Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo

Podívejte se také polystyren nuz

cena 5883.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo

Podívejte se také nuz santoku

cena 5883.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo

Podívejte se také odizolovaci nuz

cena 5883.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

cena 3702.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

cena 3702.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

cena 3702.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

cena 1900.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

cena 1031.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

cena 1031.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

cena 1031.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

cena 1239.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

cena 1239.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

cena 991.0 Kč
Detail

Catler DMS 203 japonský kuchařský nůž

Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny. Délka čepele 203/ celková délka 338 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu. Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev. Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU. Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.

Objev podobné jako Catler DMS 203 japonský kuchařský nůž

cena 3789.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 230 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 270 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu

Objev podobné jako Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm

cena 2974.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 230 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 270 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu

Objev podobné jako Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm

cena 2974.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 230 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 270 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu

Objev podobné jako Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm

cena 2974.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 22,5 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 345 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 22,5 cm

cena 2892.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2644.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 22,5 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 345 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 22,5 cm

cena 2892.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2644.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2644.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 315 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20 cm

cena 2247.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 315 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20 cm

cena 2247.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu

Objev podobné jako Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

cena 2115.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž CARBON FRAGMENT 20 cm, černá, Dellinger

Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí vhodný na téměř všechny činnosti - řezání, krájení, porcování, plátkování, čištění i kolébkové krájení pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž CARBON FRAGMENT 20 cm, černá, Dellinger

cena 1983.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž CARBON FRAGMENT 20 cm, černá, Dellinger

Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí vhodný na téměř všechny činnosti - řezání, krájení, porcování, plátkování, čištění i kolébkové krájení pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž CARBON FRAGMENT 20 cm, černá, Dellinger

cena 1983.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 23 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 230 mm celková délka: 360 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 23 cm

cena 1983.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých červenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 20,5 cm

cena 1718.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 20,5 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých červenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 20,5 cm

cena 1718.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 23 cm

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 230 mm celková délka: 360 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 23 cm

cena 1983.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž GYUTO CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž GYUTO CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 20 cm

cena 397.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž GYUTO CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž GYUTO CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 20 cm

cena 397.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž GYUTO CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Kuchařský nůž GYUTO CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 20 cm

cena 397.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: velmi ostrý nůž asijského typu pro všestranné využití v kuchyni vhodný pro krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny díky výše položenému hrotu jej využijete i při krájení bylinek čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 328 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější

Objev podobné jako Kuchařský nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

cena 528.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: velmi ostrý nůž asijského typu pro všestranné využití v kuchyni vhodný pro krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny díky výše položenému hrotu jej využijete i při krájení bylinek čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 328 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější

Objev podobné jako Kuchařský nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

cena 528.0 Kč
Detail

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

cena 660.0 Kč
Detail

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

cena 660.0 Kč
Detail

Podívejte se také