Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4)

Produkt Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4) upraviť a produkt hľadať znova.

Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4)

Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4)
Detail

Kniha - 188 stran, česky Bydlet se dá hezky za každých okolností. Důkazem toho je kniha nejzajímavějších proměn z produkce časopisu Marianne Bydlení. Stačí se jen odhodlat ke změně a mít po svém boku někoho, kdo vás podpoří, přinese skvělé nápady a případně vyřeší zapeklité situace. Takovými průvodci na cestě za krásnějším domovem jsou interiéroví designéři pevně spjatí právě s Marianne Bydlení. Jejich inspirativní proměny obývacích pokojů, kuchyní, ložnic, předsíní, zahradních domků a altánů vycházejí jako první knižní počin Marianne Bydlení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4) , Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4)

Diář osobní proměny (978-80-89868-12-4)

Diář osobní proměny (978-80-89868-12-4)
Detail

Kniha - autor Antónia Mačingová, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Svůj rok osobní proměny lze začít kdykoliv, nezávisle na začátku kalendářního roku.To, jak vypadáte a jak se momentálně cítíte je výsledkem vašich předchozích voleb a rozhodnutí. Pokud jste spokojené, pak je to v pořádku. Ale pokud máte problém a hledáte pomoc, začněte ho řešit teď. Ne zítra, ne v pondělí, ne před "plavkovou" nebo jinou sezonou. Ne za měsíc a hlavně ne jen na měsíc.Diář osobní roční proměny je završením několikaleté práce, kterou znáte z mých knih. Snahy ukázat vám, že jednoduchou změnou dosud zažitých principů ve stravování, zařazením domácích surovin a potravin dostupných pro každého, bohatých na živiny a antioxidanty dokážete: - zlepšit zdraví, kondici a krásu - dosáhnout hmotnosti, se kterou budete spokojené - předcházet zánětlivým onemocněním - snížit riziko chronických nemocí - posílit imunitní systémPři práci s diářem, během jednoho roku,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Diář osobní proměny (978-80-89868-12-4) , Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4)

Mladá slavistika IV: Výzkum slovanského areálu: generační proměny (978-80-210-9402-4)

Mladá slavistika IV: Výzkum slovanského areálu: generační proměny (978-80-210-9402-4)
Detail

Kniha - autor Zbyněk Michálek, 108 stran, česky, brožovaná (alza.cz)

Podobné produkty ako Mladá slavistika IV: Výzkum slovanského areálu: generační proměny (978-80-210-9402-4) , Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4)

Rýže (978-80-87575-31-4)

Rýže (978-80-87575-31-4)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle… Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže... Kniha je rozdělena do 8 kapitol: Polévky Přílohy & saláty Rýže v hlavní roli Rizota Podávejte s… rýží Chuťovky Rýžové nudle a rýžový papír Dezerty + servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Rýže (978-80-87575-31-4) , Diář osobní proměny (978-80-89868-12-4)

Proměny (978-80-87373-38-5)

Proměny (978-80-87373-38-5)
Detail

Kniha - česky Román sledující dobu před Listopadem 89 a několik let po něm je zabydlen množstvím postav, které jsou propojeny bydlištěm či pracovním prostředím s přemýšlivou Anetou. Z nich každá po svém prožívá metaforfózu svého postavení, životních šancí, společenského vzestupu či pádu. Jejich podstata zůstává téměř neměnná, jen v nových poměrech a možnostech bu? rozkvete nebo naopak špatné nastavení povahy, etiky, zhoubná závislost nebo třeba naivita přivodí jejich pád na dno. Aneta, v první polovině příběhu outsider hledající oporu u antických myslitelů, plachá, tichá a přitom nebezpečná mladá žena, zvažuje nap?íklad vraždu svého trýznitele, se v nových poměrech stává uznávanou fotografkou. Ale musí se ještě utkat s povrchností, vypočítavostí a prolhaností v zápasu o svou lásku. Její život je, kromě potřeby nebýt odmítána, ovlivněný vášní vidět, porozumět, pochopit a p?itom i …nafotit. I když autorka prostředí baráku hrůzy, dívčího internátu a redakce... (alza.cz)

Podobné produkty ako Proměny (978-80-87373-38-5) , Fraktál (978-80-87872-99-4)

Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4)

Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou spoustu sladkých receptu, které zvládnete poipravit doslova v rekordním ease. Máte rádi sladké, milujete omamnou vuni linoucí se z trouby, ale obeas zkrátka nemáte na peeení ei poípravu složitých dezertu eas? Nebo jednoduše nechcete v kuchyni trávit dlouhé hodiny? Poipravili jsme pro vás kuchaoku obsahující více než 100 bleskových dezertu pro každou poíležitost, která vám vytrhne trn z paty i v té nejvitší easové tísni. Bude vám neocenitelným pomocníkem nejen v situacích, kdy vás poekvapí neeekaná návštiva, ale i ve chvílích, kdy vás poepadne neodolatelná chu? na nico dobrého. Díky receptum vyzkoušeným a vyladiným v redakení kuchyni easopisu Apetit zvládnete vytvooit jednoduchý dezert bihem nikolika chvil. Bleskové dezerty vám ovšem pomohou oslnit toeba i slavnostním dortem nebo domácí zmrzlinou. Oslaite si život!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4) , Proměny (978-80-87373-38-5)

Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4)

Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4)
Detail

Kniha - 164 stran, slovensky, pevná bez přebalu matná V štyroch tematicky rozdelených kapitolách vám ponúkame 103 receptov na dokonale vyladené menu o niekoľkých chodoch a pre každú príležitosť - klasiku na nedeľu, na Veľkú noc, vianočné sviatky, svadbu, Nový rok, aj menu, ktoré zvládnete uvariť na chalupe, či poriadnu hostinu pod holým nebom . Jedno menu je klasické a hotové do 30 minút, ďalšie nové a svieže, iné opulentné ... Recepty si tu vyberú všetci - začiatočníci aj pokročilí, milovníci slovenskej i svetovej kuchyne a pamätáme aj na vegetariánov. Kuchárka je rozdelená do 4 väčších kapitol: Rodinný obed (klasika s pečeným kuraťom, menu podľa šéfkuchára), Sviatky (Vianoce, Veľká noc, Nový rok), S priateľmi pri stole (Valentín, Silvester, dámska jazda, BBQ) Letom svetom - menu inšpirované cudzinou (talianske menu, francúzskej, mexickej, americkej vďakyvzdania, španielske tapas, oslava čínskeho nového roka ...). Všetky recepty sú starostlivo vybrané... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4) , Čokoláda (978-80-87575-56-7)

Velké proměny (978-80-766-2406-1)

Velké proměny (978-80-766-2406-1)
Detail

Elektronická kniha - autor Václav Smil, 464 stran, česky Demografie, zemědělství, energie a hospodářství – to jsou čtyři „velké civilizační přechody“, jež zcela proměnily náš způsob života. Ačkoli jimi mnoho společností prošlo, na Zemi stále žijí stovky milionů lidí, kteří jsou tímto vývojem nedotčeni. Co to pro planetu znamená a kam tato nerovnováha lidstvo v blízké budoucnosti zavede? Mezinárodně uznávaný vědec Václav Smil představuje největší výzvy současnosti, které už nyní formují podobu našeho světa. Vaclav Smil tentokrát předkládá interdisciplinární zkoumání pěti fundamentálních přechodů, jejichž vzájemné působení vytvořilo moderní svět. Zaměřuje se na historii těchto přechodů v oblasti populace, zemědělství, energie, hospodářství a životního prostředí a zkoumá jejich původ, jakož i faktory, jež je umožnily a přispěly k jejich rozmachu. Zabývá se jejich pokrokem, postupy a rozptýlením a popisuji jejich trajektorie, interakce a důsledky. Zkoumá, jak jsme... (alza.cz)

Podobné produkty ako Velké proměny (978-80-766-2406-1) , Grilování (978-80-87575-05-5)

NEJ-KUNG: Taoistické umění proměny (978-80-7651-015-9)

NEJ-KUNG: Taoistické umění proměny (978-80-7651-015-9)
Detail

Kniha - autor Damo Mitchell, česky (alza.cz)

Podobné produkty ako NEJ-KUNG: Taoistické umění proměny (978-80-7651-015-9) , Drůbež (978-80-87575-04-8)

Fraktál (978-80-87872-99-4)

Fraktál (978-80-87872-99-4)
Detail

Kniha - autor Jiří Fanta, 176 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Na bruselském letišti dojde k loupeži zásilky diamantů směřujících do Švýcarska. Do pátrání po pachatelích a kamenech se zapojí nejen Europol a Interpol, ale i pražští a vídeňští kriminalisté. Hledají souvislost mezi vraždami a diamanty, které zakoupil ve Vídni architekt Emsig k lobbování tendru na sportovní areál v Čechách. Ukáže se, že věc má daleko širší souvislosti, a že její hlavní aktér sídlí v Maroku a je majitelem rozsáhlých plantáží korkových dubů a marihuany v pohoří Rif. Značná část drogy putuje od něj do Francie a Rakouska k financování zázemí pro běžence z Afriky do Evropy. Stále větší potřeba peněz ho vede k naplánování bruselské akce, při které mu mají pomoci vycvičení mudžahedínové. Do hry o peníze se zaplete i propuštěný vězeň Gaston, který tím ohrozí nejen sebe, ale i svou přítelkyni Danielle. Bývalý makléř, žijící v Saint-Malo, se dostal do vězení za inkasování tučných... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fraktál (978-80-87872-99-4) , Koření (978-80-87575-48-2)

Trnitou cestou (978-80-85818-99-4)

Detail

Kniha - autor Vlasta Pittnerová, 190 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Trnitou cestou (978-80-85818-99-4) , Moučníky (978-80-87575-06-2)

Boribon má domček (978-80-89612-99-4)

Boribon má domček (978-80-89612-99-4)
Detail

Kniha - autor Veronika Marék, 168 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Slimáčik má svoj domček, no Boribon nie… ?a tak rád by mal nejaký, kam by sa mohol schovať! Ankapanka mu pomôže postaviť skrýšu pod stolom. ?Koľko hračiek sa tam zmestí? Veľa… S kým sa však potom bude hrať ? (alza.cz)

Podobné produkty ako Boribon má domček (978-80-89612-99-4) , Superbyliny (978-80-87575-77-2)

Podzim: Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů (978-80-87575-57-4)

Podzim: Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů (978-80-87575-57-4)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce. Máme pro vás tipy na zeleninová jídla pro každý den, sytější masité pokrmy a svatomartinské hody, ale také na knedlíky se švestkami, jablečný koláč či ořechovou bábovku. Díky našim receptům budete PODZIM už navždy milovat! (alza.cz)

Podobné produkty ako Podzim: Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů (978-80-87575-57-4) , Bylinky (978-80-87575-42-0)

To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4)

To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4)
Detail

Kniha - 148 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o jídle a vaření přemýšlejí... Na 148 stranách nabízí recepty od 39 food blogerů na polévky, saláty, hlavní jídla, domácí delikatesy, ale hlavně na sladké - dezerty, dorty a sladké snídaně. Kromě receptů v knize najdete návod pro začínající blogery nebo tipy na nejkrásnější zahraniční blogy. (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4) , Sýry (978-80-87575-12-3)

Zmrzliny (978-80-87575-95-6)

Zmrzliny (978-80-87575-95-6)
Detail

Kniha - autor Kateřina Kočičková, 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Tajemství zmrzliny odhaleno! Naučte se připravit smetanové i ovocné ledové pochoutky ze zmrzlinovače, mrazáku nebo na dřívku. Neznáme nikoho povolanějšího, kdo by vás jejich výrobou mohl provést krok za krokem, než je právě Katka Kočičková. Zmrzlinu miluje odjakživa a přes jedenáct let ji doma i vyrábí. Za ty roky zvládla nashromáždit nejen řádku osvědčených receptů, ale také spoustu informací, jak na to, aby se vždy povedla. A teď se s vámi o všechny své znalosti a fígle podělí! V kuchařce Zmrzliny, první podrobné zmrzlinové kuchařce na českém trhu, naleznete přes 90 receptů na ty nejlepší zmrzliny, sorbety a další dobroty, jako jsou křupavé kornoutky či sladké polevy. Přesvědčte se, že zmrzlinu má cenu mlsat i vyrábět v každém ročním období! V kuchařce Zmrzliny najdete tyto kapitoly: Milovaná klasika Svěží jaro Báječné léto Úrodný podzim Radostná zima... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zmrzliny (978-80-87575-95-6) , Luštěniny (978-80-87575-93-2)

Koření (978-80-87575-48-2)

Koření (978-80-87575-48-2)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Polévky - lehké, krémové i husté, že v nich stojí lžíce (výborná ostrá mrkvová polévka se sedmi druhy koření nebo lehký kapří vývar se šafránem) - Chuťovky & saláty - zapékané chilli papričky plněné sýrem, kořeněné směsi s ořechy, pikantní tousty, kmínový koláč s blaťáckým zlatem nebo nakládaný kozí sýr - Hlavní jídla - klasický guláš nebo paprikáš,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Koření (978-80-87575-48-2) , Zmrzliny (978-80-87575-95-6)

Čokoláda (978-80-87575-56-7)

Čokoláda (978-80-87575-56-7)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá 24. kuchařka Edice Apetit 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné… (alza.cz)

Podobné produkty ako Čokoláda (978-80-87575-56-7) , 20 + 1 nejzajímavější koncertní stavby světa jako inspirace pro prahu (978-80-7437-340-4)

Moučníky (978-80-87575-06-2)

Moučníky (978-80-87575-06-2)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kniha Moučníky obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den. Kniha o 160 stranách je rozdělená do kapitol: Recepty od babičky, Bábovky & chlebíčky, Buchty na plech, Muffiny & Cupcaky, Ovocné moučníky, Rolády & záviny, kapitolu Zdravé & lákavé Sladká jídla Pěkně pohromadě v ní najdete všechny recepty, které potřebujete pro běžné sladké pečení – na nedělní odpoledne, pro nečekanou návštěvu, na snídani nebo dětem ke svačině. Autorky kuchařky zařadily i tradiční recepty jako jsou kynuté buchty, lívance, koblihy, koláče s drobenkou a další stálice české kuchyně s podrobným postupem, takže je zvládne připravit úplně každý. A nechybí ani praktický servis a spousta užitečných rad. (alza.cz)

Podobné produkty ako Moučníky (978-80-87575-06-2) , Boribon má domček (978-80-89612-99-4)

Superbyliny (978-80-87575-77-2)

Superbyliny (978-80-87575-77-2)
Detail

Kniha - 168 stran, česky Seznamte se s padesátkou bylin, hub a ostatních přírodních látek, které vás dokážou ochránit před nástrahami znečištěného životního prostředí a stresu, ale také pomohou zvýšit jak duševní, tak fyzickou výkonnost a dodají potřebnou chuť do života. Umějí přispěchat na pomoc v boji proti škále civilizačních i infekčních chorob, jejichž seznam se každoročně rozrůstá o nové položky a oficiální medicína je na ně stále krátká. Proto jsme je nazvali Superbylinami a vybrali pro vás jen takové, které si můžete vypěstovat na své zahradě, balkonu či okenním parapetu sami nebo je nasbírat v přírodě. Portréty bylin doplňuje obecná část s řadou praktických informací na jejich pěstování a zpracování. V závěru knihy najdete víc než dvacet užitečných receptů z některých z nich. (alza.cz)

Podobné produkty ako Superbyliny (978-80-87575-77-2) , Proměny zvířat (978-80-247-5755-1)

Luštěniny (978-80-87575-93-2)

Luštěniny (978-80-87575-93-2)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světaJsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařce se luštěniny jistě probojují na špičku žebříčku vašich oblíbených surovin. Sepsali jsme pro vás 130 receptů s mnoha druhy luštěnin z domova, z Evropy i z nejrůznějších koutů zeměkoule. Připravili jsme je a k dokonalosti vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit.V téhle kuchařce najdete pokrmy tradiční i moderní, slané, pikantní, ale také sladké. Vaříme v nich ze starých známých - čočky, hrachu a fazolí - i z novinek posledních let a znovuobjevených druhů, jako jsou cizrna, mungo, azuki, boby a další. S námi si na luštěninách opravdu pochutnáte!V kuchařce Luštěniny najdete tyto kapitoly- Čočka- Hrách & cizrna- Fazole- Vigna- Ostatní- Servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Luštěniny (978-80-87575-93-2) , Velké proměny (978-80-766-2406-1)

Sýry (978-80-87575-12-3)

Sýry (978-80-87575-12-3)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat… Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Sýr v hlavní roli - Polévky - Téměř bez masa - Hlavní chod - Saláty & chuťovky (alza.cz)

Podobné produkty ako Sýry (978-80-87575-12-3) , Proměny lásky (978-80-903900-2-7)

Bylinky (978-80-87575-42-0)

Bylinky (978-80-87575-42-0)
Detail

Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a vůni bylin na zimu. A jako bonus nabízíme kapitolu s pokrmy s jedlými květy a divokým býlím. S námi si vaření užijete! Kniha je rozdělena do 8 kapitol: Polévky (kuřecí vývar s bylinkovým svítkem, mrkvová s koriandrem…) Na malý hlad (nakládaný hermelín s libečkem, tabouleh, tvarohová pomazánka, sýrová krém s pažitkou…) Maso (jehněčí, koprová omáčka, kyjevský řízek s bylinkami) Ryby a plody moře (mušle s petrželkou, losos v balíčku, halibut s koprovým pestem) Těstoviny a noky Voňavá dochucovadla (bylinkový olej, bylinkový ocet, domácí pesto…) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bylinky (978-80-87575-42-0) , Proměny odměny (978-80-7676-019-6)

Grilování (978-80-87575-05-5)

Grilování (978-80-87575-05-5)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na grilZe 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového."Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Grilování (978-80-87575-05-5) , Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8)

Drůbež (978-80-87575-04-8)

Drůbež (978-80-87575-04-8)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek, nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Kapitola Servis obsahuje podrobný návod na porcování a vykostění kuřete a spoustu triků a zlepšováků. Všechny recepty jsou vyzkoušené a ověřené redakcí časopisu Apetit i jeho čtenáři. (alza.cz)

Podobné produkty ako Drůbež (978-80-87575-04-8) , Bez masa (978-80-87575-34-5)

Viva la vida!: aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile (978-80-87575-44-4)

Viva la vida!: aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile (978-80-87575-44-4)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky. V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a nejrůznější empanadas do ruky, recepty z Kuby včetně návodu na pravé kubánské mojito atd. Kniha je rozdělena do 7 kapitol: první zahrnuje opravdu originální recepty z kuchyní Karibiku a Střední i Jižní Ameriky (U jednoho stolu), druhá pak recepty, které se vztahují k nejrůznějším svátkům (Slavte fiestu!), celá jedna kapitola je pak věnovaná mexickým receptům (tacos, tortilly, plněné chilli papričky, guacamole, kukuřičká polévka, huevos rancheros…), následuje kapitola s recepty na gril (argentinské steaky + omáčka chimichurri, hovězí žebra ve stylu tex-mex) a nechybí ani kapitola se sladkým -... (alza.cz)

Podobné produkty ako Viva la vida!: aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile (978-80-87575-44-4) , Slané pečení (978-80-87575-08-6)

Slané pečení (978-80-87575-08-6)

Slané pečení (978-80-87575-08-6)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a rolády a záviny, sušenky, taštičky atd. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol. Reaguje na nejnovější trend - pečení domácího chleba. Protože českému chlebu s dokřupava vypečenou kůrčičkou a vláčnou střídkou se nic nevyrovná! Kromě receptů na domácí pečivo kuchařka obsahuje i tipy, čím si pečivo obložit (pomazánky, obložené chlebíčky, tousty…), ale taky v ní autorka radí, jak pečivo proměnit v další pochoutku (slavná italská chlebová polévka, knedlíky, salát panzanela, nádivka…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrány redaktorkami Apetitu a otestovány v redakční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Slané pečení (978-80-87575-08-6) , Rychlé večeře (978-80-87575-46-8)

Rychlé večeře (978-80-87575-46-8)

Rychlé večeře (978-80-87575-46-8)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Dokážeme vám, že uvařit skvělou teplou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne! Nabízíme vám víc než 140 receptů na rychlé večeře, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi vše od sytých polévek, které nahradí hlavní chod, přes bleskové těstoviny, pokrmy z jednoho hrnce či pánve až po pomazánky, sendviče anebo pizzu. Každodenní vaření tak odteď bude vždycky radost! (alza.cz)

Podobné produkty ako Rychlé večeře (978-80-87575-46-8) , Mladá slavistika iv: výzkum slovanského areálu: generační proměny (978-80-210-9402-4)

Bez masa (978-80-87575-34-5)

Bez masa (978-80-87575-34-5)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vyskytují jen v roli dochucovadla – jako v obyčejných jídlech z časů našich prababiček. A jako bonus si s námi dopřejte báječné dezerty plné zeleniny. Je vcelku vedlejší, jestli vás k tomu, abyste se s námi pustili do vaření bez masa, vedou etické, zdravotní, ekologické anebo úplně jiné důvody. Podstatné je, že labužníci ve vás nebudou strádat a že si pochutnáte. (alza.cz)

Podobné produkty ako Bez masa (978-80-87575-34-5) , To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4)

Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8)

Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky a vyladěné saláty pokračujeme k lákavým jídlům. Nechybí ani dobroty na party a sladké tečky se zdravým přesahem (bezlepkové, bez laktózy, bez cukru atd.). Veganské recepty jsou jasně označeny, u vegetariánských receptů často nabízíme i veganskou varinatu. Kapitoly: Na menší hlad: snídaně a svačiny Pevný základ: polévky Saláty Pro každý den Zvláštní příležitosti Mlsání s přidanou hodnoutou Servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8) , Podzim: využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů (978-80-87575-57-4)

Živí mrtví Míle a míle: Díl druhý (978-80-87083-99-4)

Živí mrtví Míle a míle: Díl druhý (978-80-87083-99-4)
Detail

Kniha - autor Robert Kirkman, 136 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná Skupina přeživších kráčí světem, který ovládají mrtví a snaží se najít bezpečné místo. Jenže bezpečí se hledá hodně těžko a smrt se skrývá i na těch nejnevinnějších místech a při každém setkání si vybírá svou daň. Živí a mrtví patří k nejzásadnějším komiksovým sériím současnosti – a brzo se na televizích obrazovkách (doufejme i na těch našich) objeví seriál, který byl na jeho základě natočený. Seriál, který rozjel Frank Darabont, režisér snímků jako Vykoupení z věznice Shawshank či Zelená míle! (alza.cz)

Podobné produkty ako Živí mrtví Míle a míle: Díl druhý (978-80-87083-99-4) , Proměny české mládeže (978-80-722-9042-0)

Čítanka pro 6. ročník: Čtení s porozuměním (978-80-87591-99-4)

Čítanka pro 6. ročník: Čtení s porozuměním (978-80-87591-99-4)
Detail

Kniha - autor Marie Fejfušová; Zita Janáčková, 164 stran, česky Navazuje na koncepci čítanek pro 1. stupeň – tematicky řazené ukázky jsou doplněny otázkami, medailonky nejznámějších autorů a základy literární teorie. Vedle ukázek z oblíbené současné dětské literatury zahrnuje i úryvky z děl českých klasiků (K. Čapek, J. Hašek, F. Nepil aj.). Zároveň nabízí i populárně naučné a beletristické ukázky tematicky odpovídající učivu ostatních předmětů, konkrétně témata: Vesmír, Po stopách života, Pravěk, Starověk, Nejmenší z živočichů... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čítanka pro 6. ročník: Čtení s porozuměním (978-80-87591-99-4)

Kuchařka pro děti (978-80-87575-90-1)

Kuchařka pro děti (978-80-87575-90-1)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka pro děti, novinka z edice Apetit, díky které uspokojíte chuťové buňky každého malého gurmána. Nevíte, co vařit dětem, aby to chutnalo celé rodině, a nudí vás opakovat pár prověřených jídel? Nabízíme vám kuchařku s více než 130 novými nápady a recepty. Najdete mezi nimi nejen dětskou klasiku, jako jsou těstoviny či sladká jídla, ale i vynalézavé recepty, ve kterých děti s chutí spořádají pořádnou porci zeleniny. Neopomněli jsme ani zdravější verzi fastfoodu, snadné narozeninové dorty a občerstvení na dětské oslavy. Všechny recepty jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit, a navíc otestovali na vlastních dětech! V Kuchařce pro děti najdete tyto kapitoly: •Vstávat a cvičit •Od pondělí do pátku •Natřete to fastfoodu •Nenápadný půvab zeleniny •Sladká jistota •O slavnosti a malých hostech (alza.cz)

Podobné produkty ako Kuchařka pro děti (978-80-87575-90-1)

Dorty a dezerty (978-80-87575-01-7)

Dorty a dezerty (978-80-87575-01-7)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ve vodní lázni čokoládu, pracovat s fondánem, slavnostně - kytkami či ovocem - ozdobit dort, udělat čokoládové hobliny, pracovat se želatinou a jak na božské poháry a domácí zmrzlinu. 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol: Klasické dorty a dezerty Čokoláda a kakao Zákusky z cukrárny Slavnostní dorty Dorty a dezerty s ovocem Nepečené dorty a dezerty Zmrzliny a poháry Servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Dorty a dezerty (978-80-87575-01-7)

Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9)

Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9)
Detail

Kniha – Víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny. - 160 stran, česky, Víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačinyS novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize najdete návod na nejrůznější kaše a granoly, které vás doslova nabijí energií, superzdravá smoothie, vejce na mnoho způsobů, bleskové pomazánky, sladké svačinky pro děti i dospělé. Nechybějí ani recepty na domácí pečivo (housky, chleba, rohlíky či loupáky) anebo snídaně na vidličku či návod na výrobu oříškového mléka či přípravu kávy. S námi se budete těšit na každé nové ráno.V kuchařce Snídaně a svačiny najdete kapitoly:Vtipné kašeNa vidličkuVejce & vyPomazánkyPro sladké ránoS láskou doma dělanéTekuté zdravíServis (alza.cz)

Podobné produkty ako Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9)

Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)

Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí! (alza.cz)

Podobné produkty ako Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)

Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)

Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)
Detail

Kniha - Nová kuchařka z edice The Best of Apetit obsahuje 150 skvělých receptů na těstoviny - 236 stran, česky Nová kuchařka z edice The Best of Apetit obsahuje 150 skvělých receptů na těstovinyEdice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci časopisu Apetit stejně jako vy. Otiskli jsme na ně stovky receptů, a tak trvalo opravdu dlouho, než jsme se shodli na těch nejlepších. Po vášnivých diskusích vám konečně nabízíme 150 nejoblíbenějších, osvědčených a do posledního detailu vyladěných receptů. Na 232 stranách najdete všechno od nesmrtelných italských těstovin a decentních pokrmů jako z dobrého restaurantu po bleskové recepty, které vaříme k večeři. Nechybějí ale ani milované recepty z trouby, těstovinové saláty, polévky, ani sladká... (alza.cz)

Podobné produkty ako Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)

Pomazánky: 200 nejlepších receptů (978-80-87575-98-7)

Pomazánky: 200 nejlepších receptů (978-80-87575-98-7)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná (alza.cz)

Podobné produkty ako Pomazánky: 200 nejlepších receptů (978-80-87575-98-7)

TOPP Zimní dekorace ze šišek: Krásné ozdoby z přírody (978-80-88213-99-4)

TOPP Zimní dekorace ze šišek: Krásné ozdoby z přírody (978-80-88213-99-4)
Detail

Kniha - autor Milan Kornelia, 48 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná Ozdobte svůj domov ve svátečním čase něčím stylovým a zároveň dostupným a jednoduchým na výrobu. Téměř všechen materiál seženete třeba na procházce lesem a spolu s dětmi nebo klidně sami si můžete vyrobit vlastní ozdobou, kterou vám budou sváteční hosté závidět. Všechny postupy jsou v knížce podrobně popsány a doplněny fotografiemi hotových výrobků. (alza.cz)

Podobné produkty ako TOPP Zimní dekorace ze šišek: Krásné ozdoby z přírody (978-80-88213-99-4)

Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)

Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)

Jaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)

Jaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chyběr ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se k nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např špenátovou polévku na Zelený čvrtek, kopřvovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Podle autorky kuchařek edice... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)

The best of Apetit Česko & Slovensko (978-80-87575-87-1)

The best of Apetit Česko & Slovensko (978-80-87575-87-1)
Detail

Kniha - 236 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou, a i přes zoufalý sortiment obchodů se na domácích stolech objevovalo víc než jen tehdy rozšířené UHO. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The best of Apetit Česko & Slovensko (978-80-87575-87-1)

Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)

Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná 150 nejlepších polévkových receptů z české kuchyně i ze všech koutů světaSepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a podrobné postupy na vývary. To všechno dohromady tvoří skládačku, podle níž uvaříte jakoukoli polévku, na kterou si vzpomenete.Kuchařka Polévka je grunt je rozdělena do šesti kapitol:- Od vývarů po krutonky- Klasika- Světové- 100+ 1 nápad- Vydatné- Studené (alza.cz)

Podobné produkty ako Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)

Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)

Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrané redaktorkami Apetitu a doplněné tipy a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)

Staré, dobré, vyskúšané: Rady a návody na liečenie chorôb zozbierané medzi ľudom (978-80-89711-99-4)

Staré, dobré, vyskúšané: Rady a návody na liečenie chorôb zozbierané medzi ľudom (978-80-89711-99-4)
Detail

Kniha - autor Agátka Sedliačková, 228 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Dnes už legendárna kniha slovenských receptov, rád a návodov na liečenie chorôb, zozbieraná medzi ľudom obdarenou, no už zosnulou liečiteľkou z Cigľa, Agátkou Sedliačkovou. Oproti samizdatovému vydaniu sa jedná o rozšírené vydanie. (alza.cz)

Podobné produkty ako Staré, dobré, vyskúšané: Rady a návody na liečenie chorôb zozbierané medzi ľudom (978-80-89711-99-4)

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)
Detail

Kniha - 180 stran, česky, pevná bez přebalu matná Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete! (alza.cz)

Podobné produkty ako Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)

Restaurant Evropa: aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem (978-80-87575-81-9)

Restaurant Evropa: aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem (978-80-87575-81-9)
Detail

Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie. Kapitoly: c. a k. nostalgie Pod jižním sluncem Prostě Balkán V ráji sýrařů a labužníků Za kanálem La Manche... (alza.cz)

Podobné produkty ako Restaurant Evropa: aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem (978-80-87575-81-9)

150 sladkých receptů: The best of Apetit II. (978-80-87575-82-6)

150 sladkých receptů: The best of Apetit II. (978-80-87575-82-6)
Detail

Kniha - 236 stran, česky, pevná bez přebalu matná THE BEST OF Apetit – 150 sladkých receptu Edice THE BEST OF Apetit se rozrustá o novou, tentokrát sladkou, kuchaoku! Jak název napovídá, nová kniha, která vychází 26. 10. 2017, obsahuje výbir 150 nejlepších receptu na dezerty, které jsme v redakci easopisu Apetit od roku 2004 poipravili a ochutnali. Tahle kuchaoka je splniným snem všech, kteoí zbožoují sladké! Najdete v ní ty nejlepší recepty na tradiení koláee, omraeující dorty, hity cukráren i slavné dezerty z celého svita, které se od roku 2004 objevily na stránkách easopisu Apetit. A samozoejmi jsme poidali i recepty úplni nové! Pomužeme vám ve chvíli, kdyby budete oešit, jaký moueník upéct na nedili anebo eím se blýsknout na rodinné oslavi. S námi hravi zvládnete upéct koláee z kynutého tista, toípatrový svatební dort i mistrovské kousky francouzské cukraoiny. Nechybí ani kapitola se sladkými jídly a návod na domácí zmrzlinu a dezerty z ní. S naší... (alza.cz)

Podobné produkty ako 150 sladkých receptů: The best of Apetit II. (978-80-87575-82-6)

Léto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9)

Léto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme - třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo! (alza.cz)

Podobné produkty ako Léto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9)

Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0)

Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává. Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla). Kapitoly: Chuť pravé Asie (ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...) Hot & cold (saláty a polévky) Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0)

Americká krása: aneb Objevte všechny chutě Nového světa (978-80-87575-58-1)

Americká krása: aneb Objevte všechny chutě Nového světa (978-80-87575-58-1)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Procestovali jsme USA křížem krážem - od východu na západ, bychom pro vás všechny tyhle recepty posbírali a sepsali do jedné knihy. Naučíme vás v ní grilovat na americký způsob, upéct nelepší jablečný páj i newyorský cheesecake, nazdobit cupcaky, prozradíme oblíbené recepty tex-mex kuchyně, jak na humra atd. Všechny recepty jsou vyzkoušeny a vyladěny v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kapitoly: Big Apple Na cestě Jižanské blues S rodinou u stolu Kouřové signály Sladký konec (alza.cz)

Podobné produkty ako Americká krása: aneb Objevte všechny chutě Nového světa (978-80-87575-58-1)
Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4), Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4), Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4), Diář osobní proměny (978-80-89868-12-4), Fraktál (978-80-87872-99-4), Proměny (978-80-87373-38-5), Čokoláda (978-80-87575-56-7), Grilování (978-80-87575-05-5), Drůbež (978-80-87575-04-8), Koření (978-80-87575-48-2), Moučníky (978-80-87575-06-2), Superbyliny (978-80-87575-77-2), Bylinky (978-80-87575-42-0), Sýry (978-80-87575-12-3), Luštěniny (978-80-87575-93-2), Zmrzliny (978-80-87575-95-6), 20 + 1 Nejzajímavější koncertní stavby světa jako inspirace pro Prahu (978-80-7437-340-4), Boribon má domček (978-80-89612-99-4), Proměny zvířat (978-80-247-5755-1), Velké proměny (978-80-766-2406-1), Proměny lásky (978-80-903900-2-7), Proměny odměny (978-80-7676-019-6), Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8), Bez masa (978-80-87575-34-5), Slané pečení (978-80-87575-08-6), Rychlé večeře (978-80-87575-46-8), Mladá slavistika IV: Výzkum slovanského areálu: generační proměny (978-80-210-9402-4), To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4), Podzim: Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů (978-80-87575-57-4), Proměny české mládeže (978-80-722-9042-0)