Beliani růžový samet aberdeen (beliani_152912)

Produkt Beliani růžový samet aberdeen (beliani_152912) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Beliani růžový samet aberdeen (beliani_152912) upraviť a produkt hľadať znova.

BELIANI růžový samet ABERDEEN (beliani_152912)

BELIANI růžový samet ABERDEEN (beliani_152912)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 41×80×80 cm (V׊×H) růžová a zlatá barva Rádi máte u televize natažené nohy nebo hledáte možnost nového sezení? V tom případě by vás mohl zaujmout taburet BELIANI. Má pěkný čtvercový tvar, který si skvěle porozumí s ostatním vaším nábytkem. Pokud jde o rozměry, tento model měří 80 × 80 cm, u výšky pak výrobce navrhl 41 cm. Produkt BELIANI růžový samet ABERDEEN je zhotoven z velmi odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří textil. Stát bude na nožkách, díky čemuž má elegantní šmrnc a také se bude díky nim lépe přenášet. Základní vlastnosti produktu BELIANI růžový samet ABERDEEN Taburet se stane skvělým doplňkem nejen v obývacím pokoji Čtvercový tvar si perfektně sedne s ostatním vaším nábytkem Doplňují jej nožičky Materiál taburetu BELIANI: textil Interiér vám doplní jeho růžová a zlatá barva Rozměry produktu BELIANI růžový samet ABERDEEN činí 41 × 80 × 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI růžový samet ABERDEEN (beliani_152912)

Trojmístná růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN (beliani_154329)

Trojmístná růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN (beliani_154329)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 83 × 186 × 88 cm (V׊×H), růžová barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Pomocí rozkládacího mechanismu pohovku rázem přeměníte na lůžko, přičemž ve složeném stavu slouží jako místo pro odpočinek. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka ho skvěle nahradí a zajistí jejich přespání. Pohovka na nožičkách je oblíbená, a navíc usnadňuje úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 83 × 186 × 88 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky se rovná 45 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána růžová barva. Hlavní přednosti pohovky Trojmístná růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiálem je látka U pohovky počítejte s rozměry 83 × 186 × 88 cm (V׊×H) Sedák má výšku 41 cm Hloubka... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN (beliani_154329)

Levá boční růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN (beliani_155491)

Levá boční růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN (beliani_155491)
Detail

Pohovka - rohová, s taburetem a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 83 × 267 × 168 cm (V׊×H), růžová barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L přináší dostatek místa k sezení. Zkrášlí interiér a stará se o vaše maximální pohodlí. Dostanete ji spolu s taburetem, a tak se může každý člen rodiny pohodlně posadit. Pohovka na nožičkách působí moderně, navíc pod ní snadněji uklidíte. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 83 × 267 × 168 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky činí 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena růžová barva. Klíčové vlastnosti pohovky Levá boční růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rohová, s taburetem, s nožičkami Materiál: látka U pohovky počítejte s rozměry 83 × 267 × 168 cm (V׊×H) Sedák má výšku 41 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Levá boční růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN (beliani_155491) , Beliani z bílé ekokůže aberdeen (beliani_154822)

Pravá boční růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN (beliani_155492)

Pravá boční růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN (beliani_155492)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 83 × 267 × 168 cm (V׊×H), růžová barva Hodila by se vám nová pohovka? Potom by se vám mohla líbit pohovka BELIANI. Pomocí rozkládacího mechanismu pohovku rázem přeměníte na lůžko, zatímco ve složeném stavu bude oblíbeným odpočinkovým místem. Jestliže vám doma chybí pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovka je skvělé řešení pro jejich přespání. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc ulehčuje úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 83 × 267 × 168 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Pohovka váží 80 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita růžová barva. Hlavní přednosti pohovky Pravá boční růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: látka U pohovky počítejte s rozměry 83 × 267 × 168 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 41 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pravá boční růžová sametová rozkládací BELIANI ABERDEEN (beliani_155492) , Beliani růžový manšestrový lemvig (beliani_251272)

Růžová sametová rozkládací BELIANI,pravostranná, s taburetem ABERDEEN (beliani_155496)

Růžová sametová rozkládací BELIANI,pravostranná, s taburetem ABERDEEN (beliani_155496)
Detail

Pohovka - rohová, rozkládací a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 83 × 267 × 168 cm (V׊×H), růžová barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Rohová pohovka do L zajistí dostatek míst k sezení. Poskytuje nejen maximální pohodlí, ale i zkrášluje interiér. Prostřednictvím rozkládacího mechanismu můžete pohovku změnit na lůžko, ve složeném stavu poslouží jako odpočinková zóna. Pokud postrádáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka je skvělé řešení pro jejich přespání. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc umožňuje snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 83 × 267 × 168 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita růžová barva. Klíčové přednosti pohovky Růžová sametová rozkládací BELIANI,pravostranná, s taburetem ABERDEEN Pohovka... (alza.cz)

Podobné produkty ako Růžová sametová rozkládací BELIANI,pravostranná, s taburetem ABERDEEN (beliani_155496) , Beliani černý samet eurostar (beliani_121936)

Růžová sametová rozkládací BELIANI, levostranná, s taburetem ABERDEEN (beliani_155495)

Růžová sametová rozkládací BELIANI, levostranná, s taburetem ABERDEEN (beliani_155495)
Detail

Pohovka - rohová, rozkládací a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 83 × 267 × 168 cm (V׊×H), růžová barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L přináší dostatek místa k sezení. Poskytuje nejen maximální pohodlí, ale i zkrášluje interiér. Nechybí jí ani rozkládací mechanismus pro rozložení na lůžko, ve složeném stavu poslouží jako odpočinková zóna. Pokud vám doma chybí pokoj pro hosty, rozkládací pohovka zajistí jejich přespání. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc pod ní snadněji uklidíte. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 83 × 267 × 168 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky činí 93 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita růžová barva. Zásadní přednosti pohovky Růžová sametová rozkládací BELIANI, levostranná, s taburetem ABERDEEN Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek... (alza.cz)

Podobné produkty ako Růžová sametová rozkládací BELIANI, levostranná, s taburetem ABERDEEN (beliani_155495) , Beliani šedý samet eurostar (beliani_121935)

BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN (beliani_154822)

BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN (beliani_154822)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: umělá kůže, rozměry: 41×80×80 cm (V׊×H) bílá a stříbrná barva Poohlížíte se po novém doplňku k sezení nebo po možnosti natáhnout si po dlouhém dni nohy? Potom by vás mohl zaujmout taburet BELIANI. Má pěkný čtvercový tvar, který bude perfektním doplňkem vašeho interiéru. Pokud se týká jeho rozměrů, ty činí 80 × 80 cm, u výšky pak výrobce navrhl 41 cm. Produkt BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN je zhotoven z velmi odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří umělá kůže. Stojí na drobných nožkách, což zvyšuje jeho eleganci a také se díky nim snadno přenáší. Nejdůležitější přednosti produktu BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN Udělejte si radost novým praktickým kouskem do vašeho domova Čtvercový tvar si perfektně porozumí s ostatním vaším nábytkem Vyrobený s drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: umělá kůže Podtrhuje jej bílá a stříbrná barva Rozměry produktu BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN (beliani_154822) , Starblitz aberdeen 10 (aberdeen10)

Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN (beliani_119601)

Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN  (beliani_119601)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: polyester, rozměry: 41×80×80 cm (V׊×H) stříbrná a šedá barva Hodil by se vám nový doplněk k sezení nebo možnost pohodlného natažení nohou? Potom pro vás bude ten pravý taburet BELIANI. Má klasický obdélníkový tvar, který lze jednoduše sladit s vaším nábytkem. Pokud se týká jeho rozměrů, ty činí 80 × 80 cm, výška pak bude optimálních 41 cm. Produkt Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN byl vyrobený z patřičně odolného materiálu, tvoří jej polyester. Je obohacen o nožičky, což mu dodává elegantní šmrnc a lépe se přenáší z místa na místo. Nejdůležitější přednosti produktu Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN Perfektní pro dlouhé večery u televize Obdélníkový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Stojí na nožičkách Materiál taburetu BELIANI: polyester Kraluje mu stříbrná a šedá barva Rozměry produktu Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN dělají 41 × 80 × 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedý čalouněný BELIANI ABERDEEN (beliani_119601) , Růžový beliani s úložným prostorem tunica (beliani_71664)

Rozkládací BELIANI levostranná smaragdová sametová ABERDEEN (beliani_167952)

Rozkládací BELIANI levostranná smaragdová sametová ABERDEEN (beliani_167952)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 83 × 267 × 168 cm (V׊×H), zelená barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Díky rozkládacímu mechanismu se pohovka v okamžiku změní na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Pokud vám doma chybí pokoj pro hosty, rozkládací pohovka se postará o jejich přespání. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc vám ulehčí úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 83 × 267 × 168 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Pohovka váží 73 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána zelená barva. Hlavní přednosti pohovky Rozkládací BELIANI levostranná smaragdová sametová ABERDEEN Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiálem je látka Pohovka disponuje rozměry 83 × 267 × 168 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 41 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací BELIANI levostranná smaragdová sametová ABERDEEN (beliani_167952) , Rám postele růžový samet 90x200 cm (280397)

Trojmístná rozkládací sametová BELIANI modrozelená ABERDEEN (beliani_152916)

Trojmístná rozkládací sametová BELIANI modrozelená ABERDEEN (beliani_152916)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 83 × 186 × 88 cm (V׊×H), modrá a zelená barva Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Disponuje i rozkládacím mechanismem k rozložení na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji užijete jako odpočinkovou zónu. Jestliže nemáte doma k dispozici pokoj pro hosty, rozkládací pohovka poslouží k jejich přespání. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 83 × 186 × 88 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 45 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena modrá a zelená barva. Klíčové přednosti pohovky Trojmístná rozkládací sametová BELIANI modrozelená ABERDEEN Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Použitým materiálem je látka Rozměry pohovky jsou 83 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná rozkládací sametová BELIANI modrozelená ABERDEEN (beliani_152916) , Rám postele růžový samet 140x200 cm (280399)

Trojmístná rozkládací BELIANI čalouněná hnědá ABERDEEN (beliani_154566)

Trojmístná rozkládací BELIANI čalouněná hnědá ABERDEEN (beliani_154566)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 83 × 186 × 88 cm (V׊×H), hnědá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Díky rozkládacímu mechanismu si pohovku snadno přeměníte na lůžko, zatímco ve složeném stavu bude oblíbeným odpočinkovým místem. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka je skvělé řešení pro jejich přespání. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc vám ulehčí úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 83 × 186 × 88 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky se rovná 45 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena hnědá barva. Zásadní přednosti pohovky Trojmístná rozkládací BELIANI čalouněná hnědá ABERDEEN Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Použitým materiálem je polyester Rozměry pohovky odpovídají 83 × 186 × 88 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 41 cm Hloubka sedu dosahuje 60 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná rozkládací BELIANI čalouněná hnědá ABERDEEN (beliani_154566) , Rám postele růžový samet 100x200 cm (288565)

Rozkládací BELIANI pravostranná smaragdová sametová ABERDEEN (beliani_167953)

Rozkládací BELIANI pravostranná smaragdová sametová ABERDEEN (beliani_167953)
Detail

Pohovka - rohová, rozkládací a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 83 × 267 × 168 cm (V׊×H), zelená barva Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Díky rohové pohovce do L budete mít dostatečný počet míst k sezení. Zajišťuje maximální pohodlí a zároveň vyzdvihne vzhled interiéru. Pomocí rozkládacího mechanismu pohovku rázem přeměníte na lůžko, zatímco ve složeném stavu vám bude sloužit jako odpočinková zóna. Nemáte-li doma pokoj pro návštěvy, díky rozkládací pohovce získáte místo pro jejich přespání. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc umožňuje snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 83 × 267 × 168 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky činí 73 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána zelená barva. Klíčové přednosti pohovky Rozkládací BELIANI pravostranná smaragdová sametová... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací BELIANI pravostranná smaragdová sametová ABERDEEN (beliani_167953) , Rám postele růžový samet 120x200 cm (280398)

Rozkládací tmavě šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_105688)

Rozkládací tmavě šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_105688)
Detail

Pohovka - rohová, rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 87 × 267 × 168 cm (V׊×H), tmavě šedá barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Její klasický styl udělá dojem v každém prostoru. S rohovou pohovkou do L budete mít dostatek místa k sezení. Pozvedne interiér na vyšší úroveň a poskytne vám maximální komfort. Je opatřena rozkládacím mechanismem, díky němuž se v okamžiku změní na lůžko, přičemž ve složeném stavu slouží jako místo pro odpočinek. Jestliže nemáte doma k dispozici pokoj pro hosty, rozkládací pohovka je vynikající řešení pro jejich přespání. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, a navíc usnadňuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 87 × 267 × 168 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky se rovná 77 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána tmavě šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací tmavě šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_105688) , Rám postele růžový samet 90x200 cm (288564)

Rozkládací grafitově šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_105907)

Rozkládací grafitově šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_105907)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 83 × 267 × 168 cm (V׊×H), šedá barva Uvažujete o zakoupení nové pohovky? Potom by se vám mohla líbit pohovka BELIANI. Prostřednictvím rozkládacího mechanismu lze pohovku přeměnit na lůžko, zatímco ve složeném stavu se používá jako místo k odpočinku. Pokud postrádáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka se postará o jejich přespání. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, též se pod ní snadněji uklízí. Rozměry pohovky BELIANI činí 83 × 267 × 168 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Pohovka váží 77 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Hlavní přednosti pohovky Rozkládací grafitově šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiál: polyester Rozměry pohovky jsou 83 × 267 × 168 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 41 cm Hloubka sedu činí 60 cm Hmotnost pohovky 77 kg... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací grafitově šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_105907) , Rám postele růžový samet 160x200 cm (288568)

Trojmístná čalouněná rozkládací tmavě šedá BELIANI ABERDEEN (beliani_119675)

Trojmístná čalouněná rozkládací tmavě šedá BELIANI ABERDEEN (beliani_119675)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 83 × 186 × 88 cm (V׊×H), šedá a tmavě šedá barva Hodila by se vám nová pohovka? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Je opatřena rozkládacím mechanismem, díky němuž se v okamžiku změní na lůžko, přičemž ve složeném stavu slouží jako místo pro odpočinek. Pokud vám doma nezbývá pokoj pro hosty, rozkládací pohovka se vám bude hodit pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách působí moderně, a navíc usnadňuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 83 × 186 × 88 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Pohovka váží 45 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá a tmavě šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Trojmístná čalouněná rozkládací tmavě šedá BELIANI ABERDEEN Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 83 × 186 × 88 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 41 cm Hloubka sedu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná čalouněná rozkládací tmavě šedá BELIANI ABERDEEN (beliani_119675) , Rám postele růžový samet 160x200 cm (280400)

Rozkládací tmavě šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_56480)

Rozkládací tmavě šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_56480)
Detail

Pohovka - rohová, rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 87 × 267 × 168 cm (V׊×H), šedá barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L zajistí dostatek míst k sezení. Poskytne vám opravdové pohodlí a přispěje k modernizaci interiéru. Pomocí rozkládacího mechanismu se dá snadno rozložit na lůžko, zatímco ve složeném stavu vám bude sloužit jako odpočinková zóna. Pokud vám doma nezbývá pokoj pro hosty, rozkládací pohovka je skvělé řešení pro jejich přespání. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, a navíc se pod ní lépe uklízí. Rozměry pohovky BELIANI činí 87 × 267 × 168 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky se rovná 77 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Hlavní přednosti pohovky Rozkládací tmavě šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací tmavě šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_56480) , Rám postele růžový samet 140x200 cm (288567)

Rozkládací grafitově šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_56478)

Rozkládací grafitově šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_56478)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 83 × 267 × 168 cm (V׊×H), šedá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Nepostrádá ani rozkládací mechanismus k přeměně na lůžko, přičemž ve složeném stavu slouží jako místo pro odpočinek. Pokud vám doma chybí pokoj pro hosty, rozkládací pohovka je skvělé řešení pro jejich přespání. Pohovka na nožičkách působí moderně, též se pod ní snadněji uklízí. Rozměry pohovky BELIANI jsou 83 × 267 × 168 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 77 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Hlavní přednosti pohovky Rozkládací grafitově šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Použitým materiálem je polyester Rozměry pohovky jsou 83 × 267 × 168 cm (V׊×H) Sedák má výšku 41 cm Hloubka sedu dosahuje 60 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací grafitově šedá čalouněná rohová BELIANI ABERDEEN (beliani_56478) , Rám postele růžový samet 180x200 cm (280401)

Trojmístná čalouněná rozkládací grafitově šedá BELIANI ABERDEEN (beliani_118679)

Trojmístná čalouněná rozkládací grafitově šedá BELIANI ABERDEEN (beliani_118679)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 83 × 186 × 88 cm (V׊×H), šedá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pomocí rozkládacího mechanismu se dá snadno rozložit na lůžko, zatímco ve složeném stavu se stává odpočinkovou zónou. Pokud vám doma nezbývá pokoj pro hosty, rozkládací pohovka pomůže s jejich přespáním. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, též se pod ní snadněji uklízí. Rozměry pohovky BELIANI činí 83 × 186 × 88 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 41 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost pohovky se rovná 45 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Hlavní vlastnosti pohovky Trojmístná čalouněná rozkládací grafitově šedá BELIANI ABERDEEN Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 83 × 186 × 88 cm (V׊×H) Sedák má výšku 41 cm Hloubka sedu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná čalouněná rozkládací grafitově šedá BELIANI ABERDEEN (beliani_118679) , Křeslo tmavě hnědé aberdeen, 254083

BELIANI v růžovém sametu 160 × 200 cm FITOU (beliani_125278)

BELIANI v růžovém sametu 160 × 200 cm FITOU (beliani_125278)
Detail

Postel - 170 × 214 cm (Š×D), výška 87 cm, manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, překližka a samet, klasický styl, dekor dřeva borovice, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, růžová barva Uvažujete nad novou postelí, která do vaší ložnice ideálně padne? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 87 × 170 × 214 cm (vך×h). Zatímco její růžová barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží borovicové dřevo, překližka a samet. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také klasický styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI v růžovém sametu 160 × 200 cm FITOU Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 87 × 170... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v růžovém sametu 160 × 200 cm FITOU (beliani_125278) , Sametová smaragdová lenoška aberdeen, 167956

BELIANI v růžovém sametu 180 × 200 cm FITOU (beliani_125271)

BELIANI v růžovém sametu 180 × 200 cm FITOU (beliani_125271)
Detail

Postel - 190 × 214 cm (Š×D), výška 87 cm, manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, překližka a samet, klasický styl, dekor dřeva borovice, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, růžová barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel má 87 × 190 × 214 cm (vך×h). Zatímco její růžová barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem postele je borovicové dřevo, překližka a samet. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní klasický styl. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI v růžovém sametu 180 × 200 cm FITOU Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v růžovém sametu 180 × 200 cm FITOU (beliani_125271) , Fialové čalouněné křeslo aberdeen, 254006

BELIANI černý samet EUROSTAR (beliani_121936)

BELIANI černý samet EUROSTAR (beliani_121936)
Detail

Noční stolek - černá barva, dekor dřeva borovice, obdelníkový, retro styl, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 46 × 50 × 35 cm (V׊×H) K odložení rozečtené knihy či umístění lampičky vám poslouží praktický noční stolek BELIANI. Mohl by vás oslovit jeho retro styl. Je oblíbený pro své obdélníkové provedení, jež je velmi vkusné a oživí každý prostor. Zespodu jsou umístěny 4 klasické nožičky, jež vám zajistí perfektní stabilitu. Díky nim bude úklid pod stolkem pohodlnější a vzduch bude bez problému cirkulovat. Obsahuje přidané šuplíky a úložný prostor pro umístění menších věcí. Na osobní věci se najde místo díky odkládacímu prostoru nočního stolku. Součástí balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem oživí váš interiér. Zásadní vlastnosti výrobku BELIANI černý samet EUROSTAR Retro noční stolek BELIANI vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Obdélníkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI černý samet EUROSTAR (beliani_121936) , Beliani puf růžový 40 × 40 cm kochi (beliani_135682)

BELIANI šedý samet EUROSTAR (beliani_121935)

BELIANI šedý samet EUROSTAR (beliani_121935)
Detail

Noční stolek - černá a šedá barva, dekor dřeva borovice, obdelníkový, moderní styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 46 × 50 × 35 cm (V׊×H) Jestliže si přejete mít svou oblíbenou knihu či budík blízko postele, pak vám doporučujeme noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho moderní styl. Je populární pro své obdélníkové provedení, které oživí každý kout. Vespod se nachází 4 klasické nožičky, které se postarají o výbornou stabilitu. Vzduch bude bez problému cirkulovat a úklid pod stolkem bude snazší. Je zhotoven s přidanými šuplíky a úložným prostorem pro umístění menších věcí. Pro osobní věci využijete odkládací část nočního stolku. Součást balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI bude tou pomyslnou třešničkou v dolaďování interiéru. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI šedý samet EUROSTAR Moderní noční stolek BELIANI nabídne dostatek... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI šedý samet EUROSTAR (beliani_121935) , Beliani puf růžový 44 × 44 cm kirama (beliani_139889)

BELIANI z šedého sametu AMTRAK (beliani_120112)

BELIANI z šedého sametu AMTRAK (beliani_120112)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s úložným prostorem, se šuplíky a s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: umělý samet, rozměry: 40 × 45 × 80 cm barva: černá Rádi byste si pořídili nový nábytek? Pokud kýváte hlavou, že ano, bude pro vás jako dělaný konferenční stolek BELIANI, který je naprosto praktický, a navíc skvěle doplní styl vašeho domova. Při vybírání toho ideálního místa pro jeho umístění byste měli myslet na to, že disponuje rozměry 45 × 40 × 80 cm. Pokud jde o desku konferenčního stolku, pro ni byl vybrán materiál, jímž je umělý samet. Zaměříme-li se na konstrukci, tu tvoří dřevo. BELIANI z šedého sametu AMTRAK bude dělaný jako pro vás, jestliže vám činí radost obdélníkové kusy nábytku. Velkým plus je i vestavěný úložný prostor. Zajisté váš potěší úložný prostor ve formě šuplíků. Základní parametry u produktu BELIANI z šedého sametu AMTRAK Udělejte si radost stylovým konferenčním stolkem Tento typ má rozměry 45 × 40 × 80 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI z šedého sametu AMTRAK (beliani_120112) , Růžový beliani puf 40 × 40 cm kayseri (beliani_172317)

Rohová BELIANI NORREA samet šedá (beliani_249644)

Rohová BELIANI NORREA samet šedá (beliani_249644)
Detail

Pohovka - rohová a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 93 × 256 × 165 cm (V׊×H), šedá barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Rohová pohovka do L přináší dostatek místa k sezení. Poskytuje nejen maximální pohodlí, ale i zkrášluje interiér. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, též se pod ní snadněji uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 93 × 256 × 165 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 54 cm a hloubka sedu dosahuje 139 cm. Pohovka váží 89 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita šedá barva. Klíčové přednosti pohovky Rohová BELIANI NORREA samet šedá Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rohová, s nožičkami Materiál: látka Rozměry pohovky odpovídají 93 × 256 × 165 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 54 cm Hloubka sedu je 139 cm Hmotnost pohovky 89 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Rohová BELIANI NORREA samet šedá (beliani_249644) , Beliani, rozkládací pohovka černý samet eina, 151051 (beliani_151051)

BELIANI puf ze zeleného sametu SOPHIA (beliani_121334)

BELIANI puf ze zeleného sametu SOPHIA (beliani_121334)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 40×39×39 cm (V׊×H) zelená a zlatá barva Poohlížíte se po novém doplňku k sezení nebo po možnosti natáhnout si po dlouhém dni nohy? V tom případě vás určitě zaujme taburet BELIANI. Má příjemný kulatý tvar, který skvěle zapadne do vašeho interiéru. Co se týká rozměrů, ty u tohoto modelu činí 39 × 39 cm, u výšky vás pak čeká 40 cm. Produkt BELIANI puf ze zeleného sametu SOPHIA byl zhotovený z dostatečně odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří textil. Je obdařen nožičkami, což mu propůjčilo eleganci a lehkost a k tomu se lépe přenáší. Důležité vlastnosti produktu BELIANI puf ze zeleného sametu SOPHIA Designový kousek do vašeho domova Kulatý tvar snadno sladíte s interiérem S drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: textil Kraluje mu zelená a zlatá barva Rozměry produktu BELIANI puf ze zeleného sametu SOPHIA se vyšplhaly na 40 × 39 × 39 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI puf ze zeleného sametu SOPHIA (beliani_121334) , Beliani, rozkládací pohovka zelený samet eina, 151050 (beliani_151050)

BELIANI puf z modrého sametu SOPHIA (beliani_121401)

BELIANI puf z modrého sametu SOPHIA (beliani_121401)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 40×39×39 cm (V׊×H) modrá a zlatá barva Máte u televize rádi pohodlí nebo se poohlížíte po nových možnostech sezení? Pak si zamilujete taburet BELIANI. Má přívětivý kulatý tvar, který hravě sladíte s ostatním vaším nábytkem. Co se týká rozměrů, ty u tohoto modelu činí 39 × 39 cm, výška pak nabyla hodnotu 40 cm. Produkt BELIANI puf z modrého sametu SOPHIA je zhotoven z velmi odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří textil. Výrobce mu dodal nožičky, což mu dodává na eleganci a také je umožněn jeho snadnější přenos z místa na místo. Podstatné přednosti produktu BELIANI puf z modrého sametu SOPHIA Taburet se stane skvělým doplňkem nejen v obývacím pokoji Kulatý tvar se bude hodit k ostatnímu vašemu nábytku S drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: textil Kraluje mu modrá a zlatá barva Rozměry produktu BELIANI puf z modrého sametu SOPHIA dělají 40 × 39 × 39 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI puf z modrého sametu SOPHIA (beliani_121401) , Sedací puf bavlněný samet 50 × 35 cm růžový

Rohová rozkládací BELIANI šedý samet VADSO (beliani_155126)

Rohová rozkládací BELIANI šedý samet VADSO (beliani_155126)
Detail

Pohovka - rohová, rozkládací a s nožičkami, materiál látka, vícemístná, rozměry 72 × 303 × 98 cm (V׊×H), šedá barva Hodila by se vám nová pohovka? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Rohová pohovka do L nabízí dostatek místa k sezení. Zajišťuje maximální pohodlí a zároveň vyzdvihne vzhled interiéru. Díky rozkládacímu mechanismu lze pohovku změnit na lůžko, zatímco ve složeném stavu se stává odpočinkovou zónou. Pokud vám doma chybí pokoj pro hosty, díky rozkládací pohovce získáte místo pro jejich přespání. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc vám ulehčí úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 72 × 303 × 98 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 43 cm a hloubka sedu dosahuje 70 cm. Pohovka váží 81 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Zásadní přednosti pohovky Rohová rozkládací BELIANI šedý samet VADSO Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rohová, rozkládací, s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rohová rozkládací BELIANI šedý samet VADSO (beliani_155126) , Růžový beliani puf s úložným prostorem garland 2 kusy (beliani_201890)

BELIANI pro 3 šedý samet BORNHOLM (beliani_131853)

BELIANI pro 3 šedý samet BORNHOLM (beliani_131853)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 76 × 197 × 79 cm (V׊×H), šedá barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách působí moderně, též se pod ní snadněji uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 76 × 197 × 79 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 69 cm. Pohovka váží 41 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Hlavní vlastnosti pohovky BELIANI pro 3 šedý samet BORNHOLM Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Rozměry pohovky jsou 76 × 197 × 79 cm (V׊×H) Sedák má výšku 44 cm Počítejte s hloubkou sedu 69 cm Hmotnost pohovky 41 kg Barvou pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI pro 3 šedý samet BORNHOLM (beliani_131853) , Růžový beliani puf s úložným prostorem 2 kusy wichita (beliani_201792)

BELIANI, Rozkládací pohovka zelený samet EINA, 151050 (beliani_151050)

BELIANI, Rozkládací pohovka zelený samet EINA, 151050 (beliani_151050)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál dřevo, kov a umělý samet, trojmístná, rozměry 86 × 210 × 81 cm (V׊×H), měděná barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Pomocí rozkládacího mechanismu pohovku rázem přeměníte na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Pokud postrádáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka ho skvěle nahradí a zajistí jejich přespání. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, a navíc usnadňuje úklid. Materiálem nabízené varianty je dřevo, kov a umělý samet. Rozměry pohovky BELIANI činí 86 × 210 × 81 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 43 cm a hloubka sedu dosahuje 81 cm. Hmotnost pohovky činí 48 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána měděná barva. Hlavní vlastnosti pohovky BELIANI, Rozkládací pohovka zelený samet EINA, 151050 Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: dřevo, kov a umělý samet... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Rozkládací pohovka zelený samet EINA, 151050 (beliani_151050) , Grafitově šedé čalounění rozkládací křeslo aberdeen, 118705

BELIANI, Rozkládací pohovka černý samet EINA, 151051 (beliani_151051)

BELIANI, Rozkládací pohovka černý samet EINA, 151051 (beliani_151051)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál dřevo, kov a umělý samet, trojmístná, rozměry 86 × 210 × 81 cm (V׊×H), měděná barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Potom by se vám mohla líbit pohovka BELIANI. Je opatřena rozkládacím mechanismem, díky němuž se v okamžiku změní na lůžko, zatímco ve složeném stavu vám bude sloužit jako odpočinková zóna. Nemáte-li doma pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovka pomůže s jejich přespáním. Pohovka na nožičkách působí moderně, navíc umožňuje snadnější úklid. Materiálem nabízené varianty je dřevo, kov a umělý samet. Rozměry pohovky BELIANI jsou 86 × 210 × 81 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 43 cm a hloubka sedu dosahuje 81 cm. Pohovka váží 48 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána měděná barva. Klíčové vlastnosti pohovky BELIANI, Rozkládací pohovka černý samet EINA, 151051 Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiál: dřevo, kov a umělý samet U pohovky počítejte s rozměry 86 × 210 × 81 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Rozkládací pohovka černý samet EINA, 151051 (beliani_151051) , Lenoška čalouněné imitací hnedé kůže aberdeen, 119057

Trojmístná BELIANI čalouněná tmavě šedým sametem FALUN (beliani_130839)

Trojmístná BELIANI čalouněná tmavě šedým sametem FALUN (beliani_130839)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 82 × 204 × 78 cm (V׊×H), šedá barva Hodila by se vám nová pohovka? Potom by vás mohla oslovit pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách je oblíbená, a navíc se pod ní lépe uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 82 × 204 × 78 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 40 cm a hloubka sedu dosahuje 66 cm. Pohovka váží 50 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Trojmístná BELIANI čalouněná tmavě šedým sametem FALUN Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Rozměry pohovky odpovídají 82 × 204 × 78 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 40 cm Počítejte s hloubkou sedu 66 cm Pohovka o hmotnosti 50 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná BELIANI čalouněná tmavě šedým sametem FALUN (beliani_130839)

BELIANI růžový manšestrový LEMVIG (beliani_251272)

BELIANI růžový manšestrový LEMVIG (beliani_251272)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 41×83×83 cm (V׊×H) růžová barva Rádi byste si podložili nohy či jen získali další doplněk na sezení? V takovém případě bude pro vás jako dělaný taburet BELIANI. Má sympatický čtvercový tvar, který podtrhne vzhled vašeho interiéru. Pokud se týká jeho rozměrů, ty činí 83 × 83 cm, výška je pak příjemných 41 cm. Produkt BELIANI růžový manšestrový LEMVIG je zhotoven z velmi odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří textil. Je postaven na drobné nožky, což zvyšuje jeho eleganci a také jej snadněji přenesete z místa na místo. Zajímavé vlastnosti produktu BELIANI růžový manšestrový LEMVIG Dopřejte si pohodlí nejen pro svoje nohy Čtvercový tvar si perfektně porozumí s vaším interiérem Obohacen o nožičky Materiál taburetu BELIANI: textil Zvýrazňuje jej růžová barva Rozměry produktu BELIANI růžový manšestrový LEMVIG dělají 41 × 83 × 83 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI růžový manšestrový LEMVIG (beliani_251272)

BELIANI v tmavomodrém sametu 160 × 200 cm FITOU (beliani_125219)

BELIANI v tmavomodrém sametu 160 × 200 cm FITOU (beliani_125219)
Detail

Postel - 170 × 214 cm (Š×D), výška 87 cm, manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, překližka a samet, klasický styl, dekor dřeva borovice, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, modrá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel měří 87 × 170 × 214 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem postele je borovicové dřevo, překližka a samet. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do každého domova klasický styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI v tmavomodrém sametu 160 × 200 cm FITOU Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Měří 87 × 170 × 214 cm (vך×h)... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v tmavomodrém sametu 160 × 200 cm FITOU (beliani_125219)

BELIANI v tmavomodrém sametu 180 × 200 cm FITOU (beliani_125208)

BELIANI v tmavomodrém sametu 180 × 200 cm FITOU (beliani_125208)
Detail

Postel - 190 × 214 cm (Š×D), výška 87 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, překližka a samet, klasický styl, dekor dřeva borovice, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, modrá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 87 × 190 × 214 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo, překližka a samet. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná klasický styl. Hlavní přednosti produktu BELIANI v tmavomodrém sametu 180 × 200 cm FITOU Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Měří 87 × 190 × 214 cm (vך×h) K její... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v tmavomodrém sametu 180 × 200 cm FITOU (beliani_125208)

BELIANI výsuvná v modrém sametu 90 × 200 cm GASSIN (beliani_222733)

BELIANI výsuvná v modrém sametu 90 × 200 cm GASSIN (beliani_222733)
Detail

Postel - 196 × 231 cm (Š×D), výška 88 cm, jednolůžko, rozkládací, materiál dřevo, překližka, samet a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, modrá barva Potřebujete novou postel, která by dokonale zapadla do vaší ložnice? Pak vám určitě padne do oka postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Jednolůžková postel najde využití jak u dospělých, tak i u větších dětí. Postel má 88 × 196 × 231 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem postele je dřevo, překližka, samet a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná moderní styl. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI výsuvná v modrém sametu 90 × 200 cm GASSIN Kvalitní postel BELIANI Měří 88 × 196 × 231 cm (vך×h) K... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI výsuvná v modrém sametu 90 × 200 cm GASSIN (beliani_222733)

BELIANI výsuvná v zeleném sametu 90 × 200 cm GASSIN (beliani_222734)

BELIANI výsuvná v zeleném sametu 90 × 200 cm GASSIN (beliani_222734)
Detail

Postel - 196 × 231 cm (Š×D), výška 88 cm, jednolůžko, rozkládací, materiál dřevo, překližka, samet a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, zelená barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Jednolůžková postel najde využití jak u dospělých, tak i u větších dětí. Postel měří 88 × 196 × 231 cm (vך×h). Zatímco její zelená barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, překližka, samet a textil. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Hlavní přednosti produktu BELIANI výsuvná v zeleném sametu 90 × 200 cm GASSIN Kvalitní postel BELIANI Měří 88 × 196 × 231 cm (vך×h) K jejímu zhotovení byl... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI výsuvná v zeleném sametu 90 × 200 cm GASSIN (beliani_222734)

BELIANI v tmavě zeleném sametu 180 × 200 cm FITOU (beliani_125238)

BELIANI v tmavě zeleném sametu 180 × 200 cm FITOU (beliani_125238)
Detail

Postel - 190 × 214 cm (Š×D), výška 87 cm, manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, překližka a samet, klasický styl, dekor dřeva borovice, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, zelená barva Hledáte vhodnou postel, která se bude dokonale vyjímat ve vaší ložnici? Pak vám určitě padne do oka postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel měří 87 × 190 × 214 cm (vך×h). Zatímco její zelená barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží borovicové dřevo, překližka a samet. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také klasický styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI v tmavě zeleném sametu 180 × 200 cm FITOU Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v tmavě zeleném sametu 180 × 200 cm FITOU (beliani_125238)

BELIANI v tmavě zeleném sametu 160 × 200 cm FITOU (beliani_125241)

BELIANI v tmavě zeleném sametu 160 × 200 cm FITOU (beliani_125241)
Detail

Postel - 170 × 214 cm (Š×D), výška 87 cm, manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, překližka a samet, klasický styl, dekor dřeva borovice, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, zelená barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 87 × 170 × 214 cm (vך×h). Zatímco její zelená barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem postele je borovicové dřevo, překližka a samet. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná klasický styl. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI v tmavě zeleném sametu 160 × 200 cm FITOU Kvalitní postel BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v tmavě zeleném sametu 160 × 200 cm FITOU (beliani_125241)

Lenoška šedý samet ABERDEEN, 152547

Lenoška šedý samet ABERDEEN, 152547
Detail

Lenoška - materiál: textil, nosnost: 150 kg, rozměry: 83 × 107 × 168 cm (V׊×H), barva: šedá Každý si občas potřebuje odpočinout. Pro tyto účely je úžasná komfortní lenoška BELIANI, která vám pomůže se dokonale uvolnit a zapomenout na všechny starosti. Na první pohled zaujme její klasický styl. Relaxační lenoška vám umožní si dokonale užít každodenní odpočinek nebo může být prostorem pro přemýšlení a nové nápady. Pohodlné polstrování poskytne dokonalé pohodlí. Kvalitní a odolný materiál, jako je textil, se vyznačuje dlouhou životností. Její barva je šedá. Rozměry lenošky BELIANI činí 83 × 107 × 168 cm (vך×h). Celková nosnost je 150 kg. Zásadní přednosti lenošky Lenoška šedý samet ABERDEEN, 152547 Lenoška BELIANI vám pomůže uvolnit se po těžkém dni Klasický styl Relaxační provedení přímo vybízí ke každodennímu odpočinku u televize nebo knížky Polstrování pro pohodlné sezení K její výrobě slouží textil Barva lenošky BELIANI je šedá Její rozměry dosahují 83 × 107... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lenoška šedý samet ABERDEEN, 152547

Lenoška béžový samet ABERDEEN, 152829

Lenoška béžový samet ABERDEEN, 152829
Detail

Lenoška - materiál: textil, nosnost: 150 kg, rozměry: 83 × 107 × 168 cm (V׊×H), barva: béžová Každý touží po kvalitním odpočinku po náročném dni. K tomuto účelu můžeme doporučit pohodlnou lenošku BELIANI, která dává odpočinku a relaxaci nový význam. Po designové stránce zaujme její klasický styl. Relaxační lenoška vám umožní si dokonale užít každodenní odpočinek nebo třeba poskytne prostor k utřídění myšlenek. Má komfortní polstrování, a tak bude lenošení maximálně pohodlné i při delším sezení. Kvalitní a odolný materiál, jako je textil, se tak rychle neopotřebuje. Její barva je béžová. Rozměry lenošky BELIANI odpovídají 83 × 107 × 168 cm (vך×h). Maximální nosnost činí 150 kg. Klíčové vlastnosti lenošky Lenoška béžový samet ABERDEEN, 152829 Lenoška BELIANI pomůže uvolnit svaly i mysl po náročném dni Klasický styl Relaxační provedení přímo vybízí ke každodennímu odpočinku u televize nebo knížky Polstrování pro pohodlné sezení K její výrobě slouží textil Barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lenoška béžový samet ABERDEEN, 152829

Růžová BELIANI prasátko PIGGY (beliani_121812)

Růžová BELIANI prasátko PIGGY (beliani_121812)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: polyester, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 35×50×32 cm (V׊×H), výška sedáku: 35 cm, hmotnost: 4 kg, 1 ks v balení, růžová barva Plánujete zakoupení dalšího místa k sezení či jen stylový kousek do vašeho interiéru? Růžová BELIANI prasátko PIGGY pro vás bude opravdu vhodná. Vejde se i do malé místnosti, její rozměry činí pouze 50 × 32 cm a sedák je ve výšce 35 cm. Celá konstrukce je vyrobena z materiálu, kterým je dřevo. Aby pro vás stolička byla příjemná a pohodlná, bude pro vás nezbytné znát materiál sedáku. V tomto případě se používá polyester. Konečnou podobu stoličky BELIANI rozzáří růžová. O finální design se v tomto případě postará matná povrchová úprava. Při jejím používání byste měli myslet i na to, že disponuje nosností 120 kg. V balení na vás čeká jedna stolička. Stolička BELIANI dosahuje hmotnosti 4 kg. Důležité funkce produktu Růžová BELIANI prasátko PIGGY Zakupte si originální stoličku (alza.cz)

Podobné produkty ako Růžová BELIANI prasátko PIGGY (beliani_121812)

BELIANI růžová sametová ALSVAG (beliani_138115)

BELIANI růžová sametová ALSVAG (beliani_138115)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 73 × 191 × 73 cm (V׊×H), růžová barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, též se pod ní snadněji uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 73 × 191 × 73 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 41 cm a hloubka sedu dosahuje 56 cm. Hmotnost pohovky činí 34 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána růžová barva. Hlavní přednosti pohovky BELIANI růžová sametová ALSVAG Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek S nožičkami Materiálem je látka Rozměry pohovky jsou 73 × 191 × 73 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 41 cm Hloubka sedu dosahuje 56 cm Hmotnost pohovky 34 kg Barvou pohovky BELIANI je růžová (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI růžová sametová ALSVAG (beliani_138115)

BELIANI čalouněná růžová TIBRO (beliani_292973)

BELIANI čalouněná růžová TIBRO (beliani_292973)
Detail

Pohovka - s nožičkami a modulární, materiál dřevo a polyester,, rozměry 40 × 100 × 100 cm (V׊×H), růžová barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, navíc umožňuje snadnější úklid. Modulární pohovka má úžasnou vlastnost. Každou část pohovky si lze umístit podle momentální potřeby. Rozměry pohovky BELIANI činí 40 × 100 × 100 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 40 cm a hloubka sedu dosahuje 100 cm. Pohovka váží 23 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána růžová barva. Zásadní vlastnosti pohovky BELIANI čalouněná růžová TIBRO Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek S nožičkami, modulární Materiálem je dřevo a polyester Pohovka disponuje rozměry 40 × 100 × 100 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 40 cm Hloubka sedu je 100 cm Pohovka o hmotnosti 23 kg Barvou pohovky BELIANI je růžová (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI čalouněná růžová TIBRO (beliani_292973)

Sametová 3místná BELIANI růžová MAURA (beliani_247489)

Sametová 3místná BELIANI růžová MAURA (beliani_247489)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 83 × 185 × 78 cm (V׊×H), růžová barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, navíc umožňuje snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 83 × 185 × 78 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 47 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Pohovka váží 40 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena růžová barva. Zásadní vlastnosti pohovky Sametová 3místná BELIANI růžová MAURA Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Rozměry pohovky jsou 83 × 185 × 78 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 47 cm Hloubka sedu činí 50 cm Hmotnost pohovky 40 kg Barva pohovky BELIANI je růžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametová 3místná BELIANI růžová MAURA (beliani_247489)

Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY růžová (beliani_191732)

Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY růžová (beliani_191732)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 90 × 212 × 80 cm (V׊×H), růžová barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Je opatřena rozkládacím mechanismem, díky němuž se v okamžiku změní na lůžko, zatímco ve složeném stavu se stává odpočinkovou zónou. Jestliže nemáte doma k dispozici pokoj pro hosty, díky rozkládací pohovce získáte místo pro jejich přespání. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 90 × 212 × 80 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 53 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 42 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena růžová barva. Zásadní vlastnosti pohovky Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY růžová Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiálem je látka Rozměry pohovky odpovídají 90 × 212 × 80 cm (V׊×H)... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací sametová BELIANI VIMMERBY růžová (beliani_191732)

Sametová rozkládací BELIANI růžová SENJA (beliani_236216)

Sametová rozkládací BELIANI růžová SENJA (beliani_236216)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 87 × 200 × 95 cm (V׊×H), růžová barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Disponuje i rozkládacím mechanismem k rozložení na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka ho skvěle nahradí a zajistí jejich přespání. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, navíc pod ní snadněji uklidíte. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 87 × 200 × 95 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 57 cm. Hmotnost pohovky činí 43 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita růžová barva. Klíčové vlastnosti pohovky Sametová rozkládací BELIANI růžová SENJA Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Použitým materiálem je látka Rozměry pohovky odpovídají 87 × 200 × 95 cm (V׊×H) Sedák... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametová rozkládací BELIANI růžová SENJA (beliani_236216)

Čalouněná rozkládací růžová BELIANI BELFAST (beliani_73787)

Čalouněná rozkládací růžová BELIANI BELFAST (beliani_73787)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál polyester, dvoumístná, rozměry 68 × 140 × 80 cm (V׊×H), růžová barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pomocí rozkládacího mechanismu pohovku rázem přeměníte na lůžko, zatímco ve složeném stavu se stává odpočinkovou zónou. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovku využijete pro jejich přespání. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc ulehčuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 68 × 140 × 80 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 44 cm a hloubka sedu dosahuje 72 cm. Hmotnost pohovky se rovná 55 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita růžová barva. Zásadní přednosti pohovky Čalouněná rozkládací růžová BELIANI BELFAST Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 68 × 140 × 80 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 44 cm Hloubka sedu činí 72... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná rozkládací růžová BELIANI BELFAST (beliani_73787)

Sametová 2místná BELIANI růžová MAURA (beliani_247486)

Sametová 2místná BELIANI růžová MAURA (beliani_247486)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, dvoumístná, rozměry 83 × 130 × 78 cm (V׊×H), růžová barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 83 × 130 × 78 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 47 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Hmotnost pohovky činí 33 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána růžová barva. Hlavní vlastnosti pohovky Sametová 2místná BELIANI růžová MAURA Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je látka U pohovky počítejte s rozměry 83 × 130 × 78 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 47 cm Počítejte s hloubkou sedu 50 cm Pohovka o hmotnosti 33 kg Barva pohovky BELIANI je růžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametová 2místná BELIANI růžová MAURA (beliani_247486)

BELIANI růžová 160 × 200 cm BAYONNE (beliani_138652)

BELIANI růžová 160 × 200 cm BAYONNE (beliani_138652)
Detail

Postel - 171 × 212 cm (Š×D), výška 121 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, překližka a samet, moderní styl, dekor dřeva topol, matná povrchová úprava, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, růžová barva Potřebujete novou postel, která by dokonale zapadla do vaší ložnice? Pak vám určitě padne do oka postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale využijí jej i jednotlivci, kteří mají rádi dostatek pohodlí a prostoru. Postel měří 121 × 171 × 212 cm (vך×h). Zatímco její růžová barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem postele je dřevo, překližka a samet. Pro finální vzhled byla zvolena matná povrchová úprava. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní moderní styl. Hlavní přednosti produktu BELIANI růžová 160 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI růžová 160 × 200 cm BAYONNE (beliani_138652)

BELIANI růžová 140 × 200 cm BAYONNE (beliani_138683)

BELIANI růžová 140 × 200 cm BAYONNE (beliani_138683)
Detail

Postel - 151 × 212 cm (Š×D), výška 121 cm, manželská, s čelem, materiál překližka a samet, moderní styl, dekor dřeva kaučukovník, matná povrchová úprava, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, růžová barva Hledáte vhodnou postel, která se bude dokonale vyjímat ve vaší ložnici? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel měří 121 × 151 × 212 cm (vך×h). Zatímco její růžová barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalita použitých materiálů zase spolehlivou životnost, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem postele je překližka a samet. Matná povrchová úprava dotváří celkový design. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Hlavní přednosti produktu BELIANI růžová 140 × 200 cm BAYONNE Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI růžová 140 × 200 cm BAYONNE (beliani_138683)
BELIANI z bílé ekokůže ABERDEEN (beliani_154822), BELIANI růžový manšestrový LEMVIG (beliani_251272), BELIANI černý samet EUROSTAR (beliani_121936), BELIANI šedý samet EUROSTAR (beliani_121935), Starblitz ABERDEEN 10 (ABERDEEN10), Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_71664), Rám postele růžový samet 90x200 cm (280397), Rám postele růžový samet 140x200 cm (280399), Rám postele růžový samet 100x200 cm (288565), Rám postele růžový samet 120x200 cm (280398), Rám postele růžový samet 90x200 cm (288564), Rám postele růžový samet 160x200 cm (288568), Rám postele růžový samet 160x200 cm (280400), Rám postele růžový samet 140x200 cm (288567), Rám postele růžový samet 180x200 cm (280401), Křeslo tmavě hnědé ABERDEEN, 254083, Sametová smaragdová lenoška ABERDEEN, 167956, Fialové čalouněné křeslo ABERDEEN, 254006, BELIANI puf růžový 40 × 40 cm KOCHI (beliani_135682), BELIANI puf růžový 44 × 44 cm KIRAMA (beliani_139889), Růžový BELIANI puf 40 × 40 cm KAYSERI (beliani_172317), BELIANI, Rozkládací pohovka černý samet EINA, 151051 (beliani_151051), BELIANI, Rozkládací pohovka zelený samet EINA, 151050 (beliani_151050), Sedací puf bavlněný samet 50 × 35 cm růžový, Růžový BELIANI puf s úložným prostorem GARLAND 2 kusy (beliani_201890), Růžový BELIANI puf s úložným prostorem 2 kusy WICHITA (beliani_201792), Grafitově šedé čalounění rozkládací křeslo ABERDEEN, 118705, Lenoška čalouněné imitací hnedé kůže ABERDEEN, 119057