Fiskars škrabka essential 1023786

Produkt Fiskars škrabka essential 1023786 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fiskars škrabka essential 1023786 upraviť a produkt hľadať znova.

Fiskars Škrabka Essential 1023786

Detail

Škrabka prémiové značky Fiskars je ideální pro loupání ovoce a zeleniny. Kvalitně zpracovaná škrabka, je nástroj který by neměl chybět v žádné kuchyni. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Škrabka Essential 1023786 , Fiskars škrabka quikfit na čištění spár (1000734)

Fiskars Škrabka příčná 1016122

Detail

Škrabka příčná Fiskars je skvělá pro loupání či čištění mrkve, křenu, okurek a jiné podlouhlé zeleniny, vynikající také na tvrdý i měkký sýr. Kvalitní příčná škrabka Fiskars Functional Form o délce 23 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Škrabka příčná 1016122 , Fiskars xact™ škrabka na plevel (1027042)

Fiskars škrabka na led Solid 146063

Detail

Škrabka na sníh a led Fiskars je skvělým pomocníkem v zimních měsících do každého auta. Pomůže Vám odstranit led z oken vašeho auta. Škrabka na led je vyrobená z lehkého materiálu, je ergonomicky tvarovaná a má dvojitou čepel, která čistí v obou směrech. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars škrabka na led Solid 146063 , Fiskars 112290

Fiskars škrabka na led SnowExpert 143062

Detail

Škrabka na led s kartáčem Fiskars SnowXpert vám pomůžu odstranit led z oken vašeho auta a je skvělým pomocníkem v zimních měsících do každého auta. Škrabka na led je pro lepší používání oddělitelná od zbytku nástroje, konstrukce je převzatá z hrabla na sníh pro lepší používání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars škrabka na led SnowExpert 143062

Fiskars Škrabka QuikFit na čištění spár (1000734)

Fiskars Škrabka QuikFit na čištění spár (1000734)
Detail

Škrabka dvoustranná, víceúčelová, materiál čepelí: bórová ocel, mechanismus zámku QuikFit pro připojení na univerzální pracovní adaptér či násadu, modelové označení 1000734 Ulehčete si práci na kolem domu a na zahradě pomocí obyčejných, ale sofistikovaných nástrojů, jako je třeba tato škrabka na čištění spár QuikFit od Fiskars. Samotný systém QuikFit je velmi pohodlný, na jednu rukojeť můžete nacvaknout různé nástroje. Škrabka na spáry je oboustranná, vyrobena z bórové oceli a představuje účinný nástroj na čištění dlažby a chodníků od nechtěného prorůstajícího plevele a mechu. Je lehká, pevná a lze ji použít i jako motyčku k udržování záhonů.Klíčové vlastnostiŠkrabka na čištění spár FiskarsSoučást sofistikovaného systému QuikFitK čištění dlažby a chodníků od plevele a mechuZ bórové oceliLehká a pevnáOboustrannáDélka:18,7 cmHmotnost:220 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Škrabka QuikFit na čištění spár (1000734) , Fiskars 137020

Škrabka Functional Form Fiskars

Škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars 112190

Škrabka Functional Form Fiskars

Škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars 139970

Škrabka Functional Form Fiskars

Škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars 1020126

Příčná škrabka Functional Form Fiskars

Příčná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Kvalitní příčná škrabka je jako stvořená na loupání či čištění mrkve, křenu, okurek a jiné podlouhlé zeleniny. Vynikající také na tvrdý i měkký sýr. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Příčná škrabka Functional Form Fiskars , Škrabka sf1501 (116050)

Otočná škrabka Functional Form Fiskars

Otočná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální otočná škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. S otočnou čepelí pro snadné loupání Čepel je uchycena na dvou místech, což zajišťuje větší odolnost škrabky SoftgripTM madlo pro snadné a bezpečné použití Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Otočná škrabka Functional Form Fiskars , Škrabka černá (116051)

Příčná škrabka Functional Form Fiskars

Příčná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Kvalitní příčná škrabka je jako stvořená na loupání či čištění mrkve, křenu, okurek a jiné podlouhlé zeleniny. Vynikající také na tvrdý i měkký sýr. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Příčná škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars lopatka solid (1000694)

Otočná škrabka Functional Form Fiskars

Otočná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální otočná škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. S otočnou čepelí pro snadné loupání Čepel je uchycena na dvou místech, což zajišťuje větší odolnost škrabky SoftgripTM madlo pro snadné a bezpečné použití Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Otočná škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars oscilující zavlažovač (1023659)

Příčná škrabka Functional Form Fiskars

Příčná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Kvalitní příčná škrabka je jako stvořená na loupání či čištění mrkve, křenu, okurek a jiné podlouhlé zeleniny. Vynikající také na tvrdý i měkký sýr. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Příčná škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars lopata ergonomic (1025376)

Otočná škrabka Functional Form Fiskars

Otočná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální otočná škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. S otočnou čepelí pro snadné loupání Čepel je uchycena na dvou místech, což zajišťuje větší odolnost škrabky SoftgripTM madlo pro snadné a bezpečné použití Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Otočná škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars 136022 quikfit m

Fiskars Xact™ škrabka na plevel (1027042)

Fiskars Xact™ škrabka na plevel (1027042)
Detail

Škrabka s dvojitým ostřím pro snadné odstraňování plevele mezi řádky rostlin (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Xact™ škrabka na plevel (1027042) , Fiskars motyčka solid (1016035)

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky z řady Fiskars Essential mají silné ostré čepele se zoubkováním, které usnadňuje střihání, a tvarovaná držadla pro otevírání PET lahví. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Essential Fiskars , Fiskars motyčka white (1027035)

Kuchařské nůžky Essential Fiskars

Kuchařské nůžky Essential Fiskars
Detail

Silné nůžky, ideální pro porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. Spodní držadlo s okem, které zamezí sklouznutí ruky. Zámek je konstruován pro bezpečné přenášení. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Essential Fiskars , Fiskars lopatka quikfit (1000730)

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky z řady Fiskars Essential mají silné ostré čepele se zoubkováním, které usnadňuje střihání, a tvarovaná držadla pro otevírání PET lahví. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Essential Fiskars , Škrabka vosku skivo (71)

Kuchařské nůžky Essential Fiskars

Kuchařské nůžky Essential Fiskars
Detail

Silné nůžky, ideální pro porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. Spodní držadlo s okem, které zamezí sklouznutí ruky. Zámek je konstruován pro bezpečné přenášení. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Essential Fiskars , Progress škrabka příčná (bw09573g)

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky z řady Fiskars Essential mají silné ostré čepele se zoubkováním, které usnadňuje střihání, a tvarovaná držadla pro otevírání PET lahví. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Essential Fiskars , Fackelmann škrabka kyvná (33072)

Kuchařské nůžky Essential Fiskars

Kuchařské nůžky Essential Fiskars
Detail

Silné nůžky, ideální pro porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. Spodní držadlo s okem, které zamezí sklouznutí ruky. Zámek je konstruován pro bezpečné přenášení. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Essential Fiskars , Vyprošťovací podložka + škrabka 1ks

Fiskars QuikFit Škrabka na plevel (139970), záruka 5 let

Detail

Škrabka na plevel Fiskars Quikfit na odstraňování plevele pohybem tam a zpět. Pracovní část je vyrobena z bórové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars QuikFit Škrabka na plevel (139970), záruka 5 let , Multifunkční škrabka na zeleninu

Fiskars Light Škrabka na plevel (1019610) + záruka 5 let

Detail

Škrabka na plevel Fiskars Light na odstraňování plevele pohybem tam a zpět. Pracovní část je vyrobena z oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Light Škrabka na plevel (1019610) + záruka 5 let , Sada nožů 5ks+škrabka

Fiskars Nůžky Essential kuchyňské 1023820

Detail

Nůžky kuchyňské Essential se stanou všestranným pomocníkem ve vaší kuchyni. Silné ostré čepele se zoubky usnadňují střihání. Jistě využijete také otvirák na PET lahve. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky Essential kuchyňské 1023820 , Orion kuchyňská škrabka double

Fiskars Light Škrabka na plevel (1019610) + záruka 5 let - zánovní

Detail

Škrabka na plevel Fiskars Light na odstraňování plevele pohybem tam a zpět. Pracovní část je vyrobena z oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Light Škrabka na plevel (1019610) + záruka 5 let - zánovní , Hendi škrabka 856178 (856178)

Fiskars Struhadlo Essential, 4 strany 1023798

Detail

Klasické čtyřhranné struhadlo Essential od prémiové značky Fiskars. Struhadlo se všemi základními funkcemi a pevným držadlem je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Struhadlo Essential, 4 strany 1023798 , Fiskars provzdušňovač trávníku quikfit (1000689)

Fiskars QuikFit Škrabka na čištění spár dvoustranná (137562) + záruka 5 let

Detail

Dvoustranná škrabka na čištění spár Fiskars má víceúčelové použití k čištění dlaždic od mechu a plevelů. Určena je také ke kultivaci záhonů. Čepele jsou vyrobeny z bórové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars QuikFit Škrabka na čištění spár dvoustranná (137562) + záruka 5 let , Fiskars adaptér pro zavlažovač (1027089)

Tefal set škrabka + nůž 9 cm ESSENTIAL K2212S55

Detail

Tefal set škrabka + nůž 9 cm ESSENTIAL. Škrabka na brambory a zeleninu ve tvaru Y má naklápěcí čepel pro rychlé škrábání, lze ji mýt v myčce a je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů pro dlouhodobou funkčnost. Nůž s čepelí z kvalitní nerezové oceli výborně využijete při zpracování ovoce či zeleniny. Slouží k snadnému vykrajování a využijete ho dokonce i k dekorování surovin před podáním. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tefal set škrabka + nůž 9 cm ESSENTIAL K2212S55 , Fiskars vypichovák plevele quikfit (1000731)

Fiskars Nůžky Essential univerzální 21 cm 1023817

Detail

Odolné nůžky univerzální Essential 21 cm se stanou nezbytným společnkem v každé kuchyni. Jsou vhodné na každodenní používání v domácnosti. Čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky Essential univerzální 21 cm 1023817 , Fiskars hrábě quikfit univerzální (1000643)

Fiskars Set nožů ESSENTIAL na zeleninu 3 ks

Detail

Set ESSENTIAL značky Fiskars obsahuje 3 nože na krájení zeleniny – loupací, okrajovací a snídaňový nůž. Jsou vyrobeny z velice kvalitní nerezové oceli o optimální tvrdosti HRC 53. Lze je mýt v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set nožů ESSENTIAL na zeleninu 3 ks , Fiskars vidle solid kompostové (1003459)

Fiskars Škrabka Essential na ryby 1023800

Detail

Prémiová škrabka na ryby Essential od kvalitní značky Fiskars. Tento malý ale šikovný pomocník se vám bude hodit při odšupinování ryb. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Škrabka Essential na ryby 1023800

Tefal Set škrabka a nůž 12 cm Essential K2219255 (K2219255)

Tefal Set škrabka a nůž 12 cm Essential K2219255 (K2219255)
Detail

Sada nožů 2 ks, univerzální nůž 12 cm, škrabka na všechny druhy ovoce a zeleniny, materiál čepelí nerezová ocel, ergonomická rukojeť s měkčeným úchopem, kvalitní provedení pro každodenní použití, doporučené ruční mytí Select brand: Úvod Hlavní info Technické specifikace Sada nože a škrabky Tefal Essential K2219255 Nožů v kuchyni není nikdy dost. Rozhodně vás potěší sada nože a škrabky Tefal Essential K22192255, bez které se žádná domácnost neobejde. Univerzální nůž s délkou čepele 12 cm perfektně nakrájí vše, na co si vzpomenete a se škrabkou připravíte perfektní přílohu. Sada se chlubí dlouhou životností a prvotřídním designem. Ergonomická rukojeť Sada Tefal Essential K22192255 s ergonomickou rukojetí Nože Tefal Essential... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tefal Set škrabka a nůž 12 cm Essential K2219255 (K2219255)

Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI

Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI
Detail

Velmi kvalitní plexisklová škrabka Holmenkol k odstraňování přebytečného zažehleného vosku. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI

Swix Plastová škrabka Škrabka, červená, velikost UNI

Swix Plastová škrabka Škrabka, červená, velikost UNI
Detail

Víceúčelová škrabka Swix na žlábky z pevnějšího materiálu. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Swix Plastová škrabka Škrabka, červená, velikost UNI

Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI

Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI
Detail

Velmi kvalitní plexisklová škrabka Holmenkol k odstraňování přebytečného zažehleného vosku. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI

Skivo PLASTOVÁ ŠKRABKA Škrabka, černá, velikost UNI

Skivo PLASTOVÁ ŠKRABKA Škrabka, černá, velikost UNI
Detail

Plastová škrabka Skivo, určená k odstraňování a roztírání vosků. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Skivo PLASTOVÁ ŠKRABKA Škrabka, černá, velikost UNI

Náhradní břity do škrabky, 10ks, pro škrabku 8855060,62 EXTOL-CRAFT

Náhradní břity do škrabky, 10ks, pro škrabku 8855060,62 EXTOL-CRAFT
Detail

Náhradní břity do škrabky, 10ks, pro škrabku 8855060,62, EXTOL CRAFT Hlavní technické parametry: tech. údaje: 10ks popis: pro škrabku 8855060,62 (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Náhradní břity do škrabky, 10ks, pro škrabku 8855060,62 EXTOL-CRAFT

Leifheit Škrabka

Detail

Kvalitní plastová škrabka na brambory a zeleninu. Leifheit Škrabka se snadno udržuje a nabízí dlouhou životnost. Usnadněte si loupání zeleniny s tímto praktickým doplňkem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Škrabka

JOLLY Škrabka na sklokeramické desky + 5x náhradní nože pro škrabku (4040S)

JOLLY Škrabka na sklokeramické desky + 5x náhradní nože pro škrabku (4040S)
Detail

Škrabka na sklokeramické desky Škrabka na sklokeramické desky značky JOLLY. Pohodlně odstraní nečistoty, připáleniny a zbytky jídla. V balení naleznete 5 kusů náhradních nožů. Klíčové vlastnosti škrabky na sklokeramické desky JOLLY + 5× náhradní nože pro škrabkuŠkrabka na sklokeramické desky značky JOLLYPohodlně odstraní nečistoty a zbytky jídlaV balení 5× náhradní nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako JOLLY Škrabka na sklokeramické desky + 5x náhradní nože pro škrabku (4040S)

Fiskars Rýč SOLID špičatý (131413) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Špičatý rýč Fiskars Solid má ostrou špičatou pracovní část k provzdušňování, rýpání a obracení půdy a přesekávání kořenů. Naostřená čepel k přeseknutí kořenů snadno proniká do půdy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Rýč SOLID špičatý (131413) + záruka Fiskars 5 let

Fiskars PROFI P90 Nůžky (111960) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Profesionální zahradní nůžky Fiskars 111960, s max. průměrem střihu 26 mm, mají vynikající ergonomická držadla s příjemným měkkým povrchem, který zajišťuje tlumení rázů a snižuje únavu svalů. Nůžky mají zářez pro střihání drátů a regulovatelný přítlak čepelí se zámkem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars PROFI P90 Nůžky (111960) + záruka Fiskars 5 let

Fiskars X46 3700 kalač (122161) + záruka Fiskars 2 roky

Detail

Kvalitní kalač o délce 900 mm, vhodný na štípání velkých špalků a k osekávání přebytečných větví. Hmotnost kalače je 4,6 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars X46 3700 kalač (122161) + záruka Fiskars 2 roky

Fiskars Vidle SOLID rycí (133423) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Rycí vidle Fiskars Solid mají pevné hroty pro rytí v kamenité půdě. Velké držadlo ve tvaru D je možné uchopit velkou i malou rukou, a to i v rukavicích. Vhodné pro práci se zahradním odpadem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Vidle SOLID rycí (133423) + záruka Fiskars 5 let

Škrabka na paty

Škrabka na paty
Detail

Škrabka na paty Kovová hrubá škrabka na paty pro odstranění odumřelé vrstvy pokožky na patách a pro jejich zjemnění. Dodává chodidlům hebkost. Materiál: plast/kov Délka pilníku: 16,5 cm Rozměr brusné plochy: 6,5 x 4 cm (rajnehtu.cz)

Podobné produkty ako Škrabka na paty

Škrabka kuchyňská KDS

Škrabka kuchyňská KDS
Detail

Škrabka na brambory, ovoce a zeleninu české výroby najde ve vaší kuchyni široké uplatnění. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli a na rukojeť je použita zdravotně nezávadná plastická hmota. Je odolná proti nárazu a tepelně odolná do 100 °C. Možnost zavěšení díky očku v rukojeti. Při správném broušení ocílkou nebo brouskem je zaručena funkce výrobku min. 10 let. Materiál: kvalitní nerezavějící ocel, plast Rozměry: d. čepele 7,5 cm, š. čepele 1,5 cm, celková délka škrabky 18 cm Tepelná odolnost: do 100 °C Vhodné do myčky nádobí: ano (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Škrabka kuchyňská KDS

Škrabka Victorinox nerezová

Škrabka Victorinox nerezová
Detail

vyrobeno z prvotřídní švýcarské oceli estrémně lehká a ostrá pro praváky i pro leváky Kuchyňská škrabka na zeleninu od švýcarského výrobce Victorinox je vyrobena z plastu červené barvy, a kvalitní nerezové čepeli. Je lehká, bytelná a extra ostrá. Po vyzkoušení této škrabky už nikdy nebudete chtít vyzkoušet jinou. Je oboustranná, což znamená, že je vhodná pro leváky i pro praváky. Materiál: plast, nerez Rozměry: 210 x 45 x 21 mm Hmotnost: 32 g (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Škrabka Victorinox nerezová

Škrabka TES D0147

Škrabka TES D0147
Detail

NakupteŠkrabka TES D0147z kategorieDílna > Ruční nářadí > Ostatní ruční nářadíza55.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Škrabka TES D0147

Škrabka na jazyk

Škrabka na jazyk
Detail

Objevte výhody starověké ajurvédské praxe Jiwah Prakshalan: čištění nežádoucích toxinů a zbytků z jazyka pomocí měděné škrabky na jazyk. V tradiční ajurvédské medicíně je jazyk velmi klíčovou a vypovídající částí těla. Je považován za mikrokosmos celého systému, kterým jsou naše těla. To je důvod, proč je škrábání jazyka pro ústní hygienu tak důležité. Stav vašeho jazyka – jeho barva, povlak a struktura – ukazuje stav vašeho celkového zdraví. Během spánku se vám na jazyku tvoří povlak nestrávených částic. Když se probudíte, je třeba tyto částice odstranit, abyste udrželi zdravou ústní hygienu a obnovili svěží dech. Je prokázáno, že každodenní používání škrabek na jazyk snižuje zápach z úst tím, že odstraňuje tento nežádoucí povlak a zlepšuje celkovou hygienu úst. > snižuje povlak na jazyku > zlepšuje celkovou ústní hygienu > snižuje těkavé sloučeniny síry, které jsou vedlejšími produkty bakterií v ústech spojených se zápachem z úst > eliminuje špatné bakterie v ústech, které mohou poškodit zuby, dásně a zdraví ústní dutiny Měď se používá po staletí a je známo, že je odolná vůči bakteriím a antiseptická. Výhody čištění jazyka jasně ukázaly, že je to nezbytný rituál, který je třeba zahrnout do vaší rutiny péče o sebe. Je prokázáno, že každodenní používání škrabek na jazyk snižuje zápach z úst tím, že odstraňuje tento nežádoucí povlak a zlepšuje celkovou hygienu úst. POKYNY K PÉČI > k mytí škrabky nepoužívejte vroucí vodu > k přirozenému čištění použijte domácí roztok citronu a soli: citron překrojte napůl, osolte na řeznou stranu a jemně rozetřete na škrabku, nebo: vytvořte světlou pastu se solí a citronovou šťávou. Po rozpuštění soli očistěte škrabku měkkým hadříkem > opláchněte ve vlažné vodě a otřete > nepoužívejte drsnou houbu – měď je měkký kov a použití drsné houby nebo štětce může její povrch poškrábat > škrabku na jazyk vyčistěte podle potřeby – po každém použití doporučujeme důkladně opláchnout a čistit 2krát týdně (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Škrabka na jazyk

Škrabka Toko plastová

Škrabka Toko plastová
Detail

Na odstranění přebytečného vosku z rýh, rohů a stranic, s vroubky na rozetření lepidla (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako Škrabka Toko plastová

Škrabka se stěrkou

Škrabka se stěrkou
Detail

Škrabka se stěrkou značky Auto Hotárek! Je praktická, protože má gumovou stírací lamelu. Je nejmenší, takže se všude vejde! Je nejlepší, protože je na ní naše logo! Je nejlevnější, protože jsme ji přivezli z Číny! No není to skvělé!? (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Škrabka se stěrkou
Fiskars Škrabka QuikFit na čištění spár (1000734), Fiskars Xact™ škrabka na plevel (1027042), Fiskars 112290, FISKARS 137020, Fiskars 112190, FISKARS 139970, Fiskars 1020126, Škrabka SF1501 (116050), Škrabka černá (116051), Fiskars Lopatka Solid (1000694), FISKARS Oscilující zavlažovač (1023659), Fiskars Lopata Ergonomic (1025376), FISKARS 136022 QuikFit M, Fiskars Motyčka Solid (1016035), Fiskars Motyčka White (1027035), Fiskars Lopatka QuikFit (1000730), Škrabka vosku SKIVO (71), PROGRESS Škrabka příčná (BW09573G), FACKELMANN Škrabka kyvná (33072), Vyprošťovací podložka + škrabka 1ks, Multifunkční škrabka na zeleninu, Sada nožů 5ks+škrabka, Orion Kuchyňská škrabka Double, HENDI škrabka 856178 (856178), Fiskars Provzdušňovač trávníku QuikFit (1000689), FISKARS Adaptér pro zavlažovač (1027089), Fiskars Vypichovák plevele QuikFit (1000731), Fiskars Hrábě QuikFit univerzální (1000643), Fiskars Vidle Solid kompostové (1003459)