Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 2. díl: H–K - Jaroslav Vašák - e-kniha

eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času certle či diblíky? A co o Vánocích? Pečete z putrového těsta? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.

Podívejte se také Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 2. díl: H–K (978-80-748-2189-9)

cena 69.0 Kč
Detail

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž - Jaroslav Vašák - e-kniha

eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se již o pátý díl oblíbené kuchařky.

Podívejte se také Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž (978-80-748-2222-3)

cena 69.0 Kč
Detail

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 3. díl: L–O - Jaroslav Vašák - e-kniha

eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času certle či diblíky? A co o Vánocích? Pečete z putrového těsta? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se již o třetí díl oblíbené kuchařky.

Podívejte se také Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G (978-80-748-2186-8)

cena 69.0 Kč
Detail

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š - Jaroslav Vašák - e-kniha

eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času telecí kořínek či pajšl? A co v létě? Také mlsáte šaráb? Kniha Jak se vařívalo dříve a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se již o čtvrtý díl oblíbené kuchařky.

Objev podobné jako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š - Jaroslav Vašák - e-kniha

cena 69.0 Kč
Detail

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G - Jaroslav Vašák - e-kniha

eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času certle či diblíky? A co o Vánocích? Pečete z putrového těsta? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.

Objev podobné jako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G - Jaroslav Vašák - e-kniha

cena 69.0 Kč
Detail

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 2. díl: H–K (978-80-748-2189-9)

Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo dříve a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 364 stran Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času certle či diblíky? A co o Vánocích? Pečete z putrového těsta? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.

Objev podobné jako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 2. díl: H–K (978-80-748-2189-9)

cena 69.0 Kč
Detail

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž - Jaroslav Vašák - e-kniha

eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A – Ž, vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se o sjednocené (a rozšířené) vydání všech pěti dílů oblíbené kuchařky, jež byly dříve publikovány samostatně. Kniha obsahuje tisíce receptů na téměř 1500 stranách.

Objev podobné jako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž - Jaroslav Vašák - e-kniha

cena 199.0 Kč
Detail

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š (978-80-748-2204-9)

Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo dříve a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 330 stran Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času telecí kořínek či pajšl? A co v létě? Také mlsáte šaráb? Kniha Jak se vařívalo dříve a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se již o čtvrtý díl oblíbené kuchařky.

Objev podobné jako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š (978-80-748-2204-9)

cena 69.0 Kč
Detail

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž (978-80-748-2219-3)

Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo dříve a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 290 stran Jedná se již o pátý díl oblíbené kuchařky Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími...

Objev podobné jako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž (978-80-748-2219-3)

cena 69.0 Kč
Detail

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G (978-80-748-2186-8)

Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo dříve a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 260 stran Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné. Příznivci zajímavých a méně známých receptů se zde dozví, jaká jídla se připravovala dříve a jak se onen pokrm připravuje v moderní úpravě dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů. Jaroslav Vašák je od roku 1986 Mistr kuchař, tento titul mu udělilo Ministerstvo obchodu ČR. Publikuje víc jak 25 let a vyšlo mu už více než 100 kuchařských knih a kalendářů. Jeho knihy jsou však hodnotné i literárně a překypují zajímavostmi a osobitými nápady, jež se zdají naprosto nevyčerpatelné.

Objev podobné jako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G (978-80-748-2186-8)

cena 69.0 Kč
Detail

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž (978-80-748-2222-3)

Elektronická kniha ze série Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, autor Jaroslav Vašák, 1460 stran Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A – Ž, vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se o...

Objev podobné jako Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž (978-80-748-2222-3)

cena 199.0 Kč
Detail

Natrhej si oběd - Jaroslav Vašák - e-kniha

eBook: Nechoďte do supermarketu, jděte do přírody! Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se kolem sebe. Roste tu totiž spousta hotových pokladů, ze kterých můžete připravit vynikající jídlo či prostředek, který podpoří vaše zdraví. A to všechno bio a ještě navíc bezplatně!

Objev podobné jako Natrhej si oběd - Jaroslav Vašák - e-kniha

cena 349.0 Kč
Detail

První republika u stolu - Jaroslav Vašák - e-kniha

eBook: První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného blaha, nad skleničkou vína, dobrého jídla, ve společnosti svých nejbližších, přátel, kolegů, kamarádů… V této chvíli je napadají skvělé myšlenky, hlavou se jim honí výborné nápady a pohled očí na krásně prostřený stůl přináší do jejich duší pohodu a klid. A protože je jim tak dobře, rozhodli se podělit s vámi o své nejoblíbenější recepty, o své tajné gastronomické hříchy i o své nejmilejší lokály. Součástí knihy jsou ovšem i recepty ze stolů obyčejných lidí a kromě toho, že se vám při jejich čtení budou sbíhat sliny na jazyku, určitě si také uvědomíte, jak moc se kuchyně od té doby změnila. Protože kuchyně je jedním z nejpřesnějších zrcadel doby – nikdo tehdy ještě neřešil bio, éčka ani cukr. Banány byly sice jen o Vánocích a jen pro někoho, ale dobré jídlo rozhodně nebylo luxusem. Byli bychom rádi, kdyby vám tato knížka připomněla krásné chvíle ve společnosti umělců, se kterými se setkáváme na plátnech kin, ale i kouzelné vzpomínky na naše babičky a dědečky, kteří nesli étos první republiky v sobě.

Objev podobné jako První republika u stolu - Jaroslav Vašák - e-kniha

cena 349.0 Kč
Detail

Česká kuchařka a velký kuchařský slovník - Jaroslav Vašák - e-kniha

eBook: Slovník, recepty, zajímavosti z historie českých řemesel a života našich předků Vážení čtenáři, dostává se vám do rukou jedinečná kniha, jež je součástí gastronomické sbírky evidované v pražském Klubu sběratelů kuriozit a v roce 1988 byla vyhodnocena jako pozoruhodná a špičková. Shromažďování podkladů, které trvalo více než třicet let, znamenalo prostudovat obrovské množství literatury, navštívit nejrůznější místa a znamenávat místní pozoruhodnosti a recepty na přípravu místních typických jídel. Můžete se mnou projet křížem krážem naši krásnou zemi, ochutnat, co kde nabízejí nejlepšího, a doma si v klidu připravit krmi, ať už pro slavnostní chvíle, k nedělnímu obědu či pro všední den. Jedním ze záměrů této netradiční kuchařky bylo také uchovat a přiblížit tradice a zvyky našich předků z různých regionů a jejich recepty na tradiční jídla, jež se dědily z generace na generaci a věhlas mnohých z nich přesáhl hranice rodné vesnice.

Objev podobné jako Česká kuchařka a velký kuchařský slovník - Jaroslav Vašák - e-kniha

cena 199.0 Kč
Detail

Když spolu zvířata chodí - Vašek Vašák - e-kniha

eBook: Zvířata připomínají v některých situacích lidi. Třeba když „spolu chodí“. Jak se jmenoval pes Pabla Picassa? Kolika let se dožila nejstarší pijavice a jakou rychlostí zvládne letět vlaštovka? Protože má autor Vašek Vašák rád humor a hrdinové knížky mu občas přijdou legrační, radí čtenářům se – kromě toho, že se dozví i nepříliš známá fakta – také pobavit. Třeba jeho vyprávěním o osmdesáti devíti zástupcích zvířecí říše a vtipnými ilustracemi Jiřího Slívy.

Objev podobné jako Když spolu zvířata chodí - Vašek Vašák - e-kniha

cena 209.0 Kč
Detail

Osudy dobrého vojáka Švejka – Na frontě (2. díl) - Jaroslav Hašek - e-kniha

eBook: Nás všechny bila válka kyji do hlavy, když jsme psali, seděla nám v týle a srážela nám čela až na papír, a dovedli-li jsme se vzpřímiti, dělo se to jen s napětím vší vůle i svalstva. Hašek neměl potřebí válku v sobě přemáhati a vítěziti nad ní. Stál nad ní již od samého počátku. On se jí smál. Dovede se jí smáti celé i v podrobnostech, jako by to nebylo více než opilá tahanice v žižkovské krčmě. k schopnosti takto se dívati jest jistě potřebí notné dávky švejkovství a - řeknu hned slovo, jehož jsem chtěl užíti až později - jest k tomu jistě potřebí kusa geniálního idiotství, ale čest člověku, který to dokázal. Výsledky mluví. A výsledkem jsou Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války, jedna z nejlepších knih, které kdy byly v Čechách napsány.

Objev podobné jako Osudy dobrého vojáka Švejka – Na frontě (2. díl) - Jaroslav Hašek - e-kniha

cena 69.0 Kč
Detail

Úrazy ve sportu a jak jim předcházet - Jaroslav Pilný - e-kniha

eBook: Kniha, která ve svém prvním vydání vyšla pod názvem Prevence úrazů pro sportovce, je jakousi „kuchařku“ pro prvotní diagnostiku a ošetření sportovních poranění horních a dolních končetin, hlavy a páteře. Jednoduše popisuje anatomické předpoklady pro vznik daného poškození, jeho příčiny, příznaky a možnosti léčby, včetně doby nutné k jeho doléčení. Nově je v přepracovaném vydání zařazena i kapitola věnovaná specifikám dětských zlomenin, která, pokud jsou nerespektována, vedou k závažným celoživotním obtížím. Autoři čtenáře seznamují se základními techniky statického tapingu, které mohou pomoci k doléčení již vzniklých poškození, ale zároveň se mohou využít i jako jejich prevence. Dále názorně ukazují konkrétní aplikace kinesiotapingu jako progresivní metody, která se v současné době v oblasti sportovní traumatologie a fyzioterapie používá. Pro zdárný návrat sportovce do závodní činnosti je rozhodující i rehabilitace, proto se předposlední část knihy na 64 ilustrovaných cvičeních věnuje rehabilitaci jednotlivých kloubů s doporučením, ve které fázi po úrazu či operaci je možné začít s jejím používáním. Vzhledem k tomu, že i u sportovců výrazně narůstají obtíže spojené s bolestmi zad, zařadili autoři nově i 30 vhodných cviků zaměřených na tuto problematiku.

Objev podobné jako Úrazy ve sportu a jak jim předcházet - Jaroslav Pilný - e-kniha

cena 169.0 Kč
Detail

Nátierky - Jaroslav Vašák

Nová zo série Ottových kuchárok prináša 400 vyskúšaných receptov na chutné nátierky pre každú príležitosť. Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek. Nájdete v nej nátisky sladké, slané, pikantné, nízkokalorické, vegetariánske aj nátierky pre diabetikov. Zvládnete s ňou prípravu raňajok, rýchleho občerstvenia i večere.

Objev podobné jako Nátierky - Jaroslav Vašák

cena 349.0 Kč
Detail

Gastronomický kvíz - Jaroslav Vašák

Gastronomický kvíz v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí, které rozšíří a doplní Vaše znalosti z gastronomie a kulinářství…

Objev podobné jako Gastronomický kvíz - Jaroslav Vašák

cena 178.0 Kč
Detail

Valašská kuchařka - Jaroslav Vašák

V knize Valašská kuchařka, s podtitulem Recepty s pohankou ke zdraví, shromáždil autor více než 80 kuchařských publikací, mistr kuchař Jaroslav Vašák, historické i současné recepty z Valašska. Seřazeny jsou podle typu pokrmů, od polévek přes různé druhy masa, bezmasé pokrmy až po moučníky a nápoje. Obsáhlou kapitolu věnuje autor pokrmům z pohanky, vyhledávané především kvůli příznivým účinkům, které má na lidské zdraví. Pohanka představuje hlavní alternativu pro pacienty, kteří dodržují bezlepkovou dietu a ze svého jídelníčku museli vyloučit pšeničnou, žitnou, ječmennou i ovesnou mouku.

Objev podobné jako Valašská kuchařka - Jaroslav Vašák

cena 289.0 Kč
Detail

Ovocná kuchařka - Jaroslav Vašák

Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů.

Objev podobné jako Ovocná kuchařka - Jaroslav Vašák

cena 150.0 Kč
Detail

Borůvková kuchařka - Jaroslav Vašák

Recepty ze sbírky mistra kuchaře popisují přípravu pokrmů z jednoho z nejzdravějších domácích druhů ovoce.

Objev podobné jako Borůvková kuchařka - Jaroslav Vašák

cena 134.0 Kč
Detail

Medová kuchařka - Jaroslav Vašák

Med má své místo ve výživě člověka odnepaměti. Již v dávné minulosti člověk využíval včely divoce žijící v přírodě k získávání medu. Sloužil jako potrava a v té době také jako jediné sladidlo. Dokonce byl uznáván jako zvláštní dar přírody k léčení ran a nemocí... V této 224 stránkové publikace najdete zajímavé informace o medu, spoustu medových rad a medových receptů.

Objev podobné jako Medová kuchařka - Jaroslav Vašák

cena 178.0 Kč
Detail

Natrhej si oběd - Jaroslav Vašák

Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se kolem sebe. Roste tu totiž spousta hotových pokladů, ze kterých můžete připravit vynikající jídlo či prostředek, který podpoří vaše zdraví. A to všechno bio a ještě navíc bezplatně!

Objev podobné jako Natrhej si oběd - Jaroslav Vašák

cena 447.0 Kč
Detail

Natrhej si oběd (Defekt) - Jaroslav Vašák

Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se kolem sebe. Roste tu totiž spousta hotových pokladů, ze kterých můžete připravit vynikající jídlo či prostředek, který podpoří vaše zdraví. A to všechno bio a ještě navíc bezplatně!

Objev podobné jako Natrhej si oběd (Defekt) - Jaroslav Vašák

cena 199.0 Kč
Detail

Osudy dobrého vojáka Švejka – V zázemí (1. díl) - Jaroslav Hašek - e-kniha

eBook: Chcete-li se neslýchaně smát, čtěte Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války o Jaroslava Haška... Považuji je přímo za geniální. Hašek nám osvětlil světovou válku ze zcela nového hlediska... Osudy dobrého vojáka Švejka jsou totiž válečným románem.Přečetl jsem několik válečných románů a sám jsem konečně i jeden napsal. Ale z žadného nevysvítá celá ta ničemnost, blbost a surovost světové války tak zřejmě jako z knihy Haškovy...

Objev podobné jako Osudy dobrého vojáka Švejka – V zázemí (1. díl) - Jaroslav Hašek - e-kniha

cena 69.0 Kč
Detail

Osudy dobrého vojáka Švejka – Slavný výprask (3. díl) - Jaroslav Hašek - e-kniha

eBook: „Švejk je rozlehlé mistrovské dílo české satiry, typ výrazně záporný, nebezpečný rakouské monarchii. Švejk je zrozenec lidový, ne národní hrdina, ale kus ulice, která správně tuší, co přijít má a jak je dobré podlamovat všecko staré, aby to nové přišlo co nejdříve a co nejbezpečněji. Švejk je typ malého českého člověka, který neprošel velikou politickou zkušeností a uvědomovací školou továrny, ale „má v krvi“ vědomí, že „je něco shnilého ve státě dánském“ a že „tohle nevydrží“. Jeho švejkování je nejprve osobní obrana proti šílenství imperialismu: ale zakrátko tato obrana přechází v útok. Švejk svou parodií na poslušnost a svým lidovým vtipem rozkládá namáhavě sestrojovaný mysticismus reakční moci, červotočivě vrtá v reakčním řádu a docela aktivně – i když ne vždy zcela uvědoměle – pomáhá bourat to, co bylo postaveno na základech útlaku a nesvobody.“ (Julius Fučík.)

Objev podobné jako Osudy dobrého vojáka Švejka – Slavný výprask (3. díl) - Jaroslav Hašek - e-kniha

cena 69.0 Kč
Detail

Ottova kuchárka veľká hrnčeková 1 - Jaroslav Vašák

Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej kuchyne. Pomocou hrnčeka, lyžice, či hrsti ľahko odmerajú suroviny a pripravia jedlo pre akúkoľvek príležitosť. Prvý diel obsahuje napríklad veľa receptov na predkrmy, polievky, nátierky a množstvo ďalších pokrmov z mäsa, rýb a hydiny. Druhý diel sa venuje receptom z ovocia a zeleniny, obilnín, strukovín a vajec. Rozsiahlu kapitolu tvoria recepty na múčniky, dezerty a cukrovinky. V obidvoch dieloch však čitatelia nájdu omnoho viac tém, ktoré ich budú inšpirovať pri každodennom varení.

Objev podobné jako Ottova kuchárka veľká hrnčeková 1 - Jaroslav Vašák

cena 600.0 Kč
Detail

Osudy dobrého vojáka Švejka – Pokračování slavného výprasku (4. díl) - Jaroslav Hašek - e-kniha

eBook: „Švejk je rozlehlé mistrovské dílo české satiry, typ výrazně záporný, nebezpečný rakouské monarchii. Švejk je zrozenec lidový, ne národní hrdina, ale kus ulice, která správně tuší, co přijít má a jak je dobré podlamovat všecko staré, aby to nové přišlo co nejdříve a co nejbezpečněji. Švejk je typ malého českého člověka, který neprošel velikou politickou zkušeností a uvědomovací školou továrny, ale „má v krvi“ vědomí, že „je něco shnilého ve státě dánském“ a že „tohle nevydrží“. Jeho švejkování je nejprve osobní obrana proti šílenství imperialismu: ale zakrátko tato obrana přechází v útok. Švejk svou parodií na poslušnost a svým lidovým vtipem rozkládá namáhavě sestrojovaný mysticismus reakční moci, červotočivě vrtá v reakčním řádu a docela aktivně – i když ne vždy zcela uvědoměle – pomáhá bourat to, co bylo postaveno na základech útlaku a nesvobody.“ (Julius Fučík.)

Objev podobné jako Osudy dobrého vojáka Švejka – Pokračování slavného výprasku (4. díl) - Jaroslav Hašek - e-kniha

cena 69.0 Kč
Detail

Gastronomický rádce od A do Ž - Jaroslav Vašák

Gastronomický rádce od A do Ž – 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích…

Objev podobné jako Gastronomický rádce od A do Ž - Jaroslav Vašák

cena 260.0 Kč
Detail

Filosofie 2. díl - Jan Volf - e-kniha

eBook: Filozofie je univerzální nauka o podstatě světa a nejobecnějších souvislostech v něm, které se týkají pojetí absolutna, přírody, kultury, člověka, dějin i samého poznání, myšlení a jednání. Do struktury filozofie patří kromě teoretické a aplikované oblasti filozofie i praktická oblast v podobě etiky a estetiky. Navazuje na Filozofii 1. díl – Teoretická část systematické filozofie a etika. Filozofie 1. díl obsahuje problematiku: ontologie (metafyziky, filozofie bytí), gnozeologie (noetiky, epistemologie, filozofie poznání), axiologie (filozofie hodnot a hodnocení), antropologie (filozofie člověka) a etiky. Neřeší průběh dějin filozofie (dějiny filozofie budou součástí Filozofie 3. díl). Jako učebnice (učební pomůcka) není a nemůže být klasické filozofické dílo (osobní, specifický, subjektivní názor na určitou problematiku a její subjektivní, jednostranné hodnocení), protože se jedná o podání objektivního (nezaujatého) pohledu na danou problematiku v rámci studijní (učební) literatury.

Objev podobné jako Filosofie 2. díl - Jan Volf - e-kniha

cena 99.0 Kč
Detail

Pečovatelství 2. díl - Jana Mlýnková - e-kniha

eBook: Druhý díl učebnice pro výuku předmětu pečovatelství předkládá informace, jak pečovat o klienty s určitým handicapem - tělesným, mentálním, duševním, jak pečovat o seniory, klienty s postižením kognitivních funkcí, umírající osoby, o děti Věnuje se individuální i skupinové péči o klienty v domácím prostředí, ale i v ústavech sociální péče apod. Důraz je kladen na udržení a zvyšování soběstačnosti klienta a jeho aktivizaci. Též si všímá mentální hygieny a odpočinku pečovatele a stresových situací doprovázejících práci pečovatele. Odborná učebnice též seznamuje čtenáře s vedením domácnosti, s pomocí klientům zajistit domácí činnosti, chod domácnosti, nákupy apod.

Objev podobné jako Pečovatelství 2. díl - Jana Mlýnková - e-kniha

cena 310.0 Kč
Detail

Pečovatelství 2. díl - Jana Mlýnková - e-kniha

eBook: Moderní, přehledná učebnice pečovatelství pro žáky středních sociálních škol oboru sociální činnost, zpracovaná podle témat probíraných v předmětu pečovatelství. Péče o klienty v různých zařízeních i domácím prostředí vyžaduje přípravu žáků na komunikaci s klientem a péči o něj, na zvládání psychologického přístupu, edukace klienta i jeho rodiny. Publikace je věnována problematice péče o klienty různého věku a postižení a je doplněna četnými fotografiemi.

Objev podobné jako Pečovatelství 2. díl - Jana Mlýnková - e-kniha

cena 339.0 Kč
Detail

Psychologie 2. díl - Ilona Kopecká - e-kniha

eBook: Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti. Obsah učebnice odpovídá požadavkům ŠVP (školní výukový program) a bude vhodnou učební pomůckou pro žáky i učitele.

Objev podobné jako Psychologie 2. díl - Ilona Kopecká - e-kniha

cena 195.0 Kč
Detail

Zdravotní nauka 2. díl - Iva Nováková - e-kniha

eBook: Učebnice je určena žákům středních odborných škol oboru sociální péče i pracovníkům, kteří začínají se sociální prací v praxi. Druhý díl zpracovává problematiku zdraví a nemoci, podává jejich definici, vedle determinant zdravé, životního stylu a prevence nemocí popisuje i vybrané skupiny nemocí a zdravotních postižení. Jsou zde zařazeny modelové případy z praktického žiota, které mohou přiblížit situaci nemocného s konkrétní diagnózou. Kapitoly jsou doplněny kontrolními otázkami a souhrnem pojmů k zapamatování. Cílem učebnice je podat problematiku zdraví a nemoci takovým způsobem, aby žáci ve své budoucí praxi byli schopni správně pečovat o klienty s různými druhy onemocnění, dokázali rozeznat jejich rizika a svou činností jim předcházet.

Objev podobné jako Zdravotní nauka 2. díl - Iva Nováková - e-kniha

cena 195.0 Kč
Detail

Sociální péče 2. díl - Anna Arnoldová - e-kniha

eBook: Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální péče, poskytované jednotlivým skupinám obyvatel. Umožní jim získat všeobecný přehled v oblasti komplexní sociální péče, orientaci v systému sociálních služeb, možnost aplikovat vhodné přístupy, organizaci a metody při práci s klienty různých skupin obyvatel dle věku a formy postižení, sociální péči o jednotlivce, rodinu, komunitu.

Objev podobné jako Sociální péče 2. díl - Anna Arnoldová - e-kniha

cena 297.0 Kč
Detail

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.

Objev podobné jako Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák

cena 178.0 Kč
Detail

Učme se životu 2. díl - Marie Říhová - e-kniha

eBook: V této knížce oblíbená autorka Meduňky nabízí čtenářům další sérii článků, vztahujících se k nejrůznějším problémům života. Psycholožka Marie Říhová čerpá ze své bohaté léčitelské praxe, zpracovává příběhy svých klientů, aniž by odhalila jejich identitu. Možná se mnohý čtenář ocitl v podobných situacích a knížka tak pro něj může být inspirací a návodem k řešení vlastních problémů.

Objev podobné jako Učme se životu 2. díl - Marie Říhová - e-kniha

cena 85.0 Kč
Detail

Psychologie 2. díl - Jarmila Kelnarová, Eva Matějková - e-kniha

eBook: Učebnice psychologie je zaměřená na požadavky tohoto předmětu kladené na studenty zdravotnických oborů. Podává teoretický výklad psychologie osobnosti, charakteristiky osobnosti a jejích vlastností. Po prostudování budou studenti schopni splnit požadavky ke klasifikaci z tohoto předmětu, získají kvalitní základ pro mezipředmětové vztahy a budou připraveni navázat svými znalostmi na psychologii sociální a zdravotnickou.

Objev podobné jako Psychologie 2. díl - Jarmila Kelnarová, Eva Matějková - e-kniha

cena 195.0 Kč
Detail

Velká kniha vtipu - Jaroslav Kerles - Jaroslav Kerles - e-kniha

eBook: Tato jedinečná kniha vtipu Jaroslava Kerlese přináší zatím největší výběr kresleného humoru tohoto předního karikaturisty a ilustrátora. Jeho nezaměnitelné kresby a vtipy plné poetiky a člověčenství, v nichž se odráží autorova jihočeská duše a jeho láska k životu a přírodě, si získaly srdce mnoha generací čtenářů. Kniha, která vychází u příležitosti autorových nedožitých osmdesátin, jistě potěší nejen jeho věrné příznivce a znalce ale i všechny, kteří prostě jen mají rádi ryzí humor a s Kerlesovým dílem se setkají poprvé. A jako bonus: Zajímá vás, jak některé Kerlesovy vtipy přišly na svět? I o tom se dočtete v této knize a to přímo z pera Jaroslava Kerlese!

Objev podobné jako Velká kniha vtipu - Jaroslav Kerles - Jaroslav Kerles - e-kniha

cena 339.0 Kč
Detail

Nad evangeliem podle Lukáše - 2. díl - Silvano Fausti - e-kniha

eBook: Výklad Lukášova evangelia, ve kterém nechybí odbornost a přitom i pochopitelnost a živost, která zve nejen k četbě, ale i k přemýšlení a k žití rozjímaného slova. Autorova životní zkušenost se zde spojuje s poctivým bádáním a přesný výklad s jednoduchým jazykem v ustavičném dialogu mezi moderností a tradicí.

Objev podobné jako Nad evangeliem podle Lukáše - 2. díl - Silvano Fausti - e-kniha

cena 250.0 Kč
Detail

Tajný deník ruského legionáře - 2. díl - Jan Kučera - e-kniha

eBook: Naše povídání navazuje na knihu „Tajný deník ruského legionáře“. Knížka získala mezi čtenáři nečekanou oblibu a na jejich žádosti autor životní příběh našeho legionáře ve druhém díle dovyprávěl až do konce. Ve druhém díle se vracíme k našemu hlavnímu hrdinovi „Legionáři“ v okamžiku jeho vrcholného štěstí a sledujeme dále jeho životní osudy přesně tak, jak mu je v mládí předpověděly dvě cikánky. Uvidíme, zda se mu splní jeho životní sen, prožijeme s ním tři manželství, další lásky a narození syna. Druhý díl je neméně tak dramatický jako první kniha, a až zde se uzavře hrdinův osud.

Objev podobné jako Tajný deník ruského legionáře - 2. díl - Jan Kučera - e-kniha

cena 89.0 Kč
Detail

Ošetřovatelská péče 2. díl - Patrik Burda, Lenka Šolcová - e-kniha

eBook: Předkládaná učebnice je určena především studentům oboru Ošetřovatel, ale jistě ji využijí i studenti příbuzných oborů, pečovatelé, sanitáři, zdravotničtí asistenti, všeobecné sestry a další osoby, které se zabývají poskytováním péče nemocným. Přestože se jedná o odbornou učebnici, autoři se snaží návodným způsobem aplikovat teoretické poznatky z oboru ošetřovatelství do praxe. To je možné na základě jejich dlouholeté pedagogické zkušenosti s výukou budoucích zdravotníků a s přímým poskytováním ošetřovatelské péče. Autoři čerpají ze současných poznatků ošetřovatelství, psychologie, medicíny a příbuzných oborů. Učebnice je členěna do jednotlivých kapitol, které vycházejí ze školních vzdělávacích programů pro obor Ošetřovatel.

Objev podobné jako Ošetřovatelská péče 2. díl - Patrik Burda, Lenka Šolcová - e-kniha

cena 271.0 Kč
Detail

Kuchařka z Castamaru 2. díl - Fernando J. Múňez - e-kniha

eBook: SKANDÁLNÍ LÁSKA A SMRTÍCÍ INTRIKY V ZÁVĚREČNÉ ČÁSTI ÚSPĚŠNÉ ROMÁNOVÉ SÁGY Clara Belmonteová pracuje v kuchyni vévody z Castamaru. Talentovaná dívka, která umí vykouzlit tak nápaditá a chutná jídla, že se až tají dech, se z pomocné kuchařky vypracovala na pozici hlavního šéfkuchaře. Její vzestup nelibě sleduje přísná hospodyně doňa Úrsula. Co však Claru skutečně dostane do potíží, je láska. Tajně miluje dona Diega a zdá se, že ani ona mu není lhostejná. Ale může věřit jeho citům? Přizná se vévoda ke vztahu, který naprosto neodpovídá jeho postavení? Zvlášť když jeho nepřátelé využijí každé příležitosti k tomu, aby ho pošpinili, a snaží se ho vlákat do nebezpečné pasti…

Objev podobné jako Kuchařka z Castamaru 2. díl - Fernando J. Múňez - e-kniha

cena 349.0 Kč
Detail

Lékařská biologie a genetika 2. díl - Milada Kohoutová - e-kniha

eBook: Učební texty Lékařská biologie a genetika jsou zaměřeny především na genetické problémy, které jsou významné pro studium medicíny; shrnují základní poznatky rozsáhlého a dynamicky se rozvíjejícího oboru lékařské biologie a genetiky. Texty jsou rozděleny do tří dílů. Druhý díl se soustředí na vybranou problematiku molekulární genetiky, onkogenetiky, genetiky vývoje, na vrozené vady, teratogenezi a interakci genů s prostředím.

Objev podobné jako Lékařská biologie a genetika 2. díl - Milada Kohoutová - e-kniha

cena 150.0 Kč
Detail

Mystická náhoda, díl 2 - Dana Garguláková - e-kniha

eBook: Dá se vyzrát a vyhrát nad „neviditelnými“ bytostmi, které nejsou z našeho světa? Patří do jiné dimenze, do světa duchů… Stejně jako Robert Donáth, kterému se Irena Richterová se svými přáteli snaží za každou cenu pomoci. Proč jim ale zlí duchové - Madelaine s Isaakem tak vehementně brání? Je za tím opravdu jen skutečnost, že chtějí Roberta pro sebe? Nebo je za tím něco víc? Něco, co Robert vlastní, a po čem oni zoufale touží? Ve druhém pokračování příběhu Mystická náhoda se přátelé Irena, Honza a Vladan propadají hlouběji a hlouběji do boje s neznámým a neviditelným světem, a s každým setkáním poznávají, že jejich boj bude zřejmě marný.

Objev podobné jako Mystická náhoda, díl 2 - Dana Garguláková - e-kniha

cena 89.0 Kč
Detail

A jak to bylo dál…? - Jeffrey Archer - e-kniha

eBook: Jamwal a Nisha se do sebe zamilují, zatímco čekají v Dillí na semaforu na zelenou... To je jeden z patnácti příběhů, které Jeffrey Archer shromáždil ze všech koutů světa, aby z nich následně vytvořil svoji šestou sbírku fascinujících povídek. • Z Německa pochází povídka Dobré oko vyprávějící o cenné olejomalbě, která zůstala ve stejné rodině více než dvě stě let, dokud… • Na Normanské ostrovy nás zavede příběh Pouze pro členy, kde z vánočního bonbonu vypadne golfový míček a život mladého muže už nikdy nebude jako dřív… • V příběhu z Itálie se setkáme s mladíkem, který se snaží zarezervovat hotelový pokoj a nakonec skončí v posteli s recepční, aniž by tušil, že... • Do Anglie zavítáme v povídce Na jehlách, v níž žena vysvětluje svému manželovi, že pár značkových bot nemohl shořet, protože... Některé z těchto příběhů vás rozesmějí, jiné vás doženou k slzám. Všechny vás však uchvátí důvtipnou zápletkou i nečekaným koncem.

Objev podobné jako A jak to bylo dál…? - Jeffrey Archer - e-kniha

cena 249.0 Kč
Detail

Informovaný souhlas - Proč a jak? - Helena Haškovcová - e-kniha

eBook: Cílem publikace je zpřístupnit základní fakta o informovaném souhlasu a vysvětlit v náležitých historických souvislostech důvody jeho vzniku, podstatu jeho účelu a prezentovat problémy, které se k němu váží. Informace jsou určeny nejen lékařům, ale i dalším reprezentantům pomáhajících profesí. Seznámit by se s nimi měly zejména zdravotní sestry, které by dobrou a kvalitní osvětou mezi pacienty mohly také přispět ke správnému zavádění kvalifikovaného informovaného souhlasu do naší zdravotnické praxe. Informace právnického charakteru jsou podávány tak, aby byly srozumitelné i pro »neprávníky«, a lze předpokládat, že mohou dobře posloužit také pacientům a jejich rodinám.Elektronická verze vydána v roce 2011.

Objev podobné jako Informovaný souhlas - Proč a jak? - Helena Haškovcová - e-kniha

cena 99.0 Kč
Detail

Medicínské právo - co a jak - Jan Mach - e-kniha

eBook: Publikace obsahuje souhrn praktických rad, jak řešit problémové situace, na co si dát pozor a čeho se vyvarovat v běžné lékařské praxi, při řízení zdravotnického zařízení nebo provozování soukromé lékařské praxe. Může posloužit i dalším zdravotnickým profesím - klinickým psychologům, klinickým logopedům, fyzioterapeutům, zdravotnickým záchranářům, porodním asistentkám a zdravotním sestrám. Na rozdíl od odborných publikací a článků i komentářů k zákonům, kde výklad či komentář často končí tam, kde začíná skutečný problém, je zde nabídnuto řešení. Řešení i takového problému, který je „na hraně“ a mohou na něj být rozdílné právní názory. Autor se i v těchto složitých a nejasných situacích snaží hledat taková řešení a dávat takové rady, které v praxi obstojí, např. před soudem, a budou prospěšné pro lékaře a další zdravotníky.

Objev podobné jako Medicínské právo - co a jak - Jan Mach - e-kniha

cena 130.0 Kč
Detail

Albrecht Václav z Valdštejna – 2. díl: Vrchol - Emanuel Zítek - e-kniha

eBook: Jak dopadne obléhání města Stralsund, které Jimrama z Boskovic a Rudolfa Slavatu zanese až na území Dánska? Přidejte se spolu s armádou tvořenou desítkami tisíc vojáků k nemilosrdnému tažení napříč Evropou. Čerstvě jmenovaný generál Albrecht z Valdštejna je na vrcholu své slávy. Vévoda z Frýdlantu se postupně stává obávanou postavou, která nesnese neposlušnost – stejně jako na bojišti i ve svém soukromém životě nemá slitování. Nebývalou krutost pozná i jeho neteř Juliána a Rudolf Slavata, jejichž vztah se vévodovi vůbec nezamlouvá. Pro svou neteř má Albrecht totiž připravenou jinou budoucnost... Druhé pokračování příhod fiktivních hrdinů Jimrama z Boskovic a Rudolfa Slavaty se odehrává během válečných událostí roku 1628.

Objev podobné jako Albrecht Václav z Valdštejna – 2. díl: Vrchol - Emanuel Zítek - e-kniha

cena 179.0 Kč
Detail

O království Na konci světa – 2. díl - Petr Blinka - e-kniha

eBook: Předešlá, falešná a válkychtivá vláda v království Na konci světa konečně skončila v pekle. Na trůn nastupuje mladá královna Eliška, o kterou se začnou ucházet dva princové ze sousedního království. Kromě toho musí Eliška vyřešit zoufalou ekonomickou situaci. Hrozí hlad a navíc se v království rozmáhá loupežnictví. Pomůže mladé královně moudrá dračice Bestie? Jak Eliška vyřeší problémy ve svém království, aby bylo zase dobře a lid se nenechal obalamutit jako za předchozí vlády? Jak to všechno dopadne?

Objev podobné jako O království Na konci světa – 2. díl - Petr Blinka - e-kniha

cena 349.0 Kč
Detail

Podívejte se také