Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Podívejte se také polystyren nuz
Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Podívejte se také nuz santoku
Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Podívejte se také odizolovaci nuz
Podívejte se také
- pavane nuz
- nuz kuchynsky univerzalni
- Okami HD - Xbox Digital (G3Q-00415)
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
- fieldmann fzr 9025 b nuz pro 4614 4608
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450
- TRADAG Fotorámeček 9 × 9 cm, zelený (0901_5525C)
- TRADAG Fotorámeček 9 × 9 cm, růžový (0901_5525A)
- TRADAG Fotorámeček 9 × 9 cm, zelený (0901_5525G)
- TRADAG Fotorámeček 9 × 9 cm, růžový (0901_5525E)
- Liker Magnet 9 míček pro psy 9 cm (4823089301761)
- GOBA kytka patina dřevo-sklo 9 × 9 cm (9305283)
- Liker Line 9 míček pro psy 9 cm (4823089303987)
- SHISHI Kapka, 9 cm (SHI_41097)
- kulata miska turquoise 9 cm
- Zolux Etruscan 9 cm (3336028470844)
- PORKERT Eduard - 9 cm (7900020)
- PORKERT Vilem - 9 cm (7180520)
- Keramická aromalampa Alba hnědá, 9 x 11,5 x 9 cm
Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
Okrajovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 7 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť z palisandru mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 90 mm délka čepele: 70 mm celková délka: 170 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Okrajovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 7 cm
Okrajovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 7 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť z palisandru mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 90 mm délka čepele: 70 mm celková délka: 170 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Okrajovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 7 cm
Okrajovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 7 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť z palisandru mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 90 mm délka čepele: 70 mm celková délka: 170 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Okrajovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 7 cm
Okrajovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 8 cm
Hlavní výhody: drobný nůž se zahnutou čepelí pro okrajování, ořezávání či zdobení ovoce a zeleniny, ale i na špikování masa pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 80 mm celková délka: 190 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Okrajovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 8 cm
Okrajovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 8 cm
Hlavní výhody: drobný nůž se zahnutou čepelí pro okrajování, ořezávání či zdobení ovoce a zeleniny, ale i na špikování masa pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 80 mm celková délka: 190 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Okrajovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 8 cm
Okrajovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 8 cm
Hlavní výhody: drobný nůž se zahnutou čepelí pro okrajování, ořezávání či zdobení ovoce a zeleniny, ale i na špikování masa pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 80 mm celková délka: 190 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Okrajovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 8 cm
Okrajovací nůž 1905 F.Dick 9 cm
Malý, hbitý a ostrý – to jsou silné stránky tohoto okrajovacího nože. Je to nezbytný a všestranný nástroj do každé kuchyně, ať už pro loupání, krájení malých částí či na dekorace. Exkluzivní designová série 1905 spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí. Specifikace: Praktický univerzální nůž pro krájení, loupání či dekorování Ze série 1905 Nýty nahrazeny masivními spoji Speciální německá ušlechtilá ocel Dynamická ostrá čepel Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 9 cm
Objev podobné jako Okrajovací nůž 1905 F.Dick 9 cm
Okrajovací nůž 1905 F.Dick 9 cm
Malý, hbitý a ostrý – to jsou silné stránky tohoto okrajovacího nože. Je to nezbytný a všestranný nástroj do každé kuchyně, ať už pro loupání, krájení malých částí či na dekorace. Exkluzivní designová série 1905 spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí. Specifikace: Praktický univerzální nůž pro krájení, loupání či dekorování Ze série 1905 Nýty nahrazeny masivními spoji Speciální německá ušlechtilá ocel Dynamická ostrá čepel Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 9 cm
Objev podobné jako Okrajovací nůž 1905 F.Dick 9 cm
Okrajovací nůž 1905 F.Dick 9 cm
Malý, hbitý a ostrý – to jsou silné stránky tohoto okrajovacího nože. Je to nezbytný a všestranný nástroj do každé kuchyně, ať už pro loupání, krájení malých částí či na dekorace. Exkluzivní designová série 1905 spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí. Specifikace: Praktický univerzální nůž pro krájení, loupání či dekorování Ze série 1905 Nýty nahrazeny masivními spoji Speciální německá ušlechtilá ocel Dynamická ostrá čepel Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 9 cm
Objev podobné jako Okrajovací nůž 1905 F.Dick 9 cm
Okrajovací nůž PINK SPIRIT F.DICK 9 cm růžový
Hlavní výhody: poutavý design výjimečná ostrost kulatá rukojeť skvěle padne do ruky, nezpůsobuje otlaky vyrobeno v Německu Dodatečné informace: rozměry: 21,3 x 1,6 x 2 cm materiál rukojeti: tvrzený plast není vhodné do myčky
Objev podobné jako Okrajovací nůž PINK SPIRIT F.DICK 9 cm růžový
Okrajovací nůž PINK SPIRIT F.DICK 9 cm růžový
Hlavní výhody: poutavý design výjimečná ostrost kulatá rukojeť skvěle padne do ruky, nezpůsobuje otlaky vyrobeno v Německu Dodatečné informace: rozměry: 21,3 x 1,6 x 2 cm materiál rukojeti: tvrzený plast není vhodné do myčky
Objev podobné jako Okrajovací nůž PINK SPIRIT F.DICK 9 cm růžový
Okrajovací nůž PINK SPIRIT F.DICK 9 cm růžový
Hlavní výhody: poutavý design výjimečná ostrost kulatá rukojeť skvěle padne do ruky, nezpůsobuje otlaky vyrobeno v Německu Dodatečné informace: rozměry: 21,3 x 1,6 x 2 cm materiál rukojeti: tvrzený plast není vhodné do myčky
Objev podobné jako Okrajovací nůž PINK SPIRIT F.DICK 9 cm růžový
Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm
Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm
Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm
Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, modrá, Dellinger
Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, modrá, Dellinger
Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger
Hlavní výhody: ultra ostrý všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny díky výše položenému hrotu je perfektní i ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro využití mimořádné řezné síly pečlivě vybroušená a vyvážená čepel s jádrem z japonské oceli AUS-10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli rukojeť západního stylu ze syntetického dřeva Pakka a materiálu G10 je ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná a zaručuje perfektní ovládání speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je jedinečný a neopakovatelný součástí balení je dárková krabička z borovicového dřeva perfektní nápad na dárek Dodatečné informace: délka rukojeti: 135 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger
Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger
Hlavní výhody: mimořádně ostrý japonský nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger
Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger
Hlavní výhody: mimořádně ostrý japonský nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger
Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger
Hlavní výhody: ultra ostrý všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny díky výše položenému hrotu je perfektní i ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro využití mimořádné řezné síly pečlivě vybroušená a vyvážená čepel s jádrem z japonské oceli AUS-10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli rukojeť západního stylu ze syntetického dřeva Pakka a materiálu G10 je ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná a zaručuje perfektní ovládání speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je jedinečný a neopakovatelný součástí balení je dárková krabička z borovicového dřeva perfektní nápad na dárek Dodatečné informace: délka rukojeti: 135 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger
Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm
Velmi ostrý japonský nůž na chléb a pečivo BREAD 8“ Dellinger Samurai (délka čepele 195 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento japonský nůž má dlouhou a dostatečně silnou čepel, která je ideální pro krájení chleba a pečiva. Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba a veškerého pečiva. Tento damaškový nůž je nepostradatelný v každé kuchyni a pekařství. Velký chléb, měkký chléb, velké melouny a pečivo již nebudou problém. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž krájení pečiva Dlouhá a dostatečně silná čepel Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 195 mm Celková délka: 325 mm Hmotnost: 240 g Materiál: damašková ocel, G-10
Objev podobné jako Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm
Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger
Hlavní výhody: ultra ostrý všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny díky výše položenému hrotu je perfektní i ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro využití mimořádné řezné síly pečlivě vybroušená a vyvážená čepel s jádrem z japonské oceli AUS-10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli rukojeť západního stylu ze syntetického dřeva Pakka a materiálu G10 je ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná a zaručuje perfektní ovládání speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je jedinečný a neopakovatelný součástí balení je dárková krabička z borovicového dřeva perfektní nápad na dárek Dodatečné informace: délka rukojeti: 135 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger
Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger
Hlavní výhody: mimořádně ostrý japonský nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger
Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm
Velmi ostrý japonský nůž na chléb a pečivo BREAD 8“ Dellinger Samurai (délka čepele 195 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento japonský nůž má dlouhou a dostatečně silnou čepel, která je ideální pro krájení chleba a pečiva. Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba a veškerého pečiva. Tento damaškový nůž je nepostradatelný v každé kuchyni a pekařství. Velký chléb, měkký chléb, velké melouny a pečivo již nebudou problém. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž krájení pečiva Dlouhá a dostatečně silná čepel Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 195 mm Celková délka: 325 mm Hmotnost: 240 g Materiál: damašková ocel, G-10
Objev podobné jako Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm
Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm
Velmi ostrý japonský nůž na chléb a pečivo BREAD 8“ Dellinger Samurai (délka čepele 195 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento japonský nůž má dlouhou a dostatečně silnou čepel, která je ideální pro krájení chleba a pečiva. Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba a veškerého pečiva. Tento damaškový nůž je nepostradatelný v každé kuchyni a pekařství. Velký chléb, měkký chléb, velké melouny a pečivo již nebudou problém. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž krájení pečiva Dlouhá a dostatečně silná čepel Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 195 mm Celková délka: 325 mm Hmotnost: 240 g Materiál: damašková ocel, G-10
Objev podobné jako Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm
Okrajovací nůž Forged Olive 8,5 cm
Tímto malým šikovným okrajovacím nožem značky Forged s délkou čepele 8,5 cm snadno okrájíte či oloupete zeleninu nebo ovoce. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Malý šikovný nůž do každé kuchyně Na okrajování či loupání ovoce a zeleniny Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 8,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Okrajovací nůž Forged Olive 8,5 cm
Okrajovací nůž Forged Olive 8,5 cm
Tímto malým šikovným okrajovacím nožem značky Forged s délkou čepele 8,5 cm snadno okrájíte či oloupete zeleninu nebo ovoce. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Malý šikovný nůž do každé kuchyně Na okrajování či loupání ovoce a zeleniny Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 8,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Okrajovací nůž Forged Olive 8,5 cm
Okrajovací nůž Forged Olive 8,5 cm
Tímto malým šikovným okrajovacím nožem značky Forged s délkou čepele 8,5 cm snadno okrájíte či oloupete zeleninu nebo ovoce. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Malý šikovný nůž do každé kuchyně Na okrajování či loupání ovoce a zeleniny Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 8,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Okrajovací nůž Forged Olive 8,5 cm
Okrajovací nůž Sebra Forged 8,5 cm
V žádné kuchyni se neobejdete bez malého šikovného nože, kterým pohodlně vykrájíte, okrájíte a oloupete ovoce nebo zeleninu. Potrpíte si na zajímavý design? Pak při výběru zvolte tento okrajovací nůž holandské značky Forged. Okrajovací nůž s délkou čepele 8,5 cm je součástí série Sebra a charakterizuje jej v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojeti. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktický malý nůž Ideální na vykrajování, okrajování a loupání Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 8,5 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 90 g
Objev podobné jako Okrajovací nůž Sebra Forged 8,5 cm
Podívejte se také
- Keramická váza Belly, 9 x 21 x 9 cm, stříbrná
- Pop-it chobotnička - 9 cm (5901271513440)
- Arome Keramická aromalampa růžová, 9 cm
- Tescoma Nůž univerzální AZZA, 9 cm
- Keramická dekorační miska Hvězda, 9 cm
- Altom Smaltovaný hrnek Ibišek, 9 cm
- Smaltovaný hrnek RETRO 9 cm, červená
- Altom Skleněná miska Heart, 9 cm
- Tescoma Nůž univerzální GrandCHEF 9 cm
- Arome Keramická aromalampa bílá, 9 cm
- Arome Keramická aromalampa šedá, 9 cm
- míč chrastící 9 cm 3352101 (13782)
- TESCOMA AZZA 9 cm, univerzální (884503.00)
- HERLITZ v krabičce, 9 x 9 cm, 700 lístků, caribic (50015870)
- Surtep Plyšová hračka pro psa 35 × 9 × 9 cm oranžová (SUR23018)
- ORION Nůž kuchyňský CLASSIC 9 cm (831150)
- Skleněná váza Cyli, 9 x 20 cm
- Fiskars Hard Edge Loupací nůž 9 cm
- Minion GRU 9 cm jednooký Stuart (8410779079671)
- Minion GRU 9 cm dvojoký Bob (8410779079688)
- Vking Pejsek gumový pískací 9 cm (CHPhr2564)
- KRETZER Solingen ECO 9 cm zlaté (110809)