Grilování (978-80-87575-05-5)

Produkt Grilování (978-80-87575-05-5) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Grilování (978-80-87575-05-5) upraviť a produkt hľadať znova.

Grilování (978-80-87575-05-5)

Grilování (978-80-87575-05-5)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na grilZe 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového."Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Grilování (978-80-87575-05-5) , Grilování (978-80-87575-05-5)

Bez masa (978-80-87575-34-5)

Bez masa (978-80-87575-34-5)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vyskytují jen v roli dochucovadla – jako v obyčejných jídlech z časů našich prababiček. A jako bonus si s námi dopřejte báječné dezerty plné zeleniny. Je vcelku vedlejší, jestli vás k tomu, abyste se s námi pustili do vaření bez masa, vedou etické, zdravotní, ekologické anebo úplně jiné důvody. Podstatné je, že labužníci ve vás nebudou strádat a že si pochutnáte. (alza.cz)

Podobné produkty ako Bez masa (978-80-87575-34-5) , Bez masa (978-80-87575-34-5)

Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)

Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrané redaktorkami Apetitu a doplněné tipy a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5) , Grilování (978-80-87737-61-3)

Grilování (978-80-87737-61-3)

Grilování (978-80-87737-61-3)
Detail

Kniha - autor Roman Vaněk; Jana Vaňková, 96 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Ohněm a kouřem voní nová kniha Romana Vaňka a Jany VaňkovéZa kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana.Kuchařka vychází v nové edici „Recepty pro každého“ a standardně obsahuje tipy na grilování a jednoduché recepty, kterých je více než stovka. Nově však přináší odpovědi na nejčastější otázky kolem grilování, na které se lidé ptají.Je lepší gril na dřevěné uhlí nebo na plyn? Jaké je nejlepší koření? Jaké maso je nejlepší na gril? Jaká je nejlepší marináda? Grilovaná zelenina? Vepřová krkovice na grilu? Nevím, jak grilovat burgery, jak nevysušit kuře na grilu… Zkrátka a dobře, k tomu, jak lépe grilovat, stačí tato kniha. (alza.cz)

Podobné produkty ako Grilování (978-80-87737-61-3) , Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)

Kuchařka pro singles: Chytré a chutné recepty na jednom talíři (978-80-87575-89-5)

Kuchařka pro singles: Chytré a chutné recepty na jednom talíři (978-80-87575-89-5)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí. Když se neodbudete, prospějete své duši i tělu víc než fast foodem, a navíc máte svobodu jíst, na co máte zrovna chuť, i šanci otestovat si přípravu nových dobrot bez obav, co jim řeknou ostatní! V Kuchařce pro singles najdete víc než stovku nápadů a receptů na skvělá jídla všeho druhu, která si můžete připravit jenom v jedné porci, ale navařit i do zásoby. Najdete v ní také užitečné rady, jak potraviny uchovávat a jak s nimi hospodárně nakládat. Všechny recepty jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V Kuchařce pro singles najdete kapitoly • Umění kompozice (neboli sendviče a saláty) • Síla polévky • Jedna porce stačí • Vejce nad zlato • Kuře nejen na neděli • Plátky a filety • Přítel mrazák • Servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Kuchařka pro singles: Chytré a chutné recepty na jednom talíři (978-80-87575-89-5) , Čokoláda (978-80-87575-56-7)

63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem (978-80-87575-50-5)

63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem (978-80-87575-50-5)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem. Uvnitř najdete: neotřelé recepty od polévek po dezerty do detailů popsané návody postupové fotky tipy a fígle odkoukané od profíků Kniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní chod, z cizích krajů a dezerty. Obsahuje recepty na klasiku, jako je třeba španělský ptáček nebo koprovka, ale i exotiku (polévku pho, gruzínské khinkali atd.). S podrobným návodem od šéfkuchařů si troufnete i na takové majstrštyky, jako je kuřecí roláda, italská porchetta nebo domácí ravioly. (alza.cz)

Podobné produkty ako 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem (978-80-87575-50-5) , Drůbež (978-80-87575-04-8)

Můj zápisník receptů: plus 106 titpů a triků z Apetitu (978-80-87575-92-5)

Můj zápisník receptů: plus 106 titpů a triků z Apetitu (978-80-87575-92-5)
Detail

Kniha - 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích... Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbenější recepty zaznamenat. Sepsali jsme do něj ovšem i spoustu užitečných rad, jež se vám budou při vaření hodit, a řadu nejhledanějších receptů z Apetitonline.cz, které tak konečně budete mít pořád po ruce. Zapište si recept na nejúžasnější vánoční cukroví, maminčinu neodolatelnou sekanou, vláčnou bábovku od tetičky nebo nezapomenutelné těstoviny od kamarádky z Itálie! Poznamenejte si, proč je právě tenhle recept nejlepší, od koho jste ho vyprosili, čím je pro vás výjimečný nebo jak a čím jste ho vylepšili. Nakonec můžete do zápisníku nalepit fotku uvařeného jídla, ale třeba i vystřiženou předlohu z časopisu, obrázek babičky, od níž máte recept, nebo snímek... (alza.cz)

Podobné produkty ako Můj zápisník receptů: plus 106 titpů a triků z Apetitu (978-80-87575-92-5) , Koření (978-80-87575-48-2)

Drůbež (978-80-87575-04-8)

Drůbež (978-80-87575-04-8)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek, nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Kapitola Servis obsahuje podrobný návod na porcování a vykostění kuřete a spoustu triků a zlepšováků. Všechny recepty jsou vyzkoušené a ověřené redakcí časopisu Apetit i jeho čtenáři. (alza.cz)

Podobné produkty ako Drůbež (978-80-87575-04-8) , Moučníky (978-80-87575-06-2)

Moučníky (978-80-87575-06-2)

Moučníky (978-80-87575-06-2)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kniha Moučníky obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den. Kniha o 160 stranách je rozdělená do kapitol: Recepty od babičky, Bábovky & chlebíčky, Buchty na plech, Muffiny & Cupcaky, Ovocné moučníky, Rolády & záviny, kapitolu Zdravé & lákavé Sladká jídla Pěkně pohromadě v ní najdete všechny recepty, které potřebujete pro běžné sladké pečení – na nedělní odpoledne, pro nečekanou návštěvu, na snídani nebo dětem ke svačině. Autorky kuchařky zařadily i tradiční recepty jako jsou kynuté buchty, lívance, koblihy, koláče s drobenkou a další stálice české kuchyně s podrobným postupem, takže je zvládne připravit úplně každý. A nechybí ani praktický servis a spousta užitečných rad. (alza.cz)

Podobné produkty ako Moučníky (978-80-87575-06-2) , Superbyliny (978-80-87575-77-2)

Superbyliny (978-80-87575-77-2)

Superbyliny (978-80-87575-77-2)
Detail

Kniha - 168 stran, česky Seznamte se s padesátkou bylin, hub a ostatních přírodních látek, které vás dokážou ochránit před nástrahami znečištěného životního prostředí a stresu, ale také pomohou zvýšit jak duševní, tak fyzickou výkonnost a dodají potřebnou chuť do života. Umějí přispěchat na pomoc v boji proti škále civilizačních i infekčních chorob, jejichž seznam se každoročně rozrůstá o nové položky a oficiální medicína je na ně stále krátká. Proto jsme je nazvali Superbylinami a vybrali pro vás jen takové, které si můžete vypěstovat na své zahradě, balkonu či okenním parapetu sami nebo je nasbírat v přírodě. Portréty bylin doplňuje obecná část s řadou praktických informací na jejich pěstování a zpracování. V závěru knihy najdete víc než dvacet užitečných receptů z některých z nich. (alza.cz)

Podobné produkty ako Superbyliny (978-80-87575-77-2) , Bylinky (978-80-87575-42-0)

Sýry (978-80-87575-12-3)

Sýry (978-80-87575-12-3)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat… Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Sýr v hlavní roli - Polévky - Téměř bez masa - Hlavní chod - Saláty & chuťovky (alza.cz)

Podobné produkty ako Sýry (978-80-87575-12-3) , Sýry (978-80-87575-12-3)

Bylinky (978-80-87575-42-0)

Bylinky (978-80-87575-42-0)
Detail

Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a vůni bylin na zimu. A jako bonus nabízíme kapitolu s pokrmy s jedlými květy a divokým býlím. S námi si vaření užijete! Kniha je rozdělena do 8 kapitol: Polévky (kuřecí vývar s bylinkovým svítkem, mrkvová s koriandrem…) Na malý hlad (nakládaný hermelín s libečkem, tabouleh, tvarohová pomazánka, sýrová krém s pažitkou…) Maso (jehněčí, koprová omáčka, kyjevský řízek s bylinkami) Ryby a plody moře (mušle s petrželkou, losos v balíčku, halibut s koprovým pestem) Těstoviny a noky Voňavá dochucovadla (bylinkový olej, bylinkový ocet, domácí pesto…) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bylinky (978-80-87575-42-0) , Luštěniny (978-80-87575-93-2)

Luštěniny (978-80-87575-93-2)

Luštěniny (978-80-87575-93-2)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světaJsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařce se luštěniny jistě probojují na špičku žebříčku vašich oblíbených surovin. Sepsali jsme pro vás 130 receptů s mnoha druhy luštěnin z domova, z Evropy i z nejrůznějších koutů zeměkoule. Připravili jsme je a k dokonalosti vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit.V téhle kuchařce najdete pokrmy tradiční i moderní, slané, pikantní, ale také sladké. Vaříme v nich ze starých známých - čočky, hrachu a fazolí - i z novinek posledních let a znovuobjevených druhů, jako jsou cizrna, mungo, azuki, boby a další. S námi si na luštěninách opravdu pochutnáte!V kuchařce Luštěniny najdete tyto kapitoly- Čočka- Hrách & cizrna- Fazole- Vigna- Ostatní- Servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Luštěniny (978-80-87575-93-2) , Zmrzliny (978-80-87575-95-6)

Zmrzliny (978-80-87575-95-6)

Zmrzliny (978-80-87575-95-6)
Detail

Kniha - autor Kateřina Kočičková, 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Tajemství zmrzliny odhaleno! Naučte se připravit smetanové i ovocné ledové pochoutky ze zmrzlinovače, mrazáku nebo na dřívku. Neznáme nikoho povolanějšího, kdo by vás jejich výrobou mohl provést krok za krokem, než je právě Katka Kočičková. Zmrzlinu miluje odjakživa a přes jedenáct let ji doma i vyrábí. Za ty roky zvládla nashromáždit nejen řádku osvědčených receptů, ale také spoustu informací, jak na to, aby se vždy povedla. A teď se s vámi o všechny své znalosti a fígle podělí! V kuchařce Zmrzliny, první podrobné zmrzlinové kuchařce na českém trhu, naleznete přes 90 receptů na ty nejlepší zmrzliny, sorbety a další dobroty, jako jsou křupavé kornoutky či sladké polevy. Přesvědčte se, že zmrzlinu má cenu mlsat i vyrábět v každém ročním období! V kuchařce Zmrzliny najdete tyto kapitoly: Milovaná klasika Svěží jaro Báječné léto Úrodný podzim Radostná zima... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zmrzliny (978-80-87575-95-6) , Eupalinova láska (978-80-87319-05-5)

Koření (978-80-87575-48-2)

Koření (978-80-87575-48-2)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Polévky - lehké, krémové i husté, že v nich stojí lžíce (výborná ostrá mrkvová polévka se sedmi druhy koření nebo lehký kapří vývar se šafránem) - Chuťovky & saláty - zapékané chilli papričky plněné sýrem, kořeněné směsi s ořechy, pikantní tousty, kmínový koláč s blaťáckým zlatem nebo nakládaný kozí sýr - Hlavní jídla - klasický guláš nebo paprikáš,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Koření (978-80-87575-48-2) , Vášeň pro grilování: nejlepší recepty, rady a techniky (978-80-7529-257-5)

Čokoláda (978-80-87575-56-7)

Čokoláda (978-80-87575-56-7)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá 24. kuchařka Edice Apetit 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné… (alza.cz)

Podobné produkty ako Čokoláda (978-80-87575-56-7) , Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8)

Rýže (978-80-87575-31-4)

Rýže (978-80-87575-31-4)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle… Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže... Kniha je rozdělena do 8 kapitol: Polévky Přílohy & saláty Rýže v hlavní roli Rizota Podávejte s… rýží Chuťovky Rýžové nudle a rýžový papír Dezerty + servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Rýže (978-80-87575-31-4) , Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4)

Vánoce (978-80-87575-03-1)

Vánoce (978-80-87575-03-1)
Detail

Kniha – 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Desátá kuchařka Vánoce z Edice Apetit nabízí přes 125 receptů. Vánoční kuchařka je jediná kniha, kterou od teď budete na Vánoce potřebovat. Recepty můžete připravovat od Adventu až po Štěpána. Pečte s námi cukroví, míchejte horké nápoje a likéry pro předvánoční čas, vyrábějte jedlé dárky nebo slavnostní menu pro Štědrý den a svátky vánoční. 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 6 kapitol: Advent Cukroví Jedlé dárky Štědrý večer Dezerty (alza.cz)

Podobné produkty ako Vánoce (978-80-87575-03-1) , Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4)

Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4)

Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou spoustu sladkých receptu, které zvládnete poipravit doslova v rekordním ease. Máte rádi sladké, milujete omamnou vuni linoucí se z trouby, ale obeas zkrátka nemáte na peeení ei poípravu složitých dezertu eas? Nebo jednoduše nechcete v kuchyni trávit dlouhé hodiny? Poipravili jsme pro vás kuchaoku obsahující více než 100 bleskových dezertu pro každou poíležitost, která vám vytrhne trn z paty i v té nejvitší easové tísni. Bude vám neocenitelným pomocníkem nejen v situacích, kdy vás poekvapí neeekaná návštiva, ale i ve chvílích, kdy vás poepadne neodolatelná chu? na nico dobrého. Díky receptum vyzkoušeným a vyladiným v redakení kuchyni easopisu Apetit zvládnete vytvooit jednoduchý dezert bihem nikolika chvil. Bleskové dezerty vám ovšem pomohou oslnit toeba i slavnostním dortem nebo domácí zmrzlinou. Oslaite si život!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4) , Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4)

Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4)

Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4)
Detail

Kniha - 188 stran, česky Bydlet se dá hezky za každých okolností. Důkazem toho je kniha nejzajímavějších proměn z produkce časopisu Marianne Bydlení. Stačí se jen odhodlat ke změně a mít po svém boku někoho, kdo vás podpoří, přinese skvělé nápady a případně vyřeší zapeklité situace. Takovými průvodci na cestě za krásnějším domovem jsou interiéroví designéři pevně spjatí právě s Marianne Bydlení. Jejich inspirativní proměny obývacích pokojů, kuchyní, ložnic, předsíní, zahradních domků a altánů vycházejí jako první knižní počin Marianne Bydlení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4) , Slané pečení (978-80-87575-08-6)

Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8)

Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky a vyladěné saláty pokračujeme k lákavým jídlům. Nechybí ani dobroty na party a sladké tečky se zdravým přesahem (bezlepkové, bez laktózy, bez cukru atd.). Veganské recepty jsou jasně označeny, u vegetariánských receptů často nabízíme i veganskou varinatu. Kapitoly: Na menší hlad: snídaně a svačiny Pevný základ: polévky Saláty Pro každý den Zvláštní příležitosti Mlsání s přidanou hodnoutou Servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8) , Rychlé večeře (978-80-87575-46-8)

Slané pečení (978-80-87575-08-6)

Slané pečení (978-80-87575-08-6)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a rolády a záviny, sušenky, taštičky atd. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol. Reaguje na nejnovější trend - pečení domácího chleba. Protože českému chlebu s dokřupava vypečenou kůrčičkou a vláčnou střídkou se nic nevyrovná! Kromě receptů na domácí pečivo kuchařka obsahuje i tipy, čím si pečivo obložit (pomazánky, obložené chlebíčky, tousty…), ale taky v ní autorka radí, jak pečivo proměnit v další pochoutku (slavná italská chlebová polévka, knedlíky, salát panzanela, nádivka…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrány redaktorkami Apetitu a otestovány v redakční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Slané pečení (978-80-87575-08-6) , Zranitelnost a intimita (978-80-87249-05-5)

Rychlé večeře (978-80-87575-46-8)

Rychlé večeře (978-80-87575-46-8)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Dokážeme vám, že uvařit skvělou teplou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne! Nabízíme vám víc než 140 receptů na rychlé večeře, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi vše od sytých polévek, které nahradí hlavní chod, přes bleskové těstoviny, pokrmy z jednoho hrnce či pánve až po pomazánky, sendviče anebo pizzu. Každodenní vaření tak odteď bude vždycky radost! (alza.cz)

Podobné produkty ako Rychlé večeře (978-80-87575-46-8) , Pocta moravskému teplokrevníkovi (978-80-87731-05-5)

Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4)

Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4)
Detail

Kniha - 164 stran, slovensky, pevná bez přebalu matná V štyroch tematicky rozdelených kapitolách vám ponúkame 103 receptov na dokonale vyladené menu o niekoľkých chodoch a pre každú príležitosť - klasiku na nedeľu, na Veľkú noc, vianočné sviatky, svadbu, Nový rok, aj menu, ktoré zvládnete uvariť na chalupe, či poriadnu hostinu pod holým nebom . Jedno menu je klasické a hotové do 30 minút, ďalšie nové a svieže, iné opulentné ... Recepty si tu vyberú všetci - začiatočníci aj pokročilí, milovníci slovenskej i svetovej kuchyne a pamätáme aj na vegetariánov. Kuchárka je rozdelená do 4 väčších kapitol: Rodinný obed (klasika s pečeným kuraťom, menu podľa šéfkuchára), Sviatky (Vianoce, Veľká noc, Nový rok), S priateľmi pri stole (Valentín, Silvester, dámska jazda, BBQ) Letom svetom - menu inšpirované cudzinou (talianske menu, francúzskej, mexickej, americkej vďakyvzdania, španielske tapas, oslava čínskeho nového roka ...). Všetky recepty sú starostlivo vybrané... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4) , Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9)

Eupalinova láska (978-80-87319-05-5)

Eupalinova láska (978-80-87319-05-5)
Detail

Kniha - autor Katarína Džunková, 154 stran, brožovaná bez přebalu lesklá Poetka Katarína Džunková, víťazka mnohých literárnych súťaží, sa v novele Eupalinova láska (vydal Slovenský literárny klub v Českej republike, 2014) predstavuje ako hĺbavý a talentovaný prozaik. V próze, ktorá sa číta na jeden dych, rieši na pozadí očarenia krásou a umením antického sochára Eupalina otázku, či sebastrednosť a sebaláska je to hlavné, čo má hnať talent k tvorivosti, alebo či je umelec iba prostredník medzi ideálom a človekom. Nech čitateľa nemýli minuciózna znalosť antických reálií, v skutočnosti nejde o historickú prózu. Časy, keď svet hľadal šťastie v kalokagatii a nasýtení zmyslov, v kulte sily a krásy ako oslavy človeka, sú tu iba panorámou na pozadí prebúdzajúceho sa nového duchovného zmyslu. Do slovenskej prózy, ktorá neraz rieši iba úpadkové prejavy moderného človeka, sa tak vracajú motívy povolania k sebaprekonávaniu, k obeti ako vyššiemu princípu lásky. Lahodné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eupalinova láska (978-80-87319-05-5) , Dorty a dezerty (978-80-87575-01-7)

Dorty a dezerty (978-80-87575-01-7)

Dorty a dezerty (978-80-87575-01-7)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ve vodní lázni čokoládu, pracovat s fondánem, slavnostně - kytkami či ovocem - ozdobit dort, udělat čokoládové hobliny, pracovat se želatinou a jak na božské poháry a domácí zmrzlinu. 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol: Klasické dorty a dezerty Čokoláda a kakao Zákusky z cukrárny Slavnostní dorty Dorty a dezerty s ovocem Nepečené dorty a dezerty Zmrzliny a poháry Servis (alza.cz)

Podobné produkty ako Dorty a dezerty (978-80-87575-01-7) , Kuchařka pro děti (978-80-87575-90-1)

Kuchařka pro děti (978-80-87575-90-1)

Kuchařka pro děti (978-80-87575-90-1)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka pro děti, novinka z edice Apetit, díky které uspokojíte chuťové buňky každého malého gurmána. Nevíte, co vařit dětem, aby to chutnalo celé rodině, a nudí vás opakovat pár prověřených jídel? Nabízíme vám kuchařku s více než 130 novými nápady a recepty. Najdete mezi nimi nejen dětskou klasiku, jako jsou těstoviny či sladká jídla, ale i vynalézavé recepty, ve kterých děti s chutí spořádají pořádnou porci zeleniny. Neopomněli jsme ani zdravější verzi fastfoodu, snadné narozeninové dorty a občerstvení na dětské oslavy. Všechny recepty jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit, a navíc otestovali na vlastních dětech! V Kuchařce pro děti najdete tyto kapitoly: •Vstávat a cvičit •Od pondělí do pátku •Natřete to fastfoodu •Nenápadný půvab zeleniny •Sladká jistota •O slavnosti a malých hostech (alza.cz)

Podobné produkty ako Kuchařka pro děti (978-80-87575-90-1) , Grilování 50 snadných receptů (978-80-206-1464-3)

Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9)

Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9)
Detail

Kniha – Víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny. - 160 stran, česky, Víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačinyS novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize najdete návod na nejrůznější kaše a granoly, které vás doslova nabijí energií, superzdravá smoothie, vejce na mnoho způsobů, bleskové pomazánky, sladké svačinky pro děti i dospělé. Nechybějí ani recepty na domácí pečivo (housky, chleba, rohlíky či loupáky) anebo snídaně na vidličku či návod na výrobu oříškového mléka či přípravu kávy. S námi se budete těšit na každé nové ráno.V kuchařce Snídaně a svačiny najdete kapitoly:Vtipné kašeNa vidličkuVejce & vyPomazánkyPro sladké ránoS láskou doma dělanéTekuté zdravíServis (alza.cz)

Podobné produkty ako Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9) , Pomazánky: 200 nejlepších receptů (978-80-87575-98-7)

Zranitelnost a intimita (978-80-87249-05-5)

Zranitelnost a intimita (978-80-87249-05-5)
Detail

Kniha - autor Amana Trobe,, česky Když se s někým seznámíme a zamilujeme se, je sex většinou vášnivý a vzrušující. Ale čím hlubší je intimita, mění se také sex. Při milování může vyvstat strach, stud a pochybnosti o nás samých. V této knize nabízejí autoři způsob, jak spojit dohromady sexualitu a zranění, aby se rozvinula možnost prožívat hlubší a bohatší intimitu. Vztahy a sexualita ztroskotávají velmi často právě proto, že nerozumíme citlivosti toho druhého a chybí nám nástroje k vzájemné komunikaci a rozpuštění hněvu a bolesti. Tato kniha ukazuje konkrétní cesty, jak s těmito tématy zacházet. (alza.cz)

Podobné produkty ako Zranitelnost a intimita (978-80-87249-05-5) , Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)

Pocta moravskému teplokrevníkovi (978-80-87731-05-5)

Pocta moravskému teplokrevníkovi (978-80-87731-05-5)
Detail

Kniha - autor Dalibor Gregor; Stanislav Hošák, 136 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha je stručným nástinem historie i současnosti moravského teplokrevného koně, který je spojován převážně s hanáckým folklorem a je nezbytným účastníkem společenských událostí a oslav. Autoři v knize poukazují na vazbu tohoto plemene koní na život na moravském venkově, zdůrazňují jeho historickou a původovou dokladovost a vyzdvihují neutuchající zájem chovatelů o chov těchto ušlechtilých koní. (alza.cz)

Podobné produkty ako Pocta moravskému teplokrevníkovi (978-80-87731-05-5) , Grilování: 140 moderních grilovacích receptů (978-80-905710-2-0)

Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)

Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí! (alza.cz)

Podobné produkty ako Ryby a plody moře (978-80-87575-00-0)

Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)

Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)
Detail

Kniha - Nová kuchařka z edice The Best of Apetit obsahuje 150 skvělých receptů na těstoviny - 236 stran, česky Nová kuchařka z edice The Best of Apetit obsahuje 150 skvělých receptů na těstovinyEdice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci časopisu Apetit stejně jako vy. Otiskli jsme na ně stovky receptů, a tak trvalo opravdu dlouho, než jsme se shodli na těch nejlepších. Po vášnivých diskusích vám konečně nabízíme 150 nejoblíbenějších, osvědčených a do posledního detailu vyladěných receptů. Na 232 stranách najdete všechno od nesmrtelných italských těstovin a decentních pokrmů jako z dobrého restaurantu po bleskové recepty, které vaříme k večeři. Nechybějí ale ani milované recepty z trouby, těstovinové saláty, polévky, ani sladká... (alza.cz)

Podobné produkty ako Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)

Pomazánky: 200 nejlepších receptů (978-80-87575-98-7)

Pomazánky: 200 nejlepších receptů (978-80-87575-98-7)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná (alza.cz)

Podobné produkty ako Pomazánky: 200 nejlepších receptů (978-80-87575-98-7)

British and American Literature (978-80-86035-05-5)

British and American Literature (978-80-86035-05-5)
Detail

Kniha - autor Eliška Morkesová, 137 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu lesklá Tento přehled britské a americké literatury je vhodný pro studenty angličtiny středních a jazykových škol, hlavně pro ty, kteří se připravují k jazykové zkoušce z angličtiny. (alza.cz)

Podobné produkty ako British and American Literature (978-80-86035-05-5)

A lampa ještě hořela (978-80-88411-05-5)

A lampa ještě hořela  (978-80-88411-05-5)
Detail

Kniha - autor Iva Tajovská, 232 stran, česky, brožovaná s přebalem matná, doprava zdarma s AlzaPlus+ Vypravěčka nového románu Ivy Tajovské Oldřiška nás provází obdobím od začátku 20. století až do léta roku 1972, kdy odstřel slavného pardubického hotelu Veselka symbolicky završil její životní příběh. V důsledku neutěšených rodinných poměrů a své platonické lásky prožila mládí i dospělost v osamění a uzavřenosti; o to větší bylajejí vnímavost k osudům druhých. Počátek 20. století byl nadějný; doba prála umění, vědě, technice a pokroku. Nejprve prostřednictvím vyprávění Oldřišky můžeme sledovat příběh Jana Kašpara, který roku 1910 jako první Čech vzlétl strojem těžším než vzduch. Neméně zajímavé jsou osudy mužů z Oldřiščiny širší rodiny, kteří o čtyři roky později museli narukovat do rakouské armády. Román dává nahlížet do jejich odlišných přístupů k vlasti i rodině a pohnutek, které ovlivňovaly jejich rozhodování. Mnozí z těch, kteří zůstali věrni přísaze... (alza.cz)

Podobné produkty ako A lampa ještě hořela (978-80-88411-05-5)

Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky (978-80-7529-257-5)

Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky (978-80-7529-257-5)
Detail

Kniha - autor Angelo Menta, 344 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nejlepší recepty, rady a techniky pro gril na dřevěné uhlíNěmecké nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami.Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i jehněčího masa, ryb a plodů moře i zeleniny včetně příloh, omáček a marinád jsou na fotografiích vkusně upravené.Pokrmy dokazují, že při grilování není důležitá výše vynaložených nákladů nebo působivé doplňky, ale ve správném okamžiku udělat to, co je třeba. Odměnou je pak požitek z grilování na nejvyšší úrovni. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky (978-80-7529-257-5)

Zdravé sladkosti: po celý deň (978-80-88213-05-5)

Zdravé sladkosti: po celý deň (978-80-88213-05-5)
Detail

Kniha - 232 stran, slovensky, polstrovaná lux (alza.cz)

Podobné produkty ako Zdravé sladkosti: po celý deň (978-80-88213-05-5)

Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)

Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)

Jaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)

Jaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chyběr ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se k nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např špenátovou polévku na Zelený čvrtek, kopřvovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Podle autorky kuchařek edice... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jaro: Svěží jídla ze sezonních surovin (978-80-87575-49-9)

The best of Apetit Česko & Slovensko (978-80-87575-87-1)

The best of Apetit Česko & Slovensko (978-80-87575-87-1)
Detail

Kniha - 236 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou, a i přes zoufalý sortiment obchodů se na domácích stolech objevovalo víc než jen tehdy rozšířené UHO. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The best of Apetit Česko & Slovensko (978-80-87575-87-1)

Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)

Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)
Detail

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná 150 nejlepších polévkových receptů z české kuchyně i ze všech koutů světaSepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a podrobné postupy na vývary. To všechno dohromady tvoří skládačku, podle níž uvaříte jakoukoli polévku, na kterou si vzpomenete.Kuchařka Polévka je grunt je rozdělena do šesti kapitol:- Od vývarů po krutonky- Klasika- Světové- 100+ 1 nápad- Vydatné- Studené (alza.cz)

Podobné produkty ako Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)
Detail

Kniha - 180 stran, česky, pevná bez přebalu matná Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete! (alza.cz)

Podobné produkty ako Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání (978-80-87575-39-0)

Seznamka: Rozvedená žena hledá muže zn. ideál (978-80-88437-05-5)

Seznamka: Rozvedená žena hledá muže zn. ideál (978-80-88437-05-5)
Detail

Kniha - autor Anna Beatrix Bártová, 288 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Setrvat ve vztahu, který už nám nic nedává, nebo získat svobodu a vkročit do nového života? Pavla už tuto otázku vyřešila. Rozhodla se rozvést a žít sama se svými dvěma synky. Osamělost jí však dlouho nevydrží a ona zatouží po lásce. Na radu kamarádek si udělá profil na seznamce. Jenže najít ideálního partnera mezi množstvím beznadějných případů se zdá nemožné. Pavla prožívá někdy krušné, někdy trapné a někdy přímo bláznivé situace. Najde nakonec toho pravého? A najde ho opravdu na seznamce? Humorný a lehce ironický příběh ze života je sice fikcí, ale mnohé situace se skutečně udály, ať už autorce, nebo jejím kamarádkám. (alza.cz)

Podobné produkty ako Seznamka: Rozvedená žena hledá muže zn. ideál (978-80-88437-05-5)

Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0)

Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává. Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla). Kapitoly: Chuť pravé Asie (ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...) Hot & cold (saláty a polévky) Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně (978-80-87575-13-0)

150 sladkých receptů: The best of Apetit II. (978-80-87575-82-6)

150 sladkých receptů: The best of Apetit II. (978-80-87575-82-6)
Detail

Kniha - 236 stran, česky, pevná bez přebalu matná THE BEST OF Apetit – 150 sladkých receptu Edice THE BEST OF Apetit se rozrustá o novou, tentokrát sladkou, kuchaoku! Jak název napovídá, nová kniha, která vychází 26. 10. 2017, obsahuje výbir 150 nejlepších receptu na dezerty, které jsme v redakci easopisu Apetit od roku 2004 poipravili a ochutnali. Tahle kuchaoka je splniným snem všech, kteoí zbožoují sladké! Najdete v ní ty nejlepší recepty na tradiení koláee, omraeující dorty, hity cukráren i slavné dezerty z celého svita, které se od roku 2004 objevily na stránkách easopisu Apetit. A samozoejmi jsme poidali i recepty úplni nové! Pomužeme vám ve chvíli, kdyby budete oešit, jaký moueník upéct na nedili anebo eím se blýsknout na rodinné oslavi. S námi hravi zvládnete upéct koláee z kynutého tista, toípatrový svatební dort i mistrovské kousky francouzské cukraoiny. Nechybí ani kapitola se sladkými jídly a návod na domácí zmrzlinu a dezerty z ní. S naší... (alza.cz)

Podobné produkty ako 150 sladkých receptů: The best of Apetit II. (978-80-87575-82-6)

Ubrousku, prostři se!: aneb 112 jídel, která milujeme (978-80-87575-35-2)

Ubrousku, prostři se!: aneb 112 jídel, která milujeme (978-80-87575-35-2)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol: Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody) Volání divočiny (recepty na zvěřinu) Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby) Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ubrousku, prostři se!: aneb 112 jídel, která milujeme (978-80-87575-35-2)

Léto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9)

Léto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme - třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo! (alza.cz)

Podobné produkty ako Léto: Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zrleniny (978-80-87575-78-9)

Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek (978-80-87575-07-9)

Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek (978-80-87575-07-9)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo... Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek (978-80-87575-07-9)

Americká krása: aneb Objevte všechny chutě Nového světa (978-80-87575-58-1)

Americká krása: aneb Objevte všechny chutě Nového světa (978-80-87575-58-1)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Procestovali jsme USA křížem krážem - od východu na západ, bychom pro vás všechny tyhle recepty posbírali a sepsali do jedné knihy. Naučíme vás v ní grilovat na americký způsob, upéct nelepší jablečný páj i newyorský cheesecake, nazdobit cupcaky, prozradíme oblíbené recepty tex-mex kuchyně, jak na humra atd. Všechny recepty jsou vyzkoušeny a vyladěny v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kapitoly: Big Apple Na cestě Jižanské blues S rodinou u stolu Kouřové signály Sladký konec (alza.cz)

Podobné produkty ako Americká krása: aneb Objevte všechny chutě Nového světa (978-80-87575-58-1)

To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4)

To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4)
Detail

Kniha - 148 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o jídle a vaření přemýšlejí... Na 148 stranách nabízí recepty od 39 food blogerů na polévky, saláty, hlavní jídla, domácí delikatesy, ale hlavně na sladké - dezerty, dorty a sladké snídaně. Kromě receptů v knize najdete návod pro začínající blogery nebo tipy na nejkrásnější zahraniční blogy. (alza.cz)

Podobné produkty ako To nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4)
Grilování (978-80-87575-05-5), Bez masa (978-80-87575-34-5), Grilování (978-80-87737-61-3), Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5), Čokoláda (978-80-87575-56-7), Drůbež (978-80-87575-04-8), Koření (978-80-87575-48-2), Moučníky (978-80-87575-06-2), Superbyliny (978-80-87575-77-2), Bylinky (978-80-87575-42-0), Sýry (978-80-87575-12-3), Luštěniny (978-80-87575-93-2), Zmrzliny (978-80-87575-95-6), Eupalinova láska (978-80-87319-05-5), Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky (978-80-7529-257-5), Vegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8), Nejzajímavější proměny (978-80-87575-99-4), Bleskové dezerty (978-80-87575-86-4), Sviatočné hodovanie (978-80-87575-28-4), Slané pečení (978-80-87575-08-6), Rychlé večeře (978-80-87575-46-8), Zranitelnost a intimita (978-80-87249-05-5), Pocta moravskému teplokrevníkovi (978-80-87731-05-5), Snídaně a svačiny (978-80-87575-65-9), Dorty a dezerty (978-80-87575-01-7), Kuchařka pro děti (978-80-87575-90-1), Grilování 50 snadných receptů (978-80-206-1464-3), Pomazánky: 200 nejlepších receptů (978-80-87575-98-7), Těstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7), Grilování: 140 moderních grilovacích receptů (978-80-905710-2-0)