Směs na medovník 15 kg - ireks

Produkt Směs na medovník 15 kg - ireks sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Směs na medovník 15 kg - ireks upraviť a produkt hľadať znova.

Směs na medovník 15 kg - IREKS

Směs na medovník 15 kg - IREKS
Detail

Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 15 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na medovník 15 kg - IREKS , Tmava smes korpus brilant 5 kg ireks

Směs na medovník 1 kg - IREKS

Směs na medovník 1 kg - IREKS
Detail

Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 1 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na medovník 1 kg - IREKS , Zásobník na granule 15 kg

Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro velice snadnou přípravu pálené hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Složení: Kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, kokosový ztužený tuk, kukuřičný škrob modif., sušené mléko, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl, sušená syrovátka, emulgátor E222. Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS , Automaticka pracka na 15 kg pradla

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 15 kg - IREKS

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 15 kg - IREKS
Detail

Speciální směs vhodná pro výrobu kulatých cukrářských piškotů nebo rohlíčků, které jsou základem pro výrobu špiček, indiánků, máslových rohlíčků atd. Sandra BUFFY Komplet je speciální hmota vhodná pro výrobu kulatých piškotů, tzv. buflerů, nebo rohlíčků, které jsou základem špiček, indiánků, máslových rohlíčků a dalších cukrářských výrobků. Osahuje sušená vejce a při jejím použití je nutná pouze pitná voda. Výhody profesionální směsi na buflery: jednoduchost technologického postupu výroby hmoty pro buflery výrazná úspora času při jejich výrobě delší doba stability hmoty po vyšlehání výrazně prodloužená stabilita nastříkaných tvarů před pečením možnost větších zámisů a lepší produktivita práce Použití: Na 1000 g směsi použijte 500 g vody. Směs a vodu spojíme, nechte 5 minut nabobtnat, a šlehejte při maximální rychlosti 3 - 5 minut dle použitého typu šlehacího stroje. Parametry pečení: při 190 °C po dobu 10 - 15 minut (dle typu pece) s otevřeným odtahem páry. Recept na jádrové a kakaové piškoty Doporučený technologický postup výroby jádrových buflerů: Sandru BUFFY Komplet a vodu spojíme, necháme cca 5 minut odležet a poté šleháme při max. rychlosti 2,5 - 3 minuty do stabilní konzistence. Aranku Arašíd a vodu smícháme a necháme je cca 20 minut odležet. Poté je lehce vmícháme do předem vyšlehané Sandry BUFFY Komplet a stříkáme na pečící papír širokou hladkou špičkou. Parametry pečení: při 200 °C po dobu 11 - 13 minut podle velikosti buflerů při otevřeném odtahu páry (parametry jsou pro sázecí elektrickou pec). Doporučený technologický postup výroby kakaových buflerů: Sandru BRILANT spojíme s vodou a olejem, necháme 5 minut odležet. Sandru BUFFY, vodu a vaječný tekutý obsah vyšleháme. Kakaovou hmotu přemícháme a spojíme s vyš (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 15 kg - IREKS , Fitnessline - 15 kg (sch1002-15)

Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro velice snadnou přípravu odpalované hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS , Security 15 kg (8591184000228)

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě - gastrobalení. Balení obsahuje 5 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS , Fitnessline jednoruční nakládací činka - 15 kg (jcc30-15)

Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě. Balení obsahuje 1 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS , Eminent adult 15 kg (8591184001188)

Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS

Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS
Detail

Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS , Eminent sensitive 15 kg (8591184001669)

Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS

Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS
Detail

Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS , Eminent energy 15 kg (8591184001652)

Sypká směs na potahování a modelování Montana 5 kg - IREKS

Sypká směs na potahování a modelování Montana 5 kg - IREKS
Detail

Sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 5 kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky. Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. Suroviny mícháme protínackou pri nejpomalejší rychlosti do homogenní a polotuhé konzistence. Po vyjmutí z kotlíku uložíme do pevnejší fólie a necháme odležet pri provozní teplotě. Poznámka: můžeme pohybovat s dávkou vody 150 – 170 g, záleží na dalším použití hmoty. Montanu je možné také zpracovávat po vymíchání a odležení cca 1 hodiny, v tomto prípade dávka vody musí být pouze 140 g. Z žádné jiné směsi nevytvoříte tak jednoduchým postupem tolik variací různých atraktivních výrobku pro všechny příležitosti. Není to zázrak, je to Montana… Hmotnost 5 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sypká směs na potahování a modelování Montana 5 kg - IREKS , Royal canin 15 kg medium

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS
Detail

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypkou směs na mléčný marcipán je třeba propracovat s dalšími surovinami. Na 1 kg je třeba přidat 150 – 160 ml vody, 50 g 100% změklého tuku. Po propracování je třeba nechat hmotu 3 hodiny odležet. Poté je hmota připravená k potahování dortů a cupcakes. Je pružná a dobře tvarovatelná. Z hmoty lze vypichovat i drobné tvary, krajky a modelovat postavičky. Pro přilepování tvarů a postaviček lze použít jedlé lepidlo. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Nevyužitou hmotu můžete uchovat pro další zpracování. Pevně zabalená v potravinářské fólii bez přístupu vzduchu vydrží vláčná a pružná několik dní. Černou barvu využijete při tvoření strašidelných halloweenských dortů. Dále se tato barva hodí pro dotváření automobilových motivů apod. Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování v černé barvě. Určenou pouze pro další zpracování. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. S (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS , Stojan na slunečník polokruhový černý 15 kg polyresin 45199

Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS

Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS
Detail

Mléčná směs na výrobu náplně do medových řezů - základ 500g směsi, které spojíte s převařenou vodou 175 g o teplotě cca 40°C, 360 g invertního cukru, suroviny promícháte do hladké konzistence,přidáte 200 g tuku netřeba našlehat, raději spojit na nižším stupni. Do první poloviny krému přidáte med, do druhé části přidáte karamel. V originálním receptu zašleháváte med do základní hmoty a pak oddělíte polovinu, kterou šleháte s karamelem. Zde záleží jak sladkou náplň snesete. ( dle chuti ) Toto množství směsi vystačí k naplnění korpusů vyrobených z 1 kg směsi sandra medovník (4 pláty rozetřené na celou plochu plechu). Povrch moučníku posypejte rozdrobenou směsí z okrajů korpusů a sekaných vlašských ořechů. Hmotnost 500g Složení: Sušené mléko, rostlinný olej (palmový), cukr, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2138 kJ (512 kcal) Tuky: 29,1 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 24,8 g Sacharidy: 55,3 g z toho cukry: 39,2 g Vláknina: 0,8 g Bílkoviny: 7,3 g Sůl: 1,3 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS , Medovník s pepřem (978-80-7661-491-8)

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS
Detail

Speciální směs vhodná pro výrobu kulatých cukrářských piškotů nebo rohlíčků, které jsou základem pro výrobu špiček, indiánků, máslových rohlíčků atd. Sandra BUFFY Komplet je speciální hmota vhodná pro výrobu kulatých piškotů, tzv. buflerů, nebo rohlíčků, které jsou základem špiček, indiánků, máslových rohlíčků a dalších cukrářských výrobků. Osahuje sušená vejce a při jejím použití je nutná pouze pitná voda. Výhody profesionální směsi na buflery: jednoduchost technologického postupu výroby hmoty pro buflery výrazná úspora času při jejich výrobě delší doba stability hmoty po vyšlehání výrazně prodloužená stabilita nastříkaných tvarů před pečením možnost větších zámisů a lepší produktivita práce Použití: Na 1000 g směsi použijte 500 g vody. Směs a vodu spojíme, nechte 5 minut nabobtnat, a šlehejte při maximální rychlosti 3 - 5 minut dle použitého typu šlehacího stroje. Parametry pečení: při 190 °C po dobu 10 - 15 minut (dle typu pece) s otevřeným odtahem páry. Recept na jádrové a kakaové piškoty Doporučený technologický postup výroby jádrových buflerů: Sandru BUFFY Komplet a vodu spojíme, necháme cca 5 minut odležet a poté šleháme při max. rychlosti 2,5 - 3 minuty do stabilní konzistence. Aranku Arašíd a vodu smícháme a necháme je cca 20 minut odležet. Poté je lehce vmícháme do předem vyšlehané Sandry BUFFY Komplet a stříkáme na pečící papír širokou hladkou špičkou. Parametry pečení: při 200 °C po dobu 11 - 13 minut podle velikosti buflerů při otevřeném odtahu páry (parametry jsou pro sázecí elektrickou pec). Doporučený technologický postup výroby kakaových buflerů: Sandru BRILANT spojíme s vodou a olejem, necháme 5 minut odležet. Sandru BUFFY, vodu a vaječný tekutý obsah vyšleháme. Kakaovou hmotu přemícháme a spojíme s vyš (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS , Medovník s pepřem (978-80-766-1491-8)

Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 5 kg - IREKS

Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 5 kg - IREKS
Detail

Sypká směs na výrobu klasických placiček s čokoládovou polevou známé jako marokánky nebo také florentýnky. Slazená jádrová vícezrnná směs s přídavkem sušené mrkve. Určeno pro další zpracování. Množství: 5 kg Doporučený postup: Směs Tunisanka 1000 g, voda (40-50 °C) 240 g, olej 50 g. Suroviny promícháme a necháme nejméně 2 hodiny odležet, poté opět promícháme. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 5 kg - IREKS , Fitnessline kotouč bumper plate crossgym - 15 kg (bpob50-15)

Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 1 kg - IREKS

Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 1 kg - IREKS
Detail

Sypká směs na výrobu klasických placiček s čokoládovou polevou známé jako marokánky nebo také florentýnky. Slazená jádrová vícezrnná směs s přídavkem sušené mrkve. Určeno pro další zpracování. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Tunisanka 1000 g, voda (40-50 °C) 240 g, olej 50 g. Suroviny promícháme a necháme nejméně 2 hodiny odležet, poté opět promícháme. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 1 kg - IREKS , Lua univerzalni nastenny drzak na reproduktory do 15 kg cerny

Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS

Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS
Detail

Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 5000g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS , Concept vk5712 black 15 kg (vk5712)

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Detail

Termostabilní náplň s kusy jahod pro celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě velkých kusů jahod - podíl zahradní jahody je 65%. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvo (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS , Eminent maxi junior 15 kg (8591184002352)

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Detail

Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS , Compass angugu 15–36 kg (8595119620567)

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS
Detail

Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty. Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: typická pro borůvky Vůně a chuť: typická pro borůvky Konzistence: roso (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS , Concept vk5713 15 kg monstera (vk5713)

Korpus světlý - směs Baker 15 kg -

Korpus světlý - směs Baker 15 kg -
Detail

Profesionální směs na světlý dortový korpus Baker v gastrobalení po 15 kg. Samozřejmě, že každá cukrářka má své postupy. Pokud však chcete rychle bez jakýchkoliv zbytečných prací (šlehat sníh, třít žloutkovou hmotu, myt dvojnásobné množství nádobí) upéci korpus, nabízíme toto profesionální řešení. Máte velkou spotřebu tohoto produktu? Nakupte celé originální balení a ušetříte. Hmotnost 15 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Korpus světlý - směs Baker 15 kg - , Eminent gold adult 15 kg (8591184002802)

Karina malina - 1 kg - IREKS

Karina malina - 1 kg - IREKS
Detail

Ztužovač Karina Malina 1 kg. Malinový ztužovač - vhodné pro aplikaci jak na ztužení šlehaček, másel, tvarohu. Obsah balení: 1 kg. Receptura: Karina 1000g + pitná voda 500g. Směs Karina smícháme s vodou a promícháme do hladké konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 min odležet a opět zamícháme. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karina malina - 1 kg - IREKS , Eminent gold puppy 15 kg (8591184002840)

Aranka roll 5 kg - IREKS

Aranka roll 5 kg - IREKS
Detail

Slazená jádrová směs na výrobu jádrových trubiček Pod obchodním názvem Aranka roll se skrývá vychytaná směs na výrobu jádrových trubiček nebo je také znáte pod názvem griliášové. Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty a dochází tímn k významné úspoře času, energie a práce. Výroba je bezpečná a nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Tato směs se dá s úspěchem použít nejen na výrobu jádrových trubiček, ale i kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Vypracované těsto se vyvaluje na velmi tenounký plát z kterého vykrajujeme potřebné tvary, které stáčíme na kovové trubičky, kornoutky a pod. Griliášová, griliážová, jádrová – to všechno jsou synonyma používající se pro jeden typ výrobku. Krajově se setkáváme nejen s odlišnými názvy, ale také i různými příchutěmi. Často se vyrábějí podle rozdílných receptur, tvarují dle fantazie a to nejen do trubiček. Také náplní se používá celá řada. Aranka Roll je připravena tak, aby umožnila zjednodušit výrobu všech tvarů a hlavně odstranila časté trampoty s nevyrovnanou jakostí arašídové drti. Aranku Roll lze charakterizovat následovně: Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty. Odpadá zjemňování jádrové hmoty. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě. Výroba je bezpečná, nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Díky zajištění vyrovnané kvality vstupních surovin odpadají problémy se vstupní kontrolou jader. Má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dávkování: 5000 g směs Aranka, 1000 g margarín, 500 g voda. Předem změklý margarín a ostatní suroviny smícháme a vypracujeme hladkou hmotu. Před dalším použitím necháme 1 hodinu odležet v chladnu. Pečeme při 190°C cca po dobu 12-15 minut - pokud chcete dosáhnout trubičky typu griliášové, musíte těsto upéct do tmavé hnědé barvy. Při světlém upečení docílíte klasické trubičky, které je brzy měkká. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Aranka roll 5 kg - IREKS , Concept vk5710 sinfonia 15 kg (vk5710)

Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS

Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS
Detail

Sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. Suroviny mícháme protínackou pri nejpomalejší rychlosti do homogenní a polotuhé konzistence. Po vyjmutí z kotlíku uložíme do pevnejší fólie a necháme odležet pri provozní teplotě. Poznámka: mužeme pohybovat s dávkou vody 150 – 170 g, záleží na dalším použití hmoty. Montanu je možné také zpracovávat po vymíchání a odležení cca 1 hodiny, v tomto prípade dávka vody musí být pouze 140 g. Z žádné jiné smesi nevytvoríte tak jednoduchým postupem tolik variací ruzných atraktivních výrobku pro všechny príležitosti. Není to zázrak, je to Montana… Hmotnost 1 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS , Lifefit činka strong 15 kg (4891223099331)

Směs na lité třené těsto - Gloria s kaštanovou moukou - 15 kg - Credin

Směs na lité třené těsto - Gloria s kaštanovou moukou  - 15 kg - Credin
Detail

Směs na výrobu vláčného piškotového moučníku hnědé barvy, s obsahem 3,5 % kaštanové mouky. Směs Gloria Kaštanová na výrobu vláčného piškotového moučníku hnědé barvy, s obsahem 3,5% kaštanové mouky. Směsi pro sladký program oceníte při přípravě různých druhů sladkého pečiva. Vybrat si můžete z široké nabídky ochucených směsí na lité buchty, na linecké třené nebo piškoty. Směsi nabízíme v bohatém spektru různých příchutí pro kreativní a nápadité pečení. Ještě nikdy nebyla výroba neodolatelných dezertů tak jednoduchá. Ze směsí Gloria připravíte lahodné dezerty, dorty, ovocné koláče nebo vláčné bábovky. Můžete je použít i na výrobu čajového pečiva a vánočního cukroví. Výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na lité třené těsto - Gloria s kaštanovou moukou - 15 kg - Credin , Eminent adult giant 15 kg (8591184003625)

Směs na lité třené těsto - Gloria se špaldovou moukou - 15 kg - Credin

Směs na lité třené těsto - Gloria se špaldovou moukou - 15 kg - Credin
Detail

Směs na výrobu vláčného piškotového moučníku světle hnědé barvy, s obsahem 27,3% špaldové mouky. Směs Gloria Špaldová na výrobu vláčného piškotového moučníku ve světle hnědé barvě barvě, s obsahem 27,3% špaldové mouky a 12,4% slunečnicových semínek. Směsi pro sladký program oceníte při přípravě různých druhů sladkého pečiva. Vybrat si můžete z široké nabídky ochucených směsí na lité buchty, na linecké třené nebo piškoty. Směsi nabízíme v bohatém spektru různých příchutí pro kreativní a nápadité pečení. Ještě nikdy nebyla výroba neodolatelných dezertů tak jednoduchá. Ze směsí Gloria připravíte lahodné dezerty, dorty, ovocné koláče nebo vláčné bábovky. Můžete je použít i na výrobu čajového pečiva a vánočního cukroví. Výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na lité třené těsto - Gloria se špaldovou moukou - 15 kg - Credin , Fitnessline kotouč bumper plate - 15 kg

Červená sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS

Červená sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS
Detail

Červená sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování v červené barvě. Určenou pouze pro další zpracování. Sypkou směs na mléčný marcipán je třeba propracovat s dalšími surovinami. Na 1 kg je třeba přidat 150 – 160 ml vody, 50 g 100% změklého tuku. Po propracování je třeba nechat hmotu 3 hodiny odležet. Poté je hmota připravená k potahování dortů a cupcakes. Je pružná a dobře tvarovatelná. Z hmoty lze vypichovat i drobné tvary, krajky a modelovat postavičky. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit pudry, kterými pomocí štětce zvýrazníte nebo vystínujete různé oblasti dortu a dekorací. Pro přilepování tvarů a postaviček lze použít jedlé lepidlo. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Červená barva se hodí na dětské motivy i pro ozdoby na slavnostní dorty pro dospělé. Červená hmota se hodí na dívčí i chlapecké dorty. Vytvoříte veselé motivy i květinové dekorace. Nevyužitou hmotu můžete uchovat pro další zpracování. Pevně zabalená v potravinářské fólii bez přístupu vzduchu vydrží vláčná a pružná několik dní. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Červená sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS , Stormred pogumovaná činka 15 kg (ir92316f)

Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS , Eminent senior light 15 kg (8591184001249)

Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg, (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS , Qalt bio professional 15 kg (8594018043033)

Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Podrobný popis dávkování přiložen k produktu. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, kyselina (E330), emulgátor (E472a), pšeničná mouka, barvivo (E101). Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2057 kJ (492 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,2 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g Platnost (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS , Eminent adult mini 15 kg (8591184002031)

Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS
Detail

Produkt s hruškovou příchutí - opět univerzální výrobek jak na výrobu šlehačkových, tukových tak i tekutých náplní. Dávkování jako u všech karin je jednoduché - v poměru zalijeme vodou, necháme 20 minut odležet a pak všleháme změklý tuk nebo ušlehanou šlehačku. Směs můžeme použít i na výrobu povrchových glazur s identickou barvou a vůní - stačí podle návodu aplikovat neutrální gel. Hmotnost balení 1 kg - tzn. můžeme vyrobit 4,5 kg šlehačkového krému nebo 2 kg máslového krému. Samozřejmě při potřebě menšího množství propočteme suroviny na naši potřebu. Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, emulgátor (E472a), kyselina (E330), barvivo (E141, E101), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2075 kJ (496 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,1 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS , Capital sports ip3h 15 kg set, sada závaží na činky, 2x 2,5 kg + 2x 5 kg, 30 mm

Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), barvivo (E141, E150c, E101), regulátor kyselosti (E341), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2021 kJ (483 kcal) Tuky: 21,8 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,7 g Sacharidy: 71,7 g z toho cukry: 56,5 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 1,6 g Sůl: 0,8 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS
Detail

Universální směs na výrobu tukových a šlehačkových náplní do moučníků s arašídovou složkou. Základní práce spočívá smíchání směsi s pitnou vodou a ponechání po dobu 15 minut k nabobtnání. Následně do směsi zašleháme máslo (tuk) nebo ušlehanou šlehačku. 1 kg směsi můžete použít na výrobu tukového krému, kdy zašleháváte 750g změklého tuku nebo na výrobu šlehačkového krému - zde použijete 1,2 kg ušlehané smetany (rostlinné šlehačky). (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS
Detail

Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Určeno k dalšímu zpracovávání. Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Vychutnejte si výborné řezy s kokosovou náplní ať již na bázi šlehačky nebo másla, záleží na vašem přání. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS
Detail

Karamelový ztužovač do šlehaček, máslových krémů nebo tvarohových dortů zastudena. Jednoduché použití s efektním výsledkem. Dodávané množství 1 kg, Složení: Cukr, glukóza, karamelizovaný cukr, modifikovaný bramborový škrob (E1414), glukózový sirup, sušené mléko, zahušťovadlo (E401), rostlinný olej (palmový a plně ztužený kokosový), sůl, aroma, barvivo (E150c), emulgátor (E472a), pšeničný lepek. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1645 kJ (394 kcal) Tuky: 5,0 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 3,2 g Sacharidy: 84,0 g z toho cukry: 55,1 g Vláknina: 1,6 g Bílkoviny: 1,7 g Sůl: 2,3 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS

Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro přípravu náplní s výraznou příchutí a vůní kávy. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální luxusní kávovou náplň. Tento produkt ve spojení se ztuženým tukem vytvoří náplň do kávových zrn. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS

Pomerančová náplň Mella Filling - 3 kg - IREKS

Pomerančová náplň Mella Filling - 3 kg - IREKS
Detail

Termostabilní pomerančová náplň balena v praktických kyblicích pro snadné použití. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě pomerančové kůry - podíl pomeranče je 28% a 2% pomerančové šťávy. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Náplň se vyznačuje originální chutí čerstvého ovoce, přirozenou barvou, velkými kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení a vynikajícím leskem. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Pomerančová náplň Mella Filling - 3 kg - IREKS

Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS

Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS
Detail

Jedná se o základní směs do likérových špiček, žluté barvy. Směs Karina pro výrobu tekuté náplně s příchutí vaječného likéru. Množství: 1 kg Doporučený postup: Karina 1000 g, cukr kupice 0 - 400 g, tekuté rumové aroma dle chuti, voda převařená 1000 g. Smícháme a necháme 5 min. odstát, potom šleháme při nejvyšší rychlosti do získání požadované konzistence. Složení: cukr, sušené mléko, rostlinný olej, glukozový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztuž. kokosový), zahušťovadlo E401, emulgátor E472s), aroma, barvivo (E160a), E101), pšeničná mouka. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, vždy uzavřené. Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2136 kJ (511 kcal) Tuky: 27,2 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,1 g Sacharidy: 58,9 g z toho cukry: 51,9 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 7,1 g Sůl: 0,8 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS

Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg - IREKS

Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz)  7 kg - IREKS
Detail

Topglanz je želírující přípravek v podobě hotového netuhnoucího želé, které lze používat za studena. Nanáší se štětcem nebo nožem na povrch dortů, ovoce i jemného pečiva. Je čirý, lesklý a jeho použití je velmi snadné. Topglanz spolu s Karinami a Sanettem tvoří jedinečné glazury, které jsou velmi praktické a současně efektní při finálním dohotovení cukrářských výrobků. Takto vyrobené povrchy jsou lesklé, plastické-nelámou se při krájení- a současně stabilní ne však gumovité. Mají vždy chuť a barvu po použité Karině (viz sypké směsi). Hmotnost balení je 6000 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg - IREKS

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS
Detail

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou. Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 5000g výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat 625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády, do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek"). Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru. pečené hmoty - laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle) - pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky. Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS
Detail

Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je použití této směsi i na výrobu likérových špiček - tj. čokoládového komínku. Zde používáme převařenou vodu o teplotě 50°C a ztužený tuk. Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Určeno pro další zpracování. Doporučený postup: Karina 1000 g, voda 50°C (převařená) 450 g, tuk na šlehání 1250 gr. Smícháme směs s vodou a vmícháváme postupně do vyšlehaného tuku. Složení: cukr, kakao (min 21%), sojová mouka, rostlinný olej, modif. kukuřičný a bramb. škrob, glukozový sirup, sušená syrovátka. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS

Ztužovač smetany s mléčnou příchutí Milky Cream - 1 kg - IREKS

Ztužovač smetany s mléčnou příchutí Milky Cream - 1 kg - IREKS
Detail

Sypká směs na ztužení. Cukrářský výrobek na ztužení za studena šlehačky, jogurtu, zakysané smetany nebo tvarohu. Vznikají nám tímto velmi jemné a osvěžující krémy k použití i v kombinaci s čerstvým nebo kompotovaným ovocem. Dávkování uvedeno na výrobku. Cena za 1 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač smetany s mléčnou příchutí Milky Cream - 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS

Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS

Směs na makronky 1 kg -

Směs na makronky 1 kg -
Detail

Hotová, vyzkoušená směs na makronky. Pokud jste propadli fenoménu makronky, tak zařazujeme hotovou směs na jejich výrobu. Sypkou směs pouze zalijete vodou a vyšleháte. Pro onu efektní vizáž těchto "knežských pupíků", jak se makronkám v minulosti říkávalo, můžete vzniklé těsto rozdělit a obarvit potravinářskými barvami a pak jen již upečete. Baleno á 1 kg Návod k přípravě: 1kg směsi a 200g vody (20°C) mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 5 minut, nastříkáme na plech, necháme 60 minut odpočinout (zaschnout), pečeme při 140-150°C 25 minut. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na makronky 1 kg -

Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS

Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS
Detail

Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 500g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS

Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS

Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS
Detail

Neovocná náplně čokoládového základu s příchutí oříšků - určeno k plnění po upečení. Baleno á 500g v kbelíčku. Složení: Cukr, slunečnicový olej, sušené odstředěné mléko, odtučněný kakaový prášek (6,5 %), částečně ztužený sójový olej, emulgátor (sójový lecitin), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2310 kJ (552 kcal) Tuky: 32,7 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 4,7 g Sacharidy: 58,8 g z toho cukry: 57,1 g Vláknina: 2,4 g Bílkoviny: 4,8 g Sůl: 0,1 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS

Směs na perník 5 kg - Zeelandia

Směs na perník 5 kg - Zeelandia
Detail

Směs pro výrobu tmavého litého perníku - 5 kg Směs pro výrobu tmavého litého perníku. 1000 g Směs na perník, 140 g olej, 500 g voda. Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 4 min. Výrobek může obsahovat laktózu, protože je zapracováván ve vyrobě, která zpracovává mléko. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na perník 5 kg - Zeelandia

Bianca - směs na laskonky 10 kg -

Bianca - směs na laskonky 10 kg -
Detail

Speciální směs na výrobu laskonek, sněhových pusinek apod. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Bianca - směs na laskonky 10 kg -

Směs na linecké pečivo 12,5 kg -

Směs na linecké pečivo 12,5 kg -
Detail

Směs na linecké pečivo. Směs na výrobu lineckého pečiva - a to jak klasiky vykrajované nebo stříkané. Jednoduché zpracování, výborný výsledek. Těsto drží tvar a neroztéká se, upečené je křehké ale přitom pevné, neláme se. Dodávaná hmotnost 12500g Receptury: základní těsto na vykrajování - 500g směsi 200g másla nebo margarinu, 50g vody - zpracujeme v pevné těsto, které necháme 1 hodinu v chladu odležet. Pokud požadujeme kakaové těsto přidáme na 500g směsi 20g kakaového prášku. těsto třené základní - 500g směsi, 250g másla nebo margarinu, 55g vody, 15 g vanilmixu+20g vody nebo vanilkového pudinku - změklý tuk vyšleháme s vodou, přidáme rozmíchaný vanilmix (vanilkový pudink) s vodou a následně vmícháme lineckou směs (pokud chceme kakaové těsto tak přidáváme se směsí i 20g kakaa). těsto křehké na koláče - 500g směsi, 135g másla nebo margarinu, 35g vody, 50g vajec a 1,2g kypřícího prášku do pečiva - vše smícháme v hmotu, kterou necháme 1 hod. odležet. Pak vyválíme na plát, který vykrojíme do požadovaného tvaru formy (výborné pro korpusy na pečený tvarohový cheescake, jablečný koláč apod.) (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na linecké pečivo 12,5 kg -

Nutrifree Bezlepková směs na pečivo 1 kg

Nutrifree Bezlepková směs na pečivo 1 kg
Detail

Nutrifree Bezlepková směs na pečivo je určená na přípravu klasického bílého bezlepkového pečiva. Vhodné pro celiaky. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Nutrifree Bezlepková směs na pečivo 1 kg

Nutrifree Bezlepková směs na koláče 1 kg

Nutrifree Bezlepková směs na koláče 1 kg
Detail

Nutrifree Bezlepková směs na koláče je vyvážená směs velmi kvalitních surovin pro sladké bezlepkové pečení. Vhodné pro celiaky. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Nutrifree Bezlepková směs na koláče 1 kg
tmava smes korpus brilant 5 kg ireks, zásobník na granule 15 kg, automaticka pracka na 15 kg pradla, FitnessLine - 15 kg (SCH1002-15), Security 15 kg (8591184000228), FitnessLine Jednoruční nakládací činka - 15 kg (jcc30-15), Eminent Adult 15 kg (8591184001188), Eminent Sensitive 15 kg (8591184001669), Eminent Energy 15 kg (8591184001652), royal canin 15 kg medium, Stojan na slunečník polokruhový černý 15 kg polyresin 45199, Medovník s pepřem (978-80-7661-491-8), Medovník s pepřem (978-80-766-1491-8), FitnessLine Kotouč Bumper Plate CrossGym - 15 kg (BPOB50-15), lua univerzalni nastenny drzak na reproduktory do 15 kg cerny, Concept VK5712 BLACK 15 kg (VK5712), Eminent MAXI Junior 15 kg (8591184002352), COMPASS Angugu 15–36 kg (8595119620567), CONCEPT VK5713 15 kg MONSTERA (VK5713), Eminent Gold Adult 15 kg (8591184002802), Eminent Gold Puppy 15 kg (8591184002840), Concept VK5710 SINFONIA 15 kg (VK5710), Lifefit Činka Strong 15 kg (4891223099331), Eminent Adult Giant 15 kg (8591184003625), FitnessLine Kotouč Bumper Plate - 15 kg, Stormred pogumovaná činka 15 kg (IR92316f), Eminent Senior Light 15 kg (8591184001249), QALT Bio Professional 15 kg (8594018043033), Eminent Adult Mini 15 kg (8591184002031), Capital Sports IP3H 15 kg Set, sada závaží na činky, 2x 2,5 kg + 2x 5 kg, 30 mm