Šedý čalouněný beliani manteo (beliani_71665)

Produkt Šedý čalouněný beliani manteo (beliani_71665) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Šedý čalouněný beliani manteo (beliani_71665) upraviť a produkt hľadať znova.

Šedý čalouněný BELIANI MANTEO (beliani_71665)

Šedý čalouněný BELIANI MANTEO (beliani_71665)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: bavlna, rozměry: 42×50×39 cm (V׊×H) bílá a šedá barva Toužíte po novém doplňku k sezení nebo po pohodlném natažení nohou? V takovém případě vás zajisté osloví taburet BELIANI. Má klasický obdélníkový tvar, který podtrhne vzhled vašeho interiéru. Pokud se týká jeho rozměrů, ty činí 50 × 39 cm, u výšky pak očekávejte 42 cm. Produkt Šedý čalouněný BELIANI MANTEO je z kvalitního a zároveň patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří bavlna. Objevíte u něj nožičky, díky čemuž působí elegantním dojmem a lépe se přenáší z místa na místo. Důležité přednosti produktu Šedý čalouněný BELIANI MANTEO Dopřejte si pohodlí nejen pro svoje nohy Obdélníkový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Očekávejte u něj drobné nožky Materiál taburetu BELIANI: bavlna Zvýrazňuje ho bílá a šedá barva Rozměry produktu Šedý čalouněný BELIANI MANTEO budou 42 × 39 × 50 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý čalouněný BELIANI MANTEO (beliani_71665) , Čalouněný beliani šedý tampa (beliani_73336)

Pastelový čalouněný BELIANI MANTEO (beliani_73604)

Pastelový čalouněný BELIANI MANTEO (beliani_73604)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: bavlna, rozměry: 42×50×39 cm (V׊×H) bílá a zelená barva Toužíte po novém sezení nebo po dokonalém odpočinku pro vaše unavené nohy? V tom případě si nenechte ujít taburet BELIANI. Má sympatický obdélníkový tvar, který si skvěle porozumí s ostatním vaším nábytkem. Co do jeho rozměrů, ty činí 50 × 39 cm, u výšky pak výrobce navrhl 42 cm. Produkt Pastelový čalouněný BELIANI MANTEO byl vyrobený z kvalitního a odolného materiálu, tvoří jej bavlna. Objevíte u něj nožičky, což mu dodává lehkost a elegantnější vzhled a také je usnadněn jeho přenos z místa na místo. Podstatné parametry produktu Pastelový čalouněný BELIANI MANTEO Taburet se stane skvělým doplňkem nejen v obývacím pokoji Obdélníkový tvar si perfektně sedne s ostatním vaším nábytkem Stojí na drobných nožkách Materiál taburetu BELIANI: bavlna Interiér vám doplní jeho bílá a zelená barva Rozměry produktu Pastelový čalouněný BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pastelový čalouněný BELIANI MANTEO (beliani_73604) , Šedý čalouněný beliani oslo (beliani_65435)

Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435)

Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: polyester, rozměry: 46×95×71 cm (V׊×H) stříbrná a šedá barva Rádi máte u televize natažené nohy nebo hledáte možnost nového sezení? Potom se vám bude líbit taburet BELIANI. Má sympatický obdélníkový tvar, který bude perfektním doplňkem vašeho interiéru. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 95 × 71 cm, u výšky pak výrobce navrhl 46 cm. Produkt Šedý čalouněný BELIANI OSLO byl vyrobený z kvalitního a odolného materiálu, vytváří jej polyester. Lze u něj najít nožičky, což mu přidává na elegantním dojmu a také se hravě přenáší z místa na místo. Nejdůležitější přednosti produktu Šedý čalouněný BELIANI OSLO Udělejte si radost novým praktickým kouskem do vašeho domova Obdélníkový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem S drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: polyester Zvýrazňuje jej stříbrná a šedá barva Rozměry produktu Šedý čalouněný BELIANI OSLO činí 46 × 71 × 95 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435) , Světle šedý čalouněný beliani oslo (beliani_65434)

Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434)

Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: polyester, rozměry: 46×95×71 cm (V׊×H) stříbrná a šedá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? V tom případě se vám jistě zalíbí taburet BELIANI. Má sympatický obdélníkový tvar, který se bude skvěle hodit k vašemu nábytku. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 95 × 71 cm, u výšky pak výrobce navrhl 46 cm. Produkt Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO je z kvalitního a zároveň patřičně odolného materiálu, v tomto případě je to polyester. Je obohacen o nožičky, což mu dodává lehkost a elegantnější vzhled a také jej snadněji přenesete z místa na místo. Zajímavé přednosti produktu Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO Zútulněte svůj domov novým praktickým kouskem Obdélníkový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Obohacen o drobné nožky Materiál taburetu BELIANI: polyester Kraluje mu stříbrná a šedá barva Rozměry produktu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434) , Tyrkysový čalouněný beliani tampa (beliani_165851)

Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN (beliani_119601)

Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN  (beliani_119601)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: polyester, rozměry: 41×80×80 cm (V׊×H) stříbrná a šedá barva Hodil by se vám nový doplněk k sezení nebo možnost pohodlného natažení nohou? Potom pro vás bude ten pravý taburet BELIANI. Má klasický obdélníkový tvar, který lze jednoduše sladit s vaším nábytkem. Pokud se týká jeho rozměrů, ty činí 80 × 80 cm, výška pak bude optimálních 41 cm. Produkt Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN byl vyrobený z patřičně odolného materiálu, tvoří jej polyester. Je obohacen o nožičky, což mu dodává elegantní šmrnc a lépe se přenáší z místa na místo. Nejdůležitější přednosti produktu Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN Perfektní pro dlouhé večery u televize Obdélníkový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Stojí na nožičkách Materiál taburetu BELIANI: polyester Kraluje mu stříbrná a šedá barva Rozměry produktu Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN dělají 41 × 80 × 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN (beliani_119601) , Fialový čalouněný beliani chesterfield wisconsin (beliani_73099)

Tmavě šedý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73098)

Tmavě šedý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73098)
Detail

Taburet bez nožiček, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 32×30×30 cm (V׊×H) šedá barva Rádi máte u televize natažené nohy nebo hledáte možnost nového sezení? V takovém případě vás určitě zaujme taburet BELIANI. Má praktický čtvercový tvar, který lze jednoduše sladit s vaším nábytkem. Co do jeho rozměrů, ty činí 30 × 30 cm, výška je pak příjemných 32 cm. Produkt Tmavě šedý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN je zhotovený z patřičně odolného materiálu, vytváří jej textil. Nejdůležitější přednosti produktu Tmavě šedý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN Taburet se bude v obývacím pokoji skvěle vyjímat Čtvercový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Materiál taburetu BELIANI: textil Interiér vám doplní jeho šedá barva Rozměry produktu Tmavě šedý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN se vyšplhaly na 32 × 30 × 30 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Tmavě šedý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73098) , Čalouněný polstr na sedák 50 × 50 × 10 cm šedý

Čalouněný BELIANI červený TAMPA (beliani_73337)

Čalouněný BELIANI červený TAMPA (beliani_73337)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 30×55×55 cm (V׊×H) červená barva Rádi byste si podložili nohy či jen získali další doplněk na sezení? Pak nedáte dopustit na taburet BELIANI. Má příjemný kulatý tvar, který lze jednoduše sladit s vaším nábytkem. Hovoříme-li o jeho rozměrech, ty dělají 55 × 55 cm, u výšky pak výrobce navrhl 30 cm. Produkt Čalouněný BELIANI červený TAMPA je vyrobený z patřičně odolného materiálu, tvoří jej textil. Zásadní vlastnosti produktu Čalouněný BELIANI červený TAMPA Pohodlný taburet do vašeho domova Kulatý tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Materiál taburetu BELIANI: textil Podtrhuje jej červená barva Rozměry produktu Čalouněný BELIANI červený TAMPA dělají 30 × 55 × 55 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněný BELIANI červený TAMPA (beliani_73337) , Šedý beliani kansas (beliani_74983)

Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA (beliani_165851)

Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA (beliani_165851)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 30×55×55 cm (V׊×H) modrá barva Hledáte produkt, který by vám nabídl pohodlné místo k sezení i možnost odpočinku pro vaše nohy? V tom případě by se vám mohl hodit taburet BELIANI. Má příjemný kulatý tvar, který můžete sladit se zbytkem nábytku. Pokud jde o rozměry, tento model měří 55 × 55 cm, výška pak bude optimálních 30 cm. Produkt Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA je vyrobený z patřičně odolného materiálu, vytváří jej textil. Základní přednosti produktu Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA Dopřejte si pohodlí nejen pro svoje nohy Kulatý tvar perfektně zapadne do vašeho interiéru Materiál taburetu BELIANI: textil Podtrhuje jej modrá barva Rozměry produktu Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA mají hodnoty 30 × 55 × 55 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA (beliani_165851) , Beliani šedý altos (beliani_121513)

Čalouněný BELIANI šedý TAMPA (beliani_73336)

Čalouněný BELIANI šedý TAMPA (beliani_73336)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 30×55×55 cm (V׊×H) šedá barva Toužíte po novém doplňku k sezení nebo po pohodlném natažení nohou? Pak se vám jistě zalíbí taburet BELIANI. Má klasický kulatý tvar, který hravě sladíte s ostatním vaším nábytkem. Pokud se zaměříme na rozměry tohoto modelu, ty jsou 55 × 55 cm, výška pak byla navržena s 30 cm. Produkt Čalouněný BELIANI šedý TAMPA byl zhotovený z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří textil. Významné funkce produktu Čalouněný BELIANI šedý TAMPA Dopřejte si pohodlí nejen pro svoje nohy Kulatý tvar snadno sladíte s interiérem Materiál taburetu BELIANI: textil Zdobí jej šedá barva Rozměry produktu Čalouněný BELIANI šedý TAMPA jsou 30 × 55 × 55 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněný BELIANI šedý TAMPA (beliani_73336) , Šedý beliani rovigo (beliani_220607)

Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73099)

Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73099)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 32×30×30 cm (V׊×H) fialová barva Toužíte po novém doplňku k sezení nebo po pohodlném natažení nohou? Pak by vás mohl zaujmout taburet BELIANI. Má příjemný čtvercový tvar, který si skvěle porozumí s ostatním vaším nábytkem. Pokud se zaměříme na rozměry tohoto modelu, ty jsou 30 × 30 cm, na výšku to pak bude příjemných 32 cm. Produkt Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN je vyroben z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří textil. Je obdařen nožičkami, což mu dodává elegantní šmrnc a také je umožněn jeho snadný přesun z místa na místo. Důležité přednosti produktu Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN Zútulněte svůj domov novým praktickým kouskem Čtvercový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Vyrobený s drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: textil Podtrhuje jej fialová barva Rozměry produktu Fialový čalouněný BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73099) , Beliani šedý manšestrový lemvig (beliani_251274)

Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73097)

Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73097)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 32×30×30 cm (V׊×H) žlutá barva Máte po dlouhém dni unavené nohy a chcete je pohodlně natáhnout? V takovém případě vás určitě zaujme taburet BELIANI. Má sympatický čtvercový tvar, který jde snadno sladit s vaším interiérem. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 30 × 30 cm, výška pak byla navržena s 32 cm. Produkt Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN je vyrobený z patřičně odolného materiálu, vytváří jej textil. Výrobce jej postavil na nožičky, což mu dodává elegantní šmrnc a k tomu se lépe přenáší. Klíčové znaky produktu Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN Taburet se bude v obývacím pokoji skvěle vyjímat Čtvercový tvar se bude skvěle hodit do vašeho interiéru S nožičkami Materiál taburetu BELIANI: textil Doplňuje ho žlutá barva Rozměry produktu Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN činí 32 × 30 × 30 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73097) , Beliani šedý sametový flayat (beliani_204244)

BELIANI čalouněná růžová TIBRO (beliani_292973)

BELIANI čalouněná růžová TIBRO (beliani_292973)
Detail

Pohovka - s nožičkami a modulární, materiál dřevo a polyester,, rozměry 40 × 100 × 100 cm (V׊×H), růžová barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, navíc umožňuje snadnější úklid. Modulární pohovka má úžasnou vlastnost. Každou část pohovky si lze umístit podle momentální potřeby. Rozměry pohovky BELIANI činí 40 × 100 × 100 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 40 cm a hloubka sedu dosahuje 100 cm. Pohovka váží 23 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána růžová barva. Zásadní vlastnosti pohovky BELIANI čalouněná růžová TIBRO Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek S nožičkami, modulární Materiálem je dřevo a polyester Pohovka disponuje rozměry 40 × 100 × 100 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 40 cm Hloubka sedu je 100 cm Pohovka o hmotnosti 23 kg Barvou pohovky BELIANI je růžová (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI čalouněná růžová TIBRO (beliani_292973) , Beliani šedý samet eurostar (beliani_121935)

Vícebarevná čalouněná rozkládací BELIANI INGARO (beliani_124363)

Vícebarevná čalouněná rozkládací BELIANI INGARO (beliani_124363)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 86 × 182 × 79 cm (V׊×H), vícebarevná Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Díky rozkládacímu mechanismu se pohovka v okamžiku změní na lůžko, ve složeném stavu poslouží jako odpočinková zóna. Pokud vám doma nezbývá pokoj pro hosty, s rozkládací pohovkou budete mít potřebné místo pro jejich přespání. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, a navíc se pod ní lépe uklízí. Rozměry pohovky BELIANI jsou 86 × 182 × 79 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 36 cm a hloubka sedu dosahuje 51 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 39 kg. Zásadní přednosti pohovky Vícebarevná čalouněná rozkládací BELIANI INGARO Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 86 × 182 × 79 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 36 cm Hloubka sedu dosahuje 51 cm Pohovka o hmotnosti 39 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Vícebarevná čalouněná rozkládací BELIANI INGARO (beliani_124363) , Sametový světle šedý beliani oslo (beliani_161631)

Černá čalouněná rozkládací BELIANI FARRIS (beliani_151156)

Černá čalouněná rozkládací BELIANI FARRIS (beliani_151156)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál dřevo, kov a polyester,, rozměry 89 × 100 × 87 cm (V׊×H), polohovatelné opěradlo, černá barva Máte v úmyslu vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Díky rozkládacímu mechanismu se pohovka v okamžiku změní na lůžko, zatímco ve složeném stavu bude oblíbeným odpočinkovým místem. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovku využijete pro jejich přespání. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Disponuje polohovatelným opěradlem, jež vám dovolí nastavení relaxační polohy a vaše tělo si dokonale odpočine. Rozměry pohovky BELIANI činí 89 × 100 × 87 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 42 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Pohovka váží 29 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita černá barva. Klíčové přednosti pohovky Černá čalouněná rozkládací BELIANI FARRIS Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá čalouněná rozkládací BELIANI FARRIS (beliani_151156) , Šedý beliani na kávu chester (beliani_71869)

Rozkládací BELIANI čalouněná béžová KARRABO (beliani_128031)

Rozkládací BELIANI čalouněná béžová KARRABO (beliani_128031)
Detail

Pohovka - rohová, rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 90 × 285 × 185 cm (V׊×H), béžová barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L disponuje dostatkem místa k sezení. Přispěje ke zkrášlení interiéru a postará se o maximální pohodlí. Díky rozkládacímu mechanismu lze pohovku změnit na lůžko, zatímco ve složeném stavu bude oblíbeným odpočinkovým místem. Chybí-li vám doma pokoj pro návštěvy, díky rozkládací pohovce získáte místo pro jejich přespání. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc vám ulehčí úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 90 × 285 × 185 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 51 cm a hloubka sedu dosahuje 263 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 153 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena béžová barva. Hlavní vlastnosti pohovky Rozkládací BELIANI čalouněná béžová KARRABO Pohovka BELIANI dokáže... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací BELIANI čalouněná béžová KARRABO (beliani_128031) , Kávový beliani šedý imitace betonu bonita (beliani_121500)

BELIANI čalouněná dvoumístná tmavomodrá KALMAR (beliani_96364)

BELIANI čalouněná dvoumístná tmavomodrá KALMAR (beliani_96364)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, dvoumístná, rozměry 88 × 182 × 74 cm (V׊×H), modrá a tmavě modrá barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, a navíc usnadňuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 88 × 182 × 74 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Hmotnost pohovky se rovná 34 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita modrá a tmavě modrá barva. Klíčové přednosti pohovky BELIANI čalouněná dvoumístná tmavomodrá KALMAR Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: polyester Rozměry pohovky odpovídají 88 × 182 × 74 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 44 cm Hloubka sedu je 50 cm Pohovka o hmotnosti 34 kg Barvou pohovky BELIANI je modrá a tmavě modrá (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI čalouněná dvoumístná tmavomodrá KALMAR (beliani_96364) , Beliani, 1místný šedý modul evja, 246526 (beliani_246526)

Modrá čalouněná rozkládací BELIANI FARRIS (beliani_86827)

Modrá čalouněná rozkládací BELIANI FARRIS (beliani_86827)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál dřevo, kov a polyester,, rozměry 89 × 100 × 87 cm (V׊×H), polohovatelné opěradlo, modrá barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Prostřednictvím rozkládacího mechanismu lze pohovku přeměnit na lůžko, zatímco ve složeném stavu vám bude sloužit jako odpočinková zóna. Jestliže nemáte doma k dispozici pokoj pro hosty, rozkládací pohovka poslouží k jejich přespání. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc pod ní snadněji uklidíte. Ve výbavě se můžete těšit na polohovatelné opěradlo, což vám umožňuje nastavení pohodlné relaxační polohy a vaše tělo si užije zasloužený odpočinek. Rozměry pohovky BELIANI jsou 89 × 100 × 87 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 42 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky činí 29 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena modrá barva. Hlavní vlastnosti pohovky Modrá čalouněná rozkládací BELIANI FARRIS Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modrá čalouněná rozkládací BELIANI FARRIS (beliani_86827) , Šedý beliani puf 40 × 40 cm kayseri (beliani_172319)

BELIANI trojmístná čalouněná žlutá NIVALA (beliani_145090)

BELIANI trojmístná čalouněná žlutá NIVALA (beliani_145090)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 76 × 220 × 84 cm (V׊×H), žlutá barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, navíc ulehčuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 76 × 220 × 84 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 40 cm a hloubka sedu dosahuje 52 cm. Hmotnost pohovky se rovná 62 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita žlutá barva. Hlavní vlastnosti pohovky BELIANI trojmístná čalouněná žlutá NIVALA Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 76 × 220 × 84 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 40 cm Hloubka sedu činí 52 cm Pohovka o hmotnosti 62 kg Barvou pohovky BELIANI je žlutá (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI trojmístná čalouněná žlutá NIVALA (beliani_145090) , Sametový beliani puf ? 40 cm šedý carrollton (beliani_199914)

Čalouněná rozkládací růžová BELIANI BELFAST (beliani_73787)

Čalouněná rozkládací růžová BELIANI BELFAST (beliani_73787)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, dvoumístná, rozměry 68 × 140 × 80 cm (V׊×H), růžová barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pomocí rozkládacího mechanismu pohovku rázem přeměníte na lůžko, zatímco ve složeném stavu se stává odpočinkovou zónou. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovku využijete pro jejich přespání. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc ulehčuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 68 × 140 × 80 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 44 cm a hloubka sedu dosahuje 72 cm. Hmotnost pohovky se rovná 55 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita růžová barva. Zásadní přednosti pohovky Čalouněná rozkládací růžová BELIANI BELFAST Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 68 × 140 × 80 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 44 cm Hloubka sedu činí 72... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rozkládací růžová BELIANI BELFAST (beliani_73787) , Beliani, šedý manšestrový rohový modul lemvig, 251271 (beliani_251271)

Béžová čalouněná rozkládací BELIANI TAMPERE (beliani_208959)

Béžová čalouněná rozkládací BELIANI TAMPERE (beliani_208959)
Detail

Pohovka - rozkládací, materiál polyester, trojmístná, rozměry 70 × 226 × 147 cm (V׊×H), béžová barva Máte v úmyslu vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Nepostrádá ani rozkládací mechanismus k přeměně na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Jestliže nedisponujete pokojem pro hosty, díky rozkládací pohovce získáte místo pro jejich přespání. Rozměry pohovky BELIANI jsou 70 × 226 × 147 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 43 cm a hloubka sedu dosahuje 126 cm. Pohovka váží 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita béžová barva. Hlavní vlastnosti pohovky Béžová čalouněná rozkládací BELIANI TAMPERE Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací Výrobní materiál: polyester Rozměry pohovky odpovídají 70 × 226 × 147 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 43 cm Počítejte s hloubkou sedu 126 cm Pohovka o hmotnosti 93 kg Barvou pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Béžová čalouněná rozkládací BELIANI TAMPERE (beliani_208959) , Beliani puf světle šedý 46 × 48 cm dalama (beliani_135554)

Čalouněná rozkládací BELIANI béžová GLOMMA (beliani_121549)

Čalouněná rozkládací BELIANI béžová GLOMMA (beliani_121549)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 95 × 207 × 87 cm (V׊×H), béžová barva Hodila by se vám nová pohovka? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pomocí rozkládacího mechanismu pohovku rázem přeměníte na lůžko, zatímco ve složeném stavu se používá jako místo k odpočinku. Pokud postrádáte doma pokoj pro hosty, díky rozkládací pohovce získáte místo pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách působí moderně, též se pod ní snadněji uklízí. Rozměry pohovky BELIANI činí 95 × 207 × 87 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 43 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky se rovná 84 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena béžová barva. Zásadní přednosti pohovky Čalouněná rozkládací BELIANI béžová GLOMMA Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: polyester Pohovka disponuje rozměry 95 × 207 × 87 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 43 cm Počítejte s hloubkou sedu 60... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rozkládací BELIANI béžová GLOMMA (beliani_121549) , Čalouněný polstr na opěradlo vínově červený 120 × 40 × 10 cm

Rozkládací BELIANI černá čalouněná EDLAND (beliani_141008)

Rozkládací BELIANI černá čalouněná EDLAND (beliani_141008)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, dvoumístná, rozměry 76 × 152 × 92 cm (V׊×H), černá barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Prostřednictvím rozkládacího mechanismu můžete pohovku změnit na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Jestliže nedisponujete pokojem pro hosty, s rozkládací pohovkou budete mít potřebné místo pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, a navíc se pod ní lépe uklízí. Rozměry pohovky BELIANI činí 76 × 152 × 92 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 39 cm a hloubka sedu dosahuje 52 cm. Pohovka váží 32 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána černá barva. Hlavní vlastnosti pohovky Rozkládací BELIANI černá čalouněná EDLAND Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiálem je polyester U pohovky počítejte s rozměry 76 × 152 × 92 cm (V׊×H) Výška... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací BELIANI černá čalouněná EDLAND (beliani_141008) , Beliani, ozdobný polštář 30 x 45 cm šedý kirikkale, 174321 (beliani_174321)

Béžová čalouněná rozkládací BELIANI TAMPERE (beliani_75021)

Béžová čalouněná rozkládací BELIANI TAMPERE (beliani_75021)
Detail

Pohovka - rozkládací, materiál polyester, trojmístná, rozměry 70 × 226 × 147 cm (V׊×H), béžová barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Prostřednictvím rozkládacího mechanismu můžete pohovku změnit na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Jestliže nedisponujete pokojem pro hosty, rozkládací pohovka je skvělé řešení pro jejich přespání. Rozměry pohovky BELIANI činí 70 × 226 × 147 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 43 cm a hloubka sedu dosahuje 126 cm. Hmotnost pohovky činí 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita béžová barva. Klíčové přednosti pohovky Béžová čalouněná rozkládací BELIANI TAMPERE Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rozkládací Materiálem je polyester Pohovka disponuje rozměry 70 × 226 × 147 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 43 cm Hloubka sedu činí 126 cm Pohovka o hmotnosti 93 kg Barvou pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Béžová čalouněná rozkládací BELIANI TAMPERE (beliani_75021) , Beliani, uzlový polštář 20 x 20 cm šedý malni, 243645 (beliani_243645)

Čalouněná rozkládací šedá BELIANI BELFAST (beliani_63196)

Čalouněná rozkládací šedá BELIANI BELFAST (beliani_63196)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, dvoumístná, rozměry 68 × 140 × 80 cm (V׊×H), šedá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Je opatřena rozkládacím mechanismem, díky němuž se v okamžiku změní na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Jestliže nedisponujete pokojem pro hosty, rozkládací pohovka se vám bude hodit pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc vám ulehčí úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 68 × 140 × 80 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 72 cm. Pohovka váží 55 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Čalouněná rozkládací šedá BELIANI BELFAST Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 68 × 140 × 80 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 44 cm Hloubka sedu činí 72 cm Hmotnost pohovky 55 kg Barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rozkládací šedá BELIANI BELFAST (beliani_63196) , Beliani, dekorativní polštář 45 x 45 cm šedý konni, 203176 (beliani_203176)

Čalouněná BELIANI třímístná béžová VISSLAND (beliani_118540)

Čalouněná BELIANI třímístná béžová VISSLAND (beliani_118540)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 71 × 215 × 87 cm (V׊×H), béžová barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Potom by se vám mohla líbit pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 71 × 215 × 87 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 46 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 49 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána béžová barva. Zásadní přednosti pohovky Čalouněná BELIANI třímístná béžová VISSLAND Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek S nožičkami Materiálem je polyester Rozměry pohovky odpovídají 71 × 215 × 87 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 46 cm Hloubka sedu dosahuje 60 cm Hmotnost pohovky 49 kg Barva pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná BELIANI třímístná béžová VISSLAND (beliani_118540) , Beliani, dětský polštář hvězda 40 x 40 cm, šedý bhopal, 243772 (beliani_243772)

Trojmístná BELIANI čalouněná béžová CHESTERFIELD (beliani_162751)

Trojmístná BELIANI čalouněná béžová CHESTERFIELD (beliani_162751)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 78 × 208 × 88 cm (V׊×H), béžová barva Máte v úmyslu vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, navíc vám ulehčí úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 78 × 208 × 88 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 48 cm a hloubka sedu dosahuje 58 cm. Pohovka váží 47 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána béžová barva. Klíčové přednosti pohovky Trojmístná BELIANI čalouněná béžová CHESTERFIELD Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je polyester U pohovky počítejte s rozměry 78 × 208 × 88 cm (V׊×H) Sedák má výšku 48 cm Počítejte s hloubkou sedu 58 cm Pohovka o hmotnosti 47 kg Barvou pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná BELIANI čalouněná béžová CHESTERFIELD (beliani_162751) , Čalouněný bavlněný v béžové barvě 43 x 44 cm noida, 124400 (beliani_124400)

Čalouněná rozkládací černá BELIANI FROYA (beliani_124961)

Čalouněná rozkládací černá BELIANI FROYA (beliani_124961)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 80 × 183 × 80 cm (V׊×H), černá barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Nepostrádá ani rozkládací mechanismus k přeměně na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji užijete jako odpočinkovou zónu. Jestliže vám doma chybí pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovka se vám bude hodit pro jejich přespání. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc ulehčuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 80 × 183 × 80 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 38 cm a hloubka sedu dosahuje 80 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 36 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita černá barva. Hlavní vlastnosti pohovky Čalouněná rozkládací černá BELIANI FROYA Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 80 × 183 × 80 cm (V׊×H) Sedák má výšku 38 cm Hloubka sedu činí 80 cm Hmotnost pohovky 36 kg Barvou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rozkládací černá BELIANI FROYA (beliani_124961) , Beliani, polštář pro děti liška 50 x 40 cm šedý dhanbad, 243810 (beliani_243810)

Klasická čalouněná modrá BELIANI MOTALA (beliani_39063)

Klasická čalouněná modrá BELIANI MOTALA (beliani_39063)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 76 × 182 × 83 cm (V׊×H), modrá barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Potom by vás mohla oslovit pohovka BELIANI. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, a navíc usnadňuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 76 × 182 × 83 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 43 cm a hloubka sedu dosahuje 57 cm. Hmotnost pohovky se rovná 32 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána modrá barva. Zásadní přednosti pohovky Klasická čalouněná modrá BELIANI MOTALA Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: polyester Rozměry pohovky odpovídají 76 × 182 × 83 cm (V׊×H) Sedák má výšku 43 cm Počítejte s hloubkou sedu 57 cm Hmotnost pohovky 32 kg Barva pohovky BELIANI je modrá (alza.cz)

Podobné produkty ako Klasická čalouněná modrá BELIANI MOTALA (beliani_39063) , Beliani, dekorativní polštář hovězí kůže 45 x 45 cm šedý nellad, 203189 (beliani_203189)

Rozkládací BELIANI čalouněná modrá ROXEN (beliani_95234)

Rozkládací BELIANI čalouněná modrá ROXEN (beliani_95234)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 77 × 168 × 81 cm (V׊×H), modrá barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pomocí rozkládacího mechanismu se dá snadno rozložit na lůžko, zatímco ve složeném stavu se používá jako místo k odpočinku. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka je vynikající řešení pro jejich přespání. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 77 × 168 × 81 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 36 cm a hloubka sedu dosahuje 51 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 32 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita modrá barva. Zásadní přednosti pohovky Rozkládací BELIANI čalouněná modrá ROXEN Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: polyester Pohovka disponuje rozměry 77 × 168 × 81 cm (V׊×H) Sedák má výšku 36 cm Hloubka sedu činí 51... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací BELIANI čalouněná modrá ROXEN (beliani_95234) , Beliani, dekorativní bavlněný polštář 30 x 50 cm tmavě šedý veloor, 203193 (beliani_203193)

Modulární čalouněná béžová BELIANI FEVIK (beliani_141272)

Modulární čalouněná béžová BELIANI FEVIK (beliani_141272)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 80 × 228 × 228 cm (V׊×H), béžová barva Hodila by se vám nová pohovka? Potom by se vám mohla líbit pohovka BELIANI. Je opatřena rozkládacím mechanismem, díky němuž se v okamžiku změní na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji užijete jako odpočinkovou zónu. Jestliže vám doma chybí pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovku využijete pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc zjednodušuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 80 × 228 × 228 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 39 cm a hloubka sedu dosahuje 216 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 44 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena béžová barva. Zásadní vlastnosti pohovky Modulární čalouněná béžová BELIANI FEVIK Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: polyester Rozměry pohovky odpovídají 80 × 228 × 228 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 39 cm Hloubka sedu dosahuje 216 cm Pohovka o... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modulární čalouněná béžová BELIANI FEVIK (beliani_141272) , Beliani, sametový uzlový polštář se třpytkami 30 x 30 cm šedý akola, 300180 (beliani_300180)

Tmavě modrá čalouněná rozkládací BELIANI RONNE (beliani_77814)

Tmavě modrá čalouněná rozkládací BELIANI RONNE (beliani_77814)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 76 × 180 × 95 cm (V׊×H), modrá barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Nechybí jí ani rozkládací mechanismus pro rozložení na lůžko, zatímco ve složeném stavu se stává odpočinkovou zónou. Jestliže nemáte doma k dispozici pokoj pro hosty, rozkládací pohovka je skvělé řešení pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, navíc pod ní snadněji uklidíte. Rozměry pohovky BELIANI činí 76 × 180 × 95 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Hmotnost pohovky se rovná 37 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena modrá barva. Hlavní vlastnosti pohovky Tmavě modrá čalouněná rozkládací BELIANI RONNE Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 76 × 180 × 95 cm (V׊×H) Sedák má výšku 41 cm Počítejte s hloubkou sedu 50 cm Pohovka o... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tmavě modrá čalouněná rozkládací BELIANI RONNE (beliani_77814)

Čalouněná světlé béžová XXL BELIANI TORPO (beliani_144661)

Čalouněná světlé béžová XXL BELIANI TORPO (beliani_144661)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 84 × 308 × 136 cm (V׊×H), béžová barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, a navíc usnadňuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 84 × 308 × 136 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 41 cm a hloubka sedu dosahuje 121 cm. Hmotnost pohovky se rovná 60 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána béžová barva. Hlavní přednosti pohovky Čalouněná světlé béžová XXL BELIANI TORPO Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je polyester Rozměry pohovky jsou 84 × 308 × 136 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 41 cm Hloubka sedu je 121 cm Hmotnost pohovky 60 kg Barvou pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná světlé béžová XXL BELIANI TORPO (beliani_144661)

Světle šedá čalouněná rozkládací BELIANI YORK (beliani_56496)

Světle šedá čalouněná rozkládací BELIANI YORK (beliani_56496)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, dvoumístná, rozměry 81 × 190 × 89 cm (V׊×H), šedá barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Nechybí jí ani rozkládací mechanismus pro rozložení na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji užijete jako odpočinkovou zónu. Jestliže vám doma chybí pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovka je skvělé řešení pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 81 × 190 × 89 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 52 cm. Hmotnost pohovky činí 44 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Zásadní přednosti pohovky Světle šedá čalouněná rozkládací BELIANI YORK Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiálem je polyester U pohovky počítejte s rozměry 81 × 190 × 89 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 41 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedá čalouněná rozkládací BELIANI YORK (beliani_56496)

Čalouněná tmavě šedá rozkládací BELIANI INGARO (beliani_124429)

Čalouněná tmavě šedá rozkládací BELIANI INGARO (beliani_124429)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 86 × 182 × 79 cm (V׊×H), šedá barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Nechybí jí ani rozkládací mechanismus pro rozložení na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Nemáte-li doma pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovku využijete pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách působí moderně, navíc vám ulehčí úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 86 × 182 × 79 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 36 cm a hloubka sedu dosahuje 51 cm. Pohovka váží 39 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Zásadní přednosti pohovky Čalouněná tmavě šedá rozkládací BELIANI INGARO Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiálem je polyester Pohovka disponuje rozměry 86 × 182 × 79 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 36 cm Hloubka sedu je 51 cm Hmotnost pohovky 39 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná tmavě šedá rozkládací BELIANI INGARO (beliani_124429)

Světlé šedá čalouněná BELIANI levá STOCKHOLM (beliani_94572)

Světlé šedá čalouněná BELIANI levá STOCKHOLM (beliani_94572)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 103 × 290 × 235 cm (V׊×H), šedá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Díky rohové pohovce do L získáte dostatek místa k sezení. Přispěje ke zkrášlení interiéru a postará se o maximální pohodlí. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, a navíc usnadňuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 103 × 290 × 235 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 110 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 130 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Hlavní vlastnosti pohovky Světlé šedá čalouněná BELIANI levá STOCKHOLM Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Materiálem je polyester Rozměry pohovky jsou 103 × 290 × 235 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 44 cm Hloubka sedu je 110 cm Hmotnost pohovky 130 kg Barvou pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Světlé šedá čalouněná BELIANI levá STOCKHOLM (beliani_94572)

Čalouněná světle šedá rohová BELIANI KIRUNA (beliani_63366)

Čalouněná světle šedá rohová BELIANI KIRUNA (beliani_63366)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 86 × 290 × 148 cm (V׊×H), šedá barva Hodila by se vám nová pohovka? Potom by se vám mohla líbit pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L disponuje dostatkem místa k sezení. Vyzvedne vzhled interiéru a poskytne vám maximální pohodlí. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, a navíc se pod ní lépe uklízí. Rozměry pohovky BELIANI činí 86 × 290 × 148 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 45 cm a hloubka sedu dosahuje 133 cm. Hmotnost pohovky se rovná 84 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Čalouněná světle šedá rohová BELIANI KIRUNA Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Materiálem je polyester U pohovky počítejte s rozměry 86 × 290 × 148 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 45 cm Počítejte s hloubkou sedu 133 cm Hmotnost pohovky 84 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná světle šedá rohová BELIANI KIRUNA (beliani_63366)

Čalouněná tmavě šedá rohová BELIANI KIRUNA (beliani_63365)

Čalouněná tmavě šedá rohová BELIANI KIRUNA (beliani_63365)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 86 × 290 × 148 cm (V׊×H), šedá barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Rohová pohovka do L přináší dostatek místa k sezení. Zkrášlí interiér a stará se o vaše maximální pohodlí. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, a navíc usnadňuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 86 × 290 × 148 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 45 cm a hloubka sedu dosahuje 133 cm. Hmotnost pohovky se rovná 84 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Čalouněná tmavě šedá rohová BELIANI KIRUNA Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Materiál: polyester Rozměry pohovky jsou 86 × 290 × 148 cm (V׊×H) Sedák má výšku 45 cm Hloubka sedu činí 133 cm Pohovka o hmotnosti 84 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná tmavě šedá rohová BELIANI KIRUNA (beliani_63365)

Čalouněná BELIANI dvoumístná světle šedá VISSLAND (beliani_118568)

Čalouněná BELIANI dvoumístná světle šedá VISSLAND (beliani_118568)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, dvoumístná, rozměry 71 × 172 × 87 cm (V׊×H), šedá barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc pod ní snadněji uklidíte. Rozměry pohovky BELIANI činí 71 × 172 × 87 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 46 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Pohovka váží 37 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Hlavní vlastnosti pohovky Čalouněná BELIANI dvoumístná světle šedá VISSLAND Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 71 × 172 × 87 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 46 cm Hloubka sedu činí 60 cm Pohovka o hmotnosti 37 kg Barvou pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná BELIANI dvoumístná světle šedá VISSLAND (beliani_118568)

Tmavě šedá čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM (beliani_94573)

Tmavě šedá čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM (beliani_94573)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 103 × 290 × 235 cm (V׊×H), šedá a tmavě šedá barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Díky rohové pohovce do L získáte dostatek místa k sezení. Poskytuje nejen maximální pohodlí, ale i zkrášluje interiér. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, a navíc usnadňuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 103 × 290 × 235 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 110 cm. Pohovka váží 130 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá a tmavě šedá barva. Hlavní vlastnosti pohovky Tmavě šedá čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Použitým materiálem je polyester Rozměry pohovky odpovídají 103 × 290 × 235 cm (V׊×H) Sedák má výšku 44 cm Hloubka sedu dosahuje 110 cm Pohovka o hmotnosti 130 kg Barvou pohovky BELIANI je šedá a tmavě šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Tmavě šedá čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM (beliani_94573)

Tmavě šedá čalouněná rozkládací BELIANI YORK (beliani_56498)

Tmavě šedá čalouněná rozkládací BELIANI YORK (beliani_56498)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, dvoumístná, rozměry 81 × 190 × 89 cm (V׊×H), šedá a tmavě šedá barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Prostřednictvím rozkládacího mechanismu můžete pohovku změnit na lůžko, ve složeném stavu poslouží jako odpočinková zóna. Jestliže vám doma chybí pokoj pro návštěvy, díky rozkládací pohovce získáte místo pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, a navíc se pod ní lépe uklízí. Rozměry pohovky BELIANI jsou 81 × 190 × 89 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 52 cm. Hmotnost pohovky se rovná 44 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá a tmavě šedá barva. Hlavní přednosti pohovky Tmavě šedá čalouněná rozkládací BELIANI YORK Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiál: polyester Rozměry pohovky odpovídají 81 × 190 × 89 cm (V׊×H) Sedák se nachází... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tmavě šedá čalouněná rozkládací BELIANI YORK (beliani_56498)

Čalouněná rozkládací tmavě šedá BELIANI FROYA (beliani_124959)

Čalouněná rozkládací tmavě šedá BELIANI FROYA (beliani_124959)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 80 × 183 × 80 cm (V׊×H), šedá barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Potom by vás mohla oslovit pohovka BELIANI. Nepostrádá ani rozkládací mechanismus k přeměně na lůžko, přičemž ve složeném stavu slouží jako místo pro odpočinek. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka zajistí jejich přespání. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, a navíc usnadňuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 80 × 183 × 80 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 38 cm a hloubka sedu dosahuje 80 cm. Hmotnost pohovky se rovná 36 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Čalouněná rozkládací tmavě šedá BELIANI FROYA Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: polyester Rozměry pohovky odpovídají 80 × 183 × 80 cm (V׊×H) Sedák má výšku 38 cm Hloubka sedu je 80 cm Pohovka o hmotnosti 36 kg Barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rozkládací tmavě šedá BELIANI FROYA (beliani_124959)

Klasická čalouněná světle šedá BELIANI MOTALA (beliani_54061)

Klasická čalouněná světle šedá BELIANI MOTALA (beliani_54061)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 76 × 182 × 83 cm (V׊×H), šedá barva Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách působí moderně, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 76 × 182 × 83 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 43 cm a hloubka sedu dosahuje 57 cm. Hmotnost pohovky se rovná 32 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Klíčové přednosti pohovky Klasická čalouněná světle šedá BELIANI MOTALA Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: polyester Pohovka disponuje rozměry 76 × 182 × 83 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 43 cm Hloubka sedu je 57 cm Hmotnost pohovky 32 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Klasická čalouněná světle šedá BELIANI MOTALA (beliani_54061)

Rozkládací BELIANI čalouněná tmavě šedá KARRABO (beliani_128033)

Rozkládací BELIANI čalouněná tmavě šedá KARRABO (beliani_128033)
Detail

Pohovka - rohová, rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 90 × 285 × 185 cm (V׊×H), šedá barva Uvažujete o zakoupení nové pohovky? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. U rohové pohovky do L oceníte dostatečný počet míst k sezení. Zlepší vzhled interiéru a zajistí vám maximální pohodlí. Díky rozkládacímu mechanismu se pohovka v okamžiku změní na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji užijete jako odpočinkovou zónu. Pokud vám doma nezbývá pokoj pro hosty, rozkládací pohovka je vynikající řešení pro jejich přespání. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc umožňuje snadnější úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 90 × 285 × 185 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 51 cm a hloubka sedu dosahuje 263 cm. Hmotnost pohovky se rovná 153 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Zásadní přednosti pohovky Rozkládací BELIANI čalouněná tmavě šedá KARRABO Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rohová,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací BELIANI čalouněná tmavě šedá KARRABO (beliani_128033)

Rohová BELIANI béžová čalouněná levostranná CHESTERFIELD (beliani_133518)

Rohová BELIANI béžová čalouněná levostranná CHESTERFIELD (beliani_133518)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 77 × 280 × 85 cm (V׊×H), béžová barva Hodila by se vám nová pohovka? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L vás potěší dostatkem místa k sezení. Zkrášlí interiér a stará se o vaše maximální pohodlí. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, navíc ulehčuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 77 × 280 × 85 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 45 cm a hloubka sedu dosahuje 55 cm. Hmotnost pohovky se rovná 91 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena béžová barva. Hlavní přednosti pohovky Rohová BELIANI béžová čalouněná levostranná CHESTERFIELD Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Materiál: polyester Pohovka disponuje rozměry 77 × 280 × 85 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 45 cm Počítejte s hloubkou sedu 55 cm Hmotnost pohovky 91 kg Barva pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Rohová BELIANI béžová čalouněná levostranná CHESTERFIELD (beliani_133518)

Čalouněná rozkládací světla šedá BELIANI FROYA (beliani_124960)

Čalouněná rozkládací světla šedá BELIANI FROYA (beliani_124960)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 80 × 183 × 80 cm (V׊×H), šedá barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Nechybí jí ani rozkládací mechanismus pro rozložení na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji užijete jako odpočinkovou zónu. Pokud vám doma nezbývá pokoj pro hosty, rozkládací pohovka pomůže s jejich přespáním. Pohovka na nožičkách působí moderně, navíc zjednodušuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 80 × 183 × 80 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 38 cm a hloubka sedu dosahuje 80 cm. Pohovka váží 36 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Hlavní vlastnosti pohovky Čalouněná rozkládací světla šedá BELIANI FROYA Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: polyester Rozměry pohovky jsou 80 × 183 × 80 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 38 cm Počítejte s hloubkou sedu 80 cm Hmotnost pohovky 36 kg Barvou pohovky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rozkládací světla šedá BELIANI FROYA (beliani_124960)

Čalouněná rohová BELIANI šedá levá OSLO (beliani_126627)

Čalouněná rohová BELIANI šedá levá OSLO (beliani_126627)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H), šedá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Potom by se vám mohla líbit pohovka BELIANI. Její klasický styl nepřehlédnete. Díky rohové pohovce do L vám nebude chybět dostatek místa k sezení. Zabezpečí maximální pohodlí a zvýší úroveň interiéru. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc pod ní snadněji uklidíte. Rozměry pohovky BELIANI jsou 64 × 270 × 151 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 46 cm a hloubka sedu dosahuje 135 cm. Hmotnost pohovky se rovná 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Čalouněná rohová BELIANI šedá levá OSLO Pohovka BELIANI má klasický styl a zajistí vám vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Materiálem je polyester U pohovky počítejte s rozměry 64 × 270 × 151 cm (V׊×H) Sedák má výšku 46 cm Počítejte s hloubkou sedu 135 cm Pohovka o hmotnosti 93 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rohová BELIANI šedá levá OSLO (beliani_126627)

Rozkládací BELIANI čalouněná světle šedá KARRABO (beliani_128032)

Rozkládací BELIANI čalouněná světle šedá KARRABO (beliani_128032)
Detail

Pohovka - rohová, rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 90 × 285 × 185 cm (V׊×H), šedá barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Díky rohové pohovce do L vám nebude chybět dostatek místa k sezení. Vyzvedne vzhled interiéru a poskytne vám maximální pohodlí. Díky rozkládacímu mechanismu se pohovka v okamžiku změní na lůžko, ve složeném stavu poslouží jako odpočinková zóna. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka ho skvěle nahradí a zajistí jejich přespání. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc pod ní snadněji uklidíte. Rozměry pohovky BELIANI jsou 90 × 285 × 185 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 51 cm a hloubka sedu dosahuje 263 cm. Pohovka váží 153 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Zásadní přednosti pohovky Rozkládací BELIANI čalouněná světle šedá KARRABO Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rohová, rozkládací, s nožičkami Použitým... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací BELIANI čalouněná světle šedá KARRABO (beliani_128032)

Rohová BELIANI čalouněná modrou látkou MOTALA (beliani_54730)

Rohová BELIANI čalouněná modrou látkou MOTALA (beliani_54730)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 76 × 176 × 138 cm (V׊×H), modrá barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L vás potěší dostatkem místa k sezení. Poskytuje nejen maximální pohodlí, ale i zkrášluje interiér. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc zjednodušuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 76 × 176 × 138 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 43 cm a hloubka sedu dosahuje 120 cm. Hmotnost pohovky činí 44 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita modrá barva. Klíčové přednosti pohovky Rohová BELIANI čalouněná modrou látkou MOTALA Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Výrobní materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 76 × 176 × 138 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 43 cm Hloubka sedu činí 120 cm Hmotnost pohovky 44 kg Barvou pohovky BELIANI je modrá (alza.cz)

Podobné produkty ako Rohová BELIANI čalouněná modrou látkou MOTALA (beliani_54730)

Trojmístná rozkládací BELIANI čalouněná hnědá ABERDEEN (beliani_154566)

Trojmístná rozkládací BELIANI čalouněná hnědá ABERDEEN (beliani_154566)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 83 × 186 × 88 cm (V׊×H), hnědá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Díky rozkládacímu mechanismu si pohovku snadno přeměníte na lůžko, zatímco ve složeném stavu bude oblíbeným odpočinkovým místem. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka je skvělé řešení pro jejich přespání. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc vám ulehčí úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 83 × 186 × 88 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky se rovná 45 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena hnědá barva. Zásadní přednosti pohovky Trojmístná rozkládací BELIANI čalouněná hnědá ABERDEEN Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Použitým materiálem je polyester Rozměry pohovky odpovídají 83 × 186 × 88 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 41 cm Hloubka sedu dosahuje 60 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná rozkládací BELIANI čalouněná hnědá ABERDEEN (beliani_154566)

Rohová BELIANI béžová čalouněná pravostranná CHESTERFIELD (beliani_133524)

Rohová BELIANI béžová čalouněná pravostranná CHESTERFIELD (beliani_133524)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 77 × 280 × 85 cm (V׊×H), béžová barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Díky rohové pohovce do L získáte dostatek místa k sezení. Přispěje ke zkrášlení interiéru a postará se o maximální pohodlí. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc vám ulehčí úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 77 × 280 × 85 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 45 cm a hloubka sedu dosahuje 55 cm. Pohovka váží 91 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita béžová barva. Hlavní přednosti pohovky Rohová BELIANI béžová čalouněná pravostranná CHESTERFIELD Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Výrobní materiál: polyester Rozměry pohovky jsou 77 × 280 × 85 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 45 cm Hloubka sedu je 55 cm Pohovka o hmotnosti 91 kg Barva pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Rohová BELIANI béžová čalouněná pravostranná CHESTERFIELD (beliani_133524)
Čalouněný BELIANI šedý TAMPA (beliani_73336), Šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65435), Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434), Tyrkysový čalouněný BELIANI TAMPA (beliani_165851), Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73099), Čalouněný polstr na sedák 50 × 50 × 10 cm šedý, Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983), BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513), Šedý BELIANI ROVIGO (beliani_220607), BELIANI šedý manšestrový LEMVIG (beliani_251274), BELIANI šedý sametový FLAYAT (beliani_204244), BELIANI šedý samet EUROSTAR (beliani_121935), Sametový světle šedý BELIANI OSLO (beliani_161631), Šedý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_71869), Kávový BELIANI šedý imitace betonu BONITA (beliani_121500), BELIANI, 1místný šedý modul EVJA, 246526 (beliani_246526), Šedý BELIANI puf 40 × 40 cm KAYSERI (beliani_172319), Sametový BELIANI puf ? 40 cm šedý CARROLLTON (beliani_199914), BELIANI, Šedý manšestrový rohový modul LEMVIG, 251271 (beliani_251271), BELIANI puf světle šedý 46 × 48 cm DALAMA (beliani_135554), Čalouněný polstr na opěradlo vínově červený 120 × 40 × 10 cm, BELIANI, Ozdobný polštář 30 x 45 cm šedý KIRIKKALE, 174321 (beliani_174321), BELIANI, Uzlový polštář 20 x 20 cm šedý MALNI, 243645 (beliani_243645), BELIANI, Dekorativní polštář 45 x 45 cm šedý KONNI, 203176 (beliani_203176), BELIANI, Dětský polštář hvězda 40 x 40 cm, šedý BHOPAL, 243772 (beliani_243772), Čalouněný bavlněný v béžové barvě 43 x 44 cm NOIDA, 124400 (beliani_124400), BELIANI, Polštář pro děti liška 50 x 40 cm šedý DHANBAD, 243810 (beliani_243810), BELIANI, Dekorativní polštář hovězí kůže 45 x 45 cm šedý NELLAD, 203189 (beliani_203189), BELIANI, Dekorativní bavlněný polštář 30 x 50 cm tmavě šedý VELOOR, 203193 (beliani_203193), BELIANI, Sametový uzlový polštář se třpytkami 30 x 30 cm šedý AKOLA, 300180 (beliani_300180)