Gears of war: ultimate edition - xbox digital (2wu-00008)

Produkt Gears of war: ultimate edition - xbox digital (2wu-00008) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gears of war: ultimate edition - xbox digital (2wu-00008) upraviť a produkt hľadať znova.

Gears of War: Ultimate Edition - Xbox Digital (2WU-00008)

Gears of War: Ultimate Edition  - Xbox Digital (2WU-00008)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,. 82% Gears of War nyní vypadá lépe než kdy jindy. Obsahuje více aspektů a funkcí, jako jsou nové akty a nové možnosti pro více hráčů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! ULTIMATE EDITIONGears of War přichází s vylepšenou verzí, která nabízí příběhovou kampaň pro jednoho hráče. Nechybí ani oblíbený multiplayer. Gears of War si navíc užijete v 1080p, při 60 fps. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hrůzyplný příběh bitvy mezi lidskými bytostmi a Locustovou hordou - děsivými kreaturami, které se vynořují z nitra planety.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War: Ultimate Edition - Xbox Digital (2WU-00008) , Gears of war - xbox digital (g9n-00012)

Gears of War 4: Ultimate Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00026)

Gears of War 4: Ultimate Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00026)
Detail

Hra na PC a XBOX - elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Gears of War 4 je brutální, přímočaré a po všech směrech vyladěné pokračování legendární série, které vás nenechá ani na chvíli vydechnout. Vývojáři se tentokrát rozhodli hru udělat mnohem temnější a strašidelnější, takže místo 4 hrdinných reků budou pod vaše velení svěřeni jen dva. K JDmu, tvrdému a nebojácnému vojákovi Gears se přidá Kait - ženský element, jenž ovšem rozhodně nebudete muset zachraňovat jako dámu v nesnázích. Vypnuto Ultimate EditionHru Gears of War 4Season PassDřívější přístup k novým mapám Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. % Gears of War 4 je brutální, přímočaré a po všech směrech vyladěné pokračování legendární série, které vás nenechá ani na chvíli vydechnout. Vypnuto Vydejte se na dlouhou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War 4: Ultimate Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00026) , Gears of war: judgment - xbox digital (g9n-00019)

Gears of War 4: Standard Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027)

Gears of War 4: Standard Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027)
Detail

Hra na PC a XBOX - elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Gears of War 4 je brutální, přímočaré a po všech směrech vyladěné pokračování legendární série, které vás nenechá ani na chvíli vydechnout. Vývojáři se tentokrát rozhodli hru udělat mnohem temnější a strašidelnější, takže místo 4 hrdinných reků budou pod vaše velení svěřeni jen dva. K JDmu, tvrdému a nebojácnému vojákovi Gears se přidá Kait - ženský element, jenž ovšem rozhodně nebudete muset zachraňovat jako dámu v nesnázích. Vypnuto Hraj všudePlay Anywhere je nová služba společnosti Microsoft, která ti umožňuje bez dalších poplatků hrát digitální verzi na Xboxu One i na počítači s Windows 10. Navíc jsou všechny uložené výsledky a pozice vždy k dispozici. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. % Gears of War 4 je brutální, přímočaré a po všech směrech vyladěné pokračování legendární... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War 4: Standard Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027) , Gears of war 3 - xbox digital (g9n-00014)

Gears of War - Xbox Digital (G9N-00012)

Gears of War - Xbox Digital (G9N-00012)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: střílečky, 94% Gears of War v sobě spojuje taktické akce s hororem v boji o přežití a zprostředkuje hluboký zážitek v úžasném vizuálním zpracování. Hrůzyplný příběh bitvy mezi lidskými bytostmi a Locustovou hordou - děsivými kreaturami, které se vynořují z nitra planety. Hrdinný válečný vůdce Marcus Fenix a jeho tým čelí náporu nelítostných válečných zloduchů. Jak přežít a uniknout smrti ? Bitevní pole je místem smrti. Chcete-li přežít, zničte svého... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War - Xbox Digital (G9N-00012) , Gears of war 4: standard edition - xbox one/win 10 digital (g7q-00027)

Gears of War 3 - Xbox Digital (G9N-00014)

Gears of War 3 - Xbox Digital (G9N-00014)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, 91% Gears of War 3 přenese hráče do hororového příběhu o naději, přežití a přátelství. Jen málo her toho nabízí tolik a ještě méně jich to zvládne. V posledním zničeném městě Jacinto a jeho zbývajícími přeživšími obyvateli nastane čas pro Marka Fenixe a jeho spolubojovníky. Skvělý kooperativní multiplayer pro 4 hráče. Je třeba zachránit lidskou rasu před hordami zmutovaných Lambentů. Zážitek pro fanoušky GoW i nové hráče Hra má vynikající... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War 3 - Xbox Digital (G9N-00014) , Minecraft dungeons: ultimate edition - windows 10 digital (2wu-00037)

Gears of War 2 - Xbox Digital (G9N-00013)

Gears of War 2 - Xbox Digital (G9N-00013)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, 93% Gears of War 2 staví na základní verzi, ale více zbraní, zlomyslnější nepřátelé a rozsáhlejší scenérie vám nabídnou více akcí, emocí a vzrušení. Hrůzyplný příběh bitvy mezi lidskými bytostmi a děsivými kreaturami, které se vynořují z nitra planety. Zdokonalené všechny hlavní aspekty původní hry - celkový dojem je tak nekompromisní s novými způsoby zabíjení specifickými pro nové zbraně. Nové vizuální efekty Hra zachovává vše, co bylo skvělé v Gears of... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War 2 - Xbox Digital (G9N-00013) , Age of empires ii: definitive edition - digital (2wu-00011)

Gears of War: Judgment - Xbox Digital (G9N-00019)

Gears of War: Judgment - Xbox Digital (G9N-00019)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - 79% V příběhu o Gears of War: Judgment bojujete za záchranu města Halvo Bay před novým děsivým nepřítelem v kampani, která představuje nový rychlejší a akčnější styl hraní. Hlavním hrdinou je oblíbený člen původní týmu Baird i se svými sarkastickými hláškami a povahou fatalistického rebela. Členové Kilo Squad, před narychlo svolaným vojenským soudem uprostřed probíhající války s Locusty retrospektivně popisují cestu, která vedla až k soudu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War: Judgment - Xbox Digital (G9N-00019) , Age of empires iv: anniversary edition - windows digital (2wu-00040)

Gears 5: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G7Q-00120)

Gears 5: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G7Q-00120)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Důraz na příběhPátý díl úspěšné série Gears of War vychází v průběhu roku 2019 a ponese i pozměněné jméno Gears 5. Z uvolněných informací víme, že v hlavní roli se představí Kait, kamarádka hlavního hrdiny z předchozího dílu. Vrátí se i Marcus Fenix, bez kterého by série ztratila kus svého kouzla. Z oznamovacího traileru je cítit zaměření na příběh a tvůrci slibují dobrodružství v tom nejhezčím a největším světě, jaký jsme mohli v sérii vidět. Game of the Year Edition obsahuje:Základní hru Gears 5Halo: balíček postav Reach30 dní BoostRozšíření Gears 5: Hivebusters (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears 5: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G7Q-00120) , Minecraft dungeons: ultimate edition - xbox digital (g7q-00123)

Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00895)

Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00895)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 82% Ve hře Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York budete zachraňovat zemi na pokraji kolapsu v otevřeném světě. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Prozkoumejte otevřený dynamický a nepřátelský svět v New Yorku. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vydejte se sami nebo s přáteli v online konkurenčních režimech PvP. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Warlords of New York Aaron Keener je bývalý agent divize a nyní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00895) , Battlefield 2042: ultimate edition - xbox digital (g3q-01197)

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Windows 10 Digital (2WU-00037)

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Windows 10 Digital (2WU-00037)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Microsoft Store, žánr: akční a strategie, - Zkoumejte úrovně plné akce, pokladů a divokých momentů. Vydejte se na hrdinskou výpravu za záchranou vesničanů a za zničením zlého Arch-Illagera! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Diablovka ze světa MinecraftuMinecraft Dungeons: Ultimate Edition PC je akčním RPG z oblíbeného sandboxového vesmíru hry Minecraft, která oslovila miliony hráčů. Tentokrát ale nebudete stavět monumentální stavby, nýbrž se pustíte rovnou do průzkumu tajuplných kobek. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vydejte se v Minecraft Dungeons: Ultimate Edition PC cestou dobrodruhaStaňte se dobrodruhem. Čistěte temná místa od zla. Získávejte nové zbraně, svitky a zbroje. Vyzbrojte se jimi a následně celou svou sílu vrhněte vstříc monstrům, která se vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Windows 10 Digital (2WU-00037) , Age of empires 3: definitive edition - windows 10 digital (2wu-00035)

Borderlands 3: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01065)

Borderlands 3: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01065)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, RPG a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - originální střílečka s oslnivým grafickým stylem. Připravte se na zcela nové dobrodružství naplněné chaosem. Borderlands 3: Ultimate Edition obsahuje základní hru, všech 6 přídavků a bonusové kosmetické balíčky. Postavte se světu jako jeden ze 4 nových Vault Hunters. Každý má své schopnosti, svůj strom dovedností, dohromady jste nezastavitelní. Season Pass Součástí edice je Season Pass se 4 přídavky ke... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01065) , Far cry 6: ultimate edition - xbox digital (g3q-01048)

Riders Republic - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01054)

Riders Republic - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01054)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: sportovní a závodní, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - usedněte na kolo, skočte na snowboard nebo si oblečte wingsuit a vstupte do obrovského živého světa, kde se potulují i další hráči. Navštivte společně např. ikonické americké národní parky, včetně Bryce Canyon, Yosemitského údolí, Sequoia Park nebo Mammoth Mountain. Na cestě po národních parcíchUžijte si výzvu a závoďte v mnoha adrenalinových aktivitách na kole, lyžích, snowboardu, wingsuitu, nebo raketovém wingsuitu. Projeďte se některými z nejúžasnějších destinací na Zemi: americkými národními parky. Vychutnejte si jízdu sólo, co-opu, či PVP. Sólo nebo v multiplayeru?Bojujte proti více než 50 hráčům současně na obrovském hřišti.Přizpůsobte svou postavu,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Riders Republic - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01054) , Back 4 blood: ultimate edition - xbox digital (g3q-01253)

Titanfall 2: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00339)

Titanfall 2: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00339)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Očekávaný titul Titanfall 2 od studia Respawn Entertainment přinese dosud nevídanou míru propojení mezi pilotem a titánem. 87% Očekávaný titul Titanfall 2 od studia Respawn Entertainment přinese dosud nevídanou míru propojení mezi pilotem a titánem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ultimate EditionZískáte přístup ke kompletnímu obsahu v edici Digital Deluxe. Obsahuje také balíček Jump Start, který okamžitě odemkne všechny třídy Titan a Pilot, zbraně s prostředky, Double XP tokeny a vlastní warpaint skin pro R-201, který vám zajistí rychlost na hranici. Předobjednávka s bonusyZískejte pro svého titána zajímavé vylepšení v podobě kamufláže pro třídu Scorch,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Titanfall 2: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00339) , Watch dogs legion ultimate edition - xbox digital (g3q-00937)

Battlefield 2042: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01197)

Battlefield 2042: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01197)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - V roce 2042 extrémní klimatické události a konflikty kvůli zdrojům zcela změnily globální rozložení sil. Spojené státy a Rusko stojí na pokraji války, zatímco váleční veteráni všemožného původu tvoří nezávislé skupiny známé jako jednotky Task Force. Bojujte o budoucnost na tomto dosud nevídaném válečném poli. Nejnovější díl kultovní FPS série Battlefield nás tentokrát vezme do nepříliš vzdálené budoucnosti zasažené válkou. Vytvořte si svého specialistu a připravte se tak na jakoukoliv situaci, kterou vám Battlefield 2042 postaví do cesty.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Battlefield 2042: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01197) , Has-been heroes - xbox digital (6jn-00008)

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Xbox Digital (G7Q-00123)

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Xbox Digital (G7Q-00123)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Zkoumejte úrovně plné akce, pokladů a divokých momentů. Vydejte se na hrdinskou výpravu za záchranou vesničanů a za zničením zlého Arch-Illagera! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Diablovka ze světa MinecraftuMinecraft Dungeons: Ultimate Edition Xbox Digital je akčním RPG z oblíbeného sandboxového vesmíru hry Minecraft, která oslovila miliony hráčů. Tentokrát ale nebudete stavět monumentální stavby, nýbrž se pustíte rovnou do průzkumu tajuplných kobek. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vydejte se v Minecraft Dungeons: Ultimate Edition Xbox Digital cestou dobrodruhaStaňte se dobrodruhem. Čistěte temná místa od zla. Získávejte nové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Xbox Digital (G7Q-00123) , Xcom 2: war of the chosen - xbox digital (g3q-00373)

Far Cry 6: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01048)

Far Cry 6: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01048)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, - jako Dani Rojas budete bojovat za svobodu na fiktivním ostrově Yara, inspirován Kubou, na kterém vládne pevnou rukou diktátor Anton Castillo. Vypnuto Far Cry 6 je pokračováním celosvětově úspěšné série akčních stříleček od společnosti Ubisoft. Vypnuto Příběh je zasazen na fiktivní ostrov Yara, který je největším a nejdetailnějším otevřeným světem, ve kterém se kdy série Far Cry odehrávala. Vypnuto Staňte se vůdcem odboje Ostrov Yara je zdevastován ekonomickou krizí i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Far Cry 6: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01048) , Gears triple bundle - xbox digital (g7q-00122)

Back 4 Blood: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01253)

Back 4 Blood: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01253)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Zlikvidujte Ridden a přežijte v Back 4 Blood XboxOcitáte se uprostřed války proti tzv. Ridden. Tito lidští hostitelé se smrtícím parazitem se změnili v děsivá stvoření, která se snaží pohltit zbytky civilizace. Vyhynutí lidstva je na spadnutí a je jen na vás a vašich přátelích pustit se do boje s nepřítelem, vymýtit Ridden a obnovit pořádek. Kooperace která neomrzíBack 4 Blood je vzrušující kooperativní střílečka z pohledu první osoby od tvůrců známé herní série Left 4 Dead. Zažijte intenzivní kampaň pro 4 hráče, multiplayer jako člověk nebo „Ridden“ a frenetickou akci, která vás udrží ve střehu v Back 4 Blood Xbox. Karty... (alza.cz)

Podobné produkty ako Back 4 Blood: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01253) , Gears 5: hivebusters - xbox digital (7cn-00082)

Watch Dogs Legion Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00937)

Watch Dogs Legion Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00937)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 77% Watch Dogs: Legion skvěle prodává britskou kulturu a nabízí arkádovou hratelnost s plejádou hrdinů s různými dovednostmi, jež si sami naverbujete do svého týmu. Hackerské dobrodružství ovšem trápí postupný nástup stereotypu, nelogicky jednající AI a podivný model řízení vozidel. (Alza Magazín) Hra se odehrává v blízké budoucnosti v tzv. spekulativní fikci Londýna. Jak by Londýn mohl vypadat za pár let. Kam se bude ubírat technologie či politika? Ponurý Londýn... (alza.cz)

Podobné produkty ako Watch Dogs Legion Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00937) , Xbox game pass ultimate - 1 měsíční předplatné (qhw-00008)

Far Cry New Dawn: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00672)

Far Cry New Dawn: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00672)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, střílečky a dobrodružná, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, 75% S Far Cry: New Dawn se vrátíte na místo činu, a to do transformovaného, postapokalyptického Hope Country jen o 17 let později, kde svět, tak jak ho znáte zanikl. Staňte se poslední obranou Hope Country a pomozte komunitě přeživších být silnější. Bitvy o každý milimetr území a expedice křížem krážem mapou budou váš denní chléb. Budete bránit Hope Country Na vás bude také tvořit různá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Far Cry New Dawn: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00672) , Red dead redemption 2 - ultimate edition - xbox digital (g3q-00555)

Red Dead Redemption 2 - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00555)

Red Dead Redemption 2 - Ultimate Edition  - Xbox Digital (G3Q-00555)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, % Red Dead Redemption 2 je pokračování úspěšné westernové akce, která vyšla už v roce 2010. Vývojáři z Rockstar Games jsou zárukou pro vynikající herní zážitek. Obsah Ultimátní edice (Digital)Veškerý exkluzivní obsah příběhového módu ze Speciální edice (Mise Bank Robbery a Gang Hideout, kůň Dappled Black Thoroughbred, herní bonusy: Talisman a medailon, herní boosty, peněžní bonusy a slevy, oblek The Nuevo Paraiso Gunslinger, 3 zbraně zdarma)Bonusové outfityRankové bonusyKůň Black Chestnut ThoroughbredVolný přístup k Survivor Camp Theme Popadněte klobouk, osedlejte svého koně a vydejte se na nové dobrodružství.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dead Redemption 2 - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00555) , Dragon ball z: kakarot - ultimate edition - xbox digital (g3q-00861)

Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861)

Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 75% Ponořte se do ikonických bitev DRAGON BALL Z, bojujte na bojištích se zničitelným prostředím a postavte se udatným soupeřům. Projděte celým příběhem a plňte vedlejší mise. Objevíte nové dějové linky, které vám objasní záhady ve světě Dragon Ball. Ikonické postavy V bitvách se setkáte se známými soupeři, jako jsou Raditz, Frieza nebo Cell. Z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861) , Age of empires: definitive edition (2wu-00009)

Age Of Empires II: Definitive Edition - Digital (2WU-00011)

Age Of Empires II: Definitive Edition - Digital (2WU-00011)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Microsoft Store, žánr: strategie, je oslava 20. výročí jedné z nejpopulárnějších strategií v 4K UHD grafice 81% Objevíte 4 nové civilizace (celkem 35 občanů), 3 zbrusu nové kampaně a přes 200 hodin Gameplay hry. 1000 let lidské historie najdete v jedné hře. Prozkoumejte všechny původní kampaně. 200 hodin hry Pokuste se o nadvládu celého světa. Máte k dispozici 35 různých civilizací. OnlineNemusíte hrát sami, vyzvěte ostatní hráče,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Age Of Empires II: Definitive Edition - Digital (2WU-00011) , Tom clancy's the division 2: warlords of new york ultimate edition - xbox digital (g3q-00895)

Quantum Break - Xbox Digital (2WU-00006)

Quantum Break  - Xbox Digital (2WU-00006)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Quantum Break přinese hrátky s časem, které celou hratelnost posunou na novou úroveň. Užijte si nefalšovanou akční jízdu, porazte zlotřilou společnost Monarch a zachraňte čas. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 77% Quantum Break přinese hrátky s časem, které celou hratelnost posunou na novou úroveň. Užijte si nefalšovanou akční jízdu, porazte zlotřilou společnost Monarch a zachraňte čas. Vypnuto Těšit se můžete na efektní destrukci a pokročilý model poškození. Vypnuto V cestě vám budou stát netradiční nepřátelé.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Quantum Break - Xbox Digital (2WU-00006) , Darq ultimate edition - xbox (4020628633936)

Microsoft Flight Simulator - Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows 10 Digital (2WU-00031)

Microsoft Flight Simulator - Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows 10 Digital (2WU-00031)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: simulátor, - Nový Flight Simulator nabídne možnost zalétat si na mnoha strojích od malých letadel až po velké dopravní letouny. 94% Hra od studia Asobo, Microsoft Flight Simulator, je letecký simulátor, který vydává společnost Xbox Games Studio. Kokpity letadel se mohou pyšnit velmi detailním zpracováním. Tvůrci ze studia Asobo se nevěnovali pouze pečlivému zpracování zemského povrchu, ale přidali také městskou infrastrukturu či zvířata, která můžete z kabiny pozorovat. Dechberoucí realismus... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Flight Simulator - Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows 10 Digital (2WU-00031) , Minecraft legends: deluxe edition - windows digital (2wu-00046)

Funko POP! Gears of War - Kait (889698374279)

Funko POP! Gears of War - Kait (889698374279)
Detail

Figurka - figurka, Soška, sběratelská, výška 10 cm, materiál Vinyl, s pohyblivou hlavou Zásadní přednosti figurky Funko POP! Gears of War - Kait Figurka Funko bude pěkným dárkem pro sběratele Použitým materiálem je vinyl Funko POP! Gears of War - Kait je dekorativní soška Může se pochlubit pohyblivou hlavou Balení obsahuje jednu figurku Figurka Funko měří 10 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Funko POP! Gears of War - Kait (889698374279) , Tales of vesperia: definitive edition - xbox digital (g3q-00546)

Microsoft Flight Simulator - Premium Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows 10 Digital (2WU-00032)

Microsoft Flight Simulator - Premium Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows 10 Digital (2WU-00032)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: simulátor, - Nový Flight Simulator nabídne možnost zalétat si na mnoha strojích od malých letadel až po velké dopravní letouny. 94% Hra od studia Asobo, Microsoft Flight Simulator, je letecký simulátor, který vydává společnost Xbox Games Studio. Kokpity letadel se mohou pyšnit velmi detailním zpracováním. Tvůrci ze studia Asobo se nevěnovali pouze pečlivému zpracování zemského povrchu, ale přidali také městskou infrastrukturu či zvířata, která můžete z kabiny pozorovat. Dechberoucí realismus... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Flight Simulator - Premium Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows 10 Digital (2WU-00032) , Gears of war 1 asofská pole (978-80-86707-65-5)

Gears of War 1 Asofská pole - Travissová Karen

Gears of War 1 Asofská pole - Travissová Karen
Detail

Příznivci slavné videohry Gears of War se poprvé blíže seznamují s nejdrsnějšími bojovníky jednotky Delta, válkou zoceleným Marcusem Fenixem a nezlomným Dominikem Santiagem, a odhalují podrobný průběh stěžejní bitvy Kyvadlových válek. V dětství byli nerozlučitelní; jako vojáky je od sebe odtrhli. Marcus Fenix a Dominik Santiago válčili spolu s Domovým starším bratrem Carlosem v ohromné bitvě, která změnila vývoj Kyvadlových válek. Nyní musí vybojovat novou válku, válku za přežití lidstva. Zatímco se lidské společenství na Seře snaží opevnit, aby se ubránilo locustům, Marcuse a Doma pronásledují přízraky minulosti. Na povrch vyplouvá ochromující tajemství, o kterém se Marcus zapřisáhl, že ho nikdy neprozradí. Obklíčená Koalice řádných vlád zaujímá poslední postavení, a snaží se zabránit lidskému zániku. Stejně jako na Asfoských polích, vyvstává nutnost činit bolestná rozhodnutí. Marcus a Dom dokáží čelit krvežíznivým a neústupným locustům, ale obstojí jejich přátelství před pravdou o Carlosu Santiagovi? (patro.cz)

Podobné produkty ako Gears of War 1 Asofská pole - Travissová Karen , Minecraft dungeons: ultimate dlc bundle - windows 10 digital (2wu-00038)

Age of Empires IV: Anniversary Edition - Windows Digital (2WU-00040)

Age of Empires IV: Anniversary Edition - Windows Digital (2WU-00040)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Microsoft Store, žánr: akční a strategie, Prožijte historiiAge of Empires IV: Anniversary Edition Windows Digital je RTS strategie, skrze níž se podíváme do středověku plného bitev a budování impozantních měst. Nabídnuta nám má být čtveřice kampaní zaměřených na výrazné osobnosti lidských dějin, jejichž osudy absolvujeme celkem v 35 různorodých misích. Zvolte si v Age of Empires IV: Anniversary Edition Windows Digital stranuZvolte si jedno z osmi jedinečných uskupení. Naverbujte jejich unikátní armády. Těžte z jejich výhod a porazte nepřátele za pomoci taktiky vytvořené vyloženě pro frakci, již zastupujete. Nepřestávejte válčitBojujte v Age of Empires IV: Anniversary Edition Windows Digital s nepřáteli na moři i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Age of Empires IV: Anniversary Edition - Windows Digital (2WU-00040) , World war z - xbox digital (g3q-00705)

Naruto Ultimate Ninja Storm 4 - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00121)

Naruto Ultimate Ninja Storm 4 - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00121)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Série Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm dlouhodobě potvrzuje, že neexistuje lepší hra tohoto žánru a čtvrtý díl na tom nehodlá nic měnit. Vypnuto Deluxe ediceSoučástí této verze je i celá řada bonusů. Získáte mimo jiné exkluzivní scénáře, nové a obnovené kostýmy, kombinace tajných technik, předměty na úpravu vzhledu a hratelné postavy. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 83% Série Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm dlouhodobě potvrzuje, že neexistuje lepší hra tohoto žánru a čtvrtý díl na tom nehodlá nic měnit. Vypnuto Konečně si vychutnáte veškeré zábavné prvky v té... (alza.cz)

Podobné produkty ako Naruto Ultimate Ninja Storm 4 - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00121) , Ark: ultimate survivor edition - xbox (884095200633)

Age of Empires 3: Definitive Edition - Windows 10 Digital (2WU-00035)

Age of Empires 3: Definitive Edition - Windows 10 Digital (2WU-00035)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Microsoft Store, žánr: strategie, 75% Age of Empires 3: Definitive Edition je fantastický remaster s velkými vylepšeními v grafice, uživatelském rozhraní a hratelnosti. Ke 14 civilizacím Evropy, obou Amerik a Asii přibyly dvě nové civilizace Švédů a Inků. Při hraní bude dotvářet atmosféru plně remasterovaný soundtrack. Nikdy nekončící zábava Vrhněte se do bitvy s ostatními hráči s vylepšeným online multiplayerem napříč všemi platformami. Hra obsahuje také Spectator mód a podporu uživatelských modifikací.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Age of Empires 3: Definitive Edition - Windows 10 Digital (2WU-00035) , State of decay 2: juggernaut edition - xbox digital (g7q-00103)

XCOM 2: War of the Chosen - Xbox Digital (G3Q-00373)

XCOM 2: War of the Chosen - Xbox Digital (G3Q-00373)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: RPG a Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra 88% Brilantní expanze, která zásadním způsobem opravuje základní hru a přináší značné množství vysoce kvalitního obsahu. Potřebný nákup pro každého fanouška XCOM. Vypnuto War of the Chosen přidává rozsáhlý nový obsah do boje proti Adventu. Vypnuto Vytvořte dodatečné frakce odporu, aby zneškodnily mimozemskou hrozbu na Zemi. Vypnuto Nový nepřítel Na scéně je nový nepřítel Chosen, který má jediný cíl. Znovu zajmout Commandera.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2: War of the Chosen - Xbox Digital (G3Q-00373)

Anthem: Legion of Dawn Edition - Xbox Digital (G3Q-00537)

Anthem: Legion of Dawn Edition - Xbox Digital (G3Q-00537)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a dobrodružná, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, 65% Hra Anthem vypadá opravdu skvěle. Geniální grafika, zajímavé prostředí, potvory na každém kroku, multiplayer... co víc si přát? Vydejte se do světa hry Anthem. Světa, kde o příšery není nouze. Oblékněte vyspělé brnění, které vás ochrání proti tomu, co na vás čeká za zdí. Opravdu úchvatné grafické zpracování Říká se, že skvělé grafické provedení je základem každé dobré moderní hry. Tímto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Anthem: Legion of Dawn Edition - Xbox Digital (G3Q-00537)

Tales of Vesperia: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00546)

Tales of Vesperia: Definitive Edition  - Xbox Digital (G3Q-00546)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: RPG,. 79% Oslavte 10. výročí oslavovaného JRPG s novými plně hratelnými postavami, příběhy a dalším obsahem, který nikdy neopustil hranice Japonska. Nádherný remaster dostal novou grafiku s vyšším rozlišením. Boj o moc ve světě, kde je vše závislé na starodávné technologii, kterou ovládá Císařství, přivádí osudy několika hrdinů na cestu za dobrodružstvím a záchranou světa. Příběh, který vás nadchne Prožijte příběh Yuriho Lowella – bývalého imperiálního rytíře, který se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tales of Vesperia: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00546)

Gears of War 1 Asofská pole (978-80-86707-65-5)

Gears of War 1 Asofská pole (978-80-86707-65-5)
Detail

Kniha - Příznivci slavné videohry Gears of War se poprvé blíže seznamují s nejdrsnějšími bojovníky jednotky Delta, válkou zoceleným Marcusem Fenixem a nezlomným Dominikem Santiagem, a odhalují podrobný průběh stěžejní bitvy Kyvadlových válek. V dětství byli nerozlučitelní; jako vojáky je od sebe odtrhli. Marcus Fenix a Dominik Santiago válčili spolu s Domovým starším bratrem Carlosem v ohromné bitvě, která změnila vývoj Kyvadlových válek. Nyní musí vybojovat novou válku, válku za přežití lidstva. Zatímco se lidské společenství na Seře snaží opevnit, aby se ubránilo locustům, Marcuse a Doma pronásledují přízraky minulosti. Na povrch vyplouvá ochromující tajemství, o kterém se Marcus zapřisáhl, že ho nikdy neprozradí. Obklíčená Koalice řádných vlád zaujímá poslední postavení, a snaží se zabránit lidskému zániku. Stejně jako na Asfoských polích, vyvstává nutnost činit bolestná rozhodnutí. Marcus a Dom dokáží čelit krvežíznivým a neústupným locustům, ale obstojí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War 1 Asofská pole (978-80-86707-65-5)

Borderlands: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00702)

Borderlands: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00702)
Detail

Hra na konzoli - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, RPG a střílečky, 81% První titul akční sci-fi série Borderlands kombinuje nejlepší prvky herních akcí daného žánru a nabízí upravitelné postavy a boj s vozidly. Perfektní grafické provedení ve stylu cel shading. Unikátní systém hry s množstvím zajímavých zbraní. Tajemný svět Do detailu promyšlený příběh se odehrává na tajemné a nebezpečné planetě jménem Pandora. Originální RPG... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00702)

State of Decay 2: Juggernaut Edition - Xbox Digital (G7Q-00103)

State of Decay 2: Juggernaut Edition - Xbox Digital (G7Q-00103)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, % Pokud vás baví promyšlená kombinace budovatelské strategie a akční adventury a nedbáte tolik na technické zpracování hry, je pro vás State of Decay 2 jasná volba. Druhé pokračování úspěšné hry State of Decay se soustředí na hru více hráčů. Smrt povstala a ani armáda nedokázala zombíky zastavit. Teď už je to jen na zbylých přeživších. Zábavné herní režimy Hrajte sólově, nebo až se třemi přáteli v rámci kooperativního multiplayeru. Společně prozkoumejte otevřený... (alza.cz)

Podobné produkty ako State of Decay 2: Juggernaut Edition - Xbox Digital (G7Q-00103)

PlayStation 5 Digital Edition + God of War Ragnarok (PS719451297)

PlayStation 5 Digital Edition + God of War Ragnarok (PS719451297)
Detail

Herní konzole - k TV, SSD 825 GB, bez mechaniky (nepřehrává fyzické disky), možnost hraní ve 4K, menu v češtině, 1x herní ovladač, hra v balení (elektronický klíč) - God Of War Ragnarok - Přijaté objednávky PlayStation 5 jsou odbavovány postupně podle data vytvoření a dle dostupnosti příslušné regionální verze s omezením 1ks na zákazníka. Ve snaze uspokojit co nejvíce zákazníků stále limitujeme počet vydaných PS5 na 1 ks na osobu - duplicitní zakázky budou automaticky stornovány. Nadále platí, že se snažíme uspokojit všechny objednávky dle data vytvoření a dle dostupnosti příslušné regionální verze (CZ, SK). Hraní bez hranic – PlayStation 5 Digital EditionNová generace populární herní konzole PlayStation 5 Digital Edition je tady. A přichází revoluce, která poskytne hráčům po celém světě úplně nové zážitky. Konzole totiž zvládne až 4K rozlišení při 120 FPS. Za většinou hardwarové výbavy Play Station 5 Digital Edition stojí společnost AMD se svým 8jádrovým... (alza.cz)

Podobné produkty ako PlayStation 5 Digital Edition + God of War Ragnarok (PS719451297)

Project CARS Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00124)

Project CARS Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00124)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: simulátor a závodní, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Nekompromisní jízdní model je v doprovodu parádní grafiky a ozvučení jen jedním z mnoha trumfů Project CARS. Zástupce nové generace závodních her demonstruje své přednosti ve hře, v níž si píšete svůj příběh sami. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 83% Nekompromisní jízdní model je v doprovodu parádní grafiky a ozvučení jen jedním z mnoha trumfů Project CARS. Zástupce nové generace závodních her demonstruje své přednosti ve hře, v níž si píšete svůj příběh sami - Hrej.cz. Vypnuto Project CARS míří na šestý smysl každého pravého závodníka.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Project CARS Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00124)

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00840)

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00840)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Shadow of the Tomb Raider zakončuje novodobou trilogii Lary Croft a v této edici naleznete krom základní hry také veškerý dodatečně vydaný obsah. % Se všemi novými vylepšeními je Shadow of the Tomb Raider jednoznačně nejlepším dílem celé série. Na co se můžete těšit ve hře Shadow of the Tomb RaiderV nově představeném stealth systému „Becoming One with the Jungle“ budete mnohem víc než v předchozích dílech využívat herního prostředíPro každý herní prvek (souboje, průzkum okolí nebo řešení rébusů) si můžete nastavit obtížnost zvlášť.Jde o prequel ke starším dílům Tomb Raider, který rozvíjí příběh Lary Croft v době, kdy byla mladou a nezkušenou archeoložkou. Na prvotřídní grafice si doopravdy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00840)

The King of Fighters XV Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01264)

The King of Fighters XV Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01264)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: arkády, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! THE KING OF FIGHTERS XV Xbox přichází s novými přitažlivými postavami a jedinečným herním systémem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Překoná vaše představy z hlediska grafiky, bojových systémů i online zážitků. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nepřeberné množství bojovníků Na výběr budete mít 39 bojovníků hned při spuštění. Připraveny jsou vaše oblíbené postavy... (alza.cz)

Podobné produkty ako The King of Fighters XV Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01264)

Has-Been Heroes - Xbox Digital (6JN-00008)

Has-Been Heroes - Xbox Digital (6JN-00008)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, RPG a strategie, % Has-Been Heroes klame tělem. Grafikou připomíná kreslenou mobilní hru, jakých jste viděli mraky, ale pod touto slupkou je ukryta propracovaná roguelike strategie. (bonusweb.idnes.cz) Ukažte své taktické myšlení ve hře Has Been Heroes. Protloukejte se hordami kostlivců, aby jste získali potřebné kredity na koupi předmětů pro vaše hrdiny. Hra má svůj příběh Vaše banda hrdinů již dlouho nebyla v akci a leckdo si myslel, že zestárli. Král si je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Has-Been Heroes - Xbox Digital (6JN-00008)

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01341)

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01341)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: RPG, Čelte ChaosuAbsolvujte v Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition Xbox Digital další z příběhů zacílených na svět oblíbené série Final Fantasy. Trhejte nepřátele na kusy a následně si užívejte propracované videosekvence ukazující střípky děje. Trhejte v Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition Xbox Digital nepřátele na kusyVyberte si z pestré škály zbraní tu, která vašemu hernímu stylu sedne nejvíce. K dispozici jsou vám dány obouruční meče, dýky, kopí a mnohem více nástrojů, které formují podobu vaší bojové taktiky. Přivolejte pomocZdolávejte v Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition Xbox Digital bosse sami, nebo si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01341)

Gears 5 - Xbox Digital (G7Q-00083)

Gears 5 - Xbox Digital (G7Q-00083)
Detail

Hra na PC a XBOX - elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 86% Pokračování zkracuje svůj název z Gears of War na pouhé Gears 5. Hrdinkou je Kait, kamarádka hlavního hrdiny předchozího dílu J.D. Fenixe, tudíž nás v nové sérii čeká postupné střídání postav, což je určitě zajímavý styl vyprávění příběhu. Důraz na příběhPátý díl úspěšné série Gears of War vychází v průběhu roku 2019 a nese i pozměněné jméno Gears 5. V hlavní roli se představí Kait, kamarádka hlavního hrdiny z předchozího dílu. Vrátí se i Marcus Fenix, bez kterého by série ztratila kus svého kouzla. Z oznamovacího traileru je cítit zaměření na příběh a tvůrci slibují dobrodružství v tom nejhezčím a největším světě, jaký jsme mohli v sérii vidět. (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears 5 - Xbox Digital (G7Q-00083)

Gears 5: Hivebusters - Xbox Digital (7CN-00082)

Gears 5: Hivebusters - Xbox Digital (7CN-00082)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live DLC Gears 5: Hivebusters Xbox vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Gears 5: Hivebusters Xbox přináší do hry další rozšíření a novou kampaň Hivebusters. Hrdinové zůstávají Hrajte za staré dobře známé hrdiny jako Lahni, Keegan a Mac. Skupina lidí, jež byla náhodně spojena, si dala jméno Scorpio Squad. Nyní vyráží na sebevražednou misi, která jim umožní zachránit Seru a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears 5: Hivebusters - Xbox Digital (7CN-00082)

Gears Triple Bundle - Xbox Digital (G7Q-00122)

Gears Triple Bundle - Xbox Digital (G7Q-00122)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Gears 5 klade důraz na příběhS blížící se válkou se Kait Diazová stáhla do ústraní, kde zjistila, co je skutečným nebezpečím pro Seru. A tím je ona sama. Přichází nové funkce kampaně, nové skiny pro zbraně, nové herní oddíly, bonusové úkoly a modifikátory. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Gears 5: Hivebusters jako rozšiřující kampaň Gears 5:Zahrajte si za Lahni, Keegana a Mac, což jsou hrdinové režimu Escape z Gears 5. Projděte s nimi jejich první operaci v rámci tajného programu Hivebusters. Skupina vyrazí na sebevražednou misi zničit území Swarmu. A i když byla spojena náhodně může být klíčem k záchraně Sery a také k jejich vlastnímu vykoupení. Ne nadarmo byla skupina pojmenována Scorpio Squad. (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears Triple Bundle - Xbox Digital (G7Q-00122)

Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Edition - Xbox Digital (G3Q-00896)

Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Edition - Xbox Digital (G3Q-00896)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 82% Ve hře Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York budete zachraňovat zemi na pokraji kolapsu v otevřeném světě. Prozkoumejte otevřený dynamický a nepřátelský svět v New Yorku. Vydejte se sami nebo s přáteli v online konkurenčních režimech PvP. Warlords of New York Aaron Keener je bývalý agent divize a nyní převzal kontrolu nad New Yorkem. Je nejvyšší autoritou ve městě. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Edition - Xbox Digital (G3Q-00896)

DARQ Ultimate Edition - Xbox (4020628633936)

DARQ Ultimate Edition - Xbox (4020628633936)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: logická, - DARQ sleduje příběh o mladém chlapci jménem Lloyd, který se ocitá ve snové realitě. Zatímco cestuje tímto lucidním snem, začíná si bolestivě uvědomovat, že pokoušet se utéct je marné, ale zároveň se do tohoto světa plíží noční můry. Jako hráč povedete Lloyda světem, kde tradiční fyzikální zákony neplatí. Noční můry ožívajíDARQ Ultimate Edition Xbox je temnou příběhovou adventurou vyprávějící příběh Lloyda. Chlapce, jehož sny se mění velmi rychle v noční můry, ze kterých má problém se probudit. Procházejte jimi a naučte se v nich přežít. Stěny nejsou v DARQ Ultimate Edition Xbox problémZdi tu nepředstavují žádnou překážku. Prostě si pohrajte s realitou a využijte je pro zdolání překážek, které před vás tento nadějný titul staví. Zásadním prvkem celé hratelnosti je... (alza.cz)

Podobné produkty ako DARQ Ultimate Edition - Xbox (4020628633936)

Minecraft Dungeons: Ultimate DLC Bundle - Windows 10 Digital (2WU-00038)

Minecraft Dungeons: Ultimate DLC Bundle - Windows 10 Digital (2WU-00038)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Microsoft Store, žánr: Akční Minecraft Dungeons: Ultimate DLC Bundle PC obsahuje:Jungle Awakens DLC Creeping Winter DLC Howling Peaks DLC Flames of the Nether DLC Hidden Depths DLC Echoing Void DLC Hero Pass Skins, Cape, and Pet Chicken Ke hraní je vyžadováno vlastnictví základní hry Minecraft Dungeons. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1ProcesorIntel Core i5-4690 3.5GHz / AMD A10-7800 APU 3.5 GHzGrafikaGeForce 700 Series / AMD Radeon Rx 200 SeriesDirectX11.0RAM4 GBHDD4 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7ProcesorIntel Core i3-3210 3.2 GHz / AMD A8-7600 APU 3.1 GHzGrafikaNvidia GeForce 400 Series / AMD Radeon HD 7000 seriesDirectX11.0RAM1 GBHDD2 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Dungeons: Ultimate DLC Bundle - Windows 10 Digital (2WU-00038)

World War Z - Xbox Digital (G3Q-00705)

World War Z - Xbox Digital (G3Q-00705)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Zombie kam se podívášWorld War Z je na kooperaci zaměřená akce odehrávající se v nemrtvými naplněném vesmíru World War Z. Jakožto jeden z přeživších se tu máte možnost vydat na řadu zajímavých map, kde se vaším nepřítelem stanou zástupy krvelačných monster. Dokážete přežít? Cestujte po světěKonfrontujte nemrtvou hordu všude po světě. Čelte hordám v Jeruzalému, Moskvě, New Yorku a řadě dalších míst . Bojujte se obyčejnými umrlci i vylepšenými protivníky, kterým se poštěstilo z minulého života odnést moderní vybavení. Hrajte sami nebo s přáteliVezměte si některou z šesti dostupných herních tříd. Vylepšujte se a... (alza.cz)

Podobné produkty ako World War Z - Xbox Digital (G3Q-00705)

Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039)

Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Microsoft Store, žánr: strategie a dětská, Legendární sandboxMinecraft Java and Bedrock Edition PC je nezávislá počítačová hra vytvořená firmou Mojang. Je to tzv. sandboxový titul, ve kterém si hráč může dělat, co se mu zachce. V tomto případě jste vrženi do krychlovitého 3D světa, kde si musíte sami nasbírat materiál na stavbu obydlí a na výrobu rozličných nástrojů. Budujte, zkoumejte, dobývejte!Postavte vše, co si jen dokážete představit! Minecraft Java and Bedrock Edition PC vám umožní vystavět celé světy rovněž i z pohodlí vaší pohovky. Můžete hrát sami nebo s přáteli. Zkoumejte, budujte a dobývejte! V noci vycházejí ven příšery, nezapomeňte si tedy předtím vybudovat přístřeší. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Sdílejte své světy s dalšími... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039)
Gears of War - Xbox Digital (G9N-00012), Gears of War: Judgment - Xbox Digital (G9N-00019), Gears of War 3 - Xbox Digital (G9N-00014), Gears of War 4: Standard Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027), Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Windows 10 Digital (2WU-00037), Age Of Empires II: Definitive Edition - Digital (2WU-00011), Age of Empires IV: Anniversary Edition - Windows Digital (2WU-00040), Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Xbox Digital (G7Q-00123), Battlefield 2042: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01197), Age of Empires 3: Definitive Edition - Windows 10 Digital (2WU-00035), Far Cry 6: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01048), Back 4 Blood: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01253), Watch Dogs Legion Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00937), Has-Been Heroes - Xbox Digital (6JN-00008), XCOM 2: War of the Chosen - Xbox Digital (G3Q-00373), Gears Triple Bundle - Xbox Digital (G7Q-00122), Gears 5: Hivebusters - Xbox Digital (7CN-00082), Xbox Game Pass Ultimate - 1 měsíční předplatné (QHW-00008), Red Dead Redemption 2 - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00555), Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861), Age of Empires: Definitive Edition (2WU-00009), Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00895), DARQ Ultimate Edition - Xbox (4020628633936), Minecraft Legends: Deluxe Edition - Windows Digital (2WU-00046), Tales of Vesperia: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00546), Gears of War 1 Asofská pole (978-80-86707-65-5), Minecraft Dungeons: Ultimate DLC Bundle - Windows 10 Digital (2WU-00038), World War Z - Xbox Digital (G3Q-00705), ARK: Ultimate Survivor Edition - Xbox (884095200633), State of Decay 2: Juggernaut Edition - Xbox Digital (G7Q-00103)