Tajemství východu: aneb to nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0)

Produkt Tajemství východu: aneb to nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tajemství východu: aneb to nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0) upraviť a produkt hľadať znova.

Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0)

Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává. Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla). Kapitoly: Chuť pravé Asie (ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...) Hot & cold (saláty a polévky) Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0) , Tajemství východu: aneb to nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0)

Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)

Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Detail

Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).Kapitoly:- Chuť pravé Asie(ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...)- Hot & cold (saláty a polévky)- Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...)- Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki)- Wokování (pokrmu z woku)- Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…)- Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit) , Mamma mia!: aneb to nejlepší od italských matek (978-80-87575-07-9)

Česká kuchařka: To nejlepší z české kuchyně (978-80-7567-028-1)

Česká kuchařka: To nejlepší z české kuchyně (978-80-7567-028-1)
Detail

Kniha - 246 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Česká kotlina je plná krásných míst, ať už je hledáme v přírodě, nebo to jsou historické památky. Kromě nich však je naše země spojená s kulinářským uměním. Češi rádi vaří i ochutnávají. Vydejme se společně na cestu plnou dobrého jídla. Kuchařka vás provede celou republikou a ukáže, jaké speciality nabízejí různé kraje. Nechybí ani recepty. Všechna báječná jídla můžete rovnou vyzkoušet. Dobrou chuť! (alza.cz)

Podobné produkty ako Česká kuchařka: To nejlepší z české kuchyně (978-80-7567-028-1) , Bon appétit!: aneb lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)

Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)

Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3) , Česká kuchařka: to nejlepší z české kuchyně (978-80-7567-028-1)

Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek (978-80-87575-07-9)

Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek (978-80-87575-07-9)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo... Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek (978-80-87575-07-9) , Závod míru aneb tour východu (978-80-750-5968-0)

To nejlepší z Valašska (978-80-905472-3-0)

To nejlepší z Valašska (978-80-905472-3-0)
Detail

Kniha – autor Radovan Stoklasa, 144 stran, česky, pevná s přebalem lesklá - autor Radovan Stoklasa, 144 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Kn... to nejlepší z Valašska, 42 výletů po východní Moravě, má charakter průvodce po naučných stezkách na Valašsku, v Hostýnských vrších, Vizovických vrších, Javorníkách, Beskydech a v Podbeskydí. Trasy, vyznačené na mapách, často zavedou návštěvníky do míst, kam běžné turistické stezky nevedou. Mohou absolvovat okruh po nových rozhlednách na Valašsku, podívat se do valašských obcí, v nichž spisovatel Jan Karafiát čerpal inspiraci pro knihu Broučci, nebo navštívit unikátní jezero v údolí Jezerné ve Velkých Karlovicích, které proslavil Karel Jaromír Erben svou pohádkou Karlovské jezero. Kniha obsahuje mnoho dalších kulturních i přírodních památek východní Moravy a tipy na výlety s podrobnými popisy tras. Doplněna je praktickými informacemi o možnostech ubytování a nabídkami restaurací. (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Valašska (978-80-905472-3-0) , To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4)

Lehká kuchyně: Vyladěné recepty pro zdraví a energii (978-80-87575-84-0)

Lehká kuchyně: Vyladěné recepty pro zdraví a energii (978-80-87575-84-0)
Detail

Kniha - 244 stran, česky, pevná bez přebalu matná Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit, a osvědčené tipy, jak vařit více zeleniny a luštěnin i jak na talíř dostat nové či neotřelé suroviny. V knize najdete nejrůznější snídaňové kaše, svačiny, které vám dodají energii, vyvážená hlavní jídla s masem i bez, nápady na obědy s sebou, superzdravé přílohy a nezapomněli jsme ani na sladkosti s minimem tuku a přidaného cukru. S námi budete žít líp a cítit se brzy fit! (alza.cz)

Podobné produkty ako Lehká kuchyně: Vyladěné recepty pro zdraví a energii (978-80-87575-84-0) , Lehká kuchyně: vyladěné recepty pro zdraví a energii (978-80-87575-84-0)

To nejlepší z Hurvínka (978-80-253-5508-4)

To nejlepší z Hurvínka  (978-80-253-5508-4)
Detail

Kniha - autor Helena Štáchová; Martin Klásek; Ondřej Lážňovský; Miki Kirschner; Denisa Kirs..., 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Oblíbená dobrodružství Hurvínka, Spejbla, Máničky a jejich čtyřnohého kamaráda Žeryka. Jak to chodí v Oslově, ve městě, o kterém nikdy nikdo neslyšel? Opravdu se tam vůbec nechodí do školy? Kde leží Tramtárie? Kdo tam žije a kdo takové zemi vládne? Co je to Kostitřaska a k čemu asi slouží? Kdo Hurvínkovi pomůže splnit velké přání stát se dospělým? A bude Hurvínek v dospělém těle šťastný? Pokud se to chcete dozvědět, na nic nečekejte a pusťte se do čtení. (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Hurvínka (978-80-253-5508-4) , To nejlepší z loskutáka (978-80-264-2451-2)

To nejlepší z Loskutáka (978-80-264-2451-2)

To nejlepší z Loskutáka (978-80-264-2451-2)
Detail

Elektronická kniha - Originálně, zábavně, ale hlavně inspirativně – popusťte uzdu své fantazii a pusťte se do tvoření! - autor Monika Brýdová, 128 stran Rady ptáka Loskutáka jsou stálicí české televizní zábavy a všestranně nadaná Monika Brýdová se v nich objevuje už přes patnáct let. A nyní máte možnost, jak si vytvořit vlastníma ruk... to nejlepší z její tvorby. Srozumitelné popisy a fotonávody vás bezpečně a krok po kroku povedou ke zdárným výsledkům. Originálně, zábavně, ale hlavně inspirativně – popusťte uzdu své fantazii a pusťte se do tvoření! (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Loskutáka (978-80-264-2451-2) , To nejlepší z hurvínka (978-80-253-5508-4)

To nejlepší z Loskutáka (978-80-264-2451-2)

To nejlepší z Loskutáka (978-80-264-2451-2)
Detail

Kniha - Originálně, zábavně, ale hlavně inspirativně – popusťte uzdu své fantazii a pusťte se do tvoření! - autor Monika Brýdová, 128 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Originálně, zábavně, ale hlavně inspirativně – popusťte uzdu své fantazii a pusťte se do tvoření!Rady ptáka Loskutáka jsou stálicí české televizní zábavy a všestranně nadaná Monika Brýdová se v nich objevuje už přes patnáct let. A nyní máte možnost, jak si vytvořit vlastníma ruk... to nejlepší z její tvorby. Srozumitelné popisy a fotonávody vás bezpečně a krok po kroku povedou ke zdárným výsledkům. Originálně, zábavně, ale hlavně inspirativně – popusťte uzdu své fantazii a pusťte se do tvoření! (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Loskutáka (978-80-264-2451-2) , To nejlepší z české humoresky

Břicháč Tom a Lucie: Tajemství naší kuchyně (978-80-270-0287-0)

Břicháč Tom a Lucie: Tajemství naší kuchyně (978-80-270-0287-0)
Detail

Kniha - autor Tomáš Kosačík; Lucie Strachotová, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá S knihou Břicháč Tom a Lucie snadno a rychle uvaříte z dostupných surovin pro celou rodinuTřetí knižní počin Tomáše Kosačíka a Lucie Strachotové navazuje na úspěšné knihy Břicháče Toma. V knize Břicháč Tom a Lucie s podtitulem Tajemství naší kuchyně si pro vás autoři připravili mnoho zajímavých receptů, které jsou nenáročné jak časově, tak i z pohledu přípravy a vaření. Navíc jsou všechna jídla ze snadno dostupných surovin. Těšte se na snídaně plné energie, vynikající obědy a zdravé a lehké večeře. A to nejen pro vás, ale i pro celou vaši rodinu. V knize najdete inspiraci také pro slavnostní menu či vánoční cukroví, které se nemusíte ostýchat ochutnat z obavy, že byste ztratili štíhlou linii.Poznejte zdravé a chutné vaření pro celou rodinu podle knihy Břicháč Tom a Lucie: Tajemství naší kuchyně. Obsažené recepty jsou například bez bílého cukru nebo bez pšeničné mouky.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Břicháč Tom a Lucie: Tajemství naší kuchyně (978-80-270-0287-0) , Bylinky (978-80-87575-42-0)

To nejlepší z Blanského lesa (978-80-88030-52-2)

To nejlepší z Blanského lesa (978-80-88030-52-2)
Detail

Kniha - autor Jiří Cukr, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Průvodce po Blanském lese představuje všechny atraktivity, na které lze v oblasti narazit. Vedle Českého Krumlova, Holašovic a Kletě je to celá řada dalších méně známých, ale půvabných míst a zajímavostí. Se všemi se v knížce prostřednictvím krátkých textů a fotografií seznámíte. (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Blanského lesa (978-80-88030-52-2) , To nejlepší z čínské medicíny (978-80-7336-513-4)

To nejlepší z čínské medicíny (978-80-7336-513-4)

To nejlepší z čínské medicíny (978-80-7336-513-4)
Detail

Kniha - autor Joachim Stuhlmacher, 162 stran, česky, pevná bez přebalu matná Čínská medicína má tradici starou několik tisíc let – vyznačuje se dlouhodobějšími zkušenostmi než západní medicína. „Univerzální zákon ji a jang“, „pět fází proměn“ a koncept „čchi“ probouzejí i na Západě vzrůstající zájem. V této knize jsou hlavní aspekty komplexního čínského přírodního léčení představeny právě tak snadno pochopitelně jako obsáhle a prakticky. A protože již před 2000 lety „Klasik žlutého císaře pro vnitřní medicínu“ přiznal prevenci velmi důležitou roli, obsahuje tato kniha také mnoho hodnotných pokynů ke všeobecnému vedení života a k prevenci zdraví. Vedle úvodu do historie a filozofie jsou dále zevrubně popisovány koncepce léčení, metody diagnostiky a terapie. S mnoha praktickými tipy pro všední den se jedná o snadné, jednoduché užití čínské medicíny pro vyzkoušení doma. (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z čínské medicíny (978-80-7336-513-4) , To nejlepší z blanského lesa (978-80-88030-52-2)

Recepty sestry Vojtěchy - To nejlepší z nepomucenské kuchyně - Vojtěcha Fialová

Detail

To nejlepší z nepomucenské kuchyněSestra boromejka Vojtěcha Fialová se s námi na stránkách své kuchařky dělí o tajemství italské, ale i české kuchyně. Poctivě, a přitom bez přehnaných nároků pomáhá ostříleným i méně zkušeným kuchařům a kuchařkám uvařit poctivá jídla. Jak sama píše, „nejsou to jen recepty, je v tom i příběh nepomucenské kuchyně, kde víc než dvacet let vařím. Vše, co tu stojí, bylo v koleji uvařeno.“V kuchařce najdeme recepty na chutné předkrmy i zeleninové polévky, sedm receptů na italskou pastu a tři na italské risotto. Objevíme kouzlo lasagní i vybrané italské úpravy kuřecího masa. Poznáme rozmanitost a jednoduchost studených omáček, stejně jako vařené zeleniny. A co by byla italská kuchyně bez pizzy, focaccie, pannacotty, tiramisu nebo lahodných italských nápojů? Aby ale nebylo italské kuchyně příliš, najdeme tu i několik receptů na klasická česká jídla, na oblíbené pečivo a chléb. Mnohé recepty si sestra Vojtěcha přinesla z domova. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Recepty sestry Vojtěchy - To nejlepší z nepomucenské kuchyně - Vojtěcha Fialová , To nejlepší z díla velkého humoristy ()

To nejlepší z Třeboňska a Vitorazska (978-80-88030-66-9)

To nejlepší z Třeboňska a Vitorazska (978-80-88030-66-9)
Detail

Kniha - autor Daniel Kovář, 80 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá S publikací se vydáme po nejzajímavějších místech Třeboňska a sousedního Vitorazska. Rovinatý kraj je jako stvořený pro nenáročnou turistiku po hrázích rybníků i rozsáhlými lesy. Ukážeme si množství zdejších památek, zámky, lidovou architekturu i historická technická díla. (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Třeboňska a Vitorazska (978-80-88030-66-9) , Nejlepší hry z lesních školek (978-80-264-2570-0)

Odysseus Putování ithackého krále: To nejlepší z Homérovy Odyssey (978-80-7567-810-2)

Odysseus Putování ithackého krále: To nejlepší z Homérovy Odyssey (978-80-7567-810-2)
Detail

Kniha - 72 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Světová četba pro školáky je edice bohatě ilustrovaných, citlivě převyprávěných a zkrácených děl světové literatury. Postava Odyssea pochází z řecké mytologie. Tento řecký hrdina byl všeobecně známý a zůstal jím až dodnes. Odysseova dobrodružství byla přenášena ústním podáním z generace na generaci od jejich vzniku zřejmě ve 13. nebo 12. století př. n. l. až do 8. nebo 7. století př. n. l., kdy je Homér zachytil písemnou formou. V této podobě se zachovala dodnes. (alza.cz)

Podobné produkty ako Odysseus Putování ithackého krále: To nejlepší z Homérovy Odyssey (978-80-7567-810-2) , Mudrci z východu (978-80-7297-199-2)

Zlaté české pohádky: To nejlepší z Erbena a Němcové (978-80-7687-147-2)

Zlaté české pohádky: To nejlepší z Erbena a Němcové (978-80-7687-147-2)
Detail

Kniha - 174 stran, česky, polstrovaná lux Ve zlaté pokladnici českých pohádek patří pohádky Karla Jaromíra Erbena a Boženy Němcové k dosud nepřekonaným vrcholům. V této knize se setkáte s tím nejlepším z jejich pohádkařské tvorby. Vedle pohádek jako jsou Neohrožený Mikeš, nebo O princezně se zlatou hvězdou na čele, se představují báchorky, jako například O labuti nebo o Čertově švagrovi, a můžete tu potkat i Zlatovlásku, Otesánka, Budulínka, Dlouhého, Širokého a Bystrozrakého nebo děda Vševěda. Malí čtenáři mají příležitost se v knize s těmito postavami seznámit a také si prohlédnout nádherné secesní ilustrace Artuše Scheinera. (alza.cz)

Podobné produkty ako Zlaté české pohádky: To nejlepší z Erbena a Němcové (978-80-7687-147-2) , Pohlednice z východu (978-80-277-0464-4)

To nejlepší z Nejlepšího copywritera: O psaní, reklamě a duši. (978-80-7413-402-9)

To nejlepší z Nejlepšího copywritera: O psaní, reklamě a duši. (978-80-7413-402-9)
Detail

Kniha - autor Pavel Šenkapoun, 224 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Od začátku roku 2014 vycházejí na blogu Nejlepší copywriter články o psaní, českém jazyce, podnikání, marketingu a osobnostním rozvoji. Obsahují velké množství praktických rad, jak zvýšit přesvědčivost, čtivost, údernost, jazykovou úroveň i plynulost textů a jak pracovat na své online propagaci. Zároveň boří řadu stereotypů spojených s reklamou a digitálním obsahem a snaží se hledat odpovědi i na hlubší otázky související s duševním zdravím, estetikou a spiritualitou. Blog se vyznačuje osobitým stylem založeným na ironii, humoru a jazykovém bohatství, díky kterým si jej oblíbily tisíce čtenářů. Tato kniha představuje výběr z blogových příspěvků, které se na Nejlepším copywriterovi dočkaly největšího ohlasu. (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Nejlepšího copywritera: O psaní, reklamě a duši. (978-80-7413-402-9)

Kniha To nejlepší z drůbeže: 400 tradičních i moderních receptů (978-80-7360-815-6)

Kniha To nejlepší z drůbeže: 400 tradičních i moderních receptů (978-80-7360-815-6)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (alza.cz)

Podobné produkty ako Kniha To nejlepší z drůbeže: 400 tradičních i moderních receptů (978-80-7360-815-6) , Tajemství mámina bříška: aneb odkud se berou miminka (978-80-242-7245-0)

To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4)

To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4)
Detail

Kniha - 148 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o jídle a vaření přemýšlejí... Na 148 stranách nabízí recepty od 39 food blogerů na polévky, saláty, hlavní jídla, domácí delikatesy, ale hlavně na sladké - dezerty, dorty a sladké snídaně. Kromě receptů v knize najdete návod pro začínající blogery nebo tipy na nejkrásnější zahraniční blogy. (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4) , Tajemství duší (978-80-907789-0-0)

Bylinky (978-80-87575-42-0)

Bylinky (978-80-87575-42-0)
Detail

Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a vůni bylin na zimu. A jako bonus nabízíme kapitolu s pokrmy s jedlými květy a divokým býlím. S námi si vaření užijete! Kniha je rozdělena do 8 kapitol: Polévky (kuřecí vývar s bylinkovým svítkem, mrkvová s koriandrem…) Na malý hlad (nakládaný hermelín s libečkem, tabouleh, tvarohová pomazánka, sýrová krém s pažitkou…) Maso (jehněčí, koprová omáčka, kyjevský řízek s bylinkami) Ryby a plody moře (mušle s petrželkou, losos v balíčku, halibut s koprovým pestem) Těstoviny a noky Voňavá dochucovadla (bylinkový olej, bylinkový ocet, domácí pesto…) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bylinky (978-80-87575-42-0) , Smrt přišla z východu (978-80-902725-8-3)

Tajemství mámina bříška: aneb Odkud se berou miminka (978-80-242-7245-0)

Tajemství mámina bříška: aneb Odkud se berou miminka (978-80-242-7245-0)
Detail

Kniha - autor Marta Maruszaková; Monika Filipinová, česky, prostorové pohádky, leporela (alza.cz)

Podobné produkty ako Tajemství mámina bříška: aneb Odkud se berou miminka (978-80-242-7245-0) , Smrt přišla z východu (978-80-902-7258-3)

Ubrousku, prostři se!: aneb 112 jídel, která milujeme (978-80-87575-35-2)

Ubrousku, prostři se!: aneb 112 jídel, která milujeme (978-80-87575-35-2)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol: Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody) Volání divočiny (recepty na zvěřinu) Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby) Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ubrousku, prostři se!: aneb 112 jídel, která milujeme (978-80-87575-35-2) , Příběhy z muzea. tajemství kouzelného pírka (978-80-266-1067-0)

Americká krása: aneb Objevte všechny chutě Nového světa (978-80-87575-58-1)

Americká krása: aneb Objevte všechny chutě Nového světa (978-80-87575-58-1)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Procestovali jsme USA křížem krážem - od východu na západ, bychom pro vás všechny tyhle recepty posbírali a sepsali do jedné knihy. Naučíme vás v ní grilovat na americký způsob, upéct nelepší jablečný páj i newyorský cheesecake, nazdobit cupcaky, prozradíme oblíbené recepty tex-mex kuchyně, jak na humra atd. Všechny recepty jsou vyzkoušeny a vyladěny v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kapitoly: Big Apple Na cestě Jižanské blues S rodinou u stolu Kouřové signály Sladký konec (alza.cz)

Podobné produkty ako Americká krása: aneb Objevte všechny chutě Nového světa (978-80-87575-58-1) , Dům na útesu: tajemství z cornwallu (978-80-88382-27-0)

Restaurant Evropa: aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem (978-80-87575-81-9)

Restaurant Evropa: aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem (978-80-87575-81-9)
Detail

Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabíd... to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie. Kapitoly: c. a k. nostalgie Pod jižním sluncem Prostě Balkán V ráji sýrařů a labužníků Za kanálem La Manche... (alza.cz)

Podobné produkty ako Restaurant Evropa: aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem (978-80-87575-81-9) , Lahodná drůbež: vynikající recepty z tradiční české kuchyně (978-80-7669-008-0)

Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)

Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí! (alza.cz)

Podobné produkty ako Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0) , Tajemství (978-80-271-1320-0)

To nejlepší z Rumcajse

To nejlepší z Rumcajse
Detail

Audiokniha MP3 Václav Čtvrtek, čte Karel Höger K dnes už klasickým a stále oblíbeným televizním večerníčkům patří příběhy loupežníka Rumcajse z lesa Řáholce nedaleko Jičína. Na jeho úspěchu se podílely tři velké osobnosti: spisovatel Václav Čtvrtek, výtvarník Radek Pilař a herec Karel Höger. Tento titul vám nabízí zvukový přepis nejlepších z nich. Spolu s dětmi si je jistě rádi poslechnou také jejich rodiče a určitě i dědeček s babičkou. Loupežník Rumcajs je totiž večerníčkovský evergreen! (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Rumcajse , Důvěrnosti z kuchyně ()

Honzo, vstávej!: aneb Vaříme česky od rána do večera (978-80-87575-19-2)

Honzo, vstávej!: aneb Vaříme česky od rána do večera (978-80-87575-19-2)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí housky, pomazánky… Nechybí ani hlavní sladká jídla, která nemají v žádné jiné kuchyni obdoby, a moučníky (bublanina, mramorová bábovka, jablečný štrúdl, makový závin…). Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů. Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme a které voní dětstvím: na husté polévky, vývar s játrovými knedlíčky, luxusní svíčkovou, kuře na paprice, buřtguláš, ovocné knedlíky jako od babičky, koláče s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Honzo, vstávej!: aneb Vaříme česky od rána do večera (978-80-87575-19-2) , Kuchyně z polska

To nejlepší z Blanského lesa

To nejlepší z Blanského lesa
Detail

Průvodce po Blanském lese představuje všechny atraktivity, na které lze v oblasti narazit. Vedle Českého Krumlova, Holašovic a Kletě je to celá řada dalších méně známých, ale půvabných míst a zajímavostí. Se všemi se v knížce prostřednictvím krátkých textů a fotografií seznámíte. (patro.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Blanského lesa , Odysseus putování ithackého krále: to nejlepší z homérovy odyssey (978-80-7567-810-2)

To nejlepší z české humoresky

To nejlepší z české humoresky
Detail

Audiokniha MP3 J. Hašek, I. Hermann, K.M. Čapek-Chod, E. Bass, čte Soběslav Sejk Humoreska bývala krátká a slibovala pobavení. Stavěla na příhodě a vypravěči, který neváhal nadsazovat. Bytostné zalíbení v novinkách ji sbližovalo s obecnou mluvou a nespisovnými výrazy. Svým domovským právem patřila do novin a časopisů. Lačnila tudíž po námětech atraktivních a módních, ne-li senzačních. Byla doma ve městě i na maloměstě. Libovala si v konfrontacích výjimečného a všedního, přirozeného a hraného, velkého a malého. Dávala šanci velkým začátečníkům na poli krásné prózy. Domníváme se, že má co říci i dnešnímu čtenáři a posluchači. (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z české humoresky , Japonská kuchyně: jak na to (978-80-7541-333-8)

Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)

Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná 150 nejlepších polévkových receptů z české kuchyně i ze všech koutů světaSepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a podrobné postupy na vývary. To všechno dohromady tvoří skládačku, podle níž uvaříte jakoukoli polévku, na kterou si vzpomenete.Kuchařka Polévka je grunt je rozdělena do šesti kapitol:- Od vývarů po krutonky- Klasika- Světové- 100+ 1 nápad- Vydatné- Studené (alza.cz)

Podobné produkty ako Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)

Viva la vida!: aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile (978-80-87575-44-4)

Viva la vida!: aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile (978-80-87575-44-4)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky. V kuchařce tak najdete přes 100 recept... to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a nejrůznější empanadas do ruky, recepty z Kuby včetně návodu na pravé kubánské mojito atd. Kniha je rozdělena do 7 kapitol: první zahrnuje opravdu originální recepty z kuchyní Karibiku a Střední i Jižní Ameriky (U jednoho stolu), druhá pak recepty, které se vztahují k nejrůznějším svátkům (Slavte fiestu!), celá jedna kapitola je pak věnovaná mexickým receptům (tacos, tortilly, plněné chilli papričky, guacamole, kukuřičká polévka, huevos rancheros…), následuje kapitola s recepty na gril (argentinské steaky + omáčka chimichurri, hovězí žebra ve stylu tex-mex) a nechybí ani kapitola se sladkým -... (alza.cz)

Podobné produkty ako Viva la vida!: aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile (978-80-87575-44-4)

To nejlepší z Loskutáka - Monika Brýdová

To nejlepší z Loskutáka - Monika Brýdová
Detail

Rady ptáka Loskutáka jsou stálicí české televizní zábavy a všestranně nadaná Monika Brýdová se v nich objevuje už přes patnáct let. A nyní máte možnost, jak si vytvořit vlastníma ruk... to nejlepší z její tvorby. Srozumitelné popisy a fotonávody vás bezpečně a krok po kroku povedou ke zdárným výsledkům. Originálně, zábavně, ale hlavně inspirativně – popusťte uzdu své fantazii a pusťte se do tvoření! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Loskutáka - Monika Brýdová

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana

To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (patro.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Sedláčková Hana

To nejlepší z Loskutáka - Brýdová Monika

To nejlepší z Loskutáka - Brýdová Monika
Detail

Rady ptáka Loskutáka jsou stálicí české televizní zábavy a všestranně nadaná Monika Brýdová se v nich objevuje už přes patnáct let. A nyní máte možnost, jak si vytvořit vlastníma ruk... to nejlepší z její tvorby. Srozumitelné popisy a fotonávody vás bezpečně a krok po kroku povedou ke zdárným výsledkům. Originálně, zábavně, ale hlavně inspirativně – popusťte uzdu své fantazii a pusťte se do tvoření! (patro.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Loskutáka - Brýdová Monika

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Detail

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková

To nejlepší z Březovské desítky (CD)

To nejlepší z Březovské desítky (CD)
Detail

CD al... to nejlepší z Březovské desítky, 21 písní. To nejlepší z Březovské desítky (CD): 1. Hubička u vrátek 03:24 2. Krušnohorské lesy 03:18 3. Poslední polibek 02:43 4. Myslivečku, myslivečku 03:24 5. Když jsem šel z hospody 03:57 6. Ervěnická 03:10 7. Večerní modlitba 02:47 8. Čas vánoční 04:01 9. Stříbrný měsíčku 02:52 10. Kominíčku 03:04 11. Splněné přání 03:22 12. Návrat domů 02:12 13. Za pecí 03:42 14. Lásko, lásko má 02:50 15. Madlenka 03:34 16. Já to vím, já to znám 03:30 17. Z kvítečků jabloňových 02:51 18. Potůček stříbrný 03:57 19. Když jsem šel lesní pěšinou 02:51 20. Když srdéčka churaví 03:20 21. Ohníčky lásky 03:14 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Březovské desítky (CD)

To nejlepší z díla velkého humoristy ()

To nejlepší z díla velkého humoristy ()
Detail

Audiokniha MP3 - Výběr ze zvukového záznamu díla jednoho ze čtenářsky nejoblíbenějších autorů. - autor Karel Poláček, čte Vlastimil Brodský Výběr ze zvukového záznamu díla jednoho ze čtenářsky nejoblíbenějších autorůKarel Poláček byl významný český spisovatel a novinář. Psal soudničky a je zakladatelem tzv. novinářských "sloupků", proslulých, stejně jako jeho romány, inteligentním humorem. Zemřel na pochodu smrti z koncentračního tábora.V jeho tvorbě převažovaly humoristické povídky a prózy (Povídky pana Kočkodana, Pan Selichar se osvobodil, Muži v ofsajdu) s kritickými postřehy a parodií. V závěru života (1943, těsně před odchodem do Terezína) napsal i vlídný a úsměvný román Bylo nás pět. Kniha, psaná autorem v okamžicích životní krize, kdy ve vzpomínce na dětství popřel strašnou skutečnost odchodu do transportu, patří k tomu nejlepšímu, co v české humoristické literatuře kdy vzniklo. Tento komplet, podobně jako předchozí, věnovaný Otovi Pavlovi, kombinuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z díla velkého humoristy ()

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)
Detail

Kniha - 180 stran, česky, pevná bez přebalu matná Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete! (alza.cz)

Podobné produkty ako Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)

Kuchařka ze Svatojánu zdraví z kuchyně (978-80-267-0683-0)

Kuchařka ze Svatojánu zdraví z kuchyně (978-80-267-0683-0)
Detail

Kniha - autor Eva Francová, 360 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Nová dávka zdravých receptů pro všechny milovníky dobrého jídla Říká se, že ne každou nemoc je možné vyléčit jídlem, ale žádná nemoc se beze změny stravy vyléčit nedá. Pokud připustíme, že veškerý hmotný i nehmotný svět je pouze různá forma energie, musíme zákonitě dojít k tomu, že energií je i to, co sníme a vypijeme. Je moc dobře, že začínáme přemýšlet o našem jídle i v tomto kontextu. Naše vlastní zdraví by ale mělo být jen jedním z hledisek, skrze které posuzujeme naši potravu. Měli bychom si uvědomit, co naše nenasytnost způsobuje nejen nám samým, ale i okolnímu světu jako celku. Všichni jsme na jedné lodi a ta loď se jmenuje Země. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kuchařka ze Svatojánu zdraví z kuchyně (978-80-267-0683-0)

Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne (978-80-85662-74-0)

Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne (978-80-85662-74-0)
Detail

Kniha – autor James F. Twyman, 176 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá - autor James F. Twyman, 176 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá „Jedlo je jedna z najprístupnejších vecí, ktorými môžeme vyjadriť skutočnú duchovnosť,“ hovorí šéfkuchár Roger Dufau, majiteľ útulného penziónu pri Toronte. Do jeho mystického sveta nás v knihe Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne uvádza James F. Twyman - úspešný autor, filmový režisér a mierový aktivista. V tomto inšpirujúcom príbehu sa dozvedáme, že na kvalitu nášho života vplývajú nielen myšlienky ale aj jedlo, ktoré konzumujeme. Najdôležitejšou ingredienciou je láska a Dufau, který sa narodil vo Francúzku, radí: „zaobstarajte si najlepšie prírodné suroviny a vždy varte s láskou.“ Skôr než knihou receptov na prípravu jedál je táto kniha receptom na život v láske a v cituplných vzťahoch. Úspešný titul z vydavateľstva Louise L. Hayovej vychádza pol roka po jeho svetovej premiére v slovenčine. (alza.cz)

Podobné produkty ako Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne (978-80-85662-74-0)

Kuchařka ze Svatojánu zdraví z kuchyně (978-80-267-0683-0)

Kuchařka ze Svatojánu zdraví z kuchyně (978-80-267-0683-0)
Detail

Elektronická kniha - autor Eva Francová, 360 stran Nová dávka zdravých receptů pro všechny milovníky dobrého jídla Říká se, že ne každou nemoc je možné vyléčit jídlem, ale žádná nemoc se beze změny stravy vyléčit nedá. Pokud připustíme, že veškerý hmotný i nehmotný svět je pouze různá forma energie, musíme zákonitě dojít k tomu, že energií je i to, co sníme a vypijeme. Je moc dobře, že začínáme přemýšlet o našem jídle i v tomto kontextu. Naše vlastní zdraví by ale mělo být jen jedním z hledisek, skrze které posuzujeme naši potravu. Měli bychom si uvědomit, co naše nenasytnost způsobuje nejen nám samým, ale i okolnímu světu jako celku. Všichni jsme na jedné lodi a ta loď se jmenuje Země. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kuchařka ze Svatojánu zdraví z kuchyně (978-80-267-0683-0)

To nejlepší z Novohradských hor - Jiří Cukr

To nejlepší z Novohradských hor - Jiří Cukr
Detail

Novohradské hory na pomezí Jihočeského kraje, Dolních Rakous a Horních Rakous představují vyhledávanou oblast pro milovníky turistiky všeho druhu. Výčet atraktivit, na které tady lze narazit, je rozsáhlý. Tento stručný průvodce představuje prostřednictvím krátkých textů a fotografií nejvýznamnější památky a zajímavosti Novohradska na české i rakouské straně. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Novohradských hor - Jiří Cukr

To nejlepší z čínské medicíny - Stuhlmacher Joachim

To nejlepší z čínské medicíny - Stuhlmacher Joachim
Detail

Čínská medicína má tradici starou několik tisíc let – vyznačuje se dlouhodobějšími zkušenostmi než západní medicína. „Univerzální zákon ji a jang“, „pět fází proměn“ a koncept „čchi“ probouzejí i na Západě vzrůstající zájem. V této knize jsou hlavní aspekty komplexního čínského přírodního léčení představeny právě tak snadno pochopitelně jako obsáhle a prakticky. A protože již před 2000 lety „Klasik žlutého císaře pro vnitřní medicínu“ přiznal prevenci velmi důležitou roli, obsahuje tato kniha také mnoho hodnotných pokynů ke všeobecnému vedení života a k prevenci zdraví. Vedle úvodu do historie a filozofie jsou dále zevrubně popisovány koncepce léčení, metody diagnostiky a terapie. S mnoha praktickými tipy pro všední den se jedná o snadné, jednoduché užití čínské medicíny pro vyzkoušení doma. (patro.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z čínské medicíny - Stuhlmacher Joachim

To nejlepší z Nejlepšího copywritera - Šenkapoun Pavel

To nejlepší z Nejlepšího copywritera - Šenkapoun Pavel
Detail

Od začátku roku 2014 vycházejí na blogu Nejlepší copywriter články o psaní, českém jazyce, podnikání, marketingu a osobnostním rozvoji. Obsahují velké množství praktických rad, jak zvýšit přesvědčivost, čtivost, údernost, jazykovou úroveň i plynulost textů a jak pracovat na své online propagaci. Zároveň boří řadu stereotypů spojených s reklamou a digitálním obsahem a snaží se hledat odpovědi i na hlubší otázky související s duševním zdravím, estetikou a spiritualitou. Blog se vyznačuje osobitým stylem založeným na ironii, humoru a jazykovém bohatství, díky kterým si jej oblíbily tisíce čtenářů. Tato kniha představuje výběr z blogových příspěvků, které se na Nejlepším copywriterovi dočkaly největšího ohlasu. (patro.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Nejlepšího copywritera - Šenkapoun Pavel

Nakladatelství KAZDA To nejlepší z edice Smarticular

Nakladatelství KAZDA To nejlepší z edice Smarticular
Detail

Jedlé město - Vyjděte do ulic! 36 zdraví prospěšných rostlin hned za humny a přes 100 receptů, díky nimž ušetříte a které vám udělají radost Mišpule, rakytník, muchovník, černý bez, bršlice kozí noha, medvědí česnek – tyto a mnoho dalších rostlin vám v této knize představíme. Přes 100 jednoduchých receptů a řada praktických tipů a rad ve vás probudí vášeň objevovat, sbírat a sklízet. Upcyklace - Nový život starých věcí Více než 100 praktických nápadů, jak proměnit staré šatstvo, ručníky, prostěradla a jiný vysloužilý textil v originální a užitečné věci, které můžou dál sloužit. Kreativní tipy a návody na upcyklaci pro začátečníky i pokročilé. V knize najdete návody, s nimiž lze proměnit roztrhané, špinavé nebo prostě jen odložené kousky ze šatníku a domácnosti v něco nového, místo toho, aby putovaly do koše. Podaří se to jak začátečníkům, tak i pokročilým, protože kniha obsahuje jednoduché, ale osvědčené techniky a ty nejdůležitější základní stehy. Veškeré návody je možné libovolně doplňovat a upravovat, a ušít tak krásné nové věci zcela podle vlastních představ a zároveň nekupovat nic dalšího. Veganská kuchařka 123 veganských alternativ: zdravěji a uržitelněji bez průmyslově zpracovaných výrobků Ovesné vločky k snídani si už zaléváte mandlovým mlékem a pochutnáváte si na vaječné pomazánce bez vajec, ale veganskému jídlu jste ještě úplně nepropadli. Anebo se už mezi vegany počítáte, ale stále vásodrazuje cena a vadí vám i všechen ten marketing, který kolem veganského životního stylu propukl. Veganské dobroty si nicméně můžete jednoduše připravit i doma - vyjdou levněji a obejdete se bez obalů. Přitom to není vůbec složité, navíc budou chutnější a zdravější než z obchodu a ještě je budete mít kdykoli po ruce. Zkuste to doma sami - zahrada a balkon 111 projektů a nápadů pro přírodní biozahradu Květinová louka plná včel místo trávníku, zelenina místo okrasných rostlin, léčivé byliny místo plevelu, půdokryvné rostliny, které se dají jíst, místo kamenitých ploch – existuje mnoho možností, jak zahradničit přírodněji, zdravěji a zároveň snadněji. Zkuste to doma sami – kuchyně Zapomeňte na nezdravé nebo drahé výrobky ze supermarketu, lepší alternativu si totiž může každý připravit snadno doma! 137 z našich nejlepších receptů a nápadů do kuchyně vám ukáže, jak je to snadné. Běžné výrobky ze supermarketu obsahují stále méně toho, co skutečně potřebujeme pro vyváženou a plnohodnotnou stravu. Zato obsahují stále více cukru, soli, tuků a syntetických přísad. Váže se k nim i ohromné množství odpadu. Přitom lze doma velmi snadno připravit udržitelné produkty jako alternativu k modernímu masovému konzumu! Jsou vyrobené z přírodních surovin, jsou zdravější než průmyslové výrobky, a navíc výrazně levnější. Čokoládová pomazánka, zeleninová kořenicí pasta, jíška, sirup na kašel, rostlinné nápoje a mnoho dalšího – tyto věci nemusíte kupovat, můžete je mnohem lépe připravit doma! Nechte se inspirovat a udělejte také vy vaši domácnost o něco zelenější. Pět domácích prostředků nahradí celou drogerii Většina z nás má doma 40 až 60 různých drogistických výrobků, jako jsou například čisticí prostředky, krémy a deodoranty, které mohou být neekologické, obsahovat zdraví škodlivé látky, a přitom je lze téměř vždy bez potíží nahradit přijatelnějšími výrobky. V této knize vám chceme ukázat, jak namísto většiny takových produktů snadno vystačíte s pěti ekologickými a levnými domácími prostředky. (knihykazda.cz)

Podobné produkty ako Nakladatelství KAZDA To nejlepší z edice Smarticular

To nejlepší z Nejlepšího copywritera - Pavel Šenkapoun

To nejlepší z Nejlepšího copywritera - Pavel Šenkapoun
Detail

Pavel Šenkapoun má dar psaní. Píše srozumitelně, čtivě a s přirozeným smyslem pro humor. Píše tak, že vám z jeho textu vždy něco uvízne v hlavě, aniž byste třeba chtěli. Bavíte se a zároveň vstřebáváte užitečné informace. A tak je to správné, tak to má být. Od začátku roku 2014 vycházejí na blogu Nejlepší copywriter články o psaní, českém jazyce, podnikání, marketingu a osobnostním rozvoji. Obsahují velké množství praktických rad, jak zvýšit přesvědčivost, čtivost, údernost, jazykovou úroveň i plynulost textů a jak pracovat na své online propagaci. Zároveň boří řadu stereotypů spojených s reklamou a digitálním obsahem a snaží se hledat odpovědi i na hlubší otázky související s duševním zdravím, estetikou a spiritualitou. Blog se vyznačuje osobitým stylem založeným na ironii, humoru a jazykovém bohatství, díky kterým si jej oblíbily tisíce čtenářů. Tato kniha představuje výběr z blogových příspěvků, které se na Nejlepším copywriterovi dočkaly největšího ohlasu. V knize např. najdete: Úvod do copyanalýzy vol. 1: Proč je důležité objevit vlastní styl Jak dělat copywriting, aby se o vás zákazníci poprali Proč se copywriteři netěší na Vánoce aneb 14 zastavení na vánoční křížové cestě kreativcově Děkovat jako Mark Zuckerberg. Dělat marketing jako Facebook Ať hodí kamenem, kdo nikdy nenapsal „viz“ s tečkou, aneb Když chytří lidé dělají hloupé chyby 10 jazykových jevů, které vás přesvědčí, že česky možná zas až tak perfektně neumíte Proč je důležité psát texty bez klišé a jak z průměrného textu udělat text přinejmenším příjemný Základní kámen všech vašich vítězství? Umění prohrávat Péče o duši v časech Instagramu Pavel si doménu nejlepsicopywriter.cz zaregistroval, když mu bylo 33 let. Do té doby dělal všechno možné. Vystudoval filozofii a bohemistiku, stal se doktorem přes texty, psal písničky a hrál v řadě rockových skupin. Živil se jako editor knih, pomocný dělník na stavbě, skladník, překladatel, výzkumný pracovník, univerzitní pedagog, středoškolský učitel češtiny a vedoucí kytarového kroužku. Postupně se tým okolo Nejlepšího copywritera rozšířil o několik snílků a kreativců a spolu založili agenturu Logos. Tvoří texty všeho druhu – články, inzeráty, firemní slogany; navrhují strategie – obsahové, brandové, marketingové; a k tomu mohou připojit návrh brandu nebo webu. Díky své neotřelosti a lidskému přístupu získali řadu stálých klientů a obrací se na ně firmy i jednotlivci ze všech odvětví. „Skvělý osobní a profesionální přístup! Logos za námi dojel přímo do pivovaru a zaškolil tým na copywriting, čímž nám nastartoval super copy pro e-shop. Navíc pokud nám občas chybí inspirace, neváháme se na ně obrátit a vždy perfektně poradí.“ —Plzeňský Prazdroj (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Nejlepšího copywritera - Pavel Šenkapoun

To nejlepší z čínské medicíny - Joachim Stuhlmacher

To nejlepší z čínské medicíny - Joachim Stuhlmacher
Detail

Čínská medicína má tradici starou několik tisíc let - vyznačuje se dlouhodobějšími zkušenostmi než západdní medicína."Univerzální zákon jin a jang" "pět fází proměn" a koncept "čchi"probouzejí i na Západě vzrůstající zájem.V této knize jsou hlavní aspekty komplexního čínského přírodního léčení představeny právě tak snadno pochopitelně jak obsáhle a prakticky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z čínské medicíny - Joachim Stuhlmacher

To nejlepší z Rumcajse - Václav Čtvrtek - audiokniha

To nejlepší z Rumcajse - Václav Čtvrtek - audiokniha
Detail

Audiokniha:,K dnes už klasickým a stále oblíbeným televizním večerníčkům patří příběhy loupežníka Rumcajse z lesa Řáholce nedaleko Jičína. Na jeho úspěchu se podílely tři velké osobnosti: spisovatel Václav Čtvrtek, výtvarník Radek Pilař a herec Karel Höger. Tento titul vám nabízí zvukový přepis nejlepších z nich. Spolu s dětmi si je jistě rádi poslechnou také jejich rodiče a určitě i dědeček s babičkou. Loupežník Rumcajs je totiž večerníčkovský evergreen! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Rumcajse - Václav Čtvrtek - audiokniha

To nejlepší z Blanského lesa - Jiří Cukr

To nejlepší z Blanského lesa - Jiří Cukr
Detail

Průvodce po Blanském lese představuje všechny atraktivity, na které lze v oblasti narazit. Vedle Českého Krumlova, Holašovic a Kletě je to celá řada dalších méně známých, ale půvabných míst a zajímavostí. Se všemi se v knížce prostřednictvím krátkých textů a fotografií seznámíte. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší z Blanského lesa - Jiří Cukr
Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0), Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek (978-80-87575-07-9), Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3), Česká kuchařka: To nejlepší z české kuchyně (978-80-7567-028-1), Závod míru aneb Tour Východu (978-80-750-5968-0), To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4), Lehká kuchyně: Vyladěné recepty pro zdraví a energii (978-80-87575-84-0), To nejlepší z Loskutáka (978-80-264-2451-2), To nejlepší z Hurvínka (978-80-253-5508-4), To nejlepší z české humoresky, Bylinky (978-80-87575-42-0), To nejlepší z čínské medicíny (978-80-7336-513-4), To nejlepší z Blanského lesa (978-80-88030-52-2), To nejlepší z díla velkého humoristy (), Nejlepší hry z lesních školek (978-80-264-2570-0), Mudrci z Východu (978-80-7297-199-2), Pohlednice z východu (978-80-277-0464-4), Tajemství mámina bříška: aneb Odkud se berou miminka (978-80-242-7245-0), Tajemství duší (978-80-907789-0-0), Smrt přišla z východu (978-80-902725-8-3), Smrt přišla z východu (978-80-902-7258-3), Příběhy z muzea. Tajemství kouzelného pírka (978-80-266-1067-0), Dům na útesu: Tajemství z Cornwallu (978-80-88382-27-0), Lahodná drůbež: Vynikající recepty z tradiční české kuchyně (978-80-7669-008-0), Tajemství (978-80-271-1320-0), Důvěrnosti z kuchyně (), kuchyně z polska, Odysseus Putování ithackého krále: To nejlepší z Homérovy Odyssey (978-80-7567-810-2), Japonská kuchyně: Jak na to (978-80-7541-333-8)