Fiskars škrabka příčná 1016122

Produkt Fiskars škrabka příčná 1016122 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fiskars škrabka příčná 1016122 upraviť a produkt hľadať znova.

Fiskars Škrabka příčná 1016122

Detail

Škrabka příčná Fiskars je skvělá pro loupání či čištění mrkve, křenu, okurek a jiné podlouhlé zeleniny, vynikající také na tvrdý i měkký sýr. Kvalitní příčná škrabka Fiskars Functional Form o délce 23 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Škrabka příčná 1016122 , Progress škrabka příčná (bw09573g)

Fiskars Škrabka Essential 1023786

Detail

Škrabka prémiové značky Fiskars je ideální pro loupání ovoce a zeleniny. Kvalitně zpracovaná škrabka, je nástroj který by neměl chybět v žádné kuchyni. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Škrabka Essential 1023786 , Hendi škrabka příčná 50/110 mm 841228 (841228)

Fiskars škrabka na led Solid 146063

Detail

Škrabka na sníh a led Fiskars je skvělým pomocníkem v zimních měsících do každého auta. Pomůže Vám odstranit led z oken vašeho auta. Škrabka na led je vyrobená z lehkého materiálu, je ergonomicky tvarovaná a má dvojitou čepel, která čistí v obou směrech. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars škrabka na led Solid 146063 , Fiskars škrabka quikfit na čištění spár (1000734)

Fiskars škrabka na led SnowExpert 143062

Detail

Škrabka na led s kartáčem Fiskars SnowXpert vám pomůžu odstranit led z oken vašeho auta a je skvělým pomocníkem v zimních měsících do každého auta. Škrabka na led je pro lepší používání oddělitelná od zbytku nástroje, konstrukce je převzatá z hrabla na sníh pro lepší používání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars škrabka na led SnowExpert 143062 , Fiskars xact™ škrabka na plevel (1027042)

Fiskars Škrabka QuikFit na čištění spár (1000734)

Fiskars Škrabka QuikFit na čištění spár (1000734)
Detail

Škrabka dvoustranná, víceúčelová, materiál čepelí: bórová ocel, mechanismus zámku QuikFit pro připojení na univerzální pracovní adaptér či násadu, modelové označení 1000734 Ulehčete si práci na kolem domu a na zahradě pomocí obyčejných, ale sofistikovaných nástrojů, jako je třeba tato škrabka na čištění spár QuikFit od Fiskars. Samotný systém QuikFit je velmi pohodlný, na jednu rukojeť můžete nacvaknout různé nástroje. Škrabka na spáry je oboustranná, vyrobena z bórové oceli a představuje účinný nástroj na čištění dlažby a chodníků od nechtěného prorůstajícího plevele a mechu. Je lehká, pevná a lze ji použít i jako motyčku k udržování záhonů.Klíčové vlastnostiŠkrabka na čištění spár FiskarsSoučást sofistikovaného systému QuikFitK čištění dlažby a chodníků od plevele a mechuZ bórové oceliLehká a pevnáOboustrannáDélka:18,7 cmHmotnost:220 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Škrabka QuikFit na čištění spár (1000734) , Fiskars 112290

Škrabka Functional Form Fiskars

Škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Škrabka Functional Form Fiskars

Škrabka Functional Form Fiskars

Škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars 137020

Škrabka Functional Form Fiskars

Škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars 112190

Příčná škrabka Functional Form Fiskars

Příčná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Kvalitní příčná škrabka je jako stvořená na loupání či čištění mrkve, křenu, okurek a jiné podlouhlé zeleniny. Vynikající také na tvrdý i měkký sýr. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Příčná škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars 139970

Otočná škrabka Functional Form Fiskars

Otočná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální otočná škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. S otočnou čepelí pro snadné loupání Čepel je uchycena na dvou místech, což zajišťuje větší odolnost škrabky SoftgripTM madlo pro snadné a bezpečné použití Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Otočná škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars 1020126

Příčná škrabka Functional Form Fiskars

Příčná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Kvalitní příčná škrabka je jako stvořená na loupání či čištění mrkve, křenu, okurek a jiné podlouhlé zeleniny. Vynikající také na tvrdý i měkký sýr. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Příčná škrabka Functional Form Fiskars , Škrabka sf1501 (116050)

Otočná škrabka Functional Form Fiskars

Otočná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální otočná škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. S otočnou čepelí pro snadné loupání Čepel je uchycena na dvou místech, což zajišťuje větší odolnost škrabky SoftgripTM madlo pro snadné a bezpečné použití Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Otočná škrabka Functional Form Fiskars , Škrabka černá (116051)

Příčná škrabka Functional Form Fiskars

Příčná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Kvalitní příčná škrabka je jako stvořená na loupání či čištění mrkve, křenu, okurek a jiné podlouhlé zeleniny. Vynikající také na tvrdý i měkký sýr. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Příčná škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars lopatka solid (1000694)

Otočná škrabka Functional Form Fiskars

Otočná škrabka Functional Form Fiskars
Detail

Profesionální otočná škrabka pro každodenní snadné použití. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Ergonomické držadlo s příjemným nesmekavým povrchem z materiálu Softgrip zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Vysoce kvalitní tvrdá ocel zajišťuje velmi dlouhou životnost ostří. S otočnou čepelí pro snadné loupání Čepel je uchycena na dvou místech, což zajišťuje větší odolnost škrabky SoftgripTM madlo pro snadné a bezpečné použití Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Otočná škrabka Functional Form Fiskars , Fiskars oscilující zavlažovač (1023659)

Fiskars Xact™ škrabka na plevel (1027042)

Fiskars Xact™ škrabka na plevel (1027042)
Detail

Škrabka s dvojitým ostřím pro snadné odstraňování plevele mezi řádky rostlin (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Xact™ škrabka na plevel (1027042) , Fiskars lopata ergonomic (1025376)

Fiskars QuikFit Škrabka na plevel (139970), záruka 5 let

Detail

Škrabka na plevel Fiskars Quikfit na odstraňování plevele pohybem tam a zpět. Pracovní část je vyrobena z bórové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars QuikFit Škrabka na plevel (139970), záruka 5 let , Fiskars 136022 quikfit m

Fiskars Light Škrabka na plevel (1019610) + záruka 5 let

Detail

Škrabka na plevel Fiskars Light na odstraňování plevele pohybem tam a zpět. Pracovní část je vyrobena z oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Light Škrabka na plevel (1019610) + záruka 5 let , Fiskars motyčka solid (1016035)

Fiskars Light Škrabka na plevel (1019610) + záruka 5 let - zánovní

Detail

Škrabka na plevel Fiskars Light na odstraňování plevele pohybem tam a zpět. Pracovní část je vyrobena z oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Light Škrabka na plevel (1019610) + záruka 5 let - zánovní , Fiskars motyčka white (1027035)

Fiskars QuikFit Škrabka na čištění spár dvoustranná (137562) + záruka 5 let

Detail

Dvoustranná škrabka na čištění spár Fiskars má víceúčelové použití k čištění dlaždic od mechu a plevelů. Určena je také ke kultivaci záhonů. Čepele jsou vyrobeny z bórové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars QuikFit Škrabka na čištění spár dvoustranná (137562) + záruka 5 let , Fiskars lopatka quikfit (1000730)

PROGRESS Škrabka příčná (BW09573G)

PROGRESS Škrabka příčná (BW09573G)
Detail

Škrabka - s měkkou rukojetí, kroužek na zavěšení, materiál: odolný nylon, nepřilnavý povrch, snadná údržba, rozměry: 18,5 × 5,5 cm Pro pohodlné škrábání a loupání ovoce či zeleniny zde máme připravenou škrabku PROGRESS. Škrabka neboli peeler je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a je ideálním nástrojem pro škrábání ovoce i zeleniny. Oceníte měkkou rukojeť a stylové zelené zakončení škrabky PROGRESS včetně poutka na zavěšení. Tak budete mít nástroj vždy po ruce. Škrabka PROGRESS je vhodná jak pro začátečníky, tak pro zkušené kuchaře. Její údržba je snadná, stačí ji omýt pod horkou vodou a vysušit. Klíčové vlastnosti škrabky PROGRESS Škrabka PROGRESS je vhodná pro loupání ovoce i zeleninyJe vyrobena z kvalitní nerezové oceliŠkrabka má měkkou rukojeťOceníte poutko na zavěšeníŠkrabka PROGRESS je vhodná pro začátečníky i zkušené kuchařeJejí údržba je jednoducháRozměry:18,5 × 5,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako PROGRESS Škrabka příčná (BW09573G) , Yato bruska příčná pneumatická 20000 ot/min (5906083011610)

Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI

Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI
Detail

Velmi kvalitní plexisklová škrabka Holmenkol k odstraňování přebytečného zažehleného vosku. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI , Škrabka vosku skivo (71)

Swix Plastová škrabka Škrabka, červená, velikost UNI

Swix Plastová škrabka Škrabka, červená, velikost UNI
Detail

Víceúčelová škrabka Swix na žlábky z pevnějšího materiálu. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Swix Plastová škrabka Škrabka, červená, velikost UNI , Fackelmann škrabka kyvná (33072)

Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI

Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI
Detail

Velmi kvalitní plexisklová škrabka Holmenkol k odstraňování přebytečného zažehleného vosku. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Holmenkol ŠKRABKA Plexisklová škrabka, transparentní, velikost UNI , Vyprošťovací podložka + škrabka 1ks

Skivo PLASTOVÁ ŠKRABKA Škrabka, černá, velikost UNI

Skivo PLASTOVÁ ŠKRABKA Škrabka, černá, velikost UNI
Detail

Plastová škrabka Skivo, určená k odstraňování a roztírání vosků. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Skivo PLASTOVÁ ŠKRABKA Škrabka, černá, velikost UNI , Multifunkční škrabka na zeleninu

HENDI škrabka příčná 50/110 mm 841228 (841228)

HENDI škrabka příčná 50/110 mm 841228 (841228)
Detail

Škrabka ostří z nerezové oceli, 110 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI škrabka příčná 50/110 mm 841228 (841228) , Sada nožů 5ks+škrabka

Náhradní břity do škrabky, 10ks, pro škrabku 8855060,62 EXTOL-CRAFT

Náhradní břity do škrabky, 10ks, pro škrabku 8855060,62 EXTOL-CRAFT
Detail

Náhradní břity do škrabky, 10ks, pro škrabku 8855060,62, EXTOL CRAFT Hlavní technické parametry: tech. údaje: 10ks popis: pro škrabku 8855060,62 (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Náhradní břity do škrabky, 10ks, pro škrabku 8855060,62 EXTOL-CRAFT , Orion kuchyňská škrabka double

Leifheit Škrabka

Detail

Kvalitní plastová škrabka na brambory a zeleninu. Leifheit Škrabka se snadno udržuje a nabízí dlouhou životnost. Usnadněte si loupání zeleniny s tímto praktickým doplňkem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Škrabka , Hendi škrabka 856178 (856178)

JOLLY Škrabka na sklokeramické desky + 5x náhradní nože pro škrabku (4040S)

JOLLY Škrabka na sklokeramické desky + 5x náhradní nože pro škrabku (4040S)
Detail

Škrabka na sklokeramické desky Škrabka na sklokeramické desky značky JOLLY. Pohodlně odstraní nečistoty, připáleniny a zbytky jídla. V balení naleznete 5 kusů náhradních nožů. Klíčové vlastnosti škrabky na sklokeramické desky JOLLY + 5× náhradní nože pro škrabkuŠkrabka na sklokeramické desky značky JOLLYPohodlně odstraní nečistoty a zbytky jídlaV balení 5× náhradní nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako JOLLY Škrabka na sklokeramické desky + 5x náhradní nože pro škrabku (4040S) , Fiskars provzdušňovač trávníku quikfit (1000689)

Fiskars Rýč SOLID špičatý (131413) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Špičatý rýč Fiskars Solid má ostrou špičatou pracovní část k provzdušňování, rýpání a obracení půdy a přesekávání kořenů. Naostřená čepel k přeseknutí kořenů snadno proniká do půdy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Rýč SOLID špičatý (131413) + záruka Fiskars 5 let , Fiskars adaptér pro zavlažovač (1027089)

Fiskars PROFI P90 Nůžky (111960) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Profesionální zahradní nůžky Fiskars 111960, s max. průměrem střihu 26 mm, mají vynikající ergonomická držadla s příjemným měkkým povrchem, který zajišťuje tlumení rázů a snižuje únavu svalů. Nůžky mají zářez pro střihání drátů a regulovatelný přítlak čepelí se zámkem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars PROFI P90 Nůžky (111960) + záruka Fiskars 5 let , Fiskars vypichovák plevele quikfit (1000731)

Fiskars X46 3700 kalač (122161) + záruka Fiskars 2 roky

Detail

Kvalitní kalač o délce 900 mm, vhodný na štípání velkých špalků a k osekávání přebytečných větví. Hmotnost kalače je 4,6 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars X46 3700 kalač (122161) + záruka Fiskars 2 roky

Fiskars Vidle SOLID rycí (133423) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Rycí vidle Fiskars Solid mají pevné hroty pro rytí v kamenité půdě. Velké držadlo ve tvaru D je možné uchopit velkou i malou rukou, a to i v rukavicích. Vhodné pro práci se zahradním odpadem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Vidle SOLID rycí (133423) + záruka Fiskars 5 let

Škrabka na paty

Škrabka na paty
Detail

Škrabka na paty Kovová hrubá škrabka na paty pro odstranění odumřelé vrstvy pokožky na patách a pro jejich zjemnění. Dodává chodidlům hebkost. Materiál: plast/kov Délka pilníku: 16,5 cm Rozměr brusné plochy: 6,5 x 4 cm (rajnehtu.cz)

Podobné produkty ako Škrabka na paty

Škrabka kuchyňská KDS

Škrabka kuchyňská KDS
Detail

Škrabka na brambory, ovoce a zeleninu české výroby najde ve vaší kuchyni široké uplatnění. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli a na rukojeť je použita zdravotně nezávadná plastická hmota. Je odolná proti nárazu a tepelně odolná do 100 °C. Možnost zavěšení díky očku v rukojeti. Při správném broušení ocílkou nebo brouskem je zaručena funkce výrobku min. 10 let. Materiál: kvalitní nerezavějící ocel, plast Rozměry: d. čepele 7,5 cm, š. čepele 1,5 cm, celková délka škrabky 18 cm Tepelná odolnost: do 100 °C Vhodné do myčky nádobí: ano (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Škrabka kuchyňská KDS

Škrabka Victorinox nerezová

Škrabka Victorinox nerezová
Detail

vyrobeno z prvotřídní švýcarské oceli estrémně lehká a ostrá pro praváky i pro leváky Kuchyňská škrabka na zeleninu od švýcarského výrobce Victorinox je vyrobena z plastu červené barvy, a kvalitní nerezové čepeli. Je lehká, bytelná a extra ostrá. Po vyzkoušení této škrabky už nikdy nebudete chtít vyzkoušet jinou. Je oboustranná, což znamená, že je vhodná pro leváky i pro praváky. Materiál: plast, nerez Rozměry: 210 x 45 x 21 mm Hmotnost: 32 g (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Škrabka Victorinox nerezová

Škrabka TES D0147

Škrabka TES D0147
Detail

NakupteŠkrabka TES D0147z kategorieDílna > Ruční nářadí > Ostatní ruční nářadíza55.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Škrabka TES D0147

Škrabka na jazyk

Škrabka na jazyk
Detail

Objevte výhody starověké ajurvédské praxe Jiwah Prakshalan: čištění nežádoucích toxinů a zbytků z jazyka pomocí měděné škrabky na jazyk. V tradiční ajurvédské medicíně je jazyk velmi klíčovou a vypovídající částí těla. Je považován za mikrokosmos celého systému, kterým jsou naše těla. To je důvod, proč je škrábání jazyka pro ústní hygienu tak důležité. Stav vašeho jazyka – jeho barva, povlak a struktura – ukazuje stav vašeho celkového zdraví. Během spánku se vám na jazyku tvoří povlak nestrávených částic. Když se probudíte, je třeba tyto částice odstranit, abyste udrželi zdravou ústní hygienu a obnovili svěží dech. Je prokázáno, že každodenní používání škrabek na jazyk snižuje zápach z úst tím, že odstraňuje tento nežádoucí povlak a zlepšuje celkovou hygienu úst. > snižuje povlak na jazyku > zlepšuje celkovou ústní hygienu > snižuje těkavé sloučeniny síry, které jsou vedlejšími produkty bakterií v ústech spojených se zápachem z úst > eliminuje špatné bakterie v ústech, které mohou poškodit zuby, dásně a zdraví ústní dutiny Měď se používá po staletí a je známo, že je odolná vůči bakteriím a antiseptická. Výhody čištění jazyka jasně ukázaly, že je to nezbytný rituál, který je třeba zahrnout do vaší rutiny péče o sebe. Je prokázáno, že každodenní používání škrabek na jazyk snižuje zápach z úst tím, že odstraňuje tento nežádoucí povlak a zlepšuje celkovou hygienu úst. POKYNY K PÉČI > k mytí škrabky nepoužívejte vroucí vodu > k přirozenému čištění použijte domácí roztok citronu a soli: citron překrojte napůl, osolte na řeznou stranu a jemně rozetřete na škrabku, nebo: vytvořte světlou pastu se solí a citronovou šťávou. Po rozpuštění soli očistěte škrabku měkkým hadříkem > opláchněte ve vlažné vodě a otřete > nepoužívejte drsnou houbu – měď je měkký kov a použití drsné houby nebo štětce může její povrch poškrábat > škrabku na jazyk vyčistěte podle potřeby – po každém použití doporučujeme důkladně opláchnout a čistit 2krát týdně (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Škrabka na jazyk

Škrabka Toko plastová

Škrabka Toko plastová
Detail

Na odstranění přebytečného vosku z rýh, rohů a stranic, s vroubky na rozetření lepidla (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako Škrabka Toko plastová

Škrabka se stěrkou

Škrabka se stěrkou
Detail

Škrabka se stěrkou značky Auto Hotárek! Je praktická, protože má gumovou stírací lamelu. Je nejmenší, takže se všude vejde! Je nejlepší, protože je na ní naše logo! Je nejlevnější, protože jsme ji přivezli z Číny! No není to skvělé!? (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Škrabka se stěrkou

Škrabka LOBSTER 107043

Škrabka LOBSTER 107043
Detail

NakupteŠkrabka LOBSTER 107043z kategorieDílna > Ruční nářadí > Ostatní ruční nářadíza47.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Škrabka LOBSTER 107043

SOUL COOKING Škrabka

SOUL COOKING Škrabka
Detail

Škrabka SOUL COOKING připraví brambory, ovoce i zeleninu k vaření a kuchtění bez zbytečných ztrát. Naše série SOUL COOKING Vám mluví přímo z duše, radost z vaření a vysoká kvalita. Celá kolekce kuchyňských potřeb, která čítá nože, hrnce, pánve a kuchyňské pomocníky, byla speciálně navržena se známým kuchařem Jensem Eichbergerem. Takže Vám každý kousek padne pěkně do dlaně a při přípravě pokrmů a u plotny můžete v klidu popustit uzdu Vaší kreativitě a fantazii. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SOUL COOKING Škrabka

PROHOME - Škrabka transparentní

PROHOME - Škrabka transparentní
Detail

UH/chrom (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Škrabka transparentní

Škrabka černá (116051)

Škrabka černá (116051)
Detail

Škrabka (alza.cz)

Podobné produkty ako Škrabka černá (116051)

Škrabka SF1501 (116050)

Škrabka SF1501 (116050)
Detail

Škrabka (alza.cz)

Podobné produkty ako Škrabka SF1501 (116050)

Fiskars X27 sekera štípací (XXL) (122503) + záruka Fiskars 25 let

Detail

Sekera Fiskars X27 – XXL s plastovým pouzdrem. Nezastaví se před žádným špalkem a bez problémů štípe i ty největší kusy dřeva. Záruka 25 let po registraci. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars X27 sekera štípací (XXL) (122503) + záruka Fiskars 25 let

Fiskars Škrabka Essential na ryby 1023800

Detail

Prémiová škrabka na ryby Essential od kvalitní značky Fiskars. Tento malý ale šikovný pomocník se vám bude hodit při odšupinování ryb. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Škrabka Essential na ryby 1023800

FISKARS 1013564

FISKARS 1013564
Detail

Typ zahradního nářadí: nůžky, nože* Vhodné pro stříhání silných větví ve výškách nebo u země* Nastavitelná délka držadel zaručuje optimální dosah* Nůžky s malou hmotností, pohodlně se používají* Délka: 665 - 915 mm* Průměr střihu max: 55 mmProdloužená záruka 5 let na zahradní nářadí.Rozměry výrobku:Hmotnost (kg): 1.000Výška (cm): 100.00Šířka (cm): 50.00Hloubka (cm): 10.00Rozměry balení:Hmotnost (kg): 1.150Výška (cm): 10.00Šířka (cm): 45.00Hloubka (cm): 30.00EAN: 6411501125002Záruční doba: 60 měsícůTeleskopické dvoučepelové nůžky s odolnou střihací hlavou a pevnými plastovými držadly. Vhodné pro střih silných větví s max. průměrem 55 mm. (patro.cz)

Podobné produkty ako FISKARS 1013564

FISKARS 1003609

FISKARS 1003609
Detail

Efektivní mačeta Fiskars WoodXpert™ XA3 je krátká a ergonomicky tvarovaná, takže se dobře drží a práce s ní jde od ruky. Rukojeť je z odolného materiálu FiberComp™, který snižuje opotřebení. Pro vaši bezpečnost a pohodlí je zde povrch madla SoftGtrip™, který zajistí pevný úchop a zmenšuje pravděpodobnost vyklouznutí mačety z ruky. Kombinace tvarování ocelové čepele a nabroušeného ostří je vhodná pro úpravu keřů, odstraňování kůry ze špalků dřeva či na tenké větve. Je tedy šikovným pomocníkem pro práci na zahradě i v lese. Hlavní přednosti Povrch SoftGtrip™ pro komfort a bezpečnost práce Rukojeť z ultra lehkého a odolného materiálu FiberComp™ Vhodná na zahradu i do lesa Hezké barevné provedení Očko pro zavěšení je umístěno na rukojeti i čepeli Specifikace Značka: Fiskars Model: WoodXpert™ XA3 Materiál rukojeti: FiberComp Materiál čepele: uhlíková ocel Rozměry (D x Š): 505 x 120 mm Hmotnost: 450 g (patro.cz)

Podobné produkty ako FISKARS 1003609

Fiskars 1000584

Detail

Dvouruční nůžky značky Fiskars jsou výborným pomocníkem pro stříhání silných větví na vaší zahradě. Prořezávání stromů je jedním z nejobtížnějších úkolů zahrádkáře. Usnadněte si jej s těmito dvoučepelovými nůžkami světoznámé firmy. Inovované technologie Patentovaná technologie PowerGear™ umožňuje stříhat s vynaložením třikrát menší síly než u nůžek s klasickým mechanismem. Patentovaná technologie PowerStep umožňuje stříhat větve v jednom či více krocích. Délka 695 mm a hmotnost 1120 g usnadní práci na větvích s maximálním průměrem 50 mm. Prvotřídní materiály Čepele nůžek jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezavějící švédské oceli a potažené PTFE povrchovou vrstvou pro snížení tření. Spodní čepel má tvar háku velikosti L, který pomáhá při stříhání silných syrových větví. Rukojeti z polyamidu vyztuženého skelnými vlákny jsou lehké a velmi pevné. Dvě čepele Nůžky na větve jsou výkonnější než běžné zahradní nůžky a přesnější než pilky. Spojení delšího a kratšího ramene zvyšuje síly páky, když se obě čepele zatlačují při střihu do dřeva. Ostrá čepel se míjí se spodní a vytváří krásně hladký řez. Jsou vhodné zejména pro střih čerstvého dřeva, neboť dovolují stříhat blízko kmene stromu. Vlastnosti: Pro střih velmi silných čerstvých větví až do průměru 50 mm Horní čepel z vysoce kvalitní kalené uhlíkové oceli Spodní čepel zakřivená pro optimální dosah Rukojeti z kompozitního materiálu FiberComp™ Držadla s měkkým povrchem SoftGrip™ pro pohodlné držení Díky malé hmotnosti s nimi lze stříhat i velmi dlouhou dobu Specifikace: Značka: Fiskars Model: L78 Řada: PowerGear™ Určení: nůžky na silné větve Stříhaný průměr: max. 50 mm Materiál: nerez ocel Háková hlava: velikost L Barva: černá / oranžová Délka: 695 mm Hmotnost: 1120 g (patro.cz)

Podobné produkty ako Fiskars 1000584

Fiskars 123860

Fiskars 123860
Detail

Stavební pilka Xtract™ SW72 značky Fiskars představuje nejefektivnější způsob řezání suchého dřeva a prken díky svým menším zubům na čepeli. Ta byla pro tyto účely speciálně navržená a je ideální pro dřevo do tloušťky 70 mm. Pilka se používá na řez tahem k sobě, přičemž čepel o délce 160 mm je plně zatažitelná do rukojeti. Nový design rukojeti s praktickou karabinkou na opasek pro snadné přenášení vyrobili s měkkým povrchem SoftGrip™ pro pevný a pohodlný úchop. Bezpečnostní zarážka brání sklouznutí prstů. Zasouvací pilku Xtract™ prodáváme ve třech variantách: SW75 - velikost L s čepelí 255 mm (639319), SW73 - velikost S s čepelí 160 mm (639318), SW72 - stavební s drobnějšími zuby a čepelí 160 mm Vlastnosti: Pila je určená pro řez tahem k sobě Menší zuby pilky navržené pro řezání suchého dřeva a prken Délka čepele 160 mm, zatažitelná do rukojeti Ideální pro dřevo do tloušťky 70 mm Rukojeť s měkkým povrchem SoftGrip™ Nový design s praktickou karabinkou na opasek Bezpečnostní zarážka brání sklouznutí prstů Specifikace: Značka: Fiskars Model: SW72 Určení: stavební pilka Systém: Xtract™ Čepel: 160 mm Barva: černá / oranžová Hmotnost: 130 g Délka: 223 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Fiskars 123860
PROGRESS Škrabka příčná (BW09573G), HENDI škrabka příčná 50/110 mm 841228 (841228), Fiskars Škrabka QuikFit na čištění spár (1000734), Fiskars Xact™ škrabka na plevel (1027042), Fiskars 112290, FISKARS 137020, Fiskars 112190, FISKARS 139970, Fiskars 1020126, Škrabka SF1501 (116050), Škrabka černá (116051), Fiskars Lopatka Solid (1000694), FISKARS Oscilující zavlažovač (1023659), Fiskars Lopata Ergonomic (1025376), FISKARS 136022 QuikFit M, Fiskars Motyčka Solid (1016035), Fiskars Motyčka White (1027035), Fiskars Lopatka QuikFit (1000730), Yato Bruska příčná pneumatická 20000 ot/min (5906083011610), Škrabka vosku SKIVO (71), FACKELMANN Škrabka kyvná (33072), Vyprošťovací podložka + škrabka 1ks, Multifunkční škrabka na zeleninu, Sada nožů 5ks+škrabka, Orion Kuchyňská škrabka Double, HENDI škrabka 856178 (856178), Fiskars Provzdušňovač trávníku QuikFit (1000689), FISKARS Adaptér pro zavlažovač (1027089), Fiskars Vypichovák plevele QuikFit (1000731)