Jaro: svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)

Produkt Jaro: svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Jaro: svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9) upraviť a produkt hľadať znova.

Jaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)

Jaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chyběr ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se k nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např špenátovou polévku na Zelený čvrtek, kopřvovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Podle autorky kuchařek edice... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9) , Jaro: svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
Detail

Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami.Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např. špenátovou polévku na Zelený čtvrtek, kopřivovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd.Podle autorky kuchařek edice Sezonní recepty Stáni Moravcové ml. půjde o "moderní lidový kalendář se super recepty".Vařit podle sezony a z lokálních surovin už uměly naše babičky, dnes to tak dělají šéfkuchaři v nejlepších restauracích. Díky našim receptům s tím můžete začít i vy. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) , Léto: recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9)

Zloženie potravín a potravinových surovín (978-80-8063-475-9)

Zloženie potravín a potravinových surovín (978-80-8063-475-9)
Detail

Kniha - autor Judit Süli; Anna Sobeková; Zuzana Bujdošová, 588 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje zmeny v potravinách regulovať a usmerňovať žiaducim smerom. Vyžaduje si to však dostatočné vedomosti o skutočnom (chemickom) zložení základných surovín pre potraviny a poznanie možných vzájomných interakcií jednotlivých zložiek. Tieto poznatky sú dôležité aj pre odborníkov, ktorí sa zaoberajú kontrolou kvality potravín. Záujem o zloženie potravín narastá aj u bežných konzumentov. Výživové poradenstvo sa často zakladá na dlhoročných skúsenostiach a vedomostiach z rôznych oblastí výživy, ale globalizácia vo svete potravín kladie zvýšené nároky na chemické vzdelanie aj u výživových poradcov. Cieľom autoriek prekladanej knihy je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zloženie potravín a potravinových surovín (978-80-8063-475-9) , Jídla světla: kuchařka pro život (978-80-907684-9-9)

Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9)

Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9)
Detail

Kniha – Víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny. - 160 stran, česky, Víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačinyS novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize najdete návod na nejrůznější kaše a granoly, které vás doslova nabijí energií, superzdravá smoothie, vejce na mnoho způsobů, bleskové pomazánky, sladké svačinky pro děti i dospělé. Nechybějí ani recepty na domácí pečivo (housky, chleba, rohlíky či loupáky) anebo snídaně na vidličku či návod na výrobu oříškového mléka či přípravu kávy. S námi se budete těšit na každé nové ráno.V kuchařce Snídaně a svačiny najdete kapitoly:Vtipné kašeNa vidličkuVejce & vyPomazánkyPro sladké ránoS láskou doma dělanéTekuté zdravíServis (alza.cz)

Podobné produkty ako Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9) , Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9)

Restaurant Evropa: aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem (978-80-87575-81-9)

Restaurant Evropa: aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem (978-80-87575-81-9)
Detail

Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie. Kapitoly: c. a k. nostalgie Pod jižním sluncem Prostě Balkán V ráji sýrařů a labužníků Za kanálem La Manche... (alza.cz)

Podobné produkty ako Restaurant Evropa: aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem (978-80-87575-81-9) , Čínská cesta (978-80-87517-49-9)

Léto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9)

Léto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme - třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo! (alza.cz)

Podobné produkty ako Léto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9) , Podzim: využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů (978-80-87575-57-4)

Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek (978-80-87575-07-9)

Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek (978-80-87575-07-9)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo... Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek (978-80-87575-07-9) , Skvelá jídla z kurecích prsou (978-80-8204-045-9)

7krát jinak: Snadné nápady z vašich oblíbených surovin (978-80-276-0447-0)

7krát jinak: Snadné nápady z vašich oblíbených surovin (978-80-276-0447-0)
Detail

Kniha - autor Jamie Oliver, 320 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Hledáte novou inspiraci? Jamie má něco pro vás. Oslavu 18 nejoblíbenějších surovin ve více než 120 receptech na hitovky s maximem chuti a minimem úsilí. Poskytne vám nápady ze surovin, kterými plníte nákupní košíky týden co týden a pak z nich dokola vaříte pár receptů. Jamie vás ale vyzbrojí novými oblíbenci, co dobře fungují! Seznamy surovin na jídla od jedné po šest osob jsou krátké. Najdete tu pokrmy hotové za 10 minut, ale i pomalu vařené či z jednoho hrnce. Vybrat si lze něco lehkého i sytého, klasického i třeskutě strhujícího. Jamie věří, že z jeho knihy se spoustou vychytávek a zkratek budete vařit sedm dnů v týdnu. Proto 72 % receptů patří ke každodenním a 28 % je příležitostných (u receptů jsou výživové informace, a tak vám bude jasné, co jíte). Jamie vás zve na společné vaření: „Je to přesně ten typ jídla, které si užívám doma s vlastní rodinou, a právě ten druh jídla, o němž... (alza.cz)

Podobné produkty ako 7krát jinak: Snadné nápady z vašich oblíbených surovin (978-80-276-0447-0) , Rychlé obědy: plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood (978-80-87575-79-6)

Taková normální kuchařka: Jednoduché recepty z dostupných surovin (978-80-906893-7-4)

Taková normální kuchařka: Jednoduché recepty z dostupných surovin (978-80-906893-7-4)
Detail

Kniha - Jednoduché recepty z dostupných surovin od Zdeňka Pohlreicha. Recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě. - autor Zdeněk Pohlreich, 208 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Jednoduché recepty z dostupných surovin od Zdeňka PohlreichaUž dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí. Takové recepty, které má ráda a rozumí jim většina z nás a ze kterých se i každý spokojeně a chutně nají.Ani já doma nevařím jinak – hlavně ať je to dobré, rychle hotové a ať to není žádá věda. Kniha je souborem jen hlavních jídel a variací omáček, které můžete různě kombinovat. Obsahuje i několik receptů, které ukážou, jak zužitkovat to, co se zrovna nespotřebovalo a co lze... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taková normální kuchařka: Jednoduché recepty z dostupných surovin (978-80-906893-7-4) , Sladká jídla: ottova kuchařka naší vesnice (978-80-7451-811-9)

Bydlíme v zahradě: Zařiďte si pokoj pod modrým nebem (978-80-87575-94-9)

Bydlíme v zahradě: Zařiďte si pokoj pod modrým nebem (978-80-87575-94-9)
Detail

Kniha - 156 stran, česky Současný trend velí: jakmile vysvitne sluníčko, přestěhujte se z domu na zahradu. Jak by měla vypadat, aby vám v ní bylo dobře, se dočtete v knize Bydlíme v zahradě, kterou připravil autorský kolektiv časopisu Naše krásná zahrada ve spolupráci s devíti renomovanými českými zahradními architekty. Poradíme vám, jak (a kde) si nejlépe zařídit terasu a zahradu sezení, jak by měla vypadat venkovní kuchyň, hřiště pro děti nebo bazén... A také jak se schovat před sluncem, hlukem a pohledy z okolí, a jak se vyvarovat zbytečných chyb a ušetřit si práci. Zkrátka všechno důležité, abyste si svou zahradu mohli užívat. Jak, to už víte nejlíp sami... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bydlíme v zahradě: Zařiďte si pokoj pod modrým nebem (978-80-87575-94-9) , Ze sídliště (978-80-207-2042-9)

Čínská cesta (978-80-87517-49-9)

Čínská cesta (978-80-87517-49-9)
Detail

Kniha - česky Příběh malé čtyřčlenné komunity v cestopisné novele se odehrává - jak název naznačuje - na pozadí dvoutýdenní cesty do stále ještě exotické Číny. Malá komunita je součástí turistické výpravy účastníků z Čech a Slovenska. Skupinka, kterou tvoří dva páry v rámci rovněž nevelké výpravy, se v průběhu cesty začíná postupně rozpadat. To je jedna rovina knihy. Druhá rovina je samotná Čína. Různé pohledy na tuto ohromnou a podivuhodnou zemi jsou vylíčeny v průběhu cest po čtyřech místech této země. Je známé, že se Čína rychle stává velmocí v každém ohledu a mění dosavadní světový pořádek. Ať už je to Peking s nedalekou čínskou zdí, Si An se svou terakotovou armádou nebo Šanghaj se svým Expem, kterému je v knize věnována zvláštní pozornost. K tomu se ještě řadí jednodenní návštěva malého Au-mou, který samozřejmě nedosahuje významu shora uvedených tří center. Představuje i jiný pohled než poskytují mrakodrapy a překotný velkoměstský vývoj. Cesta a pobyt v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čínská cesta (978-80-87517-49-9) , Ze závisti (978-80-7268-774-9)

Tvořte s námi celý rok jaro, léto, podzim, zima: Čtyři roční období plná nápadů, inspirací pro domác (978-80-87575-96-3)

Tvořte s námi celý rok jaro, léto, podzim, zima: Čtyři roční období plná nápadů, inspirací pro domác (978-80-87575-96-3)
Detail

Kniha - 188 stran, česky Kniha Tvořte s námi celý rok s podtitulem Čtyři roční období plná nápadů, inspirací pro domácí tvoření a her s dětmi a pro děti je určena v první řadě ženám, které rády hezky a zajímavě bydlí a mají v oblibě ruční práce. Myslí však také na muže - kutily, kteří svým ženám rádi pomáhají plnit jejich sny. Rodiče v ní pak najdou spoustu tipů, jak trávit společný čas se svými potomky a to v každém ročním období. (alza.cz)

Podobné produkty ako Tvořte s námi celý rok jaro, léto, podzim, zima: Čtyři roční období plná nápadů, inspirací pro domác (978-80-87575-96-3) , Ahoj jaro, nauč mě říkanku! (978-80-270-9562-9)

Keď Boh mlčí (978-80-89993-49-9)

Keď Boh mlčí (978-80-89993-49-9)
Detail

Kniha - autor Pete Greig, 304 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Ak prechádzate bolestivým obdobím a potajme si kladiete otázky: „Kde je Boh?“, „Prečo sa to stalo práve mne?“ a „Ako je možné, že moje modlitby nezaberajú?“, tak túto knihu venujem práve vám. Podnetom na napísanie tejto knihy bol bolestivý zápas o život, ktorý zvádzala jeho manželka, a údiv nad udalosťami spojenými s modlitbovým hnutím, ktoré pomáhal založiť. Pete Greig vstupuje do temných zákutí modlitby a vynára sa z nich s ťažko vybojovaným posolstvom o nádeji, úteche a hlbokých biblických pravdách pre všetkých, ktorí trpia v tichu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Keď Boh mlčí (978-80-89993-49-9) , Čokoláda (978-80-87575-56-7)

Zmrzliny (978-80-87575-95-6)

Zmrzliny (978-80-87575-95-6)
Detail

Kniha - autor Kateřina Kočičková, 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Tajemství zmrzliny odhaleno! Naučte se připravit smetanové i ovocné ledové pochoutky ze zmrzlinovače, mrazáku nebo na dřívku. Neznáme nikoho povolanějšího, kdo by vás jejich výrobou mohl provést krok za krokem, než je právě Katka Kočičková. Zmrzlinu miluje odjakživa a přes jedenáct let ji doma i vyrábí. Za ty roky zvládla nashromáždit nejen řádku osvědčených receptů, ale také spoustu informací, jak na to, aby se vždy povedla. A teď se s vámi o všechny své znalosti a fígle podělí! V kuchařce Zmrzliny, první podrobné zmrzlinové kuchařce na českém trhu, naleznete přes 90 receptů na ty nejlepší zmrzliny, sorbety a další dobroty, jako jsou křupavé kornoutky či sladké polevy. Přesvědčte se, že zmrzlinu má cenu mlsat i vyrábět v každém ročním období! V kuchařce Zmrzliny najdete tyto kapitoly: Milovaná klasika Svěží jaro Báječné léto Úrodný podzim Radostná zima... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zmrzliny (978-80-87575-95-6) , Grilování (978-80-87575-05-5)

Koření (978-80-87575-48-2)

Koření (978-80-87575-48-2)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Polévky - lehké, krémové i husté, že v nich stojí lžíce (výborná ostrá mrkvová polévka se sedmi druhy koření nebo lehký kapří vývar se šafránem) - Chuťovky & saláty - zapékané chilli papričky plněné sýrem, kořeněné směsi s ořechy, pikantní tousty, kmínový koláč s blaťáckým zlatem nebo nakládaný kozí sýr - Hlavní jídla - klasický guláš nebo paprikáš,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Koření (978-80-87575-48-2) , Drůbež (978-80-87575-04-8)

Rýže (978-80-87575-31-4)

Rýže (978-80-87575-31-4)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle… Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže... Kniha je rozdělena do 8 kapitol: Polévky Přílohy & saláty Rýže v hlavní roli Rizota Podávejte s… rýží Chuťovky Rýžové nudle a rýžový papír Dezerty + servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Rýže (978-80-87575-31-4) , Koření (978-80-87575-48-2)

Čokoláda (978-80-87575-56-7)

Čokoláda (978-80-87575-56-7)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá 24. kuchařka Edice Apetit 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné… (alza.cz)

Podobné produkty ako Čokoláda (978-80-87575-56-7) , Moučníky (978-80-87575-06-2)

Moučníky (978-80-87575-06-2)

Moučníky (978-80-87575-06-2)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kniha Moučníky obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den. Kniha o 160 stranách je rozdělená do kapitol: Recepty od babičky, Bábovky & chlebíčky, Buchty na plech, Muffiny & Cupcaky, Ovocné moučníky, Rolády & záviny, kapitolu Zdravé & lákavé Sladká jídla Pěkně pohromadě v ní najdete všechny recepty, které potřebujete pro běžné sladké pečení – na nedělní odpoledne, pro nečekanou návštěvu, na snídani nebo dětem ke svačině. Autorky kuchařky zařadily i tradiční recepty jako jsou kynuté buchty, lívance, koblihy, koláče s drobenkou a další stálice české kuchyně s podrobným postupem, takže je zvládne připravit úplně každý. A nechybí ani praktický servis a spousta užitečných rad. (alza.cz)

Podobné produkty ako Moučníky (978-80-87575-06-2) , Superbyliny (978-80-87575-77-2)

Superbyliny (978-80-87575-77-2)

Superbyliny (978-80-87575-77-2)
Detail

Kniha - 168 stran, česky Seznamte se s padesátkou bylin, hub a ostatních přírodních látek, které vás dokážou ochránit před nástrahami znečištěného životního prostředí a stresu, ale také pomohou zvýšit jak duševní, tak fyzickou výkonnost a dodají potřebnou chuť do života. Umějí přispěchat na pomoc v boji proti škále civilizačních i infekčních chorob, jejichž seznam se každoročně rozrůstá o nové položky a oficiální medicína je na ně stále krátká. Proto jsme je nazvali Superbylinami a vybrali pro vás jen takové, které si můžete vypěstovat na své zahradě, balkonu či okenním parapetu sami nebo je nasbírat v přírodě. Portréty bylin doplňuje obecná část s řadou praktických informací na jejich pěstování a zpracování. V závěru knihy najdete víc než dvacet užitečných receptů z některých z nich. (alza.cz)

Podobné produkty ako Superbyliny (978-80-87575-77-2) , Bylinky (978-80-87575-42-0)

Luštěniny (978-80-87575-93-2)

Luštěniny (978-80-87575-93-2)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světaJsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařce se luštěniny jistě probojují na špičku žebříčku vašich oblíbených surovin. Sepsali jsme pro vás 130 receptů s mnoha druhy luštěnin z domova, z Evropy i z nejrůznějších koutů zeměkoule. Připravili jsme je a k dokonalosti vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit.V téhle kuchařce najdete pokrmy tradiční i moderní, slané, pikantní, ale také sladké. Vaříme v nich ze starých známých - čočky, hrachu a fazolí - i z novinek posledních let a znovuobjevených druhů, jako jsou cizrna, mungo, azuki, boby a další. S námi si na luštěninách opravdu pochutnáte!V kuchařce Luštěniny najdete tyto kapitoly- Čočka- Hrách & cizrna- Fazole- Vigna- Ostatní- Servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Luštěniny (978-80-87575-93-2) , Sýry (978-80-87575-12-3)

Sýry (978-80-87575-12-3)

Sýry (978-80-87575-12-3)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat… Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Sýr v hlavní roli - Polévky - Téměř bez masa - Hlavní chod - Saláty & chuťovky (alza.cz)

Podobné produkty ako Sýry (978-80-87575-12-3) , Luštěniny (978-80-87575-93-2)

Bylinky (978-80-87575-42-0)

Bylinky (978-80-87575-42-0)
Detail

Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a vůni bylin na zimu. A jako bonus nabízíme kapitolu s pokrmy s jedlými květy a divokým býlím. S námi si vaření užijete! Kniha je rozdělena do 8 kapitol: Polévky (kuřecí vývar s bylinkovým svítkem, mrkvová s koriandrem…) Na malý hlad (nakládaný hermelín s libečkem, tabouleh, tvarohová pomazánka, sýrová krém s pažitkou…) Maso (jehněčí, koprová omáčka, kyjevský řízek s bylinkami) Ryby a plody moře (mušle s petrželkou, losos v balíčku, halibut s koprovým pestem) Těstoviny a noky Voňavá dochucovadla (bylinkový olej, bylinkový ocet, domácí pesto…) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bylinky (978-80-87575-42-0) , Zmrzliny (978-80-87575-95-6)

Grilování (978-80-87575-05-5)

Grilování (978-80-87575-05-5)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na grilZe 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového."Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Grilování (978-80-87575-05-5) , Kniha la grace ze dna až na vrchol (978-80-87383-49-0)

Drůbež (978-80-87575-04-8)

Drůbež (978-80-87575-04-8)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek, nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Kapitola Servis obsahuje podrobný návod na porcování a vykostění kuřete a spoustu triků a zlepšováků. Všechny recepty jsou vyzkoušené a ověřené redakcí časopisu Apetit i jeho čtenáři. (alza.cz)

Podobné produkty ako Drůbež (978-80-87575-04-8) , Kamarádi ze záhrobí (978-80-271-0832-9)

Maľovanka s nálepkami Vozidlá: Doplň! (978-80-88888-49-9)

Maľovanka s nálepkami Vozidlá: Doplň! (978-80-88888-49-9)
Detail

Kniha - slovensky Najúžasnejšie vozidlá s maľovankami a nálepkami na doplnenie obrázkov + skladačky z dielikov. (alza.cz)

Podobné produkty ako Maľovanka s nálepkami Vozidlá: Doplň! (978-80-88888-49-9) , Písařka ze sieny (978-80-735-9544-9)

Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4)

Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou spoustu sladkých receptu, které zvládnete poipravit doslova v rekordním ease. Máte rádi sladké, milujete omamnou vuni linoucí se z trouby, ale obeas zkrátka nemáte na peeení ei poípravu složitých dezertu eas? Nebo jednoduše nechcete v kuchyni trávit dlouhé hodiny? Poipravili jsme pro vás kuchaoku obsahující více než 100 bleskových dezertu pro každou poíležitost, která vám vytrhne trn z paty i v té nejvitší easové tísni. Bude vám neocenitelným pomocníkem nejen v situacích, kdy vás poekvapí neeekaná návštiva, ale i ve chvílích, kdy vás poepadne neodolatelná chu? na nico dobrého. Díky receptum vyzkoušeným a vyladiným v redakení kuchyni easopisu Apetit zvládnete vytvooit jednoduchý dezert bihem nikolika chvil. Bleskové dezerty vám ovšem pomohou oslnit toeba i slavnostním dortem nebo domácí zmrzlinou. Oslaite si život!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4) , Pozdrav ze schlossbergu (978-80-200-2234-9)

Slané pečení (978-80-87575-08-6)

Slané pečení (978-80-87575-08-6)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a rolády a záviny, sušenky, taštičky atd. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol. Reaguje na nejnovější trend - pečení domácího chleba. Protože českému chlebu s dokřupava vypečenou kůrčičkou a vláčnou střídkou se nic nevyrovná! Kromě receptů na domácí pečivo kuchařka obsahuje i tipy, čím si pečivo obložit (pomazánky, obložené chlebíčky, tousty…), ale taky v ní autorka radí, jak pečivo proměnit v další pochoutku (slavná italská chlebová polévka, knedlíky, salát panzanela, nádivka…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrány redaktorkami Apetitu a otestovány v redakční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Slané pečení (978-80-87575-08-6) , Dopis ze záhrobí (978-80-276-0501-9)

Rychlé večeře (978-80-87575-46-8)

Rychlé večeře (978-80-87575-46-8)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Dokážeme vám, že uvařit skvělou teplou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne! Nabízíme vám víc než 140 receptů na rychlé večeře, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi vše od sytých polévek, které nahradí hlavní chod, přes bleskové těstoviny, pokrmy z jednoho hrnce či pánve až po pomazánky, sendviče anebo pizzu. Každodenní vaření tak odteď bude vždycky radost! (alza.cz)

Podobné produkty ako Rychlé večeře (978-80-87575-46-8) , Nekonečno ze stébel (978-80-7335-713-9)

Bez masa (978-80-87575-34-5)

Bez masa (978-80-87575-34-5)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vyskytují jen v roli dochucovadla – jako v obyčejných jídlech z časů našich prababiček. A jako bonus si s námi dopřejte báječné dezerty plné zeleniny. Je vcelku vedlejší, jestli vás k tomu, abyste se s námi pustili do vaření bez masa, vedou etické, zdravotní, ekologické anebo úplně jiné důvody. Podstatné je, že labužníci ve vás nebudou strádat a že si pochutnáte. (alza.cz)

Podobné produkty ako Bez masa (978-80-87575-34-5) , Nebe ze zlata (978-80-253-4542-9)

Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8)

Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky a vyladěné saláty pokračujeme k lákavým jídlům. Nechybí ani dobroty na party a sladké tečky se zdravým přesahem (bezlepkové, bez laktózy, bez cukru atd.). Veganské recepty jsou jasně označeny, u vegetariánských receptů často nabízíme i veganskou varinatu. Kapitoly: Na menší hlad: snídaně a svačiny Pevný základ: polévky Saláty Pro každý den Zvláštní příležitosti Mlsání s přidanou hodnoutou Servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8) , Sladkosti ze svatojánu (978-80-267-1315-9)

Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4)

Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4)
Detail

Kniha - 164 stran, slovensky, pevná bez přebalu matná V štyroch tematicky rozdelených kapitolách vám ponúkame 103 receptov na dokonale vyladené menu o niekoľkých chodoch a pre každú príležitosť - klasiku na nedeľu, na Veľkú noc, vianočné sviatky, svadbu, Nový rok, aj menu, ktoré zvládnete uvariť na chalupe, či poriadnu hostinu pod holým nebom . Jedno menu je klasické a hotové do 30 minút, ďalšie nové a svieže, iné opulentné ... Recepty si tu vyberú všetci - začiatočníci aj pokročilí, milovníci slovenskej i svetovej kuchyne a pamätáme aj na vegetariánov. Kuchárka je rozdelená do 4 väčších kapitol: Rodinný obed (klasika s pečeným kuraťom, menu podľa šéfkuchára), Sviatky (Vianoce, Veľká noc, Nový rok), S priateľmi pri stole (Valentín, Silvester, dámska jazda, BBQ) Letom svetom - menu inšpirované cudzinou (talianske menu, francúzskej, mexickej, americkej vďakyvzdania, španielske tapas, oslava čínskeho nového roka ...). Všetky recepty sú starostlivo vybrané... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4)

Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4)

Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4)
Detail

Kniha - 188 stran, česky Bydlet se dá hezky za každých okolností. Důkazem toho je kniha nejzajímavějších proměn z produkce časopisu Marianne Bydlení. Stačí se jen odhodlat ke změně a mít po svém boku někoho, kdo vás podpoří, přinese skvělé nápady a případně vyřeší zapeklité situace. Takovými průvodci na cestě za krásnějším domovem jsou interiéroví designéři pevně spjatí právě s Marianne Bydlení. Jejich inspirativní proměny obývacích pokojů, kuchyní, ložnic, předsíní, zahradních domků a altánů vycházejí jako první knižní počin Marianne Bydlení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4)

TOPP Papírové dekorace: na celý rok (978-80-88213-49-9)

TOPP Papírové dekorace: na celý rok (978-80-88213-49-9)
Detail

Kniha - autor Gudrun Schmitt, 32 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Tvoření z papíru je nejen dostupné, ale také snadné a efektní. Z kousku papíru vyrobíte jemné ptáčky na zavěšení, girlandu ze srdíček nebo velikonoční kuřátka. Všechny motivy jsou založeny na jednoduchém skládání papíru do harmoniky. Barevných papírů existuje celá škála, takže se nikdy nebudete nudit při vymýšlení dalších a dalších variací. Ozdobte si byt nebo potěšte své blízké a známé. Pusťte se do skládání! (alza.cz)

Podobné produkty ako TOPP Papírové dekorace: na celý rok (978-80-88213-49-9)

Disney Od jara do zimy (978-80-252-4387-9)

Disney Od jara do zimy (978-80-252-4387-9)
Detail

Kniha - autor Ondřej Hník, 12 stran, česky, prostorové pohádky, leporela V knížkách z edice určené pro společné čtení a ukazování s rodiči najdete základní pojmy, které přispějí k rozvoji vašeho dítěte. S pomocí této knížky je můžete učit poznávat, co se děje kolem nás v různých ročních obdobích. (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Od jara do zimy (978-80-252-4387-9)

Ahoj jaro, nauč mě říkanku! (978-80-270-9562-9)

Ahoj jaro, nauč mě říkanku! (978-80-270-9562-9)
Detail

Kniha - autor Pavla Šebková, 48 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kouzelné obrázky a hravé říkanky vás provedou ročním obdobím, jeho krásami, zvířátky i rostlinami, které do daného období patří. Předsádky knihy navíc nabízí, aby si děti vybarvily jarní rostlinky a na konci knihy je i pojmenovaly. Děti se tak mohou hravou formou učit poznávat přírodu kolem nás. Na knihu "Ahoj jaro, nauč mě říkanku!" navazují tři říkankové sbírky s tématem ročního období, tedy "Ahoj léto, nauč mě říkanku!", "Ahoj podzime, nauč mě říkanku!" a "Ahoj zimo, nauč mě říkanku!". Básně, verše, rýmovánky, tahle knížka nabídne ti. A obrázek z každé stránky koukne na vás, milé děti. Jaro je tu v tuhle chvíli a kdo příliš nezlobí, jsou pro něj i další díly, všechna roční období. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ahoj jaro, nauč mě říkanku! (978-80-270-9562-9)

Kuchařka pro děti (978-80-87575-90-1)

Kuchařka pro děti (978-80-87575-90-1)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka pro děti, novinka z edice Apetit, díky které uspokojíte chuťové buňky každého malého gurmána. Nevíte, co vařit dětem, aby to chutnalo celé rodině, a nudí vás opakovat pár prověřených jídel? Nabízíme vám kuchařku s více než 130 novými nápady a recepty. Najdete mezi nimi nejen dětskou klasiku, jako jsou těstoviny či sladká jídla, ale i vynalézavé recepty, ve kterých děti s chutí spořádají pořádnou porci zeleniny. Neopomněli jsme ani zdravější verzi fastfoodu, snadné narozeninové dorty a občerstvení na dětské oslavy. Všechny recepty jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit, a navíc otestovali na vlastních dětech! V Kuchařce pro děti najdete tyto kapitoly: •Vstávat a cvičit •Od pondělí do pátku •Natřete to fastfoodu •Nenápadný půvab zeleniny •Sladká jistota •O slavnosti a malých hostech (alza.cz)

Podobné produkty ako Kuchařka pro děti (978-80-87575-90-1)

Dorty a dezerty (978-80-87575-01-7)

Dorty a dezerty (978-80-87575-01-7)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ve vodní lázni čokoládu, pracovat s fondánem, slavnostně - kytkami či ovocem - ozdobit dort, udělat čokoládové hobliny, pracovat se želatinou a jak na božské poháry a domácí zmrzlinu. 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol: Klasické dorty a dezerty Čokoláda a kakao Zákusky z cukrárny Slavnostní dorty Dorty a dezerty s ovocem Nepečené dorty a dezerty Zmrzliny a poháry Servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Dorty a dezerty (978-80-87575-01-7)

Deskriptivní geometrie pro 1. ročník SPŠ stavebních (978-80-85920-49-9)

Deskriptivní geometrie pro 1. ročník SPŠ stavebních (978-80-85920-49-9)
Detail

Kniha - česky Učebnice seznamuje se základy zobrazování rovinných a prostorových útvarů metodou pravoúhlého promítání na 2 průmětny a kosoúhlého promítání na průmětnu jedinou. Základní zobrazovací metody deskriptivní geometrie si žáci doplňují vědomostmi získanými v předmětech matematika a odborné kreslení a budou je ve velké míře využívat ve většině odborných předmětů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Deskriptivní geometrie pro 1. ročník SPŠ stavebních (978-80-85920-49-9)

Suroviny UO cukrář (978-80-7333-108-5)

Suroviny UO cukrář (978-80-7333-108-5)
Detail

Kniha - autor František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha, 214 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv. Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních škol oboru vzdělání Cukrář. (alza.cz)

Podobné produkty ako Suroviny UO cukrář (978-80-7333-108-5)

Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)

Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí! (alza.cz)

Podobné produkty ako Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)

Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)

Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)
Detail

Kniha - Nová kuchařka z edice The Best of Apetit obsahuje 150 skvělých receptů na těstoviny - 236 stran, česky Nová kuchařka z edice The Best of Apetit obsahuje 150 skvělých receptů na těstovinyEdice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci časopisu Apetit stejně jako vy. Otiskli jsme na ně stovky receptů, a tak trvalo opravdu dlouho, než jsme se shodli na těch nejlepších. Po vášnivých diskusích vám konečně nabízíme 150 nejoblíbenějších, osvědčených a do posledního detailu vyladěných receptů. Na 232 stranách najdete všechno od nesmrtelných italských těstovin a decentních pokrmů jako z dobrého restaurantu po bleskové recepty, které vaříme k večeři. Nechybějí ale ani milované recepty z trouby, těstovinové saláty, polévky, ani sladká... (alza.cz)

Podobné produkty ako Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)

Pomazánky: 200 nejlepších receptů (978-80-87575-98-7)

Pomazánky: 200 nejlepších receptů (978-80-87575-98-7)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná (alza.cz)

Podobné produkty ako Pomazánky: 200 nejlepších receptů (978-80-87575-98-7)

Zvířátka z lesa Jaro: Nalep! Vyřeš! (978-80-256-3249-9)

Zvířátka z lesa Jaro: Nalep! Vyřeš! (978-80-256-3249-9)
Detail

Kniha - 18 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Víš, co s příchodem jara dělají zvířátka a ptáci z lesa? V tomto sešitě to zjistíš! Poznáš zvířata, která se chystají mít mladé. Pomůžeš všem lesním tvorům najít cestu skrz různá bludiště. Při hledání na chovávanou s roztomilým zajíčkem prozkoumáš jarní les. Jaro, léto, podzim, zima - nasbírej všechny sešity z této série. Nalep samolepky! Vyřeš bludiště! Najdi zajíčka! Dobrodružství se zvířátky v jarním lese už na tebe čeká. (alza.cz)

Podobné produkty ako Zvířátka z lesa Jaro: Nalep! Vyřeš! (978-80-256-3249-9)

Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)

Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)

The best of Apetit Česko & Slovensko (978-80-87575-87-1)

The best of Apetit Česko & Slovensko (978-80-87575-87-1)
Detail

Kniha - 236 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou, a i přes zoufalý sortiment obchodů se na domácích stolech objevovalo víc než jen tehdy rozšířené UHO. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The best of Apetit Česko & Slovensko (978-80-87575-87-1)

Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)

Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná 150 nejlepších polévkových receptů z české kuchyně i ze všech koutů světaSepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a podrobné postupy na vývary. To všechno dohromady tvoří skládačku, podle níž uvaříte jakoukoli polévku, na kterou si vzpomenete.Kuchařka Polévka je grunt je rozdělena do šesti kapitol:- Od vývarů po krutonky- Klasika- Světové- 100+ 1 nápad- Vydatné- Studené (alza.cz)

Podobné produkty ako Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)

Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)

Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrané redaktorkami Apetitu a doplněné tipy a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)

Svěcení jara: Velká válka a zrození moderní doby (978-80-257-2935-9)

Svěcení jara: Velká válka a zrození moderní doby (978-80-257-2935-9)
Detail

Kniha - autor Modris Eksteins, 408 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Obřady jara představují jednu z nejvlivnějších knih věnovaných dějinám první světové války. Autor se v ní zamýšlí nad sociokulturními aspekty Velké války, jež podle jeho názoru vedly ke zrození nového moderního světa. V první světové válce hledá příčiny přístupu k životu, jejž ona „totální“ válka se svými sociálními dopady ve srovnání s předválečným životem změnila k nepoznání. (alza.cz)

Podobné produkty ako Svěcení jara: Velká válka a zrození moderní doby (978-80-257-2935-9)

Obrázkové čtení - Ve škole od zimy do jara (978-80-247-3980-9)

Obrázkové čtení - Ve škole od zimy do jara (978-80-247-3980-9)
Detail

Elektronická kniha - autor Radana Lipusová, Petra Řezníčková, 64 stran Veselá celobarevná publikace je určená dětem od 5 let, které se začínají učit číst. S velkými tiskacími písmeny se děti seznamují postupně a slova s neznámými písmeny jsou nahrazena roztomilými malovanými obrázky. Tento způsob zpracování je vhodný i pro nácvik čtení genetickou metodou. Knížka navazuje na úspěšný titul stejné autorky Ve škole. Tentokrát se děj jednotlivých příběhů a básniček odehrává v zimě a na jaře a kromě rozvoje čtenářských dovedností se děti seznámí s dalšími tématy, která v první třídě probírají v prvouce. (alza.cz)

Podobné produkty ako Obrázkové čtení - Ve škole od zimy do jara (978-80-247-3980-9)

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)
Detail

Kniha - 180 stran, česky, pevná bez přebalu matná Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete! (alza.cz)

Podobné produkty ako Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)
Jaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9), Léto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9), Jídla Světla: Kuchařka pro život (978-80-907684-9-9), Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9), Čínská cesta (978-80-87517-49-9), Podzim: Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů (978-80-87575-57-4), Skvelá jídla z kurecích prsou (978-80-8204-045-9), Rychlé obědy: Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood (978-80-87575-79-6), Sladká jídla: Ottova kuchařka naší vesnice (978-80-7451-811-9), Ze sídliště (978-80-207-2042-9), Ze závisti (978-80-7268-774-9), Ahoj jaro, nauč mě říkanku! (978-80-270-9562-9), Čokoláda (978-80-87575-56-7), Grilování (978-80-87575-05-5), Drůbež (978-80-87575-04-8), Koření (978-80-87575-48-2), Moučníky (978-80-87575-06-2), Superbyliny (978-80-87575-77-2), Bylinky (978-80-87575-42-0), Sýry (978-80-87575-12-3), Luštěniny (978-80-87575-93-2), Zmrzliny (978-80-87575-95-6), Kniha La Grace Ze dna až na vrchol (978-80-87383-49-0), Kamarádi ze záhrobí (978-80-271-0832-9), Písařka ze Sieny (978-80-735-9544-9), Pozdrav ze Schlossbergu (978-80-200-2234-9), Dopis ze záhrobí (978-80-276-0501-9), Nekonečno ze stébel (978-80-7335-713-9), Nebe ze zlata (978-80-253-4542-9), Sladkosti ze Svatojánu (978-80-267-1315-9)