Víte co je to akvavit? A že artyčok snižuje hladinu cukru v krvi? Kniha Gastronomický kvíz obsahuje více než 700 otázek a odpovědí, které jinou, zábavnou formou rozšíří a doplní znalosti z gastronomie a kulinářství. Počítáte-li se mezi dobré kuchaře, potom jistě lehce zodpovíte na zadané otázky. Pokud ne, zapamatujte si správné odpovědi a překvapíte tak své okolí. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Gastronomický kvíz - Jaroslav Vašák , Gastronomický kvíz: v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí... (978-80-87431-35-1)Gastronomický kvíz v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí, které rozšíří a doplní Vaše znalosti z gastronomie a kulinářství... (patro.cz)
Podobné produkty ako Gastronomický kvíz - Vašák Jaroslav , Jaroslav freyAutor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různé otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka, která obyčejné vaření může povznést na vyšší úroveň. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Gastronomický rádce od A do Ž - Jaroslav Vašák , Rychlý kvíz zvířata (9789463787581)(patro.cz)
Podobné produkty ako Gastronomický rádce od A do Ž - Vašák Jaroslav , Az kvíz junior (8590878623446)Nová zo série Ottových kuchárok prináša 400 vyskúšaných receptov na chutné nátierky pre každú príležitosť. Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek. Nájdete v nej nátisky sladké, slané, pikantné, nízkokalorické, vegetariánske aj nátierky pre diabetikov. Zvládnete s ňou prípravu raňajok, rýchleho občerstvenia i večere. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Nátierky - Jaroslav Vašák , Můj první kvíz (5900221022193)Recepty ze sbírky mistra kuchaře popisují přípravu pokrmů z jednoho z nejzdravějších domácích druhů ovoce. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Borůvková kuchařka - Jaroslav Vašák , Harry potter: kvíz (8595680302329)Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Ovocná kuchařka - Jaroslav Vašák , Jaroslav hašek - povídkyMed má své místo ve výživě člověka odnepaměti. Již v dávné minulosti člověk využíval včely divoce žijící v přírodě k získávání medu. Sloužil jako potrava a v té době také jako jediné sladidlo. Dokonce byl uznáván jako zvláštní dar přírody k léčení ran a nemocí... V této 224 stránkové publikace najdete zajímavé informace o medu, spoustu medových rad a medových receptů. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Medová kuchařka - Jaroslav Vašák , Yato gastronomický termos 10l nerez (5906083002854)Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se kolem sebe. Roste tu totiž spousta hotových pokladů, ze kterých můžete připravit vynikající jídlo či prostředek, který podpoří vaše zdraví. A to všechno bio a ještě navíc bezplatně! (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Natrhej si oběd - Jaroslav Vašák , Yato gastronomický termos 48l pe (5906083002779)Nová zo série Ottových kuchárok prináša 400 vyskúšaných receptov na chutné nátierky pre každú príležitosť. Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek. Nájdete v nej nátisky sladké, slané, pikantné, nízkokalorické, vegetariánske aj nátierky pre diabetikov. Zvládnete s ňou prípravu raňajok, rýchleho občerstvenia i večere. (patro.cz)
Podobné produkty ako Nátierky - Vašák Jaroslav , Yato gastronomický termos 25l nerez (5906083002885)(patro.cz)
Podobné produkty ako Osteoporóza - Kvíz Jaroslav , Yato gastronomický termos 20l nerez (5906083002878)eBook:,Nechoďte do supermarketu, jděte do přírody! Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se kolem sebe. Roste tu totiž spousta hotových pokladů, ze kterých můžete připravit vynikající jídlo či prostředek, který podpoří vaše zdraví. A to všechno bio a ještě navíc bezplatně! (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Natrhej si oběd - Jaroslav Vašák - e-kniha , Yato gastronomický termos 15l pe (5906083002755)Med má své místo ve výživě člověka odnepaměti. Již v dávné minulosti člověk využíval včely divoce žijící v přírodě k získávání medu. Sloužil jako potrava a v té době také jako jediné sladidlo. Dokonce byl uznáván jako zvláštní dar přírody k léčení ran a nemocí... V této 224 stránkové publikace najdete zajímavé informace o medu, spoustu medových rad a medových receptů. (patro.cz)
Podobné produkty ako Medová kuchařka - Vašák Jaroslav , Yato gastronomický termos 35l nerez (5906083002892)Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů. (patro.cz)
Podobné produkty ako Ovocná kuchařka - Vašák Jaroslav , Harry potter - kouzelnický kvíz (8590439201113)eBook:,První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného blaha, nad skleničkou vína, dobrého jídla, ve společnosti svých nejbližších, přátel, kolegů, kamarádů… V této chvíli je napadají skvělé myšlenky, hlavou se jim honí výborné nápady a pohled očí na krásně prostřený stůl přináší do jejich duší pohodu a klid. A protože je jim tak dobře, rozhodli se podělit s vámi o své nejoblíbenější recepty, o své tajné gastronomické hříchy i o své nejmilejší lokály. Součástí knihy jsou ovšem i recepty ze stolů obyčejných lidí a kromě toho, že se vám při jejich čtení budou sbíhat sliny na jazyku, určitě si také uvědomíte, jak moc se kuchyně od té doby změnila. Protože kuchyně je jedním z nejpřesnějších zrcadel doby – nikdo tehdy ještě neřešil bio, éčka ani cukr. Banány byly sice jen o Vánocích a jen pro někoho, ale dobré jídlo rozhodně nebylo luxusem. Byli bychom rádi, kdyby vám tato knížka připomněla krásné chvíle ve společnosti umělců, se kterými se setkáváme na plátnech kin, ale i kouzelné vzpomínky na naše babičky a dědečky, kteří nesli étos první republiky v sobě. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako První republika u stolu - Jaroslav Vašák - e-kniha , Louny na starych pohlednicich martin vostrel havrlant jaroslav rychtarik jaroslavŘíká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se kolem sebe. Roste tu totiž spousta hotových pokladů, ze kterých můžete připravit vynikající jídlo či prostředek, který podpoří vaše zdraví. A to všechno bio a ještě navíc bezplatně! (patro.cz)
Podobné produkty ako Natrhej si oběd - Vašák Jaroslav , Zapadli vlastenci miller jaroslavKniha - autor Jaroslav Vašák, 200 stran, česky Gastronomický kvíz v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí, které rozšíří a doplní Vaše znalosti z gastronomie a kulinářství... (alza.cz)
Podobné produkty ako Gastronomický kvíz: v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí... (978-80-87431-35-1) , Rýchly kvíz veda, príroda, vesmír (9789463787574)Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák , Az kvíz - sport a příroda (8590878621725)První republice bylo vyměřeno jen krátkých dvacet let. Z jejího odkazu však čerpáme dodnes. Její kultura se promítala nejen do uměleckých děl či architektury, ale i do věcí na první pohled přízemnějších: módy, etikety či stolování. Jaké tedy byly gastronomické libůstky tehdejších slavných a jak vypadala kuchyně obyčejných lidí? O tom všem, ale i o dalších pozoruhodnostech spjatých se stolováním, si přečtete v knize, která vychází ze úctyhodné sbírky gastronomických zajímavostí Jaroslava Vašáka. (patro.cz)
Podobné produkty ako První republika u stolu - Vašák Jaroslav , Az kvíz - historie a zeměpis (8590878621749)V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák , Gastronomický a společenský průvodce světem i. evropa (8595637003101)eBook:,Slovník, recepty, zajímavosti z historie českých řemesel a života našich předků Vážení čtenáři, dostává se vám do rukou jedinečná kniha, jež je součástí gastronomické sbírky evidované v pražském Klubu sběratelů kuriozit a v roce 1988 byla vyhodnocena jako pozoruhodná a špičková. Shromažďování podkladů, které trvalo více než třicet let, znamenalo prostudovat obrovské množství literatury, navštívit nejrůznější místa a znamenávat místní pozoruhodnosti a recepty na přípravu místních typických jídel. Můžete se mnou projet křížem krážem naši krásnou zemi, ochutnat, co kde nabízejí nejlepšího, a doma si v klidu připravit krmi, ať už pro slavnostní chvíle, k nedělnímu obědu či pro všední den. Jedním ze záměrů této netradiční kuchařky bylo také uchovat a přiblížit tradice a zvyky našich předků z různých regionů a jejich recepty na tradiční jídla, jež se dědily z generace na generaci a věhlas mnohých z nich přesáhl hranice rodné vesnice. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Česká kuchařka a velký kuchařský slovník - Jaroslav Vašák - e-kniha , Zahada hlavolamu jaroslav foglar audioknihaKuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. žaludkem, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. Jíška se připálí, mléko srazí, knedlíky jsou olověné, maso tuhé, moučník se roztekl. V kuchyni na nás číhá bezpočet nástrah a úskalí, jež nás mohou notně potrápit a zkomplikovat přípravu i toho nejjednoduššího pokrmu. Jak se jim úspěšně vyhnout, jak si osvojit potřebný kuchařský fortel a s jeho pomocí dospět ke kýženému výsledku v podobě chutné a vzhledné krmě, o tom je tato knížka praktických rad. Její autor Jaroslav Vašák je kuchařem profesionálem a gastronomickou profesi ovládá dokonale. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský fortelník aneb abeceda dobrých rad jak v kuchyni neprohrát - Jaroslav Vašák , Ahome plecháček se jménem jaroslav (23193)eBook:,Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A – Ž, vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se o sjednocené (a rozšířené) vydání všech pěti dílů oblíbené kuchařky, jež byly dříve publikovány samostatně. Kniha obsahuje tisíce receptů na téměř 1500 stranách. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž - Jaroslav Vašák - e-kniha , Jarni romance jaroslav vrchlicky martin welsRecepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování. (patro.cz)
Podobné produkty ako Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Vašák Jaroslav , Ked stichne nasa krv reznik jaroslaveBook:,Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času certle či diblíky? A co o Vánocích? Pečete z putrového těsta? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G - Jaroslav Vašák - e-kniha , Kvíz pro předškoláky (978-80-87845-53-0)eBook:,Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času certle či diblíky? A co o Vánocích? Pečete z putrového těsta? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 2. díl: H–K - Jaroslav Vašák - e-kniha , Kvíz pro nejmenší (978-80-87845-50-9)eBook:,Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času telecí kořínek či pajšl? A co v létě? Také mlsáte šaráb? Kniha Jak se vařívalo dříve a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se již o čtvrtý díl oblíbené kuchařky. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š - Jaroslav Vašák - e-kniha , Krček jaroslav: instrumentální skladby - cd (up0201-2)eBook:,Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se již o pátý díl oblíbené kuchařky. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž - Jaroslav Vašák - e-kniha , Jaroslav uhlir zdenek sverak operky cd dvdeBook:,Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času certle či diblíky? A co o Vánocích? Pečete z putrového těsta? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se již o třetí díl oblíbené kuchařky. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 3. díl: L–O - Jaroslav Vašák - e-kniha , Svěcený jaroslav: houslové koncerty - cd (cq0001-2)V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií. (patro.cz)
Podobné produkty ako Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Vašák Jaroslav , Jaroslav valečka (978-80-7641-023-7)Kniha - česky Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku. Uvedené jazyky v tomto slovníku jsou nejpoužívanější v Evropě. Navíc Francie je kolébkou kulinářského umění a mnoho gastronomických termínů se nepřekládá do dalších jazyků. Výběr a sled jednotlivých pojmů vychází z tematických okruhů spojených s činností v hotelu, v kuchyni, v restauraci atd. (alza.cz)
Podobné produkty ako Gastronomický slovník v kostce (8595637003118)Nová kniha Vaška Vašáka seznámí čtenáře prostřednictvím rozhovorů s významnými osobnostmi různých oborů s jejich osobním vztahem k fotbalu. V knize se objeví Karel šíp, Stanislav Hložek, Filip Renč, Adam Mišík, Karel Vágner, Jan Pirk, Ladislav Hampl, Jan Kodeš, Petr Janda, Jakub Kohák, Jan P. Muchow, Miroslav Ondříček, Vašo Patejl, Leoš Semelka, Radek Kašpárek, Zbigniew Czendlik, Jiří Babica, Petr Salava, Barbora Černošková, Jožka Černý a František Veselý. Druhá část obsahuje popisy historie fotbalových hymen našich i zahraničních fotbalových klubů. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Uctívači kulatého božstva - Vašek VašákKniha fejetonů ze života novináře, hudebníka a showmana Vaška Vašáka, doprovázených půvabnými ilustracemi Vladimíra Renčína. (patro.cz)
Podobné produkty ako Jak nachytat lelky - Vašák VašekFotbal, to je hra! A mezi jeho fanoušky je i řada významných a slavných osobností, které mnohdy nejen že sledují tuto hru u televizních obrazovek a z ochozů stadionů, ale třeba se jí někdy i sami věnovali a věnují. Zpověď dvaceti známých osobností o fotbale (Karla Šípa, Petra Jandy, Jana Kodeše, Jana Pirka, Filipa Renče, Adama Mišíka atd.) naleznete v této knize, a k tomu také historii dvaceti sportovních hymen a písní. Jako bonus přidáváme poslední rozhovor s legendárním útočníkem Slavie Praha Františkem Veselým a článek, který pátrá po tom, kde se vůbec vzaly hymny. (patro.cz)
Podobné produkty ako Uctívači kulatého božstva - Vašák VašekGastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku. Uvedené jazyky v tomto slovníku jsou nejpoužívanější v Evropě. Navíc Francie je kolébkou kulinářského umění a mnoho gastronomických termínů se nepřekládá do dalších jazyků. Výběr a sled jednotlivých pojmů vychází z tematických okruhů spojených s činností v hotelu, v kuchyni, v restauraci atd. (patro.cz)
Podobné produkty ako Gastronomický slovník v kostce - Šmíd VáclavHrnec - Přejete si vylepšit vaše kuchařská díla? Hrnec Yato Gastro je k tomu určený. (alza.cz)
Podobné produkty ako Yato Gastronomický termos 15l PE (5906083002755)Hrnec - Nemáte v čem uvařit své oblíbené jídlo? Hrnec Yato Gastro vám zajisté přijde vhod. (alza.cz)
Podobné produkty ako Yato Gastronomický termos 20l Nerez (5906083002878)Hrnec - Nedáte dopustit na přípravu jídla doma? Hrnec Yato Gastro vám nemůže ve vašem vybavení chybět. (alza.cz)
Podobné produkty ako Yato Gastronomický termos 48l PE (5906083002779)Hrnec - Rádi byste zlepšili vaše kuchařské dovednosti? Hrnec Yato Gastro pro vás bude pravou rukou. (alza.cz)
Podobné produkty ako Yato Gastronomický termos 25l Nerez (5906083002885)Hrnec - Potřebujete zdokonalit váš kuchařský um? Hrnec Yato Gastro je k tomu určený. (alza.cz)
Podobné produkty ako Yato Gastronomický termos 35l Nerez (5906083002892)Hrnec - Rádi byste zlepšili vaše kuchařské dovednosti? Hrnec Yato Gastro je přesně to co potřebujete. (alza.cz)
Podobné produkty ako Yato Gastronomický termos 10l Nerez (5906083002854)Jak se jmenoval pes Pabla Picassa? Kolika let se dožila nejstarší pijavice a jakou rychlostí zvládne letět vlaštovka? Protože má autor Vašek Vašák rád humor a hrdinové knížky mu občas přijdou legrační, radí čtenářům se – kromě toho, že se dozví i nepříliš známá fakta – také pobavit. Třeba jeho vyprávěním o osmdesáti devíti zástupcích zvířecí říše a vtipnými ilustracemi Jiřího Slívy. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Když spolu zvířata chodí - Vašek VašákPublikácia Hotelový a gastronomický manažment - Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu až po kontrolu). Úlohy a zadania sú vypracované na základe obsahových a výkonových štandardov. Prezentujú najnovšie trendy v hotelovom manažmente. Pri aktualizácii učiva na hotelových akadémiách, ale aj stredných odborných školách so zameraním na cestovný ruch a spoločné stravovanie by určite nová cvičebnica nemala chýbať. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Hotelový a gastronomický manažment 2 - Peter HuľoPublikácia Hotelový a gastronomický manažment - Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu až po kontrolu). Úlohy a zadania sú vypracované na základe obsahových a výkonových štandardov. Prezentujú najnovšie trendy v hotelovom manažmente. Pri aktualizácii učiva na hotelových akadémiách, ale aj stredných odborných školách so zameraním na cestovný ruch a spoločné stravovanie by určite nová cvičebnica nemala chýbať. (patro.cz)
Podobné produkty ako Hotelový a gastronomický manažment 2 - Huľo PeterAutoři předávají své celoživotní zkušenosti každému, kdo se připravuje na obchodní či služební cestu, dovolenou v cizině, nebo na setkání se zahraničními přáteli. První díl je věnovaný zemím Evropy. (patro.cz)
Podobné produkty ako Gastronomický a společenský průvodce světem I. EvropaKniha - autor Dobromil Ječný; Vlasta Gregorová, česky Autoři předávají své celoživotní zkušenosti každému, kdo se připravuje na obchodní či služební cestu, dovolenou v cizině, nebo na setkání se zahraničními přáteli. První díl je věnovaný zemím Evropy. (alza.cz)
Podobné produkty ako Gastronomický a společenský průvodce světem I. Evropa (8595637003101)eBook:,Zvířata připomínají v některých situacích lidi. Třeba když „spolu chodí“. Jak se jmenoval pes Pabla Picassa? Kolika let se dožila nejstarší pijavice a jakou rychlostí zvládne letět vlaštovka? Protože má autor Vašek Vašák rád humor a hrdinové knížky mu občas přijdou legrační, radí čtenářům se – kromě toho, že se dozví i nepříliš známá fakta – také pobavit. Třeba jeho vyprávěním o osmdesáti devíti zástupcích zvířecí říše a vtipnými ilustracemi Jiřího Slívy. (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Když spolu zvířata chodí - Vašek Vašák - e-knihaKniha - autor Jaroslav Vašák, 500 stran, česky (alza.cz)
Podobné produkty ako Gastronomický rádce od A do Ž: 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích... (978-80-87431-34-4)Gastronomický a společenský průvodce světem vychází již ve druhém dílu. Připraví Vás na setkání s jinou kulturou, nabídne ověřené návody na chování v exotických zemích a v některých případech Vám možná dokonce pomůže ochránit Váš majetek a snad i život. Upozorní Vás na gastronomické odlišnosti, na místní speciality, které byste neměli opominout a naopak na poživatiny, kterým je lépe se velkým okruhem vyhnout. (patro.cz)
Podobné produkty ako Gastronomický a společenský průvodce světem II. Afrika a AsieObrázkový kvíz pro předškoláky je určen pro zábavu na procházce i na cestě, obohatí slovní zásobu a ověří znalosti dítěte - (knihydobrovsky.cz)
Podobné produkty ako Kvíz pro nejmenší