Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Pohostinství & gastronomie 1
Obsah učebnic Pohostinství a gastronomie byl sestaven podle nejnovějších RVP SOV. Svojí strukturou odráží ale i nezastavitelný vývoj v oboru, který zahrnuje například umět zacházet s nejmodernějším vybavením, rozumět technologiím či osvojit si nové pracovní postupy a metody. Dále také nová témata, jakými jsou komunikace v týmu, reflexe, zvládání konfliktů, udržitelnost nebo vegetariánská a veganská strava a další. Každý díl je orientován na propojení poznatků s praxí. V souladu s RVP Publikace je rozdělena do šesti tematických celků, které se věnují klíčovým aspektům výživy. Studenti se seznámí s významem živin a doprovodných látek v potravinách, jejich přínosem pro zdraví i pro přípravu pokrmů. Důraz je kladen také na bezpečnost potravin a hygienická pravidla, která jsou pro gastronomii nezbytná. Učebnice se zaměřuje na význam živin, jejich vliv na zdraví i přípravu pokrmů, bezpečnost potravin a základní hygienická pravidla. Najdete zde také kapitoly o ovoci, zelenině, houbách, obilninách, kávě, čaji, koření a bylinkách. Nechybí ani aktuální trendy ve stravování, jako je veganská a vegetariánská výživa, a témata spojená s udržitelností a dopadem potravin na zdraví a životní prostředí. Text doplňují zajímavosti a piktogramy pro snadnou orientaci. Co vše se dozvíte? Ochrana zdraví: 1. Kažení potravin; 2. Mikroby; 3. Potravinové infekce a otravy; 4. Uchovávání a zhodnocování potravin; Strava pro zdravý životní styl: 1. Úvod; 2. Sacharidy; 3. Lipidy; 4. Proteiny (bílkoviny); 5. Vitamíny a minerály; 6. Doprovodné látky; 7. Voda Potraviny rostlinného původu a houby: 1. Ovoce; 2. Zelenina; 3. Brambory; 4. Lusková zelenina; 5. Houby; 6. Vegetariánské a alternativní potraviny Obilniny a mlýnské výrobky: 1. Obilniny a mlýnské výrobky; 2. Olejnatá semena a další zrna; 3. Rýže; 4. Pečivo a pekárenské výrobky; 5. Těstoviny Potraviny s obsahem éterických olejů a alkaloidů: 1. Bylinky; 2. Koření; 3. Káva; 4. Čaj; 5. Kakao; 6. Čokoláda Dochucovadla a kypřící prostředky: 1. Slazení pokrmů – sladidla; 2. Vědomé dodávání hořkých tónů; 3. Vědomé dokyselování pokrmů; 4. Solení pokrmů; 5. Umami – aby byl pokrm chutnější; 6. Přiostřování jídla; 7. Kypření test a hmot
Podívejte se také Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K: 1. díl (978-80-86351-10-0)
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K: 1. díl (978-80-86351-10-0)
Kniha - autor Jiří Černý, česky - autor Jiří Černý, česky Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Podívejte se také Víno: Analýza - Technologie - Gastronomie (978-80-86380-77-3)
Variť môže každý: Obrazový kurz praktickej gastronómie krok za krokem (978-80-7451-846-1)
Kniha - 358 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Ako už názov tejto knihy napovedá, variť môže naozaj každý. Pokročilí aj začínajúci kuchári a kuchárky v nej nájdu textové aj obrazové návody na množstvo skvelých receptov predovšetkým zo stredomorskej kuchyne. Pomocou metódy "krok za krokom" zvládnu všetci bez problémov základné techniky čistenia, porciovania a úpravy zeleniny, mäsa a rýb. Naučia sa pripravovať domáce cestoviny, rôzne druhy pečiva, tort a sladkostí. Dozvedia sa ako správne spracovávať známe i menej známe suroviny. Zoznámia sa aj s kuchynským náčiním, ktoré by nemalo chýbať v ich kuchyni. Preložené z talianskeho originálu.
Podívejte se také Ájurvéda léčení a vaření: Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici (978-80-7336-626-1)
Podívejte se také
- Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž: 2. díl (978-80-86351-11-7)
- FV 1 (FV 1)
- Gravity KSX 1 (KSX 1)
- Ronda 1+1 SilverGuard (VPmatr1517nad)
- filly butterfly rodinka 1 1
- porcelanova konvice 1 1 l
- kokosový olej akce 1+1
- Pantera 1+1 SilverGuard (VPmatr1317nad)
- Leona 1+1 Úplet (VPmatr0920nad)
- Nora 1+1 Lyocell (VPmatr1243nad)
- Pantera 1+1 Levandule (VPmatr1305nad)
- Stagg KKRK-1 (KKRK-1)
- Malaga 1+1 Lyocell (VPmatr1022nad)
- Manila 1+1 Medicott (VPmatr1056nad)
- Iris 1+1 Levandule (VPmatr0701nad)
- Porto 1+1 Lyocell (VPmatr1328nad)
- Malaga 1+1 Úplet (VPmatr1030nad)
- Leona 1+1 Medicott (VPmatr0912nad)
- Marina 1+1 Úplet (VPmatr1088nad)
- Nora 1+1 Úplet (VPmatr1255nad)
Kvízy a hádanky - Gastronomie
Jste zvídaví a máte rádi kvízy a hádanky? Edice Mozkovna přináší praktické brožury Kvízy a hádanky, které obohatí vaše znalosti z různých oblastí. Brožury jsou plné úkolů, které využívají fotky a ilustrace. Díky své malé velikosti jsou Kvízy a hádanky dokonalým společníkem na cesty. Rozměry: 12 cm × 17 cm × 0,3 cm
Objev podobné jako Kvízy a hádanky - Gastronomie
Kvízy a hádanky - Gastronomie
Sešit plný kvízů, rébusů hádanek, které se orientůjí na různá témata. Sešit obsahuje velké množství úkolů, které využívají fotky a ilustrace.
Objev podobné jako Kvízy a hádanky - Gastronomie
Ájurvéda léčení a vaření: Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici (978-80-7336-626-1)
Kniha - autor Elisabeth Veit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Dr. phil. Elisabeth Veit v této mimořádné knize ukazuje, jak můžete využít léčivou sílu ájurvédy: vedle nauky o energii a třech typech tělesné konstituce v ní najdete přehled o ájurvédském koření a léčivém rostlinstvu od A do Z, dále pak 65 receptů seřazených podle dóš a chuťové orientace. Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici. Léčení a vaření s ájurvédou, přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici. Indické koření, oleje, léčivé byliny a drahokamy - ájurvéda je tisíce let staré vědění o zdravém, dlouhém a štěstí přinášejícím životě. Předané a neustále dále rozvíjené recepty a pokyny se prosadily i v západním světě. Léčivé účinky této celostní medicíny jsou už dlouho uznávány - k prospěchu těla, ducha a duše.
Objev podobné jako Ájurvéda léčení a vaření: Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici (978-80-7336-626-1)
Elektronická evidence tržeb pro gastronomii
Zákon o elektronické evidenci tržeb s praktickým komentářem pro zvládnutí problwmatikyv pěti minutách, uživatelské rady a tipy pro gastronomické provozy a ubytovacízařízení, informace o souvisejích novelách daňových zákonů.Publikace shrnuje základy k tématu elektronické evidence tržeb pro podnikatele, na kterése nová povinnost vztahuje v první fázi od 1. prosince 2016 a kteří se tak potřebují vspolehlivě zorientovat v nově přijatém zákoně a souvisejících novelách. Komplet zahrnujetištěnou příručku + e-book v pdf + aktualizační servis + on-line přístup k aktuálnímúplným zněním. Extra široký formát, přehledná grafická úprava s výraznými orientačnímiprvky pro pohodlou práci.Čtenáři využijí:- servisní webovou stránku s možností volného stahování novel a informacemio aktualitách- aktualizační servis zasílaný mailem- e-booky ve formátech pdf, e-pub- volný on-line přístup k aktuálnímu platnému znění zákona a dalším bonusům
Objev podobné jako Elektronická evidence tržeb pro gastronomii
Gastronomie českého středověku - Monika Černá-Feyfrlíková
Zapomeňte na klišé barbarských bouřlivých hostin, při kterých se kosti hází přes ramena psům. Středověká gastronomie elit byla vysoce kultivovaná a vynikala velice důmyslnými recepty, jež využívaly luxusních surovin, které dnes znovu pracně objevujeme. Patří mezi ně například mandlové mléko, rýžová mouka, konopný olej, ale i exotická pozapomenutá koření, jež byla dříve žádanou součástí luxusnějších pokrmů, které si s pomocí této kuchařky můžete doma sami uvařit. Poodhalí vám mimo jiné také, co stálo za úspěchem středověkých kuchmistrů a jakým způsobem probíhaly bankety na nejprestižnějších panovnických dvorech.Kniha má velký počet nových (dosud nepublikovaných) receptů, velké množství skvělých fotografií, podrobnější výklad k tradičním surovinám a nové výsledky archeologických výzkumů, které upřesňují nebo dokonce mění naše představy o středovém způsobu života.Nalezněte znovu fascinující chutě naší minulosti a pochutnejte si!
Objev podobné jako Gastronomie českého středověku - Monika Černá-Feyfrlíková
Němčina pro číšníky, kuchaře a gastronomii - Věra Höppnerová
Tato učebnice je určena učebním oborům kuchař, číšník a gastronomii na středních odborných učilištích. Jejím cílem je vštípit žákům praktické jazykové dovednosti potřebné ve styku s hostem a seznámit je se základy německé gramatiky. Obsahuje: 27 lekcí stručný mluvnický přehled ukázky jídelních lístků obraty ve styku s hostem abecední seznam odborných výrazů klíč ke cvičením německo-český slovník. Osvědčeným východiskem každé lekce jsou krátké texty – rozhovory, ale i texty popisné či vyprávěcí. Obsahují modelové situace z praxe číšníka (přijetí hosta, nabídka, objednávka, zúčtování, dotazy hostů na ubytování, pamětihodnosti města a okolí, počasí apod.). Následuje slovníček, na který navazuje partie „Rozšiřujeme si slovní zásobu“. Součástí oddílu mluvnice jsou poměrně rozsáhlá nácviková cvičení po výkladu každého jevu. Partie cvičení pak obsahuje cvičení komplexní, souborná, zaměřená na nácvik výslovnosti, mluvnických jevů v jejich propojení, poslechu i čtení. Převažují cvičení hravá a zábavná, při nichž žáci doplňují, kombinují a samostatně formulují. Soustavná pozornost je věnována párové práci, aby byli do řešení úkolů zapojeni všichni žáci současně. Nabídka cvičení je velmi pestrá a rozsáhlá, takže si vyučující může podle časových možností a úrovně kurzu vybírat. Doporučujeme věnovat v každém případě pozornost závěrečným „Kontrolním otázkám“. Ty je vhodné stejně jako cvičení „Tažte se a odpovídejte si navzájem“ nejprve probrat ve dvojicích a pak pro kontrolu a pro upevnění slovní zásoby v plénu. Cvičení „Poslechněte si.“ prověřuje porozumění a procvičuje slovní zásobu. Soubory MP3 je možné stahnout z webových stránek vydavatelství na stránce věnované tomuto titulu. Řada textů rozvíjí interkulturní kompetenci – informuje o stravovacích návycích, kuchyni a dalších reáliích německy mluvících zemí a České republiky. V souladu s požadavky u závěrečných zkoušek je věnována zvýšená pozornost popisu jídel a technologickým postupům jejich přípravy. Vzhledem k potřebám praxe – porozumět projevu zahraničního hosta a reagovat na jeho přání – jsou v každé lekci soustavně procvičovány dva fonetické jevy, které působí českým mluvčím zvláště potíže. Tato cvičení jsou rovněž součástí audiopřílohy a je vhodné výslovnost rodilých mluvčí imitovat. V 1. ročníku doporučujeme probrat 10 lekcí, v 2. 9 a ve 3. 8 lekcí. Učebnice je vedena snahou zaujmout žáky zajímavými texty, aktivizovat je formou párové práce a zpříjemnit jim hravými cvičeními výuku němčiny co nejvíce.
Objev podobné jako Němčina pro číšníky, kuchaře a gastronomii - Věra Höppnerová
Gastronomie: vybrané kapitoly (978-80-86380-78-0)
Kniha – autor Miroslav Fišera, 300 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii. Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.
Objev podobné jako Gastronomie: vybrané kapitoly (978-80-86380-78-0)
Gastronomie českého středověku - Monika Černá-Feyfrlíková - e-kniha
eBook: Zapomeňte na klišé barbarských bouřlivých hostin, při kterých se kosti hází přes ramena psům. Středověká gastronomie elit byla vysoce kultivovaná a vynikala velice důmyslnými recepty, jež využívaly luxusních surovin, které dnes znovu pracně objevujeme. Patří mezi ně například mandlové mléko, rýžová mouka, konopný olej, ale i exotická pozapomenutá koření, jež byla dříve žádanou součástí luxusnějších pokrmů, které si s pomocí této kuchařky můžete doma sami uvařit. Poodhalí vám mimo jiné také, co stálo za úspěchem středověkých kuchmistrů a jakým způsobem probíhaly bankety na nejprestižnějších panovnických dvorech. Kniha má velký počet nových (dosud nepublikovaných) receptů, velké množství skvělých fotografií, podrobnější výklad k tradičním surovinám a nové výsledky archeologických výzkumů, které upřesňují nebo dokonce mění naše představy o středovém způsobu života. Nalezněte znovu fascinující chutě naší minulosti a pochutnejte si!
Objev podobné jako Gastronomie českého středověku - Monika Černá-Feyfrlíková - e-kniha
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - Jiří Černý
Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána.
Objev podobné jako Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - Jiří Černý
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - Jiří Černý
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry.
Objev podobné jako Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - Jiří Černý
Víno: Analýza - Technologie - Gastronomie (978-80-86380-77-3)
Kniha - autor Vlastimil Fic, 316 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá
Objev podobné jako Víno: Analýza - Technologie - Gastronomie (978-80-86380-77-3)
Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii - Ladislav Špaček
Recepty nejtnámějších českých šéfkuchařůKniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás. Seznamuje čtenáře s chováním u stolu, poskytuje návody, jak správně prostřít stůl a jak rozsadit hosty. Vysvětluje, jak jíme běžná jídla i exotické pokrmy, proč bychom měli držet správně příbor, jak zacházíme s ubrouskem, sklenicemi a dalším náčiním. Spolehlivě nás provede stolováním v restauraci i na banketu, velkou pozornost však věnuje i domácímu stolování, tak důležitému pro to, abychom byli správným vzorem našim dětem. Zajímavě konfrontuje současné pojetí etikety u stolu s pravidly, která před sto lety stanovil legendární Jiří Guth-Jarkovský. Etiketa stolování má velký přesah do gastronomie. Seznamuje nás s velkými osobnostmi francouzské kuchyně a s dějinami stolování, věnuje pozornost vývoji gastronomie i věhlasným kuchyním, které nyní vládnou světu. Jako bonus kniha představuje deset nejvýznamnějších osobností našeho gastronomického světa (Zdeněk Pohlreich, Jiří Štift, David Šašek, Radek Kašpárek, Jan Kracík, Flemming Laugesen, Roman Paulus, Jan Punčochář, Oldřich Sahajdák, Sylvio Spohr, Otakar Žoudlík), které se podělily o recepty na své nejvyhlášenější pokrmy. Grafické a výtvarné řešení povyšuje knihu do sféry dárkových publikací s praktickým obsahem. Je užitečná pro každého, kdo chce stolovat podle společenských pravidel.
Objev podobné jako Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii - Ladislav Špaček
Svet gastronómie: Príručka, ktorú hľadáš (978-80-551-8204-9)
Kniha - autor Andrej Šulka, 144 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania. Kniha Gastronómia v kocke nie je ani kuchárskou knihou, ani učebnicou. Nenájdeš v nej recepty či pracovné postupy. Nájdeš v nej však praktické a presne zacielené rady, ktoré ti pomôžu zorientovať sa v rozmanitom svete gastronómie. Andrej Šulka ich zozbieral počas siedmich rokov praxe na Slovensku, v Taliansku a vo Francúzsku a napísal jednoducho, prehľadné bez zbytočných „omáčok“ (aj keď kapitolu o omáčkach v nej nájdeš tiež). Cenné a prehľadné informácie z kuchyne i baru, ktoré sú doplnené autorovými ilustráciami, uľahčia ich zapamätanie. Zistíš, ako prebieha proces výroby vína či kávy, aké bylinky a koreniny najčastejšie používame, alebo s akými nástrojmi pracuje barman. A to je len zlomok...
Objev podobné jako Svet gastronómie: Príručka, ktorú hľadáš (978-80-551-8204-9)
To nejlepší z Valašska - Výlety, sport, příroda, památky, ubytování, gastronomie - Radovan Stoklasa
Kniha To nejlepší z Valašska má charakter průvodce po naučných stezkách na východě Moravy, v Hostýnských vrších, Vizovických vrších, Javorníkách, Beskydech a v Podbeskydí. Trasy, vyznačené na mapách, často zavedou návštěvníky do míst, kam běžné turistické stezky nevedou. Mohou absolvovat okruh po nových rozhlednách na Valašsku, podívat se do valašských obcí, v nichž spisovatel Jan Karafiát čerpal inspiraci pro knihu Broučci, nebo navštívit unikátní jezero v údolí Jezerné ve Velkých Karlovicích, které proslavil Karel Jaromír Erben svou pohádkou Karlovské jezero. Kniha obsahuje mnoho dalších kulturních i přírodních památek východní Moravy a tipy na výlety s podrobnými popisy tras. Doplněna je praktickými informacemi o možnostech ubytování a nabídkami restaurací.
Objev podobné jako To nejlepší z Valašska - Výlety, sport, příroda, památky, ubytování, gastronomie - Radovan Stoklasa
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Hugo Schreiber, Yvetta Dörflová, Jarmila Schreiberová
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Objev podobné jako Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Hugo Schreiber, Yvetta Dörflová, Jarmila Schreiberová
Etiketa stolování: O dobrých mravech a gastronomii (978-80-242-7617-5)
Kniha - autor Ladislav Špaček, česky, pevná bez přebalu lesklá Recepty nejtnámějších českých šéfkuchařů Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás. Seznamuje čtenáře s chováním u stolu, poskytuje návody, jak správně prostřít stůl a jak rozsadit hosty. Vysvětluje, jak jíme běžná jídla i exotické pokrmy, proč bychom měli držet správně příbor, jak zacházíme s ubrouskem, sklenicemi a dalším náčiním. Spolehlivě nás provede stolováním v restauraci i na banketu, velkou pozornost však věnuje i domácímu stolování, tak důležitému pro to, abychom byli správným vzorem našim dětem. Zajímavě konfrontuje současné pojetí etikety u stolu s pravidly, která před sto lety stanovil legendární Jiří Guth-Jarkovský. Etiketa stolování má velký přesah do gastronomie. Seznamuje nás s velkými osobnostmi francouzské kuchyně a s dějinami stolování, věnuje pozornost vývoji...
Objev podobné jako Etiketa stolování: O dobrých mravech a gastronomii (978-80-242-7617-5)
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem (80-7335-036-X)
Kniha - autor Mirko Křivánek, 366 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá
Objev podobné jako Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem (80-7335-036-X)
Ájurvéda léčení a vaření - Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici - Elisabeth Veit
Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici. Léčení a vaření s ájurvédou, přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici. Indické koření, oleje, léčivé byliny a drahokamy - ájurvéda je tisíce let staré vědění o zdravém, dlouhém a štěstí přinášejícím životě. Předané a neustále dále rozvíjené recepty a pokyny se prosadily i v západním světě. Léčivé účinky této celostní medicíny jsou už dlouho uznávány - k prospěchu těla, ducha a duše. Dr. phil. Elisabeth Veit v této mimořádné knize ukazuje, jak můžete využít léčivou sílu ájurvédy: vedle nauky o energii a třech typech tělesné konstituce v ní najdete přehled o ájurvédském koření a léčivém rostlinstvu od A do Z, dále pak 65 receptů seřazených podle dóš a chuťové orientace.
Objev podobné jako Ájurvéda léčení a vaření - Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici - Elisabeth Veit
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž: 2. díl (978-80-86351-11-7)
Kniha - autor Jiří Černý, česky - autor Jiří Černý, česky Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Objev podobné jako Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž: 2. díl (978-80-86351-11-7)
Vařit může každý: Obrazový kurz praktické gastronomie krok za krokem (978-80-7451-845-4)
Kniha - 368 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jak již název této knihy napovídá, vařit může opravdu každý. Pokročilí i začínající kuchaři a kuchařky, zde najdou textové i obrazové návody na mnoho skvělých receptů především ze středomořské kuchyně. Pomocí metody "krok za krokem" zvládne každý z nich bez potíží základní techniky čištění, porcování a úpravy zeleniny, masa a ryb. Naučí se připravovat domácí těstoviny, různé druhy pečiva, dortů a sladkostí. Naučí se správně zpracovávat známé i méně známé suroviny. Seznámí se též s kuchařským náčiním, které by nemělo chybět jejich kuchyni. Přeloženo z italského originálu.
Objev podobné jako Vařit může každý: Obrazový kurz praktické gastronomie krok za krokem (978-80-7451-845-4)
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy - Eva Krátká, František Smetana
Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový software, který je jako demoverze na CD vloženém do knihy. Součástí CD jsou také různé přílohy připravené k tisku
Objev podobné jako Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy - Eva Krátká, František Smetana
Sapíkův svět: Nejlepší recepty i bohatý životní příběh hvězdy české gastronomie (978-80-7683-169-8)
Kniha - autor Martin Jarošek; Jaroslav Sapík, 224 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat mnoha způsoby, ale naplno ho poznáte, teprve až ochutnáte jeho jídla. Inspirujte se poctivými recepty, vedle kterých se dozvíte také o historii i současnosti kuchařské školy rodu Sapíků! Přední specialista na českou kuchyni odhaluje svá kulinářská kouzla – a vy musíte být u toho.
Objev podobné jako Sapíkův svět: Nejlepší recepty i bohatý životní příběh hvězdy české gastronomie (978-80-7683-169-8)
Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD: Pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-054-3)
Kniha - autor František Smetana; Eva Krátká, 160 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový software, který je jako demoverze na CD vloženém do knihy. Součástí CD jsou také různé přílohy připravené k tisku.
Objev podobné jako Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD: Pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-054-3)
Kuriatko v kastrůlku: Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie (978-80-971059-0-7)
Kniha - autor Soňa Hudecová-Podhorná, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne. Gastronomické služby na Slovensku i v Čechách dobiehajú zameškané, zo šéfkuchárov sa utvára profesionálna špička a o kulinárske umenie, či už o oprášenú kuchyňu starých mám, trendové fusion, alebo spoznávanie neznámych etnických kuchýň, sa zaujíma čoraz viac amatérov. Rodia sa ďalšie a ďalšie relácie o varení, vychádzajú desiatky kuchárskych knižiek a časopisov pre laikov aj profesionálov. No prax ukazuje, že aj keď sú naše jazyky príbuzné, pri užšie špecializovanej slovnej zásobe z gastronómie už priemerná znalosť jedného či druhého jazyka nestačí. Profesionáli majú čoraz viac možností stretávať sa na školeniach a odborných súťažiach (kuchárskych, barmanských, baristických, carvingových), pretože ich spoločné...
Objev podobné jako Kuriatko v kastrůlku: Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie (978-80-971059-0-7)
Kulinářské cesty po České republice - Dominic James Holcombe
Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, vinařstvích a dalších zajímavých místech a mapuje celé území republiky.Krásné snímky jsou doplněny textem o jednotlivých místech, který zachycuje nápaditost, techniky a zkušenosti, jež současní šéfkuchaři a restauratéři uplatňují v gastronomii. Publikace také obsahuje předmluvu nejznámějšího českého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, dále sbírku dvanácti jedinečných receptů od vybraných šéfkuchařů z jednotlivých regionů a blíže seznamuje čtenáře s českými výrobky a lokální produkcí.Kniha je výborným průvodcem nejen pro všechny gurmány a labužníky, ale také důkazem toho, že dnes najdeme ve všech koutech naší země úžasná místa nabízející kvalitní jídlo, pití a příjemnou atmosféru.
Objev podobné jako Kulinářské cesty po České republice - Dominic James Holcombe
Kulinářské cesty po České republice (978-80-906245-2-8)
Kniha - autor Dominic James, 592 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, vinařstvích a dalších zajímavých místech a mapuje celé území republiky. Krásné snímky jsou doplněny textem o jednotlivých místech, který zachycuje nápaditost, techniky a zkušenosti, jež současní šéfkuchaři a restauratéři uplatňují v gastronomii. Publikace také obsahuje předmluvu nejznámějšího českého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, dále sbírku dvanácti jedinečných receptů od vybraných šéfkuchařů z jednotlivých regionů a blíže seznamuje čtenáře s českými výrobky a lokální produkcí. Kniha je výborným průvodcem nejen pro všechny gurmány a labužníky, ale také důkazem toho, že dnes najdeme...
Objev podobné jako Kulinářské cesty po České republice (978-80-906245-2-8)
Kärcher Kartáčový kobercový vysavač CV 38/2 Adv
Ergonomické, výkonné a vysoce kvalitní vybavení: náš kartáčový kobercový vysavač CV 38/2 Adv s flexibilním a odolným napájecím kabelem Glideflex, mimořádně velkou pracovní šířkou a vynikajícím sacím výkonem zapůsobí všude tam, kde je třeba rychle a efektivně vyčistit velké kobercové plochy. Ať už se jedná o maloobchod, pohostinství a gastronomii, kanceláře, veřejné budovy nebo výstavní prostory - nízká hmotnost a ergonomická rukojeť s integrovaným vypínačem zajišťují vždy pohodlnou manipulaci a práci bez únavy. Příslušenství integrované přímo na přístroji rozšiřuje oblasti použití o rychlé a účinné čištění okrajů nebo úzkých výklenků, zatímco vizuální pomůcka pro nastavení kartáče umožňuje přesné přizpůsobení kartáče výšce vlasu koberce. Patentovaný systém odstraňování nečistot umožňuje prakticky bezprašnou výměnu extrémně odolných filtračních sáčků. Chytrou koncepci zařízení doplňují další časově i finančně úsporné prvky výbavy, jako je systém rychlé výměny napájecího kabelu nebo možnost výměny kartáče bez použití nářadí.
Objev podobné jako Kärcher Kartáčový kobercový vysavač CV 38/2 Adv
Trn hadicový 1"1/4 a 1"1/2 1-1/2'' ke skimmeru Olympic Premium
Náhradný hadicový tŕň pre skimmer Olympic Premium. Hadicový tŕň je možné použiť iba pre skimmery od spoločnosti Marimex.
Objev podobné jako Trn hadicový 1"1/4 a 1"1/2 1-1/2'' ke skimmeru Olympic Premium
Pravý marcipán 1:1 - 1 kg -
Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena, obsahuje 50% mandlové hmoty. Baleno po 1 kg. Pravý marcipán (mandlové těsto s podílem 50 : 50 blanšírovaných mandlí - v celkovém objemu tak je min. 25% mandlí.). Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Připraveno k použití, optimální pracovní teplota 21°C. Skladujte v chladu do 20°C . Alergeny: mandle Výživová hodnota ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1796 kJ/430 kcal Tuky 20,1 g<
Objev podobné jako Pravý marcipán 1:1 - 1 kg -
Kärcher Předfiltr, 1 Kusy, HV 1/1
Výkonný předfiltr pro použití v našem bateriovém ručním vysavači HV 1/1 Bp. Spolehlivě chrání patronový filtr před hrubými nečistotami. Velmi jednoduché čištění.
Objev podobné jako Kärcher Předfiltr, 1 Kusy, HV 1/1
Kärcher Vliesové filtrační sáčky, 10 ks, BV 5/1, BVL 3/1 Bp, BVL 5/1 Bp, T 7/1, T 9/1, 10 Kusy, BV 5/1, BVL 3/1 Bp, BVL 5/1 Bp, T 7/1, T 9/1
Třívrstvé vliesové filtrační sáčky odolné proti roztržení, prachová třída M, vhodné pro vysavače na suché nečistoty Kärcher. Obsah: Balení obsahuje 10 kusů.
Objev podobné jako Kärcher Vliesové filtrační sáčky, 10 ks, BV 5/1, BVL 3/1 Bp, BVL 5/1 Bp, T 7/1, T 9/1, 10 Kusy, BV 5/1, BVL 3/1 Bp, BVL 5/1 Bp, T 7/1, T 9/1
Kärcher Vliesové filtrační sáčky, 300 ks, BV 5/1, BVL 3/1 Bp, BVL 5/1 Bp, T 7/1, T 9/1, 300 Kusy, BV 5/1, BVL 3/1 Bp, BVL 5/1 Bp, T 7/1, T 9/1
Vliesové filtrační sáčky pro všechny verze komerčního vysavače pro vysávání suchých nečistot T 7/1. Balení 300 ks pro velkospotřebitele.
Objev podobné jako Kärcher Vliesové filtrační sáčky, 300 ks, BV 5/1, BVL 3/1 Bp, BVL 5/1 Bp, T 7/1, T 9/1, 300 Kusy, BV 5/1, BVL 3/1 Bp, BVL 5/1 Bp, T 7/1, T 9/1
Ngt hlásič bite alarm vx-1 1+1
NGT Hlásič Bite Alarm VX-1 1+1
Objev podobné jako Ngt hlásič bite alarm vx-1 1+1
Souprava 1+1+1 ložního bavlněného povlečení, KVADRAT
Souprava 1+1+1 ložního bavlněného povlečení, KVADRAT Souprava ložního povlečení je vyrobená z kvalitního bavlněného materiálu. Příjemná látka a krásný design vytvoří krásný vzhled v místnosti. Materiál: 100 % hladké bavlněné plátno Rozměr: 1 ks 140 x 200 cm + 1 ks 70 x 90 cm + 1 ks 40 x 40 cm barva: odstíny hnědé, béžové, šedé zapínání na zip Povlečení je focené tak, aby barvy odpovídaly reálu. Upozorňujeme však, že v závislosti na nastavení Vašeho monitoru odstíny barev u fotografií se mohou lišit. Nejsme schopni ovlivnit kalibraci Vašeho přístroje. Povlečení » Bavlněné povlečení » Souprava 1+1+1 ložního bavlněného povlečení, KVADRAT
Objev podobné jako Souprava 1+1+1 ložního bavlněného povlečení, KVADRAT
Souprava 1+1+1 ložního bavlněného povlečení, Sovy
Souprava 1+1+1 ložního bavlněného povlečení, Sovy Souprava ložního povlečení je vyrobená z kvalitního bavlněného materiálu. Příjemná látka a krásný design vytvoří krásný vzhled v místnosti. Materiál: 100 % bavlněný satén Rozměr: 1 ks 140 x 200 cm + 1 ks 70 x 90 cm + 1 ks 40 x 40 cm barva: odstíny červené, šedé, fialové, černé zapínání na knoflíky Povlečení je focené tak, aby barvy odpovídaly reálu. Upozorňujeme však, že v závislosti na nastavení Vašeho monitoru odstíny barev u fotografií se mohou lišit. Nejsme schopni ovlivnit kalibraci Vašeho přístroje. Povlečení » Bavlněné povlečení » Souprava 1+1+1 ložního bavlněného povlečení, Sovy
Objev podobné jako Souprava 1+1+1 ložního bavlněného povlečení, Sovy
Dam naviják quick 1 3000 fs 1+1
Přesný mechanismus a vysoce kvalitní ložiska zajišťují stabilní, spolehlivý a hladký provoz. Dobře tvarované tělo, odlitý držák. Vysoce kvalitní litá klička. Eloxovaná cívka. Těleso a rotor z grafitu. - 3+1 Kuličkové ložisko - Kovová cívka - Grafitové tělo a rotor - Hlavní hřídel z nerezové oceli - Pevná konstrukce - Free spool funkce
Objev podobné jako Dam naviják quick 1 3000 fs 1+1
Kärcher Teleskopická sací trubka, DN 35, 615 1007 mm délka, chromovaná, BV 5/1 Bp, T 9/1 Bp, BV 5/1, T 7/1, T 10/1, T 12/1, T 15/1, NT 30/1, Nt 40/1,
Praktická teleskopická sací trubka z chromované oceli pro suché vysavače Kärcher, jmenovitá šířka DN 35 a délka 615-1007 mm.
Objev podobné jako Kärcher Teleskopická sací trubka, DN 35, 615 1007 mm délka, chromovaná, BV 5/1 Bp, T 9/1 Bp, BV 5/1, T 7/1, T 10/1, T 12/1, T 15/1, NT 30/1, Nt 40/1,
1+1 Zadarmo: BCAA 4:1:1 od Best Nutrition 120 kaps. + 120 kaps.
Kombinácia rozvetvených aminokyselín L-leucín, L-izoleucín a L-valín vo forme rýchlo stráviteľných kapsúl.
Objev podobné jako 1+1 Zadarmo: BCAA 4:1:1 od Best Nutrition 120 kaps. + 120 kaps.
1+1 Zadarmo: BCAA 2:1:1 od Best Nutrition 500 kaps. + 500 kaps.
kombinácia rozvetvených aminokyselín L-leucín, L-izoleucín a L-valín vo forme rýchlo stráviteľných kapsúl.
Objev podobné jako 1+1 Zadarmo: BCAA 2:1:1 od Best Nutrition 500 kaps. + 500 kaps.
1+1 Zadarmo: BCAA 2:1:1 od Best Nutrition 120 kaps. + 120 kaps.
kombinácia rozvetvených aminokyselín L-leucín, L-izoleucín a L-valín vo forme rýchlo stráviteľných kapsúl.
Objev podobné jako 1+1 Zadarmo: BCAA 2:1:1 od Best Nutrition 120 kaps. + 120 kaps.
1+1 Zadarmo: BCAA 2:1:1 od Best Nutrition 250 kaps. + 250 kaps.
kombinácia rozvetvených aminokyselín L-leucín, L-izoleucín a L-valín vo forme rýchlo stráviteľných kapsúl.
Objev podobné jako 1+1 Zadarmo: BCAA 2:1:1 od Best Nutrition 250 kaps. + 250 kaps.
Škola houslové techniky: op. 1, sešit 1, 1. poloha
Kniha - autor Otakar Ševčík, česky editor Jaroslav Foltýn - nové vydání stěžejního díla houslové pedagogiky - metodické komentáře editora ve třech jazycích (česky, anglicky, německy) ke každému sešitu - vybraná cvičení s alternativním prstokladem editora - nová obálka, moderní layout a tisk Bärenreiter přichází s novým vydáním Školy houslové techniky legendárního českého pedagoga a houslisty Otakara Ševčíka (1852-1934). Jeho opus 1 je zcela výjimečný. Představuje první základní shrnutí zásad a poznatků vlastní metody, kterou Ševčík postavil proti tradičním výukovým systémům 19. století. Jeho metoda byla natolik průlomová, že se stala základem mnoha dalších houslových škol. Na opusu 1 vyrostly celé generace houslistů po celém světě a ani po více jak 130 letech od svého vzniku Ševčíkova houslová škola nezastarala. Nové vydání čtyř sešitů Školy houslové techniky op. 1 vychází v zásadě z prvního tištěného vydání z počátku 20. století, ale pracuje i s...
Objev podobné jako Škola houslové techniky: op. 1, sešit 1, 1. poloha
Devolo Magic 1 WiFi 2-1-1 Addition (8355)
Powerline přenosová rychlost 1200 Mb/s, rychlost WiFi 1200 Mb/s, 2 × GLAN, dosah 400 m, světelné kontrolky, průchozí zásuvka, 1 ks v balení Fantasticky rychlé, fantasticky flexibilní. Adaptéry Powerline Devolo Magic 1 WiFi přinášejí bezchybně funkční internet ze zásuvky. Nastavte si WiFi síť a sledujte, jak se signál dostane nejen do těch nejvzdálenějších míst, ale také v jaké rychlosti a kvalitě. Adaptéry Powerline Devolo Magic 1 WiFi vám umožní streamování nejnovějších filmů až v 8K rozlišení, vysokorychlostní surfování po internetu, nebo bezproblémové hraní online her s přáteli. Připojte se přes adaptéry ke své domácí síti chytrým telefonem, připojte si svou Smart TV i herní konzoli, nebo rovnou svůj počítač a užijte si internet bez nutnosti tahání kabelů po bytě. Klíčové vlastnosti Powerline Devolo Magic 1 WiFiInternet ze zásuvky Powerline Devolo Magic 1 WiFiPropojí všechna chytrá zařízení do jednotné domácí sítěWiFi signál doručí do...
Objev podobné jako Devolo Magic 1 WiFi 2-1-1 Addition (8355)
Kärcher Vliesové filtrační sáčky, 5 ks, NT 40/1, NT 45/1, NT 55/1, 5 Kusy, NT 40/1, NT 45/1, NT 55/1
Třívrstvé vliesové filtrační sáčky odolné proti roztržení, prachová třída M, vhodné pro mokro-suché vysavače Kärcher. Obsah: Balení obsahuje 5 kusů.
Objev podobné jako Kärcher Vliesové filtrační sáčky, 5 ks, NT 40/1, NT 45/1, NT 55/1, 5 Kusy, NT 40/1, NT 45/1, NT 55/1
Kärcher Papírové filtrační sáčky, 10 ks, T 7/1, T 9/1, T 10/1, 10 Kusy, T 7/1, T 9/1, T 10/1
Prémiové papírové filtrační sáčky třídy prachu M, vhodné pro suché vysavače Kärcher. Obsah: Balení obsahuje 10 kusů.
Objev podobné jako Kärcher Papírové filtrační sáčky, 10 ks, T 7/1, T 9/1, T 10/1, 10 Kusy, T 7/1, T 9/1, T 10/1
Kärcher Membránový filtr, NT 27/1, NT 48/1, NT 27/1, NT 48/1
Membránový/látkový filtr z polyesterového jehlového vliesu pro mokro-suché vysávání, lze prát až do 40 °C.
Objev podobné jako Kärcher Membránový filtr, NT 27/1, NT 48/1, NT 27/1, NT 48/1
FV 1 (FV 1)
Rozbočovač (rozdvojka) - male konektory: 3× koaxiální konektor (F), rovné zakončení Širokopásmový rozbočovač televizního signálu. Pochlubit se může minimalizovaným útlumem signálu po průchodu rozbočovačem i tlakově odlévaným šasi. Rozbočovač poslouží pro připojení více zařízení z jednoho přívodního kabelu.Parametry a specifikace:Typ:2 směryPřenosové pásmo:5 ~ 1000 MHzPrůchozí útlum:3,2 dBOddělovací útlum:22 dBImpedance: 75 OhmůStínění: 5-470 MHz: > 75 dB470-1000 MHz: > 65 dBKonektory:Typu F
Objev podobné jako FV 1 (FV 1)
1+1 Kovový náhrdelník
Set doplňků BeWooden, zcela dle vašeho výběru. Elegantní módní doplněk, který se perfektně hodí na formální události, ale i jen tak do města.
Objev podobné jako 1+1 Kovový náhrdelník
Podívejte se také
- Marina 1+1 Lyocell (VPmatr1076nad)
- DOWELL DWT-1 (DWT-1)
- Marina 1+1 Medicott (VPmatr1080nad)
- Manila 1+1 SilverGuard (VPmatr1060nad)
- Leona 1+1 SilverGuard (VPmatr0916nad)
- Ronda 1+1 Lyocell (VPmatr1509nad)
- Pantera 1+1 Lyocell (VPmatr1309nad)
- Pantera 1+1 Medicott (VPmatr1313nad)
- Ronda 1+1 Medicott (VPmatr1513nad)
- Iris 1+1 Úplet (VPmatr0717nad)
- Nora 1+1 SilverGuard (VPmatr1251nad)
- Porto 1+1 SilverGuard (VPmatr1336nad)
- Iris 1+1 Lyocell (VPmatr0705nad)
- Ronda 1+1 Úplet (VPmatr1521nad)
- Iris 1+1 SilverGuard (VPmatr0713nad)
- dogsbybeluchi damska kabelka 25362 1 cerna 25362 1 black 1
- MANN-FILTER C22526/1 (C22526/1)
- Adam Hall DCAM 1 (DCAM 1)
- FESTINA Automatic 20537/1 (20537/1)
- festina hodinky 20209 1 20209 1
- formule 1 red bull 1 18
- Porto 1+1 Aloe Vera (VPmatr1325nad)