Sametový světle šedý beliani oslo (beliani_161631)

Produkt Sametový světle šedý beliani oslo (beliani_161631) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sametový světle šedý beliani oslo (beliani_161631) upraviť a produkt hľadať znova.

Sametový světle šedý BELIANI OSLO (beliani_161631)

Sametový světle šedý BELIANI OSLO (beliani_161631)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 46×95×71 cm (V׊×H) šedá barva Hodil by se vám nový doplněk k sezení nebo možnost pohodlného natažení nohou? V takovém případě by vaší pozornosti neměl utéct taburet BELIANI. Má klasický obdélníkový tvar, kterým můžete doplnit interiér pokoje. Pokud se zaměříme na jeho rozměry, ty jsou 95 × 71 cm, výška pak byla navržena s 46 cm. Produkt Sametový světle šedý BELIANI OSLO je zhotoven z velmi odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří textil. Stojí na nožičkách, působí tak lehčím, elegantnějším dojmem a také je umožněn jeho snadný přesun z místa na místo. Podstatné funkce produktu Sametový světle šedý BELIANI OSLO Bude se v obývacím pokoji skvěle vyjímat Obdélníkový tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Doplňují jej nožičky Materiál taburetu BELIANI: textil Váš interiér doplní jeho šedá barva Rozměry produktu Sametový světle šedý BELIANI OSLO jsou 46 × 71 × 95 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametový světle šedý BELIANI OSLO (beliani_161631) , Sametový světle šedý beliani oslo (beliani_161631)

Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434)

Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: polyester, rozměry: 46×95×71 cm (V׊×H) stříbrná a šedá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? V tom případě se vám jistě zalíbí taburet BELIANI. Má sympatický obdélníkový tvar, který se bude skvěle hodit k vašemu nábytku. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 95 × 71 cm, u výšky pak výrobce navrhl 46 cm. Produkt Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO je z kvalitního a zároveň patřičně odolného materiálu, v tomto případě je to polyester. Je obohacen o nožičky, což mu dodává lehkost a elegantnější vzhled a také jej snadněji přenesete z místa na místo. Zajímavé přednosti produktu Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO Zútulněte svůj domov novým praktickým kouskem Obdélníkový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Obohacen o drobné nožky Materiál taburetu BELIANI: polyester Kraluje mu stříbrná a šedá barva Rozměry produktu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434) , Světle šedý čalouněný beliani oslo (beliani_65434)

Tmavě modrá sametová BELIANI levostranná OSLO (beliani_166975)

Tmavě modrá sametová BELIANI levostranná OSLO (beliani_166975)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), modrá barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Díky rohové pohovce do L získáte dostatek místa k sezení. Vyzvedne vzhled interiéru a poskytne vám maximální pohodlí. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, též se pod ní snadněji uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Hmotnost pohovky se rovná 90 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána modrá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Tmavě modrá sametová BELIANI levostranná OSLO Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Použitým materiálem je látka Rozměry pohovky odpovídají 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 46 cm Počítejte s hloubkou sedu 135 cm Hmotnost pohovky 90 kg Barvou pohovky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tmavě modrá sametová BELIANI levostranná OSLO (beliani_166975) , Šedý čalouněný beliani oslo (beliani_65435)

Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435)

Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: polyester, rozměry: 46×95×71 cm (V׊×H) stříbrná a šedá barva Rádi máte u televize natažené nohy nebo hledáte možnost nového sezení? Potom se vám bude líbit taburet BELIANI. Má sympatický obdélníkový tvar, který bude perfektním doplňkem vašeho interiéru. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 95 × 71 cm, u výšky pak výrobce navrhl 46 cm. Produkt Šedý čalouněný BELIANI OSLO byl vyrobený z kvalitního a odolného materiálu, vytváří jej polyester. Lze u něj najít nožičky, což mu přidává na elegantním dojmu a také se hravě přenáší z místa na místo. Nejdůležitější přednosti produktu Šedý čalouněný BELIANI OSLO Udělejte si radost novým praktickým kouskem do vašeho domova Obdélníkový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem S drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: polyester Zvýrazňuje jej stříbrná a šedá barva Rozměry produktu Šedý čalouněný BELIANI OSLO činí 46 × 71 × 95 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435) , Beliani šedý sametový flayat (beliani_204244)

Černý kožený BELIANI OSLO (beliani_65437)

Černý kožený BELIANI OSLO (beliani_65437)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: kůže, rozměry: 46×95×71 cm (V׊×H) černá a stříbrná barva Toužíte po novém sezení nebo po dokonalém odpočinku pro vaše unavené nohy? V takovém případě by vás mohl zaujmout taburet BELIANI. Má pěkný čtvercový tvar, který snadno sladíte s interiérem vašeho domova. Zajímají-li vás jeho rozměry, ty činí 95 × 71 cm, výška pak nabyla hodnotu 46 cm. Produkt Černý kožený BELIANI OSLO byl vyrobený z kvalitního a odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří kůže. Výrobce jej navrhl s nožičkami, což zvyšuje jeho eleganci a také se díky nim lépe přenáší. Klíčové parametry produktu Černý kožený BELIANI OSLO Taburet se stane skvělým doplňkem nejen v obývacím pokoji Čtvercový tvar perfektně zapadne do vašeho interiéru S drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: kůže Formuje ho černá a stříbrná barva Rozměry produktu Černý kožený BELIANI OSLO mají hodnoty 46 × 71 × 95 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Černý kožený BELIANI OSLO (beliani_65437) , Sametový beliani puf ? 40 cm šedý carrollton (beliani_199914)

Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983)

Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: bavlna, rozměry: 32×37×37 cm (V׊×H) bílá a šedá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? V tom případě by se vám mohl hodit taburet BELIANI. Má praktický čtvercový tvar, který podtrhne vzhled vašeho interiéru. Co do jeho rozměrů, ty činí 37 × 37 cm, u výšky pak očekávejte 32 cm. Produkt Šedý BELIANI KANSAS je zhotovený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří bavlna. Lze u něj najít nožičky, díky čemuž působí elegantnějším dojmem a k tomu se lépe přenáší. Základní přednosti produktu Šedý BELIANI KANSAS Pohodlný taburet do vašeho domova Čtvercový tvar snadno sladíte s interiérem Obohacen o nožičky Materiál taburetu BELIANI: bavlna Vévodí mu bílá a šedá barva Rozměry produktu Šedý BELIANI KANSAS jsou 32 × 37 × 37 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983) , Černý kožený beliani oslo (beliani_65437)

Šedý BELIANI ROVIGO (beliani_220607)

Šedý BELIANI ROVIGO (beliani_220607)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: polyester, rozměry: 36×83×83 cm (V׊×H) bílá a šedá barva Rádi máte u televize natažené nohy nebo hledáte možnost nového sezení? Potom by vám neměl uniknout taburet BELIANI. Má klasický čtvercový tvar, který bude perfektním doplňkem vašeho interiéru. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 83 × 83 cm, výška pak bude příjemných 36 cm. Produkt Šedý BELIANI ROVIGO je vyroben z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě je to polyester. Je obdařen nožičkami, díky čemuž má elegantní šmrnc a také je umožněn jeho snadný přesun z místa na místo. Klíčové znaky produktu Šedý BELIANI ROVIGO Taburet pro vaše unavené nohy Čtvercový tvar perfektně zapadne do vašeho interiéru Stojí na drobných nožkách Materiál taburetu BELIANI: polyester Formuje ho bílá a šedá barva Rozměry produktu Šedý BELIANI ROVIGO dělají 36 × 83 × 83 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý BELIANI ROVIGO (beliani_220607) , Sametový beliani zelený evja (beliani_246530)

Kožená BELIANI béžová pravá OSLO (beliani_126633)

Kožená BELIANI béžová pravá OSLO (beliani_126633)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál kůže, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), béžová barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L disponuje dostatkem místa k sezení. Zabezpečí maximální pohodlí a zvýší úroveň interiéru. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, navíc ulehčuje úklid. Nabízená varianta je ušitá z kůže. Rozměry pohovky BELIANI jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita béžová barva. Zásadní vlastnosti pohovky Kožená BELIANI béžová pravá OSLO Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Použitým materiálem je kůže Rozměry pohovky jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 46 cm Hloubka sedu činí 135 cm Hmotnost pohovky 93 kg Barvou pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Kožená BELIANI béžová pravá OSLO (beliani_126633) , Beliani puf světle šedý 46 × 48 cm dalama (beliani_135554)

Šedý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_71869)

Šedý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_71869)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, rozkládací, materiál desky MDF, materiál konstrukce MDF, překřížené nohy, 4 nohy, matná povrchová úprava, šedá barva, rozměry 46 × 40 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je ideálním doplňkem interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho čtvercové provedení vás příjemně překvapí tím, jak snadno se dá kombinovat s ostatním nábytkem. Materiál zvolený pro výrobu desky stolu je mdf poskytující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě utváří mdf, se prokáže nejen líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Hodit se bude především těm, komu se líbí matná povrchová úprava. Stylovému vzhledu odkládacího stolku BELIANI přidává třešničku na dort šedá barva. Při vybírání vhodného místa se zamyslete nad rozměry, které jsou 40 × 46 × 40 cm. Navíc jej jistě shledáte jako kompaktní kousek, snadno se dá rozložit a znovu složit. Základní parametry u produktu Šedý BELIANI na kávu CHESTER Designově... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_71869) , Beliani, sametový uzlový polštář se třpytkami 30 x 30 cm šedý akola, 300180 (beliani_300180)

Rohová BELIANI, pravostranná, světle šedá, OSLO (beliani_165461)

Rohová BELIANI, pravostranná, světle šedá, OSLO (beliani_165461)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), šedá barva Uvažujete o zakoupení nové pohovky? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Díky rohové pohovce do L vám nebude chybět dostatek místa k sezení. Poskytuje nejen maximální pohodlí, ale i zkrášluje interiér. Pohovka na nožičkách je oblíbená, též se pod ní snadněji uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Pohovka váží 90 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Rohová BELIANI, pravostranná, světle šedá, OSLO Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Materiál: látka Rozměry pohovky jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 46 cm Počítejte s hloubkou sedu 135 cm Pohovka o hmotnosti 90 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Rohová BELIANI, pravostranná, světle šedá, OSLO (beliani_165461) , Beliani, sametový uzlový polštář se třpytkami 30 x 30 cm šedý malni, 300146 (beliani_300146)

Kožená rohová BELIANI hnědá levá OSLO (beliani_126650)

Kožená rohová BELIANI hnědá levá OSLO (beliani_126650)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál kůže, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), hnědá barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Rohová pohovka do L přináší dostatek místa k sezení. Zajišťuje maximální pohodlí a zároveň vyzdvihne vzhled interiéru. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, navíc umožňuje snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z kůže. Rozměry pohovky BELIANI činí 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Pohovka váží 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána hnědá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Kožená rohová BELIANI hnědá levá OSLO Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Materiálem je kůže U pohovky počítejte s rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 46 cm Hloubka sedu je 135 cm Pohovka o hmotnosti 93 kg Barvou pohovky BELIANI je hnědá (alza.cz)

Podobné produkty ako Kožená rohová BELIANI hnědá levá OSLO (beliani_126650) , Beliani, sametový uzlový polštář se třpytkami 20 x 20 cm šedý malni, 300162 (beliani_300162)

Kožená rohová BELIANI béžová levá OSLO (beliani_126685)

Kožená rohová BELIANI béžová levá OSLO (beliani_126685)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál kůže, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), béžová barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L zajistí dostatek míst k sezení. Zkrášlí interiér a stará se o vaše maximální pohodlí. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, též se pod ní snadněji uklízí. Nabízená varianta je ušitá z kůže. Rozměry pohovky BELIANI činí 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Pohovka váží 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena béžová barva. Klíčové přednosti pohovky Kožená rohová BELIANI béžová levá OSLO Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Materiálem je kůže Pohovka disponuje rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 46 cm Hloubka sedu činí 135 cm Pohovka o hmotnosti 93 kg Barvou pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Kožená rohová BELIANI béžová levá OSLO (beliani_126685) , Sametový beliani 45 × 35 cm červený hopa (beliani_318875)

Čalouněná rohová BELIANI šedá levá OSLO (beliani_126627)

Čalouněná rohová BELIANI šedá levá OSLO (beliani_126627)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), šedá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Potom by se vám mohla líbit pohovka BELIANI. Její klasický styl nepřehlédnete. Díky rohové pohovce do L vám nebude chybět dostatek místa k sezení. Zabezpečí maximální pohodlí a zvýší úroveň interiéru. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc pod ní snadněji uklidíte. Rozměry pohovky BELIANI jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Hmotnost pohovky se rovná 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Čalouněná rohová BELIANI šedá levá OSLO Pohovka BELIANI má klasický styl a zajistí vám vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Materiálem je polyester U pohovky počítejte s rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák má výšku 46 cm Počítejte s hloubkou sedu 135 cm Pohovka o hmotnosti 93 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rohová BELIANI šedá levá OSLO (beliani_126627) , Beliani, 1místný zelený sametový modul evja, 246549 (beliani_246549)

Čalouněná rohová BELIANI béžová levá OSLO (beliani_126614)

Čalouněná rohová BELIANI béžová levá OSLO (beliani_126614)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), béžová barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L přináší dostatek místa k sezení. Poskytuje nejen maximální pohodlí, ale i zkrášluje interiér. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána béžová barva. Zásadní přednosti pohovky Čalouněná rohová BELIANI béžová levá OSLO Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Výrobní materiál: polyester Pohovka disponuje rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák má výšku 46 cm Hloubka sedu dosahuje 135 cm Pohovka o hmotnosti 93 kg Barva pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rohová BELIANI béžová levá OSLO (beliani_126614) , Sametový beliani 45 × 35 cm černý hopa (beliani_318857)

Čalouněná rohová BELIANI šedá pravá OSLO (beliani_126611)

Čalouněná rohová BELIANI šedá pravá OSLO (beliani_126611)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), šedá barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. S rohovou pohovkou do L budete mít dostatek místa k sezení. Zabezpečí maximální pohodlí a zvýší úroveň interiéru. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Hmotnost pohovky se rovná 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Čalouněná rohová BELIANI šedá pravá OSLO Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Výrobní materiál: polyester Rozměry pohovky odpovídají 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák má výšku 46 cm Hloubka sedu je 135 cm Hmotnost pohovky 93 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rohová BELIANI šedá pravá OSLO (beliani_126611) , Šedý beliani kansas (beliani_74983)

Rohová BELIANI, levostranná, světle šedá, OSLO (beliani_165460)

Rohová BELIANI, levostranná, světle šedá, OSLO (beliani_165460)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), šedá barva Máte v úmyslu vyměnit vaši starou pohovku za novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Rohová pohovka do L nabízí dostatek místa k sezení. Zkrášlí interiér a stará se o vaše maximální pohodlí. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, navíc pod ní snadněji uklidíte. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Pohovka váží 90 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Rohová BELIANI, levostranná, světle šedá, OSLO Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Použitým materiálem je látka U pohovky počítejte s rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 46 cm Počítejte s hloubkou sedu 135 cm Pohovka o hmotnosti 90 kg Barvou pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Rohová BELIANI, levostranná, světle šedá, OSLO (beliani_165460) , Beliani šedý altos (beliani_121513)

Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_74982)

Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_74982)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: bavlna, rozměry: 30×35×35 cm (V׊×H) bílá a šedá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? Potom se vám bude líbit taburet BELIANI. Má příjemný kulatý tvar, který můžete sladit se zbytkem nábytku. Pokud se zaměříme na jeho rozměry, ty jsou 35 × 35 cm, výška pak bude optimálních 30 cm. Produkt Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA byl zhotovený z dostatečně odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří bavlna. Coby nanejvýš praktický kousek nábytku disponuje i úložným prostorem. Zajímavé funkce produktu Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA Dopřejte si pohodlí nejen pro svoje nohy Kulatý tvar si perfektně porozumí s vaším interiérem Materiál taburetu BELIANI: bavlna Nabízí praktický úložný prostor Zvýrazňuje ho bílá a šedá barva Rozměry produktu Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA dělají 30 × 35 × 35 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_74982) , Šedý beliani rovigo (beliani_220607)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)
Detail

Postel - 156 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 95 × 156 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789) , Vordon ht-195 oslo (ht-195 oslo)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)
Detail

Postel - 176 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 95 × 176 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788) , Noční stolek sametový šedý sezanne, 252291 (beliani_252291)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)
Detail

Postel - 196 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 95 × 196 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790) , Čalouněný beliani šedý tampa (beliani_73336)

Čalouněná rohová BELIANI světle šedá pravá OSLO (beliani_126592)

Čalouněná rohová BELIANI světle šedá pravá OSLO (beliani_126592)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), šedá barva Máte v úmyslu vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L disponuje dostatkem místa k sezení. Poskytuje nejen maximální pohodlí, ale i zkrášluje interiér. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc umožňuje snadnější úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Hmotnost pohovky činí 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Zásadní přednosti pohovky Čalouněná rohová BELIANI světle šedá pravá OSLO Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Výrobní materiál: polyester Pohovka disponuje rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 46 cm Hloubka sedu činí 135 cm Hmotnost pohovky 93 kg Barvou pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rohová BELIANI světle šedá pravá OSLO (beliani_126592) , Beliani šedý manšestrový lemvig (beliani_251274)

Čalouněná rohová BELIANI světle šedá levá OSLO (beliani_126618)

Čalouněná rohová BELIANI světle šedá levá OSLO (beliani_126618)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), šedá barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Potom by se vám mohla líbit pohovka BELIANI. U rohové pohovky do L oceníte dostatečný počet míst k sezení. Zabezpečí maximální pohodlí a zvýší úroveň interiéru. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, navíc vám ulehčí úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Čalouněná rohová BELIANI světle šedá levá OSLO Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Výrobní materiál: polyester Pohovka disponuje rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 46 cm Počítejte s hloubkou sedu 135 cm Hmotnost pohovky 93 kg Barvou pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rohová BELIANI světle šedá levá OSLO (beliani_126618) , Beliani šedý samet eurostar (beliani_121935)

Šedý BELIANI puf 40 × 40 cm KAYSERI (beliani_172319)

Šedý BELIANI puf 40 × 40 cm KAYSERI (beliani_172319)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: bavlna, rozměry: 40×40×40 cm (V׊×H) šedá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? V tom případě by se vám mohl hodit taburet BELIANI. Má příjemný kulatý tvar, který jde snadno sladit s vaším interiérem. Co se týká rozměrů, ty u tohoto modelu činí 40 × 40 cm, výška pak bude příjemných 40 cm. Produkt Šedý BELIANI puf 40 × 40 cm KAYSERI je vyrobený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě je to bavlna. Nejdůležitější funkce produktu Šedý BELIANI puf 40 × 40 cm KAYSERI Designový kousek do vašeho domova Kulatý tvar si perfektně porozumí s vaším interiérem Materiál taburetu BELIANI: bavlna Podtrhuje jej šedá barva Rozměry produktu Šedý BELIANI puf 40 × 40 cm KAYSERI se vyšplhaly na 40 × 40 × 40 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý BELIANI puf 40 × 40 cm KAYSERI (beliani_172319) , Sametový beliani puf 29 × 53 × 48 cm žlutý murietta (beliani_196033)

Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN (beliani_119601)

Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN  (beliani_119601)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: polyester, rozměry: 41×80×80 cm (V׊×H) stříbrná a šedá barva Hodil by se vám nový doplněk k sezení nebo možnost pohodlného natažení nohou? Potom pro vás bude ten pravý taburet BELIANI. Má klasický obdélníkový tvar, který lze jednoduše sladit s vaším nábytkem. Pokud se týká jeho rozměrů, ty činí 80 × 80 cm, výška pak bude optimálních 41 cm. Produkt Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN byl vyrobený z patřičně odolného materiálu, tvoří jej polyester. Je obohacen o nožičky, což mu dodává elegantní šmrnc a lépe se přenáší z místa na místo. Nejdůležitější přednosti produktu Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN Perfektní pro dlouhé večery u televize Obdélníkový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Stojí na nožičkách Materiál taburetu BELIANI: polyester Kraluje mu stříbrná a šedá barva Rozměry produktu Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN dělají 41 × 80 × 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN (beliani_119601) , Beliani světle dřevo melody small (beliani_161161)

Levostranná velurová BELIANI s taburetem světle šedá OSLO (beliani_162679)

Levostranná velurová BELIANI s taburetem světle šedá OSLO (beliani_162679)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), šedá barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L disponuje dostatkem místa k sezení. Přináší opravdové pohodlí a nový vzhled interiéru. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc umožňuje snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Pohovka váží 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Hlavní přednosti pohovky Levostranná velurová BELIANI s taburetem světle šedá OSLO Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Použitým materiálem je látka Rozměry pohovky jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák má výšku 46 cm Hloubka sedu dosahuje 135 cm Hmotnost pohovky 93 kg Barvou pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Levostranná velurová BELIANI s taburetem světle šedá OSLO (beliani_162679) , Světle hnědá beliani hrošík hippo (beliani_121853)

Pravostranná velurová BELIANI s taburetem světle šedá OSLO (beliani_161641)

Pravostranná velurová BELIANI s taburetem světle šedá OSLO (beliani_161641)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), šedá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, a navíc usnadňuje úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Hmotnost pohovky se rovná 90 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Pravostranná velurová BELIANI s taburetem světle šedá OSLO Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Pohovka disponuje rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 46 cm Hloubka sedu činí 135 cm Hmotnost pohovky 90 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Pravostranná velurová BELIANI s taburetem světle šedá OSLO (beliani_161641) , Světle šedá beliani nosorožec rhino (beliani_120278)

BELIANI sametová modrá OCTOPUS (beliani_245045)

BELIANI sametová modrá OCTOPUS (beliani_245045)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: plast, materiál sedáku: samet, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 40×55×55 cm (V׊×H), výška sedáku: 40 cm, hmotnost: 3 kg, 1 ks v balení, modrá barva Hledáte nové místo k sezení či si chcete jen stylově doplnit interiér? BELIANI sametová modrá OCTOPUS pro vás bude tou pravou volbou. Počítejte s jejími rozměry, které činí 55 × 55 cm, sedák se pak nachází ve výšce 40 cm. Celá konstrukce byla vytvořena z materiálu, jímž je plast. Aby posezení na stoličce bylo pohodlné, určitě vás bude zajímat i z jakého materiálu byl sedák vyroben. Na tento model se používá samet. Konečný vzhled stoličky BELIANI doplní modrá. Při její koupi se zamyslete i nad tím, že k ní patří nosnost 120 kg. Balení disponuje jednou stoličkou. Stolička BELIANI má hmotnost 3 kg. Důležité parametry produktu BELIANI sametová modrá OCTOPUS Pořiďte si zajímavou stoličku Je opatřena výškou sedu 40 cm Rozměry: 55 × 55 cm Stoličce BELIANI náleží modrá barva Na... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová modrá OCTOPUS (beliani_245045) , Světle šedá beliani slon elephant (beliani_121602)

Sametový BELIANI zelený EVJA (beliani_246530)

Sametový BELIANI zelený EVJA (beliani_246530)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 48×85×85 cm (V׊×H) zelená barva Máte u televize rádi pohodlí nebo se poohlížíte po nových možnostech sezení? V tom případě si zamilujete taburet BELIANI. Má pěkný čtvercový tvar, který bude perfektním doplňkem vašeho interiéru. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 85 × 85 cm, u výšky pak výrobce navrhl 48 cm. Produkt Sametový BELIANI zelený EVJA byl zhotovený z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří textil. Výrobce mu dodal nožičky, což mu dodává lehkost a elegantnější vzhled a také je umožněn jeho snadný přesun z místa na místo. Rozhodující parametry produktu Sametový BELIANI zelený EVJA Pohodlný taburet do vašeho domova Čtvercový tvar snadno sladíte s interiérem Obohacen o nožičky Materiál taburetu BELIANI: textil Zvýrazňuje ho zelená barva Rozměry produktu Sametový BELIANI zelený EVJA budou 48 × 85 × 85 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametový BELIANI zelený EVJA (beliani_246530) , Světle šedá beliani prasátko piggy (beliani_121813)

BELIANI sametová hnědá OCTOPUS (beliani_245047)

BELIANI sametová hnědá OCTOPUS (beliani_245047)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: plast, materiál sedáku: samet, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 40×55×55 cm (V׊×H), výška sedáku: 40 cm, hmotnost: 3 kg, 1 ks v balení, hnědá barva Poohlížíte se po dalším místě k sezení či hledáte nový stylový doplněk do bytu? BELIANI sametová hnědá OCTOPUS bude ideální volbou. Lze ji postavit i do malé místnosti, její rozměry dosahují 55 × 55 cm a co se výšky sedáku týče, ta je 40 cm. Na výrobu konstrukce byl použit materiál, kterým je plast. Pokud má být posezení na stoličce příjemné, měl by vás zajímat i materiál sedáku. S tímto modelem se pojí samet. Příjemný vzhled stoličky BELIANI má na starosti hnědá. Při jejím používání myslete i na to, že k ní patří nosnost 120 kg. V balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI váží 3 kg. Zajímavé přednosti produktu BELIANI sametová hnědá OCTOPUS Pořiďte si zajímavou stoličku Sedět na ní budete ve výšce 40 cm Rozměry: 55 × 55 cm Stoličce BELIANI kraluje hnědá barva Na... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová hnědá OCTOPUS (beliani_245047) , Beliani světle hnědý/bílý elida (beliani_125351)

BELIANI šedý sametový FLAYAT (beliani_204244)

BELIANI šedý sametový FLAYAT (beliani_204244)
Detail

Noční stolek - šedá a zlatá barva, obdelníkový, moderní styl, materiál konstrukce dřevo a překližka, atypické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 49 × 46 × 38 cm (V׊×H) Vhodným doplňkem k posteli, například pro umístění lampičky či odložení rozečtení knihy, je praktický noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho moderní styl. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Součástí stolku jsou 4 atypické nožičky, které jsou zárukou stability. Vzduch bude bez problému cirkulovat a úklid pod stolkem bude snazší. Vyznačuje se přidanými šuplíky i úložným prostorem pro umístění menších věcí. Odkládací prostor nočního stolku využijete k umístění osobních věcí. V balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI váš pokoj perfektně oživí. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI šedý sametový FLAYAT Moderní noční stolek BELIANI poskytne dostatek místa pro vaši lampičku, budík nebo knihu... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI šedý sametový FLAYAT (beliani_204244) , Světle šedá beliani hrošík hippo (beliani_121852)

BELIANI sametová červená OCTOPUS (beliani_245046)

BELIANI sametová červená OCTOPUS (beliani_245046)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: plast, materiál sedáku: samet, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 40×55×55 cm (V׊×H), výška sedáku: 40 cm, hmotnost: 3 kg, 1 ks v balení, červená barva Plánujete zakoupení dalšího místa k sezení či jen stylový kousek do vašeho interiéru? BELIANI sametová červená OCTOPUS vám toto nabízí. Vejde se vám i do malého prostoru se svými rozměry 55 × 55 cm a mluvíme-li o výšce sedáku, ta dosahuje 40 cm. Celá konstrukce byla vytvořena z materiálu, jímž je plast. Aby posezení na stoličce bylo příjemné, určitě vás bude zajímat i z jakého materiálu byl sedák vyroben. Na tento model se používá samet. Konečný design stoličky BELIANI rozzáří červená. Nezapomeňte také na to, že její nosnost činí 120 kg. Do balení se vkládá jedna stolička. Stolička BELIANI dosahuje hmotnosti 3 kg. Klíčové přednosti produktu BELIANI sametová červená OCTOPUS Pořiďte si zajímavou stoličku Nabízí výšku sedu 40 cm Rozměry: 55 × 55 cm Stoličce BELIANI náleží... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová červená OCTOPUS (beliani_245046)

BELIANI růžová sametová ALSVAG (beliani_138115)

BELIANI růžová sametová ALSVAG (beliani_138115)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 73 × 191 × 73 cm (V׊×H), růžová barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, též se pod ní snadněji uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 73 × 191 × 73 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 41 cm a hloubka sedu dosahuje 56 cm. Hmotnost pohovky činí 34 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána růžová barva. Hlavní přednosti pohovky BELIANI růžová sametová ALSVAG Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek S nožičkami Materiálem je látka Rozměry pohovky jsou 73 × 191 × 73 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 41 cm Hloubka sedu dosahuje 56 cm Hmotnost pohovky 34 kg Barvou pohovky BELIANI je růžová (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI růžová sametová ALSVAG (beliani_138115)

Šedá sametová BELIANI EIKE (beliani_144645)

Šedá sametová BELIANI EIKE (beliani_144645)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 82 × 186 × 102 cm (V׊×H), šedá barva Hodila by se vám nová pohovka? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, a navíc se pod ní lépe uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 82 × 186 × 102 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky činí 54 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Hlavní přednosti pohovky Šedá sametová BELIANI EIKE Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je látka Rozměry pohovky jsou 82 × 186 × 102 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 41 cm Hloubka sedu činí 60 cm Pohovka o hmotnosti 54 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá sametová BELIANI EIKE (beliani_144645)

Čalouněná BELIANI s podnožkou v světle šedé OSLO L (beliani_54797)

Čalouněná BELIANI s podnožkou v světle šedé OSLO L (beliani_54797)
Detail

Sedací souprava - rohová, s taburetem a s nožičkami, materiál dřevo, kov a polyester, levý roh, 3+2 míst k sezení, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), světle šedá barva Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou sedačku za novou? Potom by správnou volbou mohla být sedací souprava BELIANI. Její skandinávský styl upoutá pozornost v každém prostoru. Rohová sedací souprava do L nabízí dostatek místa k sezení. Přináší opravdové pohodlí a nový vzhled interiéru. Může se pochlubit i taburetem, takže ji ocení i početná rodina. Sedací souprava díky nožičkám působí elegantně, a navíc usnadňuje úklid. U sedací soupravy 3+2 máte k dispozici jednu trojmístnou a jednu dvoumístnou pohovku. Rozměry sedací soupravy BELIANI jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 46 cm a počítejte s hloubkou sedu 135 cm. Sedací souprava váží 110 kg. Pro sedací soupravu BELIANI byla vybrána světle šedá barva. Zásadní přednosti sedací soupravy Čalouněná BELIANI s podnožkou v světle... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná BELIANI s podnožkou v světle šedé OSLO L (beliani_54797)

Sametový černý BELIANI puf IRVING (beliani_196050)

Sametový černý BELIANI puf IRVING (beliani_196050)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 37×43×43 cm (V׊×H) černá a zlatá barva Máte rádi pohodlí a zvykli jste si u televize natáhnout nohy unavené po dlouhém dni? Pak pro vás bude ten pravý taburet BELIANI. Má přívětivý kulatý tvar, který bude perfektním doplňkem vašeho interiéru. Co se týká rozměrů, ty u tohoto modelu činí 43 × 43 cm, výška pak bude příjemných 37 cm. Produkt Sametový černý BELIANI puf IRVING je zhotovený z patřičně odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří textil. Výrobce mu dodal nožičky, což zvyšuje jeho eleganci a také se lépe přenáší. Rozhodující parametry produktu Sametový černý BELIANI puf IRVING Udělejte si radost novým praktickým kouskem do vašeho domova Kulatý tvar perfektně zapadne do vašeho interiéru Doplňují jej drobné nožky Materiál taburetu BELIANI: textil Formuje ho černá a zlatá barva Rozměry produktu Sametový černý BELIANI puf IRVING se vyšplhaly na 37 × 43 × 43 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametový černý BELIANI puf IRVING (beliani_196050)

Dvoumístná BELIANI šedá sametová RONNEBY (beliani_202588)

Dvoumístná BELIANI šedá sametová RONNEBY (beliani_202588)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, dvoumístná, rozměry 88 × 140 × 78 cm (V׊×H), šedá barva Hodila by se vám nová pohovka? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, navíc ulehčuje úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 88 × 140 × 78 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 48 cm a hloubka sedu dosahuje 56 cm. Hmotnost pohovky činí 35 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Klíčové přednosti pohovky Dvoumístná BELIANI šedá sametová RONNEBY Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: látka Rozměry pohovky jsou 88 × 140 × 78 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 48 cm Hloubka sedu činí 56 cm Hmotnost pohovky 35 kg Barvou pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Dvoumístná BELIANI šedá sametová RONNEBY (beliani_202588)

Modrá sametová rozkládací BELIANI SELNES (beliani_138592)

Modrá sametová rozkládací BELIANI SELNES (beliani_138592)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 85 × 212 × 84 cm (V׊×H), modrá barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Potom by vás mohla oslovit pohovka BELIANI. Díky rozkládacímu mechanismu lze pohovku změnit na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Pokud postrádáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka je vynikající řešení pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, a navíc se pod ní lépe uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 85 × 212 × 84 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 43 cm a hloubka sedu dosahuje 53 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 44 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita modrá barva. Zásadní přednosti pohovky Modrá sametová rozkládací BELIANI SELNES Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiálem je látka Pohovka disponuje rozměry 85 × 212 × 84 cm (V׊×H) Sedák má výšku 43 cm Hloubka... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modrá sametová rozkládací BELIANI SELNES (beliani_138592)

Sametová 3místná BELIANI růžová MAURA (beliani_247489)

Sametová 3místná BELIANI růžová MAURA (beliani_247489)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 83 × 185 × 78 cm (V׊×H), růžová barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, navíc umožňuje snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 83 × 185 × 78 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 47 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Pohovka váží 40 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena růžová barva. Zásadní vlastnosti pohovky Sametová 3místná BELIANI růžová MAURA Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Rozměry pohovky jsou 83 × 185 × 78 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 47 cm Hloubka sedu činí 50 cm Hmotnost pohovky 40 kg Barva pohovky BELIANI je růžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametová 3místná BELIANI růžová MAURA (beliani_247489)

BELIANI světle šedá sametová ALSVAG (beliani_138116)

BELIANI světle šedá sametová ALSVAG (beliani_138116)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 73 × 191 × 73 cm (V׊×H), šedá barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka na nožičkách působí moderně, navíc vám ulehčí úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 73 × 191 × 73 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 56 cm. Hmotnost pohovky činí 34 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky BELIANI světle šedá sametová ALSVAG Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: látka Rozměry pohovky jsou 73 × 191 × 73 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 41 cm Hloubka sedu je 56 cm Hmotnost pohovky 34 kg Barvou pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI světle šedá sametová ALSVAG (beliani_138116)

Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY růžová (beliani_191732)

Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY růžová (beliani_191732)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 90 × 212 × 80 cm (V׊×H), růžová barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Je opatřena rozkládacím mechanismem, díky němuž se v okamžiku změní na lůžko, zatímco ve složeném stavu se stává odpočinkovou zónou. Jestliže nemáte doma k dispozici pokoj pro hosty, díky rozkládací pohovce získáte místo pro jejich přespání. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 90 × 212 × 80 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 53 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 42 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena růžová barva. Zásadní vlastnosti pohovky Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY růžová Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiálem je látka Rozměry pohovky odpovídají 90 × 212 × 80 cm (V׊×H)... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY růžová (beliani_191732)

3místná sametová BELIANI vínová LENVIK (beliani_230386)

3místná sametová BELIANI vínová LENVIK (beliani_230386)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, dřevo a polyester, trojmístná, rozměry 75 × 210 × 90 cm (V׊×H), vínová barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc ulehčuje úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky a veliký podíl na výrobě má i polyester. Rozměry pohovky BELIANI činí 75 × 210 × 90 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 50 cm a hloubka sedu dosahuje 51 cm. Hmotnost pohovky se rovná 50 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena vínová barva. Hlavní přednosti pohovky 3místná sametová BELIANI vínová LENVIK Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je látka, dřevo a polyester Pohovka disponuje rozměry 75 × 210 × 90 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 50 cm Hloubka sedu dosahuje 51 cm Hmotnost pohovky 50 kg Barva pohovky BELIANI je vínová (alza.cz)

Podobné produkty ako 3místná sametová BELIANI vínová LENVIK (beliani_230386)

Trojmístná šedá sametová BELIANI BODO (beliani_162488)

Trojmístná šedá sametová BELIANI BODO (beliani_162488)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 84 × 188 × 85 cm (V׊×H), šedá barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Potom by se vám mohla líbit pohovka BELIANI. Je opatřena rozkládacím mechanismem, díky němuž se v okamžiku změní na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji užijete jako odpočinkovou zónu. Pokud vám doma chybí pokoj pro hosty, rozkládací pohovka se vám bude hodit pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách působí moderně, též se pod ní snadněji uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 84 × 188 × 85 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 43 cm a hloubka sedu dosahuje 56 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 48 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Trojmístná šedá sametová BELIANI BODO Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: látka Rozměry pohovky jsou 84 × 188 × 85 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 43 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná šedá sametová BELIANI BODO (beliani_162488)

Sametová rozkládací BELIANI růžová SENJA (beliani_236216)

Sametová rozkládací BELIANI růžová SENJA (beliani_236216)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 87 × 200 × 95 cm (V׊×H), růžová barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Disponuje i rozkládacím mechanismem k rozložení na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka ho skvěle nahradí a zajistí jejich přespání. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, navíc pod ní snadněji uklidíte. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 87 × 200 × 95 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 57 cm. Hmotnost pohovky činí 43 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita růžová barva. Klíčové vlastnosti pohovky Sametová rozkládací BELIANI růžová SENJA Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Použitým materiálem je látka Rozměry pohovky odpovídají 87 × 200 × 95 cm (V׊×H) Sedák... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametová rozkládací BELIANI růžová SENJA (beliani_236216)

Sametová rozkládací BELIANI béžová SENJA (beliani_236214)

Sametová rozkládací BELIANI béžová SENJA (beliani_236214)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 87 × 200 × 95 cm (V׊×H), béžová barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Potom by vás mohla oslovit pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc umožňuje snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 87 × 200 × 95 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 57 cm. Hmotnost pohovky činí 43 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána béžová barva. Zásadní přednosti pohovky Sametová rozkládací BELIANI béžová SENJA Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek S nožičkami Materiálem je látka U pohovky počítejte s rozměry 87 × 200 × 95 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 41 cm Hloubka sedu dosahuje 57 cm Pohovka o hmotnosti 43 kg Barva pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametová rozkládací BELIANI béžová SENJA (beliani_236214)

Trojmístná BELIANI, smaragdová sametová AVALDSENES (beliani_179695)

Trojmístná BELIANI, smaragdová sametová AVALDSENES (beliani_179695)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 74 × 211 × 82 cm (V׊×H), zelená barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, a navíc se pod ní lépe uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 74 × 211 × 82 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 45 cm a hloubka sedu dosahuje 58 cm. Hmotnost pohovky činí 48 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána zelená barva. Klíčové přednosti pohovky Trojmístná BELIANI, smaragdová sametová AVALDSENES Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka U pohovky počítejte s rozměry 74 × 211 × 82 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 45 cm Hloubka sedu dosahuje 58 cm Hmotnost pohovky 48 kg Barvou pohovky BELIANI je zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná BELIANI, smaragdová sametová AVALDSENES (beliani_179695)

Rozkládací BELIANI zelená sametová YORK (beliani_202653)

Rozkládací BELIANI zelená sametová YORK (beliani_202653)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, dvoumístná, rozměry 81 × 190 × 89 cm (V׊×H), zelená barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Potom by vás mohla oslovit pohovka BELIANI. Prostřednictvím rozkládacího mechanismu můžete pohovku změnit na lůžko, zatímco ve složeném stavu se stává odpočinkovou zónou. Jestliže vám doma chybí pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovka se vám bude hodit pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc vám ulehčí úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 81 × 190 × 89 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 52 cm. Hmotnost pohovky činí 44 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena zelená barva. Hlavní přednosti pohovky Rozkládací BELIANI zelená sametová YORK Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiál: látka U pohovky počítejte s rozměry 81 × 190 × 89 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 41 cm Hloubka sedu činí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací BELIANI zelená sametová YORK (beliani_202653)

Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY smaragdová (beliani_191734)

Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY smaragdová (beliani_191734)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 90 × 212 × 53 cm (V׊×H), zelená barva Hodila by se vám nová pohovka? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Disponuje i rozkládacím mechanismem k rozložení na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Chybí-li vám doma pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovku využijete pro jejich přespání. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc zjednodušuje úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 90 × 212 × 53 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 44 cm a hloubka sedu dosahuje 53 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 42 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena zelená barva. Klíčové přednosti pohovky Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY smaragdová Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: látka U pohovky počítejte s rozměry 90 × 212 × 53 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 44 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY smaragdová (beliani_191734)

2místná sametová BELIANI modrá OSBY (beliani_252567)

2místná sametová BELIANI modrá OSBY (beliani_252567)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, dvoumístná, rozměry 85 × 130 × 49 cm (V׊×H), modrá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Potom by vás mohla oslovit pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc umožňuje snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 85 × 130 × 49 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 43 cm a hloubka sedu dosahuje 48 cm. Pohovka váží 18 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita modrá barva. Hlavní vlastnosti pohovky 2místná sametová BELIANI modrá OSBY Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Pohovka disponuje rozměry 85 × 130 × 49 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 43 cm Hloubka sedu dosahuje 48 cm Pohovka o hmotnosti 18 kg Barvou pohovky BELIANI je modrá (alza.cz)

Podobné produkty ako 2místná sametová BELIANI modrá OSBY (beliani_252567)

Trojmístná BELIANI béžová sametová RONNEBY (beliani_202590)

Trojmístná BELIANI béžová sametová RONNEBY (beliani_202590)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 88 × 190 × 78 cm (V׊×H), béžová barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, navíc pod ní snadněji uklidíte. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 88 × 190 × 78 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 48 cm a hloubka sedu dosahuje 56 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 40 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána béžová barva. Zásadní přednosti pohovky Trojmístná BELIANI béžová sametová RONNEBY Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek S nožičkami Materiálem je látka U pohovky počítejte s rozměry 88 × 190 × 78 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 48 cm Hloubka sedu činí 56 cm Pohovka o hmotnosti 40 kg Barva pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná BELIANI béžová sametová RONNEBY (beliani_202590)

Sametová 3místná BELIANI šedá MAURA (beliani_247488)

Sametová 3místná BELIANI šedá MAURA (beliani_247488)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 83 × 185 × 78 cm (V׊×H), šedá barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, navíc umožňuje snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 83 × 185 × 78 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 47 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Hmotnost pohovky činí 40 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Klíčové přednosti pohovky Sametová 3místná BELIANI šedá MAURA Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je látka Rozměry pohovky odpovídají 83 × 185 × 78 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 47 cm Hloubka sedu je 50 cm Pohovka o hmotnosti 40 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametová 3místná BELIANI šedá MAURA (beliani_247488)
Sametový světle šedý BELIANI OSLO (beliani_161631), Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434), Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435), BELIANI šedý sametový FLAYAT (beliani_204244), Sametový BELIANI puf ? 40 cm šedý CARROLLTON (beliani_199914), Černý kožený BELIANI OSLO (beliani_65437), Sametový BELIANI zelený EVJA (beliani_246530), BELIANI puf světle šedý 46 × 48 cm DALAMA (beliani_135554), BELIANI, Sametový uzlový polštář se třpytkami 30 x 30 cm šedý AKOLA, 300180 (beliani_300180), BELIANI, Sametový uzlový polštář se třpytkami 30 x 30 cm šedý MALNI, 300146 (beliani_300146), BELIANI, Sametový uzlový polštář se třpytkami 20 x 20 cm šedý MALNI, 300162 (beliani_300162), Sametový BELIANI 45 × 35 cm červený HOPA (beliani_318875), BELIANI, 1místný zelený sametový modul EVJA, 246549 (beliani_246549), Sametový BELIANI 45 × 35 cm černý HOPA (beliani_318857), Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983), BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513), Šedý BELIANI ROVIGO (beliani_220607), Vordon HT-195 Oslo (HT-195 Oslo), Noční stolek sametový šedý SEZANNE, 252291 (beliani_252291), Čalouněný BELIANI šedý TAMPA (beliani_73336), BELIANI šedý manšestrový LEMVIG (beliani_251274), BELIANI šedý samet EUROSTAR (beliani_121935), Sametový BELIANI puf 29 × 53 × 48 cm žlutý MURIETTA (beliani_196033), BELIANI světle dřevo MELODY Small (beliani_161161), Světle hnědá BELIANI hrošík HIPPO (beliani_121853), Světle šedá BELIANI nosorožec RHINO (beliani_120278), Světle šedá BELIANI slon ELEPHANT (beliani_121602), Světle šedá BELIANI prasátko PIGGY (beliani_121813), BELIANI světle hnědý/bílý ELIDA (beliani_125351), Světle šedá BELIANI hrošík HIPPO (beliani_121852)