Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Ztužovač Karina Moccacino 500 g - IREKS

Kompletní směs pro přípravu náplní s výraznou příchutí a vůní kávy. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální luxusní kávovou náplň. Tento produkt ve spojení se ztuženým tukem vytvoří náplň do kávových zrn.

Podívejte se také VUCH Karina Handbag (8595692002095)

cena 111.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS

Kompletní směs pro přípravu náplní s výraznou příchutí a vůní kávy. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální luxusní kávovou náplň. Tento produkt ve spojení se ztuženým tukem vytvoří náplň do kávových zrn.

Podívejte se také Lisitsian Rouzanna, Lisitsian Karina: Rouzanna and Karina Lisitsian - Romances - CD (4600383160306)

cena 2003.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Basic milk - 500 g - IREKS

Karina Basic Milk je univerzální sypká surovina určená k ochucení a ztužení živočiské šlehačky, másla nebo margarinu. Tyto směs se dá využít i ve speciálních povrchových polevách. Všechny varianty mají lahodnou mléčnou chuť, která se dá využít také v duo kombinaci s jiným druhem Kariny. Zpevnění živočišné šlehačky - na 3000g šlehačky použijeme 1000g kariny Basic Milk kterou smícháme s 500 g pitné vody. Pokud chceme vyrobit máslový krém, tak na 500g másla použijeme 1 kg kariny Basic Milk, tu smícháme s 500g pitné vody a nabobtnalou směs zašleháme do másla (v předchozím případě do ušlehané šlehačky). Hmotnost 500g Složení: Cukr, sušené mléko, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2162 kJ (517 kcal) Tuky: 27,5 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,3 g Sacharidy: 60,0 g z toho cukry: 53,2 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 7,1 g Sůl: 0,8 g

Podívejte se také Fine Dog bakery pro velká plemena psů - 500 g srdíčka + 500 g váleček + 500 g kostička (8595657300808)

cena 110.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Latte Macchiato 500 g - IREKS

Ztužovač krémů s oblíbenou italskou příchutí. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální náplň. Cena za 1 kg

Objev podobné jako Ztužovač Karina Latte Macchiato 500 g - IREKS

cena 124.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg

Objev podobné jako Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS

cena 257.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS

Produkt s hruškovou příchutí - opět univerzální výrobek jak na výrobu šlehačkových, tukových tak i tekutých náplní. Dávkování jako u všech karin je jednoduché - v poměru zalijeme vodou, necháme 20 minut odležet a pak všleháme změklý tuk nebo ušlehanou šlehačku. Směs můžeme použít i na výrobu povrchových glazur s identickou barvou a vůní - stačí podle návodu aplikovat neutrální gel. Hmotnost balení 1 kg - tzn. můžeme vyrobit 4,5 kg šlehačkového krému nebo 2 kg máslového krému. Samozřejmě při potřebě menšího množství propočteme suroviny na naši potřebu. Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, emulgátor (E472a), kyselina (E330), barvivo (E141, E101), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2075 kJ (496 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,1 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g

Objev podobné jako Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS

cena 209.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg,

Objev podobné jako Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS

cena 197.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Podrobný popis dávkování přiložen k produktu. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, kyselina (E330), emulgátor (E472a), pšeničná mouka, barvivo (E101). Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2057 kJ (492 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,2 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g Platnost

Objev podobné jako Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS

cena 203.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS

Karamelový ztužovač do šlehaček, máslových krémů nebo tvarohových dortů zastudena. Jednoduché použití s efektním výsledkem. Dodávané množství 1 kg, Složení: Cukr, glukóza, karamelizovaný cukr, modifikovaný bramborový škrob (E1414), glukózový sirup, sušené mléko, zahušťovadlo (E401), rostlinný olej (palmový a plně ztužený kokosový), sůl, aroma, barvivo (E150c), emulgátor (E472a), pšeničný lepek. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1645 kJ (394 kcal) Tuky: 5,0 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 3,2 g Sacharidy: 84,0 g z toho cukry: 55,1 g Vláknina: 1,6 g Bílkoviny: 1,7 g Sůl: 2,3 g

Objev podobné jako Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS

cena 293.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS

Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Určeno k dalšímu zpracovávání. Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Vychutnejte si výborné řezy s kokosovou náplní ať již na bázi šlehačky nebo másla, záleží na vašem přání.

Objev podobné jako Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS

cena 202.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS

Universální směs na výrobu tukových a šlehačkových náplní do moučníků s arašídovou složkou. Základní práce spočívá smíchání směsi s pitnou vodou a ponechání po dobu 15 minut k nabobtnání. Následně do směsi zašleháme máslo (tuk) nebo ušlehanou šlehačku. 1 kg směsi můžete použít na výrobu tukového krému, kdy zašleháváte 750g změklého tuku nebo na výrobu šlehačkového krému - zde použijete 1,2 kg ušlehané smetany (rostlinné šlehačky).

Objev podobné jako Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS

cena 177.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), barvivo (E141, E150c, E101), regulátor kyselosti (E341), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2021 kJ (483 kcal) Tuky: 21,8 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,7 g Sacharidy: 71,7 g z toho cukry: 56,5 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 1,6 g Sůl: 0,8 g

Objev podobné jako Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS

cena 224.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně.

Objev podobné jako Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS

cena 231.0 Kč
Detail

Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS

Mléčná směs na výrobu náplně do medových řezů - základ 500g směsi, které spojíte s převařenou vodou 175 g o teplotě cca 40°C, 360 g invertního cukru, suroviny promícháte do hladké konzistence,přidáte 200 g tuku netřeba našlehat, raději spojit na nižším stupni. Do první poloviny krému přidáte med, do druhé části přidáte karamel. V originálním receptu zašleháváte med do základní hmoty a pak oddělíte polovinu, kterou šleháte s karamelem. Zde záleží jak sladkou náplň snesete. ( dle chuti ) Toto množství směsi vystačí k naplnění korpusů vyrobených z 1 kg směsi sandra medovník (4 pláty rozetřené na celou plochu plechu). Povrch moučníku posypejte rozdrobenou směsí z okrajů korpusů a sekaných vlašských ořechů. Hmotnost 500g Složení: Sušené mléko, rostlinný olej (palmový), cukr, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2138 kJ (512 kcal) Tuky: 29,1 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 24,8 g Sacharidy: 55,3 g z toho cukry: 39,2 g Vláknina: 0,8 g Bílkoviny: 7,3 g Sůl: 1,3 g

Objev podobné jako Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS

cena 130.0 Kč
Detail

Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS

Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je použití této směsi i na výrobu likérových špiček - tj. čokoládového komínku. Zde používáme převařenou vodu o teplotě 50°C a ztužený tuk. Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Určeno pro další zpracování. Doporučený postup: Karina 1000 g, voda 50°C (převařená) 450 g, tuk na šlehání 1250 gr. Smícháme směs s vodou a vmícháváme postupně do vyšlehaného tuku. Složení: cukr, kakao (min 21%), sojová mouka, rostlinný olej, modif. kukuřičný a bramb. škrob, glukozový sirup, sušená syrovátka. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.

Objev podobné jako Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS

cena 156.0 Kč
Detail

Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS

Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 500g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g

Objev podobné jako Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS

cena 214.0 Kč
Detail

Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS

Neovocná náplně čokoládového základu s příchutí oříšků - určeno k plnění po upečení. Baleno á 500g v kbelíčku. Složení: Cukr, slunečnicový olej, sušené odstředěné mléko, odtučněný kakaový prášek (6,5 %), částečně ztužený sójový olej, emulgátor (sójový lecitin), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2310 kJ (552 kcal) Tuky: 32,7 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 4,7 g Sacharidy: 58,8 g z toho cukry: 57,1 g Vláknina: 2,4 g Bílkoviny: 4,8 g Sůl: 0,1 g

Objev podobné jako Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS

cena 100.0 Kč
Detail

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce

Objev podobné jako Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

cena 110.0 Kč
Detail

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

Termostabilní náplň s kusy jahod pro celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě velkých kusů jahod - podíl zahradní jahody je 65%. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvo

Objev podobné jako Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

cena 100.0 Kč
Detail

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty. Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: typická pro borůvky Vůně a chuť: typická pro borůvky Konzistence: roso

Objev podobné jako Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

cena 139.0 Kč
Detail

Ztužovač Jogurt - 500 g - Dawn

Prášková směs pro ochucení a ztužení šlehačky s jogurtovou příchutí. Ztužovač šlehaček s jogurtovým základem - výtečné lehké krémy jak do rolád, semifred, dortů. Složení: cukr, želatina, suš. jogurtový prášek (18%), modifik. škroby, sůl, kys. citronová, aroma. Zpracování je opravdu jednoduché - 200 g ztužovače a 400 ml studené vody smícháme a do této směsi vmícháme dotuha ušlehanou šlehačku - 1 litr. Ihned zpracováváme. Použití teplé vody zpomaluje počátek želírování. Výživová hodnota ve 100g výrobku: energetická hodnota v kj 1611 tuky 0,2 z toho nasycené mastné kyseliny 0 sacharidy 81,4 z toho cukry 81,4 vláknina 0 bílkoviny 12,4 sůl 0

Objev podobné jako Ztužovač Jogurt - 500 g - Dawn

cena 327.0 Kč
Detail

Ztužovač Třešeň 500 g - Dawn

Pro milovníky lehkých šlehačkových dezertů zařazujeme další z kvalitních ztužovačů s kousky ovoce - tentokrát se jedná o třešňový ztužovač. Cena za balení - 500g

Objev podobné jako Ztužovač Třešeň 500 g - Dawn

cena 348.0 Kč
Detail

Ztužovač Jogurt Speciál - 500 g - Dawn

Prášková směs pro ochucení a ztužení šlehačky s jogurtovou příchutí. Ztužovač šlehaček s jogurtovým základem - výtečné lehké krémy jak do rolád, semifred, dortů. Složení: cukr, želatina, suš. jogurtový prášek (18%), modifik. škroby, sůl, kys. citronová, aroma. Zpracování je opravdu jednoduché - 200 g ztužovače a 400 ml studené vody smícháme a do této směsi vmícháme dotuha ušlehanou šlehačku - 1 litr. Ihned zpracováváme. Použití teplé vody zpomaluje počátek želírování. Výživová hodnota ve 100g výrobku: energetická hodnota v kj 1611 tuky 0,2 z toho nasycené mastné kyseliny 0 sacharidy 81,4 z toho cukry 81,4 vláknina 0 bílkoviny 12,4 sůl 0

Objev podobné jako Ztužovač Jogurt Speciál - 500 g - Dawn

cena 302.0 Kč
Detail

Karina malina - 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Malina 1 kg. Malinový ztužovač - vhodné pro aplikaci jak na ztužení šlehaček, másel, tvarohu. Obsah balení: 1 kg. Receptura: Karina 1000g + pitná voda 500g. Směs Karina smícháme s vodou a promícháme do hladké konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 min odležet a opět zamícháme.

Objev podobné jako Karina malina - 1 kg - IREKS

cena 203.0 Kč
Detail

Ztužovač šlehačky a tvarohu Tvarmix 500 g -

Vhodné na tepelné zpracování Tento ztužovač je neutrální chuti a slouží ke ztužení za studena - tedy nepečené náplně - a to šlehačky a tvarohu. Tato směs je vhodná také na tepelné zpracování. Cena za 500 g

Objev podobné jako Ztužovač šlehačky a tvarohu Tvarmix 500 g -

cena 111.0 Kč
Detail

Ztužovač smetany s mléčnou příchutí Milky Cream - 1 kg - IREKS

Sypká směs na ztužení. Cukrářský výrobek na ztužení za studena šlehačky, jogurtu, zakysané smetany nebo tvarohu. Vznikají nám tímto velmi jemné a osvěžující krémy k použití i v kombinaci s čerstvým nebo kompotovaným ovocem. Dávkování uvedeno na výrobku. Cena za 1 kg.

Objev podobné jako Ztužovač smetany s mléčnou příchutí Milky Cream - 1 kg - IREKS

cena 190.0 Kč
Detail

Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS

Jedná se o základní směs do likérových špiček, žluté barvy. Směs Karina pro výrobu tekuté náplně s příchutí vaječného likéru. Množství: 1 kg Doporučený postup: Karina 1000 g, cukr kupice 0 - 400 g, tekuté rumové aroma dle chuti, voda převařená 1000 g. Smícháme a necháme 5 min. odstát, potom šleháme při nejvyšší rychlosti do získání požadované konzistence. Složení: cukr, sušené mléko, rostlinný olej, glukozový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztuž. kokosový), zahušťovadlo E401, emulgátor E472s), aroma, barvivo (E160a), E101), pšeničná mouka. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, vždy uzavřené. Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2136 kJ (511 kcal) Tuky: 27,2 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,1 g Sacharidy: 58,9 g z toho cukry: 51,9 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 7,1 g Sůl: 0,8 g

Objev podobné jako Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS

cena 224.0 Kč
Detail

Ztužovač Slaný karamel - přírodní ztužovač bez tuku - 250 g - Dawn

Ztužovač krémů a šlehaček s chutí trendy slaného karamelu. Nový produkt v portfoliu ztužovačů a stabilizátorů smetany, krémů a šlehačky. Excelentní a populární chuť jemného slaného karamelu pro vytvoření jedinečných krémů a dezertů bez nutnosti přidávat další ingredience. Pouze z přírodních surovin "All Natural", bez tuku Čistá prášková směs pro ochucení a ztužení šlehačky. Vylepšené a úspornější dávkování - ušetříte náklady! Pro široké spektrum použití - dorty, dezerty, zdobení, pečivo. Použití: 200 g fond smíchat s 200 g vody. Postupně vmíchat do 1000 g ušlehané neslazené smetany. Použití teplé vody zpomaluje počátek želírování. Složení: cukr, glukóza, želatina, přírodní aroma s obsahem mléka, 3,9% cukrového karamelového sirupu (odpovídá 2,9% karamelu), 3,1% soli, barvivo: extrakt z červené řepy. Skladujte v chladu a suchu.

Objev podobné jako Ztužovač Slaný karamel - přírodní ztužovač bez tuku - 250 g - Dawn

cena 202.0 Kč
Detail

Ztužovač Meruňka 250 g - Dawn

Meruňkový ztužovač šlehačky pro výrobu jemných moučníků. Pracovní postup jako tradičně - 200g směsi smícháme s 200 ml vody a do tohoto roztoku vmícháme ušlehanou neslazenou šlehačku - 1 litr. Složení: cukr, glukóza, želatina, sušené kousky meruněk (38%), kyselina citronová E330, aroma, barveno výtažkem z červené řepy a karotky, sůl. Hmotnost: 250 g

Objev podobné jako Ztužovač Meruňka 250 g - Dawn

cena 172.0 Kč
Detail

Ztužovač Citron 250 g - Dawn

Čistě přírodní Dawn All Natural fond - ztužovač pro přípravu lahodných krémů a náplní. Sypká směs k vytvoření lehkého citronového krému na bázi šlehaček, dávkování jednoduché - směs 200g zalijeme 200 ml studené vody a následně vmícháme ušlehanou tuhou šlehačku. Plníme nebo přímo stříkáme cukrářským sáčkem na moučník, poháry. Čistá směs pro ochucení a ztužení ušlehané smetany/krému s kousky lyofilizovaného ovoce. Vylepšené a úspornější dávkování. Stabilita na řezu. Pro široké spektrum použití - dorty, dezerty, mousse, zdobení, pečivo. Svou kvalitou a jedinečnou chutí se fondy Dawn dostávají na vrchol v oblasti stabilizované výroby krémů. Kousky lyofilizovaného ovoce jsou sušené mrazem - nejšetrnější způsob za zachování velké části chuťových vlastnotí a vitamínů. Použití: 200 g fond smíchat s 200 g vody. Do připravené směsi postupně přidávat 1000 g ušlehané, neslazené smetany/krému. Použití teplé vody zpomaluje počátek želírování.

Objev podobné jako Ztužovač Citron 250 g - Dawn

cena 152.0 Kč
Detail

Ztužovač Jahoda 250 g - Dawn

Prášková směs stabilizující smetanu a šlehačku s přírodní příchutí, barvivy a kousky ovoce. Jahodová vůně, chuť, kousky jahod sušených mrazem - to je ztužovač šlehačky v balení á 250g. Využijete nejen do semifred, náplň do dortů ale i jako šlehačkové zdobení povrchu dortu. Pracovní postup je jednoduchý - směs smícháte se studenou vodou a následně vmícháte neslazenou ušlehanou šlehačku. Dávkování: 200 g sypké směsi + 200 ml studené vody + 1 litr ušlehané neslazené šlehačky. Složení: cukr, glukóza, želatina, jahodová šťáva - granulát (odpovídá 26,5% jahodové šťávy), sušený glukózový sirup, kyselina citronová, sušené jahody granulát (10% ovoce), přírodní aroma, jedlá sůl. Výživová hodnota ve 100g výrobku: energetická hodnota v kj 1642 tuky 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g sacharidy 86,6 g z toho cukry 85,4 g bílkoviny 8,1 g sůl 0,2 g

Objev podobné jako Ztužovač Jahoda 250 g - Dawn

cena 161.0 Kč
Detail

Ztužovač Čokoláda 250 g - Dawn

Pokud požadujete lehký čokoládový krém jak do klasického moučníku, semifréd, košíčků nebo bonbonů, nabízíme další ztužovač z italské dílny. Baleno 250g

Objev podobné jako Ztužovač Čokoláda 250 g - Dawn

cena 145.0 Kč
Detail

Ztužovač Jogurt - 2,5 g - Dawn

Prášková směs pro ochucení a ztužení šlehačky s jogurtovou příchutí. Ztužovač šlehaček s jogurtovým základem - výtečné lehké krémy jak do rolád, semifred, dortů. Složení: cukr, želatina, suš. jogurtový prášek (18%), modifik. škroby, sůl, kys. citronová, aroma. Zpracování je opravdu jednoduché - 200 g ztužovače a 400 ml studené vody smícháme a do této směsi vmícháme dotuha ušlehanou šlehačku - 1 litr. Ihned zpracováváme. Použití teplé vody zpomaluje počátek želírování. Výživová hodnota ve 100g výrobku: energetická hodnota v kj 1611 tuky 0,2 z toho nasycené mastné kyseliny 0 sacharidy 81,4 z toho cukry 81,4 vláknina 0 bílkoviny 12,4 sůl 0

Objev podobné jako Ztužovač Jogurt - 2,5 g - Dawn

cena 1360.0 Kč
Detail

Ztužovač Lesní ovoce 250 g - Dawn

Prášková směs stabilizující smetanu a šlehačku s přírodní barvou, příchutí a kousky lesního ovoce. Směs na výrobu šlehačkové pěny s kousky lesních plodů. Složení: cukr, glukóza, želatina, lesní směs - prášek (odpovídá 10 % ovoce), kyselina citronová, přírodní aroma. kousky bezinky (odpovídá 11.4 % ovoce), kousky brusinka (odpovídá 7.1 % ovoce), kousky malina (odpovídá 5.1% ovoce), barveno ovocným a rostlinným extraktem z karotky, ibišku a červené řepy, sůl. Výrobní postup - 250 g směsi smícháme s 200 ml studené vody, do připraveného roztoku postupně zašleháme 1 litr ušlehané šlehačky. Hmotnost 250 g

Objev podobné jako Ztužovač Lesní ovoce 250 g - Dawn

cena 177.0 Kč
Detail

Ztužovač Krvavý pomeranč 250 g - Dawn

Prášková směs na ochucení a ztužení šlehačky s přírodním aroma a kousky ovoce. Pro milovníky lehkých šlehačkových dezertů zařazujeme další z kvalitních ztužovačů s kousky ovoce - tentokrát se jedná o krvavý pomeranč. Použití je jednoduché - směs smíchat se studenou vodou a vmícháte do ušlehané neslazené šlehačky. V mžiku máte po ruce pikantní náplň nebo i pro aplikaci pomocí cukrářského sáčku efektní horní ozdobu moučníku. Použití jak do monoporcí (semifred) tak do klasických dortů nebo do ovocných pohárů. Cena za balení - 250 g.

Objev podobné jako Ztužovač Krvavý pomeranč 250 g - Dawn

cena 168.0 Kč
Detail

Ztužovač Broskev + maracuja 250 g - Dawn

Prášková směs s exotickou příchutí s přírodními aromaty, barvivy a kousky ovoce. Další exklusivní ztužovač s ovocnou chutí - broskev a maracuja - jemná kombinace s podíly sušeného ovoce. Vhodné jak na plnění moučníků, semifred tak rolád apod.. Cena za balení 250 g

Objev podobné jako Ztužovač Broskev + maracuja 250 g - Dawn

cena 175.0 Kč
Detail

Ztužovač zakysaná smetana 250 g - Dawn

Ztužovač šlehačky s přírodním aroma zakysané smetany v práškové formě. Ztužovač šlehačky s přírodním aroma zakysané smetany v práškové formě. Způsob použití výrobku, dávkování: 250 g ztužovače zakysané smetany smíchat s 400 ml vody, postupně vmíchat 1000 g ušlehané šlehačky. Skladovací podmínky: Skladovat v suchu, pří teplotě + 18/+ 24 °C. Chránit před přímým slunečním světlem. Hmotnost: 250 g

Objev podobné jako Ztužovač zakysaná smetana 250 g - Dawn

cena 198.0 Kč
Detail

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou. Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 200g výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat 625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády, do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek"). Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru. pečené hmoty - laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle) - pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky. Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 m

Objev podobné jako Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS

cena 163.0 Kč
Detail

Ztužovač šlehačky a krémů Káva - 250 g -

Čistě přírodní Dawn All Natural fond-ztužovač pro přípravu lahodných krémů. Čistá směs pro ochucení a ztužení ušlehané smetany/krému s výraznou chutí kávy. Vylepšené a úspornější dávkování. Stabilita na řezu. Pro široké spektrum použití - dorty, dezerty, mousse, zdobení, pečivo. Svou kvalitou a jedinečnou chutí se fondy Dawn dostávají na vrchol v oblasti stabilizované výroby krémů. Dávkování: 200 g fond smíchat s 200 g vody. Do připravené směsi postupně přidávat 1000 g ušlehané, neslazené smetany/krému. Použití teplé vody zpomaluje počátek želírování.

Objev podobné jako Ztužovač šlehačky a krémů Káva - 250 g -

cena 152.0 Kč
Detail

Ztužovač Tiramisu s mascarpone 250 g - Dawn

Milujete italský dezert Tiramisu? Nabízíme jednotuchou přípravu - ztužovač neslazené šlehačky Tiramisu. Pracovní postup je jednoduchý - 200 g směsi zalijeme 200 ml vody a do tohoto roztoku postupně vmícháme 1 litr ušlehané neslazené šlehačky. Složení: cukr, glukóza, želatina, mascarpone prášek (odpovídá 16% mascarpone), přírodní aroma, barveno ovocným a rostlinným extraktem, sůl. Baleno 250 g Výživová hodnota ve 100g výrobku: energetická hodnota v kj 1747 tuky 5,6g z toho nasycené mastné kyseliny 3,7g sacharidy 80,0g z toho cukry 80,0g vláknina 0g bílkoviny 10,4g sůl 0,3g

Objev podobné jako Ztužovač Tiramisu s mascarpone 250 g - Dawn

cena 197.0 Kč
Detail

Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) - Piping gel 300 g - IREKS

Neutrální gel pro aplikaci na povrch moučníku - gel můžete přibarvovat jinak vytváří lesklý povrch a nestéká i z oblých tvarů. Hmotnost 300g, cena za balení Mella Glaze (Topglanz) je želírující přípravek v podobě hotového netuhnoucího želé, které lze používat za studena. Nanáší se štětcem nebo nožem na povrch dortů, ovoce i jemného pečiva. Je čirý, lesklý a jeho použití je velmi snadné. Topglanz spolu s Karinami a Sanettem tvoří jedinečné glazury, které jsou velmi praktické a současně efektní při finálním dohotovení cukrářských výrobků. Takto vyrobené povrchy jsou lesklé, plastické-nelámou se při krájení- a současně stabilní ne však gumovité. Mají vždy chuť a barvu po použité Karině (viz sypké směsi). Složení: gluk. sirup, voda, cukr, kys. citronová, zahušťovadlo E406, E440, konzervant E202, zpevňovací látka E450

Objev podobné jako Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) - Piping gel 300 g - IREKS

cena 78.0 Kč
Detail

Ztužovač Ananas s kousky ovoce 250 g - Dawn

Čistě přírodní Dawn All Natural fond - ztužovač pro přípravu lahodných krémů a náplní s příchutí ananasu. Luxusní ztužovač neslazené šlehačky - ananasový ztužovač. Jak je obvyklé u této řady ztužovačů, sypká směs obsahuje celé kousky sušeného ananasu, které namočením do studené vody nabobtnají. Čistá směs pro ochucení a ztužení ušlehané smetany/krému s kousky lyofilizovaného ovoce. Vylepšené a úspornější dávkování. Stabilita na řezu. Pro široké spektrum použití - dorty, dezerty, mousse, zdobení, pečivo. Svou kvalitou a jedinečnou chutí se fondy Dawn dostávají na vrchol v oblasti stabilizované výroby krémů. Kousky ovoce jsou sušené mrazem - nejšetrnější způsob za zachování velké části chuťových vlastnotí a vitamínů. Příprava: 200 g fond smíchat s 200 g vody. Do připravené směsi postupně přidávat 1000 g ušlehané, neslazené smetany/krému. Použití teplé vody zpomaluje počátek želírování. Hmotnost: 250 g

Objev podobné jako Ztužovač Ananas s kousky ovoce 250 g - Dawn

cena 156.0 Kč
Detail

Zrcadlová poleva Mella Glaze Chocolate 300 g - čokoláda - IREKS

Čoko gel pro aplikaci na povrch moučníku - gel, vytváří lesklý povrch a nestéká i z oblých tvarů. Hmotnost 300 g, cena za balení. Složení: glukózový sirup, voda, zahušťovadlo, (E406,E440,E450i), dextróza, kyselina (E330) regulátor kyselosti (E331), čokoládové aroma, vanilin, konzervant (E202) kakao.

Objev podobné jako Zrcadlová poleva Mella Glaze Chocolate 300 g - čokoláda - IREKS

cena 152.0 Kč
Detail

Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS

Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 5000g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g

Objev podobné jako Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS

cena 2013.0 Kč
Detail

Ztužovač Mango a meruňka s kousky ovoce 250 g - Dawn

Čistě přírodní Dawn All Natural fond - ztužovač pro přípravu lahodných krémů a náplní s mangem a maruňkami. Čistá směs pro ochucení a ztužení ušlehané smetany/krému s kousky lyofilizovaného ovoce. Vylepšené a úspornější dávkování. Stabilita na řezu. Ihned po výrobě plníme nebo aplikujeme pomocí cukrářského sáčku na cukrářské výrobky - dorty, semifreda, poháry. Unikátní chuť manga dodá vašim zákuskům nové parametry. Pro široké spektrum použití - dorty, dezerty, mousse, zdobení, pečivo. Svou kvalitou a jedinečnou chutí se fondy Dawn dostávají na vrchol v oblasti stabilizované výroby krémů. Kousky ovoce jsou sušené mrazem - nejšetrnější způsob za zachování velké části chuťových vlastnotí a vitamínů. Použití: 200 g fond smíchat s 200 g vody. Do připravené směsi postupně přidávat 1000 g ušlehané, neslazené smetany/krému. Použití teplé vody zpomaluje počátek želírování. Složení: cukr, želatina, glukozový sirup, mrazem sušené ovoce, šťáva z ovoce, sůl, kys. citronová.

Objev podobné jako Ztužovač Mango a meruňka s kousky ovoce 250 g - Dawn

cena 190.0 Kč
Detail

Ztužovač Broskev + maracuja ztužovač 2,5 kg - Dawn

Prášková směs s exotickou příchutí s přírodními aromaty, barvivy a kousky ovoce. Další exklusivní ztužovač s ovocnou chutí - broskev a maracuja - jemná kombinace s podíly sušeného ovoce. Klasicky smícháme 200 g této směsi s 200 ml studené vody (kousky ovoce nabobtnají) a následně vmícháme 1 litr ušlehané šlehačky. Vhodné jak na plnění moučníků, semifred tak rolád apod.. Cena za balení 2,5 kg Složení: cukr, sušený glukózový sirup, pomeranč-maracuja sušená ovocná šťáva (42,1 %), želatina, kousky broskví (16,2%], aroma, kyselina citronová, sůl. Výživová hodnota ve 100g výrobku: energetická hodnota v kj 1565 tuky 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g sacharidy 82,1 g z toho cukry 77,2 g bílkoviny 8,3 g sůl 0,2 g

Objev podobné jako Ztužovač Broskev + maracuja ztužovač 2,5 kg - Dawn

cena 1578.0 Kč
Detail

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce

Objev podobné jako Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

cena 1986.0 Kč
Detail

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Termostabilní náplň s kusy jahod pro celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě velkých kusů jahod - podíl zahradní jahody je 65%. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvo

Objev podobné jako Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

cena 1777.0 Kč
Detail

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS

Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty. Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: typická pro borůvky Vůně a chuť: typická pro borůvky Konzistence: roso

Objev podobné jako Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS

cena 774.0 Kč
Detail

Ztužovač krémů a šlehačky pečené jablko s kousky lyofilizovaného ovoce - 250 g - Dawn

Ztužovač s kousky ovoce All Natural. Čistá prášková směs pro ochucení a ztužení ušlehané smetany/krému s kousky lyofilizovaného ovoce. Vyvážená kombinace pečeného jablka a jemné kořeněné skořicové směsi. Vylepšené a úspornější dávkování. Stabilita na řezu. Pro široké spektrum použití - dorty, dezerty, mousse, zdobení, pečivo. Svou kvalitou a jedinečnou chutí se fondy Dawn dostávají na vrchol v oblasti stabilizované výroby krémů. Kousky ovoce jsou sušené mrazem - nejšetrnější způsob za zachování velké části chuťových vlastnotí a vitamínů. Použití: 200 g fond smíchat s 200 g vody (cca 20 st C.). Do připraveného roztoku postupně přidávat 1000 g ušlehané, neslazené smetany/krému. Použití teplé vody zpomaluje počátek želírování.

Objev podobné jako Ztužovač krémů a šlehačky pečené jablko s kousky lyofilizovaného ovoce - 250 g - Dawn

cena 195.0 Kč
Detail

Trénink fascií - Karin Hertzer, Divo G. Müller, Martina Coufalová

Fascie vytváří v našem těle síť, která mu poskytuje oporu, strukturu a formu. To, zda jsou stehna pevná, nebo vypadají spíše jako želé, závisí do značné míry na napětí obalu okolní pojivové tkáně. Proto potřebujeme kromě svalů trénovat i fascie, jedině tak budeme mít dobře vytvarované a zpevněné křivky těla, zbavíme se nadobro celulitidy, ochablých paží a povislých partií. Udělejte něco pro své tělo! Trénink fascií napomáhá nejen k vytrénovanému tělu, ale také k obratnosti, mladistvé pružnosti a bezbolestnému pohybu. Divo Müller spolu s odborníkem na fascie dr. Robertem Schleipem vyvinuli zcela nové cvičení pro lidi se slabší pojivovou tkání a tento celostní cvičební program poprvé představují v této příručce.

Objev podobné jako Trénink fascií - Karin Hertzer, Divo G. Müller, Martina Coufalová

cena 277.0 Kč
Detail

Podívejte se také