Ztužovač karina ananas 1 kg - ireks

Produkt Ztužovač karina ananas 1 kg - ireks sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ztužovač karina ananas 1 kg - ireks upraviť a produkt hľadať znova.

Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Podrobný popis dávkování přiložen k produktu. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, kyselina (E330), emulgátor (E472a), pšeničná mouka, barvivo (E101). Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2057 kJ (492 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,2 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g Platnost (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS , Tmava smes korpus brilant 5 kg ireks

Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS , Vuch karina handbag (8595692002095)

Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg, (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS , Lisitsian rouzanna, lisitsian karina: rouzanna and karina lisitsian - romances - cd (4600383160306)

Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS
Detail

Produkt s hruškovou příchutí - opět univerzální výrobek jak na výrobu šlehačkových, tukových tak i tekutých náplní. Dávkování jako u všech karin je jednoduché - v poměru zalijeme vodou, necháme 20 minut odležet a pak všleháme změklý tuk nebo ušlehanou šlehačku. Směs můžeme použít i na výrobu povrchových glazur s identickou barvou a vůní - stačí podle návodu aplikovat neutrální gel. Hmotnost balení 1 kg - tzn. můžeme vyrobit 4,5 kg šlehačkového krému nebo 2 kg máslového krému. Samozřejmě při potřebě menšího množství propočteme suroviny na naši potřebu. Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, emulgátor (E472a), kyselina (E330), barvivo (E141, E101), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2075 kJ (496 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,1 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), barvivo (E141, E150c, E101), regulátor kyselosti (E341), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2021 kJ (483 kcal) Tuky: 21,8 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,7 g Sacharidy: 71,7 g z toho cukry: 56,5 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 1,6 g Sůl: 0,8 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS , Simax hrnek 350ml 4 ks classic karina (0032642/4)

Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS
Detail

Universální směs na výrobu tukových a šlehačkových náplní do moučníků s arašídovou složkou. Základní práce spočívá smíchání směsi s pitnou vodou a ponechání po dobu 15 minut k nabobtnání. Následně do směsi zašleháme máslo (tuk) nebo ušlehanou šlehačku. 1 kg směsi můžete použít na výrobu tukového krému, kdy zašleháváte 750g změklého tuku nebo na výrobu šlehačkového krému - zde použijete 1,2 kg ušlehané smetany (rostlinné šlehačky). (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS , Calgon 1 kg (5997321701806)

Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS
Detail

Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Určeno k dalšímu zpracovávání. Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Vychutnejte si výborné řezy s kokosovou náplní ať již na bázi šlehačky nebo másla, záleží na vašem přání. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS , Ironlife 1-10 kg (10 párů, stoupání po 1 kg) (8594177751268)

Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS
Detail

Karamelový ztužovač do šlehaček, máslových krémů nebo tvarohových dortů zastudena. Jednoduché použití s efektním výsledkem. Dodávané množství 1 kg, Složení: Cukr, glukóza, karamelizovaný cukr, modifikovaný bramborový škrob (E1414), glukózový sirup, sušené mléko, zahušťovadlo (E401), rostlinný olej (palmový a plně ztužený kokosový), sůl, aroma, barvivo (E150c), emulgátor (E472a), pšeničný lepek. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1645 kJ (394 kcal) Tuky: 5,0 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 3,2 g Sacharidy: 84,0 g z toho cukry: 55,1 g Vláknina: 1,6 g Bílkoviny: 1,7 g Sůl: 2,3 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS , Capital sports rotunder set, 1, kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg

Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS

Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS , Lifefit vinylová 1 x 1 kg (4891223150971)

Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS
Detail

Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je použití této směsi i na výrobu likérových špiček - tj. čokoládového komínku. Zde používáme převařenou vodu o teplotě 50°C a ztužený tuk. Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Určeno pro další zpracování. Doporučený postup: Karina 1000 g, voda 50°C (převařená) 450 g, tuk na šlehání 1250 gr. Smícháme směs s vodou a vmícháváme postupně do vyšlehaného tuku. Složení: cukr, kakao (min 21%), sojová mouka, rostlinný olej, modif. kukuřičný a bramb. škrob, glukozový sirup, sušená syrovátka. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS , Bopon růže 1 kg (140370)

Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS

Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro přípravu náplní s výraznou příchutí a vůní kávy. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální luxusní kávovou náplň. Tento produkt ve spojení se ztuženým tukem vytvoří náplň do kávových zrn. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS , Bopon jahody 1 kg (140372)

Ztužovač Karina Moccacino 500 g - IREKS

Ztužovač Karina Moccacino 500 g - IREKS
Detail

Kompletní směs pro přípravu náplní s výraznou příchutí a vůní kávy. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální luxusní kávovou náplň. Tento produkt ve spojení se ztuženým tukem vytvoří náplň do kávových zrn. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Moccacino 500 g - IREKS , Leather kožený 1 kg (8591792201710)

Ztužovač Karina Latte Macchiato 500 g - IREKS

Ztužovač Karina Latte Macchiato 500 g - IREKS
Detail

Ztužovač krémů s oblíbenou italskou příchutí. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální náplň. Cena za 1 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Latte Macchiato 500 g - IREKS , Bopon hortenzie 1 kg (140371)

Ztužovač Karina Basic milk - 500 g - IREKS

Ztužovač Karina Basic milk - 500 g - IREKS
Detail

Karina Basic Milk je univerzální sypká surovina určená k ochucení a ztužení živočiské šlehačky, másla nebo margarinu. Tyto směs se dá využít i ve speciálních povrchových polevách. Všechny varianty mají lahodnou mléčnou chuť, která se dá využít také v duo kombinaci s jiným druhem Kariny. Zpevnění živočišné šlehačky - na 3000g šlehačky použijeme 1000g kariny Basic Milk kterou smícháme s 500 g pitné vody. Pokud chceme vyrobit máslový krém, tak na 500g másla použijeme 1 kg kariny Basic Milk, tu smícháme s 500g pitné vody a nabobtnalou směs zašleháme do másla (v předchozím případě do ušlehané šlehačky). Hmotnost 500g Složení: Cukr, sušené mléko, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2162 kJ (517 kcal) Tuky: 27,5 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,3 g Sacharidy: 60,0 g z toho cukry: 53,2 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 7,1 g Sůl: 0,8 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Basic milk - 500 g - IREKS , Kladivo mannesmann 1 0 kg

Karina malina - 1 kg - IREKS

Karina malina - 1 kg - IREKS
Detail

Ztužovač Karina Malina 1 kg. Malinový ztužovač - vhodné pro aplikaci jak na ztužení šlehaček, másel, tvarohu. Obsah balení: 1 kg. Receptura: Karina 1000g + pitná voda 500g. Směs Karina smícháme s vodou a promícháme do hladké konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 min odležet a opět zamícháme. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karina malina - 1 kg - IREKS , Konopný bio 1 kg (8594183380209)

Ztužovač smetany s mléčnou příchutí Milky Cream - 1 kg - IREKS

Ztužovač smetany s mléčnou příchutí Milky Cream - 1 kg - IREKS
Detail

Sypká směs na ztužení. Cukrářský výrobek na ztužení za studena šlehačky, jogurtu, zakysané smetany nebo tvarohu. Vznikají nám tímto velmi jemné a osvěžující krémy k použití i v kombinaci s čerstvým nebo kompotovaným ovocem. Dávkování uvedeno na výrobku. Cena za 1 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač smetany s mléčnou příchutí Milky Cream - 1 kg - IREKS , Merco black 1 kg (p29392)

Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS

Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS
Detail

Jedná se o základní směs do likérových špiček, žluté barvy. Směs Karina pro výrobu tekuté náplně s příchutí vaječného likéru. Množství: 1 kg Doporučený postup: Karina 1000 g, cukr kupice 0 - 400 g, tekuté rumové aroma dle chuti, voda převařená 1000 g. Smícháme a necháme 5 min. odstát, potom šleháme při nejvyšší rychlosti do získání požadované konzistence. Složení: cukr, sušené mléko, rostlinný olej, glukozový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztuž. kokosový), zahušťovadlo E401, emulgátor E472s), aroma, barvivo (E160a), E101), pšeničná mouka. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, vždy uzavřené. Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2136 kJ (511 kcal) Tuky: 27,2 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,1 g Sacharidy: 58,9 g z toho cukry: 51,9 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 7,1 g Sůl: 0,8 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS , Vazelina lekarska bila 1 kg

Směs na medovník 1 kg - IREKS

Směs na medovník 1 kg - IREKS
Detail

Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 1 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na medovník 1 kg - IREKS , Lanco kousátko ananas (8424678905344)

Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS

Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS
Detail

Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS , Ponozky ananas a meloun

Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro velice snadnou přípravu odpalované hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS , Kiki mixtura andulka 1 kg (8420717020719)

Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě. Balení obsahuje 1 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS , Allnature epsomská sůl 1 kg (8594182009873)

Ztužovač Zeesan natural 1 kg - Zeelandia

Ztužovač Zeesan natural 1 kg - Zeelandia
Detail

Sypký přípravek vhodný pro fixaci našlehané smetany.. Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany. Ztužovač neutrální chuti je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačku můžete dále dochucovat aromaty, oříšky, kokosem, čokoládou a dalšími příchutěmi. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Použití: 500 g Zeesan Neutral 625 g voda (+-25°C) 2500 g šlehačka Zeesan smíchejte s vodou. Šlehačku našlehejte do konzistence jogurtu, poté vše smíchejte. Vložte minimálně na 1 hod. do lednice a nechte stabilizovat. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Zeesan natural 1 kg - Zeelandia , Sparkly pool alkalita plus 1 kg

Ztužovač Zeesan Tiramisu 1 kg - Zeelandia

Ztužovač Zeesan Tiramisu 1 kg - Zeelandia
Detail

Ztužovač šlehačky s tiramisu příchutí, vhodný pro fixaci našlehané smetany Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany. Ztužovač lehce kávovo-kakaové chuti je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Tiramisu příchuť se hodí pro doplnění ovocných dezertů. Skvěle ladí s ořechy, karamelem i kokosem. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Hmotnost 1kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Zeesan Tiramisu 1 kg - Zeelandia , Sparkly pool chlorový granulát 1 kg

Ztužovač Zeesan jogurt 1 kg - Zeelandia

Ztužovač Zeesan jogurt 1 kg - Zeelandia
Detail

Zeesan, vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá svěží jogurtovou příchuť Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá svěží jogurtovou příchuť. Jogurtový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na dorty a dezerty. Jogurtovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Jogurtovou příchutí skvěle doplníte různé druhy ovoce. Hodí se i k čokoládě, ořechům, kokosu, mátě a dalším příchutím. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Zeesan jogurt 1 kg - Zeelandia , H2o cool clear 1 kg (8594161054870)

Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 1 kg - IREKS

Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 1 kg - IREKS
Detail

Sypká směs na výrobu klasických placiček s čokoládovou polevou známé jako marokánky nebo také florentýnky. Slazená jádrová vícezrnná směs s přídavkem sušené mrkve. Určeno pro další zpracování. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Tunisanka 1000 g, voda (40-50 °C) 240 g, olej 50 g. Suroviny promícháme a necháme nejméně 2 hodiny odležet, poté opět promícháme. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 1 kg - IREKS , Sparkly pool vločkovač - granulát 1 kg

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS
Detail

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypkou směs na mléčný marcipán je třeba propracovat s dalšími surovinami. Na 1 kg je třeba přidat 150 – 160 ml vody, 50 g 100% změklého tuku. Po propracování je třeba nechat hmotu 3 hodiny odležet. Poté je hmota připravená k potahování dortů a cupcakes. Je pružná a dobře tvarovatelná. Z hmoty lze vypichovat i drobné tvary, krajky a modelovat postavičky. Pro přilepování tvarů a postaviček lze použít jedlé lepidlo. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Nevyužitou hmotu můžete uchovat pro další zpracování. Pevně zabalená v potravinářské fólii bez přístupu vzduchu vydrží vláčná a pružná několik dní. Černou barvu využijete při tvoření strašidelných halloweenských dortů. Dále se tato barva hodí pro dotváření automobilových motivů apod. Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování v černé barvě. Určenou pouze pro další zpracování. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. S (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS , Brit care endurance 1 kg (8595602510382)

Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS

Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS
Detail

Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 5000g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS , O'ccaffé café créme 1 kg (7781)

Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS

Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS
Detail

Mléčná směs na výrobu náplně do medových řezů - základ 500g směsi, které spojíte s převařenou vodou 175 g o teplotě cca 40°C, 360 g invertního cukru, suroviny promícháte do hladké konzistence,přidáte 200 g tuku netřeba našlehat, raději spojit na nižším stupni. Do první poloviny krému přidáte med, do druhé části přidáte karamel. V originálním receptu zašleháváte med do základní hmoty a pak oddělíte polovinu, kterou šleháte s karamelem. Zde záleží jak sladkou náplň snesete. ( dle chuti ) Toto množství směsi vystačí k naplnění korpusů vyrobených z 1 kg směsi sandra medovník (4 pláty rozetřené na celou plochu plechu). Povrch moučníku posypejte rozdrobenou směsí z okrajů korpusů a sekaných vlašských ořechů. Hmotnost 500g Složení: Sušené mléko, rostlinný olej (palmový), cukr, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2138 kJ (512 kcal) Tuky: 29,1 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 24,8 g Sacharidy: 55,3 g z toho cukry: 39,2 g Vláknina: 0,8 g Bílkoviny: 7,3 g Sůl: 1,3 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS , Vitakraft menu andulka 1 kg (4008239181022)

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS
Detail

Speciální směs vhodná pro výrobu kulatých cukrářských piškotů nebo rohlíčků, které jsou základem pro výrobu špiček, indiánků, máslových rohlíčků atd. Sandra BUFFY Komplet je speciální hmota vhodná pro výrobu kulatých piškotů, tzv. buflerů, nebo rohlíčků, které jsou základem špiček, indiánků, máslových rohlíčků a dalších cukrářských výrobků. Osahuje sušená vejce a při jejím použití je nutná pouze pitná voda. Výhody profesionální směsi na buflery: jednoduchost technologického postupu výroby hmoty pro buflery výrazná úspora času při jejich výrobě delší doba stability hmoty po vyšlehání výrazně prodloužená stabilita nastříkaných tvarů před pečením možnost větších zámisů a lepší produktivita práce Použití: Na 1000 g směsi použijte 500 g vody. Směs a vodu spojíme, nechte 5 minut nabobtnat, a šlehejte při maximální rychlosti 3 - 5 minut dle použitého typu šlehacího stroje. Parametry pečení: při 190 °C po dobu 10 - 15 minut (dle typu pece) s otevřeným odtahem páry. Recept na jádrové a kakaové piškoty Doporučený technologický postup výroby jádrových buflerů: Sandru BUFFY Komplet a vodu spojíme, necháme cca 5 minut odležet a poté šleháme při max. rychlosti 2,5 - 3 minuty do stabilní konzistence. Aranku Arašíd a vodu smícháme a necháme je cca 20 minut odležet. Poté je lehce vmícháme do předem vyšlehané Sandry BUFFY Komplet a stříkáme na pečící papír širokou hladkou špičkou. Parametry pečení: při 200 °C po dobu 11 - 13 minut podle velikosti buflerů při otevřeném odtahu páry (parametry jsou pro sázecí elektrickou pec). Doporučený technologický postup výroby kakaových buflerů: Sandru BRILANT spojíme s vodou a olejem, necháme 5 minut odležet. Sandru BUFFY, vodu a vaječný tekutý obsah vyšleháme. Kakaovou hmotu přemícháme a spojíme s vyš (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS , Winni´s sale 1 kg (8002295060297)

Ztužovač šlehaček a krémů Zeesan jahodový 1 kg - Zeelandia

Ztužovač šlehaček a krémů Zeesan jahodový 1 kg - Zeelandia
Detail

Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá jahodovou příchuť. Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá jahodovou příchuť. Jahodový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Jahodovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Jahodová příchuť bude ladit s dalšími ovocnými příchutěmi, s oříšky, čokoládou a kokosem. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač šlehaček a krémů Zeesan jahodový 1 kg - Zeelandia , Sparkly pool chlor start 1 kg

Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 8 mm

Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 8 mm
Detail

Kvalitní esence zvyšují jejich atraktivitu. Již několik minut po vhození do vody začínají vytvářet atraktivní lehce zbarvený, aromatizovaný oblak a uvolňují drobné částečky do sloupce. Vyznačují se poměrně krátkou dobou rozpadu max. několika hodin (v závislosti na průměru a teplotě vody). Dobu rozpadu lze snadno prodloužit zalitím tekutými potravami. (parys.cz)

Podobné produkty ako Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 8 mm

Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 12 mm

Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 12 mm
Detail

Kvalitní esence zvyšují jejich atraktivitu. Již několik minut po vhození do vody začínají vytvářet atraktivní lehce zbarvený, aromatizovaný oblak a uvolňují drobné částečky do sloupce. Vyznačují se poměrně krátkou dobou rozpadu max. několika hodin (v závislosti na průměru a teplotě vody). Dobu rozpadu lze snadno prodloužit zalitím tekutými potravami. (parys.cz)

Podobné produkty ako Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 12 mm

Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 16 mm

Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 16 mm
Detail

Kvalitní esence zvyšují jejich atraktivitu. Již několik minut po vhození do vody začínají vytvářet atraktivní lehce zbarvený, aromatizovaný oblak a uvolňují drobné částečky do sloupce. Vyznačují se poměrně krátkou dobou rozpadu max. několika hodin (v závislosti na průměru a teplotě vody). Dobu rozpadu lze snadno prodloužit zalitím tekutými potravami. (parys.cz)

Podobné produkty ako Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 16 mm

Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 4 mm

Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 4 mm
Detail

Kvalitní esence zvyšují jejich atraktivitu. Již několik minut po vhození do vody začínají vytvářet atraktivní lehce zbarvený, aromatizovaný oblak a uvolňují drobné částečky do sloupce. Vyznačují se poměrně krátkou dobou rozpadu max. několika hodin (v závislosti na průměru a teplotě vody). Dobu rozpadu lze snadno prodloužit zalitím tekutými potravami. (parys.cz)

Podobné produkty ako Mivardi pelety rapid easy catch ananas-1 kg 4 mm

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Detail

Termostabilní náplň s kusy jahod pro celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě velkých kusů jahod - podíl zahradní jahody je 65%. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvo (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Detail

Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS
Detail

Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty. Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: typická pro borůvky Vůně a chuť: typická pro borůvky Konzistence: roso (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS

Aranka roll 5 kg - IREKS

Aranka roll 5 kg - IREKS
Detail

Slazená jádrová směs na výrobu jádrových trubiček Pod obchodním názvem Aranka roll se skrývá vychytaná směs na výrobu jádrových trubiček nebo je také znáte pod názvem griliášové. Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty a dochází tímn k významné úspoře času, energie a práce. Výroba je bezpečná a nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Tato směs se dá s úspěchem použít nejen na výrobu jádrových trubiček, ale i kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Vypracované těsto se vyvaluje na velmi tenounký plát z kterého vykrajujeme potřebné tvary, které stáčíme na kovové trubičky, kornoutky a pod. Griliášová, griliážová, jádrová – to všechno jsou synonyma používající se pro jeden typ výrobku. Krajově se setkáváme nejen s odlišnými názvy, ale také i různými příchutěmi. Často se vyrábějí podle rozdílných receptur, tvarují dle fantazie a to nejen do trubiček. Také náplní se používá celá řada. Aranka Roll je připravena tak, aby umožnila zjednodušit výrobu všech tvarů a hlavně odstranila časté trampoty s nevyrovnanou jakostí arašídové drti. Aranku Roll lze charakterizovat následovně: Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty. Odpadá zjemňování jádrové hmoty. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě. Výroba je bezpečná, nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Díky zajištění vyrovnané kvality vstupních surovin odpadají problémy se vstupní kontrolou jader. Má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dávkování: 5000 g směs Aranka, 1000 g margarín, 500 g voda. Předem změklý margarín a ostatní suroviny smícháme a vypracujeme hladkou hmotu. Před dalším použitím necháme 1 hodinu odležet v chladnu. Pečeme při 190°C cca po dobu 12-15 minut - pokud chcete dosáhnout trubičky typu griliášové, musíte těsto upéct do tmavé hnědé barvy. Při světlém upečení docílíte klasické trubičky, které je brzy měkká. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Aranka roll 5 kg - IREKS

Směs na medovník 15 kg - IREKS

Směs na medovník 15 kg - IREKS
Detail

Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 15 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na medovník 15 kg - IREKS

Diana Company Sušený Ananas kroužky 1 kg

Diana Company Sušený Ananas kroužky 1 kg
Detail

Diana Company Sušený ananas kroužky 1 kg Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od dávných časů jej znali také Indiáni, kteří jej nazývali „anasa“ nebo „nanas“. Jeho dužnina obsahuje, vitamíny C, B1, B2, betakaroten, organické kyseliny a mnoho důležitých minerálních látek. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Diana Company Sušený Ananas kroužky 1 kg

Pomerančová náplň Mella Filling - 3 kg - IREKS

Pomerančová náplň Mella Filling - 3 kg - IREKS
Detail

Termostabilní pomerančová náplň balena v praktických kyblicích pro snadné použití. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě pomerančové kůry - podíl pomeranče je 28% a 2% pomerančové šťávy. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Náplň se vyznačuje originální chutí čerstvého ovoce, přirozenou barvou, velkými kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení a vynikajícím leskem. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Pomerančová náplň Mella Filling - 3 kg - IREKS

Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS

Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS
Detail

Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě - gastrobalení. Balení obsahuje 5 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro velice snadnou přípravu pálené hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Složení: Kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, kokosový ztužený tuk, kukuřičný škrob modif., sušené mléko, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl, sušená syrovátka, emulgátor E222. Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS

Diana Company Ananas plátky s příchutí manga 1 kg

Diana Company Ananas plátky s příchutí manga 1 kg
Detail

Diana Company ananas plátky s příchutí manga 1 kg Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od dávných časů jej znali také Indiáni, kteří jej nazývali „anasa“ nebo „nanas“. Jeho dužnina obsahuje, vitamíny C, B1, B2, betakaroten, organické kyseliny a mnoho důležitých minerálních látek. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Diana Company Ananas plátky s příchutí manga 1 kg

Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg - IREKS

Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz)  7 kg - IREKS
Detail

Topglanz je želírující přípravek v podobě hotového netuhnoucího želé, které lze používat za studena. Nanáší se štětcem nebo nožem na povrch dortů, ovoce i jemného pečiva. Je čirý, lesklý a jeho použití je velmi snadné. Topglanz spolu s Karinami a Sanettem tvoří jedinečné glazury, které jsou velmi praktické a současně efektní při finálním dohotovení cukrářských výrobků. Takto vyrobené povrchy jsou lesklé, plastické-nelámou se při krájení- a současně stabilní ne však gumovité. Mají vždy chuť a barvu po použité Karině (viz sypké směsi). Hmotnost balení je 6000 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg - IREKS

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS
Detail

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou. Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 5000g výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat 625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády, do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek"). Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru. pečené hmoty - laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle) - pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky. Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

Ztužovač Zeesan banán 0,5 kg - Zeelandia

Ztužovač Zeesan banán 0,5 kg - Zeelandia
Detail

Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá banánovou příchuť. Banánový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Banánovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupcakes i rolády. K banánové chuti se hodí příchuť čokolády, karamelu, oříšků a kokosu. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Zeesan banán 0,5 kg - Zeelandia

Ztužovač Zeesan jahodový 5 kg - Zeelandia

Ztužovač Zeesan jahodový 5 kg - Zeelandia
Detail

Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá jahodovou příchuť. Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá jahodovou příchuť. Jahodový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Jahodovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Jahodová příchuť bude ladit s dalšími ovocnými příchutěmi, s oříšky, čokoládou a kokosem. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Zeesan jahodový 5 kg - Zeelandia

Ztužovač Zeesan čokoládový 5 kg - Zeelandia

Ztužovač Zeesan čokoládový 5 kg - Zeelandia
Detail

Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá čokoládovou příchuť. Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá čokoládovou příchuť. Čokoládový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů na harlekýn, ale i na další dorty a dezerty. Čokoládovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačkou můžete zdobit ovocné poháry. K čokoládové příchuti se skvěle hodí vanilka, višně, jahody, banány, kokos, karamel, mandle a další ořechy. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Baleno v kyblíku. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Zeesan čokoládový 5 kg - Zeelandia
tmava smes korpus brilant 5 kg ireks, VUCH Karina Handbag (8595692002095), Lisitsian Rouzanna, Lisitsian Karina: Rouzanna and Karina Lisitsian - Romances - CD (4600383160306), SIMAX Hrnek 350ml 4 ks CLASSIC KARINA (0032642/4), CALGON 1 kg (5997321701806), IRONLIFE 1-10 kg (10 párů, stoupání po 1 kg) (8594177751268), Capital Sports Rotunder Set, 1, kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, Lifefit vinylová 1 x 1 kg (4891223150971), BOPON růže 1 kg (140370), BOPON jahody 1 kg (140372), Leather kožený 1 kg (8591792201710), BOPON hortenzie 1 kg (140371), kladivo mannesmann 1 0 kg, Konopný BIO 1 kg (8594183380209), Merco Black 1 kg (P29392), vazelina lekarska bila 1 kg, Lanco Kousátko ananas (8424678905344), ponozky ananas a meloun, Kiki mixtura andulka 1 kg (8420717020719), Allnature Epsomská sůl 1 kg (8594182009873), Sparkly POOL Alkalita plus 1 kg, Sparkly POOL Chlorový granulát 1 kg, H2O COOL Clear 1 kg (8594161054870), Sparkly POOL Vločkovač - granulát 1 kg, Brit Care endurance 1 kg (8595602510382), O'CCAFFÉ CAFÉ CRÉME 1 kg (7781), Vitakraft Menu andulka 1 kg (4008239181022), WINNI´S Sale 1 Kg (8002295060297), Sparkly POOL Chlor start 1 kg