Fiskars struhadlo essential, 4 strany 1023798

Produkt Fiskars struhadlo essential, 4 strany 1023798 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fiskars struhadlo essential, 4 strany 1023798 upraviť a produkt hľadať znova.

Fiskars Struhadlo Essential, 4 strany 1023798

Detail

Klasické čtyřhranné struhadlo Essential od prémiové značky Fiskars. Struhadlo se všemi základními funkcemi a pevným držadlem je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Struhadlo Essential, 4 strany 1023798 , Orion struhadlo nerez 4 hrany

Hrubé struhadlo Functional Form Fiskars

Hrubé struhadlo Functional Form Fiskars
Detail

Skvělý pomocník pro hrubé strouhání zeleniny, ovoce a sýrů. Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití. V unikátním úzkém designu, snadno jej klidíte i do omezeného prostoru. Čepel z kvalitní nerezové oceli Ideální pro snadnou tvorbu plátků Chránič prstů pro větší bezpečnost při strouhání Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Hrubé struhadlo Functional Form Fiskars , Struhadlo 4 stranne nerez uh

Hrubé struhadlo Functional Form Fiskars

Hrubé struhadlo Functional Form Fiskars
Detail

Skvělý pomocník pro hrubé strouhání zeleniny, ovoce a sýrů. Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití. V unikátním úzkém designu, snadno jej klidíte i do omezeného prostoru. Čepel z kvalitní nerezové oceli Ideální pro snadnou tvorbu plátků Chránič prstů pro větší bezpečnost při strouhání Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hrubé struhadlo Functional Form Fiskars , Fiskars rychlospojka hadice 3/4" (1027077)

Jemné struhadlo Functional Form Fiskars

Jemné struhadlo Functional Form Fiskars
Detail

Skvělý pomocník pro jemné strouhání zázvoru, citronové kůry a čokolády. Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití. V unikátním úzkém designu, snadno jej klidíte i do omezeného prostoru. Čepel z kvalitní nerezové oceli Ideální pro snadnou tvorbu plátků Chránič prstů pro větší bezpečnost při strouhání Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Jemné struhadlo Functional Form Fiskars

Hrubé struhadlo Functional Form Fiskars

Hrubé struhadlo Functional Form Fiskars
Detail

Skvělý pomocník pro hrubé strouhání zeleniny, ovoce a sýrů. Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití. V unikátním úzkém designu, snadno jej klidíte i do omezeného prostoru. Čepel z kvalitní nerezové oceli Ideální pro snadnou tvorbu plátků Chránič prstů pro větší bezpečnost při strouhání Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Hrubé struhadlo Functional Form Fiskars , Orion struhadlo nerez/guma 4 hrany

Jemné struhadlo Functional Form Fiskars

Jemné struhadlo Functional Form Fiskars
Detail

Skvělý pomocník pro jemné strouhání zázvoru, citronové kůry a čokolády. Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití. V unikátním úzkém designu, snadno jej klidíte i do omezeného prostoru. Čepel z kvalitní nerezové oceli Ideální pro snadnou tvorbu plátků Chránič prstů pro větší bezpečnost při strouhání Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Jemné struhadlo Functional Form Fiskars , Fiskars rychlospojka hadice comfort 3/4" (1027074)

Jemné struhadlo Functional Form Fiskars

Jemné struhadlo Functional Form Fiskars
Detail

Skvělý pomocník pro jemné strouhání zázvoru, citronové kůry a čokolády. Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití. V unikátním úzkém designu, snadno jej klidíte i do omezeného prostoru. Čepel z kvalitní nerezové oceli Ideální pro snadnou tvorbu plátků Chránič prstů pro větší bezpečnost při strouhání Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Jemné struhadlo Functional Form Fiskars , Fiskars spojka ke kohoutku g3/4" (1027058)

Struhadlo s miskou Functional Form Fiskars

Struhadlo s miskou Functional Form Fiskars
Detail

Nový systém pro snadnější přípravu jídla. Jemné struhadlo pasuje na misku, do které padají strouhané potraviny. Víčko se použije k uzavření misky a nastrouhaný obsah tak lze dlouho uchovat čerstvý a neokorává. Misku lze vložit do chladničky. Struhadlo má velmi ostré břity. Parametry: Výška: 62 mm Délka: 220 mm Šířka: 92 mm Hmotnost: 140 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Struhadlo s miskou Functional Form Fiskars , Orion struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)

Struhadlo s miskou Functional Form Fiskars

Struhadlo s miskou Functional Form Fiskars
Detail

Nový systém pro snadnější přípravu jídla. Jemné struhadlo pasuje na misku, do které padají strouhané potraviny. Víčko se použije k uzavření misky a nastrouhaný obsah tak lze dlouho uchovat čerstvý a neokorává. Misku lze vložit do chladničky. Struhadlo má velmi ostré břity. Parametry: Výška: 62 mm Délka: 220 mm Šířka: 92 mm Hmotnost: 140 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Struhadlo s miskou Functional Form Fiskars , Orion struhadlo nerez 4 hrany mini (120784)

Struhadlo s miskou Functional Form Fiskars

Struhadlo s miskou Functional Form Fiskars
Detail

Nový systém pro snadnější přípravu jídla. Jemné struhadlo pasuje na misku, do které padají strouhané potraviny. Víčko se použije k uzavření misky a nastrouhaný obsah tak lze dlouho uchovat čerstvý a neokorává. Misku lze vložit do chladničky. Struhadlo má velmi ostré břity. Parametry: Výška: 62 mm Délka: 220 mm Šířka: 92 mm Hmotnost: 140 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo s miskou Functional Form Fiskars , Lidka z malé strany (978-80-7229-693-4)

Sada struhadel Functional Form Fiskars 2 ks

Sada struhadel Functional Form Fiskars 2 ks
Detail

Sada Fiskars obsahuje jedno hrubé struhadlo a jedno jemné struhadlo. Mají skvělou ochranu, která zajišťuje bezpečí Vašich prstů. Lze mýt v myčce. Struhadlo jemné Fiskars Functional Form (1014412) Skvělý kráječ pro jednoduché strouhání Skvělé pro strouhání zázvoru, citrónové kůry a čokolády Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Struhadlo hrubé Fiskars Functional Form (1014410) Skvělý pomocník pro hrubé strouhání Ideální pro strouhání zeleniny, ovoce a sýrů Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada struhadel Functional Form Fiskars 2 ks , Fiskars rychlospojka hadice comfort stop 3/4" (1027081)

Sada struhadel Functional Form Fiskars 2 ks

Sada struhadel Functional Form Fiskars 2 ks
Detail

Sada Fiskars obsahuje jedno hrubé struhadlo a jedno jemné struhadlo. Mají skvělou ochranu, která zajišťuje bezpečí Vašich prstů. Lze mýt v myčce. Struhadlo jemné Fiskars Functional Form (1014412) Skvělý kráječ pro jednoduché strouhání Skvělé pro strouhání zázvoru, citrónové kůry a čokolády Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Struhadlo hrubé Fiskars Functional Form (1014410) Skvělý pomocník pro hrubé strouhání Ideální pro strouhání zeleniny, ovoce a sýrů Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada struhadel Functional Form Fiskars 2 ks , Fiskars spojka ke kohoutku fibercomp g3/4" (1027054)

Sada struhadel Functional Form Fiskars 2 ks

Sada struhadel Functional Form Fiskars 2 ks
Detail

Sada Fiskars obsahuje jedno hrubé struhadlo a jedno jemné struhadlo. Mají skvělou ochranu, která zajišťuje bezpečí Vašich prstů. Lze mýt v myčce. Struhadlo jemné Fiskars Functional Form (1014412) Skvělý kráječ pro jednoduché strouhání Skvělé pro strouhání zázvoru, citrónové kůry a čokolády Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Struhadlo hrubé Fiskars Functional Form (1014410) Skvělý pomocník pro hrubé strouhání Ideální pro strouhání zeleniny, ovoce a sýrů Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada struhadel Functional Form Fiskars 2 ks , Fiskars rychlospojka hadice fibercomp stop 3/4" (1054790)

Fiskars Set struhadel FUNCTIONAL FORM 2 ks

Detail

div>Set FUNCTIONAL FORM od značky Fiskars, které najde své místo v každé domácnosti disponuje dvěma struhadly. Jedno na jemné strouhání a jedno na hrubé. Pro vaši větší bezpečnost je součástí chránič prstů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set struhadel FUNCTIONAL FORM 2 ks , Fiskars o-kroužek pro zavlažovač, 4 ks (1024091)

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky z řady Fiskars Essential mají silné ostré čepele se zoubkováním, které usnadňuje střihání, a tvarovaná držadla pro otevírání PET lahví. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Essential Fiskars , Fiskars 112290

Kuchařské nůžky Essential Fiskars

Kuchařské nůžky Essential Fiskars
Detail

Silné nůžky, ideální pro porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. Spodní držadlo s okem, které zamezí sklouznutí ruky. Zámek je konstruován pro bezpečné přenášení. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Essential Fiskars , Fiskars 111960

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky z řady Fiskars Essential mají silné ostré čepele se zoubkováním, které usnadňuje střihání, a tvarovaná držadla pro otevírání PET lahví. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Essential Fiskars , Fiskars 137020

Kuchařské nůžky Essential Fiskars

Kuchařské nůžky Essential Fiskars
Detail

Silné nůžky, ideální pro porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. Spodní držadlo s okem, které zamezí sklouznutí ruky. Zámek je konstruován pro bezpečné přenášení. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Essential Fiskars , Fiskars 112190

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky z řady Fiskars Essential mají silné ostré čepele se zoubkováním, které usnadňuje střihání, a tvarovaná držadla pro otevírání PET lahví. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Essential Fiskars , Fiskars 139970

Kuchařské nůžky Essential Fiskars

Kuchařské nůžky Essential Fiskars
Detail

Silné nůžky, ideální pro porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. Spodní držadlo s okem, které zamezí sklouznutí ruky. Zámek je konstruován pro bezpečné přenášení. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Essential Fiskars , Fiskars 1020126

Fiskars Škrabka Essential 1023786

Detail

Škrabka prémiové značky Fiskars je ideální pro loupání ovoce a zeleniny. Kvalitně zpracovaná škrabka, je nástroj který by neměl chybět v žádné kuchyni. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Škrabka Essential 1023786 , Orion struhadlo nerez mini 4 hrany teta (120773)

Fiskars Nůžky Essential kuchyňské 1023820

Detail

Nůžky kuchyňské Essential se stanou všestranným pomocníkem ve vaší kuchyni. Silné ostré čepele se zoubky usnadňují střihání. Jistě využijete také otvirák na PET lahve. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky Essential kuchyňské 1023820 , Orion struhadlo uh 4 hrany ms ass (130490)

Sada struhadel a kráječe zeleniny Functional Form Fiskars 3 ks

Sada struhadel a kráječe zeleniny Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Struhadlo jemné, hrubé a na zeleninu najdete v nové dárkové sadě Fiskars. Mají skvělou ochranu, která zajišťuje bezpečí Vašich prstů. Lze mýt v myčce. Struhadlo jemné Fiskars Functional Form (1014412) Skvělý kráječ pro jednoduché strouhání Skvělé pro strouhání zázvoru, citrónové kůry a čokolády Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Struhadlo hrubé Fiskars Functional Form (1014410) Skvělý pomocník pro hrubé strouhání Ideální pro strouhání zeleniny, ovoce a sýrů Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Kráječ zeleniny Fiskars Functional Form (1014416) S pomocí tohoto kráječe na zeleninu vytvoříte snadno rovnoměrné plátky Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada struhadel a kráječe zeleniny Functional Form Fiskars 3 ks , Elektricke struhadlo

Sada struhadel a kráječe zeleniny Functional Form Fiskars 3 ks

Sada struhadel a kráječe zeleniny Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Struhadlo jemné, hrubé a na zeleninu najdete v nové dárkové sadě Fiskars. Mají skvělou ochranu, která zajišťuje bezpečí Vašich prstů. Lze mýt v myčce. Struhadlo jemné Fiskars Functional Form (1014412) Skvělý kráječ pro jednoduché strouhání Skvělé pro strouhání zázvoru, citrónové kůry a čokolády Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Struhadlo hrubé Fiskars Functional Form (1014410) Skvělý pomocník pro hrubé strouhání Ideální pro strouhání zeleniny, ovoce a sýrů Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Kráječ zeleniny Fiskars Functional Form (1014416) S pomocí tohoto kráječe na zeleninu vytvoříte snadno rovnoměrné plátky Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada struhadel a kráječe zeleniny Functional Form Fiskars 3 ks , Fiskars opravná spojka fibercomp na hadice 3/4" (1054785)

Sada struhadel a kráječe zeleniny Functional Form Fiskars 3 ks

Sada struhadel a kráječe zeleniny Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Struhadlo jemné, hrubé a na zeleninu najdete v nové dárkové sadě Fiskars. Mají skvělou ochranu, která zajišťuje bezpečí Vašich prstů. Lze mýt v myčce. Struhadlo jemné Fiskars Functional Form (1014412) Skvělý kráječ pro jednoduché strouhání Skvělé pro strouhání zázvoru, citrónové kůry a čokolády Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Struhadlo hrubé Fiskars Functional Form (1014410) Skvělý pomocník pro hrubé strouhání Ideální pro strouhání zeleniny, ovoce a sýrů Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Kráječ zeleniny Fiskars Functional Form (1014416) S pomocí tohoto kráječe na zeleninu vytvoříte snadno rovnoměrné plátky Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití V unikátním úzkém designu, snadno jej uklidíte i do omezeného prostoru Čepel z kvalitní nerezové oceli Lze mýt v myčce Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada struhadel a kráječe zeleniny Functional Form Fiskars 3 ks , Struhadlo na syr

Fiskars Nůžky Essential univerzální 21 cm 1023817

Detail

Odolné nůžky univerzální Essential 21 cm se stanou nezbytným společnkem v každé kuchyni. Jsou vhodné na každodenní používání v domácnosti. Čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky Essential univerzální 21 cm 1023817 , Concept rmp0030 struhadlo

Fiskars Set nožů ESSENTIAL na zeleninu 3 ks

Detail

Set ESSENTIAL značky Fiskars obsahuje 3 nože na krájení zeleniny – loupací, okrajovací a snídaňový nůž. Jsou vyrobeny z velice kvalitní nerezové oceli o optimální tvrdosti HRC 53. Lze je mýt v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set nožů ESSENTIAL na zeleninu 3 ks , Tescoma struhadlo handy

PROHOME - Struhadlo 4 hranné

PROHOME - Struhadlo 4 hranné
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo 4 hranné

PROHOME - Struhadlo 4 stranné

PROHOME - Struhadlo 4 hran

PROHOME - Struhadlo 4 hran
Detail

Chrom, UH, 23.5x10,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo 4 hran , Fiskars lopatka solid (1000694)

Orion Struhadlo nerez 4 hrany

Orion Struhadlo nerez 4 hrany
Detail

Klasické čtyřhranné struhadlo s různými typy strouhacích ploch pro ruční strouhání ovoce, zeleniny, sýru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Struhadlo nerez 4 hrany

Tescoma Mlýnek HANDY + 4 struhadla

Detail

Mlýnek na strouhanku HANDY se čtyřmi nástavci je vynikající pro snadnou a rychlou přípravu. Vhodné i pro strouhání ořechů, zeleniny, sýra, čokolády, piškotů apod. Vyrobeno z vysoce odolných plastů a prvotřídní nerezavějící oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Mlýnek HANDY + 4 struhadla

PROHOME - Struhadlo 4-hran 9,5x23,5cm

PROHOME - Struhadlo 4-hran 9,5x23,5cm
Detail

Nerez-uh (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo 4-hran 9,5x23,5cm

Tescoma univerzální mlýnek HANDY, 4 struhadla

Tescoma univerzální mlýnek HANDY, 4 struhadla
Detail

Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, 4 struhadla Strouhat na klasickém struhadle rohlíky nebo ořechy je šílená dřina, ale i když na něm strouháte zeleninu, čokoládu nebo sýr, je to únavné, máte špinavé ruce a hrozí vám zranění. Proto jsme vyvinuli univerzální klikový mlýnek tak, abyste na něm snadno, bezpečně a rychle nastrouhali téměř cokoli. Představujeme univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, se 4 výměnnými struhadly, který se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyně. V čem je mlýnek výjimečný? Vše je s ním jednoduché – snadno se sestaví, snadno se upevní, snadno mele a snadno se čistí. Zapomeňte tedy na starý, zašlý a špatně umyvatelný kovový mlýnek s upínacím šroubem, který vám zničí stůl nebo desku kuchyňské linky. Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY snadno přichytíte k podložce pomocí vakuové přísavky. Protože je komora mlýnku z průhledného plastu, zpracovávanou surovinu při práci vidíte a máte tak přehled o průběhu mletí. Pěchovadlo pak zajistí bezpečnost vašich prstů a superostrá struhadla (z prvotřídní nerezavějící oceli) spolu s ergonomickou klikou, se postarají o rychlé mletí bez nutnosti použití nadměrné síly. Jaké jsou jeho další výhody? Mlýnek snadno sestavíte pouhým vložením struhadla a přitáhnutím kliky, tedy za 2 vteřiny! Pak stačí jediným pohybem páčkou mlýnek upevnit (přisát) k podkladu a pustit se do strouhání. Čtyři struhadla umožňují strouhat najemno, nahrubo, na nudličky julienne a plátkovat. Po použití mlýnek opět snadno rozeberete na čtyři díly a snadno umyjete. Materiál: speciální tvrzený plast a prvotřídní nerezavějící ocel Mytí v myčce: mlýnek a jeho součásti doporučujeme mýt pod tekoucí vodou Záruka: 3 roky (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma univerzální mlýnek HANDY, 4 struhadla

Leifheit Struhadlo 4 v 1 COMFORTLINE

Detail

Struhadlo 4 v 1 COMFORTLINE od značky Leifheit z odolného plastu se strouhacími a krájecími noži z prvotřídní nerezavějící oceli pro univerzální použití. Strouhá kolečka, proužky, čtverečky v různých velikostech a šířkách. Disponuje speciálním držákem pro ochranu prstů při strouhání potravin a 4 vyměnitelnými nástavci. Snadno se myje pod tekoucí vodou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Struhadlo 4 v 1 COMFORTLINE

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools
Detail

Ostré 4stranné struhadlo Top Tools. Ostřejší už nic být nemůže! S těmito struhadly se Vám bude zdát jakákoliv práce zvláště snadná, rychlá a bez námahy. Struhadlo 4-stranné Top Tools WMF obsahuje: Struhadlo na okurky z originální nožířské oceli Jemné a hrubé struhadlo na zeleninu, každý jednotlivý segment je ostrý jako nůž Struhadlo na brambory pro obzvláště jemné nastrouhání Odnímatelné umělohmotné dno - na nastrouhané ingredience, padající do korpusu struhadla S pevným držadlem z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) pro stabilitu struhadla. Struhadla Top Tool se vyznačují speciálním procesem výroby a broušení. Díky tomu s nimi nastrouháte cokoliv rychleji a bez námahy. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools
Detail

Ostré 4stranné struhadlo Top Tools. Ostřejší už nic být nemůže! S těmito struhadly se Vám bude zdát jakákoliv práce zvláště snadná, rychlá a bez námahy. Struhadlo 4-stranné Top Tools WMF obsahuje: Struhadlo na okurky z originální nožířské oceli Jemné a hrubé struhadlo na zeleninu, každý jednotlivý segment je ostrý jako nůž Struhadlo na brambory pro obzvláště jemné nastrouhání Odnímatelné umělohmotné dno - na nastrouhané ingredience, padající do korpusu struhadla S pevným držadlem z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) pro stabilitu struhadla. Struhadla Top Tool se vyznačují speciálním procesem výroby a broušení. Díky tomu s nimi nastrouháte cokoliv rychleji a bez námahy. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools
Detail

Ostré 4stranné struhadlo Top Tools. Ostřejší už nic být nemůže! S těmito struhadly se Vám bude zdát jakákoliv práce zvláště snadná, rychlá a bez námahy. Struhadlo 4-stranné Top Tools WMF obsahuje: Struhadlo na okurky z originální nožířské oceli Jemné a hrubé struhadlo na zeleninu, každý jednotlivý segment je ostrý jako nůž Struhadlo na brambory pro obzvláště jemné nastrouhání Odnímatelné umělohmotné dno - na nastrouhané ingredience, padající do korpusu struhadla S pevným držadlem z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) pro stabilitu struhadla. Struhadla Top Tool se vyznačují speciálním procesem výroby a broušení. Díky tomu s nimi nastrouháte cokoliv rychleji a bez námahy. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools

PROHOME - Struhadlo 4 stranné nerez+UH

PROHOME - Struhadlo 4 stranné nerez+UH
Detail

23x13cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo 4 stranné nerez+UH

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF
Detail

Všestranný pomocník se 4 výměnnými nástavci pro okurky, sýr, tuhé potraviny a zeleninu, snadno a rychle s ním nastrouháte i ovoce. Díky praktickému vlnkování na spodní straně ho můžete položit na misky s různými průměry. Struhadlo je velice ostré. Díky ušlechtilé oceli (nerezová ocel Cromargan 18/10) je struhadlo tvarově stabilní, pachově a chuťově neutrální a můžete je mýt v myčce. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF
Detail

Všestranný pomocník se 4 výměnnými nástavci pro okurky, sýr, tuhé potraviny a zeleninu, snadno a rychle s ním nastrouháte i ovoce. Díky praktickému vlnkování na spodní straně ho můžete položit na misky s různými průměry. Struhadlo je velice ostré. Díky ušlechtilé oceli (nerezová ocel Cromargan 18/10) je struhadlo tvarově stabilní, pachově a chuťově neutrální a můžete je mýt v myčce. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF
Detail

Všestranný pomocník se 4 výměnnými nástavci pro okurky, sýr, tuhé potraviny a zeleninu, snadno a rychle s ním nastrouháte i ovoce. Díky praktickému vlnkování na spodní straně ho můžete položit na misky s různými průměry. Struhadlo je velice ostré. Díky ušlechtilé oceli (nerezová ocel Cromargan 18/10) je struhadlo tvarově stabilní, pachově a chuťově neutrální a můžete je mýt v myčce. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF

ORION Struhadlo nerez/UH 4 hrany (130495)

ORION Struhadlo nerez/UH 4 hrany (130495)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 4 nástavce součástí balení, 4 typy strouhání, části vhodné do myčky a bezpečnostní úchyt na strouhání, nerezová barva Klasické struhadlo ORION Struhadlo nerez/UH 4 hrany pro přípravu strouhaných surovin se ukáže jako skvělý pomocník v kuchyni. Univerzální struhadlo umožňuje strouhání všech možných surovin jako například zeleninu, sýr či citronovou kůru. Struhadlo se 4 výměnnými nástavci umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Je ideální pro mytí v myčce, nebudete se tedy muset trápit s ručním mytím. Vzhledem k bezpečnostnímu úchytu se nemusíte obávat pořezání. Struhadlo je zhotoveno z pevné nerezové oceli, která mu propůjčuje odolnost proti korozi a také se snadno udržuje. Zásadní přednosti struhadla ORION Struhadlo nerez/UH 4 hrany Praktické ruční struhadlo slouží ke snadné přípravě strouhaných surovin Univerzální struhadlo dělané pro zpracování zeleniny, sýru, citrusové kůry a dalších... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo nerez/UH 4 hrany (130495)

ORION Struhadlo nerez 4 hrany TETA (120772)

ORION Struhadlo nerez 4 hrany TETA (120772)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 4 nástavce součástí balení, 4 typy strouhání, části vhodné do myčky a bezpečnostní úchyt na strouhání, nerezová barva Praktické struhadlo Orion Struhadlo nerez 4 hrany TETA pro přípravu strouhaných surovin se ukáže jako skvělý pomocník v kuchyni. S univerzálním struhadlem si poradíte se strouháním celé řady surovin jako například zeleninu, sýr či citronovou kůru. Struhadlo se 4 výměnnými nástavci umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Samozřejmostí je, že jej lze dát umýt do myčky, nemusíte se tak zdržovat ručním mytím. Vzhledem k bezpečnostnímu úchytu se nemusíte obávat pořezání. Struhadlo je zhotoveno z pevné nerezové oceli, která se vyznačuje odolností proti korozi a snadnou údržbou. Podstatné přednosti struhadla ORION Struhadlo nerez 4 hrany TETA Praktické ruční struhadlo vám pomůže při přípravě surovin k vaření Univerzální struhadlo pro přípravu sýru, citrusové kůry, česneku a... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo nerez 4 hrany TETA (120772)

ORION Struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)

ORION Struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 4 typy strouhání, protiskluzové nožičky a bezpečnostní úchyt na strouhání, stříbrná barva Každá správná kuchařka by měla mít v kuchyni na pomoc struhadlo. Nerezové 4hranné struhadlo Orion jistě oceníte. Na výběr je jemná, střední a hrubá strana včetně možnosti strouhání na plátky. Snadno tak připravíte různé druhy potravin. Speciální protiskluzová guma ve spodní části zabrání tomu, aby struhadlo Orion klouzalo po povrchu. Jeho používání je proto velice pohodlné a práce s ním bezpečná. Klíčové vlastnosti struhadla Orion nerez/guma 4 hranyStruhadlo Orion má 4 funkceObsahuje jemné, střední a hrubé struhadlo a strouhání na plátkySnadno připraví různé druhy potravinVe spodní části struhadla Orion se nachází protiskluzová guma (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)

ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI (120784)

ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI (120784)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 4 nástavce součástí balení, 4 typy strouhání, části vhodné do myčky a bezpečnostní úchyt na strouhání, nerezová barva Praktické struhadlo ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření. Univerzální struhadlo přijde vhod pro celou řadu surovin od měkkých sýrů po tvrdou citronovou kůru. Struhadlo se 4 výměnnými nástavci umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Velmi snadno jej můžete umývat v myčce, nebude vás tedy zdržovat ruční mytí. Bezpečnostní úchyt má na starost ochranu vašich prstů. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která se vyznačuje odolností proti korozi a snadnou údržbou. Hlavní přednosti struhadla ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI Klasické ruční struhadlo bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Univerzální struhadlo navržené pro přípravu zeleniny, sýru, citrusové kůry a dalších Struhadlo se 4 výměnnými nástavci Možnost mytí v... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI (120784)

Fiskars pistole zavlažovací Solid, 4 funkce

Detail

Pistole zavlažovací Solid, 4 funkce od značky Fiskars. Výška 24,1 cm. Délka 22,2 cm. Šířka 7,6 cm. Nastavitelné 4 typy zavlažování otočením výměnné hlavy. Povrch SoftGrip pro příjemnější držení. Univerzální připojení pro kompatibilitu s ostatními značkami. Hmotnost 0,19 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars pistole zavlažovací Solid, 4 funkce

FISKARS Rychlospojka hadice 3/4" (1027077)

FISKARS Rychlospojka hadice 3/4" (1027077)
Detail

Spojka na hadici o průměru 3/4", na spojení hadic, typ spojky - spojení, výrobní materiál - plast Pečujete s největší starostlivostí o svou zahradu i trávník a věnujete se pravidelnému zalévání? Pak by vám neměla chybět spojka na hadici FISKARS Rychlospojka hadice 3/4", která se vám bude hodit k prodloužení hadicového vedení či pro připojení nejrůznějšího příslušenství, například v podobě zahradní pistole. Až budete vybírat ten správný typ, je dobré vzít v úvahu, z jakého materiálu chcete spojku na hadici mít. K výrobě tohoto modelu byl vybrán plast. Spojka na hadici Fiskars je o průměru 3/4". Zásadní přednosti spojky na hadici FISKARS Rychlospojka hadice 3/4" Pečujete-li o svou zahradu, oceníte ve výbavě spojku na hadici Tento typ umožňuje spojení dvou hadic Materiálem spojky na hadici FISKARS Rychlospojka hadice 3/4" je plast Tento typ má průměr 3/4" (alza.cz)

Podobné produkty ako FISKARS Rychlospojka hadice 3/4" (1027077)

ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490)

ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490)
Detail

Struhadlo - ruční, plastové, 4 typy strouhání Praktické struhadlo ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS sloužící k přípravě strouhaných surovin se stane vašim oblíbeným pomocníkem v kuchyni. Struhadlo je vyrobeno z prvotřídního odolného plastu a snadno se čistí. Zásadní parametry struhadla ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS Klasické ruční struhadlo vám pomůže při přípravě surovin k vaření Počet typů strouhání: 4Rozměry: 13 x 10,5 x 20 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490)

ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773)

ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na citrusovou kůru, česnek, ořechy, zázvor, nerezové, 4 typy strouhání, nerezová barva Praktické struhadlo ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření. Struhadlo si snadno poradí s přípravou sýru, citrusové kůry, česneku, zeleniny a jiných surovin. Struhadlo bylo vyrobeno z pevné nerezové oceli, která je velmi odolná proti korozi a snadno se udržuje. Základní přednosti struhadla ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA Praktické ruční struhadlo slouží ke snadné přípravě strouhaných surovin Struhadlo určené k přípravě sýru, citronové kůry a jiných surovin Barva: nerezová Počet typů strouhání: 4 (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773)
Orion Struhadlo nerez 4 hrany , struhadlo 4 stranne nerez uh, FISKARS Rychlospojka hadice 3/4" (1027077), Orion Struhadlo nerez/guma 4 hrany , FISKARS Rychlospojka hadice Comfort 3/4" (1027074), FISKARS Spojka ke kohoutku G3/4" (1027058), ORION Struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779), ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI (120784), Lidka z Malé Strany (978-80-7229-693-4), FISKARS Rychlospojka hadice Comfort STOP 3/4" (1027081), FISKARS Spojka ke kohoutku FiberComp G3/4" (1027054), FISKARS Rychlospojka hadice FiberComp STOP 3/4" (1054790), FISKARS O-kroužek pro zavlažovač, 4 ks (1024091), Fiskars 112290, Fiskars 111960, FISKARS 137020, Fiskars 112190, FISKARS 139970, Fiskars 1020126, ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773), ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490), elektricke struhadlo, FISKARS Opravná spojka FiberComp na hadice 3/4" (1054785), struhadlo na syr, Concept RMP0030 struhadlo, Tescoma Struhadlo HANDY, Úžasná zvířata: velké rozkládací strany plné faktů (978-80-88213-31-4), Fiskars Lopatka Solid (1000694)