Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo
Podívejte se také polystyren nuz
Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo
Podívejte se také nuz santoku
Catler DMS 203 japonský kuchařský nůž
Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny. Délka čepele 203/ celková délka 338 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu. Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev. Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože série DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučily měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU. Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.
Podívejte se také odizolovaci nuz
Podívejte se také
- pavane nuz
- nuz kuchynsky univerzalni
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
- fieldmann fzr 9025 b nuz pro 4614 4608
- Tescoma pánev President ø 24 cm, pr. 24 cm
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450
- tokio tal 24 cm
- Vánoční dekorační závěsná hvězda Cheryl, 24 x 24 cm
- Tescoma Forma na dort DELÍCIA, 24 x 24 cm
- Tescoma Plech na pečení DELÍCIA, 24 x 24 cm
- alltoys piskaci kladivko 24 cm
- Orion Cedník nerezový 24 cm
- Keramická dekorace Kočka, 24 cm
- BANQUET Pánev s nepřilnavým povrchem NATURAL STONE 24 x 4,7 cm, pr. 24 cm
- Sterntaler nákrčník baby oslík Emma 24 cm + šňůrka na dudlík 24 cm 6511838 (9751)
- M-Pets Catch the mouse bílá 24 × 24 × 12 cm (6953182710622)
- Miska z mangového dřeva Star, 24 x 2 x 24 cm
- BergHOFF COMFORT 24 cm (BF-1100237A)
- Vánoční ratanový věnec Gladys, 24 cm
Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Resto 95320 kuchařský nůž Atlas 20 cm (95320)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Kvalitní kuchyňský nůž bude nepostradatelným komponentem každé kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od značky Resto se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, od porcování masa po krájení zeleniny. Její délka dosahuje celých 20 cm. Rukojeť s minimální hmotností z rezistního plastu je výborně vyvážená a také úžasně padne do dlaně. Zásadní parametry kuchyňského nože Resto 95320 kuchařský nůž Atlas 20 cm Resto 95320 kuchařský nůž Atlas 20 cm vlastní čepel dlouhou 20 cm Odolná plastová rukojeť Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako Resto 95320 kuchařský nůž Atlas 20 cm (95320)
Samura BAMBOO Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SNBKNS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, sekáček, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Vynikající sekáček bude praktickou součástí každé domácnosti. Sekáček značky Samura se skvěle hodí na rychlé nasekání potravin, od sekání ovoce a zeleniny až po náročnější úkony. Délka této čepele má plných 18 cm. Pevná ocelová rukojeť je skvěle vyvážená a k tomu náramně padne do ruky. Stěžejní vlastnosti sekáčku Samura BAMBOO Kuchařský nůž - sekáček 18 cm Samura BAMBOO Kuchařský nůž - sekáček 18 cm má čepel o délce 18 cm Rukojeť z pevné oceli pro snadný úchop Typ nože: sekáček
Objev podobné jako Samura BAMBOO Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SNBKNS)
Schwertkrone Solingen Základní kuchařský nůž 30 cm (MG71112)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 30 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti dřevo Výjimečný kuchyňský nůž bude neodmyslitelným prvkem vaší kuchyňské výbavy. Univerzální nůž od firmy SCHWERTKRONE Solingen se skvěle hodí na krájení všech typů potravin. Její délka dosahuje v celku 30 cm a to při šířce 38 mm. Praktická dřevěná rukojeť příjemná na úchop je dokonale vyvážená a rovněž výborně padne do dlaně. Nejdůležitější přednosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Základní kuchařský nůž 30 cm Schwertkrone Solingen Základní kuchařský nůž 30 cm má čepel o délce 30 cm Pevná a příjemná dřevěná rukojeť Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Základní kuchařský nůž 30 cm (MG71112)
WMF kuchařský nůž Kineo 20 cm 1896156032 (1896156032)
Kuchyňský nůž s délkou čepele 20 cm, čepel vyrobena ze speciální nerezové oceli, rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu, technologie Performance Cut pro vynikající a dlouhotrvající ostrost, ergonomický design s kvalitními patkami z nerezové oceli zajišťuje pohodlné uchopení a vyvážený pocit, ruční mytí, vyrobeno v Německu Select brand: ÚvodHlavní infoGalerieTechnické specifikace Kuchařský nůž WMF Kineo 1896156032, 20 cm Milujete vaření a rádi byste se odměnili ostrým nožem, pomocí kterého bude krájení jedna báseň? Se nožem WMF Kineo 1896156032 se stanete mistrem v kuchyni. Nůž kombinuje estetické provedení, funkčnost a naprosto nejvyšší standardy kvality. Elegantní vzhled nože s kinetickým ergonomickým designem zajistí pohodlné uchopení. Nůž WMF Kineo 1896156032 je vybaven technologií Performance Cut. Zaručí tak...
Objev podobné jako WMF kuchařský nůž Kineo 20 cm 1896156032 (1896156032)
Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000MCD MIYABI
"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž SUJIHIKI s štíhlou dlouhou čepelí vyniká v plátkování jemného masa. Nízká výška čepele snižuje tření a nůž tak snadněji proniká masem. Pokud jste doposud pracovali s evropskými noži, překvapí vás čepel svou neobyčejnou jemností. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verzí západního filetovacího nože. Bez větší námahy nakrájíte na jemné plátky syrové maso a ryby. Nepřekonatelnou geometrii nože oceníte i při porcování pečeně, šunky nebo drůbežích prsou. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Komfortní skvěle vyvážená březová rukojeť tvaru "D" skvěle padne do ruky. Doporučení: vzhledem k jemnosti čepele, není tento nůž vhodný k práci s masem obsahujících kosti. Specifikace: délka čepele 24 cm, délka rukojeti 13,8 cm, hmotnost 0,161 kg Řada nožů MIYABI 5000MCD kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný design. Každý jednotlivý nůž je výsledkem autentické mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslná práce a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 je zapouzdřeno ve 100 vrstvách oceli dvou různých tvrdostí. Speciální úprava čepele přiznává strukturu vrstev, a každý nůž má tak originální neopakovatelný, damascénský květinový vzor. K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 63 Rockwella. Nůž je symetricky ručně broušený do tvaru "V" v úhlu 19 °. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícícho brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Díky klínovému výbrusu ostří snadno proniká potravinami. Rukojeť klasického "D" tvaru je vyrobena z břízy Masur. Struktura a zrnitost dřeviny je na každém kusu jedinečná. Použitý materiál dokonale symbolizuje japonskou úctu k přírodě. Sofistikované zdobení rukojeti spočívá v detailech asijského stylu – nerezová patka s logem, mozaikově strukturovaný zdobný čep a červená linka přinášejí silný estetický zážitek. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 Tvrdost 63 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování 101 vrstev oceli Damascénský (květinový) design Autentický, úzký japonský tvar Klínový výbrus do tvaru "V" Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Ostří Katana Edge Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Pohodlná rukojeť tvaru "D" z břízy Masur Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Nerezová patka s logem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Není vhodné do myčky Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu. Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm. Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí Zabraňte ohýbání nože Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit Chraňte ostří před nárazem Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před…
Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000MCD MIYABI
Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000MCD MIYABI
"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž SUJIHIKI s štíhlou dlouhou čepelí vyniká v plátkování jemného masa. Nízká výška čepele snižuje tření a nůž tak snadněji proniká masem. Pokud jste doposud pracovali s evropskými noži, překvapí vás čepel svou neobyčejnou jemností. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verzí západního filetovacího nože. Bez větší námahy nakrájíte na jemné plátky syrové maso a ryby. Nepřekonatelnou geometrii nože oceníte i při porcování pečeně, šunky nebo drůbežích prsou. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Komfortní skvěle vyvážená březová rukojeť tvaru "D" skvěle padne do ruky. Doporučení: vzhledem k jemnosti čepele, není tento nůž vhodný k práci s masem obsahujících kosti. Specifikace: délka čepele 24 cm, délka rukojeti 13,8 cm, hmotnost 0,161 kg Řada nožů MIYABI 5000MCD kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný design. Každý jednotlivý nůž je výsledkem autentické mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslná práce a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 je zapouzdřeno ve 100 vrstvách oceli dvou různých tvrdostí. Speciální úprava čepele přiznává strukturu vrstev, a každý nůž má tak originální neopakovatelný, damascénský květinový vzor. K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 63 Rockwella. Nůž je symetricky ručně broušený do tvaru "V" v úhlu 19 °. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícícho brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Díky klínovému výbrusu ostří snadno proniká potravinami. Rukojeť klasického "D" tvaru je vyrobena z břízy Masur. Struktura a zrnitost dřeviny je na každém kusu jedinečná. Použitý materiál dokonale symbolizuje japonskou úctu k přírodě. Sofistikované zdobení rukojeti spočívá v detailech asijského stylu – nerezová patka s logem, mozaikově strukturovaný zdobný čep a červená linka přinášejí silný estetický zážitek. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 Tvrdost 63 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování 101 vrstev oceli Damascénský (květinový) design Autentický, úzký japonský tvar Klínový výbrus do tvaru "V" Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Ostří Katana Edge Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Pohodlná rukojeť tvaru "D" z břízy Masur Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Nerezová patka s logem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Není vhodné do myčky Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu. Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm. Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí Zabraňte ohýbání nože Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit Chraňte ostří před nárazem Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před…
Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000MCD MIYABI
Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 4000FC MIYABI
"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž SUJIHIKI s štíhlou dlouhou čepelí vyniká v plátkování jemného masa. Nízká výška čepele snižuje tření a nůž tak snadněji proniká masem. Pokud jste doposud pracovali s evropskými noži, překvapí vás čepel svou neobyčejnou jemností. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verzí západního filetovacího nože. Bez větší námahy nakrájíte na jemné plátky syrové maso a ryby. Nepřekonatelnou geometrii nože oceníte i při porcování pečeně, šunky nebo drůbežích prsou. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Robustní skvěle vyvážená, ergonomická rukojeť z exotického dřeva skvěle padne do ruky a minimalizuje námahu ruky při práci v různých úhlech. Doporučení: vzhledem k jemnosti čepele, není tento nůž vhodný k práci s masem obsahujících kosti. Specifikace: délka čepele 24 cm Potěšení z vaření začíná již přípravnými pracemi, kdy hraje nůž bezkonkurenčně hlavní roli. Japonské nože řady MIYABI 4000FC vás budou s grácií provázet všemi rituály přípravy pokrmu. Nože s tradiční rukojetí byly vyvinuty s důrazem na eleganci a maximální praktičnost a bezpečnost. Čepel nože je vyrobena z FC61 dvakrát tvrzené chromové oceli. K dosažení ještě lepších vlastností bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ocel ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit výjimečnou tvrdostí. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Symetrický brus a ostří Katana edge zaručují snadný průnik surovinami. Vykrojená záštita brání sklouznutí prstů na ostří. Osmiboká rukojeť poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijsou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože MIYABI 4000FC plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Vyrobeno z dvakrtá tvrzené chromované oceli FC61 Tvrdost 61 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem/temperování 2vrstvé ostří Vykrojená záštita zvyšuje bezpečnost používání Autentický, úzký japonský tvar Ostří Katana edge Symetrický výbrus Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Pohodlná rukojeť z dřeva pakka Osmiboký tvar, impregnované dřevo Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Ozdobný čep Gravírované logo Není vhodné do myčky Doživotní záruka na výrobní vady čepele Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů, a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu. Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm. Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí Zabraňte ohýbání nože Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit Chraňte ostří před nárazem Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí Čepel můžete v rámci péče…
Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 4000FC MIYABI
Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 4000FC MIYABI
"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž SUJIHIKI s štíhlou dlouhou čepelí vyniká v plátkování jemného masa. Nízká výška čepele snižuje tření a nůž tak snadněji proniká masem. Pokud jste doposud pracovali s evropskými noži, překvapí vás čepel svou neobyčejnou jemností. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verzí západního filetovacího nože. Bez větší námahy nakrájíte na jemné plátky syrové maso a ryby. Nepřekonatelnou geometrii nože oceníte i při porcování pečeně, šunky nebo drůbežích prsou. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Robustní skvěle vyvážená, ergonomická rukojeť z exotického dřeva skvěle padne do ruky a minimalizuje námahu ruky při práci v různých úhlech. Doporučení: vzhledem k jemnosti čepele, není tento nůž vhodný k práci s masem obsahujících kosti. Specifikace: délka čepele 24 cm Potěšení z vaření začíná již přípravnými pracemi, kdy hraje nůž bezkonkurenčně hlavní roli. Japonské nože řady MIYABI 4000FC vás budou s grácií provázet všemi rituály přípravy pokrmu. Nože s tradiční rukojetí byly vyvinuty s důrazem na eleganci a maximální praktičnost a bezpečnost. Čepel nože je vyrobena z FC61 dvakrát tvrzené chromové oceli. K dosažení ještě lepších vlastností bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ocel ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit výjimečnou tvrdostí. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Symetrický brus a ostří Katana edge zaručují snadný průnik surovinami. Vykrojená záštita brání sklouznutí prstů na ostří. Osmiboká rukojeť poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijsou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože MIYABI 4000FC plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Vyrobeno z dvakrtá tvrzené chromované oceli FC61 Tvrdost 61 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem/temperování 2vrstvé ostří Vykrojená záštita zvyšuje bezpečnost používání Autentický, úzký japonský tvar Ostří Katana edge Symetrický výbrus Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Pohodlná rukojeť z dřeva pakka Osmiboký tvar, impregnované dřevo Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Ozdobný čep Gravírované logo Není vhodné do myčky Doživotní záruka na výrobní vady čepele Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů, a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu. Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm. Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí Zabraňte ohýbání nože Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit Chraňte ostří před nárazem Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí Čepel můžete v rámci péče…
Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 4000FC MIYABI
F. Dick Kuchařský nůž 20 cm AJAX Red Spirit (8172220)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Praktický kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyně. Kuchařský nůž značky F. Dick se skvěle hodí na náročnou práci se všemi typy surovin, od porcování masa po krájení zeleniny. Velikost čepele je plných 20 cm při šířce 2,5 mm. Rukojeť s minimální hmotností ze solidního plastu je dokonale vyvážená a také ideálně padne do vaší dlaně. Stěžejní parametry kuchyňského nože F. Dick Kuchařský nůž 20 cm AJAX Red Spirit F. Dick Kuchařský nůž 20 cm AJAX Red Spirit má čepel o celkové délce 20 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako F. Dick Kuchařský nůž 20 cm AJAX Red Spirit (8172220)
Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000MCD 67 javor MIYABI
"K tomu, aby vás vaření začalo bavit, si nejprve potřebujete pořídit opravdu dobrý nůž." Rokusaburo Michiba, expert japonské kuchyně a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž SUJIHIKI s štíhlou dlouhou čepelí vyniká v plátkování jemného masa. Nízká výška čepele snižuje tření a nůž tak snadněji proniká masem. Pokud jste doposud pracovali s evropskými noži, překvapí vás čepel svou neobyčejnou jemností. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verzí západního filetovacího nože. Bez větší námahy nakrájíte na jemné plátky syrové maso a ryby. Nepřekonatelnou geometrii nože oceníte i při porcování pečeně, šunky nebo drůbežích prsou. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Komfortní skvěle vyvážená javorová rukojeť tvaru "D" skvěle padne do ruky. Doporučení: vzhledem k jemnosti čepele, není tento nůž vhodný k práci s masem obsahujících kosti. Specifikace: délka čepele 24 cm, délka rukojeti 11,4 cm, hmotnost 186 g Nástroj z řady MIYABI 5000MCD 67 je tím správným kandidátem na osobní nůž pro celý život. Třpytivý damascénský vzor mrazivých květů čepele je neopakovatelný a bude symbolizovat vaši individualitu. Živý vzor se volně zrcadlí do dřevěné rukojeti a vytváří umělecké dílo, který vzbuzuje respekt a pokoru. Každý jednotlivý nůž je výsledkem autentické mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslná práce a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC66 je zapouzdřeno v 132 vrstvách oceli dvou různých tvrdostí. Speciální úprava čepele přiznává strukturu vrstev, a každý nůž má tak originální neopakovatelný damascénský květinový vzor. K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196° C. Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 66 Rockwella. Nůž je symetricky ručně broušený do tvaru "V" v úhlu 10 °. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Díky klínovému výbrusu ostří snadno proniká potravinami. Rukojeť klasického "D" tvaru je vyrobena ze stabilizovaného dřeva javoru. Přiznaná bohatá kresba dřeviny je na každém kusu jedinečná. Použité materiály představují koncentrovanou sílu přírodních zdrojů. Zrnitost dřeva odráží čas i působení živlů a vypovídá tak osobitý příběh. Zatímco vám zlatavý mozaikový čep připomene ozdobnou záštitu ikonických japonských mečů, asijská reliéfní patka obrazně spoutá energii nože. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC66 Mimořádně vysoký obsah uhlíku Tvrdost 66 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování 133 vrstev oceli Damascénský (květinový) design Autentický, úzký japonský tvar Klínový výbrus do tvaru "V" Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Ostří Katana Edge Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Pohodlná rukojeť tvaru "D" ze stabilizovaného javorového dřeva Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Nerezová reliéfní patka s logem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Není vhodné do myčky Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu. Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm. Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny Nevystavujte nůž…
Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000MCD 67 javor MIYABI
Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000MCD 67 javor MIYABI
"K tomu, aby vás vaření začalo bavit, si nejprve potřebujete pořídit opravdu dobrý nůž." Rokusaburo Michiba, expert japonské kuchyně a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž SUJIHIKI s štíhlou dlouhou čepelí vyniká v plátkování jemného masa. Nízká výška čepele snižuje tření a nůž tak snadněji proniká masem. Pokud jste doposud pracovali s evropskými noži, překvapí vás čepel svou neobyčejnou jemností. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verzí západního filetovacího nože. Bez větší námahy nakrájíte na jemné plátky syrové maso a ryby. Nepřekonatelnou geometrii nože oceníte i při porcování pečeně, šunky nebo drůbežích prsou. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Komfortní skvěle vyvážená javorová rukojeť tvaru "D" skvěle padne do ruky. Doporučení: vzhledem k jemnosti čepele, není tento nůž vhodný k práci s masem obsahujících kosti. Specifikace: délka čepele 24 cm, délka rukojeti 11,4 cm, hmotnost 186 g Nástroj z řady MIYABI 5000MCD 67 je tím správným kandidátem na osobní nůž pro celý život. Třpytivý damascénský vzor mrazivých květů čepele je neopakovatelný a bude symbolizovat vaši individualitu. Živý vzor se volně zrcadlí do dřevěné rukojeti a vytváří umělecké dílo, který vzbuzuje respekt a pokoru. Každý jednotlivý nůž je výsledkem autentické mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslná práce a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC66 je zapouzdřeno v 132 vrstvách oceli dvou různých tvrdostí. Speciální úprava čepele přiznává strukturu vrstev, a každý nůž má tak originální neopakovatelný damascénský květinový vzor. K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196° C. Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 66 Rockwella. Nůž je symetricky ručně broušený do tvaru "V" v úhlu 10 °. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Díky klínovému výbrusu ostří snadno proniká potravinami. Rukojeť klasického "D" tvaru je vyrobena ze stabilizovaného dřeva javoru. Přiznaná bohatá kresba dřeviny je na každém kusu jedinečná. Použité materiály představují koncentrovanou sílu přírodních zdrojů. Zrnitost dřeva odráží čas i působení živlů a vypovídá tak osobitý příběh. Zatímco vám zlatavý mozaikový čep připomene ozdobnou záštitu ikonických japonských mečů, asijská reliéfní patka obrazně spoutá energii nože. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC66 Mimořádně vysoký obsah uhlíku Tvrdost 66 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování 133 vrstev oceli Damascénský (květinový) design Autentický, úzký japonský tvar Klínový výbrus do tvaru "V" Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Ostří Katana Edge Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Pohodlná rukojeť tvaru "D" ze stabilizovaného javorového dřeva Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Nerezová reliéfní patka s logem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Není vhodné do myčky Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu. Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm. Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny Nevystavujte nůž…
Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000MCD 67 javor MIYABI
Banquet Nůž kuchařský Metallic 33,5 cm
Plátkovací nůž z kvalitní nerezové oceli má ergonomicky tvarovanou rukojeť pro pohodlné držení s protiskluzným povrchem. Délka čepele 20 cm.
Objev podobné jako Banquet Nůž kuchařský Metallic 33,5 cm
Provence Nůž kuchařský Classic, 19,5 cm
Kuchařský nůž Provence Classic slouží ke krájení masa a zeleniny, s nerezovou čepelí o délce 19,5 cm. Vyroben z kvalitní nerez oceli 18/8, rukojeť z tvrdého, odolného černého plastu. Vhodný do myčky na nádobí.
Objev podobné jako Provence Nůž kuchařský Classic, 19,5 cm
Tescoma Nůž kuchařský GrandCHEF 18 cm
Špičkové kuchyňské nože umožňující profesionální držení. Rukojeti a čepele nožů GrandCHEF jsou spojeny hladce a bez výstupků, přechod mezi nimi je plynulý. Uchopení nože lze přizpůsobit porcované potravině a způsobu krájení. Nože je možné držet KLASICKY za rukojeť nebo PROFESIONÁLNĚ, to znamená v místě přechodu mezi rukojetí a čepelí. Při profesionálním držení se ruka kuchaře neunaví ani v případě zpracovávání většího množství surovin. Nože GrandCHEF lze mýt v myčce nádobí, pro zachování dokonalého ostří a vzhledu doporučujeme mytí v myčce omezit. Vyrobeno kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceli. 5 roků záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž kuchařský GrandCHEF 18 cm
Lamart LT2066 nůž kuchařský, 15 cm
Velmi ostrá čepel s titaniovým povrchem a ergonomická měkčená rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užití. Je vhodný pro každodenní použití v kuchyni na krájení, loupání i plátkování. Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí.
Objev podobné jako Lamart LT2066 nůž kuchařský, 15 cm
Porkert Nůž kuchařský EDUARD, 20 cm
S tímto kuchařským nožem značky Porkert se budete cítit jako pravý šéfkuchař. Jedná se o velký kuchařský nůž ze sady Eduard, který budete v kuchyni potřebovat prakticky denně. Čepele nožů ze série Porkert Eduard jsou vyrobeny k ušlechtilé německé oceli s vysokým podílem uhlíku a chromu. Získaly tak vyšší tvrdost a také odolnost proti korozi. Jejich ostří je vybroušeno do dokonalých úhlů, aby krájení i těch nejtenčích plátků bylo vždy naprosto přesné a snadné. Ergonomická rukojeť, perfektní vyvážení a zesílené zakončení čepele jsou jen pomyslnou třešničkou na dortu, která vám zaručuje, že práce se špičkovými noži Porkert ze série Eduard bude vždy bezpečná.Vlastnosti: velký kuchařský nůž pro krájení zeleniny, bylinek a porcování masa ergonomická rukojeť zesílené zakončení čepele vybroušeno do dokonalých úhlůRozměry: délka: 34 cm čepel: 20 cm tloušťka ostří: 2,8 mm Materiál: čepel: nerezová ocel X50CrMoV15 (ISO 1.4116), tvrdost čepele HRC 55 ±2 rukojeť: odolný leštěný plast
Objev podobné jako Porkert Nůž kuchařský EDUARD, 20 cm
Porkert Nůž kuchařský EDUARD, 15 cm
S tímto kuchařským nožem značky Porkert se budete cítit jako pravý šéfkuchař. Jedná se o velký kuchařský nůž ze sady Eduard, který budete v kuchyni potřebovat prakticky denně. Čepele nožů ze série Porkert Eduard jsou vyrobeny k ušlechtilé německé oceli s vysokým podílem uhlíku a chromu. Získaly tak vyšší tvrdost a také odolnost proti korozi. Jejich ostří je vybroušeno do dokonalých úhlů, aby krájení i těch nejtenčích plátků bylo vždy naprosto přesné a snadné. Ergonomická rukojeť, perfektní vyvážení a zesílené zakončení čepele jsou jen pomyslnou třešničkou na dortu, která vám zaručuje, že práce se špičkovými noži Porkert ze série Eduard bude vždy bezpečná.Vlastnosti: velký kuchařský nůž pro krájení zeleniny, bylinek a porcování masa ergonomická rukojeť zesílené zakončení čepele vybroušeno do dokonalých úhlůMateriál: čepel: nerezová ocel X50CrMoV15 (ISO 1.4116), tvrdost čepele HRC 55 ±2 rukojeť: odolný leštěný plast
Objev podobné jako Porkert Nůž kuchařský EDUARD, 15 cm
KINGHOFF Kuchařský nůž z nerezové oceli Kh-3430 22 cm (5908287234307)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 22 cm, kuchařský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Znamenitý kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem vašeho kuchyňského koutu. Kuchařský nůž od výrobce KINGHOFF se skvěle hodí na náročnou práci se všemi typy surovin, od porcování masa po krájení zeleniny. Délka této čepele má plných 22 cm. Robustní ocelová rukojeť je skvěle vyvážená a kromě toho ideálně padne do vaší dlaně. Hlavní vlastnosti kuchyňského nože KINGHOFF Kuchařský nůž z nerezové oceli Kh-3430 22 cm KINGHOFF Kuchařský nůž z nerezové oceli Kh-3430 22 cm má délku čepele 22 cm Rukojeť z pevné oceli pro snadný úchop Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako KINGHOFF Kuchařský nůž z nerezové oceli Kh-3430 22 cm (5908287234307)
Samura Mad Bull Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SMB-0040) (SNMBS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, kuchařský nůž a sekáček, materiál rukojeti laminát Prvotřídní sekáček bude praktickou okrasou každé kuchařské výbavy. Kuchařský nůž a Sekáček od společnosti Samura se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, od tuhého masa až po měkké sýry. Velikost čepele má celých 18 cm. Klíčové parametry sekáčku Samura Mad Bull Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SMB-0040) Samura Mad Bull Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SMB-0040) nabízí čepel o délce 18 cm Nůž typu: kuchařský nůž a sekáček
Objev podobné jako Samura Mad Bull Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SMB-0040) (SNMBS)
KINGHOFF Kuchařský nůž z nerezové oceli Kh-3440 22 cm (5908287234406)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 22 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti dřevo Neobyčejný kuchyňský nůž se stane úžasným doplňkem každé kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od značky KINGHOFF se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, od tuhého masa až po měkké sýry. Její délka dosahuje celých 22 cm. Rukojeť ze dřeva příjemná na úchop je skvěle vyvážená a rovněž náramně padne do dlaně. Základní parametry kuchyňského nože KINGHOFF Kuchařský nůž z nerezové oceli Kh-3440 22 cm KINGHOFF Kuchařský nůž z nerezové oceli Kh-3440 22 cm má délku čepele 22 cm Rukojeť z tvrdého a odolného dřeva pro přijemný úchop Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako KINGHOFF Kuchařský nůž z nerezové oceli Kh-3440 22 cm (5908287234406)
Tescoma AZZA NAKIRI japonský nůž 18 cm
Tradiční japonský nůž AZZA NAKIRI se širokou čepelí je vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Je vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli. Špičkový kuchařský nůž je vynikající pro přípravu asijské, ale i světové kuchyně. Nůž má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Nůž lze mýt v myčce nádobí, pro zachování dokonalé ostrosti doporučujeme mytí v myčce omezit nebo zcela vyloučit.
Objev podobné jako Tescoma AZZA NAKIRI japonský nůž 18 cm
Tescoma Nůž kuchařský AZZA, 20 cm, 20 cm
Nůž je výborným společníkem do každé domácnosti a restauračního provozu. Umožňuje pohodlné porcování masa, krájení zeleniny a bylinek, je vhodný pro rychlé krájení tvz. Kolíbáním, kdy se přední část ostří stále dotýká krájecí plochy a umožňuje tak rychlou a efektivní práci. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž kuchařský AZZA, 20 cm, 20 cm
TESCOMA nůž kuchařský AZZA 16 cm , 16 cm
Kuchařský nůž AZZA se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.
Objev podobné jako TESCOMA nůž kuchařský AZZA 16 cm , 16 cm
TESCOMA nůž japonský AZZA SANTOKU 18 cm , 18 cm
Japonský nůž AZZA SANTOKU se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Oboustranné vroubkování zabraňuje ulpívání pokrmů na čepeli a usnadňuje plátkování. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.
Objev podobné jako TESCOMA nůž japonský AZZA SANTOKU 18 cm , 18 cm
Victorinox kuchařský nůž s extra širokou čepelí Swiss Classic 20 cm (6.8063.20G)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Bezchybný kuchyňský nůž patří do vaší kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od výrobce Victorinox se skvěle hodí na každé krájení v kuchyni, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Délka čepele je v celku 20 cm a to při šířce 55 mm. Lehká rukojeť z rezistního plastu je vhodně vyvážená a rovněž ideálně padne do vaší dlaně. Stěžejní parametry kuchyňského nože Victorinox kuchařský nůž s extra širokou čepelí Swiss Classic 20 cm Victorinox kuchařský nůž s extra širokou čepelí Swiss Classic 20 cm má čepel o délce 20 cm Odolná rukojeť z plastu Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako Victorinox kuchařský nůž s extra širokou čepelí Swiss Classic 20 cm (6.8063.20G)
Nůž kuchařský 20 cm HERNE - CS Solingen
Nůž kuchařský 20 cm HERNE - materiál: nerezová ocel - ergonomická proti skluzová rukojeť - délka: 20 cm - série: Herne
Objev podobné jako Nůž kuchařský 20 cm HERNE - CS Solingen
Lamart LT2089 nůž kuchařský Rennes, 19 cm
Kvalitně zpracovaný kuchařský nůž je vyroben z nerezu s velmi ostrou čepelí a dřevěnou ergonomicky tvarovanou rukojetí se 3 nýty. Je vhodný pro každodenní použití v kuchyni na krájení, loupání i plátkování. Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí.
Objev podobné jako Lamart LT2089 nůž kuchařský Rennes, 19 cm
Lamart LT2135 nůž kuchařský Yuyo, 20 cm
Kvalitní nůž s velmi ostrou čepelí a ergonomicky tvarovanou rukojetí pro maximální účinek a bezpečné užití. Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí.materiál: nerez / TPR
Objev podobné jako Lamart LT2135 nůž kuchařský Yuyo, 20 cm
Lamart LT2115 nůž kuchařský Shapu, 20 cm
Kvalitní nůž s velmi ostrou čepelí a ergonomicky tvarovanou rukojetí pro maximální účinek a bezpečné užití. Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí.materiál: nerez / TPR
Objev podobné jako Lamart LT2115 nůž kuchařský Shapu, 20 cm
Prime Chef Nůž kuchařský Alivio 33,5 cm
Kvalitní nerezový kuchařský nůž značky Prime Chef je perfektní pro krájení zeleniny, bylinek a jiných potravin. Díky kvalitnímu zpracování je vhodný pro každodenní použití. Délka čepele nože je 20 cm.Nůž je balený v plastové okrasné krabičce.
Objev podobné jako Prime Chef Nůž kuchařský Alivio 33,5 cm
Lamart LT2105 nůž kuchařský Hado, 20 cm
Kvalitní nůž s velmi ostrou čepelí a ergonomicky tvarovanou rukojetí pro maximální účinek a bezpečné užití. Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí.materiál: nerez/pakawood
Objev podobné jako Lamart LT2105 nůž kuchařský Hado, 20 cm
TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 17 cm (863029.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Prvotřídní kuchyňský nůž bude praktickou okrasou kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od společnosti Tescoma se skvěle hodí pro kuchaře pracující se všemi typy potravin, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Délka této čepele dosahuje plných 17 cm, široká je pak 45 mm. Příjemně lehká rukojeť z tuhého plastu je solidně vyvážená a navíc přesně padne do ruky. Rozhodující funkce kuchyňského nože TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 17 cm TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 17 cm má čepel o celkové délce 17 cm Rukojeť z odolného plastu Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 17 cm (863029.00)
TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 14 cm (863028.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 14 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Výjimečný kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od výrobce Tescoma se skvěle hodí na každé krájení v kuchyni, od porcování masa po krájení zeleniny. Velikost čepele má plných 14 cm, široká je pak 40 mm. Lehká rukojeť z velmi odolného plastu je výborně vyvážená a vedle toho úžasně padne do dlaně. Klíčové znaky kuchyňského nože TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 14 cm TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 14 cm nabízí čepel o délce 14 cm Plastová rukojeť náležité kvality Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 14 cm (863028.00)
TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 20 cm (863030.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Ideální kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem každé domácnosti. Kuchařský nůž od značky Tescoma se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Délka čepele je v celku 20 cm s šířkou 50 mm. Příjemně lehká rukojeť z nedobytného plastu je skvěle vyvážená a navíc úžasně padne do vaší dlaně. Základní parametry kuchyňského nože TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 20 cm TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 20 cm má délku čepele 20 cm Odolná rukojeť z pevného plastu Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 20 cm (863030.00)
TESCOMA Nůž kuchařský GrandCHEF 18 cm (884614.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast TESCOMA GrandCHEF 18 cm je kuchařským nožem, který v kuchyni využijete na krájení a přípravu širokého spektra surovin a potravin, jako je maso, zelenina i bylinky. Čepel je vyrobena kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceli. Rukojeť a čepel jsou hladce spojeny, bez jakýchkoli výstupků, s plynulým přechodem. Díky tomu lze uchopení nože skvěle přizpůsobit, a to jak porcované potravině, tak způsobu krájení. Zajisté oceníte také jeho komfortní držení a díky vysoké kvalitě použitých materiálů možnost nůž bez obav umývat v myčce na nádobí. Kuchařský nůž TESCOMA GrandCHEF je precizně zpracovaným nožem, který je skvělou volbou do domácí i profesionální kuchyně. Klíčové vlastnosti TESCOMA nože kuchařského GrandCHEF 18 cmKuchařský nůžUrčený pro přípravu a krájení masa, zeleniny, bylinekČepel vyrobena kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceliPlynulý přechod...
Objev podobné jako TESCOMA Nůž kuchařský GrandCHEF 18 cm (884614.00)
TESCOMA Nůž kuchařský PRECIOSO 18 cm (881229.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast TESCOMA PRECIOSO 18 cm je kuchařským nožem, který využijete na krájení a přípravu potravin a surovin nejrůznějšího druhu, jako je maso, zelenina i bylinky, a to jak v domácí, tak profesionální kuchyni. Nůž je vyrobený ze špičkové německé nožířské oceli o tvrdosti HRC 53 a je rovněž precizně ručně nabroušený, což zaručí dokonalý výsledek při práci s ním. Jeho naprosto komfortní používání zajistí ergonomicky tvarovaná rukojeť, která je navíc díky speciálnímu měkčenému plastu protiskluzová. Čepel nože je tvarována do V profilu, který výrazným způsobem usnadňuje práci. Krájení, řezání i sekání s nožem je dokonale pohodlné i bezpečné a zajisté oceníte také možnost umývat jej v myčce na nádobí. Kuchařský nůž TESCOMA PRECIOSO je nožem ve skutečně špičkové kvalitě, který vám maximálně usnadní přípravu vašich oblíbených pokrmů. Klíčové vlastnosti TESCOMA nože kuchařského...
Objev podobné jako TESCOMA Nůž kuchařský PRECIOSO 18 cm (881229.00)
TESCOMA Nůž kuchařský AZZA 20 cm (884530.00)
Nůž z nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť Masivní univerzální kuchařský nůž AZZA 20 cm značky Tescoma je vhodný jak pro profesionální, tak i pro domácí použití. Nůž vyniká svou kvalitou a špičkovým zpracováním, je vyrobený kováním z jednoho kusu prvotřídní nerezavějící japonské oceli o tvrdosti 55-57 HRC. Ručně broušená a tvarovaná čepel si hravě poradí s jakoukoliv krájenou potravinou. V ruce se vám bude nůž pohodlně držet díky ergonomicky tvarované rukojeti s ocelovými nýty. Pořiďte si tohoto skvělého pomocníka pro univerzální použití v kuchyni, bez kterého se při vaření neobejdete.Hlavní přednostivýborný pro univerzální použitíšpičkové zpracování a vysoká kvalitavyrobený kováním z jednoho kusu nerezové oceliručně broušená a tvarovaná čepelergonomicky tvarovaná rukojeť s masivními ocelovými nýty
Objev podobné jako TESCOMA Nůž kuchařský AZZA 20 cm (884530.00)
Kuchařský nůž FORGED Katai 20,5cm
Robustní kuchařský nůž řady FORGED Katai vhodný do každé kuchyněS robustním kuchařským nožem o délce čepele 20,5 cm snadno nakrájíte, nasekáte i nakostičkujete maso, zeleninu, ryby a cokoliv dalšíNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceli VG10 v 5ti vrstváchPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z kořenového dřeva dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 20,5 cmMa
Objev podobné jako Kuchařský nůž FORGED Katai 20,5cm
Kuchařský nůž FORGED Olive 20,5cm
Robustní kuchařský nůž řady FORGED Olive vhodný do každé kuchyněS univerzálním kuchařským nožem o délce čepele 20,5 cm snadno nakrájíte, nasekáte i nakostičkujete maso, zeleninu, ryby a cokoliv dalšíNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceliPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z olivového dřeva dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 20,5 cmMateriál: japonská o
Objev podobné jako Kuchařský nůž FORGED Olive 20,5cm
TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Bezchybný kuchyňský nůž patří do každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž od společnosti Tescoma se skvěle hodí pro širokou paletu úkonů, včetně krájení, drcení či sekání. Délka čepele dosahuje celých 20 cm s šířkou 5 mm. Sympaticky lehká rukojeť z pevného plastu je dokonale vyvážená a k tomu dobře padne do dlaně. Důležité přednosti kuchyňského nože TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm vlastní čepel dlouhou 20 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Nůž typu: japonský nůž
Objev podobné jako TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00)
TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Znamenitý kuchyňský nůž bude neodmyslitelným prvkem kuchařské výbavy. Japonský nůž značky Tescoma se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, kromě krájení zvládá i sekání nebo drcení. Délka čepele je celých 15 cm, široká je pak 4 cm. Lehká rukojeť z nedobytného plastu je vhodně vyvážená a nadto náramně padne do vaší dlaně. Nejdůležitější funkce kuchyňského nože TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm má délku čepele 15 cm Rukojeť z odolného plastu Nůž typu: japonský nůž
Objev podobné jako TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00)
Tescoma Nůž kuchařský Home Profi 17 cm, 17 cm
Nůž Home Profi je tvarován a broušen pro maximální účinek při použití. Čepel nože je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z tvrdého odolného plastu se třemi masivními nýty. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. Rozměry: celková délka 30 cm, délka čepele 17 cm. 5 roků záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž kuchařský Home Profi 17 cm, 17 cm
Banquet Keramický nůž kuchařský Acura Bamboo, 27 cm
Praktický keramický kuchařský nůž Acura Bamboo nesmí chybět v žádné domácnosti. Ostří keramického nože je vyrobeno z keramického materiálu zvaného oxid zirkoničitý. Tato sloučenina vyniká vysokou pevností a odolností. Ergonomická rukojeť z TPR s protiskluzovou úpravou. Nůž je velmi odolný proti skvrnám a snadno se čistí. Čepel do sebe nepropustí žádnou z kyselin obsažených v potravinách. Vitamíny se díky keramické čepeli z potravin neztrácejí. Maso, zelenina či ovoce se nelepí na nůž. Nůž má nízkou hmotnost a vyvážené těžiště, snadno se s ním manipuluje při práci. Keramické nože jsou tvrdší než kovové, proto nepotřebují každodenní přebrušování ocílkou jako ocelové. Daní za vysokou tvrdost je jejich křehkost, proto se nedoporučuje sekat s nimi např. kosti, lámat nůž při krájení a vyvarovat se pádu nože na zem. Šířka ostří: 3,5 cm, síla ostří: 1,8 mm
Objev podobné jako Banquet Keramický nůž kuchařský Acura Bamboo, 27 cm
LAMART LT2125 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 19 CM KATANA (LT2125)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 19 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Výjimečný kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem každé kuchyně. Kuchařský nůž od firmy Lamart se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, od náročného dělení masa na plátky po krájení sýrů. Délka čepele dosahuje v celku 19 cm. Lehká rukojeť ze solidního plastu je dobře vyvážená a kromě toho dobře padne do vaší ruky. Důležité vlastnosti kuchyňského nože LAMART LT2125 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 19 CM KATANA LAMART LT2125 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 19 CM KATANA nabízí čepel o délce 19 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako LAMART LT2125 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 19 CM KATANA (LT2125)
Podívejte se také
- Pánev grilovací litina pr. 24 cm
- Proutěný košík, 24 x 17 cm
- Vánoční dřevěná hvězda Whitewood, 24 cm
- Chlebovka ONLINE 42 x 24 cm
- Lamart LTB2413 kastrol Leger, 24 cm
- Livington Copper Stone pánev 24 cm
- cs solingen panev steinfurt 24 cm
- Tescoma SmartClick 605024 Pánev 24 cm
- Orion Dřevěná mísa MANGO, 24 cm
- Lamart LT1162 kastrol Shape, 24 cm
- Vánoční věnec Verona, pr. 24 cm
- Lamart LT1200 pánev Terracota, 24 cm
- Vánoční věnec Celeiro, pr. 24 cm
- TESCOMA DELÍCIA ¤ 24 cm, růže (8595028405835)
- TRADAG Euroklip 24 × 30 cm (0601_1007)
- OUTBACK hliníková výška 24 cm (PH_P219014)
- VILLEROY & BOCH CELLINI, 24 cm (4003686135697)
- Trevi EM 24 (EM 24)
- Denver DM-24 (DM-24)
- Tontarelli Miska kulatá 24 cm, oranžová (8101019302P06)
- SHUMEE bílý 100 × 24 × 32 cm (809161)
- TORO Cedník s úchyty 24 cm (270073)