Karamel náplň ireks - 500 g - ireks

Produkt Karamel náplň ireks - 500 g - ireks sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Karamel náplň ireks - 500 g - ireks upraviť a produkt hľadať znova.

Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS

Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS
Detail

Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 500g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS , Tmava smes korpus brilant 5 kg ireks

Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS

Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS
Detail

Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 5000g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS , Allnature mandle slaný karamel 500 g (16167v)

Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS

Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS
Detail

Neovocná náplně čokoládového základu s příchutí oříšků - určeno k plnění po upečení. Baleno á 500g v kbelíčku. Složení: Cukr, slunečnicový olej, sušené odstředěné mléko, odtučněný kakaový prášek (6,5 %), částečně ztužený sójový olej, emulgátor (sójový lecitin), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2310 kJ (552 kcal) Tuky: 32,7 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 4,7 g Sacharidy: 58,8 g z toho cukry: 57,1 g Vláknina: 2,4 g Bílkoviny: 4,8 g Sůl: 0,1 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS , Grizly arašídový krém slaný karamel 500 g (8595678413983)

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Detail

Termostabilní náplň s kusy jahod pro celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě velkých kusů jahod - podíl zahradní jahody je 65%. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvo (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS , Gymbeam moimüv 60 g, křupavý karamel (8588007570037)

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Detail

Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS , Allnature mandle slaný karamel 100 g (16201v)

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Detail

Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty. Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: typická pro borůvky Vůně a chuť: typická pro borůvky Konzistence: roso (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS , Natu granolove slaný karamel 400 g (8596299007377)

Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS

Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS
Detail

Mléčná směs na výrobu náplně do medových řezů - základ 500g směsi, které spojíte s převařenou vodou 175 g o teplotě cca 40°C, 360 g invertního cukru, suroviny promícháte do hladké konzistence,přidáte 200 g tuku netřeba našlehat, raději spojit na nižším stupni. Do první poloviny krému přidáte med, do druhé části přidáte karamel. V originálním receptu zašleháváte med do základní hmoty a pak oddělíte polovinu, kterou šleháte s karamelem. Zde záleží jak sladkou náplň snesete. ( dle chuti ) Toto množství směsi vystačí k naplnění korpusů vyrobených z 1 kg směsi sandra medovník (4 pláty rozetřené na celou plochu plechu). Povrch moučníku posypejte rozdrobenou směsí z okrajů korpusů a sekaných vlašských ořechů. Hmotnost 500g Složení: Sušené mléko, rostlinný olej (palmový), cukr, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2138 kJ (512 kcal) Tuky: 29,1 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 24,8 g Sacharidy: 55,3 g z toho cukry: 39,2 g Vláknina: 0,8 g Bílkoviny: 7,3 g Sůl: 1,3 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS , Allnature mandle slaný karamel 250 g (16203v)

Pomerančová náplň Mella Filling - 500 g - IREKS

Pomerančová náplň Mella Filling - 500 g - IREKS
Detail

Termostabilní pomerančová náplň balena v praktických trezírovacích sáčcích pro snadné a okamžité použití. Stačí odstřihnout špičku a můžete plnit. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě pomerančové kůry - podíl pomeranče je 28% a 2% pomerančové šťávy. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Náplň se vyznačuje originální chutí čerstvého ovoce, přirozenou barvou, velkými kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení a vynikajícím leskem. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Pomerančová náplň Mella Filling - 500 g - IREKS , Kfd káva karamel 200 g (kf-var-020)

Ztužovač Karina Moccacino 500 g - IREKS

Ztužovač Karina Moccacino 500 g - IREKS
Detail

Kompletní směs pro přípravu náplní s výraznou příchutí a vůní kávy. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální luxusní kávovou náplň. Tento produkt ve spojení se ztuženým tukem vytvoří náplň do kávových zrn. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Moccacino 500 g - IREKS , Grizly slaný karamel by @mamadomisha 250 g (8595678415260)

Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS
Detail

Karamelový ztužovač do šlehaček, máslových krémů nebo tvarohových dortů zastudena. Jednoduché použití s efektním výsledkem. Dodávané množství 1 kg, Složení: Cukr, glukóza, karamelizovaný cukr, modifikovaný bramborový škrob (E1414), glukózový sirup, sušené mléko, zahušťovadlo (E401), rostlinný olej (palmový a plně ztužený kokosový), sůl, aroma, barvivo (E150c), emulgátor (E472a), pšeničný lepek. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1645 kJ (394 kcal) Tuky: 5,0 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 3,2 g Sacharidy: 84,0 g z toho cukry: 55,1 g Vláknina: 1,6 g Bílkoviny: 1,7 g Sůl: 2,3 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS , Village candle zlatý karamel, střední 390 g (6024066465492)

Ztužovač Karina Latte Macchiato 500 g - IREKS

Ztužovač Karina Latte Macchiato 500 g - IREKS
Detail

Ztužovač krémů s oblíbenou italskou příchutí. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální náplň. Cena za 1 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Latte Macchiato 500 g - IREKS , Karamel (35011)

Ztužovač Karina Basic milk - 500 g - IREKS

Ztužovač Karina Basic milk - 500 g - IREKS
Detail

Karina Basic Milk je univerzální sypká surovina určená k ochucení a ztužení živočiské šlehačky, másla nebo margarinu. Tyto směs se dá využít i ve speciálních povrchových polevách. Všechny varianty mají lahodnou mléčnou chuť, která se dá využít také v duo kombinaci s jiným druhem Kariny. Zpevnění živočišné šlehačky - na 3000g šlehačky použijeme 1000g kariny Basic Milk kterou smícháme s 500 g pitné vody. Pokud chceme vyrobit máslový krém, tak na 500g másla použijeme 1 kg kariny Basic Milk, tu smícháme s 500g pitné vody a nabobtnalou směs zašleháme do másla (v předchozím případě do ušlehané šlehačky). Hmotnost 500g Složení: Cukr, sušené mléko, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2162 kJ (517 kcal) Tuky: 27,5 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,3 g Sacharidy: 60,0 g z toho cukry: 53,2 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 7,1 g Sůl: 0,8 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Basic milk - 500 g - IREKS , Winni's levandule & orchidej náplň 500 ml (8002295094278)

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Detail

Termostabilní náplň s kusy jahod pro celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě velkých kusů jahod - podíl zahradní jahody je 65%. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvo (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS , Lumps náplň 500 ml (mk2949219-_ji-909-)

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Detail

Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS , Winni's argan & ambra náplň 500 ml (8002295094292)

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS
Detail

Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty. Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: typická pro borůvky Vůně a chuť: typická pro borůvky Konzistence: roso (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS , Millefiori milano mineral gold náplň 500 ml (8051938690094)

Pomerančová náplň Mella Filling - 3 kg - IREKS

Pomerančová náplň Mella Filling - 3 kg - IREKS
Detail

Termostabilní pomerančová náplň balena v praktických kyblicích pro snadné použití. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě pomerančové kůry - podíl pomeranče je 28% a 2% pomerančové šťávy. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Náplň se vyznačuje originální chutí čerstvého ovoce, přirozenou barvou, velkými kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení a vynikajícím leskem. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Pomerančová náplň Mella Filling - 3 kg - IREKS , Slime bezdušová náplň slime 473ml (sds-500/06)

Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS

Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS
Detail

Jedná se o základní směs do likérových špiček, žluté barvy. Směs Karina pro výrobu tekuté náplně s příchutí vaječného likéru. Množství: 1 kg Doporučený postup: Karina 1000 g, cukr kupice 0 - 400 g, tekuté rumové aroma dle chuti, voda převařená 1000 g. Smícháme a necháme 5 min. odstát, potom šleháme při nejvyšší rychlosti do získání požadované konzistence. Složení: cukr, sušené mléko, rostlinný olej, glukozový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztuž. kokosový), zahušťovadlo E401, emulgátor E472s), aroma, barvivo (E160a), E101), pšeničná mouka. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, vždy uzavřené. Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2136 kJ (511 kcal) Tuky: 27,2 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,1 g Sacharidy: 58,9 g z toho cukry: 51,9 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 7,1 g Sůl: 0,8 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS , Millefiori milano mediterranean bergamot náplň 500 ml (8055182134885)

Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS
Detail

Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je použití této směsi i na výrobu likérových špiček - tj. čokoládového komínku. Zde používáme převařenou vodu o teplotě 50°C a ztužený tuk. Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Určeno pro další zpracování. Doporučený postup: Karina 1000 g, voda 50°C (převařená) 450 g, tuk na šlehání 1250 gr. Smícháme směs s vodou a vmícháváme postupně do vyšlehaného tuku. Složení: cukr, kakao (min 21%), sojová mouka, rostlinný olej, modif. kukuřičný a bramb. škrob, glukozový sirup, sušená syrovátka. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS , Millefiori milano cold water náplň 500 ml (8033275421791)

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS
Detail

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou. Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 200g výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat 625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády, do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek"). Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru. pečené hmoty - laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle) - pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky. Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 m (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS , Millefiori milano lemon grass náplň 500 ml (8033275421838)

Zrcadlová poleva Mella Glaze Chocolate 300 g - čokoláda - IREKS

Zrcadlová poleva Mella Glaze Chocolate 300 g - čokoláda - IREKS
Detail

Čoko gel pro aplikaci na povrch moučníku - gel, vytváří lesklý povrch a nestéká i z oblých tvarů. Hmotnost 300 g, cena za balení. Složení: glukózový sirup, voda, zahušťovadlo, (E406,E440,E450i), dextróza, kyselina (E330) regulátor kyselosti (E331), čokoládové aroma, vanilin, konzervant (E202) kakao. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Zrcadlová poleva Mella Glaze Chocolate 300 g - čokoláda - IREKS , Atp 100% pure whey protein 2000 g slaný karamel (8595612011091)

Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) - Piping gel 300 g - IREKS

Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) - Piping gel 300 g - IREKS
Detail

Neutrální gel pro aplikaci na povrch moučníku - gel můžete přibarvovat jinak vytváří lesklý povrch a nestéká i z oblých tvarů. Hmotnost 300g, cena za balení Mella Glaze (Topglanz) je želírující přípravek v podobě hotového netuhnoucího želé, které lze používat za studena. Nanáší se štětcem nebo nožem na povrch dortů, ovoce i jemného pečiva. Je čirý, lesklý a jeho použití je velmi snadné. Topglanz spolu s Karinami a Sanettem tvoří jedinečné glazury, které jsou velmi praktické a současně efektní při finálním dohotovení cukrářských výrobků. Takto vyrobené povrchy jsou lesklé, plastické-nelámou se při krájení- a současně stabilní ne však gumovité. Mají vždy chuť a barvu po použité Karině (viz sypké směsi). Složení: gluk. sirup, voda, cukr, kys. citronová, zahušťovadlo E406, E440, konzervant E202, zpevňovací látka E450 (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) - Piping gel 300 g - IREKS , Sanytol dezinfekční mýdlo hydratující náhradní náplň 500 ml (8411135006058)

Karina malina - 1 kg - IREKS

Karina malina - 1 kg - IREKS
Detail

Ztužovač Karina Malina 1 kg. Malinový ztužovač - vhodné pro aplikaci jak na ztužení šlehaček, másel, tvarohu. Obsah balení: 1 kg. Receptura: Karina 1000g + pitná voda 500g. Směs Karina smícháme s vodou a promícháme do hladké konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 min odležet a opět zamícháme. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karina malina - 1 kg - IREKS , Millefiori milano honey & sea salt náplň 500 ml (8051938697277)

Aranka roll 5 kg - IREKS

Aranka roll 5 kg - IREKS
Detail

Slazená jádrová směs na výrobu jádrových trubiček Pod obchodním názvem Aranka roll se skrývá vychytaná směs na výrobu jádrových trubiček nebo je také znáte pod názvem griliášové. Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty a dochází tímn k významné úspoře času, energie a práce. Výroba je bezpečná a nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Tato směs se dá s úspěchem použít nejen na výrobu jádrových trubiček, ale i kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Vypracované těsto se vyvaluje na velmi tenounký plát z kterého vykrajujeme potřebné tvary, které stáčíme na kovové trubičky, kornoutky a pod. Griliášová, griliážová, jádrová – to všechno jsou synonyma používající se pro jeden typ výrobku. Krajově se setkáváme nejen s odlišnými názvy, ale také i různými příchutěmi. Často se vyrábějí podle rozdílných receptur, tvarují dle fantazie a to nejen do trubiček. Také náplní se používá celá řada. Aranka Roll je připravena tak, aby umožnila zjednodušit výrobu všech tvarů a hlavně odstranila časté trampoty s nevyrovnanou jakostí arašídové drti. Aranku Roll lze charakterizovat následovně: Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty. Odpadá zjemňování jádrové hmoty. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě. Výroba je bezpečná, nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Díky zajištění vyrovnané kvality vstupních surovin odpadají problémy se vstupní kontrolou jader. Má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dávkování: 5000 g směs Aranka, 1000 g margarín, 500 g voda. Předem změklý margarín a ostatní suroviny smícháme a vypracujeme hladkou hmotu. Před dalším použitím necháme 1 hodinu odležet v chladnu. Pečeme při 190°C cca po dobu 12-15 minut - pokud chcete dosáhnout trubičky typu griliášové, musíte těsto upéct do tmavé hnědé barvy. Při světlém upečení docílíte klasické trubičky, které je brzy měkká. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Aranka roll 5 kg - IREKS , Millefiori milano white paper flowers 500 náplň ml (8051938697369)

Směs na medovník 15 kg - IREKS

Směs na medovník 15 kg - IREKS
Detail

Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 15 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na medovník 15 kg - IREKS , Frosch eko tekuté mýdlo zero - náhradní náplň, 500 ml

Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS , Frosch eko tekuté mýdlo broskev - náhradní náplň, 500 ml

Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg, (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS , Sanytol dezinfekční mýdlo vyživující náhradní náplň 500 ml (8411135006065)

Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Podrobný popis dávkování přiložen k produktu. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, kyselina (E330), emulgátor (E472a), pšeničná mouka, barvivo (E101). Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2057 kJ (492 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,2 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g Platnost (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS , Frosch eko tekuté mýdlo levandule - náhradní náplň, 500 ml

Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS
Detail

Produkt s hruškovou příchutí - opět univerzální výrobek jak na výrobu šlehačkových, tukových tak i tekutých náplní. Dávkování jako u všech karin je jednoduché - v poměru zalijeme vodou, necháme 20 minut odležet a pak všleháme změklý tuk nebo ušlehanou šlehačku. Směs můžeme použít i na výrobu povrchových glazur s identickou barvou a vůní - stačí podle návodu aplikovat neutrální gel. Hmotnost balení 1 kg - tzn. můžeme vyrobit 4,5 kg šlehačkového krému nebo 2 kg máslového krému. Samozřejmě při potřebě menšího množství propočteme suroviny na naši potřebu. Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, emulgátor (E472a), kyselina (E330), barvivo (E141, E101), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2075 kJ (496 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,1 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS , Antiviral dezinfekce na ruce 500 ml, náhradní náplň (8595628600173)

Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), barvivo (E141, E150c, E101), regulátor kyselosti (E341), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2021 kJ (483 kcal) Tuky: 21,8 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,7 g Sacharidy: 71,7 g z toho cukry: 56,5 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 1,6 g Sůl: 0,8 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS , 80% wpc slaný karamel 3000 g regular+ kfd (kf-wpc-080)

Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS
Detail

Universální směs na výrobu tukových a šlehačkových náplní do moučníků s arašídovou složkou. Základní práce spočívá smíchání směsi s pitnou vodou a ponechání po dobu 15 minut k nabobtnání. Následně do směsi zašleháme máslo (tuk) nebo ušlehanou šlehačku. 1 kg směsi můžete použít na výrobu tukového krému, kdy zašleháváte 750g změklého tuku nebo na výrobu šlehačkového krému - zde použijete 1,2 kg ušlehané smetany (rostlinné šlehačky). (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS , Fine dog bakery pro velká plemena psů - 500 g srdíčka + 500 g váleček + 500 g kostička (8595657300808)

Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS
Detail

Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Určeno k dalšímu zpracovávání. Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Vychutnejte si výborné řezy s kokosovou náplní ať již na bázi šlehačky nebo másla, záleží na vašem přání. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS

Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro přípravu náplní s výraznou příchutí a vůní kávy. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální luxusní kávovou náplň. Tento produkt ve spojení se ztuženým tukem vytvoří náplň do kávových zrn. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS

Směs na medovník 1 kg - IREKS

Směs na medovník 1 kg - IREKS
Detail

Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 1 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na medovník 1 kg - IREKS

Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS

Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS
Detail

Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS

Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS

Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS
Detail

Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS

Zrcadlová poleva Karamel 500 g -

Zrcadlová poleva Karamel 500 g -
Detail

Moderní zrcadlová poleva. Zrcadlová poleva, která netuhne, je stále měkká a nestéká při krájení. Tento typ obsahuje 5% jahodového protlaku. Polevu jemně natemperujeme ve vodní lázni (nebo mikrovlnné troubě) na 40-50 ° C. Lijeme na střed moučníku a rozetřením docílíme hladkého lesku povrchu. Stékající polevu roztíráme na bocích tak, aby byla vytvořena celistvá krycí vrstva. Poleva na moučníku je netuhnoucí i po zamrazení .. Dodávaná hmotnost 500g. Skladujeme v chladu a suchu. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Zrcadlová poleva Karamel 500 g -

Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro velice snadnou přípravu odpalované hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS

Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě - gastrobalení. Balení obsahuje 5 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě. Balení obsahuje 1 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro velice snadnou přípravu pálené hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Složení: Kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, kokosový ztužený tuk, kukuřičný škrob modif., sušené mléko, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl, sušená syrovátka, emulgátor E222. Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS

Kudrna karamel - čokoládové hoblinky 500 g -

Kudrna karamel - čokoládové hoblinky 500 g -
Detail

Čokoládovou dekoraci s karamelovou příchutí - kudrnu nabízíme také ve větším balení - 500g Složení: Cukr, , kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktóza, kakaová hmota,emulgátor: sojový lecitin (E322), přírodní vanilkové aroma, máselný olej, barvivo paprikový extrakt (E160c). Výžívová hodnota ve 100g výrobku: Energetická hodnota: 2665,9 kJ/541 kcal Bílkoviny: 4,2 g Sacharidy: 61,8 g Tuky: 30,8 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Kudrna karamel - čokoládové hoblinky 500 g -

Allnature Mandle slaný karamel 500 g

Allnature Mandle slaný karamel 500 g
Detail

Allnature Mandle slaný karamel 500 g Lahodná kombinace mandlí a slaného karamelu. Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Allnature Mandle slaný karamel 500 g

Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg - IREKS

Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz)  7 kg - IREKS
Detail

Topglanz je želírující přípravek v podobě hotového netuhnoucího želé, které lze používat za studena. Nanáší se štětcem nebo nožem na povrch dortů, ovoce i jemného pečiva. Je čirý, lesklý a jeho použití je velmi snadné. Topglanz spolu s Karinami a Sanettem tvoří jedinečné glazury, které jsou velmi praktické a současně efektní při finálním dohotovení cukrářských výrobků. Takto vyrobené povrchy jsou lesklé, plastické-nelámou se při krájení- a současně stabilní ne však gumovité. Mají vždy chuť a barvu po použité Karině (viz sypké směsi). Hmotnost balení je 6000 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg - IREKS

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS
Detail

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou. Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 5000g výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat 625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády, do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek"). Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru. pečené hmoty - laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle) - pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky. Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS

Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS
Detail

Sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. Suroviny mícháme protínackou pri nejpomalejší rychlosti do homogenní a polotuhé konzistence. Po vyjmutí z kotlíku uložíme do pevnejší fólie a necháme odležet pri provozní teplotě. Poznámka: mužeme pohybovat s dávkou vody 150 – 170 g, záleží na dalším použití hmoty. Montanu je možné také zpracovávat po vymíchání a odležení cca 1 hodiny, v tomto prípade dávka vody musí být pouze 140 g. Z žádné jiné smesi nevytvoríte tak jednoduchým postupem tolik variací ruzných atraktivních výrobku pro všechny príležitosti. Není to zázrak, je to Montana… Hmotnost 1 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS

Allnature Arašídový krém slaný karamel 500 g

Allnature Arašídový krém slaný karamel 500 g
Detail

Delikátní arašídový krém Allnature doplněný o slaný karamel ocení nejen sportovci, ale také milovníci zdravého mlsání. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Arašídový krém slaný karamel 500 g

Revix Vegan protein čoko-karamel 500 g

Revix Vegan protein čoko-karamel 500 g
Detail

Revix Vegan protein čoko-karamel obsahuje 60 % bílkovin s plným spektrem esenciálních aminokyselin. Bílkoviny přispívají k růstu svalové hmoty a k udržení normálního stavu kostí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Revix Vegan protein čoko-karamel 500 g

Allnature Mandle slaný karamel 500 g (16167V)

Allnature Mandle slaný karamel 500 g (16167V)
Detail

Ořechy - mandle, 500 g Změna barevného stylu šablony pro potraviny Mandle slaný karamel Allnature500 g Mandle Allnature vynikají svojí lahodnou chutí. Obalené jsou ve slaném karamelu, jsou tak ideální svačinkou či jako pohoštění při posezení s rodinou nebo přáteli. Ve svých 100 g obsahují 9,1 g bílkovin. Klíčové vlastnosti mandlí slaný karamel Allnature Mandle s lahodnou chutíObalené ve slaném karamelu Ideální jako svačinka či pohoštěníVe 100 g obsahují 9,1 g bílkovin Složení Bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, mléko v prášku, mléčný cukr, odstředěné mléko v prášku, emulgátor: E322 (sója), přírodní vanilková příchuť, yoghurtový prášek) (49,78 %), čokoláda s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Allnature Mandle slaný karamel 500 g (16167V)

Nutrend Iso Whey PROZero 500 g slaný karamel

Nutrend Iso Whey PROZero 500 g slaný karamel
Detail

ISO WHEY PROZERO je nejnovější produkt z řady proteinů s vysokým obsahem bílkovin, vyrobený metodou CFM. Použití izolované syrovátkové bílkoviny zaručuje maximální kvalitu a jeden z nejlepších zdrojů esenciálních aminokyselin, a také přirozeně se vyskytující vysoký obsah BCAA. Tento produkt je vytvořen tak, aby splňoval nejpřísnější diety vrcholových sportovců, tím pádem je téměř bez obsahu laktózy, a hlavně bez cukru! Je vhodný k použití při nízkosacharidových dietách a současně díky vysokému obsahu bílkovin lze uplatnit v situacích, kdy je požadováno zvýšení bílkovin ve stravě. Produkt je obohacen o aminokyselinu L-glutamin a vitamin B6, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, dále pak k normální tvorbě červených krvinek a snížení únavy. Trávicí enzymy umožní přijímat produkt s relativně krátkým odstupem (cca 60 minut) od běžné stravy nebo od sportovní aktivity. Bílkoviny přispívají k růstu a k udržení svalové hmoty, dále pak k udržení normálního stavu kostí. Doporučené dávkování: dávku 25 g rozmíchejte ve 200 ml vody při potřebě doplnění bílkovin konzumujte 1 - 2 porce denně mezi jídly maximálně 2 dávky denně nepřekračujte doporučené dávkování Použití: 25 g = cca 1 a 2/3 odměrky dle doporučeného dávkování rozmíchejte v šejkru po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 4 měsíců Tabulka nutričních hodnot: Čokoládové brownies, jahodový cheesecake, pudinková vanilka, bílá čokoláda, cookies&cream 100 g Dávka – 25 g Energetická hodnota 1591 kJ / 375 kcal 398 kJ / 94 kcal Tuky 2,0 g 0,5 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g 0,2 g Sacharidy 5,0 g 1,3 g - z toho cukry 3,0 g 0,8 g Vláknina 0,5 g 0,1 g Bílkoviny 84,0 g 21,0 g Sůl 0,7 g 0,2 g Vitamin B6 0,84 mg = 60 % * 0,21 mg = 15 % * Trávící enzymy 56 mg 14 mg Typické aminokyselinové spektrum: L-Alanin 3 887 mg 972 mg L-Arginin 1 349 mg 337 mg L-Asparágová kyselina 8 806 mg 2 201 mg L-Cystein 1 745 mg 436 mg L-Glutamin 4 000 mg 1 000 mg L-Glutamová kyselina 13 883 mg 3 471 mg Glycin 1 269 mg 317 mg L-Histidin 1 190 mg 297 mg L-Isoleucin*** 5 633 mg 1 408 mg L-Leucin*** 8 409 mg 2 102 mg L-Lysin** 7 219 mg 1 805 mg L-Methionin** 1 745 mg 436 mg L-Fenylalanin** 2 380 mg 595 mg L-Prolin 4 839 mg 1 210 mg L-Serin 3 015 mg 754 mg L-Threonin** 5 315 mg 1 329 mg L-Tyrosin 2 221 mg 555 mg L-Valin*** 4 839 mg 1 210 mg L-Tryptofan** 1 428 mg 357 mg * Referenční hodnota příjmu ** EAA - esenciální aminokyseliny *** BCAA - větvené esenciální aminokyseliny dávka: 25 g = cca 1 a 2/3 odměrky Při dodržení doporučeného ředění 25 g/200 ml je nápoj bez cukru a s nízkým obsahem laktózy (<1 g/100 ml nápoje). Slaný karamel 100 g Dávka – 25 g Energetická hodnota 1591 kJ/375 kcal 398 kJ/94 kcal Tuky 2,0 g 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g 0,2 g Sacharidy 5,0 g 1,3 g z toho cukry 3,0 g 0,8 g Vláknina 0,5 g 0,1 g Bílkoviny 84,0 g 21,0 g Sůl 1,9 g 0,5 g Vitamin B6 0,84 mg = 60 % * 0,21 mg = 15 % * Trávící enzymy 56 mg 14 mg Typické aminokyselinové spektrum: L-Alanin 3 887 mg 972 mg L-Arginin 1 349 mg 337 mg L-Asparágová kyselina 8 806 mg 2 201 mg L-Cystein 1 745 mg 436 mg L-Glutamin 4 000 mg 1 000 mg L-Glutamová kyselina 13 883 mg 3 471 mg Glycin 1 269 mg 317 mg L-Histidin 1 190 mg 297 mg L-Isoleucin*** 5 633 mg 1 408 mg L-Leucin*** 8 409 mg 2 102 mg L-Lysin** 7 219 mg 1 805 mg L-Methionin** 1 745 mg 436 mg L-Fenylalanin** 2 380 mg 595 mg L-Prolin 4 839 mg 1 210 mg L-Serin 3 015 mg 754 mg L-Threonin** 5 315 mg 1 329 mg L-Tyrosin 2 221 mg 555 mg L-Valin*** 4 839 mg 1 210 mg L-Tryptofan** 1 428 mg 357 mg * Referenční hodnota příjmu ** EAA - esenciální aminokyseliny *** BCAA - větvené esenciální aminokyseliny dávka: 25 g = cca 1 a 2/3 odměrky Při dodržení doporučeného ředění 25 g/200 ml je nápoj bez cukru a s nízkým obsahem laktózy (<1 g/100 ml nápoje). Balení: 25 g 500 g 2250 g Složení: Čokoládové brownies: syrovátkový proteinový izolát (obsahuje sójový lecitin), L-glutamin, kakao, sušené plnotučné mléko, aroma, zahušťovadlo xanthanová guma, protispékavá látka oxid křemičitý, směs trávících enzymů Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, pyridoxin hydrochlorid. Jahodový cheesecake: syrovátkový proteinový izolát (obsahuje sójový lecitin), L-glutamin, sušené plnotučné mléko, aroma, koncentrát z červené řepy, zahušťovadlo xanthanová guma, protispékavá látka oxid křemičitý, směs trávících enzymů Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, pyridoxin hydrochlorid. Pudinková vanilka: syrovátkový proteinový izolát (obsahuje sójový lecitin), L-glutamin, sušené plnotučné mléko, aroma, zahušťovadlo xanthanová guma, protispékavá látka oxid křemičitý, směs trávících enzymů Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, pyridoxin hydrochlorid, barvivo beta-karoten. Bílá čokoláda: syrovátkový proteinový izolát (obsahuje sójový lecitin), L-glutamin, sušené plnotučné mléko, aroma, zahušťovadlo xanthanová guma, protispékavá látka oxid křemičitý, směs trávících enzymů Digezyme®(amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, pyridoxin hydrochlorid. Cookies&cream: syrovátkový proteinový izolát (obsahuje sójový lecitin), L-glutamin, sušené plnotučné mléko, aroma, zahušťovadlo xanthanová guma, protispékavá látka oxid křemičitý, barvivo karamel, směs trávících enzymů Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, pyridoxin hydrochlorid. Slaný karamel: syrovátkový proteinový izolát (obsahuje sójový lecitin), L-glutamin, sušené plnotučné mléko, aroma, chlorid sodný, barvivo karamel, zahušťovadlo xanthanová guma, protispékavá látka oxid křemičitý, směs trávících enzymů Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, pyridoxin hydrochlorid. Upozornění: Doplněk stravy, se sladidly. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, mrazem a vlhkostí. Parametry:Příchuť:slaný karamelForma:sypkáObsah bílkovin:70 % - 85 %Hmotnost/Objem:500 - 999 g (ml) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Nutrend Iso Whey PROZero 500 g slaný karamel
tmava smes korpus brilant 5 kg ireks, Allnature Mandle slaný karamel 500 g (16167V), GRIZLY Arašídový krém slaný karamel 500 g (8595678413983), GymBeam MoiMüv 60 g, křupavý karamel (8588007570037), Allnature Mandle slaný karamel 100 g (16201V), NATU Granolove Slaný karamel 400 g (8596299007377), Allnature Mandle slaný karamel 250 g (16203V), KFD KÁVA KARAMEL 200 G (KF-VAR-020), Grizly Slaný karamel by @mamadomisha 250 g (8595678415260), VILLAGE CANDLE Zlatý Karamel, střední 390 g (6024066465492), Karamel (35011), Winni's levandule & orchidej náplň 500 ml (8002295094278), Lumps náplň 500 ml (MK2949219-_JI-909-), Winni's argan & ambra náplň 500 ml (8002295094292), MILLEFIORI MILANO Mineral Gold náplň 500 ml (8051938690094), Slime Bezdušová náplň SLIME 473ml (SDS-500/06), MILLEFIORI MILANO Mediterranean Bergamot náplň 500 ml (8055182134885), MILLEFIORI MILANO Cold Water náplň 500 ml (8033275421791), MILLEFIORI MILANO Lemon Grass náplň 500 ml (8033275421838), ATP 100% Pure Whey Protein 2000 g slaný karamel (8595612011091), SANYTOL Dezinfekční Mýdlo hydratující náhradní náplň 500 ml (8411135006058), MILLEFIORI MILANO Honey & Sea Salt náplň 500 ml (8051938697277), MILLEFIORI MILANO White Paper Flowers 500 náplň ml (8051938697369), Frosch EKO Tekuté mýdlo ZERO - náhradní náplň, 500 ml, Frosch EKO Tekuté mýdlo Broskev - náhradní náplň, 500 ml, SANYTOL Dezinfekční Mýdlo vyživující náhradní náplň 500 ml (8411135006065), Frosch EKO Tekuté mýdlo Levandule - náhradní náplň, 500 ml, ANTIVIRAL dezinfekce na ruce 500 ml, náhradní náplň (8595628600173), 80% WPC Slaný karamel 3000 g regular+ KFD (KF-WPC-080), Fine Dog bakery pro velká plemena psů - 500 g srdíčka + 500 g váleček + 500 g kostička (8595657300808)