Světle šedý čalouněný beliani aberdeen (beliani_119601)

Produkt Světle šedý čalouněný beliani aberdeen (beliani_119601) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Světle šedý čalouněný beliani aberdeen (beliani_119601) upraviť a produkt hľadať znova.

Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN (beliani_119601)

Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN  (beliani_119601)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: polyester, rozměry: 41×80×80 cm (V׊×H) stříbrná a šedá barva Hodil by se vám nový doplněk k sezení nebo možnost pohodlného natažení nohou? Potom pro vás bude ten pravý taburet BELIANI. Má klasický obdélníkový tvar, který lze jednoduše sladit s vaším nábytkem. Pokud se týká jeho rozměrů, ty činí 80 × 80 cm, výška pak bude optimálních 41 cm. Produkt Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN byl vyrobený z patřičně odolného materiálu, tvoří jej polyester. Je obohacen o nožičky, což mu dodává elegantní šmrnc a lépe se přenáší z místa na místo. Nejdůležitější přednosti produktu Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN Perfektní pro dlouhé večery u televize Obdélníkový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Stojí na nožičkách Materiál taburetu BELIANI: polyester Kraluje mu stříbrná a šedá barva Rozměry produktu Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN dělají 41 × 80 × 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN (beliani_119601) , Světle šedý čalouněný beliani oslo (beliani_65434)

Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434)

Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: polyester, rozměry: 46×95×71 cm (V׊×H) stříbrná a šedá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? V tom případě se vám jistě zalíbí taburet BELIANI. Má sympatický obdélníkový tvar, který se bude skvěle hodit k vašemu nábytku. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 95 × 71 cm, u výšky pak výrobce navrhl 46 cm. Produkt Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO je z kvalitního a zároveň patřičně odolného materiálu, v tomto případě je to polyester. Je obohacen o nožičky, což mu dodává lehkost a elegantnější vzhled a také jej snadněji přenesete z místa na místo. Zajímavé přednosti produktu Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO Zútulněte svůj domov novým praktickým kouskem Obdélníkový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Obohacen o drobné nožky Materiál taburetu BELIANI: polyester Kraluje mu stříbrná a šedá barva Rozměry produktu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434) , Čalouněný beliani šedý tampa (beliani_73336)

Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435)

Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: polyester, rozměry: 46×95×71 cm (V׊×H) stříbrná a šedá barva Rádi máte u televize natažené nohy nebo hledáte možnost nového sezení? Potom se vám bude líbit taburet BELIANI. Má sympatický obdélníkový tvar, který bude perfektním doplňkem vašeho interiéru. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 95 × 71 cm, u výšky pak výrobce navrhl 46 cm. Produkt Šedý čalouněný BELIANI OSLO byl vyrobený z kvalitního a odolného materiálu, vytváří jej polyester. Lze u něj najít nožičky, což mu přidává na elegantním dojmu a také se hravě přenáší z místa na místo. Nejdůležitější přednosti produktu Šedý čalouněný BELIANI OSLO Udělejte si radost novým praktickým kouskem do vašeho domova Obdélníkový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem S drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: polyester Zvýrazňuje jej stříbrná a šedá barva Rozměry produktu Šedý čalouněný BELIANI OSLO činí 46 × 71 × 95 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435) , Šedý čalouněný beliani oslo (beliani_65435)

BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN (beliani_154822)

BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN (beliani_154822)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: umělá kůže, rozměry: 41×80×80 cm (V׊×H) bílá a stříbrná barva Poohlížíte se po novém doplňku k sezení nebo po možnosti natáhnout si po dlouhém dni nohy? Potom by vás mohl zaujmout taburet BELIANI. Má pěkný čtvercový tvar, který bude perfektním doplňkem vašeho interiéru. Pokud se týká jeho rozměrů, ty činí 80 × 80 cm, u výšky pak výrobce navrhl 41 cm. Produkt BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN je zhotoven z velmi odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří umělá kůže. Stojí na drobných nožkách, což zvyšuje jeho eleganci a také se díky nim snadno přenáší. Nejdůležitější přednosti produktu BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN Udělejte si radost novým praktickým kouskem do vašeho domova Čtvercový tvar si perfektně porozumí s ostatním vaším nábytkem Vyrobený s drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: umělá kůže Podtrhuje jej bílá a stříbrná barva Rozměry produktu BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN (beliani_154822) , Tyrkysový čalouněný beliani tampa (beliani_165851)

Čalouněný BELIANI šedý TAMPA (beliani_73336)

Čalouněný BELIANI šedý TAMPA (beliani_73336)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 30×55×55 cm (V׊×H) šedá barva Toužíte po novém doplňku k sezení nebo po pohodlném natažení nohou? Pak se vám jistě zalíbí taburet BELIANI. Má klasický kulatý tvar, který hravě sladíte s ostatním vaším nábytkem. Pokud se zaměříme na rozměry tohoto modelu, ty jsou 55 × 55 cm, výška pak byla navržena s 30 cm. Produkt Čalouněný BELIANI šedý TAMPA byl zhotovený z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří textil. Významné funkce produktu Čalouněný BELIANI šedý TAMPA Dopřejte si pohodlí nejen pro svoje nohy Kulatý tvar snadno sladíte s interiérem Materiál taburetu BELIANI: textil Zdobí jej šedá barva Rozměry produktu Čalouněný BELIANI šedý TAMPA jsou 30 × 55 × 55 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněný BELIANI šedý TAMPA (beliani_73336) , Fialový čalouněný beliani chesterfield wisconsin (beliani_73099)

Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA (beliani_165851)

Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA (beliani_165851)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 30×55×55 cm (V׊×H) modrá barva Hledáte produkt, který by vám nabídl pohodlné místo k sezení i možnost odpočinku pro vaše nohy? V tom případě by se vám mohl hodit taburet BELIANI. Má příjemný kulatý tvar, který můžete sladit se zbytkem nábytku. Pokud jde o rozměry, tento model měří 55 × 55 cm, výška pak bude optimálních 30 cm. Produkt Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA je vyrobený z patřičně odolného materiálu, vytváří jej textil. Základní přednosti produktu Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA Dopřejte si pohodlí nejen pro svoje nohy Kulatý tvar perfektně zapadne do vašeho interiéru Materiál taburetu BELIANI: textil Podtrhuje jej modrá barva Rozměry produktu Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA mají hodnoty 30 × 55 × 55 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA (beliani_165851) , Beliani z bílé ekokůže aberdeen (beliani_154822)

Pastelový čalouněný BELIANI MANTEO (beliani_73604)

Pastelový čalouněný BELIANI MANTEO (beliani_73604)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: bavlna, rozměry: 42×50×39 cm (V׊×H) bílá a zelená barva Toužíte po novém sezení nebo po dokonalém odpočinku pro vaše unavené nohy? V tom případě si nenechte ujít taburet BELIANI. Má sympatický obdélníkový tvar, který si skvěle porozumí s ostatním vaším nábytkem. Co do jeho rozměrů, ty činí 50 × 39 cm, u výšky pak výrobce navrhl 42 cm. Produkt Pastelový čalouněný BELIANI MANTEO byl vyrobený z kvalitního a odolného materiálu, tvoří jej bavlna. Objevíte u něj nožičky, což mu dodává lehkost a elegantnější vzhled a také je usnadněn jeho přenos z místa na místo. Podstatné parametry produktu Pastelový čalouněný BELIANI MANTEO Taburet se stane skvělým doplňkem nejen v obývacím pokoji Obdélníkový tvar si perfektně sedne s ostatním vaším nábytkem Stojí na drobných nožkách Materiál taburetu BELIANI: bavlna Interiér vám doplní jeho bílá a zelená barva Rozměry produktu Pastelový čalouněný BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pastelový čalouněný BELIANI MANTEO (beliani_73604) , Sametový světle šedý beliani oslo (beliani_161631)

Čalouněný BELIANI červený TAMPA (beliani_73337)

Čalouněný BELIANI červený TAMPA (beliani_73337)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 30×55×55 cm (V׊×H) červená barva Rádi byste si podložili nohy či jen získali další doplněk na sezení? Pak nedáte dopustit na taburet BELIANI. Má příjemný kulatý tvar, který lze jednoduše sladit s vaším nábytkem. Hovoříme-li o jeho rozměrech, ty dělají 55 × 55 cm, u výšky pak výrobce navrhl 30 cm. Produkt Čalouněný BELIANI červený TAMPA je vyrobený z patřičně odolného materiálu, tvoří jej textil. Zásadní vlastnosti produktu Čalouněný BELIANI červený TAMPA Pohodlný taburet do vašeho domova Kulatý tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Materiál taburetu BELIANI: textil Podtrhuje jej červená barva Rozměry produktu Čalouněný BELIANI červený TAMPA dělají 30 × 55 × 55 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněný BELIANI červený TAMPA (beliani_73337) , Lenoška šedý samet aberdeen, 152547

Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73099)

Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73099)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 32×30×30 cm (V׊×H) fialová barva Toužíte po novém doplňku k sezení nebo po pohodlném natažení nohou? Pak by vás mohl zaujmout taburet BELIANI. Má příjemný čtvercový tvar, který si skvěle porozumí s ostatním vaším nábytkem. Pokud se zaměříme na rozměry tohoto modelu, ty jsou 30 × 30 cm, na výšku to pak bude příjemných 32 cm. Produkt Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN je vyroben z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří textil. Je obdařen nožičkami, což mu dodává elegantní šmrnc a také je umožněn jeho snadný přesun z místa na místo. Důležité přednosti produktu Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN Zútulněte svůj domov novým praktickým kouskem Čtvercový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Vyrobený s drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: textil Podtrhuje jej fialová barva Rozměry produktu Fialový čalouněný BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73099) , Beliani puf světle šedý 46 × 48 cm dalama (beliani_135554)

Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73097)

Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73097)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 32×30×30 cm (V׊×H) žlutá barva Máte po dlouhém dni unavené nohy a chcete je pohodlně natáhnout? V takovém případě vás určitě zaujme taburet BELIANI. Má sympatický čtvercový tvar, který jde snadno sladit s vaším interiérem. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 30 × 30 cm, výška pak byla navržena s 32 cm. Produkt Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN je vyrobený z patřičně odolného materiálu, vytváří jej textil. Výrobce jej postavil na nožičky, což mu dodává elegantní šmrnc a k tomu se lépe přenáší. Klíčové znaky produktu Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN Taburet se bude v obývacím pokoji skvěle vyjímat Čtvercový tvar se bude skvěle hodit do vašeho interiéru S nožičkami Materiál taburetu BELIANI: textil Doplňuje ho žlutá barva Rozměry produktu Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN činí 32 × 30 × 30 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73097) , Čalouněný polstr na sedák 50 × 50 × 10 cm šedý

Sametový světle šedý BELIANI OSLO (beliani_161631)

Sametový světle šedý BELIANI OSLO (beliani_161631)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 46×95×71 cm (V׊×H) šedá barva Hodil by se vám nový doplněk k sezení nebo možnost pohodlného natažení nohou? V takovém případě by vaší pozornosti neměl utéct taburet BELIANI. Má klasický obdélníkový tvar, kterým můžete doplnit interiér pokoje. Pokud se zaměříme na jeho rozměry, ty jsou 95 × 71 cm, výška pak byla navržena s 46 cm. Produkt Sametový světle šedý BELIANI OSLO je zhotoven z velmi odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří textil. Stojí na nožičkách, působí tak lehčím, elegantnějším dojmem a také je umožněn jeho snadný přesun z místa na místo. Podstatné funkce produktu Sametový světle šedý BELIANI OSLO Bude se v obývacím pokoji skvěle vyjímat Obdélníkový tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Doplňují jej nožičky Materiál taburetu BELIANI: textil Váš interiér doplní jeho šedá barva Rozměry produktu Sametový světle šedý BELIANI OSLO jsou 46 × 71 × 95 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametový světle šedý BELIANI OSLO (beliani_161631) , Šedý beliani kansas (beliani_74983)

BELIANI, Béžová čalouněná rohová pohovka NORREA, 71567 (beliani_71567)

BELIANI, Béžová čalouněná rohová pohovka NORREA, 71567 (beliani_71567)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál dřevo, kov a polyester, levý roh, vícemístná, rozměry 85 × 260 × 193 cm (V׊×H) Uvažujete o zakoupení nové pohovky? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L disponuje dostatkem místa k sezení. Zlepší vzhled interiéru a zajistí vám maximální pohodlí. Pohovka na nožičkách působí moderně, navíc zjednodušuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 85 × 260 × 193 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 40 cm a hloubka sedu dosahuje 193 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 95 kg. Zásadní přednosti pohovky BELIANI, Béžová čalouněná rohová pohovka NORREA, 71567 Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami S orientací rohu vlevo Použitým materiálem je dřevo, kov a polyester Pohovka disponuje rozměry 85 × 260 × 193 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 40 cm Hloubka sedu je 193 cm Hmotnost pohovky 95 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Béžová čalouněná rohová pohovka NORREA, 71567 (beliani_71567) , Beliani šedý altos (beliani_121513)

BELIANI, Čalouněná modulární pohovka růžová TIBRO, 321881 (beliani_321881)

BELIANI, Čalouněná modulární pohovka růžová TIBRO, 321881 (beliani_321881)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál dřevo a polyester, univerzální roh, vícemístná, rozměry 40 × 100 × 200 cm (V׊×H) Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc vám ulehčí úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 40 × 100 × 200 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 40 cm a hloubka sedu dosahuje 200 cm. Hmotnost pohovky činí 91 kg. Hlavní vlastnosti pohovky BELIANI, Čalouněná modulární pohovka růžová TIBRO, 321881 Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek S nožičkami Lze ji umístit kamkoliv díky univerzálnímu rohu Materiálem je dřevo a polyester U pohovky počítejte s rozměry 40 × 100 × 200 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 40 cm Počítejte s hloubkou sedu 200 cm Pohovka o hmotnosti 91 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Čalouněná modulární pohovka růžová TIBRO, 321881 (beliani_321881) , Šedý beliani rovigo (beliani_220607)

BELIANI puf světle šedý 46 × 48 cm DALAMA (beliani_135554)

BELIANI puf světle šedý 46 × 48 cm DALAMA (beliani_135554)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: juta a bavlna, rozměry: 48×46×46 cm (V׊×H) béžová a šedá barva Máte u televize rádi pohodlí nebo se poohlížíte po nových možnostech sezení? Pak vás zajisté osloví taburet BELIANI. Má pěkný kulatý tvar, který podtrhne vzhled vašeho interiéru. Co se týče rozměrů, u tohoto kusu je nutné počítat s velikostí 46 × 46 cm, na výšku to pak bude příjemných 48 cm. Produkt BELIANI puf světle šedý 46 × 48 cm DALAMA byl vyhotovený z odolného materiálu, v tomto případě je to juta a bavlna. Rozhodující přednosti produktu BELIANI puf světle šedý 46 × 48 cm DALAMA Zútulněte svůj domov novým praktickým kouskem Kulatý tvar si perfektně porozumí s vaším interiérem Materiál taburetu BELIANI: juta a bavlna Váš interiér doplní jeho béžová a šedá barva Rozměry produktu BELIANI puf světle šedý 46 × 48 cm DALAMA mají hodnoty 48 × 46 × 46 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI puf světle šedý 46 × 48 cm DALAMA (beliani_135554) , Starblitz aberdeen 10 (aberdeen10)

BELIANI, Čalouněná sedací souprava světle šedá CHESTERFIELD velká, 156183 (beliani_156183)

BELIANI, Čalouněná sedací souprava světle šedá CHESTERFIELD velká, 156183 (beliani_156183)
Detail

Sedací souprava - s nožičkami, materiál polyester, univerzální roh, 3+1 míst k sezení, rozměry 85 × 112 × 79 cm (V׊×H) Plánujete zakoupení nové sedačky? Potom byste mohli být spokojeni se sedací soupravou BELIANI. Její klasický styl je nepřehlédnutelný v každém prostoru. Sedací souprava s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc zjednodušuje úklid. Sedací souprava 3+1 disponuje jednou trojmístnou pohovkou a jedním křeslem. Rozměry sedací soupravy BELIANI jsou 85 × 112 × 79 cm (V׊×H). Výška sedu dosahuje 48 cm a hloubka sedu činí 79 cm. Hmotnost sedací soupravy činí 86 kg. Zásadní přednosti sedací soupravy BELIANI, Čalouněná sedací souprava světle šedá CHESTERFIELD velká, 156183 Sedací souprava BELIANI má klasický styl a zajistí vám vytoužený odpočinek S nožičkami S univerzálním rohem Materiálem je polyester Získáte sedací soupravu 3+1 Rozměry sedací soupravy jsou 85 × 112 × 79 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 48 cm Hloubka sedu činí 79 cm Sedací... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Čalouněná sedací souprava světle šedá CHESTERFIELD velká, 156183 (beliani_156183) , Beliani šedý manšestrový lemvig (beliani_251274)

BELIANI, Čalouněná sedací souprava tmavě šedá, OTRA pro 5 osob, 165447 (beliani_165447)

BELIANI, Čalouněná sedací souprava tmavě šedá, OTRA pro 5 osob, 165447 (beliani_165447)
Detail

Sedací souprava - s nožičkami, materiál polyester, univerzální roh, 3+2 míst k sezení, rozměry 76 × 154 × 84 cm (V׊×H) Vaše sedačka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Potom by vás mohla oslovit sedací souprava BELIANI. Její klasický styl zviditelní každý prostor. Sedací souprava s nožičkami je velmi praktická, a navíc usnadňuje úklid. U sedací soupravy 3+2 počítejte s jednou trojmístnou a jednou dvoumístnou pohovkou. Rozměry sedací soupravy BELIANI jsou 76 × 154 × 84 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 44 cm a počítejte s hloubkou sedu 84 cm. Hmotnost sedací soupravy dosahuje 92 kg. Klíčové přednosti sedací soupravy BELIANI, Čalouněná sedací souprava tmavě šedá, OTRA pro 5 osob, 165447 Sedací souprava BELIANI má klasický styl a přináší vám vytoužený odpočinek S nožičkami S univerzálním rohem Použitým materiál je polyester Získáte sedací soupravu 3+2 Rozměry sedací soupravy odpovídají 76 × 154 × 84 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 44 cm Hloubka sedu... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Čalouněná sedací souprava tmavě šedá, OTRA pro 5 osob, 165447 (beliani_165447) , Beliani šedý sametový flayat (beliani_204244)

BELIANI s přistýlkou v světle šedým čalounění 90 × 200 cm LIBOURNE (beliani_184412)

BELIANI s přistýlkou v světle šedým čalounění 90 × 200 cm LIBOURNE (beliani_184412)
Detail

Postel - 184 × 220 cm (Š×D), výška 75 cm, jednolůžko, rozkládací a s čelem, materiál dřevo a polyester, klasický styl, dekor dřeva eukalyptus a kaučukovník, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, šedá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Pro větší děti i dospělé je vhodná jednolůžková postel. Postel má 75 × 184 × 220 cm (vך×h). Zatímco její šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalita použitých materiálů zase spolehlivou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo a polyester. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také klasický styl. Hlavní přednosti produktu BELIANI s přistýlkou v světle šedým čalounění 90 × 200 cm LIBOURNE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 75 × 184 × 220 cm (vך×h)... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI s přistýlkou v světle šedým čalounění 90 × 200 cm LIBOURNE (beliani_184412) , Beliani šedý samet eurostar (beliani_121935)

BELIANI, Čalouněná sedací souprava světle šedá, OTRA pro 5 osob, 165449 (beliani_165449)

BELIANI, Čalouněná sedací souprava světle šedá, OTRA pro 5 osob, 165449 (beliani_165449)
Detail

Sedací souprava - s nožičkami, materiál polyester, univerzální roh, 3+2 míst k sezení, rozměry 76 × 154 × 84 cm (V׊×H) Uvažujete o zakoupení nové sedačky? Potom by se vám mohla líbit sedací souprava BELIANI. Její klasický styl bude vynikat v každém prostoru. Sedací souprava s nožičkami je velmi praktická, navíc vám ulehčí úklid. U sedací soupravy 3+2 máte k dispozici jednu trojmístnou a jednu dvoumístnou pohovku. Rozměry sedací soupravy BELIANI činí 76 × 154 × 84 cm (V׊×H). Výška sedu dosahuje 44 cm a hloubka sedu je 84 cm. Sedací souprava váží 92 kg. Klíčové přednosti sedací soupravy BELIANI, Čalouněná sedací souprava světle šedá, OTRA pro 5 osob, 165449 Sedací souprava BELIANI má klasický styl a zajistí vám vytoužený odpočinek S nožičkami Přizpůsobí se místnosti díky univerzálnímu rohu Výrobní materiál: polyester Nabízená sestava má složení 3+2 Rozměry sedací soupravy odpovídají 76 × 154 × 84 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 44 cm Hloubka sedu činí 84... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Čalouněná sedací souprava světle šedá, OTRA pro 5 osob, 165449 (beliani_165449) , Beliani světle dřevo melody small (beliani_161161)

Fialové čalouněné křeslo ABERDEEN, 254006

Fialové čalouněné křeslo ABERDEEN, 254006
Detail

Křeslo - polohovatelné, relaxační, materiál kov, polyester a překližka, nosnost 150 kg, rozměr 83 × 106 × 88 cm (V׊×H), výška sedu 41 cm, hmotnost 36 kg, černá a fialová barva Poohlížíte se po designovém kousku do vaší domácnosti? Stylové křeslo BELIANI může být tím, co ještě potřebujete. Křeslo se vyznačuje polohováním, což vám zpříjemní každodenní relaxaci. Relaxační křeslo vám zpříjemní každodenní pobyt například u televizních obrazovek. Disponuje nosností až 150 kg. Ke zhotovení tohoto typu slouží kov, polyester a překližka. Barva křesla BELIANI je černá a fialová a zajisté pro něj najdete u vás doma to pravé místo. Příjemný odpočinek umocní přidané područky, které jsou vzdáleny od země 61 cm. Rozměry sedáku jsou 41 × 60 cm (V×H). Hlavní přednosti křesla Fialové čalouněné křeslo ABERDEEN, 254006 Moderní křeslo BELIANI Polohování přispěje k dokonalé relaxaci Nabízí nosnost až 150 kg Materiálem pro jeho výrobu je kov, polyester a překližka Křeslu BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fialové čalouněné křeslo ABERDEEN, 254006 , Světle hnědá beliani hrošík hippo (beliani_121853)

Hnědé čalouněné rozkládací křeslo ABERDEEN, 154545

Hnědé čalouněné rozkládací křeslo ABERDEEN, 154545
Detail

Křeslo - polohovatelné, relaxační, rozkládací, klasický styl, s polstrováním, materiál dřevo, kov a polyester, nosnost 150 kg, rozměr 83 × 107 × 168 cm (V׊×H), výška sedu 41 cm, výška opěradla 45 cm, hmotnost 39 kg, hnědá barva Chcete doma zvýšit počet míst k sezení? Klasický styl křesla BELIANI je přesně to, co vám chybí. Super polohovací televizní křeslo s pohodlným čalouněním využijete při každodenní relaxaci. Rozkládací křeslo je vhodné i pro příležitostné přespání vašich známých nebo přátel. Relaxační křeslo je určeno pro odpočinek nebo třeba utřídění svých myšlenek. Jeho nosnost dosahuje až 150 kg. Polstrované křeslo BELIANI se postará o vaše maximální pohodlí. Na výrobu tohoto typu se používá dřevo, kov a polyester. Barva křesla BELIANI je hnědá a zaručeně přispěje k pohodlí vašeho domova. K už tak příjemnému posezení přispějí i područky, které jsou od země vzdáleny 61 cm a výška opěradla je 45 cm. Rozměry sedáku jsou 41 × 140 cm (V×H). Klíčové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hnědé čalouněné rozkládací křeslo ABERDEEN, 154545 , Světle šedá beliani nosorožec rhino (beliani_120278)

Tmavě šedé čalouněné rozkládací křeslo ABERDEEN, 119694

Tmavě šedé čalouněné rozkládací křeslo ABERDEEN, 119694
Detail

Křeslo - polohovatelné, relaxační, rozkládací, moderní styl, s polstrováním, materiál dřevo, kov a polyester, nosnost 180 kg, rozměr 83 × 107 × 168 cm (V׊×H), výška sedu 41 cm, výška opěradla 45 cm, hmotnost 39 kg, modrá, stříbrná a šedá barva Pořizujete si do vaší domácnosti nové kousky? Moderní styl křesla BELIANI se vám zajisté bude hodit. Při každodenní relaxaci se můžete uvolnit v polohovacím křesle s pohodlným čalouněním. Rozkládací křeslo se vám bude hodit jako náhradní spaní pro hosty. Relaxační křeslo vám zpříjemní každodenní pobyt například u televizních obrazovek. Jistě oceníte jeho nosnost až 180 kg. Polstrované křeslo BELIANI vám zajistí maximální komfort i při delším sezení. Na výrobu tohoto typu se používá dřevo, kov a polyester. Barva křesla BELIANI je modrá, stříbrná a šedá a zajisté pro něj najdete u vás doma to pravé místo. Područky, jež podpoří již příjemné posezení, jsou vzdáleny od země 61 cm a výška opěradla je 45 cm. Rozměry sedáku jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tmavě šedé čalouněné rozkládací křeslo ABERDEEN, 119694 , Světle šedá beliani slon elephant (beliani_121602)

Lenoška čalouněné imitací hnedé kůže ABERDEEN, 119057

Lenoška čalouněné imitací hnedé kůže ABERDEEN, 119057
Detail

Lenoška , nosnost: 150 kg, rozměry: 830 × 1070 × 1680 cm (V׊×H), barva: hnědá Každý si občas potřebuje odpočinout. K tomuto účelu vám perfektně poslouží velmi komfortní lenoška BELIANI, která vám pomůže se dokonale uvolnit a zapomenout na všechny starosti. Na první pohled zaujme její klasický styl. Relaxační lenoška je stvořená pro každodenní odpočinek, ale je také vkusným kusem nábytku. Má pohodlné polstrování, a tak si můžete být jisti, že i při delším lenošení budete mít maximální komfort. Pro lenošku byl zvolen zajímavý dekor dřeva, kterým je eukalyptus. Její barva je hnědá. Rozměry lenošky BELIANI odpovídají 830 × 1070 × 1680 cm (vך×h). Disponuje nosností až 150 kg. Klíčové vlastnosti lenošky Lenoška čalouněné imitací hnedé kůže ABERDEEN, 119057 Lenoška BELIANI vám zpříjemní relaxaci Klasický styl Relaxační provedení je určeno pro odpočinek Pyšní se pohodlným polstrováním Dekor dřeva je eukalyptus Barva lenošky BELIANI je hnědá Její rozměry dosahují 830... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lenoška čalouněné imitací hnedé kůže ABERDEEN, 119057 , Světle šedá beliani prasátko piggy (beliani_121813)

Grafitově šedé čalounění rozkládací křeslo ABERDEEN, 118705

Grafitově šedé čalounění rozkládací křeslo ABERDEEN, 118705
Detail

Křeslo - relaxační, rozkládací, s polstrováním, materiál polyester, nosnost 150 kg, rozměr 83 × 107 × 168 cm (V׊×H), výška sedu 41 cm, hmotnost 39 kg, černá barva Stále doma nemáte dostatek míst k sezení? Stylové křeslo BELIANI je pro vás ideální volbou. Rozkládací křeslo vám ušetří spoustu místa a v případě potřeby jej jen rozložíte. Relaxační křeslo vám zpříjemní každodenní pobyt například u televizních obrazovek. Jeho nosnost dosahuje až 150 kg. Polstrované křeslo BELIANI vám poskytne maximální pohodlí při delším sezení. Ke zhotovení tohoto typu slouží polyester. Barva křesla BELIANI je černá a zajisté pro něj najdete u vás doma to pravé místo. Rozměry sedáku jsou 41 × 140 cm (V×H). Zásadní vlastnosti křesla Grafitově šedé čalounění rozkládací křeslo ABERDEEN, 118705 Oblíbené křeslo BELIANI V případě nečekané návštěvy stačí křeslo jen rozložit Jeho nosnost činí až 150 kg Polstrování pro pohodlné sezení Materiálem pro jeho zhotovení je polyester Křeslu BELIANI (alza.cz)

Podobné produkty ako Grafitově šedé čalounění rozkládací křeslo ABERDEEN, 118705 , Beliani světle hnědý/bílý elida (beliani_125351)

Světle šedé čalouněné rozkládací křeslo ABERDEEN, 119693

Světle šedé čalouněné rozkládací křeslo ABERDEEN, 119693
Detail

Křeslo - polohovatelné, relaxační, rozkládací, moderní styl, s polstrováním, materiál dřevo, kov a polyester, nosnost 150 kg, rozměr 87 × 107 × 168 cm (V׊×H), výška sedu 41 cm, výška opěradla 45 cm, hmotnost 46 kg, stříbrná a šedá barva Chcete si zařídit novou domácnost? Moderní styl křesla BELIANI bude pro vás ideální. Křeslo se vyznačuje polohováním, což vám zpříjemní každodenní relaxaci. Rozkládací křeslo vám ušetří spoustu místa a v případě potřeby jej jen rozložíte. Relaxační křeslo je určeno pro odpočinek nebo třeba utřídění svých myšlenek. Má nosnost až 150 kg. Polstrované křeslo BELIANI vám poskytne pohodlné sezení. Pro výrobu tohoto typu se používá dřevo, kov a polyester. Barva křesla BELIANI je stříbrná a šedá a zaručeně přispěje k pohodlí vašeho domova. Područky, jež podpoří již příjemné posezení, jsou vzdáleny od země 61 cm a výška opěradla činí 45 cm. Rozměry sedáku jsou 41 × 140 cm (V×H). Klíčové vlastnosti křesla Světle šedé čalouněné rozkládací... (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedé čalouněné rozkládací křeslo ABERDEEN, 119693 , Světle šedá beliani hrošík hippo (beliani_121852)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)
Detail

Postel - 156 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 95 × 156 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789) , Beliani blackpool světle hnedý/černý (beliani_126373)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)
Detail

Postel - 187 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, modrá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 70 × 187 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří povrchová úprava v matu. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do každého domova klasický styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC Kvalitní postel... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639) , Lenoška béžový samet aberdeen, 152829

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)
Detail

Postel - 176 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 95 × 176 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788) , Křeslo tmavě hnědé aberdeen, 254083

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)
Detail

Postel - 147 × 218 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, moderní styl, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel měří 109 × 147 × 218 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná moderní styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900) , Sametová smaragdová lenoška aberdeen, 167956

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)
Detail

Postel - 196 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 95 × 196 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)
Detail

Postel - 167 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, modrá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel měří 70 × 167 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří úprava povrchu v matném provedení. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní klasický styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638) , Šedý beliani na kávu chester (beliani_71869)

BELIANI LUCEA (beliani_198590)

BELIANI LUCEA (beliani_198590)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, 4 nohy, černá a stříbrná barva, výška 44 cm Odkládací stolek BELIANI je skvělým doplňkem do každého interiéru, který využijete pro odkládání drobností nebo vystavení dekorací. Jeho kulaté provedení oceníte pro celou řadu možností, jak jej nakombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska zhotovena, je kov zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě dělá kov, nejen že dobře vypadá, ale je samozřejmě i velmi stabilní a praktická. Líbivému designu odkládacího stolku BELIANI vládne černá a stříbrná barva. Rozměry, které byste při umisťování měli zvážit, jsou 40 × 44 × 40 cm. Důležité vlastnosti u produktu BELIANI LUCEA Kousek s líbivým designem do každého interiéru Praktické a pohledné kulaté řešení Odolnou desku tvoří kov Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: kov Barevnost stolku BELIANI bude černá a stříbrná Stolek BELIANI má rozměry 40 cm × 44 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI LUCEA (beliani_198590)

BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072)

BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072)
Detail

Postel - 153 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Uvažujete nad novou postelí, která do vaší ložnice ideálně padne? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel má 109 × 153 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje vkusný styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI 140 × 200 cm s... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072)

BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066)

BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066)
Detail

Postel - 193 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Potřebujete novou postel, která by dokonale zapadla do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel měří 109 × 193 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje povedený styl. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI 180 × 200 cm s... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066)

BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069)

BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069)
Detail

Postel - 173 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem, materiál polyester, klasický styl, dekor dřeva borovice, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel měří 109 × 173 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je polyester. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná klasický styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE Kvalitní postel BELIANI Měří 109 × 173 × 213 cm (vך×h)... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069)

BELIANI hnědý EUROSTAR (beliani_121934)

BELIANI hnědý EUROSTAR (beliani_121934)
Detail

Noční stolek - černá a hnědá barva, dekor dřeva borovice, obdelníkový, retro styl, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 46 × 50 × 35 cm (V׊×H) K odložení rozečtené knihy či umístění lampičky vám poslouží praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho retro styl. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, které je vkusně řešeno. Ve spodní části se nacházejí 4 klasické nožičky, které se postarají o perfektní stabilitu. Umožní dobrou cirkulaci vzduchu a snadný úklid podlahy pod stolkem. Zahrnuje přidané šuplíky a úložný prostor pro uložení drobných věcí. K umístění osobních věcí vám poslouží odkládací část nočního stolku. V balení naleznete jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI váš interiér dovede k dokonalosti. Hlavní přednosti výrobku BELIANI hnědý EUROSTAR Retro noční stolek BELIANI vám poskytne dostatečný prostor na lampičku, budík či knížku Obdélníkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI hnědý EUROSTAR (beliani_121934)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73598)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73598)
Detail

Regál - dřevěný, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 4 police, nosnost police 5 kg, šroubovaný, černá barva konstrukce, rozměry 1520 × 800 × 300 mm (V׊×H) Máte v úmyslu ještě něčím vyplnit nevyužitý prostor ve vašem bytě? Ideálním výběrem by mohl být policový regál BELIANI. Budete tak mít k dispozici praktický bytový doplněk s dostatečným úložným prostorem. Regál disponuje 4 policemi. Dřevěná konstrukce zajistí stabilitu a také moderní design. Polici je možné zatížit maximálně 5 kg. Pro jednoduchou přepravu a lepší uskladnění se dodává v rozloženém stavu. S jeho smontováním vám pomohou spojovacích materiály a návod, které naleznete uvnitř balení. Regál BELIANI měří 1520 × 800 × 300 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu BELIANI FOSTER černý Regál BELIANI obsahuje 4 police Materiál konstrukce: dřevo Police jsou zhotoveny z dřevovláknité desky (MDF) Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce je černá Regál BELIANI měří 1520 × 800 × 300... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI FOSTER černý (beliani_73598)

BELIANI hnědý ALTOS (beliani_121514)

BELIANI hnědý ALTOS (beliani_121514)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 64 × 44 × 115 cm barva: černá Uvažujete o pořízení nového nábytku? Pokud je vaše odpověď ano, mohl by se vám hodit konferenční stolek BELIANI, který vás překvapí svou praktičností, přičemž navíc bude skvěle vypadat. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že jeho rozměry jsou 44 × 64 × 115 cm. Máme-li na mysli desku stolku, byla navržena z materiálu, kterým je MDF. Máme-li v hledáčku konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI hnědý ALTOS bude pro vás perfektní, jestliže vám přináší radost obdélníkové kusy nábytku. Významné vlastnosti u produktu BELIANI hnědý ALTOS Podtrhněte prostor svého domova novým konferenčním stolkem Rozměry jsou u tohoto modelu 44 × 64 × 115 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří MDF Je pro vás jako dělaný, pokud hledáte obdélníkové kusy nábytku BELIANI hnědý ALTOS činí elegantním černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI hnědý ALTOS (beliani_121514)

Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125)

Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125)
Detail

Noční stolek - bílá barva, obdelníkový, vintage styl, materiál konstrukce dřevotříska a MDF, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 52 × 48 × 43 cm (V׊×H) Na budík či rozečtenou knihu pro vás máme připravený praktický noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho vintage styl. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Je vyroben s přidanými šuplíky a s úložným prostorem pro ukládání drobných věcí. Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí. Součást balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI doladí váš pokoj k dokonalosti. Klíčové vlastnosti výrobku Bílý BELIANI GILBERT Vintage noční stolek BELIANI vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Obdélníkové provedení působí nadčasovým a elegantním dojmem Je vybaven šuplíky i úložným prostorem Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí V balení je obsažen jeden noční stolek pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125)

BELIANI FOSTER bílý (beliani_165100)

BELIANI FOSTER bílý (beliani_165100)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky MDF, materiál konstrukce MDF, bílá barva, rozměry 60 × 40 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk příhodný do každého interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho čtvercové provedení nabízí řadu možností, jak jej zkombinovat s dalším nábytkem. Materiál, který byl zvolen k výrobě desky, je mdf nabízející pevnost a odolnost. Konstrukce, v tomto případě mdf, nejen že dobře vypadá, ale je samozřejmě i velmi stabilní a praktická. Atraktivnímu designu odkládacího stolku BELIANI dále dodává na kráse bílá barva. Rozměry, které byste při výběru místa měli brát v potaz, jsou 40 × 60 × 40 cm. Základní vlastnosti u produktu BELIANI FOSTER bílý Designový kousek ozvláštní každý interiér Elegantní čtvercové řešení Desku kompletuje mdf Konstrukce je z materiálu: mdf Barevné provedení stolku BELIANI je bílá Stolek BELIANI bude mít rozměry 40 cm × 60 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI FOSTER bílý (beliani_165100)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73596)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73596)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, překřížené nohy, 4 nohy, černá barva, rozměry 60 × 40 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk zapadající do jakéhokoliv interiéru, který poslouží pro odkládání drobností i dekorací. Jeho čtvercové provedení vás příjemně překvapí tím, jak snadno se dá kombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, který byl zvolen k výrobě desky, je kov zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, tedy konkrétně kov, na vás zapůsobí nejen svým líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Výjimečnému designu odkládacího stolku BELIANI vládne černá barva. Pro správné umístění berte v potaz rozměry, které jsou 40 × 60 × 40 cm. Zásadní vlastnosti u produktu BELIANI FOSTER černý Kousek s designem vhodným do každého interiéru Působivě navržené čtvercové řešení Odolnou desku tvoří kov Materiál, který posloužil pro výrobu konstrukce: kov Barevné provedení stolku BELIANI je černá Stolek BELIANI bude... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI FOSTER černý (beliani_73596)

Béžová BELIANI MATARO (beliani_62821)

Béžová BELIANI MATARO (beliani_62821)
Detail

Koupelnová skříňka - rozměry 132 × 40 × 35 cm (V׊×H), materiál hliník a MDF Přemýšlíte o renovaci staré koupelny? Pak vás určitě zaujme horní koupelnová skříňka BELIANI. Béžová a stříbrná skříňka bude nejen plnit praktickou funkci, ale svou barvou a designem výborně doplní celkový vzhled koupelny. Koupelnová skříňka BELIANI je vybavena praktickými dvířky, za která uschováte vše potřebné. Materiálem skříňky je hliník a MDF. Rozměry koupelnové skříňky BELIANI činí 132 × 40 × 35 cm (V׊×H). Zásadní přednosti koupelnové skříňky Béžová BELIANI MATARO Béžová a stříbrná skříňka doladí vzhled vaší koupelny Je dodávána bez umyvadla Koupelnové doplňky uschováte za dvířka Materiálem pro výrobu koupelnové skříňky je hliník a MDF Rozměry koupelnové skříňky jsou 132 × 40 × 35 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Béžová BELIANI MATARO (beliani_62821)

Bílá BELIANI UNICORN (beliani_161339)

Bílá BELIANI UNICORN (beliani_161339)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: textil, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 35×31×91 cm (V׊×H), výška sedáku: 35 cm, hmotnost: 3 kg, 1 ks v balení, bílá barva Máte v úmyslu pořízení dalšího místa k sezení či jen doplnění interiéru? Bílá BELIANI UNICORN vám toto nabízí. Lze ji postavit i do malé místnosti, její rozměry dosahují 31 × 91 cm, sedák je potom umístěn ve výšce 35 cm. O stabilitu stoličky se postará konstrukce, kterou tvoří dřevo. Aby posezení na stoličce bylo pohodlné, bude pro vás nezbytné znát materiál sedáku. V tomto případě se používá textil. Elegantní vzhled stoličky BELIANI rozzáří bílá. Při její koupi je důležité myslet i na to, že její nosnost činí 120 kg. Uvnitř balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI disponuje hmotností 3 kg. Důležité funkce produktu Bílá BELIANI UNICORN Udělejte si radost elegantní stoličkou Je opatřena výškou sedu 35 cm Rozměry: 31 × 91 cm Stoličce BELIANI patří bílá barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílá BELIANI UNICORN (beliani_161339)

BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513)

BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 64 × 44 × 104 cm barva: šedá Poohlížíte se po novém nábytku nebo se doma chystáte na renovaci? Jestliže ano, zalíbí se vám konferenční stolek BELIANI, jenž je výjimečně praktický, a navíc dobře vypadá. Pokud budete zvažovat jeho budoucí místo, berte v potaz, že nabízí rozměry 44 × 64 × 104 cm. Při výrobě desky zvolil výrobce materiál, kterým je MDF. Zaměříme-li se na konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI šedý ALTOS se vám bude hodit, pokud vás těší obdélníkové kusy nábytku. Rozhodující parametry u produktu BELIANI šedý ALTOS Vybavte si váš domov stylovým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 44 × 64 × 104 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Bude se vám líbit, pokud máte ve svém hledáčku obdélníkové kusy nábytku BELIANI šedý ALTOS zdobí šedá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513)

Šedá BELIANI ALPACA (beliani_161095)

Šedá BELIANI ALPACA (beliani_161095)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: textil, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 45×65×30 cm (V׊×H), výška sedáku: 45 cm, hmotnost: 4 kg, 1 ks v balení, šedá barva Plánujete zakoupení dalšího místa k sezení či jen stylový kousek do vašeho interiéru? Šedá BELIANI ALPACA je tím správným výběrem. Umístíte ji klidně i do menší místnosti, její rozměry dosahují 65 × 30 cm a pokud jde o výšku sedáku, ta dosahuje 45 cm. Na výrobu konstrukce byl použit materiál, kterým je dřevo. Aby se vám na stoličce pohodlně sedělo, budete se starat i o materiál sedáku. Na tento model se používá textil. Podobu stoličky BELIANI doplní šedá. Při jejím používání je nutné myslet i na to, že její nosnost činí 120 kg. Uvnitř balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI váží 4 kg. Hlavní přednosti produktu Šedá BELIANI ALPACA Zakupte si originální stoličku Nabízí výšku sedu 45 cm Rozměry: 65 × 30 cm Stoličce BELIANI patří šedá barva Konstrukce se vyrábí z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá BELIANI ALPACA (beliani_161095)

Šedá BELIANI BILBAO (beliani_173679)

Šedá BELIANI BILBAO (beliani_173679)
Detail

Koupelnová skříňka - rozměry 88 × 40 × 35 cm (V׊×H), materiál MDF Přemýšlíte o novém vzhledu koupelny? Pak vás jistě zaujme horní koupelnová skříňka BELIANI. Stříbrná a šedá skříňka zastane nejen praktickou funkci, ale svou barvou a designem výborně doplní celkový vzhled koupelny. Koupelnová skříňka BELIANI disponuje praktickými dvířky, za která uložíte vše potřebné. Materiálem skříňky je MDF. Rozměry koupelnové skříňky BELIANI činí 88 × 40 × 35 cm (V׊×H). Hlavní přednosti koupelnové skříňky Šedá BELIANI BILBAO Stříbrná a šedá skříňka podtrhne vzhled vaší koupelny Dodává se bez umyvadla S dvířky, za něž uschováte koupelnové potřeby Materiálem pro výrobu koupelnové skříňky je MDF Rozměry koupelnové skříňky jsou 88 × 40 × 35 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá BELIANI BILBAO (beliani_173679)

Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983)

Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: bavlna, rozměry: 32×37×37 cm (V׊×H) bílá a šedá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? V tom případě by se vám mohl hodit taburet BELIANI. Má praktický čtvercový tvar, který podtrhne vzhled vašeho interiéru. Co do jeho rozměrů, ty činí 37 × 37 cm, u výšky pak očekávejte 32 cm. Produkt Šedý BELIANI KANSAS je zhotovený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří bavlna. Lze u něj najít nožičky, díky čemuž působí elegantnějším dojmem a k tomu se lépe přenáší. Základní přednosti produktu Šedý BELIANI KANSAS Pohodlný taburet do vašeho domova Čtvercový tvar snadno sladíte s interiérem Obohacen o nožičky Materiál taburetu BELIANI: bavlna Vévodí mu bílá a šedá barva Rozměry produktu Šedý BELIANI KANSAS jsou 32 × 37 × 37 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983)

BELIANI hnědý ADENA (beliani_128784)

BELIANI hnědý ADENA (beliani_128784)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 60 × 40 × 110 cm barva: černá Uvažujete o pořízení nového nábytku? Pokud souhlasíte, nenechte si ujít konferenční stolek BELIANI, který nese výhodu ve své praktičnosti, a navíc skvěle vypadá. Při jeho pořizování byste neměli zapomínat na to, že disponuje rozměry 40 × 60 × 110 cm. Máme-li na mysli desku stolku, byla navržena z materiálu, kterým je MDF. Co se týká materiálu konstrukce, tu tvoří kov. BELIANI hnědý ADENA se vám bude hodit, pokud se vám líbí obdélníkové kousky nábytku. Významné parametry u produktu BELIANI hnědý ADENA Doplňte svůj nábytek novým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 40 × 60 × 110 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří MDF Bude pro vás ideální, jestliže vyhledáváte obdélníkové kusy nábytku BELIANI hnědý ADENA zkrášluje černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI hnědý ADENA (beliani_128784)

Šedá BELIANI MATARO (beliani_173704)

Šedá BELIANI MATARO (beliani_173704)
Detail

Koupelnová skříňka - závěsná, rozměry 132 × 40 × 35 cm (V׊×H), materiál MDF Přemýšlíte, že vaše koupelna by si zasloužila oživit? Pak by vám mohla by vám přijít vhod horní koupelnová skříňka BELIANI. Stříbrná a šedá skříňka zastane nejen praktickou funkci, ale svou barvou a stylem skvěle doplní celkový vzhled koupelny. U skříněk je vždy důležité zvolit, jestli preferujete závěsný nebo volně stojící model. Tato závěsná koupelnová skříňka vyžaduje montáž na zeď, na níž bude pevně a stabilně uchycena. Nezabere žádné místo na podlaze či nábytku a úklid pod ní je hračkou. Koupelnová skříňka BELIANI disponuje praktickými dvířky, za která uschováte vše potřebné. Materiálem skříňky je MDF. Rozměry koupelnové skříňky BELIANI jsou 132 × 40 × 35 cm (V׊×H). Zásadní přednosti koupelnové skříňky Šedá BELIANI MATARO Stříbrná a šedá skříňka svým designem podtrhne vzhled vaší koupelny Závěsná koupelnová skříňka je určena k přimontování na stěnu Je dodávána bez umyvadla... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá BELIANI MATARO (beliani_173704)

BELIANI GAMBO II (beliani_157337)

BELIANI GAMBO II (beliani_157337)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: dřevo, rozměry: 60 × 51 × 100 cm barva: hnědá Přemýšlíte o renovaci svého bytu a chystáte se pořídit si nový nábytek? Pokud souhlasíte, bude se vám líbit konferenční stolek BELIANI, který je naprosto praktický, a navíc dobře vypadá. Při vybírání toho ideálního místa pro jeho umístění byste měli myslet na to, že jeho rozměry jsou 51 × 60 × 100 cm. K výrobě desky tohoto konferenčního stolku byl zvolen materiál, jímž je dřevo. Pokud se zaměříme na konstrukci, tu tvoří dřevo. BELIANI GAMBO II bude pro vás skvělý, jestliže vám činí radost obdélníkové kousky nábytku. Zásadní funkce u produktu BELIANI GAMBO II Ozvláštněte svůj domov novým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 51 × 60 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI výrobce zhotovil s deskou, kterou tvoří dřevo Nadchne vás, pokud máte ve svém hledáčku obdélníkové kusy nábytku BELIANI GAMBO II zdobí hnědá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI GAMBO II (beliani_157337)

Dřevěný BELIANI ARVADA (beliani_84278)

Dřevěný BELIANI ARVADA (beliani_84278)
Detail

Noční stolek - šedá barva, dekor dřeva kaučukovník, obdelníkový, vintage styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevotříska, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 45 × 40 × 30 cm (V׊×H) Jako praktický kus nábytku, který využijete například k odložení knihy nebo budíku, vám doporučujeme noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho vintage styl. Je populární pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Ve spodní části se nacházejí 4 klasické nožičky, které se postarají o výbornou stabilitu. Při úklidu vám zajistí pohodlný přístup k podlaze a dobrou cirkulaci vzduchu. K dispozici jsou přidané šuplíky i úložný prostor k umístění drobných věcí. Odkládací prostor nočního stolku využijete k umístění osobních věcí. Balení obsahuje jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI perfektně oživí váš interiér. Hlavní vlastnosti produktu Dřevěný BELIANI ARVADA Vintage noční stolek BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný BELIANI ARVADA (beliani_84278)
Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434), Čalouněný BELIANI šedý TAMPA (beliani_73336), Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435), Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA (beliani_165851), Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73099), BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN (beliani_154822), Sametový světle šedý BELIANI OSLO (beliani_161631), Lenoška šedý samet ABERDEEN, 152547, BELIANI puf světle šedý 46 × 48 cm DALAMA (beliani_135554), Čalouněný polstr na sedák 50 × 50 × 10 cm šedý, Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983), BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513), Šedý BELIANI ROVIGO (beliani_220607), Starblitz ABERDEEN 10 (ABERDEEN10), BELIANI šedý manšestrový LEMVIG (beliani_251274), BELIANI šedý sametový FLAYAT (beliani_204244), BELIANI šedý samet EUROSTAR (beliani_121935), BELIANI světle dřevo MELODY Small (beliani_161161), Světle hnědá BELIANI hrošík HIPPO (beliani_121853), Světle šedá BELIANI nosorožec RHINO (beliani_120278), Světle šedá BELIANI slon ELEPHANT (beliani_121602), Světle šedá BELIANI prasátko PIGGY (beliani_121813), BELIANI světle hnědý/bílý ELIDA (beliani_125351), Světle šedá BELIANI hrošík HIPPO (beliani_121852), BELIANI BLACKPOOL světle hnedý/černý (beliani_126373), Lenoška béžový samet ABERDEEN, 152829, Křeslo tmavě hnědé ABERDEEN, 254083, Sametová smaragdová lenoška ABERDEEN, 167956, Šedý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_71869)