby situaci prověřil – ale ten už se nevrátil. Tato zmizení zažehnou sérii událostí, které brzy odhalí cosi strašlivého. Obsahuje speciální balení, průvodce s mapou a příručku k postavám. Jak již název vypovídá hra Song of Horror je survival hra s hororovými prvky z pohledu pevné kamery třetí osoby. Pokud máte rádi strach, zde si užijete tajemných bytostí, před kterými musíte být stále ve střehu. Zatracená místa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Song of Horror: Complete Edition - PC DIGITAL (1176448) , Age of empires iv: anniversary edition - windows digital (2wu-00040)

Tales Of Vesperia Definitive Edition (PC) DIGITAL (669048)

Tales Of Vesperia Definitive Edition (PC) DIGITAL (669048)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, 80% Oslavte 10. výročí oslavovaného JRPG s novými plně hratelnými postavami, příběhy a dalším obsahem, který nikdy neopustil hranice Japonska. Nádherný remaster dostal novou grafiku s vyšším rozlišením. Boj o moc ve světě, kde je vše závislé na starodávné technologii, kterou ovládá Císařství, přivádí osudy několika hrdinů na cestu za dobrodružstvím a záchranou světa. Příběh, který vás nadchne Prožijte příběh Yuriho Lowella – bývalého imperiálního rytíře, který se napříč světem Terca Lumireis seznámí s celou řadou postav a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tales Of Vesperia Definitive Edition (PC) DIGITAL (669048) , Borderlands: game of the year edition - xbox digital (g3q-00702)

Tribes of Midgard Deluxe Edition - PC DIGITAL (1734358)

Tribes of Midgard Deluxe Edition - PC DIGITAL (1734358)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Nastal čas opustit ValhalluMidgard je v obležení nevítaných návštěvníků. Mýtické bytosti, strašidelní duchové, obrovské bestie a řada dalších stvůr, mají v plánu přivodit svými činy konec světa. V Tribes of Midgard Deluxe Edition PC vám nezbývá nic jiného než opustit hodovní síně Valhally a vydat se opět do své domoviny, která potřebuje, aby někdo nastolil pořádek. Poznejte taje MidgarduObjevujte rozsáhlý herní svět Tribes of Midgard Deluxe Edition PC. Zavítejte do temných kobek. Lovte smrtící monstra. Hledejte poklady nebo se prostě toulejte krajinou. Jak v tomto místě budete trávit svůj čas, je pouze na vás. Shromážděte své přáteleV základu je možné Tribes of Midgard Deluxe Edition PC hrát bez ostatních hráčů. Ideální cestou je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tribes of Midgard Deluxe Edition - PC DIGITAL (1734358) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

STALKER: Shadow of Chernobyl (PC) DIGITAL (414771)

STALKER: Shadow of Chernobyl (PC) DIGITAL (414771)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 82% Vstupte do Zóny, člověkem vytvořeného pekla, a vydejte se na cestu za nalezením artefaktů nabitých abnormální energií a pravdy o Zóně samotné. Užijte si reálné stavby a prostředí z Černobylské Zóny. STALKER nabídne pohlcující příběh s živým otevřeným světem. Jeden z mnoha Staňte se jedním ze Stalkerů, který se probudí v Zóně a bojujte o přežití v tomto člověkem stvořeném pekle. Pohlcující atmosféraVyužijte a... (alza.cz)

Podobné produkty ako STALKER: Shadow of Chernobyl (PC) DIGITAL (414771) , Darq ultimate edition - xbox (4020628633936)

Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL (1246270)

Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL (1246270)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Vypnuto Ke 14 civilizacím Evropy, obou Amerik a Asii přibyly dvě nové civilizace Švédů a Inků. Vypnuto Při hraní bude dotvářet atmosféru plně remasterovaný soundtrack. Vypnuto Nikdy nekončící zábava Vrhněte se do bitvy s ostatními hráči s vylepšeným online multiplayerem napříč všemi platformami. Hra obsahuje také Spectator mód a podporu uživatelských modifikací. Vypnuto Kultovní strategie v moderním kabátkuAge of Empires III: Definitive... (alza.cz)

Podobné produkty ako Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL (1246270) , Darq ultimate edition - ps5 (4020628633943)

Omerta: City of Gangsters Gold Edition - PC DIGITAL (692878)

Omerta: City of Gangsters Gold Edition - PC DIGITAL (692878)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Omerta: City of Gangsters PC se řadí mezi simulační hry s taktickým tahovým bojem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vžijte se do role čerstvého imigranta z lodi, který má velké sny o životě. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kriminální hierarchie Propracujte se od malých prací a rozšiřujte své impérium tím, že zabíráte území jiných gangsterů. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Omerta: City of Gangsters Gold Edition - PC DIGITAL (692878) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979)

Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a střílečky, Zažijte skutečný lovAbsolvujte autentický lovecký zážitek. Vytvořte si v Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL svého loveckého avatara a vydejte se s ním na lov zvířat v otevřeném světě. Vychutnávejte si herní příběh, nebo se prostě jen dejte do prostého střílení zvěře. Optimalizujte v Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL svou výbavuLovte jako profesionál díky pestré škále vybavení. Naučte se pracovat se svou zbraní. Nastavte si jí podle potřeby a následně eliminujte ta nejvzácnější zvířata USA a Evropy. Získávejte z nich trofeje a následně si je vystavte ve své síni slávy. Kooperujte s přáteliV Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL nemusíte být na lov zvířat sami. Přítomná je tu také kooperace, v jejímž... (alza.cz)

Podobné produkty ako Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979) , Revolution ultimate nudes shadow palette light 0,9 g (5057566437110)

Call of Cthulhu: Shadow of the Comet (PC) DIGITAL (255373)

Call of Cthulhu: Shadow of the Comet (PC) DIGITAL (255373)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, RPG a logická, Call of Cthulhu: Shadow of the Comet je hororová hra, která kombinuje intenzivní akci s prvky adventur.Call of Cthulhu: Shadow of the Comet? je hororová hra, která kombinuje intenzivní akci s prvky adventur. Při prozkoumávání, vyšetřování a boji budete spoléhat hlavně na svoje dovednosti, až se ujmete zjevně nesplnitelných úkolů v boji proti inkarnacím zla. K dispozici vám bude široká škála nejrůznějších lokací. Příběh, odehrávající se v roce 1910, zavede hráče do malého přístavního městečka Illsmouth. Má návrat Halleyovy komety něco společného s návratem Velkých Pradávných? Klíčové vlastnostiděsivá dobrodružná hraatmosférické nasvícení a dynamické stínyinteligentní hratelnost s řešením hádanek i bojemartefakty zla, hrůzostrašné legendyLovecraftovy známé příšery a místa (alza.cz)

Podobné produkty ako Call of Cthulhu: Shadow of the Comet (PC) DIGITAL (255373) , The king of fighters xv deluxe edition - xbox digital (g3q-01264)

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL (339729)

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL (339729)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Pokračování úspěšné hry Middle-Earth: Shadow of Mordor, Hra plná epických hrdinů a záporáků, stejně jako ikonických lokací a originálních druhů nepřátel. Prozkoumejte rozlehlé pláně proslulé středozemě. Zdokonalujte svého hrdinu v průběhu dlouhé cesty za vítězstvím. Každé rozhodnutí má své následky Systém Nemesis zaručuje, že každý váš vykonaný čin ve hře ovlivní osud celého světa. Novinkou má být systém nazvaný Followers. Bude se jednat o postavy, které... (alza.cz)

Podobné produkty ako Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL (339729) , Project cars game of the year edition - xbox digital (g3q-00124)

Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508)

Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 68% Solidní stand-alone datadisk v netradičním prostředí, který je určen zejména pro zkušené fanoušky série. Vypnuto Hlavním kampaň se silným příběhem. Vypnuto Přítomnost helikoptér, což je jedna z výsad této hry. Vypnuto Vlastní osobnost Hlavní kampaň, obsahující celkem deset misí, se soustředí na tým speciálních vojáků, kteří však nejsou pouhými loutkami - každý z nich má vlastní osobnost.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508) , Age of empires 3: definitive edition - windows 10 digital (2wu-00035)

State of Decay: Year One Survival Edition (PC) DIGITAL (419673)

State of Decay: Year One Survival Edition (PC) DIGITAL (419673)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a simulátor, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. - V postapokalyptické hře State Of Decay máte jen jeden úkol. Přežít. Pokud jste zdatní, postupně se dostáváte mezi komunitu a můžete vylepšovat své zbraně... Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Původní verze State of Decay je doplněna lepšími texturami, extra zbraněmi a novými úkoly. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Prozkoumávejte trosky a čelte nekončícím vlnám nemrtvých. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nové... (alza.cz)

Podobné produkty ako State of Decay: Year One Survival Edition (PC) DIGITAL (419673)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, PC NieR: Automata Hra spojuje úžasné scenérie a lokace bez nutnosti nahrávání. Nier je vytvořena k rychlému boji v 60 fps a zpestřuje hratelnost velkým množstvím vedlejších úkolů. Vypořádejte se s invazí Mechanoidů na vaší zničené domovské planetěVe hře NieR: Automata PC invaze mimozemských robotů zahnala lidskou civilizaci na Měsíc. Androidi jsou lidmi vysíláni do opuštěných míst na zdevastovanou planetu Zemi za účelem nastolit pořádek a zničit nepřátelské Mechanoidy. YoRHa 2B, nejvyspělejší model pěchotního androida, má za těžký úkol - vyčistit planetu Zemi od mimozemských narušitelů. Výtečné grafické zpracování. Skvělé akční JRPG, které kombinuje originální a chytlavý příběh s velice propracovaným soubojovým systémem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITAL (432920)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITAL (432920)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, 88% Obsidian Entertainment se povedlo vytvořit opravdu vynikající RPG disponující rozsáhlým herním světem, poutavým příběhem, perfektně napsanými dialogy a dynamickým soubojovým systémem. Pillars of Eternity 2: Deadfire je velmi očekávaným izometrickým RPG, které navazuje na ohromný úspěch prvního dílu. Vydejte se na honbu za zlotřilým bohem po moři i souši. Ponořte se do hry naplno Vývojáři slibují parádní RPG zážitek. Deadfire staví na pevných základech předchozího titulu a zásadně vylepšuje grafickou stránku,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITAL (432920)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, 91% Vytvořte si postavu dle svých představ a pusťte se do boje o přežití v postapokalyptickém světě Fallout 3 Game Of The Year Edition. Každá minuta ve hře bude krutým a nesnadným bojem o přežití. Fallout 3 Game Of The Year Edition obsahuje všech 5 doplňkových balíčků. Operation: Anchorage V tomto díle budete bojovat na Aljašce, abyste ji ochránil před nadvládou čínských komunistických útočníků. The Pitt (alza.cz)

Podobné produkty ako Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (2005) - PC DIGITAL (403005)

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (2005) - PC DIGITAL (403005)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 79% Nonstop akce v prostředí, které je plné strachu a děsu. Navíc nechybí ani napínavý příběh, povedená hudba i grafika. Naprostá povinnost pro všechny milovníky série. Hra nabídne širokou škálu zbraní. Napínavý příběh V tomto díle Resident Evil se stáváte speciálním agentem, který má za úkol najít unesenou prezidentovu dceru. Vydáváte se po trnité cestě do venkovské vesnice v Evropě a snažíte se splnit své poslání. Nabít... (alza.cz)

Podobné produkty ako Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (2005) - PC DIGITAL (403005)

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Edition (PC) DIGITAL (404655)

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Edition (PC) DIGITAL (404655)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: simulátor, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Na co se můžete těšit ve hře PC IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz EditionStanete se klíčovým aktérem v letecké bitvě o BritániiZalétáte si v celkem 47 detailně zpracovaných letounechKromě grafiky a fyzicky se významně posunulo ovládání, což oceníte jako milovník realistických leteckých simulátorůHerní mapa sahá kromě Británie také na území Francie a BelgiePořádnou rež slibuje hlavně multiplayer, kde se můžete střetnout s více než stovkou hráčůZábavnou offline kampaň si prodloužíte díky editoru misí Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Editions se stanete jedním z klíčových aktérů v letecké bitvě o Británii. Usedněte do... (alza.cz)

Podobné produkty ako IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Edition (PC) DIGITAL (404655)

Sacra Terra 2: Kiss of Death Collector's Edition (PC) DIGITAL (371412)

Sacra Terra 2: Kiss of Death Collector's Edition (PC) DIGITAL (371412)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a logická, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vžijte se do role odvážné ženy, jež se vydává na záchranu svého snoubence z okovů nadpřirozené síly, která se sytí utrpením lidských duší. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Procházejte strhující tajemné dimenze. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zachraňte lidstvo Pomozte k opětovnému shledání i dalším zamilovaným párům a jednou provždy oslabte vliv zlovolného stvoření. Není vyplněn... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sacra Terra 2: Kiss of Death Collector's Edition (PC) DIGITAL (371412)

House of 1000 Doors: Family Secrets Collector's Edition (PC) DIGITAL (214859)

House of 1000 Doors: Family Secrets Collector's Edition (PC) DIGITAL (214859)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Pomozte najít mrtvým svůj klid a rozlouskněte veškerá tajemství záhadného domu, kde se pravidelně koná vyvolávání duchů.Baví vás hlavolamy a různé hádanky? Právě pro vás mám k dispozici hru House of 1000 Doors. Jedná se o adventuru doplněnou o celou řadu logických hříček. Musíte vstoupit do záhadného domu a hledat odpovědi na dávná tajemství. Drama protkané tajemnou atmosférou spirituálních seancí a nadpřirozena na vás čeká.Klíčové vlastnostiZábavná adventura s hromadou logických hádanekRozsáhlý a působivý příběh (alza.cz)

Podobné produkty ako House of 1000 Doors: Family Secrets Collector's Edition (PC) DIGITAL (214859)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC přichází v remasterované verziKromě veškerých vylepšení přináší Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC také 4 nové mapy Challenge - Crime Alley, Scarecrow Nightmare, Totally Insane a Nocturnal Hunter. Jedinečný bojový systémBatman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC dostala do vínku bojový systém FreeFlow, ve kterém můžete neomezeně řetězit komba a bojovat tak s obrovskými skupinami Jokerových přisluhovačů. Hrajte za BatmanaNejvětší světový detektiv Batman přichází řešit hádanky pomocí nejmodernější forenzní technologie včetně rentgenového scaneru, čtečky otisků prstů nebo spreje Amido Black. V Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC budete čelit největším padouchům Gothamu včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

Risen 3: Titan Lords (PC) DIGITAL (417696)

Risen 3: Titan Lords  (PC) DIGITAL (417696)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 65% Risen 3: Titan Lords je herní titul zaměřený na piráty a Karibské ostrovy. Herní mechanika původního Risen s prvky PRG. Skvělý hudební doprovod i grafické zpracování. Propracovanější, prostě lepší Herní svět je nyní lepší a propracovanější. Navíc se vám hned po dokončení úvodní mise zpřístupní celý herní prostor. Hra se vám přizpůsobíHra se nově vyvíjí dle vašich rozhodnutí, je zcela na vás, kam se ve hře dostanete.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Risen 3: Titan Lords (PC) DIGITAL (417696)

New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134)

New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, % New York Mysteries: Secrets of the Mafia je podmanivé detektivní dobrodružství s prvky mystiky o unesených dětech a mafiánských bosech. New York Mysteries: Secrets of the Mafia se odehrává v roce 1955. Město New York již není bezpečné. Začala jej ovládat mafie. Další nebezpečí Nejen mafie byste se měli bát. Je zde ještě něco horšího. V poslední době se totiž začali ztrácet mafiánští bosové. Mizí nejen mafiániNa místě... (alza.cz)

Podobné produkty ako New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134)

Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin Deluxe Edition - PC DIGITAL (1720192)

Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin Deluxe Edition - PC DIGITAL (1720192)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Pokračování úspěšné hryMonster Hunter Stories 2 Wings of Ruin PC přináší druhé pokračování strhující RPG série. Ochočte si Monsties, kteří vám pomohou v bojích proti nepřátelům. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Staňte se jezdcemNaučte se na nich jezdit a prožívejte nevídaný epický příběh Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin PC. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vaším osudem je stát se legendouZahrajete si za vnuka legendárního jezdce Reda. V Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin PC se setkáte s wyverianskou dívkou Enou. Ta vlastní vejce, ze kterého se vylíhne Rathalos s obrovskou ničivou sílou. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Monster Hunter... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin Deluxe Edition - PC DIGITAL (1720192)

Gears of War: Ultimate Edition - Xbox Digital (2WU-00008)

Gears of War: Ultimate Edition  - Xbox Digital (2WU-00008)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,. 82% Gears of War nyní vypadá lépe než kdy jindy. Obsahuje více aspektů a funkcí, jako jsou nové akty a nové možnosti pro více hráčů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! ULTIMATE EDITIONGears of War přichází s vylepšenou verzí, která nabízí příběhovou kampaň pro jednoho hráče. Nechybí ani oblíbený multiplayer. Gears of War si navíc užijete v 1080p, při 60 fps. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hrůzyplný příběh bitvy mezi lidskými bytostmi a Locustovou hordou - děsivými kreaturami, které se vynořují z nitra planety.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War: Ultimate Edition - Xbox Digital (2WU-00008)

Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass (PC) DIGITAL (385338)

Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass (PC) DIGITAL (385338)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra W grze Śródziemie: Cień Wojny gracze otrzymają nowy Pierścień Władzy i staną do walki z najpotężniejszymi przeciwnikami, w tym z samym Sauronem i jego Upiorami Pierścienia, w monumentalnej bitwie o Śródziemie. Otwarty świat gry nabierze wiarygodności dzięki rozszerzonemu Systemowi Nemezis, który zdobył wiele nagród. Dynamiczny system zmian znany z pierwszej części ma wpływ teraz na cały świat, gdzie otoczenie i postacie kształtowane są przez działania i decyzje gracza, dzięki czemu każdy świat gry będzie unikalny dla każdego gracza. (alza.cz)

Podobné produkty ako Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass (PC) DIGITAL (385338)

Shadow of the Tomb Raider Seasson Pass (PC) DIGITAL (450894)

Shadow of the Tomb Raider Seasson Pass (PC) DIGITAL (450894)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Adventura, pro uplatnění je vyžadována základní hra 77% Se všemi novými vylepšeními je Shadow of the Tomb Raider jednoznačně nejlepším dílem celé série. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Season PassPořiďte si Season Pass a získejte následující exkluzivní obsah (vyžadována základní hra Shadow of the Tomb Raider pro PC):7 nových challenge tombs7 zbraní, outfitů a dovednostíNěkolik vedlejších příběhových misí Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64 bitProcesorIntel Core i7 4770K, 3.40 Ghz / AMD Ryzen 5 1600, 3.20 GhzGrafikaNvidia GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480, 8GBDirectX12.0RAM16 GBHDD40 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64 bitProcesorIntel Core i3-3220 GrafikaNvidia GTX 660/GTX 1050 / AMD Radeon HD 7770DirectX11.0RAM8 GBHDD40 GB... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shadow of the Tomb Raider Seasson Pass (PC) DIGITAL (450894)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Zastavte LilithZlovolné organizaci Hydra se v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL podařilo oživit vládkyni démonů Lilith. Svět je v ohrožení. Vezměte partu kultovních superhrdinů a vrhněte jejich speciální schopnosti proti armádám temnoty a jejich mocným vojevůdcům. Buďte v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL jedineční Vžijte se do kůže Huntera. Úplně prvního formovatelného superhrdiny. Vybírejte jeho schopnosti. Získávejte unikátní kosmetické úpravy a s pomocí ostatních postav Marvelu porazte zlo ohrožující Zemi. KombinujteKaždý ze superhrdinů má v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL po ruce vlastní škálu dovedností. Kombinujte schopnosti jednotlivých postav. Vytvářejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)

Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Empire: Total War Game of the Year Edition PC vás zavede do Napoleonských válek. Vládněte 18. století na moři i na souši. Empire je už pátý díl v sérii Total War od studia The Creative Assembly. Elitní armáda Tento epický titul, nejkomplexnější strategická hra, která kdy byla vytvořena, poprvé představuje tu největší žádanou samostatnou novinku v sérii námořních bitev. 18. století bylo obdobím budování říší a revolucí. Podmaňte si svět (alza.cz)

Podobné produkty ako Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 62% Náhodně vytvořený svět zajistí, že vaše zkušenosti s hrou We Happy Few jsou při každém hraní odlišné a jedinečné. Wellington Wells nikdy nezůstane takové, jak jste si ho pamatovali. Výhodná Deluxe ediceS koupí Deluxe edice získáte hru We Happy Few a navíc také Season Pass a exkluzivní Jolly Brolly zbraň. Díky Season Passu získáte veškerý v budoucnu vydaný obsah navíc. Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Celé ostrovy Wellington Wells byly zničeny válkou a znovuvybudovány na základě deziluzí a utopie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 75% Fantastická hra s více než konkurenční grafikou. Zatímco se lehce opakuje, je to bezpochyby příjemné. Čím více spoluhráčů, tím více zábavy ve hře bude. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ponořte se do kontinentální Evropy, kde se nezdařený experiment vymkl kontrole. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Lidé z Evropy, kteří dokázali se štěstím přežít, se nyní schovávají před hrůzami každodenního světa. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Režim pro 6 hráčů Braňte se před hordami mutantů v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Kompletní kontrola Ujměte se velení své ručně vybrané, ale nezkušené posádky a veďte je hvězdným systémem zahaleným tajemstvím a nebezpečím.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00840), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Xbox Digital (G7Q-00123), Battlefield 2042: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01197), Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - PS4 (5021290085879), Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00895), Far Cry 6: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01048), Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Windows 10 Digital (2WU-00037), Back 4 Blood: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01253), Watch Dogs Legion Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00937), Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox One (5021290085978), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Lords Of Black: Alchemy of Souls Part II. - CD (8024391115824), Red Dead Redemption 2 - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00555), Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861), House Of Lords: Saints And Sinners - CD (8024391125427), pc klavesnice yenkee shadow ykb 3200 herni, Tales of Vesperia: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00546), Age Of Empires II: Definitive Edition - Digital (2WU-00011), State of Decay 2: Juggernaut Edition - Xbox Digital (G7Q-00103), Age of Empires IV: Anniversary Edition - Windows Digital (2WU-00040), Borderlands: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00702), Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), DARQ Ultimate Edition - Xbox (4020628633936), DARQ Ultimate Edition - PS5 (4020628633943), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), REVOLUTION Ultimate Nudes Shadow Palette Light 0,9 g (5057566437110), The King of Fighters XV Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01264), Project CARS Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00124), Age of Empires 3: Definitive Edition - Windows 10 Digital (2WU-00035)