Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Podívejte se také polystyren nuz

cena 1321.0 Kč
Detail

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Podívejte se také nuz santoku

cena 1321.0 Kč
Detail

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Podívejte se také odizolovaci nuz

cena 1321.0 Kč
Detail

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

cena 660.0 Kč
Detail

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

cena 660.0 Kč
Detail

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

cena 660.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

cena 1321.0 Kč
Detail

Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm

Kuchařský nůž japonského stylu Nakiri je univerzální pomocník na krájení, sekání a kostkování jakýchkoliv druhů potravin. Tenká a široká čepel umožňuje krájet i velmi tenké a rovnoměrné kusy. Výbrusy po stranách čepele vytváří kapsy vzduchu, které zabraňují krájeným potravinám v přilepení na ostří nože. Nůž je součástí řady Classic Ikon, ve které najdete nože kované z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Hlavní výhody: Praktický japonský kuchařský nůž s výbrusy po stranách čepele Řada Classic Ikon Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Řada Classic Ikon obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Specifikace Délka čepele: 17 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 4,69 cm Hmotnost: 204 g

Objev podobné jako Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm

cena 2937.0 Kč
Detail

Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm

Kuchařský nůž japonského stylu Nakiri je univerzální pomocník na krájení, sekání a kostkování jakýchkoliv druhů potravin. Tenká a široká čepel umožňuje krájet i velmi tenké a rovnoměrné kusy. Výbrusy po stranách čepele vytváří kapsy vzduchu, které zabraňují krájeným potravinám v přilepení na ostří nože. Nůž je součástí řady Classic Ikon, ve které najdete nože kované z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Hlavní výhody: Praktický japonský kuchařský nůž s výbrusy po stranách čepele Řada Classic Ikon Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Řada Classic Ikon obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Specifikace Délka čepele: 17 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 4,69 cm Hmotnost: 204 g

Objev podobné jako Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm

cena 2937.0 Kč
Detail

Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm

Kuchařský nůž japonského stylu Nakiri je univerzální pomocník na krájení, sekání a kostkování jakýchkoliv druhů potravin. Tenká a široká čepel umožňuje krájet i velmi tenké a rovnoměrné kusy. Výbrusy po stranách čepele vytváří kapsy vzduchu, které zabraňují krájeným potravinám v přilepení na ostří nože. Nůž je součástí řady Classic Ikon, ve které najdete nože kované z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Hlavní výhody: Praktický japonský kuchařský nůž s výbrusy po stranách čepele Řada Classic Ikon Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Řada Classic Ikon obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Specifikace Délka čepele: 17 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 4,69 cm Hmotnost: 204 g

Objev podobné jako Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm

cena 2937.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger

Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí vhodný na krájení masa, šunky, ale i ovoce a zeleniny na tenké plátky pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger

cena 1850.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger

Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí vhodný na krájení masa, šunky, ale i ovoce a zeleniny na tenké plátky pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger

cena 1850.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť z palisandru mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 21 cm

cena 1189.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 320 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť z palisandru mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 21 cm

cena 1189.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 320 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť z palisandru mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 21 cm

cena 1189.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 320 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger

Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí vhodný na krájení masa, šunky, ale i ovoce a zeleniny na tenké plátky pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger

cena 1850.0 Kč
Detail

Japonský nůž NAKIRI RAN PLUS 18 cm, černá, Yaxell

Hlavní výhody: perfektní nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary obdélníkový tvar čepele, typický pro nůž NAKIRI, je přizpůsobený pro krájení směrem nahoru a dolů mimořádný design a skvělé řezné vlastnosti velmi ostrá čepel z 69 vrstev damascénské oceli extrémně odolné jádro z nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem elegantní ergonomická rukojeť z plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá konec rukojeti, nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu

Objev podobné jako Japonský nůž NAKIRI RAN PLUS 18 cm, černá, Yaxell

cena 3762.0 Kč
Detail

Japonský nůž NAKIRI RAN PLUS 18 cm, černá, Yaxell

Hlavní výhody: perfektní nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary obdélníkový tvar čepele, typický pro nůž NAKIRI, je přizpůsobený pro krájení směrem nahoru a dolů mimořádný design a skvělé řezné vlastnosti velmi ostrá čepel z 69 vrstev damascénské oceli extrémně odolné jádro z nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem elegantní ergonomická rukojeť z plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá konec rukojeti, nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu

Objev podobné jako Japonský nůž NAKIRI RAN PLUS 18 cm, černá, Yaxell

cena 3762.0 Kč
Detail

Japonský nůž NAKIRI RAN PLUS 18 cm, černá, Yaxell

Hlavní výhody: perfektní nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary obdélníkový tvar čepele, typický pro nůž NAKIRI, je přizpůsobený pro krájení směrem nahoru a dolů mimořádný design a skvělé řezné vlastnosti velmi ostrá čepel z 69 vrstev damascénské oceli extrémně odolné jádro z nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem elegantní ergonomická rukojeť z plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá konec rukojeti, nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu

Objev podobné jako Japonský nůž NAKIRI RAN PLUS 18 cm, černá, Yaxell

cena 3762.0 Kč
Detail

Tescoma AZZA NAKIRI japonský nůž 18 cm

Tradiční japonský nůž AZZA NAKIRI se širokou čepelí je vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Je vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli. Špičkový kuchařský nůž je vynikající pro přípravu asijské, ale i světové kuchyně. Nůž má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Nůž lze mýt v myčce nádobí, pro zachování dokonalé ostrosti doporučujeme mytí v myčce omezit nebo zcela vyloučit.

Objev podobné jako Tescoma AZZA NAKIRI japonský nůž 18 cm

cena 659.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

cena 1239.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

cena 1239.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 328 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější

Objev podobné jako Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

cena 464.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm

Hlavní výhody: ideální nůž pro přípravu sushi, díky úzké a dlouhé čepeli si snadno poradí s rybami, masem i sýry, ovocem či zeleninou pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm

cena 1652.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm

Hlavní výhody: ideální nůž pro přípravu sushi, díky úzké a dlouhé čepeli si snadno poradí s rybami, masem i sýry, ovocem či zeleninou pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm

cena 1652.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm

Hlavní výhody: ideální nůž pro přípravu sushi, díky úzké a dlouhé čepeli si snadno poradí s rybami, masem i sýry, ovocem či zeleninou pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm

cena 1652.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 127 mm délka čepele: 208 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm

cena 491.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 127 mm délka čepele: 208 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm

cena 491.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 127 mm délka čepele: 208 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm

cena 491.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

cena 991.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 328 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější

Objev podobné jako Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

cena 464.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 328 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější

Objev podobné jako Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

cena 464.0 Kč
Detail

Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

cena 528.0 Kč
Detail

Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

cena 528.0 Kč
Detail

Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

cena 528.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

cena 3702.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

cena 5883.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

cena 3702.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

cena 5883.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

cena 5883.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

cena 3702.0 Kč
Detail

Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

cena 1487.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

cena 1900.0 Kč
Detail

Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

cena 1487.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Podívejte se také