Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský azza, 20 cmHlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský presto 20 cm (863030.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma japonský nůž presto santoku 20 cm (863049.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 310 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm , Resto 95320 kuchařský nůž atlas 20 cm (95320)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 310 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm , Wmf kuchařský nůž spitzenklasse plus 20 cm 1895486032 (1895486032)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 310 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm , Nirosta nůž kuchařský nirosta mega 20/32cm (43391)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GYUTO OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma azza nakiri japonský nůž 18 cmHlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GYUTO OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský grandchef 18 cmHlavní výhody: mimořádná až extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s vzácnou fosilií mamutího zubu mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm , Tescoma nůž kuchařský azza 16 cmHlavní výhody: mimořádná až extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s vzácnou fosilií mamutího zubu mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm , Tescoma japonský nůž presto santoku 15 cm (863048.00)Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm , Victorinox kuchařský nůž s extra širokou čepelí swiss classic 20 cm (6.8063.20g)Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský grandchef 18 cm (884614.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost lze s ním přenést krájené potraviny do hrnce či pánve odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 199 mm celková délka: 332 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský precioso 18 cm (881229.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost lze s ním přenést krájené potraviny do hrnce či pánve odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 199 mm celková délka: 332 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský presto 14 cm (863028.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost lze s ním přenést krájené potraviny do hrnce či pánve odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 199 mm celková délka: 332 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský home profi 17 cmHlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm , Tescoma nůž kuchařský presto 17 cm (863029.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 145 mm celková délka: 265 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm , Hendi nůž kuchařský 844212 (844212)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 145 mm celková délka: 265 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm , Hendi nůž kuchařský 844205 (844205)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 145 mm celková délka: 265 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm , Schwertkrone solingen základní kuchařský nůž 30 cm (mg71112)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm , Samura bamboo kuchařský nůž - sekáček 18 cm (snbkns)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm , Lamart lt2125 nůž kuchařský 19 cm katana (lt2125)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Tescoma nůž kuchařský azza 16cm (884529.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Kds nůž trend 7 kuchařský (1017.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Joseph joseph nůž japonský elevate santoku 10531 (10531)Hlavní výhody: extrémní ostrost umožňuje kolébkové krájení odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 338 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm , Hendi, nůž kuchařský, modrý, 240 mm (842744)Hlavní výhody: extrémní ostrost umožňuje kolébkové krájení odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 338 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm , Lamart lt2066 nůž kuchařský 15cm kant (lt2066)Hlavní výhody: extrémní ostrost umožňuje kolébkové krájení odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 338 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm , Lamart lt2135 nůž kuchařský 20cm yuyo (lt2135)Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm , Hendi, nůž kuchařský, hnědý, 240 mm (842799)Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm , Hendi, nůž kuchařský, černý, 240 mm (842706)Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm , Lamart lt2115 nůž kuchařský 20cm shapu (lt2115)Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cmVelmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cmRobustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cmVelmi ostrý japonský nůž Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (délka čepele 270 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte nejen velké kusy masa (pečeně), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Sakimaru 270 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Rose-Wood (palisandr) a bůvolího rohu s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh Dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany (pro držení v pravé ruce) Určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná rukojeť Pro ostří nože z damaškové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 150 mm Délka čepele: 270 mm Celková délka: 435 mm Hmotnost: 230 g Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cmHlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cmVelmi ostrý japonský nůž Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (délka čepele 270 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte nejen velké kusy masa (pečeně), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Sakimaru 270 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Rose-Wood (palisandr) a bůvolího rohu s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh Dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany (pro držení v pravé ruce) Určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná rukojeť Pro ostří nože z damaškové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 150 mm Délka čepele: 270 mm Celková délka: 435 mm Hmotnost: 230 g Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cmHlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cmVelmi ostrý japonský nůž Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (délka čepele 270 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte nejen velké kusy masa (pečeně), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Sakimaru 270 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Rose-Wood (palisandr) a bůvolího rohu s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh Dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany (pro držení v pravé ruce) Určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná rukojeť Pro ostří nože z damaškové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 150 mm Délka čepele: 270 mm Celková délka: 435 mm Hmotnost: 230 g Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cmHlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cmHlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cmHlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cmHlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cmHlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cmHlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cmHlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cmHlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cmHlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cmHlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cmHlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cmHlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm